Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 18.02.201905.03.2019

Carpentum Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Suomenojalla. Olemme toimineet taloushallinnon parissa jo vuodessa 1997. Tiimimme muodostuu 16 taloushallinnon ammattilaisesta.

Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, asiantuntemus ja laatu. Haluamme olla sparraava, luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani, jonka puoleen yrittäjän on helppo kääntyä taloushallinnon kysymyksissä yritystoiminnan eri vaiheissa. Tarjoamme palveluitamme ihmiseltä ihmiselle, perinteisen kirjanpitäjäkulttuurin mukaisesti. Haluamme olla yhteistyökumppanina osa asiakasyrityksen organisaatiota, asiakasyrityksen koosta riippumatta.

Haemme nyt Espoon toimipisteemme palkanlaskentataitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissämme, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit omien nimettyjen asiakkaittesi vastuukirjanpitäjänä.

Toivomme sinulta monipuolista osaamista taloushallinnon työtehtävistä, etenkin eri yhtiömuotojen kuukausittaisesta kirjanpidosta sekä palkanlaskennasta. Lisäksi edellytämme Visma Fivaldi -ohjelmiston hyvää hallintaa.

Arvostamme itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä positiivista suhtautumista työntekoa, työkavereita sekä asiakkaitamme kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvin menestyvässä tilitoimistossa sekä erinomaiset työsuhde-edut. Työssäsi menestymistäsi tukee ammattitaitoinen työyhteisömme.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 5.3.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 18.02.201904.03.2019

Aerzen Finland Oy Ab on saksalaisen v. 1864 perustetun Aerzener Maschinenfabrik GmbH:n suomalainen tytäryhtiö. Myymme ja huollamme emoyhtiön valmistamia kiertomäntä-, ruuvi- ja turbokompressoreja alueellamme Suomessa, Virossa ja Latviassa. Aerzen konserniin kuuluu maailmanlaajuisesti 50 toimipistettä ja 2000 työntekijää.

Aerzen Finland Oy Ab etsii nyt kauttamme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Veikkolaan.

Huoltoasentajana työtehtäviisi kuuluu kompressoreiden huolto- ja korjaustehtävät toimipisteellä sekä asiakkaiden luona. Työaika on arkipäivisin, yhteensä 37,5 h/vko.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. koneenkorjaaja tai autonasentaja), aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksesta tai koneenkorjaustyöstä sekä kykyä analyyttiseen tarkasteluun ja raportointiin. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, korkeaa motivaatiota työntekoon sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Haluat sitoutua yritykseen ja kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn vakavaraisessa kestävän kehityksen yrityksessä. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja ammattitaitoista työyhteisöä. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Aerzenin palvelukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-14:00, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Hakuaika 15.02.201901.03.2019

Outshine Oy on kotimainen startup-yritys, joka tarjoaa tuloksekasta sekä näyttävää ulkomainontaa palveluperiaatteella. Ulkomainonta on yksi nopeimmin kasvavista mediamuodoista ja digitaalisten mainospintojen ansiosta mainostajilla on käytettävissään entistä kiinnostavampia ratkaisuita. Outshine erottuu kilpailukentästä markkinoiden laadukkaimmalla näyttöteknologialla sekä Suomen parhailla mainospaikoilla: eksklusiiviseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi 60 % Helsingin keskustan jättikokoisista digipinnoista, pk-seudun vilkkaimmat liikuntakeskukset sekä Messukeskuksen vaikuttava digiverkosto.

Haemme nyt Account Managereita Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle toimistollemme. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valitut henkilöt tulee työllistymään suoraan Outshine Oy:n palvelukseen.

Account Managerina työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavalla alalla, jossa sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaava esimies sekä huippuluokan graafikkomme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Outshine Oy:lle.

Hakuaika 14.02.201928.02.2019

Kataikko Oy on lämpöpumppualan asiantuntija Suomessa. Toimimme maahantuojana ympäri Suomen ja jälleenmyyjänä valikoiduilla paikkakunnilla tarjoten asiakkailleen asennuspalvelua edustetuille merkeille. Edustetut tuotemerkit on tarkkaan valittu ja joiden laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Edustukseen kuuluu Mitsubishi Electriciltä ja Panasonic ilmalämpöpumput. Ilmavesilämpöpumput tulee Mitsubishi Electriciltä sekä LG:ltä. Poistoilmalämpöpumput ja uima-allaspumput toimittaa Nord Aslak.

Etsimme Kataikko Oy:lle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kylmälaiteasentajaa pääkaupunkiseudulle. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakkaallemme. Tehtävään on mahdollista työllistyä myös oppisopimuksella sopivan hakijan löytyessä.

Pääsääntöisesti työtehtävät koostuvat lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennuksista asuinrakennuksiin kuluttaja-asiakkaille, sekä jonkin verran myös toimitiloihin. Satunnaisia kohteita on välillä lisäksi rakennustyömailla.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 8-16 välisenä aikana Espoossa sekä lähikunnissa. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona.

Toivomme hakijoilta:
• kylmä/lämpölaite koulutusta sekä kylmäaineluvat
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• hyvää asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalvelualttiutta
• itseohjautuvaa otetta työhön
• suomen kielen osaamista
• B-ajokorttia

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat sähköturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä EA1-kortin
• kylmäaineluvat yli 3kg:n
• kokemuksen sähköasentajan töistä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Haluamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen, joten työhön tarjotaan hyvä perehdytys ja pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Kataikko Oy:lle.

Hakuaika 14.02.201928.02.2019

Schmitz Cargobull AG on Euroopan johtava raskaankaluston perävaunujen-, puoliperävaunujen ja päällirakenteiden valmistaja. Schmitz Cargobull AG valmistaa perävaunuja ja päällirakenteita kuljetus- ja logistiikka-alan vaatimuksiin nykyaikaisia modulaarijärjestelmiä hyödyntäen. Schmitz Cargobull on alalla todella kokenut toimia, onhan yhtiö toiminut alalla menestyksekkäästi jo yli 125 vuotta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Saksan Horstmarissa, tehtaita yhtiöllä on Saksassa usealla paikkakunnalla, sekä Espanjassa ja Liettuassa.

Schmitz Cargobull Suomi Oy on Schmitz Cargobull AG:n 100% omistama myyntiyhtiö, joka vastaa Suomen markkina-alueella uusien ja käytettyjen trailereiden sekä varaosien myynnistä.

Schmitz Cargobull Suomi Oy etsii nyt kauttamme aktiivista ja itseohjautuvaa myyntiassistenttia Suomen pääkonttorille Vantaalle.

Myyntiassistenttina vastaat myyntireskontran hoidosta (hallinta ja seuranta), myyntilaskutuksesta sekä osaltasi tuotteiden markkinoinnista yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hallinnoit perävaunujen rekisteröintiprosesseja ja toimit varaosaliiketoiminnan tukena. Suunnittelet asiakastilaisuuksia yhdessä yhtiön johdon kanssa sekä teet tarvittaessa kokous- ja matkajärjestelyjä. Toimit johdon assistenttina ja olet tarvittaessa myyntitiimin apuna. Oman tiimin lisäksi verkostoidut sujuvasti myös ulkomaisten kollegoiden kanssa. Koulutusten ja muiden tapahtumien myötä tehtävään sisältyy ajoittaista matkustamista Euroopassa.

Voit olla toiminut aikaisemmin vastaavantyyppisessä tehtävässä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävä edellyttää kuitenkin teknistä ymmärrystä tai kokemusta tekniseltä toimialalta. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta sekä luotettavuutta. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja pidät useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi. Osaat priorisoida ja saat asioita aikaiseksi. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja olet tottunut käyttämään MS Office -ohjelmia. Saksan kielen taito ja kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä yrityksessä, kattavan perehdytyksen sekä kannustavan palkkauksen. Myyntiassistentin tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä omalta osaltasi vaikuttamaan myyntiorganisaation kasvuun ja kehitykseen myös tulevaisuudessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta 28.2.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15, Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Hakuaika 12.02.201928.02.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä monipuolisten projektien parissa ympäri pääkaupunkiseutua. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona.

Toivomme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä erityisesti heikkovirtakytkennöistä
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia, työturvallisuuskorttia ja tieturvallisuuskorttia
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi katsomme:
• IT-perusteiden hallintaa
• C-ajokortin

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Työssä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa sekä edetä urallasi asiantuntevan työnjohdon ohjauksessa ja mukavien työkavereiden kanssa.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 12.02.201928.02.2019

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme on suomalainen talotekniikka-alan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän vakaan kasvun myötä he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia LVI-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita (mm. toimitilat, linjasaneeraukset).

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Työmaakielenä toimii suomi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 12.02.201931.03.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 11.02.201928.02.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Työt alkavat helmi-maaliskuussa 2019. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta tai lähteä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 11.02.201928.02.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi? Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.02.201928.02.2019

Paremman palvelun rakennusautomaatioliike RAU-neloset Oy on osa Neloset-konsernia, joka on kotimainen täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingissä. Rakennusautomaatio on RAU-neloset Oy:n ydinliiketoimintaa ja tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri automaatiojärjestelmiin. Palvelemme aina yksittäisestä huoltotyöstä pitkäkestoisempiin projekteihin. Tarjoamamme ratkaisut lisäävät niin viihtyvyyttä kuin myös energian säästöä.

Haemme nyt ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RAU-neloset Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun alueella monipuolisista rakennusautomaatiourakointiin sekä huoltoihin liittyvistä työtehtävistä kuten uudisasennuksista, saneerauksista, järjestelmien päivityksistä sekä korjauksista.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on jonkin rakennusautomaatiojärjestelmän ohjelmointikokemusta. Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta ja olet aidosti motivoitunut ratkomaan teknisiä pulmia.

Edellytämme:
• sähkö- sekä LVI-teknisiin järjestelmiin liittyvää osaamista sekä koulutusta
• aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
• suomen sekä teknisen englannin kielen taitoa
• B-ajokortin lisäksi autoa

Tarjoamme vakituisen työn kasvavassa yrityksessä monipuolisten tehtävien parissa. Työssä menestymistäsi tukee ammattitaitoiset ja nuorekkaat kollegat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 11.02.201924.02.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme TULEVAA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.02.201924.02.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin talvikaudelle 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 11.02.201924.02.2019

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
• sähköistysalan perustutkintoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.02.201924.02.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
• reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
• sujuvaa suomen kielitaitoa
• nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
• kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
• aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
• pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
• ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700eur + provisiosta (keskiansio on 2600eur, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Hakuaika 08.02.201901.03.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.

Etsimme nyt Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Lisäksi sähkösuunnittelija osallistuu työmaaselvityksiin ja suunnittelukokouksiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä IT-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
• vähintään vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• kokemuksen tietomallintamisesta
• aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
• erinomaiset etenemismahdollisuudet
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen
• kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 22.02.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Tumik Oy on vuonna 2008 perustettu jätealan yritys, joka erikoistui aluksi syväjätesäiliöiden ja jätepuristimien huoltoihin. Siitä lähtien yritys on toiminut Molok Oy:n valtuutettuna huoltoliikkeenä Etelä-Suomen alueella. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös jäte- ja hyötyjätekuljetuksiin sekä pesupalveluihin. Nykyisissä toimitiloissa Tuusulan Jusslassa Tumik Oy aloitti vuonna 2013. Toimialueena on pääkaupunkiseutu sekä lähialueen kunnat. Yrityksellä on käytössään yhteensä 12 kuorma-autoa. Autot nosturi- ja takakuormaustyhjennyksiin sekä vaihtolavakuljetuksiin, päivystävät huolto- ja pesuautot Molok -syväjätesäiliöiden korjauspalveluihin sekä jätehuoltokuljetuksiin tarkoitetut kaappiautot.

Tumik Oy etsii nyt nuorekkaaseen joukkoonsa kokoaikaista kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat oman alueesi syväjätesäiliöiden tyhjennyksestä ja jätteiden kuljetuksesta lajittelukeskukseen. Työ on perinteisestä jäteautonkuljetustyötä siistimpää, sillä säiliöiden tyhjennys tapahtuu kokonaan auton nosturia käyttäen. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteenkeräyksestä tai -kuljetuksesta. Työssä toimit itsenäisesti, mutta kuitenkin tärkeänä osana nuorekasta kuljetustiimiä, jossa vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki. Työ alkaa ja päättyy Jusslansuoralle Tuusulaan.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä mahdollisuutta työskennellä arkisin aamu- ja iltavuoroissa (klo 6-13.30 ja 14-21). Töitä on tarjolla satunnaisesti myös lauantaisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta hakijalle eduksi. Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme siistin kuljetustyön kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Perehdytämme sinut tehtävään ja yritykseen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Tumik Oy:n työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271.

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Spirax Oy toimii energiasektorilla. Myymme ja markkinoimme tuotteita ja ratkaisuja höyryä käyttäville asiakkaillemme. Autamme asiakkaitamme tehokkaampaan energiankäyttöön tavoitteena parantaa tuotantokapasiteettia ja sen luotettavuutta, sekä toimittaa asiakkaalle kustannus- ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Kestävä kehitys on yrityksemme keskeinen strategia.
Kuulumme kansainväliseen SpiraxSarco-konserniin, jonka emoyhtiö on Isossa-Britanniassa. Konsernissa on 5500 työntekijää ja liikevaihto on noin 998 M£. Yhtiön osakkeet on listattu Lontoon pörssissä vuodesta 1959. Lisätietoa osoitteessa: www.spiraxsarcoengineering.com

Haemme nyt Vantaan Koivuhakaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää myös varastotehtäviä. Työtehtävistä noin 60% on huoltotöitä ja noin 40% varastotöitä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen erityisesti huoltotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen vaan huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Huoltoteknikkona olet osa dynaamista huoltotiimiä, joka palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen. Vastuullesi kuuluu yrityksemme edustamien laitteiden huolto ja kunnostus sekä uusien laitteiden kokoonpano soveltuvilta osin. Osallistut asiakaspalautusprosessin tukemiseen. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa ja olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen. Työ tapahtuu pääsääntöisesti yrityksemme tiloissa Vantaalla, mutta myös asiakkaan tuotantolaitoksissa suoritettavat huoltotyöt ovat mahdollisia.

Varastotyöntekijänä olet reipas, tarkka ja työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Olet järjestelmällinen ja tehokas asiakaspalvelija sekä näppärä tietojärjestelmien käyttäjä.

Odotamme hakijoilta:
• teknistä osaamista ja perehtyneisyyttä joko harrastuksen tai koulutuksen puolesta
• perustaitoja MS Office –ohjelmien käytöstä (Outlook, Excel, Word)
• vähintään tyydyttäväa englannin kielitaitoa (varastotyössä kommunikoit pohjoismaisten kollegoiden kanssa päivittäin ja laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeet ovat saatavilla vain englanniksi)
• intoa ja halua kehittää olemassa olevia taitoja edelleen

Lisäksi katsomme eduksi:
• S3-sähköpätevyysluvat
• ERP-järjestelmien osaamisen (esim. SAP, Oracle)

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä vakavaraisessa pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä höyryalan asiantuntijaksi. Mahdollistamme kehityksesi ja tarjoamme kattavan perehdytyksen SpiraxSarcon tuotteisiin sekä mahdollisuuden edetä uralla kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Hakuaika 08.02.201921.02.2019

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Asiakasyrityksemme Serena hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen buffet-kokin paikkaan Ravintola Graninaan tulevalle kesäkaudelle.

Buffetkokin tehtäviin kuuluvat buffetruoan valmistus ja muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat kesäkuussa ja työtä on tarjolla elokuun puoliväliin asti kokoaikaisena. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloajoille ja vesipuisto on avoinna joka päivä 1.6.-18.8 ajalla. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen osa-aikaisena.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Esasähkö Oy on yli 30 vuotta Vihdin Nummelassa toiminut sähköurakointiin erikoistunut perheyritys.

Etsimme nyt Esasähkölle osa-aikaista tarjouslaskijaa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla minimissään 3 pv/vko. Myöhemmässä vaiheessa halutessasi työsuhteesta voidaan tehdä myös kokoaikainen.

Tarjouslaskijan työssä lasket sähköurakoille tarjouksia, osallistut urakkaneuvotteluihin ja pidät yhteyttä eri sidosryhmien välillä.

Odotamme sinulta:
• sähköalan tuntemusta
• kokemusta tarjouslaskennasta ja tarjouslaskentaohjelmiston käytöstä
• keskittymiskykyä sekä tarkkaa työotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Voit olla kokeneempi sähköasentaja, teknikko tai insinööri. Toivomme kuitenkin aikaisempaa kokemusta sähköurakoiden tarjouslaskennasta ja halua sitoutua itsenäiseen sekä täsmällisyyttä vaativaan työtehtävään.

Saat työhön tarvittavan perehdytyksen, oman työhuoneen sekä ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Työtä tehdään toimistotyöaikana arkisin vähintään kolmena päivänä viikossa. Jatkossa on toki mahdollista työtilanteen salliessa tehdä töitä myös kokoaikaisena. Työsuhde on vakituinen.

Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit myös lähettää hakemuksesi ja ansioluettelon sähköpostilla Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä arkisin 9 - 15 rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Consortia Finland Oy on vuonna 2013 perustettu ja on erikoistunut ilmastointitöihin pääkaupunkiseudun alueella. Laajensimme palveluntarjontaa LV-puolelle 2016 tarjoten asiakkaille monipuolista osaamista saman katon alta. Keväällä 2017 palveluntarjontaa vahvistamaan aloitimme sähköurakoinnin. Nykyään tarjoamme LVIS talotekniset palvelut, sekä 24h kiinteistöhuoltopalvelut sopimusasiakkaille.

Consortia hakee nyt kauttamme suorarekrytointina kokenutta LVI-kärkimiestä itsenäiseen työhön.

Työtehtäviin kuuluvat vaihtelevasti asennus sekä huoltotyöt saneerauskohteissa. Töitä on sovittu jo useille vuosille eteenpäin, joten kyseessä on pitkäaikainen ja vakituinen työ. Työkohteet ovat pääosin pääkaupunkiseudun alueella vaihtelevissa työympäristöissä.

Edellytämme LVI-alan koulutusta ja vähintään 5 vuotta työkokemusta saneeraus- ja uudisrakennuskohteista. Tarvitset myös b-ajokortin ja oman auton käyttöösi sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen ja motivoituneen otteen työhön. Ideaaliehdokas pystyy viemään työmaan päätökseen ihan alusta loppuun ja kommunikoimaan sujuvasti työmaan rakennuspuolen kanssa. Hän huomio yksityiskohdat hyvin ja on mahdollisesti kokemusta hitsaamisesta ja lämmitykseen liittyvistä työtehtävistä.

Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaiset työvarusteet ja työkalut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Consortia Finland Oy:lle.

Hakuaika 08.02.201922.02.2019

Consortia Finland Oy on vuonna 2013 perustettu ja on erikoistunut ilmastointitöihin pääkaupunkiseudun alueella. Laajensimme palveluntarjontaa LV-puolelle 2016 tarjoten asiakkaille monipuolista osaamista saman katon alta. Keväällä 2017 palveluntarjontaa vahvistamaan aloitimme sähköurakoinnin. Nykyään tarjoamme LVIS talotekniset palvelut, sekä 24h kiinteistöhuoltopalvelut sopimusasiakkaille.

Consortia hakee nyt kauttamme suorarekrytointina ydintiimiinsä kokenutta sähköasentajaa itsenäiseen työhön.

Työtehtäviin kuuluvat vaihtelevasti asennus sekä huoltotyöt saneerauskohteissa. Töitä on sovittu jo useille vuosille eteenpäin, joten kyseessä on pitkäaikainen ja vakituinen työ. Työkohteet ovat pääosin pääkaupunkiseudun alueella vaihtelevissa työympäristöissä.

Edellytämme sähköalan koulutusta ja työkokemusta mielellään n. viiden vuoden ajalta. Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin ja b-ajokortin. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaista ja motivoitunutta otetta työhön. Ideaaliehdokas pystyy piirustusten perusteella tekemään kohteessa tarvittavat asennus/huoltotyöt ja kommunikoimaan sujuvasti asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaiset työvarusteet ja työkalut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Consortia Finland Oy:lle.

Hakuaika 07.02.201907.03.2019

Haemme vastaavaa rakennusmestaria Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa rakennusmestarin koulutusta
• yli 5 vuoden työkokemusta rakennusmestarin tehtävistä
• oman auton käyttömahdollisuutta
• suomen ja englannin kielen taitoa
• voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Hakuaika 07.02.201921.02.2019

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, levy- ja varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt teknisen taustan omaavaa ja innostunutta Sales Specialistia tukemaan yrityksemme kasvua. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Vantaalla (Kehä 3 varrella). Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RootSys Oy:n palvelukseen.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakkaidemme kehittämisestä. Työssä pääset osallistumaan myös markkinointimateriaaliemme tuottamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja sinulle asiakastyytyväisyys sekä tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja laadukkaat tuotteet/palvelut myytäväksesi sekä vakiintuneet asiakkuudet hoidettavaksesi. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 21.2.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 07.02.201920.02.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hampton Bayssä tehdään töitä suurella sydämellä ja aidosta rakkaudesta asiakaspalveluun. Aito ja välitön kansainvälinen tunnelma ravintolassa tempaavat sen asiakkaat mukaansa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt tarjoilijoita kesäkaudelle 2019.

Mikäli olet kielitaitoinen ravintola-alan ylpeä ja innokas tekijä, meillä pääset säteilemään työssäsi kilpaa kesäauringon kanssa. Positiivinen asenne tekemiseen ja oma-aloitteisuus jokaisessa työnkuvassa ovat kaiken perusta. Menestyt tehtävässä, jos olet energinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy kesäpäivänä terassin ollessa täynnä asiakkaita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 07.02.201920.02.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Ravintolan keittiössä tehdään aitoa ruokaa tunteella ja ammattitaidolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt kokkeja keittiöönsä kesäkaudelle 2019.

Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoa kohtaan. Tartut toimeen omatoimisesti ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 06.02.201919.02.2019

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.arenacenter.fi.

Asiakasyrityksemme Arena Center hakee nyt energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä aulatyöntekijöitä Helsingissä sijaitseviin toimipisteisiinsä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat yrityksen eri toimipaikoissa muun muassa asiakkaiden opastus, vuorojen ja varausten hoito, lasten syntymäpäiväohjaukset ja eri asiakastilaisuuksien järjestelytehtävät. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat urheiluhallin kahvion ja AC Storen asiakkaiden palvelu ja tuotteiden myynti sekä toimipisteen yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Myllypuron toimipisteellä työhön kuuluu myös asiakaspalvelu urheiluhallin keilahallissa ja Hakaniemen pisteessä Leikkiluolassa.

Oma-aloitteisuus ja reipas ote työskentelyä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kahvilatyöstä ja asiakaspalvelusta sekä erilaisten urheilulajien tuntemuksen. Nämä eivät ole kuitenkaan välttämättömiä vaan tärkeintä on positiivinen ja palveluhenkinen asenne, joka välittyy asiakkaille saakka. Odotamme hakijoilta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Töitä on tarjolla keskimäärin 14-26,5 tai 22-37,5 tunnin välillä viikossa ja työ painottuu pääasiassa illoille ja viikonlopuille. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja töitä riittää juhannukseen asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä urheilullisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi saat monipuolisia liikunnallisia etuja ja pääset työskentelemään osana hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Hae osaksi Arena Centerin tiimiä luomaan liikunnallisia elämyksiä asiakkaille innostavassa ja sporttisessa ympäristössä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Arena Centerille.

Hakuaika 06.02.201922.02.2019

Etsimme Espoossa toimivalle asiakkaallemme ohjelmistokehittäjiä, joka on joko uransa alussa tai mahdollisesti jo kokeneempi sillä työnkuva muotoutuu sopivan kandidaatin mukaan. Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia kehitysprojekteja, jossa vastuita on tarjolla PDM (Product Data Management) ja PLM (Product Lifecycle Management) asiakasprojekteissa.

Hakemamme henkilö tuntee Java, JavaScript ja TCL koodaamisen. Asenne kuitenkin ratkaisee ja pääset vaikuttamaan työnkuvaan omien kiinnostuksien ja vahvuuksien mukaan. Toivomme henkilöllä olevan hyvät ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyt.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja pääset tekemään haastavia projekteja asiantuntevien työkavereiden kanssa. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys on vakaasti kasvanut ja kasvu jatkuu eli pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden työtehtäviin sekä palkkaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 06.02.201922.02.2019

No johan pomppas! Haemme lahjakasta vuoromestaria monipuoliseen keittiötyöhön, jolla on pilke silmäkulmassa ja huumori herkässä. Vuoromestarin työskentelee pääsääntöisesti Meat Districtissä, mutta avustaa tarvittaessa myös Sicapellessä ja Cafe Postresissa. Porvoon idyllisessä vanhassa kaupungissa sijaitsevat ravintolat tarjoavat laatua ja elämyksiä, elämästään nauttiville paikallisille ja ympäri maailmaa tuleville turisteille.

Vuoromestarin työ pitää sisällään laadukkaiden raaka-aineiden loihtimista ihmisten mieltä ylentäviksi annoksiksi, myös avokeittiössä, joten et mene lukkoon asiakkaiden satunnaisista kysymyksistä. Suorastaan vaadimme että diggaat huippuviineistä ja erinomaisesta ruuasta. Muita työtehtäviä ovat esimerkiksi tilausten ja inventaarioiden hoitaminen, joten hyvät organisointi- ja kommunikointitaidot ovat kultaakin arvokkaampia. Sinulta löytyvät hygienia- ja anniskelupassi sekä hyvää paineensietokykyä ja asennetta työtä kohtaan. Jos osaat ajatella boksin ulkopuolelta ja olet rohkea tuomaan esiin kehitysideoita, voit löytää paikkasi joukostamme.

Mitä odotat vielä? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu siis tilaisuuteen täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Voit myös halutessasi lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si rekrytointikonsultti Anttony Lindolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Meat Districtiin, Sicapelleen tai Cafe Postresiin.

------------------------------------------------------------------------------

Boy do I have news for you! We are looking for a shift manager to a diverse kitchen environment where fun and good spirits are ever present. The shift manager will be mainly working in Meat District but also assisting in Sicapelle and Cafe Postres. These restaurants are located in the quaint old town of Porvoo. Customers vary from locals to tourists that come from all over the world who enjoy finer things in life.

In this job as shift manager you will get to create uplifting dishes from high quality ingredients, sometimes in an open kitchen, so light hearted discussions with customers while working doesn’t scare you. We insist you thrive when it comes to amazing wine and great food. Other tasks you will be handling are inventory related and placing orders regarding this so good organization and communication skills are extremely useful. You have the required hygien- and alcoholpassport as well as a great attitude towards work and the ability to edure high pressure situations. If you have the classic "thinking outside the box" ability and being bold enough to bring up your improvement ideas, you could land the job.

What are you still waiting for? The selected shift manager will begin as soon as possible so apply now by filling out the application below. You can also apply by sending a detailed application letter with your CV to Recruitment Consultant Anttony Lindo. The email address is firstname.lastname@click-hp.fi. If you have any questions don’t hesitate to call Monday-Friday between 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Please do not contact Meat District, Sicapelle tai Cafe Postres directly.

Hakuaika 06.02.201919.02.2019

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa www.ravintolavista.fi.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen tarjoilijan paikkaan Espoon Tapiolaan. Työt alkavat kevään aikana ja työtä on tarjolla syksyyn asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat ovat sovittavissa työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, tarjoilu, ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kassan käyttö. Odotamme hakijalta reipasta ja tunnollista työotetta. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta, mielellään jo pidemmältä ajalta sekä olisit toiminut vastuullisissa tehtävissä, esimerkiksi salivastaavana. Hakijan tulisi puhua hyvää suomen kieltä, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti. Vastuunkanto ja ohjeistaminen tulevat sinulta luonnostaan.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golfravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 19.2. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 05.02.201919.02.2019

Haemme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen / sesongin ajaksi asiakaspalvelijaa / tilaustenkäsittelijää. Työt alkavat maaliskuun alusta ja kestävät sesongin ajan n. 1.5–2 kk.

Työ pitää sisällään ajanvarausten hoitamista puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakasyrityksemme toimii autoalalla, joten kiinnostus alaa kohtaan on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätön.

Hakijoilta edellytämme:
• asiakaspalvehenkisyyttä
• perustason it-taitoja
• hyvää suomen kielen osaamista
• positiivista ja reipasta asennetta
• aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

Töitä tehdään arkisin 37,5h/vko toimistotyöaikaan ja työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 05.02.201919.02.2019

Sweco Asiantuntijapalvelut on valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palveluntuottaja. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi ja korjausrakennesuunnittelu.

Haemme nyt suorarekrytointitoimeksiantona Sweco Asiantuntijapalveluille korjausrakentamisen rakennesuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla sijaitsevia talonrakennusprojekteja, jotka vaihtelevat suurista projekteista pienempiin projekteihin. Työtä tehdään noin 10 henkilön tiimeissä. Roolisi vaihtelee projektikohtaisesti ja pääset vaikuttamaan tehtävään omien vahvuuksien ja kiinnostuksien mukaisesti. Sopivalla henkilöllä on mahdollisuus toimia myös projektipäällikkönä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. amk insinööri / ylempi amk insinööri / DI). Ideaalihakijalla on myös viisi vuotta soveltuvaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä ja näin ollen luonnollisesti osaamista löytyy Microsoft Office ohjelmien, AutoCADin, Teklan ja Revitin ohjelmistojen parista. Odotamme hakijoilta suomen ja englannin kielen osaamista. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvät yhteistyötaidot, paineensietokyky sekä tarkka ja huolellinen työote. Eduksi katsomme myös rakennusfysiikkaosaamisen.

Työhön kuuluu kattava perehdytys ja asiantunteva työnjohto tukee roolisi omaksumista ja sopeutumista työyhteisöön. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät puitteet työn teolle, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Anttony Lindolle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 05.02.201919.02.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta maaliskuun alusta ja päättyy toukokuun puolella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018