Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Työ on vuorotyötä (aamu ja ilta) ja töitä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252, s-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Receptum on johtava asiantuntija pohjoismaisella apteekkisektorilla, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia liiketoimintaa tukevia IT-ratkaisuja ja -palveluita. MAXX-apteekkijärjestelmä on Suomessa käytetyin apteekkijärjestelmä ja käyttäjien lukumäärä on jatkuvassa kasvussa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hammaslääkärijärjestelmämme Helmi on myös markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Receptumissa työskentelee yli 60 henkilöä.

Haemme nyt IT-infran asiantuntijaa Helsingin toimistollemme Pitäjänmäkeen.

Tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti Receptumin IT-ympäristön ja -järjestelmien hallinnasta, ylläpidosta sekä kehittämisestä.

Edellytämme vahvaa ammatillista osaamista yllä mainituista tehtävistä. Sinulla tulisi olla kokemusta mm. Windows- ja Linux-palvelimista, virtuaaliympäristöistä (HyperV) sekä Office 365 -hallinnasta (administrointi). PowerShell-osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja osaat hakea tietoa sekä opiskella asioita myös itsenäisesti. Avoin, joustava ja positiivinen asenne auttaa välillä hektisessäkin työssämme. Emme ota asioita liian vakavasti, joten huumorintaju on työyhteisössämme tärkeää eikä ripaus itseironiaakaan ole lainkaan pahitteeksi.

Tarjoamme:
• Vakituisen työn pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
• Mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 03.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-infran asiantuntija". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Receptum on johtava asiantuntija pohjoismaisella apteekkisektorilla, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia liiketoimintaa tukevia IT-ratkaisuja ja -palveluita. MAXX-apteekkijärjestelmä on Suomessa käytetyin apteekkijärjestelmä ja käyttäjien lukumäärä on jatkuvassa kasvussa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hammaslääkärijärjestelmämme Helmi on myös markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Receptumissa työskentelee yli 60 henkilöä.

Haemme nyt IT-tukihenkilöä vahvistukseksi teknisen tuen tiimiimme Helsinkiin. Tehtävässä pääset vastaamaan 2-tason teknisestä asiakaspalvelutuesta sekä Receptumin sisäisestä IT-tuesta.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm.:
• Asiakkaille tuotettujen lisäarvopalveluiden valvonta ja tuottaminen
• Tietoturvapalvelu sekä Windows/oheisohjelmien päivitykset ja etävarmistus
• Asiakkaiden IT-ympäristöihin liittyvien ongelmien ratkaisu
• Tietoliikenne- ja käyttöjärjestelmäongelmien ratkaisu
• Laitehuollon tuki
• Asiakkaiden IT-ympäristöihin liittyvät hallintatyöt

Toivomme löytävämme huipputiimiimme henkilön, jolla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisukykyyn. Koulutustaustaasi tärkeämpänä pidämme yleistä IT-alan perusosaamistasi, innostustasi uuden oppimiseen sekä tapaasi tarttua työhön. Tehtävä edellyttää Windows-ympäristön hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi sekä osaat hakea tietoa ja opiskella asioita myös itsenäisesti. Avoin, joustava ja positiivinen asenne auttaa välillä hektisessäkin työssämme. Emme ota asioita liian vakavasti, joten huumorintaju on työyhteisössämme tärkeää eikä ripaus itseironiaakaan ole lainkaan pahitteeksi.

Tarjoamme:
• Vakituisen työn pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
• Mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 03.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-tukihenkilö". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kahta teollisuusmaalaria pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Töitä tehdään arkisin aamuvuoroissa 7–15:30.

Voit olla kokeneempi tai aloitteleva teollisuusmaalari. Työhön perehdytetään oman taitotasosi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu yleiset maalaamon työtehtävät, kuten maalattavien kappaleiden jauhe -ja märkämaalaus, tuotteiden ripustaminen, uuniin lähetys, lopputuloksen tarkistaminen sekä pakkaaminen.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa, reipasta työasennetta sekä b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta (työpaikan sijainnin vuoksi).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, asianmukaisen palkkauksen sekä joustavan ja reilun työnantajan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan Click:n Mikael Karlssonin kanssa, jos koet olevasi oikea henkilö tähän työhön.

Yhteydenotot arkisin klo. 9-15 Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa Kauklahdessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteitamme löytyy niin maalta, mereltä kuin ilmastakin erinäisistä laitteistoista. Asiakkaamme ovat yhden miehen yrityksistä pörssiyrityksiin ja kaikkea siltä väliltä. Valmistamme tuotteet tiukkojen laatustandardien mukaan ja ammattiylpeydellä.

Asiakasyrityksemme Tas-Power Oy hakee ammattitaitoiseen tiimiinsä nyt ahkeraa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituisella työsopimuksella.

Työtehtävät pitävät sisällään keskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa. Ensimmäisen vuoden aikana reissuvalmiutta ei kuitenkaan vaadita. Pienimuotoiset kiinteistöjen sähköasennukset ovat myös mahdollisia. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voit olla juuri opintosi päättänyt, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen, tai alalla jo pidempään työskennellyt ammattilainen. Suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Hakijalta vaaditaan myös B-ajokorttia. Katsomme suureksi eduksi aikaisemman kokemuksen sähkökeskuksista sekä automaatioasennuksista. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Mikäli kiinnostuit paikasta, hae sitä 3.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252.

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiatuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteesta: www.tecalemitflow.fi

Tecalemit Flow Oy etsii nyt asiakaspalvelukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimitaan pääasiassa myynnin, logistiikan sekä johdon tukena.

Asiakaspalvelukoordinaattorina tulet työskentelemään Vantaan toimipisteessämme osana 5 hengen asiakaspalvelutiimiä. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat mm. myynnin tukitehtävät, yhteydenpito päämiesasiakkaisiin, tilausten seuranta ja dokumentointi, laskujen käsittely sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen.

Työtehtävät edellyttävät MS Office-ohjelmien hyvää hallintaa sekä suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Toivomme sinulta myös aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaavaraisessa yhtiössä. Saat monipuoliseen tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Lisäksi työssäsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja toimistollamme vallitsee rento–työntekijänsä huomioon ottava - ilmapiiri. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattavan terveydenhuolto.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään viikkojen 9 ja 10 aikana.

Kaikki yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme organisointikykyistä ja idearikasta digipainomestaria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Painomestarina pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat painoaineiston valmistelu ja siirtokuvamerkkien tulostus sekä UV-painokoneen käyttö. Käytössäsi ovat alan uusimmat tulostuslaitteet.

Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin, että hallitset Photoshop- ja Illustrator-ohjelmien sujuvan käytön. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa, etkä säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisen ja vastuullisen tehtävän parissa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset osaksi aktiivista ja innostavaa työyhteisöä, huumoriakaan unohtamatta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 2.3. mennessä tai lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Hanna Jokelalta numerosta 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 14.02.202001.03.2020

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 13.02.202027.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kolmea varastotyöntekijää tulevan rengassesongin ajaksi. Työt alkavat arviolta maaliskuun alusta ja päättyy toukokuun puolella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.02.202027.02.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa Vantaan konepajalle kotimaiselle asiakasyrityksellemme. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta hyviä hitsaustaitoa (mig ja mag), vähintään muutaman vuoden kokemusta levyseppä-hitsaajan töistä, piirustusten lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää pääasiassa teräsrakenteiden valmistamista sekä kokoonpanotyötä.

Lisäksi edellytämme:
• voimassa olevia hitsausluokkia
• hyvää suomen kielen osaamista
• b-ajokorttia

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, asianmukaisen palkkauksen sekä työtäsi tukemaan hyvät työskentelyolosuhteet sekä työvarusteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan Click:n Mikael Karlssonin kanssa, jos koet olevasi oikea henkilö tähän työhön.

Yhteydenotot arkisin klo. 9-15 Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 12.02.202026.02.2020

Tilitoimisto S2 Oy on sähköisiä taloushallintopalveluja tarjoava, tasaisesti kasvava ja vakavarainen asiantuntijaorganisaatio. Pitkä kokemuksemme ja nuorekas asenteemme takaavat viihtyisän, ammattimaisen ja joustavan työympäristön. Taloushallinnon moniosaajina palvelemme hyvin erilaisia asiakkaita ja tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä talous- ja palkkahallinnon parissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa: http://www.s2.fi/fi/

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet taloushallinnon kokenut ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi). Sinulla on kokemusta tilitoimistossa työskentelystä ja olet toiminut asiakasvastuullisessa tehtävässä. Arvostamme positiivista asennetta ja järjestelmällisyyttä. Netvisor- ohjelman hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt työskentelemään myös englanniksi. Palvemme asiakkaitamme myös ruotsiksi, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kannustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto S2:een.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme myynnillistä IT-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen sisällöntuotannon ja julkaisutoiminnan järjestelmien pariin.

Etsimämme IT-konsultti tulee vahvistamaan asiakkaille tarjottavien räätälöityjen palvelujen käyttöönottoprosessia. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja palveluiden jouhevassa käytössä hoitaen myös uusasiakashankintaa ja etsit lisämyynnin mahdollisuuksia tapaamisilta. Työtehtäväsi perustuvat käynnissä oleviin ja jo aloitettuihin projekteihin, joten työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Asiakkaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä asiakasrajapinnassa. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen julkaisutoiminnan, sisällöntuotannon ja teknisen dokumentaation tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota, nopeaa oppimiskykyä ja halua kehittyä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kokeneessa pienessä tiimissä. Saat mahdollisuuden myös vaikuttaa työtehtäviisi, joita kehitetään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Sinut perehdytetään tehtävääsi ja saat tueksesi kokeneen mentorin työn omaksumiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi vakavaraista asiantuntijayritystä, laita hakemuksesi 25.02.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla "IT-konsultti". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille maaliskuun alusta alkaen. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ympäri Uudenmaan aluetta ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Stop-Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop-Rust etsii nyt kauttamme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista autonmekaanikkoa vahvistamaan tiimiään.
Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavia rakennustyöntekijöitä Helsingin sekä Hyvinkään alueella maaliskuussa alkaville työmaille. Työtä on tarjolla ainakin kesään asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiomme myös perehdyttää sinut vaativampiin työtehtäviin, joten oikeanlainen oppimishaluinen asenne on eduksi hakijalle. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Ceegol Oy on korkealuokkaisten urheilutarvikkeiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun keskittynyt yritys. Yritys on perustettu vuonna perustettu vuonna 2009. Yrityksen verkkokauppa tarjoaa muun muassa sulkapallon tai pyöräilyn harrastajille laajan valikoiman johtavien brändien tuotteita. Lue lisää osoitteessa: https://www.martekman.fi/epages/martekman.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121112-11092-163547-1/Categories

Ceegol Oy etsii nyt kauttamme osa-aikaista varasto-/toimistotyöntekijää Hyvinkäällä sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Työtehtäviisi kuuluu varaston inventaario, tilausten vastaanotto, tilausten kirjaaminen järjestelmään, tuotteiden lähetys asiakkaille sekä verkkokaupan ylläpito. Satunnaisesti osallistut alan messuille sekä muihin tapahtumiin. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva työote. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma-auto.

Työtä tehdään pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8-16, 10-20h/vko. Tämä tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle! Työsuhde on määräaikainen toukokuun loppuun.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 13-14.00.

Hakuaika 11.02.202024.02.2020

SSI SCHÄFER on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua huoltoteknikkoa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön Suomessa sekä Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on arkisin 7,5 h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 - 22. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
• korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
• luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia ja soveltuvaa englannin kielen taitoa
• hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
• erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
• monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
• mahdollisuuden matkatöihin
• asiallisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan SSI SCHÄFERin palvelukseen. Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 07.02.202020.02.2020

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle mekaanista huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä jatkuvasti kehittymään positiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työnkuvasi koostuu pääasiassa erilaisten teollisuudessa käytettävien pumppujen–etenkin alipainepumppujen mekaanisista huolloista, korjauksista sekä käyttöönotoista. Omien töidesi raportointi kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi. Työtä tehdään suurimmilta osin Vantaan toimipisteessämme, mutta satunnaisesti käymme huoltamassa laitteita myös asiakkaidemme luona.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Laitekoulutukset järjestetään päämiestemme toimesta Euroopassa. Yrityksemme tukee muutenkin jatkuvaa kehittymistä ammatissasi.

Tehtävä edellyttää:
• muutaman vuoden kokemusta mekaanisista kunnossapito-/huoltotehtävistä
• tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta
• kykyä kommunikoida suomen sekä englannin kielellä

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulotonta asennetta ja valmiutta opetella uusia asioita. Tehtävässä pääset hyödyntämään loogista päättelykykyäsi sekä ongelmanratkaisutaitojasi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä
• kattavan perehdytyksen tehtävään sekä laitekoulutukset päämiestemme tehtailla Euroopassa
• mahdollisuuden maksuttomaan jatkokoulutukseen palveluksessamme
• hyvin kilpailukykyisen palkkauksen

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 20.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoasentaja". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 07.02.202020.02.2020

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 20.2.2020 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 06.02.202020.02.2020

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt osaavaa varastopäällikköä vahvistamaan tiimiämme Hyvinkäälle ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi osallistut päivittäisiin varastotehtäviin, kuten keräykseen, pakkaamiseen ja lähetykseen, tavaran vastaanottoon, tuotteiden kasaukseen sekä tilausten hoitoon.

Odotamme sinulta kokemusta pk-yrityksen varastotoimintojen menestyksekkäästä hallinnasta sekä esimiesasemassa työskentelystä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Fenix Sign Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Oletko etsimämme varaston rautainen ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 06.02.202020.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018