Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Kesä takana ja uusia haasteita haussa? Tässä voisi olla juuri sopiva tilaisuus loistaa!

Etsimme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen Mutalan Helmen hurmaavaan miljööseen. Mutalan Helmi on Ylöjärvellä tunnelmallisessa maalaisrakennuksessa sijaitseva suosittu lounas- ja a la carte ravintola. Lisätietoa yrityksestä löydät kotisivuilta www.mutalanhelmi.fi.

Kokkina Mutalan Helmessä pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Kahvila-ravintola tarjoaa aamupalaa, lounasta ja a la carte annoksia ja valmistaa ruuat alusta asti itse. Työhön kuuluu ravintolakokin tehtävien lisäksi myös tilausruokien ja leivonnaisten valmistusta sekä tarvittaessa auttamista myös salin puolella ja asiakaspalvelussa. Työ tarjoaa osaavalle tekijälle etenemismahdollisuuden vuoropäällikön tehtäviin ja ravintolapäällikön oikeaksi kädeksi.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta kokin tehtävistä sekä vastuullista asennetta työhösi. Työt alkavat mahdollisimman pian. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa 30-40 h/vko. Ihmisläheinen meininki, tutut vakiasiakkaat sekä vapaus käyttää omaa luovuuttasi tuovat maustetta työpäiviin.

Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Kokki, kahvila-ravintola Mutalan Helmi Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2704. Ei suoria yhteydenottoja Mutalan Helmeen.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Hei sähkö- tai automaatioasentaja! Etsitkö vakituista työpaikaa, jossa mukavan työilmapiirin lisäksi saat tukea omaan ammatilliseen kehittymiseesi?

Haemme nyt asiakkaallemme vakituista sähkökeskus-/kojestoasentajaa kokoonpanotyöhön Ylöjärvelle.

Asiakkaamme on Ylöjärvellä toimiva sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta kokoonpanoon, asennukseen ja käyttöönottoon. Yritys panostaa pitkiin työsuhteisiin sekä vastuullisuuteen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja tarjoaa reippaalle tekijälle tilaisuuden vakinaistua tähän hyvämaineiseen ja joustavaan yritykseen. Kojeistoasentajana työtehtäväsi koostuvat mekaanisesta kokoonpanosta, johdotuksesta, aukotuksesta sekä muista sähkö- ja automaatioalan kokoonpanotehtävistä. Osaavalla ja oma-aloitteisella tekijällä on halutessaan mahdollisuus päästä mukaan myös kentällä tehtävään asennustyöhön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 h/pvä alkaen liukuvasti klo 7-9 aikaan.

Työ tarjoaa sinulle viihtyisän työilmapiirin ja joustavien työaikojen lisäksi reilun palkkauksen. Tässä työssä pääset myös nauttimaan kattavista työterveyspalveluista, etenemismahdollisuuksista talon sisällä ja kannustuksesta oman osaamisesi kehittämiseen.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla vähintään sähköalan perustutkinto, sähköluvat sekä jo jonkin verran kokemusta kokoonpanotyöstä, sähköasennuksista tai kojeistokokoonpanosta. Lisäksi työssä tarvitaan kykyä tulkita sähköalan kuvia sekä oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae mukaan tähän monipuoliseen osaajaporukkaan jo tänään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.09.202312.10.2023

Hei sinä putkiasentaja! Haluatko olla mukana kotoisassa, joustavassa ja hyvässä kasvussa olevan paikallisen pienyrityksen kehityksessä? Tässä on siihen hieno mahdollisuus!

Etsimme nyt vapaan mutta vastuullisen työilmapiirin asiakasyrityksellemme Puristeputkari Oy:lle putkiasentajaa rakentamaan alalla yhteistä tulevaisuutta. Toimeksiannot koostuvat monipuolisesti erilaisista saneeraus-, kalustus- ja huoltotehtävistä sekä ilmalämpöpumppujen asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Työkalut tulevat talon puolesta ja alkuvaiheen jälkeen on asentajan mahdollista ajaa työajot oman auton sijasta yrityksen ajoneuvolla. Katso lisää yrityksestä www.puristeputkari.com.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa Puristeputkarilla suoraan vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme asianmukaisen palkan, perustyövaatetuksen, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä oman yhteyshenkilön koko vuokratyösuhteen ajan.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 välisenä aikana. Työ on alkuun osa-aikaista arviolta 20 - 30 h/vko. Tarkoituksena on kasvattaa tuntimäärää täyteen 40-tuntiin viikossa mahdollisimman nopeasti. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laitahan pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Haemme nyt asiakkaallemme koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Yritys on paikallinen alan osaaja ja sillä on pitkä historia alihankintakoneistuksien valmistamisessa pitkäaikaisille asiakkailleen.

Tehtävässä työskentelet pääasiassa vaihdekoteloiden sekä murskainten osien parissa. Yritys valmistaa lähinnä yksittäistuotteita, joten työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset myös oppimaan uutta. Työ on itsenäistä ja tarjoaa joustavat työajat sekä reilun, osaamistasosi mukaan määräytyvän palkkauksen (palkka 14-20 €/h). Töitä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa 40 h/vko.

Yrityksessä käytetään aarporaa, CNC-aarporaa ja vaakakaraista työstökonetta. Kaikkien käyttöä ei tarvitse hallita, vaan riittää, että sinulla on ylipäätään useampi vuosi koneistuskokemusta. Alan koulutusta ei vaadita.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.09.202322.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuun vaihteessa (mahdollisesti jo aikaisemmin) ja jatkuvat aina sesongin loppuun asti. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin voit kulkea esimerkiksi julkisilla.

Tehtäviisi kuuluu renkaiden vaihto/asennus sekä asiakaspalvelu asennustilanteissa. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin 8-16 tai 9-17 välisenä aikana, mahdollisesti myös satunnaisesti iltaisin sekä lauantaisin sesongin aikana. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,22 eur/h (minimi)

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai alalle soveltuvaa koulutusta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan F1-varikolla kokemusta kartuttanut rengasasentaja, sillä tehtävään saa normaalin perehdytyksen.
• Sesongin aikana työtahti voi olla kuitenkin nopea, joten oma-aloitteisuus, reippaus ja toimeen tarttuva työskentelyote ovat avainasemassa tehtävässä menestymisen kannalta.
• Arvostamme myös palveluhenkisyyttä ja kykyä sitoutua tehtävään kokoaikaisesti sesongin ajakana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimialaa on liikkuva mattopesula, joka mahdollistaa mattojen pesuhuollon tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajat auton ennalta määrättyihin työkohteisiin. Matot pestään ja kuivatetaan autoon sijoitetussa koneessa paikan päällä ja pian ne ovat taas käyttövalmiina asiakkailla. Mattojen kantaminen pesu/kuivatuslaitteelle ja takaisin omille paikoilleen kuuluu myös työnkuvaasi. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työtä tehdään arkipäivisin, sopimuksen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti.

Edellytämme työntekijältä C-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään huolellisesti, joten emme odota aikaisempaa kokemusta mattojen pesu/kuivatuslaitteista, mutta eduksi katsomme kokemuksen kuljetustehtävistä. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle pääsyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea! Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala, puh. 050 411 0371. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Pesulatyöntekijä -kokoaikainen, Pirkkala

Tässä pitkäaikainen ja vakaa työ henkilölle, joka tykkää tehdä osittain itsenäistä, mutta myös mukavan tiimin ympäröimänä työnsä!

Etsimme nyt asiakkaallemme PESULATYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa pesulapalveluita yritysasiakkailleen.

Tärkeintä tässä työssä on reipas asenne ja halu oppia. Myös asiakaspalveluhenkisyys katsotaan eduksi. Työpäiväsi kuluu pesuprosessin eri vaiheissa puhtaan pyykin puolella: mankeloinnissa, viikkaamisessa, lajittelussa ja lähettämisessä. Eduksi katsomme ompelutaidon satunnaisia korjaustöitä ajatellen, mutta se ei ole työllistymisen edellytys.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen muutaman kuukauden jälkeen. Palkkaus on tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukainen, alkuun palkka 12.34€/h. Työtä tehdään Pirkkalassa lähellä Pirkkalan ABC.tä olevissa tiloissa. Tarjoamme työntekijälle tavallista kattavammat työterveyspalvelut sekä ihmisläheisen ja vakaan pohjan työn tekemiselle.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


-------------

Click Henkilöstöpalvelut Oy on pirkanmaalainen, vakaa ja jo reilu 15 vuotta toiminut perheyritys, joka on tunnettu hyvästä työnlaadusta, ihmisläheisestä toimintakulttuuristaan sekä korkeasta työntekijätyytyväisyydestään! Toimeksiantajana tässä tehtävässä toimii maanlaajuinen, vakaa ja pitkät perinteet luonut pesulapalveluita tarjoava yritys.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Pakettiautonkuljettaja, Pohjola Logistics Oy, -toistaiseksi (Kuopio)

Jos sinua kiinnostaa itsenäinen kuljetustyö yövuorossa ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työsuhteen, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Pohjola Logistics Oy:lle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA uudelle ajolenkille. Työ on pitkäaikainen ja tässä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn saisit aloittaa pikimiten.

Työtehtävät koostuvat muutaman erilaisen ajolenkin ajosta: toinen käy Kajaanissa, toinen Varkaudessa. Työtä tehdään 80h/2vko. Pitkällä ajolenkillä työvuoro alkaa noin klo 18 ja loppuu aamuyöstä ja yön aikana autotarvikkeiden pudotuspaikkoja on max 10/vuoro. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Kuljettajat vuorottelet pitkän lenkin ajoa, joten pitkiä ajovuoroja viikkoon tulee 2-3kpl ja loput vuoroista on lyhyempiä. Näin työaika pysyy kohtuudessa. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on vähintään 14,65€/h. Yötunneilta saa yölisää. Jos työtunnit ylittää 80h/2vko, maksamme normaalisti TES:n mukaiset ylityöt.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• itsenäisen työn
• AKT:n TES:n mukaiset korvaukset työstä

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kuljettajan kokemusta aiemmasta työstä: auto on isoin, mitä B-kortilla saa ajaa
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä kotiin terminaalilta
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• sitoutumista työtehtävään
• kokemustä yövuorojen tekemisestä

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Pohjola Logisticsille.

Hakuaika 29.09.202329.10.2023

Tässä sinulle työpaikka kuljetusalalla, jossa työajat ovat säännölliset ja pääset kaiken lisäksi vielä itse vaikuttamaan työaikoihisi. Kuulostaa aika poikkeukselliselta!

JÄRKEVÄT TYÖAJAT - AIKAA JÄÄ VAPAA-AJALLEKKIN

Etsimme nyt kuorma-autonkuljettajaa, jonka työnkuvaan kuuluu Lindströmin tuotteiden jakelu Turun alueen yrityksille. Kuljetusalalle poikkeuksellisesti sinun on on mahdollisuus itse valita mitä työaikaa haluat tehdä, mutta työaika tulee sijoittaa kuitenkin ma-pe n. klo 6.00–18.00 välille. Voit siis itse valita aloitus/ lopetusajan, kunhan kaikki päivän jakelut on suoritettu onnistuneesti. Keskimääräinen työaika n. 7-8h/ päivä.

ASENNE RATKAISEE - ETSIMME REHTIÄ JA REIPASTA HENKILÖÄ

Pääset tehtävässä jo pitkälle, mikäli sinulta löytyy C-ajokortti sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja digikortti. Etsimme juuri sinua, mikäli edellä mainittu täyttyy ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista sekä vakaata työpaikkaa. Aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O. Asenne ratkaisee siis tässäkin tapauksessa eniten!

TURVALLINEN TYÖPAIKKA, TYÖEHTOSOPIMUKSEN MUKAINEN PALKANMAKSU

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi .Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti sekä työterveushuolto on huomattavasti lakisääteistä kattavampi.

HAE PAIKKAA

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, mikäli sinulle sellaisia tekstiä lukiessa heräsi. Voit täyttää hakemuksen alla olevasta linkistä tai vaihtoehtoisesti lähettää ansioluetton suoraa sähköpostitse Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio puh. 050 411 0375, arkisin klo 9-17 välillä.

Hakuaika 29.09.202315.10.2023

Haemme teknistä operaattoria biolaitoksellemme

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Biolaitoksessamme Biomyllyssä 17 kunnan biojätteistä ja Nokian jätevesilietteistä tuotetaan uusiutuvaa biokaasua ja luomulannoitteita. Biojäte ja lietteet käsitellään laitoksella omilla linjoillaan, mikä mahdollistaa biojätteiden jatkojalostamisen luomulannoitteeksi sekä typen ja fosforin korkeatasoisen ravinnekierron.

Teknisenä prosessioperaattorina vastaat biolaitoksen prosessien sujuvuudesta ja
käynnissäpidosta yhdessä työparisi kanssa. Prosessin valvontaa ja ohjausta tehdään sekä
valvomotyöskentelynä että laitokseen jalkautuen. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat valvonnan lisäksi käyttö- ja kunnossapidon tehtäviä, pienimuotoista vikojen korjausta, ennakkohuoltoja, näytteenottoa, kuormien vastaanottamista ja poislähtevien kuormien ohjausta.

Toivomme sinulta teknisen alan ammatillista koulutusta ja kokemus kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta, sillä tarjoamme valitulle henkilölle mahdollisuuden kehittyä biolaitoksen osaajaksi.

Työ on vuorotyötä, ja työskentelet vuorossa yhdessä työparisi kanssa. Odotamme sinulta
valmiutta työskennellä itsenäisesti, mutta toimit sujuvasti myös osana tiimiä. Valitulla henkilöllä tulee olla varallaolovalmius arkisin ja viikonloppuisin. Biolaitos sijaitsee Nokian Koukkujärvellä.

Teknisen prosessioperaattorin tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.
Haku päättyy 15.10.2023, mutta lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla näkyvään sähköpostiin otsikolla "Tekninen prosessioperaattori, Pirkanmaan Jätehuolto".

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Click Henkilöstöpalvelut Oy, Elina Ansio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh 050 411 6508. Soitot arkisin klo 9:00-16:00. Soitathan rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää.

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras - teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja
yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa
lajittelu ja kierrätys sujuvat, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Jätteistämme 99 % hyödynnetään materiaalina tai energiana. Olemme innostunut kiertotalouden edelläkävijä. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten sisustusratkaisuiden valmistusprosessien monipuoliset vaiheet. Työssä käytetään päivittäin perustyökaluja ja erilaisia koneita, kuten leikkureita, joten toivomme hakijoilta hyviä kädentaitoja sekä aikaisempaa kokemusta työkalujen käytöstä.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana, joten tämän työn myötä pääset nauttimaan vapaista viikonlopuista! Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten et tarvitse omaa autoa töihin kulkemiseen. Palkka määräytyy puusepän teollisuuden työehtosopimuksen mukaan (aloituspalkka alkaen 10.50e/h).

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on pitkäaikainen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Strömberg Distribution Oy aloitti toimintansa vuonna 2011. Kuulumme osaksi ruotsalaista Strömberg Distribution Ab konsernia, joka on yksi Ruotsin johtavista logistiikka- ja jakelualan konserneista. Strategiamme on työskennellä lähellä asiakkaitamme sekä tarjota hyvää palvelua ja varmoja kuljetuksia. Siksi olemme jakaneet toimintamme pienempiin yksikköihin. Tavoitteenamme on kasvaa markkinoiden kehityksen ja asiakkaidemme tarpeiden mukana.

---

Autamme nyt Strömberg Distributionia etsimään logistiikka-assistenttia Tuupakkaan Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Strömberg Distributionille vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Päätehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotehtävät, tilausten käsittely ja laskutus, asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä kevyet pakkaustehtävät.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kaupallinen koulutustausta, perustason IT-taidot (Dynamics Nav käyttökokemus katsotaan eduksi) sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, kuten tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Olethan itseohjautuva ja järjestelmällinen myös hektisempinä päivinä? Hyvät tiimityötaidot sekä joustavuus takaavat sen, että sovit porukkaamme!

Tarjoamme pitkäaikaisen, mielekkään ja itsenäisen työn luotettavassa yrityksessä. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työhistoriastasi, ja mainitsethan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 p. 050 411 0371.

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pakkaajaa Turkuun!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten teollisuuteen lähtevien tuotteiden pakkaaminen pakkausmateriaaleihin ja lisäksi työssä on toisinaan myös tuotteiden kokoonpanoa. Työtä tehdään aina arkisin ja vuoroviikoin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikkoina työtä tehdään klo 7-15 ja iltavuoroviikkoina työtä tehdään klo 15-23. Tämän työn myötä arjen suunnittelu on mutkatonta ja viikonloppuisin on aikaa nauttia vapaa-ajasta!

Hienoa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, jonka jälkeen tehtävässä pärjää itsenäisesti tyyppi, joka on työssään tarkka ja toimelias.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme myyjää lifestyle -myymälään Turun alueelle!

Työnkuvasi sisältää myynnillistä asiakaspalvelua, kassalla toimimista, monipuolisten tuotteiden esillepanoa sekä harmonisen yleisilmeen ylläpitämistä. Toivomme löytävämme inspiroivaan työympäristöön iloisen, toimeen tarttuvan ja ihmisläheisen henkilön, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Asiakkaita palvellaan pääasiassa arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-15, sekä joulusesongin aikana myös sunnuntaisin. Myymälä sijaitsee Turun alueella ja sijainti edellyttää töihin kulkemista omalla autolla.

Työtunteja tarjotaan noin 18-37.5h/viikko, joten tuothan hakemuksessasi, paljonko olet halukas tekemään työtunteja viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 29.09.202315.10.2023

Etsimme SUODATTIMIEN VAIHTAJAA keikka luontaiseen työsuhteeseen Paraisille! Asiakasyrityksemme on erikoistunut vaativiin siivoustöihin ja heillä on yli 40 vuoden kokemus alalta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on vaihtaa likaantuneita ja pölyttyneitä suodattimia Paraisilla sijaitsevassa kohteessa. Keikkoja tulee kerran viikkoon ja työpäivän pituus on 8h. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tehtaalla työskentelemisestä, huolto- ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Haussa työ, jossa pääset käyttämään osaamistasi eri merkkisten autojen parissa? Viihdytkö tiimityössä ympärilläsi vauhdikkaat työkaverit, joiden kanssa ei tule tylsää?

Haemme nyt autonasentajaa asiakasyrityksemme tiimin uudeksi jäseneksi, ja se saatat olla juuri sinä!

Asiakkaamme on Valkeakoskella toimiva monimerkkikorjaamo, jossa tehdään sesonkeina myös rengastöitä. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• rennon ilmapiirin ja apua aina tarvittaessa
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tehotiimin uusin jäsen? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Etsimme motivoitunutta sähköasentajaa toimistoremonttiprojektiin Herttoniemen alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Projekti kestää arviolta noin 3-4 kuukautta, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä seuraavaan projektiin tai pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. automaatioasennukset IV-konehuoneessa, automatiikkakaapelointia, hyllytykisä sekä perinteisempiä sähkötöitä. Työaika on 7:00-15:30.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Itsenäisen työroolin
• Mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Palkkauksen osaamisesi mukaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alan töistä. Vaadimme hakijalta suomen kielen osaamista sekä itsenäiseen työhön tarvittavat taidot.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoseen p. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemustekstin ja cv:n sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Aluepurkaus Oy on purkutöiden erikoisosaaja, joka on edelläkävijä purkutyön aiheuttamissa melu- ja päästöhaittojen minimoinnissa. Vuodesta 1989 toiminut haasteellisten purkutöiden osaaja purkaa vuositasolla julkisivurakenteita 25.000m² ja parvekkeita noin 800 kpl , sekä lisäksi useita muita erityyppisiä purkutyöprojekteja.

Etsimme nyt työhön osallistuvaa purkutyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät purkutöiden johtamista ja valvontaa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tarpeen vaatiessa pystyt osallistumaan myös itse työmaan käytännön tehtäviin. Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset aidosti kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 28.09.202311.10.2023

Sytytkö hyvästä tiimihengestä ja aktiivisesta työstä?

Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle. Lisätietoja yrityksestä: https://rengasset.fi/

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, rengashotellin ylläpito, asiakaspalvelu ja muut mahdolliset tehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Kilpailukykyisen palkan
• Laadukkaat työvälineet
• Rennon työyhteisön, jossa töitä tehdään tehokkaasti
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös sesongin jälkeen

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa aktiivinen, palveluhenkinen ja omatoiminen ote työhön. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus on hyödyksi.

Sesongin luonteen vuoksi tunnit saattavat hieman vaihdella. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua pidempiin työpäiviin. Palkka kokemuksen mukaan. Työt alkavat säistä riippuen sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle.

Hakuaika 27.09.202309.10.2023

Hei sinä siivoustyöstä kiinnostunut aloitteleva tai jo kokemusta alalta omaava, reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme Lempesti Oy on siivous-, hoiva- ja remontointipalveluja tarjoava yritys, jonka toiminta-alueena on Lempäälä, Vesilahti, Akaa, Valkeakoski sekä eteläinen Tampere. Etsimme nyt Lempestille vahvistusta siivoustiimiin ko. alueilla sijaitseviin kohteisiin. Kohteet voidaan sopia joustavasti tekijän asuinpaikan mukaisesti.

Siivoustyöt koostuvat perussiivoustehtävistä kuten pölyjen pyyhinnästä, imuroinnista ja lattioiden sekä pintojen pesuista. Työkohteisiin kuljetaan joko omalla tai yrityksen autolla. Työajoista omalla autolla maksetaan km-korvaus.

Tehtävässä voidaan aloittaa pikaisestikin määräaikaisella vuokratyösopimuksella,jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymiseen siivittää oma-aloitteinen ja aktiivinen työote joustavalla asenteella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä sekä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit ovat mukavia ja työt tehdään asianmukaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Asiakasyrityksemme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston huoltoihin ja korjauksiin.

Haemme nyt huoltoasentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. jarru- ja moottorihuoltoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 27.09.202302.10.2023

Hei sinä viher- ja ympäristörakentamisalan tekijä! Osaajaa tarvitaan kohdemäärän karttuessa vielä myös näin kauden loppupuolella. Etsimmekin alan asiakasyrityksellemme viherrakentajaa Tampereen ja ympäristökuntien alueilla sijaitsevien kohteiden monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtävät koostuvat mm. kotitalouksien, kerrostalokohteiden ja julkisten piha-alueiden rakentamisesta, kuten nurmikon perustamisesta, kasvistojen istuttamisesta, kiveysten tekemisestä sekä erilaisten katosten ja laitteistojen asentamisesta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella mahdollisimman pian ja työtä on tiedossa arviolta lokakuun loppupuolelle. Työt saattavat kyllä jatkua siitä pidempäänkin. Töiden on mahdollista jatkua myös tulevalla kaudella keväästä 2024 aina talven tuloon asti.

Tarjoamme tekijälle työvaatetuksen, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä asianmukaisen palkan. Työaika on arkisin klo 7–15:30, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Ruskolla ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävä sisältää pääasiassa raskaan kaluston päällirakenteiden maalausta. Tarvittaessa sinulla on valmius myös osallistua avustaviin huoltotöihin.

Toivoisimme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta ruisku- ja/tai teollisuusmaalauksesta. Erityisesti arvostamme kuitenkin suoraselkäistä asennetta työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa sinulla on osaavat työkaverit tukena ja apuna.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Oletko rehti ja reipas työntekijä joka haluaa kuumeisesti töihin? Etsimme nimittäin nyt useampia reippaita tyyppejä, jotka haluavat nopeasti aloittaa työt. Vaatimukset ei ole suuret, kunhan on luotettava, motivoitunut oppimaan uutta sekä ennen kaikkea haluaa tehdä yksinkertaisesti vai töitä.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TARJOLLA?

Työtehtävät pääsääntöisesti painottuvat erilaisiin tuotantotehtäviin (kokoonpano, viimeistely, pakkaus, koneen käyttö). Työtehtävät ovat sellaisia, joihin ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta. Aikaisempi kokemus tietenkin katsotaan eduksesi. Työskentely tapahtuu ma-pe (eli viikonloput ja pyhät vapaat) ja toivomme valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (vuoroviikoin). Työtehtävät ovat kokoaikaisa, eli tarjolla töitä 40h/viikko. Kyse ei ole siis mistää keikkaduunista, vaan vakituisesta työskentelykohteesta.

KANNATTAAKO JUURI SINUN HAKEA?

Kannattaa, mikäli tunnistat itsesi joistakin näistä kohdista:

• Olet luotettava ja motivoitunut tyyppi, joka haluaa saada vakaat tulot ja pitkäaikaisen työpaikan
• Olet valmis aloittamaan työt nopeasti
• Olet innokas ja motivoitunut henkilö, joka etsii töitä esimerksiksi mahdollisten opiskelujen alkuun asti
• Olet juuri valmistunut koulusta tai esim palannut intistä ja etsit sitä ensimmäistä kunnollista työpaikkaa
• Olet jo enemmän kokemusta työuralta hankkinut henkilö, mutta etsit pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa teollisuuden tehtävien parista
• Olet motivoituntu oppimaan uusia tehtäviä ja kestät työssä myöskin rutiineja sekä toistoja
• Sinulta löytyy auto, jotta pääset kulkemaan julkisenkin liikenteen verkoston ulkopuolelle

Mikäli näistä edes kaksi täytyy, kannattaa laittaa hakemus!

MIKSI KANNATTAA TYÖLLISTYÄ CLICKIN KAUTTA?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

MITEN HAEN?

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä, mutta kuitenkin viimeistään 11.10.2023 mennessä. Suositelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan heti ja työt voivat alkaa nopeastikkin. Jos hakulomakkeen täyttäminen ei inspiroi, voit myös laittaa CV:n suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja antaa myöskin Maiju Aarnio arkisin klo 9-16 puh. 050 411 0375.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsitkö vaihtelevuutta suunnittelutyöhön? Haluatko olla mukana viemässä suomalaisen yrityksen osaamista maailmalle ja käyttää kykyjäsi myös kestävän kehityksen projekteihin? Tässä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!

Haemme nyt osaavaa sähkösuunnittelijaa Geneset Powerplants Oy:lle Tampereelle. Geneset Powerplants Oy on vakavarainen energia-alan ammattilainen, joka suunnittelee ja valmistaa generaattoreita Tampereella 30 vuoden kokemuksella.

Sähkösuunnittelijana Genesetillä työsi muodostuu pääosin generaattorilaitteistojen automaation suunnittelusta. Suunnittelutyön lisäksi työhösi kuuluu käytännön toteutusta hands-on työtehtävien, kuten testauksen ja kytkentätöiden muodossa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset matkustamaan asiakkaiden luo suorittamaan testausta ja laitteiston koeajoa, jolloin työ vie sinut Pohjoismaihin ja mahdollisesti joskus myös Afrikan maihin. Tämä työ siis tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, vaihtelevuutta, käytännön tekemistä ja mahdollisuuden matkusteluun!

Geneset Powerplants Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työilmapiirissä, rennon ja kotoisan työympäristön sekä osaavan tiimin tuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti oman toiveesi mukaan.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä noin 5 vuotta työkokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä. Lisäksi kokemus sähköasentajan tehtävistä auttaa sinua kytketä- ja testaustehtävissä. Suunnitteluohjelmista AutoCADin käytön tulisi sujua hyvin ja myös muu suunnitteluohjelmaosaaminen on sinulle plussaa. Työssäsi tarvitsen englannin kielen taitoa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olisiko tässä juuri sinulle sopiva haaste? Hyppää mukaan tiimiin ja hae paikkaa jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Haemme nyt alansa arvostetulle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme LVI-työnjohtajaa Turkuun!

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa korjaus- ja huoltopuolen LVI-projekteissa. Huolehdit mm. asennustöiden organisoinnista, työmaiden valvonnasta, laatuvaatimuksista sekä aikataulutuksista. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta LVI-puolen työnjohdollisista tehtävistä. Eduksi katsotaan myös soveltuva koulutus (esim. insinööri AMK). Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
• Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
• Monipuolisia projektityötehtäviä
• Kannustavan palkkauksen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 11.10.2023 mennessä. Hakemukset otsikolla "LVI-työnjohtaja" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa maanrakennustyöntekijää Turkuun! Työsuhde on pitkäaikainen ja työt alkavat heti.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti työmaan vaiheesta ja työntekijän aikaisemmasta osaamisesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi ja tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Teknisenä kiinteistönhoitajana saat keskittyvät vain kiinteistöjen talotekniseen puoleen. Olet vastuussa kiinteistöjen teknisistä perushuoltotöistä, kuten lämmitys, vesi-, ilmanvaihto- ja palohälytinjärjestelmien ylläpidosta ja säädöistä. Toimit osana talotekniikan ammattitaitoista tiimiä, joten sinun ei tarvitse osata entuudestaan näitä kaikkia osa-alueita. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan lisää ja kehittämään osaamistasi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tarvittaessa asiakkaamme kouluttaa sinut. (esim. oppisopimus). Työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15.

Katsomme eduksesi esim kiinteistönhuoltajan, LVI- ja sähköalan koulutuksen/ kokemuksen, mutta tehtävässä voi pärjätä hyvin muillakin taustoilla. Edellytämme B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tajoaa sinulle:

• pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn nuorekkaassa sekä vakaassa yrityksessä
• työvaatteet, työvälineet ja auton käyttöösi
• kouluttautumismahdollisuuksia
• osaavan ja rennon työyhteisön
• tiimin ja esimiehen tuen
• kilpailukykyisen palkan.

Miten tästä eteenpäin?

Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Odottaa ei kannata, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä tulee ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaipaatko lisätietoja tai heräsikö kysymyksiä? Listätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 3 - 5 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Kerro siis hakemuksessasi, mikä tuntimäärä soveltuisi sinun elämäntilanteeseen parhaiten. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina. Emme edellytä suomen kielen taitoa / we don't require proficiency in the Finnish language.

Tarjoamme:

• työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
• mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.09.202327.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun alueella. Työ on pääasiassa nurmikon leikkaamista, lehtien puhaltamista ja roskien keräämistä. Tehtävät vaihtelevat luonnollisesti vuodenaikojen mukaan. Etsimme työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme reipasta asennetta. Ajokortti tarvitaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Jukka Lehtovaaraan, 0504110346.

Hakuaika 27.09.202315.10.2023

Etsimme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen, tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on varustettu vuosien tuomalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. He ovat erikoistuneet valmistamaan mm. pienjännite-, mittaus-, pää-, ryhmä, automaatio-, pistorasia, ohjaus- ja valaistuskeskuksia.

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakasyrityksen toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella parin kilometrin etäisyydellä Turun keskustasta ja pääasiallisena tehtävänäsi on toimia sähkökaappien kokoonpanijana. Tehtävään sisältyy myös avustavan tason sähkökytkentöjä. Työpäivän aikana kädestäsi löytyy useimmiten ruuvimeisseli tai erilaisia ruuveja ja muita vastaavia työkaluja sekä tarvikkeita. Töitä tehdään ma-pe ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi on seuraavanlainen:

Palkka 11,37 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus kokoonpanotehtävistä, tuotantotehtävistä, teknillinen koulutus ammattikoulusta tai muu tehtävään soveltuva työkokemus/koulutus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea bussilla tai vaikka polkypyörällä tämän sijainnin vuoksi, joten autoa et tarvitse työpaikan ja kodin välillä kulkemiseen.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme YLIJÄÄMÄN SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Tehtävänäsi on toimia tuotantolaitoksesta tulevan ylijäämän siivoojana Liedossa, tehtävään sisältyy olennaisesti ylijäämän (metalli/puu) lajittelu ja myös muut yleiset siivoustehtävät. Kaikki tarvittavat välineet ovat kohteessa valmiina ja tuotantolaitoksestä löytyy myös oma ruokala, joten omia eväitä ei ole välttämätöntä ottaa mukaan. Töitä tehdään ma-pe ja 4h/päivä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Trukinajotaitoa (ylijäämät painavat paljon, joten näiden liikuttaminen tuotantolaitoksen sisätiloista ulos tapahtuu enimmäkseen trukilla).
• Aikaisempi kokemus tuotannossa/tehtaalla työskentelemisestä ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti. Bussia on mahdollista hyödyntää, mutta kävelymatkaa jää lähimmältäkin bussipysäkiltä arvioidusti vähintään 10min.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme SIIVOOJIA pitkäaikaiseen/kokoaikaiseen tai halutessasi enemmän määräaikaiseen/keikkaluontaiseen työskentelyyn Turun talousalueelle. Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Työskenneltävät kohteet ovat pääasiallisesti Turun talousalueella ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten emme edellytä sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, mutta oma ajoneuvo helpottaa huomattavasti töiden tekemistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten voit olla joko urasi alkutaipaleella oleva tai kokeneempi konkari. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkas on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Toivomme sinulta:
• Joustavuutta
• Kykyä tulla toimeen erilaisten henkilöiden kanssa
• Reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
• Oma-aloitteisuutta ja arvostusta omaa kädenjälkeä kohtaan

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme TEOLLISUUSSIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Tehtävänäsi on toimia siivoojana Liedossa sijaitsevan tuotantolaitoksen tiloissa, kyseessä ei ole perinteinen siivoustyö vaan tuotannon työvaiheita mukaileva monipuolinen työ. Kaikki tarvittavat välineet ovat kohteessa valmiina ja tuotantolaitoksestä löytyy myös oma ruokala, joten omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan. Töitä tehdään ma-pe ja 37,5/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa/tehtaalla työskentelemisestä ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 25.09.202313.10.2023

Projektipäällikkö LVI-urakkakohteisiin, Isokouvola Oy Tampere -vakituinen

Tarjolla lvi-alan työnjohdollinen työtehtävä!

Etsimme asiakkaallemme Isokouvola Oy Tampereelle kasvun myötä uuteen positioon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ saneeraustyömaiden vetovastuulliseen tehtävään. Työt tehdään Pirkanmaan alueella. Työntekijä rekrytoituu suoraan Isokouvolan työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on osana työnjohtotiimiä vastata omista työmaista. Työtehtävänäsi ovat mm. tarjouslaskenta, työmaiden käytännön työnjohto sekä muun muuassa työmaakokouksissa käynti urakoitsijan edustajana. Yksi työmaa kestää riippuen sen laajuudesta 4-12kk.
Työtä tehdään arkisin, 40h/vko. Työt alkaa, kun asentajatkin tulevat töihin, eli klo 7. Yrityksen tilat sijaitsevat Höytämössä.

Työhön saat kattavan perehdytyksen. Käytössä on LVI-alan ylemmän toimihenkilön työehtosopimus. Palkkasi määräytyy osaamisesi mukaan. Se voisi olla esimerkiksi 3000 - reilu 4000€/kk riippuen kokemustasostasi. Toivomme kuitenkin sinun kertovan tehtävään hakiessa palkkatoiveesi. Peruspalkan lisäksi Isokouvolalla on käytössä urakkakohtainen bonus.
Isokouvola on yrityskulttuuriltaan hyvä -vaihtuvuus on lähes olematonta ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri. Isokouvolalla ajatellaan, että aidosti työntekijöistä välittämällä saavutetaan parhaat tulokset -yhdessä tehden. Yritys tunnetaan hyvästä työnjäljestään sekä laadukkaasta palvelustaan.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa työnantaja
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja leppoisa työyhteisö
• Yhdessä sovittu kk-palkka + urakkabonus
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• Tavallista kattavammat työterveyspalvelut

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on esimerkiksi LVI-teknikon tai -insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus, kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia tilanteita. Meidän mielestä parhaiten tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on rento, huumorntajuinen, avoin, reipas ja ammattiylpeäkin siitä, että "me tehdään tämä".

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Isokouvola, projektipäällikkö". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.


------

Isokouvola Oy on itsenäinen LVI-alan toimija, joka tekee monipuolisesti erilaisia LVI-ajan töitä. Pirkanmaalla Isokouvola Oy Tampere on profiloitunut erityisesti saneerausurakointiin sekä huoltotöihin. Yrityksen liikevaihto Pirkanmaalla on ollut vuosia noin 1,3M€. Tampereen tiimiin kuuluu useita asentajia sekä yrittäjä. Nyt tarve on lisäkäsille työnjohdollisissa tehtävissä. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.isokouvola.fi.

Hakuaika 25.09.202308.10.2023

Etsimme AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut robotiikkaan ja automaatiojärjestelmien kehitykseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työsuhde alkaa suoraan asiakasyrityksen omilla kirjoilla.

Tehtävänäsi on asentaa, huoltaa ja pitää kunnossa automaatiojärjestelmiä- ja koneita. Tehtävään sisältyy myös olennaisesti vianetsintä-, huolto- ja korjauskeikat. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen toimitiloissa tai asiakkaiden luona riippuen työvaiheesta/projektista, ma-pe ja 40h/viikko. Työ voi sisältää satunnaista matkustelua ulkomaille ja viikonlopputyöskentelyä.

Mitä toivomme sinulta?
• Sähkö- ja mekaniikkakuvienlukutaitoa
• Sähkö- ja/tai automaatioalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi asentajan koulutus sekä alaan liittyvä työkokemus on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, joten hae rohkeasti!
• Matkustushalukkuutta ja innokkuutta työskennellä myös viikonloppuisin.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita, omatoimisuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Huoltoauto
• Lounasetu
• Työterveys
• Vapaa-aika ja sairaskuluvakuutus

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. CV:n voit lähettää myös erikseen ohessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 25.09.202308.10.2023

Asiakasyrityksemme Kiinteistöpiste Vuori Oy hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Kiinteistöpiste Vuori Oy on pitkään alalla toiminut ISA-auktorisoitu yritys.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 22.09.202305.10.2023

Putkiasentaja, LVI TN Putki Oy -vakituinen (Pohjois-Pirkanmaa/Keski-Suomi)

Etsimme asiakkaallemme LVI TN Putki Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa suoraan yrityksen omana työntekijänä. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuus. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Olisi todella hienoa, jos sinulta löytyisi muutakin rakennusalan osaamista tai kädentaitoja. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja LVI TN Putki Oy:lle.

-----------------------------

LVI TN-Putki Oy palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiötä ja julkisyhteisöjä Pohjois-Pirkanmaalla, pääasiassa Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Keuruun ja Ruoveden alueilla. Yrityksellä on myös Mänttä-Vilppulassa Hanakat-myymälä. ​​Yhtiö on perustettu 1995. Yrityksen toiminnassa on tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Työnantajana LVI TN Putki on joustava, työntekijöitään arvostava ja rento työnantaja, jossa annetaan tilaa jokaiselle työntekijälle sopivasti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: tn-putki.fi.

Hakuaika 22.09.202305.10.2023

Aloitteleva hakkurinkuljettaja metsäteollisuuteen, Kuljetusliike Viikari Oy, Kokoaikainen (Pirkanmaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme hakkuri-auton ajoon kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kokeneemman työntekijän kohdalla kyse on suorarekrytoinnista eli työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan omaksi työntekijäksi. Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja ja haketta energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa jatkokäsittelyyn. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Heillä on yli kymmenen ihmistä töissä ja yritys on perustettu vuonna 1981. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.viikarioy.fi

Työtehtäviin kuuluu hakkuri-auton ajo ja hakkeen teko pääsääntöisesti metsäkohteissa, Toinen auto vie hakkeen tuotantolaitoksiin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Jos sinulla ei ole siitä vielä kokemusta, aloitat hakeauton ajosta, jotta opit työn vaatimukset. Sen jälkeen pääset siirtymään hakkeenteko-vaiheeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Eduksi katsomme, että sinulla on osaamista autojen pienimuotoiselle korjaamiselle: hakkuriauton tyypillisiin työtehtäviin kuuluu auton kunnon ylläpito. Viikarilla on oma huoltotyöntekijä, mutta pienimmät työt tehdään haketuskohteessa.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 6 alkaen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen. Ylityöt ja muut korvaukset maksetaan normaalisti työehtosopimuksen mukaisesti.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Kuljetusliike Viikari Oy:lle.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Kaivinkoneenkuljettajia piha- ja purkutöihin 2hlöä, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAIA pihan rakennusprojekteihin sekä purkutyömaille. Yritys on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Heidän palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Talvisin tehdään rakennusten purkutöitä. Työtä on siis arviolta myös talven yli.

Työtehtäviisi kuuluvat kaivinkoneen ajotyö omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Yhdessä perämiehen kanssa tehdään pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Rakennusten purkutöissä, puretaan kokonaisuudessaan rakennukset. Kohteiden koot vaihtelevat tuhansien neliöiden rakennuksista pienempiin taloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin
* tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut
* vakaan työmäärän
* vähintään TES:n mukaisen palkan sekä työntekijälle maksettavat muut korvaukset
* erikokoiset koneet erilaisiin projekteihin: 6t, 15t ja 25t

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Eduksi tässä työssä on se, että on valmis tarvittaessa hetkittäin tekemään muitakin kuin kaivinkoneen-ajotöitä, mutta kuitenkin niin, että kaivinkoneella tehtävät työt ovat pääasiallisia työtehtäviä. Erilaisten koneiden, kuten Avantin ajotaito sekä kokemus purkutyöstä katsotaan myös eduksi.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 22.09.202308.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Työtä tehdään arkisin työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana. Työaika on 30–37,5h/viikossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 9-16 välillä.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme apulaista veneiden nostoon syyssesongiksi Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat lokakuun puolella ja jatkuvat sopimuksen mukaan arviolta marraskuun loppuun.

Käytännössä työssä avustetaan kokeneempia veneenasentajia veneiden siirtämisessä vedestä, säilytykseen viemisessä, sekä veneiden pesussa. Osaamisen mukaan pieniä huoltoja on mahdollista tehdä, mutta tehtävässä ei edellytetä osaamista veneiden huolloista. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa, mutta kuljetuksia on myös muualle yrityksen tiloihin.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työssä vaaditaan vähintään Be-ajokortti, koska venekuljetukset trailereilla ovat olennainen osa työtä. Kokemus veneistä tai niiden pesusta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 20-30h/vko. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.09.202309.10.2023

Asiakasyrityksemme etsii itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

Työtehtäviisi kuuluvat niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt aurinkopaneelien asennuksesta uudisrakentamiseen pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen huoltoautolla ja työskentely tapahtuu arkisin klo 7-16 välillä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
• Mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Palkkauksen osaamisesi mukaan
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta alan töistä.
B-ajokortti sekä suomen kielen taito ovat välttämättömiä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen p. 050 411 0373 arkisin klo 9-16.
Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemustekstin ja cv:n sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen reippaita renkaiden vaihtajia ja rengasvaraston hoitajia syksylle. Työt alkavat lokakuussa sovitusti ja päättyvät joulukuun alkuun mennessä.

Renkaiden vaihtajan työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja rengasvaraston hoitajan tehtävissä tehdään muita avustavia rengastöitä, kuten esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään ma-pe 7,5h päivässä. Työaika 8-16.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laita meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Täytä hakemukseesi työhistoriasi ja kerro muutamalla sanalla, miksi olet hakenut tähän työtehtävään.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysellä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta arkisin klo 9:00-15:00, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 22.09.202308.10.2023

Oletko yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen?

Putkiliike etsii TIMPURIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudellemaalle vastaamaan rakennuspuolen työvaiheista rivitalokohteissa!

Työssä toimit vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa erilaisissa rakennustöissä rivitalokohteissa Uudellamaalla. Vastuualueellesi kuuluvat mm. projektin johtaminen, materiaalien tilaukset sekä suorittavat työntehtävät kuten mm. koteloiden ja alakattojen teko, paneelityöt sekä kalusteasennukset.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen (arkisin 40h/vko)
• Laadukkaat välineet ja varusteet sekä työauton käyttöön työmailla liikkumiseen
• Kilpailukykyisen palkkauksen, jossa mahdollisuus projektikohtaisiin bonuksiin
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennustöistä sekä valmiutta itsenäiseen ja vastuulliseen työnkuvaan. Suomen kielen osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä B-ajokortti ovat välttämättömiä tehtävään.

Oletko asiakasyrityksemme etsimä tekijä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen p. 050 411 0373 arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Kiinnostaako autoala? Haluatko kartuttaa alan työkokemusta ja viihdytkö fyysisessä työssä? Syksyn rengassesongin tohina ja hyvä meininki odottaa juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme Oriveden Kumikorjaamo Ky:lle reipasta rengasasentajaa syksyn sesonkiin. Oriveden Kumikorjaamo Ky on yli 50 vuotta toiminut rengasalan rautainen asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä kaikissa rengasasioissa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Orivedellä.

Työtehtäviisi kuuluu renkaiden pesua, varastointia ja vaihtoa sekä hiukan asiakaspalvelua. Tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta alalta. Oma-aloitteisuus, hyvä peruskunto, reipas työote ja suomen kielen taito riittävät mainiosti tässä työssä menestymiseen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun puolivälissä ja jatkuvat marraskuun puoliväliin/loppuun saakka. Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 7.30-16-30 sekä myös lauantaisin klo 9-13. Toisinaan kiireaikoina päivät voivat venyä. Palkkaus määräytyy autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista.

Tehtävässä pääset tekemään mm. uudisrakennusten sähköistyksiä, vikatilanteiden selvityksiä, vanhempien kohteiden saneerauksia sekä yleisiä asennustöitä yksityisasiakkaiden luona.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Jukka Lehtovaaralle puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.09.202309.10.2023

Haetko lyhyttä sesonkityötä ja tykkäät tehdä töitä hyvässä tiimissä?

Etsimme asiakkaallemme OneStop Finland Oy:lle renkaiden vaihtajia syksylle sesongin ajaksi.
OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun OneStopin tiimi vaihtaa renkaat autoon parkkihallissa. Renkaanvaihdon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa: https://www.onestoppi.fi/

Renkaiden vaihtopisteet sijaitsevat Linnainmaalla, Kalevassa ja Lielahdessa Prismojen parkkihalleissa. Työt alkavat sovitusti ja kestävät sesongin loppuun. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy halua oppia, tykkäät työskennellä tiimissä ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Asenne ratkaisee!

Työssä vaihdetaan pääsääntöisesti talvirenkaita autoihin. Työhön kuuluu myös renkaiden siirtelyä ja nostelua, joten työ on luonteeltaan fyysistä. OneStoppilaisille tarjotaan työntekijälähtöinen ympäristö, jossa rengasasennukset toteutetaan tiimeittäin. Palkkaus työssä on autorengasalan TES:n mukainen. Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-la. Työvuoroissa pyritään huomioimaan työntekijän toiveita.

OneStop haluaa palkita työntekijät, joten kauden loputtua rengasvaihtajatiimille järjestetään kauden päättäjäiset, joihin sinä työntekijänä pääset itse vaikuttamaan.

Innostuitko renkaiden vaihdosta ja sesonkityöstä? Tervetuloa tiimiin!
Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON teollisuuden sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista. Lisäksi toivomme ymmärrystä prosessien sähköistyksistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä?

Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Rengas Park Oy:lle Kangasalle. Lisätietoja yrityksestä: https://rengaspark.fi

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, asiakaspalvelu, rengashotellin ylläpito sekä muut mahdolliset työtehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Tiiviin työporukan
• Rennon, mutta tehokkaan tekemisen meiningin
• Siistin työympäristön ja laadukkaat työvälineet
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös tulevaisuudessa

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa motivoitunut ja vastuuntuntoinen asenne sekä palveluhenkinen ote työhön. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Työhön koulutetaan, mutta aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus voi olla hyödyksi.

Työtä pyritään tekemään kokoaikaisesti, mutta sesongin luonteen vuoksi tunnit saattavat hieman vaihdella. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua pidempiin työpäiviin. Palkka TES/sopimuksen mukaan. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät arviolta 4-8 viikkoa.

Tartu tilaisuuteen! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Rengas Park Oy:lle.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Euromaster Ylöjärvelle sekä Nokialle.

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, rengashotellin ylläpito, asiakaspalvelu, sekä muut mahdolliset työtehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Rennon, mutta tehokkaan tekemisen ilmapiirin
• Tiiviin työporukan
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös tulevaisuudessa

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa aktiivinen ja omatoiminen ote työhön sekä palveluhenkinen asenne. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Työhön koulutetaan, mutta aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus voi olla hyödyksi.

Työtä tehdään kokoaikaisesti. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua hieman pidempiin työpäiviin. Palkka TES/sopimuksen mukaan. Työt alkavat säiden mukaan todennäköisesti lokakuun aikana.

Tartu tilaisuuteen! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Euromaster Ylöjärvelle/Nokialle.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Etsimme RISUJEN ROUDAAJIA Rovaniemelle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut raivaamaan ja siistimään metsäalueita sekä maanteiden varsia niin saaristossa kuin sisämaassakin. Kyseessä on keikkatyö, jonka arvioitu kesto on noin 1-2 viikkoa ja aloitusajankohta on lokakuussa viikolla 41.

Tehtävänäsi on yksinkertaisesti risujen ja muun vastaavan roudaaminen ennalta määritetystä kohteesta hävitettäväksi. Kaikki työt tehdään ma-pe ja viikonlopuksi pääsee kotiin, mutta keikkatyölle tyypillisesti työpäivät saattavat olla pidempiä kuin normaali päivätyössä.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi moottorisahan ja muun raivaustyökalun käyttökokemus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on aito halu tehdä ja sitoutua työhön sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote, joten hae rohkeasti!
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme järjestää yhteiskyydityksen Rovaniemen keskustasta kohteeseen.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Majoituksen
• Aamupalan ja välipalan työpäivän aikana

Työt alkavat lokakuussa viikolla 41. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 21.09.202305.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin kahta rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat lokakuun puolessa välissä ja päättyvät arviolta joulukuun alkuun. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi hänen halutessaan avautua mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ma-ti klo 9-11.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyritykselle ammattitaitoista timpuria / kalusteasentajaa. Kalusteiden asentamisen lisäksi tulisi kyetä tekemään purku- ja remonttitöitä. Maalaustaito katsotaan eduksi.

Työssä toimit vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa erilaisissa rakennustöissä toimitilakohteissa Uudellamaalla. Vastuualueellesi kuuluvat suorittavat työntehtävät kuten mm. alakattojen teko, paneelityöt sekä kalusteasennukset.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Majoitukseen mahdollisuuden
• Laadukkaat välineet ja varusteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Ammattimaisen työympäristön

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennustöistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Suomen kielen osaaminen sekä B-ajokortti ovat välttämättömiä tehtävään.

Oletko asiakasyrityksemme etsimä tekijä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoseen p. 050 411 0263 arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sekä cv.n suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Nyt on tarjolla pitkäaikainen ja joustava työpaikka toimisto ja toimitilasiivouksien parissa Turun alueella! Mikäli tällainen siivoustyö kiinnostaa, lue lisätiedot alta!

TEHTÄVÄNKUVASTA:

-vaihtelevat työkohteet Turun alueella (toimistoja, liiketiloja, yritysten sosiaalitiloja tms.)
-työpäivät alkavat liedosta, sieltä saat yrityksen auton käyttöösi
-työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ma-pe, mutta halutessasi saat tehdä tietyt kohteet myös viikonloppuisin
-työtunteja 25-37,5 viikossa (todennäköisesti kuitenkin täydet työtunnit)
-mahdollisuus vaikuttaa työskentelyaikoihin, tietyt kohteet täytyy kuitenkin siivota toimistoaikojen ulkopuolella joko aikaisin aamulla tai illalla.
-työskentely tapahtuu yksin että ajoittain myös työparin kanssa

ODOTAMME HAKIJALTA:

-aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai aitoa innokkuutta oppia siivousalan salat
-mahdollisuutta sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti
-B-ajokortti riittää, sillä saat firman auton käyttöösi
-sujuvaa suomen kielen taitoa

KIINNOSTUITKO?

Työskentely alkaa elo-/syyskuussa sopimuksen mukaan, joten tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. Hakuaikaa 8.10.2023 asti.

Hakuaika 21.09.202330.09.2023

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21), keskimäärin 5 vuoroa viikossa ja työtunteja 37.5h/viikko. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä, mutta tarvittaessa siihenkin voidaan kouluttaa. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihenkin voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.09.202304.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme Systemair Oy:lle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Systemair on johtava maailmanlaajuinen korkealaatuisten ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytystuotteiden ja -järjestelmien toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan innovatiivisilla, IV-tuotteilla ja -ratkaisuilla jo lähes 50 vuoden ajan.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten mm. tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus, lähetys sekä hyllyttäminen työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työtehtävät pitävät sisällään myös tavaratietojen syöttämistä järjestelmiin ja pienissä määrin asiakaspalvelua puhelimitse sekä kasvokkain. Pääset osaksi ammattitaitoista ja pientä työtiimiä.

Kyseessä on vakituinen työ ja työtä tehdään arkisin klo 8-16. Työaika on 30-37,5h / viikko.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa kokemusta varastossa työskentelystä tai trukilla ajamisesta. Tärkeämpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta työtä kohtaan, aloitekykyä sekä reippautta! Saat työtehtäviin erittäin kattavan perehdytyksen. Edellytämme valitulta henkilöltä erinomaista suomen kielen osaamista, sekä hyvää englannin kielen osaamista.

Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa porukassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-15.

Hakuaika 21.09.202315.10.2023

Jos sinua kiinnostaa moderni, nykyaikainen sekä ekologinen kuljetustyö upouudella sähköautolla ja haluat vakaan sekä pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen eKuriirit Oy:lle toiminnan laajentuessa PAKETTIAUTONKULJETTAJIA vakituisiin työsuhteisiin! Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa pakettiauto, vaan Volkswagenin täyssähköinen ID.Buzz Cargo.

TYÖNKUVA

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti paketti- ja lehtipisteen kuljetuksista sekä erilaisten pienpakettien toimittamisesta asiakkaille. Työpäivä alkaa ja päättyy Vantaan Koivuvaarassa, mutta kuljetukset tapahtuvat Helsingin keskustan alueella. Työtä tehdään 80h/2 viikkoa ja työpäivät sijoittuvat ma-la. Työvuorot alkavat klo 4 ja 7 välillä aamulla ja arkisin työvuoron pituus on n. 10h, joten työpäiviä on tarkoitus tulla 4-5 päivää viikossa. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan ja aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 14,43 eur/h. Yötunneilta saa yölisää ja ylityöt maksetaan täysin työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat marras-joulukuun vaihteessa.

ODOTAMME

Tehtävässä menestyminen edellyttää B-ajokortin lisäksi suomen kielen taitoa, reipasta asennetta, sosiaalisuutta sekä aitoa halua tehdä asiat hyvin ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö on uusille asioille myönteinen ja kiinnostunut nykyaikaisesta tekniikasta sekä sähköautoilusta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavan tyyppisistä tehtävistä, mutta myös aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostuneet sekä pitkäaikaista työtä etsivät henkilöt otetaan haussa huomioon. Hae siis tehtävään rohkeasti pienellä kynnyksellä, mikäli tunnistit itsesi tekstistä!

TARJOAMME SINULLE

• vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat ja takuuvarmat tuntimäärät
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi
• mahdollisuuden saada lisävastuuta toiminnan laajentuessa

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa on 15.10. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 puhelimitse numerosta 050 411 0371. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teollisuuden HUOLTOASENTAJAA Turun seudulle!

Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti tuotantokoneiden ja -laitteiden asennuksiin, korjauksiin, huoltoihin ja kunnossapitoon liittyviä palveluita. Työ on monipuolista ja työkohteet muuttuvat päivittäin.

Tavoitteena on täydentää tiimiä moniosaajilla, joten katsomme eduksi monipuoliset huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja työskentely tapahtuu pääasiassa arkisin klo 7-15:00 välisenä aikana. Toivomme kuitenkin tekijältä joustoa työaikojen suhteen esimerkiksi talvisesongin aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0345.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme useita työntekijöitä tulevaan rengassesonkiin. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti arkipäivisin, tai esimerkiksi opiskelujen ohella arki-iltaisin ja launtaisin. Työpaikka sijaitsee Koskelossa ja töitä on tarjolla lokakuun puolivälistä vähintään renkaanvaihtosesongin loppuun asti. Ahkerille ja motivoituneille työntekijöille töitä voidaan tarjota pitkäkestoisemminkin!

Työpäivät koostuvat renkaiden siirtelystä, rengasvaraston ylläpitämisestä, renkaiden pesusta ja asiakaspalvelusta. Odotamme työntekijöiltä ennen kaikkea reipasta ja iloista työskentelyotetta. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta renkaiden tai autojen kanssa työskentelystä, koska työhön perehdytetään huolellisesti. Oma kulkuneuvo helpottaa töihin kulkemista huomattavasti.

Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja työnantajalla on tapana järjestää työntekijöille esim. pizzaperjantai ja muita mukavia lisäetuja. Työpaikalta löytyy sosiaalitilat ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Täällä kaikki auttavat toisiaan ja vetävät yhtä köyttä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta arkisin klo 9-15, p. 050 411 0371.

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Hankinta- ja tuotannon ohjausinsinööri, Dekati Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt asiakkaallemme Dekati Oy:lle suorarekrytointina HANKINTA- JA TUOTANNON OHJAUSINSINÖÖRIÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle.

Työtehtäväsi tavoite on ottaa haltuun Dekatin koko hankintatoiminta sekä apuna oleminen tuotannon kehityshankkeissa sekä tuotannon ohjaamisessa.

Tarkemmin kuvattuna tehtävänäsi on hoitaa tuotannon hankinnat, kotiinkutsut & kilpailutukset, OEM-kaupan hankinnat ja ohjaus. Kehitysprojektien osalta olet mukana tuotteistuksessa, valmistuskelpoisuuden arvioinnissa sekä kustannusten optimoinnissa. Työtehtävänäsi on toteuttaa toimittajien ja alihankkijoiden kilpailuttaminen sekä kehittää organisaation kustannustehokkuutta.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Korkealaatuiset, korkean teknologian tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Bonus ja palkitsemisjärjestelmä
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• erittäin kattavat työpaikkaedut, joihin kuuluvat mm. laajennettu työterveyshuolto ja hyvät
vakuutus- ja koulutusedut, liikunta- ja kulttuurietu sekä yrityksen kuntosalin vapaa käyttö


Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta teollisuuden hankintatoimesta, tuotteistus- ja tuotantoon siirtotehtävistä ja ERP-järjestelmistä. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme:
• elektroniikan / sähkötekniikan osaaminen
• kokemus CAD/ PLM- järjestelmistä (esim. Autocad Inventor, Sovelia)
• PowerBi raportointijärjestelmän tuntemus

Jos tämä monipuolinen tehtävä kiinnitti huomiosi, laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Hankinta ja tuotanto, Dekati". Sähköpostiosoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00. Ei suoria yhteydenottoja Dekati Oy:lle.

----------

Dekati Oy on vuonna 1993 perustettu korkean teknologian, ympäristöalan yritys. Sen toimipaikka sijaitsee Kangasalan Vatialassa ja se työllistää noin 25 henkeä. Yritys kehittää, valmistaa ja myy ilman pienhiukkasten mittalaitteita ja niihin liittyviä mittausjärjestelmiä. Alallaan se on yksi maailman johtavista toimijoista. Yrityksen asiakaskunta on kansainvälistä ja sen tuotanto menee lähes kokonaisuudessaan vientiin.
Tutustu Dekatiin tarkemmin: https://www.dekati.com, https://dekatitechnologies.com/

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Mekaanisen kunnossapidon asentaja, Amcor Flexibles Valkeakoski Oy -vakituinen

Tarjolla pakkausteollisuuden näköalapaikka!

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy etsii mekaanisen kunnossapidon asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Valkeakosken tehtaalle.

Tehtävänäsi on osana kunnossapidon tiimiä vastata koneiden ja laitteiden kunnossapidosta. Kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen Amcorin monipuolisen ja laajan laitekannan takia. Lisäksi tehtävään kuuluu rakennuksiin liittyvää kunnossapitoa. Yritys panostaa vahvasti ennakoivaan kunnossapitoon ja asentajat osallistuvat myös erilaisiin kehitysprojekteihin tuotannon kanssa. Työssä saat osaavan tiimin tuen.

Perehdytysjakson jälkeen työtä tehdään kolmivuorotyönä. Työvuorosykli on selkeä ja näin ollen tiedät työvuorot pitkälle eteenpäin. Käytössä on kemian tuoteteollisuuden TES, palkkasi määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi käytössä on osastoittain kuukausikohtainen tulospalkkio.

Amcor on yrityskulttuuriltaan vahva -vaihtuvuus Valkeakosken tehtaalla on pientä ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri: toisia autetaan, töitä tehdään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja, jolla on vahva markkina
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Monipuoliset edut (mm. työsuhdepolkupyörät ja Smartum)
• Peruspalkan, lisät ja tulospalkkio
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on asentajan koulutus tai muu soveltuva koulutus, kokemusta mekaanisen kunnossapidon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia ongelmia. Hakijan etuina ovat englannin kielen taito ja automaatiokunnossapidon osaaminen.

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä kunnossapitopäälliköltä: jussi.korhonen@amcor.com ja mekaanisen kunnossapitotiimin työnjohtajalta: juha.lepo@amcor.com.

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Amcor, mekaaninen". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Huomaathan, että haemme myös automaatioasentajaa Amcor Flexibles Valkeakoski Oy:lle.

------

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on noin 44 000 työntekijää ja noin 220 tehdasta eri puolilla maapalloa. Amcor Flexibles Valkeakoski Oy kuuluu joustopakkauksia valmistavaan Amcor Flexibles Europe, Middle East and Africa -liiketoimintaryhmään.

Valkeakosken tehdas valmistaa kaasutiiviitä pakkauskalvoja kotimaisille ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaille. Henkilöstöä Valkeakosken tehtaillamme on n. 250.

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Automaatioasentaja, Amcor Flexibles Valkeakoski Oy -vakituinen

Tarjolla pakkausteollisuuden näköalapaikka!

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy etsii kunnossapitotiimiinsä automaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Valkeakosken tehtaalle.

Tehtävänäsi on osana kunnossapidon tiimiä vastata koneiden ja laitteiden automaatiokunnossapidosta. Kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen Amcorin monipuolisen ja laajan laitekannan takia. Lisäksi tehtävään kuuluu rakennuksiin liittyvää kunnossapitoa. Yritys panostaa vahvasti ennakoivaan kunnossapitoon ja asentajat osallistuvat myös erilaisiin kehitysprojekteihin tuotannon kanssa. Työssä saat osaavan tiimin tuen.

Perehdytysjakson jälkeen työtä tehdään kolmivuorotyönä. Työvuorosykli on selkeä ja näin ollen tiedät työvuorot pitkälle eteenpäin. Käytössä on kemian tuoteteollisuuden TES, palkkasi määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi käytössä on osastoittain kuukausikohtainen tulospalkkio.
Amcor on yrityskulttuuriltaan hyvä -vaihtuvuus Valkeakosken tehtaalla on pientä ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri: toisia autetaan, tavoitteetkin on yhteisiä.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja, jolla on vahva markkina
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Monipuoliset edut (mm. työsuhdepolkupyörät ja Smartum)
• Peruspalkan, lisät ja osastokohtaisen tulospalkkion
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on asentajan koulutus tai muu soveltuva koulutus, kokemusta mekaanisen kunnossapidon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia ongelmia. Hakijan etuina ovat englannin kielen taito ja mekaanisen kunnossapidon osaaminen.

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä kunnossapitopäälliköltä: jussi.korhonen@amcor.com ja automaatiotiimin työnjohtajalta: ismo.tiilikainen@amcor.com.

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Amcor, automaatio". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Huomaathan, että haemme myös mekaanisen kunnossapidon asentajaa Amcor Flexibles Valkeakoski Oy:lle.

------

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on noin 44 000 työntekijää ja noin 220 tehdasta eri puolilla maapalloa. Amcor Flexibles Valkeakoski Oy kuuluu joustopakkauksia valmistavaan Amcor Flexibles Europe, Middle East and Africa -liiketoimintaryhmään.

Valkeakosken tehdas valmistaa kaasutiiviitä pakkauskalvoja kotimaisille ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaille. Henkilöstöä Valkeakosken tehtailla on n. 250.

Hakuaika 20.09.202305.10.2023

Siivoojia koti- ja toimistokohteisiin (Nokia)

Tässä on työ ihmiselle, joka tykkää siisteydestä ja erilaisissa kohteissa kiertämisestä!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJIA Nokian alueella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Tarve on useammalle työntekijälle: tunteja on tarjolla esimerkiksi 20-37,5h/vko väliltä. Kun haet työpaikkaa, kerro millaisella työtuntimäärällä haluaisit työtä tehdä.

Työtehtäviisi kuuluu kotien ja toimistojen siivous. Kotisiivous tehdään yhdessä työparin kanssa. Tässä työssä ajokortti on välttämätön, niin pääset yrityksen autolla työkohteisiin. Halutessasi on mahdollisuus tehdä toisinaan ilta- ja viikonloppuisin yksittäisiä työkohteita.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen: 11,73€-12,94€ väliltä riippuen osaamisestasi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.09.202301.10.2023

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Yritys valmistaa teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja, joita toimitetaan globaalisti ympäri maailman. Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta työntekijää kokoonpano-osastolle. Työ on tuotannossa tapahtuvaa kokoonpanotyötä, jossa esimerkiksi ruuvataan sähköpöytien osia yhteen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä sekä kuvienlukutaito ja kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pidemmäksi aikaa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Hei sinä kokenut asentaja - kaipaatko urallesi uusia tuulia? Kiinnostaisiko työ vakavaraisessa ja hyvämaineisessa täyden palvelun korjaamossa? Meidän rennossa ja reilussa tiimissä olisi nyt tilaa uudelle motivoituneelle ja ammattitaitoiselle työntekijälle.

Aninkaisten autohuolto on vuonna 2001 perustettu monimerkkikorjaamo, joka kuuluu Autofit ketjuun. Teemme kaikki henkilö- ja pakettiautojen, kevyt kuorma-autojen, sekä asuntoautojen korjaukset yli 22 vuoden vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Käytämme huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta tai lue lisää kotisivuiltamme: www.aninkaistenautohuolto.fi

Haemme nyt joukkoomme uutta kokenutta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä ajoneuvoasentajaa korjaamolle Länsikeskukseen. Arvostamme hakijoissa erityisesti kykyä itsenäiseen työskentelyyn, monipuolista merkkituntemusta sekä reipasta asennetta työntekoon. Kokemus sähkö/hybrid autoista katsotaan eduksi, kuten myös englannin- ja ruotsinkielen taidot.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset korjaamon huolto- ja korjauspalvelut. Työt tehdään arkisin kello 8-16:00 välillä, yhteensä 37,5h/viikossa. Palkkaus on minimissään Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan, mutta voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä joustavan, mukavan sekä nykyaikaisen työympäristön.

Työt alkavat sovitusti/heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 20.09.202308.10.2023

Etsimme asiakasyrityksillemme KAIVINKONEENKULJETTAJIA valokuidun asennukseen Nastolaan!

Töiden aloitus mahdollisimman pian ja työsuhde kestää pitkälle syksyyn.

Ideaalihakijallamme on:
• Kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä
• Luotettavuutta ja rautaista asennetta työskentelyä kohtaan
• Sujuva suomen kielen taito

Aiempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan eduksi. Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet hakijat sekä myös uransa alkuvaiheessa olevat tulevaisuuden maanrakennusalan sankarit!

Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 7-16 välillä (40h/viikko).

Palkkaus osaamisen mukaan.

Tarvittaessa asiakasyrityksemme pystyy järjestämään majoituksen Nastolan alueelta.

Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit myös tiedustella suoraa haastattelumahdollisuutta, mikäli koet olevasi tehtävään oikea henkilö.

Yhteydenotot ja lisätiedot ma-pe 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselta, puh. 050 411 0373. Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.09.202301.10.2023

Onko sinulle kertynyt jo hiukan kokemusta maanrakennusalan töistä? Sujuuko maanrakennuspiirustusten luku ja tasolaserin käyttö? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme nyt Pirkanmaan Kone- ja Huoltopalvelut Oy:lle maanrakennustyöntekijää Tampereen alueelle. Työt pääset aloittamaan jo syyskuun lopulla ja töitä on tiedossa jouluun asti. Työtunteja on viikossa 30-40 h ja työajat arkisin 7-15.30 tai 8-16.30.

Työtehtäväsi koostuvat kaivinkoneen työn valmistelusta ja siinä auttamisesta, vesi- ja viemäriputkien asentamisesta ja eristämisestä sekä muista maanrakennustöistä. Tasolaserin käyttö, piirustusten luku sekä suomen kielen taito tulisi olla sinulla hallussa. Lisäksi kokemus pyöräkuormaajalla ajosta on sinulle plussaa.

Työ tarjoaa sinulle mutkatonta tekemistä osaavassa porukassa, säännöllisen työajan sekä kilpailukykyisen palkan. Alan koulutusta ei vaadita, mutta hiukan työkokemusta sinulla tulisi jo olla. Tärkeintä on kuitenkin osaamisesi ja asenteesi, eikä työkokemuksen pituus!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat jo syyskuun lopulla! Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon: puh. 050 411 2704.

Hakuaika 19.09.202303.10.2023

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle siivoojia osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi toimitilasiivouksia ja kotisiivouksia. Työaika sijoittuu lähtökohtaisesti arkipäiviin, joten illat ja viikonloput jäävät vapaiksi!

Kohteiden välit liikutaan yrityksen autolla, joten B-ajokortti on työssä välttämätön. Lisäksi edellytämme suomen kielen osaamista. Voit olla jo kokenut siivooja tai vielä urasi alkuvaiheessa. Tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne sekä halu tehdä työtä laadukkaasti, korkeaan asiakastyytyväisyyteen tähdäten. Tehtäviin perehdytetään huolellisesti ja työstä maksetaan kokemukseen perustuva, vähintään TES:n mukainen palkka.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja toiveistasi tulevan työn suhteen.

Lisätietoja antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala, p. 050 411 0371 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on vakaavarainen ja perinteikäs tarvikemyymälä. Yritys työllistää tällä hetkellä noin kaksikymmentä työntekijää.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolinen työnkuva sisältää mm. kuukausikirjanpidon, tilinpäätökset, palkkahallintoa sekä muita yleisiä toimistotöitä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kehittyvässä ja vakaavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään rennossa ja kannustavassa työyhteisössä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00. Sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijä loppuvuodeksi Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kuukausien aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä ja työsuhde kestää arviolta vuoden loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 19.09.202308.10.2023

Haaveiletko monipuolisista työtehtävistä ja aktiivisista työpäivistä? Etsimme nyt kiinteistöhuollon asiakasyrityksellemme ulkoalueiden hoitajaa / konekuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluu ulkoalueiden kunnossapito, kuten nurmikon leikkuu, lehtien puhaltaminen, sekä lumitöiden tekeminen. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat työtehtävät tuovat monipuolisuutta työnkuvaasi ja pääset ajamaan erilaisia kiinteistöhuollon koneita, kuten ruohonleikkureita, harja-autoja sekä Wille ja Lundberg monitoimikoneita, sekä C-kortin suorittaneena myös kuorma-autoa.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamuvuorossa ja työtunteja on 40h/viikko, mutta toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen esimerkiksi talvisesongin aikana. Alan tuntemus sekä kokemus kiinteistöhuollon koneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tarvittaessa työtehtäviin, joten hae paikkaa rohkeasti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten hae paikkaa täyttämällä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme nyt tasaisesti kasvavalle reilut 30-vuotta toimineelle asiakasyrityksellemme kaasuasentajaa raskaan kaluston tarpeisiin Kangasalle. Asentajan pääasiallinen tehtävä on vanhojen ajoneuvosäiliöiden venttiilien (ilmakaasu) huoltotyöt sekä uusien nestekaasuajoneuvojen putkistojen ja venttiilien asennus- / huoltotyöt.

Työssä aloitetaan kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisella työsopimuksella. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja koko tiimin vahva tuki.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kone- / laiteasennuskokemus sekä jonkin asteinen osaaminen neste- ja ilmakaasuasennuksissa. Työotteesi on aktiivinen ja vastuullinen. Tig-hitsaustaito on toivottavaa.

Työaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka tehtävässä määräytyy työehtosopimuksen ja osaamistason mukaisesti.

Tarjoamme työntekijälle vuokratyösuhteen aikana asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme kiviasentajaa osaksi työryhmää Tampereen keskustassa sijaitsevaan katualueen saneerausprojektiin. Projekti valmistuu ensi keväänä, joten työtä kohteessa riittää arviolta talven yli. Tehtävänä on asentaa sekä betoni- että luonnonkiviä valmiiseen pohjaan.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kokemus ja osaaminen vastaavista töistä sekä aktiivinen, vastuullinen ja joustava työote.

Perustyöaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30, mutta on tyypillistä, että työpäivät tuosta hieman pitkittyvät. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Palkkaus tessin sekä osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Työssä aloitetaan kauttamme sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Projektin päätyttyä on mahdollista jatkaa uusissa työkohteissa.

Tarjoamme työntekijälle asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Perheyritys Rengasmäki Oy on täyden palvelun rengasliike, joka toiminut alalla jo yli 35 vuoden ajan. Yrityksemme on kuulunut vuodesta 2006 lähtien kotimaiseen Rengasmarket -ketjuun, joka tarjoaa parhaat tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Syksyn rengassesonki lähestyy taas vauhdilla, joten etsimme nyt tiimiimme reippaita rengastyöntekijöitä!

Rengastyöntekijän työnkuvaan kuuluu rengasasennuksia ja niihin liittyviä muita työtehtäviä. Lisäksi työ pitää sisällään rengashotellin ylläpitoa, kuten renkaiden pesemistä, kuljettamista ja varastointia. Aikaisempi kokemus rengasalan tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys, sillä työnkuva voidaan neuvotella osaamisesi mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan arviolta lokakuun lopulla ja työt kestävät ilmojen mukaan arviolta 3-6 viikon ajan. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 välisenä aikana, mutta tavoitteenamme on olla puolin ja toisin joustavia työaikojen suhteen. Toimipisteemme sijaitsee Maskussa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Jos sinulla on hyvä fyysinen kunto ja aikaansaava ote työntekoon, voit olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen ja lisätietoja tehtävästä voit soittaa arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Helmi Catering on pitkät perinteet omaava cateringpalveluita tarjoava yritys, joka toteuttaa rakkaudella, intohimolla ja ammattitaidolla erilaiset tilaisuudet satuhäistä fine dining -illallisiin. Helmi Catering löytyy myös kesäaikaan toimivien Ravintola Ringside Golfin ja Ravintola Sarfvik Golfin taustalta. Lisää yrityksestä: http://helmicatering.fi/

Etsimme nyt Helmi Cateringille 1-2 tarjoilijaa keikkatyöhön. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, huolellinen, itseohjautuva ja toimeen tarttuva. Hänellä on jo kokemusta tarjoilijan työstä joko cateringtilaisuuksista tai A la Carte ravintolasta. Taskusta löytyy hygienia- ja anniskelupassit sekä B-ajokortti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tässä työssä pääset tarjoilemaan erilaisissa yksityisissä juhlatilaisuuksissa ja yritystilaisuuksissa. Työ sopii esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi ja työvuoroja voi olla kuukausittain noin 4-6. Kesäaikaan on mahdollisuus työskennellä jopa kokoaikaisesti ja työt voivat sijoittua myös golfravintoloihimme.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai lähetä se CV:n kera sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä Tiinaan arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0371.

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Helmi Catering on pitkät perinteet omaava cateringpalveluita tarjoava yritys, joka toteuttaa rakkaudella, intohimolla ja ammattitaidolla erilaiset tilaisuudet satuhäistä fine dining -illallisiin. Helmi Catering löytyy myös kesäaikaan toimivien Ravintola Ringside Golfin ja Ravintola Sarfvik Golfin taustalta. Lisää yrityksestä: http://helmicatering.fi/

Etsimme nyt Helmi Cateringille pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista tarjoilijaa hoitamaan monipuolisia yritys- ja yksityistilaisuuksia. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, huolellinen, itseohjautuva ja toimeen tarttuva. Hänellä on jo kokemusta tarjoilijan työstä joko cateringtilaisuuksista tai A la Carte ravintolasta. Taskusta löytyy hygienia- ja anniskelupassit sekä B-ajokortti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tässä työssä pääset tarjoilemaan erilaisissa yksityisissä juhlatilaisuuksissa ja yritystilaisuuksissa sekä auttamaan tilaisuuksien järjestämisessä ja mm. tarjouslaskennassa. Kesäaikaan työvuoroja voi olla myös golfravintoloissamme. Työtunteja pystymme tarjoamaan noin 25-30 h / vko, sesonkiaikoina enemmänkin. Alkuvuoden hiljaisena aikana lomailemme ja keräämme voimia tulevaan sesonkiin.

Oletko etsimämme henkilö? Toimi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä se CV:n kera sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä Tiinaan arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0371.

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen turun seudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut valtakunnallinen toimija, joka tekee monipuolisia lattia-asennuksia erilaisiin kohteisiin. Asennusmateriaaleina ovat esimerkiksi parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, linoleumit, laatat, designbetonit ja mikrosementit. Työkohteet ovat julkisen sektorin kohteita, yrityksiä ja yksityiskoteja, jolloin asennuskohteet ovat uudisrakennuksia, sekä kunnostettavia ja remontoitavia kohteita.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta monipuolisista lattiapintojen asennuksista. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä laadukkaiden materiaalien parissa
• mukavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
• mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 411 0345.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista taloushallinnon työtehtävistä kuten kuukausikirjanpidosta ja tilinpäätöstyöstä, veroilmoitusten tekemisestä ja palkanlaskennasta.Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua. Käytössä on pääjärjestelmänä NetVisor/ Procountor.

Yrityksen henkilöstöön kuuluu taloushallinnon ammattilaisia. Työntekijöille yhteinen piirre on asiakaslähtöinen asenne sekä sopivan rento työote, kuitenkin niin, että työ tehdään kokonaisvaltaisesti hyvin.

Tarjoamme:
• toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• kilpailukykyisen palkkauksen, joka määritellään yhdessä osaamistasosi mukaan
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin
• etätyömahdollisuus sovitusti hybridimallina

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
• vähintään parin vuoden kokemusta tilitoimistosta tai kirjanpidosta

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti kirjanpitäjänä töitä. Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta tai laittamalla minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalle, puh. 050 411 2706. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Kiinnostaako työskentely kaupungin huipulla?

Asiakasyrityksemme etsii KATTOTYÖNTEKIJÄÄ Uudellemaalle määräaikaiseen työsuhteeseen talven tuloon asti!

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kausihuoltotyöt mm. kattojen pesu, rännien puhdistus ja lumiesteiden asennus sekä vuotojen paikkaus. Työssä liikutaan työparin kanssa ja kohteet sijaitsevat ympäri Uudenmaan aluetta.

Tarjoamme sinulle:
• Kokoaikaisen työsuhteen (ma-pe 37,5h/vko)
• Työvaatteet ja -varusteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Kattavat työterveyspalvelut
• Huipputiimin tuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää joko aikaisempaa kokemusta kattotöistä tai vastaavanlaista rakennuspuolen osaamista. Työssä B-ajokortti on välttämätön, mutta oma auto ei, sillä työkohteisiin liikutaan yrityksen autoilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen puh. 050 411 0373 arkisin 9-16.
Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt KAIHDINMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tuotteisiin kuuluvat mm. sälekaihtimet ja rullaverhot, puusälekaihtimet, kangasvekkikaihtimet, pystylamellit, markiisit ja parvekeverhot, jotka voidaan valmistaa moottoroituna tai manuaalisesti käytettäviksi.

Päivittäisessä työssä palvelet asiakkaita ja vastaanotat saapuvia tilauksia. Asiakkaina ovat yksityishenkilöt ja yritykset. Toimipiste sijaitsee Turussa, mutta työssä kierretään paljon asiakkaiden kohteissa suunnittelemassa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Monissa tapauksissa hoidat projektit mahdollisista tuotetilauksista asennusten tilaamiseen saakka. Hoidat myös muun työn ohella sosiaalisen median markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Työ edellyttä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, teknistä ymmärrystä sekä silmää sisustus asioihin. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista.

Tarjoamme:
• itsenäisen ja vaihtelevan työn myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa
• alan huipputuotteet ja kattavan tuotevalikoiman
• vakituisen työn alalla pitkään toimineessa vakavaraisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 15.09.202302.10.2023

Nautitko työskentelystä lukujen kanssa ja sinulta löytyy taito johtaa itseäsi? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tammer-Tili Oy:lle ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ
vakituiseen työsuhteeseen. Tammer-Tili Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Tammer-Tili tarjoaa yrityksille talous- ja palkkahallinto- sekä muita kirjanpitopalveluita. Tammer-Tili Oy panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja tarjoaa todellisen sähköisen taloushallinnon osaamisen sekä asiantuntijuuden.

Kirjanpitäjänä sinä hoidat asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Taloushallinnon tehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien tekeminen, osto- ja myyntireskontran hoito ilman laskutusta sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan suurimmaksi osaksi sähköisesti ja ohjelmistona yrityksessä on käytössä Netvisor.

Edellytämme hakijalta:
-Tilinpäätöstaidon
-Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja palkanlaskennasta
-Otetta itsenäiseen työhön
-Kehittymishalua ja joustavuutta

Tässä tehtävässä sinua tukee:
-Merkonomin tai tradenomin tutkinto
-Työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
-Selkeät työajat ja viihtyisän työtilan
-Pysäköinti mahdollisuuden omalle autolle
-Työtapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen
-Asiantuntevan tiimin tuen oman työn tueksi

Oletko sinä uusi Tammer-Tili Oy:n kirjanpitäjä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Tammer-Tili Oy:lle.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme etsii HISSIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

Työnkuva pitää sisällään hissien huolto- ja kunnossapitotöitä pääkaupunkiseudulla. Toivomme hakijalta kokemusta hissialalta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:
• Itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Työterveyspalvelut yksityisellä puolella
• Vapaa-ajan vakuutuksen
• Liikunta- ja kulttuuriedut
• Työauton käyttöösi

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo. 7.30–15.30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselta p.050 411 0373, arkisin 9-16.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on laivasähköistyksien johtava toimija Suomessa. Etsimme nyt motivoituneita sähköasentajia pitkiin työsuhteisiin.

Monipuolinen työnkuva sisältää uusissa laivoissa tehtäviä asennuksia sekä muita merenkulkuun liittyviä sähkötöitä. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa sähköalan työkokemusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevaa tai kokeneempaa LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut mittatarkkuutta, vaativia hitsauksia ja koneistuksia sisältävien tuotteiden valmistamiseen sekä kokoonpanemiseen. Materiaaleina käytämme pääosin ruostumatonta- ja haponkestävää terästä.

Tehtävänäsi on toimia levyseppähitsaajana, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Materiaaleina on pääasiallisesti ruostumaton- ja haponkestävä teräs. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi on seuraavanlainen:

Palkka 14 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Kuvienlukutaitoa ja hitsauskokemusta (MIG)
• Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta ja muu tehtävään soveltuva kokemus ovat eduksesi työssä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, omatoimisuus, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 15.09.202302.10.2023

Hei sinä IV-alan ammattilainen! Haluaisitko osaksi työporukkaa, jossa hyvä meininki ja huumori piristävät jokaista päivää?

Haemme nyt asiakkaallemme kokenutta ilmanvaihtolaitteiden huoltoasentajaa Tampereelle. Asiakkaamme on kokonaisvaltaista palvelua tarjoava valtakunnallinen IV-alan ammattilainen, joka panostaa henkilöstön koulutukseen ja pitkiin työuriin.

Huoltoasentajana työhösi kuuluu ilmanvaihtolaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset itsenäisesti tai toisinaan työparin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja niihin kuljetaan yrityksen autolla.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15. Töitä on luvassa noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvälle ja osaavalle tekijälle on tarjolla myös vakituinen työpaikka yrityksestä. Työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Työ tarjoaa sinulle:
• säännöllisen työajan ja illat ja viikonloput aina vapaata
• mahdollisuuden vakinaistua hyvämaineiseen ja vastuulliseen yritykseen
• koulutusmahdollisuuksia
• rennon ja huumorintajuisen työyhteisön

Tässä työssä menestymiseen tarvitset alan koulutuksen lisäksi vähintään muutaman vuoden IV-alan työkokemusta, sillä työ on itsenäistä ja sitä tehdään kohteissa usein ilman työparin apua. Lisäksi IV-koneiden automaation tuntemus sekä kokemus näiden laitteiden säätämisestä ovat sinulle eduksi.

Olisiko tässä urasi seuraava askel? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme myynninnälkäistä VAKUUTUSMYYJÄÄ Varsinais-suomen alueelle!

Vakuutusmyyjänä toimit asiakkaiden asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Emme vaadi alalta aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen vakuutusalaan ja tuotteisiin. Saat yritykseltä työhön tarvittavat laadukkaat työvälineet, sekä koko tiimin tuen tavoitteiden saavuttamiseen ja erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi toiminimellä, joten voi työskennellä missä ja milloin haluat ja pystyt täysin itse vaikuttamaan tuloihisi.

Tärkeintä on oikeanlainen asenne, motivaatio ja valmius tavoitteelliseen työskentelyyn!

Vaalimme laatua yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla, joten omaathan jo hieman kokemusta tuloshakuisesta myyntityöstä. Odotamme sinun olevan ulospäin suuntautuva ja rohkea ottamaan kontaktia asiakkaisiin. Pääasia kuitenkin on, että sinusta huokuu myyntihenkisyys ja otat haasteet vastaan aidolla mielenkiinnolla ja kykenet luovimaan muuttuvassa työympäristössä.

Työskentelyn peruslähtökohtana on sinnikäs ja itseohjautuva työskentelyote. Toivomme sinulta innostuneisuutta, kykyä saada asioita aikaan ja huumorintajuisuutta. Työssä menestyminen on taattua, jos sinulla on rautaiset vuorovaikutustaidot, olet myynnillisesti lahjakas ja sitoudut tavoitteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Englannin kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko tästä myynnin huipputehtävästä?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostilla Linda Vainiolle. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huippumyyjä". Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 9-16 välillä.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for an Electronics Design Engineer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

As an Electronics Design Engineer at Modulight you get:
• challenging R&D projects with high-end technology
• opportunities for personal & career development
• innovative and inspiring working atmosphere
• a chance to work with creative colleagues in diverse, flexible and cross-functional teams
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• experience in design for electronic devices or hardware design
• experience in embedded systems
• knowledge of electronics engineering technology
• degree in electronics, electrical engineering, automation engineering or equivalent field
• good communication skills in written and spoken English
• troubleshooting and debug skills as well as ability to apply critical thinking.

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team. Send your CV and application to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. You can also send your application via attached application form.
Further information about the position also by phone: Henna Tervo, 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for a Senior Embedded Software Developer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

The work in this position will include taking responsibility of software architecture and guiding the team through varied projects. The projects consist of product development and upkeep & support of medical devices and systems. You will be working in teams but also independently and self-imposedly.

As a Senior Embedded Software Developer at Modulight you get:
• challenging and intriguing projects with product development, upkeep & support for biomedical applications
• opportunities for personal & career development
• a chance to work with creative colleagues in multicultural, diverse and flexible teams
• innovative and inspiring working atmosphere
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• at least 3 years of experience in similar assignments
• good competence in C/C++ and experience on ARM microcontrollers
• applicable academic degree OR
• a degree with emphasis on software or embedded software
• good communication skills in written and spoken English
• teamwork skills and the ability to understand the big picture
• experience in Python is also highly valued.

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team! Send your CV and application with your salary expectation to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. Further information about the position also by phone 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202314.10.2023

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa konekorjaajaa.

Työtehtäviin kuuluu erilaisten koneiden (mm. traktorit ja pyöräkuormaajat) sekä pienkoneiden korjaus–ja huoltotyötehtävät. Etsimme henkilöä kenellä on aitoa kiinnostusta ja tuntemusta polttomoottorikoneiden mekaniikasta. Työt sijaitsevat Vantaalla.

Toivomme, että suoriudut tehtävistä itsenäisesti perehdytyksen jälkeen ja osaat tarvittaessa myös ottaa tilauksia vastaan. Eduksi katsomme koneiden sähkö- ja hydraliikka puolen osaamisen sekä BE-ajokortin (Pikku-e).

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

Kaikki lisätiedot työtehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Eepi Tuonoselta. Eepin tavoitat arkisin 10:00 - 15:00.

sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puhelinumero 050 411 0263

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for an Embedded Software Developer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

In this position you will be working with product development and upkeep & support of medical devices and systems. Your work will include working in teams and also independently with smaller projects and sub-projects.

As an Embedded Software Developer at Modulight you get:
• challenging tasks with product development, upkeep & support for biomedical applications
• opportunities for personal & career development
• innovative and inspiring working atmosphere
• a chance to work with supportive colleagues in multicultural, diverse and flexible teams
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• knowledge and experience in programming with C/C++
• applicable academic degree OR
• a degree with emphasis on software or embedded software OR
• a life-long hobby and interest in software, embedded devices and C/C++
• good communication skills in written and spoken English
• experience in Python is also highly valued

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team! Send your CV and application with your salary expectation to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. Further information about the position also by phone 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Viihdytkö itsenäisessä asennustyössä rennon työporukan ympäröimänä? Haluaisitko päästä hyödyntämään metalli- tai asennuspuolen kokemustasi ja työskentelemään samalla raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle. Työ on raskaan kaluston varustelun parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 välillä ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Alan koulutus tai työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Lisäksi hitsaustaito on eduksi tässä tehtävässä menestymisessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Hei sinä autonasentaja, jonka sydän sykkii bemareille! Laita osaamisesi hyötykäyttöön ja tule mukaan BMW-ammattilaisten joukkoon!

Haemme BMW-merkkisiin autoihin keskittyneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta autonasentajaa vakituiseen työtehtävään Pirkkalaan.
Asiakasyrityksemme on ammattitaitoinen autokorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan kaikki BMW-merkkiset autot iästä riippumatta. Asentajana pääset tekemään huoltoja, korjauksia, vikadiagnostiikkaa, sähkötöitä sekä tarvittaessa optimointeja. Työpäiväsi on joka päivä hiukan erilainen, joten pitkästymään ei pääse. Mukava ja ammattitaitoinen työporukka varmistaa, että apua ja tukea saa aina.

Työt pääset aloittamaan sovitusti jo syyskuussa. Töitä tehdään ma-pe klo 8.00-16.00, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Tehtävässä noudatetaan autoalan korjaamotoiminnan TES:ä. Palkka max 3000€/kk. Hakijan palkka muodostuu hankitun kokemuksen ja osaamisen mukaan ja palkkatoiveesi otetaan huomioon.

Hakijalta toivotaan vahvaa korjaamotoimen perusosaamista. Kokemus BMW-merkkisistä autoista sekä sähkötöiden perusosaaminen ovat sinulle vahvaksi eduksi. Tähän tehtävään haetaan siis ensisijaisesti osaavaa, jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan myös eduksi, samoin kuin englannin kielen taito. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan sekä motivaatio oppia ja kehittyä alalla!

Kiinnostuitko? Innostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Tykkäätkö fyysisestä työstä ja nautit tiimityöstä?

Etsimme asiakkaallemme Vesa-Set Oy:lle renkaidenasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan ja jatkuvat sesongin loppuun.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluvat henkilöautojen renkaiden asennukset ja varastointitehtävät sekä renkaiden pesut ja muut huoltotyöt. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelu. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä tai jos sinulta löytyy autoalan koulutustaustaa. Työ on luonteeltaan fyysistä ja vaatii oma-aloitteellisuutta.

Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 8.00-17.00 välillä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta 2-6 viikkoa. Palkkaus autonrengasalan TESin mukaan.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan hommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.09.202330.09.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme sähkökoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi, ilman vuokratyösuhdetta.

Tässä työssä pääpaino on hitsauslaitteiden korjauksessa ja huollossa. Hitsauslaitteiden lisäksi huolletaan ja korjataan myös muita laitteita. Työtä tehdään pääosin hallissa läntisellä Vantaalla, jonka lisäksi käydään silloin tällöin tekemässä vuosihuoltoja asiakkailla. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Edellytämme hakijalta sähköalan koulutusta, esimerkiksi sähkö- / automaatioalan perustutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista töistä.

Tarjoamme vakituisen työn ja osaamistasi vastaavan palkan.

Palkka 2500-2900 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa metallityöntekijää Pääkaupunkiseudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisten metallituotteiden valmistukseen ja asennukseen. Yritys valmistaa muun muassa pyöräkatoksia, kukkalaatikoita, ikkunapenkkejä, patterisuojia, sekä paljon muuta. Työtä tehdään noin puolet ajasta hallissa Tattarisuolla ja noin puolet ajasta asennuskeikoilla Helsingin alueella.

Odotamme hakijalta hitsausosaamista mig/mag ja tig, sekä toimeentarttuvaa työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus vastaavantyyppisestä työstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme osaamista vastaavan palkan, sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn.

Palkka 16-20 eur/h

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot Mustosen Teemulta 050 411 0390 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202330.09.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin.

Odotamme hakijoilta vähintään CE-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, ne voidaan kuitenkin kouluttaa ennen töiden alkamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Etsitkö syksylle lisätienestiä? Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Tervetuloa rengassesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme Rengascenter Pirkkalan toimipisteelle reippaita RENGASASENTAJIA syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Työt alkavat sovitusti lokakuun lopulla ja jatkuvat sesongin loppuun.

Työssä vaihdetaan pääasiassa talvirenkaita autoihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitoa, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Työ on luonteeltaan fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi. Henkilön tulisi olla oma-aloitteinen, hyvä asiakaspalvelija, suomenkielen taitoinen ja ahkera asenteeltaan.

Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 8.00-17.00 ajalla. Sesonki kestää arviolta 2-4 viikkoa. Palkka autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan kausihommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia sähkö-/automaatioasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäväsi koostuvat mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä.

Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Tehtävä edellyttää:
• sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia

Tarjoamme:
• vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Teemu Mustonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa laatoittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kotimainen muutos- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla.

Työtehtävät sisältävät märkätiloissa tehtäviä remonttitöitä, kuten vesieristystä sekä laatoitusta. Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta laatoittamisesta. Lisäksi edellytämme hakijalta voimassaolevaa ajokorttia sekä hyvää suomen kielen osaamista. Työturvallisuuskortti ja vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkkauksen
• hyvät välineet työntekoon
• mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ympärillesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevia sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Clickin Teemu Mustoselta arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevaa tai kokeneempaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien sekä ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Tehtävänäsi on toimia metallityöntekijänä, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti ja tehtävän palkkahaitari on seuraavanlainen:

Palkka 11,50-15 eur/h (riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta, hitsauksista ja muu tehtävään soveltuva kokemus ovat eduksesi työssä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KYLMÄASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huoltoihin liittyviä
tehtäviä. Asiakasyrityksemme on pitkään Turussa ja lähialueilla erilaisiin lämmitysjärjestelmiin
erikoistunut asennus- ja huoltoliike. Työkohteita ovat kotitaloudet sekä suuret kiinteistöt ja työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä (37,5 h/vko). Palkkaus on talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimuksen mukaan, jossa aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 12,08€/h.

Odotamme hakijoilta
• Kylmä- tai sähköalan koulutusta ja/tai työllä hankittua kokemusta
• voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
• suomenkielen osaamista ja joustavuutta työaikojen suhteen
• motivaatiota oppia uutta ja rautaista asennetta työntekoon
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme monipuolista tietämystä erilaisista lämpöpumpuista, kylmälaitteista sekä lämmöntalteenottojärjestelmistä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa
• Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Huipputiimin tuen

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään mahdollisimman nopeasti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio p. 050 411 0345, arkisin 9-16.

Hakuaika 11.09.202329.09.2023

Myynti-insinööri Pohjanmaalle, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi
• Luotettavat tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielten taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 11.09.202329.09.2023

Myynti-insinööri Itä-Suomeen, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi
• Luotettavat tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielen taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 11.09.202304.10.2023

Hei sinä automekaanikko! Nyt on töitä tarjolla huippuporukassa.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta automekaanikkoa vakituiseen työtehtävään.

Automekaanikkona sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan ja huolletaan autoja merkistä ja iästä riippumatta. Mekaanikon työpäivä on joka päivä erilainen ja koskaan ei tiedä minkälainen auto vaatii huoltoa tai tarkempaa korjausta. Töitä on kuitenkin mukava tehdä ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen ja etenkin osaamista moottoreista. Sähkön perusosaaminen olisi hyvä olla myös hallussa. Haettavan automekaanikon tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Tekijältä tulisi löytyä myös sujuva englannin kielen taito. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan. Erityinen kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan eduksi.

Töitä tehdään ma-pe klo 7.30-17.00 välillä, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Palkkaus tehtävään autoalan korjaamotoiminnan TES:n mukaan tai sovitusti. Palkkatoive hakijalta otetaan huomioon. Työn ulkopuolella on myös mahdollisuus oman auton korjaamiseen ja laittamiseen autokorjaamon tiloissa.

Heräsikö kiinnostus tähän tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.09.202303.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KONEENKULJETTAJAA Kiinteistönhuoltoon.

Koneenkuljettajana sinä toimit asiakkaallamme monipuolisissa työtehtävissä ja olet osa kiinteistöhuollon tiimiä. Itsenäisessä tehtävässä vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden käytettävyydestä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on luonteeltaan asiakaslähtöinen ja joustava. Otteesi työntekoon on tehokas ja oma-aloitteinen. Tärkeää on että, ymmärrät eri vuodenaikojen merkityksen kiinteistönhoidon töiden ajankohtaan ja työaikaan. Työt saattavat sijoittua myös yöaikaan tehtäväksi.

Katsomme eduksi jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Wille-ympäristönhoitokoneista. Myös muu osaaminen kiinteistönhoitokoneista katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuva suomenkielentaito. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vähintään B-ajokortti. Oma auto helpottaa työkohteisiin liikkumista eri vuorokauden aikoihin.

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka on TESin mukainen/sovittavissa. Työajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja työt sijoittuvat myös tarvittaessa viikonlopuille.

Oletko sinä etsimämme koneenkuljettaja? Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 07.09.202307.10.2023

Etsitpä sitten työtä koko syksyksi, osaksi syksyä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteita meillä on Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella ja Nurmijärvellä.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, rengassesongista, maanrakennusalalta, teollisuudesta, kuljetus- ja logistiikka-alalta, tuotantotyötehtävistä, sähköpuolelta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

Hakuaika 06.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi ilman vuokratyösuhdetta.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne

Katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista ja ylitöistä. Työnantaja on vakavarainen ja luotettava palkanmaksaja. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 2800-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 01.10.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 04.09.202304.10.2023

Etsimme logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee itäisessä Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keikkojen pituudet vaihtelevat ja niitä voidaan sovittaa joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut arkisin 14-16.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Töitä syysajalle! Etsitpä sitten työtä koko syksyksi, osaksi syksyä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle, sähköpuolelle, LVI-alalle sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä maanrakennusapulaisia kauden loppuajalle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin maanrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia maanrakennustyötä esim. kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimista, lapiotöitä, kaapeloinnissa avustamista, maa-aineen tiivistystä, tavaroiden siirtelyä ja muita avustavia tehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus maanrakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kauden loppuajalle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä rakennusapulaisia syyskaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua