Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.07.201907.08.2019

Ullven Oy on perinteikäs pirkanmaalainen rakennuspintakäsittelyalan toimija. Yrityksen asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä ja isännöintitoimistoista, teollisuuslaitoksista, Tampereen kaupungista ja lähikunnista, sekä myös yksityisistä rakentajista ja remontoijista. Yrityksen pitkän toiminnan salaisuus on sovittujen töiden suorittaminen ajallaan, ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.ullven.fi/.

Oletko etsinyt työtä, jossa on mahdollisuus kehittyä ympärivuotisesti kysytyksi erityisalan ammattilaiseksi? Tässä on siihen loistava tilaisuus.

Ullven Oy etsii osaajajoukkonsa vahvistukseksi aloittelevaa tasoitetyöntekijää oppimaan koneellisen tasoitustyön ammattiosaajaksi. Työtehtävät ovat konetasoituspainotteisia, mutta silloin tällöin työssä tehdään myös maalauksia. Työsuhteen alkuvaiheen jälkeen koneellisia tasoituksia tehdään urakalla, jolloin työssä on tarjolla erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet. Työssä on mahdollista aloittaa hetikin, tai vaihtoehtoisesti 2.9.2019 alkaen.

Etsimme tehtävään pintakäsittelyalasta ja fyysisestä työstä kiinnostunutta, sitoutumiskykyistä henkilöä. Emme edellytä aiempaa tasoite- tai maalausalan työkokemusta, sillä tehtävään perehdytetään kattavasti. Koneellinen tasoitetyö on fyysisesti vaativaa, joten raskasta työtä ei saa pelätä. Tätä kautta tehtävään voi soveltua hyvin aiempi kokemus esimerkiksi monipuolisista maatilan töistä–tai muista fyysisistä työtehtävistä. Hyvällä peruskunnolla pärjää!

Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Lempäälän ja Tampereen keskusta-alueilla, myöhemmin Tampereella lähialueineen. Töihin kulkemisen kannalta oman auton käyttömahdollisuus on hakijan eduksi.

Työhön perehtyminen aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä työllistyy urakkatöihin Ullven Oy:n palvelukseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koetko olevasi tehtävään oikea henkilö? Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja perustele samalla lyhyesti, miksi olisit oikea valinta työhön. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, myös mahdollisen syksyllä aloittamisen suhteen - toimithan siis pian hakiessasi! Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Ullven Oy:lle.

Hakuaika 23.07.201904.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla. Työmaat ovat uudis- sekä saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta motivoituneella työntekijälle on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseemme vakituisesti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat nopealla aikataululla. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 23.07.201901.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta asiakaspalvelijaa/kioskityöntekijää Espooseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kioskityöntekijän työtehtäviin kuuluu pääosin asiakaspalvelua, pienten naposteltavien valmistusta sekä muita kioskin yleisiä rutiineita. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kassan käytöstä ja-/tai pikaruoan parissa työskentelystä. Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta kuitenkaan välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan sekä palvelet asiakkaita hymyssä suin. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella, mutta satunnaisten kulkuyhteyksien vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi. Työt alkavat 29.7. ja jatkuvat 18.8. saakka. Työ on osa-aikaista, noin 30-37.5h/vko. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin klo 13-20 vuorossa.

Tässä on loistava tilaisuus kerryttää asiakaspalvelukokemusta ja päästä osaksi iloista ja nuorekasta tiimiä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 23.07.201906.08.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa/timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle suuri etu.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 23.07.201906.08.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 23.07.201906.08.2019

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten erittäin tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmia nopeasti.

Meille on erityisen tärkeää tarjota motivoiva ja iloinen ympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto sekä
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen myyntipäällikkö Janne Lukanderille 06.08.19 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Asiakkaamme Milcon Oy on nopeasti kasvava pirkanmaalainen sähköelektroniikka-alan yritys. Yritys on sähköön, viestintätekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisija, joka tekee ammattitaidolla kaapeloinnit, johtamisjärjestelmät ja sähkömekaaniset kokoonpanot asiakkaan toiveiden mukaisesti joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Etsimme nyt heidän yhä kasvavaan joukkoonsa suorarekrytointina ostajaa / tuotannonsuunnittelijaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019.

Ostajana suoritat yrityksen rutiiniostot, otat haltuusi isompien asiakkaiden ostoketjun ja lisäksi vastaat yrityksen tuotannonohjauksesta. Koulutuksesi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta ostajan tehtävästä sekä tuotannonsuunnittelusta. Olet teknisesti orientoitunut ja tunnet sähkötekniset mekanismit, mutta olet ehdottomasti työhön tarttuva käytännön tekijä. Työ on toimistotyötä, teet tarjouspyynnöt, hoidat tarjouslaskennan ja olet yhteydessä liittimien ja kaapeleiden ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Tämä edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen niin suullista kuin kirjallistakin taitoa. Tuotannonsuunnittelu tehdään Lemonsoft-ohjelman tuotannonohjausmekanismia avuksi käyttäen. Mistä syystä Lemonsoft- ohjelman tuntemus ja aikaisempi käyttö auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Piirtämistaito ja MS Visio-ohjelman hallinta katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Oletko etsimämme ostaja / tuotannonsuunnittelija? Ota pikaisesti koppi tehtävästä ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Hakemukseen ei valitettavasti voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Pirkanmaalainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa rakennustyöntekijää / kirvesmiestä Tampereella ja Ylöjärvellä sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat 12.8. tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 31.10. saakka. Hyvälle tekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia myös tämän jälkeen.

Työtehtävät koostuvat uudispuutalotyömailla runkotöiden jälkeen tehtävistä työvaiheista, kuten levytyksistä, villoituksista ja höyrynsulkujen teippauksista. Rakennuspiirustusten lukeminen ja kokemus vastaavan tyyppisistä rakennustöistä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Työkohteet sijaitsevat Tampereen Vuoreksessa ja Härmälässä sekä Ylöjärvellä. Työhön kulkemista varten hakijalle on eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti. Tehtävään soveltuu koulutuksen puolesta hyvin pohjaksi esimerkiksi rakennusalan perustutkinto.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 22.07.201904.08.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti loppuvuoteen 2019 saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun,
puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Haemme nyt sisätimpuria kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Uudenmaan alueella uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Tulevat työkohteet kesällä ja alkusyksystä sisältävät paljon puutöitä sekä maalausta, mutta näiden lisäksi pääset myös oman taitotasosi mukaan työskentelemään hyvinkin erilaisten remonttitöiden parissa.

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta
• b-ajokorttia
• hyvää suomen kielen osaamista
• asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden

Työtä tehdään arkisin 7–15:30 välillä, 40h/vko.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, asianmukaisen palkkauksen sekä tarvittavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin sekä työtehtäviin.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys on luotettava ja kotimainen kasvava rakennusalan yritys, joka tekee huoneistoremontteja kokonaisvaltaisesti saneerauskohteissa. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään työntekijän osaamisen mukaan kokeneemman ammattilaisen opastuksella tai itsenäisesti.

Arvostamme kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat työhön riittävän perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Etsimme hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla sijaitsevaan tilitoimistoon osa-aikaista palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen. Palkanlaskijana tehtäviisi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden palkanlaskenta Tikon-ohjelmistolla. Työhön on halutessasi mahdollista sisällyttää myös avustavaa kirjanpitoa.

Hakijoilta edellytämme:
• palkanlaskentataitoa (erityisesti tilitoimistokokemus katsotaan eduksi)
• suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittyä ammatillisesti

Lisäksi arvostamme:
• avustavaa kirjanpitotaitoa
• Tikon- ja/tai Heeros-ohjelmistojen käyttökokemusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja luotettavan työpaikan
• liukuvan työajan ja joustavan mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti (esim. 15-30h/vko)
• itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
• mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian (elo-syyskuu). Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta 5.8.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15 Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372.

Hakuaika 22.07.201905.08.2019

Etsimme hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla sijaitsevaan tilitoimistoon kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjän tehtäviisi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Lisäksi työhön sisältyy palkanlaskentaa, mutta siitä ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta.

Hakijoilta edellytämme:
• kirjanpitotaitoa (erityisesti tilitoimistokokemus katsotaan eduksi)
• suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittyä ammatillisesti

Lisäksi arvostamme:
• palkanlaskentataitoa
• Tikon- ja/tai Heeros-ohjelmistojen käyttökokemusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja luotettavan työpaikan
• liukuvan työajan
• itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
• mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian (elo-syyskuu). Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta 5.8.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15 Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372.

Hakuaika 22.07.201904.08.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Suuren kysynnän johdosta olemme laajentaneet toimintaamme vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ilmastointiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta ja mahdollisimman monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme työteliästä otetta annettuja tehtäviä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 22.07.201904.08.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 22.07.201904.08.2019

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 19.07.201904.08.2019

Asiakkaamme KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Yrityksen pääpaikka sijaitsee Orivedellä ja toimipisteet Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Yrityksen kattava ja monipuolinen konekalusto, sen läheisyhtiöt sekä lähes 200 henkilön ammattitaitoinen ja dynaaminen henkilöstö tekevät siitä yhden Suomen kokonaisvaltaisimmista palveluntarjoajista alallaan.

KVL-Tekniikka etsii nyt kauttamme suorarekrytointina yhä lisääntyviin verkostorakentamisen ja infrarakentamisen projekteihinsa projektipäällikköä/ projektivastaavaa. Tehtävän asemapaikka tulee olemaan yrityksen toimipiste Lempäälässä ja työkohteet pääosin Pirkanmaan talousalueella. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestarin, -insinöörin tai vastaavan koulutusta, vankkaa verkostorakentamisen ja infrapuolen sekä kunnallistekniikan rakentamisen tuntemusta, hyviä esimiestaitoja sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta ja motivaatiota työnjohtotehtäviin kentällä. Vahvaksi eduksi katsomme kokemuksen puitesopimus- ja projektitoiminnasta haasteellisessa toimintaympäristössä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näköalapaikan pirkanmaalaiseen infrarakentamiseen, paikallaan olevan työn ilman raskasta reissaamista, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän monipuolisia palveluita tarjoavassa yrityksessä, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin, ammattitaitoa ja tehtävän vastuullisuutta edellyttävän palkkauksen, mahdollisuuden itsensä ja työn kehittämiseen.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.07.201904.08.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 19.07.201902.08.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt Espoon Juvanmalmille toimistotyöntekijää. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja osa-aikainen (20-37,5 h / viikko), mutta yritykseen on tarkoitus työllistyä myöhemmin vakituisesti ja kokoaikaisesti. Työvuorot/-tunnit ovat joustavasti sovittavissa omien toiveidesi mukaisesti. Yrityksessä on liukuva työaika klo 8-17 välillä.

Toimistotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. laskutus, taloushallinnon avustavat tehtävät, kirjanpitoaineiston esivalmistelu tilitoimistolle ja muut pienen toimiston juoksevat asiat. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden parissa.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Sinulla on toimeen tarttuva asenne ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Haluat sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti ja kehittyä yrityksen mukana. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Erityisesti Netvisor-ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksesi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.07.201930.07.2019

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme kehittymiskykyisiä maalarin ja tasoitemiehen tehtävistä kiinnostuneita alan tulevia ammattilaisia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ulko- ja sisämaalaustöitä erilaisissa saneerauskohteissa.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä ja mahdollisesti jo hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään arvostetuksi ammattilaiseksi ja pääsetkin toimimaan usein kokeneemman maalarin opissa.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30.

Eduksesi luemme:
• monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
• kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
• hyvät yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle työn Suomen johtavassa ja vakaassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja LTU Saneeraus Oy:hyn.

Hakuaika 19.07.201901.08.2019

Sisärakenne Isomäki Oy palvelee yrityksiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuosien tuomalla ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluvat sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt. Lisää yrityksestä sivulla www.isomaki.eu.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa ALAKATTOASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisäkattotyöt pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Odotamme sinulta rakennusalan peruskoulutusta tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi kattotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis kattoalan ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 40 h/viikko. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273.

Hakuaika 19.07.201902.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt alkavat elokuun aikana. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 19.07.201905.08.2019

Haemme nyt arvostetulle kalaliikkelle Turkuun KALANLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävässä olet vastuussa monipuolisesti kalankäsittelyyn liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi kalanleikkuusta, fileioinnista, ruodotuksesta yms. Työtehtävä halutaan pitää monipuolisena ja vaihtelevana, joten työnkuvaan kuuluu myös asiakastilausten kokonaisvaltaista hallinnointia esimerkiksi lähtevien asiakasilausten hinnoittelua ja pakkausta. Tehtävään perehdytetään hyvin. Työskentely tapahtuu pääosin arkisin ma-pe ja työaika sijoittuu klo 6-17 välille. Työaikoihin pääsee itse vaikuttamaan ja työtuntimäärä 7.5h/päivä ja 37.5h/viikko. Toivomme hakijalta valmiutta työskennellä ajoittain myös lauantaisin, jos tilauskanta niin vaatii.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Katsomme eduksesi myös esimerkiksi harrastuneisuuden kalastuksessa ja sitä kautta opitun osaamisen. Eniten arvostamme kuitenkin iloista ja reipasta työskentelyotetta, työhön tarttuvaa asennetta sekä kykyä työskennellä tiimissä!

Tarjoamme sinulle iloisen ja rempseän työilmapiirin sekä mukavan työskentelykohteen! Hyvä työilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on erityisen tärkeää asiakasyrityksellemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen pikaisesti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan sinun elämäntilanteesi mukaan heinä-/elokuun aikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 18.07.201925.07.2019

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, joka etsii nyt kauttamme asiakaspalveluun kykenevää myyntihenkistä toimistosihteeriä kokopäiväiseen, pitempiaikaisen työsuhteeseen Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseensä. Työ alkaa pikaisella aikataululla heti. Työsuhde on aluksi 4 kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen tekijällä on tarkoitus työllistyä suoraan Pirkanmaan Avo-Asunnoille.

Työtehtävät koostuvat erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, joista keskeisenä on asiakkaiden palveleminen puhelimitse, asuntojen vuokrasopimusten luovuttamisesta ja vuokrasopimusten lopettamisesta. Haettavalla tekijällä tulee myös olla rohkeutta kohdata asiakkaat kasvotusten erilaisissa vuokrasopimuksia koskevissa asioissa. Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ripeää ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työmuistia sekä yhteistyökykyisyyttä.

Työ on kokopäivätyö ma-to klo 8.00-16.00 ja pe 8.00-14.00, 35.5 h/viikossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 18.07.201918.08.2019

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt asentajia henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat elokuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fii. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Hakuaika 18.07.201931.07.2019

Etsimme nyt designhuonekalujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Helsingin keskustaan. Varasto sijaitsee myymälän kanssa samoissa tiloissa.

Varastotyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa tavaroiden vastaanotto ja lähetys sekä kuljetuksien tilaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tuotteiden kirjaus järjestelmään ja hinnoittelu, varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät. Toimit yhteistyössä myymälän myyjien ja noutovaraston kanssa, muutoin työ on itsenäistä.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen varastotöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet työskentelyotteeltasi reipas, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen sekä nopea oppimaan. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hallitset tietotekniset perustaidot sekä sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen perustaidot. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Saat vakituisen työpaikan vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Työt alkavat 19.8 ja työ on kokoaikainen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja lauantaisin klo 10-18 sekä satunnaisesti sunnuntaisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 17.07.201931.07.2019

Etsimme nyt pitkään rakennusalalla toimineelle pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme vuokratyösuhteeseen kahta rakennustyöntekijää / kirvesmiestä uudisrakennuskohteeseen kerrostalotyömaalle Nokialle. Työt alkavat elokuun puolivälissä ja kestävät rakennuksen valmistumiseen arviolta vuoden 2020 kevääseen asti. Työt alkavat elementtiasennuksilla, joista siirrytään vuodenvaihteessa kohteen monipuolisiin sisätyötehtäviin.

Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat että jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Arvostamme hakijassa:

• rakennusalan peruskoulutusta ja / tai alan kokemuksen mukana tuomaa osaamista
• motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
• normaalia fyysistä kuntoa

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.07.201930.07.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme kalustovastaavaa Tuusulassa sijaitsevaan varastoon.

Kalustovastaavana työtehtäviisi kuuluu rakennustyömaakaluston vastaanottoa ja keräilyä. Lisäksi vastaat varastointiin ja kaluston luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi huoltotilausten tekemisestä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta ja jonkin verran rakennusalan tuntemusta. Käytät työssäsi erilaisia työkaluja, joten odotamme näiden olevan sinulle jokseenkin tuttuja. Sinulla on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työskentelet sekä yksin että työparin kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille. Avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Pääset kartuttamaan omaa osaamistasi ja vahvistamaan omalta osaltasi yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.07.201930.07.2019

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
• konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
• konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
• traktori-/b-ajokorttia
• taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
• omat työvarusteet
• soveltuvaa ammattikoulutusta
• korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Oy MCY Depots Ab:lle.

Hakuaika 17.07.201917.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia apumiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät ainakin marraskuuhun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 17.07.201917.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät vähintään marraskuulle, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 16.07.201929.07.2019

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa www.ravintolavista.fi.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen keittiöapulaisen tehtävään Espoon Tapiolaan. Työt alkavat elokuun alussa ja työtä on tarjolla syksyyn saakka. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroon.

Keittiöapulaisen työtehtäviin kuuluvat astiahuolto, keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut avustavat keittiön työt. Odotamme hakijalta reipasta ja tunnollista työotetta. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti.

Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golfravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 29.7. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Vistaan.

Hakuaika 15.07.201928.07.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti ja kestävät arviolta muutaman kuukauden, motivoituneella tekijällä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 15.07.201928.07.2019

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa www.ravintolavista.fi.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen tarjoilijan paikkaan Espoon Tapiolaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja työtä on tarjolla pitkälle syksyyn saakka. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat ovat sovittavissa työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, tarjoilu, ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja kassan käyttö. Odotamme hakijalta reipasta ja tunnollista työotetta. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta, mielellään jo pidemmältä ajalta sekä olisit toiminut vastuullisissa tehtävissä, esimerkiksi salivastaavana. Hakijan tulisi puhua hyvää suomen kieltä, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti. Vastuunkanto ja ohjeistaminen tulevat sinulta luonnostaan.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golfravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 28.7. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Vistaan.

Hakuaika 14.07.201928.07.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt kestävät vähintään marraskuuhun saakka, mahdollisesti pidempään.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 12.07.201929.07.2019

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen johtavista kappaletavaranostureiden maahantuojista. Yritys on erikoistunut kappaletavaranostureiden maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon Suomessa. Yritys palvelee asiakkaitaan nosturien myynti-, asennus-, huolto- ja päällirakenneasioissa pitkällä kokemuksella ja ensiluokkaisella otteella.

Haemme nyt teknisen taustan omaavaa varaosavastaavaa Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä pääset vastaamaan varaston ylläpidosta sekä (raskaankaluston) varaosien tilauksista, vastaanotosta, myynnistä sekä toimituksista. Tehtävässä toimit saumattomassa yhteistyössä asennustiimimme, yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme kanssa.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa kokemus varaosista sekä tehtävään soveltuva esim. teknillinen pohjakoulutus. Ajokortti sekä suomen ja englannin kielen taito (vähintään kirjallinen) ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Arvostamme lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• monipuolisen työnkuvan
• nykyaikaiset työvälineet ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 12.07.201929.07.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähkökeskus-/porttiasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi sijaitsee Tuusulassa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/viikko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 12.07.201902.08.2019

EOS on johtava teollisten 3D-printtauslaitteistojen valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää ja valmistaa 3D-printtauksessa käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt Quality Assurance Specialistia vakituiseen työsuhteeseen osaksi Quality & Compliance -tiimiämme.

Työssäsi osallistut testauksen suunnitteluun ja hallintaan metallimateriaalien tuotekehitysprojekteissa sekä tuotannon laadunvarmistuksessa. Lisäksi koordinoit tuotantoonsiirtoprojekteja, sekä osallistut tuotedokumentaation luomiseen ja ylläpitoon. Osallistut myös poikkeamien, muutosten hallinnan sekä asiakasvalitusten käsittelyyn sekä vastaat datan käsittelystä sujuvasti statistisia työkaluja käyttäen. Lisäksi osallistut laadunhallintajärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä tai vastaavaa korkeakoulututkintoa (esim. metallurgia tai materiaalitiede), kokemusta laadunhallintajärjestelmistä sekä tilastollisissa analyyseissä käytettävistä menetelmistä. Toimenkuvassasi tarvitaan kykyä hallita isoja kokonaisuuksia, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi kyky ja halu asioiden läpiviemiseen ja toiminnan kehittämiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Osaaminen lääkinnällisiin laitteisiin kohdistuvista vaatimuksista (QSR/FDA/MDD) katsotaan eduksi. Myös ilmailualan säädösten tunteminen sekä kokemus sähköisistä toiminta-/toiminnanohjausjärjestelmistä (IMS, SAP tms.) katsotaan eduksi. Henkilönä toivomme sinulta kykyä sopeutua tiimityöskentelyyn sekä monikulttuuriseen työympäristöön. Arvostamme myös hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Tarjoamme myös joustavan, huumorintajuisen ja motivoivan työympäristön ja–ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä. Lisäksi yrityksemme tarjoaa useita henkilöstöetuja, kuten virike- ja lounasedun, sekä laajan terveysturvan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 2.8.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Quality Assurance Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 11.07.201925.07.2019

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme työnjohtajaa hoitamaan saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja järjestelmällinen. B-ajokortti tarvitaan työn liikkuvan luonteen vuoksi, mutta et tarvitse välttämättä omaa autoa sillä työmailla käydään yrityksen pakettiautolla. Arvostamme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön. Eduksi katsomme kokemuksen saneeraustyömailla työskentelystä, mutta myös työnjohtopuolelta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan hyvä perehdytys ja tukea omaksumaan työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 10.07.201924.07.2019

BG Service Center Finland Oy on Kari ja Merja Järven vuonna 2017 perustama kemikaalien, öljyjen ja niihin liittyvien laitteiden maahantuontiyritys. Yritys toimii Espoossa Kivenlahden teollisuusalueella. BG-tuotteita on tuotu Suomeen vuodesta 2002 lähtien. Aiempi maahantuoja oli Kari ja Merja Järven omistama Finntest Oy, joka jatkaa BG- tuotteiden jälleenmyyntiä. www.bgprod.fi

BG Service Finland etsii nyt kauttamme autonasentajaa/varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet reipas ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja. Olet koulutukseltasi esim. autonasentaja tai olet kartuttanut kokemusta autoharrastuksesi parissa. Sinulla on energinen työote ja teet työsi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluvat BG-huollot sekä erilaiset varastotoiminnot kuten tavaran vastaanotto, purkaminen, keräys sekä inventointi. Pienessä yrityksessä työtehtävät ovat monipuoliset ja päivät kuluvat nopeasti mukavassa ja pienessä työyhteisössä.

Meillä pääset työskentelemään iloisessa ja nykyaikaisessa työympäristössä huipputuotteiden parissa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen juttuun!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 09.07.201928.07.2019

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajaa laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta marraskuuhun 2019. Motivoituneella työntekijällä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet työllistyä pitkäaikaisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 05.07.201931.07.2019

Etsimme nyt grillityöntekijää pitkäaikaiseen keikkatyöhön Kangasalan Kaivantoon. Töitä on ympäri vuoden tarpeen mukaan, muutamasta päivästä viikossa muutamaan päivään kuukaudessa.

Käytännössä työssä vastataan itsenäisesti grillin toiminnasta, eli grillituotteiden myynnistä ja valmistuksesta sekä grillin yleisestä ylläpidosta, kuten siistinä pitämisestä. Työssä vaaditaan voimassa olevat hygienia- ja anniskelupassit.

Työ edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä erityisesti paineensietokykyä ja toimintakykyä hektisissäkin tilanteissa. Tehtävä vaatii myös jonkinlaista käsitystä ruuanvalmistuksesta. Kokemus kassan käytöstä katsotaan eduksi.

Työ on keikkatyötä tarvittaessa työhön kutsuttaessa. Työvuorojen määrä vaihtelee suuresti ja ne ovat vaikeasti ennustettavissa, joten työ sopii parhaiten hyvin joustavassa elämäntilanteessa oleville, kuten eläkeläisille tai opiskelijoille. Työvuorot sijoittuvat päivä- tai ilta-aikaan, usein pe-la välille.

Kaipaatko hieman lisätienestiä ja aitoa grillitunnelmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 05.07.201926.07.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kartanon Karkuri Oy:lle Uuteenkaupunkiin osa-aikaisia catering-apulaisia. Kartanon Karkurin juhlatila sijaitsee n. 7 km päässä Uudenkaupungin keskustasta, ja tilassa sekä sen pihapiirissä järjestetään erilaisia juhlatilaisuuksia esim. häistä yritysten henkilöstötapahtumiin.

Catering-apulaisena työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tapahtumien- ja juhlien järjestämiseen liittyvät avustavat tehtävät. Työtehtäviin sisältyy mm. avustavat keittiötehtävät, kattauksien tekemistä, astioiden keräämistä, siivoamista sekä muiden juoksevien asioiden hoitamista juhlapaikalla. Sinulla ei tarvitse olla varsinaista työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa perjantaille ja lauantaille, ja juhlatilan siivous hoidetaan maanantaina. Tarve catering-apulaisille on elo–syyskuulle, mutta sopivien henkilöiden löytyessä töitä voidaan varmasti tarjota jatkossakin.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 02.07.201907.08.2019

Asiakkaamme etsii nyt kasvunsa tueksi nuorempia putkiasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työsopimus on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan.

Putkiasentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-alan asennustyöt. Työkohteet ovat erilaisia uudis- ja saneerauskohteita Turun seudulla.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta LVI-alalta. Töitä tehdään pareittain tai pienessä tiimissä, joten toivomme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja sekä huolellista asennetta työtehtäviä kohtaan. B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen,
• ammattitaitoisen työyhteisön tuen,
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä
• mahdollisuuden kehittyä LVI-alan ammattilaisena yrityksen mukana.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan elo–syyskuussa. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 27.06.201901.08.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle, syksyn loppuun saakka. Työtä on heti tarjolla.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 27.06.201901.08.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen. Työtä on heti tarjolla.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 27.06.201901.08.2019

Haluatko nauttia kesän ulkoilmasta ja päästä tekemään töitä, jossa näet oman käden jäljen sekä samalla pystyt ylläpitämään fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun saakka. Älä siis pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyeksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.


Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 27.06.201901.08.2019

Haluatko saada kokemusta rakennustyömaalta, tehdä fyysistä työtä sekä päästä nauttimaan kesän säästä ja samalla tienata rahaa! Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän ja syksyn sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle aina lumien tuloon saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 27.06.201911.08.2019

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Kokemus puupuolelta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä itseohjautuvaa asennetta.

Koneistajan työtehtäviin kuuluu Biesse-merkkisen CNC-työstökeskuksen käyttäminen. Työskenteleminen tapahtuu Raision toimipisteellä arkisin kahdessa vuorossa, ja työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja ammattitaitoisessa työporukassa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sillä tilaukset tehdään aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Siitä syystä työssä pääsee käyttämään osaamistaan monipuolisesti sekä kehittymään alan ammattilaiseksi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 13.06.201911.08.2019

Haemme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa kappaletavarajakeluun. Kaluston asemapaikka on Salossa.

Edellytämme hakijalta CE-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja ADR-lupaa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme jonkin verran aikaisempaa kokemusta täysperävaunuyhdistelmän kuljettamisesta. Etsimällämme henkilöllä on reipas, oma-aloitteinen sekä fyysistä työtä pelkäämätön asenne.

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin, ja kuljetuksia tehdään Salosta käsin Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin. Työtehtäviin kuuluu kappaletavarajakelun lisäksi lastaamista ja noutamista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Roosa Huovinen p. 050 411 0740. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.06.201907.08.2019

Tonester Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa materiaali Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin heidän asiakkailleen ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Tonesterin tehdas sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Tonester Oy etsii nyt kauttamme kalusteasentajaa Turun seudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Kalusteasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun vastaavan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden materiaalien parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 13.03.201901.08.2019

Palkkaamme edelleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Hakijan mahdollisuuksien mukaan työtä on mahdollista jatkaa monessa tehtävässä myös pitkälle syksyyn!

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Järjestämme kesätyötehtäviin parhaillaan pikaisellakin aikataululla haastatteluita, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018