Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.04.202412.05.2024

Etsimme TYÖNJOHTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut ja vakavarainen rakennusalan toimija. He ovat erikoistuneet asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen koko Suomen alueella.

Monipuolisissa työmaatehtävissä vastuullesi kuuluu pääasiallisesti työntekijöiden johtaminen, työvaiheiden aikatauluttaminen, kustannus seuranta ja laadun valvonta. Vastuullasi on myös työvoiman resursointi ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempaa tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, rkm tai DI) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, johtamistaitoja, joustavuutta, luotettavuutta, halua tehdä töitä sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Tarjoamme:
• Monipuolisen ja pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• Hyvät työsuhde-edut
• Kannustavan, innostavan ja palkitsevan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat viimeistään kesäkuussa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua