Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.11.201901.12.2019

Masetti Oy on yksi maan johtavista peräkärryalan yrityksistä, joka on erikoistunut jarrullisiin peräkärryihin ja taukovaunuihin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat EDUARD- ja UNSINN-peräkärryt sekä Masetti Taukovaunut. Tuotevalimoimaan kuuluu myös Masetti alumiinirampit ja ajosillat. Lisäksi Masetti Oy tarjoaa asiakkailleen huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konttori ja päävarasto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turussa.

Masetti Oy etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Osa-aikaisena toimistotyöntekijänä vastaat asiakastilausten käsittelemisestä ja muista toimiston päivittäisistä juoksevista tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua, lähetysten hoitamista, kotisivujen päivittämistä sekä markkinointia. Tulevaisuudessa vastuullasi on mahdollisesti myös verkkokaupan hallinnointi.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työaika alkuvaiheessa 20–30 h/vkossa, mutta työstä on mahdollista saada myös kokoaikainen työ.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 14–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 15.11.201901.12.2019

Masetti Oy on yksi maan johtavista peräkärryalan yrityksistä, joka on erikoistunut jarrullisiin peräkärryihin ja taukovaunuihin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat EDUARD- ja UNSINN-peräkärryt sekä Masetti Taukovaunut. Tuotevalimoimaan kuuluu myös Masetti alumiinirampit ja ajosillat. Lisäksi Masetti Oy tarjoaa asiakkailleen huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konttori ja päävarasto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turussa.

Masetti Oy etsii nyt kauttamme ASENTAJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asentajana / varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset peräkärryjen asennustehtävät. Lisäksi vastaat varaston hallintaan liittyvistä tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta sekä varaosien keräämisestä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran huoltotehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja reipasta työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta kokemusta perustyökalujen käytöstä sekä hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 14.11.201925.11.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Pöyry Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa parinkymmenen hengen tiimiä. Pöyry on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä.

Pöyry vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä sinulla on mahdollisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.11.201926.11.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina asiakasyrityksellemme A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle rakennustöiden valvojaa yrityksen kotipaikkakunnalle Tampereelle. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakentamisen suunnittelun insinööritoimistoja. Yritys on jatkuvasti toimintaansa kehittävä hyvämaineinen, luotettava ja arvostettu kumppani, jonka palvelu kattaa monipuolisesti rakentamisen kaaren suunnittelusta valvontaan ympäri Suomen.
A-Insinööreillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Katso lisää www.ains.fi.

Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä itsenäisesti saaden taustatukea laaja-alaiselta ja osaavalta A-Insinöörien henkilöstöltä. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on useamman vuoden kokemus valvontatyöstä sekä lisäksi mahdollista aikaisempaa kokemusta rakennesuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan tai työnjohtajan tehtävistä. Eduksi luetaan kokemus merkittävistä rakennushankkeista sekä FISE:n valvojan pätevyys.
Arvostamme hakijassa erityisesti oma-aloitteisuutta sekä palvelu- ja kehityshenkisyyttä. Sitoudut hankkeeseen ja haluat oppia tuntemaan asiakkaat sekä heidän tapansa toimia. Viihdyt hyvin rakennustyömaalla ja kykenet ratkaisemaan visaisia pähkinöitä yhdessä muun hankeorganisaation kanssa. Pirkanmaalaisten rakennusliikkeiden laaja tuntemus on myös eduksi.
Tarjoamme sopivalle hakijalle mahdollisuuden päästä käyttämään ja jakamaan osaamistaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä on myös mahdollisuus tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään monipuolisten hankkeiden vaihtelevissa työympäristöissä. A-Insinöörit tarjoaa asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut ja kaikkiaan mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 14.11.201922.11.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallamme osaavaa rakennussiivoojaa Vuoreksessa sijaitsevalle uudisrakennuskohteelle. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti ja kestävät maaliskuun 2020 lopulle.

Tehtävä edellyttää vähintään hieman kokemusta rakennussiivouksesta ja työmaalla toimimisesta. Työ kysyy myös väkevää ja periksiantamatonta asennetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa, klo. 7-15.30 välillä. Projektin jälkeen on mahdollisuus työllistyä seuraavaan kohteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.11.201929.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 14.11.201929.11.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi .

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme NOSTURIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat kalustomme huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta raskaan kaluston huolloista ja asennuksista. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kuormausnostureista. Arvostamme vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös tarvittaessa huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain työskentelet myös arki-iltaisin sekä lauantaisin.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 29.11.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.11.201929.11.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme uuteen toimenkuvaan KORJAAMOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Olet tärkeässä roolissa tukemassa yrityksemme kasvua ja kehittämässä liiketoimintaamme yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti kalustomme korjaus- ja huoltopalveluista. Toimit työnjohdollisessa roolissa ja vastaat korjaamoliiketoiminnasta tulosvastuullisesti. Raportoit tehtävässä yrityksen johdolle.

Työ edellyttää vankkaa talousosaamista. Olet kunnianhimoinen ja kehittämishaluinen raskaan kaluston, kuormausnostureiden tai maanrakennuskonealan ammattilainen. Sinulla on kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja osaat ohjata itsesi lisäksi myös muita. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen ja kykenet ratkaisemaan eteen tulevia haasteita tehokkaasti. Omaat loistavan tilannetajun, jonka avulla tulet helposti toimeen työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 29.11.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 13.11.201928.11.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista floristia Kangasalan alueelle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi muutaman kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä jatkomahdollisuus työllistyöä asiakasyritykseen suoraan.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hyvä peruskunto ja hän on näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöidenkin kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 13.11.201927.11.2019

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Yli 30. vuoden kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt huoltoteknikkoa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä, sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme, mutta työ edellyttää matkustamista koko Suomen alueella.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia vähintään kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme myös soveltuvaa ammatillista koulutusta. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta. Aikaisempi työkokemus alalta, ja erityisesti CNC-koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 27.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 13.11.201901.12.2019

Receptum Software on apteekkien digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste ja asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte. Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ketteriä ja nopeita ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Raision lisäksi Helsingissä ja Torniossa. Olemme osa Receptum-yhtiöiden 80 ammattilaisen porukkaa. Receptum on tehnyt terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja jo vuodesta 2000 ja osa henkilökunnasta on työskennellyt alalla yhdessä vielä 15 vuotta pidempään.

Haemme nyt lisää osaavia ja sitoutuneita devaajia Raision yksikköömme (ent. Vallisdata Oy) suunnittelemaan ja kehittämään MAXX-apteekkijärjestelmää yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Olet mukana luomassa ratkaisua, joka auttaa asiakkaitamme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työsi on pääosin itsenäistä ja pienissä tiimeissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä.

Tärkeimmät osaamisalueesi ovat:
• C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core ja WPF,
• modernit web-teknologiat kuten HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue ja/tai React,
• eduksi katsotaan pilviratkaisuiden ja modernien web-teknologioiden osaaminen sekä kokemus ohjelmistotestauksesta,
• aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta,
• apteekkialan tuntemus on etu, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle. Tärkeintä tulevassa tiimiläisessämme ei ole, että sinulla on mahdollisimman suuri sertifikaatti- ja tekniikkalista CV:ssä, vaan halu kehittyä sekä intohimo tehdä hyvää koodia. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä halusi mukaan kehittämään uutta pilviratkaisua (Azure) tai perinteisempää desktop-ohjelmistoa.

Tarjoamme:
• työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä,
• mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi,
• työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen,
• liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 1.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "ohjelmistokehittäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 13.11.201924.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää polttopuiden valmistukseen. Tehtävässä osallistut polttopuiden pinoamiseen sekä siirtelyyn. Lisäksi tarpeen vaatiessa osallistut muihin yksinkertaisiin työvaiheisiin.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme reipasta asennetta. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa pärjäämään tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 13.11.201927.11.2019

Turun Kasitek Oy on turkulainen vuonna 1997 perustettu sähkökeskusten valmistukseen erikoistunut yritys. Heidän toimipisteensä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Runosmäessä.

Turun Kasitek Oy etsii nyt kauttamme kasvunsa tueksi SÄHKÖKESKUSTEN LOPPUTARKASTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Sähkökeskusten lopputarkastajan työtehtävässä päätehtävinäsi ovat asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjen sähkökeskusten laadunvalvonta ja lopputarkastukset. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennus- ja kokoonpanotyötä sekä tiimiin kuuluvien asentajien ohjeistamista. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö- tai automaatioalan tutkinto), sähköpiirustusten lukutaitoa sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta työskentelystä sähkökeskusten parissa. Toivomme hakijoilta ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Työaika on arkisin klo 8–16, mutta omiin työaikoihin on mahdollisuus myös vaikuttaa. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 13.11.201929.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta varaosamyyjää yritysmyyntiin. Asiakkaamme on ajoneuvojen varaosien tuottaja ja toimittaja, joka palvelee niin yrityksiä kuin kuluttaja-asiakkaita.

Käytännössä työssä käsitellään vauriokorjaamojen varaosatilauksia, tarkistetaan korjauskustannusarvioita sekä järjestetään oikeat varaosat asiakkaalle käytetyistä ja uusista osista. Myyjä toimii yhteyshenkilönä vauriokorjaamojen sekä varaosatoimittajien kanssa.

Toivomme hakijalta:
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Ymmärrystä vauriokorjaamojen toiminnasta
• Auto- ja varaosatuntemusta (Merkkihuoltopuolen tuntemus katsotaan eduksi)
• Moderneja IT taitoja (CABAS järjestelmän tai vastaavan tuntemus katsotaan eduksi)
• Hyvää englannin kielitaitoa (ruotsi katsotaan eduksi, myös muista kielistä voi olla hyötyä)

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden osallistua uudenlaisen palvelukonseptin luomiseen
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
• Nuorekkaan ja rempseän työilmapiirin
• Motivoivan palkkauksen

Uuden tekijän olisi tarkoitus aloittaa tammikuussa 2020. Työt aloitetaan määräaikaisella esim. 4kk pituisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, 7,5h päivässä.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja lunastamaan paikkasi huippumyyjien joukosta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 12.11.201922.11.2019

Turun Markiisi ja Peite on vuonna 1953 perustettu perheyritys, joka tunnetaan vankasta ammattitaidostaan sekä laadukkaista tuotteistaan. Valikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset markiisit, aurinkovarjot, terassilämmittimet, suojapressut, mainosbanderollit sekä sälekaihtimet, rullakaihtimet ja lamellikaihtimet. Valmistamme markiisit ja teemme markiisisuunnitelmat, asennukset, kankaanvaihdot sekä huollot vuosien tuomalla ammattitaidolla.

Tänä päivänä tuotemerkkimme MP-Venekuomu on venepeitteiden valmistuksessa käsite hyvästä laadusta ja huippuosaamisesta. Veneen kuomut kuten, ajokuomut, satamapeitteet, sprayhoodit, puomipeitteet, aurinkokatokset ja kaidekankaat saat meiltä valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä.

Turun Markiisi ja Peite Oy työllistää n 20 henkilöä vakituisesti. Henkilökunta koostuu pääosin ompelijoista ja leikkaajista, joukossa on myös mallimestari, metallityöntekijä, muovihitsauskoneen käyttäjä, markiisien asentaja, pakkaamon työntekijä sekä toimiston väki.

Etsimme nyt joukkoomme tuotanto/kokoonpanotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu venekuomujen kaarien vääntäminen ja heloitus sekä muut tuotannon avustavat työtehtävät kuten asennus ja pakkaaminen. Metallialan osaaminen on eduksi ja hitsaustaito plussaa.

Edellytämme hyviä kädentaitoja ja innokkuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Lisäksi pystyt työskentelmään itsenäisesti sekä ajoittain kiireessä. Etsimämme henkilö on valmis sitoutumaan yritykseen pitkäksi aikaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä. Lisäksi saat vastuullisen ja itsenäisen toimenkuvan, jossa on mahdollisuus syventää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 12.11.201924.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSMAALARIA Perniöön! Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävässä teet sylintereiden ruiskumaalausta, joka pitää sisällään pohja- sekä pintamaalausta. Maalaukset tehdään korkeiden laatuvaatimusten mukaan, joten tarkka ja huolellinen ote työtehtäviä kohtaan ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiseen.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Eniten arvostamme reipasta työskentelyotetta ja luotettavuutta!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Hakuaika 12.11.201926.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.11.201929.11.2019

Puriko pakkasukko ja haluaisit paeta vielä etelän lämpöön, mutta lompakon sisällöllä ei osteta edes junalippua Helsinkiin? Vai onko syksyn työt tulossa päätökseen, mutta talvi sekä alkukevät olisi mahdollista vielä työskennellä, ennen kuin täytyy alkaa lukemaan pääsykokeisiin? Onko kenties pitkä joululoma koulusta mahdollisuutesi tehdä töitä? Vai oletko etsimässä ihan uutta uraa? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä, joten laita meille hakemusta tulemaan. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin välivuosi tulee käytettyä tehokkaasti monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kokemuksestasi, kuten kotityövastuistasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme etsii nopealla aikataululla kauttamme kokoaikaista TORIMYYJÄÄ / KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Turkuun. Myyntikojuna toimivan kaluston asemapaikka on Paimiossa.

Torimyyjänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti erilaisten leipomotuotteiden myyminen Turun kauppatorilla. Työnkuvaan sisältyy myös pakkaamista, kuorman purkamista ja tuotteiden esillepanoa. C-ajokorttia tarvitaan kaluston ajamiseen Paimiosta Turkuun ja takaisin. Etsimme työhön iloista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus alustavasti vuoden loppuun joulusesongin ajan. Viikoittainen työaika on 37,5 h, ja töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa kauppatorin aukioloaikojen mukaan ma–la välillä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Toimintamme on laajentunut vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Haemme nyt ilmastointi-/lämpöpumppuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat, tulevat ammattilaiset.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 11.11.201925.11.2019

Vallilan Takomo on ajoneuvojen jousi- ja alustakorjauksiin erikoistunut täyden palvelun jousitalo. Toimitamme tai asennamme jouset ja jousiratkaisut kaikkiin ajoneuvoihin ja perävaunuihin yli 70 vuoden kokemuksella. Jousitöiden lisäksi asennamme takalaitanostimet ja valmistamme metallikomponentteja teollisuuteen.

Etsimme Vallilan Takomolle ajoneuvoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on mahdollisuus jatkaa yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtäviin kuuluu ajoneuvoasennustöitä pääsääntöisesti raskaaseen ja kevyeeseen hyötyajoneuvokalustoon, mutta myös henkilöautoihin. Ajoneuvojen siirtämistä varten tarvitaan c-ajokorttia, mutta ammattipätevyyksiä ei vaadita. Työaika on maanantaista perjantaihin 7,5h/päivä kello 7-20 välisenä aikana. Työnteko tapahtuu joustavasti Pitäjänmäen ja Vuosaaren toimipaikoissamme.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta
• ajoneuvoasentajan perustutkintoa
• hyvää suomen kielen osaamista
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme:
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• hyvää fyysistä kuntoa
• kykyä toimia ryhmässä

Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja asiakkaiden arvostamassa pitkäaikaisessa perheyrityksessä. Pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja kokenutta tiimiä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työntekijät ovat tarvittaessa tukenasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Vallilan Takomo Oy:lle.

Hakuaika 11.11.201925.11.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työkohde on saneeraustyömaa Kaarinassa, mikä kestää loppuvuoteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat myös jatkossa Turun alueella.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Pienehkö kiinteistöhuoltoalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme KIINTEISTÖHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon tehtävät. Hoidettavat taloyhtiöt sijaitsevat Turun alueella. Työnkuvaan sisältyy erilaisia taloyhtiöiden kunnossapitoon liittyviä ulko- ja sisätöitä, kuten ulkoalueiden kunnossapitoa ja kiinteistöihin liittyviä pieniä huolto- ja korjaustöitä. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta päivystysvalmiutta kiertävissä vuoroissa. Töitä tehdään arkisin klo 7.00–15.30 välillä. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 11.11.201925.11.2019

Asiakkaamme etsii ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on pitkäaikainen vuokratyösuhde.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan tehtävistä taloyhtiöiden porrassiivouksista keskustan alueella ja sen tuntumassa. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi siivousalan työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan jolloin omaa autoa ei tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti. Töitä tehdään arkisin arviolta 20-30 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 08.11.201922.11.2019

Haemme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme aloittelevaa kaivonasentajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Kaivonasentajana työtehtäviisi kuuluvat mm. porakaivojen ja maalämpöputkistojen asennus- sekä huoltotyöt. Työaika on arkipäivisin klo 7-16 välillä, yhteensä 40 h/vko.

Aikaisempi kokemus erilaisista asennustöistä tai esimerkiksi maanrakennusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Työkokemuksen puutteen voit kuitenkin korvata hyvällä työasenteella. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteesi alkuvaiheessa.

Edellytämme hakijoiltamme:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• c-ajokortin
• voimassa olevat työturvallisuus–ja työturvakortit

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus viipymättä.
Hakemuksen voit laittaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa arkisin 9-15 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 08.11.201925.11.2019

Vidamic Ergonomics on ergonomisesti oikein muotoiltujen työpisteiden asiantuntija. Yrityksen älykkäät tuotteet tekevät työympäristöstä terveellisen, mikä estää ja lievittää ongelmia. Tämä vähentää työnantajan sairauspoissaoloista ja kuntoutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Vidamic Ergonomics on yksi Rahmqvist-konsernin yhdeksästä erikoistuneesta tavaramerkistä. Lisää yrityksen taustoista ja tuotevalikoimasta voit lukea yrityksen verkkosivuilta: http://ergonomics.vidamic.fi/

Vidamic Ergonomics etsii nyt kauttamme oma-aloitteista ja innokasta myyntiedustajaa/ergonomiakonsulttia pääkaupunkiseudun myyntialueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Vidamic Ergonomicsin palvelukseen.

Toivomme hakijalta:
• oikeanlaista asennetta myyntityötä kohtaan ja yrittäjähenkisyyttä
• ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä luoda menestyksekkäitä asiakassuhteita
• aitoa halua löytää oikeita ratkaisuja asiakkaille
• halua kehittyä ja luoda uraa erinomaisten tuotteiden parissa
• kykyä kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
• itsenäistä työskentelyotetta
• b-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• kokonaisvaltaisen koulutuksen
• motivoivan ja kilpailukykyisen palkkauksen
• vakavaraisen ja luotettavan työnantajan
• yhtiön auton tai korvauksen oman auton käytöstä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää nopeasti oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p.050 411 0416. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16.

Hakuaika 08.11.201922.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät loppuvuoteen saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista.

Tehtävässä pääset tekemään mm. uudisrakennusten sähköistyksiä, vikatilanteiden selvityksiä, vanhempien kohteiden saneerauksia sekä yleisiä asennustöitä yksityisasiakkaiden luona.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 08.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON teollisuuden sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista. Lisäksi toivomme ymmärrystä prosessien sähköistyksistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 08.11.201922.11.2019

Cervi Talotekniikka Oy on kovaa vauhtia kasvava täyden palvelun ilmanvaihtoalan yritys, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun, olipa sitten kyseessä ilmanvaihdon puhdistus, huolto tai korjaus. Yrityksen tämän hetkiset toimialueet ovat Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Pirkanmaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi. Työkohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Lisää yrityksestä löydät osoitteesta www.cervi.fi

Cervi etsii nyt Tampereella sijaitsevaan yksikköönsä ammattitaitoista ja haasteita pelkäämätöntä IV-projektipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tehtävässä vastaat saneerauspuolen korjauspalvelusta ja -urakoinnista. Toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Nyt avoinna oleva tehtävä ei ole Cervillä uusi, vaan toiminta on jo aikaisemman projektipäällikön toimesta hyvässä vauhdissa. Tampereen toimipisteessä et ole yksin vaan tukenasi ovat aluejohtaja ja toinen projektipäällikkö.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta IV-projektipäällikön tehtävästä sekä taustaa myös varsinaisesta työmaatyöskentelystä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusteknikko tai -insinöörin tai vastaava. Tehtävässä keskeisenä osa-alueena on tarjouslaskenta ja edellytämmekin sinulta laskennasta vahvaa ymmärrystä sekä kattavaa kokemusta. Henkilönä olet motivoitunut työstäsi ja haluat kehittää sitä, omaat lisäksi hyvät myynti- ja asiakaspalvelutaidot, hallitset IV-alan työskentelyn käytännössä ja osaat ohjata asentajia. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi ja sopivassa määrin huumorintajuinen.

Projektipäällikön tehtävä avaa sinulle ainutlaatuisen näkymän ja mahdollisuuden olla mukavana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset työskentelemään huumorintajuisessa huippujengissä muiden huippuosaajien kanssa. Tehtävän kautta sinulle avautuu mahdollisuus ainutlaatuiseen urakehitykseen sekä kilpailukykyiseen osaamistasi vastaavan palkkaan.

Oletko etsimämme IV-projektipäällikkö? Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta, CV:si voit lähettää erillisellä sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 08.11.201924.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 08.11.201921.11.2019

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks Oy etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Olet luotettava tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja/tai viron kielen taitoa.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, kuitenkin suurimmaksi osaksi Helsingin alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 37.5 h/viikko.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 07.11.201924.11.2019

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Software Developer to join their product development team.

In this role you will help drive the company’s products forward by creating new features and improving existing ones. Your tasks will be related to fleet control (Navithor). Navitec’s products are applicable to a wide variety of industries, including aviation, automotive, logistics and healthcare.

As an ideal candidate, you have experience of programming with different programming languages. Your team members will support you in your role, but you are expected to show initiative and proactively manage your own work. Though you mostly work at the office in Espoo, you should also be willing to travel abroad on short business trips a couple of times a year.

The job description is flexible and can later be expanded according to your own interests. You can for example participate in implementation projects in the customer interface. At Navitec your own ideas will be valued and you will be encouraged to share them with the team.

We look for:

• Programming skills (C#, .NET, Visual Studio)
• Relevant educational background
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem-solving skills
• Willingness to travel abroad (business trips a couple of times a year)
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Other programming skills (Java Script, REACT)

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual solutions
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)
• Competitive salary

This position is a great opportunity for someone with good programming skills and an interest to become an expert in a highly respected industry. We will consider newly graduates as well as more experienced candidates. This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 24.11.2019 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 07.11.201921.11.2019

Etsimme nyt kotimaiselle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys sillä työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oman auton käyttömahdollisuutta
• rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
• kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 07.11.201921.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kahta ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa yrityksen sopimusasiakkaiden asuin- ja liikekiinteistöissä tapahtuvaa vianetsintää ja huoltotyötä Tampereen talousalueella. Muuten työ on uudis- ja saneerauskohteissa tapahtuvaa asennustyötä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta päteville työntekijöille tarjotaan vuokratyösuhteen jälkeen paikka vakituisena työntekijänä yrityksen omilla kirjoilla.

Arvostamme työnhakijassa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä myös vaativissa työkohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähköistysalan perustutkintoa
• 3-5 vuoden työkokemusta
• valmiutta tehdä keikkatyötä huoltokohteissa
• kykyä työskennellä yksin ja itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
• ajokorttia
• voimassa olevaa työ- ja sähkötyöturvakorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten työkohteiden parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• osaavan työyhteisön tuen
• pitkäaikaisen työn hyvin menestyvässä sähköasennusyrityksessä

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Soita ja varaa haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8:00-16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää myös hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakuaika 07.11.201921.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 07.11.201921.11.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin 37,5h/viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.11.201922.11.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ruiskumaalaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä maalataan korkeapaineruiskulla työkoneita ja niiden osia. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet. Maalauksen lisäksi työntekijän on tarkoitus osallistua avustavaan kokoonpanotyöhön, esimerkiksi maalattujen kappaleiden kuivatuksen aikana. Kokoonpanoa tehdään kokeneemman työntekijän parina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot ruiskumaalauksesta
• Yleistä kädentaitoa
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme konekuskeja tulevalle talvikaudelle. Työt alkavat heti kun lumisade alkaa ja kestää ensi vuoden keväälle asti. Työajat sijoittuvat ilta- ja yöajalle jolloin työtunteja kertyy vaihtelevasti, koska työ on hyvin riippuvainen sääolosuhteista.

Edellytämme hakijalta edes hieman aikaisempaa kokemusta talvikunnossapidon työtehtävistä ja mielellään vielä isompien koneiden käytöstä.

Toivomme hakijoilta:
• joustavuutta työaikojen suhteen
• c–ajokorttia
• suomen kielen osaamista

Eduksesi luemme voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Työt alkavat sesongin alkaessa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-15:00 rekrytointikonsultti Mikael Karlsson 050 411 0252.

Hakuaika 06.11.201924.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä monipuolisista sähkötöistä. Työkohteet ovat pääasiassa kiinteistöpuolen uudis- ja saneerauskohteita.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään kahden vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työn suorittaminen edellyttää myös B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• monipuolisia työtehtäviä
• hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt palvelukoordinaattoria vahvistamaan asiakaspalvelutiimiään. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Tehtävä on osa-aikainen ja työtä tehdään 20-37,50 h / viikko. Työajat vaihtelevat arkisin klo 8-18 välillä ja lauantaisin 9-15 välillä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat erilaiset back office-tehtävät sekä ratkaiset ja selvität toimeksiantoihin liittyviä kysymyksiä puhelimitse. Reklamaatioiden käsittely on myös osa toimenkuvaasi.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä suomen ja ruotsin kielen taitoa. Tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, omatoiminen ja aikaansaava henkilö, joka tarttuu tehtävään kuin tehtävään rohkeasti ja positiivisella - kyllä onnistuu -asenteella!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, mahtavat työkaverit sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet. Saat työyhteisön tuen työllesi sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa!

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa myös kokemusta maalaus- ja tasoitetöistä sekä huolellista työnjälkeä.

Työt ma-pe klo: 7–15:30. Asiakasyrityksemme on kotimainen rakennusalalla toimiva perheyritys.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista toimistoassistenttia Vantaalle.

Työtä on alkuun tarjolla noin 2 päivää viikossa ja työvuorot/-tunnit ovat joustavasti sovittavissa. Keväällä ja kesällä yrityksessä on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti (37,5h/viikko), joten tehtävä sopii hyvin esim. korkeakouluopiskelijalle.

Tehtäviisi kuuluu mm. laskutus, taloushallinnon avustavat tehtävät, kirjanpitoaineiston esivalmistelu tilitoimistolle ja ajoneuvokauppasopimusten jatkohoito kuten rekisteröinti-, vakuutus- sekä rahoitusasiat. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä nuorekkaat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Aiempi työkokemus edellä mainituista työtehtävistä on eduksi, mutta kokemuksen puutetta voit paikata reippaalla asenteella ja oppimisinnolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kohtuullisia IT-taitoja.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää Helsingin keskustan lähellä sijaitsevalle työmaalle. Töitä riittää ainakin vuoden 2020 helmikuun loppuun asti ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen). Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 06.11.201925.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalan Kopal Oy:lle suorarekrytointina CNC-koneistajaa vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kangasalan Kopal Oy on vuonna 2002 perustettu CNC-koneistusalan perheyritys. Yrityksen toiminta perustui aluksi suunnittelu- ja projektitöihin. Nykyisin koneistus on yrityksen tekemisen ydintä. Kopal onkin vahva vaativissa koneistuksissa ja 3D-muotojen työstössä. Asiakaslähtöinen palvelu kattaa alihankintakoneistukset yksittäiskappaleista sarjatuotantoon, työvälineet muoteista kiinnittimiin sekä laitekokonaisuuksien toimitukset.

Koneet ovat pystykaraisia 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia Fanucin, Mitsubishin ja Siemensin ohjauksella. Ohjelmoinnit tehdään MasterCamilla. Suunnittelupuolella on käytössä Solid Works-ohjelmisto. Kappaleiden kokoluokka on pääsääntöisesti käsin nosteltavaa.

Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti. Työaika on pääosin päivävuoroa 37,5 h / vko, klo 8:00-16:00, mutta ajoittain työtä tehdään myös kahdessa vuorossa (aamu-ilta). Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
• oppimishalua ja ongelmanratkaisukykyä
• tarkkaa työotetta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä
• CAM-ohjelmointitaito on eduksi ja toivottavaa

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asialliset ja siistit työtilat nykyaikaisin työvälinein. Tilaukset ovat erilaisia yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja, mikä osaltaan lisää tehtävän monipuolisuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 06.11.201924.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun ja Turun lähialueen kohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous sekä toimistosiivoukset. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 06.11.201920.11.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Kahvila Kyrönlahti on valtatie 65 varrella, noin vartin matkan päässä Ylöjärven keskustasta, Kyrönlahdessa sijaitseva kahvila, grilli sekä pieni kauppa. Kahvila tarjoaa grilliruuan, kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös lounasta. Kahvilan pihapiirissä on myös muun muassa ST1-asema, kampaamo sekä vene- ja mökkimyyntiä. Kahvilaa on kehuttu lämminhenkisestä asiakaspalvelusta ja hyvistä tuotteistaan.

Haemme Kahvila Kyrönlahteen osa-aikaista kahvilatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja olisi talvikaudella 18h/vko, mutta kesäkaudella on mahdollista työskennellä täysillä viikkotyötunneilla. Työt on mahdollista aloittaa heti, mutta viimeistään joulukuun alussa.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistus, kassanhoito, kuorman purkaminen, tiskien pesu sekä kahvilan ja kaupan muu siistiminen. Kahvilassa valmistettaviin ruokiin saa perehdytyksen. Kahvilassa on myös veikkauskone, joten aiempi kokemus veikkauksen pelien tekemisestä katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalla on myös hyvä olla hygieniapassi, mutta se on mahdollista hyvälle hakijalle järjestää työsuhteen alettua. Työtä tehdään hakijan osaamisen mukaan yksin tai työkaverin kanssa. Työtä tehdään kahvilan aukioloaikojen sisällä eli ma-pe 6-18, la 8-18 ja su 10-18.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 05.11.201924.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiä.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
• vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
• vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.11.201924.11.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin tuotanto- ja logistiikkatiloja kuin toimisto- ja liiketiloja. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme nyt aluepäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Aluepäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotanto- ja logistiikkatilojen sekä toimisto- ja liiketilojen välityksestä yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan ja monipuolisen kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 24.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluepäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 05.11.201919.11.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme jäteautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä. Työ on raskasta fyysistä työtä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys. Odotamme hakijalta hyvää ja reipasta työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja työpäivä alkaa kello 6. Työpäivän pituus vaihtelee 7-10 h välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 05.11.201919.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia LVI-asentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on talotekniikan alan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.11.201919.11.2019

U-H Talotekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu monipuolinen LVI-urakoitsija. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa aina hyvällä asenteella ja ammattitaidolla. Työllistämme yli 25 henkeä ja toimintamme pääpäino on tällä hetkellä saneerauskohteissa. Asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, yrityksistä, pääkaupunkiseudun kaupungeista kuin yksityisistä henkilöistä.

Etsimme LVI-asentajia U-H Talotekniikalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Olet etsimämme asentaja/eristäjä, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 01.11.201919.11.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt bioanalyytikkoa tai laboranttia laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan ELISA-analyysien suorittaminen. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. geeli-, HPLC- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 19.11.2019 mennessä. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 01.11.201919.11.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt projektipäällikköä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöamme.

Projektipäällikkönä tulet osaksi projektipäällikkötiimiä, joka vastaa monipuolisten kansainvälisten asiakasprojektien toteuttamisesta. Tehtävässäsi toimit projekteissa pääyhteyshenkilönä asiakkaalle ja toteuttavalle tiimille sekä vastaat projektin raportoinnista asiakkaille. Lisäksi vastaat aikataulutuksesta, työtehtävien suunnittelusta ja koordinoinnista sisäisesti. Teet läheistä yhteistyötä prosessikehityksen, laadunvalvonnan, tuotannon sekä projektijohdon ja myynnin kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. luonnontieteellinen tai tekninen) ja aiempaa merkittävää kokemusta projektitoiminnasta. Työkokemus lääketeollisuudessa ja GMP-vaatimuksien ymmärtäminen on etu. Lisäksi tarvitset hyviä neuvottelutaitoja sekä halua ja kykyä ratkaista erilaisia ongelmatilanteita haastavissa biologisten lääkkeiden kehitys- ja tuotantoprojekteissa. Edellytämme erinomaista englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset kansainväliselle näköalapaikalle modernien bioteknologisten lääkeaihioiden kehityksessä ja tuotannossa. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 19.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "projektipäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 01.11.201918.11.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme reipasta ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle. Työsuhde alkaa joulukuun puolivälissä 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on tarkoitus jatkaa yrityksen työntekijänä.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan tehtävistä taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen sekä mahdollisesti palvelutalojen porras- ja saunatilasiivouksista. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi siivousalan työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Työvälineet ovat valmiina työkohteissa, joten niitä ei tarvitse kuljettaa kohteesta toiseen. Työkohteet sijaitsevat suhteellisen lähellä toisiaan ja paikasta toiseen siirtyminen onnistuu hyvin esim. polkupyörällä.

Töitä tehdään arkisin 5 h päivässä, 25 h viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 30.10.201920.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pesulatyöntekijöitä Turkuun. Työ on arkisin tehtävää vuorotyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tuurauskeikat kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa työvaatteiden lajittelua, viikkausta ja muita pesulan yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Työssä menestymiseen vaaditaan suomen kielen perusteita.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 28.10.201928.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tuotanto-/kokoonpanotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018