Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.10.202131.10.2021

Etsimme nyt runko- ja betonielementtien asennukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme BETONIELEMENTTIASENTAJAA Jyväskylään. Töitä on arviolta viikkoon 50 asti ja työmaa sijaitsee noin 8km etäisyydellä Jyväskylän keskustasta.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen rakennusalalta esim. elementtiasennuksista tai muista vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme halua uuden oppimiselle, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Töitä tehdään arkisin 07-15:30. Toivottavaa on, ettet pelkää korkeita paikkoja, sillä töitä tehdään myös korkeissa paikoissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.10.202126.10.2021

Höyläämötyöntekijä, MM-Wood Oy

Etsimme nyt toimeksiantajallemme HÖYLÄÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Juupajoelle. MM-Wood Oy on tehokas ja moderni puutavaran jalostaja ja toimittaja Suomessa. MM-Wood toimittaa jalostettua puutavaraa Suomeen ja laajalle alueelle myös Eurooppaan. Hae tehtävään nopeasti, sillä työt aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ sisältää puutavaran koneellista höyläämistä ja pakkaamista, puutavaran siirtelyä ja lastaamista 16 tonnisella raskaalla trukilla sekä sivutuotteena syntyvän kuivikkeen paalaamista. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti höyläämön eri työvaiheisiin.

Etsimme erityisesti toimeen tarttuvia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Katsomme eduksi trukinajotaitoa sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä. Kuljettajan ammattipätevyys ja C-ajokortti katsotaan eduksi, sillä tuotteita siirrellään myös kuorma-autolla.

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja töitä tehdään tiiviissä ja hyvähenkisessä työporukassa. MM-Wood Oy tarjoaa yhtenäisen työympäristön mielekkäiden työtehtävien parissa.

Työtä tehdään arkisin kolmessa työvuorossa, joten myös yövuorojen tekoon on halutessaan mahdollisuus. Kahta vuoroa tulee kuitenkin olla valmis tekemään. Lauantaisin saattaa toisinaan olla työtä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:30, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja MM-Wood Oy:lle.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Haemme Helsingissä sijaitsevalle asiakasyritykselle maastohitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden päätyttyä.

Työ sisältää monipuolisia ja haastaviakin hitsaustöitä eri puolella pääkaupunkiseutua projektikohteissamme. Hitsaustyöt katsotaan oman taitotasosi mukaan ja saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alkuvaiheessa. Tarjoamme kokeneemmalle hitsaajalle itsenäisen työnkuvan ja aloittelevammalle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijalta:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• alan aikaisempaa kokemusta sekä koulutustaustaa
• toimeen tarttuvaa asennetta työtä kohtaan

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
• oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen työyhteisön tukemaan onnistumista työssäsi.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen (arkisin 8-16) Click Henkilöstöpalvelut Oy,
rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Etsimme asiakasyritykseemme tuotannontyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Akaaseen. Työssä valmistetaan kartonkitynnyreitä linjastolla. Tuotanto sisältää niin kokeella kuin käsin tehtäviä työvaiheita.

Työ edellyttää sinulta:
-Oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Kykyä työskennellä itsenäisesti
-Kiinnostusta tuotannollisiin töihin

Eduksi katsomme:
-Trukin ajotaitoa
-Aikaisempaa kokemusta tuotannontöistä

Työ tarjoaa sinulle:
-Itsenäisen työn
-Pitkäaikaisen työsuhteen
-Säännölliset työajat

Työtä tehdään klo 7.00-15:30 lyhyen matkan päässä Toijalan keskustasta. Työskentely aloitetaan vuokratyösuhteessa.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

WebLog Finland Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa lähetys- ja varastointipalveluja verkkokaupoille. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.verkkologistiikka.fi

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt nuorekkaaseen joukkoomme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan WebLog Finlandin palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy toimimaan kovankin kiireen keskellä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja sinulla on takana kannustava työyhteisön tuki.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Haemme toimeksiantajayrityksellemme siivoojia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on osa-aikatyö, joten työaika on noin 10-15h/vko. Työt koostuvat porrassiivouksesta, toimistosiivouksesta ja kotisiivouksesta. Työaika ajoittuu joustavasti klo 06:00-17:00 välille.

Edellytämme sinulta:
• suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• kokemuksen siivoustöistä

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy,
rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Oy Lind-Tec Hydro Ab on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Huollamme hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Asennamme myös uusiin laitteisiin tarvittavat letkut ja putket. Pitkä kokemus alalta takaa, että saat tilaamasi työn varmasti oikeaoppisesti tehtynä, laadukkaita komponentteja käyttäen. Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuusalan yritykset. Palvelemme myös yksityisiä tarpeen mukaan. Toimimme Turun alueella mutta tarvittaessa pystymme liikkumaan asiakkaidemme luo huoltoautollamme. Lisätietoa yrityksestä www.lind-tec.fi.

Haemme nyt hydrauliikkamyyjää/asentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi kasvavaa joukkoamme.

Toimenkuvassa pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä, tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu hallilla, varaston ylläpito, tilausten keräily sekä hydrauliikkakomponenttien kokoonpano ja asennustehtävissä avustaminen. Tämän lisäksi käyt säännöllisesti asiakkaiden luona täyttämässä hydrauliikkaosien varastot. Työhön perehdytetään, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Työvuorot sijoittuvat arkisin 07.30–16.30 välille.

Aikaisempi kokemus hydrauliikasta ja pneumatiikasta ovat eduksi mutta ei välttämätöntä. Asiakasrajapinnassa työskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja tilannetajua. Erityisesti arvostamme kuitenkin reipasta ja energistä asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan b-ajokortti.

Tarjoamme:
• monipuolisia työtehtäviä
• kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
• nuorekkaan työyhteisön ja hyvän työyhteisön tuen

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta . Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Haemme nyt metallityöntekijää Loimaalla sijaitsevaan asiakasyritykseeemme!

Tehtävä on monipuolinen ja edellyttää mig- ja puikkohitsaustaitoa. Valmistettavat kappaleet ovat uniikkeja ja sarjat pieniä, joten työnkuva on vaihteleva ja varmasti ajoittain myös haastava. Lopulliset työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman työparin kanssa. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus metallialan tehtävistä ja/tai alan soveltuva koulutus (esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin oppimishaluinen asenne, joten hae tehtävään rohkeasti, koska monenlaisesta taustasta on hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sopivasti haastavan työnkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen ja pitkäaikaisen työpaikan!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi. Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Aarniolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon arkisin klo 9-17, p. 050 411 0375.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turkuun!

Tehtävässä toimit hotellin ravintolassa niin aamupalavuoroissa kuin illalla a la carte tarjoilussa. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ma-su välillä klo 06:00 - 00 välillä. Asiakasyrityksemme ottaa huomioon työvuorotoiveita ja työvuoroja on tarjollla moneen elämäntilanteeseen!

Hakijoilta toivommemonipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Emme siis välttämättä edellytä aikaisempaa kokemusta juuri ravintola-alalta. Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Varastoalan asiakkaamme etsii nyt VARASTO/KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Saloon.

Tehtävässä vastaat varastossa koottavien pahvilaatikoiden kasauksesta yhdessä tiimin kanssa. Työssä menestyminen ei vaadi alan koulutusta, vaan odotamme hakijoilta ripeää ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tärkeää on myös kyky toimia tiimissä, sillä varastolla työskentelee 10 hengen tiivis tiimi. Työ on touhukasta työtä, eli hyvä fyysinen kunto on eduksesi, vaikka mitään sangen painavaa varastolla ei nostellakaan. Trukinajotaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kestävät vuoden loppuun saakka. Yritykseen on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana, työaika on 37,5h/vko.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme floristia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Maskuun.

Työtehtävät kukkakaupalla koostuvat asiakkaiden palvelemisesta sekä kimppujen visioimisesta ja toteuttamisesta asiakkaiden toiveiden mukaan. Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään muita tyypillisiä kukkakaupan tehtäviä, kuten istuttamista, kukkien kastelua ja kukkien kuljetuksia asiakkaille.

Kukkakauppa on pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 9-14, mutta joulukuussa aukioloajat ovat pidemmät. Työtä tehdään aukioloaikojen mukaisesti ja työtunteja on 30-37,5h/viikko. Työtehtävät edellyttävät B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi kukkakaupan sijainnin vuoksi. Työpaikka tarjoaa lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön.

Etsimämme henkilö on ystävällinen asiakaspalvelija, joka on täynnä innokkuutta kukka- ja viheralaa kohtaan. Arvostamme joustavuutta ja sitä ettei paineensietokykysi petä kiireenkään keskellä. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta floristin tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös aloittelevat tekijät alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 15.10.202129.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla siivoojaa porraskohteiden perussiivoukseen Tampereelle. Tehtävä on täyspäiväinen ja pitkäaikainen.

Kohteet on huolella mietitty siten, että siivoojan on helppo siirtyä kohteesta toiseen yrityksen autolla. Rappukäytävien lisäksi työhön kuuluu jonkin verran saunojen ja taloyhtiöiden muiden yleisten tilojen siivouksia. Asiakasyrityksellä on monipuolisia siivouskohteita, jolloin taitojen karttuessa työkuvan on mahdollista monipuolistua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Mahdollisuutta ja kiinnostusta työskennellä siivousalalla pitkäaikaisesti
• Ripeää työotetta ja oppimishalua
• Hyvää peruskuntoa

Eduksi katsotaan:
• Kokemus vastaavista tehtävistä
• Alalle soveltuva koulutus

Työ tarjoaa:
• Pitkäaikaisen, täyspäiväisen työn
• Säännölliset työajat
• Itsenäisen työn
• Hyvän työnantajan

Työtä tehdään klo 7.00-15.30, 37,5 tuntia viikko.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.10.202128.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy,
rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 14.10.202128.10.2021

Haemme asiakkaallemme Itä-Helsinkiin renkaiden vaihtajaa alkavaan sesonkiin. Työt alkavat lokakuun aikana ja kestävät jouluun asti. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat rengasliikkeen aukioloaikojen mukaisesti arkisin 8-16 välille.

Työ pitää sisällään renkaiden asennusta, renkaiden pesua, renkaiden siirtelyä sekä muita yleisiä rengasliikkeen töitä. Työntekijältä odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma-aloitteisuutta. Hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen kannalta tärkeää.

Emme edellytä aiempaa kokemusta renkaiden vaihdosta, mutta perustuntemus autoista on isoksi eduksi.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää ohessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy,
rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 14.10.202131.10.2021

Erilaisten teollisuuden pumppujen huoltoon ja myyntiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ASENTAJAA huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turkuun. Asiakkaamme etsii asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat erilaisten pumppujen ja pumppaamoiden automatiikan ja ohjauskeskusten huoltamisesta ja korjaamisesta sekä mahdollisista pumppaamotarvikkeiden uusimisista. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaiden toimitiloissa Turun talousalueella että yrityksen toimitiloissa Orikedolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva sähkötyöturvakortti katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 14.10.202105.11.2021

Elektroniikka-alan asiakkaamme etsii Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseensä juotostaitoista elektroniikka-kokoonpanijaa/-asentajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Kokoonpanijan/asentajan tehtävät koostuvat kaapelien ja johdinsarjojen kokoamisesta/valmistuksesta. Työtehtävä sopii hyvin uransa alkutaipaleella olevalle, juuri valmistuneellekin tekijälle.

Tehtävä edellyttää ja toivomme Sinulta:
• Elektroniikka-, sähkö- tai tietoliikennealan perusteiden tuntemusta esimerkiksi alan peruskoulutuksen tai harrastuksen kautta hankittuna.
• Aikaisempaa työkokemusta vastaavista esim. avustavista elektroniikka-alan työtehtävistä, juotostaitoa.
• Kiinnostusta ja motivaatiota elektroniikka-alaa kohtaan.
• Tarkkuutta, huolellisuutta ja näppäryyttä työssä.
• Joustavuutta tehdä myös muita yrityksessä esille tulevia töitä.

Tarjoamme Sinulle:
• Loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä.
• Työskentelymahdollisuuden mielenkiintoisten tuotteiden parissa.
• Huipputiimin tuen ja mukavat työkaverit.
• Mahdollisuuden työssä kehittymiseen.
• Näkymät myös pitempi aikaiseen työllistymiseen.
• Tehtävää ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä.

Hakuaika 14.10.202105.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää/puuelementtiasentajaa rakennustyömaalla tapahtuvaan puuelementtien asennustyöhön. Työkohteet sijaitsevat Tampereella, Ylöjärvellä ja muissa Tampereen ympäristökunnissa. Työ alkaa marras-joulukuussa 2021 ja sitä on tarjolla muutaman kuukauden ajaksi, mahdolisesti pitempäänkin.

Puuelementtiasentajan työ on pientalotyömailla tapahtuvaa rakentamista, pääasiassa valmiiksi koottujen puuelementtien asentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja -työmaalla työskentelystä. Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta puuelementtityöskentelystä ja toivomme tekijältä hyvää rakennuspiirustusten lukutaitoa. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.10.202128.10.2021

Tumik Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ympäristöhuoltoalan yritys, joka erikoistui aluksi syväjätesäiliöiden ja jätepuristimien huoltoihin. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös jäte- ja hyötyjätekuljetuksiin sekä muihin pesu- ja huoltopalveluihin. Pääpaikkamme sijaitsee Tuusulan Jusslassa ja toimialueenamme on pääkaupunkiseutu.

Tumik Oy etsii nyt kauttamme nosturilla varustetun jäteautonkuljettajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ tapahtuu liikuttamalla kauko-ohjaimella varustettua nosturia, josta roskat putoavat nostosäkistä jäteauton kyytiin.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen työssä menestymiseen.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa joko aamussa klo 6-13:30 tai illassa klo 14-21.

Arvostamme työntekijöissä hyvää fyysistä kuntoa sekä erinomaista tiimihenkeä. Tärkeää on, että jokainen työntekijä lähtee uuteen päivään hyvällä fiiliksellä. Työntekijällä on mahdollisuus peruspalkan lisäksi kuukausittaisiin bonuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikimmiten.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Tumik Oy:n työntekijäksi.

Voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä, p. 050 411 0471.

Hakuaika 14.10.202128.10.2021

Etsimme asiakkaallemme toimistotyöntekijää Helsingin keskustaan. Työsuhde on vakituinen ja työaika on arkisin klo 8-16.00. Tämän lisäksi tässä tehtävässä on satunnaisia viikonloppuvuoroja. Tehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työt alkavat heti tehtävään soveltuvan tekijän löydyttyä.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja tarkka. Pystyt säilyttämään tehokkaan työskentelytavan myös paineen alaisuudessa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja sinusta huokuu luontainen asiakaspalveluhenkisyys.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan:

• b- ajokorttia
• sujuvaa englannin kielen taitoa

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy,
rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373.

Hakuaika 14.10.202128.10.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen KOKENEEMPAA MUOVITYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Konekanta tuotannossa on varsin monipuolinen ja soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 8-16.00 välillä. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi muovimekaanikon ammattitutkinnon käynyt tai kone- ja metallialan perustutkinnon suorittanut henkilö, mutta koulutus ei ole vaatimuksena tehtävässä menestymiseen. Tärkeää on aikaisempi kokemus ruiskuvalukoneen kanssa toimimisesta. Teemme töitä mukavassa työyhteisössä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 13.10.202101.11.2021

Rakennussiivooja, Winclean Oy -vakituinen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle RAKENNUSSIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtarve vaihtelee työkohteiden määrästä riippuen. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri tilojen kuten asuntojen ja toimistotilojen rakennussiivous. Työ tehdään arkisin ma-pe klo 7-15 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Etsimme nyt runko- ja betonielementtien asennukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme BETONIELEMENTTIASENTAJAA Turkuun. Töitä on arviolta vuoden 2022 kesään asti ja työmaan sijainti on hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun keskustan kupeessa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa taustaa rakennusalalta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen elementtiasennuksista tai muista vastaavista tehtävistä. Töitä tehdään myöskin korkeissa paikoissa, joten toivottavaa on ettet pelkää korkeita paikkoja. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja töitä tehdään arkisin 07-15:30.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja arvioitu aloitus on viikon 43 aikana. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 13.10.202101.11.2021

Ylläpitosiivooja, Winclean -vakituinen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle YLLÄPITOSIIVOOJAA Tampereella sijaitseviin kohteisiin Hervanta-Kaukajärvi -alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri tilojen siivous, kuitenkin työskentelyalueesi olisi selkeä ja työkohteet on vakituisia. Työ tehdään arkisin ma-pe klo 6-14 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme puuseppää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen motivoituneella tekijälle on hyvät mahdollisuudet siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Yrityksessä valmistetaan mittatilaustyönä kalusteita sekä erinäisiä sisustuksia. Pääset osaksi ammattitaitoista tuotantotiimiä ja olet mukana tuotteiden valmistusprosessissa suorittaen monipuolisia tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta puusepänteollisuuden työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne työntekoon.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, p. 0504110346. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Haemme toimeksiantajayrityksellemme siivoojia vaihteleviin työkohteisiin. Töitä tehdään Kangasalla ja Tampereella.

Edellytämme sinulta:
-Innokasta ja tarmokasta työotetta
-B-ajokorttia (työssä ei tarvita omaa autoa)

Eduksi katsomme:
-Kokemuksen siivoustöistä

Tarjoamme sinulle:
-Hyvät vaihtelevat työkohteet
-Vakituisen työn

Työtä tehdään klo 6-14, 7,5 tuntia päissä. Työpäivän jälkeen jää siis mukavasti vapaa-aikaa iltapäivälle ja illalle!

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Kohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa. Kohteissa tehdään talojen pohjatöitä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta talojen pohjatöistä sekä pyöräalusteisen kaivinkoneen käytöstä. Eduksi on myös kokemus keskustarakentamisesta sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Kahvila Helmi on perheomisteinen perinteinen kahvila, joka tarjoaa päivittäin itse leivottuja pullia, piirakoita sekä muita leivonnaisia. Lounaaksi tarjoillaan arkisin maistuvaa kotiruokaa. Kahvila Helmi sijaitsee Pakilassa keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella jo yhdeksättä vuotta.

Etsimme nyt ruoanlaittotaitoista kahvilatyöntekijää osaksi tiivistä ja huumorintajuista työyhteisöä. Olethan toimeen tarttuva ja motivoitunut tekijä, jolta sujuu kaikki kahvilan työtehtävät ruoanlaitosta asiakaspalveluun sekä siisteyden ylläpitoon. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen, tärkeimpänä ominaisuutena pidämme oikeanlaista asennetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen oman osaamisesi mukaan ja tarjoamme apuamme aina tarvittaessa.

Työvuorot sijoittuvat arkisin pääsääntöisesti kello 6-17 välille. Launtaisin kahvila palvelee kello 10-16 Työtunteja on aluksi tarjolla n. 15-20 h/vko. Halutessaan on mahdollista tehdä enemmänkin tunteja sovittaessa tai vähemmän. Olemme joustavia työvuorojen osalta, joten olethan sinäkin. Työpaikka on savuton.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Kahvilatyöntekijä/Kahvila Helmi" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä arkisin klo 8-16 p. 050 411 0471.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Haluatko osaksi Arena Centerin tiimiä luomaan liikunnallisia elämyksiä asiakkaillemme? Arena Center on Helsingin suurimpia liikuttajia ja intohimonamme onkin luoda liikuttavia kohtaamisia neljässä liikuntakeskuksessa, jotka palvelevat liikkujia Helsingin Hakaniemessä, Ruskeasuolla, Myllypurossa ja Kaarelassa.

Haemme MYLLYPURON toimipisteen myyntipalveluun aikaansaavaa, järjestelmällistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa MYYNTINEUVOTTELIJAA, joka osaa priorisoida päivän työt, vaikka hoidettavana olisi useampi asia samanaikaisesti. Positiivinen ja työtä pelkäämätön asenteesi näkyy kiireen keskellä.

Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, kuten vuorojen varauksia, kalenterin hallintaa sekä asiakastilaisuuksien suunnittelua asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan tarjouspyynnöistä laskutukseen asti. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt, kuin yritykset ja yhdistykset. Työ edellyttää MS Office -työkalujen (Office 365) sujuvaa käyttöä sekä kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Kaupallisen alan koulutus sekä aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, kuten myös urheilutausta ja palloilulajien tuntemus.

Myyntipalvelu palvelee Myllypuron toimipisteessämme arkisin kello 9-16 puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Kontaktoimme asiakkaita ja esittelemme tiloja myös henkilökohtaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työaika keskimäärin 37,5 h/viikko.

Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö työskentelee heti ensimmäisestä päivästä lähtien Arena Centerin vakituisena työntekijänä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä urheilullisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat lisäksi käyttöösi monipuolisia liikunnallisia henkilökuntaetuja.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot tehtävää koskien rekrytointikonsultti Laura Piriltä arkisin klo 8-16 p. 050 411 0471.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

RIMOWA on kansainvälinen ja arvostettu 120 vuoden kunniakkaaseen ikään ehtinyt saksalainen laatumerkki, joka on tunnettu korkealuokkaisista, alumiinikuorisista matka- ja lentolaukuistaan. Klassista ja tyylikästä muotoilua, joka kestää reissusta toiseen! Tämä luksusbrändi edustaa trendikkyyttä ja huippulaatua. Brändin tyylille uskollinen myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla pohjoisesplanadilla.

Etsimme RIMOWA konseptimyymälään osa-aikaista myyjää työskentelemään keskimäärin noin 10h/viikko. Vuorot painottuvat enemmän iltaan sekä lauantaille, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Myymälä palvelee arkisin klo 11-19 ja lauantaisin 11-17.

Tässä roolissa aktiivisen myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös matkalaukkujen kevyet huoltotoimenpiteet. Rimowalla pääset tekemään myyntityötä kansainvälisen brändin vaatimusten mukaisesti.

Edellytämme hakijalta:
• täydellistä suomen kielen- ja kiitettävää englanninkielen taitoa
• korkeatasoista asiakaspalveluosaamista
• erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle upean työympäristön arvostettujen design tuotteiden parissa, missä pääset kokemaan luksustuotteiden sykettä.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Myyjä, RIMOWA" etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä RIMOWA -tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri arkisin klo 8-16 numerosta 050 411 0471.

Hakuaika 13.10.202127.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Työ on tuotannossa tapahtuvaa kokoonpanotyötä, jossa mm. ruuvataan osia yhteen. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä, kuvienlukutaito sekä kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeentarttuva asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan vuoden loppuun saakka, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pidemmäksi aikaa.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Kotipalvelutyöntekijä, Kotipalvelu Anni ja Onni -osa-aikainen

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle asiakaspalveluhenkistä KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta
• Vahvaa auttamisen halua
• Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• Hygieniapassia (voidaan järjestää ennen työn aloitusta)

Hyödyksi on:
• Aiempi kokemus kotipalvelutöistä
• Aiempi kokemus siivoustöistä
• Soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja, ei kuitenkaan hoitotyötä)

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään ja työaikoihin
• Mukavan ja joustavan työyhteisön
• Merkityksellisen ja tärkeän työn

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja asiakaskäyntejä tehdään pääsääntöisesti klo 9.00–17.00 välillä. Työ alkaa osa-aikaisesti, mutta kun tekijän asiakaskunta saadaan vakiinnutettua, on mahdollisuus myös täysiin 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä ja asiakaskäyntejä pystytään sopimaan joustavasti. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Kotipalvelu Annille ja Onnille.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Sisustuskirvesmies, Pohjolan Taitajat -vakituinen

Etsimme asiakkaallemme Pohjolan Taitajat Oy:lle KIRVESMIESTÄ viimeistelytöihin. Pohjolan Taitajat on vuonna 2006 perustettu Pirkanmaalla toimiva rakennus- ja remontointialan yritys. He tekevät kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi myös keittiö- ja pintaremontteja. Pohjolan Taitajien yhteydessä toimii myös Aina-keittiöt Tampere, joten myös kalusteasennuksia tehdään asiakkaille. Yritykselle ominaista on korkea laatutyytyväisyys. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: https://www.pohjolantaitajat.fi/ sekä https://ainakeittiot.fi/.

Työtehtävät koostuvat lattioiden asennuksista, listoituksista, saunan kalusteiden asennuksesta, keittiöasennuksista sekä muista viimeistelytöistä. Suurin osa asiakkaista on yksityisasiakkaita Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40h/viikko tehdään ma-pe välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta vähintään viiden vuoden verran kirvesmiehen työtehtävistä
• kykyä jouhevaan työsuunnitteluun omissa työkohteissaan
• sekä halua ja kykyä kommunikoida yrittäjien kanssa

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Vesieristyslupa katsotaan eduksi. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Pohjolan Taitajille.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme asiakkaallemme autonpesijää Helsinkiin osa-aikaiseen (20h/vko) työsuhteeseen.
Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-17 välillä. Halutessasi sinulla on myöhemmässä vaiheessa mahdollisuus työllistyä vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja reipasta työasennetta.

Tässä työtehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Kerrossiivooja, osa-aikainen -Winclean Oy

Haemme nyt Winclean Oy:lle KERROSSIIVOOJIA Tampereen keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat tyypilliset hotellin kerroshoitajan työt, kuten hotellihuoneiden siivoustyöt lakanoiden vaihdosta tilojen putsaukseen. Työhön kutsutaan tarvittaessa, joten tämä tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijalle tai muulle sellaiselle henkilölle, joka kaipaa lisätienestiä. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Tekijätarve on useita tekijöitä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut sekä erityisen asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista rakennustyöntekijää julkisivusaneeraukseen. Työmaan arvioitu kesto on noin 3-vuotta ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun keskustan kupeessa.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen verhoiluun ja julkisivusaneeraamiseen liittyviä tehtäviä. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja erityisesti saneerauskohteista. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä reipasta työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.10.202124.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa. Työt alkavat heti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin 09.00 - 15.00 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt reipasta rengasasentajaa syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Ylöjärvellä. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana klo 8-17 välillä, arkisin. Työ vaatii työntekijältä joustoa työaikojen suhteen. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme reippaita ja toimeen tarttuvia tekijöitä valojen ripustukseen sesongin ajaksi. Toteutamme suuria valaistusprojekteja mm. kauppakeskuksille, kaupunkien keskustoille ja pääkaduille, hiihtokeskuksille, lentokentille, taloyhtiöille, jää- ja urheiluhalleille, messukeskuksille sekä hotelleille.

Emme vaadi sähköalan koulutusta tai kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Työtehtävänä on erilaiset valojen asennukset, johon avuksi käytetään nostinta/kuukulkijaa. Riittää kunhan asenne on kunnossa, olet kätevä käsistäsi ja teet minkä lupaat.

Työtä tehdään ulkona, joten etsimämme henkilön tulee kyetä työskentelemään muuttuvissa sääolosuhteissa. Toivomme ettet ole korkeanpaikankammoinen. Työkohteet sijaitsevat projektista riippuen pääsääntöisesti Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työ on kokoaikainen ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan lokakuussa. Halutessassi voit myös tehdä pidempää päivää ja olla pidemmillä vapailla. Työajan/vuorojen suhteen olemme joustavia, kunhan hommat tulee tehdyksi. Töitä on tarjolla ainakin maaliskuun loppuun saakka. Jatko on myös mahdollinen muissa projekteissa. Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8-16 Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA autokorjaamolle vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolinen työtehtävä pitää sisällään esimiestehtävien lisäksi asiakaspalvelua, töiden vastaanottoa, huoltotarjouksien tekemistä ja asiakkaiden laskuttamista sekä muita työnjohdollisia tehtäviä. Tulet olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaisiin kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä arkisin 7,5h/päivä ja 07:30-17 välillä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja alalle soveltuvan koulutuksen. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin halu oppia uutta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja jatkokouluttaa sinua säännöllisesti. Toivomme hakijoilta palvelualttiutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä innostuneisuutta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.10.202126.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut remontoimaan ja saneeraamaan koteja ja toimitiloja.
Tässä työssä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään ammattitaitoasi erilaisten kirvestöiden sekä kalusteasennusten, maalausten sekä lattia- ja mattoasennusten parissa.

Työtä tehdään itsenäisesti vaihtelevissa uudis- ja saneerauskohteissa, joten odotamme hakijoilta ammattitaitoa alan koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen myötä. Lisäksi arvostamme omatoimista, tavoitteellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Oman ajoneuvon ja työkalujen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 11.10.202124.10.2021

Asiakasyrityksemme valmistaa modulaarisia tilaratkaisuja yrityksille ja etsii nyt kauttamme sähköasentajaa tilaratkaisujen sähköistystöihin. Haemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sähköalalta. Kaikki työkokemus tuotannollisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös voimassa olevaa SFS 6002 -sähköturvallisuuskorttia, sekä työturvallisuuskorttia. Kortit on mahdollista kouluttaa kauttamme ennen työsuhteen alkamista. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 11.10.202124.10.2021

Asiakasyrityksemme valmistaa modulaarisia tilaratkaisuja yrityksille ja etsii nyt kauttamme kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu tuotteidemme kokoonpano alusta loppuun saakka. Kaikki työntekijämme osallistuvat tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa puu, alumiini ja lasi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistus menetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 11.10.202129.10.2021

Etsimme asiakasyritykselle oma-aloitteista ja motivoitunutta kurottaja- / koneenkuljettajaa Tampereelle ja lähiseuduille. Yritys tarjoaa nostopalveluita ja konevuokrausta asiakkailleen erilaisiin rakennus- ja teollisuuskohteisiin.

Käytännössä työssä käytetään kurottajaa tai muita nostimia asiakasyritysten kohteissa. Nostot vaihtelevat monipuolisesti rakennustarvikkeista henkilönostoihin. Kurottajissa käytetään tarpeiden mukaan erilaisia lisälaitteita kuten henkilökoreja, trukkipiikkejä sekä vinssejä, joihin tekijät perehdytetään hyvin. Tarpeen mukaan käytetään myös muitakin työkoneita.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää asennetta, itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta. Toivomme tekijältä työkoneiden käsittelytaitoa ja aikaisempi kokemus kurottajasta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia.

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuoliset ja vaihtelevat työkohteet
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä
• Työskentelyn laadukkaalla kalustolla
• Rennon työyhteisön

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 6.00-17.00 välille. Töitä on aluksi tarjolla vaihtelevasti keskimäärin 20h/vk Tampereella ja lähialueilla, mutta tarkempi työmäärä määräytyy projektikohtaisesti. Työtilanteen salliessa pitkäaikainen ja täysipäiväinen työllistyminen on vuoden vaihteen jälkeen mahdollista. Työssä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 11.10.202125.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 11.10.202125.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa uudiskohteissa sekä tarvittaessa muissa kiinteistöpuolen saneerauskohteissa Turun alueella. Yrityksellä on myös erilaisia vikakeikka-kohteita, joissa on esimerkiksi valojen asennus- ja huoltotöitä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöpuolen sähkötöistä. Tärkeää on luotettavuus ja rautainen asenne työskentelyä kohtaan! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, sillä monesti päivät aloitetaan suoraan kohteessa kulkematta hallin kautta. Työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 11.10.202125.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka/marraskuussa ja kestävät sesongin loppuun. Toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Kaarinassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme hyvää asennetta, fyysistä kuntoa, palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Odotamme hakijoilta valmiutta työskennellä tehtävässä täysipäiväisesti koko sesongin ajan. Tehtäviisi kuuluu renkaiden ja vanteiden asennus sekä asiakaspalvelu asennustilanteissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 08.10.202108.11.2021

Asiakkaamme on vaativaan ja kokonaisvaltaiseen tuotekehitykseen erikoistunut yritys Turussa.

Etsimme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on vastata uusasiakashankinnasta sekä vahvistaa yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa. Tulet osallistumaan erilaisiin tapahtumiin joissa tapaat uusia potentiaalisia asiakkaita, sekä verkostoidut eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut myyntiennusteiden ylläpitoon, tarjousten valmisteluun sekä myyntiviestinnän koordinointiin. Myös sosiaalinen media ja eritoten LinkedIn ovat tärkeä osa työkalupakkiasi.

Toivomme hakijoilta vahvaa teknistä taustaa sekä kokemusta ratkaisumyynnistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laitteiden ja järjestelmien tuotekehityksestä, sekä ymmärrystä lääkinnällisten laitteiden regulatiivisista vaatimuksista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa ja sinulla on asiantuntevan tiimin tuki mukana päivittäisessä työskentelyssä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 08.10.202126.10.2021

Siivooja, Winclean Oy -viikonlopputyö (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Tampereen keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen. Työ on säännöllinen ja pitkäaikainen. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen kauppakeskusten julkisten tilojen siivoaminen, kuten pölyjen pyyhintää, lattioiden pesua sekä kosketuspintojen siivoamista. Työtä tehdään lauantaisin klo 6-14 sekä sunnuntaisin klo 10-18 (15h/vk). Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut sekä erityisen asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä. Tekijätarve on toistaiseksi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhdeydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 08.10.202122.10.2021

Etsimme kokenutta sähköasentajaa asiakkaamme Kangasalan Sähköpalvelu Oy:n palvelukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kangasalan Sähköpalvelu Oy on sähkötöiden ammattilainen. Kangasalan Sähköpalvelu Oy toteuttaa pienet ja suuret sähköasennukset ammattitaidolla yksityisille, yrityksille ja julkisyhteisöille. Yritykseen voitte tutustua lisää heidän verkkosivuillaan: https://ksahkopalvelu.fi/

Olet etsimämme henkilö, jos:
-Sinulla on useamman vuoden kokemus asuntojen sähkösaneerauksista
-Olet asiakaspalveluhenkinen ja huolellinen

Tarjoamme sinulle:
-Rennon ja avoimen työporukan
-Hyvät ja ajanmukaiset työkalut
-Mielenkiintoiset kohteet

Tehtävä edellyttää myös voimassa olevia sähkö- ja työturvakortteja. Tarvittaessa avustamme sinua korttikoulutusasioissa. Tämänhetkiset työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella, mutta työkohteita voi olla myös Kangasalan alueella tulevaisuudessa.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704. Ei suoria yhteydenottoja Kangasalan Sähköpalvelu Oy:lle.

Hakuaika 08.10.202101.11.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Yritys tarjoaa pääosin pesulapalveluita yritysasiakkailleen. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta ripeyttä ja näppäryyttä sekä joustavuutta. Tärkeintä kuitenkin on reipas asenne ja nopea oppimiskyky. Myös asiakaspalveluhenkisyys katsotaan eduksi.

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 08.10.202122.10.2021

Hamme nyt asiakasyrityksellemme turvalaitemyyjää Turkuun turvakameroiden myyntiin. Työtehtäväsi pitävät sisällään potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia ja turvakameroiden myyntiä puhelimitse sekä tarjousten laadintaa. Työsuhde on pitkäaikainen ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä tuen työtehtäviisi.

Etsimämme henkilö on aktiviinen, tavoitteellinen ja myynnistä syttyvä tekijä. Arvostamme aiempaa kokemusta myynnistä sekä teknistä tuntemusta erityisesti turvakamerajärjestelmistä. Työssä on mahdollista menestyä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja asiakaslähtöisellä asenteella!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.10.202122.10.2021

Haemme asiakkaallemme Vuosaaren sekä Ala-Tikkurilan toimipisteisiin renkaiden vaihtajia alkavaan sesonkiin. Työt alkavat lokakuussa sopimuksen mukaan ja kestävät aina sesongin loppuun saakka noin 6-8 viikkoa. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat rengasliikkeen aukioloaikojen mukaisesti arkisin Ala-Tikkurilassa klo 8-17 välille ja lauantaisin klo 10-14. Vuosaaren toimipiste palvelee arkisin klo 8-16.

Työ pitää sisällään renkaiden asennusta, renkaiden pesua, renkaiden siirtelyä sekä muita yleisiä rengasliikkeen töitä. Työntekijältä odotamme ennen kaikkea hyviä kädentaitoja, oma-aloitteisuutta, ja asennetta. Hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen kannalta tärkeää.

Emme edellytä aiempaa kokemusta renkaiden vaihdosta, mutta perustuntemus autoista on isoksi eduksi.

Molempiin toimipisteisiin pääset kulkemaan hyvin julkisilla.

Jos kiinnostuit työstä, jätä hakemus oheisen linkin kautta. Yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä p. 050 411 0471 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.10.202122.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavia sähköasentajia projektiluonteisiin työsuhteisiin Espooseen ja Helsinkiin. Työt ma-pe 7-15:30, yht. 40h/vko. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta myöhemmässä vaiheessa on mahdollista solmia suoraan sopimus myös asiakasyrityksen kanssa.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköasennustöitä monipuolisesti itsenäisesti sekä työparin kanssa. Tehtävät vaihtelevat projektista riippuen. Toivomme aikaisempaa työkokemusta sähköalan työtehtävistä uudisrakennus–tai saneeraustyömaalta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• reipasta työotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työhistoriasta sekä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 08.10.202122.10.2021

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla.

Haemme yhteistyökumppanillemme Ravintolakolmio-konsernille À la Carte -tarjoilijaa pikkujoulusesonkiin 1.11.-18.12.2021 väliselle ajanjaksolle. Työtunteja tulisi olemaan 112,5h/3vko ja työvuorosi sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kokemusta À la Carte -ravintolasta tarjoilijan tehtävistä. Hymy pysyy huulillasi pienessä kiireessäkin ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia. Olet kiinnostunut ruoka- ja juomatuotteista samoin kuin niiden yhdistämisestä. Toivomme sinulta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Anniskelupassi on iso etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, kannustavan ja huumorintajuisen työyhteisön, vakavaraisen työnantajan, hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden etenemismahdollisuuksiin.

Täytä hakemus jo tänään kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "À la Carte -tarjoilija, Graniittiravintolat Oy" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on laiteyksiköiden sekä tuotantolinjakokonaisuuksien 3D-suunnittelu. Työnkuvaan kuuluu myös käyttöohjekirjojen laatimista sekä muuta dokumentointia. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Kaarinassa. Tuotantomme sijaitsee samoissa tiloissa, joten sinulla on mahdollisuus seurata suunniteltujen laitteiden valmistumista.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK) ja suunnitteluohjelmien hallintaa. Otamme huomioon myös uran alkuvaiheessa olevat tekijät, sillä eniten arvostamme aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssä!

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn vientiyrityksessä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 07.10.202124.10.2021

Den Hartogh Logistics on johtava logistiikatoimittaja kemikaali- ja kaasuteollisuudelle. Operoimme pääasiassa omalla modernilla kalustollamme, joka koostuu yli 20000 tankkikontista, 6500 kuivabulkkikontista, 400 trailerista ja 600 autosta. Vaikka ylpeitä kalustostamme olemmekin, tiedämme että loistavan laadun ja hyvän palvelun kulmakiviä on myös osaava, motivioitunut henkilöstö. Työllistämme maailmanlaajuisesti yli 1900 henkeä, 42 toimistossa, 23 eri maassa. Suomen toimistossa meitä on 7 ja tiimissä olisi nyt avoinna paikka ajojärjestelijälle!


TOIMENKUVA AJOJÄRJESTELIJÄNÄ

Monipuolisessa ja haastavassa toimenkuvassa vastaat yhdessä kollegasi kanssa nestemäisten aineiden kuljetusten vienti- sekä tuontiliikenteen ajojärjestelystä. Ajojärjestelyn lisäksi vastaanotat asiakkaiden kuljetustilauksia, järjestät sekä organisoit kustannustehokkaasti Suomeen tulevia ja Suomesta lähteviä kuljetuksia sekä seuraat koko kuljetusprosessin sujuvuutta alusta loppuun asti. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, asiakkaiden, alihankkijoiden sekä kollegoidesi kanssa ympäri euroopan, joten työkielenä toimii suomi ja englanti. Tulevaisuudessa tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti omista asiakkuuksista ja heidän tarvitsemien kuljetustilausten toteuttamisesta, seurannasta sekä laskutuksesta.

ODOTAMME HAKIJALTA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii järjestelmällisyyttä, itseohjautuvuutta sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Odotamme hakijalta innokkuutta oppia uutta sekä aitoa mielenkiintoa logistiikan alaa kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen esimerkiksi ajojärjestelijän tehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä logistiikan alalta. Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

TARJOAMME

Den Hartogh Logistics haluaa tarjota jokaiselle työntekijälleen monipuolisen sekä kehittävän työympäristön ja hyvät työkalut ammatilliseen kehittymiseen. Tarjolla on haastava ja vastuullinen työnkuva sekä vakituinen työpaikka kasvavassa ja globaalisti toimivassa organisaatiossa, jossa aidosti tuetaan työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista.


Kiinnostuitko tehtävästä?

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Den Hartogh Logistics Oy:n työntekijäksi, mutta tekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 24.10.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.10.202124.10.2021

Lohkoasennus Oy:n pääasiallisena toimialana on satamalaitteiden valmistus, asennus ja huolto kokonaistoimituksina. Toimitamme myös rajavalvonta- ja lipunmyyntikioskeja sekä muita tekniikaltaan vaativia tilaelementtejä. Pääkonttorimme sijaitsee Naantalissa ja tuotantomme Raumalla. Katso lisää: www.lohkoasennus.fi

Haemme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Pääasiallinen työtehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti Lohkoasennus Oy:n tuotannon päivittäisestä onnistumisesta, esim. ohjaten resursseja, organisoiden tuotantoa käytännössä ja huolehtimalla aikatauluista. Työssä tulet osallistumaan kokouksiin, joissa ei puhuta aina suomea, joten odotamme sinulta sujuvaa ruotsin ja englannin kielitaitoa. Työt edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ulkomailla (Ruotsi), mutta pääasiallisesti työt tehdään toimipisteellämme Raumalla arkisin klo. 08:00-16:00 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää teknillistä osaamista, itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja alalle soveltuvaa teknillistä koulutusta esim. ammattikorkeakoulun tuotantotekniikan insinööri. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme RAKENNUSALAN OSAAJAA tilaelementtirakentamiseen. Elementit rakennetaan viimeistelyasennusta vaille valmiiksi yrityksen Auran toimipisteessä. Työtä tehdään kuivissa ja lämpimissä tuotantotiloissa. Työtehtäviisi kuuluu runko -ja levytystöitä, sekä villoitusta. Edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä.

Työtä tehdään yhdessä muiden työntekijöiden kanssa ja työhön annetaan hyvä perehdytys. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Erityisesti arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 tai 6-14.30.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ Maskuun.

Yritys on alihankintakonepaja, joka tekee CNC-koneistusta, sorvausta ja jyrsintää kattavalla konekannalla. Etsimämme henkilö pääsee tekemään töitä sorvauksen parissa, mutta myös muut konepajalla tehtävät työtehtävät ovat mahdollisia. Kyseessä ei ole ruuhkahuippu tai projekti, vaan toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempiaikaisesti.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeää on hyvä asenne työntekoon ja tarkka työote. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:00-18:00 välillä joustavasti. Töitä tehdään 37,5h/vko.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 07.10.202122.10.2021

Etsimme Simsotec Oy:lle motivoitunutta ja osaavaa huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa asiakasyrityksilleen räätälöityjä kunnossapito-, huolto- ja projektipalveluita sekä yksittäisiin laitteisiin että kokonaisiin tuotantoprosesseihin. Lisätietoa yrityksestä: https://www.simsotec.fi/

Käytännössä työssä vastataan asiakkaiden tuotantolaitteiden huolto- ja korjaustarpeista, ennakkohuolloista sekä erilaisista projekteista Suomessa ja satunnaisesti ulkomailla. Tehtävässä ei ole pääsääntöistä toimipaikkaa, työt tehdään aina asiakkaiden tiloissa ympäri Suomen. Matkatöiden pituudet vaihtelevat yleensä päivästä viikkoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
• Sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta
• Mahdollisuuden reissutyöhön

Eduksi katsotaan:
• Mekaniikan ymmärtäminen
• Yleinen kiinnostus koneisiin
• Hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kilpailukykyiset edut ja ammattitaitoisen tiimin tuen
• Ammattitaitoisen ja rennon tiimin tuen

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 37.5 tuntia viikossa. Työkohteissa saatetaan tarvittaessa yöpyä. Työ aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, mutta etsimme tekijää, joka on halukas sitoutumaan pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703. Ei suoria yhteydenottoja Simsotec Oy:lle.

Hakuaika 07.10.202122.10.2021

Etsimme Simsotec Oy:lle osaavaa huoltopäällikköä Rauman toimipisteeseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa asiakasyrityksilleen räätälöityjä kunnossapito-, huolto- ja projektipalveluita sekä yksittäisiin laitteisiin että kokonaisiin tuotantoprosesseihin. Lisätietoa yrityksestä: https://www.simsotec.fi/

Käytännössä työssä toimitaan Rauman alueen huoltopäällikkönä, yhteistyössä jo olevien asiakkaiden kanssa ja kartoittaen uusia asiakkuuksia. Huoltopäällikö vastaa myös työnjohdosta ja tarvittaessa osallistuu itse huoltotöihin. Olet myös yrityksen johtoryhmän jäsen, jolloin pääset näköalapaikalle kehittämään yritystä kohti uusia haasteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
• Vankka tekninen ymmärrys
• Hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja
• Joustavaa asennetta ja paineensietokykyä

Tehtävä tarjoaa:
• Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden kehittyä esimiestehtävissä
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Ammattitaitosen ja rennon työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 37.5 tuntia viikossa. Toivomme kuitenkin tekijältä joustavuutta, sillä asiakkaiden tarpeet saattavat myös tulla yllättävästi. Työt aloitetaan Simsotec Oy:n työntekijänä vakituisessa työsuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703. Ei suoria yhteydenottoja Simsotec Oy:lle.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Etsimme nyt siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Siivouspalvelu Sari Paavilaiselle Tampereelle. Yritys tarjoaa reilun 20-vuoden kokemuksella puhtautta ja raikkautta kotien ja yritysten tiloihin ammattitaidolla ja luotettavasti.

Tehtävät koostuvat pääosin asuntojen muuttosiivouksista, mutta jonkin verran myös toimisto ja kotisiivouksista sekä rakennusaikaisista siivouksista. Katso lisää palveluista yrityksen nettisivuilta www.siivouspalvelusaripaavilainen.fi.

Työssä aloitetaan kokeneen siivoojan parina muuttokohteissa ja siitä siirrytään itsenäiseen tekemiseen tehtävien sujuessa ohjeistusten ja määriteltyjen käytänteiden mukaisesti. Oma auto tarvitaan kohteista toiseen siirryttäessä työpäivän aikana. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Tehtävässä aloitetaan toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Työaika on 0 - 37.5 h / vko ajoittuen alkuun klo 7–15 välille. Työtä on pääsääntöisesti ollut kokoaikaisesti, mutta siinä voi ilmetä päiväkohtaista vaihtelua kohdemäärien mukaisesti. Tehtäviin perehtymisen jälkeen tekijän on mahdollista työskennellä joustavasti myös eri kellonaikoihin, vaikka painottuen enemmän ilta-aikaan. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyy reipas, luotettava ja ahkera työntekijä, jolla on käsitystä ja silmää siisteydelle ja joka arvostaa omaa rooliaan tulevien asukkaiden ja tilojen käyttäjien mukavuustason ylläpitämisessä.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista purkutyöntekijää. Yritys on erikoistunut erilaisiin purkutöihin esimerkiksi timantti- ja asbestitöihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaito katsotaan eduksi. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Aiempi kokemus purkutöistä on hyödyksi, mutta ei välttämätön. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja suunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Toimialaan kuuluu kaikki automaatio sekä ohjelmointiprojektit. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä pitää sisällään projektityönä tehtävää suunnittelua teollisuuden asiakkaille. Etsimme opintojensa puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä, esim. automaatioinsinööri, AMK. Työssä menestymisen mahdollistaa osaaminen joistakin seuraavista ohjelmointitehtävistä:

• Beckhoffin TwinCAT (tai muu PLC)
• C# .NET
• teollisuusrobottien ohjelmointi

Emme edellytä pitkän aikavälin kokemusta vastaavista töistä, vaan tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi uransa alkupuolella olevalle osaajalle tai vastavalmistuneellekin. Kokemustakin tärkeämpiä asioita ovat kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa klo 7:00-17:00 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla Tampereella. Tekijältä edellytetään matkustusvalmiutta ajoittaisiin työmatkoihin pääasiassa Euroopan alueella.

Työntekijälle tarjotaan nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen seniorikonsultti Ilkka Sepälle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 07.10.202122.10.2021

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava pirkanmaalainen leipomoalan yritys. Yritys toimii moderneissa tuotantotiloissa Ylöjärvellä. Sen käyttämät raaka-aineet ovat paikallisten viljelijöiden kasvattama puhdas vilja. Lähituotettujen raaka-aineiden lisäksi tuotteet ovat lisäaineettomia. Yrityksen asiakaskunta koostuu monipuolisista toimijoista kuten vähittäiskaupasta, suurtalouksista, kunnista, sairaaloista, kahviloista ja peruskuluttajista.

Etsimme nyt heille myyntihenkistä ja oma-aloitteista toimistotyöntekijää yrityksen myyntitiimiin. Tuo alkaa sopimuksen mukaan helmikuun alussa 2022. Kyseessä on pitkäaikainen, vakituinen työpaikka, joka alkaa vuokratyösuhteena. Vuokratyösuhteen jälkeen siirryt yrityksen työntekijäksi.

Toimistotyöntekijänä olet osa myyntitiimiä ja toimit asiakasrajapinnassa. Tehtäväsi painottuukin yrityksen tilaus- ja myyntiprosessiin. Käytännössä vastaat itsenäisesti yrityksen tilausprosessin läpiviemisestä, teet päivittäiset myyntisoitot asiakkaille, vastaanotat tilaukset, viet ne järjestelmään ja hoidat laskutuksen. Olet asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä yrityksen muiden tiimien kanssa.

Edellytämme ja toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta
• aikaisempaa työkokemusta vastaavasta toimisto- ja/tai myyntityöstä
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja
• sujuvia atk-taitoja ja kokemusta exelin käytöstä
• Some-markkinoinnin hallintaa
• motivaatiota uuden oppimiseen

Eduksesi katsomme elintarvikealan tuntemisen ja kokemuksen vähittäiskaupan lainalaisuuksista.

Arvostamme, että olet reipas ja hyväntuulinen ihminen, olet innostunut työstäsi ja valmis sitoutumaan siihen myös pitempiaikaisesti.

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan suomalaisessa perheyrityksessä
• perusteellisen ja kattavan perehdytyksen tehtävään
• huolella valmistetut tuotteet ja uudistuvan tuotevalikoiman
• mukavan työyhteisön ja tiimin tuen
• kokemustasi vastaavan palkan
• mahdollisuuden itsesi kehittämiseen

Työ on arkisin tehtävää säännöllistä päivätyötä. Työaika on 7,5 h/päivässä, esim. klo 8.30-16.30.

Kiinnostuitko tästä mielenkiintoisesta tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 9.00-16.00, Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme IV-asentajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin klo 7-15:30.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. saneerauskohteissa ilmanvaihtokoneiden asennukset, koneiden automaatioasennukset ja erinäiset ilmanvaihtojärjestelmien korjaus- ja asennustyötehtävät.

Edellytämme LVI-alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Lisäksi toivomme hakijalta b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan soittamalla rekrytoinnista vastaavalle (Laura Piri/yhteystiedot alapuolelta).

Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Kiinteistö Varustamo Oy on kotimainen, yksityisomisteinen kiinteistöjen ylläpitoon ja jätehuoltopalveluihin erikoistunut yritys. Kiinteistö Varustamon tavoitteena on edistää kiinteistön toimivuutta ja käyttömukavuutta kaikilla sen osa-alueilla. Ympäristönhuolto on myös vahvoja osaamisalueitamme, joten annamme sille myös painoarvoa. Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulan Jusslassa, josta on hyvät yhteydet päätoimialueillemme, pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntiin.

Kiinteistö Varustamo Oy etsii nyt nuorekkaaseen joukkoonsa KIINTEISTÖNHOITAJAA pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät. Voit olla kokeneempi tai aloittelevampi henkilö, kunhan osaat käyttää perinteisiä kiinteistöhoitoon tarkoitettuja koneita. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, yrityksessä vallitsee vahva, yhdessä tekemisen meininki. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 kokoaikaisesti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös päivystysviikkoja säännöllisesti.

Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuoliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Kiinteistö Varustamo Oy:n työntekijäksi.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä, p. 050 411 0471.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa TYÖVÄLINEVALMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Auraan.

Työnkuvasi sisältää työvälinevalmistusta sekä muovin ja kumin ruiskupuristusmuottien valmistusta. Työtehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja ohjelmoimaan valmistusprosesseja CAD-ohjelman avulla. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään mm. kipinätyöstöä, lankasahausta ja sorvausta. Työtä tehdään arkisin neljänä päivänä viikossa ja työtunteja on 37,5h/vko.

Emme edellytä hakijoilta tiettyä koulutusta tai työkokemusta, sillä työ on mahdollista oppia innostuneella asenteella ja kyvyllä omaksua uusia asioita nopeasti. Työssä menestymistä tukee kuitenkin hyvä hahmotuskyky ja kätevät kädet. Tarjoamme työhön liittyviin tietoihin ja taitoihin perinpohjaisen perehdytyksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.10.202121.10.2021

Elintarviketeollisuuden kunnossapitoon erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tehtävässä vastaat erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista. Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamuvuorossa, mutta työ edellyttää myös päivystysvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää esim. sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijoilta itseohjautuvaa asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta oppia uutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 06.10.202124.10.2021

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme TÄYSPERÄVAUNUNKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työssä aloitetaan alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työllistytään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Tehtävä pitää sisällään 3-4 päivää viikossa elintarvikkeiden ajoa Etelä-Suomen alueella. Työskentely tapahtuu ma-pe, yhteensä 80h/2viikkoa. Työssä voi kuitenkin tulla alalle tyypillisesti ylitöitä ja päivät olla pitkiä.

Odotamme hakijalta voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä, digikorttia sekä CE-ajokorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta kaikista tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu oppia kuljetusalan ammattilaiseksi!

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemuksen mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti. Mitä nopeammin hakemuksen laitat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tämä kyseinen paikka saada. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0375

Hakuaika 06.10.202124.10.2021

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina.

Tarjoamme:

• työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• motivoivan palkkauksen
• ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
• mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.10.202124.10.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MUOVITEOLLISUUTEEN Liedossa sijaitsevaan yritykseen! Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tekijä pääsee työllistymään asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten koneiden käyttö, kokoonpanotyöt sekä tuotteiden viimeistely ja pakkaus. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15:30.

Tärkeää on, että olet motivoitunut, innokas oppimaan uutta ja olet valmis tuotannollisiin töihin pidemmäksi aikaa! Sinun ei tarvitse olla aiemmin alalla ollut tekijä, vaan saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ehdotonta plussaa, jos sinulla pysyy työkalut kädessä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella vuoden loppuun asti, minkä jälkeen mahollisuus vakituiseen työsuhteen asiakasyrityksen omana työntekijänä. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 24.10.21 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 06.10.202124.10.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työmaat ovat sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattianpäällystäjän tehtävät painottuen laminaattiasennuksiinn ja pitää sisällään kaiken alustustöistä vimeistelyyn (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Haastatteluihin kutsutaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

Hakuaika 06.10.202124.10.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 2 - 5 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 06.10.202106.11.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työntekijöitä kokoonpanohitsaukseen Loimaalle!

Työ on alkuun määräaikainen heinäkuun 2022 puoliväliin asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti hitsaustaitoa (Mig) sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Soveltuva koulutus ja hitsausluokat katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Pokkiselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 06.10.202120.10.2021

Haemme C-kortillisia kuorma-auton kuljettajia kotimaiselle asiakasyrityksellemme.

Työ pitää sisällään kuorma-autolla ajamista eri työkohteiden välillä pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteissa pääset itsekin suorittamaan fyysisiä työtehtäviä, joten työvuoro ei ole pelkkää ajamista. Puolet työstä on ajamista ja puolet muita työsuoritteita. Tehtäviin saat perusteellisen perehdytyksen.

Hakijoilta edellytämme:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• reipasta työasennetta ja normaalia peruskuntoa

Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen kuljetustehtävistä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Työtunteja kertyy kahden viikon aikana vähintään 80 tuntia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-12.

Hakuaika 06.10.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme SafeIT Oy:lle turvalaiteasentajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. SafeIT Oy on teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Yrityksen tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Tuotevalikoima on rakennettu turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Asentajan tehtävässä toimit turvajärjestelmien asennustehtävissä sekä mahdollisesti osaamistaustasi huomioiden myös huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työtä tehdään työparin tai asennustiimin kanssa.

Edellytämme ja toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (automaatio-, ICT- tai sähköasentaja)
• aikaisempaa työkokemusta teknisistä asennustöistä
• hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• moitteetonta taustaa
• B-ajokorttia

Arvostamme:
• turvajärjestelmien ja turvallisuusalan tuntemusta joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta hankittuna
• ymmärrystä IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä
• oma-aloitteista ja aktiivista asennetta
• kiinnostustasi alaa kohtaan sekä motivaatiota kehittyä sen ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä
• työskentelymahdollisuuden huipputuotteiden parissa
• työn monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa
• mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen asennustiimin tuen
• kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja hyvän yrityksen edut
• mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alan huippuosaajista

Lisäksi annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta toivomme tekijältä ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 9.00-16.00, Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 06.10.202120.10.2021

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakasyrityksemme hakee tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta mielellään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikimmiten. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus heti oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 8:00-16:00, Laura Piri, p. 050 411 0471. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 06.10.202120.10.2021

Ylöjärveläinen Kuivajääpuhallus Eskimot Oy tekee kuivajääpuhallukset ja muut puhallutyöt Etelä-Suomessa. Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa ja Espoo ovat muutamia yrityksen tavallisimpia kohdekaupunkeja. Tutustu yritykseen paremmin heidän kotisivuillaan: https://www.eskimot.fi/ .

Etsimme nyt aloittelevaa hiekkapuhaltajaa Kuivajääpuhallus Eskimot Oy:lle keikkatöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ voisi sopia esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, koska työtä olisi alkuun tarjolla keikkaluonteisesti. Töiden määrä kasvaisi taidon karttuessa. Puhalluskohteina on pääosin rakennusten pintoja kuten julkisivuja ja seinäpintoja.

Toivomme sinulta:
-Toimeliasta asennetta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Valmiutta keikkatöihin
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Tarjoamme sinulle:
-Ammattitaitoisen ja hyvänhenkisen työporukan
-Mahdollisuuden kehittyä hiekkapuhaltamisen ammattilaiseksi
-Vaihtuvat työkohteet

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 06.10.202120.10.2021

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme projektitöihin. Työt jatkuisivat mahdollisesti jopa vakituisena työnä projektien jälkeen.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alussa. Työtä tehdään parina kokeneemman asentajan kanssa. Työt ovat asuntojen sähkösaneerauskohteita. Työt sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 06.10.202106.11.2021

Jameka Oy on TUKES:in hyväksymä yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset, huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Sopimusasiakkaille tarjoamme 24/7 päivystystä vikatilanteiden varalta. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus.

Etsimme nyt kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työ pitää sisällään elintarviketeollisuuden asennus- ja kunnossapitotöitä, muun muassa tuotantolaitteiston toimintahäiriöiden vianselvitystä ja huoltoja sekä mekaanisia korjaustöitä.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työskentelyotetta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä päivystysvalmiutta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 06.10.202125.10.2021

Putkiasentaja, Virtain Putkityö Oy -vakituinen

Etsimme nyt Virtain Putkityö Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla on vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa perheyrityksessä. Yritys tekee pääsääntöisesti uudiskohteissa LVI-asennuksia ja on toiminut jo vuodesta 1974. Lisää yrityksestä voit lukea: www.virtainputkityo.fi.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista putkiasennustöistä suuremmissa kohteissa, kuten hoivatiloissa. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pirkanmaalla, mutta työkohteita on myös pääkaupunkiseudulla ja pohjoisemmassa Suomessa. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä, matkatyössä tehdään ma-to välillä koko viikon työtunnit ja perjantai on vapaa. Työkohteisiin kuljetaan pääsääntöisesti työparin kanssa. Yrityksen hallitila sijaitsee Nokialla. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytys on laaja osaaminen talotekniikka- alalta ja kyky tehdä työtä heti itsenäisesti. Ilmanvaihtoasennus kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Jos elämäntilanteesi sopii osittaisen matkatyön tekemiseen sekä täytät muut edellä kerrotut ominaisuudet, hae paikkaa rohkeasti!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Virtain Putkityölle.

Hakuaika 06.10.202125.10.2021

Iv-peltiseppä, Ilmanvaihtotyöt A.Saarinen Oy - vakituinen (Ylöjärvi)

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-PELTISEPPÄÄ säännölliseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukaisten suorakaidekanavien sekä muiden IV-osien teko pellistä yrityksen verstaalla muiden peltiseppien kanssa. Mig-hitsaustaito katsotaan eduksi.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä halua tehdä monipuolista työtä sekä sitoutua asiakasyrityksen työntekijäksi oppien alasta koko ajan lisää. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.


Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:30–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 06.10.202120.10.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ASENTAJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asentajana / varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset peräkärryjen asennustehtävät. Lisäksi vastaat varaston hallintaan liittyvistä tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta sekä varaosien keräämisestä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran huoltotehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja reipasta työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta kokemusta perustyökalujen käytöstä sekä hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 06.10.202125.10.2021

Ilmastointiasentaja, Ilmanvaihtotyöt A.Saarinen (Pirkanmaa)

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-ASENTAJIA vähintään 3-6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukainen IV-asennus erilaisissa työkohteissa. Työnkuvaasi ei kuulu IV-kanavien eristys-, putsaus- tai huoltotehtävät.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kyky ja halu kehittyä tehtävässä. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työtarve alkaa lokakuun aikana.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 06.10.202126.10.2021

Päivittäistavarakaupan siivooja, Winclean Oy -vakituinen

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Vatialassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä- sekä sosiaalitilojen ja kassojen siivousta. Lisäksi työtehtävinäsi on keittiön siivousta ja tiskausta. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on kokoaikainen 37.5h viikossa klo 5-22.30 välillä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Tehtävässä vaaditaan Suomen kielen taito, tehtävän asiakaspalvelu-luonteisuuden takia. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 06.10.202121.10.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa Tampereella, Kalevassa sijaitsevaan saneerauskohteeseen. Työ on projektiluonteinen vuokratyösuhde, mutta pätevällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pitempi aikaisesti asiakkaamme työntekijäksi.

Työkohde on monipuolinen saneerauskohde vanhassa kerrostalossa. Työ on pääasiassa sähkökeskus-, lista- ja kalusteasentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sähköistysalan perustutkintoa ja 2-3 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaaviista asennustehtävistä. Kokemus työskentelystä saneerauskohteissa katsotaan eduksi. Arvostamme kykyäsi työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi arvostamme huolellista työnjälkeä ja sähkökuvien lukutaitoa. Toivomme myös kohteliasta käytöstä, koska kohteessa työskennellään talon asukkaiden kodeissa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työ- ja sähkötyöturvakorttia. Tarvittaessa avustamme sinua korttikoulutusasioissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työkohteen, jossa pääset kehittäämään omaa osaamistasi kokeneempien työntekijöiden parissa. Mahdollisesti pitempiaikaisen työsuhteen menestyvässä alan yrityksessä.

Työt alkavat pikaisela aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.10.202118.10.2021

Etsimme nyt pitkät perinteet omaavalle tamperelaiselle pintakäsittelyalan moniosaajayritykselle jauhemaalaria pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme ydinpalveluun kuuluvat erilaiset teollisuusmaalaus- sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytyöt. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaiden toiveesta pohja- ja valmis-maalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut sekä sinkittyjen osien hiekkapesut.

Jauhemaalarin tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työn kesto on arviolta minimissään yksi vuosi. Työsuhteessa on sen jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen.

Pintakäsittelyalan koulutus ja / tai soveltuva työkokemus jauhemaalarin tai muun teollisussmaalarin tehtävistä tuo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat aktiivisen ja oma-aloitteisen työotteen omaavat ehdokkaat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Työt tehdään yrityksen hallitiloissa Tampereella. Yritys on työnantajana joustava ja luo mielellään tekijöilleen pitkäaikaisia työsuhteita.

Tässä on hieno mahdollisuus työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asiallisissa ja nykyaikaisissa työtiloissa kunnollisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun autokorjaamo, joka toimii pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen korjauksiin, huoltoihin sekä maalauksiin.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia autohuoltopalveluita kuten perinteisiä huoltoja ja korjauksia, sekä ilmastointihuoltoja, ruostekorjauksia ja sähkötöitä. Työtä tehdään arkisin liukuvasti klo 7:30-17 välisenä aikana.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä innokkuutta oppia uutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AUTOMAALARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun autokorjaamo, joka toimii pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen maalauksiin, korjauksiin sekä huoltoihin.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia maalaustöitä nykyaikaisella laitteistolla aina muovi- ja peltikorjauksista ruostekorjauksiin asti. Etsimällämme henkilöllä on alalle soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja viimeisteltyyn työnjälkeen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme asiakkaallemme porrassiivoojaa Espooseen osa-aikaiseen (13h/vko) työsuhteeseen. Töitä voit tehdä oman aikataulusi mukaan arkipäivisin joustavasti klo 6-16 välillä.

Porrassiivouksessa työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Porrassiivouksen lisäksi taloyhtiöstä löytyy myös saunaosasto, jonka voi siivota joko tiistaisin tai perjantaisin

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa työkokemusta porrassiivouksesta
• suomen kielen taitoa

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme Panteko Oy:lle työhön osallistuvaa työnjohtajaa pitkäaikaiseen tehtävään. Panteko Oy on pursotettujen alumiiniprofiilien käsittelyyn erikoistunut yritys Nokian Siurosta. Lisätietoja yrityksestä: http://www.panteko.com/.

Käytännössä työaika jakautuu puoliksi työnjohdollisiin ja tuotannollisiin tehtäviin. Työnjohtajana huolehdit tilausten aikataulun mukaisesti toteuttamisesta suunnittelemalla ja jakamalla tehtävät tuotannon henkilöstölle. Vastaat myös materiaalien riittävyydestä ja työntekijöiden perehdytyksestä ja ohjaamisesta. Osallistut myös tuotannollisiin töihin erilaisissa alumiinin työstötehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta metallialan tehtävistä
• Teknistä osaamista ja ymmärrystä (esim. kuvien lukutaito)
• Hyviä yhteistyötaitoja
• Esimerkillinen asenne ja työotetta

Eduksi voi olla:
• Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta
• Metalli-/teknisen alan koulutus

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Siistin ja uuden työympäristön
• Rehdin ja ammattitaitoisen työyhteisön

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22, 40 tuntia viikossa. Työpiste sijaitsee hyvien ajoyhteyksien varrella Siurossa.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704. Ei suoria yhteydenottoja Panteko Oy:lle.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme Panteko Oy:lle työhön aloittelevaa metallityöntekijää pitkäaikaiseen tehtävään. Panteko Oy on pursotettujen alumiiniprofiilien käsittelyyn erikoistunut yritys Nokian Siurosta. Lisätietoja yrityksestä: http://www.panteko.com/.

Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella. Työ sisältää metallialan avustavia tehtäviä. Tehtävässä pääset oppimaan alumiinin työstöä, muun muassa sahausta ja lävistystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-toimeen tarttuvaa asennetta
-innokkuutta metallialaa kohtaan
-tarkkaavaista työotetta

Eduksi voi olla myös:
-metallialan koulutus

Työ tarjoaa sinulle:
-mahdollisuuden kehittyä metallialan ammattilaiseksi
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Siistin ja uuden työympäristön
-Rehdin ja ammattitaitoisen työyhteisön

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa vaihdellen viikoittain aamu- ja iltavuoro välillä, klo 6-14 ja 14-22, 40 tuntia viikossa. Työpiste sijaitsee hyvien ajoyhteyksien varrella Siurossa.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704. Ei suoria yhteydenottoja Panteko Oy:lle.

Hakuaika 05.10.202122.10.2021

Perämies, Lempäälän kaivin Oy -vakituinen

Etsimme nyt Lempäälän Kaivin Oy:lle PERÄMIESTÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee maanrakennusta uudiskohteisiin, kuten omakotitaloihin, mutta toteuttaa myös yrityskohteita. Yritys on nuorekas, asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.lempaalankaivin.fi

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta tasolaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.
• Työmaille liikkumiseen tarvitaan ajokortti ja oma auto

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä, mutta halutessaan on lisätulon mahdollisuus lisätyötunteja kerryttämällä esimerkiksi 50h/vko. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Lempäälän Kaivimelle.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista peltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja työkohteet ympäri pääkaupunkiseutua.

Työtehtävät pitävät sisällään: peltihommia, kattokorjauksia sekä konesaumakaton korjaus- ja huoltotyötehtäviä. Mikäli osaamista löytyy IV-työtehtävistä, niin IV-kanavatöitä on myös tarjolla osaavalle tekijälle.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa työkokemusta peltisepän työtehtävistä
• itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
• suomen kielen taitoa

Pystyt työskentelemään halutessasi myös oman toiminimen kautta.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Halutessasi voit myös sopia haastatteluajan puhelimitse.

Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Niko Ruotanen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0373. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 05.10.202119.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää sukkatehtaalle Turun lähikuntaan.

Tulet työskentelemään sukkien valmistusprosessin viimeistelyvaiheessa eli työtehtäviisi kuuluu neuloksen tarkistaminen, viimeistely ja päättely. Lisäksi keräilet, pakkaat ja lähetät eteenpäin tilauksia. Pääset myös osaksi tuotannon toiminnan organisointia ja aikataulujen suunnittelua.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työtä tehdään arkisin klo 7-15:30. Toivomme kuitenkin hakijoilta valmiutta tehdä tulevaisuudessa myös iltavuoroa. Sukkatehdas sijaitsee Turun lähikunnassa, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Emme edellytä hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Sukkien viimeistely vaatii aktiivista ja ripeää työskentelyotetta, mutta työ ei kuitenkaan ole fyysisesti raskasta. Erityisesti arvostamme vastuullista asennetta sekä innokkuutta oppia uutta. Työntekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde huipussa työyhteisössä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 05.10.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina kirjanpitäjää yksityiseen tilitoimistoon Kangasalle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat:
• asiakasyritysten kuukausikirjanpito ja siihen liittyvät viranomaisilmoitukset
• tilinpäätösten ja veroilmoitusten teko
• yhteydenpito asiakasyrityksiin
• palkanlaskenta
• kirjanpitoon liittyvät raportointitehtävät

Edellytämme ja toivomme sinulta:
• sopivaa taloushallinto- tai kaupallisen alan koulutusta tai vastaavaa osaamista työkokemuksen kautta hankittuna
• vähintään parin vuoden työkokemusta kirjanpitotehtävistä
• oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta
• halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
• Procountor-ohjelman käyttökokemusta sekä hyviä IT-taitoja
• aikaisempi kokemus tilipäätösten tekemisestä kasotaan suureksi eduksi

Tarjoamme sinulle:
• pitkäaikaisen hyvän työpaikan mukavassa ja joustavassa työyhteisössä
• monipuoliset työtehtävät ja omat asiakkaat
• mahdollisuuden kehittyä tehtäviesi mukana
• osaamistasi vastaavan palkan

Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten tehtävä soveltuu kokeneen tekijän lisäksi hyvin myös uransa alkutaipaleella olevalle työntekijälle. Asikasyritykset ovat toiminimiyrityksiä sekä pieniä osakeyhtiöitä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8:00-16:00 välillä, 37,5 h/viikossa. Tarvittaessa työajoissa on mahdollisuus pieneen liukumaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae rohkeasti tehtävään täyttämällä hakulomake oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, mutta voit lähettää sen sähköpostitse etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Haemme nyt kotimaiselle ja vakavaraiselle yhteistyökumppanillemme sähköasentajaa mobiiliverkkotukiasemien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Tehtävät koostuvat mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Hakijalta toivomme hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
-sähköistysalan pohjakoulutusta
-aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä
-suomen kielen taitoa
-voimassa olevaa b-ajokorttia

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme säännöllisen arkityön 40h/viikko sekä mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi. Pääset osaksi nuorekasta ja reilua työyhteisöä, jossa saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden, Laura Piri, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 04.10.202125.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme ammattitaitoista koneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajayritys on erikoistunut kallioporauslaitteiden tuotekehitykseen, valmistamiseen ja huoltamiseen. Työpiste sijaitsee Kokemäellä.

Työ liittyy kalliporalaitteiden mekaaniseen ja hydrauliseen asennukseen. Koneet kokoonpannaan valmiista osista. Tehtävä sisältää myös vianhakua ja dokumentaatiota. Työtä tehdään tiimin kanssa, mutta vaiheet suoritetaan itsenäisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Hyvät kädentaidot
• Kiinnostus tekniikkaa kohtaan
• Ymmärrystä hydrauliikasta
• Motivoitunutta ja kehittymishaluista asennetta

Eduksi katsotaan:
• Soveltuva koulutus
• Koneisiin liittyvät harrastukset

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden syventää osaamistaan kallioporalaitteiden parissa
• Asiantuntevan ja rennon tiimin tuen

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työ aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, mutta etsimme tekijää, joka on halukas sitoutumaan pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MOBIILIKEHITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut mobiilimaksamisen ratkaisujen tarjoamiseen. He tarjoavat kaupungeille ja liikenneoperaattoreille sekä tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden sekä myydä että validoida lippuja mobiililaitteilla.

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa kehitystiimissä, tehtäväsi painottuu lippusovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon. Työpaikan sijainti on Turun keskustassa ja työtä on myös mahdollista tehdä etänä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen sekä harrastuneisuuden (erityisesti Android ja iOS ympäristöistä) ja alalle soveltuvan koulutuksen. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua menestyä. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 04.10.202125.10.2021

Etsimme Stonepower / Rockrobot Oy:lle ammattitaitoista sähköasentajaa koneiden sähköistykseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut kallioporauslaitteiden tuotekehitykseen, valmistamiseen ja huoltamiseen. Työpiste sijaitsee Kokemäellä. Lisätietoa yrityksestä: https://stonepower.fi/

Työ liittyy kalliporalaitteiden sähköistykseen ja sisältää esimerkiksi kaapelointia ja kytkentöjä. Kuitenkin myös mekaaniikan ja hydrauliikan tuntemuksesta on hyötyä. Työtä tehdään tiimin kanssa, mutta vaiheet suoritetaan itsenäisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kone-, teollisuus- tai autosähkötöistä
• Alan koulutusta
• Motivoitunutta ja kehittymishaluista asennetta

Eduksi katsotaan:
• CAD -lukutaito
• Hydrauliikan ja mekaanikan ymmärrys

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden syventää osaamistaan koneiden sähköistyksen parissa
• Asiantuntevan ja rennon tiimin tuen

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työ aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, mutta etsimme tekijää, joka on halukas sitoutumaan pitkäaikaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703. Ei suoria yhteydenottoja Rockrobot Oy:lle.

Hakuaika 04.10.202104.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu autokorjaamoiden ja katsastusasemien laitteiden asennukset, huollot, vuositarkastukset sekä kalibroinnit. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella ja työajot lähtevät Turusta tai Marttilasta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työtunteja on 37,5h/viikko.

Työ edellyttää teknistä osaamista, joten alalle soveltuva koulutus (esim. sähkö- ja automaatioalan perustutkinto) antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Lisäksi aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, sillä työtä tehdään itsenäisesti. Arvostamme reipasta ja rohkeaa työskentelyotetta sekä joustavuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 05.10.202118.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ / PERÄMIESTÄ säännölliseen ja ympärivuotiseen työsuhteeseen. Yritys tekee Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella maanrakennusta yritysasiakkaille, kotitalouksille sekä heillä on myös laajasti erilaisia infrarakennuskohteita. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Yrityksen kotipaikka on Akaassa.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta maanrakennustyöntekijän tehtävistä.
• Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme konekuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluu ulkoalueiden hoito, kuten lumityöt ja auraukset, hiekoitukset, piha-alueiden pesut sekä ruohonleikkuut kiinteistöhuollon kalustolla. Lisäksi työ pitää sisällään piha-alueiden siisteyden ylläpitoa ympäri vuoden. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15:00 välisenä aikana, mutta talvisesonkina töitä tehdään joustavammin. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa.

Etsimämme henkilö voi olla jo alansa ammattilainen tai uransa alkuvaiheilla oleva henkilö, mutta
eniten arvostamme kykyä käyttää perinteisiä kiinteistöhuoltoon tarkoitettuja koneita (mm. Wille, Lundberg, Valmet). Muihin kiinteistöhuollon tehtäviin on mahdollista saada perinpohjainen perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-ASENTAJIA vähintään 3-6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukainen IV-asennus erilaisissa työkohteissa. Työnkuvaasi ei kuulu IV-kanavien eristys-, putsaus- tai huoltotehtävät.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kyky ja halu kehittyä tehtävässä. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työtarve alkaa lokakuun aikana.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Suomen KattoCenter Oy on täyden palvelun kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin tuhansien remontoitujen kattojen tuomalla ammattitaidolla.

Haemme tulostavoitteellisia kattomyyjiä kokoaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle sekä Lahteen. Mainitse hakemuksessa kumpaan kaupunkiin haet.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta suoramyynnistä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Luemme eduksesi rakennusalan tuntemuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen rakennusalalta. Kattotuntemus on hakijalle myös eduksi, mutta kattavan tuoteperehdytyksen saat työsuhteen alkaessa joka tapauksessa. Jos haluat menestyä, olet tuloshakuinen ja sinulla on oikea asenne ja teet etkä meinaa, olet etsimämme henkilö. Ethän lannistu pienistä ja olet huumorintajuinen? Saat hyvän koulutuksen ja tarvittavat työkalut onnistumiseen, loput on itsestäsi kiinni. Toivomme sinun omaavan myös b-ajokortin.

Tarjoamme työn kasvavassa yhtiössä, jossa tukenasi on huippujengi. Tällä hetkellä Suomen KattoCenterillä työskentelee 130 ammattilaista erilaisissa tehtävissä.

Täytä hakemus kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Myyjä, Suomen KattoCenter Oy" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva myyjä tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalveiden Laura Piriltä 050 411 0471 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 04.10.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen Liedon Tuulissuolle.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on erikoistunut vedenkäsittelykemikaalien jälleenmyyntiin. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa varaston ylläpitotyöt sekä tuotteiden pakkaaminen erilaisiin säkkeihin, kannuihin, kontteihin jne. Lisäksi työ sisältää jonkin verran asiakaspalvelua.

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, vaan tärkeintä on asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Erityisesti arvostamme kuitenkin oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä luonteviin asiakaskohtaamisiin.

Työtä tehdään kaksi päivää viikossa ja työvuorot sijoittuvat klo 09-16 välille. Viikon työpäivät ovat sovittavissa joustavasti, joten työtä on helppo tehdä esimerkiksi opintojen ohella. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 01.10.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle, jolla on mielellään kaivinkoneen ajotaito. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Vesilahdella.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa kantojen nosto metsässä kaivinkoneella, kuorman lastaus, kuljetus ja purku esimerkiksi junavaunuihin tai muuhun sovittuun kohteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa sekä mahdollisuutta ajaa kaivinkonetta kannon nostoa varten. Aiempi kokemus puutavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet sekä ajotietokoneiden käyttötaitoa.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Kyseessä on vuorotyö: Aamuvuoro on klo 6-14, iltavuoro klo 14-22. Työaika on 40 tuntia viikossa. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 01.10.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut taloyhtiöiden saneeraustöihin, uudishallien rakentamiseen ja satunnaisesti myös talopakettien asennuksiin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Saneerausprojekteissa yritys hoitaa kaiken alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta. Tärkeintä ovat kuitenkin oikea asenne töitä kohtaan, hyvät kädentaidot sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Alan koulutuksesta saattaa olla hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön, mutta helpottaa työmaille kulkemista.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Monipuolisen työnkuvan
• Rennon ja joustavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 01.10.202118.10.2021

Asiakkaamme Pupukahvila etsii osa-aikaista kahvilatyöntekijää kahvilaansa Peltolammille. Pupukahvila on jo useiden vuosien aikana ollut etenkin turistien suosiossa. Pupukahvilassa asiakkaille tarjotaan 3D-tulostuspalveluita, puputerapiaa, kahvilapalveluita sekä nykyään heillä on myös lemmikkieläin -tarvikekauppa. He etsivät nyt kauttamme reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaksi. Tarve tekijälle on sesonkina, kuten loma-aikoina sekä toisinaan myös arkisin ja lauantaisin. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.pupukahvila.fi

Kesätyöntekijän työtehtäviin kahvilassa kuuluu asiakaspalvelutehtävien lisäksi asiakkaiden ohjaamista pupujen kanssa toimimiseen. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön, leivosten ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään asiakaspalvelualttiutta, tehokasta työotetta sekä reipasta ja iloista olemusta. Toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on aukioloaikojen puitteissa riippuen viikonpäivästä kello 10-18. Tekijälle kuuluu joskus myös liikkeen avaus, alkutyöt ja päivän päätteeksi kahvilan sulkeminen. Tällöin työpäivät voivat olla pidempiä kuin aukioloaikojen pituus. Arvioitu tarve tekijälle alkuun on noin 2 työpäivää kuukaudessa, loma-aikoina ja muissa poikkeuksellisissa tilanteissa enemmän.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Pupukahvilaan.

Hakuaika 30.09.202118.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme rengasmyyjää/asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa.

Käytännössä työnkuvaan kuuluu renkaiden myynti, renkaiden allevaihtoa ja muita yleisiä tehtäviä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi. Toivomme hakijalta myös myyntihenkisyyttä.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Monipuoliset työtehtävät myynnin ja asennuksen parissa
• Rennon työyhteisön

Töitä tehdään pääsääntöisesti 7,5h päivässä arkisin. Työ aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.09.202119.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää/maalaria lähinnä Tampereella, Vuoreksen kaupunginosassa sijaitseviin uudisrakennuskohteisiin. Työkohteet ovat pääasiassa omakotitaloissa, mutta myös muissa uudiskohteissa. Työtehtävät koostuvat koneellisesti tehtävistä tasoite- ja maalaustyöstä.

Kyseessä on vakituinen työsuhde asiakasyrityksessä, joka alkaa vuokratyösuhteena. Työssä aloitetaan kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään parin vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa hakijalle ei vielä ole karttunut pitkää tasoitetyökokemusta, mutta jolla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä hyvässä ja menestyvässä yrityksessä, niin soita Click Henkilöstöpalvelut Oy /Carita Tuli, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 29.09.202118.10.2021

Tehdassiivooja, Winclean Oy - vakituinen (Akaa)

Haemme nyt Winclean Oy:lle TEHDASSIIVOOJAA Akaassa sijaitsevaan tapellialan tuotantolaitokseen. Työ on osa-aikainen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen tehdassiivous pitäen sisällään tuotantotilojen, sosiaalitilojen sekä toimistojen siivousta. Työ tehdään arki-iltaisin 2x viikossa 2,5h kerrallaan. Työaika on säännöllinen ja tarve on toistaiseksi. Työ alkaa lokakuun aikana.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin alalla aloittelevat, reippaat ja oppimiskykyiset tekijät otetaan valinnassa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävästä on mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 29.09.202118.10.2021

Tehdassiivooja, Winclean Oy - vakituinen (Akaa)

Haemme nyt Winclean Oy:lle TEHDASSIIVOOJAA Akaassa sijaitsevaan metallialan tuotantolaitokseen. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen tehdassiivous pitäen sisällään tuotantotilojen, sosiaalitilojen sekä toimistojen siivousta. Työ tehdään arkisin ma-pe, 37,5 tuntia viikossa. Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa lokakuun aikana.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin alalla aloittelevat, reippaat ja oppimiskykyiset tekijät otetaan valinnassa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen.

Kohteessa on tarjolla myös osa-aikainen työ.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävästä on mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 29.09.202118.10.2021

Etsimme nyt pakkausalalla toimivalle asiakasyrityksellemme MAG-hitsaajaa Tampereelle. Yritys valmistaa muun muassa teräskehikoita vientiteollisuuden pakkaustarpeisiin.

Käytännössä työt koostuvat näiden teräskehikoiden kokoonpanohitsauksista ja niiden pintakäsittelystä. Odotamme työhön valittavalta henkilöltä perustason MAG-hitsaustaitoa sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia peruskuntoa. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työ tarjoaa:
• Mahdolliseen vakituiseen työllistymiseen
• Rennon ja mukavan työyhteisön
• Tilavat ja siistit toimitilat

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Työ aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen kirjoille. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 23.09.202123.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee itäisessä Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 9-16.

Hakuaika 22.09.202118.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat kesäisin ruohonleikkuusta ja trimmeröinnistä, syksyisin lehtien keräämisestä ja talvisin käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia. Työssä huolehditaan myös piha-alueiden yleisestä siisteydestä vuoden ympäri. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen pihalta ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 21.09.202121.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme useita kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 20.09.202120.10.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 15.09.202130.10.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteesta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 15.09.202118.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattiataitoista sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Tampereelle. Hae paikkaa pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiosähköpuolen peruskoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemuksen kautta hankittua hyvää ammattitaitoa vastaavista työtehtävistä teollisuuden kunnossapidossa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Toivomme motivaatiota työtä ja uuden oppimista kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta työssä.

Työ tehdään vuorotyönä, 40h viikossa. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti ja työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työympäristön ja vakituisen työpaikan hyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua