Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pääkaupunkiseutu

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsitkö opintojesi ohelle osa-aikaista työtä ihmisten parissa? Oletko myyntihenkinen henkilö ja haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Nyt etsimme motivoituneita varanhankkijoita face-to-face myyntiin Nordic One Oy:lle.

Feissarina pääset tekemään asiakkaiden kanssa kasvokkain tapahtuvaa varainhankintaa.
Työpäivät ovat aina erilaisia ja työkohteet voidaan valikoida sinun toiveidesi mukaisesti.
Tarjoamme sinulle provisiopalkkauksen, jolla pääset itse vaikuttamaan tulotasoosi ilman palkkakattoa! Voit päästä huikeisiin kuukausiansioihin tekemällä vain muutaman päivän viikossa töitä.

Seuraavia luonteenpiirteitä arvostamme työkavereissamme:
• innokkuutta
• myyntihenkisyyttä
• luotettavuutta
• tunnollisuutta

Miksi meille töihin:
• pääset tekemään merkityksellistä työtä
• saat valita itsellesi sopivat työpäivät ja sovittaa ne omien aikataulujesi mukaan
• palkkaa maksetaan tehdyn tuloksen mukaan ja palkkakattoa ei ole, joten hyvällä tekemisellä pääset huippuansioihin
• meillä on laadukas perehdytys työtehtäviin ja innostunut työporukka
• pääset osaksi ammattitaitoista huipputiimiämme

Hakijoita edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, joten laita hakemus meille mahdollisimman pian.
Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme oheisen linkin kautta tai laittaa CV:n ja hakemuksesi sähköpostitse rekrytointia hoitavalle Zuzanna Mazurille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta, puh. 050 411 0263.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3.3 miljardia euroa ja kansainvälisesti työntekijöitä on 46 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja toimimme 21 paikkakunnalla.

DEKRA etsii nyt kauttamme aloittelevaa NDT-tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvoon Kilpilahteen.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kauempaa työhön kulkevalle tarjoamme mahdollisuuden majoitukseen työpisteen lähettyvillä arkisin.

Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille. Odotamme sinulta nuhteetonta taustaa sekä työn luonteen kannalta oman auton käyttömahdollisuus on edellytys.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus, huomioimme nämä myös haussa ja sinulla on mahdollisuus työllistyä muihin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö työllistyy suoraan DEKRAN vakituisesti työntekijäksi.

Miksi töihin DEKRAlle?
• aidosti hyvämaineinen ja vakaa työnantaja, jossa työntekijöiden vaihtuvuus erittäin pientä
• valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä ennen kaikkea mukavan työyhteisön tuen
• kattavat työterveyshuollon palvelut, joka kattaa myös vapaa-ajan
• liikuntasetelit sekä puhelinetu

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. keräystyö, hyllytys, vastaanotto ja lähetysasiakirjojen hoitaminen. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä emme vaadi.

Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Työ edellyttää sinulta myös huolellista ja tarkkaa työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään arkisin aamu- sekä iltavuoroissa, yhteensä 37,5 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazur. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0263 arkisin klo 9-16.30 välillä.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi! Lue lisää osoitteesta https://www.rekomgroup.com/fi

REKOM Group etsii Suomen kasvavaan joukkoon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastuulliseen rooliin.

Projektipäällikkönä vastaat kaikista REKOMin uusista- sekä nykyisistä toimitilaratkaisuista koko Suomen alueella. Osallistut aina tilavaihtoehtojen kartoitusta edeltäviin arviointeihin ja vastaat toimitilan pyörittämiseen tarvittavien lupien hankkimisista sekä valvot koko projektia alusta luovutukseen saakka.

Varmistat hankkeiden tavoitteellisen ja aikataulutetun etenemisen projektisuunnitelman osoittamalla tavalla. Olet yhteydessä eri sidosryhmiin, kuten pääurakoitsijoihin, palvelun/materiaalin toimittajiin sekä viranomaisiin. Toteutat kustannusarviot kustakin projektista sekä toimit budjettien rajoissa.

Tehtävässä edellytetään erinomaista englannin kielen kirjallista- ja suullista taitoa, kokemusta rakentamisen vaiheista ja näyttöä projektin tuloksellisesta johtamisesta. Kykyä verkostoitua, vahvoja sosiaalisia- ja neuvottelutaitoja sekä päätöksentekokykyä. Viestit selkeästi niin sisäisille- kuin ulkoisille sidosryhmille. Valitulta henkilöltä odotamme ymmärrystä rakennusteknisistä- ja taloudellista asioista.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa, Pohjoismaissa sekä Euroopassa, mutta muutoin pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Helsingissä.

Työsi on monipuolista ja vastuullista. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä luomaan viihtyisämpää yöelämää ja näyttämään vahvuuksiasi kasvavassa yrityksessä, jolla on vahva halu kasvaa alan parhaaksi toimijaksi!

Miksi töihin REKOMille?
• pääset osaksi huippua REKOM -perhettä, jossa yhteisöllisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja huumori ovat erityisen suuressa roolissa
• yritys on vakavarainen ja kovan kasvutahdin myötä työntekijöiden on mahdollisuus kehittyä yrityksen laajentuessa
• paljon henkilökohtaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten tapahtumia ja matkoja sekä henkilökuntahinnat kaikissa eri maiden ravintoloissa

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan REKOMin vakituisesti työntekijäksi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 28.09.202205.10.2022

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kaivinkoneen perämiehiä!

Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä. Perämies työskentelee kaivinkonekuskin parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä sopivasti huumorintajua! Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Työtunteja kertyy vähintään 40 h/vko, mutta toivomme hieman joustoa työaikojen suhteen. Työmaat kestävät arviolta marraskuulle saakka, mutta töitä on tarjolla hyvälle tekijälle myös läpi vuoden.

Palkkaus määräytyy vähintään infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkassa otamme huomioon osaamisen ja kokemuksen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 28.09.202205.10.2022

Etsimme useammalle asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle kivi- ja maanrakennusprojekteihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Otamme huomioon kokeneemmat sekä uransa alkutaipaleella olevat työntekijäehdokkaat. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joulukuulle saakka. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös poikkeuksellisesti ympärivuotisen työsuhteeseen.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti 40h/vko, mutta toivomme sinulta pientä joustovaraa työaikojen suhteen.

Eduksi katsomme kokemuksen 3D-koneohjauksesta, voimassa olevan b-ajokortin sekä muut ammattikortit, kuten työturvallisuuskortin.

Työntekijä saa käyttöönsä ensimmäisestä päivästä lähtien myös yksityisen työterveyshuollon palvelut, palkan oman osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä sen päälle asianmukaiset työehtosopimuksen mukaiset korvaukset. Sinulla on mahdollisuus kulkea osaan työkohteisiin yrityksen autolla, joten oman auton käyttömahdollisuutta emme edellytä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalla Laura Pirille p. 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Kerron mielelläni lisätietoja puhelimitse, joten pistä rimpautellen, jos herää kysymyksiä!

Hakuaika 27.09.202211.10.2022

Etsimme juuri nyt useita avustavia työntekijöitä mm. rakennustyömaille. Työkohteet sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla. Töitä tehdään ma-pe 7-15:30, 40h/vko.

Työtehtävät vaihtelevat työmaiden mukaan. Kaikkiin työtehtäviin tarjoamme riittävän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Reipas ja tunnollinen työasenne riittävät varsin hyvin. Työvaatteet ja tarvittavat ammattikortit saat meiltä.

Työt alkavat heti ja töitä on ainakin joulukuulle saakka. Meidän kautta työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset myös muihin työtehtäviin, joten laita hakemus jos etsit töitä tällä hetkellä määräaikaisesti tai pitkäaikaisesti.

Työhakemuksen tekeminen kotisivuillamme on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja mille aikavälille työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisäkysymyksiä ja mahdollista haastattelua ajatellen.

Lisätietoja voit kysellä perjantaisin 10-11 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Voit myös tarvittaessa toimittaa CV:n Mikaelin sähköpostiin. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Järvenpäässä toimivalle nuorekkaalle autokorjaamolle korjaamotyöntekijää / autonasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisimpiä ajoneuvojen asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Mitään erikoisosaamista emme edellytä, mutta perustyöt (jarrupalojen vaihdot, polttimot, renkaiden vaihdot yms.) pitää onnistua itsenäisesti. Tarvittaessa on toki apua saatavilla.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko, klo 8-16.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Kokemus voi olla hankittu myös, vaikkapa autoharrastuksen parista. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tarvittaessa osaat myös palvella asiakasta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen yrityksessä, jossa on hyvä työilmapiiri ja mukava, nuorekas työporukka. Palkkaus määräytyy oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Hae paikkaa oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi osaamisestasi sekä aikaisemmasta historiastasi autojen parissa tai lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 puhelimitse 050 411 0471.

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Haluatko työskennellä baarityöntekijänä rennossa ympäristössä mukavan työporukan kanssa ja juomia tarjoillen? Etsitkö mielenkiintoista työtä ja mahdollisuutta kehittyä baarityöntekijänä?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme alkuun osa-aikaista baarityöntekijää Espooseen. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus tehdä lisää työvuoroja, kun olet näyttänyt osaamisesi.

Baarityöntekijänä työnkuvasi pitää sisällään asiakaspalvelua, juomien anniskelua sekä yleisiä ravintolan viihtyvyyteen liittyviä työtehtäviä rennossa ympäristössä. Perehdytämme sinut työtehtäviin aikaisemman työkokemuksesi huomioon ottaen.

Odotamme sinulta hieman aikaisempaa kokemusta baarissa työskentelystä, 18-vuoden ikää, anniskelu-ja hygieniapassia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta tehdä yövuoroja. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Eduksesi katsomme:
• kokemuksen drinkkien tekemisestä
• oman auton käyttömahdollisuuden työmatkat ja työajat huomioiden
• aikaisemman kokemuksen vastaavasta työympäristöstä

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä tehdään viikonloppuisin kello 21:00-05:00 sekä arki-iltaisin kello 17:00-24:00

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Voit myös soittaa ja sopia itsellesi haastatteluajan.

Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta puh. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta rakennustyöntekijää / nokkaa vastaamaan oman työmaansa toimivuudesta. Nokkamies on työtä tekevä luottohenkilö, joka kommunikoi työnjohtajalle ja valvoo työmaan edistymistä aikatauluineen.

Työkohteet ovat pitkälti linjasaneerauskohteita, joten aikaisempi työskentely vastaavilla työmailla on hakijalle ehdottomasti eduksi. Odotamme lisäksi useamman vuoden rakennustyökokemusta ja halua toimia työmaalla vastuullisessa roolissa.

Edellytämme hakijoilta:
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista rakennustöistä
• rakennuskuvien lukutaitoa
• kykyä työskennellä paineen alla
• hyvät kommunikointitaidot
• suomen kielen osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
• asianmukaisen palkkauksen

Kaikkiin lisätietoihin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0252.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon. Yritys tekee muun muassa erilaisia sähköistystöitä vihreän energian parissa, kuten aurinkopaneeli-, maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennuksia. Kyseessä on nuorekas ja asiansa osaava joukko ihmisiä, jotka kaipaavat kasvun myötä tiimiinsä lisävahvistusta!

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista sähköasennustöistä HYVINKÄÄN ja RIIHIMÄEN alueella.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus, B-ajokortti sekä halu sitoutua ja opetella tavallisesta asennutyöstä poikkeavia työtehtäviä. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen työn suorittamisen kannalta, koska työkohteisiin kuljetaan yrityksen työautolla.

Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa vaikka heti! Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Laura Piriltä, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Kotimainen työkoneiden pesuihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme työkoneiden pesijää / painepesijää. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen.

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten työkoneiden pesut ja pesuhallin yleisen siisteyden ylläpitäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä työnjohtoon ja edistät omalta osaltasi sitä, että koneet saapuvat pesuun tehokkaalla aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vaan tärkeintä on tunnollinen ja oma-aloitteinen otteesi työntekoa kohtaan sekä korkea työmoraalisi. Et pelkää käsiesi likaantumista ja paineen alla työskentely ei tuota harmaita hiuksia. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, joka näkyy myös työn jäljessäsi. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Saat perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Hyvä työasenne riittää.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 30-37,5 h / viikossa.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat päästä osaksi työtä pelkäämätöntä tiimiämme, hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävää koskien voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle useampia reippaita renkaiden vaihtajia ja rengasvaraston hoitajia syksylle. Työt alkavat lokakuussa sovitusti ja päättyvät joulukuun alkuun mennessä.

Renkaiden vaihtajan työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja rengasvaraston hoitajan tehtävissä tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään ma-pe 7,5h päivässä.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laita meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytä hakemukseesi työhistoriasi ja kerro muutamalla sanalla, miksi olet hakenut tähän työtehtävään.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysellä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta arkisin klo 9:00-15:00, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Happy Friends Oy on lounas- catering ravintola yritys, jolla on tällä hetkellä kolme ravintolaa Espoossa. Ravintoloiden keittiön yhdistää cross-kitchen -hengessä makuja maailmalta ja koti-Suomesta.

Happy Friends hakee nyt vahvistusta joukkoonsa tiskarin/keittiöapulaisen tehtävään Espoon ravintoloihin. Etsimme henkilöä, joka on valmis työskentelemään tarpeen mukaan kaikissa kolmessa ravintoloissa. Työajat sijoittuvat ma-pe lounas aikaan 10.30-15.00.

Työtehtäviin kuuluvat astiahuolto, keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut avustavat työt. Odotamme hakijalta reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta. Pystyt työskentelemään kiireessä sekä olet joustava ja oma-aloitteinen.

Edellytämme suomen TAI englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vaihtelevassa työympäristössä ja mahtavassa työporukassa.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, joten laita hakemus meille mahdollisimman pian.
Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme oheisen linkin kautta tai laittaa CV:n ja hakemuksesi sähköpostitse rekrytointia hoitavalle Zuzanna Mazurille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta, puh. 050 411 0263.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa toimeliasta kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun sekä päivään. Arki-illat sekä viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä palkkauksen vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Työssä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja kaikilla työntekijöillä on käytössä myös yksityisen työterveyshuollon palvelut. Eduksi katsomme voimassa olevan b-ajokortin, mutta se ei ole työn kannalta välttämättömyys.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista ruosteenestokäsittelijää vahvistamaan tiimiään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Toivomme sinulta autoasentajan tai automaalarin koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa vakituisena. Töitä tehdään mukavan tiimin kanssa pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua