Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 28.03.202311.04.2023

RIMOWA on kansainvälinen ja arvostettu yli 120 vuoden kunniakkaaseen ikään ehtinyt saksalainen laatumerkki, joka on tunnettu korkealuokkaisista, alumiinikuorisista matka- ja lentolaukuistaan. Klassista ja tyylikästä muotoilua, joka kestää reissusta toiseen! Tämä luksusbrändi edustaa trendikkyyttä ja huippulaatua. Brändin tyylille uskollinen myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjoisesplanadilla.

Etsimme RIMOWA -konseptimyymälään oma-aloitteista ja aktiivista myyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

RIMOWALLA pääset tekemään myyntityötä kansainvälisen brändin vaatimusten mukaisesti. Tässä roolissa aktiivisen myyntityön- ja asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös matkalaukkujen kevyet huoltotoimenpiteet.

Lisäksi odotamme hakijalta:
• täydellistä suomen kielen- ja kiitettävää englannin kielen taitoa
• korkeatasoista asiakaspalveluosaamista, ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä
• kyvykkyyttä hoitaa monipuolisesti sekä vastuullisesti myymälän arkirutiinit
• erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä
• vilpitöntä halua kehittyä omassa työssäsi

Tarjoamme sinulle upean työympäristön arvostettujen design-tuotteiden parissa, missä pääset kokemaan luksustuotteiden sykettä!

Työtunteja on tarjolla 37.5h/viikko työvuorojen sijoittuessa myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "myyjä, RIMOWA". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä RIMOWA -tiimiin? Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-15 välillä.

Hakuaika 27.03.202310.04.2023

Etsimme asiakaspalveluhenkistä kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle tapahtuvaan kotijakeluun. Tehtävä sopii erityisesti henkilölle, joka ei syty aikaisista aamuherätyksistä, nimittäin työtä tehdään arkisin klo 10-19 välillä.

Tässä tehtävässä työpäivät koostuvat erilaisista kuljetuskeikoista, jotka ovat vapaasti suoritettavissa tietyn ajan puitteissa. Arvostamme luotettavaa työasennetta, jossa sovitusta pidetään kiinni.

Tehtävään sopii henkilö, jolla on:
• aiempaa kokemusta kuljetustyöstä, mahdollisesti jopa jakeluajosta
• C-kortti, ammattipätevyys sekä digipiirturikortti
• hyvä suomen kielen taito, koska työssä tapaat päivittäin asiakkaita heidän kodeissa
• hyvä fyysinen kunto
• taitoa koota yksinkertaisia huonekalun osia tarvittaessa

Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla pareittain, joten arvostamme hyviä tiimityötaitoja.

Palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaan kokemusvuodet huomioiden.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille oheisen linkin kautta viipymättä. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan tiedusteluihin myös sähköpostitse.

Hakuaika 27.03.202303.04.2023

Haemme kotimaiselle ja ammattitaitoiselle asiakasyrityksellemme kokeneempaa sisätimpuria määräaikaseen projektityöhön Porvoon alueelle. Asiakasyrityksellämme on 20 vuoden kokemus alan monipuolisista tehtävistä.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. lattioiden asennuksia, pintojen korjaus- ja maalaustöitä, purkutöitä, kalusteasennuksia sekä muita yleisiä timpurin työtehtäviä.

Työsuhde alkaa 11.4.2023.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen/timpurin monipuolisista tehtävistä. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä ripeää työtahtia. Eduksi katsomme laatoitustaidon.

Töitä tehdään arkisin 37.5h/viikko ja työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä aidosti mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 puhelimitse 040 411 0471.

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa ja reipasta työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, 37.5h/vko mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakasyrityksellemme nyt toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa KUORMA-AUTONKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen loppusyksyyn saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtoajo ja työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin 40h/viikko, klo 7-16 välillä.

Ideaalihakijallamme on:
• C-ajokortti, kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys ja tieturvakortti
• sujuva suomen kielen taito
• valmiutta tehdä tarvittaessa myös pidempää päivää sesongin ollessa kuumimmillaan, josta maksetaan asianmukaiset ylityökorvaukset

Aiempi kokemus maanrakennusalasta tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttänet hakijat sekä myös uransa alkuvaiheessa olevat tulevaisuuden kuljetusalan sankarit!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mukavan työporukan ja vakavaraisen yrityksen tuen, jossa varmasti riittää töitä! Työsuhteessa noudatetaan infra-alan työehtosopimusta, jonka mukaan palkkauskin muodostuu. Palkkaan vaikuttaa hakijan kokemus.

Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit myös tiedustella suoraa haastattelumahdollisuutta, mikäli koet olevasi tehtävään oikea henkilö. Yhteydenotot ja lisätiedot ma-pe 9-15 Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan lounaan sekä lounasajan ulkopuolella asiakkaiden on mahdollista valita annoksensa À la carte -listalta. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia. Asiakkaitamme viihdyttää myös satunnaisesti ravintolassa esiintyvät artistivieraat.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kotiruokaa valmistavaa kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon, kauppakeskus Saaressa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen, ruoan valmistus sekä tarvittaessa myös salin puolella auttaminen kiirehuipuissa.

Ideaalihakijamme on:
• ennen kaikkea motivoitunut kokki, joka voi olla jo kokemusta kerryttänyt tekijä tai uraansa aloitteleva, jolla on aito halu kehittyä työssään
• hyvät paineensietokyvyt omaava tiimipelaaja, joka on valmis auttamaan työkaveria
• oma-aloitteinen
• sujuvasti suomen kieltä puhuva

Tarjoamme sinulle mielekkään, kokoaikaisen työn 37.5h/viikko aidosti mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Työvuorot määräytyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli voisit olla Pallogrillin tuleva kokki, täytä hakemus mahdollisimman pian sivuillamme ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Palkkaus määräytyy oman osaamisen ja kokemuksesi mukaan, joten liitäthän palkkatoiveesi rohkeasti hakemuksen yhteyteen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Vastaan kysymyksiin myös sähköpostitse. Ei suoria yhteydenottoja Pallogrillin henkilökuntaan.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme nyt keittiökalusteiden kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kalustehallissa Espoossa ja työn pääpaino on keittiökalusteiden kokoonpanossa. Hallissa on valmiit osat, joista tehdään keittiökaluste-elementtejä piirustusten mukaisesti. Työssä pääset myös osallistumaan keittiökalusteiden kuljetuksiin ja mahdollisesti silloin tällöin keittiökalusteasennuksiin.

Aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisestä työstä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta ahkeraa työskentelyotetta ja jonkinlaista kokemusta käsillään tekemisestä/työskentelemisestä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa ajokorttia.

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä toimivat varusteet. Jos olet käsistäsi kätevä, nopea oppimaan ja ahkera tekemään töitä, niin tässä voisi olla hyvä työmahdollisuus sinulle!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 04.04.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Kausitöitä tarjolla maanrakennusalan sankareille, nimittäin etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kaivinkoneen perämiehiä alkavalle kevät/kesäkaudelle 2023.

Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä. Perämies työskentelee kaivinkonekuskin parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä sopivasti huumorintajua! Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita matalalla kynnyksellä hakemusta tulemaan! Työtunteja kertyy vähintään 40 h/vko, mutta toivomme hieman joustoa työaikojen suhteen, koska ylitöitä näissä hommissa tulee hyvin todennäköisesti kertymään.

Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten eduksi katsomme voimassa olevan b-ajokortin.

Palkkaus määräytyy vähintään infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkassa otamme huomioon osaamisen ja kokemuksen. Aloittelevan henkilön palkka lähtee 13 eurosta ylöspäin.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Määräajan jälkeen innokkaan tekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme vakituiseksi työntekijäksi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvaatteet ovat asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Oletko jo kokenut lasittaja vai kenties kiinnostunut oppimaan uuden ammatin? Haemme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa lasittajaa, sekä motivoituneita tulevia osaajia!

Lasittajan tehtävässä pääset asentamaan erikokoisia laseja ja peilejä vaihtuvissa kohteissa (esim. näyteikkunat, kuntosalipeilit, asuntojen lasit). Työtä tehdään välillä pareittain ja välillä itsenäisesti, työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lasittajan tehtävistä niin on tärkeää, että olet motivoitunut oppimaan ammattitaitoiseksi lasittajaksi, sekä olet ahkera tekemään töitä. Työn luonteen vuoksi hakijalta edellytetään voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan, sekä hyvät välineet ja varusteet työntekoon. Saat myös yrityksen auton käyttöösi työkohteissa liikkumista varten.

Tässä olisi mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia eikä siten pääse käymään tylsäksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme timpuria kylpyhuoneremontteihin.

Asiakasyrityksemme on Uudenmaan alueella toimiva kotimainen yritys, joka on erikoistunut pientalojen putki- ja märkätilaremontteihin. Yrityksellä on hyvä tilanne töiden suhteen ja hyvälle tekijälle on nyt pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Työtehtävät sisältävät kokonaisvaltaisesti märkätilojen remonttitöitä kuten tasoitus-, vesieristys- ja laatoitustöitä. Työtä tehdään vaihtuvissa kohteissa pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella (esim. Tuusula, Kerava, Järvenpää).

Haemme nyt ahkeraa tekijää, jolla on toimeen tarttuva ote työtä kohtaan. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta märkätilojen remonttitöistä, sekä voimassaolevaa ajokorttia. Tärkeää on myös, että olet motivoitunut työtä kohtaan ja omaat hyvän asenteen! Vedeneristys sertifikaatti katsotaan eduksi.

Tarjolla on vakituinen työ ja tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan bonuksineen. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Yritys tarjoaa työhön laadukkaat välineet ja varusteet, sekä mahdollisuuden firman auton käyttöön työmailla liikkumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä tulevaan sesonkiin avustaviin sekä vaativampiin työtehtäviin maanrakennustyömaille pääkaupunkiseudulle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat maanrakennustöistä työtaitosi mukaisesti. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt nopealla aikataululla lattia-asentajaa / remonttitaitoista rakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme. Työprojekti on jo alkanut ja työt voi aloittaa heti sopimuksen mukaan. Tämä projekti kestää ainakin lokakuulle saakka, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa uusien projektien parissa.

Töitä tehdään urakalla tai tuntitöinä. Urakkatyöllä pystyt omalla tekemiselläsi saavuttaa hyvän ansiotason. Työt pitävät sisällään pääosin lattia(laminaatti)-asennustyötä ja sivutöinä kaikki muu sisävaiheen remonttityö.

Jos sinulla on kokemusta lattia-asennuksista ja pystyt nopealla aikataululla aloittamaan työt, niin soittele Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille, puh. 050 411 0252. Soittoajat ma-pe 9-16. Voit myös laittaa hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusapulaista tulevaan sesonkiin.

Viherrakennusapulaisena toimit auttavana kätenä monipuolisissa eri työvaiheissa omakotitalojen pihojen rakennustöissä kuten istutuksissa, nurmikon laittamisessa ja kiveysten asennuksissa. Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä ja töitä on aina elo-syyskuulle saakka. Työssä on mahdollista jatkaa myös marraskuulle asti.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään viherrakentamisen parissa ja tykkäät tehdä työtä käsilläsi. Työntekijältä edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, sekä riittävää fyysistä kuntoa tehtävää varten.

Tässä on monipuolinen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä siten käy tylsäksi! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakentajaa tulevaan sesonkiin.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti omakotitalojen pihojen rakennustöihin. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa kiveysten tekoa, nurmikon laittoa, istutuksia ja paljon muuta. Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä ja töitä on aina marraskuulle saakka. Kyseessä on kokoaikainen työ ja kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Espoossa.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään viherrakentamisen parissa ja tykkäät tehdä työtä käsilläsi. Työntekijältä edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, sekä riittävää fyysistä kuntoa tehtävää varten.

Tässä on monipuolinen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä siten käy tylsäksi! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hissihuoltajaa / -asentajaa. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille (ei vuokratyö).

Asiakasyrityksemme toimii Helsingissä ja työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Kyseessä on kotimainen hissialan palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuoliset palvelut hisseihin ja nosto-oviin liittyen.

Työnkuva pitää sisällään hissien ja nosto-ovien huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Toivomme hakijalta kokemusta hissialalta tai sähköalan tuntemusta sekä voimassaolevaa ajokorttia. Työssä pärjää hyvin suomen kielellä ja hissipätevyys katsotaan eduksi.

Mikäli sinulla ei vielä ole hissialan koulutusta, mutta olet motivoitunut lähtemään hissialalle niin työssä on mahdollisuus kouluttautua hissiasentajaksi! Asenne ratkaisee ennen kaikkea!

Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, sekä hyvät työsuhde-edut. Lisäksi pääset työskentelemään hyvään porukkaan, jossa työviihtyvyyteen oikeasti panostetaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 16.03.202330.03.2023

Työmaahuolto Oy Ab on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka omistaa Vantaan Pakkalantiellä sijaitsevan ruoantuotantolaitoksen tuotantolaitteet. Työmaahuollon vastuulla on laitteiden ja rakennusten kunnossapito. Tuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin ruokaa kouluihin ja päiväkoteihin joten toimitus- ja toimintavarmuus pidetään korkealla tasolla.

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen

Eduksi katsomme myös hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten oikean henkilön löydyttyä maalis-huhtikuussa 2023. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa lomittaisessa vuorossa klo 5 ja 18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on mahdollisuus varallaolovuoroihin halutessasi.

MIKSI TÖIHIN TYÖMAAHUOLLOLLE?
• vakavarainen työnantaja ja palkanmaksaja
• monipuolinen ja vastuullinen työnkuva
• saat aidosti hyvän työyhteisön tuen, jossa apua on aina saatavilla

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Työmaahuollon vakituiseksi työntekijäksi.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16. Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin. Ei suoria yhteydenottoja Työmaahuoltoon.

Hakuaika 16.03.202330.03.2023

Etsimme pitkään toimineelle ja luotettavalle asiakasyrityksellemme HIAB nosturiauton kuljettajaa infran pariin. Asiakasyrityksemme palvelee asiakkaitaan Etelä-Suomen alueella nykyaikaisella kalustolla.

Ideaalihakijamme on aidosti kuljetusalan työtehtävistä kiinnostunut itsenäinen kuljettaja, jolla on tarvittavat ammattikortit- ja pätevyydet voimassa. Asiakasyrityksemme toivoisi, että hakijalla olisi jo asennusnosturikortti-ja/tai kuormausnosturikortti sekä aikaisempaa kokemusta nosturiautonkuljettajan työtehtävistä. Sujuva suomen kielen osaaminen on edellytys tehtävässä.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta ja palkka muodostuu valitun henkilön kokemuksen mukaan. Asiakasyrityksemme varikko sijaitsee Ala-Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille oheisen linkin kautta viipymättä. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan tiedusteluihin myös sähköpostitse.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat alkukesästä sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta elo-syyskuulle.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä! Oletko kiinteistöhuollon osaaja, jolta hoituu itsenäisesti perustason huoltotyöt? Tai oletko mahdollisesti alanvaihtaja, joka etsii uusia tuulia ja sinulla pysyy työkalut kourassa?

Etsimme nyt Kiinteistöpalvelu Räsäselle kiinteistönhoitajaa Helsinkiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoitotyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta tehtävä sisältää myös ajoittaista muuta työtä (mm. liputukset ja kausiluonteiset työt), joka sijoittuu päivätyön ulkopuolelle sekä päivystysvuoroja, joista maksamme tietysti asianmukaiset korvaukset. Päätoimipisteesi sijaitsee Malmilla ja työn liikkuvuuden vuoksi työ edellyttää b-ajokorttia. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, vastuullisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta et tarvitse, sillä työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys ja koulutus. Katsomme kuitenkin eduksi aiemman työkokemuksen alalta ja kiinteistöpalvelualan koulutuksen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja paikan, jossa työntekijöistä välitetään! Meidän yrityksessä vedetään yhtä köyttä ja kaveria autetaan aina. Tule jo joutuin Räsäsläiseksi, täällä odotellaan just sua!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

Etsitkö uusia tuulia kirjanpitäjänä tai haluatko päästä rakentamaan syviä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita itsenäisesti?

Asiakasyrityksemme Töölön Laskenta Oy hakee nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsingin Töölöön.
Töölön Laskenta Oy on pieni ja perinteinen taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1965 saakka. Yrityksen toiminta perustuu hyvään henkilökohtaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Lisäksi yritys on taloushallintoliiton auktorisoima. Töölön laskennassa kirjanpitäjät vastaavat eri kokoisten ja eri aloilla toimivien asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja maksuliikenteestä itsenäisesti.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat omaa monipuolista asiakaskuntaa hallittavaksesi ja etsit pitkäaikaista viihtyisää työpaikkaa, jonka henkilöstö koostuu motivoituneista alan ammattilaisista.

Tämän lisäksi:
• omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (merkonomi, tradenomi yms.)
• olet jo hankkinut kokemusta vähintään 3- vuoden ajalta kirjanpitäjän tehtävistä tilitoimistoympäristössä.
• hallitset jo jokseenkin tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
• erinomainen suomen kielen taito
• huolellinen ja numerotarkka

Näiden lisäksi on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet avoin ja asiakaspalveluhenkinen sekä ennen kaikkea hyvä tyyppi.

Töölön Laskenta tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vakituisen työsuhteen viihtyisässä ja ammattitaitoisessa työympäristössä sekä ajanmukaisen tietojärjestelmän. Pitkän perinteen mukaisesti yritys tarjoaa joka vuosi jokaiselle työntekijälle palkallisen noin viikon mittaisen joululoman, joka alkaa joulun pyhistä ja päättyy vuoden loppuun. Lisäetuna yritys tarjoaa laajan työterveyshuollon työntekijöilleen Terveystalossa.

Tulevat kollegasi kuvaavat työskentelyä Töölön Laskennassa seuraavasti:

"Työilmapiirimme on avoin ja puhallamme porukkana yhteen hiileen. Näen valtaosan johtamisesta niin, että johto auttaa työntekijöitä kaikin mahdollisin tavoin niin, että työntekijä pystyy hoitamaan omaa tonttiaan mahdollisimman vaivattomasti ja laadukkaasti asiakkaan suuntaan. Kaiken perusta on sekä työntekijän ja työnantajan että työntekijän ja asiakkaan välinen luottamus sekä se, että työntekijällä on aidosti turvallinen työympäristö, jossa saa arvostusta ja positiivista palautetta tekemästään työstä." - Timo, toimitusjohtaja

"Meillä on pieni työyhteisö, jossa on rento työilmapiiri. Olen päässyt tekemään erilaisia tilitoimiston työtehtäviä monipuolisesti. Työkavereilta ja esihenkilöltä saa aina tukea,jos tarvitsee. Esihenkilö on joustava, mahdolliset omat toiveet on huomioitu. Töihin on ollut mukava tulla." - Suvi, Kirjanpitäjä

Työaika on arkisin 8-16 ja työpisteesi tulisi sijaitsemaan keskeisellä sijainnilla Helsingin Töölössä. Palkkaus on kilpailukykyinen, joka muodostuu kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan, jätäthän siis hakemukseen myös palkkatoiveesi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Töölön Laskenta Oy:lle.

Mikäli tunsit piston sydämessäsi ja koet olevasi hakemamme tyyppi, lähetä hakemuksesi pikimmiten palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Voit myös hakea työpaikkaa lähettämällä ansioluettelosi sekä hakemuksesi sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle Kia Holopaiselle, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti
Kia Holopainen, arkisin ma-pe klo 9-16 numerosta 0504110651.

Hakuaika 14.03.202317.04.2023

Raudoittamisen ammattilainen tai vaikka vasta aloitteleva raudoittaja, etsitkö töitä PK-seudulta? Meillä olisi sinulle töitä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme raudoittajaa pian alkavalle työmaalle Helsingin Jätkäsaareen. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalorakennustyömaita.

Raudoittajalta odotamme vähintään raudoitustyön tuntemusta tai vastaavasti kokemusta raudoitustöistä, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoon. Toivomme myös, että rälläkkä ja iskuporakone ovat sinulle tuttuja työvälineitä jo ennestään. Myös muottitimpurin työn tuntemuksesta tai työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Kuvienlukutaito, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksesi.

Tarjoamme tekijälle palkan lisäksi myös:

• Kattavan perehdytyksen
• Ammattitaidon mukaisen palkan
• Ammattitaitoisen tiimin, jossa kaikki puhaltaa yhteen hiileen
• Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan
• Työterveyshuollon Pihlajalinnassa

Mikäli viihdyt työssäsi ja hoidat hommasi kunnialla niin, töitä varmasti riittää ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi!

Työaika on ma-pe 7-15.30. Työsuhde alkaa sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos tämä työpaikka herätti kiinnostuksesi, niin lähetä hakemuksesi heti.

Rekrytoinnista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen. Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi suoraan sähköpostitse, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Kialta arkisin 9-16 välisenä aikana myös puhelimitse numerosta 050 4110651.

Hakuaika 13.03.202313.04.2023

Oletko vailla kesätyötä tai haluatko työskennellä kesäajan kivoilla aukioloajoilla Helsingissä?

Ravintola Annan Kartano sijaitsee Helsingissä Tuomarinkylän kartanon historiallisessa 1790-luvun miljöössä. Ravintola tarjoaa joka arkipäivä maittavan ja tasokkaan kesälounaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on laadukkaita annoksia à la carte -listalta sekä vaihtuva valikoima erilaisia kahvilaherkkuja. Kartanon ympäristöstä löydät myös kolme hevostallia, taidekoulun sekä kauppoja.

Ravintola Annan Kartano etsii nyt kahta kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen tulevalle kesälle. Ravintola Annan kartano on auki kesällä maanantaista sunnuntaihin ja vuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7 ja klo 21 välille. Myöhäisiä ilta/yövuoroja meillä ei ole. Juhannusviikonlopun olemme suljettu.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos kokin työt ovat tulleet sinulle tutuiksi, mutta lisäksi:
• olet kartuttanut osaamistasi jo hieman à la carte kokkina
• olet työssäsi tarkka ja huolellinen, mutta myös tarpeen tullen ripeä
• sinulla on hygieniapassi

Tärkeintä kuitenkin on, että nautit ruoanlaitosta ja koet olevasi hyvä tyyppi!

TARJOAMME SINULLE mielekkään työn alkaen aluksi toukokuun lopusta osa-aikaisena ja jatkuen sitten kokoaikaisena syyskuulle asti. Pääset työskentelemään tärkeänä osana meidän aidosti mukavaa työyhteisöä. Tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi tarjoamme sinulle sopimuspalkan taitojesi ja kokemuksesi mukaan sekä ateriaedun. Tulet varmasti viihtymään meillä!

Mikäli tehtäväkuvaus osui sinuun, täytä hakemus mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Annan kartanon henkilökuntaan.

Hakuaika 06.03.202331.03.2023

Hei sinä! Etsitkö uusia haasteita panostajana tai porarina, vai löytyykö sinulta valmius tehdä molempia?
Saattaa olla, että luet juuri kuvausta tulevasta työpaikastasi!

Asiakkaamme eteläsuomalainen kalliorakennusalan yritys etsii tiiminsä vahvistusta ja nyt töitä on tarjolla PORARILLE sekä PANOSTAJALLE lumien sulattua keväällä alkaville kalliorakennustyömaille.
Yritys tekee kalliorakennusta sen kaikilla osa-alueilla ympäri pääkaupunki seutua.

PANOSTAJA
Panostajana sinulta vaaditaan voimassaoleva panostajan pätevyyskirja. Työtä tehdään kalliorakennustyömailla ammattilaisten ympäröimänä. Mikäli sinulta löytyy RTV- pätevyys tai/ja ADR- kuljetusluvat ovat ehdottomasti eduksesi tässä työssä. Mahdollisuus toimia tarvittaessa myös porarina katsotaan erittäin suureksi eduksi tässä tehtävässä.

PORARI
Tehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia porauksia kalliorakentamisen työmailla PK- Seudulla. Toivommekin sinulta löytyvän jo hieman aiempaa kokemusta alalta sekä vastaavista tehtävistä, otamme kuitenkin haussa huomioon myös uran alkuvaiheella olevat tai alalle pyrkivät hakijat.
Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa.
Porarina voit olla kerryttänyt kokemustasi myös seuraavilla titteleillä: Käsikoneporari tai Commandoporari.

LISÄKSI
Molempien haettavien henkilöiden työnkuvaan kuuluu myös muiden kollegojen avustaminen kalliorakennustyömailla, esimerkiksi kanto apuna ja muissa kalliorakentamisen työtehtävissä. Työssä tarvitaan myös työturvallisuus- ja tieturvakortteja, joten voimassaolevien ammattikorttien omaaminen on plussaa. Eduksesi katsotaan myös C-ajokortti.

TYÖSSÄ MENESTYY
Henkilö, joka on aktiivinen, reipas ja arvostaa rautaista tiimihenkeä, sekä yhteen hiileen puhaltamista. Aikaisempi useamman vuoden kokemus haettavasta tehtävästä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O.
Jos koet että, edellä mainitut panostajan ja/tai porarin vaatimukset täyttyvät sinun kohdallasi ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa HAE TEHTÄVÄÄ heti!

YRITYS TARJOAA SINULLE
Pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevien projektien parissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Työkavereiksesi saat kaksitoista kovaa kalliorakentamisen ammattilaista, jotka mielellään myös opastavat ja auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
Asiakasyrityksen työntekijät kuvaavat työilmapiiriä "töihin on kiva tulla ja kaikki auttavat toisiaan, kaikki tekee hommia sen eteen, että koko tiimi onnistuu aikataulussa." Palkkaus määräytyy kokemuksen ja ammattitaidon mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla otsikoinnilla "panostaja" tai "porari". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta ma-pe 9-16 numerosta 050 411 0651.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua