Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia joulu- ja tammikuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat kalustomme huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta raskaan kaluston huolloista ja asennuksista. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kuormausnostureista. Arvostamme vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös tarvittaessa huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain työskentelet myös arki-iltaisin sekä lauantaisin.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 23.12.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkko-/tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävät koostuvat tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Työssä menestyminen edellyttää sähköistysalan pohjakoulutusta, aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta. B-ajokortti, oma auto ja suomen kielen taito ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 05.12.201919.12.2019

Hortex Oy on puutarha-alan tarvikkeiden tukkuliike. Valikoimamme koostuu ulkomaisista ja kotimaisista laatutuotteista niin alan ammattilaisten kuin kotipuutarhureidenkin käyttöön. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hortex.fi.

Hortex Oy etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää Hyvinkäälle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto, pakkaus ja lähetys. Toimit kokeneemman varastotyöntekijän apuna ja saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta varastotöistä ja trukinajotaitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työsuhde on määräaikainen helmikuun alusta toukokuun loppuun asti ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä, yhteensä 40 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hortex Oy:n.

Hakuaika 05.12.201919.12.2019

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt kasvun myötä yhtä yleistimpuria / keittiökalusteasentajaa monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä on monipuolinen työkokemus rakennus- ja remonttitöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta remonttitöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta asennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Työ voi sopia myös aloittelevammalla timpurille tai remonttitaitoiselle, jolla on motivoitunut työasenne ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen perehdytyksen oman taitotasosi mukaan. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 19.12.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 04.12.201904.01.2020

Aventra Oy tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja käyttäjien tunnistamiseen ja käyttöoikeuksien hallinnointiin. Yksinkertaisimmillaan ratkaisu voi olla vaikkapa muovinen tunnistekortti, laajimmillaan joustavasti muokattava globaalin mittakaavan järjestelmä. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Meillä on myös tytäryhtiö Ruotsissa.

Aventralla työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia ja siksi me viihdymmekin täällä. Meillä pääset tekemään töitä rennon rohkeassa porukassa, lahjakkaiden ja menestystäsi tukevien kollegoiden kanssa. Me tuemme yksilöllistä osaamistasi avoimessa työyhteisössä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Etsimme nyt vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia Espooseen.

Työtehtäviisi sisältyy mm.:
- asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse
- kirjastokorttien yms. myyntiä sekä myynnin tukea
- erilaisten tietojen ja rekisterien päivittämistä ja tarkastamista (Excel)
- ostolaskujen käsittelyä ja tarkastusta (Fivaldi)
- laskutusta ja pienimuotoista perintää
- toimistotarvikkeiden tilausta ja kokouskahvitusten järjestämistä
- korttien, tulostimien ja niiden tarvikkeiden tilaamista
- varaston seurantaa ja inventointia
- postin käsittelyä
- henkilöstöhallinnon tukitehtäviä (mm. työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen)
- virkistystoiminnan suunnittelua ja organisoinnin tukemista
- muita yleisiä ja avustavia toimistotehtäviä

Lopullinen toimenkuvasi määräytyy tehtävään koulutustaustasi ja aikaisemman työkokemuksesi perusteella. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa halua oppia ja kehittyä. Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja sinulla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon, ja Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Työssä menestyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä, joustavuutta, empaattista asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Ruotsin kielen taito ja tekninen ymmärrys katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Meillä Aventralla on reipas tekemisen meininki. Saat paljon mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset vaikuttamaan omaan työaikaasi ja työtehtäviäsi voidaan muokata osaamisesi pohjalta. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä Espoon Mikkelänkalliossa. Työsuhde-etuina meillä on mm. liikuntasetelit ja laaja työterveyshuolto vakuutuksineen sekä mukavaa virkistystoimintaa.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta ja työskentelisit mielelläsi pienessä toimistossa mukavassa työyhteisössä, kannattaa hakea paikkaa jo tänään! Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Toivomme kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultin kautta.

Hakuaika 04.12.201918.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia nosturiautonkuljettajia 115-200 tonnimetrisiin asennusnostureihimme pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaista kykyä toimia asiakaslähtöisesti
• kokemusta nosturiautolla työskentelystä
• Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -osatutkintoa
• CE-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
• erittäin oma-aloitteista työasennetta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• vastuunottokykyä ja ahkeruutta

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä virkistyssetelit. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus 18.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 03.12.201917.12.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme varastopäällikköä Hyvinkäälle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi osallistut päivittäisiin varastotehtäviin, kuten keräykseen, pakkaamiseen ja lähetykseen, tavaran vastaanottoon, tuotteiden kasaukseen sekä tilausten hoitoon.

Odotamme sinulta kokemusta varastotyöstä ja sitä, että olet toiminut aikaisemmin esimiesasemassa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Oletko etsimämme varaston rautainen ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsee Etelä-Nurmijärven uusissa ja hienoissa toimitiloissa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä ja toiminta jatkaa kasvuaan. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaation käyttäjä.

Nordqvist Oy muutti 2018 maaliskuussa täysin uuteen ja moderniin tuotantotehtaaseen Nurmijärven Ilvesvuoreen. Työntekijöiden viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota ja moderneista tiloista löytyy mm. täysin uusi kuntosali.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme teknistä ymmärrystä ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä
• tavoitteellista ajattelutapaa sekä ahkeraa työotetta
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
• reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi luemme:
• yleisen kiinnostuksen koneita ja mekaniikkaa kohtaan
• aikaisemman työkokemuksen tuotantotöistä

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro) vuoroviikoin. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan joulukuussa tai tammikuussa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä ti ja to klo 9-11 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Työtehtävät pitävät sisällään kaapelinvetoa ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, liiketunnistimet, rikos- ja paloilmoittimet, ovimagneetit yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-17 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, hieman soveltuvaa työkokemusta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja AG Alarm Group Oy:lle.

Hakuaika 02.12.201901.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 29.11.201916.12.2019

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle automaatioasentajaa tai työteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset automaatioalan asiantuntijoista koostuvaan joukkoon kenttälaiteautomaation asiantuntija- ja tuotetukitehtäviin. Tehtävässä työskentelet pääasiassa itsenäisesti, mutta ajoittain olet myös mukana projekteissa asiantuntijaryhmän jäsenenä suhteellisen vaativissakin asiakaspalvelutehtävissä.

Toimenkuvasi koostuu mm. laitteiden ja järjestelmien huolloista, korjauksista, käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista asiakkaidemme laitoksissa, jotka ovat sijoittuneet eri puolille Suomea sekä ulkomaille.

Tehtävä edellyttää:
• muutaman vuoden kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
• sähköteknisen alan koulutusta
• matkustusvalmiutta
• kykyä kommunikoida englannin kielellä sekä teknisen sanaston hallintaa
• halukkuutta työskennellä myös radiometristen mittalaitteiden parissa

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja ennakkoluulotonta asennetta sekä valmiutta opetella uusia asioita. Tehtävässä pääset hyödyntämään loogista päättelykykyäsi sekä ongelmanratkaisutaitojasi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä
• monipuoliset tehtävät johtavien kenttäautomaatiolaitteiden tuotetuessa
• laitekoulutukset omassa toimipisteessämme sekä päämiestemme tehtailla
• mahdollisuuden maksuttomaan jatkokoulutukseen palveluksessamme
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä halutessasi vapaan autoedun

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Automaatioasentaja/työteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.201913.12.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme jäteautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä. Työ on raskasta fyysistä työtä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys. Odotamme hakijalta hyvää ja reipasta työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja työpäivä alkaa kello 6. Työpäivän pituus vaihtelee 7-10 h välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kokoaikaisesti 37.5 tuntia viikossa. Otamme huomioon myös osa-aikaista työtä etsivät.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:n.

Hakuaika 27.11.201911.12.2019

PakuOvelle.com on vahvasti kasvava muuttamisen tavaratalo, joka tarjoaa asiakkailleen paketti- ja tila-autoja sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Etsimme nyt muuttolaatikoiden vuokrauspalveluihin reipasta ja innokasta pakettiautonkuljettajaa. Tehtävässä kuljetat tyhjiä muuttolaatikoita asiakkaillemme ja noudat niitä asiakkailtamme, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita yleisiä tehtäviä kuten muuttolaatikoiden pesua.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), minkä jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 13-21 välille, 37,5 h/viikko.

Edellytämme hakijoilta:
• B-ajokorttia (ollut voimassa vähintään 2 vuotta)
• mahdollisuutta työskennellä iltavuorossa
• suomen ja/tai englannin kielen taitoa
• hyvää fyysistä peruskuntoa

Arvostamme lisäksi:
• positiivista ja reipasta asennetta
• aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
• kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
• hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.11.201916.12.2019

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle ja Porvooseen.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 16.12.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 27.11.201911.12.2019

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Software Developer to join their product development team.

In this role you will help drive the company’s products forward by creating new features and improving existing ones. Your tasks will be related to fleet control (Navithor). Navitec’s products are applicable to a wide variety of industries, including aviation, automotive, logistics and healthcare.

As an ideal candidate, you have experience of programming with different programming languages. Your team members will support you in your role, but you are expected to show initiative and proactively manage your own work. Though you mostly work at the office in Espoo, you should also be willing to travel abroad on short business trips a couple of times a year.

The job description is flexible and can later be expanded according to your own interests. You can for example participate in implementation projects in the customer interface. At Navitec your own ideas will be valued and you will be encouraged to share them with the team.

We look for:

• Programming skills (C#, .NET, Visual Studio)
• Relevant educational background
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem-solving skills
• Willingness to travel abroad (business trips a couple of times a year)
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Other programming skills (Java Script, REACT)

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual solutions
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)
• Competitive salary

This position is a great opportunity for someone with good programming skills and an interest to become an expert in a highly respected industry. We will consider newly graduates as well as more experienced candidates. This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 11.12.2019 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 26.11.201910.12.2019

Haemme LVI-sukittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat neljän kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti putkien sisäpintojen puhdistuksesta, uusien sisäpintojen (sukkien) käsittelystä ja asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja yleisesti Uudenmaan alueella, joten b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksellämme on tarvetta toimeen tarttuvan asenteen omaavalle työntekijälle, jolta löytyy LVI-asentajan/putkiasentajan perustutkinto ja hieman työkokemusta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta putkien sukitustyöstä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen osaamista.

Tarjoamme paikkaa vakaan pitkäaikaisen kasvun omaavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus halutessaan tehdä myös reissutöitä. Palkka neuvotellaan ehdokaskohtaisesti. Asiakasyrityksessä sovelletaan talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 26.11.201910.12.2019

PRA Group on maailman johtava vakuudettomien kuluttajaluottojen ostamiseen ja perintään keskittynyt, pörssilistattu yritys (NASDAQ: PRAA). Maailmanlaajuisesti meillä on yli 6000 työntekijää 16 eri maassa. Suomen toimistollamme Helsingin Kampissa työskentelee 19 työntekijää moninaisissa rooleissa.

Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.pragroup.fi

Etsimme PRA Suomi Oy:lle perintätyöntekijää pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8:00 ja 18:00 välillä.

TYÖTEHTÄVÄSI
Työssäsi pääset tutustumaan perinteisestä poikkeavaan perintätyöhön ammattitaitoisten työkavereiden tukemana ja perehdyt kuluttajaperinnän tehtäviin monella eri tasolla. Päätyönäsi on perinnän asiakaspalvelu vapaaehtoisen perinnän piirissä. Neuvottelet asiakkaillemme yksilöllisiä ja toimivia maksuratkaisuja sekä puhelimitse, että sähköisiä kanavia pitkin, sekä vastaat erilaisiin asiakastiedusteluihin. Osaamisesi karttuessa saat vastuuta myös oikeudellisen perinnän tehtävissä. Koulutamme sinusta perintäalan monitaiturin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

OLETKO HAKEMAMME HENKILÖ?
Sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta ja olet tehnyt myynti- tai neuvottelutyötä puhelimitse. Kokemuksen perintäalan tehtävistä, sekä toimistotehtävistä katsomme eduksesi. Hyödyt päivittäisessä työssäsi myös ruotsinkielentaidosta.

Arvostat yhteistyön kulttuuria ja toimintaasi määrittää kaupallisen- tai oikeustieteellisen alan opinnot, joista on hyötyä tehtävien hoitamisessa. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä viestinnällisesti varma ja vakuuttava. Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Sen lisäksi, että pienessä tiimissämme pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työpäiväsi muodostuu, PRA Group tarjoaa kansainvälisen toimijan etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen, mutta ennen kaikkea huikeat työkaverit.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15. Pyydämme, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindon kautta.

Hakuaika 26.11.201909.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt ammattitaitoista kokkia vastaamaan lounaskahvilan keittiön toiminnasta sekä vuositasolla noin 30:n tapahtuman catering-ruokien valmistuksesta.

Lounaskahvilassa on tarjolla terveellisiä salaatteja, lounasta sekä monipuolinen valikoima kahvilan muita tuotteita. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, ulkoterassi ja tilat kokous- sekä yksityiskäyttöä varten. Lounaskahvila panostaa raikkauteen, terveellisyyteen sekä raaka-aineiden korkeaan laatuun.

Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää kokoaikatyötä, mutta tapahtumat järjestetään pääasiassa iltaisin tai viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta lounaskahvilaliiketoiminnasta. Odotamme, että olet vastuuntuntoinen kokki, joka on kerryttänyt jo työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä ja positiivisessa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.201909.12.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme vaihtolava-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta:

-ammattipätevyyksiä
-kokemusta vastaavista tehtävistä
-digipiirturikorttia
-BCE-ajokorttia
-reipasta työotetta ja hyvää asennetta

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti myös viikonloppuisin. Päivittäiset työajat vaihtelevat, joten edellytämme joustavuutta niiden suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Janakkalan Jätteenkuljetukseen.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018