Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 29.10.202016.11.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme autonasentajaa vahvistamaan tiimiään. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Etsimämme henkilö on reipas, näppärä ja oma-aloitteinen. Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.10.202012.11.2020

Metrama on metallirakennealan ja pintakäsittelyosaston tuotantolaitos. Metrama suunnittelee ja valmistaa erilaisia tuotteita, projekteja ja tekee alihankintatöitä, jotka vaativat korkeaa ammattitaitoa ja monipuolista alan osaamista. Yrityksen konekanta on tarkoituksenmukainen, tehokas ja oikein mitoitettu palvelemaan ammattimiestemme tarpeita suurienkin kokonaisuuksien valmistuksessa. Metraman pintakäsittelyosaston tuotantolaitos edustaa alansa korkeinta laatutasoa. Tehokas teräsraesuihkupuhdistus ja kaksiosainen korkealämpöinen ruiskumaalaamo mahdollistavat tuotteen nopean käsittelyn. Lue lisää: www.metrama.fi

Etsimme nyt operatiivista päällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat yrityksen tuotannon suunnittelusta ja toimit työnjohtajana hitsaamon ja maalauslinjan työntekijöille. Vastaat osastojen tuottavuudesta sekä konekapasiteetin maksimaalisesta hyödyntämisestä ja optimoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen toimitusjohtajan kanssa.

Odotamme sinulta:

• kokemusta tuotannollisen toiminnan ohjauksesta ja suunnittelusta
• kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä esimiestaitoja
• kokemusta toiminnan tuottavuuden parantamisesta
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• suomen kielen taitoa

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla " Operatiivinen päällikkö" tai hae paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Metrama Oy:hyn.

Hakuaika 29.10.202012.11.2020

Ykkösmiehet Oy on luotettava muuttofirma, jonka palveluihin kuuluvat pianojen, flyygeleiden ja raskaan kaluston muutot. Ammattitaitoiset miehemme palvelevat teitä kotimaan muutoissa vuosien kokemuksella.

Ykkösmiehet Oy etsii kauttamme kuorma-autonkuljettajaa oppisopimuskoulutukseen. C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys suoritetaan oppisopimuskoulutuksen yhteydessä.

Työntekijältä edellytämme reipasta asennetta, suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työntekijän tulee olla joustava työaikojen suhteen, koska työpäivät saattavat venyä työkeikan luonteesta riippuen. Teemme yhteistyötä tapahtuma-alan yritysten kanssa, joten työntekijällä tulee olla valmius ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Työ on fyysisesti rankkaa, joten hakijan tulee olla hyvässä fyysisessä peruskunnossa, voimailuharrastuksesta ei ole haittaa. Työtä tehdään pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta ajoittain myös muualla Suomessa.

Tarjoamme työntekijälle työtunteja vähintään 30h/viikko sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan oppisopimuskoulutuksen ajalta. Oppisopimuskoulutus kestää 10-12 kuukautta.

Tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan Ykkösmiehet Oy:lle. Oppisopimuskoulutus sopimus laaditaan yhdessä Ykkösmiehet Oy:n, oppisopimustoimiston ja valittavan työntekijän kanssa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tehtävästä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä, puh. 050 411 0263.

Hakuaika 29.10.202012.11.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempia kivityöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Töitä tehdään ma-pe, 40h / vko.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta erilaisista kivi- sekä kiveystöistä. Työntekijässä arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta työasennetta. Työprojektit ovat vaihtelevia pääkaupunkiseudun alueella. Tällä hetkellä useammassa kohteessa asennetaan betonikivetyksiä ja viimeistellään tienvarsialueita.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.10.202012.11.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa Helsingin keskustassa sijaitsevalle uudisrakennustyömaalle. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
• reipasta työotetta
• hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 27.10.202010.11.2020

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta vähintään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki työtehtävään liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 27.10.202010.11.2020

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme, että olet opintosi päättänyt ja jonkun verran alan työkokemusta kerryttänyt hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi työharjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot tehtävään liittyen arkisin 09-15 rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä p. 050 411 0263.

Hakuaika 26.10.202010.11.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa Helsinkiin.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat Helsingin alueella sijaitsevien kiinteistöjen monipuoliset sisä- ja ulkohuoltotyöt. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta myös suomen kielen taitoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Talvisin lumitilanne saattaa vaikuttaa työvuorojen pituuteen, minkä vuoksi työntekijältä odotetaan joustavuutta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja työtehtävään. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena henkilöstövuokrauksena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Oletko etsimämme kiinteistöalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä, p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 09:00-15:00.

Hakuaika 23.10.202006.11.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt tuoteryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Myyntityön lisäksi vastaat Kawasaki tuoteperheestä. Tehtäviisi kuuluvat tilausten budjetointi, tuotemerkin ylläpito sekä ennakkotilaukset. Vastaat myös tuotteiden saatavuudesta. Teet yhteistyötä maahantuojan kanssa ja osallistut tuotteryhmän edustus-ja koulutustapahtumiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Hyvää moottoripyörien merkki- ja mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla "Tuoteryhmäpäällikkö". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15.

Hakuaika 23.10.202006.11.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Hyvää moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.10.202005.11.2020

Kärkikiinnike Oy–Täyden palvelun kiinnitystarvike- ja konekauppa!
Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan ammattilaisista, muutaman miehen yrityksistä aina valtakunnallisiin rakentajiin. Tarjoamme urakoitsijoillemme monipuolisen ja lyömättömän palvelupaketin. Lisää meistä: https://www.karkikiinnike.fi/

Haemme nyt myyjää pääkaupunkiseudulle vastaamaan tuotteidemme myynnistä yritysasiakkaille.

B2B-myyjänä työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön sekä jonkin tasoista aiempaa kosketuspintaa rakennusalalle (esim. työkokemus rakennusalan tehtävistä tai aikaisempi myyntikokemus rakennusalalla). Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin ja tueksesi saat myös valmiita asiakkuussuhteita. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaavat esimiehet ja mukava työyhteisö.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Kärkikiinnike Oy:n palvelukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit voit hakea paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi hieman aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 22.10.202006.11.2020

Tibio Oy on tietotekniikkapalveluita tarjoava yksityinen suomalainen yritys. Olemme kasvaneet viidessä vuodessa yhdeksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä pk-yrityksille IT-ulkoistuspalveluita tarjoavista kokonaistoimittajista. Kasvumme on ollut nopeaa ja jatkuu sellaisenaan myös tänä vuonna. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan vuonna 2020 noin 2 miljoonaa euroa. Vakavaraisena yhtiönä pystymme kehittämään jatkuvasti palveluitamme ja kouluttamaan asiantuntijoitamme. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 12 eri pituisen kokemuksen omaavaa tietotekniikka-alan ammattilaista. Meillä yhdistyvät pienen organisaation joustavuus ja kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet kehittyä ammatissaan. Toteutamme erikokoisille organisaatioille tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelut, konesaliratkaisut, erilaisiin järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut sekä jatkuvan kehityksen turvaavat kehittämispalvelut. Toimitamme myös kaikki yleisimmät laitteet ja ohjelmistolisenssit päämiehinämme alan arvostetuimmat toimijat. Asiakkainamme on aina neljän henkilön yrityksistä tuhannen henkilön organisaatioihin.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä järjestelmäasiantuntijaa ratkomaan laajan asiakaskuntamme teknisiä ongelmatilanteita. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme loppukäyttäjien auttaminen teknisissä ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse, järjestelmien valvonta sekä ennakoivat toimenpiteet omien taitojesi mukaan. Asiakkaiden ongelmat voivat liittyä esimerkiksi tietoliikenteeseen, palvelimiin, työasemiin tai työasemissa käytettäviin sovelluksiin. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua mm. tietokoneiden ja tietoliikenneverkoston ongelmanratkaisua sekä Active Directoryn hallinnointia. Työsuhteesi edetessä pääset halutessasi nopeallakin aikataululla osallistumaan monipuolisten asiakasprojektien suunnitteluun ja implementointiin. Pääset osaksi asiantuntijatiimiä, johon kuuluu lisäksesi muita järjestelmäasiantuntijoita ja asiakkuuksista vastaava palvelupäällikkö.

Toivomme hakijalta muutaman vuoden kokemusta vastaavasta työstä ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Taustalla sinulla voi olla esimerkiksi IT-tradenomi opinnot. Tärkeimpänä kuitenkin hyvä asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Arvostamme myös työkokemusta asiakaspalvelusta erityisesti tekniseltä alalta. Olet hyvä kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita ja osaat tarjota heille sopivia ratkaisuja. Olet itseohjautuva, mutta kykenet myös tiimityöskentelyyn. Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa. Työnkuvasi tarkentuu lopulta omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tarjoamme mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on halu kasvaa yrityksen mukana ja edetä myöhemmin lähituen tehtävästä yhä haastavampiin tehtäviin sekä monipuolisiin asiakas- ja kehitysprojekteihin. Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työajat ovat arkisin klo 8-17 välillä 37,5 h/viikossa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Tibio Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessista vastaa Click Henkilöstöpalvelut.

Kiinnostuitko työtehtävästä? Hae paikkaa viimeistään 06.11.2020 lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsäselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Eero Räsänen p. 050 411 0263 arkisin 9-15.

Hakuaika 22.10.202005.11.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työkohteet ovat hyvien julkisten yhteyksien varrella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Otamme huomioon kokeneemmat sekä vähemmän kokeneet työntekijäehdokkaat ja palkkaus on kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Töitä tehdään arkisin 40h /vko, mutta toivomme sinulta pientä joustovaraa työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Mikael Karlsson p. 050 411 0252 arkisin 9-15.

Hakuaika 22.10.202005.11.2020

Asiakasyrityksemme toimii maanrakennusalalla ja etsii kauttamme nyt useampaa maanrakennustyöntekijää työkohteisiin Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat arkisin 7–15:30. Töitä on tarjolla ympäri vuoden ja mahdollisuus on toki myös vakituiseen työsuhteeseen, jos työt ovat sujuneet toivotusti.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten viemärien ja vesijohtojen asennustöistä, sekä kulkuväylien ja viheralueiden rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävät katsotaan oman taitotason ja kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta maanrakennustöistä (esim. perämiehenä tai lapiomiehenä). Mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, niin maanrakennustöistä motivoituneelle voimme järjestää tarvittavan perehdytyksen työmaalle.

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 22.10.202005.11.2020

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja määräaikainen ensi vuoden keväälle asti. Määräaikaisuuden jälkeen työsuhteen on tarkoitus jatkua asiakasyrityksessä vakituisena työsuhteena.

Asiakasyritys urakoi pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa lisäksi aikaisempaa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot voit kysellä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 21.10.202004.11.2020

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo kolmannessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä. Taloudellinen stabiliteetti on yrityksemme perusarvoja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet. Lue lisää: www.carlocasagrande.fi/

Etsimme nyt avainasiakaskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Avainasiakaskoordinaattori on tärkeä linkki yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen tuotepäällikön kanssa ja avustat häntä muun muassa tarjousten tekemisessä. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, reklamaatioiden sekä tilausten käsittely. Osallistut myös tarvittaessa kuluttajanäyttöihin.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Kykenet priorisoimaan ja aikatauluttamaan oman tekemisesi. Olet mahdollisesti tehnyt kalustekuvia rakennuspiirustusten pohjalta tai sinulla on halu oppia käyttämään suunnitteluohjelmia (Winner tai Fusion). Työtehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä b-ajokorttia.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 mutta toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen, sillä osa kuluttajanäytöistä järjestetään ilta-aikaan. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "avainasiakaskoordinaattori". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 15.10.202029.10.2020

Gold&Green Foods on vuonna 2015 perustettu elintarvikeyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja valmistaa innovatiivisia, ekologisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään. Tiimimme on dynaaminen, kansainvälinen ja innovatiivinen.

Haemme asiakasyrityksellemme Gold&Green Foodsille Järvenpäähän vuoroesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta sekä hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella osallistuen itsekin tuotantotyöhön. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta. Tehtävä on kokoaikainen kolmivuorotyö.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä mielellään elintarviketuotannosta ja kiinnostusta toimia esimiehenä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan ja innostuneeseen kansainväliseen joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2020 mennessä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "vuoroesimies". Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 9-16 p. 050 411 0390.

Hakuaika 13.10.202001.11.2020

Suomen Kalenterit Oy on vakavarainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 65 vuoden ajan. Kustannamme karttoja, kalentereita ja oppaita sekä myymme mediatilaa tuotteisiimme. Meiltä saat B2B käyttöön erilaiset kalenterit sekä muistikirjat omalla yritysilmeellä ja lisäsivulla. Tarjoamme myös graafista suunnittelua ja muita painotuotteita.

Etsimme nyt osaavaa myyjää Itä-Suomen alueelle vastaamaan Rakentajan ABC:n mediamyynnistä. Rakentajan ABC on valtakunnallinen printtinä ja sähköisesti ilmestyvä rakentajanopas, josta rakentajat ja remontoijat löytävät helposti rakentamiseen liittyvää tärkeää ja ajankohtaista tietoa.

Työssäsi kontaktoit alueen rakennusalan yrityksiä ja myyt heille ilmoitustilaa oppaasta. Asiakaskunta koostuu sekä vanhoista että täysin uusista asiakkaista. Työtä tehdään pääsääntöisesti puhelimitse etänä kotitoimistolta. Etätyöskentely mahdollistaa sen, että tuleva työntekijä voi asua muuallakin kuin Itä-Suomessa. Työssä liikutaan myös ajoittain asiakkaiden luokse, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työajat ovat arkisin 8-16 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloshakuista ja aktiivista otetta työhön. Työ on itsenäistä, joten työntekijän tulee olla oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Aikaisempi kokemus ilmoitusmyynnistä ja/tai puhelintyöskentelystä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeimpänä on voimakas halu tarttua puhelimeen ja tehdä kauppaa.

Tarjoamme työntekijälle hyvät työvälineet työssä menestymiseen sekä kiinteän kuukausipalkan ja kannustavan provisiomallin. Annamme erinomaisen tuotteen ja yrityksen tuen, loppu on itsestäsi kiinni.

Rekrytointiprosessista vastaa Click Henkilöstöpalvelut. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai laita vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostilla. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263 arkisin 9-15.

Hakuaika 14.10.202030.10.2020

Helsingin Rengashotelli Oy on Helsingin Suutarilassa toimiva täyden palvelun ammattitaitoinen rengasliike. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu renkaat ja vanteet, sekä sivulasit, tuulilasit ja tietysti niiden korjaus. Meiltä myös sisäpesut ja ilmastoinnin täyttöhuolto. Palvelukonseptiimme luottaa jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat.

Haemme Helsingin Rengashotelli Oy:lle rengasasentajia Helsinkiin tulevan rengassesongin ajaksi. Työt alkavat arviolta lokakuun puolessa välissä ja kestää noin 4-6 viikkoa aina sesongin loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat liikkeen aukioloaikojen mukaisesti arkisin 8-18 ja lauantaisin 10-15.

Työt pitävät sisällään renkaiden asennuksia asiakkaiden autoihin, renkaiden siirtelyä, renkaiden pesua, asiakaspalvelua sekä muita rengasliikkeen yleisiä töitä. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä. B-ajokortti ja suomen kielen osaaminen on edellytyksenä työssä menestymiseen. Työssä liikutetaan painavia renkaita ja tavaroita, joten hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen.
Jos kiinnostuit työstä, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 12.10.202012.11.2020

Etsitkö töitä alkavalle syysajalle? Oletko pitämässä välivuotta, tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka tarvitsevat eri alojen työntekijöitä!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:

• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 08.10.202005.11.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14 välillä.

Hakuaika 06.10.202001.11.2020

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa, haemme nyt ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi asennustiimiä pääkaupunkiseudulle.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/viikko.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Tärkeimpänä on kuitenkin reipas asenne sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Eero Räsänen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua