Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 30.05.202314.06.2023

Etsimme KAIVINKONEENKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen heinäkuun loppuun asti Turkuun, viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti Yanmar 8T kaivinkoneenkuljettajana, mutta osaamisesi mukaan myös muut tehtävät liittyen Infra-alaan ovat mahdollisia. Työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Töitä tehdään kokoaikaisesti ma-pe. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Työhön soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa työskentelyäsi sillä työmaille kuljetaan useimmiten suoraan kotiosoitteesta.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, tarkkuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 30.05.202313.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Työtä tehdään arkisin työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana. Työaika on 30–37,5h/viikossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 30.05.202314.06.2023

Etsimme toimeen tarttuvaa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun, viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti avustavissa maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa työskentelyäsi sillä työmaille kuljetaan useimmiten suoraan kotiosoitteesta.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 30.05.202314.06.2023

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Tehtävässä menestymällä ja viihtymällä sinulla on mahdollisuus jatkaa myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on varustettu yli 30 vuoden vankalla kokemuksella ja he ovat erikoistuneet remontteihin, rakennustöihin ja uudisrakentamiseen Turun talousalueella.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti eri työvaiheisiin liittyen lähinnä uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi rakennusalalle soveltuva koulutus sekä työkokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä työskennellä myös omatoimisesti.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työkohteisiin tulet kulkemaan enimmäkseen suoraan kotiosoitteestasi, joten tehtävän suorittamisen kannalta oman ajoneuvon käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.05.202311.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työntekijää viheralueiden hoito- ja huoltotehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Tämä tehtävä sisältää monipuolisesti viheralueiden hoito- ja huoltotehtäviä kuten kastelua, kitkentää, nurmikonleikkuuta ja siirtonurmikon laittoa sekä muita vihertöitä osaamisesi mukaan. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 40h / viikko. Työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Toivomme hakijalta ahkeraa ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, sekä motivaatiota ja kiinnostusta vihertöitä kohtaan. Työn luonteen kannalta hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksi ja asenne ratkaisee ennen kaikkea! Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen osaamista. Voimassaoleva ajokortti, sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tässä olisi monipuolinen viheralan työmahdollisuus, jossa pääset työskentelemään mukavassa porukassa ja mielenkiintoisissa tehtävissä ulkoilmassa! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka (vähintään tes) ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 11.06.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 26.05.202309.06.2023

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme tuotantotyöntekijää muoviteollisuuteen Merikarvialle. Yrityksellä on pitkät perinteet muovikassien, kuplakalvojen ja pakkauksien valmistuksessa. Yritys on myös edelläkävijä kierrätysmuovin käytössä.

Käytännössä työnkuvaan kuuluu erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, asetusten teko ja laadunvalvonta sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. Myös pakkaus- ja varastotyöt on mahdollisia, tekijästä riippuen. Yritys tarjoaa tiiviin ja rennon työympäriston sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisesti eri tuotantovaiheissa tapahtuviin työtehtäviin.

Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja reippautta työntekoon. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä tai varastotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työ on kolmivuorotyötä ja töitä tehdään arkisin ma - pe 37.5h/vk. Viikonloput ovat vapaana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Elina Ansio, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 26.05.202308.06.2023

Oletko tarkka lukujen kanssa ja tykkäät itsenäisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastuunasi on hoitaa tilitoimistossa asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien teko, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti.

Edellytämme hakijalta:
-Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
-Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
-Tarkkuutta ja otetta itsenäiseen työhön
-Kehittymishalua ja joustavuutta

Eduksi katsotaan:
-Procountor ohjelmiston tuntemus
-Netvisor ohjelmiston tuntemus

Tarjoamme hakijalle:
-Vakituisen työn tehokkaassa tiimissä
-Osaamista vastaavan palkan
-Joustavat työajat
-Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet

Heräsikö kiinnostus kirjanpitäjän työstä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 26.05.202326.06.2023

Töitä kesäajalle! Etsitpä sitten työtä koko kesäksi, osaksi kesää tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti rakennusalalta, maa- ja viherrakennustehtäviin, kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös erilaisia asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Kesätöissä erityisesti asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuudet saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin kesätyötehtäviin.

Hae kesätöitä pikimmiten ja kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 26.05.202304.06.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin Turkuun!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten akustiikkatuotteiden, kuten paneeleiden ja valaisimien, valmistusprosessien monipuoliset vaiheet. Työssä käytetään päivittäin perustyökaluja ja leikkureita, joten toivomme hakijoilta hyviä kädentaitoja sekä aikaisempaa kokemusta työkalujen käytöstä.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana, joten tämän työn myötä pääset nauttimaan kesäviikonlopuista! Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta heinäkuun loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten et tarvitse omaa autoa töihin kulkemiseen. Palkka määräytyy puusepän teollisuuden työehtosopimuksen mukaan (noin 10-10.50e/h).

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.05.202311.06.2023

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt asentajaa laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asennus- tai rakennusalan töistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa 2023. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme, mutta myös lyhyemmät määräaikaisuudet ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202307.06.2023

Työntekijät ovat asiakkaamme suurin voimavara! Työnteon kuuluisi olla mukavaa, kuten sen hakeminenkin.

Siispä suoraan asiaan, haemme henkilöä suorarekrytoinnilla, jota kiinnostaa seuraava:

• etätyömahdollisuus kokonaan tai hybridinä
• tavallista pidemmät palkalliset lomat
• nykyistä parempi palkka
• modernit työkalut ja työskentelytavat
• vapaampi työilmapiiri mm. tulostavoitteiden osalta
• pienyritysten kirjanpito

Mikäli sinulta löytyy perusosaaminen kirjanpidon saralta, eli alalle soveltuva koulutus ja mahdollista työkokemusta, on sinulla jo hyvä pohja lähteä syventämään osaamistasi. Olemme toki myös kiinnostuneita jo pidemmälle työurallaan ehtineistä tekijöistä.

Asiakkaamme tavoitteina on tehdä kokonaisvaltaisesti pienyritysten kirjanpitoa olemalla tärkeä osa asiakkaidensa arkea sekä tehdä työntekijöidensä arjesta kevyempi!

Jos tämä ilmoitus herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9.16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä tai lähettämällä sähköpostilla cv.si sekä hakemuskirjeesi etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Hei sinä reipas ja omatoiminen kesätyötä vailla oleva kaveri Terälahden tai Kaanaan alueelta! Haluaisitko kesätyön, jossa pääset tekemään mukavaa ja motivoivaa ulkotyötä ja kohtaamaan asiakkaita idyllisessä maalaismaisemassa?

Haemme nyt asiakkaallemme Niemi-Kapeen tilalle aputyöntekijää vuokramökkien ja pihapiirin huoltoon ja kunnossapitoon. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu juhannukseen saakka. Työtehtäviin kuuluu mm. polttopuiden kantoa, mökkien ja saunojen siivousta, rakentelussa ja korjailussa auttamista sekä asiakkaiden kohtaamista hymyssä suin.

Työpäivät ovat pääsääntöisesti ma-ke ja työtunteja tehdään 10-15 h/vko. Loppuviikon ehtii siis mainiosti lomailla! Työssä pääset nauttimaan kannustavan palkan lisäksi rennosta ilmapiiristä kauniissa maalaisympäristössä ja kokeilemaan rakentelu- ja asiakaspalvelutaitojasi.

Aiempaa kokemusta ei tähän työhön tarvita ja työ sopiikin hyvin myös työkokemusta keräävälle nuorelle. Toimeen tarttuva asenne, suomen kielen taito, kyky tehdä fyysisiä työtehtäviä sekä iloinen mieli riittävät! Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto tai mopo on myös suureksi hyödyksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista sähköasentajaa nokkamiehen tehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita monipuolisiin kohteisiin, muun muassa eri tyyppisiin asuntoihin, toimitiloihin ja sähköautojen latausjärjestelmiin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Nokkamiehenä johdat työryhmääsi ja osallistut sähköasennuksiin. Hoidat myös päivittäisiä asioita urakoitsijoiden kanssa, sekä olet mukana aikatauluttamisessa ja tavaran tilauksissa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua työmaakokouksiin.

Odotamme hakijalta sähköalalle soveltuvaa koulutusta, vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta, voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittyä, kattavat työterveyspalvelut, sekä asiantuntevan ja ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 08.06.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 25.05.202314.06.2023

Kaipaatko monipuolista kahvilatyöntekijän työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan tuotteiden tarjontaan? Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja tykkäät itsenäisestä työstä? Tervetuloa Maukkaan tiimiin!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lounas-Kahvila Maukkaaseen oma-aloitteista ja reipasta kahvilatyöntekijää. Lounas-Kahvila Maukas on vuonna 2016 perustettu yritys, jolla on lounas-, kahvila- ja pitopalvelutoimintaa Valkeakoskella. Heillä on neljä eri toimipistettä, jossa lounaat ja kahvilatuotteet valmistetaan alusta asti itse. Lisätietoa: https://www.lounas-kahvilamaukas.com/

Kahvilatyöntekijänä sinä toimit työvuorossa itsenäisesti ja hoidat lounaskahvilan päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa vitriinituotteiden leivonta, tuotteiden esillelaitto, tuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja kassatilitykset. Lisäksi pidät huolta siisteydestä ja puhtaudesta, raaka-aineiden laadusta ja varastonkierrosta. Sinun ei tarvitse olla kokki koulutukseltasi, mutta kiinnostus ja taito keittiössä toimimiseen ja etenkin leipomiseen on eduksi tehtävässä. Kahvilatyöntekijänä pääset itse ideoimaan mitä kahvilan vitriinissä voitaisiin esimerkiksi asiakkaille tarjota ja pääset monipuolisesti oppimaan erilaisissa työympäristöissä.

Kahvilatyöntekijä voisi aloittaa jo heinäkuussa, mutta kunnolla työt pääsee aloittamaan elokuun 2023 lopulla. Työ on vakituinen ja tunteja kahvilatyöntekijälle on tarjolla 20-35h/vko. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-su. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti.

Edellytämme hakijalta:
-Hygieniapassia
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Luotettavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta
-Joustavuutta

Eduksi työssä katsotaan:
-Tarjoilijan tai kokin ammattitutkinto
-Aikaisempi työkokemus vastaavasta tehtävästä
-Itsevarma ja työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
-Monipuoliset työtehtävät
-Vaihtelevat työajat ja mahdollisuuden itse vaikuttaa työvuoroihin
-Mukavan ja aina auttavan työtiimin

Kiinnostuitko kahvilatyöntekijän työstä?
Työt alkavat sovitusti heinä-elokuussa sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Ei suoria yhteydenottoja Lounas-Kahvila Maukkaaseen.

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Haemme asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolista työtä CNC- ja manuaalikoneistuksen parissa. Työnteko pysyy mielenkiintoisena, sillä tällä konepajalla tehdään pääsääntöisesti pieniä sarjoja tai jopa ihan yksittäiskappaleita.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta koneistajan töistä sekä ohjelmointiosaamista. Edellytämme myös huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme vakavaraisen yrityksen tuen sekä ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi. Palkkaus vähintään käytössä olevan TES:in mukaan kuitenkin huomioiden osaamisesi ja ammattitaitosi. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki. Työntekijöiden vaihtuvuus tässä työyhteisössä on erittäin pientä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 08.06.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Löytyykö sinulta ammattiylpeyttä ja intohimoa ruoanlaittoon? Haemme ravintola Aryanaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen!

Ravintola Aryana on afganistanilainen ravintola, joka on hemmotellut ruuillaan asiakkaita jo vuodesta 1988 lähtien. Ravintola tarjoaa arkisin lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin A la carte annoksia. Ravintolan yhteydessä on kesäisin iso terassi. Ravintola sijaitsee Lentolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoa ravintolasta: https://www.aryana.fi/

Ravintola Aryana etsii tiimiinsä lounaskokkia, mutta töitä on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Pääsääntöisesti työaika on päivittäin klo 9.00-15.00, mutta työaika voi vaihdella tilanteiden mukaan. Työaika on keskimäärin 90h/3vko. Kesällä tunteja on tarjolla myös enemmän.

Työssä saat mahdollisuuden tutustua afganistanilaiseen ruokakulttuuriin ja näin kehittää osaamistasi. Työssä pääset vaikuttamaan lounaan tarjontaan ja tuomaan omia ideoitasi esille ruokalistasuunnittelussa. Työtehtäviisi kuuluu päivittäin lounaan valmistus ja lounaspöydän siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työhösi kuuluu keittiön puhtaanapitotyöt ja omavalvonnasta huolehtiminen. Kokkina huolehdit raaka-aineiden säilytyksestä ja varmistat niiden laadun. Lounaat valmistetaan alusta asti itse, joten pääset käsittelemään raaka-aineita monipuolisesti ja osaamistasi hyödyntäen.

Sinun ei tarvitse olla kokenut kokki, kunhan sinulta löytyy kokin ammattitutkinto ja hygieniapassi. Työssä pärjäät positiivisella ja idearikkaalla asenteella. Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi. Töitä pääset tekemään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa asiakkaita palvellaan aina hymyssä suin.

Oletko sinä etsimämme kokki?
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 25.05.202308.06.2023

Työmaahuolto Oy Ab on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka omistaa Vantaan Pakkalantiellä sijaitsevan ruoantuotantolaitoksen tuotantolaitteet. Työmaahuollon vastuulla on laitteiden ja rakennusten kunnossapito. Tuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin ruokaa kouluihin ja päiväkoteihin joten toimitus- ja toimintavarmuus pidetään korkealla tasolla.

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen

Eduksi katsomme myös hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa lomittaisessa vuorossa klo 5 ja 18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on mahdollisuus varallaolovuoroihin halutessasi.

MIKSI TÖIHIN TYÖMAAHUOLLOLLE?
• vakavarainen työnantaja ja palkanmaksaja
• monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen työnkuva
• saat aidosti hyvän työyhteisön tuen, jossa apua on aina saatavilla

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Työmaahuollon vakituiseksi työntekijäksi.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Teemu Mustoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mustosen Teemulta p. 050 411 0390. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16. Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin. Ei suoria yhteydenottoja Työmaahuoltoon.

Hakuaika 25.05.202306.06.2023

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme Lempesti Oy on hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt heille kokeneen tekijän pariksi siivoojaa kotisiivouksiin Länsi-Tampereen ja keskustan alueilla sijaitseviin kohteisiin. Siivoustyöt koostuvat peruskotisiivoustehtävistä, kuten pölyjen pyyhinnästä, imuroinnista ja lattioiden sekä pintojen pesuista. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autolla ja ajokortti onkin tehtävässä tarpeellinen.

Tehtävässä voidaan aloittaa mahdollisimman pikaisesti määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.05.202311.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202304.06.2023

Nyt on tarjolla pitkäaikainen ja joustava työpaikka toimisto ja toimitilasiivouksien parissa Turun alueella! Mikäli tällainen siivoustyö kiinnostaa, lue lisätiedot alta!

TEHTÄVÄNKUVASTA:

-vaihtelevat työkohteet Turun alueella (toimistoja, liiketiloja, yritysten sosiaalitiloja tms.)
-työpäivät alkavat liedosta, sieltä saat yrityksen auton käyttöösi
-työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ma-pe, mutta halutessasi saat tehdä tietyt kohteet myös viikonloppuisin
-työtunteja 25-37,5 viikossa (todennäköisesti kuitenkin täydet työtunnit)
-mahdollisuus vaikuttaa työskentelyaikoihin, tietyt kohteet täytyy kuitenkin siivota toimistoaikojen ulkopuolella joko aikaisin aamulla tai illalla.
-työskentely tapahtuu yksin että ajoittain myös työparin kanssa

ODOTAMME HAKIJALTA:

-aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai aitoa innokkuutta oppia siivousalan salat
-mahdollisuutta sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti
-B-ajokortti riittää, sillä saat firman auton käyttöösi
-sujuvaa suomen kielen taitoa

KIINNOSTUITKO?

Työskentely alkaa heti, joten tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. Hakuaikaa 4.6.23 asti.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme nyt keittiökalusteasentajaa / kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kalustehallissa Espoossa ja työn pääpaino on keittiökalusteiden kokoonpanossa. Hallissa on valmiit osat, joista tehdään keittiökaluste-elementtejä piirustusten mukaisesti. Työssä pääset myös osallistumaan keittiökalusteiden kuljetuksiin ja keittiökalusteasennuksiin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta keittiökalusteasennuksista ja/tai keittiökalusteiden kokoonpanotehtävistä. Muu työhön soveltuva kokemus katsotaan myös eduksi. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa ajokorttia.

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä toimivat varusteet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 07.06.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 24.05.202311.06.2023

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.05.202304.06.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lapiotyöntekijää kesäsesonkiin Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kesän aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää arviolta kesän loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyritys urakoi pääkaupunkiseudulla pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Jos kiinnostuit työmahdollisuudesta, niin soittele Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille ja sovi haastatteluaika. Voit myös jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätiedot ja yhteydenotot tehtävään liittyen arkisin 09:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 24.05.202304.06.2023Haluaisitko työskennellä ulkoilmassa mukavan työporukan kanssa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin puutarhatöihin kaudelle 2023 (touko-lokakuu). Myös mahdollisuus vain kesätyölle.

Työnkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona, kivojen työkavereiden kanssa ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-15:30 välillä ja työaika 40h/viikko.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja ajokortin. Omaa autoa tehtävässä ei tarvitse. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202304.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme puoliperävaunun kuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin.

Odotamme hakijoilta vähintään CE-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, ne voidaan kuitenkin kouluttaa ennen töiden alkamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Palveluohjaaja, kokoaikainen (Tampere)

Oletko siivousalalta esimerkiksi siivoojana pidempään kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta?

Siivousalan asiakkaamme etsii palveluohjaajaa. Palveluohjaajana toimit osana laajaa työnjohto-tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu muunmuassa siivoojien perehdyttäminen, laadunvalvonta sekä tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta toisinaan on myös ilta-ja viikonloppuvuoroja. Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.
Työtehtävässä tulee ajoa työkohteiden välillä, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Myynti-insinööri Pohjanmaalle, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö hybridimallina on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi
• Luotettavat tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin ja ruotsin kielten taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.


ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 24.05.202302.06.2023

Kuorma-autonkuljettaja jakelutyöhön , -kesätyö (Valkeakoski, Lempäälä)

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa jakelutyöhön 29.5.-30.6.2023 väliselle ajalle. Työssä on olemassa mahdollisuus jatkaa ajoa toistaiseksi. Jakelutyössä jaetaan pääsääntöisesti lavatavaraa erilaisilla toimijoille, kuten sähkökeskuksia rakennustyömaille. Tehtävä ei vaadi kappaletavara ADR-lupia, meille riittää vain taito ajaa kuorma-autoa, ammattipätevyysasioiden voimassa olo, C-ajokortti sekä kyky lähteä päivittäin työhön Valkeakoskelta. Työtunteja kertyy vähintään 135h/kk. Palkka maksetaan kahden viikon välein ja ylityöt maksetaan normaalisti.

Tässä on hyvä mahdollisuus saada kontakti yritykseen, jossa on mukava tehdä logistiikka-alan työtä!

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön sijaisuuden ajaksi. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Hei sinä koneistaja! Nyt on töitä tarjolla huippuporukassa.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta koneistajaa vaakakaraisille työstökonekeskuksille sekä monitoimisorveille. Koneistajan tehtävä on vakituinen.

Koneistajana sinä työskentelet osana tuotantoa, jossa valmistetaan kappaleita ja koneen osia erilaisten työstömenetelmien avulla. Yrityksen tuotanto koostuu laajasta konekannasta, joka pitää sisällään monta monitoimityöstökeskusta, CNC-sorveja, robottisoluja, palettikontteja sekä FMS-järjestelmän. Lisäksi käytössä on Palletech-järjestelmä. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden koneistajien kanssa.

Edellytämme hakijalta:
-Aikaisempaa kokemusta koneistajan töistä
-Huolellisuutta ja suunnitelmallisuutta
-Aitoa kiinnostusta tekemiseen

Eduksi työssä katsotaan:
-Koneistajan ammattitutkinto
-Kokemusta ohjelmoinnista
-Aikaisempi työkokemus
-Joustavaa asennetta
-Kokemusta Mazatrol-ohjauksesta

Tarjoamme hakijalle:
-Vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä
-Joustavan ja työntekijöitä arvostavan työnantajan
-Tukevan ja ammattitaitoisen tiimin

Heräsikö kiinnostus koneistajan tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Aloitteleva putkisentaja infra-alalle, Tonisco Service Oy (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt Tonisco Service Oy.lle PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja. Hyvä asenne ja mahdollisuus reissutöihin ovat ehdoton etu!

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• vaihtelevat työtehtävät ja työpaikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan

Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• työajoiltaan joustava
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialasta
• Hitsaustaito/luokat

Edellytämme tehtävässä C-luokan ajokorttia, jotta vois ajaa yrityksen isompia työautoja. Ammattipätevyyksiä ei siis tarvita.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Toniscolle.

----------------

Yritys tekee esimerkiksi putkistojen paineenalaista haaroitus- ja tulppauspalvelua. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen. Voit tutustua lisää yritykseen heidän nettisivuillaan: www.tonisco.com/fi

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Putkiasentaja, LVI TN Putki Oy -vakituinen (Mänttä)

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI TN Putki Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuus. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Olisi todella hienoa, jos sinulta löytyisi muutakin rakennusalan osaamista tia kädentaitoja. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja LVI TN Putki Oy:lle.

-----------------------------LVI TN-Putki Oy palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiötä ja julkisyhteisöjä Pohjois-Pirkanmaalla, pääasiassa Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Keuruun ja Ruoveden alueilla. Yrityksellä on myös Mänttä-Vilppulassa Hanakat-myymälä. ​​Yhtiö on perustettu 1995. Yrityksen toiminnassa on tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Työnantajana LVI TN Putki on joustava, työntekijöitään arvostava ja rento työnantaja, jossa annetaan tilaa jokaiselle työntekijälle sopivasti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: tn-putki.fi.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät monipuolisesti laivateollisuuteen liittyvien osien ja laitteiden asennusta sekä huoltoja. Työtä tehdään ma–pe 8-16, yhteensä 37,5 tuntia viikossa hallilla Liedossa, työkohteissa telakoilla tai liikkuvan aluksen päällä.

Odotamme hakijoilta:
• työhön soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone-, metalli- tai automaatioalalta
• hyvää fyysistä kuntoa ja aitoa mielenkiintoa alaan sekä hydrauliikka tietämystä
• valmiutta ulkomaan työreissuihin
• C-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä passia
• suomen- ja englanninkielen osaamista

Arvostamme:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista asennus- ja/tai huoltotöistä, mutta otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat motivoituneet hakijat.
• kokemusta työskentelystä telakalla, laivoilla ja asennustöistä
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta työnotetta
• joustavuutta ja luotettavuutta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
• mukavat työkaverit ja nykyaikaiset työvälineet
• monipuolisen työn vaihtelevissa työtehtävissä


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.05.202311.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaran sähköpostiin etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot Click Henkilöstöpalvelut Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.05.202307.06.2023

Hei Sinä, kokenut asentaja - kaipaatko urallesi uusia tuulia? Kiinnostaisiko työ hyvämaineisessa korjaamossa? Nuorekkaassa, rennossa ja ammattitaitoisessa porukassa olisi nyt tilaa uudelle motivoituneelle ja ammattitaitoiselle työntekijälle.

V-Wauhtipiste on vuonna 1990 perustettu Turussa Orikedolla ja Raisiossa toimiva autokorjaamo. Olemme erikoistuneet VW-, Audi-, Seat- ja Skoda ja MB merkkisten autojen huoltoihin, korjauksiin ja varaosapalveluun. Hyvän ja ammattitaitoisen korjaamopalvelumme lisäksi meiltä löytyy takuuvaraosat MB ja VAG-konsernin autoihin ja olemme myös osa valtakunnallista e-EXPERT korjaamoketjua, joka tarjoaa sertifioitua ja huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiautoille.
Katso lisää: www.vauhtipiste.fi

Haemme nyt Orikedon toimipisteeseen kokenutta ja motivoitunutta AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset korjaamon huolto- ja korjauspalvelut myös sähkö- ja hybridiautoille, joten työssä vaaditaan uudenlaista osaamista. Työt tehdään arkisin kello 8-16:30 välillä, yhteensä 37,5h/viikossa.

Toivomme hakijoilta vähintään autoalan peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Odotamme hakijoilta voimassa olevaa B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta työskentelyotetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä monipuolista merkkituntemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 23.05.202311.06.2023

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaanja kestävät arviolta loppuvuoteen 2023.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.05.202331.05.2023

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt osallistuvaa työnjohtoharjoittelijaa kesän ajaksi ja työntekijän tilanteesta riippuen mahdollisesti myös pidempään!

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalveluita Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuoli painottuu talojen maanrakennus- ja pohjatöihin. Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan työnjohdon tehtävistä ja kehittämään itseä infra-alan osaajana. Tehtävään kuuluu muun muassa työnsuunnittelua, dokumentointia, työmaiden työturvallisuuden ja materiaalien seurantaa, alihankintojen ja omien resurssien johtamista. Tartut tilanteen vaatiessa myös lapion varteen!

Sinulta toivomme positiivisuutta, innostusta infrarakentamisen alaa kohtaan, avoimuutta ja hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työmaatilanteissa. Suurena etuna katsotaan myös aikaisempi kokemus maanrakennustöistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.05.202306.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykeneväistä pyöräkuormaajan kuljettajaa tehdasalueelle Paraisille !

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 4h/päivä iltavuorossa. Arvostamme luotettavuutta ja joustavuutta, työaikoihin voit itse vaikuttaa. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta pyöräkuormaajan kuljettamisesta, reipasta työnotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työ on pääasiassa raaka-aineiden ja tuotteiden siirtelyä, purkamista ja valvontaa. Työ vaatii täsmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.05.202311.06.2023

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia ja ylellisiä sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Nykyään yritys tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden laadukkaan palvelemisen avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt työnjohtajaa laivojen sisustusrakentamiseen Turun telakalle.

Haluatko työskennellä laivanrakennusprojekteissa merkittävässä roolissa onnistuneen lopputuloksen kannalta? Meillä työnjohtajana vastaat laivojen sisustusrakentamisen sujuvuudesta laadullisesti sekä aikataulullisesti. Valvot alihankkijoiden työtä sekä suoritat esimerkiksi seinien, lattioiden ja kalusteiden asennusten esitarkastuksia ja varmistat niiden olevan suunnitelmien ja standardien mukaisia. Teet myös päivittäin tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, sekä suomen että englannin kielellä.

Odotamme työnjohtajalta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta telakka- tai rakennusteollisuuden projektitoiminnasta eli voit olla taustaltasi esimerkiksi insinööri, teknikko tai kokenut asentaja. Toivomme, että sinulla on erityisesti itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tehtäväsi on vastuullinen, mutta työskentelet yhdessä muiden osaavien asiantuntijoidemme kanssa, joten saat tiimiltäsi aina tilanteessa kuin tilanteessa tarvitsemasi tuen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Metalliasennus Huuhka Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 034

Hakuaika 23.05.202302.06.2023

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Nyt on töitä tarjolla mukavassa ja rennossa tiimissä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaja Pelti Oy:lle ammattitaitoista RAKENNUSPELTISEPPÄÄ. Kaja Pelti Oy on vuonna 2010 perustettu Nokialla sijaitseva yritys, joka on erikoistunut rakennuspeltitöihin. Lisätietoa yrityksestä: http://www.kajapelti.fi/. Työt alkavat sovitusti touko-kesäkuussa ja kestävät vuoden 2023 loppuun asti.

Rakennuspeltiseppänä työhösi kuuluu erilaiset rakennuspeltityöt uudis- ja saneerausrakennuskohteissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7-15.30 aikana ja tunteja kertyy 80h/2 viikkoon. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja satunnaisesti keikkatyötä voi olla myös Etelä- ja Keski-Suomessa. Sinulta olisi hyvä löytyä oma-auto, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätön. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autoilla ja lähtö työkohteisiin tapahtuu Nokialta. Pidemmistä keikkatöistä sovitaan aina erikseen.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta rakennuspeltisepän töistä sekä hyvää työskentelyasennetta. Lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työ on itsenäistä, joten sinun tulisi olla itsenäiseen työhön kykenevä. Sinulta tulisi löytyä intoa myös mahdollisiin keikkatöihin. Palkkaus tehtävään hankitun kokemuksen mukaan ja hakijan palkkatoive otetaan huomioon.

Oletko sinä etsimämme rakennuspeltiseppä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 0504112706.

Hakuaika 23.05.202306.06.2023

Oletko tarkka lukujen kanssa ja sinulta löytyy taito johtaa itseäsi?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA/KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen, jossa toimit kokeneen ammattilaisen työkaverina pienessä tilitoimistossa.

Taloushallinnon asiantuntijana sinä hoidat asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi autat ja tuet asiakasyrityksiä liiketoiminnan raportoinnissa, päätöksenteossa ja toiminnan kasvussa asiantuntijan roolissa. Taloushallinnon asiantuntijana tehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien tekeminen, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti ja ohjelmistona yrityksessä on käytössä Procountor.

Edellytämme hakijalta:
-Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
-Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
-Otetta itsenäiseen työhön
-Kehittymishalua ja joustavuutta

Tarjoamme hakijalle:
-Asiakastyön, jossa pääset tuomaan asiantuntijuuttasi näkyviin
-Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden sovitusti
-Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet
-Kattavat työterveyspalvelut
-Liikunta-/kulttuuriedun
-Hierontaedun
-Kokeneen kollegan tuen oman työn tueksi

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon asiantuntija? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202331.05.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla motivoitunutta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuollon tehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta voi olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen.

Työnkuva sisältää jätehuollon ajoa Turun alueella (pääasiassa vaihtolava). Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta kuljetusalalta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vaihtolavasta ja hiabin käytöstä. CE-kortti katsotaan eduksesi, mutta ei ole täysin välttämättömyys. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa (+ mahdolliset ylityöt).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi keskiviikkona 23.5.2023 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.05.202301.06.2023

Sähköasentaja viimeistelyyn, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee uudisrakentamisen parissa urakkatyötä. Nyt tarvetta on työmaalle vähintään kuukauden projektiin työntekijälle. Työtä voi olla syyskyyn loppuun astikin ja sen yli riippuen muiden urakoiten tilanteesta. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Työmaa on viimeistelyvaiheessa, joten työtehtäviisi kuuluu uudiskohteen viimeistely- ja kalustustyöt. Tilasta on purettu jo vanhat sähköt kokonaisuudesssan pois. Työ on kokonaisvaltaista sähköosaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään työmaalla yksin.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus. Yrityksessä on kätössä sähköistysalan TES, jonka mukaan maksamme myös työstä saatavat korvaukset. Työtä tehdään 40h/vko klo 7-15.30. Tarjoamme työntekijälle tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut, vähintään TES:n mukaisen korvauksen työstä, uudet työvaatteet sekä helposti lähestyttävän organisaation.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkiön löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 22.05.202304.06.2023

Oletko rakennusalan opiskelija tai jo kokenut ammattilainen, jonka kalenteri näyttää vielä kesän arkipäivien osalta tyhjältä? Koulutustaustasi voi olla rakennusalalta, kartoituksesta tai maanmittauspuolelta.

Etsimme asiakasyrityksellemme kesän ajaksi mittaajaa rakennusmittauksiin. Yrityksellä on pitkä ja hyvämaineinen historia alalla, ja asiakaskunta koostuu suurista ja tunnetuista rakennuttajista.

Odotamme sinulta:

• soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
• B-ajokorttia
• tarkkaa, ahkeraa ja innostunutta otetta työntekoon
• hyvää fyysistä kuntoa
• hyviä vuorovaikutustaitoja
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Työaika on arkisin klo 7-15.30, 40 h / vko. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan ja lisäksi saat ateriakorvauksen.

Työt alkavat jo kesäkuun alussa, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta hetimiten! Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Töitä riittää jopa elokuun loppuun saakka, mutta lopetusaika on sovittavissa esim. opintojen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta
arkisin klo 9-15 puhelimitse 050 411 0371.

Hakuaika 22.05.202304.06.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOHONLEIKKAAJAA tulevaan kesäsesonkiin Turkuun.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kesällä ulkona mukavassa työporukassa ja modernissa yrityksessä? Etsimme nyt tiimiin vahvistukseksi reipasta ruohonleikkaajaa Turun alueelle!

Työskentely tapahtuu arkipäivisin ja työaika on 40h/viikko. Työt alkavat tulevan kevään aikana ja jatkuvat syksylle saakka, sillä syksyllä ruohonleikkaajat siirtyvät puista pudonneiden lehtien keräämiseen. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Mikäli olet toimeen tarttuva, reipas tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Sinulla tulee olla B-ajokortti sekä aiempi koneiden käyttö ja alan työkokemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on hyvä asenne ja aito innostus työtä kohtaan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 19.05.202301.06.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle laitekokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteiseen kallioporauslaitteiden moottoreiden kokoonpano- ja varustelutehtäviin. Työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla Pirkkalassa moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi. Katso lisää yrityksestä www.viatech.fi.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kiinnostus ja soveltuvuus monipuolisiin kokoonpanotehtäviin sekä kyvykkyys ja innokkuus käsillä tekemiseen ja uuden oppimiseen.

Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan erilaisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Otamme haussa huomioon osaamistasoltaan eri vaiheessa olevia hakijoita. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus. Työ antaa sopivasti joka päivälle uusia haasteita sekä mahdollisuuksia oppia ja kehittyä kohti itsenäistä tekemistä. Tehtävien sujuessa tavoitteiden mukaisesti, maksetaan tekijälle perustuntipalkan lisäksi tuntuva tuotantopalkkio.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka on tarkoitus johtaa vakituiseen työsuhteeseen Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.05.202301.06.2023

Hei, sinä koneistuksen lainalaisuudet tunteva ja metallin muokkauksesta sekä viimeistelytehtävistä innostunut uuden työpaikan etsijä! Arvostatko kotimaista tukevasti jaloillaan seisovaa yritystä, jolla on takanaan merkittävä historia ja myös hyvät tulevaisuudennäkymät? Onko tullut aika kääntää uusi sivu työurallasi, tuntea uuden työpaikan innostava tuulahdus metallin maailmassa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme Tampereen toimipaikkaan CNC-hiojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työ on hiontatehtävissä useammalla eri koneella, mutta osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös sorvaustyöhön. Tämä mahdollistaa luonnollisesti monipuolisemman työnkuvan. Tehtävät ovat räätälöitävissä tekijän osaamistason mukaisesti. Työstettävät kappaleet ovat hammaspyöriä sekä erikoisvaihteita ja ne liittyvät teollisuuden sekä erilaisten työkoneiden toimintaan.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa koneistustyön perusteiden hallinta, kuvien lukutaito sekä halu kehittyä koneistustyössä laatuarvot edellä. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös oppimis- ja kehittymishaluiset uransa alkupuolella olevat hakijat. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa työaikajoustolla klo 6-14 ja 14-22, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä kelpo ansiotasolla. Työskentelytilat ovat asialliset, työkaverit mukavia ja työt tehdään asianmukaisin työvälinein. Täällä viihdytään hyvin ja työntekijöiden vaihtuvuus onkin pientä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.05.202302.06.2023

Oletko rehti ja reipas työntekijä joka haluaa kuumeisesti töihin? Etsimme nimittäin nyt lukuisia reippaita tyyppejä, jotka haluavat nopeasti aloittaa työt. Vaatimukset ei ole suuret, kunhan on luotettava, motivoitunut oppimaan uutta sekä ennen kaikkea haluaa tehdä yksinkertaisesti vai töitä.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TARJOLLA?

Työtehtävät pääsääntöisesti painottuvat erilaisiin varasto-, pakkaus- ja tuotantotehtäviin. Työtehtävät ovat sellaisia, joihin ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta. Aikaisempi kokemus tietenkin katsotaan eduksesi. Työskentely tapahtuu ma-pe (eli viikonloput ja pyhät vapaat) ja toivomme valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (vuoroviikoin). Työtehtävät ovat kokoaikaisa, eli tarjolla töitä 40h/viikko. Kyse ei ole siis mistää keikkaduunista, vaan vakituisesta työskentelykohteesta.

KANNATTAAKO JUURI SINUN HAKEA?

Kannattaa, mikäli tunnistat itsesi joistakin näistä kohdista:

• Olet luotettava ja motivoitunut tyyppi, joka haluaa saada vakaat tulot ja pitkäaikaisen työpaikan
• Olet valmis aloittamaan työt nopeasti
• Olet innokas ja motivoitunut henkilö, joka etsii töitä esimerksiksi mahdollisten opiskelujen alkuun asti
• Olet juuri valmistunut koulusta tai esim palannut intistä ja etsit sitä ensimmäistä kunnollista työpaikkaa
• Olet jo enemmän kokemusta työuralta hankkinut henkilö, mutta etsit pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa teollisuuden tehtävien parista
• Olet motivoituntu oppimaan uusia tehtäviä ja kestät työssä myöskin rutiineja sekä toistoja
• Sinulta löytyy auto, jotta pääset kulkemaan julkisenkin liikenteen verkoston ulkopuolelle

Mikäli näistä edes kaksi täytyy, kannattaa laittaa hakemus! '

MIKSI KANNATTAA TYÖLLISTYÄ CLICKIN KAUTTA?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

MITEN HAEN?

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä, mutta kuitenkin viimeistään 2.6.2023 mennessä. Suositelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan heti ja työt voivat alkaa nopeastikkin. Jos hakulomakkeen täyttäminen ei inspiroi, voit myös laittaa CV:n suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja antaa myöskin Maiju Aarnio arkisin klo 9-16 puh. 050 411 0375.

Hakuaika 19.05.202309.06.2023

Kaipaatko lisätienestiä kesälle tai tykkäät tehdä lyhyttä keikkatyötä?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta TARJOILIJAA erilaisiin pitopalvelutilaisuuksiin lauantaipäiville heinä-elokuuksi.

Tarjoilijalle keikkatyötä on siis tarjolla heinä- ja elokuun lauantaipäiville. Työpäivät kestävät pääsääntöisesti 6-8h, mutta joskus työpäivä saattaa tilaisuuksien mukaan venyä. Pitopalvelutilaisuudet ovat kaikki Pirkanmaan alueella ja kulkeminen tapahtuu yrityksen pakettiautolla kohteisiin ja sieltä takaisin. Palkkaus tehtävään TES:n mukaan+mahdollinen kokemuslisä.

Keikka tarjoilijan tehtävään vaaditaan hygieniapassi. Hakijalta odotamme luotettavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Sinulta tulisi löytyä kokemusta tarjoilijan tehtävistä tai aikaisempaa kokemusta pitopalvelutyöstä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen ja kykyä nähdä tilanteita ennakoivasti. Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja sinulta löytyy aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Olet edustava ja nopea oppimaan. Pitopalvelukeikoilla sinulla on apuna kokenut tarjoilija eli saat nauttia töistä kivan työkaverin kanssa.

Kiinnostuitko tarjoilijan keikkatyöstä?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta, niin saadaan keikkavuorot lyötyä lukkoon. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää.

Hakuaika 19.05.202302.06.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön urakka-puolelle. Yritys tekee pääsääntöisesti uudisrakentamisen urakkakohteita.

Työssä ei ole erityisosaamista vaativia tehtäviä, mutta toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja hyvää oppimisen halua. Työ tehdään Tampereella ja sen lähimmissä ympäryskunnissa ja sitä tehdään akrisin klo 7-15.30.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan TES.n mukainen, kuitenkin voimme ottaa huomioon osaamistasosi palkkaa ajatellessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.05.202304.06.2023

Detector Oy on Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys, joka tarjoaa ja kehittää luotettavia ratkaisuja erilaisten tilojen kaasunvalvontatarpeisiin sekä henkilöturvallisuudesta huolehtimiseen. Olemme ainoa alan toimija, jolla on sekä tuotteille että palveluille Avainlippu merkkinä siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja palvelut ovat kotimaista alkuperää ja työllistävät Suomessa. Tuotteemme ja palvelumme on sertifioitu ISO 9001– ja ISO 14001 -johtamis- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.  
Lue lisää: www.detector.fi 

HUOLTOINSINÖÖRI

Yrityksessämme on avoinna mielenkiintoinen ja vaihteleva tehtävä, jossa huollat ja ylläpidät kaasunvalvontalaitteita lukuisissa asiakasyrityksissämme Varsinais-Suomen alueella. Yhteistyökumppaniyrityksemme on apunasi huolloissa, joten voit myös ohjata huoltotöitä tarpeen vaadittaessa heidän hoidettavakseen. Olet kuitenkin päävastuussa siitä, että Varsinais-Suomessa sijaitsevien asiakkaidemme kaasunvalvontalaitteet tulevat ajallaan huollettua joko sinun tai yhteistyökumppanin toimesta. Tehtäviisi lisäksi kuuluu huoltojen sopiminen asiakkaan kanssa sekä huollon jälkeinen dokumentointi tietojärjestelmään. Tärkeänä osana työnkuvaasi on huoltoliiketoimintamme kehittäminen. Laadit työohjeita ja koulutat henkilökuntaamme sekä yhteistyökumppaneitamme uusien laitteiden hallintaan.

SINULLA ON

• hyvä suomen ja kohtalainen tai hyvä englannin kielen taito
• ajokortti ja valmius matkustaa Varsinais-Suomen alueella
• kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet sosiaalinen henkilö
• tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri) tai työelämän kautta hankittu kokemus

Arvostamme aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiokohteista ja/tai elektroniikka-alasta sekä ruotsin kielen taitoa. Perehdytämme tehtävään hyvin, joten emme oleta, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kaasunvalvontalaitteista. Tärkeintä on asenne ja halu menestyä tehtävässä. Jos olet idearikas ja näkemyksellinen kehittäjä, olet juuri oikea henkilö huoltotiimimme vahvistukseksi!

TYÖYHTEISÖMME TARJOAA SINULLE

• turvatun työpaikan vakavaraisessa, suomalaisomisteisessa yrityksessä
• motivoituneet ja innostavat työtoverit ja kollegat
• mahdollisuuden urakehitykseen
• kattavat työsuhde-edut: laaja vapaa-ajan sekä sairausvakuutus, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, kulttuuri- ja liikuntaetuja, huoltoauton työmatkoja varten sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään

Tuntuiko tämä kiinnostavalta tehtävältä? Työsuhteen alkamisajankohdan voimme sopia yhdessä, mutta sinulla on toki mahdollisuus aloittaa uudessa tehtävässäsi myös välittömästi. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hakuaikaa on 4.6.23 asti, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9:00-16:00.

Hakuaika 17.05.202331.05.2023

Capri Green Group Oy on Maskulainen alansa uudehko toimija, jonka toiminta on nyt kovassa kasvussa. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella ja kauttamme hoituu kaikki piha- ja viheralueisiin liittyvät työt, suunnittelusta rakentamiseen ja hoitotöihin. Asiakaskohteitamme ovat yksityispihat, taloyhtiöt, yritykset ja kaupungit. Palvelumme soveltuvat yksityisille henkilöille ja yrityksille sekä kertaluontoisina että jatkuvina sopimuksina. Katso lisää: https://www.vihertyo-capri.com/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää KIVITYÖTAITOISTA VIHERRAKENTAJAA. Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa–meillä aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia ratkaisee. Työpäiväsi voivat koostua mm. pihakivetystöistä, viherrakentamisesta tai näihin liittyvistä hoito- tai huoltotöistä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomenkielentaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Arvostamme kasvitietämystä, alankoulutusta sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja loistavassa työtiimissä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 17.05.202302.06.2023

Aloitteleva palveluvastaava, kokoaikainen (Tampere)

Oletko siivouksesta kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta?

Siivousalan asiakkaamme etsii PALVELUVASTAAVAA. Palveluvastaavana päätehtäväsi on uusien työntekijöiden perehdyttäminen työkohteissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa siivoojien perehdyttäminen sekä harvoin tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan. Tämä positio on normaalia palveluvastaavan tehtävää kapeampi toimivastuiltaan, joten ehdit keskittymään hyvin siihen kokonaisuuteen, mikä vastuullasi on, koska meillä on tahtotila, että jokainen voisi tehdä työnsä hyvin, eikä tarvitsi yrittää kantaa kokonaisvastuuta monesta eri tehtävästä.

Työvuorosi alkaa joustavasti klo 6.30-9.00 välillä eikä tässä työssä ole ilta-tai viikonloppupäivystystä! Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelua TES:ä noudattaen kuitenkin noin 13-15€/h. Mahdolliset ylityöt maksetaan normaalisti. Työtehtävässä tulee ajoa työautolla työkohteiden välillä, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa. Ei haittaa, vaikket kaikkea vielä osaakaan. Tärkeintä on halu oppia ja olla osa tiimiä.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


------------------------

Asiakkaamme on Pirkanmaalainen siivousalan konkaritoimija, jolle tärkeintä on asiakkaiden hyvä palveleminen, työn korkea laatu sekä työntekijöiden viihtyvyys. Yritys tekee siivousta mm. porras-, koti- sekä toimistokohteissa.

Hakuaika 17.05.202331.05.2023

Pitkäaikainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimeen tarttuvaa OSA-AIKAISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaan Tammiston toimipisteeseensä. Olemme tehneet yhteistyöstä tämän asiakasyrityksen kanssa useamman vuoden ajan ja voimme vakuuttaa, että tämä on mukava paikka olla töissä!

Työvuoroja tulee olemaan ainakin kaksi päivää viikossa työvuorojen sijoittuessa maanantaille ja tiistaille klo 8-16 välille. Työvuoroja saattaa olla välillä myös keskiviikkoisin klo 8-16 välillä. Kesälomien aikaan sinun on mahdollista työskennellä kokopäiväisesti.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten mm. tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus, lähetys sekä hyllyttäminen työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työtehtävät pitävät sisällään myös tavaratietojen syöttämistä järjestelmiin ja pienissä määrin asiakaspalvelua puhelimitse sekä kasvokkain. Pääset osaksi ammattitaitoista ja pientä työtiimiä.

Emme edellytä hakijalta aiempaa kokemusta varastossa työskentelystä tai trukilla ajamisesta. Tärkeämpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta työtä kohtaan, aloitetekykyä sekä reippautta! Saat työtehtäviin erittäin kattavan perehdytyksen. Edellytämme valitulta henkilöltä erinomaista suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme myös kohtuullisen englannin kielen osaamisen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä ja työssä voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.05.202331.05.2023

Etsimme aloittelevia sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Clickin Teemu Mustoselta arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin.

Odotamme hakijoilta vähintään CE-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, ne voidaan kuitenkin kouluttaa ennen töiden alkamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 17.05.202331.05.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle kesälomasijaisuuteen! Kesälomasijaisuus alkaa kesäkuun alussa ja kestää noin heinäkuun puoliväliin asti.

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-7:30, mutta voit myös itse vaikuttaa työpäivien aloitusajankohtaan. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta ajoittain ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• luotettavan ja reilun työpaikan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Hakuaikaa 31.5.23 asti, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Etsimme KESÄTÖIHIN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde on määräaikainen, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaisempaan työsuhteeseen.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti riippuen työvaiheista. Sinun pääasiallinen tehtäväsi on kuitenkin mallipalojen hiominen, jolloin tulet käyttämään paljon esim. käsihiontakonetta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla normaalisti ma-pe ja klo 7–15 välillä. Palkkasi määräytyy TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus työkaluista sekä tuotannon eri laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan superihminen, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/KONEENKÄYTTÄJÄÄ Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsopimuksella, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen tehtäväsi on massakoneen käyttäminen, mutta osallistut myös aktiivisesti muihin tuotannon avustaviin tehtäviin, jotka liittyvät tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamiseen riippuen työvaiheesta. Massakoneen käyttäminen perehdytetään sinulle, mutta normaalisti koneen käyttäminen liittyy asetusten säätämiseen (esimerkiksi värien, viskositeetin ja tasaisuuden tarkkailemiseen). Töitä tehdään asiakasyrityksen Rymättylän tehtaalla ma-pe ja klo 7–15 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus erilaisista koneista/laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 17.05.202304.06.2023

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Eduksi katsotaan kokemus Domus-ohjelmistosta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202302.06.2023

Kuorma-autonkuljettaja -toistaiseksi (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan, josta lähdetään aamulla suoraan omalle lenkille. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Palkka aloittelevammalla kuljettajalla on 2500-3000€/kk. Lisäksi yrityksessä maksetaan ylityöt sekä päivärahat normaalisti AKT TES:n mukaisesti.

Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava. Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 16.05.202301.06.2023

Putkiasentaja -toistaiseksi (Orivesi)

Etsimme nyt asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuus. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerkiksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään muutaman vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Olisi todella hienoa, jos sinulta löytyisi muutakin rakennusalan osaamista tai kädentaitoja. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.Hakuaika 16.05.202330.05.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita purkutyöntekijöitä Lahteen!

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset sisäleikkipuiston purkuun liittyvät työtehtävät. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja kertyy 37,5 tuntia viikossa. Tämän keikan kestoksi on arvioitu kaksi viikkoa, mutta reippaalle työntekijälle saattaa olla keikkoja myös jatkossa.

Emme vaadi koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista, vaan odotamme hakijoilta erityisesti hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta. Arvostamme joustavuutta ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.05.202330.05.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset tekemään kunnallistekniikan puolen hommia kuten viemärilinjojen korjauksia ja uusien rakentamista. Kuopan kaivuuta sadevesiviemäreille, putkille ja salaojille yms. Mahdollisesti myös omakotitalojen pohjatöitä. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla tai Uudenmaan alueella ja lisäksi halutessasi on mahdollisuus myös reissuhommiin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta kunnallistekniikan puolen hommista. Muu soveltuva työkokemus katsotaan myös eduksi. 3D-osaaminen olisi hyvä olla, mutta ei ole täysin välttämätöntä.

Tarjoamme kilpailukykyisen osaamista vastaavan palkkauksen. Hyvälle tekijälle on halutessa mahdollisuus vakituiseen ympärivuotiseen työsuhteeseen. Pääset uudenkarhean koneen puikkoihin ja osaksi kasvavaa yritystä. Kyseessä on kokoaikainen työ 40h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 30.05.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 15.05.202302.06.2023

Oletko vasta valmistunut puheterapeutti tai jo alalta työkokemusta hankkinut osaaja?

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme puheterapeutin pätevyyden omaavaa henkilöä. Puheterapeuttina sinä toimit yhteistyössä kokeneen kollegan kanssa. Puheterapeutin työtä tehdään monenlaisissa ympäristöissä ja monenlaisten ihmisten kanssa normaaleissa arkiympäristöissä esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa tai vaikka asiakkaan kotona. Puheterapeuttina sinä pääset kiertämään kohteita omalla autolla ja auttamaan asiakkaitasi eri kohteissa. Puheterapeuttina sinä autat lapsia, nuoria tai aikuisia. Puheterapeuttina pääset vähintään kerran kuussa työnohjaukseen ja vuosittain pääset osallistumaan työnantajan tarjoamaan koulutukseen.

Edellytämme hakijalta:
-Filosofian maisterin tutkintoa
-Laillistetun puheterapeutin pätevyyttä
-Rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevälle, laki (504/2010, 3 §)
-Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme hakijalle:
-Asiakastyön, johon pääset vaikuttamaan oman kiinnostuksen mukaan
-Joustavuutta työaikoihin
-Etätyömahdollisuuden sovitusti
-Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet
-Terveysvakuutuksen
-Lounas- ja liikuntaedun
-Kokeneen kollegan tuen oman työn tueksi

Puheterapeutin tehtävässä noudatetaan terveyspalvelualan työehtosopimusta. Palkka tehtävässä määräytyy puheterapialiiton palkkaehtojen mukaan. Tehtävässä huomioidaan mahdollinen kokemuslisä ja hakijan oma palkkatoive kyseiseen tehtävään.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 15.05.202304.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 11.05.202331.05.2023

Hei sinä ammattitaitoinen kivityöntekijä!
Haluaisitko yhdistää työssäsi työnjohdon tehtävät sekä osaamisesi kivitöiden parissa?

Etsimme nyt asiakkaallemme käytännön kivitöihin osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereella ja ovat enimmäkseen Tampereen kaupungin työmaita. Työt alkavat juhannuksen jälkeen ja työtunteja on 40 h/vko.

Tehtäviisi kuuluu käytännön kivitöiden lisäksi mm. työjärjestyksen suunnittelu sekä työmaasta huolehtiminen ja ohjeistus työmaalla. Lisäksi osallistut työmaalla viestintään asiakkaan kanssa sekä toimit mahdollisesti myös esihenkilönä. Huolehdit kerrallaan 1-2 työmaan käytännön asioiden sujuvuudesta.

Tehtävässä pääset käyttämään itsenäistä työotettasi monipuolisesti sekä nauttimaan kannustavasta urakkapalkkauksesta. Tässä joustavassa ja ketterässä organisaatiossa myös työajat ovat joustavat ja työporukka sopivan rentoa.

Alan koulutus ja vuoden-parin työkokemus antavat hyvät valmiudet työhön. Lisäksi tarttuva asenne, kokonaisuuksien hahmotuskyky ja hyvä fyysinen kunto siivittävät tehtävässä menestymisen.

Olisiko tässä sinulle sopiva haaste? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemus ja CV sähköpostitse Henna Tervolle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 11.05.202304.06.2023

Geo-Master Oy on erikoistunut geotekniikkaan, pohjarakentamiseen sekä mittaustekniikkaan ja omaamme pitkät perinteet infra-alalta aina vuodesta 1984 asti. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen aina Hangosta ja Ahvenanmaalta pohjoisimpaan Suomeen saakka. Tuotamme korkeatasoisia palveluita esim. kiinteistön omistajille, rakennuttajille ja urakoitsijoille oli sitten kyseessä pientalotyömaa tai Suomen suurimmat ja vaativimmat rakennushankkeet. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme POHJARAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme!

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia pohjarakennesuunnittelijana kiinteistöjen uudis- ja korjausrakentamishankkeissa tai infrasuunnittelutehtävissä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun Skanssin läheisyydessä.

Mitä toivomme sinulta?
• Hallitset alalla yleisesti käytössä olevat suunnitteluohjelmistot.
• Aikaisempaa alalle soveltuvaa koulutusta (esim. DI, insinööri AMK/YAMK tai muu infra-alan koulutus) ja työkokemus suunnittelutehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta.
• Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, luotettavuutta, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työsuhteen
• Etätyöskentelymahdollisuuden työtilanteen sen salliessa
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kilpailukykyisen kuukausipalkan (kuuntelemme palkkatoiveita) ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi (sisältäen CV:n ja palkkatoiveen) sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan) ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 11.05.202304.06.2023

Etsimme RAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä perehdytysjakson päätyttyä. Asiakasyrityksemme omaa yli 30 vuoden vankan kokemuksen rakentamisen konsulttitehtävistä.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia rakenneteknisenä asiantuntijana/suunnittelijana uudis- ja korjaushankkeissa, asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöissä. Olet tärkeä lenkki kehittyvässä asiantuntijatiimissä. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja asiakasyrityksen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Mitä toivomme sinulta?
• Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista, rakentamiseen liittyvien standardien tuntemusta sekä laskentataitoa rakenteiden mitoituksiin.
• Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri ja omaat hyvän suomen kielen taidon.
• Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, luotettavuutta, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työsuhteen
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan (kuuntelemme palkkatoiveita) ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitusajankohdasta sovitaan erikseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi (sisältäen CV:n ja palkkatoiveen) sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan) ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 11.05.202301.06.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee saneerausurakoita mm. toimistotiloihin. Nyt tarvetta on Tampereen keskustaan työmaalle vähintään 3 kuukauden projektiin työntekijälle. Työ alkaa kesä-heinäkuun aikana. Tarkempi aloitusaikataulu varmistuu joidenkin viikkojen sisällä.

Työtehtävät kohteissa koostuvat uusien sähkövetojen tekemisestä sekä sähkökeskuksien kytkennästä. Tilasta on purettu jo vanhat sähköt kokonaisuudesssan pois. Työ on kokonaisvaltaista sähköosaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään työmaalla yksin.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus sekä oma auto. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja kykyä hallita kokoonaisuutena sähkötyöt kohteessa. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla itsenäinen työ. Yrityksessä on kätössä sähköistysalan TES. Työtä tehdään 40h/vko klo 7-15.30. Tarjoamme työntekijälle tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut, vähintään TES:n mukaisen korvauksen työstä sekä helposti lähestyttävän organisaation.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 10.05.202308.06.2023

Oletko sinä ahkera, kädentaitoinen ja kokenut tekijä kiinteistöhommissa?

Etsimme asiakasyrityksellemme Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy:lle KIINTEISTÖNHUOLTAJAA vakituiseen työtehtävään. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy on kiinteistönhoitoon panostava yhtiö, jolla on huoltokohteina asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, teollisuuskiinteistöjä sekä muita erilaisia palvelukohteita Valkeakosken alueella. Lisätietoa yrityksestä: https://www.valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi/

Kiinteistönhuoltajanana sinä hoidat ja huollat kiinteistöjä sekä niiden piha-alueita. Työtehtäviin kuuluu siis sisä- ja ulkotyöt. Perustöitä ovat kiinteistön tekniset perushuoltotyöt kuten ilmanvaihto- ja lämmityslaitteiden säätäminen, piha-alueiden ylläpito esimerkiksi nurmen leikkuu ja lumityöt. Lisäksi tärkeää on huolehtia kiinteistön ympäristön siisteydestä ja turvallisuudesta. Vaihtelevasti tulee kiinteistön korjaustöitä, joissa ei edellytetä erikoisosaamista tai työlupia, esimerkiksi sulakkeiden vaihto tai vesikalusteiden kuten hanojen huolto. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00–15.00 välillä. Viikonloppuna tapahtuvat huolto- ja korjaustyöt hoitaa päivystäjä. Palkkaus tehtävään kiinteistöpalvelu-alan työehtosopimuksen mukaan. Hakijan palkkatoive otetaan huomioon.

Edellytämme hakijalta:
-Aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuolto tehtävistä
-Ahkeraa asennetta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä
-Halua oppia uutta ja kehittyä yrityksessä
-Joustavuutta
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
-B-ajokorttia

Tarjoamme hakijalle:
-Monipuoliset ja selkeät työtehtävät, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan
-Säännölliset ja selkeät työajat
-Ajanmukaiset ja työhön vaadittavat koneet ja laitteet
-Mukavan ja yhteistyöhaluisen tiimin tuen

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 10.05.202310.06.2023

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme toimeliaaseen joukkoonsa AJOKORTILLISTA KOTISIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään ja Riihimäen siivouskohteisiin.

Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi! Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat Hyvinkää-Riihimäki akselilla ja töitä tehdään arkisin 20-25 tuntia viikossa. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi, mutta arki-illat sekä viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työ on vakituinen.

Miksi töihin Pika Puhtaudelle?
• pitkäaikainen työpaikka reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin
• saat kattavan perehdytyksen työhön ensimmäisestä päivästä saakka sekä luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä voimassa olevaa b-ajokorttia, jotta pystyt kulkemaan siivouskohteisiin yrityksen autolla. Yrityksen päätoimipiste sijaistee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pitäjänmäessä.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Kia Holopaiselta, p. 050 411 0651. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 09.05.202309.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 04.05.202304.06.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 02.05.202302.06.2023

Asiakasyrityksemme etsii osaavaa sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.

Kyseessä on vakavarainen sähkö- ja teletöihin sekä IT-palveluihin erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys. Yrityksen monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm. sähköasennukset, tietoverkkoasennukset, AV- järjestelmät, teleasennukset ja valokuituasennukset sekä niiden suunnittelutyöt.

Tässä tehtävässä sähköasentajana vastaat itsenäisesti asennustöiden, suunnitelmien sekä asiakirjojen toteutumisesta standardien mukaisesti. Työkohteet ovat monipuolisia ja pääset hyödyntämään omia taitojasi niin perussähkötöissä, toimitilakohteissa kuin myös konesaleissa ja voimalaitoksissa.

Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta tämän lisäksi toivomme sinulta myös valmiutta lähteä silloin tällöin tarvittaessa muutamaksi päiväksi reissuhommiin.

Odotamme hakijalta:
• sähköalalle soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta itsenäisestä työstä useamman vuoden ajalta
• asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?
• vakituisen ja mielenkiintoisen työn monipuolisissa sähköalan tehtävissä
• laadukkaat työvälineet sekä ennen kaikkea mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi!
• kattavat työterveyshuollon palvelut
• työaikapankin käyttöön

Palkkaus on kilpailukykyinen ja määräytyy oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Reissutöistä maksetaan asianmukaiset korvaukset.

Älä aikaile hakemuksen täyttämisen kanssa! Sen voit lähettää oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemuksesi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Kia Holopaiselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopaiselta arkisin 9-16 välisenä aikana puhelimitse numerosta 050 411 0651.

Hakuaika 02.05.202302.06.2023

Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Ravintola tarjoaa joka arkipäivä maittavan ja tukevan lounaan sekä lounasajan ulkopuolella asiakkaiden on mahdollista valita annoksensa À la carte -listalta. Täällä asiakkaat saavat taatusti nälkänsä sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Ravintolassa on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia. Asiakkaita viihdyttää myös satunnaisesti ravintolassa esiintyvät artistivieraat.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme kotiruokaa valmistavaa kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon, kauppakeskus Saaressa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen, ruoan valmistus sekä tarvittaessa myös salin puolella avustaminen kiirehuipuissa.

Ideaalihakijamme on:
• ennen kaikkea motivoitunut kokki, joka voi olla jo kokemusta kerryttänyt tekijä tai uraansa aloitteleva, jolla on aito halu kehittyä työssään
• hyvän paineensietokyvyn omaava tiimipelaaja, joka on valmis auttamaan työkaveria
• oma-aloitteinen
• sujuvasti suomen kieltä puhuva

Tarjoamme sinulle mielekkään, kokoaikaisen työn 37.5h/viikko aidosti mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Työvuorot määräytyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli voisit olla hakemamme kokki, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Palkkaus määräytyy oman osaamisen ja kokemuksesi mukaan, joten liitäthän palkkatoiveesi rohkeasti hakemuksen yhteyteen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopaiselta p. 050 411 0651. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Vastaan kysymyksiin myös sähköpostitse, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.05.202308.06.2023

Hei taloushallinnon ammattilainen!
Haluatko osaksi tiivistä ja auttavaista työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa? Lämminhenkinen asiakasyrityksemme saattaa etsiä juuri sinua!

Haemme nyt tilinpäätöstaitoista taloushallinnon osaajaa PK TOIMISTO JA TILIPALVELUT OY:n ammattitaitoiseen porukkaan. Yritys toimii Sastamalassa viihtyisissä toimitiloissa ja palvelee asiakkaitaan vankalla kokemuksella. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.pktoimisto.fi.

Taloushallinnon osaajana pääset hoitamaan asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu yritysten kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten ja kuukausiraporttien tekeminen, laskutus ja myyntireskontran hoito sekä palkanlaskenta. Lisäksi autat ja tuet asiakkaitasi päätöksenteossa ja tulevaisuuden suunnittelussa luotetun kumppanin ja asiantuntijan roolissa. Ohjelmistoina yrityksessä on käytössä Visma Fivaldi sekä Fennoa.

Tehtävä tarjoaa sinulle:
• monipuoliset työtehtävät ja tilaisuuden oppia uutta
• koulutusmahdollisuuden
• joustavat työajat
• auttavaisen ja mukavan työyhteisön tuen
• hyvän työterveyshuollon sekä sairaskuluvakuutuksen

Tulevalta tiimin jäseneltä toivomme:
• useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
• tilinpäätöstaitoa
• tradenomin tai merkonomin koulutusta
• tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• lisäksi KLT- ja/tai PHT-tutkinnot ovat sinulle eduksi

Työt alkavat kevään/kesän aikana. Työsuhde on vakituinen ja työ voi olla osa-aikaista tai kokoaikaista sen mukaan, mikä sinulle parhaiten sopii. Yrityksessä on myös osittainen etätyömahdollisuus osaavalle tekijälle ensimmäisen puolen vuoden jälkeen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 25.04.202308.06.2023

Haluatko olla mukana luomassa energia-alan tulevaisuutta teknologian pioneerien kanssa? Kiehtooko sinua energiasektorin murros ja uusiutuvien energianlähteiden talteenotto? Hyppää mukaan energiamurroksen nousukiitoon ja pidä hatusta kiinni!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Enico Oy:lle innostunutta ja myyntihenkistä myyntipäällikköä osaksi kasvavaa tiimiä. Enico Oy on suomalainen energianvarastointiratkaisujen edelläkävijä, joka tarjoaa ratkaisuja energian varastointiin sekä tueksi vihreään siirtymään. Enico Oy tekee tiivistä yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa ja ponnistaa Suomesta kansainvälisesti merkittäväksi akkuteknologian toimittajaksi. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.enico.fi.

Myyntipäällikkönä Enico Oy:llä pääset seuraamaan energia-alan murrosta näköalapaikalta. Työsi muodostuu erilaisista myynnin tehtävistä, kuten asiakastapaamisista ja asiakassuhteiden hoitamisesta, asiakashankinnasta, markkinoinnin tehtävistä sekä viestinnästä eri sidosryhmien välillä. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yrityksen johtohenkilöiden kanssa sekä viestimään aktiivisesti yli yritysrajojen ulottuvalle tiimille. Tukenasi on aina joustava, rento ja huumorintajuinen työyhteisö.

Työpaikka Enico Oy:llä tarjoaa sinulle:
• ponnahduslaudan myyntiuralle yhdessä teknologiasektorin mielenkiintoisimmista yrityksistä
• kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia yrityksen kasvun mukana
• suuren organisaation kyvyt ja pienen yrityksen ilmapiirin ja joustavuuden
• itsenäisen ja merkityksellisen työn lämminhenkisessä ja elämänmyönteisessä työporukassa
• kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
• osittaisen etätyömahdollisuuden
• erittäin kannustavan palkkauksen

Työssä menestymiseen siivittää:
• sähköteknisen, teknis-kaupallisen tai kaupan alan vähintään AMK-tasoinen koulutus
• kiinnostus energiamurroksen megatrendiä ja sen teknologioita kohtaan
• myyntihenkisyys ja/tai kokemus myyntityöstä
• oma-aloitteisuus, sinnikkyys ja positiivisuus
• sujuva englannin kielen taito

Lisäksi ruotsin kielen taito ja jonkin asiakashallintaohjelmiston perusosaaminen ovat sinulle eduksi. Työ alkaa kesän aikana tai alkusyksystä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Tule mukaan tulevaisuuden energiasektorin kärkijoukkoihin ja hae työpaikkaan jo tänään! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Henna Tervolta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 08.05.202308.06.2023

Viihtyisitkö työssä, jossa pääsisit käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja nauttimaan aamu- ja iltavuorojen tuomasta vaihtelusta? Etsimme nyt ammattitaitoista ja tiimihenkistä kokkia vakituiseen työsuhteeseen Mutalan Helmen hurmaavaan miljööseen!

Mutalan Helmi on Ylöjärvellä tunnelmallisessa maalaisrakennuksessa sijaitseva lämminhenkinen ja suosittu lounas- ja a la carte ravintola, joka järjestää noin kerran kuussa myös karaokea ja esiintyjäiltoja. Kesäisin kahvila-ravintola palvelee asiakkaitaan myös terassilla. Lisätietoa yrityksestä löydät kotisivuilta www.mutalanhelmi.fi.

Kokkina Mutalan Helmessä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Kahvila-ravintola tarjoaa aamupalaa, lounasta ja a la carte annoksia. Ruuat valmistetaan pääosin alusta asti itse, joten pääset käyttämään osaamistasi raaka-aineiden käsittelyssä. Lisäksi työhön kuuluu myös tilausruokien ja leivonnaisten valmistusta sekä tarvittaessa auttamista myös salin puolella ja asiakaspalvelussa.

Kokemus kokin tehtävistä sekä vastuullinen, ammattiylpeä ja reipas asenne ovat parhaat välineesi tähän tehtävään. Työ tarjoaa osaavalle tekijälle etenemismahdollisuuden vuoropäällikön tehtäviin ja ravintolapäällikön oikeaksi kädeksi.

Työt on mahdollista aloittaa jo kesän aikana tai vasta syksyllä sen mukaan miten sinulle sopii. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa 30-40 h/vko. Yrityksessä on käytössä työaikapankki, joka tuo joustavuutta työaikoihin. Ihmisläheinen meininki, tutut vakiasiakkaat sekä vapaus ideoida tuovat oman mausteensa työpäiviisi.

Kuulostaako ihan sinun paikaltasi? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Ei suoria yhteydenottoja Mutalan Helmeen. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 09.05.202308.06.2023

Kiinnostutko työtehtävistä, joissa pääset yhdistämään sähköalan ammattiosaamisesi sekä kiinnostuksesi autoihin? Haluatko päästä tekemään jotain ihan muuta kuin pistorasioiden asennusta? Tässä olisi mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä raskaan kaluston parissa!

Haemme nyt asiakkaallemme huolellista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen raskaan kaluston pariin. Työ tehdään yrityksen toimipisteellä Nokialla. Työtehtäviisi kuuluu raskaan kaluston sähköasennukset sekä hälytyslaitteiden asennukset. Työ tehdään arkisin klo 8-16 välillä ja työtunteja on 37,5 h/vko.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta, tarkkuutta sekä taitoa käyttää sähköpiirustuksia apuna työssäsi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi sähköasentaja tai vaikka mekaniikka-asentaja. Työkokemus sähkö- tai autosähköasentajan tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta jo tänään, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 09.05.202308.06.2023

Viihdytkö itsenäisessä asennustyössä rennon työporukan ympäröimänä? Haetko työtä, jossa pääset hyödyntämään metalli- tai asennuspuolen kokemustasi ja työskentelemään raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle. Työ on raskaan kaluston varustelun parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työ tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Työtunteja on 37,5 h/vko.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Alan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Esimerkiksi kokemus kokoonpano- tai asennustöistä tai autojen rassailusta harrastuksena antaa jo hyvän pohjan työssä menestymiseen! Hitsaustaito on tarpeellinen, mutta hitsausluokat eivät ole välttämättömät. Myös C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys ovat työssä hyödyksi, mutta eivät lainkaan pakollisia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua