Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.02.202028.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kahta sähköasentajaa kiinteistösähkötöihin Tampereelle. Toimeksiantajamme on erikoistunut erityisesti omakotitalojen kokonaisvaltaisiin sähköurakointeihin. Tarkoitus olisi löytää tekijöitä pitkäaikaiseen ja lopulta vakituiseen työsuhteeseen.

Käytännössä tehtävässä työskennellään parin kanssa sekä uudis- että saneerauskohteissa. Sähköasennusten lisäksi on mahdollisuus myös osallistua taloautomaatioasennuksiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella, mutta yritys toimii koko Pirkanmaan alueella ja tarjoaa palveluitaan tarvittaessa myös koko Suomen alueelle.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja jonkin verran alan työkokemusta. Toiveissa olisi löytää tekijöitä, joilla on noin 1-2 vuotta kokemusta sähköasennuksista. Odotamme hakijalta myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivoitunutta työasennetta. Taloautomaatiotuntemus katsotaan eduksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 40 tuntia viikossa, noin klo. 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 19.02.202003.03.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toiminnan vahvasti kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Työtilanne on hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työkohteet ovat uusien kerrostalojen kylpyhuoneita sijaintina Tampere ja ympäristökunnat. Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä ja kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan asukkaan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 19.02.202009.03.2020

Toimeksiantajayrityksemme Pajapekka Oy on 2004 perustettu yritys Ylöjärven Länsi-Teiskosta. Pajapekka Oy toimii vesistö-, maa- ja metallirakennuksen toimialueilla ja he tarjoavat kattavia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Heidän toiminta-ajatuksensa on "avaimet käteen" -periaate. Asiakkaan niin toivoessa, eli he toteuttavat projektit valmiiksi aina suunnittelusta alkaen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.vesistokuljetus.fi/
Haemme toimeksiantajayritykseemme kokenutta hitsaustaitoista yleisosaajaa raskaskaluston huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt sisältävät raskaiden työkoneiden ja sylintereiden korjaustöitä. Korjattavat koneet ovat maanrakennuskoneita, traktoreita ja metsätalouskoneita. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta raskaskaluston huolloista. Työntekijältä vaaditaan myös MIG-hitsaustaitoa. Arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyasennetta. Työ Pajapekka Oy:llä on monipuolista, joten hakijaltakin toivomme intoa työskennellä hyvin erilaisten projektien parissa.

Työskentely tapahtuu Pajapekka Oy:n toimitiloissa Ylöjärven Länsi-Teiskossa. Työtä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa, klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 19.02.202028.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä pitkäaikaiseen työhön. Käytännössä työt ovat pääsääntöisesti sisä- ja kattoremontteja sekä omakotitalojen laajennuksia. Työssä menestyminen edellyttää kirvesmiehen perustaitojen hallinnan, erikoistuminen edellä mainittuihin töihin katsotaan eduksi.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampere-Orivesi välillä, mutta yritys toimii koko Pirkanmaan alueella. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Työt aloitetaan joko suoraan asiakasyrityksemme kirjoilla tai määräaikaisessa vuokrasuhteessa, jonka jälkeen tekijä siirtyy asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 19.02.202008.03.2020

Asiakasyrityksemme on perinteikäs metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Yritys toimii kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana.

Konekanta soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi yritys valmistaa yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla.

Haemme nyt manuaalikoneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta, aiempaa kokemusta manuaalisorvin käytöstä, kuvienlukutaitoa sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työ on päivätyötä.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Työ on vuorotyötä (aamu ja ilta) ja töitä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252, s-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 18.02.202008.03.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi / www.purosilmille.fi

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme LAATUSPESIALISTIA Lietoon vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista laatutiimiämme.

Tuotteemme ovat steriilejä lääkinnällisiä tuotteita (medical devices), ja työtehtäviisi laatuspesialistina kuuluu mm. tuotannon erädokumentaation sekä QC-testien, tarkastaminen ja hyväksyntä. Osallistut QA-toimintojen kehittämiseen erityisesti mikrobiologisten menetelmien sekä olosuhdevalvonnan osalta. Työtehtäviisi kuuluvat myös työohjeiden laatiminen, käytännön laboratoriotyöt, prosessi- ja tuotevalidoinnit sekä muut soveltuvat työtehtävät osana laatutiimiä.

Edellytämme sinulta sopivaa luonnontieteellistä koulutusta mikrobiologisen tietämyksen lisäksi. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi mikrobiologi, biokemisti tai farmasian maisteri. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävään perehdytetään. Erityisesti arvostamme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten ja/tai ISO 13485 standardin mukaisesta toiminnasta.

Toivomme, että olet osallistuva, tiimitaitoinen, mutta myös itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Sinua ei haittaa, jos käynnissä on monta projektia samaan aikaan ja tilanteet muuttuvat välillä nopeastikin. Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan pitkään alalla toimineessa vakavaraisessa yrityksessä sekä tehtävän monipuolisten ja mielenkiintoisten haasteiden parissa, kasvun kynnyksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 8.3.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Laatuspesialisti". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 18.02.202001.03.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiä.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
• vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
• vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Receptum on johtava asiantuntija pohjoismaisella apteekkisektorilla, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia liiketoimintaa tukevia IT-ratkaisuja ja -palveluita. MAXX-apteekkijärjestelmä on Suomessa käytetyin apteekkijärjestelmä ja käyttäjien lukumäärä on jatkuvassa kasvussa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hammaslääkärijärjestelmämme Helmi on myös markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Receptumissa työskentelee yli 60 henkilöä.

Haemme nyt IT-infran asiantuntijaa Helsingin toimistollemme Pitäjänmäkeen.

Tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti Receptumin IT-ympäristön ja -järjestelmien hallinnasta, ylläpidosta sekä kehittämisestä.

Edellytämme vahvaa ammatillista osaamista yllä mainituista tehtävistä. Sinulla tulisi olla kokemusta mm. Windows- ja Linux-palvelimista, virtuaaliympäristöistä (HyperV) sekä Office 365 -hallinnasta (administrointi). PowerShell-osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja osaat hakea tietoa sekä opiskella asioita myös itsenäisesti. Avoin, joustava ja positiivinen asenne auttaa välillä hektisessäkin työssämme. Emme ota asioita liian vakavasti, joten huumorintaju on työyhteisössämme tärkeää eikä ripaus itseironiaakaan ole lainkaan pahitteeksi.

Tarjoamme:
• Vakituisen työn pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
• Mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 03.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-infran asiantuntija". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Receptum on johtava asiantuntija pohjoismaisella apteekkisektorilla, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia liiketoimintaa tukevia IT-ratkaisuja ja -palveluita. MAXX-apteekkijärjestelmä on Suomessa käytetyin apteekkijärjestelmä ja käyttäjien lukumäärä on jatkuvassa kasvussa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hammaslääkärijärjestelmämme Helmi on myös markkinajohtaja yksityisellä sektorilla. Receptumissa työskentelee yli 60 henkilöä.

Haemme nyt IT-tukihenkilöä vahvistukseksi teknisen tuen tiimiimme Helsinkiin. Tehtävässä pääset vastaamaan 2-tason teknisestä asiakaspalvelutuesta sekä Receptumin sisäisestä IT-tuesta.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm.:
• Asiakkaille tuotettujen lisäarvopalveluiden valvonta ja tuottaminen
• Tietoturvapalvelu sekä Windows/oheisohjelmien päivitykset ja etävarmistus
• Asiakkaiden IT-ympäristöihin liittyvien ongelmien ratkaisu
• Tietoliikenne- ja käyttöjärjestelmäongelmien ratkaisu
• Laitehuollon tuki
• Asiakkaiden IT-ympäristöihin liittyvät hallintatyöt

Toivomme löytävämme huipputiimiimme henkilön, jolla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisukykyyn. Koulutustaustaasi tärkeämpänä pidämme yleistä IT-alan perusosaamistasi, innostustasi uuden oppimiseen sekä tapaasi tarttua työhön. Tehtävä edellyttää Windows-ympäristön hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi sekä osaat hakea tietoa ja opiskella asioita myös itsenäisesti. Avoin, joustava ja positiivinen asenne auttaa välillä hektisessäkin työssämme. Emme ota asioita liian vakavasti, joten huumorintaju on työyhteisössämme tärkeää eikä ripaus itseironiaakaan ole lainkaan pahitteeksi.

Tarjoamme:
• Vakituisen työn pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
• Mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 03.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-tukihenkilö". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kahta teollisuusmaalaria pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Töitä tehdään arkisin aamuvuoroissa 7–15:30.

Voit olla kokeneempi tai aloitteleva teollisuusmaalari. Työhön perehdytetään oman taitotasosi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu yleiset maalaamon työtehtävät, kuten maalattavien kappaleiden jauhe -ja märkämaalaus, tuotteiden ripustaminen, uuniin lähetys, lopputuloksen tarkistaminen sekä pakkaaminen.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa, reipasta työasennetta sekä b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta (työpaikan sijainnin vuoksi).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, asianmukaisen palkkauksen sekä joustavan ja reilun työnantajan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan Click:n Mikael Karlssonin kanssa, jos koet olevasi oikea henkilö tähän työhön.

Yhteydenotot arkisin klo. 9-15 Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 18.02.202003.03.2020

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa Kauklahdessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteitamme löytyy niin maalta, mereltä kuin ilmastakin erinäisistä laitteistoista. Asiakkaamme ovat yhden miehen yrityksistä pörssiyrityksiin ja kaikkea siltä väliltä. Valmistamme tuotteet tiukkojen laatustandardien mukaan ja ammattiylpeydellä.

Asiakasyrityksemme Tas-Power Oy hakee ammattitaitoiseen tiimiinsä nyt ahkeraa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituisella työsopimuksella.

Työtehtävät pitävät sisällään keskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa. Ensimmäisen vuoden aikana reissuvalmiutta ei kuitenkaan vaadita. Pienimuotoiset kiinteistöjen sähköasennukset ovat myös mahdollisia. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voit olla juuri opintosi päättänyt, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen, tai alalla jo pidempään työskennellyt ammattilainen. Suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Hakijalta vaaditaan myös B-ajokorttia. Katsomme suureksi eduksi aikaisemman kokemuksen sähkökeskuksista sekä automaatioasennuksista. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Mikäli kiinnostuit paikasta, hae sitä 3.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252.

Hakuaika 18.02.202001.03.2020

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 18.02.202001.03.2020

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut infrarakentamisen ammattilainen. Yritys on erikoistunut kokonaisvaltaisiin maanrakennusurakoinnin kohteisiin sekä uudisrakentamisen että saneerauksen puolella.

Etsimme nyt RASKASKALUSTOASENTAJAA/HUOLTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat yrityksen maanrakennuskoneiden sekä muun kaluston korjaus- ja huoltotöistä. Kalusto sisältää mm. maanrakennuskaivinkoneita, paalutuskoneita, pakettiautoja, pumppuja, täryjä sekä muita käsityökaluja. Työtehtäviä suoritetaan yrityksen korjaamohallin lisäksi myös käynnissä olevilla työmailla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää teknistä ymmärrystä. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja mekaniikan osaamista, sekä hitsaustaitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviin sekä yrityksen toimintatapoihin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiatuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteesta: www.tecalemitflow.fi

Tecalemit Flow Oy etsii nyt asiakaspalvelukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimitaan pääasiassa myynnin, logistiikan sekä johdon tukena.

Asiakaspalvelukoordinaattorina tulet työskentelemään Vantaan toimipisteessämme osana 5 hengen asiakaspalvelutiimiä. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat mm. myynnin tukitehtävät, yhteydenpito päämiesasiakkaisiin, tilausten seuranta ja dokumentointi, laskujen käsittely sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen.

Työtehtävät edellyttävät MS Office-ohjelmien hyvää hallintaa sekä suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Toivomme sinulta myös aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaavaraisessa yhtiössä. Saat monipuoliseen tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Lisäksi työssäsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja toimistollamme vallitsee rento–työntekijänsä huomioon ottava - ilmapiiri. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattavan terveydenhuolto.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään viikkojen 9 ja 10 aikana.

Kaikki yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.02.202008.03.2020

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristyksiin liittyvät peltityöt Orikedon verstaalla. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennuskeikkoja Turun alueella. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä. Toivomme hakijoilta kokemusta koneiden käytöstä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.02.202008.03.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt kasvumme tueksi TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Rymättylään osaksi ammattitaitoista tiimiä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa granulaatin valmistuksesta murskauskoneella sekä pakkaamopuolen tehtävistä. Lisäksi muut mahdolliset tuotantoon liittyvät työtehtävät ovat mahdollisia. Työ on seisomatyötä. Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työmatka Rymättylään on mahdollista kulkea kimppakyydillä Turusta, Raisiosta ja Naantalista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme rakennustyöntekijää. Työsuhde on alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kaikki kivitalorakentamisen vaiheet jotka pitää sisällään mm. harkkojen kantoa, perustuksien tekoa, runkotöitä, vesikattojen tekemistä sekä betonivaluja ja siivousta.

Hakemamme tekijä on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa oleva henkilö. Aikaisempi työkokemus ja koulutustausta ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään.

Asenne ratkaisee joten hae rohkeasti!
Työt alkavat sopivan hakijan löydyttyä ja työmaat sijaitsevat Turussa ja lähikunnissa vaihtelevasti.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 17.02.202008.03.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt kasvumme tueksi KALUSTEASENTAJAA / PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa, mikäli etsit pitkäaikaista tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa tyylikkäiden, laadukkaiden ja aikaa kestävien tuotteiden parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 17.02.202003.03.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Puristeputkari Oy:lle avustavaa sprinkleriasentajaa rakenteilla olevaan uuteen koulurakennuskohteeseen Lappeenrannan Joutsenossa. Tekijä toimii vuokratyösuhteessa työparina varsinaisen asentajan apulaisena. Putkistoasennustyöt alkavat arviolta toukokuun aikana. Tarkka aloitusajankohta tarkentuu kevään aikana. Työtä on tiedossa noin viiden kuukauden ajaksi. Huomioimme myös hakijat, joilla on mahdollisuus työskennellä elokuun lopulle. Tehtävässä tulee ajoittain hetkiä, jolloin asennustöitä ei pääse jatkamaan ja tekemiselle tulee näin ollen taukoa.

Työhön sisältyy esim. putkien katkaisemista, kannakointia ja materiaalin kantamista sekä akkukoneen käyttöä. Tehtävässä menestymiseen edesauttaa kokemus rakennusalalta tai alan peruskoulutus sekä reipas ja aktiivinen työote.

Työtä tehdään arkisin klo 8:00 alkaen. Viikkotyötunnit (40 h) pyritään tekemään neljänä päivinä viikossa (ma-to).

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikimmin hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme organisointikykyistä ja idearikasta digipainomestaria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Painomestarina pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat painoaineiston valmistelu ja siirtokuvamerkkien tulostus sekä UV-painokoneen käyttö. Käytössäsi ovat alan uusimmat tulostuslaitteet.

Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus alalta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin, että hallitset Photoshop- ja Illustrator-ohjelmien sujuvan käytön. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa, etkä säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisen ja vastuullisen tehtävän parissa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset osaksi aktiivista ja innostavaa työyhteisöä, huumoriakaan unohtamatta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 2.3. mennessä tai lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Hanna Jokelalta numerosta 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 17.02.202001.03.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun alussa ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2020.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.02.202001.03.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 17.02.202002.03.2020

Kahvila Kyrönlahti on valtatie 65 varrella, noin vartin matkan päässä Ylöjärven keskustasta, Kyrönlahdessa sijaitseva kahvila, grilli sekä pieni kauppa. Kahvila tarjoaa grilliruuan, kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös lounasta. Kahvilan pihapiirissä on myös muun muassa ST1-asema, kampaamo sekä vene- ja mökkimyyntiä. Kahvilaa on kehuttu lämminhenkisestä asiakaspalvelusta ja hyvistä tuotteistaan.

Haemme Kahvila Kyrönlahteen kesäksi kahvilatyöntekijää vuokratyösuhteeseen. Työtunteja olisi kesäkaudella 18-37,5h/vko ja hyvällä työntekijällä on mahdollista työllistyä yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työskentely aloitetaan huhti- tai toukokuussa.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistus, kassanhoito, kuorman purkaminen, tiskien pesu sekä kahvilan ja kaupan muu siistiminen. Kahvilassa valmistettaviin ruokiin saa perehdytyksen. Kahvilassa on myös veikkauskone, joten aiempi kokemus veikkauksen pelien tekemisestä katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalla on myös hyvä olla hygieniapassi, mutta se on mahdollista hyvälle hakijalle järjestää työsuhteen alettua. Työtä tehdään hakijan osaamisen mukaan yksin tai työkaverin kanssa. Hakijalta toivotaan täysi-ikäisyyttä.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 17.02.202028.02.2020

Etsimme elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta syksyyn 2020.

Työ on pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita yleisiä varastotöitä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 14-16.

Hakuaika 17.02.202006.03.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahvaa auttamisen halua. Aiempi kokemus kotipalvelutöistä on eduksia ja esimerkiksi siivous- tai hoitotyökokemuksesta voi olla hyötyä. Asiakaskäynnit tehdään tekijän omalla autolla, joten B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Työssä vaaditaan myös hygieniapassi, jonka kuitenkin tarvittaessa ehtii suorittamaan ennen työn aloitusta.

Työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti vuokratyösuhteessa ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00 - 17.00 välillä. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, 37,5h/viikko. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään myös Tampereen ja Pirkkalan alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.02.202028.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työnkuva sisältää pääosin pakkaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin pääsääntöisesti klo 6:00 - 18:00 välisenä aikana. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta odotamme valmiutta ajoittain myös ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• pitkäaikaisen työpaikan

Työ alkaa maalis-/huhtikuussa 2020. Haastattelut aloitetaan viikolla 9. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 vko 9 alkaen.

Hakuaika 14.02.202001.03.2020

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille. Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kuusi henkilöä.


ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi NUOREMPAA LUKKOSEPPÄÄ / ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan ANV Lukkopalvelun palvelukseen. Tehtävässä on mahdollista kouluttautua myös oppisopimuksella.

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat lukko- ja turvajärjestelmien asennukset (esim. lukot, kamerat, porttiautomatiikka, hälytysjärjestelmät) Salossa ja sen lähialueilla. Sinun ei siis tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina, ja koulutamme sinut tehtävään työn ohessa. Asennuskohteet ovat vaihtelevia, ja asiakkaisiin kuuluu niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. ANV Lukkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Salossa, ja työaika on arkisin klo 8.00–16.00 välillä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä B-ajokorttia. Soveltuva tekninen koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä lukko- ja turvallisuusalan ammattilaiseksi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen,
• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• hyvät työsuhde-edut.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740.

Hakuaika 14.02.202001.03.2020

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille. Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kuusi henkilöä.

ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi LUKKOSEPPÄÄ / ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan ANV Lukkopalvelun palvelukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset lukko- ja turvajärjestelmien asennukset (esim. lukot, kamerat, porttiautomatiikka, hälytysjärjestelmät) Salossa ja sen lähialueilla. Asennuskohteet ovat vaihtelevia, ja asiakkaisiin kuuluu niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. ANV Lukkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Salossa, ja työaika on arkisin klo 8.00–16.00 välillä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.


Odotamme sinulta:

• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä,
• teknistä / sähköpuolen ymmärrystä,
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja,
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä,
• laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan,
• B-ajokorttia.

Katsomme eduksi:

• tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähköala).

Tarjoamme sinulle:

• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä
• hyvät työsuhde-edut.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedustelut tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Roosa Huoviselta arkisin klo 9–16 (puh. 050 411 0740).

Hakuaika 14.02.202001.03.2020

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille.Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä kuusi henkilöä.


ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi MYYMÄLÄVASTAAVAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan ANV Lukkopalvelun palvelukseen.

Tehtävässä vastaat myymälän hoitamiseen liittyvistä päivittäisistä tehtävistä, kuten yksityis- ja yritysasiakkaiden palvelemisesta ja myymälän sekä varaston ylläpidosta. Lisäksi vastuullasi on erilaiset varaston hallintaan liittyvät tehtävät, kuten tilausten tekeminen, tavaran vastaanottaminen sekä lähetysten hoitaminen. Myymälän yhteydessä on myös itsepalveluvarasto, joka on vastuullasi. Myymälävastaavana työskentelet tiiviissä yhteistyössä asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Myymälä sijaitsee Salossa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja työaika on arkisin klo 8–16.30 välillä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.


Odotamme sinulta:

• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
• asiakaspalveluhenkisyyttä,
• vastuuntuntoista, reipasta ja itseohjautuvaa asennetta,
• joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja,
• ajantasaisia it-taitoja.

Katsomme eduksi:

• aikaisemman kokemuksen lukko- tai turvallisuusalalta,
• sujuvan englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle:

• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• hyvät työsuhde-edut.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedustelut tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Roosa Huoviselta ke 19.2. klo 9–10 ja ti 25.2. klo 15.30–16.30 (puh. 050 411 0740).

Hakuaika 14.02.202024.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjetuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 14.02.202028.02.2020

Haemme nyt pitkään alalla toimineeseen asiakasyritykseemme kahta RAKENNUSPELTISEPPÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme tekee mm. erilaisia julkisivuprojekteja, pellityksiä, rakennuslistoja sekä pelti- ja kuparitöitä. Tämän hetkiset pitkäaikaiset projektit ovat uudiskohteita Turussa. Työnkuvaan kuuluvat siis monipuoliset rakennuspeltisepän työt esimerkiksi; mitoitukset, asennukset, listoitukset, ikkunalistat, räystäslistat, kynnykset ja ylipäätään kaikki rakennuksilla tehtävät peltityöt.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai ainakin palavaa halua kehittyä peltitöiden raudanlujaksi ammattilaiseksi! Kiinnostaako mahdollisesti yrittäjyys tulevaisuudessa? Jos kiinnostusta löytyy, tarjolla olisi myös yrityksen jatkajan pesti pitkän perehdytysjakson jälkeen. Työt kuitenkin alkaisivat normaalissa työsuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla kaksi! Tiedätkö jonkun kaverin, kenen kanssa olisitte yhdessä tehokas tiimi? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.02.202001.03.2020

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 13.02.202028.02.2020

Röchling Rimito Plast Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Etsimme nyt KONEENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Koneenhoitajana työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät viihtyvät! Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa. Palkitsemme onnistumisista!

Työt alkavat sopimuksen maaliskuussa 2020 / sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan viikolla 9 ja hakuaikaa on 28.2.20 asti. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta itsestäsi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 13.02.202027.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kolmea varastotyöntekijää tulevan rengassesongin ajaksi. Työt alkavat arviolta maaliskuun alusta ja päättyy toukokuun puolella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.02.202013.03.2020

Etsimme nyt reippaita ja työhaluisia ulkotyöntekijöitä kiinteistöhuollon kevät- ja kesäsesonkiin Tampereelle. Työt alkavat heti huhtikuun 2020 alusta ja kestävät kesän loppuun. Tarvittaessa aloitus onnistuu hieman myöhemminkin, mutta viimeistään huhtikuun puolivälissä.

Käytännössä työt koostuvat keväällä esimerkiksi katujen puhdistuksesta hiekoitushiekoista ja muista pihojen siistimis- ja kunnostustöistä. Kesällä työtehtävät painottuvat ruohonleikkaukseen ja muuhun piha-alueiden hoitoon. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 13.02.202027.02.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa Vantaan konepajalle kotimaiselle asiakasyrityksellemme. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta hyviä hitsaustaitoa (mig ja mag), vähintään muutaman vuoden kokemusta levyseppä-hitsaajan töistä, piirustusten lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää pääasiassa teräsrakenteiden valmistamista sekä kokoonpanotyötä.

Lisäksi edellytämme:
• voimassa olevia hitsausluokkia
• hyvää suomen kielen osaamista
• b-ajokorttia

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, asianmukaisen palkkauksen sekä työtäsi tukemaan hyvät työskentelyolosuhteet sekä työvarusteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan Click:n Mikael Karlssonin kanssa, jos koet olevasi oikea henkilö tähän työhön.

Yhteydenotot arkisin klo. 9-15 Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 12.02.202026.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla ammattitaitoista sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Nokialle. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti ja työ alkaa 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Valittavalta hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiosähköpuolen peruskoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemuksen kautta hankittua hyvää ammattitaitoa vastaavista työtehtävistä teollisuuden kunnossapidossa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Arvostamme lisäksi logiikoiden tuntemusta sekä sähköpiirustusten ja -kaavioiden lukutaitoa. Toivomme motivaatiota työtä ja uuden oppimista kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta työssä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa 5 /7.

Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työympäristön ja vakituisen työpaikan hyvässä ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.


Hakuaika 12.02.202026.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista palkanlaskijaa Tampereen keskustassa sijaitsevaan palkanlaskentatoimistoon. Työsuhde on aluksi pitkän sairausloman sijaisuus, jonka jälkeen on tarkoitus jatkaa kesälomatuuraajana. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti.

Palkanlaskijana teet asiakkaamme asiakasyritysten palkanlaskennan alusta loppuun asti itsenäisesti. Asiakasyritykset ovat erikokoisia yrityksiä ja edustavat eri toimialoja. Työssäsi teet perus kuukausipalkanlaskennan ja niihin liittyvät tallennukset, muutokset ja lisäykset. Huolehdit ajoihin liittyvistä tilityksistä, vastaat tarvittavien raporttien tuottamisesta. Käytät työssäsi useiden eri alojen työehtosopimuksia. Työtä tehdään Fivaldi- ja Tikon -taloushallinnon ohjelmilla.

Edellytämme sinulta taloushallintoalalle suuntautunutta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta tilitoimistoympäristössä ainakin parin kolmen vuoden ajalta. Lisäksi olet jo käyttänyt työssäsi Fivaldi- ja / tai Tikon-ohjelmia. Muu ohjelmaosaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme myös työlainsäädännön tuntemustasi, aikaisempaa kokemustasi eri työehtosopimuksista sekä niiden tulkinnasta. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja sekä täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä. Rakastat numeroita ja olet niissä hyvä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 12.02.202028.02.2020

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ KAIHDINASENNUKSIIN. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 12.02.202001.03.2020

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Yli 30. vuoden kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt varaosa-/logistiikkavastaavaa puuntyöstökoneiden varaosien myyntiin, sekä varaston ylläpitäviin tehtäviin. Tehtävässä vastaat työstökoneiden varaosien myynnistä, sekä ratkaiset asiakkaidemme koneisiin liittyviä ongelmatilanteita yhdessä päämiestemme kanssa. Vastaat myös myytyjen koneiden lähetyksistä ja saapuvien koneiden vastaanotoista, sekä varaston yleisestä järjestyksestä. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme. Työ on päivätyö.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Etsimämme henkilö on teknisesti suuntautunut asiakaspalvelija. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä itseohjautuva. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa teknistä koulutusta sekä trukinajotaitoa. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukanderille 01.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 12.02.202028.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa pääsääntöisesti MIG-hitsillä. Tuotteet hitsataan kasaan kuvien mukaisesti. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot hitsauksesta (MIG, Puikko)
• Yleisten metallikäsitöiden tuntemusta
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 12.02.202026.02.2020

Kotileipomo Tanniset etsii nyt nopealla aikataululla kauttamme kokoaikaista LEIPURIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon.

Leipurina vastaat monipuolisesti Tannisten laadukkaiden ja tunnettujen leipomotuotteiden valmistuksesta. Leipomo sijaitsee Paimiossa, ja työ on arkisin ja lauantaisin tehtävää vuorotyötä. Työhön annetaan kattava perehdytys, minkä jälkeen työ on itsenäistä.

Odotamme sinulta leipurin tai elintarvikealan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme reippaan ja itseohjautuvan asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn pitkään alalla toimineessa ja maineikkaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 12.02.202026.02.2020

Tilitoimisto S2 Oy on sähköisiä taloushallintopalveluja tarjoava, tasaisesti kasvava ja vakavarainen asiantuntijaorganisaatio. Pitkä kokemuksemme ja nuorekas asenteemme takaavat viihtyisän, ammattimaisen ja joustavan työympäristön. Taloushallinnon moniosaajina palvelemme hyvin erilaisia asiakkaita ja tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä talous- ja palkkahallinnon parissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa: http://www.s2.fi/fi/

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet taloushallinnon kokenut ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi). Sinulla on kokemusta tilitoimistossa työskentelystä ja olet toiminut asiakasvastuullisessa tehtävässä. Arvostamme positiivista asennetta ja järjestelmällisyyttä. Netvisor- ohjelman hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt työskentelemään myös englanniksi. Palvemme asiakkaitamme myös ruotsiksi, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kannustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto S2:een.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme myynnillistä IT-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen sisällöntuotannon ja julkaisutoiminnan järjestelmien pariin.

Etsimämme IT-konsultti tulee vahvistamaan asiakkaille tarjottavien räätälöityjen palvelujen käyttöönottoprosessia. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja palveluiden jouhevassa käytössä hoitaen myös uusasiakashankintaa ja etsit lisämyynnin mahdollisuuksia tapaamisilta. Työtehtäväsi perustuvat käynnissä oleviin ja jo aloitettuihin projekteihin, joten työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Asiakkaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä asiakasrajapinnassa. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen julkaisutoiminnan, sisällöntuotannon ja teknisen dokumentaation tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota, nopeaa oppimiskykyä ja halua kehittyä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kokeneessa pienessä tiimissä. Saat mahdollisuuden myös vaikuttaa työtehtäviisi, joita kehitetään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Sinut perehdytetään tehtävääsi ja saat tueksesi kokeneen mentorin työn omaksumiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi vakavaraista asiantuntijayritystä, laita hakemuksesi 25.02.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla "IT-konsultti". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille maaliskuun alusta alkaen. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ympäri Uudenmaan aluetta ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Stop-Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop-Rust etsii nyt kauttamme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista autonmekaanikkoa vahvistamaan tiimiään.
Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavia rakennustyöntekijöitä Helsingin sekä Hyvinkään alueella maaliskuussa alkaville työmaille. Työtä on tarjolla ainakin kesään asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiomme myös perehdyttää sinut vaativampiin työtehtäviin, joten oikeanlainen oppimishaluinen asenne on eduksi hakijalle. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 11.02.202025.02.2020

Ceegol Oy on korkealuokkaisten urheilutarvikkeiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun keskittynyt yritys. Yritys on perustettu vuonna perustettu vuonna 2009. Yrityksen verkkokauppa tarjoaa muun muassa sulkapallon tai pyöräilyn harrastajille laajan valikoiman johtavien brändien tuotteita. Lue lisää osoitteessa: https://www.martekman.fi/epages/martekman.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121112-11092-163547-1/Categories

Ceegol Oy etsii nyt kauttamme osa-aikaista varasto-/toimistotyöntekijää Hyvinkäällä sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Työtehtäviisi kuuluu varaston inventaario, tilausten vastaanotto, tilausten kirjaaminen järjestelmään, tuotteiden lähetys asiakkaille sekä verkkokaupan ylläpito. Satunnaisesti osallistut alan messuille sekä muihin tapahtumiin. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva työote. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma-auto.

Työtä tehdään pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8-16, 10-20h/vko. Tämä tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle! Työsuhde on määräaikainen toukokuun loppuun.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 13-14.00.

Hakuaika 11.02.202024.02.2020

SSI SCHÄFER on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua huoltoteknikkoa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön Suomessa sekä Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on arkisin 7,5 h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 - 22. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
• korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
• luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia ja soveltuvaa englannin kielen taitoa
• hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
• erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
• monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
• mahdollisuuden matkatöihin
• asiallisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan SSI SCHÄFERin palvelukseen. Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.02.202028.02.2020

Etsimme nyt SafeIT Oy:lle turvalaiteasentajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. SafeIT Oy on teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisuuksien mukaan vaikka heti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta puh. 050 411 6509.

Hakuaika 10.02.202023.02.2020

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme suuren määrän erilaisia palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Aloitimme toiminnan Espanjassa maaliskuussa 2015 ja toimintamme kasvun myötä etsimme nyt kirjanpitäjää Fuengirolaan vakituiseen työsuhteeseen! Lisätietoja yrityksestämme saat osoitteesta www.aarnio.fi

¡HOLA! KIRJANPITÄJÄKSI VÄLIMEREN AURINGON ALLE?

Oletko kirjanpidon osaaja ja miettinyt jo pitkään muuttoa Espanjaan? Vai oletko kenties jo asunut Espanjassa jonkun aikaa, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole tullut vielä vastaan? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmasi ja työllistyä vakituisesti aurinkorannikon lämpöön!

Teemme Fuengirolan toimipisteessämme suomalaisten asiakkaiden suomalaisia kirjanpitoja, eli sinulta EI odoteta Espanjan lakien tuntemusta. Sovit hyvin tehtävään, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä omaat positiivisen ja iloisen palveluasenteen! Olet työssäsi vastuussa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Meille on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy edelleen intoa oppia uutta, sähköinen taloushallinto on sinulle tuttua ja haluat tarjota myös asiakkaillesi sähköisten järjestelmien tuomia mahdollisuuksia.

Haluamme tarjota hyvien työpaikkaetujen lisäksi nykyaikaisen ja motivoivan ympäristön ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Mikäli muutto Espanjaan tulee ajankohtaiseksi, autamme kaikissa käytännön asioissa parhaamme mukaan sinua (ja mahdollisesti myös perhettäsi) laajan verkostomme avulla, jotta muuttaminen uuteen maahan sujuu mahdollisimman helposti ja mutkattomasti.

Innostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarniolle, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 23.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 7. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjäksi Espanjaan". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 10.02.202021.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa sähköasentajaa saneerauskohteisiin Tampereen alueelle. Asiakasyrityksellämme on monipuolista talotekniikkaosaamista vuosikymmenten ajalta ja on se sähkön osalta erikoistunut nimenomaan saneeraussähköistykseen. Sähköasentajana toimit itsenäisesti osana sähköasennustiimiä ja kohteina ovat esim. asuinkerrostalot, koulut ja liiketilat.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta, joiden myötä sinulla on valmiudet toimia asennustehtävissä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan. Tekijän on tarkoitus siirtyä myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 10.02.202024.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suorarekrytointina vastaavaa työnjohtajaa koneistamoon pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Lielahteen. Koneistamo tekee yli 50-vuoden kokemuksella monipuolisia alihankintatöitä niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille kotimaisille toimijoillekin. Käytössä on useita sekä CNC- että manuaalikoneita. Valmistettavat tuotteet ovat esim. erilaisia liittimiä, erikoisruuveja, venttiilien lohkoja, akseleita ja holkkeja. Koneistamo muuttaa uusiin tiloihin loppuvuodesta ja tässä onkin päällikölle hieno mahdollisuus päästä rakentamaan tilat ja toiminta täysin uudelle tasolle. Koneistamon päällikkönä toimit esimiehenä, vastaat tuotannosta, laadusta, toimintavarmuudesta, henkilöstöstä ja asiakasasuhteista. Kehität osastoa asiakkaiden odotukset huomioiden ja huolehdit osaltasi kannustavan työilmapiirin luomisesta.

Odotamme sinulta

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esim. koneinsinööri
• esimieskokemusta
• ammattitaitoa ja monipuolista alan työkokemusta
• englannin kielen taitoa mukaan lukien tekninen työsanasto
• itsenäistä ja vastuullista työotetta
• ihmissuhdetaitoja ja valmiutta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän tiiviissä ja rennossa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 10.02.202023.02.2020

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 23.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 7. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 10.02.202001.03.2020

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun. Työtä tehdään arkipäivisin 30-37,5h/vko ja kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia Turun alueella. Työt alkavat helmi- maaliskuun vaihteessa ja kestävät vähintään elokuun loppuun, mahdollisesti pidempään.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työhön perehdytetään. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa sekä B-ajokorttia. Työssä on käytössä yrityksen auto.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 10.02.202024.02.2020

Asiakkaamme etsii ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on pitkäaikainen vuokratyösuhde.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan tehtävistä taloyhtiöiden porrassiivouksista keskustan alueella ja sen tuntumassa. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi siivousalan työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan jolloin omaa autoa ei tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti. Töitä tehdään arkisin arviolta 10-30 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 07.02.202023.02.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi / www.purosilmille.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt REIPPAITA TYÖNTEKIJÖITÄ piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden PAKKAUKSEEN.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pakkausprosessista. Työ on seisomatyötä sekä suurelta osin käytännön työn toteuttamista Liedon tehtaalla yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa sekä ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä, mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 07.02.202020.02.2020

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle mekaanista huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä jatkuvasti kehittymään positiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työnkuvasi koostuu pääasiassa erilaisten teollisuudessa käytettävien pumppujen–etenkin alipainepumppujen mekaanisista huolloista, korjauksista sekä käyttöönotoista. Omien töidesi raportointi kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi. Työtä tehdään suurimmilta osin Vantaan toimipisteessämme, mutta satunnaisesti käymme huoltamassa laitteita myös asiakkaidemme luona.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Laitekoulutukset järjestetään päämiestemme toimesta Euroopassa. Yrityksemme tukee muutenkin jatkuvaa kehittymistä ammatissasi.

Tehtävä edellyttää:
• muutaman vuoden kokemusta mekaanisista kunnossapito-/huoltotehtävistä
• tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta
• kykyä kommunikoida suomen sekä englannin kielellä

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä ennakkoluulotonta asennetta ja valmiutta opetella uusia asioita. Tehtävässä pääset hyödyntämään loogista päättelykykyäsi sekä ongelmanratkaisutaitojasi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä
• kattavan perehdytyksen tehtävään sekä laitekoulutukset päämiestemme tehtailla Euroopassa
• mahdollisuuden maksuttomaan jatkokoulutukseen palveluksessamme
• hyvin kilpailukykyisen palkkauksen

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 20.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoasentaja". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 07.02.202020.02.2020

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 20.2.2020 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 07.02.202023.02.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys.Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja  Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ Lietoon.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pullotusprosessista. Prosessinhoitoon liittyviä tehtäviä ovat mm. prosessin käynnistys-, valvonta- ja lopetustyöt mukaan lukien tarvikkeiden asennukset, prosessinaikaiset näytteenotot sekä puhdastilan siisteydestä huolehtiminen. Työ on seisomatyö. Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP-vaatimusten mukaisesta toiminnasta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 06.02.202020.02.2020

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt osaavaa varastopäällikköä vahvistamaan tiimiämme Hyvinkäälle ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Varastopäällikkönä vastaat varastotoiminnan organisoimisesta ja pienen tiimin työnohjauksesta. Lisäksi osallistut päivittäisiin varastotehtäviin, kuten keräykseen, pakkaamiseen ja lähetykseen, tavaran vastaanottoon, tuotteiden kasaukseen sekä tilausten hoitoon.

Odotamme sinulta kokemusta pk-yrityksen varastotoimintojen menestyksekkäästä hallinnasta sekä esimiesasemassa työskentelystä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät logistiikan kokonaisuutta ja osaat organisoida varaston toimintoja. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Fenix Sign Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Oletko etsimämme varaston rautainen ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 06.02.202023.02.2020

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 06.02.202020.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 06.02.202023.02.2020

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kahta rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat nopealla aikataululla ja töitä on alustavasti kesään 2020 saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 04.02.202023.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 04.02.202023.02.2020

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Vaasassa.

Sisäkattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Pitkäaikaiset työsuhteet luovat yritykseemme hyvän ilmapiirin, joka näkyy myös työn korkeana laatuna ja asiakastyytyväisyytenä.

Etsimme nyt Turkuun TARJOUSLASKIJAA / TOIMISTOINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi tulee olemaan monipuolinen. Vastaat yksikönpäällikön kanssa työmaiden tarjouslaskennasta. Lisäksi huolehdit eri projektien juoksevista asioista ja toimit työnjohdon tukena hallinnollisissa asioissa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tarjouslaskennan tehtävistä tai rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri, rakennusmestari). Lisäksi arvostamme organisointikykyä sekä suunnitelmallista työotetta. Aikataulujen hallinta ja niissä pysyminen ovat ensiarvoisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tarjoamme :
-Vakituisen työsuhteen pitkään toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
-Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Tarjouslaskija" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

Hakuaika 03.02.202023.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt BIOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ tuotantoon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu liuosten valmistus bioprosesseihin, materiaalihallinta biolääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä, jossa työvaiheita ovat mm. materiaalien valmistelut, punnitus, liuotus ja suodatukset.

Valmistetuotannossa työtehtäviä ovat materiaalien valmistelut tuotantoon sekä valmisteiden etiketöinti ja pakkaus. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista puhdastilassa yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Työtehtäviin kuuluu myös tuotannon dokumentointityötä, kuten yhteenvetojen ja raporttien laadintaa sekä ohjeistuksen kirjoittamista. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme sinulta biotekniikan insinöörin tutkintoa (AMK) tai sitä vastaavaa koulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot sekä käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristössä työskentelystä. Kokemus lääketeollisuudesta ja/tai GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 23.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Biotekniikan insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 03.02.202023.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio-, tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluvat laajalti materiaalihallintaan liittyviä tehtäviä, kuten materiaalien jakelu puhdastiloihin ja laboratorioihin, materiaalien pintadesinfektio, raaka-aineiden punnitus, liuosvalmistus, saapuvien materiaalien pakkausten purkaminen, lähetysten tarkastus, varastokirjanpitoon kirjaus ja materiaalien sijoittelu varastoon. Lisäksi työntekijä tarkastaa saapuvien materiaalien laskujen oikeellisuudet. Työssä vaaditaan GMP-tasoista dokumentointikykyä, ja hakijan tulee kyetä huolelliseen ja hyvin tarkkaan työskentelyyn. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. laborantin tai insinöörin tutkintoa (AMK, biotekniikka tai prosessitekniikka). Lisäksi sinulla on hyvät perustiedot sekä käytännön kokemusta laboratoriotoiminnasta tai lääketeollisuudesta. Kokemus GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä, kuten materiaaliostoa, lääketyöntekijän työtä ja arkistointia.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 23.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotantotyöntekijä materiaalihallintaan". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 02.02.202024.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan pitkään toimineeseen ja tunnettuun ravintolaan!

Työt alkavat huhti- toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 28.01.202028.02.2020

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa joustavasti touko-kesäkuun aikana ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijä työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle koululaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on n. 20 h. Tuntimäärät tarkentuvat töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 24.01.202020.02.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510

Hakuaika 24.01.202020.02.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202020.02.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202020.02.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202020.02.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202028.02.2020

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 27.12.201921.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2020. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Kaipaatko lisätienestejä tai kokemusta kattotöistä? Hyvin hoituneet lumenpudotukset ovat saattaneet myös poikia esim. kesätöitä kattotöiden pariin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Hakuaika 16.12.201928.02.2020

Haluatko varmistaa työsi seuraavalle viherrakennuskaudelle hyvissä ajoin? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusalan ammattilaisia koko kaudelle 2020. Työt alkavat viimeistään keväällä säiden salliessa, mutta mahdollisuus töihin myös talven aikana on olemassa.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Pääpaino on kuitenkin kivitöissä, lähinnä suuremmilla työmailla.

Työ tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
• Mahdollisuuden edetä uralla työnjohtotehtäviin
• Hyvähenkisen työyhteisön

Työssä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kivi- ja/tai viherrakennuksesta
• Kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan sekä ammattitaitonsa kehittämiseen
• Hyviä kädentaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta
• Voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit

Eduksi katsotaan:
• Viherrakennusalan koulutus
• B-ajokortti sekä tulityökortti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018