Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 24.04.201907.05.2019

Haemme nyt kahta asiakaspalvelijaa/vuokraamotyöntekijää asiakasyritykseemme rakennuskonevuokraamoihin pääkaupunkiseudun alueelle (Helsinki/Vantaa).

Työsuhde alkaa määräaikaisena (6-12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kaluston hallinta pk-seudun toimipisteissämme. Lisäksi vastaat yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoidosta. Työskentelet tarpeen mukaan pk-seudun eri toimipisteissämme tilanteesta riippuen. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä, 38 h / viikko.

Tehtävä edellyttää:
• reipasta asiakaspalveluasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito on eduksi)
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut ja joustava työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi rakennusalan/-koneiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.04.201908.05.2019

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut, LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 8 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

SoftOne etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Junior Sales Manageria uusien SoftOne GO tuotteiden myyntiin.

Seuraat aktiivisesti potentiaalista asiakaskenttää ja sinua palkitsee voidessasi tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillesi ja saadessasi aikaan kauppoja. Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti SoftOne GO tuoteperheen myynnistä. Asiakkaasi sijaitsevat koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta halua liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai muu kaupalliselta alalta valmistunut. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä. Koulutus ei kuitenkaan ole oleellisinta, tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja tahdot tehdä hyvää tulosta. Olet aktiivinen ja itseohjautuva työssäsi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ERP- tai HR-tuotteiden parista.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Sinut perehdytetään tehtävään osittain Ruotsin pääkonttorissa, jossa pääasiallinen tuotekehitys tapahtuu. Pääset tekemään myyntityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 8.5.2019 mennessä sähköpostitse otsikolla "Junior Sales Manager". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2019. Ei suoria yhteydenottoja SoftOne Oy:lle.

Hakuaika 24.04.201907.05.2019

Etsimme avustavaa julkisivupesijää määräaikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan / Lahden alueelle. Työt alkavat mahdollisimman pian (toukokuun alussa) ja töitä on tarjolla syyskuun 2019 loppuun. Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin 20 - 40 h / viikko.

Työtehtävät ovat pääasiassa pakettiautolla ajoa sekä kokeneemman julkisivupesijän avustamista vaihtuvissa työkohteissa Lahden alueella.

Varikkomme sijaitsee Tuusulassa, joten työpäiväsi alkavat Tuusulan varikoltamme tai vaihtoehtoisesti suoraan työkohteessa Lahdessa. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Arvostamme reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä oma-aloitteista työskentelytapaa.

Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 37.5h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista timpuria remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Edellytämme hakijoilta:
• vähintään 1-5 vuoden kokemusta monipuolisista timpurin töistä
• sujuvaa suomenkielen taitoa
• kuvanlukutaitoa
• voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne
• omat työkalut katsotaan eduksi
• ajokorttia

Tarjoamme:
• säännöllisen työajan, 40h/vko
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 8-16.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kevät-ja kesäkaudelle 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.

Etsimme nyt Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Lisäksi sähkösuunnittelija osallistuu työmaaselvityksiin ja suunnittelukokouksiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä IT-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
• vähintään vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• kokemuksen tietomallintamisesta
• aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
• erinomaiset etenemismahdollisuudet
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen
• kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 10.05.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme TULEVAA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
• sähköistysalan perustutkintoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Järvenpääläinen puutavaraliike Leo Koskinen Oy:lla on vuosikymmenien kokemus puutavaran ja pakkausten myynnistä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meiltä kattavasti kaikki puutavaraliikkeen palvelut mm. laadukasta puutavaraa moneen tarpeeseen, ovet, karmit, listat, puupakkaukset, lavojen ja laatikoiden valmistus asiakkaan mittojen mukaan. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä luotettavasti ja yksilöllisesti.

Etsimme nyt Leo Koskinen Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi Keravalle. Työt alkavat noin toukokuun puolessa välissä ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti puutavaran kuljettaminen pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu puutavaran kerääminen ja pakkaaminen varastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• C-ajokorttia
• voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa (vastapaino trukki)
• työteliästä ja ahkeraa asennetta

Lisäksi arvostamme:
• kappaletavaranostimen käyttökokemus katsotaan eduksi
• hyvää fyysistä kuntoa
• joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 08.00-17.00 välillä
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 24.04.201910.05.2019

Tunstall Oy on maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu edistyksellisiä ja teknisiä ratkaisuja sekä palveluita, jotka vastaavat terveyden- ja sosiaalihuollon tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Tunstall Oy etsii nyt kauttamme kokenutta varastotyöntekijää Vantaalle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Varastotyöntekijän päätehtävänä on huolehtia päivittäisistä toimituksista sekä palvella ulkoista ja sisäistä asiakasta laadukkaalla otteella. Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Lisäksi toivomme hakijoilta:
• alan koulutusta
• logistiikan eri osa-alueiden tuntemusta ja kokonaisuuksien hahmottamista
• toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta (Microsoft Navision tuntemus katsotaan eduksi)
• kokemusta ostotoiminnasta
• erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
• hyviä ATK-taitoja; Microsoft Office
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi
• määrätietoista, huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
• reipasta asennetta, halua oppia uutta ja joustavuutta
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• hyvää fyysistä kuntoa
• B-ajokorttia

Tarjoamme:
• erittäin monipuolisen työnkuvan mielekkäässä ja tiiviissä työyhteisössä
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• säännölliset työajat

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä
aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen
mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 22.04.201905.05.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hampton Bayssä tehdään töitä suurella sydämellä ja aidosta rakkaudesta asiakaspalveluun. Aito ja välitön kansainvälinen tunnelma ravintolassa tempaavat sen asiakkaat mukaansa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt tarjoilijoita kesäkaudelle 2019.

Mikäli olet kielitaitoinen ravintola-alan ylpeä ja innokas tekijä, meillä pääset säteilemään työssäsi kilpaa kesäauringon kanssa. Positiivinen asenne tekemiseen ja oma-aloitteisuus jokaisessa työnkuvassa ovat kaiken perusta. Menestyt tehtävässä, jos olet energinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy kesäpäivänä terassin ollessa täynnä asiakkaita.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 22.04.201905.05.2019

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Asiakasyrityksemme Serena hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen buffet-kokin paikkaan Ravintola Graninaan tulevalle kesäkaudelle.

Buffetkokin tehtäviin kuuluvat buffetruoan valmistus ja muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat kesäkuussa ja työtä on tarjolla elokuun puoliväliin asti. Työtä on tarjolla kesäkuussa noin 24h/vko ja heinäkuusta elokuun puoliväliin kokoaikaisena. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloajoille ja vesipuisto on avoinna joka päivä 1.6.-18.8 ajalla. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen osa-aikaisena.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 18.04.201903.05.2019

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
• konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
• konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
• traktori-/b-ajokorttia
• taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
• omat työvarusteet
• soveltuvaa ammattikoulutusta
• korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja MCY Kotka Oy:lle.

Hakuaika 18.04.201903.05.2019

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 03.05.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 18.04.201902.05.2019

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä.

Haemme nyt joukkoomme aktiivista avainasiakaspäällikköä Ouluun vahvistamaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja keskittymään erityisesti avainasiakkuuksien kehittämiseen. Toimialueenasi on Pohjois-Suomi (Kuopio eteläisimpänä alueena).

Toivomme hakijoilta:
• aikaisempaa B2B-myyntikokemusta ja näyttöjä teknisen alan myyntitehtävistä
• asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
• erinomaisia yhteistyötaitoja ja halua työskennellä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
• kykyä toimia tavoitteellisesti ja itseohjautuvasti
• täsmällisyyttä ja luotettavuutta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
• B-ajokorttia

Katsomme eduksi:
• kokemuksen merkintäalalta ja -laitteista (teollisuuden etiketti-, laser- ja mustesuihkukirjoittimet)
• tehdasympäristön ja teollisuuden ostoprosessien tuntemuksen
• automaation tuntemuksen

Tarjoamme:
• hyvän myyntialueen
• mielenkiintoisia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia myyntityön parissa
• näköalapaikan teollisuuteen ja erinomaisen paikan kasvaa merkintäalan asiantuntijaksi
• kilpailukykyisen palkkauksen johon voit itse vaikuttaa
• paljon haasteellisia työtehtäviä
• yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden
• autoedun

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Jokelalle 2.5.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.

Hakuaika 17.04.201901.05.2019

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin hyvämaineiseen kotimaiseen rakennusalan konserniin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä huhti-toukokuun aikana. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko.

Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä tasolaserista. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneen kuljettajan kanssa.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä omaa autoa. Ajokortti katsotaan kuitenkin eduksi.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön mukavassa työporukassa ja ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16, rekrytointikonsultti Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 16.04.201930.04.2019

Asiakasyrityksemme on kotimainen kuljetusalan yritys, joka hakee kauttamme kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään pääosin arkisin päivävuorossa.

Etsimme kuljetusalan työtehtävistä kiinnostunutta kuljettajaa, jolla on tarvittavat ammattikortit- ja pätevyydet voimassa. Tarjolla on monipuolinen työnkuva, jossa pääset tekemään vaihtolava-, kappaletavara-, ja maansiirtokuljetuksia. Aikaisempi kokemus vastaavista kuljetustöistä on hakijalle eduksi, mutta sitä ei edellytetä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin oman taitotasosi mukaan.

Toivomme hakijoilta:

• sujuvaa suomen kielen osaamista
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• c-korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• reipasta ja oppimishaluista työasennetta

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille alla olevan linkin kautta viipymättä.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-15 välillä, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.04.201929.04.2019

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.04.201929.04.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa kuorma-auton kuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on pitkäaikainen ja kokoaikainen.

Työssä vaaditaan C-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä riittävää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Odotamme työnhakijoiltamme lisäksi riittävää suomen kielen osaamista sekä valmiutta tehdä yövuorotyötä.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 15.04.201929.04.2019

Etsimme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa/maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun työmaakohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joustavalla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Asiakasyrityksemme on kotimainen maanrakennustöihin keskittynyt yritys.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia, joten edellytämme hakijoilta tela-alusteisten kaivinkoneiden hallintaa. Etsimämme henkilö ei vieroksu myöskään lapiointitöitä. Eduksesi luemme kokemuksen erilaisten maansiirtokoneiden käytöstä.

Työ sopii erinomaisesti maanrakennusalan ammattilaisille, joille on karttunut työkokemusta jo useamman vuoden ajalta. Tai voit olla myös alasta kiinnostunut, hieman kokemusta jo töistä kerryttänyt tuleva ammattilainen. Tärkein on hyvä motivaatio ja asenne annettuihin työtehtäviin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, monipuolisen työnkuvan sekä tarvittavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai laittamalla hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse Mikaelille. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Voit myös soittaa Mikaelille suoraan ja kertoa itsestäsi puhelimitse.

Hakuaika 15.04.201929.04.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 15.04.201929.04.2019

Haemme nyt Helsingin Hammaspyörä Oy:lle CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Tattarisuolle. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe 07:00–15:30, 40 h /vko.

Helsingin Hammaspyörä Oy valmistaa vuosikymmenien kokemuksella hammashihnapyöriä, ketjupyöriä ja kuljetinketjupyöriä kokoluokassa noin 20mm-800mm.

Työ on pääosin CNC-sorvausta, josta toivomme hakijoilla olevan edes hieman aikaisempaa työkokemusta. Käytössä on Wincam- ja Fanuc -ohjelmistot, joiden osaaminen auttaa sinua menestymään työssä. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen osaamista.

Tässä työssä arvostamme hyvää asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme tiiviin työyhteisön tuen, asianmukaisen perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen oman osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 09:00-15:00. Ei suoria yhteydenottoja Helsingin Hammaspyörä Oy:lle.

Hakuaika 15.04.201929.04.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kuorma-auton kuljettajaa maansiirtoajoon. Varikko sijaitsee Espoossa ja ajoa on pääosin Uudenmaan alueen sisällä pääosin.

Työtehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-kortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Arvostamme hakijoissamme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kuljetustyöstä, joustavuutta työaikojen suhteen, hyvää työasennetta sekä huolellista ja varmaa otetta ajotyöhön.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Kyseessä on pitkäaikainen työ.

Töitä tehdään ma - pe välillä päivävuorossa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 15.04.201930.04.2019

Muuralan Autohuolto on toiminut Espoossa vuodesta 1989 alkaen.
Maahantuojan valtuuttamana Toyota-huoltona olemme toimineet vuodesta 2005.

Loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle ja nyt pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa.

Muuralan Autohuolto Oy etsii nyt kauttamme reippaita automekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli rekrytoidut suoraan Muuralan Autohuollon työntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8:00-16:00 Espoossa tai Kirkkonummella. Hakemamme henkilö osaa itsenäisesti suorittaa perushuollontehtäviä (öljyn- ja kuluvien osien vaihtoa) ja muita korjaus/vianetsintä työtehtäviä. Työhön tarjotaan kunnollinen perehdytys ja asiantuntevat työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta
• autoasentajan perustutkintoa
• suomen ja englannin kielen osaamista
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus sertifiointia (tarvittaessa järjestetään koulutus)
• luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle työn vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Muuralan Autohuolto Oy:lle.

Hakuaika 12.04.201926.04.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Menumat työllistää 20 henkilöä ja sen toimipaikka sijaitsee Vantaalla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.menumat.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja ammattitaitoista huoltoasentajaa vahvistamaan tiimiämme.

Huoltoasentajana vastaat Menumat-laitteiden huollosta, testauksesta ja kehityksestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös varastointi ja varaosahankinnat. Työtä tehdään arkisin toimipisteessämme Vantaalla klo 8-16. Satunnaisten viikonloppuisin tapahtuvien liikkuvien päivystysvuorojen vuoksi B-ajokortti on kuitenkin tehtävässä välttämätön.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta huoltotehtävistä. Oma-aloitteisuus ja järjestelmällinen ote työskentelyä kohtaan ja hyvä paineensietokyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän laitteiden huollossa, testauksessa ja kehityksessä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan yritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 12.04.201925.04.2019

Etsimme ammattitaitoista kirvesmiestä uudiskohteeseen Helsinkiin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä on tarjolla reilun 12 kuukauden ajaksi.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta (uudiskohteet), itsenäistä työskentelyotetta, omia työkaluja sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan myyntipäällikkö Esa Riikonen, ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 12.04.201926.04.2019

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avaamme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö aloittaa suoraan Ravintola Pallogrillin omana työntekijänä.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen ja ruoan valmistus. Tehtävässä pääset tuomaan oman ammattitaitosi esille monipuolisen ruokalistan ansioista. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ideaalihakijamme on vastuuntuntoinen kokki, joka on suorittanut alan koulutuksen sekä kerryttänyt jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hänellä on motivoitunut työote, hyvä paineensietokyky ja halu sitoutua pitkäaikaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Panostamme laatuun ja viihtyvyyteen, joten monipuoliset työtehtävät tarjoavat varmasti mielekkyyttä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 12.04.201926.04.2019

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avasimme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme vuorovastaavaa tarjoilijaa iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö aloittaa suoraan Ravintola Pallogrillin omana työntekijänä.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työt. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 11.04.201925.04.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Haemme nyt kahta asiakaspalvelijaa/toimipistevastaavaa pääkaupunkiseudun alueelle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena (6-12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Cramo Finlandille vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kaluston hallinta ja kunnossapito pk-seudun toimipisteissämme. Lisäksi vastaat yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoidosta sekä työturvallisuudesta. Työskentelet tarpeen mukaan pk-seudun eri toimipisteissämme tilanteesta riippuen. Työaika on arkisin klo 7-16 välillä, 38 h / viikko.

Tehtävä edellyttää:
• reipasta asiakaspalveluasennetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito on eduksi)
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut ja joustava työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi rakennusalan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 10.04.201924.04.2019

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt IT-tukihenkilöä Vantaan toimistollemme. Työsuhde alkaa määräaikaisena kesätyönä, jonka jälkeen tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä.

Tukipalvelussa tulet antamaan asiakkaille käytännönläheistä käyttäjätukea niin etäyhteydellä kuin paikan päällä asiakkaidemme toimitiloissa eri puolella pääkaupunkiseutua.

Käyttäjätuessa tehtävät saattavat vaihdella hyvin paljon ja tämän takia asiantuntijoilla tulee olla laaja perusteoreettinen ymmärrys laitteiden ja tietoverkkojen toiminnasta erityisesti Microsoft-ympäristöissä. Uusien asiakasprojektien parissa työskennellessäsi saatat esimerkiksi käyttöön ottaa käyttäjäjärjestelmiä sekä antaa loppukäyttäjälle opastusta aiheeseen liittyen.

Emme odota sinulta vuosien kokemusta alalta, mutta toivomme, että olet hankkinut ainakin perustietämyksen alalla vaadittavista tiedoista ja taidoista joko soveltuvan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Työ sopii siis vasta uraansa aloittelevalle IT-alan tulevalle ammattilaiselle tai jo hieman kokemusta kartuttaneelle työntekijälle.

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme:
• Suurta kiinnostusta toimia IT-alan ammattilaisena
• Valmiutta ja halukkuutta kehittää itseään jatkuvasti kehittyvällä alalla
• Suomen kielen erinomaista, sekä englannin kielen hyvää osaamista
• B-ajokorttia sekä ainakin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta

Työssä menestymisen ja viihtymisen kannalta on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia asiakaspalvelutilanteissa maanläheisesti ja asiakkaan ehdoilla. Pidät vaihtelevista päivistä ja loistat teknistä ja loogista ratkaisukykyä vaativissa tehtävissä. Eduksesi luemme myös aikaisemman tuntemuksesi esimerkiksi seuraavissa: VMware, Office365-pilvipalvelut sekä palvelintason Linux-osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ammattitaitoisessa seurassa, nykyaikaisten työvälineiden ja -tekniikoiden avulla. Yrityksessä vallitsee hyvä yhteishenki ja mm. tietoturvaan ja uusien tekniikoiden käyttöönottoihin suhtaudutaan kannustavasti. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Vantaalla kehä kolmosen vieressä.

Työtä tehdään normaalisti 37,5 h/viikko arkisin joustavasti noin klo 08.00 - 16.00. Sopivan henkilön toivomme aloittavan työssään mahdollisimman pian.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.04.201925.04.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 10.04.201925.04.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 09.04.201930.04.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 06.04.201919.05.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Ravintolan keittiössä tehdään aitoa ruokaa tunteella ja ammattitaidolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt kokkeja keittiöönsä kesäkaudelle 2019.

Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoa kohtaan. Tartut toimeen omatoimisesti ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 05.04.201905.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta ei välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.03.201929.04.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 28.03.201927.04.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostuneita henkilöitä, joilla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevissa saneerauskohteissa tehtävät monipuoliset rakennusmiehen työt oman taitotasosi mukaan. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto suoritettuna. Arvostamme sitä, että pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi, joten edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15.30. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9:00-15:00.

Hakuaika 28.03.201927.04.2019

Etsimme maalausalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita pääkaupunkiseudulle. Työt ovat projektiluonteisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin kauttamme.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Toivomme hakijoillta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta alalta, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat hakijat. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan hakijoilla eduksi.

Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 12-15, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271.

Hakuaika 28.03.201927.04.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
• reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
• sujuvaa suomen kielitaitoa
• nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
• kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
• aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
• pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
• ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700eur + provisiosta (keskiansio on 2600eur, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Hakuaika 28.03.201927.04.2019

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin hyvämaineiseen kotimaiseen rakennusalan konserniin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä huhti-toukokuun aikana. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat ensisijaisesti avustavista maanrakennustöistä. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä omaa autoa.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön mukavassa työporukassa ja ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa. Tässä on loistava tilaisuus kerryttää työkokemusta maanrakennusalalta. Voit työskennellä joko kesäkauden loppuun tai mahdollisesti jatkaa myös pidemmälle syksyyn.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16, rekrytointikonsultti Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018