Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta mielellään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikimmiten. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus heti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-16:00, Laura Piri, p. 050 411 0471. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Noviaali Hyötyajoneuvot on tunnettu ja luotettava merkkiriippumaton hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelu Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yritysasiakkaille. Huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä muutkin palvelut yrityksesi ajoneuvoille: kori- ja vauriokorjaukset, erilaiset varustelut ja lisävarusteet, katsastukset ja rengashotellipalvelut. Asiakkaillemme tarjolla on sopimuksen mukaan sisä- ja ulkopesut, sijais- ja vuokra-autot, sekä ajoneuvojen noutopalvelu toimipaikastasi.

Etsimme Noviaali Hyötyajoneuvolle mekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia ajoneuvoasennus-, huolto- ja korjaustöitä yritysten henkilö- ja pakettiautoille. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 7,5h/päivä.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta minimissään kaksi vuotta autojen korjaamisesta
• kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn
• hyvää suomen kielen taitoa
• joustavaa asennetta työtehtäviä kohtaan

Lisäksi arvostamme:
• hyvää fyysistä peruskuntoa
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme työtä vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Noviaalilla pääsee toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa tiimiä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työkaverit tukevat työn omaksumista. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme nyt suoraan kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme kalusteasentajaa / yleistimpuria monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt lattiasta kattoon.

Työntekijältä edellytämme vahvaa osaamista kalusteasentajan sekä sisätimpurin työtehtävistä. Työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä monipuolinen työkokemus ja osaaminen rakennus- ja remonttitöistä on ehdoton edellytys.

Lisäksi edellytämme hakijoilta:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta työasennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin

Tarjoamme palkkauksen osaamisesi mukaan sekä pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yhteydenotot ti ja to klo 9-13.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin rengasasentajia alkavaan sesonkiin. Työt alkavat lokakuun puolesta välistä ja kestävät aina sesongin loppuun saakka noin 6-8 viikkoa. Työajat sijoittuvat rengasliikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Työ pitää sisällään renkaiden asennusta, renkaiden pesua, renkaiden siirtelyä sekä muita yleisiä rengasliikkeen töitä. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen kannalta tärkeää.

Työntekijällä tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Työntekijältä odotetaan myös joustavuutta työvuorojen suhteen, koska sesongin aikana työpäivät saattavat venyä työtilanteen mukaan.

Tarjoamme työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit sekä tes:n mukaisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit työstä niin jätä hakemus oheisen linkin kautta. Yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson p. 050 411 0252 arkisin 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin kahta rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme b-ajokortillista, reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Haemme C-kortillisia kuorma-auton kuljettajia kotimaiselle asiakasyrityksellemme.

Työ pitää sisällään kuorma-autolla ajamista eri työkohteiden välillä pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteissa pääset itsekin suorittamaan fyysisiä työtehtäviä, joten työvuoro ei ole pelkkää ajamista. Puolet työstä on ajamista ja puolet muita työsuoritteita. Tehtäviin saat perusteellisen perehdytyksen.

Hakijoilta edellytämme:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• reipasta työasennetta ja normaalia peruskuntoa

Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen kuljetustehtävistä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Työtunteja kertyy kahden viikon aikana vähintään 80 tuntia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-12.

Hakuaika 10.09.202124.09.2021

Etsimme suorarekrytointitoimeksiantona ammattitaitoista putkiasentajaa kotimaiselle LVI-alan asiakasyrityksellemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Suoritamme kaikki putkiremonttiin liittyvät työtehtävät kovalla ammattitaidolla. Työkohteet vaihtelevat projekteittain, mutta vastaan tulee hyvin todennäköisesti toimitilasaneeraus-, linjasaneeraus- ja vahinkosaneerauskohteita. Työtehtävissäsi pääset tekemään vastuullisesti kaikkia putkiasentajalle tyypillisimpiä (lämmitykset, viemärit ja vesi) työtehtäviä ja työvaiheita.

Toivomme, että sinulta jo löytyy:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• vastuullista otetta työntekoon ja projektien hoitoon
• suomen kielen sujuvaa osaamista
• b- ajokortti

Eduksesi luemme:
• hitsausosaamisen
• voimassa olevat tarvittavat ammattikortit (työturvallisuuskortti ja tulityökortti)

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, työn mielenkiintoisten projektien kanssa sekä luotettavan työnantajan tukemaan menestystäsi tehtävässä.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin älä epäröi hakea paikkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Paikkaa pystyt hakemaan täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Helsingin keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä 050 411 0471 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja toimeen tarttuvia tekijöitä valojen ripustukseen sesongin ajaksi. Toteutamme suuria valaistusprojekteja mm. kauppakeskuksille, kaupunkien keskustoille ja pääkaduille, hiihtokeskuksille, lentokentille, taloyhtiöille, jää- ja urheiluhalleille, messukeskuksille, hotelleille ja huvipuistoille.

Sinulla ei tarvitse olla sähköalan koulutusta tai kokemusta. Työ on valojen ripustamista, johon avuksi käytetään nostinta/kuukulkijaa sekä perinteisiä työkaluja. Riittää kunhan asenne on kunnossa ja teet minkä lupaat.

Työtä tehdään ulkona, joten etsimämme henkilön tulee kyetä työskentelemään muuttuvissa sääolosuhteissa. Toivomme ettet ole korkeanpaikankammoinen.

Työ on kokoaikainen ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan viimeistään lokakuussa. Töitä on tarjolla ainakin marraskuun loppuun saakka. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16 Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista pyöräkuormaajan kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi pitävät sisällään kuormien keräilyä, autojen purkausta ja lastausta sekä muita pyöräkuormaajalle määrättyjä tehtäviä ajotien kunnostuksen parissa. Työskentely tapahtuu arkisin klo 07-18 välisenä aikana ja työkohde sijaitsee Kotkassa.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta pyöräkuormaajan kuljettajan työtehtävistä. Erityisesti arvostamme luotettavuutta, itseohjautuvuutta sekä aikaansaavaa asennetta työntekoa kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta lokakuun loppuun asti.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Mikael Karlssonilta pe klo 13:00 - 14:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin ja aamuvuoroihin 40h/vko.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös pienemmissä määrin muita tehtäviä, kuten esimerkiksi kuljettajien apumiehenä toimiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön ja C-ajokortti sekä kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksesi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua