Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 17.10.201931.10.2019

Tähtisiistijät Oy on kotimainen kasvava siivousalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja laadukasta siivousalan palvelua. Lisää yrityksestämme www.tahtisiistijat.fi.

Tähtisiistijät Oy etsii nyt kauttamme positiivista ja toimeen tarttuvaa siivoojaa. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja osa-aikainen (22-37,5 h / viikko), mutta yritykseen on tarkoitus työllistyä myöhemmin vakituisesti ja kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivousta sekä pienemmissä määrin toimistosiivousta. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoon ja teet työtäsi hyvällä asenteella. Olet luotettava tiimipelaaja ja sinulle asiakkaan tyytyväisyys on tärkeää. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön.

Töitä tehdään pääsääntöisesti Järvenpäässä, mutta työkohteita on myös Hyvinkään, Mäntsälän, Keravan ja Tuusulan alueella. Työpäivä alkaa kuitenkin pääsääntöisesti Järvenpäästä ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 9-17 välille. Palkan suhteen noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme positiivinen siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.10.201904.11.2019

Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy aloitti toimintansa vuonna 1985. Yhtiön perustajat ja
osakkaat - Hannu Jaakkola ja Tapani Kerttula - toimivat aktiivisesti yhtiön johdossa. Molemmilla
on yli 30 vuoden kokemus monipuolisesta arkkitehtisuunnittelutyöstä ja konsulttitoimiston
johtamisesta. Toiminta kattaa rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja sisustussuunnittelua.
Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä on 19. Lisää projekteista: http://www.ark-
jaakkola.fi/projektit

Asiakkaamme Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy hakee nyt tiimiinsä uusia projektiarkkitehteja.
Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen
työsuhteeseen.

Pääset osaksi projektityöryhmää tekemään suunnittelutehtäviä 3D - visualisoinnista erilaisiin
avustaviin projektitöihin erityisesti hyödyntäen Revit-ohjelmistoa. Nyt hakemamme
projektiarkkitehdit tulevat toimimaan osana suunnittelutiimiä syksyn aikana alkavien kohteiden
parissa. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevia kerrostalokohteita.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet vähintään opintojesi loppuvaiheessa
(arkkitehti-/rakennusarkkitehti) ja tulet hyvin toimeen tiimissä. Sinulle arkkitehtuuri on intohimo.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta Revit-, Photoshop- ja AutoCAD-ohjelmistoista. Erityisesti
työkokemus arkkitehtitoimistosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhteistyössä kokeneiden
arkkitehtien kanssa. Työnkuva laajenee kehittymisesi myötä vaativampiin ja itsenäisempiin
työtehtäviin. Yrityksessä panostetaan työhyvinvointiin mm. säännöllisin väliajoin käyvällä
hierojalla ja toimiston yhteisillä aamupaloilla. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien
kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit hakea paikkaa
täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si
rekrytointikonsultti Anttony Lindolle mahdollisimman nopeasti. Sähköpostiosoite on muotoa
etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo,
p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:lle.

Hakuaika 17.10.201931.10.2019

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan monipuolisesti erilaisissa kohteissa ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Työtehtävässä edellytetään:
• aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä
• laatoittajan koulutusta
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• itsenäistä työskentelyotetta
• suomen kielen sujuva osaaminen
• oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
• tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
• positiivista asennetta
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
• voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko ja tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15. Ei suoria yhteydenottoja LTU Saneeraus Oy:hyn.

Hakuaika 17.10.201931.10.2019

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia loka- ja marraskuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 16.10.201930.10.2019

Tiliaktiiva Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Porvoossa. Toimintamme on aloitettu yli neljävuosikymmentä sitten–vuonna 1972. Toimistoissamme työskentelee parikymmentä taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Porvoon toimipisteeseemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotettasi sekä kykyäsi hoitaa kaikki työtehtävät vastuullisesti ammattiylpeydellä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä halukkuutta kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 30.10.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 16.10.201930.10.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa myös kokemusta maalaus- ja tasoitetöistä sekä huolellista työnjälkeä.

Työt ma-pe klo: 7–15:30. Asiakasyrityksemme on kotimainen rakennusalalla toimiva perheyritys.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.10.201930.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 16.10.201930.10.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista automekaanikkoa vahvistamaan tiimiään.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset autokorjaamon työtehtävät kuten huolto- ja korjaustyöt sekä päästömittaukset.

Edellytämme:

-autonasentajan tai vastaavaa koulutusta
-hyvää teknistä osaamista
-kädentaitoja
-suomen kielen taitoa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.10.201929.10.2019

Huoltopalvelu Oy Murtoaro on kodinkoneiden ja ilmastointilaitteiden korjaukseen erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys. Yritys on palvellut asiakaslähtöisesti asiakkaitaan jo vuodesta 1962. https://kodinkonehuollot.fi/

Huoltopalvelu Oy Murtoaro etsii nyt kauttamme kahta kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimillämme henkilöillä on hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmää asiakastilanteissa. Takataskussa sinulla on sähköalan koulutus ja b-ajokortti. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja viihdyt itsenäisessä työssä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on loistava asenne!

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kodinkoneiden huolto- ja korjaustyöt. Pääasiassa asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, mutta teemme yhteistyötä myös yritysten kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn hyvämaineisessa yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Huoltopalvelu Oy Murtoaroon.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Olemme innovatiivinen ja halutuin ateriapalvelu - niin kotona kuin paikoissa, joissa herkutellaan yhdessä. Työllistämme 20 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Lisää meistä osoitteessa www.menumat.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa huoltovastaavaa vahvistamaan tiimiämme.

Huoltovastaavana vastaat Menumat-laitteiden huollosta, testauksesta ja kehityksestä. Työtehtäviisi kuuluvat huoltotyön lisäksi myös varastointi ja varaosahankinnat. Työtä tehdään arkisin toimipisteessämme Vantaalla klo 8-16. Satunnaisten viikonloppuisin tapahtuvien liikkuvien päivystysvuorojen vuoksi B-ajokortti on kuitenkin tehtävässä välttämätön.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen huoltotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja järjestelmällinen ote työskentelyä kohtaan sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollossa, testauksessa ja kehityksessä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Menumat Oy:n palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Olemme innovatiivinen ja halutuin ateriapalvelu - niin kotona kuin paikoissa, joissa herkutellaan yhdessä. Työllistämme 20 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Lisää meistä osoitteessa www.menumat.fi.

Etsimme nyt aktiivista varastopäällikköä Vantaalla sijaitsevaan pakkasvarastoomme.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi yli puolet työajastasi koostuu päivittäisistä varastotehtävistä, kuten keräilystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja katsomme eduksesi elintarvikealan tuntemuksen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat hyvillä tiiminvetäjän taidoillasi kahden hengen varastotiiminne puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen- ja hyvää englannin kielen taitoa sekä tietotekniikan perusteita. Odotamme sinulta lisäksi trukinajotaitoa ja B-ajokortti katsotaan eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Menumat Oy:n palvelukseen.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän logistiikan parista sekä pääset mukaan kehittämään varaston toimintaa myös tulevaisuudessa.

Oletko etsimämme logistiikan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Menumat Oy:lle.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Etsimme nyt kotimaiselle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys sillä työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oman auton käyttömahdollisuutta
• rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
• kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Haemme nyt ahkeria siivoojia pääkaupunkiseudun työkohteisiin eri mittaisiin työsuhteisiin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Suomalainen perheyritys H. Kanto Oy on uudis- ja korjausrakentamisen ammattilainen jo yli 20- vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pasilassa ja toimintaa on koko pääkaupunkiseudun alueella. Voit tutustua yritykseemme tarkemmin sivuiltamme H. Kanto Oy .

Etsimme nyt joukkoomme lisävahvistusta rakennusalan moniosaajasta pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääset tekemään monipuolisesti kirvesmiehen työtehtäviä: mm. alakatot, väliseinät, laatoitukset ja lattia-asennukset.

Työkohteitamme voit käydä katsomassa sivuilta H. Kanto Oy referenssit .

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta kirvesmiehen työtehtävistä
• hyvää suomen tai englannin kielen osaamista
• positiivista työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden
• englannin kielen osaamisen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, asianmukaisen palkkauksen sekä luotettavan yrityksen toimintasi tueksi. Töitä tehdään arkisin, 40h/vko.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Voit myös soittaa ja sopia suoraan haastatteluajan, jos koet olevasi etsimämme henkilö.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Suomalainen perheyritys H.Kanto Oy on uudis- ja korjausrakentamisen ammattilainen jo yli 20- vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pasilassa ja toimintaa on koko pääkaupunkiseudun alueella. Voit tutustua yritykseemme tarkemmin osoitteessa H. Kanto Oy .

Etsimme nyt rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä avustavampiin rakennustöihin pääkaupunkiseudun työprojekteihimme. Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, mutta hyvällä työasenteella sinulla on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisestikin.

Työkohteitamme voit käydä katsomassa sivuilta H. Kanto Oy referenssit .

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta rakennustyömaalta
• hyvää suomen tai englannin kielen osaamista
• positiivista työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden

Töitä tehdään arkisin, 40h/vko.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Voit myös soittaa ja sopia suoraan haastatteluajan, jos koet olevasi etsimämme henkilö.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Lesec Oy on vuonna 2005 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimitamme pääkaupunkiseudulla turvallisuustekniikan suunnittelu-, asennus-, urakointi- ja huoltopalveluita. Palvelemme asiakkaitamme järjestelmien suunnittelusta ja perustamisesta niiden huoltoon sekä ylläpitoon. Konsultoimme turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä sovimme tarvittaessa asiakkaan puolesta vartiointiliikkeiden toimittamista valvonta- ja vartiointipalveluista. Tavoitteenamme on luoda hyvä, pitkäaikainen ja vuorovaikutteinen asiakassuhde sekä olla osana asiakkaan turvallisuusratkaisuja. Lesec Oy on 100 % yksityinen kotimainen osakeyhtiö. Lisää yrityksestä osoitteessa www.lesec.fi.

Lesec Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Asentajan työtehtävät pitävät sisällään kaapelinvetoa ja turvalaitteiden (rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien) asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtäviä. Työt suoritetaan asiakaskohteissa ja työaika on arkisin klo 7-17 välillä, yht. 37,5 h/vko.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) tai turvalaiteasentajan koulutusta sekä hieman soveltuvaa työkokemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää B-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Lesec Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin klo 9-15, Hanna Jokela, p. 050 411 0273. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen Lesec Oy:lle.

Hakuaika 14.10.201928.10.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme toimistokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen suomalaiseen kuljetusalan yritykseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Turengissa.

Toimistokoordinaattorin tehtävässä vastaat mm. yrityksen osto- ja myyntireskontrasta, laskutuksesta, toimiston rutiineista sekä operatiivisen toiminnan tukitoimista. Työtehtäviisi kuuluvat myös asiakaspalvelu sekä markkinointi.

Edellytämme hakijalta hyviä IT-taitoja, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden päästä kehittämään yrityksen liiketoimintaa sekä omaa työnkuvaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 11.10.201924.10.2019

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää maansiirtokoneiden korjaustöihin.

Toivomme hakijoilta kiinnostusta erilaisia koneita/ajoneuvoja kohtaan sekä ripeää työskentelyotetta. Työhön soveltuva koulutus (esim. maansiirtokoneiden asentaja/autonasentaja) katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on reipas asenne ja kova halu oppia uutta.

Päivittäinen työaika on klo 7.30-16.00. Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa, joten oma auto ei ole työmatkojen kannalta välttämätön. Ajokortti katsotaan kuitenkin eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Hanna Jokelalta p.050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.10.201924.10.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kalustovastaavaa Tuusulassa sijaitsevaan varastoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena (12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen/aikana työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Kalustovastaavana vastaat työmaatilojen sekä rakennustyömaakaluston varastointiin ja kaluston luovutukseen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu mm. huoltotilausten ja sopimusten tekeminen, palautusrahtien laskutuksesta huolehtiminen, varaston hallinta sekä varastotapahtumien kirjaaminen järjestelmään.

Arvostamme aiempaa kokemusta kalustonhallinnasta, kunnossapidon rutiineista ja rakennusalalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työskentelet sekä yksin että työparin kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Pääset kartuttamaan omaa osaamistasi ja vahvistamaan omalta osaltasi yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.10.201924.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.10.201924.10.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuden monipuolisiin huolto- ja asennustehtäviin Järvenpäähän.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin (maanantaista perjantaihin) kolmessa vuorossa (klo 7-15, 15-23 ja 23-7).

Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden/-koneiden kunnossapitoa, ennakkohuoltoja, vikaselvityksiä sekä korjauksia.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn teollisessa työympäristössä
• suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Arvostamme monipuolista osaamista vastaavantyyppisistä työtehävistä. Lisäksi B-ajokortti ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja miellyttävässä työkohteessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.10.201924.10.2019

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuskohteista pienempiin, esim. omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennus- tai talotekniikka-alan työtehtävistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimus

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 10.10.201924.10.2019

Haemme nyt reippaita rengasasentajia tulevaan rengassesonkiin. Työt alkavat arviolta lokakuun loppupuolelta ja kestää n.1-2 kuukautta, kunnes rengassesonki päättyy.

Työ sopii sinulle, joka et vieroksu fyysisempää työtä ja asiakaspalvelutilanteita. Työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Hakijoilta edellytämme:
• hyvää suomen kielen osaamista
• oma-aloitteisuutta

Arvostamme:
• positiivista työasennetta sekä asiakaspalvelualttiutta
• kokemusta renkaiden vaihdosta

Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, perehdytyksen sekä asianmukaisen palkkauksen. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe 30 - 40 h/vko.

Hakemuksen voit täyttää ohessa olevan hakulomake -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonila p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 09.10.201923.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nosturiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat marraskuun lopussa ja kestävät vähintään kaksi kuukautta.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville. Toivomme hakijalta tarkkaa ja reipasta työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä pääkaupunkiseudun alueen tuntemusta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 09.10.201921.10.2019

Haemme tilitoimistoasiakkaallemme nyt tulevaisuuden kirjanpitoammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Pääset työskentelemään taloushallinnon asiantuntijatiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä aiempaa työkokemusta kirjanpitotyöstä.

Meillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueilla. Osaamisesi karttuessa tarjoamme vastuullisempia työtehtäviä ja pääset laajentamaan työnkuvaasi. Jatkuvaa kehittymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä säännölliset koulutuksemme.

Käytössämme on liukuva työaika, joten voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 08.10.201922.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 08.10.201922.10.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin 37,5h/viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 08.10.201922.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme konekuskeja tulevalle talvikaudelle. Työt alkavat heti kun lumisade alkaa ja kestää ensi vuoden keväälle asti. Työajat sijoittuvat ilta- ja yöajalle jolloin työtunteja kertyy vaihtelevasti, koska työ on hyvin riippuvainen sääolosuhteista.

Edellytämme hakijalta edes hieman aikaisempaa kokemusta talvikunnossapidon työtehtävistä ja mielellään vielä isompien koneiden käytöstä.

Toivomme hakijoilta:
• joustavuutta työaikojen suhteen
• c–ajokorttia
• suomen kielen osaamista

Eduksesi luemme voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Työt alkavat sesongin alkaessa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-15:00 rekrytointikonsultti Mikael Karlsson 050 411 0252.

Hakuaika 08.10.201922.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Helsingissä sijaitsevalle työmaalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä ja rakennussiivouksesta ovat hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Rakennusalan TES.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta, Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 07.10.201921.10.2019

Tiliaktiiva Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Porvoossa. Toimintamme on aloitettu yli neljävuosikymmentä sitten–vuonna 1972. Toimistoissamme työskentelee parikymmentä taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotettasi sekä kykyäsi hoitaa kaikki työtehtävät vastuullisesti ammattiylpeydellä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä halukkuutta kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.10.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Hakuaika 07.10.201921.10.2019

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt myyntiedustajaa vahvistamaan tiimiämme ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa. Tehtävässä aloitat myyntiedustajana tutustuen yrityksen tuotteisiin ja myyntikenttään Uudenmaan alueella. Tarvittavan kokemuksen kartuttua, sinun on tarkoitus siirtyä avainasiakaspäällikön tehtäviin.

Myyntiedustajana vastaat hinnannäyttötuotteiden, suurkuvatulosteiden ja miljöörakentamistuotteiden myynnistä. Työnkuvaasi kuuluu vähittäiskaupan alan asiakasyritysten kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä edustamiemme tuotteiden myyntityö. Vastaat uusasiakashankinnasta sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden jatkuvasta kehittämisestä.

Odotamme sinulta kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi/KTM) ja katsomme suureksi eduksesi vähittäiskaupan alan tuntemuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja tuloshakuista otetta. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Työtehtäviin kuuluu myös tilausten ja tarjousten tekeminen tilausjärjestelmäämme, joten odotamme perustason IT-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Pärjäät työssä myös englannin kielellä. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden edetä nopeallakin aikavälillä vastuullisempiin tehtäviin. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin ja toimintamalleihin. Työssä menestymistäsi tukevat aktiivinen myyntitiimi sekä kannustava työilmapiiri.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Fenix Signin palvelukseen.

Oletko sinä etsimämme yritysmyynnistä innostunut tuleva kollegamme? Mikäli tunnistit itsesi, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: Hanna Jokela, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.

Hakuaika 04.10.201918.10.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme kahta jäteautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä. Työ on raskasta fyysistä työtä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys. Odotamme hakijoilta hyvää ja reipasta työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja työpäivä alkaa kello 6. Työpäivän pituus vaihtelee 7-10 h välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 04.10.201918.10.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia alkavaan rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa ja kestävät n. 4-6 viikkoa.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutuksen. Eniten arvostamme kuitenkin reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja palveluhenkisyyttä, joten hae tehtävään rohkeasti.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin kello 9-16.

Hakuaika 04.10.201920.10.2019

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks Oy etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Olet luotettava tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja/tai viron kielen taitoa.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, kuitenkin suurimmaksi osaksi Helsingin alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 37.5 h/viikko.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 01.10.201931.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (40h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 26.09.201927.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Olet voinut kerryttää aikaisempaa työkokemusta alalta tai voit olla urasi alkutaipaleella. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.09.201924.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia LVI-asentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on talotekniikan alan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018