Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 28.04.202413.05.2024

Etsimme kasvun myötä Ylötek Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta maanrakennustyöntekijää. Ylötekille laadukas ja ammattitaitoinen tekeminen on kunnia-asia. Yritys tekee mm. paljon kiinteistöjen purkutöitä sekä perustustöitä uudiskohteisiin laajasti Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueilla.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai
putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää BC(e)-luokan ajokorttia, vähintään 5v kokemusta sekä maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta työmaakoneiden esim. pyöräkuormaajan ajosta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vuoden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on talotekniikka-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 15-18€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Sinua odottavat Ylötek Oy:n rento ja ammattitaitoinen työyhteisö -täällä firmassa jos missä on hyvä tekemisen meininki!

Kutsuuko työmaa?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Ylötek Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Ylötek Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.ylotek.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua