Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 22.08.201905.09.2019

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa suoraan asiakasyritykseemme määräaikaiseen työsuhteeseen marraskuulle asti (mahdollisuus jatkaa myös määräaikaisuuden jälkeen). Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Kaikki lisätiedot Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 22.08.201905.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöhuollosta ja asiakaspalvelusta vastaavaa henkilöä Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro) sekä joka toinen lauantai päivävuorossa.

Työtehtäviin kuuluvat oman alueen kiinteistön huoltotyöt, laitehuollot sekä asiakaspalvelu. Tehtävässä sinua tukee kokemus kiinteistöalan työtehtävistä, tekninen tuntemus sekä asiakaspalveluhenkisyys. Työhön saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten reipas asenne ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimmät kriteerit työntekijää valittaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä oman osaamisesi mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 21.08.201904.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kahta avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun eri työmailleen. Töitä riittää arviolta n. 1-2 kuukauden ajan ja työt alkavat heti (mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen). Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 21.08.201904.09.2019

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia tulevan syksyn aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 20.08.201903.09.2019

Haemme tilitoimistoasiakkaallemme nyt tulevaisuuden kirjanpitoammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Nykyaikainen ja viihtyisä toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella.

Pääset työskentelemään noin kymmenen hengen tiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä esim. työharjoittelun tai kesätyön kautta hankittua kokemusta tilitoimistossa työskentelystä.

Meillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueilla. Osaamisesi karttuessa tarjoamme vastuullisempia työtehtäviä ja pääset laajentamaan työnkuvaasi. Jatkuvaa kehittymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä säännölliset koulutuksemme.

Käytössämme on liukuva työaika, joten voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.08.201903.09.2019

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija–perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin–tapahtumiin–työmaille–teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta ympäristöhuoltotiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme ympäristöhuoltotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön pesu-/puhdistustyöt. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua keittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.08.201902.09.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kunnossapitoasentajaa elintarviketeollisuuden monipuolisiin huoltotehtäviin Järvenpäähän.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin (maanantaista perjantaihin) kolmessa vuorossa (klo 7-15, 15-23 ja 23-7).

Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden/koneiden kunnossapitoa, ennakkohuoltoja, vikaselvityksiä sekä korjauksia.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö- ja automaatioalan koulutus)
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn teollisessa työympäristössä
• sujuvaa suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Arvostamme monipuolista osaamista kunnossapidon työtehävistä. Lisäksi B-ajokortti ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja miellyttävässä työkohteessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 2.9.2019 mennessä. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.08.201929.08.2019

Haemme nyt ahkeria siivoojia pääkaupunkiseudun työkohteisiin eri mittaisiin työsuhteisiin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 15.08.201929.08.2019

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 15.08.201929.08.2019

Stop-Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop-Rust etsii nyt kauttamme kahta reipasta, näppärää ja oma-aloitteista autonasentajaa vahvistamaan tiimiään.
Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa tiimissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Etsimme hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla sijaitsevaan tilitoimistoon taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Lisäksi työhön sisältyy palkanlaskentaa, mutta siitä ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta.

Hakijoilta edellytämme:
• kirjanpitotaitoa (erityisesti tilitoimistokokemus katsotaan eduksi)
• suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittyä ammatillisesti

Lisäksi arvostamme:
• palkanlaskentataitoa
• Tikon- ja/tai Heeros-ohjelmistojen käyttökokemusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja luotettavan työpaikan
• liukuvan työajan
• itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
• mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian (elo-syyskuu). Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta 28.8.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Etsimme nyt kotimaiselle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys sillä työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oman auton käyttömahdollisuutta
• rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
• kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 9,5 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme myyntisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteelle. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Myyntisihteerinä pääasialliset työtehtäväsi ovat:
• myyntitilausten käsittely
• myyntitiimin tukeminen
• projektien koordinointia yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa
• tuotekuvastojen ja hinnastojen ylläpito
• asiakaspalvelutehtävät

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva, mahdollisesti kaupallinen koulutustausta sekä kaupan alan tuntemus. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja vastuuta kantava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Olet tiimihenkinen, oppimishaluinen ja työhösi panostava. Tehtävässä edellytetään hyviä IT-taitoja, erityisesti arvostamme Photoshop-, Illustrator- ja InDesign -ohjelmien tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisten tuotteiden parissa vakaassa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus verkkosivuillamme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (4 kk), jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Asiakkaamme on teknisiin eristeisiin ja erilaisiin päällysteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Tarjoamme monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Pääset mukaan työyhteisöön, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Työtehtäviisi kuuluu:
• tavaran vastaanotto ja kirjaaminen varastojärjestelmään
• tuotteiden hyllytys, keräily ja lähetys
• tavaran kuljetus asiakkaille yrityksen pakettiautolla (pk-seudun alueella)
• asiakaspalvelu sekä hallijärjestyksen ylläpito

Työtä tehdään arkisin klo 6-16 välisenä aikana. Tehtävä on kokoaikainen 40h / viikko.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• työntömasto- ja vastapainotrukin ajotaitoa
• B-ajokorttia (töihin kulkemisen kannalta oma auto on hakijalle eduksi)

Etsimämme henkilö on työssään oma-aloitteinen, tarkka sekä järjestelmällinen. Arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus: Kaupan TES

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.08.201927.08.2019

Haemme nyt suunnitteluassistenttia vakituiseen työsuhteeseen sähkösuunnittelutoimistoon Vantaalle. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan toimeksiantajayritykseemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Suunnitteluassistenttina työtehtäviisi kuuluu mm. sähköteknisten piirustusten ja kuvien tarkistusta sekä piirtämistä suunnittelijoiden ohjeiden mukaisesti. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu asiakirjojen ylläpito sekä dokumenttien hallinta. Tehtävässä tulet käyttämään CADS -suunnitteluohjelmistoa, dokumenttien hallintajärjestelmiä sekä MS Office -ohjelmia.

Edellytämme sinulta:
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä
• Tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, organisointikykyä sekä hyvää rutiinien sietokykyä

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, oppimiskykyä sekä aitoa kiinnostusta sähkösuunnittelualaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
• vakituisen työn monipuolisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä toimitilat
• hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.08.201927.08.2019

Etsimme nyt aloittelevaa sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Toimeksiantajayrityksemme suunnittelee vuosittain tuhansia asuntoja ja uudis- ja korjausrakennuskohteita yksittäisistä rakennuksista suurkortteleihin. Yrityksen palvelut kattavat sähkösuunnittelun, telesuunnittelun ja turvasuunnittelun. Lisäksi myös väylätekniikalla ja langattomalla radio-ohjauksella toteutetut kohteet ovat tuttuja (KNX, EBTS, Ouman ja Jung Radio Management).

Toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta kattavan perehdytysjakson jälkeen nykyaikaiset järjestelmät antavat hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan toimeksiantajayritykseemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri), voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
• hyviä atk-taitoja ja kokemusta CADS -ohjelmistosta

Voit hakea tehtävää vähäisemmälläkin suunnittelukokemuksella. Odotamme sinulta kuitenkin hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
• vakituisen työn monipuolisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
• mahdollisuuden etätyöskentelyyn
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä toimitilat
• hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.08.201927.08.2019

Etsimme nyt ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Toimeksiantajayrityksemme suunnittelee vuosittain tuhansia asuntoja ja uudis- ja korjausrakennuskohteita yksittäisistä rakennuksista suurkortteleihin. Yrityksen palvelut kattavat sähkösuunnittelun, telesuunnittelun ja turvasuunnittelun. Lisäksi myös väylätekniikalla ja langattomalla radio-ohjauksella toteutetut kohteet ovat tuttuja (KNX, EBTS, Ouman ja Jung Radio Management).

Toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta nykyaikaiset järjestelmät antavat hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan toimeksiantajayritykseemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
• useamman vuoden kokemusta itsenäisestä sähkösuunnittelutyöstä
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä atk-taitoja ja CADS- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa (myös 3D-mallinnustaito)

Odotamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
• vakituisen työn monipuolisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
• mahdollisuuden etätyöskentelyyn
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä toimitilat
• hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.08.201927.08.2019

Etsimme nyt kotimaiselle toimeksiantajayrityksellemme kalusteasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tulet työllistymään suoraan toimeksiantajayritykseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaisesti.

Tässä työssä pääset purkamaan sekä asentamaan keittiökalusteita vaihtuvissa kohteissa asiakkaidemme luona. Oman taitotasosi mukaan työnkuvaasi voidaan sisällyttää myös kalusteiden valmistelua mittatilaustyönä pajalla. Työkohteisiin pääset yrityksen autolla.

Voit olla joko kokenut puuseppä / kirvesmies, tai vastaavasti remonttitöistä innostunut harrastelija. Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset
suunnittelemaan omat aikataulusi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksista (työkokemus tai harrastuspohjalta)
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• reipasta asennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• monipuolisen remonttikokemuksen

Tarjoamme sinulle mielekkään työn kotimaisessa ja luotettavassa yrityksessä sekä
asianmukaisen perehdytyksen sekä palkkauksen. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön
työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös
ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 27.8.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla
jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 12.08.201926.08.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 12.08.201926.08.2019

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Ainoana yrityksenä Suomessa toiminta on keskittynyt laadukkaisiin perävaunutarvikkeisiin ja niiden varaosiin. Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toiminnan perusteena jo yli 30 vuoden ajan.

Teohydrauli Oy etsii kauttamme nyt varastotyöntekijää Espooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. keräystyö, hyllytys, vastaanotto ja lähetysasiakirjojen hoitaminen. Työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole edellytys.

Toivomme hakijaltamme:
• reipasta ja oma-aloitteista työasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• huolellista ja tarkkaa työotetta

Eduksesi luemme trukinajotaidon sekä aikaisemman työkokemuksen varastoalalta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja halutessasi mahdollisuuden laajentaa osaamistasi etenemismahdollisuuksien myötä. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, yhteensä 37,5 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös hakea paikkaa lähettämällä ansioluettelon ja CV:n Mikael Karlssonille sähköpostiin. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 09.08.201927.08.2019

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
• konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
• konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
• traktori-/b-ajokorttia
• taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
• omat työvarusteet
• soveltuvaa ammattikoulutusta
• korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Oy MCY Depots Ab:lle.

Hakuaika 08.08.201926.08.2019

Haemme Järvenpäässä sijaitsevalle metallialan yritykselle avustavaa metallityöntekijää neljän kuukauden määräaikaisuuteen, josta on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden päätyttyä.

Tässä roolissa pääset tekemään hitsausta sekä asentamiseen liittyviä työtehtäviä työmailla oman kokemuksesi mukaan. Työtehtäviä voidaan muokata riippuen osaamisestasi. Avustavammassa roolissa työskentelet yhdessä kokeneemman luokkahitsaajan kanssa. Mikäli kokemusta löytyy alalta jo enemmänkin, voit toimia itsenäisesti työkohteissa. Metallipajalla tehdään myös osien ja tukien rei’ittämistä sekä leikkaamista monitoimikoneella. Työmaat ovat pääsääntöisesti uudiskohteita pääkaupunkiseudulla, mutta jonkin verran myös muissa kunnissa Uudellamaalla

Toivomme hakijalta:
• alan aikaisempaa kokemusta sekä koulutustaustaa
• hyvää suomen kielen osaamista
• toimeen tarttuvaa asennetta työtä kohtaan

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
• oman auton käyttömahdollisuuden työn liikkuvan luonteen vuoksi
• C-ajokortin

Työtä tehdään arkisin 07:00-15:30. Tehtävään on järjestetty hyvä perehdytys ja saat työkavereiksesi kokeneita ammattilaisia. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan osana suomalaista vakavaraista laatuun panostavaa yritystä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 26.08.2019 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Hakuaika 07.08.201930.09.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten oletko hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tarvetta olisi aina siivoojista tuotantotekijöihin, eikä rakennustyömaallekaan olisi pahitteeksi saada vielä yhdet lisäkädet. Hait sitten työtä muutamaksi viikoksi tai ihan pidemmäksikin aikaa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Laita hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kerro meille itsestäsi. Erityisesti kerro niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta hyvän työntekijän. Me arvostamme hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 26.07.201930.08.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018