Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 23.02.202410.03.2024

Haemme asiakasyrityksellemme osaavaa putkiasentajaa katutöihin pääkaupunkiseudulle.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta putkiasentajan tehtävistä infra-alalla. Tyypillisiä työtehtäviä ovat muun muassa vesijohto,- viemäri- ja hulevesilinjojen rakentaminen. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkan, modernit työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi.

Palkkauksessa otetaan huomioon hakijan osaaminen, kokemus ja palkkatoive.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 10.03.2024 asti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 23.02.202410.03.2024

Haemme asiakasyrityksellemme LVI-asentajaa huolto- ja saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavanlaisesta työstä, voimassaolevaa ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia korjaus-, huolto- ja asennustehtäviä. Tehtävässä edellytetään myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, laadukkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvän työyhteisön ympärillesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Palkkauksessa otetaan huomioon hakijan osaaminen, aikaisempi kokemus sekä palkkatoive.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 10.03.2024 asti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 23.02.202410.03.2024

Innovatiivisiin takkaratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme Linnatuli Oy etsii TAKKAMYYJÄÄ Vantaan toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen!

Linnatuli on kotimainen perheyritys, jonka taustalta löytyy takkaosaamista vuodesta 1995 lähtien. Pitkäaikainen kokemus alalta näkyy sen tinkimättömässä tavassa valmistaa tulisijoja Suomen ääriolosuhteisiin. Valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia ja tyylikkäimpiä ratkaisuja sekä laadukkaita materiaaleja ja vuosikymmenien vankkaa käsityötaitoa.

Haluatko sinä olla osa ammattitaitoista takkamyyntitiimiämme?

Nyt sinulle aukesi huikea työmahdollisuus päästä mukaan edustamaan kotimaista ja tunnettua laatubrändiä. Pääset osaksi meidän ammattitaitoista myyntitiimiä ja voit tuntea ylpeyttä edustaessasi kattavaa ja laadukasta tuotevalikoimaamme.

Tulevana takkamyyjänä pääset hoitamaan asiakkuuksia (uusia ja olemassa olevia) myymälässämme, asiakaskäynneillä sekä messuilla. Olennaisena osana työtehtävää on myymälätyön lisäksi asiakaskontaktoinnit ja tapaamiset. Takkamyyjä hoitaa meillä koko myyntiprosessin tarvekartoituksesta sopivan tuoteratkaisun löytämiseen ja kaupan "klousaamiseen".

Mitä me voidaan tarjota sinulle:
• Laadukkaat ja innovatiiviset myytävät tuotteet
• Osaavan huipputiimin tuen ja kattavan perehdytyksen
• Kannustavan palkkausmallin, jossa voit itse vaikuttaa ansaintaasi (pohja + provisio)

Meidän toivomukset työnhakijoiden osalta:
• Sujuva suomen kielen osaaminen (englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi)
• Asiakaspalveluhenkisyys sekä aikaisempi kokemus myyntityöstä
• Hyvät tietotekniikan perustaidot

Emme vaadi, mutta eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tulisija- ja hormiratkaisujen myynti- tai asennustehtävistä tai vastaavasti kokemuksen rakennustuotteiden myynnistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse Clickin Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikkiin yhteydenottoihin ja lisätiedusteluihin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (ma-pe 9-16).

Hakuaika 22.02.202407.03.2024

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Pitkäaikainen asiakasyrityksemme Serena etsii tulevaksi kesäksi vahvistusta joukkoonsa buffet-kokin pestiin Ravintola Graninaan.

Buffet-kokin tehtäviin kuuluu mm.:
• buffet-ruoan valmistus
• muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat vesipuiston auetessa 6.6.2024 ja työsuhde kestää elokuun puoleen väliin saakka. Töitä on tarjolla koko kesäkauden ajan 37.5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloaikojen mukaisesti, vesipuiston ollessa auki viikon jokaisena päivänä. Palkka määräytyy ravintola-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 22.02.202407.03.2024

Etsimme nyt merenkulkualalla maailmanlaajuisesti toimivalle asiakasyrityksellemme osaavaa ja kokenutta kirjanpitäjää Helsinkiin. Tässä roolissa toimit avainhenkilönä, vastaten monipuolisesti kirjanpidon ja taloushallinnon toiminnoista.

Hallitsethan kirjanpitoprosessin ja tilinpäätöksen itsenäisesti? Säännöllinen raportointi sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen sujuvat, ja työkielenä pystyt käyttämään sujuvasti sekä suomea että englantia. Kiinnostus ja edellytykset taloushallinnon toimien kehittämiseen katsotaan eduksesi.

Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinen rooli tiiviissä työyhteisössä, osana isoa kansainvälistä organisaatiota. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi yritys tarjoaa käyttöösi hyvät henkilöstöedut, ja hyvinvoinnistasi pidetään muutoinkin huolta. Yrityksessä vallitsee hyvä tiimihenki, ja täällä viihdytäänkin yleisesti pitkään!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen tehtävä, ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Tiina Rantalalle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Tehtävään liittyviä lisätietoja voit kysyä Tiinalta arkisin klo 9-15 puhelimitse p. 050 411 0371. Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin.

Hakuaika 20.02.202406.03.2024

Asiakasyrityksemme etsii osaavia AJONEUVOASENTAJIA ympäri pääkaupunkiseutua!

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia ajoneuvoasentajana monipuolisesti eri merkkien ja mallien parissa, jolloin osallistut aktiivisesti asiakastöiden tekemiseen, on sitten kyseessä suuremmat/pienemmät korjaus- tai huoltotyöt.

Etsimme lähtökohtaisesti ajoneuvoasentajia pitkiin työsuhteisiin, mutta määräaikaisetkin työsuhteet ovat mahdollisia, mikäli ne sopivat tilanteeseesi paremmin.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan palkkauksen (alkaen 2900eur/kk->) sekä ammattitaitoisen korjaamotiimin tuen. Töiden aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 12-15).

Hakuaika 20.02.202410.03.2024

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää syväjätesäiliöiden huoltotehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Tässä tehtävässä käydään vaihtamassa syväjätesäiliöiden nostosäkkejä ja tekemässä muita tarvittavia syväjätesäiliöihin liittyviä huoltotoimenpiteitä. Huoltotoimenpiteet tiedetään aina ennalta ennen kuin lähdetään kohteisiin. Työssä liikutaan HIAB-nosturiautolla. Kohteissa nostetaan syväjätesäiliön pussi ylös, tehdään tarvittavat huoltotoimenpiteet, lasketaan pussi ja lähdetään seuraavaan kohteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15 sekä halutessasi on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä.

Edellytämme hakijalta C-korttia, sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Aikaisempi kokemus HIAB-nosturiautonkuljattajan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, nosturin käyttö voidaan perehdyttää. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jonkin verran työkokemusta kuorma-autonkuljettajan tehtävistä, että auton käsittely on tullut tutuksi. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on kätevä käsistään ja omaa ahkeran työskentelyotteen.

Tässä on tarjolla mielenkiintoinen työ mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tule osaksi kasvavaa yritystä!

Palkka 2600-2800 eur/kk

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 10.03.2024 asti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 20.02.202405.03.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista suurtehoimurin käyttäjää / imuauton kuljettajaa!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet ovat Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. eristeiden, muhan ja maa-ainesten imurointia sekä puhallus- ja kevennystuotteiden puhallusta suurteholaitteistoilla. Työnkuvaan voidaan osaamisesi mukaan sisällyttää halutessasi myös putkistojenkuvauksia, korjauksia ja kartoituksia. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys ja työt tehdään pareittain ja nykyaikaisella kalustolla.

Työt alkavat aamuisin Nurmijärven toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työtunteja tehdään viikossa keskimäärin 37,5 mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Palkka tehtävässä määräytyy kokemuksesi ja työtehtäviesi mukaan 14-20 €/h välillä. Töiden aloitus maalis-huhtikuun aikana määräaikaisessa työsuhteessa, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista, mutta otamme haussa huomioon myös alasta kiinnostuneet tulevaisuuden ammattilaiset. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä käsitellään raskaita työvälineitä. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 20.02.202401.03.2024

Etsimme LUMITYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle!

Työtehtäviisi kuuluvat ulkoalueiden lumi- ja hiekoitustyöt sekä muut kausiluonteiset työtehtävät aina kevään alkuun asti. Työkohteet sijaitsevat Pakkalan ja Kivistön alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-18 välille, mutta lumi- ja jäätilanne vaikuttaa niihin vahvasti, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikoja kohtaan.

Tarjoamme sinulle:
• Palkkaus 12-13 eur/h + tes mukaiset lisät (kilometrikorvaus, ilta- ja -yölisä)
• Työterveyspalvelut
• Työvaatteet

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on:
• B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus
• Suomen kielen osaaminen
• Luotettava ja rautainen työasenne

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuskirjeesi sekä CV:n Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot antaa Clickin Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin klo 10-14).

Hakuaika 19.02.202404.03.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista pyöräkuormaajan kuljettajaa pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Löytyykö sinulta kiinnostusta ja osaamista toimia pyöräkuormaajan ratissa? Oletko päässyt näyttämään kyntesi rakennustyömaalla tehden pyöräkuormaajan puikoissa esim. murskeen lastausta ja maan kuormausta?

Mikäli olet, niin saatat olla tähän tehtävään sopiva henkilö.

Työkohde sijaitsee Espoossa lähellä leppävaaraa. Työajat ma-pe (8-18) vähintään 40h/vko. Välillä voi olla pidempiä työpäiviä, jolloin sitten toisinaan voi pitää vaikkapa loppuviikosta vapaata. Meininki työmaalla on rehti ja reilu.

Tarjoamme työnantajana:
• vakaan ja sitä kautta turvallisen työantajan tuen
• kattavat työterveyspalvelut
• infra-alan tes:n mukaisen palkkauksen lisineen
• henkilökohtaisen hallinnollisen yhteyshenkilön
• pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten ja kivojen työtehtävien parissa
+ paljon lisää

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voit kysellä torstaisin klo 13-14 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.02.202403.03.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä viheralueiden hoito- ja huoltotehtäviin.

Työ sisältää monipuolisesti viheralueiden hoito- ja huoltotehtäviä kuten kastelua, kitkentää, nurmikonleikkuuta ja istutuksia. Työaika on ma-pe klo 7-15 ja palkkaus Viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimuksen mukainen. Työpäivät alkavat Helsingin Tattarisuolta ja työkohteisiin liikutaan yrityksen autoilla.

Tässä työssä menestyy parhaiten ahkera ja toimeen tarttuva henkilö, joka on kiinnostunut vihertöistä. Tulethan toimeen myös englannin kielellä? B-ajokortti ja voimassaoleva työturvallisuuskortti luetaan eduksesi, ja hyvä fyysinen kunto ja säänkestävyys auttavat työssä jaksamisessa.

Töitä riittää huhtikuusta elokuuhun, aloitus- ja lopetusajankohdat ovat neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja soveltuvuudestasi tehtävään.

Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala hoitaa rekrytointia. Lisätietoja voit kysyä Tiinalta tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 puhelimitse numerosta 050 411 0371.

Hakuaika 15.02.202403.03.2024

Etsimme rengasasentajia pääkaupunkiseudulle tulevaan kevään rengassesonkiin!

Työtehtävät pitävät sisällään renkaanvaihdon lisäksi mm. renkaiden varastointia sekä pesua. Työtä on mahdollista tehdä sekä kokoaikaisena että osa-aikaisena (0-40h/viikko). Sesonki kestää noin 5-6 viikkoa ja työt alkavat arviolta huhtikuun alkupuolella. Työhön asiakasyrityksemme tarjoaa tarvittavan perehdytyksen.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea ahkeraa ja motivoitunutta työskentelyotetta. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta renkaiden kanssa työskentelystä, mutta katsomme sen eduksi haussa.

Tarjoamme sinulle:
• Osaamistasi vastaavan palkkauksen (vähintään TES mukainen)
• Tarvittavat työvaatteet ja -varusteet
• Luotettavan työnantajan

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuskirjeesi sekä CV:n Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä / viimeistään sesongin alkaessa.

Kaikki lisätiedot antaa Clickin Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin klo 10-14).

Hakuaika 14.02.202427.02.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi ilman vuokratyösuhdetta.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne

Katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa klo 5-18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 3000-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 27.02.2024 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 13.02.202425.02.2024

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja kattolumityöntekijöitä Munkkiniemeen. Työ on projekti/keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan. Valitulta henkilöiltä edellytetään mahdollisuutta joustaa työpäivien- ja aikojen suhteen, koska lumi-infernon yllättäessä työvuoro voi alkaa jo aikaisin aamulla! Lähtökohtaisesti työaika on arkisin klo 7-16 välillä ja ilta/viikonlopputöistä sovitaan erikseen.

Työ vaatii sopivasti hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja sekä oma-alotteista työotetta työturvallisuus edellä. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille ja työn luonteen vuoksi toivomme hakijoilta hyvää suomen kielen osaamista.

Palkka 14 eur/h

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen aikana työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hieman aiemmasta kokemuksestasi tai soita rekrytointikonsultti Teemu Mustoselle 050 411 0390.

Hakuaika 13.02.202427.02.2024

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palveluyritys, joka kuuluu maailmanlaajuisesti toimivaan Anticimex-konserniin. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Suomessa palvelemme asiakkaitamme koko maan laajuisesti, ja työllistämme jo 190 henkilöä. Lisää yrityksestämme: https://www.anticimex.fi/

Oletko aidon palveluasenteen omaava, nopeasorminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja? Autamme nyt asiakasyritystämme Anticimex Oy:tä etsimään joukkoonsa energistä ASIAKASPALVELIJAA heidän pääkonttorilleen Vantaalle.

Asiakaspalvelijana tehtäväsi on auttaa Anticimexin asiakkaita eri tilauskanavissa, sähköpostitse ja puhelimitse. Pääset mukaan iloiseen ja osaavaan tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakaskunta koostuu pääosin yritysasiakkaista, kuten isännöitsijöistä ja huoltoyhtiöistä, mutta myös yksityisasiakkaista. Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa.

Etsimämme henkilö hallitsee sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat ja omaksuu helposti uusia järjestelmiä ja työtapoja. Edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista sekä kirjallista osaamista, muun kielitaidon katsomme eduksi. Asiakaspalvelumme käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote!

TARJOAMME:
• Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kansainvälisessä kasvuyrityksessä
• Nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilat Vantaalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä
• Osittaisen etätyömahdollisuuden
• Arkipäivätyön klo 8-16
• Kiinteän kuukausipalkan ja kattavat työsuhde-edut
• Kattavan työterveyshuollon
• Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työhistoriastasi sekä osaamisestasi. Click Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointia, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Anticimexille.

Kaikki tehtävään liittyvät lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 puhelimitse numerosta 050 411 0371.

Hakuaika 13.02.202427.02.2024

GAC is a global provider of integrated shipping, logistics and marine services. Emphasising world-class performance, a long-term approach, innovation, ethics and a strong human touch, GAC delivers a flexible and value-adding portfolio to help customers achieve their strategic goals. Established since 1956, the privately-owned Group employs 7,500 people in more than 300 offices worldwide.

GAC Finland etsii joukkoonsa kirjanpitopäällikköä Helsingin Pasilaan monipuoliseen rooliin kirjanpito- ja taloushallinnon toimintojen avainhenkilöksi.

Kirjanpitopäällikkönä sinulla on jo kokemusta koko kirjanpitoprosessin hallinnasta sekä tilinpäätösten itsenäisestä laadinnasta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja hoidat sujuvasti myös osto- ja myyntireskontran sekä säännölliset raportoinnit. Tarvittaessa avustat myös muissa taloushallinnon tehtävissä.

Pääset työskentelemään pienessä ja tiiviissä tiimissä, mutta isossa kansainvälisessä organisaatiossa.

Työ edellyttää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja digitaalisten taloushallinnon työvälineiden hallintaa. Pystyt suoriutumaan taloushallinnon rutiineista ja olemaan mukana tarvittaessa taloushallinnon kehittämisessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tukea on tarvittaessa saatavilla. Jaat mielelläsi osaamistasi muiden kanssa sekä autat myös työkavereitasi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja mielenkiintoisen työkokonaisuuden taloushallinnon tehtävien parissa. Yrityksessä vallitsee erinomainen tiimihenki, ja työntekijöiden viihtyvyyttä mitataan työtyytyväisyyskyselyiden avulla. Yrityksen pitkäaikaiset työsuhteet kertovat myös osaltaan työntekijöiden viihtyvyydestä. Palkkaus tehtävässä on noin 4000 eur/kk, mutta palkasta sovitaan osaamiseesi perustuen. Lisäksi saat käyttöösi lounas- ja virike-edun.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan GAC Finland Oy:n kokoaikaiseksi ja vakituiseksi työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut.

Kuulostaako mielenkiintoiselta työmahdollisuudelta? Hae paikkaa viimeistään 27.02.2024 lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen Tiina Rantalalle sähköpostitse otsikolla "Kirjanpitopäällikkö". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit hakea tehtävää myös oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 puhelimitse p. 050 411 0371.

Hakuaika 13.02.202427.02.2024

Etsimme aloittelevia tai hieman kokemusta kerryttäneitä sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan tai heti.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot antaa Clickin Atte Salenius arkisin klo 10-15 välisenä aikana, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 08.02.202425.02.2024

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista sähköasentajaa kärkimiehen tehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita erityyppisiin kohteisiin, kuten asuntoihin, toimitiloihin ja sähköautojen latausjärjestelmiin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Kärkimiehenä johdat työryhmääsi ja osallistut sähköasennuksiin. Hoidat myös päivittäisiä asioita eri urakoitsijoiden kanssa, sekä olet mukana aikatauluttamisessa ja tavaran tilauksissa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua työmaakokouksiin.

Odotamme hakijalta sähköalalle soveltuvaa koulutusta, vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta, voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on urakkaluonteista, joten odotamme ahkeraa työskentelyotetta.

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittyä, kattavat työterveyspalvelut, sekä mukavan työyhteisön ympärillesi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 25.02.2024 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 08.02.202425.02.2024

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää syväjätesäiliöiden puhdistustehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Tässä tehtävässä käydään puhdistamassa syväjätesäiliöitä. Puhdistuksen yhteydessä säiliöiden kunto tarkastetaan ja ilmoitetaan mahdolliset korjaustoimenpiteet eteenpäin. Työssä liikutaan tehtävään soveltuvalla kuorma-autolla, jonka varustukseen kuuluu imukalusto ja HIAB-nosturi. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15 sekä halutessasi on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä.

Edellytämme hakijalta C-korttia, sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Aikaisempi kokemus HIAB-nosturin käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, nosturin käyttö voidaan perehdyttää. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jonkin verran työkokemusta kuorma-autonkuljettajan tehtävistä, että auton käsittely on tullut tutuksi. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on kätevä käsistään ja omaa ahkeran työskentelyotteen. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tässä tehtävässä tärkeä.

Tässä on tarjolla mielenkiintoinen työ mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tule osaksi kasvavaa yritystä!

Aloituspalkka on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan. Tekemällä työt hyvin palkkaa voidaan tarkistaa uudestaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 25.02.2024 asti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 02.02.202425.02.2024

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys toimii teräsrakenneurakoinnin parissa Helsingissä ja on toiminut alalla jo kolmekymmentä vuotta. Nyt joukkoon haetaan henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta monipuolisessa tehtävässä.

Emme etsi henkilöä, joka istuu pelkästään toimistopöydän takana, vaan etsimämme henkilö on valmis ja halukas osallistumaan yrityksen toimintaan kokonaisvaltaisesti. Kyseessä on suht. pieni yritys, joten joustavuutta työtehtävien osalta tulee olla.

Monipuoliset tehtävät sisältävät mm.
• työnjohdollisia tehtäviä yleisesti
• urakkasopimusten laatimista
• olet mukana uusien hankkeiden suunnittelussa ja tarjouslaskennassa
• tarvittaessa joihinkin työtehtäviin osallistumista hallissa tai työmaalla

Hakijalta toivomme:
• insinööritason koulutus
• IWS-koulutus
• kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
• kokemusta metallialalta
• hyvät vuorovaikutustaidot
• ymmärrystä tarjouslaskennasta

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Aloituspalkka tehtävässä on noin 4000 eur/kk riippuen hakijan osaamisesta ja kokemuksesta. Palkkatoive otetaan huomioon. Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemuksesi myös sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselle, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua