Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 30.09.202216.10.2022

Tässä sinulle työpaikka kuljetusalalla, jossa työajat ovat säännölliset ja pääset kaiken lisäksi vielä itse vaikuttamaan työaikoihisi. Kuulostaa aika poikkeukselliselta!

JÄRKEVÄT TYÖAJAT - AIKAA JÄÄ VAPAA-AJALLEKKIN

Etsimme nyt kuorma-autonkuljettajaa, jonka työnkuvaan kuuluu Lindströmin tuotteiden jakelu Turun alueen yrityksille. Kuljetusalalle poikkeuksellisesti sinun on on mahdollisuus itse valita mitä työaikaa haluat tehdä, mutta työaika tulee sijoittaa kuitenkin ma-pe n. klo 6.00–18.00 välille. Voit siis itse valita aloitus/ lopetusajan, kunhan kaikki päivän jakelut on suoritettu onnistuneesti. Keskimääräinen työaika n. 7-8h/ päivä.

ASENNE RATKAISEE - ETSIMME REHTIÄ JA REIPASTA HENKILÖÄ

Pääset tehtävässä jo pitkälle, mikäli sinulta löytyy C-ajokortti sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja digikortti. Etsimme juuri sinua, mikäli edellä mainittu täyttyy ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista sekä vakaata työpaikkaa. Aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O. Asenne ratkaisee siis tässäkin tapauksessa eniten!

TURVALLINEN TYÖPAIKKA, TYÖEHTOSOPIMUKSEN MUKAINEN PALKANMAKSU

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

HAE PAIKKAA

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, mikäli sinulle sellaisia tekstiä lukiessa heräsi. Voit täyttää hakemuksen alla olevasta linkistä tai vaihtoehtoisesti lähettää ansioluetton suoraa sähköpostitse Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio puh. 050 411 0375, arkisin klo 9-17 välillä.

Hakuaika 30.09.202214.10.2022

Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelualalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen mm. osto- ja myyntireskontran hoitamista, erilaisten asiakirjojen puhtaaksi kirjoittamista, puhelinvaihteen hoitoa sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 30.09.202216.10.2022

Epomare Oy on meriteollisuuden komponentteja maahantuova yritys, joka on perustettu jo vuonna 1987. Meiltä löytyy laajat valikoimat laiva- ja satamarakennustuotteita, minkä lisäksi teemme myös meriteollisuuden tarpeisiin liittyvää suunnittelu-, huolto- ja asennustyötä sekä avaimet käteen - toimituksia lähinnä hydraulisista järjestelmistä sekä teräs- ja alumiinirakenteista. Yhteistyökumppaneitamme, joita on yli 50, ovat alan johtavat kansainväliset valmistajat. Puoleemme käännytään myös, kun asiakkaamme tarvitsevat erityiskomponentteja. Etsimme asiakkaillemme aina markkinoiden parhaat vaihtoehdot. Katso lisää: www.epomare.fi

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen etenemishaluista VASTAAVAA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan tiimiämme.

Tehtävässä toimit myyntitiimin esimiehenä unohtamatta omaa panostasi tuloksellisessa myynnissä. Olennaisena osana tehtävääsi on olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen sekä pyrkimys syventämään asiakassuhteita entisestään, lisäksi osallistut uusasiakashankintaan sekä teknisen tuen tehtäviin. Myytävät tuotteet ovat meriteollisuuteen liittyviä komponentteja. Töitä tehdään arkisin ma-pe klo 08-16 välillä pääasiallisesti Turussa toimipisteellämme, lisäksi työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa asiakkaiden luokse. Perehdytämme sinut tehtävään ja siksi annammekin vastuuta vaiheittain, sopivan ajan tullen toivomme sinulta halukkuutta toimia yrityksen ylimpänä johtona eli aina toimitusjohtajan roolissa asti.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja alalle soveltuvaa koulutusta (esim. myynti-insinöörin koulutus). Eduksi katsomme hyvän englannin kielitaidon, aikaisemman kokemuksen meriteollisuuden parissa työskentelystä tai teknisestä yritysmyynnistä sekä aikaisemman työskentelyn esimiestehtävissä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme aitoa halua kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä kykyä löytää heille sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn sekä etenemismahdollisuuden
• Kansainvälisen työympäristön ja korkealaatuiset merkkituotteet
• Kiinteän kuukausipalkan + provision

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, voit lähettää myös hakemuksesi/CV:si sähköpostitse. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 0504110470, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 30.09.202214.10.2022

AC & Heating System Oy on turkulainen yritys, joka tarjoaa monipuoliset jäähdytys- ja lämmitystekniikan palvelut kiinteistöille, teollisuudelle ja kaupalle. Teemme esimerkiksi kylmäkoneasennukset ja ilmastointityöt sekä myymme & asennamme jäähdytyslaitteet ja ilmalämpöpumput Turun seudulla sekä Hangon alueella.

Etsimme nyt Hankoon aloittelevaa kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet tekemään monipuolisia huolto- ja asennustöitä kokeneemman asentajan mukana. Etsimme henkilöä, jolla on halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mahdollisesti jo aikaisempaa työ- /työharjoittelukokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kehittää aidosti omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 30.09.202214.10.2022

AC & Heating System Oy on turkulainen yritys, joka tarjoaa monipuoliset jäähdytys- ja lämmitystekniikan palvelut kiinteistöille, teollisuudelle ja kaupalle. Teemme esimerkiksi kylmäkoneasennukset ja ilmastointityöt sekä myymme & asennamme jäähdytyslaitteet ja ilmalämpöpumput Turun seudun asiakkaillemme. Meillä on toimipiste myös Hangossa.

Etsimme nyt aloittelevaa kylmälaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet tekemään monipuolisia huolto- ja asennustöitä kokeneemman asentajan mukana. Etsimme henkilöä, jolla on halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mahdollisesti jo aikaisempaa työ- /työharjoittelukokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kehittää aidosti omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja työtä pelkäämätöntä LAPIOMIESTÄ sähköverkkojen rakentamiseen. Työ sisältää sähköverkkojen rakentamiseen liittyviä työtehtäviä. Lapiomies tekee yhteistyötä kaivinkoneenkuljettajan kanssa ja työhön saa tarkat ohjeet. Työtä tehdään 40h/viikko infra-alan työehtosopimusta noudattaen.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme hakijoilta voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Voimassa olevat työturvallisuus-, tieturva- ja hätä ensiapukortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa nämä.

Omaatko ripauksen maalaisjärkeä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta etkä hätkähdä työskennellä vesi sateessa? - jos vastasit näihin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Asiakkaamme on täydenpalvelun autopesula sekä huoltamo Liedossa. Palveluvalikoimaan kuuluu huoltojen lisäksi monipuoliset pesu- ja vahauspaketit.

Etsimme nyt monipuoliseen työnkuvaan autoasentajaa/autofiksaria, joka huoltojen lisäksi olisi valmis osallistumaan myös muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja ennen kaikkea kiinnostusta autoja kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen jossa pääset varmasti laajentamaan omaa osaamistasi. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta tai soita suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 29.09.202210.10.2022

Hei, sinä sorvaustyön ammattilainen! Onko tullut aika kääntää seuraava lehti työuralla, tuntea uuden työpaikan raikas ja innostava tuulahdus positiivisessa ja rennossa porukassa modernin CNC-koneen ohjaimissa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme Sorvaamo Niemenmaa Oy:lle (SONIE) CNC-sorvaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään upouudella pyörivillä työkaluilla sekä tukilaakerilla ja Fanucin ohjauksella varustetulla Doosanin sorvilla. Työstettävät kappaleet ovat pääosin nosturilla käsiteltäviä erilaisia yksittäisiä tai useamman kappaleen eriä, esim. laippoja ja akseleita.

Sorvaamo Niemenmaa Oy on Ylöjärvellä sijaitseva vuonna 1962 perustettu suomalainen perheyritys - konepajateollisuuden vahva ammattilainen. Katso lisää yrityksestä www.sonie.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää WinCam- / Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkupuolella olevat oppimis- ja kehittymishaluiset koneistajat.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan SONIElla. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Satunnaisesti voi olla tarvetta tehdä työtä myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä osaamisen mukaisella asiallisella palkalla. Työskentelytilat ovat siistit, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja löytyypä yrityksen tiloista oma kuntosalikin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksen vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202223.10.2022

Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen asiakasyrityksessä olevaan ylityötarpeeseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä erinomaisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 23.10.22 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Aarniolle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 29.09.202209.10.2022

Kiinnostavatko sinua monipuoliset kokoonpanotyöt mukavassa, joustavassa ja rennossa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

TYÖTEHTÄVÄT JA TYÖAJAT

Asiakasyrityksemme hakee nyt valaisinkomponenttien kokoonpanoon reipasta työntekijää! Työnkuva sisltää myös tuotteiden varastointitehtäviä ja esimerkiksi lähtevien kuormien lastausta. Tässä työssä oleellisinta on sorminäppäryys ja tarkkuus, mutta myös hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää. Työhön annetaan kattava perehdytys. Tulet työskentelemään yhdessä huipputiimin kanssa ja rakentamaan tuotteita ohjeiden mukaisesti. Työn lomassa voit vaikka kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai jutella työkavereidesi kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla jo tehnyt teollisuuden kokoonpanotöitä tai olet ainakin kiinnostunut niistä. Tärkeintä on, että käsityökalut pysyvät kourassa ja noudatat asiakkaamme antaman koulutuksen mukaisia työohjeita. Eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan, sähköasentajan tms. koulutus tai kokemus, mutta ei välttämätöntä. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia uutta!

TARJOAMME SINULLE

Me tarjoamme sinulle kivan työporukan ja monipuolisen työn lisäksi kokoaikaisen työsuhteen sekä säännölliset työajat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työstä hyvin suoriutuminen tarjoaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakuaikaa on 9.10.22 asti. Suosittelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375. Haastattelut aloitetaan heti perjantaina 30.9.2022

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsitkö opintojesi ohelle osa-aikaista työtä ihmisten parissa? Oletko myyntihenkinen henkilö ja haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Nyt etsimme motivoituneita varanhankkijoita face-to-face myyntiin Nordic One Oy:lle.

Feissarina pääset tekemään asiakkaiden kanssa kasvokkain tapahtuvaa varainhankintaa.
Työpäivät ovat aina erilaisia ja työkohteet voidaan valikoida sinun toiveidesi mukaisesti.
Tarjoamme sinulle provisiopalkkauksen, jolla pääset itse vaikuttamaan tulotasoosi ilman palkkakattoa! Voit päästä huikeisiin kuukausiansioihin tekemällä vain muutaman päivän viikossa töitä.

Seuraavia luonteenpiirteitä arvostamme työkavereissamme:
• innokkuutta
• myyntihenkisyyttä
• luotettavuutta
• tunnollisuutta

Miksi meille töihin:
• pääset tekemään merkityksellistä työtä
• saat valita itsellesi sopivat työpäivät ja sovittaa ne omien aikataulujesi mukaan
• palkkaa maksetaan tehdyn tuloksen mukaan ja palkkakattoa ei ole, joten hyvällä tekemisellä pääset huippuansioihin
• meillä on laadukas perehdytys työtehtäviin ja innostunut työporukka
• pääset osaksi ammattitaitoista huipputiimiämme

Hakijoita edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, joten laita hakemus meille mahdollisimman pian.
Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme oheisen linkin kautta tai laittaa CV:n ja hakemuksesi sähköpostitse rekrytointia hoitavalle Zuzanna Mazurille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta, puh. 050 411 0263.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Asiakasyrityksemme on vakaavarainen ja tunnettu kotimainen parketin valmistaja.

Etsimme nyt linjanhoitajaa Loimaalle. Tehtävässä vastaat tuotantolinjan valvonnasta ja suoritat tarvittaessa pienimuotoiset huoltotyöt ja materiaalilisäykset. Tehtävä vaatii tarkkuutta sekä hyvää hahmotuskykyä. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen.
Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijällä on tarkoitus siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus.
Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuun aikana ja jatkuvat aina sesongin loppuun. Asiakasyrityksiemme toimipisteet sijaitsevat Turun seudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtäviisi kuuluu renkaiden asennus sekä asiakaspalvelu asennustilanteissa. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin 8-16 tai 9-17 välisenä aikana, mahdollisesti myös iltaisin sekä lauantaisin sesongin aikana.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, fyysistä kuntoa, palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme hakijoilta valmiutta työskennellä tehtävässä täysipäiväisesti koko sesongin ajan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja tehtävästä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Asiakasyrityksemme on perinteikäs ja hyvämaineinen veneiden voimansiirtoon ja koneistukseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Lisäksi arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä itseohjautuvaa asennetta.

Tehtävässä työskentelet pääasiassa valmiiden ohjelmien kanssa, joten aikaisempi ohjelmointikokemus ei ole välttämätöntä. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 29.09.202210.10.2022

Hei sinä ammattikuljettaja! Arvostatko kuljetustehtävien monipuolisuutta, uuden oppimista ja mukavan rentoa mutta kuitenkin vastuullista työilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, laita ihmeessä hakemusta tulemaan.

Etsimme nyt suorarekrytointina kahta kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme, joka on asemansa vahvasti vakiinnuttanut, arvostettu ympäristörakentamisen ja ympäristön kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon toimija.

Kuljettajan tehtävät ovat monipuoliset muodostuen vuodenaikojen luomien tarpeiden mukaisesti. Talviaikoina ydintehtäviä ovat pitkälti tienhoitotöitä, kuten hiekoitukset, lumenauraukset ja suolaukset. Keväisin tiestön ja piha-alueiden soran- / hiekoituksen poistot ja pesut. Kesäkautena tehtäviin kuuluu mm. erilaisten maa-ainesten ajoa. Toiminta-alueena on Tampere ja ympäristökunnat. Yrityksen tukikohta sijaitsee Ylöjärvellä. Kuorma-autokalusto on monipuolinen ja asianmukainen.

Tehtävässä menestymisen lähtökohtana on voimassaoleva ammattipätevyys, C-luokan ajokortti ja työkokemusta edellä mainituista tehtävistä jokusen vuoden ajalta. Tampereen aluetuntemus on toivottavaa. Tehtävien sujuminen tarkoituksenmukaisesti edellyttää myös aktiivista ja huolellista työotetta sekä normaalia fyysistä kuntoa.

Työaika asettuu pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:00:n välille, 7.5 h / pv ja 37.5 h / vko. Talvisin työaika on hyvinkin edellä mainitusta vaihteleva sääolosuhteista riippuen. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työssä aloitetaan suoraan vakituisella työsopimuksella asiakasyrityksessämme loka-marraskuun aikana.

Tässä on hieno mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia ajotöitä alan vahvan ja arvostetun yrityksen palveluksessa rennon ilmapiirin työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3.3 miljardia euroa ja kansainvälisesti työntekijöitä on 46 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja toimimme 21 paikkakunnalla.

DEKRA etsii nyt kauttamme aloittelevaa NDT-tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvoon Kilpilahteen.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kauempaa työhön kulkevalle tarjoamme mahdollisuuden majoitukseen työpisteen lähettyvillä arkisin.

Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille. Odotamme sinulta nuhteetonta taustaa sekä työn luonteen kannalta oman auton käyttömahdollisuus on edellytys.

Jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus, huomioimme nämä myös haussa ja sinulla on mahdollisuus työllistyä muihin toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö työllistyy suoraan DEKRAN vakituisesti työntekijäksi.

Miksi töihin DEKRAlle?
• aidosti hyvämaineinen ja vakaa työnantaja, jossa työntekijöiden vaihtuvuus erittäin pientä
• valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä ennen kaikkea mukavan työyhteisön tuen
• kattavat työterveyshuollon palvelut, joka kattaa myös vapaa-ajan
• liikuntasetelit sekä puhelinetu

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. keräystyö, hyllytys, vastaanotto ja lähetysasiakirjojen hoitaminen. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä emme vaadi.

Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Työ edellyttää sinulta myös huolellista ja tarkkaa työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään arkisin aamu- sekä iltavuoroissa, yhteensä 37,5 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazur. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0263 arkisin klo 9-16.30 välillä.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi! Lue lisää osoitteesta https://www.rekomgroup.com/fi

REKOM Group etsii Suomen kasvavaan joukkoon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastuulliseen rooliin.

Projektipäällikkönä vastaat kaikista REKOMin uusista- sekä nykyisistä toimitilaratkaisuista koko Suomen alueella. Osallistut aina tilavaihtoehtojen kartoitusta edeltäviin arviointeihin ja vastaat toimitilan pyörittämiseen tarvittavien lupien hankkimisista sekä valvot koko projektia alusta luovutukseen saakka.

Varmistat hankkeiden tavoitteellisen ja aikataulutetun etenemisen projektisuunnitelman osoittamalla tavalla. Olet yhteydessä eri sidosryhmiin, kuten pääurakoitsijoihin, palvelun/materiaalin toimittajiin sekä viranomaisiin. Toteutat kustannusarviot kustakin projektista sekä toimit budjettien rajoissa.

Tehtävässä edellytetään erinomaista englannin kielen kirjallista- ja suullista taitoa, kokemusta rakentamisen vaiheista ja näyttöä projektin tuloksellisesta johtamisesta. Kykyä verkostoitua, vahvoja sosiaalisia- ja neuvottelutaitoja sekä päätöksentekokykyä. Viestit selkeästi niin sisäisille- kuin ulkoisille sidosryhmille. Valitulta henkilöltä odotamme ymmärrystä rakennusteknisistä- ja taloudellista asioista.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa, Pohjoismaissa sekä Euroopassa, mutta muutoin pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Helsingissä.

Työsi on monipuolista ja vastuullista. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä luomaan viihtyisämpää yöelämää ja näyttämään vahvuuksiasi kasvavassa yrityksessä, jolla on vahva halu kasvaa alan parhaaksi toimijaksi!

Miksi töihin REKOMille?
• pääset osaksi huippua REKOM -perhettä, jossa yhteisöllisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja huumori ovat erityisen suuressa roolissa
• yritys on vakavarainen ja kovan kasvutahdin myötä työntekijöiden on mahdollisuus kehittyä yrityksen laajentuessa
• paljon henkilökohtaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten tapahtumia ja matkoja sekä henkilökuntahinnat kaikissa eri maiden ravintoloissa

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan REKOMin vakituisesti työntekijäksi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen autotekniikan tuntemuksen omaavaa HINAUSAUTON KULJETTAJAA. Asiakasyrityksemme on monipuolinen autopalvelukeskus Varsinais-Suomen alueella. Työtä tehdään arkisin 8-16 sekä kerran kuukaudessa päivystysvuoroa, jossa ilta- ja viikonloppulisät + provisio.

Edellytämme hakijalta vähintään c-luokan ajokorttia, kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys-
ja tieturvakorttia, sekä joustavuutta ja kykyä tehdä päivystysöitä, sillä toimenkuvaamme kuuluu palvella asiakkaita ympäri vuorokauden.

Odotamme hakijalta innokasta asiakaspalvelutaitoa, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Voit olla jo kokenut kuljettaja tai uusi alalle haluava, olemme valmiita kouluttamaan sinut tehtävään. Arvostamme eniten aitoa kiinnostusta alaan sekä motivaatiota oppia ja kehittyä alalla.

Omaatko ripauksen maalaisjärkeä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kyvyn toimia muuttuvassa työympäristössä? - jos vastasit näihin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa ja rennossa työyhteisössä, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, jossa sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi jatkuvasti, sekä hyvän, huolletun ja nykyaikaisen työvälineistön. Tarjoamme työntekijöillemme myös edun käyttää hallitilojamme oman ajoneuvon korjausta varten.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 29.09.202220.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa toimitila- ja kotisiivouksiin Tampereelle ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila- ja porrassiivouksia Tampereen ja lähikuntien alueella.

Käytännössä työssä siivotaan toimitiloja ja yksityishenkilöiden koteja. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 29.09.202221.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennus- / tuotantotyöntekijää kivielementti- ja rakennustöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Yrityksellä on myös saneerauspuoli, jossa varsinkin talvella tehdään paljon yleisiä rakennustöitä.

Käytännössä työssä on kaksi eri puolta. Kivituotantopuolella työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista, purkua ja lastausta. Työhön saa hyvän perehdytyksen. Saneerauspuolella työnkuva koostuu huoneistoremonteista ja siihen liittyvistä tehtävistä tekijän osaamisen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk. Halutessaan työssä on myös mahdollisuus ylitöihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 29.09.202213.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaista APUTYÖNTEKIJÄÄ PORAPAALUTUKSEEN. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, ideaalisesti noin 6kk työsuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Asiakkaamme on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia palveluita maa- ja kallioporaukseen liittyen. He ovat profiloituneet vaativien porapaalutusten osaajaksi ja he kehittävät jatkuvasti uusia ratkaisuja porapaalutuksiin sekä ankkurointeihin.

Porapaalutuksen aputyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maa- ja kallioporausten avustavat tehtävät porarin työparina. Lisäksi tehtävässä on jonkin verran teräsputkipaalujen hitsaamista ja polttoleikkaamista. Työmaita asiakkaallamme on ympäri Suomea, mutta pääasialliset nämä sijaitsevat Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään arkisin ja kokoaikaisesti.

Toivomme sinulta hitsaustaitoa (MIG/MAG), reissuvalmiutta, hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus maanrakennusalan tehtävistä ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 28.09.202205.10.2022

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kaivinkoneen perämiehiä!

Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä. Perämies työskentelee kaivinkonekuskin parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä sopivasti huumorintajua! Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Työtunteja kertyy vähintään 40 h/vko, mutta toivomme hieman joustoa työaikojen suhteen. Työmaat kestävät arviolta marraskuulle saakka, mutta töitä on tarjolla hyvälle tekijälle myös läpi vuoden.

Palkkaus määräytyy vähintään infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkassa otamme huomioon osaamisen ja kokemuksen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 28.09.202205.10.2022

Etsimme useammalle asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle kivi- ja maanrakennusprojekteihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Otamme huomioon kokeneemmat sekä uransa alkutaipaleella olevat työntekijäehdokkaat. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joulukuulle saakka. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös poikkeuksellisesti ympärivuotisen työsuhteeseen.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti 40h/vko, mutta toivomme sinulta pientä joustovaraa työaikojen suhteen.

Eduksi katsomme kokemuksen 3D-koneohjauksesta, voimassa olevan b-ajokortin sekä muut ammattikortit, kuten työturvallisuuskortin.

Työntekijä saa käyttöönsä ensimmäisestä päivästä lähtien myös yksityisen työterveyshuollon palvelut, palkan oman osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä sen päälle asianmukaiset työehtosopimuksen mukaiset korvaukset. Sinulla on mahdollisuus kulkea osaan työkohteisiin yrityksen autolla, joten oman auton käyttömahdollisuutta emme edellytä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalla Laura Pirille p. 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Kerron mielelläni lisätietoja puhelimitse, joten pistä rimpautellen, jos herää kysymyksiä!

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt reipasta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työkohde on linjasaneeraustyömaa Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa kalusteiden asentamista ja siirtelyä, listoituksia sekä muita viimeistelyvaiheen työtehtäviä.

Toivomme
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2022. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 28.09.202210.10.2022

Hei CNC-koneistaja! Kaipaatko kehittymistä työssäsi ja muutosta työtehtäviisi? Haluatko sisällyttää työhösi koneistuksen oheen myös ihmisläheisyyttä ja koneistustehtävissä opastamista hyvinvoivassa yhteisössä? Tässä on hieno mahdollisuus rikastuttaa työelämääsi!

Etsimme nyt suorarekrytointina TITRY ry:lle työhön osallistuvaa koneistamon työnjohtajaa pikaisesti alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on työajan suhteen joustava. Voit työskennellä tilanteesi mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti 8 h/pv (klo 7:00-15:30), 40 h/vko. TITRYn upouudet tuotantotilat sijaitsevat Tampereen Lielahdessa.

TITRY tekee yli 50-vuoden kokemuksella monipuolisia alihankintatöitä niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille kotimaisille toimijoillekin. Toiminta pitää kaikkineen sisällään keskisuuren koneistamon lisäksi ompelimon, verkkokaupan lähetyspalvelun ja palvelupakkaamon. TITRY tunnetaan täsmällisyydestään, tarkkuudestaan ja toimitusvarmuudestaan sekä vastuullisesta ja rennosta ilmapiiristään. Katso lisää www.titry.com.

Työpäivät koostuvat koneistustuontantoa ja henkilöitä ohjaavien toimien lisäksi monipuolisista koneistustehtävistä CNC-sorveilla, joita löytyy 11 kpl. Ohjelmointikieli on Fanuc. Näiden lisäksi käytössä on useita manuaalikoneita sekä kaksi CNC-työstökeskusta. Tehtävään annetaan asianmukainen hyvä perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähetää se sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. S-posti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Työkohteet ovat taloyhtiöitä Turun talousalueella.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä niin hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot 0504110346 Jukka Lehtovaara Click.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Kuorma-autonkuljettajia -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan. Tarve on kahdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkka on 2500-3000€/kk.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Jameka Oy on TUKES:in hyväksymä yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset, huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Sopimusasiakkaille tarjoamme 24/7 päivystystä vikatilanteiden varalta. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus.

Etsimme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksia, huoltoja ja kunnossapitoa. Kohteita ovat mm. leipomoteollisuus, muoviteollisuus ja kasvihuoneet.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työskentelyotetta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 28.09.202213.10.2022

Rakennustyöntekijä vesivahinkohteisiin, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia rakennustyöntekijää / kirvesmiestä vesivahinkokohteisiin.

Työtehtävät koostuvat yksittäisistä pienistä purkutöistä ja uuden kokonaisvaltaisesta rakentamisesta valmiiseen kohteeseen asti. Laajemmat pyrkutyöpalvelut tuottaa alan ammattilaiset. Varsinaisia laatoitustöitä tehdään pienissä määrin, kuten keittiön välitason laatoitustyöt, joten laatoitusosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• yrittäjähenkisen työn
• ison vaikutusmahdollisuuden oman työn tekemiseen
• luotettavana työnantajana vakaan työpaikan
• neuvoteltavissa olevan palkkauksen
• työtä toistaiseksi

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• asiakaspalvelutaitoa
• B-ajokorttia

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan asiakkaiden kanssa kumminointiin. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

-----------------

Asiakkaamme on erilaisia korjausrakentamisen palveluita tuottava yritys, jolla on tarjolla myös saneerausrakentamiseen liittyviä asiantuntija-palveluita. Yrityksessä on ammatitaitoinen tiimi, jolle työn korkea laatu ja ammattiylpeys ovat työtä ohjaavia voimia. Yrityksessä työntekijää kunnioitetaan ja hänen työtään arvostetaan. Yritykseen haetaan nyt kasvun ja kovan kysynnän vuoksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen kirvesmiestä, jolla olisi vesivahinkokorjauksesta kokemusta.

Hakuaika 28.09.202213.10.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteisiin pääsee kulkemaan pääsääntöisesti julkisilla, joten omaa autoa ei tarvita.

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Televisioasentaja (Tampere)

Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia audiovisuaalisten laitteiden asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Asentaja av-laitteille (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme asentajaa av-laitteille. Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia av-laite -asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 27.09.202211.10.2022

Etsimme juuri nyt useita avustavia työntekijöitä mm. rakennustyömaille. Työkohteet sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla. Töitä tehdään ma-pe 7-15:30, 40h/vko.

Työtehtävät vaihtelevat työmaiden mukaan. Kaikkiin työtehtäviin tarjoamme riittävän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Reipas ja tunnollinen työasenne riittävät varsin hyvin. Työvaatteet ja tarvittavat ammattikortit saat meiltä.

Työt alkavat heti ja töitä on ainakin joulukuulle saakka. Meidän kautta työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset myös muihin työtehtäviin, joten laita hakemus jos etsit töitä tällä hetkellä määräaikaisesti tai pitkäaikaisesti.

Työhakemuksen tekeminen kotisivuillamme on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja mille aikavälille työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisäkysymyksiä ja mahdollista haastattelua ajatellen.

Lisätietoja voit kysellä perjantaisin 10-11 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Voit myös tarvittaessa toimittaa CV:n Mikaelin sähköpostiin. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 27.09.202204.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat viikolla 40 ja kestävät arviolta 1-3 kk.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit mutta ne voidaan tarvittaessa suorittaa ennen työsuhteen alkua.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 27.09.202216.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan.

Modernissa ravintolassa tarjoillaan pizzaa, salaatteja, hampurilaisia ja herkullisia jälkiruokia. Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti eri työtehtävät ravintolassa, kuten asiakaspalvelu, tilausten vastaanottaminen ja valmistaminen sekä juomien anniskeleminen. Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia, mutta tarvittaessa ne voidaan kouluttaa myös Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työsuhde on osa-aikainen. Työtä tehdään lähtökohtaisesti maanantaista torstaihin klo 16-20 välisenä aikana. Töitä on kuitenkin mahdollista tehdä tilanteesi mukaan esimerkiksi vain kahtena iltana viikossa, joten kerrothan hakemuksessasi montako työtuntia voit viikossa tehdä. Ravintola sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Kaarinan keskustan tuntumassa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä.

Hienoa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työhön annetaan myös tarvittaessa perinpohjainen perehdytys. Tärkeintä on palveluhenkisyys sekä aito kiinnostus ravintola-alaa kohtaan. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Järvenpäässä toimivalle nuorekkaalle autokorjaamolle korjaamotyöntekijää / autonasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisimpiä ajoneuvojen asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Mitään erikoisosaamista emme edellytä, mutta perustyöt (jarrupalojen vaihdot, polttimot, renkaiden vaihdot yms.) pitää onnistua itsenäisesti. Tarvittaessa on toki apua saatavilla.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko, klo 8-16.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Kokemus voi olla hankittu myös, vaikkapa autoharrastuksen parista. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tarvittaessa osaat myös palvella asiakasta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen yrityksessä, jossa on hyvä työilmapiiri ja mukava, nuorekas työporukka. Palkkaus määräytyy oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Hae paikkaa oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi osaamisestasi sekä aikaisemmasta historiastasi autojen parissa tai lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 puhelimitse 050 411 0471.

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Asiakasyrityksemme etsii TALOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on pitkän linjan LVISK- ja energia-asiantuntija. He tarjoavat tekniset kokonaisratkaisut ja asennuspalvelut uudis- ja saneeraushankkeisiin Turussa sekä tämän lähialueilla.

Tehtävä muovaantuu oman osaamisesi mukaan pitäen sisällään esim. projektien johtamista erilaisissa lämpöpumppuprojekteissa, urakkalaskentaa ja järjestelmien suunnittelutöitä sekä paljon muuta. Työskentelet toimistoltamme käsin, joka sijaitsee Turussa, mutta käyt myös autollasi aina välillä työkohteissa Turun talousalueella. Tehtävä on kokoaikainen ja töitä tehdään ma-pe.

Toivomme sinun käyneen insinöörin koulutuksen esim. talotekniikka-alalta tai vaihtoehtoisesti sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrys CADS/CADMATIC-ohjelmistoista, rakennusmääräyksistä, lämpöpumppujärjestelmistä ja lämpöpumpputekniikasta on eduksesi. Erityisesti asiakasyrtiyksemme arvostaa halua oppia uutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, joustavuutta, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse (otsikoi tehtävän mukaan) etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 26.09.202209.10.2022

Konepaja Häkkinen Oy -konserni on kotimainen konepajayhtiö, jonka osaamista arvostetaan myös ulkomailla. Yritys tunnetaan suurten ja vaativien kappaleiden laadukkaasta valmistuksesta. Lisätietoa yrityksestä https://www.konepajahakkinen.fi/

Haemme nyt koneasentajia vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilöstöämme Turkuun.

Työ koostuu pääasiassa suurten koneistettavien komponenttien jäysteenpoisto-, pesu-, osakokoonpano-, ja pakkaustyöstä.

Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen metalli- ja asennustöistä. Voit tulla kuitenkin kokonaan toimialan ulkopuolelta, jos omaat hyvät kädentaidot ja rautaisen asenteen.

Tarjoamme:

-Vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa yrityksessä
-Ammattitaitoiset työkaverit ja hyvät työskentelyolosuhteet
-Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Perehdytyksen jälkeen työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut myyntipäällikkö Jukka Lehtovaara, p.050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Haluatko työskennellä baarityöntekijänä rennossa ympäristössä mukavan työporukan kanssa ja juomia tarjoillen? Etsitkö mielenkiintoista työtä ja mahdollisuutta kehittyä baarityöntekijänä?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme alkuun osa-aikaista baarityöntekijää Espooseen. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus tehdä lisää työvuoroja, kun olet näyttänyt osaamisesi.

Baarityöntekijänä työnkuvasi pitää sisällään asiakaspalvelua, juomien anniskelua sekä yleisiä ravintolan viihtyvyyteen liittyviä työtehtäviä rennossa ympäristössä. Perehdytämme sinut työtehtäviin aikaisemman työkokemuksesi huomioon ottaen.

Odotamme sinulta hieman aikaisempaa kokemusta baarissa työskentelystä, 18-vuoden ikää, anniskelu-ja hygieniapassia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta tehdä yövuoroja. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Eduksesi katsomme:
• kokemuksen drinkkien tekemisestä
• oman auton käyttömahdollisuuden työmatkat ja työajat huomioiden
• aikaisemman kokemuksen vastaavasta työympäristöstä

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä tehdään viikonloppuisin kello 21:00-05:00 sekä arki-iltaisin kello 17:00-24:00

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Voit myös soittaa ja sopia itsellesi haastatteluajan.

Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta puh. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 26.09.202210.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ruotsinkielentaitoisia catering tarjoilijoita keikkatöihin Turun keskustaan. Keikan kesto on 4-6 tuntia ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti to–su aikavälille iltoihin alkaen noin klo 17. Keikkojen määrän voi itse päättää, joten tämä erinomainen mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle!

Työ pitää sisällään valmistelua ja kattamista ennen tilaisuutta, tarjoilua sekä vitriini tuotteiden myyntiä tilaisuuden aikana, joten aikaisempi kokemus kassakoneen käytöstä katsotaan eduksi. Asiakaspalveluhenkinen asenne, aktiivisuus ja järjestelmällisyys työskentelyssä on tärkeää, sillä vastaat oman pisteesi myynnistä ja tarjoilusta yksin. Astioiden ja tuotteiden pois korjaaminen tilaisuuden jälkeen kuuluu myös työnkuvaan.

Alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Odotamme hakijoilta työteliästä asennetta, sujuvaa suomen- ja ruotsinkielentaitoa sekä hyvää paineensietokykyä ja suoritettua hygieniapassia.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.09.202209.10.2022

Sähkökatkot uhkaavat käydä toteen tulevana talvena, joten tulemme kaipaamaan yhä entistä enemmän laadukkaita ja lämpimiä sukkia. Koneet käyvät nyt kuumina, joten etsimme parhaillaan asiakasyrityksellemme sukkakoneenkäyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Sukkakoneet kaipaavat nyt käyttäjää, joka vaihtaa koneisiin langat ja neulat sekä tarkkailee sukkien laatua. Lisäksi työnkuvaan voidaan halutessasi sisällyttää myös vianetsintää ja koneiden korjausta. Oletamme ettet ole aikaisemmin työskennellyt sukkatehtaalla, joten työtehtävät ja sukkatehtaan salat opetetaan sinulle perinpohjaisesti. Tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan uusia asioita!

Työ on kaksivuorotyötä ja työtunteja tehdään viikossa 37,5. Aamuvuoroviikoilla työtä tehdään viitenä päivänä viikossa ja iltavuoroviikoilla työtä tehdään neljänä päivänä viikossa. Iltavuoroviikoilla työpäivät ovat pidempiä ja näin ollen perjantait ovat aina vapaapäiviä, mahtavaa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 23.09.202209.10.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin ja sähköistyksiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.09.202209.10.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt PUTKIASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin liittyviä tehtäviä suurissa kiinteistöissä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.09.202209.10.2022

Etsimme logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee itäisessä Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keikkojen pituudet vaihtelevat ja niitä voidaan sovittaa joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut arkisin 14-16.

Hakuaika 23.09.202209.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BETONILAITUREIDEN VALMISTAJAA Maskuun. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko.

Olisi toivottavaa, että omaat aikaisempaa kokemusta esim. rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä. Edellä mainitut asiat eivät ole kuitenkaan kaikki kaikessa sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 23.09.202207.10.2022

Oy Lind-Tec Hydro Ab on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Huollamme hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Asennamme myös uusiin laitteisiin tarvittavat letkut ja putket. Pitkä kokemus alalta takaa, että saat tilaamasi työn varmasti oikeaoppisesti tehtynä, laadukkaita komponentteja käyttäen. Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuusalan yritykset. Palvelemme myös yksityisiä tarpeen mukaan. Toimimme Turun alueella mutta tarvittaessa pystymme liikkumaan asiakkaidemme luo huoltoautollamme. Lisätietoa yrityksestä www.lind-tec.fi.

Haemme nyt myymälämme puolelle innostunutta ja energistä HYDRAULIIKKAMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva sisältää monipuolisia työtehtäviä hydrauliikkakomponenttien myyntiin sekä asiakaspalveluun liittyen. Tehtävässä pyrit auttamaan sekä yksityisiä että yritysasiakkaita ja löytämään heille parhaat ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 07.30–16.00 välille.

Toivomme aikaisempaa tuntemusta hydrauliikasta sekä hydrauliikkakomponenteista, mutta se ei ole välttämätöntä sillä tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Toimit työssä asiakkaiden kanssa, joten toivomme lisäksi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin iloista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työhön vaaditaan myös B-ajokortti.

Tarjoamme:
• monipuolisia työtehtäviä
• nuorekkaan työyhteisön ja hyvän työyhteisön tuen

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta . Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 23.09.202207.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 23.09.202203.10.2022

LÄHDE KYLMÄASENTAJAN OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN

Oletko kiinnostunut kylmäasentajan tehtävistä ja haluaisit päästä kouluttautumaan oppisopimuksella alan ammattilaiseksi? Asiakasyrityksellämme on jo yli kahdenkymmenen vuoden kattava kokemus kylmäjärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta. Tule mukaan heidän porukkaansa!

Aikaisempi tausta sähkö- tai automaatioalalta antaa sinulle hyvät valmiudet laajentaa osaamistasi kylmälaitepuolelle. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa ja tehtävää kohtaan.

Asiakasyrityksellemme on erityisen tärkeää työn laatu ja henkilöstön rooli tämän tehtävän toteuttamisessa nähdään etusijalla. Yritys haluaakin varmistaa työntekijöilleen mahdollisimman suotuisat työolosuhteet ja ilmapiirin, jotta osaamista voidaan toteuttaa parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti 7-15.30 välillä. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Oletko sinä tuleva kylmäalan ammattilainen? Täytä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Carita Tuli arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 23.09.202203.10.2022

Sähköasentaja

Etsimme asiakkaallemme kiireisellä aikataululla sähköasentaa Tampereen ympäristössä sijaitseviin työkohteisiin. Työ alkaa nopealla aikataululla ja sitä on tässä vaiheessa tarjolla arviolta noin 3 kk ajaksi, jonka jälkeen työtä saattaa olla tarjolla pitemmäksikin aikaa.

Työ on perussähköasennustyötä, kaapelointia ja kytkentää myymälä-/market-kohteissa, vika- ja huoltokeikkaa asuinkohteissa, lisäksi yrityksellä on omakotitalojen sähköistyskohteita. Kohteet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi sähköalan perustutkinnon lisäksi jo jonkin verran työkokemusta alalta. Parasta olisi, jos pärjäisit yksin työkohteissa ja sinulle olisi kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työkohteisiiin kulkemisen kannalta oma auto tms. on hyvä olla olemassa.

Huomioimme myös aloittelevat hakijat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 8 h/päivässä, tehtävässä noudateteaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko nopeasta lähdöstä? Hae tehtävään oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 21.09.202203.10.2022

Etsimme nyt kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Urjala Wood Oy:lle Urjalaan. Tehtävät ovat monipuolisia ollen alkuun puutavaran manuaalista käsittelyä kuten puutavaran lajittelua, höyläämistä, niputtamista / rimoittamista, kuivaamista ja särmäyssahan käyttöä. Tehtäviin kuuluu myöhemmin myös uuden sahalinjan sekä puuverstaan erilaiset työt.

Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Tekijä perehdytetään kuhunkin tehtävään asianmukaisesti. Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kiinnostus ja innostus alaa kohtaan sekä aktiivinen työte ja normaali fyysinen kunto.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa suoraan työsopimuksella Urjala Woodilla vakituisena työntekijänä. Työaika on arkisin klo 7:00–15:30, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus pikimmin oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös laittaa hakemuksesi sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta rakennustyöntekijää / nokkaa vastaamaan oman työmaansa toimivuudesta. Nokkamies on työtä tekevä luottohenkilö, joka kommunikoi työnjohtajalle ja valvoo työmaan edistymistä aikatauluineen.

Työkohteet ovat pitkälti linjasaneerauskohteita, joten aikaisempi työskentely vastaavilla työmailla on hakijalle ehdottomasti eduksi. Odotamme lisäksi useamman vuoden rakennustyökokemusta ja halua toimia työmaalla vastuullisessa roolissa.

Edellytämme hakijoilta:
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista rakennustöistä
• rakennuskuvien lukutaitoa
• kykyä työskennellä paineen alla
• hyvät kommunikointitaidot
• suomen kielen osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
• asianmukaisen palkkauksen

Kaikkiin lisätietoihin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0252.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakuaika 21.09.202206.10.2022

Kirjanpitäjä, toistaiseksi (Tampere)

Etsimme nyt kasvun myötä Tamperelaiselle tilitoimistolle KIRJANPITÄJÄÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista taloushallinnon työtehtävistä, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöstyöstä ja osto- ja myyntireskontran hoitamisesta. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua. Käytössä on pääjärjestelmänä Fennoa ja ohessa Netvisor sekä Heeros. Fennoa mahdollistaa toimintojen automaatiotason nostamisen entisestään. Se on käyttäjälle helppokäyttöinen järjestelmä, joten jos osaat jonkin taloushallinnon järjestelmän, niin opit varmasti Fennoankin.

Yrityksen henkilöstöön kuuluu neljä taloushallinnon ammattilaista sekä yrittäjät. Työntekijöille yhteinen piirre on asiakaslähtöinen asenne sekä sopivan rento työote, kuitenkin niin, että työ tehdään kokonaisvaltaisesti hyvin.

Tarjoamme:
• toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• hyvät lomaedut: normaalia enemmän palkallista lomaa
• kilpailukykyisen palkkauksen
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin
• etätyömahdollisuuden hybridinä tai kokonaan

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
• vähintään merkonomi -tasoista tutkintoa
• vähintään parin vuoden kokemusta tilitoimistosta tai muuten kirjanpidosta
• ymmärryksen kokonaisvaltaisesta kirjanpidosta
• jonkin taloushallinnon järjestelmän osaamista, niin opit varmasti käytössä olevan järjestelmän
• sopivaa järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti töitä ihmisläheisessä työpaikassa! Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Hakuaika 21.09.202218.10.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme siivoojaa kotisiivouksiin Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on pitkillä perinteillä toimiva kotisiivousyritys, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Yritys toimii Tampereella ja lähialueilla. Työssä liikutaan yrityksen autoilla.

Käytännössä työssä siivotaan yksityishenkilöiden koteja, sekä satunnaisesti toimitiloja. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202203.10.2022

Dekati Oy on korkean teknologian, ympäristöalan yritys. Sen toimipaikka sijaitsee Kangasalan Vatialassa ja se työllistää noin 25 henkeä. Yritys kehittää, valmistaa ja myy ilman pienhiukkasmittalaitteita ja niihin liittyviä mittausjärjestelmiä. Alallaan se on yksi maailman johtavista toimijoista. Yrityksen asiakaskunta on kansainvälistä ja sen tuotanto menee lähes kokonaisuudessaan vientiin.

Tutustu Dekatiin tarkemmin: https://www.dekati.com

Etsimme nyt heille suorarekrytointina:
MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa nopealla aikataululla, sopimuksen mukaan.

Markkinointikoordinaattorina vastaat yrityksen markkinoinnille ja viestinnälle asetettujen tavoitteiden tuloksellisesta toteuttamisesta sekä myynnin tukitoimintojen tehokkaasta sujumisesta. Toimenkuvaan kuuluu myös logistiikan perustoimintoihin tutustuminen.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista markkinoinnin/viestinnän tehtävistä, mm. seuraavista tehtäväkokonaisuuksista:
• markkinointiviestinnästä ja sen kehittämisestä
• ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, sisällön tuottamisesta
• markkinoinnin ja mainonnan käytännön toteutuksesta
• yrityskuvan toimeenpanosta, uusien tuotteiden lanseerauksesta, brändin toteuttamisesta ja ylläpidosta
• koulutusten, konferenssien ja tapahtumien koordinoinnista ja käytännön organisoinnista
• hakukoneoptimoinnista
• verkkosivujen ja Some-näkyvyyden ylläpidosta ja kehittämisestä
• jälkimarkkinoinnista, CRM Hubspot käyttö
• asiakasportaalivastaavana toimimisesta
• käytännön logistiikkatoimintojen sijaisena toimimisesta tehtävänhaltijan lomien aikana

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, AMK- tasoista tutkintoa esim. markkinointi tradenomin tai vastaavan tutkintoa. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, painottuen etenkin englannin kielen kirjalliseen hallintaan. Lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan asianmukaisia IT- ja SOME-taitoja. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Logistiikkapuolen tehtävistä ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, mutta katsomme sen toki hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme ja luemme hakijan eduksi aikaisemman kokemuksen toiminnanohjaus- ja laatujärjestelmistä sekä projektinhallinnasta.

Henkilönä arvostamme, että olet innostunut, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Lisäksi arvostamme, että olet tarkka, mutta samalla aikaansaapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä ennen kaikkea halukkuutta itsesi ja työsi kehittämiseen ja uusien taitojen opettelemiseen.

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä ja kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan
• mahdollisuuden itsesi kehittämiseen
• mukavan ja hyvähenkisen työyhteisön sekä viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset työtilat
• erittäin kattavat työpaikkaedut, joihin kuuluvat mm. laajennettu työterveyshuolto ja hyvät
vakuutus- ja koulutusedut, liikunta- ja kulttuurietu sekä yrityksen kuntosalin vapaa käyttö

Pääset myös osalliseksi yrityksen kattavasta bonus- ja palkitsemisjärjestelmästä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h/vko, yrityksessä on käytössä liukuvatyöaika.

Kiinnostuitko tästä loistavasta työmahdollisuudesta? Hae pikaisesti, haastattelut tehtävään aloitetaan jo ennen
hakuajan umpeutumista. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja CV:si sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen.
Tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 9:00-16:00: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202206.10.2022

Putkiasentaja -vakituinen (Tampere)

Tarjolla pitkäaikainen työpaikka, jossa työtä tehdään rennolla otteella, mutta ammattiylpeydellä!

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla heti vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-urakoita. Yrityksen ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytys on
• vähintään noin kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä.

Tarjoamme:
• vakavaraisen työnantajan, joka on tunnettu laadukkaasta työstään
• vakituisen työsuhteen
• hyvän ansiotason
• asianmukaiset työvälineet
• työpaikan, jossa työntekijöistä pidetään huolta ja jossa viihdytään

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Kiertävä siivooja, -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten tilojen siivous, kuten toimitiloja ja kauppoja. Työ on kokoaikainen. Työntekijällä tulee olla B-ajokortti työn liikkuvuuden takia. Yrityksellä on tarjota auto, jos sinulla ei ole omaa kulkuneuvoa.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Työkohteisiin pääsee kulkemaan usein julkisilla, kuitenkin ajokortti pitäisi olla, jotta voi ajaa tarvittaessa Wincleanin autolla. Palkkaus on TES:n mukainen riippuen työkohteen vaativuustasosta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin uudiskohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen. Työstä maksetaan hyvä korvaus.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Jos työkohde on julkisen liikenteen ulottumattomissa, järjestetään työntekijöille kuljetus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä määräaikaiseen saneerausprojektiin. Kohde on vanha puutalo Turun keskustan läheisyydessä. Purkutyöt kohteessa on jo tehty ja kaikki pinnat tullaan uusimaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla ja projekti on arviolta noin vuoden mittainen.

Toivomme hakijoilta kokemusta viimeistelytöistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhojen puutalojen saneeraustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä koska työskentelet kokeneen timpurin kanssa.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon. Yritys tekee muun muassa erilaisia sähköistystöitä vihreän energian parissa, kuten aurinkopaneeli-, maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumppujen asennuksia. Kyseessä on nuorekas ja asiansa osaava joukko ihmisiä, jotka kaipaavat kasvun myötä tiimiinsä lisävahvistusta!

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista sähköasennustöistä HYVINKÄÄN ja RIIHIMÄEN alueella.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus, B-ajokortti sekä halu sitoutua ja opetella tavallisesta asennutyöstä poikkeavia työtehtäviä. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen työn suorittamisen kannalta, koska työkohteisiin kuljetaan yrityksen työautolla.

Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa vaikka heti! Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Laura Piriltä, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 21.09.202214.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita apulaisia renkaanvaihtosesonkiin Tampereelle. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa ja jatkuvat sesongin loppuun joulukuulle.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Kokemus renkaiden vaihdosta ja rengaskoneen käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja töitä on mahdollisesti myös satunnaisina lauantaipäivinä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202213.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat tekijät. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Kotimainen työkoneiden pesuihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme työkoneiden pesijää / painepesijää. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen.

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten työkoneiden pesut ja pesuhallin yleisen siisteyden ylläpitäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä työnjohtoon ja edistät omalta osaltasi sitä, että koneet saapuvat pesuun tehokkaalla aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vaan tärkeintä on tunnollinen ja oma-aloitteinen otteesi työntekoa kohtaan sekä korkea työmoraalisi. Et pelkää käsiesi likaantumista ja paineen alla työskentely ei tuota harmaita hiuksia. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, joka näkyy myös työn jäljessäsi. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Saat perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Hyvä työasenne riittää.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 30-37,5 h / viikossa.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat päästä osaksi työtä pelkäämätöntä tiimiämme, hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävää koskien voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 21.09.202213.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat kesäisin ruohonleikkuusta ja trimmeröinnistä, syksyisin lehtien keräämisestä ja talvisin käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen tiloista ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Välillä työssä tulee myös aikaisempia vuoroja, joten toivomme tekijältä joustavuutta työaikoihin. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä KOTISIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää monipuolisia kotisiivouksia ja työtä tehdään työparin kanssa pääasiassa Naantalissa. Työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana ja työaika noin 15-25h/viikossa. Työtä tehdään noin 5 - 8 tuntia/päivä pääasiassa tiistaista torstaihin klo 8:00–16:00 välillä. Arvostamme joustavuutta, sillä työpäivät muodostuvat asiakkaiden tilauksista riippuen.

Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin. Alan koulutus, B-ajokortti ja suomenkielentaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä ? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittamiseen.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. saapuvien tavaroiden vastaanotto ja sijoittelu varastossa sekä lähtevien tilausten keräily ja lähettäminen. Töitä tehdään Paimiossa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa arkisin klo 8-16.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta katsomme eduksi aiemman työkokemuksen esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä sekä trukinajotaidon. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, innostuneisuutta, halua oppia uutta sekä reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Kiinteistöhuoltoalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ULKOALUEIDENHOITAJAA/KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon/Naantaliin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon tehtävät. Hoidettavat taloyhtiöt sijaitsevat Raision, Naantalin ja Turun alueella. Työnkuvaan sisältyy erilaisia taloyhtiöiden kunnossapitoon liittyviä ulko- ja sisätöitä, työsuhteen alussa keskitytään kuitenkin enimmäkseen ulkoalueisiin. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat oppimishaluiset, toimeen tarttuvat ja motivoituneet hakijat.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia. Tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi. Töitä tehdään arkisin klo 7.00–15.00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0470 klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖSÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut sähköasennuksiin, -suunnitteluun, -saneerauksiin, -urakointiin ja sähkövikojen korjauksiin.

Tehtävässä tulet työskentelemään pääasiallisesti yksityis/omakotitalokohteissa, mutta mahdollisesti myös jonkin verran taloyhtiö- ja teollisuuskohteissa. Tyypillisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi valaisin- ja pistorasia-asennukset, tehtäviä on kuitenkin monipuolisesti jokaiseen lähtöön. Kohteiden sijainti on Varsinais-Suomessa ja pääasiallisesti Turussa sekä sen lähikunnissa. Työpäivät aloitetaan monesti suoraan kohteesta, joten edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus. Työaika 40h/viikko ja ma-pe.

Eduksi katsotaan sähköalalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus alalta. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavuutta, omatoimisuutta ja rautaista asennetta työskentelyä kohtaan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on pitkän linjan LVIS- ja energia-asiantuntija, joka on toiminut jo aina vuodesta 2005 asti. He tarjoavat tekniset kokonaisratkaisut ja asennuspalvelut uudis- ja saneeraushankkeisiin Turussa sekä tämän lähialueilla.

Tehtävässä pääset kokeneemman putkiasentajan matkaan, jolloin osallistut myös avustaviin toimenpiteisiin sekä oman osaamisen mukaan haastavempiinkin lämmitysjärjestelmien asennustehtäviin. Työskenneltävät kohteet ovat pääasiallisesti rivi- ja kerrostalokohteita, jotka sijaitsevat Turussa sekä tämän lähialueilla. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko.

Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään. Erityisesti arvostamme halua oppia uutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokemusta omaavaa AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka tekee henkilö- ja pakettiautojen korjaus- ja huoltotyöt auton iästä sekä merkistä riippumatta.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimipisteellä Kaarinassa ma-pe ja kello 8-16 välillä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi sekä monipuolisen merkkituntemuksen. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle useampia reippaita renkaiden vaihtajia ja rengasvaraston hoitajia syksylle. Työt alkavat lokakuussa sovitusti ja päättyvät joulukuun alkuun mennessä.

Renkaiden vaihtajan työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja rengasvaraston hoitajan tehtävissä tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään ma-pe 7,5h päivässä.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laita meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytä hakemukseesi työhistoriasi ja kerro muutamalla sanalla, miksi olet hakenut tähän työtehtävään.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysellä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta arkisin klo 9:00-15:00, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Menestymällä tehtävässä sinulla on loistavat mahdollisuudet vakinaistua tehtävään. Asiakasyrityksemme on täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka tekee henkilö- ja pakettiautojen korjaus- ja huoltotyöt auton iästä sekä merkistä riippumatta.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimipisteellä Kaarinassa ma-pe ja kello 8-16 välillä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi sekä monipuolisen merkkituntemuksen. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kaarinaan! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka tekee henkilö- ja pakettiautojen korjaus- ja huoltotyöt auton iästä sekä merkistä riippumatta.

Monipuolinen työtehtävä pitää sisällään esimiestehtävien lisäksi esimerkiksi jonkin verran asiakaspalvelua, töiden vastaanottoa, huoltotarjouksien tekemistä ja asiakkaiden laskuttamista sekä muita työnjohdollisia tehtäviä. Tulet olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaisiin kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimipisteellä ma-pe ja 07:30-16:30 välillä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja alalle soveltuvan koulutuksen. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin halu oppia uutta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi otamme huomioon haussa myös uransa alkupuolella olevat ja oppimishaluiset hakijat. Toivomme hakijoilta palvelualttiutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Erityisesti arvostamme joustavuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti ja tiimissä, reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Voit lähettää myös sähköpostitse hakemuksesi/CV:si (otsikoi hakemuksesi haettavan tehtävän mukaan), sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Happy Friends Oy on lounas- catering ravintola yritys, jolla on tällä hetkellä kolme ravintolaa Espoossa. Ravintoloiden keittiön yhdistää cross-kitchen -hengessä makuja maailmalta ja koti-Suomesta.

Happy Friends hakee nyt vahvistusta joukkoonsa tiskarin/keittiöapulaisen tehtävään Espoon ravintoloihin. Etsimme henkilöä, joka on valmis työskentelemään tarpeen mukaan kaikissa kolmessa ravintoloissa. Työajat sijoittuvat ma-pe lounas aikaan 10.30-15.00.

Työtehtäviin kuuluvat astiahuolto, keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut avustavat työt. Odotamme hakijalta reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta. Pystyt työskentelemään kiireessä sekä olet joustava ja oma-aloitteinen.

Edellytämme suomen TAI englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vaihtelevassa työympäristössä ja mahtavassa työporukassa.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla, joten laita hakemus meille mahdollisimman pian.
Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme oheisen linkin kautta tai laittaa CV:n ja hakemuksesi sähköpostitse rekrytointia hoitavalle Zuzanna Mazurille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Zuzanna Mazurilta, puh. 050 411 0263.

Hakuaika 20.09.202209.10.2022

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN Turkuun!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän varastotehtävien parissa hyvämaineisessa yrityksessä ja motivoivassa ympäristössä. Työnkuvaasi kuuluu varaston puolella tehtävä työt, kuten keräily ja tavaran vastaanotto. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Hakijoilta toivomme:
• aikaisempaa kokemusta varastoalan tehtävistä, etua on erityisesti keräilykokemuksesta
• trukinajotaitoa
• hyvää asennetta ja oppimiskykyä
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa työskennellään vuoroviikoin kahdessa vuorossa. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15 ja 15-23, mutta työvuoroissa on kuitenkin pieni liukumavara mahdollisuus. Työt alkavat päivävuorossa ja kattavan perehdytyksen jälkeen työaika siirtyy kaksivuorotyöhön.

Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, joten edellytämme, että pystyisit sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen kirjoille. Palkkaus on aluksi muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaluokka TVL2.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Lotta Alhonen 050 411 0348.

Hakuaika 20.09.202202.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä, ja tehtävässä on hyvät mahdollisuudet työllistyä pitkäaikaisesti asiakasyritykseemme.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2022. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.09.202204.10.2022

Haemme nyt mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen työkoneiden huolto- ja korjaustöihin. Asiakasyrityksemme on työkoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Huolto- ja korjauskeikat tehdään pääasiassa asiakkaiden luona Varsinais-Suomen alueella. Työ ei edellytä matkustusvalmiutta tai yöpymistä muualla Suomessa. Tehtävä soveltuu hyvin henkilölle, kuka pitää vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakasrajapinnassa. Kaikki raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi, mutta emme edellytä kokemusta minkään tiettyjen koneiden korjauksista.

Toivomme hakijoilta:
• Hyvää tuntemusta/ymmärrystä koneiden mekaniikasta, sähköistä ja hydrauliikasta.
• Soveltuvaa teknistä koulutusta.
• Pelisilmää asiakaspalveluun.
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme:
• Liikkuvan työn vaihtelevissa työkohteissa.
• Osaavan organisaatiomme tuen.
• Mukavat työkaverit.
• Hyvät edellytykset ammattitaidon kehittämiseen vakavaraisessa organisaatiossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Janne Lukanderille p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.09.202220.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista asbestipurkutyöntekijää. Yritys on erikoistunut erilaisiin purkutöihin esimerkiksi timantti- ja asbestitöihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää voimassa olevia lupia asbestipurkutöihin, hyvää fyysistä kuntoa, normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.09.202207.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa toimeliasta kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun sekä päivään. Arki-illat sekä viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä palkkauksen vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Työssä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja kaikilla työntekijöillä on käytössä myös yksityisen työterveyshuollon palvelut. Eduksi katsomme voimassa olevan b-ajokortin, mutta se ei ole työn kannalta välttämättömyys.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 19.09.202209.10.2022

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Yritys valmistaa teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja, joita toimitetaan globaalisti ympäri maailman. Etsimme nyt reippaita ja motivoituneita työntekijöitä kokoonpano-osastolle! Työ on tuotannossa tapahtuvaa kokoonpanotyötä, jossa mm. ruuvataan osia yhteen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä sekä kuvienlukutaito ja kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pidemmäksi aikaa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 19.09.202209.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme energisiä SIIVOOJIA Turkuun. Työsuhde voi olla määräaikainen tai pidempiaikainen elämäntilanteestasi riippuen. Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön ennalta määritetyksi aikaa. Siksi toivommekin, että kerrot hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti ajanjaksot jolloin voit työskennellä, sekä minkä verran voit tehdä työtunteja.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut yksityis- ja yritysasiakkaiden palvelemiseen Turussa ja sen lähialueilla. Työkohteet ovat porras-, toimisto- tai kotisiivouskohteita ja vaihtelevien työkohteiden takia sinulla tulisi olla B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, sillä tarvittaessa saat asiakasyritykseltämme auton käyttöösi. Töitä tehdään arkipäivisin ja työtuntien määrä viikossa voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen siivousalan töistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta ja halua oppia, sillä työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 19.09.202209.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ohutlevyseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon!

Asiakasyrityksemme on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Työtehtäviin kuuluu ohutlevytöitä, kuten suojien, listaprofiilien ja ruostumattomien tuotteiden valmistaminen. Työskentely tapahtuu arkisin yrityksen toimipisteellä klo 7-15:30 ja työtunteja tehdään 40h/viikko.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista ohutlevytöistä. Erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja, hitsaustaitoa (MIG, TIG) sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Työ edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjoamme:
-mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
-mukavan ja opettavaisen työilmapiirin
-mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 19.09.202209.10.2022

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme työntekijöitä pakkaustöihin Turkuun!

Työtehtäviin kuuluu erilaisten teollisuuteen menevien tuotteiden pakkaaminen muoveihin ja pahveihin. Lisäksi työssä on satunnaista kokoonpanotyötä tuotannossa, joka pitää sisällään mm. ruuvaustyötä. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15- 23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Asiakasyrityksemme palveluihin kuuluu monipuoliset sähköalan ammattilaisen työt, kuten esimerkiksi sähkölaitteiden asennuksiin- ja sähköistyksiin liittyvät tehtävät sekä huolto- ja kunnossapitotyöt. Työ on vaihtelevaa ja erittäin monipuolista. Työntekijällä on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaansa osaamisen perusteella sekä kokemuksen karttuessa siirtyä haastavampiin tehtäviin.

Odotamme hakijoilta vähintään sähköalan peruskoulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ja aito halu kehittyä alalla ratkaisee! Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt TELINEASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Telineasentajan työ on pientalotyömaiden telineiden pystytystä ja purkua. Työmaat ovat pääsääntöisesti 1-2 krs pientaloja, mutta myös jopa 3-4 krs rakennuksia, joten työskentelykorkeudet vaihtelevat. Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella.

Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään. Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Tärkeintä on kuitenkin tavoitteellisuus, sitkeä asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt KATTOASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on tavoitteellisuus, sitkeä asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 19.09.202203.10.2022

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista ruosteenestokäsittelijää vahvistamaan tiimiään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Toivomme sinulta autoasentajan tai automaalarin koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa vakituisena. Töitä tehdään mukavan tiimin kanssa pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 16.09.202202.10.2022

Etsimme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa aputyöntekijää muuraukseen!

Työssä toimitaan muurarin apumiehenä eli työnkuvaasi kuuluu mm. tiilien leikkaaminen, kuljettaminen ja laastin valmistaminen. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa se voidaan kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työkohde sijaitsee Turun lähikunnassa, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 14.09.202202.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MYYJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit myyjänä ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta sekä juustojen leikkaamisesta. Töitä tehdään pääasiallisesti arki- tai lauantai-iltaisin noin 8-15h/viikko (mahdollisuus myös lisätunteihin). Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista työpisteelle tämän sijainnin sekä vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta sekä energistä työskentelyotetta, joustavuutta ja myynti- tai asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 14.09.202202.10.2022

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Turun keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 41-43 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Hakuaika 13.09.202202.10.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme LASITUSTEN ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaasi kuuluu lasitusterassien asennukset Turussa ja sen lähialueilla. Lasituksen lisäksi, työssä on mahdollista päästä tekemään myös terassipohjien runkoja ja laudoituksia. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Työssä liikutaan yrityksen autoilla ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennus- ja lasitusalan töistä, mutta huomioimme haussa myös henkilöt, jotka ovat aidosti kiinnostuneita oppimaan lasitusalan töitä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkaa työskentelyotetta, sekä hyvää ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä. Tarjoamme työhön perinpohjaisen perehdytyksen ja hyvän apuverkoston ongelmatilanteita varten.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.09.202202.10.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme AUTOMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen monimerkkikorjaamo, jossa ei tekemisen meininkiä puutu. Kasvava yritys etsii nyt huumorintajuiseen, rentoon ja ennen kaikkea ammattitaitoiseen joukkoonsa osaavaa automekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Automekaanikkona työnkuvaasi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen korjaukset ja huollot, kuten öljynvaihdot, jarruhuollot, jakohihnan vaihdot, akkujen asennukset, määräaikaishuollot jne. Työtä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa, aamuvuoro on klo 8-15 ja iltavuoro on klo 12-20. Lisäksi yritys on auki lauantaisin klo 9-15. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, jolla on taitoa suoriutua aina määräaikaishuolloista moottoriremontteihin, joten odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työssä pärjää tekijä, jolla on hyvä ongelmanratkaisukyky, autosähkön tuntemusta, sekä rautainen asenne työntekoa kohtaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten työtehtävien parissa sekä mukavan ja joustavan työyhteisön!

Osuiko ja upposi? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille, mutta rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.09.202202.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on toiminut maanrakennus- ja maansiirtotöiden parissa jo yli 30 vuoden ajan. Voit olla juuri etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kuljetusalalla modernissa ja kasvavassa yrityksessä, jossa on hyvä tekemisen meininki, rennolla otteella!

Työskentely tapahtuu arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tarjotaan 40 tuntia viikossa. Työt alkavat aamuisin yrityksen toimipisteeltä Turun lähikunnasta, joten odotamme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tarjotaan alustavasti ainakin helmikuun 2023 loppuun saakka.

Voit olla joko kuljetusalan ammattilainen tai alalla aloitteleva tekijä, sillä työhön tarjotaan tarpeen mukaan hyvä perehdytys. Odotamme kuitenkin hakijoilta C-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Lisäksi työ edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja, mutta tarvittaessa ne voidaan myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.09.202202.10.2022

Etsimme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme reipasta rakennusapulaista Paraisille!

Rakennusapulaisena toimit arkisin avustavien työtehtävien parissa pientalotyömaan projektissa. Työt alkavat syyskuun alussa ja kestävät arviolta ainakin parin kuukauden ajan. Työmaa sijaitsee Paraisilla, joten oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla etua töihin kulkemisen kannalta.

Aiempi kokemus rakennustyömailla työskentelystä tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävässä menestyy myös henkilö, jolla on aito kiinnostus rakennusalaa kohtaan, kokemusta eri työkalujen käytöstä sekä reipas ja fyysistä työtä pelkäämätön asenne!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.09.202209.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito, kuten nurmikon leikkuu, lehtien puhaltaminen sekä lumitöiden tekeminen. Työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös oman osaamisesi mukaan kiinteistöjen teknisiä perushuoltotöitä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 ja kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa. Työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteisiin liikutaan yrityksen työautoilla.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin eniten asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivoitunutta asennetta työhön ja uuden oppimiseen. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä säällä kuin säällä. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 01.09.202201.10.2022

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yrityksen autot sijaitsevat Tampereen Myllypurossa, joten sinne pääsy on välttämätön.

Käytännössä työssä ajetaan massa-, kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksia kuorma-autolla. Satunnaisesti työssä tulee myös yhdistelmäajoja, joten valmius ja kortit myös siihen on välttämättömyys. Työssä vaaditaan sähköpässin ja trukin käyttötaitoa, kuormien purkuun ja lastaukseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on CE-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys.
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta kuorma-auton käytöstä ja aiempi kokemus yhdistelmäajosta on eduksi. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk. Palkkaus TES/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 18.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua