Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 29.11.202117.12.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Töitä tehdään aamuvuorossa työvuorojen sijoittuessa 6-16 välille, 40h/vko.

Etsimme hyvällä työasenteella varustettua tuotanto- ja varastotyötehtävistä kiinnostunutta henkilöä. Työssäsi pääset hoitamaan yrityksen varastotyötehtäviä pääasiassa kokoonpanotyötehtävien parissa tuotantoympäristössä. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Tässä työtehtävässä edellytämme suomen kielen osaamista ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön. Töitä tehdään arkisin (ma-pe) liukuvasti aamuvuorossa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtilanteestasi tällä hetkellä. Voit myös laittaa hakemuksesi hausta vastaavalle Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille sähköpostiin.

Lisätiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252, s-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

Kotimainen ja vakavarainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme ilmanvaihtoasentajaa/puhdistajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin klo 7-15:30.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. saneerauskohteissa ilmanvaihtokoneiden asennukset, koneiden automaatioasennukset ja erinäiset ilmanvaihtojärjestelmien korjaus- ja asennustyötehtävät sekä ilmanvaihtokanavien puhdistustehtävät.

Edellytämme LVI-alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Lisäksi toivomme hakijalta sujuvaa suomen kielen osaamista. Voimassa oleva b-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan soittamalla rekrytoinnista vastaavalle (Laura Piri/yhteystiedot alapuolelta).

Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

Kahvila Helmi on perheomisteinen perinteinen kahvila, joka tarjoaa päivittäin itse leivottuja pullia, piirakoita sekä muita leivonnaisia. Lounaaksi tarjoillaan arkisin maistuvaa kotiruokaa. Kahvila Helmi sijaitsee Pakilassa keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella jo yhdeksättä vuotta.

Etsimme nyt ruoanlaittotaitoista kahvilatyöntekijää osaksi tiivistä ja huumorintajuista työyhteisöä. Olethan toimeen tarttuva ja motivoitunut tekijä, jolta sujuu kaikki kahvilan työtehtävät ruoanlaitosta asiakaspalveluun sekä siisteyden ylläpitoon. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen, tärkeimpänä ominaisuutena pidämme oikeanlaista asennetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen oman osaamisesi mukaan ja tarjoamme apuamme aina tarvittaessa.

Työvuorot sijoittuvat arkisin pääsääntöisesti kello 6-17 välille. Launtaisin kahvila palvelee kello 10-16 Työtunteja on tarjolla noin 15-20 h/vko. Halutessaan on mahdollista tehdä enemmänkin tunteja sovittaessa tai vähemmän. Olemme joustavia työvuorojen osalta, joten olethan sinäkin. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen osaamista. Työpaikka on savuton.

Täytä hakemus kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Kahvilatyöntekijä/Kahvila Helmi" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä arkisin klo 8-16 p. 050 411 0471.

Hakuaika 29.11.202130.12.2021

Etsitkö töitä loppuvuodelle/ensi vuoden alkupuolelle? Onko sinulla reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle monipuolisiin aputyötehtäviin!

Etsimme reippaita ja luotettavia työntekijöitä erilaisiin työprojekteihin pääkaupunkiseudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotyötehtävissä, lumitöissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa sekä varasto- ja siivoustehtävissä. Kaikkiin tehtäviin saat riittävän perehdytyksen, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:
• reipasta työskentelyasennetta
• luotettavuutta ja täsmällisyyttä
• riittävää fyysistä kuntoa

Eduksi katsotaan:
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• suomen kielen osaaminen

Jos olet töitä vailla, niin voit täyttää hakemuksen pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme osa-aikaista reipashenkistä SIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtunteja on tarjolla noin 25h per viikko työvuorojen sijoittuessa arkipäiville pääosin aikaisiin aamuvuoroihin.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti toimisto-, yritys- sekä kotisiivous. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Palkkaus on vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Ajokortti ei ole pakollinen, mutta katsoaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 25.11.202109.12.2021

Kataikko Oy on lämpöpumppualan asiantuntija Suomessa. Toimimme maahantuojana ympäri Suomen ja jälleenmyyjänä valikoiduilla paikkakunnilla tarjoten asiakkailleen asennuspalvelua edustetuille merkeille. Edustetut tuotemerkit on tarkkaan valittu ja joiden laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Edustukseen kuuluu Mitsubishi Electric ja Panasonic ilmalämpö -sekä ilmavesilämpöpumput.

Etsimme Kataikko Oy:lle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kylmälaiteasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät koostuvat lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennuksista asuinrakennuksiin pääasiassa kuluttaja-asiakkaille, sekä jonkin verran myös toimitiloihin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana koko Uudenmaan alueella. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona. Hakemamme henkilö on jo aikaisempaa työkokemusta omaava ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
• kylmä/lämpölaite koulutusta sekä kylmäaineluvat (kylmäaineluvat alle 3kg:n)
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• hyvää asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalvelualttiutta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• suomen kielen osaamista
• voimassa olevaa b-ajokorttia

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat sähköturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä EA1-kortin
• kylmäaineluvat yli 3kg:n
• kokemuksen sähköasentajan töistä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät yrityksessä, jossa pääset näköalapaikalle työskentelemään itse maahantuotujen tuotteiden parissa. Haluamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen, joten työhön tarjotaan hyvä perehdytys ja pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kataikko Oy:n vakituiseksi työntekijäksi.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse palkkatoiveineen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri arkisin klo 8-16 p. 050 411 0471. Toivomme kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.11.202108.12.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teollisuusympäristöön hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykselle vakituiseksi työntekijäksi.

Hitsaajan työtehtävät sisältävät pääasiassa MIG-hitsausta, jonkin verran TIG-hitsausta (jos kiinnostusta tai ammattitaitoa löytyy) sekä metallin hiontatöitä. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Edellytämme:
• suomen kielen osaamista
• metallialalta koulu -tai työkokemusta
• oppimishalukkuutta ja reipasta työasennetta

Työtä tehdään 2-vuorotyönä (aamu ja ilta) arkisin 40 h/vko.

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Voit myös jättää hakemuksen ja CV:n rekrytoinnista vastaavalle Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Mahdolliset puhelintiedustelut arkisin klo 13-15 välillä.

Hakuaika 23.11.202107.12.2021

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin myös toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingin alueella, mutta työkohteita on myös satunnaisesti muualla pääkaupunkiseudulla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 20-30h h/viikko. Halutessassi sinulla on mahdollisuus tehdä myös enemmänkin viikkotunteja.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen. Edellytämme valitulta henkilöltä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin 8-16. Ei suoria yhteydenottoja Unelmaworks Oy:n.

Hakuaika 22.11.202106.12.2021

Etsimme mattohuoltoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme Espooseen pakettiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin tammikuun puoleen väliin saakka.

Toivomme sinulta kokemusta pakettiautolla ajamisesta Helsingin ydinkeskustassa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 30-40h/vko. Työtehtäviisi kuuluu mattojen kerääminen ja kuljettaminen pääsääntöisesti kerrostaloista sekä satunnaisesti myös toimistotiloista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Työt alkavat viimeistään joulukuun alkupuolella. Palkka määräytyy kokemuksen sekä osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä puhelimitse 050 411 0471. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 17.11.202130.11.2021

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä myyntiassistenttia Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin 37,5h/vko.

Myyntiassistentin työtehtävissäsi pääset avustamaan myyntiosaston henkilöstöä erilaisissa myynnin tukitehtävissä. Töitä tehdään toimistolta käsin ja työhön saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa työkokemusta myyntiassistentin työtehtävistä sinulta ei vaadita.

Pärjäät tehtävässä, jos:
• sinulta löytyy myyntihenkisyyttä
• asiakaspalvelutaitosi ovat erinomaisella tasolla
• omaat vähintäänkin perustason it-taidot
• olet innokas oppimaan uutta

Työ sopii hyvin esimerkiksi koulusta juuri valmistuneelle tai valmistumassa olevalle henkilölle. Kaupallinen koulutustausta ja/tai korkeakoulututkinto (esim. Tradenomin tutkinto) antaa hyvät eväät työssä menestymiselle. Arvostamme kuitenkin koulutustaustaakin enemmän positiivista työasennetta ja oppimishalukkuutta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Voit hakea paikkaa laittamalla hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävää koskien tiistaisin klo 9-11 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Mikael Karlssonilta to klo 13:00 - 14:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä Uudenmaan alueella vaihtuville työmaille. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Tehtävät koostuvat ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista maan alle. Työn suorittamisen kannalta työturvallisuuskortti on välttämätön ja työmaiden sijainnin vuoksi oma auto on hakijalle eduksi. Toki myöhemmässä vaiheessa on mahdollisuus saada yrityksen auto käyttöön.

Edellytämme:
• aikaisempaa kokemusta kaivinkoneen perämiehen työtehtävistä
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• reipasta työasennetta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ti ja to klo 9-15.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Vimaco Oy on vuonna 2008 perustettu sähköalan yritys Järvenpäästä. Toimitamme laadukkaat ja asiantuntevat sähkö- ja mobiiliverkkoasennukset asiakkaillemme koko toimialueella Etelä-Suomessa.

Toimintamme laajentuessa etsimme osaavaan joukkoomme, vakituiseen työsuhteeseen kokenutta SÄHKÖASENTAJAA, sähkö- ja mobiiliverkkoasennuksiin. Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden ajalta kokemusta sähköasentajan työtehtävistä sekä halukkuutta toimia jatkossa vastuullisemmassa roolissa. Olet mahdollisesti jo toiminut nokkana työmaalla tai sinulla on palava halu ottaa seuraava askel urallasi. Emme kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta mobiiliverkkoasennuksista.

Odotamme hakijalta:
-sähköalan koulutusta sekä kokemusta työstä mieluiten vähintään viiden vuoden ajalta
-oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä itsenäistä työtä
-sujuvaa suomen kielen osaamista
-voimassa olevaa b-ajokorttia sekä työ- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Me tarjoamme:
-vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä
-tiiviin, rennon ja ennen kaikkea mukavan työporukan
-kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Etsimme mattohuoltoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme osa-aikaista pakettiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden loppuun saakka.

Työsuhde on osa-aikainen ja työvuoroja olisi noin 2-3 per viikko (10-25h/viikko) sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä lauantaihin. Työtehtäviin kuuluu mattojen kerääminen ja kuljettaminen pääsääntöisesti kerrostaloista ja satunnaisesti myös toimistotiloista sekä muut puhdistustehtävät Espoossa kehä kolmosen varrella sijaitsevalla toimipisteellä.

Toivomme sinulta kokemusta pakettiautolla ajamisesta Helsingin vilkkailla kaduilla, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Kyseessä on monipuolinen tehtävänkuva ja työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua