Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia joulu- ja tammikuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat kalustomme huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta raskaan kaluston huolloista ja asennuksista. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kuormausnostureista. Arvostamme vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös tarvittaessa huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain työskentelet myös arki-iltaisin sekä lauantaisin.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 23.12.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 09.12.201923.12.2019

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkko-/tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävät koostuvat tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Työssä menestyminen edellyttää sähköistysalan pohjakoulutusta, aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta. B-ajokortti, oma auto ja suomen kielen taito ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 09.12.201918.12.2019

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Kasvumme jatkuu edelleen erittäin voimakkaasti ja siksi haemme nyt tiimiimme kahdeksaa KONEOPERAATTORIA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon!

Koneoperaattorina/tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe ja alussa pääosin päivävuorossa klo 8-16. Edellytämme työntekijöiltämme kuitenkin valmiutta tulevaisuudessa työskennellä myös aamu- ja iltavuoroissa klo 7-15 ja klo 15-23.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat 02.01.2020/ sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 50 ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät alkuun Click Henkilöstöpalveluiden työntekijöksi, mutta määräajan jälkeen työntekijät siirtyvät vakituiseen työsuhteeseen Opes Corporation Oy:lle. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 05.12.201919.12.2019

Hortex Oy on puutarha-alan tarvikkeiden tukkuliike. Valikoimamme koostuu ulkomaisista ja kotimaisista laatutuotteista niin alan ammattilaisten kuin kotipuutarhureidenkin käyttöön. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hortex.fi.

Hortex Oy etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää Hyvinkäälle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto, pakkaus ja lähetys. Toimit kokeneemman varastotyöntekijän apuna ja saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta varastotöistä ja trukinajotaitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työsuhde on määräaikainen helmikuun alusta toukokuun loppuun asti ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä, yhteensä 40 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hortex Oy:n.

Hakuaika 05.12.201920.12.2019

Haemme nyt asiakasyritykselle sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut yritys, joka tekee laadukasta sähköurakointia, sähköasennuksia sekä sähköhuoltoa. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja ovat pääasiassa kerrostalotyömaita.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta, muutaman vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä (uudisrakennus- tai linjasaneerauskohteista) sekä kuvienlukutaitoa. Kohteissa on tukenasi kärkimies, mutta työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassaolevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja ensiapukortit, mutta tarvittavat koulutukset on myös mahdollista suorittaa kauttamme.

Työt alkavat viimeistään tammikuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 05.12.201919.12.2019

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt kasvun myötä yhtä yleistimpuria / keittiökalusteasentajaa monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä on monipuolinen työkokemus rakennus- ja remonttitöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta remonttitöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta asennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Työ voi sopia myös aloittelevammalla timpurille tai remonttitaitoiselle, jolla on motivoitunut työasenne ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen perehdytyksen oman taitotasosi mukaan. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 19.12.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 05.12.201919.12.2019

Piiloset on vuonna 1978 perustettu kotimainen yksilöllisten silmälasilinssien, piilolinssien hoitonesteiden sekä näköhyvinvointituotteiden valmistaja. Tuomme maahan myös piilolinssejä, silmälasikehyksiä, aurinkolaseja sekä optisen alan laitteita optikoiden ja silmälääkäreiden käyttöön. Korkealaatuiset Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan tehtaillamme Liedossa. Katso lisää http://www.piiloset.fi.

Haemme nyt tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen silmälasilinssien pinnoitukseen. Työtehtävässä hoidat silmälasilinssien koneellista pinnoitusta sekä laadunvalvontaa. Osallistut tarvittaessa myös muihin linssivalmistuksen työvaiheisiin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta työelämästä, mieluiten tuotannollisista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa sekä halua oppia uutta. Työ edellyttää myös virheetöntä värinäköä. Sinun ei tarvitse olla optisen alan ammattilainen sillä tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme näköalapaikan optisen alan markkinoille, nykyaikaiset työvälineet, paljon mielenkiintoisia haasteita ja pitkäaikaisen työsuhteen vakaassa kotimaisessa perheyrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.12.201920.12.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta varaosamyyjää yritysmyyntiin. Asiakkaamme on ajoneuvojen varaosien tuottaja ja toimittaja, joka palvelee niin yrityksiä kuin kuluttaja-asiakkaita.

Käytännössä työssä käsitellään vauriokorjaamojen varaosatilauksia, tarkistetaan korjauskustannusarvioita sekä järjestetään oikeat varaosat asiakkaalle käytetyistä ja uusista osista. Myyjä toimii yhteyshenkilönä vauriokorjaamojen sekä varaosatoimittajien kanssa.

Toivomme hakijalta:
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Ymmärrystä vauriokorjaamojen toiminnasta
• Auto- ja varaosatuntemusta (Merkkihuoltopuolen tuntemus katsotaan eduksi)
• Moderneja IT taitoja (CABAS järjestelmän tai vastaavan tuntemus katsotaan eduksi)
• Hyvää englannin kielitaitoa (ruotsi katsotaan eduksi, myös muista kielistä voi olla hyötyä)

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden osallistua uudenlaisen palvelukonseptin luomiseen
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
• Nuorekkaan ja rempseän työilmapiirin
• Motivoivan palkkauksen

Uuden tekijän olisi tarkoitus aloittaa tammikuussa 2020. Työt aloitetaan määräaikaisella esim. 4kk pituisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, 7,5h päivässä.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja lunastamaan paikkasi huippumyyjien joukosta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 05.12.201920.12.2019

Toimeksiantajayrityksemme on Kihniössä sijaitseva luotettava ja vakaa puuteollisuuden toimija, joka tuottaa erilaisia puutuotteita ulko- ja sisäkäyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa ulkoverhouslaudat, painekyllästetyt puutuotteet, sisustuspaneelit ja listat. Tuotteita valmistetaan asianmukaisissa teollisissa höyläämö-, saha- ja pintakäsittelytiloissa.

Etsimme toimeksiantajallemme yhteensä neljää työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävissä on määrä aloittaa sopimuksen mukaan tammikuun 2020 alussa. Työt alkavat kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy toimeksiantajamme palvelukseen.

Hakijoiden aiemman taustan ja osaamisen mukaan työtehtäviä on tarjolla joko yrityksen höyläämöllä/sahalla tai pintakäsittelypuolella. Höyläämöllä ja sahalla puutavaraa työstetään haluttuun mittaan ja muotoon höylillä ja vannesahoilla. Pintakäsittelypuolen työtehtävät koostuvat puolestaan puutuotteiden maalaustöistä teollisella linjastolla.

Etsimme toimeksiantajamme avoimiin tehtäviin täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on kiinnostus ja halukkuus puuteollisuuden tuotantotehtäviä kohtaan. Työtehtäviin, -koneisiin ja -tapoihin perehdytetään tarkemmin työsuhteen alussa. Pitkäaikainen aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä ei ole edellytys työssä menestymiseen, mutta aiempi työ- tai opintotausta esimerkiksi teollisuus-/tuotantotöistä, puutuotteiden valmistamisesta tai pintakäsittelyyn liittyvistä tehtävistä voi olla plussaa. Reipas ja motivoitunut asenne on ratkaisevinta!

Työtä tehdään tilanteen mukaan joko päivävuorossa tai 2-vuorotyönä. Päivävuorot sijoittuvat arkisin klo 7:15-15:45 väliselle ajalle. 2-vuorotyössä työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 6:00-14:00 ja iltavuorossa noin 14:00-22:00 välisinä aikoina. Hakijalta edellytetään valmiutta tarvittaessa kummankin tyyppiseen työaikaan. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta, kilpailukykyisellä palkkauksella.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin älä epäröi lähettää hakemusta! Haastatteluita tehtäviin järjestetään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 05.12.201920.12.2019

Toimeksiantajayrityksemme on Kihniössä sijaitseva luotettava ja vakaa puuteollisuuden toimija, joka tuottaa erilaisia puutuotteita ulko- ja sisäkäyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa ulkoverhouslaudat, painekyllästetyt puutuotteet, sisustuspaneelit ja listat. Tuotteita valmistetaan asianmukaisissa teollisissa höyläämö-, saha- ja pintakäsittelytiloissa.

Etsimme toimeksiantajallemme yhteensä neljää työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävissä on määrä aloittaa sopimuksen mukaan tammikuun 2020 alussa. Työt alkavat kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy toimeksiantajamme palvelukseen.

Hakijoiden aiemman taustan ja osaamisen mukaan työtehtäviä on tarjolla joko yrityksen höyläämöllä/sahalla tai pintakäsittelypuolella. Höyläämöllä ja sahalla puutavaraa työstetään haluttuun mittaan ja muotoon höylillä ja vannesahoilla. Pintakäsittelypuolen työtehtävät koostuvat puolestaan puutuotteiden maalaustöistä teollisella linjastolla.

Etsimme toimeksiantajamme avoimiin tehtäviin täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on kiinnostus ja halukkuus puuteollisuuden tuotantotehtäviä kohtaan. Työtehtäviin, -koneisiin ja -tapoihin perehdytetään tarkemmin työsuhteen alussa. Pitkäaikainen aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä ei ole edellytys työssä menestymiseen, mutta aiempi työ- tai opintotausta esimerkiksi teollisuus-/tuotantotöistä, puutuotteiden valmistamisesta tai pintakäsittelyyn liittyvistä tehtävistä voi olla plussaa. Reipas ja motivoitunut asenne on ratkaisevinta!

Työtä tehdään tilanteen mukaan joko päivävuorossa tai 2-vuorotyönä. Päivävuorot sijoittuvat arkisin klo 7:15-15:45 väliselle ajalle. 2-vuorotyössä työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 6:00-14:00 ja iltavuorossa noin 14:00-22:00 välisinä aikoina. Hakijalta edellytetään valmiutta tarvittaessa kummankin tyyppiseen työaikaan. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta, kilpailukykyisellä palkkauksella.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin älä epäröi lähettää hakemusta! Haastatteluita tehtäviin järjestetään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.12.201904.01.2020

Aventra Oy tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja käyttäjien tunnistamiseen ja käyttöoikeuksien hallinnointiin. Yksinkertaisimmillaan ratkaisu voi olla vaikkapa muovinen tunnistekortti, laajimmillaan joustavasti muokattava globaalin mittakaavan järjestelmä. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Meillä on myös tytäryhtiö Ruotsissa.

Aventralla työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia ja siksi me viihdymmekin täällä. Meillä pääset tekemään töitä rennon rohkeassa porukassa, lahjakkaiden ja menestystäsi tukevien kollegoiden kanssa. Me tuemme yksilöllistä osaamistasi avoimessa työyhteisössä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Etsimme nyt vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia Espooseen.

Työtehtäviisi sisältyy mm.:
- asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse
- kirjastokorttien yms. myyntiä sekä myynnin tukea
- erilaisten tietojen ja rekisterien päivittämistä ja tarkastamista (Excel)
- ostolaskujen käsittelyä ja tarkastusta (Fivaldi)
- laskutusta ja pienimuotoista perintää
- toimistotarvikkeiden tilausta ja kokouskahvitusten järjestämistä
- korttien, tulostimien ja niiden tarvikkeiden tilaamista
- varaston seurantaa ja inventointia
- postin käsittelyä
- henkilöstöhallinnon tukitehtäviä (mm. työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen)
- virkistystoiminnan suunnittelua ja organisoinnin tukemista
- muita yleisiä ja avustavia toimistotehtäviä

Lopullinen toimenkuvasi määräytyy tehtävään koulutustaustasi ja aikaisemman työkokemuksesi perusteella. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa halua oppia ja kehittyä. Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja sinulla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon, ja Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Työssä menestyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä, joustavuutta, empaattista asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Ruotsin kielen taito ja tekninen ymmärrys katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Meillä Aventralla on reipas tekemisen meininki. Saat paljon mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset vaikuttamaan omaan työaikaasi ja työtehtäviäsi voidaan muokata osaamisesi pohjalta. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä Espoon Mikkelänkalliossa. Työsuhde-etuina meillä on mm. liikuntasetelit ja laaja työterveyshuolto vakuutuksineen sekä mukavaa virkistystoimintaa.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta ja työskentelisit mielelläsi pienessä toimistossa mukavassa työyhteisössä, kannattaa hakea paikkaa jo tänään! Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Toivomme kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultin kautta.

Hakuaika 04.12.201918.12.2019

Puriko pakkasukko ja haluaisit paeta vielä etelän lämpöön, mutta lompakon sisällöllä ei osteta edes junalippua Helsinkiin? Vai onko edessäsi pääsykokeet ja ennen lukuprosessin aloittamista haluaisit saada kerättyä säästöön rahaa, jotta vapaina hetkinä on mahdollista virkistäytyä ja pitää hauskaa? Palasitko juuri armeijasta ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta? Vai oletko etsimässä ihan uutta uraa? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kokemuksestasi, kuten kotityövastuistasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.12.201918.12.2019

Ekisähkö Oy on turkulainen, vuonna 1991 perustettu sähköalan perheyritys. Toteutamme onnistuneella lopputuloksella mm. sähköasennukset, sähköurakoinnit, lattialämmitykset, rännien sulanapidot, led-valaistukset ja muut sähkötyöt tarpeesi mukaan. Kokemuksemme ansiosta työt suoritetaan aina turvallisesti ja luotettavasti, asiakkaan toiveiden mukaan.

Ekisähkö Oy etsii kauttamme SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät ovat pääasiassa yksityisille asiakkaille sekä taloyhtiöille tehtäviä monipuolisia keikkahommia, mutta lisäksi työssä voi tulla vastaan satunnaisia teollisuuden kohteita. Työpäiväsi ovat siis erittäin monipuolisia ja sisältävät töitä pienemmistä kohteista suurempiin kokonaisuuksiin. Työskentely tapahtuu ma-pe  klo 7:30-16:00 välillä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista, kokemusta vianetsinnästä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta itsenäisestä keikkatyöskentelystä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenne, luotettavuus sekä asiakaspalveluhenkisyys! Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. Ekisähkö Oy ei vastaa tiedusteluihin tässä vaiheessa.

Hakuaika 04.12.201918.12.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia nosturiautonkuljettajia 115-200 tonnimetrisiin asennusnostureihimme pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaista kykyä toimia asiakaslähtöisesti
• kokemusta nosturiautolla työskentelystä
• Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -osatutkintoa
• CE-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
• erittäin oma-aloitteista työasennetta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• vastuunottokykyä ja ahkeruutta

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä virkistyssetelit. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus 18.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 03.12.201917.12.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme varastopäällikköä Hyvinkäälle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi osallistut päivittäisiin varastotehtäviin, kuten keräykseen, pakkaamiseen ja lähetykseen, tavaran vastaanottoon, tuotteiden kasaukseen sekä tilausten hoitoon.

Odotamme sinulta kokemusta varastotyöstä ja sitä, että olet toiminut aikaisemmin esimiesasemassa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Oletko etsimämme varaston rautainen ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 03.12.201909.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta ALOITTELEVAA SÄHKÖASENTAJAA Turkuun uudiskohteisiin. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen.

Työskentely tapahtuu erilaisissa uudiskohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä tai jo alalta kokemusta hankkinut henkilö.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.12.201909.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa maanrakennusapulaista Turun alueelle! Työkohde sijaitsee alkuun Maskussa ja myöhemmin työmaat sijaitsevat mahdollisesti Turussa.

Apumiehen rooli maanrakennuspuolella on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti kohteesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiseen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun nuorempaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan vastuulliseen rooliin. Asiakkaamme on pitkään rakennusalalla toiminut purkutöihin erikoistunut yritys.

Toimenkuva on monipuolinen, vastaat mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden työmailla toimivien urakoitsijoiden kanssa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit alkuun vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen rakennusalalta (rakennusmestari tai -insinööri), mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme ymmärrystä purkutöistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse myyntipäällikkö Janne Lukanderille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Nuorempi Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö, Janne Lukander puh. 050 411 0344.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi

Haemme nyt laboranttia piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin. Tuotantolaboratoriomme työt sisältävät liuosvalmistusta sekä laboratorion ylläpidollisia tehtäviä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella jonka jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP ja/tai ISO 13485 standardin mukaisesta toiminnasta.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempi työkokemus laborantin työtehtävistä katsotaan eduksi. Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta myös hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi

Haemme nyt reipasta työntekijää piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pakkaukseen. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella jonka jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 02.12.201915.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 2 - 4 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 8 - 16.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsee Etelä-Nurmijärven uusissa ja hienoissa toimitiloissa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä ja toiminta jatkaa kasvuaan. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaation käyttäjä.

Nordqvist Oy muutti 2018 maaliskuussa täysin uuteen ja moderniin tuotantotehtaaseen Nurmijärven Ilvesvuoreen. Työntekijöiden viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota ja moderneista tiloista löytyy mm. täysin uusi kuntosali.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme teknistä ymmärrystä ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä
• tavoitteellista ajattelutapaa sekä ahkeraa työotetta
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
• reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi luemme:
• yleisen kiinnostuksen koneita ja mekaniikkaa kohtaan
• aikaisemman työkokemuksen tuotantotöistä

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro) vuoroviikoin. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan joulukuussa tai tammikuussa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä ti ja to klo 9-11 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Kartanon Puhtauspalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat siivous- ja puhtauspalvelut. Kartanon Puhtauspalvelut Oy tekee kerrostalokiinteistöjen ylläpitosiivousta sekä perussiivousta, kuten myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä kotisiivousta. Yritys tuottaa palvelunsa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Haemme toimeksiantajayrityksellemme useampaa porrassiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan toimeksiantajayrityksemme kanssa ja työt aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakijailta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Työt suoritetaan arkisin päivätyönä, 7,5h/pv, 37,5h/vko. Työkohteet sijaitsevat pääosin Itä-Tampereella ja Kangasalla. Työt on mahdollista järjestää niin, ettei työntekijä tarvitse omaa autoa työskennellessään.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Työtehtävät pitävät sisällään kaapelinvetoa ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, liiketunnistimet, rikos- ja paloilmoittimet, ovimagneetit yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-17 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, hieman soveltuvaa työkokemusta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja AG Alarm Group Oy:lle.

Hakuaika 02.12.201901.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään arkipäivisin. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Toimeksiantajayrityksemme on rakennusalan luotettava toimija, joka rakentaa niin asuin- kuin toimitilarakennuksia sekä tekevät myös muutostöitä. Toimeksiantajayrityksemme ajatus on tuottaa asiakkaalle luotettavia ja järkeviä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Heidän tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas.

Haemme suorarekrytointitoimeksiantona toimeksiantajayritykseemme rakennusalan työnjohtajaa vakituisiin tehtäviin. Hakijalla tulee olla kokemusta työnjohtajan tehtävistä sekä valmiutta matkustaa työkohteisiin Tampere, Pori, ja Turku alueilla. Ensimmäinen projekti olisi Kankaanpään läheisyydessä. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan heti, mutta viimeistään tammikuun 2020 alusta.

Tulevan työnjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa:
-työmaiden valvonta ja aikataulutus
-aliurakoitsijoiden johtaminen ja heidän projektiensa yhteensovittaminen sekä aliurakoitsijoiden
urakkaerien maksukelpoisuuden hyväksyminen työvaiheittain
-työntekijöiden johtaminen ja perehdyttäminen
-projektien aikatauluista huolehtiminen

Hakijalla tulee olla rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muun vastaava koulutus. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä Microsoftin perusohjelmien (Excel ja Word) tuntemus. Hakijalla tulee olla myös oma auto, jolla kulku työmaille onnistuu.

Vaikka työnjohtajan työ onkin itsenäistä, tulee hän saamaan toimitusjohtajalta runsaasti tukea työnsä onnistumiseen. Toimitusjohtajalla on runsaasti kokemusta vastaavien projektien läpiviennistä ja tahtoo antaa työnjohtajalle hyvän pohjan työstä suoriutumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Kira Haapalalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Työnjohtaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Kira Haapala, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.11.201911.12.2019

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristyksiin liittyvät peltityöt Orikedon verstaalla. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennuskeikkoja Turun alueella. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä. Toivomme hakijoilta kokemusta koneiden käytöstä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 29.11.201916.12.2019

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle automaatioasentajaa tai työteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset automaatioalan asiantuntijoista koostuvaan joukkoon kenttälaiteautomaation asiantuntija- ja tuotetukitehtäviin. Tehtävässä työskentelet pääasiassa itsenäisesti, mutta ajoittain olet myös mukana projekteissa asiantuntijaryhmän jäsenenä suhteellisen vaativissakin asiakaspalvelutehtävissä.

Toimenkuvasi koostuu mm. laitteiden ja järjestelmien huolloista, korjauksista, käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista asiakkaidemme laitoksissa, jotka ovat sijoittuneet eri puolille Suomea sekä ulkomaille.

Tehtävä edellyttää:
• muutaman vuoden kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
• sähköteknisen alan koulutusta
• matkustusvalmiutta
• kykyä kommunikoida englannin kielellä sekä teknisen sanaston hallintaa
• halukkuutta työskennellä myös radiometristen mittalaitteiden parissa

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja ennakkoluulotonta asennetta sekä valmiutta opetella uusia asioita. Tehtävässä pääset hyödyntämään loogista päättelykykyäsi sekä ongelmanratkaisutaitojasi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä
• monipuoliset tehtävät johtavien kenttäautomaatiolaitteiden tuotetuessa
• laitekoulutukset omassa toimipisteessämme sekä päämiestemme tehtailla
• mahdollisuuden maksuttomaan jatkokoulutukseen palveluksessamme
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä halutessasi vapaan autoedun

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Automaatioasentaja/työteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.201913.12.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme jäteautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä. Työ on raskasta fyysistä työtä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys. Odotamme hakijalta hyvää ja reipasta työotetta. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja työpäivä alkaa kello 6. Työpäivän pituus vaihtelee 7-10 h välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista floristia Kangasalan alueelle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi muutaman kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä jatkomahdollisuus työllistyöä asiakasyritykseen suoraan.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hyvä peruskunto ja hän on näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöidenkin kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on voimalaitosten höyryturbiineiden huoltoon ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Palveluvalikoimaan kuuluu höyryturbiineiden asennusten ja huoltojen lisäksi laaja-alaiset voimalaitosten mittaus- ja analyysipalvelut. Asiakkaita ovat teollisuuden voimalaitokset ympäri Suomen.

Toivomme:
• Matkustusvalmiutta
• Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta
• Kykyä itsenäiseen työhön
• Hyvää asennetta ja aitoa työhalua

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
• Kattavan perehdytyksen
• Vakavaraisen työnantajan
• Kilpailukykyisen palkkauksen


Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Jalokuusi Oy:lle SMD-operaattoria yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työsuhde alkaa heti vuoden vaihteessa 2020 neljän kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pitempiaikaisesti.

SMD-operaattorilta edellytämme elektroniikka-alan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työ on pitkälti pintaliitoskoneella työskentely, jossa tekijältä edellytetään matemaattisia taitoja ja avaruudellista hahmotuskykyä sekä hyvää tietoteknistä tietämystä ja englanninkielen teknistä taitoa. Arvostamme piirustusten ja työselosteiden lukutaitoa. Lisäksi odotamme hyviä kädentaitoja ja tarkkuutta sekä tunnollisuutta työtä kohtaan. Muut työtehtävät ovat elektroniikka-alan perustöitä, pienien sarjojen piirilevykokoonpanoa, mm. elektroniik-kakomponentteihin liittyvää keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista.

SMD-operaattorin työ on lähtökohtaisesti kokopäiväinen työ, mutta tekijällä on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana, 37,5 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 29.11.201911.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työteliästä ja tarkkaa meininkiä työmaalla.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut. Lisäksi saat toimia erittäin osaavan ja kokeneen työnjohdon alla, jolloin saat itse keskittyä oleelliseen!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346.

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta yli 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi

HAEMME NYT KASVUMME TUEKSI PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJAA OSAKSI TIIMIÄMME!

Palkkahallinnon asiantuntijana toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja vastaat itsenäisesti sekä kokonaisvaltaisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien palkkahallinnosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidesi kanssa, autat heitä palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit, että palkkahallinnon prosesseissa noudatetaan vallitsevaa lainsäädäntöä, työehtosopimuksia ja muuta alaa säätelevää ohjeistusta. Tarjoamme sinulle halutessasi mahdollisuuden laajentaa työnkuvaasi ja osaamistasi myös kirjanpidon sekä laskutuksen asiakastehtäviin.

Odotamme työntekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä laki- ja työehtosopimuksien tulkinnasta. Arvostamme erityisesti aikaisempaa työkokemusta tilitoimistoympäristöstä. Katsomme eduksesi PHT-tutkinnon, teknologiateollisuuden ja kaupan työehtosopimusten tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen Heeros ePalkat palkanlaskentaohjelmasta. Meille on erittäin tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuutuntoinen ja positiivisen asenteen omaava henkilö, keneltä löytyy aitoa innostusta palkkahallinnon tehtäviin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, kattavat työpaikkaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liedon keskustassa n. 15 minuutin päästä Turusta.

Työsuhde on vakituinen ja työntekijä työllistyy suoraan Liedon Tilitoimiston työntekijäksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 15.12.19 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Palkkahallinnon asiantuntija". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.201916.12.2019

Toimeksiantajayrityksemme Pajapekka Oy on 2004 perustettu yritys Ylöjärven Länsi-Teiskosta. Pajapekka Oy toimii vesistö-, maa- ja metallirakennuksen toimialueilla ja he tarjoavat kattavia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Heidän toiminta-ajatuksensa on "avaimet käteen" -periaate. Asiakkaan niin toivoessa, eli he toteuttavat projektit valmiiksi aina suunnittelusta alkaen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.vesistokuljetus.fi/
Haemme toimeksiantajayritykseemme kokenutta hitsaustaitoista yleisosaajaa raskaskaluston huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt sisältävät raskaiden työkoneiden ja sylintereiden korjaustöitä. Korjattavat koneet ovat maanrakennuskoneita, traktoreita ja metsätalouskoneita. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta raskaskaluston huolloista. Työntekijältä vaaditaan myös MIG-hitsaustaitoa. Arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyasennetta. Työ Pajapekka Oy:llä on monipuolista, joten hakijaltakin toivomme intoa työskennellä hyvin erilaisten projektien parissa.

Työskentely tapahtuu Pajapekka Oy:n toimitiloissa Ylöjärven Länsi-Teiskossa. Työtä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa, klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 29.11.201915.12.2019

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kokoaikaisesti 37.5 tuntia viikossa. Otamme huomioon myös osa-aikaista työtä etsivät.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:n.

Hakuaika 28.11.201909.12.2019

Etsimme nyt pitkään koneistusalalla toimineelle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa. Työpaikka sijaitsee Kangasalan Ruutanassa. Töitä tehdään pysty- ja vaakakaraisilla työstökeskuksilla. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tiedossa pidemmäksi ajaksi ja tekijällä onkin mahdollisuus myöhemmin siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa metallialan taustaa koulutuksen ja / tai työkokemuksen muodossa. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat että jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat. Ohjelmointiosaaminen on vahvaa plussaa.

Työaika on liukuva pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–17:00 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 28.11.201913.12.2019

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Tigger Oy :lle, jonka toiminta keskittyy laajalti erilaisiin hitsaustehtäviin. Yritys sijaitsee Sastamalan Teollisuuskadulla. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella.

TIG-hitsaajan tehtäviin kuuluu tarkkojen ja vaihtelevien hitsaustöiden suorittaminen. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti alumiini, ruostumaton tai haponkestävä teräs. Ainepaksuudet yleisesti 1-5mm. Hitsaustyöt toimeksiantajallamme ovat pääsääntöisesti TIG-hitsauksia, mutta ajoittain käytössä myös MIG/MAG ja puikko.

Työt tehdään suurelta osin yrityksen Sastamalan toimitiloissa. Hallityöskentelyn lisäksi muualla tehtäviä keikkatöitäkin on tarjolla aika ajoin. Kalusto on nykyaikaista ja työpisteissä on panostettu hyvään työergonomiaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metalli- ja hitsausalan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta hyvän tyypin löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkka silmä-käsi -koordinaatio sekä visuaalinen näkökulma työn jäljelle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota on mahdollisuus tehdä liukuvasti kello 6:00 - 18:00 välillä. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työnantajalla on myös tarjota asuntomahdollisuus tilapäiseen majoittumiseen.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 28.11.201912.12.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa / kokoonpanotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa tammikuun alussa ja kestää vähintään maaliskuun loppuun saakka. Työt ovat konepajalla arkipäivisin tehtäviä asennus- ja kokokoonpanotehtäviä.

Toivomme soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), jonkin verran aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Hakuaika 27.11.201911.12.2019

PakuOvelle.com on vahvasti kasvava muuttamisen tavaratalo, joka tarjoaa asiakkailleen paketti- ja tila-autoja sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Etsimme nyt muuttolaatikoiden vuokrauspalveluihin reipasta ja innokasta pakettiautonkuljettajaa. Tehtävässä kuljetat tyhjiä muuttolaatikoita asiakkaillemme ja noudat niitä asiakkailtamme, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työnkuvaan sisältyy muita yleisiä tehtäviä kuten muuttolaatikoiden pesua.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), minkä jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 13-21 välille, 37,5 h/viikko.

Edellytämme hakijoilta:
• B-ajokorttia (ollut voimassa vähintään 2 vuotta)
• mahdollisuutta työskennellä iltavuorossa
• suomen ja/tai englannin kielen taitoa
• hyvää fyysistä peruskuntoa

Arvostamme lisäksi:
• positiivista ja reipasta asennetta
• aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
• kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
• hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.11.201916.12.2019

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle ja Porvooseen.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 16.12.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 27.11.201911.12.2019

Infra-Reiman Oy tarjoaa monipuolisia palveluita maa- ja kallioporaukseen liittyen. Olemme profiloituneet vaativien porapaalutusten osaajaksi, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja porapaalutukseen ja ankkurointiin. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.infra-reiman.fi.

Infra-Reiman Oy etsii nyt kasvunsa tueksi MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ PORAPAALUTUKSEEN.

Maanrakennustyöntekijänä / porapaalutuksen aputyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maa- ja kallioporausten avustavat tehtävät porarin työparina. Lisäksi vastaat teräsputkipaalujen hitsaamisesta ja polttoleikkaamisesta. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Työssä menestyminen edellyttää hitsaustaitoa (MIG/MAG), reissuvalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan tehtävistä sekä joustavaa ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Työturva- ja tulityökortti sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Mikäli monipuoliset työtehtävät alan edelläkävijällä vaativien porapaalutusten parissa kiinnostavat, niin ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 27.11.201915.12.2019

Vuonna 1984 perustettu Autosähkö ja Dieselhuolto Häkkinen Oy tarjoaa asiakkailleen kaikenkattavaa autohuoltopalvelua kaiken merkkisille bensiini- ja dieselautoille. Yrityksen tavoitteena on olla alallaan niin laitteistojen kuin osaamisenkin osalta ehdotonta eliittiä Suomessa ja palvella Turun alueella kaikkia automerkkejä elektronisin ajoneuvojärjestelmiin erikoistuneena täyden palvelun korjaamona. Lisätietoa yrityksestä http://www.hakkinen.fi

Etsimme nyt automekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset tekemään monipuolisia autojen vianetsintä- ja huoltotöitä kaikille merkeille. Toivomme hakijoilta ajoneuvoasentajan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Voit olla jo kannuksesi hankkinut raudanluja ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella oleva, kehittymishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tähti.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä pitkään alalla toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.11.201911.12.2019

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Software Developer to join their product development team.

In this role you will help drive the company’s products forward by creating new features and improving existing ones. Your tasks will be related to fleet control (Navithor). Navitec’s products are applicable to a wide variety of industries, including aviation, automotive, logistics and healthcare.

As an ideal candidate, you have experience of programming with different programming languages. Your team members will support you in your role, but you are expected to show initiative and proactively manage your own work. Though you mostly work at the office in Espoo, you should also be willing to travel abroad on short business trips a couple of times a year.

The job description is flexible and can later be expanded according to your own interests. You can for example participate in implementation projects in the customer interface. At Navitec your own ideas will be valued and you will be encouraged to share them with the team.

We look for:

• Programming skills (C#, .NET, Visual Studio)
• Relevant educational background
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem-solving skills
• Willingness to travel abroad (business trips a couple of times a year)
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Other programming skills (Java Script, REACT)

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual solutions
• Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)
• Competitive salary

This position is a great opportunity for someone with good programming skills and an interest to become an expert in a highly respected industry. We will consider newly graduates as well as more experienced candidates. This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 11.12.2019 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 26.11.201910.12.2019

Haemme LVI-sukittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat neljän kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti putkien sisäpintojen puhdistuksesta, uusien sisäpintojen (sukkien) käsittelystä ja asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja yleisesti Uudenmaan alueella, joten b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksellämme on tarvetta toimeen tarttuvan asenteen omaavalle työntekijälle, jolta löytyy LVI-asentajan/putkiasentajan perustutkinto ja hieman työkokemusta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta putkien sukitustyöstä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen osaamista.

Tarjoamme paikkaa vakaan pitkäaikaisen kasvun omaavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus halutessaan tehdä myös reissutöitä. Palkka neuvotellaan ehdokaskohtaisesti. Asiakasyrityksessä sovelletaan talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 26.11.201910.12.2019

Hansa Engineering on teollisuuden suutintekniikan alalla toimiva pohjoismainen yritys. Toimimme yhteistyössä alan johtavien valmistajien kanssa ja tarjoamme teollisuuden tarpeisiin tuotteiden lisäksi myös teknistä erityisosaamista sekä ongelmanratkaisua. Yrityksemme asiakkaat sijaitsevat Pohjoismaiden ja Baltian alueella. Toimistomme sijaitsevat Turussa sekä Ruotsin Solnassa.

Hansa Engineering etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNNIN / TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Myynnin / taloushallinnon assistenttina päätehtävänäsi on toimia myynnin tukena. Lisäksi vastaat päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä sekä monipuolisesti muista yleisistä toimiston tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja taloushallinnon perusteiden tuntemusta. Ruotsin kielen taito ja tekninen ymmärrys katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Toivomme hakijoilta vahvaa Office-osaamista, jonka lisäksi työvälineitämme ovat Visma.net sekä Salesforce. Työaika on alkuvaiheessa noin 20–30 h/vkossa, mutta työstä on mahdollista saada myös täysipäiväinen vakituinen työsuhde. Omaan työaikaan on mahdollista vaikuttaa itse. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedusteluja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen pe 29.11.19 klo 14–15 ja ma 9.12.19 klo 14–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 26.11.201910.12.2019

PRA Group on maailman johtava vakuudettomien kuluttajaluottojen ostamiseen ja perintään keskittynyt, pörssilistattu yritys (NASDAQ: PRAA). Maailmanlaajuisesti meillä on yli 6000 työntekijää 16 eri maassa. Suomen toimistollamme Helsingin Kampissa työskentelee 19 työntekijää moninaisissa rooleissa.

Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.pragroup.fi

Etsimme PRA Suomi Oy:lle perintätyöntekijää pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8:00 ja 18:00 välillä.

TYÖTEHTÄVÄSI
Työssäsi pääset tutustumaan perinteisestä poikkeavaan perintätyöhön ammattitaitoisten työkavereiden tukemana ja perehdyt kuluttajaperinnän tehtäviin monella eri tasolla. Päätyönäsi on perinnän asiakaspalvelu vapaaehtoisen perinnän piirissä. Neuvottelet asiakkaillemme yksilöllisiä ja toimivia maksuratkaisuja sekä puhelimitse, että sähköisiä kanavia pitkin, sekä vastaat erilaisiin asiakastiedusteluihin. Osaamisesi karttuessa saat vastuuta myös oikeudellisen perinnän tehtävissä. Koulutamme sinusta perintäalan monitaiturin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

OLETKO HAKEMAMME HENKILÖ?
Sinulla on työkokemusta asiakaspalvelusta ja olet tehnyt myynti- tai neuvottelutyötä puhelimitse. Kokemuksen perintäalan tehtävistä, sekä toimistotehtävistä katsomme eduksesi. Hyödyt päivittäisessä työssäsi myös ruotsinkielentaidosta.

Arvostat yhteistyön kulttuuria ja toimintaasi määrittää kaupallisen- tai oikeustieteellisen alan opinnot, joista on hyötyä tehtävien hoitamisessa. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä viestinnällisesti varma ja vakuuttava. Toivomme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Sen lisäksi, että pienessä tiimissämme pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työpäiväsi muodostuu, PRA Group tarjoaa kansainvälisen toimijan etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen, mutta ennen kaikkea huikeat työkaverit.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15. Pyydämme, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindon kautta.

Hakuaika 26.11.201909.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt ammattitaitoista kokkia vastaamaan lounaskahvilan keittiön toiminnasta sekä vuositasolla noin 30:n tapahtuman catering-ruokien valmistuksesta.

Lounaskahvilassa on tarjolla terveellisiä salaatteja, lounasta sekä monipuolinen valikoima kahvilan muita tuotteita. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, ulkoterassi ja tilat kokous- sekä yksityiskäyttöä varten. Lounaskahvila panostaa raikkauteen, terveellisyyteen sekä raaka-aineiden korkeaan laatuun.

Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää kokoaikatyötä, mutta tapahtumat järjestetään pääasiassa iltaisin tai viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta lounaskahvilaliiketoiminnasta. Odotamme, että olet vastuuntuntoinen kokki, joka on kerryttänyt jo työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä ja positiivisessa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.201915.12.2019

Pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Käyttökokemus Amadan särmäyskoneesta katsotaan eduksesi, mutta muukin särmäyskokemus riittää. Voit myös olla kokemattomampi tekijä, jolla on motivaatiota kehittyä tämän alan ammattilaiseksi.

Arvostamme työteliästä ja innostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja tietotekninen ymmärrys auttaa menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi tehtävään saa kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä kiinnostavien tehtävien parissa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.201909.12.2019

Janakkalan Jätteenkuljetus perustettiin aprillipäivänä 1.4.1989. Yritys on jätehuollon kokonaisvaltainen toimija ja kehittäjä. Yrityksen palveluihin kuuluvat koko kirjo sekajäteasioista aina viemäreiden avaukseen sekä kuvaukseen. Yritys toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. http://www.janakkalanjatteenkuljetus.fi/.

Janakkalan Jätteenkuljetus etsii nyt kauttamme vaihtolava-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta:

-ammattipätevyyksiä
-kokemusta vastaavista tehtävistä
-digipiirturikorttia
-BCE-ajokorttia
-reipasta työotetta ja hyvää asennetta

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti myös viikonloppuisin. Päivittäiset työajat vaihtelevat, joten edellytämme joustavuutta niiden suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Janakkalan Jätteenkuljetukseen.

Hakuaika 19.11.201913.12.2019

Toimeksiantajamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä ja mahdollisesti hieman pienimuotoisia sisätöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 19.11.201913.12.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kiinteistöhuoltajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella ja työt ovat suurelta osin käsin tehtäviä ulkotöitä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ulkotyöt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset. Mikäli alan osaamista löytyy myös sisäpuolen töistä, on niihinkin mahdollista osallistua. Nämä pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä 8h/pv, työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa aikaisemmin. Viikossa töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/viikko, mutta ulkotöiden työmäärän vaihtelun takia työaika on vaihteleva. Mikäli tekijällä on mahdollisuus ottaa osaa myös sisätöihin ja yrityksen kiinteistöhuoltotöiden kiertävään päivystysrinkiin, on mahdollisuus kiinteään 40h/vk sopimukseen.

Toivomme hakijalta alan perustutkintoa ja mieluusti hieman aikaisempaa kokemusta ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme hakijassa erityisesti reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 06.11.201913.12.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ruiskumaalaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä maalataan korkeapaineruiskulla työkoneita ja niiden osia. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet. Maalauksen lisäksi työntekijän on tarkoitus osallistua avustavaan kokoonpanotyöhön, esimerkiksi maalattujen kappaleiden kuivatuksen aikana. Kokoonpanoa tehdään kokeneemman työntekijän parina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot ruiskumaalauksesta
• Yleistä kädentaitoa
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018