Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 17.06.201901.07.2019

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2019.

Työtehtävät ovat pääasiassa aurinkopaneelien mekaanista asennustyötä vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudun alueella.

Työtä tehdään tiimeittäin ja saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten kyky oppia ja toimia ohjeiden mukaisesti on avain menestykseen. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää ahkeraa ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksesi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.06.201901.07.2019

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 17.06.201901.07.2019

Blue Water Shipping on tanskalainen logistiikkakonserni, joka työllistää yli 1500 logistiikan ammattilaista, yli 60 maassa. Konsernin kokonaisliikevaihto vuonna 2018 oli n. 800 milj.€. Oman organisaation lisäksi Blue Waterilla on globaali edustajaverkosto, jonka paikalliset toimijat varmistavat kattavan palvelutarjonnan kaikkialla. Suomen yhtiön Vantaan ja Turun toimipisteissä työskentelee yhteensä 30 alan ammattilaista, jotka tarjoavat ja tuottavat asiakkaillemme laadukkaita kansainvälisiä kuljetus-, varasto- ja projektilogistiikan palveluja. Palvelumme kattavat Euroopan autokuljetukset, globaalit lento-, meri- ja kuriirikuljetukset, erityyppiset projekti- ja erikoiskuljetukset sekä tullaukset ja muun huolinnan asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Haemme nyt Suomen myyntitiimiimme kahta myyntikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Turun tai Vantaan toimipisteeseemme.

Toimenkuvassa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Suomen ja Ruotsin myyjien kanssa. Tehtävässä avustat kenttämyyjiä heidän päivittäisessä toiminnassaan (esim. tarjousten laadinta, hinnastojen luominen ja myyntimateriaalin päivittäminen), mutta työ sisältää myös jonkin verran puhelimessa tehtävää myyntityötä.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kansainvälisen kuljetuslogistiikan parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta ja ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia.

Tässä on loistava tilaisuus päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä. Positio on uusi, joten pääset myös omalta osalta vaikuttamaan työnkuvan kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille 01.07.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki p.050 411 0390

Hakuaika 17.06.201930.06.2019

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija–perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin–tapahtumiin–työmaille–teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta ympäristöhuoltotiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme ympäristöhuoltotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön pesu-/puhdistustyöt. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua keittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 14.06.201928.06.2019

Brand Manager (Espoo)

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme Brand Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Yritys on erikoistunut kemikaalien, öljyjen sekä niihin liittyvien laitteiden maahantuontiin.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakas- ja kumppanimarkkinointi, yrityksen kotisivujen ylläpito sekä somekanavien hallinta. Vastaat kumppanipostituksista, jälleenmyyntiverkostolle viestimisestä sekä portaalin materiaalien päivittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. tapahtumien järjestäminen sekä asiakasviestintä. Erityisen tärkeää on yrityksen tuotteiden tunnettuuden lisääminen!

Etsimämme henkilö on innostunut, innovatiivinen ja omaa erinomaiset kommunikaatiotaidot. Olet oma-aloitteinen, teet työsi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Sinulla on sosiaalisen median eri kanavat hallussa ja osaat hyödyntää niitä markkinoinnissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä nykyaikaisesta markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta.

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista
-organisointikykyä
-itseohjautuvuutta
-kokemusta digitaalisesta mainonnasta
-erinomaisia viestintä- ja kommunikaatiotaitoja
-kokemusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista
-autoalan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti ja näkemään oman käden jälkesi. Roolissasi saat vastuuta ja vapautta toteuttaa ja näyttää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan. Pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen tavoitteeseemme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2019 mennessä. Voit hakea paikkaa laittamalla CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.

Hakuaika 13.06.201930.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesäsesongille Helsinkiin ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Haemme kuljetusalan asiakasyrityksellemme CE–kortillista kasettiauton kuljettajaa betoniasemalta suoritettavaan ajoon pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat mahdollisimman pian / heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla arviolta elokuun alkuun asti. Kesän jälkeen työtilanteesta riippuen jatko voi olla mahdollinen.

Edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä kykyä toimia itsenäisessä työssä. Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen maansiirtoajosta. Työt alkavat viikon perehdytysjaksolla.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa puoliperävaunun kuljettajaa elintarvike-/kappaletavara-ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeenkin työtilanteesta riippuen.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työvuorot alkavat aikaisin aamusta (ei vuorotyötä) ja työtunteja on minimissään 80 h/ 2vkoa.
Työt alkavat heinäkuun alusta ja töitä on alustavasti elokuun puoleen väliin asti.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Etsimme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa/maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun työmaakohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joustavalla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Asiakasyrityksemme on kotimainen maanrakennustöihin keskittynyt yritys.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia, joten edellytämme hakijoilta tela-alusteisten kaivinkoneiden hallintaa. Etsimämme henkilö ei vieroksu myöskään lapiointitöitä. Eduksesi luemme kokemuksen erilaisten maansiirtokoneiden käytöstä.

Työ sopii erinomaisesti maanrakennusalan ammattilaisille, joille on karttunut työkokemusta jo useamman vuoden ajalta. Tai voit olla myös alasta kiinnostunut, hieman kokemusta jo töistä kerryttänyt tuleva ammattilainen. Tärkein on hyvä motivaatio ja asenne annettuihin työtehtäviin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, monipuolisen työnkuvan sekä tarvittavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai laittamalla hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse Mikaelille. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Voit myös soittaa Mikaelille suoraan ja kertoa itsestäsi puhelimitse.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Ainoana yrityksenä Suomessa toiminta on keskittynyt laadukkaisiin perävaunutarvikkeisiin ja niiden varaosiin. Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toiminnan perusteena jo yli 40 vuoden ajan.

Haemme nyt Teohydrauli Oy:lle korjaamotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Sovit hyvin työtehtävään, jos olet aikaisemmin toiminut esim. autojen ja/tai perävaunujen huolto- ja korjaustyötehtävissä. Työkalut pysyvät käsissä ja hitsaustyöt luonnistuvat tarvittaessa. Pääset tässä työssä huoltamaan ja korjaamaan 01-02 luokan perävaunuja (750-3500kg). Työt pitävät sisällään mm. alusta- ja korikorjaustyöt sekä kevyitä sähkötöitä (esim. valaisinten vaihdot ja asennukset). Kokemus esimerkiksi autoalalta vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksesi, mutta perehdytyksen työtehtäviin saat joka tapauksessa oman taitotasosi mukaan.

Hakijoilta edellytämme:
• b-ajokorttia
• aiempaa kokemusta huolto- ja korjaamoalalta
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 11.6.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Haemme nyt sisätimpuria kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Uudenmaan alueella uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Tulevat työkohteet kesällä ja alkusyksystä sisältävät paljon puutöitä sekä maalausta, mutta näiden lisäksi pääset myös oman taitotasosi mukaan työskentelemään hyvinkin erilaisten remonttitöiden parissa.

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta
• b-ajokorttia
• hyvää suomen kielen osaamista
• asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden

Työtä tehdään arkisin 7–15:30 välillä, 40h/vko.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, asianmukaisen palkkauksen sekä tarvittavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin sekä työtehtäviin.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa kuorma-auton kuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on pitkäaikainen ja kokoaikainen.

Työssä vaaditaan C-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä riittävää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Odotamme työnhakijoiltamme lisäksi riittävää suomen kielen osaamista sekä valmiutta tehdä yövuorotyötä.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.06.201927.06.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys on luotettava ja kotimainen kasvava rakennusalan yritys, joka tekee huoneistoremontteja kokonaisvaltaisesti saneerauskohteissa. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään työntekijän osaamisen mukaan kokeneemman ammattilaisen opastuksella tai itsenäisesti.

Arvostamme kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat työhön riittävän perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 12.06.201926.06.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 12.06.201926.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 12.06.201926.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.06.201909.07.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 11.06.201925.06.2019

Etsimme nyt kotimaiselle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oman auton käyttömahdollisuutta
• rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
• kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 11.06.201924.06.2019

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40 vuotisen historian omaava suomalainen perheyritys. Meiltä saat maanrakennus- ja ympäristörakennuspalvelut kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Lisää yrityksestä sivulla www.tieluiska.fi.

Etsimme nyt ulkovälineiden asentajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin.

Työtehtävät koostuvat pääosin leikkipuistojen leikkivälineiden asennuksista. Tehtäviin kuuluvat myös muut rakennustyöt ja toimit lisäksi työssäsi kaivinkonekuskin apumiehenä. Voit olla jo paljon kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva rakennusalan opiskelija. Toivomme sinulta suunnitelmien lukutaitoa sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa. Työtä on tarjolla syksyyn 2019 asti, jonka jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä pääkaupunkiseudun työmaille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus jatkaa töitä myös muilla työmailla. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko. Yritys on kotimainen maanrakennustöihin keskittynyt yritys.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia. Työtehtävät koostuvat ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista sekä rakennusten pohjien teosta. Työn suorittamisen kannalta työturvallisuuskortti on välttämätön ja työmaiden sijainnin vuoksi oma auto on hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kuvienluku ja lasereiden käyttötaidon sekä suomen kielen taidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme on suomalainen talotekniikka-alan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän vakaan kasvun myötä he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia LVI-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita (mm. toimitilat, linjasaneeraukset).

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Työmaakielenä toimii suomi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.

Etsimme nyt Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Lisäksi sähkösuunnittelija osallistuu työmaaselvityksiin ja suunnittelukokouksiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä IT-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
• vähintään vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• kokemuksen tietomallintamisesta
• aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
• erinomaiset etenemismahdollisuudet
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen
• kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 23.06.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista timpuria remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Edellytämme hakijoilta:
• vähintään 1-5 vuoden kokemusta monipuolisista timpurin töistä
• sujuvaa suomenkielen taitoa
• kuvanlukutaitoa
• voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne
• omat työkalut katsotaan eduksi
• ajokorttia

Tarjoamme:
• säännöllisen työajan, 40h/vko
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 8-16.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kesäkaudelle 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme TULEVAA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.06.201923.06.2019

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
• sähköistysalan perustutkintoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 07.06.201923.06.2019

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling of AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Project Engineer to join their customer support team.

In this position you will help Navitec’s customers to utilize Navitrol and Navithor products in wide variety of industries, warehouses and healthcare. You will also take part in introducing the products in new environments. You should be willing to travel abroad on business trips to a variety of destinations. The experienced team will support you in your role but after a comprehensive introduction you are expected to show initiative and proactively manage your own work.

We look for:

• An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
• Programming skills (C programming language)
• Knowledge of automatization
• Motivation to learn and proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem solving skills
• Willingness to travel abroad - even on a short notice
• Fluency in English
• Driving licence

We consider as an advantage:

• Earlier experience in automatization projects (e.g. during studies)
• Interest in robotics
• Fluency in Finnish and/or German

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement in August.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 23.6.2019 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 07.06.201925.06.2019

Clyde Bergemann Scandinavia Oy (CBSK) perustettiin vuonna 2001 vastamaan Clyde Bergemann Power Groupin toiminnasta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksen toimisto sijaitsee Tuupakan alueella Vantaalla. Clyde Bergemann Scandinavia Oy on osa Clyde Bergemann Power Groupia, joka toimittaa maailmanlaajuisesti järjestelmiä ja ratkaisuja energiantuotantomarkkinoille. CBSK:lla on vahva asiantuntemus niin voimalaitos- ja soodakattiloiden kuin bio- ja jätteenpolttolaitostenkin kattiloiden puhdistuksesta.

Clyde Bergemann Scandinavia Oy etsii nyt kauttamme kokenutta huoltoasentajaa kasvamaan huoltoinsinööriksi. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valitulle henkilölle CBSK tarjoaa vakituisen työsuhteen. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan erilaisten kohteiden tarpeiden mukaisesti ja on valmis matkustamaan työn puolesta Pohjoismaiden kohteisiin.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
• kokemusta konekorjauksista ja ammattitaitoa "pyörivien koneiden" kunnossapidosta
• teknistä koulutusta, vähintään ammattikoulu (esim. asentaja/koneistaja/teknikko)
• erinomainen suomi tai ruotsi ja kohtuullinen toisen kotimaisen kielen hallinta, muu kielitaito esim. englanti katsotaan eduksi
• mahdollisuutta matkustaa työn parissa eikä muutaman viikon yhtäjaksoinen työskentely asiakaskohteessa tuota hankaluutta
• b-ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• vastuuntuntoista työotetta
• aikaisempaa matkustuskokemusta (kotimaa/ulkomaat)
• oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta
• yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• tietotekniikan perustaitoja
• johtajakoulutusta
• kokemusta hitsaustyöstä

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa kansainvälisessä sekä monikulttuurisessa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle ja pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa työyhteisöä mielenkiintoisten sekä haastavien työtehtävien parista. CBSK tarjoaa myös mahdollisuuden itsensä kehittämiseen lisäkoulutuksen puitteissa ja mm. mahdollisuuden suorittaa työantajan kustannuksella C1E-ajokorttiluokan. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Toivomme tehtävään rekrytointiin liittyvät hakemukset ja kyselyt Click Henkilöstöpalveluille edellä mainitulla tavalla.

Hakuaika 07.06.201919.06.2019

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
• konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
• konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
• traktori-/b-ajokorttia
• taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
• omat työvarusteet
• soveltuvaa ammattikoulutusta
• korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja MCY Kotka Oy:lle.

Hakuaika 07.06.201919.06.2019

Etsimme nyt myyntipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen modernille ja kehittyvälle talotekniikka-alan asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle. Yritys tarjoaa rakennuttajille / rakentajille vuosien suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena syntynyttä patentoitua ovien digitaalista lukitusjärjestelmää. Tuote on uusi ja se mahdollistaa taloudellista säästöä ja parantunutta käyttömukavuutta sekä uusia käyttösovelluksia. Enää ei tarvitse huolehtia avainten kadottamisesta, sillä perinteinen fyysinen avain on tässä tapauksessa jäänyt historiaan. Tässä on mahdollisuus olla mukana tuomassa konkreettista uutta jokapäiväiseen käyttöön laajaan markkinaan.

Myyntityössä asiakkuuksia kontaktoidaan puhelimitse sopien tapaamisia, joissa yhteyksissä tilaajalle muodostuu käsitys lukitusjärjestelmän käyttömahdollisuuksista ja sen moninaisista hyödyistä. Työtä tehdään itsenäisesti kotitoimistosta käsin aktiivisesti tapaamisia sopien, tapaamisilla käyden ja kontaktoiden ahkerasti asiakkaita tapaamisten jälkeenkin. Myynnilliset tavoitteet ovat realistiset ja aktiivisella työotteella hyvin toteutettavissa.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• kokemus menestyksekkäästä myyntityöstä rakennusliikkeille ja / tai yleisesti BtoB -myynnistä
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne myyntityöhön
• kyky tuoda innostavasti ja aidosti tuotteen todelliset hyödyt esille
• itsenäinen, aktiivinen, vastuullinen ja järjestelmällinen työote
• oma auto

Tehtävässä on hyvä kiinteä pohjapalkka, jonka lisäksi myynnistä maksetaan provisio. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa yrityksen menestystä ja tuomassa markkinaan jotakin uutta ja merkityksellistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 myyntipäällikkö Esa Riikonen puh. 050 411 0372.

Hakuaika 07.06.201921.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän vuoroesimiestä logistiikka-alalle elintarviketeollisuuteen. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituisesti yritykseen.

Vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta sekä hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella, reilulle kymmenen hengen tiimille. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja ohjeistus toimii myös, kun et itse ole paikalla. Vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta.

Tehtävä on kokoaikainen ja odotamme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa kolmessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat kuitenkin pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroihin (klo 7-15 ja 15-23).

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja kiinnostusta toimia esimiehenä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pystyt mielellään kommunikoimaan myös englannin kielellä. Erityisesti kokemus elintarvikealalta sekä hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2019 mennessä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.

Hakuaika 07.06.201923.06.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Rakennamme nyt täysin uutta palvelukonseptia asiakkaillemme, jotta ylitämme heidän odotuksensa myös tulevaisuudessa. Etsimme uuteen toimenkuvaan asiakkuus- / laatupäällikköä kehittämään liiketoimintaamme yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Tehtävässä vastaat olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä kartoitat uusia potentiaalisia asiakkaita. Osallistut tiiviisti kuljettajien päivittäisen asiakaspalvelutyön kehittämiseen ja pidät huolta koko yrityksen asiakaspalvelun laadusta. Työ sisältää hallinnollisia tehtäviä (mm. suunnittelu ja raportointi) sekä liikkumista työmaillamme Etelä-Suomen alueella.

Olet luontainen verkostoituja ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Omaat loistavan tilannetajun, jonka avulla osaat helposti lukea asiakkaiden toiveita. Toimit keskeisenä linkkinä myynnin, hallinnon, kuljettajien ja ajojärjestelijöiden välissä. Sinulle kaiken lähtökohtana on erinomainen asiakaspalvelu, jota haluat olla itse esimerkilläsi toteuttamassa kaikkien sidosryhmiemme kanssa.

Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla on oltava vankka kokemus rakennusalalta tai teollisuudesta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Toivomme, että olet itse toiminut asennusnosturipalveluita tarjoavan yrityksen asiakkaana ja nähnyt toimialamme palveluja asiakkaan näkökulmasta. Sinulla on halu kehittyä ja kehittää sekä kyky luoda uusia ajatus-/toimintamalleja. Tulet helposti toimeen ihmisten kanssa ja osaat nähdä asiat monelta kantilta. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään täysin uudenlaista palvelukokonaisuutta toimialallamme. Toivomme, että olet asiasta yhtä innoissasi kuin mekin. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 23.06.2019 mennessä. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 29. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p.050 411 0370, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 07.06.201920.06.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hampton Bayssä tehdään töitä suurella sydämellä ja aidosta rakkaudesta asiakaspalveluun. Aito ja välitön kansainvälinen tunnelma ravintolassa tempaavat sen asiakkaat mukaansa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt tarjoilijoita kesäkaudelle 2019.

Mikäli olet kielitaitoinen ravintola-alan ylpeä ja innokas tekijä, meillä pääset säteilemään työssäsi kilpaa kesäauringon kanssa. Positiivinen asenne tekemiseen ja oma-aloitteisuus jokaisessa työnkuvassa ovat kaiken perusta. Menestyt tehtävässä, jos olet energinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy kesäpäivänä terassin ollessa täynnä asiakkaita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Saat mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Hampton Bay ravintolaan.

Hakuaika 07.06.201920.06.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Ravintolan keittiössä tehdään aitoa ruokaa tunteella ja ammattitaidolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt kokkeja keittiöönsä kesäkaudelle 2019.

Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoa kohtaan. Tartut toimeen omatoimisesti ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Hampton Bay ravintolaan.

Hakuaika 07.06.201924.06.2019

U-H Talotekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu monipuolinen LVI-urakoitsija. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa aina hyvällä asenteella ja ammattitaidolla. Työllistämme yli 25 henkeä ja toimintamme pääpäino on tällä hetkellä saneerauskohteissa. Asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, yrityksistä, pääkaupunkiseudun kaupungeista kuin yksityisistä henkilöistä.

Etsimme LVI-eristäjiä U-H Talotekniikalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Olet etsimämme asentaja/eristäjä, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 07.06.201924.06.2019

U-H Talotekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu monipuolinen LVI-urakoitsija. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa aina hyvällä asenteella ja ammattitaidolla. Työllistämme yli 25 henkeä ja toimintamme pääpäino on tällä hetkellä saneerauskohteissa. Asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, yrityksistä, pääkaupunkiseudun kaupungeista kuin yksityisistä henkilöistä.

Etsimme LVI-asentajia U-H Talotekniikalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Olet etsimämme asentaja/eristäjä, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 06.06.201919.06.2019

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija–perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin–tapahtumiin–työmaille–teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös pienemmissä määrin muita tehtäviä, kuten esimerkiksi kuljettajien apumiehenä toimiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on B-ajokortti. C-ajokortti ja kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 06.06.201923.06.2019

Oy ER Finland Ab kuuluu kansainväliseen Rahmqvist-konserniin, jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1953. Konsernin liikevaihto on n. 41 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on AAA-luottoluokitus. Olemme vakavarainen ja kasvava perheyhtiö jolla on edustus 16 maassa. Suomen Rahmqvist täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 40 vuotta.

Meillä pääset osaksi kestävällä tavalla toimivaa yritystä, jolla on sekä tyytyväiset asiakkaat että motivoituneet työntekijät. Henkilöstö on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin.

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla kannustusta ja ohjausta työssäsi. Koulutamme työntekijämme oman alansa asiantuntijoiksi työn lomassa. Menestyksen kannalta on tärkeää, että pidät ihmisten parissa työskentelystä ja olet luova sekä myyntihenkinen. Aiempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämättömyys.

Suomen Rahmqvist etsii nyt kauttamme oma-aloitteista ja innokasta myyntiedustajaa/ulkotilojen esitys- ja työmateriaalien asiantuntijaa Turun ja Varsinais-Suomen myyntialueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Rahmqvist-konsernin palvelukseen.

Odotamme hakijalta:
• oikeanlaista asennetta myyntityötä kohtaan ja yrittäjähenkisyyttä
• ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä luoda menestyksekkäitä asiakassuhteita
• aitoa halua löytää oikeita ratkaisuja asiakkaille
• halua kehittyä ja luoda uraa erinomaisten tuotteiden parissa
• itsenäistä työskentelyotetta
• b-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• kokonaisvaltaisen koulutuksen
• motivoivan ja kilpailukykyisen palkkauksen
• vakavaraisen ja luotettavan työnantajan
• yhtiön auton tai korvauksen oman auton käytöstä

Tartu tilaisuuteen ja luo itsellesi ura menestyvässä perheyrityksessä!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää nopeasti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 20.06.2019 mennessä.

Hakemukset ja lisätiedot arkisin klo 9.00-15.00: Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 06.06.201927.06.2019

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan monipuolisesti erilaisissa kohteissa ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Työtehtävässä edellytetään:
• aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä
• laatoittajan koulutusta
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• itsenäistä työskentelyotetta
• suomen kielen sujuva osaaminen
• oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
• tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
• positiivista asennetta
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
• voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko ja tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 06.06.201920.06.2019

Stop Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenkäsittelyä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 30 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalastamassa.

Stop Rust etsii nyt kauttamme reipasta ja oma-aloitteista auton pintakäsittelijää vahvistamaan nuorekasta tiimiään.

Työskentelet osana pientä tiimiä ja työtehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen pintakäsittelyt sekä renkaiden vaihdot. Odotamme sinulta autoalan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta muun muassa autojen myllytyksestä, kiillotuksesta sekä renkaiden huoltotöistä. Tärkeää on, että olet näppärä käsistäsi, oma-aloitteinen ja sinulla on reipas työote.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 06.06.201919.06.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Menumat työllistää 20 henkilöä ja sen toimipaikka sijaitsee Vantaalla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.menumat.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa vahvistamaan tiimiämme.

Huoltoasentajana vastaat Menumat-laitteiden huollosta, testauksesta ja kehityksestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös varastointi ja varaosahankinnat. Työtä tehdään arkisin toimipisteessämme Vantaalla klo 8-16. Satunnaisten viikonloppuisin tapahtuvien liikkuvien päivystysvuorojen vuoksi B-ajokortti on kuitenkin tehtävässä välttämätön.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen huoltotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja järjestelmällinen ote työskentelyä kohtaan sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollossa, testauksessa ja kehityksessä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan yritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 05.06.201919.06.2019

Haemme nyt kattomaalareita pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ulkomaalaustöistä. Lisäksi tehtävä edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja, sillä työtä tehdään pareittain tai ryhmissä. Työ sopii erinomaisesti rakennus-/maalausalan kesätöistä kiinnostuneille. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle raikkaan ulkoilmatyön hyvässä porukassa, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 05.06.201919.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa/timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle suuri etu.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 05.06.201919.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua ja uuden maan aluetta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 05.06.201919.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 04.06.201917.06.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt varasto-/toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Asiakkaamme on verkko- ja reikälevyihin, lankaverkkoihin sekä seulakudoksiin erikoistunut maahantuontiyritys.

Työtehtäviisi kuuluu:
• tavaran vastaanotto ja kirjaaminen varastojärjestelmään
• tuotteiden hyllytys, keräily, pakkaus ja lähetys
• perinteisiä toimistotöitä kuten laskutusta sekä ostolaskujen syöttöä järjestelmäämme

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Tehtävä on kokoaikainen 37,5 h/viikko. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• trukin ajotaitoa
• kohtuullisia atk-taitoja

Etsimämme henkilö on työssään oma-aloitteinen, tarkka sekä järjestelmällinen. Arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan.

Palkkaus: Kaupan TES

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake oheisen linkin kautta. Kutsu työhaastatteluun voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Lisätiedot: Esa Riikonen p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 04.06.201917.06.2019

Asiakasyrityksemme on suuri suomalainen rakennuskonevuokraamoalan yritys, joka etsii nyt kauttamme maanrakennuskaluston vuokraamotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kalustonhallinta ja kunnossapito omalla toimipisteelläsi. Päävastuullasi ovat maanrakennuskoneet. Lisäksi työtehtäviä ovat yhteistyö eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoito sekä työturvallisuudesta huolehtiminen. Työaika on arkisin alkaen klo 7/8 ja päättyen klo 15/16.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut työote, hyvät tiimityötaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Lisäksi olet kartuttanut jo hieman kokemusta maanrakennuskoneiden parissa työskentelystä. Katsomme eduksi englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.06.201917.06.2019

Haemme nyt asiakaspalvelijaa/vuokraamotyöntekijää asiakasyritykseemme rakennuskonevuokraamoihin pääkaupunkiseudun alueelle (Helsinki/Vantaa).

Työsuhde alkaa määräaikaisena (6-12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kaluston hallinta pk-seudun toimipisteissämme. Lisäksi vastaat yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoidosta. Työskentelet tarpeen mukaan pk-seudun eri toimipisteissämme tilanteesta riippuen. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä, 38 h / viikko.

Tehtävä edellyttää:
• reipasta asiakaspalveluasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito on eduksi)
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut ja joustava työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi rakennusalan/-koneiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.06.201917.06.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt varastotyöntekijää / pakettiautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Asiakkaamme on teknisiin eristeisiin ja erilaisiin päällysteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Työtehtäviisi kuuluu:
• tavaran vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään
• tuotteiden hyllytys, keräily ja lähetys
• tavaran kuljetus asiakkaille yrityksen pakettiautolla
• asiakaspalvelu sekä hallijärjestyksen ylläpito

Työtä tehdään arkisin klo 6-16 välisenä aikana. Tehtävä on kokoaikainen 40h/viikko.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• työntömasto- ja vastapainotrukin ajotaitoa
• B-ajokorttia (töihin kulkemisen kannalta oma auto on hakijalle eduksi)

Etsimämme henkilö on työssään oma-aloitteinen, tarkka sekä järjestelmällinen. Arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus: Kaupan TES

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake oheisen linkin kautta. Kutsu työhaastatteluun voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Lisätiedot: Esa Riikonen p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 03.06.201917.06.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.06.201917.06.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähkökeskus-/porttiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi voi olla oman valintasi mukaan joko Tuusula tai Espoo. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.06.201917.06.2019

Arkkitehtuuritoimisto Peltonen & Sinisalo Oy on vuonna 1997 perustettu suunnittelutoimisto, jonka päätoimialana on rakennussuunnittelu. Ydinosaamistamme ovat erityisesti asunto- ja toimitilasuunnittelu. Voit lukea meistä lisää kotisivuillamme http://peltonensinisalo.fi.

Etsimme nyt joukkoomme arkkitehtia Vantaan toimipisteellemme, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Tikkurilassa.

Tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelutehtävissä erilaisten uudisrakentamisprojektien parissa. Käytössäsi ovat pääasiassa AutoCAD ja Revit -työkalut. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään syksyllä 2019.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusarkkitehti tai arkkitehti) ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Voit olla alalla pitkään toiminut henkilö tai uraansa aloitteleva tekijä, joka haluaa kehittyä alan ammattilaiseksi. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa isojakin kokonaisuuksia. Arvostamme erityisesti aikaansaavaa ja aktiivista työotetta. Työkielenä käytät sujuvasti suomea tai englantia.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen sekä tiiviin työyhteisön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 17.6.2019 mennessä sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "Arkkitehti". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8-16, Nina Sarkki, p. 050 411 0271, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.05.201930.06.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018