Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 24.01.202002.02.2020

Shetland Oy on toiminut vuodesta 1989 ja tuonut Suomeen lemmikkieläinalan laatutuotteita maailmalta vuodesta 1991. Edustamamme merkit ovat oman erityisalansa laadukkaimpia huipputuotteita. Keskitymme laatuun, emme hintaan. Lue lisää https://www.shetland.fi/.

Shetland Oy etsii nyt kauttamme osa-aikaista myyntiassistenttia vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on äitiyslomansijaisuus.

Myyntiassistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa tilausten käsittely, laskutus, asiakaspalvelu puhelimitse/sähköpostitse sekä muut myynnin tukitehtävät.

Odotamme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyvää MS Office-ohjelmien hallintaa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Tehtävä edellyttää joustavaa asennetta sekä kykyä toimia tiimissä. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, huippu työkaverit sekä joustavan työyhteisön luotettavassa maahantuontiyrityksessä.

Työtä tehdään arkisin 20-37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat 9-17 välille. Työt alkavat maaliskuussa 2020.

Oletko sinä etsimämme vahvistus iloiseen tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Shetland Oy:n.

Hakuaika 24.01.202016.02.2020

Muuralan Autohuolto on toiminut Espoossa vuodesta 1989 alkaen.
Loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle ja nyt pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa. Maahantuojan valtuuttamana Toyota-huoltona olemme toimineet vuodesta 2005 ja 2019 marraskuun alusta meille kuuluu myös Citroen ja Peugeot huoltoedustus.

Muuralan Autohuolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia automekaanikkoja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli rekrytoidut suoraan Muuralan Autohuollon työntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8:00-16:00 Espoossa. Hakemamme henkilö osaa itsenäisesti suorittaa määräaikaishuoltoja sekä mekaanisia korjauksia ja omaa riittävät tietoteknilliset taidot vianetsintään. Työhön tarjotaan kunnollinen perehdytys ja asiantuntevat työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi. Lisäksi tarjolla maahantuojien merkkikoulutukset.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta useamman vuoden ajalta
• autoalan perustutkinto tai vastaava
• hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä tyydyttävää englanninkielen kirjallista osaamista
• ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus sertifiointia (tarvittaessa järjestetään koulutus)
• luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta
• Citroen ja Peugeot merkkien tuntemusta

Tarjoamme sinulle työn vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Muuralan Autohuolto Oy:lle.

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle ja Porvooseen.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 6.2.2020 mennessä. Haastattelut pidetään tammikuun alussa hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme huoltotyönjohtajaa rakennuskonevuokraamon palvelukseen Tuusulaan. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävääsi kuuluu mm. huoltotiimin työn ohjaus, suunnittelu sekä aikataulutus. Lisäksi vastaat varaosatilauksista sekä laskutuksesta.

Työssä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi edellytämme aiempaa esimieskokemusta. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä perustason IT-taitoja.

Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähköasentajaa rakennuskonevuokraamon palvelukseen Espooseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisia sähköasentajan töistä kuten sähkökeskus- ja porttiasennuksista sekä niiden huolloista. Päätoimipisteesi sijaitsee Espoossa. Tarvittaessa työssä liikutaan yrityksen autolla työmaakohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/viikko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia helmikuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Töitä riittää ainakin vuoden 2020 kesän loppuun asti ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen). Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 22.01.202005.02.2020

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 21.01.202004.02.2020

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia nosturiautonkuljettajia 115-200 tonnimetrisiin asennusnostureihimme pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaista kykyä toimia asiakaslähtöisesti
• kokemusta nosturiautolla työskentelystä
• Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -osatutkintoa
• CE-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
• erittäin oma-aloitteista työasennetta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• vastuunottokykyä ja ahkeruutta

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä virkistyssetelit. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus 4.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.01.202004.02.2020

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt myynti- ja asiakaspalveluhenkistä nosturiautojen AJOJÄRJESTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työhön kuuluvat teollisuuden ja rakentamisen ajojärjestelyt Uudenmaan alueella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välillä. Työpaikkasi sijaitsee toimipisteessämme Kulloossa.

Tehtävä edellyttää:
• kokemusta asennusnosturipalveluista
• työkokemusta vastaavista töistä noin 5 vuotta
• hyvää paikallistuntemusta
• hyviä IT-taitoja (Word, Excel)
• suomen ja englannin kielen taitoa

Onnistut tehtävässä, jos haluat itsekin ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Olet aidosti kiinnostunut toimialastamme ja sinulla on sopivasti joustavuutta ja paineensietokykyä. Pystyt mukautumaan vaihteleviin tilanteisiin ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen nosturiautonkuljettajana toimimisesta, mutta se ei ole työn kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa 2020. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 4.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavia rakennustyöntekijöitä Helsingin sekä Hyvinkään alueella helmikuussa alkaville työmaille. Työtä on tarjolla ainakin kesään asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiomme myös perehdyttää sinut vaativampiin työtehtäviin, joten oikeanlainen oppimishaluinen asenne on eduksi hakijalle. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt kasvun myötä yhtä yleistimpuria / keittiökalusteasentajaa monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä on monipuolinen työkokemus rakennus- ja remonttitöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta remonttitöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta työasennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Työ voi sopia myös aloittelevammalla timpurille tai remonttitaitoiselle, jolla on motivoitunut työasenne ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen perehdytyksen oman taitotasosi mukaan. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 3.2.2020 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt osaavaa ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa/laatuvastaavaa vahvistamaan tiimiään.

Tehtäviisi kuuluu hitsauskoneiden, sähkölaitteiden ja muiden käsityökoneiden huolto sekä korjaukset. Työtä tehdään arkisin yrityksen toimipisteessä Vantaalla klo 8-16. Toimenkuva on uusi, joten pääset kehittämään sitä oman osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi. Olet kiinnostunut elektroniikasta ja sinulla on teknistä ymmärrystä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Sinut perehdytetään tehtävään, tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollon, korjauksen ja testauksen parissa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Nina Sarkilta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for Automation Engineer to join their product development team!

In this position, you will work with the automation of mobile work machines in the mining industry. You will help drive Navitec’s products forward by developing new methods and algorithms. Together with the client you will define and design the required features, plan how they are to be implemented in the product, program and table test the code and finally deliver it to the client to be tested in real environment with the customer. You will truly be a part of every stage of the project and get to see how your own work turns into an actual product.

As an ideal candidate, you have a background in automation and knowledge of C language. Possibly you already have some work experience within the field but in any case, Navitec is prepared to help you to get started! Though you mostly work from at the office in Leppävaara, you are also willing to work in the client interface and occasionally travel to the client (Turku/Tampere).

We look for:

• Knowledge of automation and C
• Relevant educational background (e.g. automation engineering)
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem solving skills
• Willingness to travel within Finland and abroad
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Fluency in Finnish
• Knowledge of Linux operating system

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual products
• Competitive salary

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced Automation Engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation. This permanent position will begin upon agreement.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 2.2.2020 at the latest. You can choose to submit your documents in either Finnish or English. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. First round interviews will be held during week 6. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa.

Etsimme nyt joukkoomme markkinointi-/kiinteistökoordinaattoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointi-/kiinteistökoordinaattorin työnkuva sisältää kiinteistönvälitysalalle tyypillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten toimeksiantopäiväkirjan ylläpitoa, yrityksen sisäisenä yhteyshenkilönä toimimista sekä myynnin tuen tehtäviä. Vastaat lisäksi monipuolisesti yrityksen markkinoinnista eri kanavissa (mm. sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet ja esitteet), verkkosivujen päivittämisestä sekä sisällön tuottamisesta suomen ja englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• hyviä it-taitoja (MS Office, kuvankäsittelyohjelmat, verkkosivut)
• erinomaisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä
• soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen koulutus)
• aikaisempaa kokemusta markkinoinnin parista (erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisestä)
• järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
• aktiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta
• hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa organisaatiossa. Pääset kehittämään yrityksen markkinointia ja vaikuttamaan yrityskuvaan tulevaisuudessa. Olemme joustava työnantaja ja meillä on käytössä liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöpäiviin. Työsi tueksi tarjoamme erilaisia koulutuksia sekä tulevaisuuden näkymät urakehitykselle yrityksen sisällä.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi hakemukseesi. Halutessasi voit kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävää koskien ti ja to klo 9-11, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 17.01.202030.01.2020

PakuOvelle.com kasvaa voimakkaasti. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia muuttamiseen liittyviä palveluita, kuten pakettiautojen-, muuttolaatikoiden ja pienvarastojen vuokrausta sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Haemme nyt reipasta ja vastuuntuntoista henkilöä monipuolisiin vuokra-autojemme ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulle. Pääasiallinen työtehtävinäsi on vuokra-autojemme ylläpitoon liittyvät tehtävät kuten autojen pesu, siirrot, huoltoon vieminen ja vahinkoselvityksissä avustaminen. Työssä tulet olemaan paljon myös vuorovaikutuksessa asiakkaidemme sekä kollegoidesi kanssa, joten vahvat sosiaaliset taidot edesauttavat työssä menestymistäsi. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja -illoille sekä viikonlopuille.

Tehtävä edellyttää:
• B-ajokorttia (ollut voimassa vähintään 2 vuotta)
• mahdollisuutta työskennellä arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin
• suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• pääkaupunkiseudun alueen tuntemisen
• kokemuksen pakettiautolla ajosta
• aikaisemman kokemuksen autojen kanssa työskentelystä

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (12 kk), jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa ammattitaitoiset ja mukavat kollegat tukevat työssäsi menestymistä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa www.ravintolavista.fi.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy etsii nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen tarjoilijan paikkaan Espoon Tapiolaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikana ja työtä on tarjolla syksyn loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat ovat sovittavissa työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, tarjoilu, ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kassan käyttö. Odotamme sinulta reipasta ja tunnollista työotetta. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta ja olisit mielellään toiminut vastuullisissa tehtävissä, esimerkiksi salivastaavana. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti. Vastuunkanto ja ohjeistaminen tulevat sinulta myös luonnostaan.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golfravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Vistaan.

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Hakunilan Huolto Oy on perustettu vuonna 1969; vuodesta 2019 alkaen toimimme Asuma Palvelut -nimellä. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua lähes kahdensadan kiinteistön hoidosta ja siivouksesta. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelumme laadussa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.asumapalvelut.fi.

Haemme nyt joukkoomme osaavia kiinteistönhoitajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat Helsingin ja Vantaan alueella sijaitsevien kiinteistöjen monipuoliset sisä- ja ulkohuoltotyöt. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi yhteystyökykyinen ja sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen ja tietotekniikan perusteiden hallintaa.

Töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin pääosin klo 7-15 välillä. Työnkuvaan kuuluu myös säännöllisesti päivystysvuoroja, jonka vuoksi odotamme sinulta valmiutta työskentelemään myös edellä mainittujen aikataulujen ulkopuolella. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan vakaassa ja pitkään toimineessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja työtehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Oletko etsimämme kiinteistöalan ammattilainen vahvistamaan energistä tiimiämme yhä entisestään? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hakunilan Huoltoon.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Työ on vuorotyötä (aamu ja ilta) ja töitä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252, s-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.01.202028.01.2020

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuskohteista pienempiin, esim. omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennus- tai talotekniikka-alan työtehtävistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimus

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Gold&Green Foods Oy on elintarvikeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja kehittää ekologisia, innovatiivisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään.

Gold&Green Foods Oy etsii nyt kauttamme laadunvalvojaa vahvistamaan tiimiään.

Laadunvalvojana työtehtäviisi kuuluu elintarvike- ja ympäristönäytteiden käsittely, analysointi sekä tulosten kirjaaminen. Avustat tuotantoa laadunvalvonnassa ja suoritat erilaisten dokumenttien tarkastuksia. Raportoit tuloksista yrityksen sisällä ja tarvittaessa osallistut erilaisiin laatuun ja tuoteturvallisuuteen liittyviin kehitysprojekteihin.

Odotamme hakijalta:

tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
hygieniapassia
MS Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä

Eduksi katsomme kokemuksen elintarvikealalta sekä teollisuuden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Menestyt työtehtävissäsi, mikäli olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Pystyt soveltamaan annettuja ohjeita ja olet oma-aloitteinen. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pidät rutiineista, mutta siedät myös muuttuvia tilanteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 37,5h/viikko, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimenkuvaasi tulevaisuudessa. Työsuhde alkaa määräaikaisena (7kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä. Saat loistavat työkaverit sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän. Perehdytämme sinut yrityksen toimintamalleihin ja tuotteisiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Gold&Green Foodsiin.

Hakuaika 14.01.202028.01.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt mobiiliverkkoasentajaa tukiasemien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtä tehdään alkuun kokeneemman työparin kanssa, joten saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävät koostuvat mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Työt arkipäivisin klo 7:00-15:30, 40 h/viikko. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä halu oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
• sähköistysalan pohjakoulutusta
• aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• suomen kielen taitoa

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa, haemme nyt ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä asennustiimiään Helsinkiin.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkipäivisin 37,5 h/viikko.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle reippaita ja ahkeria kattolumityöntekijöitä talvikaudeksi 2020. Työ on keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työtä tehdään tiimeittäin pääkaupunkiseudun alueella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua. Tehtävä sopii hyvin lisätyöksi esim. opiskelijalle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus huolellisesti oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa kokoonpanotyöntekijää Klaukkalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä. Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta kuitenkaan välttämätön. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, yhteensä 40 h/viikko. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to 12-14.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks Oy etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Olet luotettava tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja/tai viron kielen taitoa.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, kuitenkin suurimmaksi osaksi Helsingin alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 37.5 h/viikko.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Unelmaworks Oy:n.

Hakuaika 13.01.202030.01.2020

Haemme LVI-sukittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat neljän kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti putkien sisäpintojen puhdistuksesta, uusien sisäpintojen (sukkien) käsittelystä ja asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja yleisesti Uudenmaan alueella, joten b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksellämme on tarvetta toimeen tarttuvan asenteen omaavalle työntekijälle, jolta löytyy LVI-asentajan/putkiasentajan perustutkinto ja hieman työkokemusta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta putkien sukitustyöstä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen osaamista.

Tarjoamme paikkaa vakaan pitkäaikaisen kasvun omaavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus halutessaan tehdä myös reissutöitä. Palkka neuvotellaan ehdokaskohtaisesti. Asiakasyrityksessä sovelletaan talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 13.01.202027.01.2020

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

IT-tukihenkilönä vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Ongelmanratkaisutaitoja

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä ja iOS ja/tai MacOS tuntemuksen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 7.2.2020 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 08.01.202002.02.2020

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä. Tervetuloa tutustumaan meihin osoitteeseen www.teollisuusmerkinta.fi.

Haemme nyt joukkoomme oma-aloitteista kenttäteknikkoa Pohjois-Pohjanmaalle vahvistamaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Kenttäteknikkona työtehtäviisi kuuluvat merkintälaitteiden huolto- ja korjaustehtävät asiakasyritystemme tiloissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat uusien koneiden asennukset ja laitteiden käyttökoulutukset.

Odotamme sinulta teknistä peruskoulutusta, esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kenttäteknikon työtehtävistä ja katsomme eduksesi kokemuksen tietotekniikasta tehdasympäristöistä. Työtavoiltasi olet täsmällinen, luotettava ja joustava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa ovat tehtävässä välttämättömiä. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.30-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja alansa johtavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Saat luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen, vapaan autoedun ja yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018