Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Arvostettu toimeksiantajayrityksemme Hyvinkäältä etsii nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen CNC-koneistajaa. Yritys valmistaa merkittävää kokoonpanoa mm. vaativiin sairaalalaitteisiin, instrumentteihin ja mittalaitteisiin.

Kappalaita valmistetaan lastuavilla työstömenetelmillä ja käytössä on Fanuc- ja Siemens -ohjaukset. Riittää, kun hallitset toisen käytössä olevista ohjauksista.

Edellytämme valitulta henkilöltä kuitenkin jo kokemusta koneistuksesta, mutta ohjelmointitaito ei välttämätöntä.

Työsuhde on kokoaikainen 40h/viikko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Hyvinkään juna-asemaa, joten et tarvitse omaa autoa työmatkan taittamiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen alussa työntekijä saa kattavan perehdytyksen. Palkka määräytyy oman kokemukseksi sekä osaamisesi mukaan.

We do not require knowledge of the Finnish language, so it is enough if you communicate fluently in at least in English.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan soittamalla rekrytoinnista vastaavalle (Laura Piri/yhteystiedot alapuolelta).

Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Asiakkaamme on vuodesta 1986 toiminut termologistiikkaan erikoistunut suomalainen kuljetus- ja varastointiyhtiöiden ryhmä, joka tuottaa laadukkaita logistiikkapalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erikoistuotteille kotimaassa ja ulkomailla. Etsimme logistiikkatyöntekijää kesäkaudelle asiakkaallemme Tuusulan Hyrylään.

Työtehtävät pitävät sisällään elintarvikkeiden käsikeräilyä, lähetteiden tekemistä sekä kahden logistiikkajärjestelmän käyttämistä. Tulet toimimaan vakituisen työntekijän kesälomatuuraajana, joten olet vastuullisessa roolissa logistiikkajärjestelmien käytössä kesälomien aikana.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Varaston viileäpuolella asteita on +5 ja lämpimällä puolella +15. Työpaikka sijaitsee Tuusulan Hyrylässä, joten otathan huomioon kulkuyhteydet paikkaa hakiessasi. Työ alkaa viimeistään kesäkuussa viikolla 25 ja työt jatkuvat elokuun alkupuolelle saakka.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, innostuneisuutta, halua oppia uutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä näppäryyttä tietokoneen käytössä.

Palkka muodostuu käytössä olevan kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös hakea paikkaa lähettämällä ansioluettelon ja CV:n Laura Pirille sähköpostiin. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Lauralta p. 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Noviaali Hyötyajoneuvot on tunnettu ja luotettava merkkiriippumaton hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelu Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yritysasiakkaille. Huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä muutkin palvelut yrityksesi ajoneuvoille: kori- ja vauriokorjaukset, erilaiset varustelut ja lisävarusteet, katsastukset ja rengashotellipalvelut. Asiakkaillemme tarjolla on sopimuksen mukaan sisä- ja ulkopesut, sijais- ja vuokra-autot, sekä ajoneuvojen noutopalvelu toimipaikastasi.

Etsimme Noviaali Hyötyajoneuvolle mekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia ajoneuvoasennus-, huolto- ja korjaustöitä yritysten henkilö- ja pakettiautoille. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 7.5h/päivä.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta autojen korjaamisesta
• kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn
• hyvää suomen kielen taitoa
• joustavaa asennetta työtehtäviä kohtaan

Lisäksi arvostamme:
• hyvää fyysistä peruskuntoa
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme työtä vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Noviaalilla pääsee toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa huumorintajuista tiimiä. Työntekijöillä on kattavat työterveyshuollon palvelut sekä työaikapankki käytössä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työkaverit tukevat työn omaksumista. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Noviaali Hyötyajoneuvojen vakituiseksi työntekijäksi.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.30. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Asiakkaamme hakee nyt kauttamme myynnillistä asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä keskustassa sijaitsevaan viihtyisään toimistoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö aloittaa työt ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaamme omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, auttaen heitä erinäisten tilanteiden kanssa, sekä asiakkaamme palveluiden esittely positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Toivomme sinulta löytyvän hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelu ja/tai myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on energinen, asiakaslähtöinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on myynnillinen pelisilmä, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan 1900€ sekä kannustavan myyntiprovision kuukausipalkan päälle ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa. Työtä tehdään hybridimallissa osaksi toimistolla ja osaksi etänä. Lisäksi saat mm. lounas- ja virike-edun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Työajat sijoittuvat arkipäiville väleille ma-to klo 7:55-18 ja pe 7:55-17. Työ on kokopäiväinen ja pitkäaikainen sekä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020.

Tiimissä vallitsee erinomainen yhteishenki sekä tekemisen meininki!

Eikö kuulostakin kivalta? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse tai täyttämällä se oheisen linkin kautta. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot työn luonteen vuoksi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri p. 050 411 0471. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.30

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks etsii nyt kasvavaan joukkoonsa siivoustyöhön osallistuvaa palveluohjaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. työvuorojen suunnittelu, uusien työntekijöiden opastus ja koulutus sekä päivittäin asiakaskohteidemme siivoustyöt. Lisäksi tulet varmistamaan siivouspalveluidemme laadun kohteissamme. Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingin alueella, mutta työkohteita satunnaisesti myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme valitulta henkilöltä aiempaa kokemusta siivous- ja/tai kodinhoidon tehtävistä, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esihenkilön työstä.

Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi!

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7-17 välille, mutta vuoroja saattaa satunnaisesti osua myös lauantaille. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Katajanokalla. Työkohteisiin kuljetaan suurimmaksi osaksi julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen, joten emme edellytä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa ja lämminhenkisessä työympäristössä, jossa asiakastyytyväisyys on kunnia asia!

Kuulostaako kivalta? Täytä hakemus rohkeasti oheisin linkin kautta tai lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla "Palveluohjaaja/Unelmaworks Oy". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:30 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Laura Piri, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Diga-Remontti on Helsingissä toimiva rakennusalan yritys, joka toteuttaa vuosien kokemuksella ammattitaitoisesti korjaus-, saneeraus- ja rakennustyöt vesivahinkokohteissa.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme lisävahvistusta ja toiveenamme on löytää monipuolinen ja itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan osaaja. Voit olla kokeneempi tekijä tai vasta urasi alkuvaiheessa, jo hieman kokemusta kerryttänyt laatoittaja, vesivahinkosaneeraaja tai timpuri. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan!

Digalla työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Helsingin seudun saneerauskohteissa, pääasiassa huoneistoissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, luotettavan ja reilun työpaikan sekä asianmukaisen palkkauksen oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Palkan päälle maksetaan ateriakorvaus sekä saat käyttöösi kattavat työterveyshuollon palvelut. Saat käyttöösi lisäksi kunnon työkalut sekä pakettiauton heti työsuhteen alusta alkaen.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.30-15.30 välillä. Työtunteja tulee viikossa 37.5h. Yrityksen toimipiste sijaitsee Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki!

Edellytämme valitulta henkilöltä sujuvaa suomen kielen osaamista sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Työ alkaa sopimuksen pikimmiten ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Hae paikkaa rohkeasti oheisen linkin kautta tai sovi haastatteluaika soittamalla rekrytoinnista vastaavalle Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedustelut puhelimitse Lauralta 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa toimeliasta kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu kotisiivous. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun sekä päivään. Arki-illat sekä viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian viimeistään toukokuun aikana.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä palkkauksen vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa b-ajokorttia, jotta pystyt kulkemaan siivouskohteisiin yrityksen autolla.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Työssä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.30. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Haemme kuljetusalan asiakasyrityksellemme CE–kortillista kasettiauton kuljettajaa kiviaineksen ajoon pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat mahdollisimman pian / heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla arviolta syyskuun loppuun asti. Jatko on mahdollinen.

Edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä kykyä toimia itsenäisessä työssä. Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen maansiirtoajosta. Työt alkavat viikon perehdytysjaksolla.

Varikko sijaitsee Sipoossa, mutta auton voi myös tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan ajaa kotiin asti.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme rakennusalan tehtävistä kiinnostunutta henkilöä erilaisten remonttikohteiden pariin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja pitkäaikainen alkaen henkilöstövuokrauksen kautta. Työkohteet ovat vaihtuvia saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset kirvesmiehen työtehtävät painottuen märkätiloissa suoritettaviin remonttitöihin. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Töitä tehdään alkuun kokeneemman työparin kanssa ja myöhemmin itsenäisesti. Eduksesi luetaan aikaisempi kokemus rakennusalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajasta Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonin kanssa, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Stop Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop Rust etsii nyt kauttamme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista ruosteenestokäsittelijää vahvistamaan tiimiään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Toivomme sinulta autoasentajan tai automaalarin koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa tiimissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme Hurrikaaneille nyt ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Click Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Clickin Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hurrikaanien arvoja:

Teemme ympäristötekoja -joka päivä

Välitämme toisistamme

Haluamme olla eturintamassa

Paskaduunia hymyssä suin

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Espoossa sijaitseva vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Serena hakee nyt vahvistusta tulevalle kesäkaudelle grillityöntekijän paikkaan. Tehtävässä tulet vastaamaan ulkogrillistä valmistaen pikaruoka-annoksia. Vastaat työssäsi myös kassatyöskentelystä sekä ulkogrillin siisteydestä.

Työtunteja on tarjolla vähintään 25h/viikko, mutta varauduthan työskentelemään kokoaikaisesti 37.5h viikossa vesipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Vesipuisto Serena on auki viikon jokaisena päivänä kesäkuussa klo 11-19 ja heinäkuussa klo 11-20. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä ulkovesipuiston avautuessa ja työt kestävät elokuun alkupuolella saakka.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on reipas ote työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi katsomme vastaavan kokemuksen esim. pikaruokaravintolassa työskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne! Vesipuiston ulkogrillillä saattaa olla ajoittain hektisiäkin ajankohtia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa työyhteisössä Pohjoismaiden suurimmassa vesipuistossa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä arkisin klo 9-16.30 puhelimitse 050 411 0471. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Asiakasyrityksemme Serena hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen buffet-kokin paikkaan Ravintola Graninaan tulevalle kesäkaudelle.

Buffetkokin tehtäviin kuuluu buffetruoan valmistus ja muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä
vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja työtä on tarjolla elokuun puoliväliin asti. Töitä on tarjolla koko kesäkauden ajan 37.5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloajoille ja vesipuisto on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16:30. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt toimeen tarttuvaa painepesijää työkoneiden pesuun Vantaalle. Työt alkavat kesäkuun alusta sopimuksen mukaan ja töitä on sesongin mukaan ainakin elokuun loppuun asti.

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten työkoneiden pesut ja pesuhallin yleisen siisteyden ylläpitäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä työnjohtoon ja edistät omalta osaltasi sitä, että koneet saapuvat pesuun tehokkaalla aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vaan tärkeintä on tunnollinen ja oma-aloitteinen otteesi työntekoa kohtaan sekä korkea työmoraalisi. Et pelkää käsiesi likaantumista ja paineen alla työskentely ei tuota harmaita hiuksia. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, joka näkyy myös työn jäljessäsi. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Saat perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Hyvä työasenne riittää.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 15-40 h / viikossa. Pääasiassa töitä on 40h/vko.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat päästä osaksi työtä pelkäämätöntä tiimiämme, hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävää koskien voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme aloittelevia sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Mikael Karlssonilta to klo 13:00 - 14:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa timpuria / rakennustyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu pääkaupunkiseudun saneerauskohteissa tehtävät monipuoliset remonttityöt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta tai vähintäänkin innostusta erilaisista remontti- tai rakennustyötehtävistä. Pystyt alkuperehdytyksen jälkeen suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa sekä b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksesi luemme:
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot
• voimassa olevan työturvallisuuskortin

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30, 40h/vko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä sekä osaavan ja mukavan ammattiporukan tukemaan työssäsi onnistumista. Kiinnostavia projekteja on tiedossa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Voit myös soittaa suoraan rekrytoinnista vastaavalle Mikael Karlssonille ja tiedustella mahdollisista työhaastatteluajoista.

Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksillemme kesän ajalle kuljettajia pääkaupunkiseudulle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja päättyy elokuun loppupuolella. Jatko on mahdollinen, jos halukkuutta löytyy. Töitä on tarjolla 80h/ 2vko:a.

Työtehtäviin kuuluu tarvikekuljetukset- lastaukset ja kuorman purku työkohteissamme. Työssä pääset tekemään kuljetuksen lisäksi myös fyysistä työsuoritetta vaativaa työtä. Töitä tehdään pääsääntöisesti pareittain.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, C-ajokorttia tai C1-ajokorttia sekä voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen kuljetustyötehtävistä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamupainotteisesti ja palkkaus menee AKT työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Työtehtäviin valitaan sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Boutique Hotel Rivoli Jardin sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä Esplanadeilta. Hotellissa on 54 tyylikkäästi kalustettua huonetta ja sviitti, jotka kuvastavat hotellin boutique -tunnelmaa. Hotellissa on aulabaari, aamiaishuone, sauna, pieni kuntosali, bisnestoimisto ja kokoushuone jopa 8 hengelle.

Rivoli Jardin etsii kauttamme KERROSHOITAJAA tulevalle kesäkaudelle.

Työnkuvasi koostuu hotellihuoneiden- ja yleisten tilojen siistimisestä. Työ alkavaa touko/kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja kestää elo/syyskuulle sopimuksen mukaan. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan.

Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja ennen kaikkea kokonaisuuksien- ja yksityiskohtien hahmottamista.

Työ on kokoaikainen ja työvuorot alkavat arkisin klo 7-8 välillä ja viikonloppuisin klo 8-9 välillä. Edellytämme valitulta henkilöltä joustavaa työotetta, koska työpäivien pituus vaihtelee. Työntekijöillä on käytössä työaikapankki.

Tarjoamme sinulle työn pienen hotellin lämminhenkisessä työporukassa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Palkkaus sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta.
Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Boutique Hotel Rivoli Jardin sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä Esplanadeista. Hotellissa on tyylikkäästi kalustettuja huoneita ja sviitti, jotka kuvastavat hotellin boutique -tunnelmaa. Hotellissa on aulabaari, aamiaishuone, sauna, pieni kuntosali, bisnestoimisto ja kokoushuone jopa 8 hengelle.

Rivoli Jardin etsii kauttamme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA tulevalle kesäkaudelle.

Vastuullasi on hotelliasiakkaiden vastaanotto ja asiakaspalvelu, aamupalan esivalmistelut sekä iltatilausten järjestelyt.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea oma-aloitteinen asiakaspalvelija, jolla ei jää sormi suuhun tiukankaan paikan edessä. Osassa työvuoroissa työskennellään yksin, joten arvostamme ongelmanratkaisutaitoja. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta innokas tekijä omaksuu työn nopeasti hyvän perehdytyksen avulla.

Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko/kesäkuun aikana oikean henkilön löydyttyä ja kestää elo/syyskuulle saakka sopimuksen mukaan. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan.

Edellytämme valitulta henkilöltä anniskelu- ja hygieniapassia sekä sujuvaa suullista- ja kirjallista taitoa suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito sekä Hotellinx Cloudin -tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn pienen hotellin vastaanotossa sekä viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä työyhteisössä. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Kuulostiko kivalta? Voit täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoiteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri arkisin klo 9-16.30 välisenä aikana puhelimitse 050 411 0471.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

SSI SCHÄFER on vuosikymmenten ajan toiminut vakaa ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme kasvun tueksi HUOLTOTEKNIKKOA vahvistamaan energistä ja tehokasta tiimiään Vantaalle.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Högberginhaarassa.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, joten suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Perustyöaika on arkisin 7,5 h päivässä, pääsääntöisesti kello 7-15 ja noin kerran kuukaudessa iltavuoro kello 10-18. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
• korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
• luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia ja englannin kielen taitoa
• hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
• erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
• monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
• kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoteknikko".

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin tehtävään liittyen puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 10.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille .

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 18.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua