Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimialaa on liikkuva mattopesula, joka mahdollistaa mattojen pesuhuollon tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajat auton ennalta määrättyihin työkohteisiin. Matot pestään ja kuivatetaan autoon sijoitetussa koneessa paikan päällä ja pian ne ovat taas käyttövalmiina asiakkailla. Mattojen kantaminen pesu/kuivatuslaitteelle ja takaisin omille paikoilleen kuuluu myös työnkuvaasi. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työtä tehdään arkipäivisin, sopimuksen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti.

Edellytämme työntekijältä C-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään huolellisesti, joten emme odota aikaisempaa kokemusta mattojen pesu/kuivatuslaitteista, mutta eduksi katsomme kokemuksen kuljetustehtävistä. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle pääsyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea! Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala, puh. 050 411 0371. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Strömberg Distribution Oy aloitti toimintansa vuonna 2011. Kuulumme osaksi ruotsalaista Strömberg Distribution Ab konsernia, joka on yksi Ruotsin johtavista logistiikka- ja jakelualan konserneista. Strategiamme on työskennellä lähellä asiakkaitamme sekä tarjota hyvää palvelua ja varmoja kuljetuksia. Siksi olemme jakaneet toimintamme pienempiin yksikköihin. Tavoitteenamme on kasvaa markkinoiden kehityksen ja asiakkaidemme tarpeiden mukana.

---

Autamme nyt Strömberg Distributionia etsimään logistiikka-assistenttia Tuupakkaan Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Strömberg Distributionille vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotehtävät, tilausten käsittely ja laskutus, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä kevyet pakkaustehtävät.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kaupallinen koulutustausta, perustason IT-taidot (Dynamics Nav käyttökokemus katsotaan eduksi) sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, kuten tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Olethan itseohjautuva ja järjestelmällinen myös hektisempinä päivinä? Hyvät tiimityötaidot sekä joustavuus takaavat sen, että sovit porukkaamme!

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielekkään ja itsenäisen työn luotettavassa yrityksessä. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työhistoriastasi, ja mainitsethan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 p. 050 411 0371.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Etsimme motivoitunutta sähköasentajaa toimistoremonttiprojektiin Herttoniemen alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Projekti kestää arviolta noin 3-4 kuukautta, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä seuraavaan projektiin tai pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. automaatioasennukset IV-konehuoneessa, automatiikkakaapelointia, hyllytykisä sekä perinteisempiä sähkötöitä. Työaika on 7:00-15:30.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Itsenäisen työroolin
• Mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Palkkauksen osaamisesi mukaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alan töistä. Vaadimme hakijalta suomen kielen osaamista sekä itsenäiseen työhön tarvittavat taidot.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoseen p. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemustekstin ja cv:n sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.09.202309.10.2023

Asiakasyrityksemme etsii itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

Työtehtäviisi kuuluvat niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt aurinkopaneelien asennuksesta uudisrakentamiseen pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen huoltoautolla ja työskentely tapahtuu arkisin klo 7-16 välillä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
• Mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Palkkauksen osaamisesi mukaan
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alan töistä.
B-ajokortti sekä suomen kielen taito ovat välttämättömiä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen p. 050 411 0373 arkisin klo 9-16.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemustekstin ja cv:n sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen reippaita renkaiden vaihtajia ja rengasvaraston hoitajia syksylle. Työt alkavat lokakuussa sovitusti ja päättyvät joulukuun alkuun mennessä.

Renkaiden vaihtajan työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja rengasvaraston hoitajan tehtävissä tehdään muita avustavia rengastöitä, kuten esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään ma-pe 7,5h päivässä. Työaika 8-16.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laita meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Täytä hakemukseesi työhistoriasi ja kerro muutamalla sanalla, miksi olet hakenut tähän työtehtävään.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysellä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta arkisin klo 9:00-15:00, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 22.09.202308.10.2023

Oletko yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen?

Putkiliike etsii TIMPURIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle vastaamaan rakennuspuolen työvaiheista rivitalokohteissa!

Työssä toimit vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa erilaisissa rakennustöissä rivitalokohteissa Uudellamaalla. Vastuualueellesi kuuluvat mm. projektin johtaminen, materiaalien tilaukset sekä suorittavat työntehtävät kuten mm. koteloiden ja alakattojen teko, paneelityöt sekä kalusteasennukset.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen (arkisin 40h/vko)
• Laadukkaat välineet ja varusteet sekä työauton käyttöön työmailla liikkumiseen
• Kilpailukykyisen palkkauksen, jossa mahdollisuus projektikohtaisiin bonuksiin
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennustöistä sekä valmiutta itsenäiseen ja vastuulliseen työnkuvaan. Suomen kielen osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä B-ajokortti ovat välttämättömiä tehtävään.

Oletko asiakasyrityksemme etsimä tekijä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen p. 050 411 0373 arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202305.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin kahta rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat lokakuun puolessa välissä ja päättyvät arviolta joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi hänen halutessaan avautua mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ma-ti klo 9-11.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyritykselle ammattitaitoista timpuria / kalusteasentajaa. Kalusteiden asentamisen lisäksi tulisi kyetä tekemään purku- ja remonttitöitä. Maalaustaito katsotaan eduksi.

Työssä toimit vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa erilaisissa rakennustöissä toimitilakohteissa Uudellamaalla. Vastuualueellesi kuuluvat suorittavat työntehtävät kuten mm. alakattojen teko, paneelityöt sekä kalusteasennukset.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Majoitukseen mahdollisuuden
• Laadukkaat välineet ja varusteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Ammattimaisen työympäristön

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennustöistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Suomen kielen osaaminen sekä B-ajokortti ovat välttämättömiä tehtävään.

Oletko asiakasyrityksemme etsimä tekijä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoseen p. 050 411 0263 arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202304.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme Systemair Oy:lle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Systemair on johtava maailmanlaajuinen korkealaatuisten ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytystuotteiden ja -järjestelmien toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan innovatiivisilla, IV-tuotteilla ja -ratkaisuilla jo lähes 50 vuoden ajan.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten mm. tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus, lähetys sekä hyllyttäminen työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työtehtävät pitävät sisällään myös tavaratietojen syöttämistä järjestelmiin ja pienissä määrin asiakaspalvelua puhelimitse sekä kasvokkain. Pääset osaksi ammattitaitoista ja pientä työtiimiä.

Kyseessä on vakituinen työ ja työtä tehdään arkisin klo 8-16. Työaika on 30-37,5h / viikko.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa kokemusta varastossa työskentelystä tai trukilla ajamisesta. Tärkeämpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta työtä kohtaan, aloitekykyä sekä reippautta! Saat työtehtäviin erittäin kattavan perehdytyksen. Edellytämme valitulta henkilöltä erinomaista suomen kielen osaamista, sekä hyvää englannin kielen osaamista.

Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa porukassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 21.09.202315.10.2023

Jos sinua kiinnostaa moderni, nykyaikainen sekä ekologinen kuljetustyö upouudella sähköautolla ja haluat vakaan sekä pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen eKuriirit Oy:lle toiminnan laajentuessa PAKETTIAUTONKULJETTAJIA vakituisiin työsuhteisiin! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa pakettiauto, vaan Volkswagenin täyssähköinen ID.Buzz Cargo.

TYÖNKUVA

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti paketti- ja lehtipisteen kuljetuksista sekä erilaisten pienpakettien toimittamisesta asiakkaille. Työpäivä alkaa ja päättyy Vantaan Koivuvaarassa, mutta kuljetukset tapahtuvat Helsingin keskustan alueella. Työtä tehdään 80h/2 viikkoa ja työpäivät sijoittuvat ma-la. Työvuorot alkavat klo 4 ja 7 välillä aamulla ja arkisin työvuoron pituus on n. 10h, joten työpäiviä on tarkoitus tulla 4-5 päivää viikossa. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan ja aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 14,43 eur/h. Yötunneilta saa yölisää ja ylityöt maksetaan täysin työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa.

ODOTAMME

Tehtävässä menestyminen edellyttää B-ajokortin lisäksi suomen kielen taitoa, reipasta asennetta, sosiaalisuutta sekä aitoa halua tehdä asiat hyvin ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö on uusille asioille myönteinen ja kiinnostunut nykyaikaisesta tekniikasta sekä sähköautoilusta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavan tyyppisistä tehtävistä, mutta myös aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostuneet sekä pitkäaikaista työtä etsivät henkilöt otetaan haussa huomioon. Hae siis tehtävään rohkeasti pienellä kynnyksellä, mikäli tunnistit itsesi tekstistä!

TARJOAMME SINULLE

• vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat ja takuuvarmat tuntimäärät
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi
• mahdollisuuden saada lisävastuuta toiminnan laajentuessa

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa on 15.10. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 puhelimitse numerosta 050 411 0371. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme useita työntekijöitä tulevaan rengassesonkiin. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti arkipäivisin, tai esimerkiksi opiskelujen ohella arki-iltaisin ja launtaisin. Työpaikka sijaitsee Koskelossa ja töitä on tarjolla lokakuun puolivälistä vähintään renkaanvaihtosesongin loppuun asti. Ahkerille ja motivoituneille työntekijöille töitä voidaan tarjota pitkäkestoisemminkin!

Työpäivät koostuvat renkaiden siirtelystä, rengasvaraston ylläpitämisestä, renkaiden pesusta ja asiakaspalvelusta. Odotamme työntekijöiltä ennen kaikkea reipasta ja iloista työskentelyotetta. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta renkaiden tai autojen kanssa työskentelystä, koska työhön perehdytetään huolellisesti. Oma kulkuneuvo helpottaa töihin kulkemista huomattavasti.

Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja työnantajalla on tapana järjestää työntekijöille esim. pizzaperjantai ja muita mukavia lisäetuja. Työpaikalta löytyy sosiaalitilat ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Täällä kaikki auttavat toisiaan ja vetävät yhtä köyttä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta arkisin klo 9-15, p. 050 411 0371.

Hakuaika 20.09.202308.10.2023

Etsimme asiakasyrityksillemme KAIVINKONEENKULJETTAJIA valokuidun asennukseen Nastolaan!

Töiden aloitus mahdollisimman pian ja työsuhde kestää pitkälle syksyyn.

Ideaalihakijallamme on:
• Kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä
• Luotettavuutta ja rautaista asennetta työskentelyä kohtaan
• Sujuva suomen kielen taito

Aiempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan eduksi. Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet hakijat sekä myös uransa alkuvaiheessa olevat tulevaisuuden maanrakennusalan sankarit!

Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 7-16 välillä (40h/viikko).

Palkkaus osaamisen mukaan.

Tarvittaessa asiakasyrityksemme pystyy järjestämään majoituksen Nastolan alueelta.

Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit myös tiedustella suoraa haastattelumahdollisuutta, mikäli koet olevasi tehtävään oikea henkilö.

Yhteydenotot ja lisätiedot ma-pe 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselta, puh. 050 411 0373. Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.09.202303.10.2023

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle siivoojia osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi toimitilasiivouksia ja kotisiivouksia. Työaika sijoittuu lähtökohtaisesti arkipäiviin, joten illat ja viikonloput jäävät vapaiksi!

Kohteiden välit liikutaan yrityksen autolla, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Lisäksi edellytämme suomen kielen osaamista. Voit olla jo kokenut siivooja tai vielä urasi alkuvaiheessa. Tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne sekä halu tehdä työtä laadukkaasti, korkeaan asiakastyytyväisyyteen tähdäten. Tehtäviin perehdytetään huolellisesti ja työstä maksetaan kokemukseen perustuva, vähintään TES:n mukainen palkka.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja toiveistasi tulevan työn suhteen.

Lisätietoja antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala, p. 050 411 0371 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Helmi Catering on pitkät perinteet omaava cateringpalveluita tarjoava yritys, joka toteuttaa rakkaudella, intohimolla ja ammattitaidolla erilaiset tilaisuudet satuhäistä fine dining -illallisiin. Helmi Catering löytyy myös kesäaikaan toimivien Ravintola Ringside Golfin ja Ravintola Sarfvik Golfin taustalta. Lisää yrityksestä: http://helmicatering.fi/

Etsimme nyt Helmi Cateringille 1-2 tarjoilijaa keikkatyöhön. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, huolellinen, itseohjautuva ja toimeen tarttuva. Hänellä on jo kokemusta tarjoilijan työstä joko cateringtilaisuuksista tai A la Carte ravintolasta. Taskusta löytyy hygienia- ja anniskelupassit sekä B-ajokortti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tässä työssä pääset tarjoilemaan erilaisissa yksityisissä juhlatilaisuuksissa ja yritystilaisuuksissa. Työ sopii esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi ja työvuoroja voi olla kuukausittain noin 4-6. Kesäaikaan on mahdollisuus työskennellä jopa kokoaikaisesti ja työt voivat sijoittua myös golfravintoloihimme.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai lähetä se CV:n kera sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä Tiinaan arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0371.

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Helmi Catering on pitkät perinteet omaava cateringpalveluita tarjoava yritys, joka toteuttaa rakkaudella, intohimolla ja ammattitaidolla erilaiset tilaisuudet satuhäistä fine dining -illallisiin. Helmi Catering löytyy myös kesäaikaan toimivien Ravintola Ringside Golfin ja Ravintola Sarfvik Golfin taustalta. Lisää yrityksestä: http://helmicatering.fi/

Etsimme nyt Helmi Cateringille pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista tarjoilijaa hoitamaan monipuolisia yritys- ja yksityistilaisuuksia. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, huolellinen, itseohjautuva ja toimeen tarttuva. Hänellä on jo kokemusta tarjoilijan työstä joko cateringtilaisuuksista tai A la Carte ravintolasta. Taskusta löytyy hygienia- ja anniskelupassit sekä B-ajokortti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tässä työssä pääset tarjoilemaan erilaisissa yksityisissä juhlatilaisuuksissa ja yritystilaisuuksissa sekä auttamaan tilaisuuksien järjestämisessä ja mm. tarjouslaskennassa. Kesäaikaan työvuoroja voi olla myös golfravintoloissamme. Työtunteja pystymme tarjoamaan noin 25-30 h / vko, sesonkiaikoina enemmänkin. Alkuvuoden hiljaisena aikana lomailemme ja keräämme voimia tulevaan sesonkiin.

Oletko etsimämme henkilö? Toimi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä se CV:n kera sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä Tiinaan arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0371.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Kiinnostaako työskentely kaupungin huipulla?

Asiakasyrityksemme etsii KATTOTYÖNTEKIJÄÄ Uudellemaalle määräaikaiseen työsuhteeseen talven tuloon asti!

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kausihuoltotyöt mm. kattojen pesu, rännien puhdistus ja lumiesteiden asennus sekä vuotojen paikkaus. Työssä liikutaan työparin kanssa ja kohteet sijaitsevat ympäri Uudenmaan aluetta.

Tarjoamme sinulle:
• Kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 37,5h/vko)
• Työvaatteet ja -varusteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Kattavat työterveyspalvelut
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää joko aikaisempaa kokemusta kattotöistä tai vastaavanlaista rakennuspuolen osaamista. Työssä B-ajokortti on välttämätön, mutta oma auto ei, sillä työkohteisiin liikutaan yrityksen autoilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen puh. 050 411 0373 arkisin 9-16.
Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme etsii HISSIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

Työnkuva pitää sisällään hissien huolto- ja kunnossapitotöitä pääkaupunkiseudulla. Toivomme hakijalta kokemusta hissialalta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Työterveyspalvelut yksityisellä puolella
• Vapaa-ajan vakuutuksen
• Liikunta- ja kulttuuriedut
• Työauton käyttöösi

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo. 7.30–15.30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselta p.050 411 0373, arkisin 9-16.

Hakuaika 14.09.202314.10.2023

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa konekorjaajaa.

Työtehtäviin kuuluu erilaisten koneiden (mm. traktorit ja pyöräkuormaajat) sekä pienkoneiden korjaus–ja huoltotyötehtävät. Etsimme henkilöä kenellä on aitoa kiinnostusta ja tuntemusta polttomoottorikoneiden mekaniikasta. Työt sijaitsevat Vantaalla.

Toivomme, että suoriudut tehtävistä itsenäisesti perehdytyksen jälkeen ja osaat tarvittaessa myös ottaa tilauksia vastaan. Eduksi katsomme koneiden sähkö- ja hydraliikka puolen osaamisen sekä BE-ajokortin (Pikku-e).

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

Kaikki lisätiedot työtehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoselta. Eepin tavoitat arkisin 10:00 - 15:00.

sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puhelinumero 050 411 0263

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme sähkökoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi, ilman vuokratyösuhdetta.

Tässä työssä pääpaino on hitsauslaitteiden korjauksessa ja huollossa. Hitsauslaitteiden lisäksi huolletaan ja korjataan myös muita laitteita. Työtä tehdään pääosin hallissa läntisellä Vantaalla, jonka lisäksi käydään silloin tällöin tekemässä vuosihuoltoja asiakkailla. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta, esimerkiksi sähkö- / automaatioalan perustutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista töistä.

Tarjoamme vakituisen työn ja osaamistasi vastaavan palkan.

Palkka 2500-2900 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa metallityöntekijää Pääkaupunkiseudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisten metallituotteiden valmistukseen ja asennukseen. Yritys valmistaa muun muassa pyöräkatoksia, kukkalaatikoita, ikkunapenkkejä, patterisuojia, sekä paljon muuta. Työtä tehdään noin puolet ajasta hallissa Tattarisuolla ja noin puolet ajasta asennuskeikoilla Helsingin alueella.

Odotamme hakijalta hitsausosaamista mig/mag ja tig, sekä toimeentarttuvaa työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus vastaavantyyppisestä työstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme osaamista vastaavan palkan, sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn.

Palkka 16-20 eur/h

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot Mustosen Teemulta 050 411 0390 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia sähkö-/automaatioasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäväsi koostuvat mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä.

Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Tehtävä edellyttää:
• sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia

Tarjoamme:
• vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Teemu Mustonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa laatoittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kotimainen muutos- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla.

Työtehtävät sisältävät märkätiloissa tehtäviä remonttitöitä, kuten vesieristystä sekä laatoitusta. Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta laatoittamisesta. Lisäksi edellytämme hakijalta voimassaolevaa ajokorttia sekä hyvää suomen kielen osaamista. Työturvallisuuskortti ja vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkkauksen
• hyvät välineet työntekoon
• mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevia sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Clickin Teemu Mustoselta arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 07.09.202307.10.2023

Etsitpä sitten työtä koko syksyksi, osaksi syksyä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteita meillä on Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella ja Nurmijärvellä.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, rengassesongista, maanrakennusalalta, teollisuudesta, kuljetus- ja logistiikka-alalta, tuotantotyötehtävistä, sähköpuolelta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

Hakuaika 06.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi ilman vuokratyösuhdetta.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne

Katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista ja ylitöistä. Työnantaja on vakavarainen ja luotettava palkanmaksaja. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 2800-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua