Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Asiakasyrityksemme on yksi suurimmista kuljetusliikkeistä Suomessa, jossa on pitkä kokemus koneiden ja erityslaitteiden kuljetuksista. Kuljetuksia tehdään niin Suomessa kuin maan rajojen ulkopuolellakin. Nyt etsimme heille osa-aikaisia KULJETTAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen ja tunteja on niin paljon kuin töitä riittää. Myöhemmin työssä saattaa olla mahdollisuus kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät kuormien lastausta, purkua sekä kuljetusta. Työssä vaaditaan BCE kortit sekä kuljettajan ammattipätevyys. Maansiirtokoneiden sekä eri työkoneiden tuntemus, sekä mielenkiinto niitä kohtaan katsotaan ehdottomasti eduksesi. Aikaisempi työkokemus kuljetusalalta on ehdottomasti eduksesi. Työntekijällä tulee olla valmius matkatyöhön, sillä työ sisältää paljon matkustelua Suomessa ja myös ulkomailla työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Odotamme:
-Kuljetusalan kokemusta
-Mielenkiintoa ja/ tai osaamista maansiirtokoneista ja muista työkoneista
-Reipas ja itsenäinen työote

Tarjoamme:
-Mahdollisuuden vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
-Vähintään TES:in mukaisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 20.06.202415.07.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuollon tehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tavotteena siirytä vakituiseen työsuhteeseen määräajan jälkeen.

Työnkuva sisältää jätehuollon ajoa Turun alueella (pääasiassa vaihtolava). Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta kuljetusalalta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vaihtolava-ajosta ja nosturin käytöstä. CE-kortti katsotaan isoksi eduksesi! Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa (+ mahdolliset ylityöt).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)

Työt alkaa heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja pitkään alalla toiminut lattianpäällystysalan yritys, jossa tehdään pääasiallisesti parkettilattioita. Nyt etsimme heille osa-aikaista PARKETTIASENTAJAA ja työn määrä vaihtelee tarpeen mukaan. Työ sisältää myöhemmin mahdollisuuden pitkäaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät parketin hiomista, lakkausta sekä parketin ja laminaatin asennusta ja iakisempi kokemus tältä alalta sekä rakennusalan koulutus ovat ehdottomasti eduksesi. Asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi kuluttaja-asiakkaita, ja koska työ tapahtuu asiakkaiden kotona, asiakaspalveluhenkinen asenne on tärkeä. Myös reipas ja työhön tarttuva työote katsotaan eduksesi. Koska työkohteet ovat eri puolilla Varsinais-Suomea, oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa.

Odotamme:
-Aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, mieluiten lattianpäällystystehtävistä
-Reipas ja itsenäinen työote

Tarjoamme:
-Hyvän perehdytyksen tehtävään
-Joustavat työvuorot
-Mahdollisuuden jatkaa osa-aikaisen työsuhteen jälkeen vakituisessa kokoaikaisessa työsuhteessa


Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 20.06.202405.07.2024

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKOKSI LOHJALLE!

Raskaan kaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt ammattitaitoista raskaan kaluston asentajaa Lohjan toimipisteelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tulevat työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä.

Tehtävässä menestymistä siivittää:
-Alan koulutus ja työkokemusta raskaasta kalustosta
-Perusosaaminen ja käsitys hitsauksesta
-Ymmärrys ja osaaminen hydrauliikasta sekä sähköstä
-Joustava asenne sekä halu oppia ja kehittyä

Mitä työ tarjoaa sinulle:
-Pitkäaikaisen työsuhteen
-Nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut käyttöösi
-Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen ja nuorekkaan huipputiimin tuen
-Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi

Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työn aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Tehtävään työllistyessäsi aloitat työt kauttamme määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi sinun on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisena työntekijänä.

Olisiko tässä seuraava työpaikkasi? Paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 20.06.202420.07.2024

Jos sinua kiinnostaa moderni, nykyaikainen sekä ekologinen kuljetustyö upouudella sähköautolla ja haluat pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun osa-aikaista PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA vakituiseen työsuhteeseen! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa pakettiauto, vaan Volkswagenin täyssähköinen ID.Buzz Cargo.

TYÖNKUVA

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti paketti- ja lehtipisteen kuljetuksista sekä erilaisten pienpakettien toimittamisesta asiakkaille Turun keskusta-alueella. Työtä tehdään n. 8-20h/viikko (työntekijän tilanteen mukaan) ja työpäivät sijoittuvat ma-la. Työpäivät voivat vaihdella viikoittain. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 03:30 ja arkisin vuoron pituus n. 8 - 10h ja viikonloppuisin hieman lyhyempi. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan ja aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 14,87€/h. Yötunneilta saa yölisää ja mahdolliset ylityöt maksetaan täysin työehtosopimuksen mukaisesti. Töiden aloituspaikan sijainnin ja työpäivän alkamisajankohdan vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi toisen työn oheen tai opiskelijalle.

ODOTAMME

Tehtävässä menestyminen edellyttää B-ajokortin lisäksi reipasta asiakaspalveluasennetta, sosiaalisuutta sekä aitoa halua tehdä asiat hyvin ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö on uusille asioille myönteinen ja on kiinnostunut nykyaikaisesta tekniikasta sekä sähköautoilusta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavan tyyppisistä tehtävistä, mutta myös aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostuneet sekä pitkäaikaista työtä etsivät henkilöt otetaan haussa huomioon. Hae siis tehtävään rohkeasti pienellä kynnyksellä, mikäli tunnistit itsesi tekstitstä!

TARJOAMME SINULLE

• vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi


KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa 20.7.2024 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan viikolla 29. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin 9-16.

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Etsimme PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle! Asiakasyrityksemme on LVI-alan moniosaaja, joka on varustettu 30 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla. Heidän palveluihinsa kuuluvat LVI-saneeraus, LVI-huolto, kaukolämpötyöt, korjaus- sekä muutostyöt.

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa LVI-alantöissä saneeraus- ja toimitilamuutoskohteissa pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella. Työtä tehdään normaalisti arkisin 40h/viikko, mutta ahkeralle työntekijälle on aika ajoin tarjolla ylityö mahdollisuus.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, modernit työvälineet, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin ja jatkuvan tuen työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Etsimme nyt ahkeraa rakennusapulaista Orimattilaan myymälätilojen muutosprojektiin!

Työ pitää sisällään monipuolisia avustavia rakennusalan töitä muun muassa rakennussiivousta, kantotöitä sekä seinien villaamista. Työn aloitus heinäkuun aikana ja projektin kesto on arviolta noin kuukausi. Menestymällä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös tulevissa projekteissa.

Odotamme hakijoilta hieman aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 40h/viikko) sekä palkkauksen työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksesi suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (tiistaisin ja torstaisin klo 12-14).

Hakuaika 20.06.202420.07.2024

Etsimme nyt pitkään toimineelle ja vakavaraiselle raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjauspalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme TÖIDEN VASTAANOTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Töiden vastaanottajana tulet työskentelmään asiakaspalvelutehtävissä yrityksen vastaanottotiskillä. Otat vastaan huoltoon tulevaa kalustoa, kirjaat tiedot järjestelmään, kuvaat tarvittaessa kaluston vahingot ja ilmoitat asiakkaille valmistuneista korjauksista sekä huolloista. Tehtävässä sinun tulee tuntea yrityksen palvelut ja tarjota niitä asiakaslähtöisesti asiakkaille. Työskentely tapahtuu arkisin ja klo 7 - 15 välillä. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on asiakaskohtaamisista pitävä järjestelmällinen tiimipelaaja! Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito mielenkiinto työtehtävää kohtaan ja halu oppia uutta. Tehtävässä sinulla on osaavan tiimin tuki, joten sinun ei tarvitse itse ymmärtää raskaankaluston korjaustöistä. Katsomme toki eduksesi sen, mikäli autoala on sinulle entuudestaan tuttua ja erilaiset ajoneuvot ovat mielenkiinnon kohteenasi.

Tarjoamme sinulle:

• pitkäaikaisen työpaikan,
• huipputyöpaikan, jossa aidosti arvostetaan työntekijöiden osaamista,
• tiiviin työyhteisön, joka puhtaltaa yhteen hiileen,
• pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä - töitä riittää nyt ja varmasti vielä tulevaisuudessakin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat elokuun lopussa ja haastattelut aloitetaan viikolla 29. Täytä helppo ja nopea hakulomake ohessa olevasta linkistä ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 20.06.202401.07.2024

Etsimme itsenäiseen työhön pätevää viherrakentajaa Tampereelle ja lähialueilla sijaitseviin kohteisiin. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja töitä on tarjolla ainakin heinä-elokuulle. Osaavalle tekijälle töitä voi olla pidemmällekin ajalle.

Viherrakentaja työskentelee viheralalla erilaisten viheralueiden monipuolisissa rakentamis- ja hoitotehtävissä. Käytännössä työssä työskennellään pääsääntöisesti pihojen rakennustöihin liittyvissä tehtävissä, kuten nurmikoiden, istutusten ja kivetysten rakentamiseen liittyvissä tehtävissä.Työpäivien sisältö muovautuu asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työtä tehdään yksin ja ryhmissä, joten tehtävä vaatii valmiudet työskennellä myös tarvittaessa itsenäisesti. Töitä tehdään ma-pe 30-40h/vko. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:
• Viheralan/puutarhurin tutkinnon tai työkokemusta viherrakentajan töistä
• Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
• Kiinnostusta viheralan tehtäviin

Eduksi katsotaan:
• Kokemus kivirakentamisesta
• Oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme hakijalle:
• Selkeät työajat
• Monipuoliset työtehtävät
• Mahdollisuuden kehittyä alalla

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 Clickin rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 20.06.202402.07.2024

Asiakasyrityksemme etsii MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen seudulle.
Kyseessä on yli 20 vuoden kokemuksen omaava luotettava ja kasvava maanrakennusyritys, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai ainoastaan hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus. Kykenet kuitenkin annettujen ohjeiden jälkeen itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia (C-kortti katsotaan eduksi) sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön, sillä projektien valmistuttua hyville tekijöille on aina töitä tässä firmassa! Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.00. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 12-15€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työturva- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi näppärä maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.
Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Haemme asiakasyrityksellemme kahta henkilöä raudoitushommiin Järvenpäähän.

Kyseessä on isohko tehdasalue, johon raudoitukset tehdään. Haemme ammattitaitoista henkilöä, joka osaa lukea kuvia ja jolta onnistuu raudoittaminen ja muotinteko. Katsomme eduksi hitsaamisosaamisen, mutta se ei ole välttämätöntä. Haemme myös avustavaa raudoittajaa, joka voi olla joko kokenut tai aloitteleva.

Työ on kokoaikainen 40h/viikko ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7-15:30. TYÖT ALKAVAT HETI ja projektin kesto noin kestää noin 1-2 kuukautta.

Tarjoamme:
• osaamistasi vastaavan palkan (palkka esim. 15-19 eur/h.)
• työterveyshuollon Aavassa
• osaavan työyhteisön ympärillesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Tiina Rantalalle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Rantalan Tiinalta arkisin 14-16, 050 411 0371.

Hakuaika 20.06.202404.07.2024

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on toiminut pitkään erilaisten maanrakennustöiden parissa Varsinais-Suomessa. Etsimme heille nyt MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ aluksi osa-aikaiseen työsuhteeseen 15-37.5h/viikko, jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdolisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työt tapahtuvat pääosin työmailla, joten työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia ja Valtti korttia. Työmaiden vaihtelevuuden vuoksi, työssä tarvitaan omaa autoa työmatkoihin. Kokemus alan tehtävistä katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta tärkeintä on reipas ja työtä pelkäämätön asenne. Työtehtävät sisältävät erilaisia lapiotöitä, mutta erilaisten koneiden käyttötuntemus on hyödyksi. Työautot ovat pakettiautoja, joita saa ajaa B-ajokortilla, mutta C-kortti on eduksesi, sillä se mahdollistaa entistä monipuolisemmat työtehtävät. Työn aloitus on sovittavissa heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 20.06.202402.07.2024

Löytyykö sinulta ammattiylpeyttä ja intohimoa ruoanlaittoon?
Haemme ravintola Bistro Oasikseen luovaa ja oma-aloitteista á la carte -kokkia osa-aikatyöhön toisen kokin aisapariksi!

Bistro Oasis on nykyaikainen ja tunnelmallinen á la carte- ravintola Mäntän keskustassa, aivan Taidekaupungin sydämessä.

Työssä pärjäät:
• Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta
• Sinulla on hygieniapassi
• Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi
• Olet täysi-ikäinen ja suomen kielen taitoinen
• Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä

Työ tarjoaa sinulle rennon ja reilun työyhteisön ja sekä kattavan perehdytyksen. Annamme tilaa myös luovuudellesi, esimerkiksi erilaiset teemaviikot ja muut makuelämysideoinnit voivat olla osa persoonaasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin syyskuun loppuun saakka. Työtä tehdään ainakin alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 38h/3vko. Työaikasi sijoittuu klo 10.00-22.00 välille. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus katsotaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. (Tes 12,77e/h+ lisät).
Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme kokki? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00, rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Bistro Oasiksen toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 20.06.202430.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa teollisuuteen Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme on rautainen teollisuuden kunnossapidon ammattilainen, jolla on laajalti asiakkaita aina lääketeollisuudesta metallipajoihin. Sähköautomaatioasentajana asennat, kytket ja huollat tuotantokoneita- ja laitteita, sekä suoritat vianetsintää ja korjauksia. Lisäksi asennat nosto-ovia teollisuuden yrityksille. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan myöhemmin myös ulkomaankeikoille.

Työtä tehdään arkisin kello 7-15:30, mutta työ edellyttää toisinaan joustoa työvuorojen suhteen. Sinulta ei kuitenkaan edellytetä päivystysvalmiutta, joten tämän tehtävän myötä on helppo suunnitella arkea. Sähköautomaatioasentajan palkka tehtävässä on noin 16-17eur/h. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Haemme asiakkaallemme IV-peltiseppää ilmastointi- ja rakennuspeltitöiden pariin Valkeakoskelle.

Työsi muodostuu ilmanvaihto-osien ja eristyspeltiosien valmistuksesta.

Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:
• vähintään 2 vuoden kokemusta peltisepän töistä
• työturvallisuus- ja tulityökorttia
• hitsaustaitoa

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan työyhteisön tuen ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden vakinaistua yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA tekemään kiertävää siivoustyötä alueelle HÄMEENLINNA - RIIHIMÄKI - HYVINKÄÄ. Kohteet ovat esimerkiksi tuotantoympäristöjä, myymälöitä, toimistoja, autoliikkeitä ja -korjaamoita sekä vapaa-ajan asuntoja.

Työ on aamupainotteista, alkaen yleensä arkisin klo 05-06. Toivomme valmiutta myös ajoittaisiin ilta- tai viikonlopputöihin. Säännöllinen viikkotyöaika on 37,5 h / vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kohteiden väliset siirtymiset ajetaan yrityksen tuotantoautolla.

Odotamme sinulta:

• aiempaa kokemusta siivoustyöstä (kokemus peruspesuista ja vahauksista katsotaan eduksi)
• hyvää suomen kielen taitoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa (jos asut Hämeenlinnassa, oma auto ei ole välttämätön)
• reipasta, iloista asennetta ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle:

• vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
• laadukkaat työvälineet, joilla työnteko sujuu mutkattomasti
• mukavan työyhteisön arvostetussa yrityksessä
• luotettavan ja turvallisen työnantajan, jossa työsuhdeasiat hoidetaan säntillisesti
• TES:n mukaisen palkkauksen (vähintään 11,73 eur / h)

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta viipymättä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta, p. 050 411 0371 tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.

Hakuaika 19.06.202401.07.2024

Etsimme nyt osaavia sisätimpureita Orimattilaan myymälätilojen muutosprojektiin!

Työ pitää sisällään muun muassa väliseinäasennuksia ja muita sisätimpurin työtehtäviä. Työn aloitus heinäkuun alussa ja projektin kesto on arviolta noin 1-2 kuukautta. Menestymällä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös seuraavissa projekteissa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sisätimpurin töistä sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 40h/viikko) sekä palkkauksen osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksesi suhteen!

Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Useita putkisentajia infra-alalle (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt asiakkaallemme PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja, mutta olisi hienoa jos sinulla olisi kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Hyvä asenne ja mahdollisuus reissutöihin ovat ehdoton etu!

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöösi
• vaihtelevat työtehtävät ja paikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan
• työn vakavaraisessa ja vahvasti kasvavassa yrityksessä

Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• työajoiltaan joustava
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialalta
• Hitsaustaito
• C-luokan ajokortti

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.06.202414.07.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme MAALAREITA kesä-syyskuun ajaksi, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen!

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ulko- ja sisämaalaustöitä erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa Varsinais-Suomen alueella. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri Turun aluetta. Töitä tehdään arkisin klo 07.00 - 15.30. Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on esimerkisi maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä ja hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne, joten hae tehtävään rohkeasti. Voit olla alalla jo enemmän kokemusta hankkinut konkari tai innokas tuleva maalausalan tuleva osaaja!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä nuorekkaan ja hyvän työporukan!

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 14.7.2024 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 19.06.202415.07.2024

Kaipaatko monipuolista työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan tuotteiden tarjontaan? Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja tykkäät itsenäisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme työntekijää lounas-kahvilaan Valkeakoskelle. Tehtävä alkaa sovitusti elokuussa määräaikaisella vuokratyösuhteella ja tunteja on tarjolla vähintään 90h/3vko. Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti yrityksen kirjoille määräaikaisen sopimuksen jälkeen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa lounaan valmistus, vitriinituotteiden leivonta, tuotteiden esillelaitto, tuotteiden myynti ja asiakaspalvelu. Lisäksi pidät huolta siisteydestä ja puhtaudesta, raaka-aineiden laadusta ja varastonkierrosta. Sinun ei tarvitse olla kokki koulutukseltasi, mutta kiinnostus ja taito keittiössä toimimiseen ja etenkin leipomiseen on eduksi tehtävässä. Tässä tehtävässä pääset itse ideoimaan esimerkiksi mitä kahvilan vitriinissä voitaisiin asiakkaille tarjota ja pääset monipuolisesti oppimaan erilaisissa työympäristöissä. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa lounas-kahvilan aukioloaikojen mukaan. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti.

Edellytämme hakijalta:
• Hygieniapassia
• Asiakaspalveluhenkisyyttä
• Ruoanlaitto osaamista sekä reseptin lukutaitoa
• Luotettavaa ja oma-aloitteista asennetta
• Joustavuutta

Eduksi työssä katsotaan:
• Tarjoilijan/kokin ammattitutkinto
• Aikaisempi työkokemus vastaavasta tehtävästä
• Itsevarma ja työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
• Monipuoliset työtehtävät
• Vaihtelevat työajat ja mahdollisuuden itse vaikuttaa vuoroihin
• Mukavan ja aina auttavan työtiimin

Kiinnostuitko?
Työt alkavat sovitusti elokuussa sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää!

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Putkiasentaja kiinteistöhuoltoon -kokoaikainen (Tampere)

Nyt tarjolla on kokoaikainen työ vakaasti kasvavassa yrityksessä, jolla on hyvä tulevaisuuden näkymä!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan työntekijäksi halutessaan. Yritys tekee taloyhtiöihin kiinteistöhoitoa teknisten huoltotarpeiden ja ylläpidon osalta. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Työntekijöiden pysyvyys on hyvällä tasolla ja yritys kasvaa aktiivisesti.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävänäsi voi olla esimerkiksi hanavuotojen korjaus huoneistoissa, osien vaihtoa sekä tarvittaessa vähän isompiakin työkokonaisuuksia. Kiinteistöhuollon tehtävissä ei joka hetkelle ole nimenomaan putkialan töitä, joten olisi mukava, että voisit tehdä myös muita kiinteistöhuollon tehtäviä. Yrityksessä on useampi putkiasentaja sinun lisäksi. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Ylöjärvellä. Viikkotyötunnit 37,5h/vko tehdään arkipäivisin. Tuntipalkka on noin 15€ ylöspäin, joten hae tehtävään rohkeasti ja kun olemme tutustuneet osaamisesi paremmin, sovitaan palkka yhdessä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on työkokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Murskaamotyöntekijöitä etelä-Suomeen (Tampere)

Etsimme parille asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen murskaamotyöntekijöitä Pirkanmaalle ja muualle eteläiseen Suomeen. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi sitä mukaa kun löydämme sopivia henkilöitä. Yritykset ovat vakavaraisia ja laadustaan tunnettuja toimijoita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta murskaamo-tai seulontaan liittyvistä työtehtävistä. Kaivinkoneen tai pyöräkoneen ajotaito on ehdoton etu. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko kahdessa eri vuorossa (aamu ja ilta). Työaika riippuu murskaamon sijainnista. Työnantaja järjestää työntekijöille majoituksen murskaamoiden lähettyviltä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 15:00-16:00, Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Pitkäaikainen putkiasentaja, 40h/vko (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme putkiasentajaa kasvun myötä! Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti ja juuri onkin alkamassa uusi saneerausurakka. Yritys on tasaisesti kasvava toimija, joka tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia sekä pienempiä urakka- ja huoltotehtäviä. Yrityksellä on ajatuksena, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Yrityksen työntekijät viihtyvät siellä erinomaisesti ja työntekijäpysyvyys onkin toimijalla hyvällä tasolla! Tiimi on nuorekas, mutta ammattitaitoinen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Juuri alkava urakka on kerrostalon saneeraustyömaa, jonka ajaksi asukkaat muuttavat pois remontin alta. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella pääsääntöisesti Tampereella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm.:
• pitkäaikaisen työsuhteen
• reilun palkkatason
• rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
• hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
• kattavammat työterveyspalvelut
• työpaikan, jossa on hyvä pysyvyys ja jossa todella viihdytään

Olisi hienoa, jos sinulla olisi vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Putkiasentaja tiimiin, 40h/vko (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme putkiasentajaa! Työt kestävät vähintään kesän yli, mutta jos kaikki menee hyvin, sinulla on mahdollista vakinaistua asiakkaalle kesän jälkeen. Yritys on tasaisesti kasvava toimija, joka tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia sekä pienempiä urakka- ja huoltotehtäviä. Yrityksellä on ajatuksena, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Yrityksen työntekijät viihtyvät siellä erinomaisesti ja työntekijäpysyvyys onkin toimijalla hyvällä tasolla! Tiimi on nuorekas, mutta ammattitaitoinen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm.:
• työtä ihan vähintään kesäksi, mahdollisesti ihan vakituinen sopimus
• reilun palkkatason
• rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
• hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
• kattavammat työterveyspalvelut

Olisi hienoa, jos sinulla olisi vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elintarvikkeiden runkoajoon 80h/2vko (Tampere)

Uuten runkoajoon vielä yksi paikka vapaana vakituiselle kuljettajalle!

Etsimme asiakasyrityksellemme Mäkitrans Oy:lle kasvun myötä uuteen tehtävään kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Pohjanmaa-Helsinki -välille. Työvuoro alkaa aina Tampereelta. Työntekijän tarve on vakituinen ja työntekijä aloittaa heti Mäkitransin omana työntekijänä. Työn aloitus olisi mielellään nopeastikin. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa ja ovat tunnettuja hyvästä työnlaadustaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yritystä, jossa todella tykätään olla töissä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään parissa eri vuorossa niin, että toisessa vuorossa oleva kuljettaja käy lenkin Pohjanmaalla ja Tampereelta toinen kuljettaja jatkaa Pk-seudulle. Kukin työvuoro kestää 10-12h/pv. Työvuorot alkaa noin klo 12.00 ja 24.00. Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Palkkaus on AKT työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä ylityöt ja mahdolliset osapäivärahat maksetaan normaalisti TES:n mukaan.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Mäkitransin toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Asiakasyrityksemme Raisiossa hakee kauttamme reippaita ja oma-aloitteisia harjoittelijoita pikaruokaravintolaansa. Työsuhde on kokoaikainen sekä pitkäaikainen ja harjoittelujakson jälkeen työntekijä vakinaistetaan. Työpaikka sijaitsee Raision keskustan läheisyydessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-22 välille ja viikonloppuisin klo 11-22 välille. Työntekijältä toivotaan mahdollisuutta työskennellä eri vuoroissa.Töiden aloitus on joustavasti sovittavissa. Työ on pääosin asiakaspalvelua, mutta työntekijä päsee myös harjoittelemaan muita ravintola-alan työtehtäviä. Emme edellytä hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan työhön saa hyvän perehdytyksen. Työ on kokoaikaista ja työntekijältä odotetaan mahdollisuutta työskennellä joustavasti eri vuoroissa.

Tarjoamme:
-Monipuoliset työtehtävät niin asiakaspalvelun kuin muiden tehtävien parissa
-Miellyttävän työyhteisön, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen
-Mukavan esihenkilön
-Kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-Toimeen tarttuvaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Kykyä toimia nopeatempoisessa työympäristössä
-Joustavuutta työvuorojen suhteen
-Hygieniapassia
-Hyvää suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 19.06.202415.07.2024

Oletko tarkka lukujen kanssa ja tykkäät itsenäisestä työstä ja vastuusta?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastuunasi on hoitaa tilitoimistossa asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien teko, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti.

Edellytämme hakijalta:
• Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
• Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöstaito
• Palkanlaskennan osaaminen
• Tarkkuutta ja otetta itsenäiseen työhön
• Kehittymishalua ja joustavuutta

Eduksi katsotaan:
• Netvisor ohjelmiston tuntemus

Tarjoamme hakijalle:
• Vakituisen työn tehokkaassa ja tiiviissä tiimissä
• Osaamista vastaavan palkan
• Selkeät työajat ja oman viihtyisän työpisteen
• Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet
• Mahdollisuuden kehittyä ja oppia lisää

Heräsikö kiinnostus kirjanpitäjän työstä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 19.06.202403.07.2024

Rakennusalan asiakasyrityksemme etsii tällä kertaa Vihdin työmaalle ammattitaitoista SISUSTUSTIMPURIA. Työtä tehdään ma-pe 40h/vko. Töiden aloitus mahdollisimman pian.

Työt pitävät sisällään monipuolisia remonttikohteessa tehtäviä sisävaiheen töitä, kuten esim. lattiat, listat, paneloinnit ja kalusteasennukset. Tällä hetkellä remontoimme saunatiloja.

Edellytämme:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• hyvää suomen kielen osaamista
• oman auton käyttömahdollisuutta (ottaen huomioon työkohteen sijainnin)

Töitä on tarjolla ainakin koko kesän ajalle. Palkkaus menee kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Tiina Rantalaan p. 050 411 0371 arkisin klo 14-16.

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Löytyykö sinulta kokemusta raskaan kaluston asennustehtävistä ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa?
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattimaista RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Kangasalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin.

Raskaan kaluston asentajana työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan ja osaavalle kaverille töitä on heti tarjolla. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tarkoitus on työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Toivomme hakijalta:
• Alan koulutusta ja työkokemusta vastaavasta
• Perusosaamista ja käsitystä hitsauksesta
• Osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta ja sähköstä
• Joustavaa asennetta ja halua kehittyä

Tarjoamme sinulle:
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut käyttöösi
• Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
• Ammattitaitoisen ja rennon työtiimin tueksesi
• Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi

Olisitko etsimämme osaaja? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Johanna Lekkalalle. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulla herää kysyttävää tehtävää koskien, soita rohkeasti 050 411 2706 (ma-pe klo 9.00-15.00).

Hakuaika 19.06.202414.07.2024

Haemme nyt asiakasyrityksellemme LVI-eristäjää. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen kirjoille.

LVI-eristäjän toimenkuvaan kuuluvat erilaisten putkistojen sekä koneiden ja laitteiden eristys-ja peltieristystyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe 40h/vko. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Hakijan palkkatoive otetaan huomioon.

Toivomme sinulta:
• Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta LVI-puolen eristys tehtävistä
• Oma-aloitteista ja tehokasta työskentelyotetta
• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti
• Selkeän työnkuvan ja vaihtelevat työkohteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Rennot ja hyväksi kehutut työkaverit

Oletko sinä etsimämme LVI-eristäjä? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti jos kysyttävää!

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Löytyykö sinulta kokemusta ilmalämpö- tai maalämpöpumppujen huolloista ja asennuksista? Tai oletko tehnyt kylmäasennuksia? Tervetuloa tiimiimme!
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Yritys on erikoistunut ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. Yritys on nuori ja kasvava, joten tiimissä on nyt tilaa uudelle ammattilaiselle.

Huoltoasentajana työnkuvasi on mukavan monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Asennustiimin kanssa sovitaan yhdessä ennakkoon viikottaiset asennuskohteet, jotta jokainen tiimiläinen tietää omat työkohteensa. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla tai omalla. Työ on joustavaa ja työkohteet vahtelevia. Huoltoasentajana sinun tulee kuitenkin varautua myös muuttuviin tilanteisiin ja työpäivän aikana voi tulla pikaisia vikatilanteita hoidettavaksi. Tiimissä on myös kiertävä päivystysvuoro, jos tulee akuutteja huoltotilanteita ja kohteeseen tarvitaan huoltoasentajaa pikaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet käynyt sähköalan tai LVI-alan perustutkinnon. Tehtävässä menestyy henkilö, joka tykkää ratkoa ongelmia ja joka selviytyy hyvin myös paineen alla. Sovit joukkoomme jos olet energinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijalta:
• Sähkö tai LVI-alan perustutkintoa
• Vähintään B-ajokorttia
• Yli 3kg (Y3) kylmäaineluvat sekä voimassa olevat työkortit

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavasta
• Kylmäpuolen pohjakoulutusta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme työntekijälle:
- Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen
- Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
- Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää
- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla
- Mahdollisuuden edetä urallasi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka voidaan täyttää nopeastikin osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös minulle sähköpostilla. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 19.06.202412.07.2024

Hei sinä ammattilainen, nyt olisi töitä tarjolla!
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta timpuria/laatoittajaa saneerauskohteisiin.Yritys toimii Pirkanmaan alueella ja pääasiallinen toimiala on rakennussaneeraus. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen tiimiin.

Työskentelet erilaisissa saneerauskohteissa. Menestyt tässä tehtävässä, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta saneeraus- ja sisävaiheen viimeistelytöistä. Jos kykenet itsenäisesti tekemään esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen kohteen olet etsimämme henkilö. Etsimme siis tehtävään ensisijaisesti kokenutta ammattilaista, jolla on itsenäinen ja asiantunteva työskentelyote. Palkkaus tehtävään kokemuksen/sopimuksen mukaan. Hakijan palkkatoive tehtävään huomioidaan.

Töitä tehdään ma-pe 40h/vko ja normaali työpäivä on klo 7.00-15.30. Työkohteisiin kuljetaan autolla, joten B-ajokortti on pakollinen. Työkohteisiin voit liikkua yrityksen autolla tai omalla. Työpäivittäinen matkakustannus maksetaan TESin mukaan, jos käytät omaa autoa kulkemiseen.

Työ edellyttää:
• Kokemusta saneeraustimpurin työstä
• Kokemusta purkutöistä
• B-ajokorttia, koska työkohteet voivat vaihtua päivän aikana
• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• Rakennusalan koulutusta

Odotamme sinulta:
• Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
• Laatoitustaitoa
• Oman auton käyttömahdollisuutta
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Selkeät työajat ja vapaat viikonloput
• Asiantuntevan tiimin ja rennot työkaverit

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:si myös minulle sähköpostilla. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 19.06.202401.07.2024

Oletko kokeneempi kaivinkoneenkuljettaja, jolta löytyy kokemusta 3D- koneohjausjärjestelmän käytöstä?
Etsimme nyt kokenutta KAIVINKONEENKULJETTAJAA MR2 SUomi Oy:lle. MR2 Suomi Oy on Pirkanmaalla toimiva kaivinkoneurakointiin ja maanrakennukseen keskittynyt perheyritys, joka painaa hommia pienellä tiimillä mutta kovalla kokemuksella. Lisätietoa: https://www.mr2suomi.fi/

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia, kaivinkoneen hallintaa, sekä 3D -koneohjauksen osaamista. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsityksiä noudattaen. Oman auton käyttömahdollisuus on pakollinen, koska työmaat sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata. Kuljettajan työparina toimii perämies. Töitä tehdään 170 pyöräalusteisella kaivinkoneella. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko ja arkisin 7.00-15.30. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Käytössä on Infra-alan työehtosopimus. Työt saa aloittaa nopealla aikataululla. Työsuhde alkaa määräaikaiselle vuokratyösuhteella.

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta mm. pintojen ja putkitusten tekemisestä sekä asfalttipohjista.
• Itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta
• Joustavuutta ja täsmällisyyttä
• 3D-koneenohjauksen hallintaa ja kuvienlukutaitoa
• Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden pitkäaikaisiin työtehtäviin
• Vaihtelevat työkohteet ja sopivasti haastetta
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mahtavat ja mukavaksi kehutut työkaverit

Oletko valmis hyppäämään kaivinkoneen puikkoihin? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Sesonkikiireiden takia MR2 Suomi Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot Johannalle.

Hakuaika 17.06.202430.06.2024

Etsimme nyt sairastumisen vuoksi kiireisellä aikataululla PALVELUTISKIMYYJÄÄ Turun Kauppahalliin kesäksi aikavälille 24.6.24 - 31.8.24. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen esimerkiksi koulun ohella viikonloppuisin.

Työtehtävässä palvelet asiakkaita reippaalla ja aurinkoisella asenteellasi. Työnkuvasi pitää sisällään palvelutiskillä kalatuotteiden myyntiä sekä ruoka-annosten rahastamista kassalla. Työvuorot sijoittuvat ma-pe 8-18 välille ja lauantaisi 8-16 välille. Työaika n. 30-37.5/viikko.

Odotamme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu-/myyntitehtävistä ja katsomme isoksi eduksesi, että elintarvikkeiden käsittely on sinulle entuudestaan työssäsi tuttua. Emme edellytä aikaisempaa osaamista kalatuotteiden myynnistä tai käsittelystä, mutta se katsotaan eduksesi. Kaikista tärkeintä on aurinkoinen ja reipas palveluasenne sekä kyky sisäistää ja oppia asioita tehokkaasti. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti. Hae nopeasti, sillä paikka yritetään täyttää vielä ennen Juhannusta! Täytä hakemus ohessa olevasta linkistä ja kerro siinä aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.06.202401.07.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Matias Venemies, puh. 050 411 0416. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.06.202430.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ sukkatehtaalle Turkuun!

Tuotantotyöntekijänä tulet työskentelemään sukkien valmistusprosessin viimeistelyvaiheessa eli työtehtäviisi kuuluu neuloksen tarkistaminen, viimeistely ja päättely. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää myös tilausten keräilyä ja pakkaamista. Palkkaus tehtävässä määräytyy tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukaisesti 11.50eur/h.

Työtä tehdään 37.5 tuntia viikossa. Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa: aamuvuoro on kello 7-14:30 ja iltavuoro on 13:30-23:00. Iltavuoro on kuitenkin kiertävä, joten työtä tehdään toistaiseksi pääsääntöisesti aamuvuorossa. Sukkatehdas sijaitsee Turun rajalla, joten työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta töihin kulkemisen kannalta.

Emme edellytä hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Sukkien viimeistely vaatii aktiivista ja ripeää työskentelyotetta, mutta työ ei kuitenkaan ole fyysisesti raskasta. Erityisesti arvostamme vastuullista asennetta sekä innokkuutta oppia uutta. Työntekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde huipussa työyhteisössä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 17.06.202401.07.2024

Hei sinä LVI-alan osaaja!

Asiakasyrityksemme etsii nyt PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä ja 40h viikossa. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia LVI-alan töitä ja erityisesti erilaisia huoltotöitä, joten aikaisempi kokemus näistä katsotaan ehdottomasti eduksesi. Alan koulutus ei ole pakollinen, tärkeämpää on aikaisempi kokemus alan töistä. Koska töitä tehdään päsääntöisesti asiakkaiden kodeissa, asiakaspalveluhenkinen asenne on tärkeä. Työntekijä saa käyttöönsä työauton töihin kulkemiseen sekä siirtymiseen työkohteesta toiseen. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottoman tärkeitä.

Tarjoamme:
-Monipuoliset työtehtävät
-Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn

Odotamme:
-Toimeen tarttuvaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Aikaisempaa kokemusta LVI-alan töistä

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 17.06.202425.06.2024

Ellivuoreen siivooja huvilasiivouksiin, (Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reipasta SIIVOOJAA huvilasiivouksiin. Työtä on tarjolla 10-37,5h/vko riippuen huviloiden varauskalenterista. Jos sinulla on tahtotilaa, sinulla on mahdollista tehdä lisätyötunteja Tampereella erilaisissa kohteissa kuten erikoispuhdistuksia ja keikkasiivousta, kuten muuttosiivouksia ja kotisiivouksia. Työntekijän tarve on vakituinen. Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Työtehtäviisi kuuluvat työparin kanssa eri kohteiden siivous. Työtä tehdään arkisin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mutta tarve olisi jo 24.6. alkaen. Työtä on alkuun osa-aikaisena 10-37,5h/vko. Palkkasi voi olla esim. 11,73-12,5€/h riippuen osaamisestasi. Sovitaan se yhdessä ennen työsuhteen alkua.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin kohteisiin.. Ajokortti ja auto vaaditaan, että pääset kohteeseen. Suomen kielen taito on välttämätön.


Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, kuulen mielelläni sinusta lisää!
Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 14.06.202430.06.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista viemärihuoltotyöntekijää!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. viemäri- ja putkistokartoitukset, viemärikuvaukset, kaivojen avaukset ja tyhjennykset sekä imu-paineauton kuljettaminen. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys.

Työt alkavat aamuisin Nurmijärven toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työkohteet ovat pääosin Uudellamaalla. Työtunteja tehdään keskimäärin 80 h / 2 viikkoa, mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Tehtävässä noudatetaan AKT:n TES:iä. Työ tarjoaa kannustavan, alalla totuttua paremman palkkauksen, ja työt pääset aloittamaan jo kesäkuun lopussa.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Toivomme sinulta jo hiukan aiempaa kokemusta suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät. Aiempaa kokemusta viemärikuvauksista tai -kartoituksista sinulla ei tarvitse olla, sillä tehtävät opetetaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 14.06.202427.06.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista viemärihuoltotyöntekijää!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet Pirkanmaan lisäksi Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. viemäri- ja putkistokartoitukset, viemärikuvaukset, kaivojen avaukset ja tyhjennykset sekä imu-paineauton kuljettaminen. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys.

Työt alkavat aamuisin Akaan toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työkohteet ovat pääosin Pirkanmaalla. Työtunteja tehdään keskimäärin 80 h / 2 viikkoa, mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Tehtävässä noudatetaan AKT:n TES:iä. Työ tarjoaa kannustavan, alalla totuttua paremman palkkauksen, ja työt pääset aloittamaan jo kesäkuun lopussa.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Toivomme sinulta jo hiukan aiempaa kokemusta suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät. Aiempaa kokemusta viemärikuvauksista tai -kartoituksista sinulla ei tarvitse olla, sillä tehtävät opetetaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.06.202430.06.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijää metallituotteiden pariin Valkeakoskelle.

Työtehtäviisi kuuluvat käsityökaluilla tehtävä metallituotteiden kokoonpano, kappaleenvaihto työstökoneille sekä alumiinikappaleiden pinnoitus. Työssä menestymisen mahdollistaa aiempi kokemus sahojen ja käsityökalujen käytöstä sekä ylipäätään metallialan töistä. Saat työhösi kattavan ja asianmukaisen perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• Asiantuntevan tiimin tuen
• Luotettavan työnantajan

Työ alkaa elokuun alussa ja työaika on arkisin 40h/vko. Työ alkaa vuokratyösuhteena Click Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta valitun tekijän on tarkoitus vakinaistua asiakasyritykseemme. Palkka on aluksi n. 13-14e/h.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti, joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostiin. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 14.06.202428.06.2024

Etsimme 2024 kaudelle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle! Voit työskennellä koko kesän tai pitkäaikaisemmin elämäntilanteestasi riippuen. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on pääkaupunkiseutu ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Atte Salenius, puh. 0504110373, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 14.06.202430.06.2024

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus- sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintään lokakuun loppuun saakka. Työssä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 14.06.202430.06.2024

Etsimme työntekijöitä useisiin eri rooleihin Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Click Henkilöstöpalvelut Oy toimii rekrytointikanavana, joten työsuhteesi alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella, mutta viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviä on mm. seuraaviin rooleihin:
• Tuotantotyöntekijä, prosessityöntekijä, asennustyöntekijä sekä pakkaus- ja lähetystyöntekijä.

Tehtävistä saat tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä hakuavastaavaan henkilöön. Yleisimmillään työpäiviisi voi kuulua seuraavia asioita:
• Massakoneen käyttäminen, hionta ja kokoonpano sekä muut tuotannon avustavat tehtävät. Avustavat tehtävät liittyvät tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamiseen riippuen työvaiheesta. Massakoneen käyttäminen perehdytetään sinulle, mutta normaalisti koneen käyttäminen liittyy asetusten säätämiseen (esimerkiksi värien, viskositeetin ja tasaisuuden tarkkailemiseen).
• Asennustyöntekijät osallistuvat aktiivisesti massiivi/komposiittimateriaalista tehtävien kalusteiden valmistamiseen tuotantotiloissa. Kalusteet valmistetaan piirrustusten mukaisesti ja näitä menee tyypillisesti eniten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Tehtävässä käytetään paljon käsityökaluja ja jonkin verran tuotannon työstökoneita. Tyypillisiä toimenpiteitä päivittäin ovat sahaaminen, liimaaminen, kasaaminen, hionta ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät toimenpiteet. Asennuskeikat ovat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa, jolloin teet mittauksia ja kalusteasennuksia asiakkaiden tiloissa.

Jokainen työtehtävä on kokoaikainen, töitä tehdään normaalisti ma-pe ja työpäivät alkavat normaalisti 07:00. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävien minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 13 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkiin tehtäviin, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Asiakasyrityksen sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.06.202427.06.2024

Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut pientalojen perustuksien parissa Varsinais-Suomen alueella. He ovat luotettava toimija ja heiltä saa monipuoliset erilaiset talojen perustukset asiakkaan kuvien perusteella.

Nyt etsimme heille RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ erilaisiin perustustöihin. Työ alkaa määräaikaisuudella, mutta siinä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin n. klo 8-16 välillä. Työmaita on eri puolilla Varsinais-Suomea, mutta pääosin Turussa, Raisiossa ja Naantalissa. Työn liikkuvuuden vuoksi oma auto on työssä välttämätön. Työnhakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja etenkin kokemus perustustöistä katsotaan eduksesi. Työssä käytetään paljon kulmahiomakonetta ja kivileikkuria ja niiden käytöstä tulisi olla aikaisempaa kokemusta. Piirustusten lukutaito helpottaa työskentelyä. Työ on erittäin fyysistä, sillä kiviharkat saattavat painaa yli parikymmentä kiloa kappale, joten hyvä fyysinen kunto on työssä onnistumisen kannalta välttämätöntä. Oma-aloitteinen ja reipas tapa tarttua työhön on tärkeää.

Kuuntelemme palkkatoiveita, joten kirjoitathan omasi työhakemukseesi.

Mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 13.06.202427.06.2024

Ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin erikoistuneessa asiakasyrityksessämme on kasvun myötä tarve uudelle ammattilaiselle! Oletko sinä, kokenut lämpöpumppujen HUOLTO- JA /TAI KYLMÄASENTAJA, vailla vakituista työpaikkaa?

Huoltoasentajana työnkuvasi on monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Työ voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Työ on joustavaa ja työkohteet vaihtelevia, kohteiden välit liikut yrityksen pakettiautolla. Joskus työpäivän aikana voi tulla pikaisia vikatilanteita hoidettavaksi, joten olethan joustava ja sopeudut myös muuttuviin tilanteisiin? Pääosin töitä tehdään arkisin klo 8-16, mutta tiimissä on myös kiertävä päivystysvuoro.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka tykkää ratkoa ongelmia ja selviytyy hyvin myös paineen alla. Sovit joukkoomme jos olet energinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijalta:
• Sähkö tai LVI-alan perustutkintoa
• Vähintään B-ajokorttia
• Yli 3kg (Y3) kylmäainelupia sekä voimassa olevia ammattikortteja

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
• Kylmäpuolen pohjakoulutusta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme työntekijälle:
- Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen
- Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
- Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää
- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla
- Mahdollisuuden edetä urallasi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ripeästi oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tiina Rantala tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 p. 050 411 0371. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksen ja CV:n Tiinalle sähköpostilla. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 13.06.202430.06.2024

Etsimme RAPPAAJIA JA TASOITETYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun sekä Lietoon! Asiakasyrityksemme on erikoistunut uudis,- saneeraus ja korjausrakentamiseen sekä maalaus- ja tasoitetöihin yli 20 vuoden kokemuksella. Heidän pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluu Turku ja tämän lähikunnat.

Tässä tehtävässä EI tarvita autoa, sillä työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia rappaajana ja tasoitetyöntekijänä, mutta oman osaamisesi mukaan voit osallistua myös muihin kohteissa suoritettaviin toimenpiteisiin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen (TES määrittelee viime kädessä palkkasi).

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempaa työkokemusta kipsirappauksesta, tasoitetyöskentelystä tai julkisivutyöskentelystä.
• Alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat viimeistään heinäkuun alussa (mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemminkin) ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.06.202430.06.2024

Etsimme MAALAREITA määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun sekä Lietoon! Asiakasyrityksemme on erikoistunut uudis,- saneeraus ja korjausrakentamiseen sekä maalaus- ja tasoitetöihin yli 20 vuoden kokemuksella. Heidän pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluu Turku ja tämän lähikunnat.

Tässä tehtävässä EI tarvita autoa, sillä työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia uudis- ja saneerauskohteissa maalarina, mutta oman osaamisesi mukaan voit osallistua myös muihin kohteissa suoritettaviin toimenpiteisiin. Maalauksia tehdään niin ulkona kuin sisälläkin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat viimeistään heinäkuun alussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.06.202407.07.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueelle! Työsuhde on alkuun määräaikainen syyskuun loppuun, mutta mahdollisuus jatkaa myös sen jälkeen.

Työtehtävässä tulet työskentelemään erilaisten siltakorjauksien parissa Turun alueella. Siltakorjaustyöt voivat olla esimerkiksi pienistä paikkaus- ja maalaustöistä aina isompiin rakenteellisiin korjauksiin. Työpäivät ovat erittäin vaihtelevia! Työtä tehdään aina parin kanssa tai pienen tiimin kanssa ja työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15:30.

Odotamme työntekijältä jonkun verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä sekä ennen kaikkea aitoa motivaatiota oppia jatkuvasti uutta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista tehtävistä, mutta työkalut pitää pysyä käsissä ja löytyä yleistä ymmärrystä rakentamisesta. Työtehtävässä vaaditaan tieturva- ja työturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen/hankkiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kustantamana.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

• vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn rakentamisen parissa
• takuuvarmat työtunnit ja pitkäaikaisen työpaikan
• mukavat työkaverit ja työporukan kenen kanssa tehdä töitä

Tarjoamme sinulle Clickistä:

• turvallisen työpaikan työllistyä; toimimme kaikkien lakien ja säädösten mukaan sekä työehtosopimuksen määräysten mukaisesti
• lakisääteistä huomattavasti kattavamman työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien
• uudet ja asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelu aloitetaan heti hakuaikana. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja itsestäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 13.06.202414.07.2024

Hei sinä kokenut autonasentaja!
Kiinnostaisiko työt yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi ja kehittämään omaa osaamistasi lisää?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta autonasentajaa vakituiseen työtehtävään. Yritys on vuonna 2015 perustettu. VST-huolto huoltaa kaikkia automerkkejä, mutta ovat erikoistuneet saksalaisten autojen huoltoihin ja korjauksiin. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu vikadiagnostiikka- ja rengaspalvelut. Lisätietoa: https://www.vst-huolto.fi/

Autonasentajana sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan ja huolletaan autoja merkistä riippumatta. Asentajan työpäivä on joka päivä erilainen ja koskaan ei tiedä minkälainen auto vaatii huoltoa tai tarkempaa korjausta. Töitä on kuitenkin mukava tehdä ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä, jossa työ

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen. Haettavan autonasentajan tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Monimerkkikorjaamon työkokemuksesta on hyötyä tehtävään. Lisäksi kokemus sähkö- ja hybridiautoista ja kiinnostus niiden toimintaan katsotaan erittäin eduksi. Etenkin kokemus ja osaaminen vianetsinnästä on etu tähän tehtävään. Merkkituntemus Opel, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda ja Mercedes benz autoihin katsotaan myös eduksi.

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin sekä niiden toimintaan. Lisäksi työ vaatii oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta tekemiseen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00 välillä, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Palkkaus tehtävään autoalan korjaamotoiminnan TES:n mukaan tai sovitusti. Palkkatoive hakijalta otetaan huomioon. Työn ulkopuolella on myös mahdollisuus oman auton korjaamiseen ja laittamiseen autokorjaamon tiloissa.

Heräsikö kiinnostus tähän tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää CV:n ja hakemuksen myös sähköpostilla. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yrityksen toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 12.06.202423.06.2024

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa ei välttämättä vaadita aiempaa työkokemusta? Huippua, sillä etsimme nyt asiakasyrityksillemme SIIVOOJAA kesälomasijaisuuteen aikavälille 22.7-16.8 Turun alueelle!

Siivottavat kohteet kesän aikana ovat rappusiivouksia, toimistosiivouksia sekä kotisiivouksia Turun alueella. Kohteet vaihtelevat usein päivien aikana, mutta sinulla ei tarvitse olla ajokorttia tai omaa autoa käytössäsi! Työtunteja tarjotaan 30-37.5 tuntia viikossa ja työaika vaihtelee arkisin kello 6:00-16:00 välillä.

Kesälomasijaisuus alkaa 22.7 ja päättyy 16.8. mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa myös pidempäänkin! Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen ja aloituspalkka tehtävässä on alkaen 11.73 eur/h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.


Hakuaika 12.06.202430.06.2024

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista koneenasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin. Työssä on hyvä mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrys ohutlevyjen työstöstä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työt alkavat syyskuun alussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtajaan Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 12.06.202430.06.2024

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa monipuoliseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa piha- ja pohjarakentamisen palveluita Pirkanmaalla. Töitä on tarjolla koko kaudeksi.

Töitä tehdään niin yritys- kuin yksityisasiakkaille, sekä taloyhtiöille. Töitä tehdään eri kokoisilla, 4-30-tonnisilla tela-alustaisilla kaivinkoneilla. Toivomme kokemusta 3D-ohjauksesta. Vaihtelevat kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, pääsääntöisesti Nokialla, Ylöjärvellä ja Pirkkalassa.

Työ tarjoaa sinulle:
• Hyvällä tiimihengellä varustetun tiiviin ja ammattitaitoisen työporukan
• Töitä ainakin koko kaudeksi, mutta mahdollisesti vakituisen työpaikan
• Luotettavan työnantajan

Valitulta henkilöltä vaaditaan kykyä tehdä tarkkuutta, rauhallisuutta ja paineensietokykyä vaativaa työtä, yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Tehtävässä menestymisen edellytys on aiempi kokemus kaivinkoneella työskentelystä viherrakennus- tai maanrakennustehtävissä. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia.

Palkka TES:n tai sopimuksen mukaan. Työssä pääsee aloittamaan heti.

Tartu tilaisuuteen! Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla. Lisätiedot arkisin klo 9-16: Elina Ansio, p. 050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.06.202430.06.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme uimavalvojapätevyyden omaavia uimavalvojia kesäkaudelle 2024 Akaaseen.

Uimavalvojan tehtäviin kuuluu vastuullinen ja omatoiminen uimarannan valvonta. Tukenasi on ammattitaitoinen työtiimi. Edellytyksenä uimavalvojana toimimiseen ovat uimavalvojan pätevyys (SUH) tai rantapelastajan koulutus (SUH), ensiaputaidot, rohkeus ja uskallus toimia sekä hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti sopimuksen mukaan. Ilmoitahan hakiessasi toivomasi tuntimäärän. Työtä riittää elokuun puoleen väliin saakka. Palkka määräytyy huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä arkisin antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin.

Hakuaika 11.06.202424.06.2024

Oletko lisätienestiä vailla ja etsit pitkäaikaista työtä mukavassa porukassa? Tervetuloa tiimiin!

Etsimme asiakaallemme, Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:lle yrityksen toimitiloihin osa-aikaista siivoojaa.
Työnkuvaasi kuuluu yrityksen toimistotilojen sekä kokoustilojen viikkosiivoukset, sekä mahdolisesti myös konehallien yleisiä järjestelytöitä ja kausittaisia ylläpitotehtäviä, esim ikkunan pesua. Työkavereinasi häärii tiluksilla muutama kiltti karvaisempi kaveri, jotka saattavat vaatia välillä rapsutuksia.

Työt pääsee aloittamaan heti ja kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva vuokratyösuhde.
Työaika on minimissään 16h/vko, työskentelet 2-3 pvnä viikossa arkisin tai halutessasi myös lauantaisinkin. Työaika on kaikin puolin joustava, yötyötä emme kuitenkaan edellytä.
Palkkaus on 12e/h.

Hakemamme henkilön tulisi olla tarkka, huolellinen ja tehokas. Siivoustyötä tehdään perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten oma-aloitteinen tulee olla. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Myös tehtävästä kiinnostuneet ja fyysistä työtä pelkäämättömät hakijat otetaan toki valinnassa huomioon. Asenne ja kiinnostus siivoustöihin ratkaisee. Tekijälle tarjotaan alkuun perehdytys, jossa siivouskohteet ja työtehtävät - ja välineet käydään selkeästi tekijän kanssa läpi. Siivouskohteet sijaitsee Vilppulassa, n 15km päässä keskustasta, joten oman auton käyttömahdollisuus on vaatimus. Tästä saat pitkäaikaisen ja mielekkään työn itsellesi, joten etsimme työhön sitoutuvaa iloista tekijää tositarkoituksella.

Odotamme sinulta:
-Reipasta ja iloista asennetta
-Joustavuutta, koska työpäivät ja siivouskohteet vaihtelevat
-B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle:
-Pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa
-Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja siivouskohteisiin


Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa, puh. 050 411 2703. Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 11.06.202424.06.2024

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme, Pohjois-Pirkanmaalaiselle Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:lle.
Kyseessä on luotettava maanrakennusyritys, joka toimii Vilppulasta käsin ympäri Suomea. Ensimmäinen kaivinkone on taloon tullut jo vuonna 1987, tästä lähtien yritystoiminta on vain laajentunut. Suurin osa töistä keskittyy Pirkanmaan alueelle, mutta on Vilppulasta työmaille lähdetty esimerkiksi Helsinkiin, Poriin tai Saarijärvellekin. Työn laadun voi parhaiten huomata siitä, että samat asiakkaat valitsevat Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n myös uudestaan hoitamaan erilaisia toimeksiantojaan.

Nykyinen työkohteesi sijaitsee ORIVEDELLÄ. Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai ainoastaan hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus. Kykenet kuitenkin annettujen ohjeiden jälkeen itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia (C-kortti katsotaan eduksi) sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista. Valmius reissutyöhön katsotaan erittäin isoksi eduksi.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön, sillä projektien valmistuttua hyville tekijöille on aina töitä tässä firmassa! Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 12-16€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Mikko Tiensuu Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 11.06.202424.06.2024

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme, Pohjois-Pirkanmaalaiselle Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:lle.
Kyseessä on luotettava maanrakennusyritys, joka toimii Vilppulasta käsin ympäri Suomea. Ensimmäinen kaivinkone on taloon tullut jo vuonna 1987, tästä lähtien yritystoiminta on vain laajentunut. Suurin osa töistä keskittyy Pirkanmaan alueelle, mutta on Vilppulasta työmaille lähdetty esimerkiksi Helsinkiin, Poriin tai Saarijärvellekin. Työn laadun voi parhaiten huomata siitä, että samat asiakkaat valitsevat Maanrakennus Mikko Tiensuu Oy:n myös uudestaan hoitamaan erilaisia toimeksiantojaan.

Nykyinen työkohteesi sijaitsee MÄNTTÄ-VILPPULASSA. Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai ainoastaan hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus. Kykenet kuitenkin annettujen ohjeiden jälkeen itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia (C-kortti katsotaan eduksi) sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista. Valmius reissutyöhön katsotaan erittäin isoksi eduksi.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön, sillä projektien valmistuttua hyville tekijöille on aina töitä tässä firmassa! Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 12-16€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Mikko Tiensuu Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Mikko Tiensuu Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 11.06.202425.06.2024

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia kappaletavaran ajoon 80h/2vko (Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa kahta uutta kuljettajaaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuljetus P. Alajoki Oy:lle kahta kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Pirkkalasta lähteviin ajoihin. Päivävuoroissa ajetaan jakotyötä maakuntiin kuten Ikaalisiin ja Ruovedelle. Yövuorossa ajetaan runkoajoa Jyväskylään ja Seinäjoelle. Työntekijän tarve on vakituinen. Työn aloitus olisi mielellään nopeastikin. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä kappaletavara- ja elintarvikekuljetusten parissa ja ovat tunnettuja hyvästä työnlaadustaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yritystä, jossa todella tykätään olla töissä ja jolla on tarjota vakautta ja varmuutta myös työntekijöilleen!

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen
• TES:n mukaisen palkan, lisät ja ylityökorvaukset
• kattavammat työterveyspalvelut
• kokoaikaisen työn
• vakaan ja vakavaraisen työpaikan
• selkeät työajat ja reitit

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa sekä voimassa olevaa kappaletavara ADR-lupaa. Aiempi kokemus kappaletavaroiden kuljettamisesta katsotaan eduksi Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään parissa eri vuorossa. Kukin työvuoro kestää 8-11h/vuoro. Päivävuoro alkaa noin klo 6 ja yövuoro noin klo 20.Jos sinulla on erityinen toive siitä, millaista vuoroa mielellään ajat, kuulemme siitä mielellämme. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä maksamme ylityöt normaalisti TES:n mukaan.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Kuljetus P.Alajoki Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.

Hakuaika 11.06.202414.07.2024

Oletko puutarha-alan kokemusta omaava henkilö, joka kaipailee tälle kaudelle vielä työpaikkaa tai oletko halukas vaihtamaan työpaikkaa? Kiinnostaako työ, jossa saat kilpailukykyisen palkan tehdystä työstä? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista PUUTARHURIA monipuolisiin puutarhatöihin. Tässä mahdollisuus vain kausityölle, mutta toivomme ensisijaisesti, että löytäisimme henkilön joka pystyisi jatkamaan seuraavinakin kausina. Työskentely tapahtuu ensimmäisen kauden ajan Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Asiakkaat ovat pääasiassa taloyhtiöitä ja yrityksiä. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona, kivojen työkavereiden kanssa ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työskentely tapahtuu työparin kanssa ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Töitä tehdään ma-pe klo 7-15:30 välillä ja työaika on 40h/viikko. Lomien lisäksi sinulle kertyy siis myös pekkaset.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Eduksi tässä tehtävässä katsotaan aikaisempi kokemus ja/tai koulutus puutarha-alalta. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti, vaikka omaa autoa tehtävässä ei tarvitse. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta. Katsomme eduksesi puutarhurin ja/tai arboristin koulutuksen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
• varmasti alaan nähden kilpailukykyisen palkan
• yrityksen auton käyttöösi
• takuuvarmat työtunnit
• mukavat työkaverit ja työparin kenen kanssa tehdä töitä

Tarjoamme sinulle Clickistä:
• turvallisen työpaikan työllistyä; toimimme kaikkien lakien ja säädösten mukaan sekä työehtosopimuksen määräysten mukaisesti
• lakisääteistä huomattavasti kattavamman työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Työt alkavat toukokuussa / sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajasta huolimatta. Hakuaikaa 14.7.2024 asti. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

Hakuaika 11.06.202430.06.2024

Useat rakennusalan yritykset hakevat joukkoonsa kokeneempia ammattilaisia esimerkiksi huoneistosaneerausprojekteihin, kylpyhuoneprojekteihin ja muihin monipuolisiin saneeraustehtäviin. Tehtävissä vaaditaan kokemusta alalta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtäviä on tarjolla projektiluontoisista vakituisiin työsuhteisiin. Osaamisesi perusteella voimme ehdottaa tilanteeseesi sopivaa työmahdollisuutta.

Miksi hakea töitä kauttamme:
• Autamme sinua löytämään sopivan työn osaamisesi ja tilanteesi huomioiden
• Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi
• Meillä on kattava verkosto ja hyvät yhteydet alan yrityksiin Pirkanmaalla

Työllistymistäsi edistävät:
• Jokin rakennusalan erityisosaamisala, esimerkiksi laatoitus, muuraus jne.
• Aiempi kokemus alan tehtävistä
• Kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
• B-ajokortti katsotaan eduksi

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla. Työaika on pääsääntöisesti noin 40h/vk kello 7-15:30 välillä. Pääosin palkkaus vaihtelee 16-20e/h välillä. Tarkemmat yrityskohtaiset tiedot käydään läpi, mikäli etenet haussa kauttamme. Työllistyminen tapahtuu joko suoraan asiakasyritykseemme tai kauttamme vuokratyösuhteessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pikaisesti ohessa olevasta linkistä. Erittelethän osaamisesi ja mahdollisuutesi työskennellä tarkasti hakulomakkeella, jotta voimme kartoittaa osaamiseesi sopivia työmahdollisuuksia.

Tartuthan tilaisuuteen– odotamme innolla hakemustasi!

Hakuaika 10.06.202430.06.2024

Useat LVI-alan yritykset hakevat joukkoonsa uusia ammattilaisia. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä saneerauksen, kiinteistöhuollon ja infra-alan putkitöiden parissa.

Haemme LVI-asentajia saneerausprojekteihin, LVI-huoltoteknikkoja kiinteistöhuollon tehtäviin ja putkiasentajia infra-alan kaukolämpö-, vesijohto- ja viemäriputkistojen asennus- ja korjaustöihin. Tehtävissä vaaditaan kokemusta alalta, mutta myös vähemmän kokeneet hakijat huomioidaan ja perehdytetään tarvittaessa. Tehtäviä on tarjolla projektiluontoisista vakituisiin työsuhteisiin. Osaamisesi perusteella voimme ehdottaa tilanteeseesi sopivaa työmahdollisuutta.

Miksi hakea töitä kauttamme:
• Autamme sinua löytämään sopivan työn osaamisesi ja tilanteesi huomioiden
• Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi
• Meillä on kattava verkosto ja hyvät yhteydet alan yrityksiin Pirkanmaalla

Työllistymistäsi edistävät:
• Soveltuva LVI-alan koulutus
• Aiempi kokemus alan tehtävistä
• Kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
• B-ajokortti katsotaan eduksi

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla. Työaika on pääsääntöisesti noin 40h/vk kello 7-15:30 välillä. Tarkemmat yrityskohtaiset tiedot käydään läpi, mikäli etenet haussa kauttamme. Työllistyminen tapahtuu joko suoraan asiakasyritykseemme tai kauttamme vuokratyösuhteessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pikaisesti ohessa olevasta linkistä. Erittelethän osaamisesi ja mahdollisuutesi työskennellä tarkasti hakulomakkeella, jotta voimme kartoittaa osaamiseesi sopivia työmahdollisuuksia.

Tartuthan tilaisuuteen– odotamme innolla hakemustasi!

Hakuaika 10.06.202424.06.2024

Etsimme kuorma-auton kuljettajia (C/CE) useampaan työprojektiin Uudenmaan alueelle!

Töitä on tarjolla monipuolisesti mm. jakelu, säiliöauto sekä maansiirto työtehtävien parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti tai kesän aikana. Osa töistä on määräaikaisia, mutta osaan tehtävistä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C- tai CE-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• ahkeraa ja reipasta työasennetta

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kuorma-auton kuljettaja".

Lisätiedot antaa Clickin Atte Salenius tiistaisin ja torstaisin klo 12-15, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 10.06.202423.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ULKOALUEIDENHOITAJAA kesätöihin Raumalle!

Ulkoalueidenhoitajana työnkuvaasi kuuluu kaupungin eri viheralueiden ylläpitäminen ja hoitaminen. Työpäiväsi saattavat sisältää esimerkiksi ruohonleikkuuta, kasvien kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä.

Työkohteissa työskennellään pääsääntöisesti itsenäisesti, joten katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä. Lisäksi edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja hyvää ajotaitoa, sillä kohteiden välillä liikutaan firman autolla ja matkassa on toisinaan mukana myös peräkärry.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7-15:30, mutta arvostamme joustavuutta, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja määräaikainen työsuhde tehdään alustavasti elokuun loppuun saakka, mutta reippaalle työntekijälle saattaa olla töitä myös loppu kaudeksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 10.06.202423.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asiakaspalvelijaa / tilausten käsittelijää sukkatehtaalle Turkuun!

Asiakaspalvelijana vastaat asiakkaiden erilaisiin yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse. Työnkuvaan kuuluu myös laskutus (käytössä Netvisor), sekä tilausten käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuten tilausten kirjaaminen järjestelmään, tilausten vahvistaminen asiakkaille sekä tilausten pakkaaminen ja eteenpäin lähettäminen.

Toivomme:
-hyviä vuorovaikutustaitoja suomen, ruotsin ja englannin kielellä
-näppäryyttä käyttää erilaisia IT-järjestelmiä
-työtä tehdään pääasiassa kello 7-14:30, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa
-oman auton käyttömahdollisuutta töihin kulkemisen kannalta

Tarjoamme:
-iloisen ja lämminhenkisen työyhteisön
-kokoaikaisen (37.5h/vko) ja pitkäaikaisen työsuhteen
-tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, palkka 11.50 eur/h

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 10.06.202425.06.2024

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia kappaletavaran runkoajoon 80h/2vko (Mikkeli)

Runkoajoon vielä 2 paikkaa auki!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Mikkelistä lähteviin ajoihin. Ajoa tehdään muualle Savoon, Kainuuseen ja pk-seudulle. Työntekijän tarve on vähintään kesäksi, mutta jos haluat sitoutua, tarjolla on työtä myös pidemmäksi aikaa, jopa toistaiseksi. Työn aloitus olisi mielellään nopeastikin. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen satapäinen kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa ja ovat tunnettuja hyvästä työnlaadustaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yritystä, jossa todella tykätään olla töissä ja jolla on tarjota vakautta ja varmuutta myös työntekijöilleen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus kappaletavaroiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään parissa eri vuorossa. Kukin työvuoro kestää 10-12h/pv. Ajo on aikataulutettua runko- ja kaukojakoa, joten työntekijä tietää vuoronsa 3 viikkoa ennen. Näin voit suunnitella arkeasi paremmin työn ulkopuolella. Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vähintään kesäksi, mielellään myös pidemmäksikin aikaa. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä maksamme ylityöt normaalisti TES:n mukaan.
Jos kaipaat vain kesätyötä, mutta asut muualla ja sinua kiinnostaisi viettää kesä etelä-Savon sydämessä, työnantaja voi tarvittaessa auttaa asunnon hankkimisessa kesäksi!

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 10.06.202424.06.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista suurtehoimurin käyttäjää / imuauton kuljettajaa!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet ovat Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. eristeiden, muhan ja maa-ainesten imurointia sekä puhallus- ja kevennystuotteiden puhallusta suurteholaitteistoilla. Työnkuvaan voidaan osaamisesi mukaan sisällyttää halutessasi myös putkistojenkuvauksia, korjauksia ja kartoituksia. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys ja työt tehdään pareittain ja nykyaikaisella kalustolla.

Työt alkavat aamuisin Nurmijärven toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työtunteja tehdään viikossa keskimäärin 37,5 mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Palkka tehtävässä määräytyy kokemuksesi ja työtehtäviesi mukaan 14-20 €/h välillä. Töiden aloitus heti/sopimuksen mukaan määräaikaisessa työsuhteessa, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista, mutta otamme haussa huomioon myös alasta kiinnostuneet tulevaisuuden ammattilaiset. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä käsitellään raskaita työvälineitä. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai voit myös laittaa hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).

Hakuaika 07.06.202401.07.2024

Viihtyisitkö itsenäisessä työssä, jossa saisit hyödyntää sähköalalta jo kerryttämääsi osaamista?
Haemme Robomatik Oy:lle voimakkaan kasvun myötä SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA robottisolujen muutos- ja huoltotöihin vakituiseen työsuhteeseen.

"We know nore than few things about robotics."
Robomatik Oy on pohjois-Pirkanmaalainen yritys joka on robottisi paras kaveri!
Yritys tarjoaa Hyundai- ja Motoman-robottien asiantuntevaa myynti- ja huoltopalveluita.
Toimialana on robotiikan asennukset ja siirrot sekä muutostyöt, huoltopalvelut, korjauspalvelut, ohjelmointipalvelut, koulutuspalvelut, jigien suunnittelu ja valmistus sekä konsultointipalvelut. Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen!

Työtehtävänäsi on huoltaa asiakkaiden robottisoluja (Yaskawa Motoman, Hyundai). Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen, joten työnkuvasi tarjoaa reissutyötä. Viikoittain työpisteesi sijaitsee myös kiinteästi Mänttä-Vilppulassa. Oma auto on välttämätön, tarvittaessa huoltoajossa käytössäsi voi olla myös firman auto.

Työ on kokonaisvaltaista sähkö- ja automaatioasentajan osaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään kohteissa yksin. Toimit asiakkaille asiantuntijan tehtävässä, menestymisen edellytyksenä on sähköasentajan koulutus, kokemuksen tuoma karisma sekä halu sitoutua. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Asiakaslähtöinen asenne ja palveluhenkisyys tulisi olla osa persoonaasi. Myös logiikoiden tuntemus sekä MIG/MAG-, TIG- ja LASER- hitsaustuntemus katsotaan eduksi. Saat työhösi laajan perehdytyksen.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä työnkuvaasi. Tässä työssä sinulla on loistava mahdollisuus edetä urallasi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30, 37,5h/ vko. Käytössä on sähköistysalan TES. Palkkaus on motivoiva ja määräytyy kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Älä aikaile, vaan täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Robomatikin toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
---------------------------------------------------
www.robomatik.fi

Hakuaika 06.06.202412.07.2024

Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?
Haemme nyt asiakasyrityksemme vakituista autonasentajaa tiimin uudeksi jäseneksi.

Autonasentajana sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka korjaa ja huoltaa autoja iästä ja merkistä riippumatta. Asentajan työ on vaihtelevaa sekä mukavan monipuolista ja jokainen työpäivä on varmasti erilainen. Töitä on mukava tehdä rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa jokaisen vahvuudet tekemiseen huomioidaan. Asentaja työskentelee pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00. Voit siis nauttia illat ja viikonloput vapaalla. Palkkaus tehtävään sovitusti, hakijan palkkatoive huomioiden.

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen. Haettavan autonasentajan tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Monimerkkikorjaamon työkokemuksesta on hyötyä tehtävään. Lisäksi kokemus sähkö- ja hybridiautoista ja kiinnostus niiden toimintaan katsotaan erittäin eduksi. Merkkituntemus Opel, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda ja Mercedes benz autoihin katsotaan myös eduksi. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan. Lisäksi työ vaatii oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta tekemiseen.

Tarjoamme hakijalle:
• Pitkäaikaisen työpaikan
• Mahdollisuuden kehittyä alalla
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Ajanmukaiset työvälineet
• Mukavan ja yhteistyöhaluisen tiimin

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 0504112706. Halutessasi voit myös laittaa sähköpostia minulle. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko jo kokenut sähköasentaja tai vasta uran alkuvaiheessa? Oletko keskittynyt rakennus-, kiinteistö- tai teollisuussähköön? Oli niin tai näin, laita hakemusta tulemaan, sillä kauttamme on mahdollista työllistyä juuri sinulle sopivaan työhön. Kauttamme avautuu jatkuvasti uusia tehtäviä, joihin tarvitsemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähköalan työtehtävistä
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvä englannin kielen taito
• halu työskennellä nokkana

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Laita hakemus pian, paikkoja avautuu pitkin kesää.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Etsitkö kesälle keinoja saada lisätienestiä? Laita hakemus tulemaan, niin katsotaan löytyisikö kauttamme kenties juuri sinulle sopivaa työtä. Kauttamme löytyy monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• reipas asenne työtä kohtaan
• vähintään hieman työkokemusta ravintola-alalta
• iloinen ja asiakkaat huomioon ottava työskentelytapa
• hyvä suomen kielen osaaminen
• hyvä englannin kielen osaaminen

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Laita hakemus pian, paikkoja avautuu pitkin kesää.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 05.06.202423.06.2024

Kiinnostaisiko monipuolinen asennustyö raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme hitsaustaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle.

Työ on raskaan kaluston parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat elokuussa.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä hyvän tekemisen meiningin.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta autonasentajan tehtävistä tai alan koulutusta. Työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä tai asentajan koulutus antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Työssä tarvitset lisäksi MIG/TIG- hitsaustaitoa, ja C-ajokortti lasketaan sinulle eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko kiinnostunut automaatioalasta ja etsit työpaikkaa, missä pääset kehittämään ammattitaitoasi? Laita hakemus tulemaan, niin sinun on mahdollista löytää kauttamme juuri sinulle sopiva työpaikka. Työllistämme jatkuvasti aloittelevia automaatio-osaajia erilaisiin rakennus- ja teollisuusautomaation työtehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähkö- / automaatiotehtävistä vähintään työharjoittelun muodossa
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvät IT-taidot
• hyvä englannin kielen taito

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 05.06.202407.07.2024

Oletko kenties rakennusautomaation ammattilainen vai onko teollisuusautomaatio enemmän sinun heiniäsi? Oli niin tai näin, laita hakemusta tulemaan, sillä kauttamme on mahdollista työllistyä juuri sinulle sopivaan työhön.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
• sähkö- ja automaatioalan koulutus
• kokemusta sähkö- / automaatiotehtävistä
• halua kehittyä alalla
• reipas asenne työtä kohtaan

Lisäksi meitä kiinnostaa:
• insinööritason koulutus
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• hyvät IT-taidot
• hyvä englannin kielen taito
• robotiikan tuntemus

Sinun tarvitsee vain laittaa hakemus tulemaan ja odottaa yhteydenottoamme niin sinulla on mahdollisuus saada meiltä tietoa profiiliisi sopivista työmahdollisuuksista.

Työt ovat yleisesti ottaen kokoaikaisia ja sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

Hakuaika 05.06.202423.06.2024

Haemme nyt myyntipäällikköä Mainosherva Oy:n kasvavaan tiimiin!

Mainosherva Oy on Pirkkalassa sijaitseva yritysilmeen toteuttaja ja liikepaikkamainonnan ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Mainosherva Oy keskittyy yritysasiakkaiden mainosteippaus-, valomainos- sekä sisä- ja ulkomiljöötoteutuksiin ja palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella.

Myyntipäällikkönä Mainosherva Oy:llä työsi muodostuu myynnin tehtävistä laajasti ja kokonaisvaltaisesti. Pääset tekemään uusasiakashankintaa, myyntityötä, asiakkuuksien hoitoa, asiakastapaamisia ympäri Suomea, projekteja koskevaa konsultointia sekä tuotannon kanssa läheisessä yhteistyössä toimimista. Työ on itsenäistä ja voit itse vaikuttaa päiviesi kulkuun. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika ja hybridimalli. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myyntipäällikön työ Mainosherva Oy:llä tarjoaa sinulle:
• itsenäisen työn vuorovaikutuksessa ammattitaitoisen työyhteisön kanssa
• rennon työilmapiirin joustavassa ja ketterässä organisaatiossa
• kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
• osittaisen etätyömahdollisuuden
• reilun ja erittäin kannustavan palkkauksen (pohjapalkka + provisio)

Tässä työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta liikepaikkamainonnasta sekä myyntityön osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittuna. Kokemus suurkuvatulosteita, valomainoksista tai teippaamisesta on sinulle vahvasti eduksi. Myös graafisten ohjelmistojen osaaminen on eduksi. Työssä tarvitset lisäksi B-ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Olisiko tässä seuraava askel urallesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 05.06.202424.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta.

Toivomme hakijalta:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa klo 5-18 välillä, joten myöhäisiä iltavuoroja sekä yövuoroja ei tässä työssä ole. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 3300-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 12-16, 050 411 0390.

Hakuaika 05.06.202424.06.2024

AD-Autopalvelu Roka on yli 20 vuoden kokemuksella Espoossa palveleva monimerkkikorjaamo, joka kuuluu Suomen luotetuimpaan AD korjaamoketjuun.

Haemme yritykselle nyt automekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Autonasentajan koulutus ja innostus autoihin luovat hyvän perustan tehtävässä menestymiseen. Asenteesi kuitenkin ratkaisee ja meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytämme:
• alan koulutusta ja kokemusta vähintään työharjoitteluiden muodossa
• muu soveltuva kokemus katsotaan eduksi

Toivomme:
• oma-aloitteisuutta
• kiinnostusta alaa kohtaan
• positiivista ja motivoitunutta asennetta
• kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on eduksi

Tarjoamme:
• kattavan perehdytyksen
• vakituisen työn luotettavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti

Palkkauksessa otamme huomioon osaamisen, aikaisemman kokemuksen sekä palkkatoiveen.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-16.

Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 04.06.202430.06.2024

Etsimme HITSAUSTAITOISTA PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu yli 50 vuoden kokemuksella ja he ovat erikoistuneet vesi-, viemäri- ja lämpöjärjestelmien asennuksiin sekä korjauksiin. Lisäksi he tekevät kalusteasennuksia, viemärien avauksia, kaukolämpötöitä, sulatuksia ja tarvikemyyntiä. Heidän asiakkaita ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt ympäri Varsinais-Suomea.

Tehtävässä tulet työskentelemään uudis- ja saneerauskohteissa Turussa ja tämän lähialueilla aina pienemmistä suurempiin kokonaisuuksiin asti. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Kokemusta kaasuhitsaamisesta.
• Aikaisempi alalle soveltuva koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyritys perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, luotettavuutta, joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 04.06.202424.06.2024

Houkuttelisiko viettää ikimuistoinen kesä upeassa työympäristössä?

Rönnvik on hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomen kaupungeista. Noin 20 000 vierasta vuodessa tulee ihastelemaan Rönnvikin tunnelmallista viinitilaa keskellä kauneinta Hämettä. Nyt kaipaammekin idylliseen maalaisbistroon kokkia, joka ammattitaidollaan pääsee tuottamaan asiakkailleen unohtamattomia kesälomaelämyksiä ja makunautintoja!

Viinitilan Bistro tarjoilee vierailijoille tilan juomien lisäksi rouheita suolaisia ja makeita lähiruokaherkkuja. Vanhaan talliin rakennettu Cafe & Bistro tarjoaa perinteikkään maalaisympäristön hirsiensä suojassa unohtumattomia makuelämyksiä.

Voit olla alalta jo kokemusta kartuttanut konkari tai tuoreempi taitaja -hyvällä asenteella ja motivaatiolla pärjäät pitkälle ja positiivinen ammattiylpeys on hakijamme voimavara! Hygieniapassi ja suomen kielen taito vaaditaan.

Työtä tehdään 7,5h pv/ 37,5h/vkossa. Bistro on avoinna joka päivä, joten työpäiväsi voi olla mikä tahansa viikonpäivä ma-su. Työaikasi ajoittuu klo 10-19 välille. Työsuhteessa käytetään matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa TES:iä. Palkkaus on motivoiva, alkaen 15e/h +lisät.
Työtä olisi tarjolla ajalle 15.6-15.8.2024. Otamme huomioon myös hakijat, jotka voisivat tehdä työtä vain osa-aikaisestikin. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana joten mikäli tämä uniikki kesätyö herätti kiinnostuksesi, laitahan hakemusta kiireesti jo tulemaan! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Oletko kaipaamamme kokki? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Rönnvikin Viinitilan toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.ronnvik.com

Hakuaika 04.06.202424.06.2024

Kiinnostaisiko sinua työt turvallisuusalalla?

Asiakasyrityksemme KMV-Turvapalvelut Oy on vartiointiin, turvallisuuteen ja kiinteistöjen hoitoon erikoistunut yritys joka etsii nyt kasvun myötä ammattitaitoiseen tiimiinsä osa-aikaista vartijaa. KMV-Turvapalvelut Oy on vankka yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva yritys Pirkanmaalla. Heidän turva-alan osaamisensa ja ammattitaitonsa tunnetaan koko Suomen alueella.

Vartijan tehtäviisi kuuluu hälytystehtävät Oriveden alueella, niin piirivartioinnin kuin myymälävartioinninkin osalta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolinen työtehtäväsi voi siis pitää sisällään palvelukokonaisuuden teollisuuden, kaupan, julkisten laitosten, kiinteistöyhtiöiden kuin yksityistenkin ihmisten kotien ja kesäasuntojen turvaamiseksi. Huomioithan, että vartijana toimiessasi olet asiakaspalvelutehtävässä.

Aikaisempi kokemuksesi vartijan työstä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin. Vartijakortti on myös tarvittaessa mahdollista suorittaa ennen työsuhteen aloittamista.
Vartijana pärjäät reippaalla ja rehdillä työasenteella sekä oma-aloitteisella työotteella, jotta kykenet vaativissakin tilanteissa itsenäisiin ratkaisuihin. Työtä tehdään arviolta noin 0-24h/vko. Työvuorot ovat 12 tuntisia ja sijoittuvat ajalle 07-19 tai 19-07. Työsuhteessa sovelletaan vartiointialan työehtosopimusta. Palkkaus on TES 3:s mukainen 11,60€/h +lisät. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta:

• Nuhteetonta taustaa
• B luokan ajokorttia
• Sujuvaa suomen kielen taitoa ja suomen kansalaisuutta
• Vartijakorttia
• Mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina

Tarjoamme sinulle:

• Vakituisen työsuhteen asianmukaisella palkkauksella
• Mukaviksi haukutut työkaverit sekä rennon ja arvostetun työyhteisön
• Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
• Mahdollisuuden työllistyä kauttamme nopeasti

Oletko valmis hyppäämään univormuun?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi " Osa-aikainen vartija / KMV-Turvapalvelut Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
KMV-Turvapalvelut Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.kmvoy.fi

Hakuaika 31.05.202424.06.2024

Etsimme kasvun myötä Ylötek Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta maanrakennustyöntekijää/perämiestä. Ylötekille laadukas ja ammattitaitoinen tekeminen on kunnia-asia. Yritys tekee mm. paljon kiinteistöjen purkutöitä sekä perustustöitä uudiskohteisiin laajasti Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueilla.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai
putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää BC(e)-luokan ajokorttia, aiempaa kokemusta vastaavista töistä sekä maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta työmaakoneiden esim. pyöräkuormaajan ajosta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vuoden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on talotekniikka-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 15-18€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Sinua odottavat Ylötek Oy:n rento ja ammattitaitoinen työyhteisö -täällä firmassa jos missä on hyvä tekemisen meininki!

Kutsuuko työmaa?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Ylötek Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Ylötek Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.ylotek.fi

Hakuaika 28.05.202423.06.2024

Etsimme KUORMA-AUTONKULJETTAJIA Turkuun! Tehtävässä on mahdollista työskennellä ympärivuotisesti, mutta talven tullen työtehtävät liittyvät talvikunnossapitoon. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen ja maansiirtoajoihin. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan kuorma-autonkuljettajana pääasiallisesti maansiirtoajoissa, mutta toivomme sinulta myös kyvykkyyttä hypätä ratin takaata pois aina aika ajoin ja osallistumaan muihin avustaviin tehtäviin. Ajokohteet sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Paikallistuntemusta Turun seudulta.
• C/CE-ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.05.202423.06.2024

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.05.202423.06.2024

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Tehtävässä on mahdollista työskennellä ympärivuotisesti, mutta talvisin työtehtävät liittyvät talvikunnossapitoon. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 24.05.202424.06.2024

Palkkaamme vielä viimeisiä kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille .

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 23.05.202423.06.2024

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista bitumieristäjää vakituiseen työsuhteeseen. Yritys tekee huopakattotöitä pääsääntöisesti Tampereen alueella, mutta myös muualla Pirkanmaalla.

Työssä vaaditaan:
• Aiempaa kokemusta bitumieristäjän työstä
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Positiivista asennetta ja hyvää fyysistä peruskuntoa
• Tulityökorttia ja työturvallisuuskorttia
• Oman auton käyttömahdollisuutta

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen
• Rennon, mutta tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin ympärillesi
• Palkan sopimuksen mukaan

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä- tai heinäkuun aikana. Palkka sopimuksen mukaisesti. Työaika on 40h/vko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.05.202421.06.2024

Etsimme KAIVINKONEENKULJETTAJIA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Tehtävä on ympärivuotinen, mutta talven tullessa työsi muuttuu talvikunnossapitoon liittyviin tehtäviin. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen esim. maanrakentamiseen, maansiirtoon ja vesistörakentamiseen. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Kaivinkoneenkuljettajana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin projekteihin, jotka liittyvät esim. kunnallistekniikkaan, talonpohjiin, kaapelointeihin, uudis- ja korjausrakentamiseen, salaojituksiin, viemäröinteihin, katu- ja viheralueisiin ja moneen muuhun. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, luotettavuus, joustavuus, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua