Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta mielellään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikimmiten. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus heti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-16:00, Laura Piri, p. 050 411 0471. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Noviaali Hyötyajoneuvot on tunnettu ja luotettava merkkiriippumaton hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelu Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yritysasiakkaille. Huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä muutkin palvelut yrityksesi ajoneuvoille: kori- ja vauriokorjaukset, erilaiset varustelut ja lisävarusteet, katsastukset ja rengashotellipalvelut. Asiakkaillemme tarjolla on sopimuksen mukaan sisä- ja ulkopesut, sijais- ja vuokra-autot, sekä ajoneuvojen noutopalvelu toimipaikastasi.

Etsimme Noviaali Hyötyajoneuvolle mekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia ajoneuvoasennus-, huolto- ja korjaustöitä yritysten henkilö- ja pakettiautoille. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 7,5h/päivä.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta minimissään kaksi vuotta autojen korjaamisesta
• kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn
• hyvää suomen kielen taitoa
• joustavaa asennetta työtehtäviä kohtaan

Lisäksi arvostamme:
• hyvää fyysistä peruskuntoa
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme työtä vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Noviaalilla pääsee toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa tiimiä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työkaverit tukevat työn omaksumista. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun autokorjaamo, joka toimii pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen korjauksiin, huoltoihin sekä maalauksiin.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia autohuoltopalveluita kuten perinteisiä huoltoja ja korjauksia, sekä ilmastointihuoltoja, ruostekorjauksia ja sähkötöitä. Työtä tehdään arkisin liukuvasti klo 7:30-17 välisenä aikana.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä innokkuutta oppia uutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen Liedon Tuulissuolle.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on erikoistunut vedenkäsittelykemikaalien jälleenmyyntiin. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa varaston ylläpitotyöt sekä tuotteiden pakkaaminen erilaisiin säkkeihin, kannuihin, kontteihin jne. Lisäksi työ sisältää jonkin verran asiakaspalvelua.

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, vaan tärkeintä on asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Erityisesti arvostamme kuitenkin oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä luonteviin asiakaskohtaamisiin.

Työtä tehdään kaksi päivää viikossa ja työvuorot sijoittuvat klo 09-16 välille. Viikon työpäivät ovat sovittavissa joustavasti, joten työtä on helppo tehdä esimerkiksi opintojen ohella. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta SÄHKÖASENTAJAA Turkuun uudiskohteeseen. Työt alkavat lokakuussa/ sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää vähintään projektin loppuun ensi kesään asti. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa seuraavassakin projektissa.

Työskentely tapahtuu uudiskohteessa kerrostalotyömaalla ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työn vaativuus kuitenkin riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä tai jo alalta kokemusta hankkinut henkilö.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Hakuaikaa 1.10.21 asti, mutta aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-ASENTAJIA vähintään 3-6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukainen IV-asennus erilaisissa työkohteissa. Työnkuvaasi ei kuulu IV-kanavien eristys-, putsaus- tai huoltotehtävät.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kyky ja halu kehittyä tehtävässä. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työtarve alkaa lokakuun aikana.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Tarvitsetko töitä syksyksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, saatat olla etsimämme henkilö. Älä arastele täyttää hakemusta, vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Eduksi on aiempi kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat myös hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7-15.30 välillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/vk.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-PELTISEPPÄÄ säännölliseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukaisten suorakaidekanavien sekä muiden IV-osien teko pellistä yrityksen verstaalla muiden peltiseppien kanssa. Mig-hitsaustaito katsotaan eduksi.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä halua tehdä monipuolista työtä sekä sitoutua asiakasyrityksen työntekijäksi oppien alasta koko ajan lisää. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.


Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:30–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Asiakasyrityksemme on jo yli 20 vuotta myynyt ja markkinoinut koneita ja laitteita vaatetus-, tekstiili-, kenkä- ja huonekaluteollisuudelle. Heidän palvelukonseptiinsa kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu aina koneiden hankinnasta, asennuksiin, käyttöönotto-opastukseen, huoltoon ja korjaukseen. Yrityksen valikoimasta löytyvät varaosat kaikkiin heidän edustamiinsa huippumerkkeihin kuten Dürkopp Adler, Yamato, Setec, Kuris, Beckmann, Matic, Miller, Sinclair, Hauser, TigerTec ja Nucleus.

Etsimme nyt heille pikaisesti alkavaan työsuhteeseen teollisuusompelukoneiden korjaajaa. Kyseessä on pitkä-aikainen, vakituinen työsuhde.

Pääasiallinen työ on teollisuusompelukoneiden korjaus ja asennustyö, jota tehdään yrityksen toimistolla ja verstaalla Hervannassa, Tampereella ja asiakkaiden toimitiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• alalle sopivaa teknistä, koneisiin suuntautunutta koulutusta
• työkokemusta korjaus-, asennus- ja kokoonpanotöistä
• vahvaa ymmärrystä ja kiinnostusta koneita ja laitteita kohtaan
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa käytöstä asiakkaiden parissa
• ongelmanratkaisukykyä
• englanninkielen taitoa
• tarvittaessa yhteydenottoa päämiehiin
• halua ja kykyä uuden oppiseen

Eduksi tehtävässä katsotaan:
• pneumatiikka- ja sähköalan osaaminen
• aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä
• hyvät kädentaidot ja tarkkuus työssä

Tarjoamme:
• mielenkiintoisen työn menestyvässä, vakavaraisessa yrityksessä
• monipuolisen ja antoisan työn huippumerkkien parissa
• mahdollisuuden kehittyä alan erikoisosaajaksi
• hyvän, osaamistasi vastaavan palkan

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten voit lähettää sen halutessasi sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsitkö rakennusalan töitä syysajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia syyssesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7.00-15.30 välillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsimme nyt reippaita ja työhaluisia ulkotyöntekijöitä kiinteistöhuollon syyssesonkiin Tampereelle. Työt alkavat syys-lokakuulla 2021 kestävät vuoden lopulle.

Käytännössä työt koostuvat syksyllä esimerkiksi lehtien poistamisesta kaduilta ja pihoilta sekä muista ulkoalueiden siistimis- ja kunnostustöistä. Tarvittaessa tehdään myös lumitöitä. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsitkö töitä syysajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle monipuolisiin aputyötehtäviin!

Etsimme reippaita ja luotettavia apulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisempiin projekteihin aina vuoden loppuun saakka.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotehtävissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Tehtäviin perehdytetään, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:
• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
• Luotettavuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi katsotaan:
• B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• Voimassa oleva työturvallisuuskortti
• Muut mahdolliset lupakortit ja passit

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä ja millaista viikottaista työmäärää etsit. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ säännölliseen ja ympärivuotiseen työsuhteeseen. Yritys tekee Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella maanrakennusta yritysasiakkaille, kotitalouksille sekä heillä on myös laajasti erilaisia infrarakennuskohteita. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Yrityksen kotipaikka on Akaassa.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Sirlog Oy suomalainen kuljetusliike, joka on toiminut vuodesta 2000 lähtien tarjoten parhaita mahdollisia kuljetuspalveluita erilaisten ja -kokoisten yritysten tarpeisiin. Asiakkaina yrityksellä on niin pk-yrityksiä kuin globaaleja toimijoita. He tarjoavat nykyaikaiset logistiset ratkaisut luotettavasti ja joustavasti.
Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat aidosti asiakaslähtöinen palvelu, luotettavien yhteistyökumppaneiden käyttäminen, reiluus sekä ympäristön huomioiminen. Yrityksen toimipaikkamme sijaitsee Sastamalassa Porintien varressa.

Etsimme nyt Sirlog Oy:lle logistikkoa/toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen yrityksen Sastamalassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä Sirlogin työntekijäksi.

Päivittäiset työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
• tilausten käsittely
• kuljetusten tilaaminen ja huolinta asiakirjojen laatiminen
• yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin
• vienti- ja tuontiasiakirjojen ja tulliselvitysten laatiminen
• laskutus ja ostolaskujen tarkastus
• myyntityö

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kaupallista ja/tai logistiikka-alan koulutusta esim. tradenomi tai yo-merkonomi
• aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä mielellään viennin, tuonnin ja logistiikan alalta
• englanninkielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, ruotsinkielen taito luetaan eduksi
• Incoterms-toimituslausekkeiden tuntemusta
• kommunikointivalmiutta eri yhteistyötahojen, kuten kuljetusliikkeet, kauppakamarit, tullit jne., kanssa
• hyviä perus IT-taitoja, MS Office ja Internetin käyttöä

Henkilönä olet:
• palvelualtis ja neuvottelukykyinen
• oma-aloitteinen ja priorisointikykyinen
• tarkka ja huolellinen
• joustava ja pidät monipuolisesta työstä
• tilannetajuinen ja sinulla on pelisilmää erilaisiin tilanteisiin
• paineensietokykyinen kovassakin kiireessä
• nopea omaksumaan uutta tietoa ja haluat oppia uutta

Lisäksi tarvitset omaa autoa työpaikalle kulkemiseen.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme sähköasentajaa kiinteistöjen sähköistystöihin Pirkanmaan alueella. Yrityksen toimipiste sijaitsee Lempäälässä.

Ensimmäiset työkohteet liittyvät myymälätilojen saneerauksiin ja teollisuushallin sähkötöihin. Käytännössä töitä tehdään parin kanssa, mutta mahdollisuus itsenäiseenkin työskentelyyn on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja mielellään myös aiempaa työkokemusta. Tehtävä sopii hyvin myös jo kokeneemmalle tekijälle.

Töitä tehdään arkipäivisin, pääsääntöisesti klo 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä yrityksen työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202108.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana arkisin 7,5h päivässä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 17.09.202108.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheilla olevat tuoreet kyvyt sekä oppimishaluiset hakijat.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävissä. Kaikki työt tapahtuvat asiakasyrityksen toimipisteellä hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kupeessa (tarkemman sijainnin saat tietää soittamalla). Töitä tehdään arkisin kello 07:30-17:00 välillä.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme hakijoilta huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MOBIILIKEHITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut mobiilimaksamisen ratkaisujen tarjoamiseen. He tarjoavat kaupungeille ja liikenneoperaattoreille sekä tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden sekä myydä että validoida lippuja mobiililaitteilla.

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa kehitystiimissä, tehtäväsi painottuu lippusovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon. Työpaikan sijainti on Turun keskustassa ja työtä on myös mahdollista tehdä etänä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen (erityisesti Android ja iOS ympäristöistä) sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua menestyä. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme nyt suoraan kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme kalusteasentajaa / yleistimpuria monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt lattiasta kattoon.

Työntekijältä edellytämme vahvaa osaamista kalusteasentajan sekä sisätimpurin työtehtävistä. Työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä monipuolinen työkokemus ja osaaminen rakennus- ja remonttitöistä on ehdoton edellytys.

Lisäksi edellytämme hakijoilta:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta työasennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin

Tarjoamme palkkauksen osaamisesi mukaan sekä pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yhteydenotot ti ja to klo 9-13.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme meriteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme varustelijoita. Monipuolisessa työnkuvassa pääset osallistumaan hyötyveneiden valmistus- ja huoltoprosesseihin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Voit olla taustaltasi esimerkiksi rakennusalan tai metallialan tekijä, joka on kiinnostunut uusista haasteista. Tärkeintä on hyvä asenne työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 0504110346.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin rengasasentajia alkavaan sesonkiin. Työt alkavat lokakuun puolesta välistä ja kestävät aina sesongin loppuun saakka noin 6-8 viikkoa. Työajat sijoittuvat rengasliikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Työ pitää sisällään renkaiden asennusta, renkaiden pesua, renkaiden siirtelyä sekä muita yleisiä rengasliikkeen töitä. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja reipasta asennetta. Hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen kannalta tärkeää.

Työntekijällä tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Työntekijältä odotetaan myös joustavuutta työvuorojen suhteen, koska sesongin aikana työpäivät saattavat venyä työtilanteen mukaan.

Tarjoamme työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit sekä tes:n mukaisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit työstä niin jätä hakemus oheisen linkin kautta. Yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson p. 050 411 0252 arkisin 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin kahta rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Asiakasyrityksemme on vuonna 2000 perustettu vakaavarainen yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.09.202130.09.2021

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina.

Tarjoamme:

• työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• motivoivan palkkauksen
• ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
• mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.09.202130.10.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteesta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ALOITTELEVAA LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työpaikan tarkemman sijainnin saat tietää soittamalla. Kyseessä on arkisin tehtävästä päivätyöstä. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ja alalle soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialalta). Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheilla olevat ja oppimishaluiset hakijat. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin Saloon.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa renkaiden vaihto- ja asennustyöt. Työt alkavat lokakuun alussa ja työtä on tarjolla koko syksyn sesongin ajaksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä tai autoalalle soveltuvaa koulutusta,
mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on reipas ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan sekä hyvä fyysinen kunto.

Rengasasentajan työsuhde on määräaikainen, mutta pätevällä tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 15.09.202115.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattiataitoista sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Tampereelle. Hae paikkaa pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiosähköpuolen peruskoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemuksen kautta hankittua hyvää ammattitaitoa vastaavista työtehtävistä teollisuuden kunnossapidossa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Toivomme motivaatiota työtä ja uuden oppimista kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta työssä.

Työ tehdään vuorotyönä, 40h viikossa. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti ja työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työympäristön ja vakituisen työpaikan hyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 15.09.202101.10.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Yritys tarjoaa pääosin pesulapalveluita yritysasiakkailleen. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa? Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi. Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen, työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Etsimämme henkilö voi olla joko uransa alkuvaiheilla oleva tekijä tai jo siivousalan ammattilainen.

Työkohteita on monipuolisesti esimerkiksi toimistotiloja ja yleisiä tiloja. Töitä on ma-su ja 06-23 välillä.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus alalta, B-ajokortti ja suomen kielen taito. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme reipasta, tunnollista ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme b-ajokortillista, reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-SORVAAJAA metallituotteiden valmistukseen.

Yritys on alihankintakonepaja, joka tekee CNC-koneistusta, sorvausta ja jyrsintää kattavalla konekannalla. Etsimämme henkilö pääsee tekemään töitä sorvauksen parissa, mutta myös muut konepajalla tehtävät työtehtävät ovat mahdollisia. Kyseessä ei ole ruuhkahuippu tai projekti, vaan toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempiaikaisesti.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeää on hyvä asenne työntekoon ja tarkka työote. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:00-18:00 välillä joustavasti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 14.09.202126.09.2021

Haemme nyt ASENTAJAA teollisuuden saneerauskohteeseen asiakasyrityksellemme, työt alkavat heti ja kyseessä on määräaikainen projekti marraskuun loppuunasti.

Työssä pääset avustamaan rautarakenteiden asennustöissä ja kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme OMPELIMOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon.

Työt sisältävät pääasiassa teollisuusompelimon työtehtäviä mm. napitusta ja pakkausta, sekä muita viimeistelytöitä. Pääset tarvittaessa auttamaan myös silkkipainon työtehtävissä.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta juuri vastaavista tehtävistä, vaan tärkeää on aikaisempi kokemus esimerkiksi käsitöistä ja kotiompelukoneen käytöstä. Etsimämme henkilö on siis käsistään kätevä, oppimiskykyinen ja reipas henkilö. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksessä myös pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on klo 7:00-15:00 välillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Alvars Oy on vuonna 2007 perustettu insinööri- ja suunnittelutoimisto, joka tarjoaa projektisuunnittelupalveluja erityisesti meriteollisuuden tarpeisiin. Keskeisintä osaamisalaamme ovat vaativien lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu risteilijöihin sekä erilaiset meritekniset ratkaisut. Asiakaskuntaamme kuuluu telakoita, kone- ja laitevalmistajia, laivavarustamoita sekä meriteollisuuden kokonaistoimittajia Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme on vakavarainen ja tiimimme on motivoitunutta ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toimistomme sijaitsee Raision keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää: www.alvars.fi.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi mekaniikkasuunnittelijaa.

Työhösi kuuluvat pääasiassa lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävät monipuolisissa projekteissamme. Tarkempi työnkuvasi muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Odotamme sinulta:
• soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
• Solidworks-ohjelmiston (tai vastaavan) käyttökokemusta
• sujuvaa englannin kielen taitoa
• tarkkuutta ja vastuunottokykyä
• hyviä vuorovaikutustaitoja
• halua kehittyä meriteollisuuden asiantuntijatehtävien parissa

On eduksi, jos sinulla on kokemusta:
• meriteollisuudesta
• lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelusta
• lujuuslaskennasta

Tarjoamme vakituisen työn rennossa ja avoimessa työyhteisössä, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita. Käytössämme ovat uusimmat suunnittelutyökalut ja -ohjelmistot sekä viihtyisät työtilat. Otamme myös joustavasti huomioon eri elämäntilanteet ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä mahdollisimman pian ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Viimeinen hakupäivä on 28.09.2021 ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut taloyhtiöiden saneeraustöihin esimerkiksi linja- ja huoneistosaneerauksiin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa saneerausprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta, erityisesti saneerauskohteista. Tärkeintä ovat kuitenkin oikea asenne töitä kohtaan, hyvät kädentaidot sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Alan koulutuksesta saattaa olla hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön, mutta helpottaa työmaille kulkemista.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden urakkabonuksiin
• Rennon ja joustavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut taloyhtiöiden saneeraustöihin esimerkiksi linja- ja huoneistosaneerauksiin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Aiempi kokemus purkutöistä on hyödyksi. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden urakkabonuksiin
• Rennon ja joustavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Haemme C-kortillisia kuorma-auton kuljettajia kotimaiselle asiakasyrityksellemme.

Työ pitää sisällään kuorma-autolla ajamista eri työkohteiden välillä pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteissa pääset itsekin suorittamaan fyysisiä työtehtäviä, joten työvuoro ei ole pelkkää ajamista. Puolet työstä on ajamista ja puolet muita työsuoritteita. Tehtäviin saat perusteellisen perehdytyksen.

Hakijoilta edellytämme:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• reipasta työasennetta ja normaalia peruskuntoa

Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen kuljetustehtävistä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Työtunteja kertyy kahden viikon aikana vähintään 80 tuntia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-12.

Hakuaika 14.09.202126.09.2021

Asiakasyrityksemme valmistaa, huoltaa ja myy puun- ja metallintyöstöön suunniteltuja työkaluja. Etsimme nyt metallityöntekijää/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat terien juottamisista ja niihin liittyvistä esivalmistelutöistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä, mutta se ei ole pakollista sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia uusi tehtävä.

Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tarvasjoelle.

Tehtävässä vastaat pääasiassa teollisuuskohteen kuljettimien huolloista ja kunnossapidosta. Työtehtävät ovat mekaanisia ja ne vaihtelevat aina laakereiden voitelusta moottoreiden vaihtoon. Työtä tehdään tavallisesti arkisin päivävuorossa, mutta työ saattaa sisältää satunnaisia päivystysvuoroja myös viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijoilta mekaniikan tuntemusta, sekä itseohjautuvaa asennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään työparin kanssa ja työhön tarjotaan kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 14.09.202123.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Lentolassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Työtä tehdään lauantaisin klo 05-13 sekä sunnuntaisin 6-11.30. Työaika on säännöllinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kohteeseen pääsee ainakin Tampereen suunnalta hyvin bussilla. Tehtävä sopii erinomaisesti lisätuloa haluavalle tekijälle. Jos et halua tehdä jokaista viikonloppua ja jos työhön saadaan muutama tekijä, on mahdollisuus tehdä osa vuoroista. Lisätyötä on mahdollista saada Wincleanilla esimerkiksi keikkasiivoojan tehtäviä tekemällä.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 13.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta lokakuun loppuun.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Tehtävät määräytyvät valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 14.09.202123.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Pälkäneellä sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Työtä tehdään ma-la klo 18-22. Työaika on säännöllinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Iltapainoitteisen työn takia, tehtävä sopii erinomaisesti lisätuloa haluavalle tekijälle, kuten opiskelijalle. Tarjolla on joko kaikki vuorot viikossa tai sovittaessa esimerkiksi kolme vuoroa yhdelle tekijälle.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekikä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä. Työ alkaa kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 13.09.202127.10.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Vatialassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen, kokoaikainen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Lisäksi työtehtävinäsi on keittiön siivousta ja tiskausta. Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut sekä erityisen asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 10.09.202119.09.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pientä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 06–21). Työtuntimäärä määräytyy työntekijän omien toiveiden mukaisesti, joten kerro hakemuksessasi mikä olisi ideaali tuntimäärä viikossa juuri sinulle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Tarjoamme työntekijälle mukavien työkavereiden lisäksi joustavan työpaikan, joka pystyy mukautumaan työntekijän elämäntilanteen mukaan. Voit olla esimerkiksi välivuotta pitävä henkilö, joka pohtii kouluun hakemista tai vaikka ihan pitkäaikaista ja vakituista työtä etsivä asiakaspalvelun taitaja. Mikäli omassa elämässä tapahtuu muutoksia, pystytään tuntimääriä mukauttamaan tilanteen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti maanantaina 13.9.21. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Soita rohkeasti, niin kerron sinulle paikasta lisää!

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta ripeää VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ!

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää huolellinen henkilö, joka pystyy toimimaan kiireenkin keskellä ripeästi. Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 (mahdollisesti voi alkaa jo aikaisemminkin) ja työskentely tapahtuu arkisin klo 8-18 välillä (7.5h/päivä). Odotamme työntekijältä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös joinakin lauantaina.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Etsimme myös myymälätyöntekijöitä sesonkiin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13695

Hakuaika 10.09.202122.09.2021

Etsimme nyt työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajaa kallioporalaitteiston telastojen kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa kallioporalaitteiden telastojen kokoonpano- / asennustöistä. Tehtävän kuvaa on myöhemmin mahdollista laajentaa kallioporausmoottoreiden kokoonpanolla oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 10.09.202122.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Alex & Wilis Oy:lle myyjää osa-aikaiseen työsuhteeseen lifestyle-hotellikahvilaan Mäntän keskustaan. Palvelutarjonta on monipuolinen, sillä hotellimajoituksen yhteydessä toimii myös kahvila- / lounaspalvelu sekä Alex Lifestyle -myymälä, jonka valikoimassa ovat kauden trendikkäimmät vaatteet, korut ja sisustustuotteet. Cafe Alexin tarjonnasta mainittakoon Angus pihvikarjanlihasta valmistetut erikoisuudet, kuten talon lihapullasalaatti ja burgeri.

Myyjän työtehtävät koostuvat monipuolisista hotellin vastaanotto-, kahvila- sekä myymälätöistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja kommunikaatiotaitoja sekä reipasta, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Odotamme tekijältä myös käytännön taitoja liittyen esim. aamiais- ja lounasvalmisteluihin, sekä kahvilatyöskentelyyn ja työympäristön siisteyden ylläpitoon. Kyky palvella asiakkaita heidän vaatetustarpeisiinsa liittyen on niin ikään tärkeätä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 2-3 pv / vko, arkisin klo 6:00–21:00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7:30–18:00. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa arviolta talvikauden alkuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja viihtyisässä ympäristössä monipuolisten asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 10.09.202124.09.2021

Etsimme suorarekrytointitoimeksiantona ammattitaitoista putkiasentajaa kotimaiselle LVI-alan asiakasyrityksellemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Suoritamme kaikki putkiremonttiin liittyvät työtehtävät kovalla ammattitaidolla. Työkohteet vaihtelevat projekteittain, mutta vastaan tulee hyvin todennäköisesti toimitilasaneeraus-, linjasaneeraus- ja vahinkosaneerauskohteita. Työtehtävissäsi pääset tekemään vastuullisesti kaikkia putkiasentajalle tyypillisimpiä (lämmitykset, viemärit ja vesi) työtehtäviä ja työvaiheita.

Toivomme, että sinulta jo löytyy:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• vastuullista otetta työntekoon ja projektien hoitoon
• suomen kielen sujuvaa osaamista
• b- ajokortti

Eduksesi luemme:
• hitsausosaamisen
• voimassa olevat tarvittavat ammattikortit (työturvallisuuskortti ja tulityökortti)

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, työn mielenkiintoisten projektien kanssa sekä luotettavan työnantajan tukemaan menestystäsi tehtävässä.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, niin älä epäröi hakea paikkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Paikkaa pystyt hakemaan täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa Tampereella, Kalevassa sijaitsevaan saneerauskohteeseen. Työ on projektiluonteinen vuokratyösuhde, mutta pätevällä työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä myös pitempiaikaisesti asiakkaamme työntekijäksi.

Työkohde on monipuolinen saneerauskohde vanhassa kerrostalossa. Työ on pääasiassa sähkökeskus-, lista- ja kalusteasentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sähköistysalan perustutkintoa ja 2-3 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaaviista asennustehtävistä. Kokemus työskentelystä saneerauskohteissa katsotaan eduksi. Arvostamme kykyäsi työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi arvostamme huolellista työnjälkeä ja sähkökuvien lukutaitoa. Toivomme myös kohteliasta käytöstä, koska kohteessa työskennellään talon asukkaiden kodeissa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työ- ja sähkötyöturvakorttia. Tarvittaessa avustamme sinua korttikoulutusasioissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työkohteen, jossa pääset kehittäämään omaa osaamistasi kokeneempien työntekijöiden parissa. Mahdollisesti pitempiaikaisen työsuhteen menestyvässä alan yrityksessä.

Työt alkavat pikaisela aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.202124.09.2021

We are looking for a Customer Service Specialist for Inion Oy

Your main task is to provide service excellence to external and internal customers. You will serve as the interface between global customers and Inion's own organization, ensuring high level of customer satisfaction. You will communicate with production planning, operations, sales, finance and product line managers. Your daily tasks include order processing, lead time follow up, order confirmations, supporting our global order-delivery chain, invoicing, communicating with accounting for payment allocation and supporting in courier shipment arrangements. Responsibilities may also include purchasing, sales reporting and CS development, for which the tasks will be separately defined according to your abilities.

Education: BBA level, preferably from International Business, or corresponding amount of work experience
Job Experience: At least 2-3 years in Customer Service/international business/import/export/logistics

Professional Skills: Fluent spoken and written Finnish and English, understanding of working with Incoterms and processes, experience in using SAP ERP system, (Excel, Word, Power Point, Outlook)

Personal abilities: Service driven, dynamic, flexible, independent self-starter, able to handle pressure in a fast-moving environment, enthusiastic to gain new skills, logical problem solver, pedantic, able to work across different cultures.

If you need more information, please call Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli, gsm + 358 40 535 4771. Email your application with cv and salary request to firstname.lastname@hrpoint.fi as soon as possible. We will handle applications as they arrive and start interviewing potential candidates immediately.

_____________

Inion Oy is a medical device company focused on the development and commercialization of innovative biodegradable and bioactive implants for Specialty Orthopaedics, Craniomaxillofacial and Spinal applications. Inion’s core expertise is commercialization of biodegradable implants made from its proprietary Inion® family of biomaterials. Our focus is to provide complete solutions for target surgical procedures. Inion is a part of Naton Medical Group, a leading orthopedic company in China. Inion biodegradable implants are designed and manufactured in state of the art product development and clean room production facilities in Tampere. Inion Oy has a subsidiary in the USA.


Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Helsingin keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä 050 411 0471 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Turun keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Etsimme myös varastotyöntekijöitä sesonkiin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13704

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Haemme nyt LVI-eristyksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-eristäjää Turkuun. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

LVI-eristäjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

MP-Toimitilat Oy on toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys Liedossa. Liikeidea on tarjota asiakkaille helppoja ja laadukkaita toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen liittyviä palveluja avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on liki 20 vuoden kokemus alalta ja laaja yhteistyökumppaniverkosto Varsinais-Suomen alueella. Katso lisää: www.mptoimitilat.fi

Etsimme nyt TOIMITILAVÄLITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan yrityksemme myyntiä. Työtehtävässä tulet kontaktoimaan ihmisiä niin puhelimitse kuin kasvotustenkin ja työtä tehdään pääasiallisesti etänä.

Etsimämme henkilö on itseohjautuva, aktiivinen ja myyntihenkinen. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus myynnistä sekä kaupallinen koulutus tai muu vastaava kokemus alalta. Tärkeintä on kuitenkin pitkäjänteisyys, halu oppia ja menestyä sekä tekemisen meininki! Siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Oman auton käyttömahdollisuus on työn hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työn
• Työpuhelimen ja tietokoneen
• Kilpailukykyisen palkan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Oletko maanrakennuspuolellla aikaisemmin työskennellyt henkilö tai kovasti alalle haluava ja haluaisit päästä nopeasti töihin? Haemme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalveluita Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuoli painottuu talojen maanrakennus- ja pohjatöihin. Maanrakennustyöntekijänä toimit kaivinkoneenkuljettajan apuna ja avustat monipuolisissa maanrakennustöissä oman osaamisesi mukaan. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta sekä kuvienlukutaitoa, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- sekä tieturva- kortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Tarjoamme sinulle:

• kilpailukykyisen palkkauksen
• mukavan ja nuorekkaan työporukan
• vakituisen työsuteen vakavaraisessa yrityksessä
• töitä ympäri vuoden, ei lomautuksia talvisin

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ syys-marraskuun ajalle. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Työaika päivisin ma-pe ja työtunteja viikossa yhteensä 37.5h.

Odotamme hakijalta reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja luotettavuutta! Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta asenne ratkaisee kaikista eniten! Hae siis rohkeasti, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi.

Jos kiinnostuit, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti perjantaina 10.9.21. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16:00

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja toimeen tarttuvia tekijöitä valojen ripustukseen sesongin ajaksi. Toteutamme suuria valaistusprojekteja mm. kauppakeskuksille, kaupunkien keskustoille ja pääkaduille, hiihtokeskuksille, lentokentille, taloyhtiöille, jää- ja urheiluhalleille, messukeskuksille, hotelleille ja huvipuistoille.

Sinulla ei tarvitse olla sähköalan koulutusta tai kokemusta. Työ on valojen ripustamista, johon avuksi käytetään nostinta/kuukulkijaa sekä perinteisiä työkaluja. Riittää kunhan asenne on kunnossa ja teet minkä lupaat.

Työtä tehdään ulkona, joten etsimämme henkilön tulee kyetä työskentelemään muuttuvissa sääolosuhteissa. Toivomme ettet ole korkeanpaikankammoinen.

Työ on kokoaikainen ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan viimeistään lokakuussa. Töitä on tarjolla ainakin marraskuun loppuun saakka. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16 Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme OSA-AIKAISTA KAHVIOTYÖNTEKIJÄÄ Raisioon.

Kahvio sijaitsee Raision kunnan julkisissa tiloissa.

Työtehtäviin kuuluvat grilliannosten valmistus ja muut kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa klo 17:00-21:00 väliselle ajalle, sekä satunnaisesti myös lauantaisin klo 10:00-18:00 väliselle ajalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla pitkäaikaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista pyöräkuormaajan kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi pitävät sisällään kuormien keräilyä, autojen purkausta ja lastausta sekä muita pyöräkuormaajalle määrättyjä tehtäviä ajotien kunnostuksen parissa. Työskentely tapahtuu arkisin klo 07-18 välisenä aikana ja työkohde sijaitsee Kotkassa.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta pyöräkuormaajan kuljettajan työtehtävistä. Erityisesti arvostamme luotettavuutta, itseohjautuvuutta sekä aikaansaavaa asennetta työntekoa kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Varastoalan asiakkaamme etsii nyt VARASTO/KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Saloon.

Tehtävässä vastaat varastossa koottavien pahvilaatikoiden kasauksesta yhdessä tiimin kanssa. Työssä menestyminen ei vaadi alan koulutusta, vaan odotamme hakijoilta ripeää ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tärkeää on myös kyky toimia tiimissä, sillä varastolla työskentelee 10 hengen tiivis tiimi.

Työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä, ja kestävät vuoden loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa, riippuen yrityksen tarpeesta. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana, työaika on 37,5h/vko.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Jameka Oy on TUKES:in hyväksymä yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset, huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Sopimusasiakkaille tarjoamme 24/7 päivystystä vikatilanteiden varalta. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus.

Etsimme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksia, huoltoja ja kunnossapitoa. Kohteita ovat mm. leipomoteollisuus, muoviteollisuus ja kasvihuoneet.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työskentelyotetta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Työt tehdään toimipisteellämme Raisiossa arkisin kello 07:30-17 välillä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista sekä monipuolisen merkkituntemuksen. Erityisesti arvostamme VW-konsernin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 09.09.202121.09.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen siivoojaa hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme. Yritys palvelee monipuolisesti kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluissa Nokialla ja lähiympäristössä. Siivoustyötehtävät koostuvat pääasiassa porrassiivouksista, mutta myös jonkin verran remonttisiivouksista rakennusprojektin valmistuttua.

Työt alkavat lokakuun alkupuolella määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan työsuhteessa asiakasyritykseemme. Työ on alkuvaiheessa osa-aikatyötä arviolta 10 h / vko kahtena päivänä viikossa työtuntien lisääntyessä loppuvuotta kohden ollen arviolta ensi vuoden alkupuolen aikoihin täydet 37.5 h / vko. Työajat ovat joustavat. Oma auto on välttämätön kohteesta toiseen siirryttäessä. Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen ja aktiivisen työotteen omaava henkilö.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista nosturiauton kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ajot ovat pääasiassa rakennustarvikkeiden jakeluajoa Turun alueella arkipäivisin.

Odotamme hakijoilta C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, kokemusta kuorman lastaus-, sitomis- ja purkutehtävistä, nosturi- ja vaihtolavakokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 09.09.202130.09.2021

Putkiasentaja, Isokouvola Tampere Oy -vakituinen

Etsimme nyt Isokouvola Tampere Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Isokouvolalla ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Lisää yrityksestä voit lukea: www.isokouvola.fi.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme iloista asiakaspalvelijaa / myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti.

Työtehtäviisi kuuluu myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi myymälän ylläpidosta huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät. Lisäksi hoidat mm. Postin ja Matkahuollon palveluita.

Myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin ja arkisin työvuorot sijoittuvat klo 09-18 välille ja lauantain työvuoro on klo 10-14. Työtä tehdään lokakuussa ja marraskuussa osa-aikaisesti noin 30h/vko ja joulukuussa kokoaikaisesti 37,5h/vko. Myymälä sijaitsee Liedon keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen ohelle!

Etsimällämme henkilöllä on reipasta asennetta ja innokkuutta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Arvostamme, että palvelet asiakkaita aina parhaasi mukaan ja paineensietokykysi ei petä kiireenkään keskellä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä, mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat. Työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme nyt ALOITTELEVAA VENEMOOTTORIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut monipuolisesti vene- ja satamapalveluihin.

Työtehtävässä tulet työskentelemään moottoreiden parissa tehden huoltoja, korjauksia ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Töitä tehdään pääsääntöisesti venetelakalla, mutta tehtävässä voit päästä mahdollisuuksien mukaan liikkumaan myöskin venetelakan lähialueilla.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus (esim. autoala), sekä aikaisempi kokemus moottoreiden huoltamisesta, korjaamisesta tai asennustehtävistä. Eniten arvostamme kuitenkin oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Ajolanranta Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka toimii historiallisessa ja viihtyisässä perinnemaisemassa. Yritys on Länsi-Suomen merkittävimpiä venetelakoita, telakoiden vuosittain lähes 300 matka- ja huvivenettä. Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta sekä pitkistä asiakassuhteista. Asiakkaamme ovat intohimoisia veneilijöitä, jotka arvostavat toimivaa, luotettavaa ja siistiä venettä. Lisätietoa yrityksestä www.ajolanranta.fi

Etsimme nyt VENEMOOTTORIASENTAJAA/AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen venetelakalle Naantalin Rymättylään, joka sijaitsee noin 32km Turun keskustasta.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Töitä tehdään pääsääntöisesti venetelakalla, mutta tehtävässä voit päästä mahdollisuuksien mukaan liikkumaan venetelakan lähialueilla.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta, korjaamisesta tai asennustehtävistä. Eduksi katsomme veneiden ja venemoottorien tuntemuksen, erityisesti aikaisempaa kokemusta Volvo Penta -moottoreiden ja -järjestelmien korjauksista, huolloista ja asennuksista. Työ vaatii hyvää ongelmanratkaisukykyä ja mekaanista ymmärrystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme ifra-alan asiakkaallemme aloittelevaa raskaan kaluston asentajaa kentällä tapahtuvaan kaluston huoltotyöhön. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Työtehtävät ovat käytännössä asiakkaan oman kaluston huoltotöitä, koneella tehtäviä öljynvaihtoja sekä tilanteesta riippuen muita tarvittavia pienimuotoisia huoltotöitä. Työ on pääasiassa huoltoautolla tehtävää liikkuvaa kenttätyötä työkohteissa, lähinnä Pirkanmaan talousalueella ja edellyttää liikkumisvalmiutta, mutta ei kuitenkaan yön yli matkustamista. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Edellytämme, että sinulla on alalle sopiva peruskoulutus, esim. raskaan kaluston asentaja tai muu tehtävään sopiva. Työssä menestyminen edellyttää teknistä suuntautumista ja kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan. Voit olla aloitteleva, oppimishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tekijä tai valmis alan ammattilainen. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, tarvittaessa korttikoulutukset hoituvat kauttamme. Tehtävässä tarvitaan C-ajokorttia. Ammattipätevyys katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli p. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202124.09.2021

Haemme nyt KYLMÄAINELUVALLISTA ASENTAJAA pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. PM Heat asentaa ammattitaidolla ilmalämpöpumput sekä toimii muutenkin sähkötekniikan erikoisosaajana. Toiminnan lähtökohtana on asiakaslähtöisyys aina sopimuksen laatimisesta käytönaikaiseen tukeen asti. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta: http://www.pmheat.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tehtävät, kuten muun muassa ilmalämpöpumppujen asennustyöt sekä osaamisestasi riippuen sähkö- tai LVI-asennukset. Työnkuvasi määräytyy yrityksen työmääräysten mukaan. Talotekniikan (LVI)- tai sähkötekniikan koulutus katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja järjestelmällinen. Tukesin myöntämä kylmäainelupa on työssä menestymisen edellytys. Oma auto tulisi olla, jotta pääset liikkumaan esimerkiksi työpajalle Pirkkalaan, josta työkohteisiin pääsääntöisesti lähdetään yrityksen autolla.
Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi työnkuvaan ja kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa työpanoksellasi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävästä heräsi kysyttäväää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakkaallemme kiireisellä aikataulula aloittelevaa alumiinihitsaajaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan heti ja sitä on aluksi tarjolla vähintään 3 kuukaudeksi, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan yritykseen pitempiaikaisesti.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuransa alkuvaiheessa olevalle reippaalle ja ahkeralle työntekijälle. Työntekijä koulutetaan asiakkaamme toimesta MIG:llä tehtävään alumiinihitsaukseen.

Työssä menestyminen edellyttää:
• tehtävään soveltuvaa peruskoulutusta esim. levyseppähitsaaja
• jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, hitsauskokemusta
• innokasta asennetta uuden oppimista kohtaan
• ahkeraa työskentelytapaa
• tarkkaa ja laatutietoista työn jälkeä

Työ tarjoaa:
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• mielenkiintoisen työn
• mahdollisuuden uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
• osaavalle tekijälle pitempi aikaisen työpaikan

Töitä tehdään päivävuorossa, 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen. Työ on vuokratyö ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä on tässä vaiheessa tarjolla vuoden loppuun asti. Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen suoraan yrityksen työntekijäksi.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti polttoainejakeluasemien
rakennustyömailla tehtävistä pohjatöistä, maarakennuspuolen kaapelien ja putkien vedoista/asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta maanrakennuspuolen työtehtävistä sekä valmiutta matkatyöhön. Aikaisempi työkokemus putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.
Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuus-kortti puuttuu, järjestetään korttikurssi Clickin toimesta ennen töiden alkua. Matkatöissä on mahdollisuus tarvittaessa tehdä pitkääkin työpäivä lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta sekä matkapäiviltä maksetaan asiaan kuuluvat matkakorvaukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Asiakasyrityksemme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän ammattitaitoiseen työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrityksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä
• nykyaikaisilla koneilla varustetut siistit toimitilat
• mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatissa

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme yhteistyökumppanillemme Inion Oy:lle Tampereelle ammattitaitoista ja dynaamista Customer Service Specialist-henkilöä

Päätehtäväsi on korkeatasoisen asiakaspalvelun tarjoaminen yrityksen ulkoisille ja sisäisille asiakkaille. Toimit globaalien asiakkaiden ja oman organisaation rajapinnassa varmistaen korkean asiakastyytyväisyyden. Kommunikoit tuotannon suunnittelun, tuotannon, myynnin, talouden ja tuotepäälliköiden kanssa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely, läpimenoajan seuranta, tilausvahvistukset, maailmanlaajuisen tilaus-/toimitusketjun tukeminen, laskutus, tuki kuriirilähetysjärjestelyissä ja kommunikointi kirjanpidon kanssa maksujen kohdentamisesta. Tehtäviisi voi kuulua myös hankinta, myyntiraportointi ja asiakaspalvelun kehittäminen, nämä tehtävät määräytyvät tarkemmin kykyjesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että täytät alla luetellut vaatimukset:

Koulutuksesi:
• BBA-taso, mieluiten kansainvälisestä liiketoiminnasta tai vastaava osaaminen työkokemuksen kautta hankittuna

Työkokemuksesi:
• vähintään 2-3 vuotta kansainvälisen liiketoiminnan asiakaspalvelutehtävissä, sisältäen tuonnin, viennin ja logistiikan osa-alueet

Ammatilliset taitosi:
• sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kieli
• Incoterms-toimituslausekkeiden ymmärtäminen ja prosessien käytännön hallinta
• kokemus SAP ERP -järjestelmän käytöstä sekä tavallisimmista toimisto-ohjelmista (Excel, Word, Power Point, Outlook)

Henkilönä olet:
• palvelukeskeinen, dynaaminen, joustava ja tarkka
• itsenäinen ja oma-aloitteinen
• paineensietokykyinen ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä
• innostunut hankkimaan uutta tietoa ja opettelemaan uusia taitoja
• looginen ongelmanratkaisija
• kykenevä työskentelemään yli kulttuurirajojen

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Inion Oy on tamperelainen innovatiivisia kirurgisia implantteja kehittävä ja valmistava yritys. Näillä alansa huipputuotteilla on erinomainen kliininen käyttöhistoria yli kymmenen vuoden ajalta ja niitä käytetään päivittäin yli 40:ssä maassa. Inionin materiaaliteknologian avulla tuotteet on räätälöity vastaamaan kliinisiä vaatimuksia erilaisissa käyttökohteissa ortopedian, kallo- ja kasvokirurgian, selkäkirurgian sekä hammaskirurgian alueilla. Inionin ydinosaaminen on sen omistamasta Inion® -biomateriaaliperheestä valmistettujen biohajoavien implanttien kaupallistaminen. Inion on osa Naton Medical Groupia, joka on Kiinan johtava ortopedian alan yritys. Inionin biohajoavat implantit suunnitellaan ja valmistetaan Tampereella. Inion Oy:llä on tytäryhtiö Yhdysvalloissa.

Hakuaika 08.09.202127.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle asiakaspalveluhenkistä KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta
• Vahvaa auttamisen halua
• Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• Hygieniapassia (voidaan järjestää ennen työn aloitusta)

Hyödyksi on:
• Aiempi kokemus kotipalvelutöistä
• Aiempi kokemus siivoustöistä
• Soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja, ei kuitenkaan hoitotyötä)

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään ja työaikoihin
• Mukavan ja joustavan työyhteisön
• Merkityksellisen ja tärkeän työn

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja asiakaskäyntejä tehdään pääsääntöisesti klo 9.00–17.00 välillä. Työ alkaa osa-aikaisesti, mutta kun tekijän asiakaskunta saadaan vakiinnutettua, on mahdollisuus myös täysiin 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä ja asiakaskäyntejä pystytään sopimaan joustavasti. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MUOVITEOLLISUUTEEN Turun lähikunnassa sijaitsevaan yritykseen!

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15:30.

Tärkeää on, että olet motivoitunut, innokas oppimaan uutta ja olet valmis tuotannollisiin töihin pidemmäksi aikaa! Sinun ei tarvitse olla aiemmin alalla ollut tekijä, vaan saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ehdotonta plussaa, jos sinulla pysyy työkalut kädessä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella vuoden loppuun asti, minkä jälkeen mahollisuus vakituiseen työsuhteen asiakasyrityksen omana työntekijänä. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Peltisepänliike K. Laine Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Salossa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Monipuoliset koneet, nettikauppa ja ensiluokkainen tekeminen ovat mahdollistaneet yritykselle laajan asiakaskunnan ympäri Suomea. Katso yrityksestä lisää osoitteesta: www.peltilaine.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoista ohutlevyseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia ohutlevytöitä, kuten suojien, listaprofiilien ja ruostumattomien tuotteiden valmistamista. Työtä tehdään arkisin hallilla klo 7-15:30.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista ohutlevytöistä, mutta huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheissa olevat tekijät. Erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta.
Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä hitaustaito (MIG, TIG) katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
-mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
-mukavan ja opettavaisen työilmapiirin
-mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Peltisepänliike K. Laine Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Salossa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Monipuoliset koneet, nettikauppa ja ensiluokkainen tekeminen ovat mahdollistaneet yritykselle laajan asiakaskunnan ympäri Suomea. Katso yrityksestä lisää osoitteesta: www.peltilaine.fi.

Etsimme nyt joukkoomme rakennuspeltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia rakennuspeltitöitä aina kattoremonteista lattiapeltien tekemiseen asti Varsinais-Suomen alueella. Etsimämme henkilö voi olla joko ammattilainen tai vasta uransa aloitteleva tekijä, jolla on aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Töitä tehdään aluksi kokeneemman työparin apuna, mutta taitojen karttuessa siirrytään itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää kattavan perehdytyksen.

Sinulla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus, mutta erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
-mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
-mukavan ja opettavaisen työilmapiirin
-mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.09.202120.09.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää / koneenhoitajaa pitkään toimineelle hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Tampereelle. Tehtävässä tekijä vastaa osaltaan tuotantolinjan / tuotantokoneen toimivuudesta ja tuotteiden laadun tarkkailusta. Työhön annetaan asianmukainen perehdytys.

Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme työntekijänä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä 37.5 h / vko. Joskus saattaa olla tarvetta työskennellä myös iltavuorossa.

Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä omaava henkilö. Tässä on hyvä mahdollisuus päästä työskentelemään teollisuusalan yrityksen mukavassa noin 30 hengen työyhteisössä. Tehtävien on mahdollista vaihtua kykyjen mukaan jatkossa.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme Autokorjaamo Pispalan Autot Oy:lle ammattitaitoista huoltoasentajaa. Yritys on pitkillä perinteillä ja moderneilla menetelmillä toimiva monimerkkihuoltamo Länsi-Tampereelta. Lisätietoja yrityksestä: https://www.pispalanautot.fi/. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Huoltoasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä. Arvostamme kokemusta vianetsintälaitteista ja osaamista työskennellä niiden avulla. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen. Lisäksi toivomem joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Pispalan Autot Oy:lle.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kyröön pitkäaikaiseen työsuhteeseen KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ!

Tehtävänäsi on trukkihaarukoiden ja erilaisten nostolaitteiden kokoonpano, sekä osaamisesi/kokemuksesi mukaan myös muut pajalla hoidettavat työtehtävät.

Emme odota aiempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista töistä, vaan korostamme kädentaitoja - omaat käsillä tehtävää työtaustaa, esimerkiksi kokoamisen, asentamisen tai rakentamisen parista. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkeintä on aito oppimisen halu, sekä tahto sitoutua työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Työstä suoriutumiseen edellytämme suomen kielen taitoa.

Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Yrityksen työntekijöillä on takana pitkä historia yrityksen parissa ja toivommekin saavan sinusta seuraavan pitkäaikaisen työkaverin mukavaan porukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun seudun alueelle luotettavaa ja reipasta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA MAANSIIRTOAJOON.

Työtehtäviisi kuuluu maansiirtoajo. Työtä on tarjolla vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidempään.

Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä, C-korttia ja puolikkaaseen CE-korttia. Aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakorttia, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 07:00 - 15:30 välille.

Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat kesäisin ruohonleikkuusta ja trimmeröinnistä, syksyisin lehtien keräämisestä ja talvisin käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia. Työssä huolehditaan myös piha-alueiden yleisestä siisteydestä vuoden ympäri. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen pihalta ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 07.09.202126.09.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt linjanhoitajaa Loimaalle. Tehtävässä vastaat tuotantolinjan valvonnasta ja suoritat tarvittaessa pienimuotoiset huoltotyöt ja materiaalilisäykset. Tehtävä vaatii tarkkuutta sekä hyvää hahmotuskykyä. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen.
Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus.
Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle määräaikaiseen työsuhteeseen loppuvuoden ajaksi. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt KOKOONPANOHITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teollisuudessa tarvittavien laitteiden valmistukseen.

Kokoonpanohitsaajana olet tärkeässä roolissa yhtenä osana yrityksen tuotantoa, tulet hitsaamaan mm. levy- ja teräsrakenteista annettujen kuvien mukaisesti yrityksen tuotantopisteessä.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta MIG/MAG/TIG-hitsauksesta ja alalle soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialalta) tai jonkin verran kokemusta muista metallialan vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt LEVYSEPPÄHITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teollisuudessa tarvittavien laitteiden valmistukseen.

Monipuolinen työnkuva pitää sisällään Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta (esim. kone- ja metallialalta) tai jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202126.09.2021

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on arviolta loppuvuoteen 2021 saakka. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun, puh. 0504110346. Yhteydenototpuhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

RS-Insinöörit Oy on vuonna 2012 perustettu rakennusalan suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut pienyritys. Vuosien aikana pääasiallisia kohteitamme ovat olleet yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen kokonaisuuteen, kuitenkin käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme eläköitymisten vuoksi vakituiseen työsuhteeseen ALOITTELEVAA CNC-KONEISTAJAA MUOTINVALMISTUKSEEN Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Konekanta tuotannossa on varsin monipuolinen ja soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluu ruiskuvalumuotin valmistusprosessiin osallistuminen: Pääset ajamaan CNC-jyrsimellä valmiiksi ohjelmoituja ohjelmia, sekä muita muotinvalmistusprosessiin kuuluvia avustavia työtehtäviä. Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, sekä hyviä ryhmätyötaitoja. Koulutukseltasi voit olla esim. työvälinevalmistaja tai hienomekaanikko. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen ja tulet oppimaan yrityksen toimintatapoihin ja käytäntöihin muotinvalmistuksessa ajan saatossa. Tärkeintä, että olet ahkera ja innokas oppimaan uutta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16.

Tarjoamme:
• Mukavan työilmapiirin, sekä tiimin tuen
• Monipuolisia työtehtäviä muotinvalmistuksessa
• Pitkäaikaisen työsuhteen

Sinulta odotamme:
• Valmiutta ja motivaatiota tehdä eri työvaiheita muotinvalmistuksessa
• Joustavuutta erilaisia työtehtäviä kohtaan
• Oppimiskykyä ja halua kehittyä työn kautta
• Rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella ensimmäiset 4kk, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa. Työt alkavat heti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin 09.00 - 15.00 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta lokakuun loppuun asti.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Mikael Karlssonilta pe klo 13:00 - 14:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin ja aamuvuoroihin 40h/vko.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös pienemmissä määrin muita tehtäviä, kuten esimerkiksi kuljettajien apumiehenä toimiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön ja C-ajokortti sekä kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksesi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen, työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, joten otamme haussa huomioon myöskin opiskelijat sekä työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut kotimuuttoihin sekä yritysmuuttoihin. Työtehtäväsi pitää sisällään monipuolisesti kalustetoimituksia sekä muuttotöitä ja muita avustavia tehtäviä esimerkiksi mahdollisesti kalusteasennuksia. Asiakaskohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Turussa ja sen lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia, positiivista sekä reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa sekä fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Vatialassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä- sekä sosiaalitilojen ja kassojen siivousta. Lisäksi työtehtävinäsi on keittiön siivousta ja tiskausta. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on kokoaikainen 37.5h viikossa klo 5-22.30 välillä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Tehtävässä vaaditaan Suomen kielen taito, tehtävän asiakaspalvelu-luonteisuuden takia. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa uudiskohteissa sekä tarvittaessa muissa kiinteistöpuolen saneerauskohteissa Turun alueella. Yrityksellä on myös erilaisia vikakeikka-kohteita, joissa on esimerkiksi valojen asennus- ja huoltotöitä. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöpuolen sähkötöistä. Tärkeää on luotettavuus ja rautainen asenne työskentelyä kohtaan! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 06.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa TYÖVÄLINEVALMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Auraan.

Työnkuvasi sisältää työvälinevalmistusta sekä muovin ja kumin ruiskupuristusmuottien valmistusta. Työtehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja ohjelmoimaan valmistusprosesseja CAD-ohjelman avulla. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään mm. kipinätyöstöä, lankasahausta ja sorvausta. Työtä tehdään arkisin neljänä päivänä viikossa ja työtunteja on 37,5h/vko.

Emme edellytä hakijoilta tiettyä koulutusta tai työkokemusta, sillä työ on mahdollista oppia innostuneella asenteella ja kyvyllä omaksua uusia asioita nopeasti. Työssä menestymistä tukee kuitenkin hyvä hahmotuskyky ja kätevät kädet. Tarjoamme työhön liittyviin tietoihin ja taitoihin perinpohjaisen perehdytyksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN hyvien kulkuyhteyksien päähän Turkuun!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän motivoivassa ympäristössä varastotehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluu varaston puolella tehtävät työt, mm. keräily.

Hakijoilta toivomme:
• aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä, etua on aiemmasta keräilykokemuksesta
• trukinajotaitoa
• hyvää asennetta ja oppimiskykyä
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23. Työt alkavat päivävuorossa ja perehdytyksen jälkeen työaika siirtyy kaksivuorotyöhön.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, joten edellytämme, että pystyisit sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen kirjoille. Palkkaus on aluksi muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaluokka TVL2.

Työt alkavat ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukinkuljettajaa/tuotantotyöntekijää sairauslomasijaisuuteen Turkuun lokakuun loppuun asti! Tehtävässä mahdollisuus päästä jatkamaan määräajankin jälkeen.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu mm. kuormien lastaus ja purku, erilaiset siirto- ja varastointitehtävät sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviisi saattaa kuulua myös tavaroiden lähetykset ja rahtikirjojen hallinta. Tehtävässä osallistut myös tuotannon avustaviin asennustehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta ja yleisistä varastotöistä. Lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä ajantasaisia ATK-taitoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Soita rohkeasti, niin kerron sinulle paikasta lisää!

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin. Työsuhde on vakituinen.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt saattavat pitävää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 20.9.21 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 03.09.202119.09.2021

Haemme nyt ammattitaitoista LAATOITTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen, joka on arviolta vuoden loppuun asti. Työmaa on sijainniltaan Merimaskussa.

Pääasiallinen työtehtäväsi on saunan ja kylpyhuoneen laatoittaminen. Hakijoilta edellytetään vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista töistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme tarkkuutta sekä oma-aloitteista ja tehokasta asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 03.09.202120.09.2021

Höyläämötyöntekijä, MM-Wood Oy

Etsimme nyt toimeksiantajallemme HÖYLÄÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Juupajoelle. MM-Wood Oy on tehokas ja moderni puutavaran jalostaja ja toimittaja Suomessa. MM-Wood toimittaa jalostettua puutavaraa Suomeen ja laajalle alueelle myös Eurooppaan. Hae tehtävään nopeasti, sillä työt aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ sisältää puutavaran koneellista höyläämistä ja pakkaamista, puutavaran siirtelyä ja lastaamista 16 tonnisella raskaalla trukilla sekä sivutuotteena syntyvän kuivikkeen paalaamista. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti höyläämön eri työvaiheisiin.

Etsimme erityisesti toimeen tarttuvia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Katsomme eduksi trukinajotaitoa sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä. Kuljettajan ammattipätevyys ja C-ajokortti katsotaan eduksi, sillä tuotteita siirrellään myös kuorma-autolla.

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja töitä tehdään tiiviissä ja hyvähenkisessä työporukassa. MM-Wood Oy tarjoaa yhtenäisen työympäristön mielekkäiden työtehtävien parissa.

Työtä tehdään arkisin kolmessa työvuorossa, joten myös yövuorojen tekoon on halutessaan mahdollisuus. Kahta vuoroa tulee kuitenkin olla valmis tekemään. Lauantaisin saattaa toisinaan olla työtä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:30, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja MM-Wood Oy:lle.

Hakuaika 03.09.202120.09.2021

Etsimme nyt Lempäälän Kaivin Oy:lle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee maanrakennusta uudiskohteisiin, kuten omakotitaloihin, mutta toteuttaa myös yrityskohteita. Yritys on nuorekas, asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.lempaalankaivin.fi

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta tasolaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.
• Työmaille liikkumiseen tarvitaan ajokortti ja oma auto

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä, mutta halutessaan on lisätulon mahdollisuus lisätyötunteja kerryttämällä esimerkiksi 50h/vko. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 03.09.202119.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta LIIKENNEKOORDINAATTORIA pitkäaikaisiinn työsuhteisiin Turkuun!

Liikennekoordinaattorina työskentelet ajojärjestelijän tukena ja olet olennaisesti vastuussa maantiekuljetuksien sujuvuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Olet kontaktissa niin kuljettajiin kuin asiakkaisiin puhelimitse ja pidät heidät ajantasalla kuljetuksiin liittyvissä asioissa (esim. aikataulumuutokset, lisäselvitykset jne) sekä teet tarvittavat kirjaukset järjestelmään. Kuljetukset painottuvat tuontiliikenteeseen läntisen euroopan ja suomen sekä pohjoismaiden ja suomen välillä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 06:00-18:00 välillä. Työajat on tarkoitus porrastaa kahden liikennekoordinaattorin välillä.

Etsimämme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä, toimeen tarttuvia sekä itseohjautuvia. Työssä vaaditaan sekä suomen että englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi (esim. saksa). Työssä menestyminen ei edellytä tiettyä koulutustaustaa tai kokemusta, vaan tehtävään voi tulla monella erilaisella taustalla. Asenne ja kyky oppia uusia asioita on kaikista tärkeintä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.09.202119.09.2021

Haemme nyt useille asiakasyrityksillemme reippaita työntekijöitä teollisuuden tuotanto-, kokoonpano- ja pakkaustöhin Turun alueelle! Etsimme työntekijöitä määräaikaisiin sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin, joten kerro hakemuksessasi mikä olisi juuri sinulle ideaali työsuhde.

Työnkuva määräytyy asiakasyrityksen alan mukaan, mutta voi pitää sisällään esimerkiksi erilaisia kokoonpano- viimeistely- ja pakkaustöitä. Työtä tehdään joko yhdessä tai kahdessa vuorossa. Odotamme hakijoilta reipasta, luotettavaa sekä toimeentarttuvaa asennetta ja aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi. Sinulla ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Asenne ratkaisee!

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja avoimista työpaikoista antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander p. 050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 02.09.202119.09.2021

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 19.9.21 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Pokkiselle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 31.08.202130.09.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2021, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 26.08.202119.09.2021

Etsimme sähköasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen, nostolaitteiden varusteluun ja sähköasennuksiin Urjalaan. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä tehdään uusiin nostureihin liittyviä töitä, sisältäen erilaisia kytkentöjä sekä kaapelien vetoa. Työt tehdään siisteissä hallitiloissa. Satunnaisesti saatetaan tehdä matkatöitä myös yrityksen asiakkaiden tiloissa uuden nosturin asennuksen apuna.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta sähköasennuksista, mielellään koneiden/teollisuuden parista
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Luotettavaa ja motivoitunutta työotetta

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työskentelyyn
• Vakaan työnantajan
• Tiimin tuen ja mukavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua