Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 02.08.202116.08.2021

Suomen KattoCenter Oy on täyden palvelun kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin tuhansien remontoitujen kattojen tuomalla ammattitaidolla.

Haemme reippaita, tulostavoitteellisia kattomyyjiä Uudenmaan alueelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta suoramyynnistä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Luemme eduksesi rakennusalan tuntemuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen rakennusalalta. Kattotuntemus on hakijalle myös eduksi, mutta kattavan tuoteperehdytyksen saat työsuhteen alkaessa joka tapauksessa. Jos haluat menestyä, olet tuloshakuinen ja sinulla on oikea asenne ja teet etkä meinaa, olet etsimämme henkilö. Ethän lannistu pienistä ja olet huumorintajuinen? Saat hyvän koulutuksen ja tarvittavat työkalut onnistumiseen, loput on itsestäsi kiinni. Toivomme sinun omaavan myös b-ajokortin.

Tarjoamme työn kasvavassa yhtiössä, jossa tukenasi on huippujengi. Tällä hetkellä Suomen KattoCenterillä työskentelee 130 ammattilaista erilaisissa tehtävissä.

Täytä hakemus kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Myyjä, Suomen KattoCenter Oy" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva myyjä tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 30.07.202108.08.2021

RIMOWA on kansainvälinen ja arvostettu 120 vuoden kunniakkaaseen ikään ehtinyt saksalainen
laatumerkki, joka on tunnettu korkealuokkaisista, alumiinikuorisista matka- ja lentolaukuistaan.
Klassista ja tyylikästä muotoilua, joka kestää reissusta toiseen! Tämä luksusbrändi edustaa
trendikkyyttä ja huippulaatua. Brändin tyylille uskollinen myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla
pohjoisesplanadilla.

Etsimme RIMOWA konseptimyymälään sitoutunutta vastuumyyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
37,5h/viikko.

Tässä roolissa aktiivisen myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös
matkalaukkujen kevyet huoltotoimenpiteet. Vastuumyyjänä pääset tekemään myyntityötä
kansainvälisen brändin vaatimusten mukaisesti.

Edellytämme hakijalta:
• täydellistä suomen kielen- ja kiitettävää englanninkielen taitoa
• korkeatasoista asiakaspalveluosaamista
• kyvykkyyttä hoitaa monipuolisesti sekä vastuullisesti myymälän arkirutiinit
• erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle upean työympäristön arvostettujen design tuotteiden parissa, missä pääset
kokemaan luksustuotteiden sykettä. Myymälä palvelee arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 10–16.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi
suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Vastuumyyjä, Rimowa"
etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva
työntekijä RIMOWA -tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään
heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471.

Hakuaika 29.07.202112.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta vähintään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Uusimpina tulokkaana Gillet Bar & Bistro.

Ravintolan ruokafilosofia pohjautuu ennen kaikkea ensiluokkaisiin, pohjoisiin raaka-aineisiin. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä.

Voit tutustua Gillet Bar & Bistroon tästä https://www.gillet.fi/

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Gillet Bar & Bistroon vuoromestaria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olethan kokenut keittiön ammattilainen ja haluat edetä urallasi. Haemme vuoromestaria, jolla on halu kehittyä ammatillisesti loistavan tiimin tukemana. Emme vaadi aiempaa vuoromestarin kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Edellytämme kuitenkin muutaman vuoden monipuolista kokemusta kylmän- sekä lämpimän keittiön puolelta.

Työvuorosi sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja huumorintajuisen työyhteisön, vakavaraisen työnantajan jo toisessa sukupolvessa. Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon ulkopaikkakunnalta Helsinkiin saapuvalle.

Täytä hakemus jo tänään kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille (etunimi.sukunimi@click-hp.fi) otsikolla "Vuoromestari/kokki, Gillet Bar & Bistro". Liitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteyteen.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme venesähkö- / laiteasentajaa. Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Työpäivä voi pitää sisällään mm. lämmityslaiteasennuksia, navigointielektroniikan asennuksia ja muita korjaussähkötöitä. Töitä tehdään talvikaudella pääosin yrityksen toimipisteessä Vantaalla. Kesäkaudella työtä tehdään myös asiakkaiden luona ympäri pääkaupunkiseutua. Työajat arkisin klo 09-17.

Hakijalta edellytämme sähköistysalan perustutkintoa sekä innokasta ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen veneiden parissa työskentelystä ja korjaussähkötöistä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme tulevalle työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen työnkuvan, lounasedun ja mukavan työyhteisön.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin sekä vaativampiin työtehtäviin maanrakennustyömaille Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko. Töitä on tarjolla ympäri vuoden ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat maanrakennustöistä työtaitosi mukaisesti. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin ja aamuvuoroihin 40h/vko.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös pienemmissä määrin muita tehtäviä, kuten esimerkiksi kuljettajien apumiehenä toimiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön ja C-ajokortti sekä kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksesi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä mahdolliset muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja mielellään kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 13-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Haemme nyt toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää asiakkalleemme Nurmijärvellä sijaitsevalle toimipisteelle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian neljän kuukauden määräaikaisuudella, josta mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään ja monipuolisen työn varastotöistä kiinnostuneelle.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Katsomme B-ajokortin eduksesi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 21.07.202110.08.2021

KITO ERIKKILA valmistaa ergonomisia kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Nosturit ovat kotimaista tuotantoa ja ne valmistetaan Kirkkonummella sijaitsevassa tehtaassa. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA on osa maailmanlaajuista KITO-konsernia.

Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme CONFIGURATOR DEVELOPERIA Masalaan, Kirkkonummelle. Olet osa myynnin kehitystiimiä ja raportoit Sales Development Managerille. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Vastuullesi kuuluu:
• Uusien tuotteiden mallinnus konfiguraattoriin
• Nykyisten tuotteiden päivittäminen ja ylläpitäminen konfiguraattorissa
• Käyttöliittymän ja ulkoasun kehitys yhdessä markkinoinnin kanssa
• Tuotteiden mallinnettavuuden kehitys yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
• Konfiguraattorin tulosteiden ja raporttien kehitys
• Järjestelmän ja mallien testaus ja tekninen dokumentointi
• Konfiguraattorin liittymät muihin järjestelmiin, mm. ERP, CAD
• Konfiguraattorin käyttökoulutus sisäisille käyttäjille

Odotamme sinulta teknillistä taustaa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, diplomi-insinööri tai tietojenkäsittelyn tradenomi). Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, järjestelmätestauksista, käyttäjäkoulutuksista sekä teknisestä dokumentoinnista. Nämä osa-alueet kuvaavat sinua: hyvä ongelmanratkaisukyky, looginen ajattelu sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen (kirjallinen ja suullinen). Hallitset kokonaisuuksia, olet järjestelmällinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää hyvää ja tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, myynnin ja tuotehallinnan kanssa. Sinulla on kokemusta esim. ERP, CRM, CPQ, PLM tai PDM järjestelmien käytöstä tai kehityksestä ja perusosaaminen seuraavista: JavaScript, XSLT, CSS, HTML, XML & JSON. Tehtävän kuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana laaja-alaisesti sekä kykyjesi mukaisen palkkauksen. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Työn omaksumista tukee ympärilläsi oleva asiantunteva tiimi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Mikael Karlssonille otsikolla "Konfiguraattorikehittäjä". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Eiran Isännöitsijätoimisto toimii koko Helsingin alueella. Toimistomme sijaitsee Vallilassa. Tarjoamme kaikkia isännöintipalveluita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palvelemme niin asukaskiinteistöjä kuin liike- ja toimistokiinteistöjä.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja panostamme pitkiin asiakassuhteisiin. Tällöin voimme parhaiten auttaa tekemään kiinteistön kannalta oikeita ratkaisuita, jotka ovat kokonaistaloudellisesti kestäviä. Tavoitteenamme on, että asuminen kiinteistössä on turvallista, terveellistä ja viihtyisää ja teemme yhdessä asukkaiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa kiinteistön arvoa nostavia ratkaisuita.

Lue meistä lisää: https://www.2727350.fi/

Eiran Isännöitsijätoimisto etsii nyt kauttamme kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu ehdokas aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien Eiran Isännöitsijätoimiston omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistökirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroasioiden ja urakkailmoitusten hoitamista.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja työkokemusta noin 3 vuoden verran. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, numerotarkkuutta ja tilinpäätöstaitoa. Eduksi katsomme Visma Fivaldin ja Microsoft Officen ohjelmistojen hallintaa. Yrittäjähenkinen ja huolellinen työote ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä.

Mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden lisäksi tarjoamme työyhteisön tuen sekä vaihtelevan, haastavan ja mielenkiintoisen työn vakaassa suomalaisessa yrityksessä. Meillä työntekijästä pidetään hyvin huolta!

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua