Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 14.05.202130.05.2021

Shetland Oy on toiminut vuodesta 1989 ja tuonut Suomeen lemmikkieläinalan laatutuotteita maailmalta vuodesta 1991. Edustamamme merkit ovat oman erityisalansa laadukkaimpia huipputuotteita. Keskitymme laatuun, emme hintaan. Lue lisää https://www.shetland.fi/.

Shetland Oy etsii nyt kauttamme myyntiassistenttia vahvistamaan tiimiään. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus ja kestää heinäkuusta vuoden 2021 loppuun.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely, laskutus, asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Työhön kuuluu myös myynnin tuki- ja markkinointitehtäviä sekä yrityksen sosiaalisen median kanavien päivittämistä.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa ja hyvää MS Office-ohjelmien hallintaa. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet oma-aloitteinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja joustava asenne.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, huippu työkaverit ja työtehtävän luotettavassa maahantuontiyrityksessä.

Työtä tehdään arkisin 20-37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat 9-17 välille.

Oletko sinä etsimämme vahvistus iloiseen tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Shetland Oy:n.

Hakuaika 12.05.202126.05.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen kuorma-auton kuljettajaa.

Työtehtäviisi kuuluu teräskalusteiden lastaaminen sekä kuljettaminen pääkaupunkiseudun alueella.
Tavarat lastataan trukilla tai pyöräkuormaajalla kyytiin ja kuljetetaan asiakkaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• C-ajokorttia
• voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä
• aikaisempaa kokemusta kuljetustöistä sekä HIAB-kuormausnostureista
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa

Lisäksi arvostamme:
• hyvää suomen kielen osaamista
• aikaisempaa kokemusta metallialalta

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 07.30-15.30
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut to-pe klo 14-15.

Hakuaika 11.05.202125.05.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi ).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 10.05.202123.05.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä mahdolliset muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 10.05.202124.05.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 06.05.202120.05.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Katsomme B-ajokortin eduksesi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 06.05.202120.05.2021

Ykkösmiehet Oy on luotettava muuttofirma, jonka palveluihin kuuluvat pianojen, flyygeleiden ja raskaan kaluston muutot. Ammattitaitoiset miehemme palvelevat teitä kotimaan muutoissa vuosien kokemuksella.

Ykkösmiehet etsii kauttamme kuorma-autonkuljettajaa oppisopimuskoulutukseen. C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys suoritetaan oppisopimuskoulutuksen yhteydessä.

Työntekijältä edellytämme reipasta asennetta, suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työntekijän tulee olla joustava työaikojen suhteen, koska työpäivät saattavat venyä työkeikan luonteesta riippuen. Työ on lisäksi fyysisesti rankkaa, joten hakijan tulee olla hyvässä fyysisessä peruskunnossa, voimailuharrastuksesta ei ole haittaa. Työtä tehdään pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta ajoittain myös muualla Suomessa.

Tarjoamme työntekijälle työtunteja vähintään 30h/viikko sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan oppisopimuskoulutuksen ajalta. Oppisopimuskoulutus kestää 10-12 kuukautta.

Tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan Ykkösmiehet Oy:lle. Oppisopimuskoulutus sopimus laaditaan yhdessä Ykkösmiehet Oy:n, oppisopimustoimiston ja valittavan työntekijän kanssa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tehtävästä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 05.05.202126.05.2021

Outsourceit Oy on suomalainen tulostuksen ja ICT:n palveluihin erikoistunut myynnin ja ylläpidon asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen tulostus, IT-Infra-, puhe-, ja videoneuvotteluita tehostavia ratkaisuja yhteistyössä maailman parhaimpien teknologiavalmistajien kanssa. Osaamisemme perustuu henkilökuntamme ja kymmenien vuosien kokemukseen ICT-alan kehityksestä ja satoihin toimitettuihin ratkaisu- ja palvelukokonaisuuksiin.

Hamme nyt itsenäistä, aktiivista ja myyntikykyistä Account Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme pääkaupunkiseudulle.

Vastaat pääasiassa tulostusratkaisujemme tavoitteellisesta myyntityöstä uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Haemme tehtävään kokenutta ratkaisumyynnin ammattilaista, joten toivomme sinulta aiempia näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myyntityöstä. Tehtävässä voi menestyä myös ratkaisumyyntikokemuksella muilta kuin tulostuksen tai ICT-palveluiden aloilta. Tehtävään kuuluu kattava perehdytys ja tuki menestyäksesi parhaalla mahdollisella tavalla työssäsi. Suureksi eduksi katsotaan olemassa olevat laajat verkostot yritysten päättäjiin.

Tarjoamme sinulle:
• laadukkaat tuotteet ja palvelut myytäväksesi
• itsenäisen työnkuvan
• motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat
• kannustavan provisioon perustuvan palkkauksen
• mahdollisuuden tehdä töitä franchising-sopimuksella halutessasi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus tavoitteellisine myynti- ja palkkasuunnitelmineen sekä ansioluettelosi otsikolla "Account Manager" Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot arkisin klo 9-15. Anttony Lindo, puh. 050 411 0416. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytoinnista Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 04.05.202118.05.2021

Järvenpääläinen puutavaraliike Leo Koskinen Oy:lla on vuosikymmenien kokemus puutavaran ja pakkausten myynnistä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meiltä kattavasti kaikki puutavaraliikkeen palvelut mm. laadukasta puutavaraa moneen tarpeeseen, ovet, karmit, listat, puupakkaukset, lavojen ja laatikoiden valmistus asiakkaan mittojen mukaan. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä luotettavasti ja yksilöllisesti.

Etsimme nyt Leo Koskinen Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi Keravalle. Työt alkavat kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti puutavaran kuljettaminen pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu puutavaran kerääminen ja pakkaaminen varastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• C-ajokorttia
• voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa (vastapaino trukki)
• työteliästä ja ahkeraa asennetta

Lisäksi arvostamme:
• kappaletavaranostimen käyttökokemus katsotaan eduksi
• hyvää fyysistä kuntoa
• joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 08.00-17.00 välillä
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Toivomme kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 04.05.202118.05.2021

Navitc Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. More information about us www.navitecsystems.com.

Navitec is now looking for a Software Developer to join their product development team.

In this role you will help drive the company’s products forward by creating new features and inproving existing ones. Your tasks will be related to fleet control (Navithor) and related tools. Navitec’s products are applicable to a wide variety of industries, including aviations, automative, logistics and healthcare.

As an ideal candidate, you have experience of programming with different programming languages. Your team members will support you in your role, but you expected to show initiative and proactively manage your own work. Though you mostly work at he office in Espoo, you should also be willing to travel abroad on short business trips a couple of times a year.

The job description is flexible and can later be expanded according to your own interests. You can for example participate in implementation projects in the customer interface. At Navitec your own ideas will be valued and you will be encouraged to share them with the team.

We look for:

• Programming skills (C#, .NET, Visual Studio)
• Relevant education background
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem-solving skills
• Willingness to travel abroad (business trips a couple of times a year)
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Other programming skills (Java Script, REACT, SQL)
• Interest in project specification

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in an innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual solutions
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)
• Competitve salary

This position is a great opportunity for someone with good programming skills and an interest to become an expert in a highly respected industry. We will consider newly graduates as well as more experienced candidates. This permanent position will be filled as soon as suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Anttony Lindo, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 18.5.2021 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Anttony Lindo, tel 050 411 0416, Tue-Thu between 12-14. First round interviews will be held during week 19.

Hakuaika 03.05.202113.06.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, viheralalle, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 03.05.202117.05.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille, jotka voivat tehdä töitä vielä syyskuussa.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 03.05.202117.05.2021

Etsimme ammattitaitoista putkiasentajaa kotimaiselle LVI-alan asiakasyrityksellemme kesäkuun alusta kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Suoritamme kaikki putkiremonttiin liittyvät työtehtävät kovalla ammattitaidolla. Työprojektit ovat pääosin toimitilasaneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävissäsi pääset tekemään vastuullisesti kaikkia putkiasentajalle tyypillisimpiä (lämmitykset, viemärit ja vesi) työtehtäviä ja työvaiheita.

Toivomme, että sinulta jo löytyy:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• vastuullista otetta työntekoon ja projektien hoitoon
• suomen kielen sujuvaa osaamista
• b- ajokortti

Eduksesi luemme:
• hitsausosaamisen
• voimassa olevat tarvittavat ammattikortit (työturvallisuuskortti ja tulityökortti)

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja alkuun mielenkiintoisen työprojektin Helsingin keskustan tuntumassa.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin älä epäröi hakea paikkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alusta. Paikkaa pystyt hakemaan täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

Hakuaika 27.04.202118.05.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi ja aikaisemmasta työhistoriastasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa tiistaisin ja torstaisin 13.00-15.00 välisenä aikana rekrytointikonsultti Anttony Lindo, 050 411 0416.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua