Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

1.3.2019
Helen
Helen, Rakennesuunnittelija, osakas
Tampere

Työtehtävänäni on tuottaa rakennesuunnittelmat, joiden avulla rakennus- tai korjaustoimenpide voidaan toteuttaa. Suurin osa työajastani kuluu mallinnusohjelmalla piirtämiseen samalla kun mitoitan ja suunnittelen rakenteita.

Työskentelin Clickin kautta vuokrattuna työntekijänä 4 kk. Vuokra-ajan jälkeen tein vakituisen työsopimuksen suoraan toimeksiantajayrityksen kanssa. Työpaikkani toimintatapa ja ilmapiiri yllättivät minut positiivisesti. Yrityksen halu kouluttaa minusta asiantuntija oli tärkeää, koska tämä on ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen.

Clickin kanssa yhteistyö oli vaivatonta. Haettuani avoimeen työpaikkaan netin kautta Clickistä oltiin yhteydessä jo seuraavana päivänä. Sain työpaikan viikon päästä hakemuksen lähettämisestä.

Clickin kanssa yhteydenpito sujui erinomaisesti. Tavoitellessani Clickiä sain vastaukset viipymättä. Click oli kiinnostunut miten viihdyn työssäni ja varmisti kaiken sujuvan hyvin pitämällä yhteyttä työsuhteeni aikana. Voin suositella Clickiä muillekin. Monelle heidän kauttaan työllistyminen saattaa antaa loistavan lähtökohdan uralla etenemiseen.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018