Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 20.01.202104.02.2021

Varmakatsastus on yksi Helsingin johtavista katsastusasemista. Varmakatsastus on toiminut vuodesta 2014 ja heidän kauttaan katsastetaan ja huolletaan jopa 15 000 autoa vuodessa. Lue lisää osoitteesta www.varmakatsastus.fi.

Haemme Varmakatsastukselle ahkeralla asenteella varustettua katsastajaa. Tehtävässä vastaat autojen katsastuksesta Herttoniemen katsastusasemalla. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 10:00–18:00 välille, 37,5h/vko.

Tehtävä edellyttää määräaikaiskatsastusoikeutta ja toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisen asenteen ja rekisteröintikatsastuslupa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi osaavaan, lämminhenkiseen ja tehokkaaseen työyhteisöön. Lisäksi tarjoamme kannustavan palkkauksen ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Varmakatsastuksen työntekijänä saat myös huollattaa autosi ilmaiseksi.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiia Routila, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Unifaunilla on yli 20 vuoden kokemus innovatiivisten ja korkealaatuisten pilvipohjaisten toimitusten hallintajärjestelmien toimittamisesta. Ratkaisujamme käytetään +80 maassa ja 100 000 eri yritystä lähettää päivittäin yli miljoona lähetystä järjestelmiemme kautta. Unifaunilla on 220 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Lue lisää meistä: www.unifaun.com.

Vahvistamme tukitiimiämme ja etsimme nyt teknistä ASIAKASTUKIHENKILÖÄ Helsinkiin.

Tukitiimimme tehtävänä on neuvoa ja tukea asiakkaitamme sekä kumppaneitamme järjestelmien käytössä ja siten edelleen parantaa asiakaskokemusta. Asiakastukihenkilön monipuoliset tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, teknistä ongelmaratkaisua ja järjestelmäneuvontaa puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksien avulla. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita lyhyessäkin ajassa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekniikan insinööri/logistiikan tradenomi) sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Lisäksi toivomme hakijoilta:
• asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja positiivista asennetta
• pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Nämä ovat plussaa:
• työkokemus asiakaspalvelutehtävistä
• logistiikka-alan tuntemusta
• ymmärrystä yritysten verkko- ja tulostusasetuksista sekä integraatio rajapinnoista (REST API, XML)
• muu kielitaito katsotaan eduksi (esim. ruotsi)

Tarjoamme:
• mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
• säännöllisen työajan
• kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
• Smartum-henkilöstöetu
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta 2.2.2021 mennessä. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Click Henkilöstöpalvelut toimii tässä rekrytoinnissa Unifaunin yhteistyökumppanina ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Unifaunin omaan organisaatioon. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta sähköasentajaa.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään mm. konehuoneiden sähköistyksiä, moottorikytkentöjä, ryhmäkeskusten muutostöitä sekä muita sähköasennustöitä pääkaupunkiseudun alueella. Työ koostuu pääasiassa sähköasennustehtävistä, mutta sisältää ajoittain myös automaatiopuolen tehtäviä. Työajat ovat arkisin 07-16:30 välillä, yhteensä 40h/viikossa.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva alan koulutus sekä useamman vuoden kokemus itsenäisesti suoritettavista sähköasennusalan töistä. Arvostamme hakijoissa joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Sinulta löytyy voimassa olevat ammattikortit sekä B-ajokortti ja oma auto.

Tarjoamme:
-Vakituisen työsuhteen
-Mahdollisuuden pitkään uraan yrityksessä
-Mielenkiintoisia projekteja
-Vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaan
-Mukavan työporukan

Kyseessä on suorarekrytointi eli työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyritykselle.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisemman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen, p. 050 411 0263.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle reippaita ja ahkeria kattolumityöntekijöitä talvikaudeksi 2021. Työ on keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työtä tehdään tiimeittäin pääkaupunkiseudun alueella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua. Tehtävä sopii hyvin lisätyöksi esim. opiskelijalle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus huolellisesti oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen osaavaa konekorjaajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäviin kuuluu erilaisten koneiden (mm. traktorit ja pyöräkuormaajat) sekä pienkoneiden korjaus–ja huoltotyötehtävät. Ajoittain hyvinkin haastavat vikatyöt vaativat työntekijältä aitoa kiinnostusta ja tuntemusta polttomoottorikoneiden mekaniikasta. Työtä tehdään pajalla Hyvinkäällä sekä kentällä asiakkaan luona.

Toivomme, että suoriudut tehtävistä itsenäisesti ja osaat tarvittaessa myös ottaa tilauksia vastaan sekä palvella asiakkaita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

Kaikki lisätiedot työtehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Mikaelin tavoitat ti ja to klo 9-15.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempaa maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Työsuhde on pitkäaikainen ja kokoaikainen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-15.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme aktiivista ja tuloshakuista Account Manageria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Tehtävässä pääset vastaamaan myyntiprosessista kokonaisuudessaan ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan klousaamiseen asti. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, asiakastapaamiset ja tarjousten tekeminen sekä jatkuva asiakassuhteiden ylläpito. Tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa, mutta sinulle ohjataan myös osaksi jo olemassa olevia asiakkaita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja tuotannon kanssa. Myyntialueenasi toimii pääasiassa pääkaupunkiseutu.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä liike- ja mainoslahjojen parista. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä suureksi eduksi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus autoetuun. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Yritys tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä sekä positiivisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 27.1.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Account Manager, Fais Finland". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Fais Finlandille.

Hakuaika 11.01.202125.01.2021

Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935. Tänä päivänä Artekin valikoima koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Oman valikoiman ohella edustamme merkittävimpiä kansainvälisiä designbrändejä, kuten Vitraa, Knollia ja Stringiä. Artekin pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa ja Artek Helsinki -lippulaivamyymälä Keskuskadulla. Artek on osa sveitsiläistä Vitra Groupia, joka tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisista huonekaluista ja muista sisustustuotteista. Lisätietoja osoitteessa artek.fi.

Haemme nyt joukkoomme positiivista ja toimeen tarttuvaa asiakaspalvelijaa vahvistamaan tiimiämme ja yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä, reklamaatioiden hoito sekä muut myynnin tukitehtävät. Katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä.

Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi ja asiakastyytyväisyys onkin yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa. Lisäksi hallitset hyvin yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, jossa aktiivisen tiimin tuki ja innostava työyhteisö ovat arkipäivää. Saat monipuolisen tehtävänkuvan asiakaspalvelutehtävissä kansainvälisen ja laatutietoisen asiakaskunnan parissa sekä pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Tarjoamme näköalan kansainvälisen designin maailmaan ja yrityksen vahvan verkoston sekä koulutusmahdollisuudet.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme positiivinen vahvistus tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 11.01.202114.02.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista arkipäivätyötä (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Hakuaika 11.01.202114.02.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa ja reipasta työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, 37.5h/vko mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtäviisi kuuluu pakettien jakelu Uudellamaalla sijaitseville asiakkaille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 08.01.202122.01.2021

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme työnjohtajaa hoitamaan saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja järjestelmällinen. B-ajokortti tarvitaan työn liikkuvan luonteen vuoksi, mutta et tarvitse välttämättä omaa autoa sillä työmailla käydään yrityksen pakettiautolla. Arvostamme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön. Eduksi katsomme kokemuksen saneeraustyömailla työskentelystä, mutta myös työnjohtopuolella.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan hyvä perehdytys ja tukea omaksumaan työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 08.01.202122.01.2021

Yli satavuotias KITO ERIKKILA valmistaa ergonomisia PROSYSTEM-kevytnosturijärjestelmiä ja kääntöpuominostureita. Nosturimme ovat kotimaista tuotantoa, ne valmistetaan tehtaassamme Masalassa, Kirkkonummella. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut erilaisten nostolaitteiden maahantuontiin sekä nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin.
Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA on ollut osa maailmanlaajuista KITO-konsernia.

Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme CONFIGURATOR DEVELOPERIA Masalaan, Kirkkonummelle. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

• tuotteiden mallinnus konfiguraattoriin
• tietojen ja järjestelmän päivittäminen, mm. hintojen osalta
• käyttöliittymän ja ulkoasun kehittäminen yhdessä markkinoinnin kanssa
• tuotteiden mallinnettavuuden kehittäminen yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
• konfiguraattorin tulosteiden ja raporttien kehittäminen
• järjestelmän ja mallien testaus ja tekninen dokumentointi
• konfiguraattorin liittymät muihin järjestelmiin, mm. ERP, CAD
• konfiguraattorin käyttökoulutus sisäisille käyttäjille
• yhteistyö tuotekehityksen, tuotehallinnon ja henkilöstön sekä alustan toimittajien kanssa

Tehtävässäsi raportoit yrityksen tekniselle johtajalle.

Odotamme hakijalta:

• tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä teknistä taustaa
• hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä loogista ajattelukykyä
• perustason osaamista XSLT, CSS & HTML -tekniikoista
• perustason osaamista datarakenteista (XML ja JSON)
• kokemusta projektityöskentelystä
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Tehtävä edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä ja organisointitaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme Excelin ja JavaScriptin osaamisen sekä kokemuksen käyttöliittymätestauksesta.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "Configurator Developer". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja määräaikainen ensi vuoden keväälle asti. Määräaikaisuuden jälkeen työsuhteen on tarkoitus jatkua asiakasyrityksessä vakituisena työsuhteena.

Asiakasyritys urakoi pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa lisäksi aikaisempaa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot voit kysellä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavia sähköasentajia Pk-seudun uudisrakennus- sekä saneeraustyömaille. Töiden aloitus on tammikuun lopussa / helmikuun alusta 2021 sopimuksen mukaan. Työt ma-pe 7–15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköasennustöitä monipuolisesti sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Tehtävät vaihtelevat kohteesta ja projektista riippuen.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
• reipasta työotetta
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työhistoriasta sekä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä.

Haemme nyt joukkoomme aktiivista aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomen alueelle vahvistamaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja keskittymään erityisesti jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Toimialueenasi on Pohjois-Suomi (Kuopio eteläisimpänä alueena). Pääkonttori sijaitsee Oulussa.

Toivomme hakijoilta:
• aikaisempaa B2B-myyntikokemusta ja näyttöjä teknisen alan myyntitehtävistä
• asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
• erinomaisia yhteistyötaitoja ja halua työskennellä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
• kykyä toimia tavoitteellisesti ja itseohjautuvasti
• täsmällisyyttä ja luotettavuutta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
• B-ajokorttia

Katsomme eduksi:
• kokemuksen merkintäalalta ja -laitteista (teollisuuden etiketti-, laser- ja mustesuihkukirjoittimet)
• tehdasympäristön ja teollisuuden ostoprosessien tuntemuksen
• automaation tuntemuksen

Tarjoamme:
• hyvän myyntialueen
• mielenkiintoisia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia myyntityön parissa
• näköalapaikan teollisuuteen ja erinomaisen paikan kasvaa merkintäalan asiantuntijaksi
• kilpailukykyisen palkkauksen johon voit itse vaikuttaa
• paljon haasteellisia työtehtäviä
• yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden
• autoedun

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 21.1.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluemyyntipäällikkö, Suomen Teollisuusmerkintä". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Suomen Teollisuusmerkintä ei vastaa tässä vaiheessa kyselyihin.

Hakuaika 07.01.202124.01.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme uransa alkuvaiheessa olevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt tai jonkun verran alan työkokemusta kerryttänyt hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen alalta. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot tehtävään liittyen arkisin 09-15 rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä p. 050 411 0263.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua