Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.04.202122.04.2021

Tammerbitumi Oy on perinteikäs tamperelainen bitumikattojen asentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Yritys urakoi bitumikattojen saneerauksia jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu paremmin yritykseen sivuilla: https://www.tammerbitumi.fi/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta bitumikattoeristäjää kesäkaudelle 2021. Työt alkavat toukokuussa ja työtä on tarjolla loka-marraskuulle asti.

Työtehtäviin kuuluu bitumieristeiden asentaminen sekä isoimmilla työmailla vanhojen eristysten purkaminen ja villaeristeiden asentaminen. Työmaat sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristeiden asentamisesta. Työssä tarvitaan tulityöturva- sekä työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa töiden sujumista. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitsee omaa autoa ja voimassa oleva B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7:00-15:30, helteisinä päivinä työt aloitetaan mahdollisesti jo aiemmin aamulla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Tammerbitumi Oy:lle.

Hakuaika 09.04.202118.04.2021

Asiakkaamme on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Yritys huoltaa hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Etsimme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on varaston puolella tavaroiden vastaanotto, purku ja hyllytys sekä lähtevän tavaran keräily ja pakkaus. Edellä mainittujen lisäksi vastaat verkkokaupan päivittämisestä sekä muista toimiston yleisistä tehtävistä taloushallintoa lukuun ottamatta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Ajokortti ja ajantasaiset tietotekniset taidot ovat edellytys työskentelylle.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työympäristössä jossa sinulla on koko työyhteisön tuki. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 09.04.202118.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 09.04.202125.04.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt tuotantotyöntekijää Loimaalle. Tehtävässä toimit pääasiassa tuotannon liimauslinjalla, jossa mm. käytät liimauskonetta ja huolehdit tarvittavista materiaalilisäyksistä. Tehtävä vaatii tarkkuutta sekä hyvää hahmotuskykyä. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen.
Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus.
Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 09.04.202125.04.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt tuotantotyöntekijää Loimaalle. Tehtävässä toimit pääasiassa tuotannon kittauslinjalla, jossa mm. huolehdit oksien kittaamisesta. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 08.04.202122.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme BETONIELEMENTTIVALMISTAJIA Koskelle elokuun loppuun asti kestävään työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat elementtituotannon monipuoliset työt, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Työtehtäviä on mahdollista suhteuttaa oman osaamisesi mukaan. Työtä tehdään kuivissa ja lämpimissä tuotantotiloissa tehdasympäristössä.

Työssä menestyt, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Huolellinen ja itsenäinen työote ovat avaintekijöitä tässä tehtävässä, sekä toivomme myös tarvittaessa joustavuutta työajoissa.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa pikimmiten täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 08.04.202129.04.2021

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme itsenäiseen työhön kykeneviä maalareita määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ulko- ja sisämaalaustöitä erilaisissa saneerauskohteissa.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä ja hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30.

Eduksesi luemme:
• monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
• kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
• hyvät yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle työn vakaassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja vaihtelevia maalarin työtehtäviä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 08.04.202123.04.2021

Haemme nyt TYÖNJOHTAJAA laivateollisuuteen. Kyseessä on Turun telakalla pääasiallisesti toimiva suomalainen yritys, joka tekee laivoihin eristys- ja peltitöitä.

Tehtävässäsi olet vastuussa yhdessä yrityksen johdon kanssa mm. työn suunnittelusta, materiaalihallinnasta, työturvallisuudesta, työnsujuvuudesta ja valvonnasta. Työskentelet tiivissä yhteistyössä yrityksen johdon, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-15 välillä.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen esimiestyöstä ja vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin toimeen tarttuvaa työoskentelyotetta, hyviä tietoteknisiätaitoja sekä kykyä organisoida asioita ja löytää ratkasuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Perehdytämme alaan ja tehtävään hyvin ja työskentely tapahtuu alussa kokeneemman työnjohtajan kanssa. Huomioimme siis myös uran alkuvaiheessa olevat innokkaat tekijät!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Haemme asiakkaallemme nopealla aikataululla KASETTIAUTONKULJETTAJAA Varsinais-Suomen alueella tapahtuvaan maansiirtotyöhön.

Asiakasyrtiyksemme palveluntarjonta on laaja, joten työtehtävät vaihtelevat tilauksista riippuen. Pääasiassa päivät kuitekin koostuvat maansiirtoajosta Turun alueella. Työ saattaa pitää sisällään ajoittain myös kuorma-autolla ajoa. Työskentely tapahtuu ma-pe, sijoittuu pääosin klo 6 - 18 välillä ja työtunnit 80h/2viikkoa.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
• ennen kaikkea oma-aloitteista ja vastuullista tapaa työskennellä,
• CE-ajokorttia,
• voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä
• piirturikorttia.

Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työmaat ovat sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattianpäällystäjän tehtävät painottuen laminaattiasennuksiinn ja pitää sisällään kaiken alustustöistä vimeistelyyn (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Haastatteluihin kutsutaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta, iloista ja aurinkoista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteesesn!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset kahvilan työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö.

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ma-pe klo 8:30-18:00 ja lauantaisin klo 9-16. Sunnuntait ovat aina vapaat. Työtuntimääriä on pääsäntöisesti 37.5h/viikko. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista ja iloista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin. Työmaat kestävät pitkälle vuoteen 2021.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt pitävät ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 23.4.21 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesälomatuuraajaksi huhti-elokuun ajalle. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen, riippuen tietenkin myös työntekijän omasta tilanteesta.

Tehtävä sisältää elintarvikejakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 06:00 - 18:00 välille. Työaika 80h/2 viikkoa, mutta saattaa sisältää kuljetusalalle tyypillisesti myös ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

TerhiTec Oy valmistaa Rymättylässä täysin uppoamattomia Terhi ABS-­veneitä. Ainutlaatuisella kaksikerroksisella ABS-rakenteella ja polyuretaaniväliaineella saadaan aikaan pitkäikäinen ja helppohoitoinen vene. Laaja venemallisto käsittää Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet, yhteensä 28 eri mallia. Terhi­ veneitä on valmistettu jo 42 vuoden ajan ja yli 200.000 kappaletta.

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia. Yhtiö on valmistanut jo yli 215.000 venettä vuodesta 1972. Yhtiö valmistaa tänä vuonna noin 5,000 venettä kolmessa tehtaassa Suomessa. TerhiTec on ainoa eurooppalainen venevalmistaja joka pystyy valmistamaan veneitä kolmesta eri materiaalista; ABS-muoviset Terhi-veneet, lasikuituiset SeaStar-veneet sekä alumiini-pohjaiset Silver AluFibre™-veneet. TerhiTec Oy on ISO9001 laatusertifioitu valmistaja.

Lisätietoja yrityksestämme https://www.terhi.fi/

-----

TerhiTec Oy etsii voimakkaan kasvun tueksi veneenrakennustehtäviin TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylän tehtaalle!

Tuotantotyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti korkealaatuisten Terhi-veneiden valmistusprosessin eri vaiheissa esimerkiksi kokoonpano, vaahdotus, viimeistely, moottoriasennus. Työskentely tapahtuu arkisin klo 6-14 yhdessä vuorossa 40h/viikko. Tuotantomäärien kasvaessa myös vuorotyö on mahdollista.

Nyt etsitään rautaista asennetta ja loistavaa tyyppiä! Tärkeintä on aito kiinnostus ja innostus alaa kohtaan, halu sitoutua pitkäaikaisesti sekä kova nälkä kehittyä veneenrakennusalan huippuosaajaksi. Kädentaidot olet voinut hankkia joko työelämässä erilaisilta aloilta tai vaikka ihan harrastepuolelta. Jos tunnistat nämä ominaisuudet itsestäsi, me hoidamme sitten loput. Meillä on siistit työtilat, kattava perehdytys, motivoiva palkkaus tuotantopalkkioineen sekä erityiset TerhiTecin työsuhde-edut. Jotkut työvaiheet ovat fyysisesti kuormittavia ja pitävät sisällään raskaita nostoja, mutta työnkierron avulla pidetään huolta työn kuormittavuustekijöistä.

Oletko etsimämme innostunut tiimipeluri? Hae tehtävään jo tänään alla olevasta linkistä! Hakuaikaa on 21.4.21 asti, mutta paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut ja kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. TerhiTec Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon!

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen, aikaisemman kokemuksen CNC-koneistuksesta ja/tai -sorvauksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaidon. Käytössä yrityksellä on Master- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Kaikista tärkeintä kuitenkin on aito kiinnostus alaa kohtaa, joten hae rohkeasti tehtävään! Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Pokkiselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytointiprosessia hotiaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen puh. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Kuuskoneistus Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Etsimme nyt monipuolista PUUSEPPÄÄ asiakasyrityksellemme Turun läheisyydessä sijaitsevaan puusepänliikkeeseen!

Asiakasyrityksemme palveluntarjonta erittäin monipuolinen ja tästä syystä myös päivät ovat vaihtelevia. Valmistettavat tuotteet voivat olla alihankintana tehtäviä isompia sarjoja tai esimerkiksi mittatilauksena valmistettavia yksittäiskappaleita niin yksityisille kuin yrityksillekkin. Työskentely tapahtuu ma-pe yhdessä vuorossa. Odotamme hakijalta puusepän ammatillista koulutusta ja/tai työkokemusta puusepän töistä. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä aitoa halua tehdä puusepän töitä modernilla otteella!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tehtävässä on aito mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen vakituiseksi työntekijäksi tilanteesta riippuen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0375

Hakuaika 07.04.202125.04.2021

Haemme nyt ilmastointi-/lämpöpumppuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista asennus- huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat, tulevat ammattilaiset.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 07.04.202102.05.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme jäteautonkuljettajaa kesäajaksi. Työajot tapahtuvat Tampereelta käsin Ylöjärvelle, Vesilahdelle, Pälkäneelle ja Kuhmalahdelle. Työt aloitetaan huhti–toukokuussa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla elokuun loppuun asti ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ voi sopia kuitenkin myös aloittelevalle jäteautonkuljettajalle, sillä työhön saa hyvän perehdytyksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja reipasta asennetta.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti 8 tuntia päivässä klo 6:00-14:00 välisenä aikana. Työajot hoidetaan urakkaperusteisesti, joten työajoista on mahdollista joustaa. Palkkauksessa noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 06.04.202120.04.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille tarjoilijaa, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tilauksien vastaanottaminen, tarjoilu ja asiakkaiden laskuttaminen.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä ja omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme englannin kielen taidon ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta, joustavuutta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 06.04.202120.04.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille kokkia, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Kesäsesongin aikana huhtikuun puolestavälistä aina syyskuun loppuun asti kattaukseen kuuluu A la carte -lista ja mahdollisuuksien mukaan myöskin tapahtuma tyyppisesti esimerkiksi kokouksiin lounastarjoilua.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta alalta, sekä omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen A la carte ruuan valmistamisesta ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta ja aitoa halua kokata makuelämyksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 06.04.202120.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys tarjoaa monipuolista kiinteistöhuolto- ja talonmiespalvelua lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäviisi sisältyvät pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa heti/sopimuksen mukaan ja kestää vähintään elokuun loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työtä on alkuun pari päivää viikossa ja työskentely tapahtuu klo 07.00 - 15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoitokoneiden ajotaito (Wille).

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 01.04.202118.04.2021

Etsimme nyt muutamille asiakasyrityksillemme innokkaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ touko-elokuukuun ajaksi ja mahdollisesti pidempään.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävä määräytyy aina valmistettavan tuotteen mukaan. Työ pitää sisällään esimerkiksi erilaisten koneiden käyttöä sekä tuotteiden valmistukseen liittyviä kokoonpano- ja viimeistelytöitä. Asiakkaamme perehdyttää hyvin kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotanto- ja prosessitöistä. Tärkeintä kuitenkin on tarkka ja itsenäinen työskentelyote, hyvä fyysinen kunto sekä halu oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Työsuhde on määräaikainen henkilöstövuokrauksella elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat viimeistään toukokuun alussa ja hakuaikaa on 18.4.2021 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Jos haluat tietää lisää avoinna olevista paikoista, lisätietoja tehtävistä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖ/AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Naantaliin!

Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat mm. teollisuuden nostureiden tarkastukset, huollot, modernisaatiot ja kunnossapitotyöt. Sähköasentajana pääset tekemään erilaisia teollisuuden ja nostureiden sähkökorjaustöitä Naantalin telakalla. Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten emme odota, että olet välttämättä aiemmin juuri vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö, vaan asenne ratkaisee!

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta ja kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviä kohtaan sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta/kokemusta sähkötöistä. Eniten kuitenkin arvostamme intoa oppia uutta, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Otamme siis huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön, sillä toivomme saavamme sinusta pitkäaikaisen työkaverin. Työskentely tapahtuu ma - pe klo 7-15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit päästä kerryttämään työkokemusta monipuolesta ja mielenkiintoisesta työympäristöstä? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haastattelut aloitetaan välittömästi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202118.04.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Etsimme nyt varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat tarvikkeiden ja varaosien myynnistä, jonka lisäksi ylläpidät varastoa. Tarvittaessa toimitat asiakkaalle lähetyksiä ja noudat tarvikkeita ja osia. Tärkeää on myös asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varaosamyynnistä sekä raskaankaluston tuntemusta. Työssä pärjää positiivinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja nauttii myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työt sisältävät pääasiassa lämpölaitoksien sisä- ja ulkoalueiden puhdistamista sekä mahdollisesti muita kunnossapitoon liittyviä tehtäviä Turussa ja lähikunnissa. Työkohteisiin ajetaan asiakasyrityksen ajoneuvolla. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseen/pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Työ on myös mahdollista aloittaa osa-aikaisena.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen kiinteistöhuoltoalalta, mutta se ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme sinut työhösi. Arvostamme monipuolisia kädentaitoja, oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Työtä on alkuun tiedossa ensimmäisten projektien myötä muutamaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen pidempiaikainenkin jatko asiakkaan työntekijänä on mahdollinen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mieluiten muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa hakijalle ei vielä ole karttunut pitkää tasoitetyökokemusta, mutta jolla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen peruskunto on tekijälle tarpeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita Click Henkilöstöpalvelut Oy /Carita Tuli, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 01.04.202118.04.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla osaavaa rakennustyöntekijää puuelementtien kokoamistyöhön yrityksen toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työ alkaa nopealla aikataululla jo huhtikuun alkupuolella. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla ainakin muutaman kuukauden ajaksi.

Puuelementtien kokoamistyö on yrityksen hallilla tapahtuvaa puutalojen seinä- ja kattoelementtien kokoamistyötä erilaisina työvaiheineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta rakennus-alalta, mielellään juurikin puuelementtien kanssa työskentelystä. Lisäksi tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten ymmärrystä ja ehdottoman hyvää työkalujen käyttötaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme puuelementtien kokoaja? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 01.04.202114.04.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt joukkoomme huollon asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Työtehtäviisi kuuluu kaikki huollon asiakaspalvelutehtävät, kuten ajanvaraukset, töiden vastaanotto- ja luovutus, varaosatiedustelut ja kolarikorjaukset. Töitä tehdään arkisin klo 10-18.

Hakijalta odotamme:

• teknistä osaamista
• kokemusta vastaavista tehtävistä
• suomen ja englannin kielen taitoa
• asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa Vantaalle.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset ajoneuvoasentajan tehtävät. Vastuullesi kuuluvat yleisesti määräaikaishuollot sekä korjaustyöt. Erityisesti arvostamme jo aiemmin hankittua monipuolista ammattiosaamista moottoripyörämekaanikkona.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet yhteistyökykyinen sekä terveellä ammattiylpeydellä varustettu moottoripyöräalan ammattilainen.

Tehtävä edellyttää:
• AB-ajokorttia
• aiempaa kokemusta moottoripyörämekaanikon työtehtävistä
• suomen ja englannin kielen taitoa

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Tarjoamme työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta tasoitetyöntekijää vaihteleviin pientalokohteisiin Pirkanmaalle. Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen tasoite- ja maalausalan perheyritys. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme työhön valittavalta henkilöltä ahkeraa työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä puhdasta ammattitaitoa tasoitetöihin liittyen, sillä työ on itsenäistä. Asiakasyrityksemme arvostaa laatua, joten tässä työssä ei hötkyillä vaan hoidetaan työt huolella alusta loppuun. Työssä tarvitsee työturvallisuuskorttia sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Työkohteisiin kuljetaan omalla autolla.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00-15:30 välillä. Viikoittainen työaika on 40 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennusalan moniosaajaa vaihteleviin työkohteisiin Tampereelle. Työt alkavat huhtikuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla kesäksi ja mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi.

Asiakasyrityksemme urakoi kunnallisteknisissä kaivaustöissä, talonpohjatöissä, viherrakennusurakoissa ja myös isoimpien maanrakennusurakoiden parissa. Etsimme siis maanrakennusalan moniosaajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta maanrakennustöistä. Työt koostuvat muun muassa salaojien ja anturapohjien rakentamisesta, sadevesiputkien ja -kaivojen asentamisesta sekä kaivinkoneenperämiehenä toimimisesta.

Työhön valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta maanrakennustöistä sekä ahkeraa ja reipasta työotetta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvan lukutaitoa, pelisilmää ryhmässä työskentelyyn sekä normaalia peruskuntoa. Työssä tarvitsee työturvallisuuskorttia ja voimassa olevaa B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Palkkauksessa noudatamme infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 31.03.202114.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtoajo ja avustaminen tarvittaessa työmailla.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus -ja tieturvakorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Suuri plussa, jos sinulla on BE-kortti tai esimerkiksi kaivinkoneenajotaitoa, mutta näitä ei pidetä edellytyksenä työstä suoriutumiseen. Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 07:00 - 15:30 välille

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät pidemmälle syksyyn.

Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kivityöliike, joka on erikoistunut monimuotoiseen kiven työstöön ja kivirakentamiseen aina näyttävistä kivimuureista vaativampiin historialisiin saneerauskohteisiin ympäri Suomen. Yrityksen työkohteet ovat usein historiallisesti arvokkaita, mielenkiintoisia työkohteita.

Etsimme nyt heille osaavaa kivityöntekijää Kajaanin 1300-luvulta peräisin olevan rauniolinnan saneeraustyöhön. Työt kohteessa alkavat 17.5. ja jatkuvat koko kesän ajan.

Työn on käytännössä betonointia ja saneeraustyötä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kivialan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vaativien kivityökohteiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen historiallisista rakennuskohteista. Lisäksi tehtävä edellyttää halukkuutta reissutyöhön. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Työkohde sijaitsee Kajaanissa. Käytännössä Kajaanissa ollaan työssä viikko tai kaksi peräkkäin, jonka jälkeen tullaan kotiin vapaapäivien ajaksi. Matkatyöpäiviltä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvaukset. Majoitus järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää maanrakennustyöhön Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön.
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on aluksi 4 kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen kyseessä
on pitempi aikainen työ asiakasyrityksen työntekijänä.

Maanrakennustyöntekijä tehtävä on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti polttoainejakeluasemien rakennustyömailla tehtävistä pohjatöistä, maarakennuspuolen kaapelien ja putkien vedoista/asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta saman tyyppisistä maanrakennuspuolen työtehtävistä sekä valmiutta matkatyöhön. Aikaisempi työkokemus putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.
Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta matkatöissä halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen jo 1990-luvun alusta alalla toiminut putkiasennusliike. Yritys on erikoistunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialaan ja sen asiakkaat ovat pääosin rakennusliikkeitä, teollisuus- ja muita yrityksiä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksen palvelut kattavat mm. LVI-alan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, kiinteistöjen putkisaneeraukset ja LVI-urakat, kaikki alan työt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana ja niitä on aluksi tarjolla kesäsesongin ajaksi. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen pitempi aikaisesti, vakituiseksi työntekijäksi.

Työkohteet ovat erilaisten toimi- ja liiketilojen, koulujen ja päiväkotien, teollisuuskiinteistöjen sekä kerrostalojen saneerauskohteita. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään saneerauspuolelta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja putkialaa kohtaan. Hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.
Hakuaika 30.03.202115.04.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 30.03.202113.04.2021

Etsimme nyt pintakäsittelyyn, märkä- ja jauhemaalauksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää/ruiskumaalaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää oppimishalua, työhön tarttuvaa otetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, alalle soveltuva koulutus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Arvostamme luotettavuutta ja joustavuutta, sekä perehdytämme työntekijän tehtävään.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 30.03.202113.04.2021

Etsimme nyt sesonkityöntekijää rengassesonkiin asiakasyrityksellemme. Työtehtäviisi kuuluu renkaiden vaihto ja asennustehtävät.

Työpaikan sijainnin vuoksi edellytyksenä työlle on B-ajokortti ja oma auto. Aikaisempi kokemus alalta ja/tai autoalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole kuitenkaan edellytys työssä menestymiseen, koska saat perehdytyksen työhösi. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 30.03.202112.04.2021

Asiakasyrityksemme Pirkanmaan Pienkone Center on Tampereen Nekalassa vuodesta 2007 lähtien toiminut metsän, puutarhan ja kiinteistön hoitoon liittyvien laadukkaiden tuotteiden erikoisliike. Yritys tarjoaa lisäksi tuotteisiin liittyvät huolto- ja varaosapalvelut.

He etsivät nyt kauttamme motivoitunutta myyntihenkilöä asiakaspalveluun ja varaosamyyntiin. Tehtävä on kesätyö ja se alkaa sopimuksen mukaan toukokuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Työsuhde on vuokratyö.

Valittavalta tekijältä toivomme kaupallisen alan kokemusta joko aikaisemman työn tai opiskelujen kautta. Kokemus varaosamyynnistä katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä aitoa kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan sekä halua uuden oppimiseen. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja iloisuutta.
Tehtävä soveltuu mainiosti opiskelijalle tai uransa alkuvaiheen työntekijälle.

Työtä tehdään ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13 ja siinä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 30.03.202111.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 30.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt sekä suurtehoimurointityöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään huhtikuun aikana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 30.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme noin puolen vuoden mittaiseen projektiin sähkökuvanpiirtäjää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Parkanossa mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työn sujuessa kaiken piirtämistyön voi halutessaan tehdä etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä on tarkoitus siirtää teollisuuskoneiden käsintehdyt sähköpiirrokset sähköiseen muotoon Cadmatic ohjelmalla. Työssä menestyminen vaatii Cadmatic ohjelman käyttötaitoa sekä sähköalan perustuntemusta. Työhön valittava henkilö voi olla jo sähköalan konkari tai vastaavasti sähköalan aloitteleva tekijä, kunhan sähköpiirrosten tekeminen Cadmaticilla onnistuu.

Työkohteissa vierailun vuoksi oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva B-ajokortti ovat välttämättömiä. Voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä käyty EA2-kurssi ovat hakijalle eduksi.

Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi. Työn alkuvaiheessa ollaan työkohteissa Parkanossa arviolta kolme päivää viikkoa kohden, työn sujuessa voi olla enemmän etänä piirrostyön parissa. Työssä noudatetaan sähköistysalan työehtosopimusta. Projekti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää osaamista sähköautomaation ja Cadmaticin parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 30.03.202116.04.2021

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt ympäristörakentamisen ja kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon palveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme harjakoneen ja pesuauton kuljettajaa projektiluontoiseen kausityöhön. Tehtävänä on taloyhtiöiden ja liikepaikkojen piha-alueiden sekä tiestön harjaus harjalaitteella varustetulla pyöräkoneella. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun alkupuolella ja kestää arviolta toukokuun loppuun. Työsuhteen on mahdollista jatkua pidempiaikaisestikin koostuen muistakin konetöistä, kuten kuorma-autolla maa-aineksen kuljettamisesta, pihojen kastelu- ja pesutehtävistä sekä talviaikaan aurauksista.

Työkoneina ovat pyöräkone, johon on kytketty harjalaitteisto ja kuorma-auto, jossa on katujen pesuun tarkoitettu varustus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista töistä, sekä tie- ja työturvallisuuskorttien voimassaoloa. Lisäksi toivomme hakijalta huolellisuutta, joustavaa ja toimeliasta asennetta sekä innokkuutta tehtävään.

Työaika on tavallisesti klo 7:00–15:00, 37.5 h/vko. Kausitehtävissä on mahdollisesti tarvetta tehdä myös pidempiä työpäiviä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Autohuolto.com Nokialle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autonasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on pitkät perinteet autonkorjaus-ja huoltopalveluissa Nokialla ja noin vuosi sitten on avattu toimipiste myös Sastamalan Häijääseen. Asiakkaita palvellaan kaikissa huolto ja korjaustarpeissa ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus tekemiseen. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.autohuolto.com.

Työn kuva on monipuolinen käsittäen huolto- ja korjaustöiden lisäksi korjaamon päivittäisten askareiden tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Asentaja mm. vastaa itsenäisesti varaosatilauksista ja hoitaa ajanvaraukset sekä palvelee asiakkaan alusta loppuun työn vastaanotosta työn luovutukseen ja laskutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi yrittäjähenkisyyttä, vastuullisuutta sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu sinulta luontevasti. Arvostat hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työsi tulosta ja ymmärrät oman panoksesi merkityksen palvelun tilaajan näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työaika 37.5 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Palkan osalta on kuukausi- / tuntipalkan ohella myös pohja + provisiopalkkausmalli mahdollinen. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja tarjoamassa autoalan huippupalvelua yksityisessä korjaamoketjussa. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme AFRY Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa ja tuotteliasta parinkymmenen hengen tiimiä. AFRY on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden
ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat mittavia ja moninaisia. Kohteista vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Tehtävä on paljolti tiimityötä ja siihen liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyvällä on huolellinen, tarkka ja vastuullinen työote. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. AFRY tarjoaa sinulle alan vahvana ja arvostettuna ammattilaisena mahdollisuuden monipuolisiin suunnittelutehtäviin innostavassa hyvän ilmapiirin työyhteisössä rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä on sinulle tilaisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kreate Oy:lle maanrakennustyöntekijää valtatie 9:n parannus-/laajennusprojektiin Orivedelle. Työ kohteessa alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun aikana. Projekti kestää arviolta lokakuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimuksen jatko loppuvuodelle ja seuraavalle talvellekin on uusien tulevien projektien myötä mahdollinen.

Kreate on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan kuuluu esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Katso lisää kreate.fi.

Työtehtävät kohteessa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä kunnallistekniikan rakentamisessa, kuten kaapeleiden, putkistojen ja ojarumpujen sekä valaisinpylväiden asennustöistä. Ydintehtäviä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti neljän päivän (ma-to) aikana aikavälillä klo 06:00-18:00. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan merkittävää infrastruktuuria Tampereen ja ympäristökuntien alueella sekä mahdollisuus asialliseen ansiotasoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt lämpökeskusten puhdistus ja ylläpitotehtäviin sekä korjauksiin, huoltoihin ja muihin lämmityslaitteisiin kuuluviin töihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aputyöntekijää lämpökeskusten huoltotöihin.

Työtehtäviisi sisältyy lämpökeskuksien ympäristön siistimistä ja puhdistamista ulko- ja sisätiloissa, ylläpitotehtäviä sekä muita avustavia tehtäviä. Työt tehdään Turussa ja sen lähialueilla Varsinais-Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta otetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden, aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä lämpöpumppuasennuksista, lämmityskattilavaihdoista, öljypoltinasennuksista ja koulutuksen LVI-alalta, mutta ne eivät ole kuitenkaan edellytyksenä työn aloittamiselle. Arvostamme hakijoilta monipuolisia kädentaitoja, tunnollista asennetta työtehtäviä kohtaan ja joustavuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa, konekannan lisääntyessä ja liiketoiminnan kasvaessa Nisula-tuotteiden käyttökouluttajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaskoulutukset varmistavat tuotteiden ominaisuuksien ja niiden toiminnallisuuden tarkoituksenmukaisen ja täyden käytön.

Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Tehtäviin kuuluvat koulutusten lisäksi mm. asiakkaiden palveleminen mittalaitteiden tuotetuessa ja asennuksien sekä kokoonpanon jälkeen tehtävät koneiden koeajot ja säätötyöt. Tehtävä edellyttää vahvaa käytännön kokemusta hakkuutyöstä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Englannin kielen taito on eduksi.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin valmistavassa menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi ).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

tehdään ma-pe, 40h / vko.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta erilaisista kivi- sekä kiveystöistä. Työntekijässä arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta työasennetta. Työprojektit ovat vaihtelevia pääkaupunkiseudun alueella. Tällä hetkellä useammassa kohteessa asennetaan betonikivetyksiä ja viimeistellään tienvarsialueita.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-15.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentaja Uudenmaan alueella sijaitseville saneeraustyömaille. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään joustavasti ma-pe 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköasennustöitä monipuolisesti itsenäisesti sekä työparin kanssa. Tehtävät vaihtelevat kohteesta ja projektista riippuen. Työtehtäviin on mahdollisuus sisällyttää myös oman mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaisesti esim. urakkaneuvotteluja tai työtilausten kokonaisvaltaiseen hoitamiseen liittyviä työtehtäviä.

Edellytämme hakijoilta:
• b-ajokorttia
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
• reipasta työotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työhistoriasta sekä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme venesähkö- / laiteasentajaa. Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Työpäivä voi pitää sisällään mm. lämmityslaiteasennuksia, navigointielektroniikan asennuksia ja muita korjaussähkötöitä. Töitä tehdään talvikaudella pääosin yrityksen toimipisteessä Vantaalla. Kesäkaudella työtä tehdään myös asiakkaiden luona ympäri pääkaupunkiseutua. Työajat arkisin klo 09-17.

Hakijalta edellytämme sähköistysalan perustutkintoa sekä innokasta ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen veneiden parissa työskentelystä ja korjaussähkötöistä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme tulevalle työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen työnkuvan, lounasedun ja mukavan työyhteisön.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä hitsaajia pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta materiaalivahvuuden ollessa 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tekijällä on mahdollisuus myös hitsausrobotilla työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta, hyviä kädentaitoja sekä keskittymiskykyä.

Työssä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä asentajaa kokoonpanotehtäviin pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Asentajana toimit osana kokoonpanotiimiä, jonka päätehtävänä on hakkuupäiden sekä energiakourien kokoonpano. Vastaat itsenäisesti tuotteen kokoonpanosta aina testaukseen asti. Tehtävä edellyttää mekaanisen asennuksen tuntemusta sekä huolellista ja tarkkaa työotetta.

Tehtävässä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa Nisulalla vakituisessa työsuhteessa. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä metsäkoneasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Asentajan tehtävässä toimitaan osana kenttähuoltotiimiä. Työt koostuvat kenttähuollon lisäksi vaihtolaitteiden kunnostus- ja huoltotöistä sekä koneiden huollosta Nisulan tehtaalla Hallissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisen asennuksen, hydrauliikan ja sähköjärjestelmien tuntemusta sekä huolellista ja tarkkaa työotetta. Käytännön hakkuukokemus katsotaan eduksi.

Työssä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 26.03.202112.04.2021

Yhteistyöyrityksemme on pirkanmaalainen soodapuhallusalan johtavia toimija Suomessa. Yritys on erikoistunut rakennusten, kulkuneuvojen sekä muiden laitteiden erilaisten pintamateriaalien puhdistukseen puhaltamalla. Puhallus suoritetaan työhön erityisesti suunnitellulla painepuhalluslaitteistolla. Puhallusaianiena käytetään soodaa, lasia ja hiekkaa.
Soodapuhallus on ympäristöystävällinen, hienovarainen ja tehokas pintakäsittelymenetelmä, jonka avulla puhdistettavasta kappaleesta voidaan poistaa mm. likaa, rasvaa, maalia sekä vanhoja suojauspinnoitteita itse kappaleen pintaa vahingoittamatta.

Etsimme nyt heille alkavaan kesäsesonkiin ronskiin työhön valmista puhaltajaa. Työ on enimmäkseen Pirkanmaan alueella tapahtuvaa päivätyötä. Työtä on tarjolla työtilanteiden mukaan tarvittaessa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan.
Työpäivien pituudet vaihtelevat ja päivät saattavat joskus venyä pitkäksikin, mutta yöksi tulaan kotiin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti yksityisten kesämökkejä, hirsirakennuksia tms. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla. Työhönottopaikka sijaitsee Nokialla.

Edellytämme tekijältä valmiutta eri työkohteissa tapahtuvaan reissaavaan päivätyöhön. Tähän työhön ei ole erityistä koulutus- tai työkokemusvaatimusta, Arvostammet toki tätä työtä tukevaa aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta. Tässä työssä tekijän asenne ratkaisee, täytyy olla valmis tekemään työtä, joskus hankalissa ja epämuavissakin työolosuhteissa. Vaikka työ saattaa joskus olla fyysisestikin haastavaa, siinä pärjää normaali-kuntoinen, terve työntekijä.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.Hakuaika 26.03.202111.04.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa varastyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä asiakaspalvelu. Varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Teet satunnaisesti myös laadunvalvontaa ja kokoonpanotöitä.

Odotamme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme aiempaa trukinajokokemusta ja ymmärrystä varastorutiineista. Sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan ja työskentelyotteesi on ripeä, tarkka sekä järjestelmällinen. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää ajokorttia ja eduksi katsomme kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä sekä teknisen osaamisen.

Töitä tehdään arkisin klo 7.50–15.50 ja toimipiste sijaitsee Helsingissä. Tarjoamme pitkäaikaisen työn kotimaisessa ja luotettavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

Hakuaika 26.03.202111.04.2021

Asiakasyrityksemme on kivityöliike, joka on erikoistunut monimuotoiseen kiven työstöön ja kivirakentamiseen aina näyttävistä kivimuureista vaativampiin historialisiin saneerauskohteisiin ympäri Suomen. Yrityksen työkohteet ovat usein historiallisesti arvokkaita, mielenkiintoisia työkohteita.

Etsimme nyt heille osaavaa kivityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mynämäelle.

Työn on käytännössä betonointia ja saneeraustyötä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kivialan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vaativien kivityökohteiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen historiallisista rakennuskohteista. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä.

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Lotta Alhonen, tiistaisin ja keskiviikkoisin 8:00-16:00, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 25.03.202112.04.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina toiminnan kasvaessa asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Teleurakointi Oy:lle tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Pirkanmaan Teleurakointi on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluvat tietoliikennejärjestelmät aina kiinteistöjen sisäverkoista operaattoreiden runkoverkkoihin. Asiakkaita ovat teleoperaattorit, valtakunnalliset teleurakoitsijat, sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat sekä yritykset. Ks. lisätietoa teleurakointi.fi.

Työt koostuvat valokuituverkon asennuksista ja 5G-verkon uusien tukiasemien rakennustöistä sekä olemassa olevien tukiasemien huolto-, korjaus- ja purkutöistä. Asennukset tehdään ulko-olosuhteissa ryhmätyönä ja paljolti korkeissa mastoissa asianmukaisin turvavarustein. Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta ja hyvää kuntotasoa sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Työaika on 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikimmin hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia etähaastatteluajan. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 25.03.202111.04.2021

Gold&Green Foods Oy on elintarvikeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja kehittää ekologisia, innovatiivisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään.

Gold&Green Foods Oy etsii nyt kauttamme tuotannon kesätyönjohtajaa kesäkaudelle toukokuusta elokuun loppuun.

Tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta ja hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella, reilulle kymmenen hengen tiimille. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja ohjeistus toimii myös silloin, kun et itse ole paikalla. Vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa, 40 h/vko. Työpäivät jakautuvat tasaisesti aamu-, ilta- ja yövuoroon.

Toivomme, että olet hankkinut jo jonkin verran esimieskokemusta esimerkiksi töiden, vapaa-ajan harrastusten tai esimieskoulutuksen kautta. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Erityisesti kokemus elintarvikealalta ja hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan joukkoomme!

Onko tämä sinun unelmien kesätyöpaikka? Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.

Hakuaika 25.03.202116.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa kesäajalle. Työssä aloitetaan huhtikuussa ja työ kestää elokuun lopulle. Mahdollisuus saattaa olla myös jatkaa työskentelyä pidempään.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella. Kyseessä on kesälomien sijaistus.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on suotavaa. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaihtolavakokemus voi olla hyödyksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00 Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 25.03.202113.04.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viherrakennustyöntekijää monipuolisiin alan työtehtäviin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viherrakennusalan töistä kuten pihojen ja kivetysten perustustöistä, viheristutuksista sekä ylläpito- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäristössä.

Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta viherrakennusalalta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Huomioimme myös pienemmällä kokemuksella olevat hakemukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.03.202116.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta varaosamyyjää kuluttajamyyntiin. Asiakkaamme on edistyksellinen ajoneuvojen purkamiseen, varaosamyyntiin ja varaosien varastointiin erikoistunut yritys. Käytännössä työssä myydään ajoneuvojen käytettyjä varaosia ja palvellaan asiakkaita kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse.

Odotamme hakijalta:
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Auto- ja varaosatuntemusta
• Moderneja IT taitoja–AutoFutur kokemus katsotaan eduksi
• Kykyä itsenäiseen työntekoon

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
• Nuorekkaan ja rempseän työilmapiirin
• Motivoivan palkkausmallin

Uuden tekijän olisi tarkoitus aloittaa työt mahdollisimman nopeasti, viimeistään huhtikuussa 2019. Työt aloitetaan määräaikaisella esim. 4kk pituisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus asiakkaamme työntekijäksi. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, 7,5h päivässä.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja lunastamaan paikkasi huippumyyjien joukosta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 25.03.202111.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä määräaikaiseen halliprojektiin Naantaliin. Kohde on uudiskohde joka tehdään alusta loppuun. Toimit työmaalla myös nokkamiehenä. Työt alkavat huhtikuun alussa ja projektin arvioitu kesto on 6kk.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 23.03.202111.04.2021

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ KAIHDINASENNUKSIIN. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 23.03.202111.04.2021

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on laiteyksiköiden sekä tuotantolinjakokonaisuuksien 3D-suunnittelu. Työnkuvaan kuuluu myös käyttöohjekirjojen laatimista sekä muuta dokumentointia. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Kaarinassa. Tuotantomme sijaitsee samoissa tiloissa, joten sinulla on mahdollisuus seurata suunniteltujen laitteiden valmistumista.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK) ja suunnitteluohjelmien hallintaa. Arvostamme aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn vientiyrityksessä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 23.03.202113.04.2021

Asiakasyritysemme on ylöjärveläinen maanrakennusalan yritys. Etsimme nyt heille huhtikuussa alkavaan kevät-kesäsesonkiin osaavaa maanrakennusapulaista/lapiomiestä. Työ on vuokratyösuhde ja työtä osaavalle tekijälle on tarjolla koko sesongin ajaksi, mahdollisesti pitempäänkin.

Työ on maanrakennusapu- ja pohjanrakennusityötä Tampereen ympäristössä. Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työtehtävistä kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimesta sekä alan laitteiden ja koneiden tuntemusta sekä käyttökokemusta mm. tasolaserista. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortit katsotaan hakijalle eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohtesiin kulkemista.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae paikkaa nopealla aikataululla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 23.03.202111.04.2021

RS-Insinöörit Oy on vuonna 2012 perustettu rakennusalan suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut pienyritys. Vuosien aikana pääasiallisia kohteitamme ovat olleet yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen kokonaisuuteen, kuitenkin käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 22.03.202111.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan pitkään toimineeseen ja tunnettuun ravintolaan!

Työt alkavat huhti- toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä päivisin ja iltaisin, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat pidemmät.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti.Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.03.202111.04.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen LVI-alan yritys, jolla on vankka kokemus omalta alaltaan. Heidän menestyksensä perustuu koulutettuun ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Henkilöstön jatkuva koulutus mahdollistaa monipuoliset urakoinnit erilaisiin kohteisiin. Yritys urakoi mm. asuntoja, teollisuusrakennuksia, julkisia rakennuksia sekä kaupanalan liiketiloja

Etsimme nyt heidän dynaamiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa ammattitaitoista, nokkamieheksi kykenevää LVI-asentajaa useamman kerrostalon ja päiväkodin työmaalle Pirkanmaan talousalueelle, Tampereen läheisyyteen. Työt alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021 ja jatkuu rakennusurakan loppuun asti.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta, muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään uudiskohteista sekä aikaisempaa kokemusta nokkamiehenä toimimisesta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja yleisesti alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehto-sopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 22.03.202111.04.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 18.03.202118.04.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 18.03.202118.04.2021

Erityisesti tienalitus ja joenalitus töihin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt ammattitaitoista maanrakennustyöntekijää. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta suuntaporauksesta ja paineilmamyyrällä työskentelystä. Laskemme eduksi hyvän fyysisen kunnon sekä matkustusvalmiuden.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 17.03.202117.04.2021

Mattilan Taimistot Oy on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Palvelemme sekä yritys -että yksityisasiakkaita Nousiaisissa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Asiakkaitamme ovat kaikki valikoimastamme kiinnostuneet tahot; vähittäiskauppiaat, kaupunkisuunnittelijat, viherrakentajat sekä tietenkin yksityiset oman puutarhansa mestarit. Valikoimistamme löytyvät lehti- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjakasvit, aitataimet, havupuut, sekä pienemmät havukasvit, köynnökset ja alppiruusut. Lisätietoja osoitteesta https://www.mattilantaimistot.fi/

---

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mattilan Taimistolle MYYJÄÄ/PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ Nousiaisiin!

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälätyöskentelyä, kasvien hoitoa sekä tilausten keräilyä. Odotamme hakijoilta puutarha-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta puutarha-alan tehtävistä sekä kasvituntemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, kiinnostus puutarhatöitä kohtaan sekä reipas ja työhöntarttuva asenne! Oma auto helpottaa töihin kulkemista. Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30, mutta joustavuus työaikojen suhteen on tarvittaessa toivottavaa.

Työt alkavat maaliskuun aikana ja sopimus on alkuun suurimman sesongin loppuun asti elo-/syyskuulle. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti Click Henkilöstöpalveluiden kautta alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti 17.3.21 alkaen. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.03.202116.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat maaliskuun lopulla ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 16.03.202116.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.03.202130.05.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat huhti-toukokuun 2021 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 04.03.202130.06.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 11.02.202130.04.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, viheralalle, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua