Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 20.06.202405.07.2024

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKOKSI LOHJALLE!

Raskaan kaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt ammattitaitoista raskaan kaluston asentajaa Lohjan toimipisteelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tulevat työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä.

Tehtävässä menestymistä siivittää:
-Alan koulutus ja työkokemusta raskaasta kalustosta
-Perusosaaminen ja käsitys hitsauksesta
-Ymmärrys ja osaaminen hydrauliikasta sekä sähköstä
-Joustava asenne sekä halu oppia ja kehittyä

Mitä työ tarjoaa sinulle:
-Pitkäaikaisen työsuhteen
-Nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut käyttöösi
-Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen ja nuorekkaan huipputiimin tuen
-Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi

Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työn aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Tehtävään työllistyessäsi aloitat työt kauttamme määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi sinun on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisena työntekijänä.

Olisiko tässä seuraava työpaikkasi? Paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Etsimme PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle! Asiakasyrityksemme on LVI-alan moniosaaja, joka on varustettu 30 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla. Heidän palveluihinsa kuuluvat LVI-saneeraus, LVI-huolto, kaukolämpötyöt, korjaus- sekä muutostyöt.

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa LVI-alantöissä saneeraus- ja toimitilamuutoskohteissa pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella. Työtä tehdään normaalisti arkisin 40h/viikko, mutta ahkeralle työntekijälle on aika ajoin tarjolla ylityö mahdollisuus.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, modernit työvälineet, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin ja jatkuvan tuen työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Etsimme nyt ahkeraa rakennusapulaista Orimattilaan myymälätilojen muutosprojektiin!

Työ pitää sisällään monipuolisia avustavia rakennusalan töitä muun muassa rakennussiivousta, kantotöitä sekä seinien villaamista. Työn aloitus heinäkuun aikana ja projektin kesto on arviolta noin kuukausi. Menestymällä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös tulevissa projekteissa.

Odotamme hakijoilta hieman aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 40h/viikko) sekä palkkauksen työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksesi suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (tiistaisin ja torstaisin klo 12-14).

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Haemme asiakasyrityksellemme kahta henkilöä raudoitushommiin Järvenpäähän.

Kyseessä on isohko tehdasalue, johon raudoitukset tehdään. Haemme ammattitaitoista henkilöä, joka osaa lukea kuvia ja jolta onnistuu raudoittaminen ja muotinteko. Katsomme eduksi hitsaamisosaamisen, mutta se ei ole välttämätöntä. Haemme myös avustavaa raudoittajaa, joka voi olla joko kokenut tai aloitteleva.

Työ on kokoaikainen 40h/viikko ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7-15:30. TYÖT ALKAVAT HETI ja projektin kesto noin kestää noin 1-2 kuukautta.

Tarjoamme:
• osaamistasi vastaavan palkan (palkka esim. 15-19 eur/h.)
• työterveyshuollon Aavassa
• osaavan työyhteisön ympärillesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Tiina Rantalalle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Rantalan Tiinalta arkisin 14-16, 050 411 0371.

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA tekemään kiertävää siivoustyötä alueelle HÄMEENLINNA - RIIHIMÄKI - HYVINKÄÄ. Kohteet ovat esimerkiksi tuotantoympäristöjä, myymälöitä, toimistoja, autoliikkeitä ja -korjaamoita sekä vapaa-ajan asuntoja.

Työ on aamupainotteista, alkaen yleensä arkisin klo 05-06. Toivomme valmiutta myös ajoittaisiin ilta- tai viikonlopputöihin. Säännöllinen viikkotyöaika on 37,5 h / vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kohteiden väliset siirtymiset ajetaan yrityksen tuotantoautolla.

Odotamme sinulta:

• aiempaa kokemusta siivoustyöstä (kokemus peruspesuista ja vahauksista katsotaan eduksi)
• hyvää suomen kielen taitoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa (jos asut Hämeenlinnassa, oma auto ei ole välttämätön)
• reipasta, iloista asennetta ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle:

• vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
• laadukkaat työvälineet, joilla työnteko sujuu mutkattomasti
• mukavan työyhteisön arvostetussa yrityksessä
• luotettavan ja turvallisen työnantajan, jossa työsuhdeasiat hoidetaan säntillisesti
• TES:n mukaisen palkkauksen (vähintään 11,73 eur / h)

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta viipymättä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta, p. 050 411 0371 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.

Hakuaika 19.06.202401.07.2024

Etsimme nyt osaavia sisätimpureita Orimattilaan myymälätilojen muutosprojektiin!

Työ pitää sisällään muun muassa väliseinäasennuksia ja muita sisätimpurin työtehtäviä. Työn aloitus heinäkuun alussa ja projektin kesto on arviolta noin 1-2 kuukautta. Menestymällä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös seuraavissa projekteissa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sisätimpurin töistä sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 40h/viikko) sekä palkkauksen osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksesi suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Rakennusalan asiakasyrityksemme etsii tällä kertaa Vihdin työmaalle ammattitaitoista SISUSTUSTIMPURIA. Työtä tehdään ma-pe 40h/vko. Töiden aloitus mahdollisimman pian.

Työt pitävät sisällään monipuolisia remonttikohteessa tehtäviä sisävaiheen töitä, kuten esim. lattiat, listat, paneloinnit ja kalusteasennukset. Tällä hetkellä remontoimme saunatiloja.

Edellytämme:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• hyvää suomen kielen osaamista
• oman auton käyttömahdollisuutta (ottaen huomioon työkohteen sijainnin)

Töitä on tarjolla ainakin koko kesän ajalle. Palkkaus menee kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Tiina Rantalaan p. 050 411 0371 arkisin klo 14-16.

Hakuaika 17.06.202401.07.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Matias Venemies, puh. 050 411 0416. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 14.06.202430.06.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista viemärihuoltotyöntekijää!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. viemäri- ja putkistokartoitukset, viemärikuvaukset, kaivojen avaukset ja tyhjennykset sekä imu-paineauton kuljettaminen. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys.

Työt alkavat aamuisin Nurmijärven toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työkohteet ovat pääosin Uudellamaalla. Työtunteja tehdään keskimäärin 80 h / 2 viikkoa, mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Tehtävässä noudatetaan AKT:n TES:iä. Työ tarjoaa kannustavan, alalla totuttua paremman palkkauksen, ja työt pääset aloittamaan jo kesäkuun lopussa.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Toivomme sinulta jo hiukan aiempaa kokemusta suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät. Aiempaa kokemusta viemärikuvauksista tai -kartoituksista sinulla ei tarvitse olla, sillä tehtävät opetetaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 14.06.202428.06.2024

Etsimme 2024 kaudelle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle! Voit työskennellä koko kesän tai pitkäaikaisemmin elämäntilanteestasi riippuen. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on pääkaupunkiseutu ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Atte Salenius, puh. 0504110373, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 13.06.202427.06.2024

Ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin erikoistuneessa asiakasyrityksessämme on kasvun myötä tarve uudelle ammattilaiselle! Oletko sinä, kokenut lämpöpumppujen HUOLTO- JA /TAI KYLMÄASENTAJA, vailla vakituista työpaikkaa?

Huoltoasentajana työnkuvasi on monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Työ voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Työ on joustavaa ja työkohteet vaihtelevia, kohteiden välit liikut yrityksen pakettiautolla. Joskus työpäivän aikana voi tulla pikaisia vikatilanteita hoidettavaksi, joten olethan joustava ja sopeudut myös muuttuviin tilanteisiin? Pääosin töitä tehdään arkisin klo 8-16, mutta tiimissä on myös kiertävä päivystysvuoro.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka tykkää ratkoa ongelmia ja selviytyy hyvin myös paineen alla. Sovit joukkoomme jos olet energinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijalta:
• Sähkö tai LVI-alan perustutkintoa
• Vähintään B-ajokorttia
• Yli 3kg (Y3) kylmäainelupia sekä voimassa olevia ammattikortteja

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• Kylmäpuolen pohjakoulutusta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme työntekijälle:
- Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen
- Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
- Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää
- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla
- Mahdollisuuden edetä urallasi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ripeästi oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tiina Rantala tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 p. 050 411 0371. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksen ja CV:n Tiinalle sähköpostilla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 10.06.202424.06.2024

Etsimme kuorma-auton kuljettajia (C/CE) useampaan työprojektiin Uudenmaan alueelle!

Töitä on tarjolla monipuolisesti mm. jakelu, säiliöauto sekä maansiirto työtehtävien parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti tai kesän aikana. Osa töistä on määräaikaisia, mutta osaan tehtävistä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C- tai CE-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• ahkeraa ja reipasta työasennetta

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kuorma-auton kuljettaja".

Lisätiedot antaa Clickin Atte Salenius tiistaisin ja torstaisin klo 12-15, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 10.06.202424.06.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista suurtehoimurin käyttäjää / imuauton kuljettajaa!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet ovat Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. eristeiden, muhan ja maa-ainesten imurointia sekä puhallus- ja kevennystuotteiden puhallusta suurteholaitteistoilla. Työnkuvaan voidaan osaamisesi mukaan sisällyttää halutessasi myös putkistojenkuvauksia, korjauksia ja kartoituksia. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys ja työt tehdään pareittain ja nykyaikaisella kalustolla.

Työt alkavat aamuisin Nurmijärven toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työtunteja tehdään viikossa keskimäärin 37,5 mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Palkka tehtävässä määräytyy kokemuksesi ja työtehtäviesi mukaan 14-20 €/h välillä. Töiden aloitus heti/sopimuksen mukaan määräaikaisessa työsuhteessa, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista, mutta otamme haussa huomioon myös alasta kiinnostuneet tulevaisuuden ammattilaiset. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä käsitellään raskaita työvälineitä. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko jo kokenut sähköasentaja tai vasta uran alkuvaiheessa? Oletko keskittynyt rakennus-, kiinteistö- tai teollisuussähköön? Oli niin tai näin, laita hakemusta tulemaan, sillä kauttamme on mahdollista työllistyä juuri sinulle sopivaan työhön. Kauttamme avautuu jatkuvasti uusia tehtäviä, joihin tarvitsemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähköalan työtehtävistä
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvä englannin kielen taito
• halu työskennellä nokkana

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Laita hakemus pian, paikkoja avautuu pitkin kesää.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Etsitkö kesälle keinoja saada lisätienestiä? Laita hakemus tulemaan, niin katsotaan löytyisikö kauttamme kenties juuri sinulle sopivaa työtä. Kauttamme löytyy monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• reipas asenne työtä kohtaan
• vähintään hieman työkokemusta ravintola-alalta
• iloinen ja asiakkaat huomioon ottava työskentelytapa
• hyvä suomen kielen osaaminen
• hyvä englannin kielen osaaminen

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Laita hakemus pian, paikkoja avautuu pitkin kesää.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko kiinnostunut automaatioalasta ja etsit työpaikkaa, missä pääset kehittämään ammattitaitoasi? Laita hakemus tulemaan, niin sinun on mahdollista löytää kauttamme juuri sinulle sopiva työpaikka. Työllistämme jatkuvasti aloittelevia automaatio-osaajia erilaisiin rakennus- ja teollisuusautomaation työtehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähkö- / automaatiotehtävistä vähintään työharjoittelun muodossa
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvät IT-taidot
• hyvä englannin kielen taito

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko kenties rakennusautomaation ammattilainen vai onko teollisuusautomaatio enemmän sinun heiniäsi? Oli niin tai näin, laita hakemusta tulemaan, sillä kauttamme on mahdollista työllistyä juuri sinulle sopivaan työhön.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähkö- / automaatiotehtävistä
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• insinööritason koulutus
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvät IT-taidot
• hyvä englannin kielen taito
• robotiikan tuntemus

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 05.06.202424.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta.

Toivomme hakijalta:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa klo 5-18 välillä, joten myöhäisiä iltavuoroja sekä yövuoroja ei tässä työssä ole. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 3300-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 12-16, 050 411 0390.

Hakuaika 05.06.202424.06.2024

AD-Autopalvelu Roka on yli 20 vuoden kokemuksella Espoossa palveleva monimerkkikorjaamo, joka kuuluu Suomen luotetuimpaan AD korjaamoketjuun.

Haemme yritykselle nyt automekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Autonasentajan koulutus ja innostus autoihin luovat hyvän perustan tehtävässä menestymiseen. Asenteesi kuitenkin ratkaisee ja meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytämme:
• alan koulutusta ja kokemusta vähintään työharjoitteluiden muodossa
• muu soveltuva kokemus katsotaan eduksi

Toivomme:
• oma-aloitteisuutta
• kiinnostusta alaa kohtaan
• positiivista ja motivoitunutta asennetta
• kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on eduksi

Tarjoamme:
• kattavan perehdytyksen
• vakituisen työn luotettavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti

Palkkauksessa otamme huomioon osaamisen, aikaisemman kokemuksen sekä palkkatoiveen.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-16.

Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.05.202424.06.2024

Palkkaamme vielä viimeisiä kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille .

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua