Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Haemme nyt kaivosteollisuuteen tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun! Työt alkavat heti ja sopimus alkuun elokuun loppuun asti. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Tehtävässä henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa, mutta päätyöpisteenä tulee olemaan valutyvaihe. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta! Voit siis olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tekijä.

Tarjoamme asiakasyrityksen kanssa sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Aloituspalkkaus tässä kyseisessä tehtävässä 13.67€/h.

Hakuaikaa on 10.4.23 asti, mutta mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetan heti keskiviikkona 29.3.23. Paikka täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 28.03.202312.04.2023

Oletko sinä taitava lukujen johtaja ja sinulta löytyy osaamista taloushallinnon puolelta?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KVL-Tekniikka Oy:lle taloushallinnon controlleria, jolla on halua kasvaa ja kehittyä työssään. KVL-Tekniikka on vuonna 1992 perustettu energia- ja infrarakentamiseen erikoistunut yksityisomisteinen yritys. KVL-Tekniikka on kokenut energia- ja infrarakentamisen ammattilainen. Osaavan ja monitaitoisen yrityksen henkilökunta toteuttaa valtakunnallisesti vaativatkin urakat tinkimättömällä asiantuntemuksella ja jo yli 30 vuoden kokemuksella. Lisätietoa yrityksestä: https://kvl-tekniikka.fi/

Controllerina työtehtäväviisi kuuluu talouden lukujen seuranta ja raportointi. Et kuitenkaan toimi kirjanpitäjänä vaan tavoitteenasi on johtaa lukujen kautta, ymmärtää lukuja sekä taloushallintoa. Controllerina sinä toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Sinulla on taitoa viestiä ja taito puuttua mahdollisiin ongelmiin lukujen kautta. Osaat viedä luvut liikevaihtoon ja ymmärrät talouden lukuja koko liiketoiminnan osalta. Controller on sisäisen laskennan ja liiketoimintatiedon asiantuntija, jonka pitää pystyä näkemään niin koko yrityksen kuin sen toimialan kehitys.

Controllerin tehtävään vaaditaan vähintään tradenomin AMK-tutkinto. Aiempi kokemus talouden tunnuslukujen kanssa työskentelystä ja liiketoiminnan lukujen ymmärtäminen on erittäin eduksi tehtävässä. Tehtävä edellyttää analysointi- ja ratkaisutaitoja, talousosaamista, johtamistaitoja, yhteistyökykyä ja itsenäistä päätöksentekoa. Työssä pärjäät kehittymisen haluisella ja reippaalla asenteella ja sinulla on halua toimia tiimissä. Lisäksi aikaisempi kokemus ison yrityksen ostoista ja hankinnoista on iso plussa tähän tehtävään.

Työtä tehdään ma-pe 07.00-17.00 välisenä aikana 7,5h päivässä ja 37,5h viikossa. Työssä ei ole etätyömahdollisuutta vaan työ tehdään toimistolla Tampereella. Huhtikuun lopulla valmistuu Rantaperkiöön uudet remontoidut toimistotilat. Saat itsellesi oman työpisteen, jossa jaat työhuoneen muiden tiimiläisten kanssa. Saat työhösi perehdytyksen.

Palkka tehtävässä 3500€/kk+ mahdollinen kokemuslisä. Työssä noudatetaan infra-alan toimialahenkilöstön työehtosopimusta. KVL-Tekniikan työntekijänä sinä saat käyttöösi liikuntaseteleitä. Työntekijöille tarjotaan tavallista kattavampi työterveys. Lisäksi järjestetään tykypäiviä ja koulutuspäiviä työntekijöille. Henkilöstön kehittyminen ja kouluttautuminen on yritykselle erityisen tärkeää.

Olisitko sinä hakemamme kehittymishaluinen controller? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja KVL-Tekniikka Oy:lle

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ KAIHDINASENNUKSIIN. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Asiakasyrityksemme on raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin ja kokonaisvaltaiseen huolenpitoon erikoistunut yritys. Etsimme nyt asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Ruskolla ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävä sisältää raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Tarkempi työnkuva muovautuu tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen. Yhtä tärkeää on kuitenkin motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa sinulla on osaavat työkaverit tukena ja apuna.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 28.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa imuauton kuljettajaa Turun alueelle.

Pääasiallinen työnkuvasi on imuauton kuljettaminen ja imuautolla tehtävät imut ja pesutyöt. Työtehtävät pitävät sisällään kuitenkin myös muita infran kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä, kuten katujen puhtaanapitoa sekä putkistojen kuvauksia ja huuhteluita. Tässä työssä pääset vastaamaan siitä, että kiinteistöjen alueella on turvallista liikkua vuoden jokaisena päivänä!

Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Yrityksen toimipisteelle pääsee myös julkisilla, joten sinun ei tarvitse omistaa omaa autoa töihin kulkemista varten. Työsuhde on pitkäaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, sillä työhön saa tarvittaessa perusteellisen perehdytyksen. Tekijällä tulee kuitenkin olla innokkuuden ja hyvän fyysisen kunnon lisäksi takataskussaan C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Meillä rapatessa roiskuu, mutta jos tämä ei sinua haittaa, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 28.03.202311.04.2023

RIMOWA on kansainvälinen ja arvostettu yli 120 vuoden kunniakkaaseen ikään ehtinyt saksalainen laatumerkki, joka on tunnettu korkealuokkaisista, alumiinikuorisista matka- ja lentolaukuistaan. Klassista ja tyylikästä muotoilua, joka kestää reissusta toiseen! Tämä luksusbrändi edustaa trendikkyyttä ja huippulaatua. Brändin tyylille uskollinen myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjoisesplanadilla.

Etsimme RIMOWA -konseptimyymälään oma-aloitteista ja aktiivista myyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

RIMOWALLA pääset tekemään myyntityötä kansainvälisen brändin vaatimusten mukaisesti. Tässä roolissa aktiivisen myyntityön- ja asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös matkalaukkujen kevyet huoltotoimenpiteet.

Lisäksi odotamme hakijalta:
• täydellistä suomen kielen- ja kiitettävää englannin kielen taitoa
• korkeatasoista asiakaspalveluosaamista, ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä
• kyvykkyyttä hoitaa monipuolisesti sekä vastuullisesti myymälän arkirutiinit
• erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä
• vilpitöntä halua kehittyä omassa työssäsi

Tarjoamme sinulle upean työympäristön arvostettujen design-tuotteiden parissa, missä pääset kokemaan luksustuotteiden sykettä!

Työtunteja on tarjolla 37.5h/viikko työvuorojen sijoittuessa myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "myyjä, RIMOWA". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä RIMOWA -tiimiin? Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Vastaan mielelläni kaikkiin tehtäviin liittyviin kysymyksiin puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-15 välillä.

Hakuaika 27.03.202310.04.2023

Etsimme asiakaspalveluhenkistä kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle tapahtuvaan kotijakeluun. Tehtävä sopii erityisesti henkilölle, joka ei syty aikaisista aamuherätyksistä, nimittäin työtä tehdään arkisin klo 10-19 välillä.

Tässä tehtävässä työpäivät koostuvat erilaisista kuljetuskeikoista, jotka ovat vapaasti suoritettavissa tietyn ajan puitteissa. Arvostamme luotettavaa työasennetta, jossa sovitusta pidetään kiinni.

Tehtävään sopii henkilö, jolla on:
• aiempaa kokemusta kuljetustyöstä, mahdollisesti jopa jakeluajosta
• C-kortti, ammattipätevyys sekä digipiirturikortti
• hyvä suomen kielen taito, koska työssä tapaat päivittäin asiakkaita heidän kodeissa
• hyvä fyysinen kunto
• taitoa koota yksinkertaisia huonekalun osia tarvittaessa

Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla pareittain, joten arvostamme hyviä tiimityötaitoja.

Palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaan kokemusvuodet huomioiden.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille oheisen linkin kautta viipymättä. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan tiedusteluihin myös sähköpostitse.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun loppuun. Tehtävässä on myös mahdollista työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat huhtikuun aikana. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksemme iloiseen joukkoon siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

ASIAKASYRITYKSEMME:
-huippu perheyritys
-toiminut siivous- ja puhtaanapitoalalla jo lähes 20 vuoden ajan
-palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita Turussa ja sen lähialueilla

TYÖNKUVASI:
-vaihtelevat työkohteet: rappusiivouksia, toimistosiivouksia sekä kotisiivouksia Turun alueella
-työskentelyä arkisin aamuvuorossa
-työtunteja 30-37,5 viikossa
-työskentelyä sekä yksin että työparin kanssa

TOIVOMME:
-aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai aitoa innokkuutta oppia siivousalan salat
-mahdollisuutta sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti
-B-ajokortti riittää, sillä tarvittaessa saat firman auton allesi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Jos nautit ajella auringon noustessa, voit olla etsimämme henkilö, sillä asiakasyrityksemme kaipaa nyt kesäkauden ajaksi kuorma-autonkuljettajaa Turun alueelle!

Työnkuvasi keskittyy Keskon elintarvikkeiden jakeluun Turun alueella ja ajot alkavat Orikedolta. Työtä tehdään arkisin kello 02:00-12:00 välisenä aikana, mutta työvuoroissa voi toisinaan olla hieman joustoa suuntaan tai toiseen. Työtunteja on kuitenkin aina täydet 80 tuntia kahteen viikkoon.

Työ edellyttää C-ajokorttia, voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Aikaisempi kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, sillä työsuhde alkaa toukokuussa hyvällä perehdytyksellä. Ensimmäisen kuukauden aikana työtä tehdään yhdessä työparin kanssa, mutta perehdytysjakson jälkeen kuljetuksia ajetaan itsenäisesti kesän loppuun asti. Työssä menestyy tyyppi, joka kykenee fyysiseen ja tarkkaan työhön!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 27.03.202303.04.2023

Haemme kotimaiselle ja ammattitaitoiselle asiakasyrityksellemme kokeneempaa sisätimpuria määräaikaseen projektityöhön Porvoon alueelle. Asiakasyrityksellämme on 20 vuoden kokemus alan monipuolisista tehtävistä.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. lattioiden asennuksia, pintojen korjaus- ja maalaustöitä, purkutöitä, kalusteasennuksia sekä muita yleisiä timpurin työtehtäviä.

Työsuhde alkaa 11.4.2023.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen/timpurin monipuolisista tehtävistä. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä ripeää työtahtia. Eduksi katsomme laatoitustaidon.

Töitä tehdään arkisin 37.5h/viikko ja työ edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä aidosti mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 puhelimitse 040 411 0471.

Hakuaika 24.03.202324.04.2023

Töitä kevätajalle! Etsitpä sitten työtä koko kevääksi, osaksi kevättä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös esim. sähköpuolelta, LVI-alalta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin talviajan tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kevät- ja kesäajalle.

Hakuaika 24.03.202324.04.2023

Töitä kesäajalle! Etsitpä sitten työtä koko kesäksi, osaksi kesää tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti rakennusalalta, maa- ja viherrakennustehtäviin, kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös erilaisia asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Kesätöissä erityisesti asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuudet saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin kesätyötehtäviin.

Hae kesätöitä pikimmiten ja kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Haemme ULKOTYÖNTEKIJÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOON Turkuun. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuolto- ja talonmiespalveluita lähes 30 vuoden kokemuksella. Heidän asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäväsi painottuvat kesällä enimmäkseen ruohonleikkuuseen ja muuhun ulkoalueiden siistimiseen sekä kunnossapitoon Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa toukokuun aikana ja kestää aina elokuun loppuun saakka, viihtyessäsi tehtävässä sinulla on mahdollisuus myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Kaikki työt tehdään normaalisti ma-pe välillä ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta emme edellytä tätä kuitenkaan, sillä tehtävään saa perehdytyksen.
• Erityisesti arvostamme itsenäistä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
• Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä. Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Varsinais-Suomen piiri koordinoi Punaisen Ristin toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Lue lisää osoitteesta: www.punainenristi.fi

Etsimme nyt taloushallinnon osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi Turkuun.

Tehtävässä toimit tärkeänä osana tiivistä taloushallinnon tiimiämme. Työnkuvasi keskittyy ostolaskujen kierrätykseen ja hyvityslaskujen käsittelemiseen Basware eOffice -ohjelmassa. Vastuullasi on tietojen yksityiskohtainen tarkastaminen ennen ostolaskujen siirtoa käsittelyyn sekä tarvittaessa arvonlisäveron vähennysten huomioiminen ostoista ennen laskujen hyväksyntää. Työnkuvaa voidaan monipuolistaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös laskutuksella ja muilla avustavilla toimistotehtävillä.

Tarjoamme joustavan työn, joka mahdollistaa myös kesäpäivistä nauttimisen, sillä työtunnit vaihtelevat saapuvien ostolaskujen määrien mukaan (noin 20-30 tuntia viikossa). Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistollamme Turun ydinkeskustassa ja työskentelemme kello 8-16 välisenä aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää arviolta noin 1,5 kuukauden ajan.

Voit olla taloushallinnon asiantuntija tai vasta työurasi alussa, mutta sinulta löytyy kuitenkin jo jonkin verran kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti tarkkuutta ja tehokkuutta sekä itseohjautuvaa työotetta. Tarjoamme sinulle luotettavan ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa autamme ja tuemme toisiamme aina tarvittaessa!

Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, joten tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetähän vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon Lotta Alhoselle, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa ja reipasta työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, 37.5h/vko mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme LUOTETTAVAA JA ASIAKASPALVELUHENKISTÄ SIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Siivouksia tehdään työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana, joten arvostamme joustavuutta. Työaika on 30–37,5h/viikossa ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Hei Sinä - koulutettu ammattitaitoinen puhevammaisten tulkki! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin ja meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat modernit ja nykyaikaiset työvälineet sekä mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.
Tarjoamme asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää: www.trilog.fi

Haemme nyt PUHEVAMMAISTEN TULKKIA itäiselle hankinta-alueelle: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Pyhtää, Sysmä, Ulkomaat. Työaikasi voit määritellä itse, kuten myös oman toiminta-alueesi. Odotamme sinulta alan tutkintoa ja työllä hankittua kokemusta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisissa tai harrastuksissa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla.

Puhevammaisten tulkeilta vaaditaan tulkkauksen loppukokeesta suoritusta minimissään arvosanalla 3. Arvostamme tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan myös hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan videohaastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/MALLIPALAVALMISTAJAA Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsopimuksella, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti. Pääasiallinen tehtäväsi on kuitenkin mallipalojen valmistaminen, tehtävässä tulet käyttämään paljon esim. käsihiontakonetta, levysirkkeliä ja massakonetta riippuen työvaiheesta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla normaalisti ma-pe ja klo 7–15 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus työkaluista sekä tuotannon eri laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan superihminen, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakasyrityksellemme nyt toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme nyt autojen varaosamyyntiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys palvelee sekä kuluttajia että yritysasiakkaita tarjoamalla uusien osien lisäksi erittäin kattavan valikoiman käytettyjä purkuvaraosia. Kaikki käytetyt osat ja osakokonaisuudet kuten esim. moottorit ja vaihteistot ovat laatutarkastettuja. Varastosta löytyvät myös autojen päivittäiseen korjaamiseen ja huoltamiseen tarvittavat varaosat ja tarvikkeet.

Varastotyöntekijä työskentelee muutaman hengen tiimissä yrityksen keskusvarastolla. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden vastaanotto, järjestelmään kirjaaminen, hyllytys, pakkaus ja lähettäminen sekä tuotteiden luovutus asiakkaille. Käytössä ovat työntömastotrukki ja korkeakeräilijä. Tehtävässä kommunikoidaan myös myyntihenkilöstön kanssa mm. sovitun mukaisen tavaratoimituksen ja -luovutuksen varmistamiseksi.

Työssä aloitetaan toukokuun alussa määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa. Työaika on 37.5 h / vko arkisin ma - pe aikavälillä klo 8:00–16:00. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tehtävässä menestymisessä eduksi ovat:

• tehtävään soveltuva kokemustausta (varasto / logistiikka)
• auto- ja varaosatuntemus sekä autoalan harrastuneisuus
• oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
• vastuuntuntoisuus, täsmällisyys ja järjestelmällisyys

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään kodikkaassa ja nuorekkaassa työilmapiirissä. Yrityksen tehokas toimintamalli, tuotteiden korkea kysyntä ja kollegoiden vahva tuki luovat hyvän kehyksen tekemiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme palkanlaskentataitoista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työtehtävään.

Asiakasyrityksemme on Suomessa pitkään toiminut kuljetusliike, joka arvostaa työntekijöissään sitoutuneisuutta ja joustavuutta. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi laskujen käsittelystä, palkkojen maksusta, työaikojen seurannasta tai vaikkapa juoksevien asioiden hoitamisesta. Työtä tehdään arkisin toimistolla, yhteensä 37,5 h/viikossa.

Odotamme hakijoilta vähintään alan peruskoulutusta (esim. merkonomi) tai työkokemuksella hankittua osaamista laskutuksesta, palkanmaksusta ja/tai toimistotyöstä. Arvostamme myös tietämystä ja aitoa kiinnostusta kuljetusalaan sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Saatat olla hakemamme henkilö mikäli, olet yrittäjähenkinen, tarkka työssäsi ja tulet kaikkien kanssa toimeen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, perehdytämme sinut työhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista floristia Kangasalla sijaitsevaan kukkakauppaan. Työtä tehtävässä on keväälle ja kesän ajalle sekä mahdollisesti myös tämän jälkeenkin.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset ym.), kukkien myyntiä kastelua ja hoitoa sisällä liikkeessä ja kesäkukkapihalla, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tämä on välttämätöntä, koska sidontaa on todella paljon. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä tulee olla peruskunto kohdillaan ja hänen tulisi olla näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa.

Työtä tehdään aukioloaikojen puitteissa, noin 7,5-8 h päivässä. Työvuorot sijoittuvat 9:00-19:00 väliselle ajalle ja vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko floristin tehtävästä? Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 050 4112706

Hakuaika 23.03.202311.04.2023

Aloitteleva sähköasentaja teollisuuteen, -kokoaikainen (Tampere)

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa puuteollisuuden tuotantolaitokseen. Työ on kokoaikainen ja tarjolla on työtä toistaiseksi. Myös aloittelevat asentajat otetaan haussa huomioon!

Työtehtävät tuotantolaitoksissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä, joihin sisältyy sähköalan töiden tekemistä. Työ tehdään yhdessä tuotantolaitoksessa Pohjois-Pirkanmaalla. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Työ on kolmivuorotyö. Palkkaus määritetään sopimuksen mukaan, kuitenkin työssä on sähköalalla totuttua parempi palkka.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan tai sähkö-ja automaatioalan tutkintoa. Sinulla ei tarvitse olla erityistä työkokemusta tältä alalta, vaan asenne ja halu oppia ratkaisevat.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Perustason osaaminen sähköalasta
• Kyvyn tehdä myös yövuoroja
• Sitoutumishalua

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Vakaan + hyvän ansiotason
• Työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät
• Hyvän tuen työnjohdolta
• Työtehtävän, jossa pääset tekemään ajan kanssa itsenäisesti vastuuta kantaen työtehtävät.Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

--------------------------------

Yritys on puualan moniosaaja, jolla on vankka kokemus alalta. Heidän toimintansa pohjautuu vakaalle taloudelliselle pohjalle.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Tykkäätkö tehdä käsillä töitä ja nautit ulkoilmasta?
Etsimme asiakasyrityksellemme KIVIRAKENTAJAA kauteen 2023. Asiakasyrityksemme toteuttaa kivi- ja viherrakennustöitä Tampereella.

Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti erilaisia kivetyksien ja kivimuurien rakennusta. Tarvittaessa työtehtäviä voi olla myös viherrakennuksen puolelta. Joten kiinnostus viherrakentamiseen on eduksi.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi työ edellyttää riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta ja sopivasti innokkuutta työntekoon. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Hakijalta olisi hyvä löytyä oma auto, koska työkohteet ovat eri puolella Tamperetta. Satunnaisesti työkohteita voi olla myös Valkeakoskella tai Akaassa.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, mahdollisuuden oppia uutta sekä joustavan työnantajan tuen. Työsuhde alkaa kevään 2023 aikana ja kestää pitkälle loppuvuoteen sopimuksen mukaan. Kausi alkaa tyypillisesti viimeistään toukokuussa ja kestää säiden mukaan jopa marraskuuhun asti.

Työpäivät alkavat pääasiassa klo 7.00/8.00 aikaan ja töitä tehdään päivittäin 7,5h. Työtunteja kertyy vähintään 37,5h/vko ja töitä tehdään arkisin ma-pe. Satunnaisesti työkohteita voidaan viimeistellä myös lauantaisin. Palkkaus tehtävään viher- ja ympäristörakennusalan työehtosopimuksen mukaan tai kokeneelle tekijälle hankitun kokemuksen mukaan. Työntekijä saa käyttöönsä kattavan työterveyshuollon palvelut sekä palkka maksetaan aina ajallaan kahden viikon välein.

Heräsikö kiinnostus kivirakentajan kausityöstä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 0504112706

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa KUORMA-AUTONKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen loppusyksyyn saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluvat maansiirtoajo ja työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin 40h/viikko, klo 7-16 välillä.

Ideaalihakijallamme on:
• C-ajokortti, kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys ja tieturvakortti
• sujuva suomen kielen taito
• valmiutta tehdä tarvittaessa myös pidempää päivää sesongin ollessa kuumimmillaan, josta maksetaan asianmukaiset ylityökorvaukset

Aiempi kokemus maanrakennusalasta tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttänet hakijat sekä myös uransa alkuvaiheessa olevat tulevaisuuden kuljetusalan sankarit!

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mukavan työporukan ja vakavaraisen yrityksen tuen, jossa varmasti riittää töitä! Työsuhteessa noudatetaan infra-alan työehtosopimusta, jonka mukaan palkkauskin muodostuu. Palkkaan vaikuttaa hakijan kokemus.

Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit myös tiedustella suoraa haastattelumahdollisuutta, mikäli koet olevasi tehtävään oikea henkilö. Yhteydenotot ja lisätiedot ma-pe 9-15 Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 23.03.202330.03.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Tarve nyt alkuun on ainakin kuukauden, mutta mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työhön. Yritys tekee muun muassa uudis- ja saneerauskohteita sekä jonkin verran huoltoa.

Työssä ei ole erityisosaamista vaativia tehtäviä, mutta toivomme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta sähkö-asennuksista, jotta voit tehdä työmailla työtä myös itsenäisesti. Työ tehdään Tampereella ja sen lähimmissä ympäryskunnissa.
Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan TES.n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

------------------
Yritys toteuttaa sähköasennukset ja sähkösuunnittelun sekä valaistussuunnittelun saneeraus- ja uudiskohteisiin Tampereen talousalueella yli 30 vuoden kokemuksella.

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme viherpeukaloa puutarha-alan Turkuun!

Oletko kiinnostunut työskentelemään mukavassa työporukassa, modernissa ja hyvämaineisessa yrityksessä, jossa puutarha- ja viheralan työt hoidetaan suurella sydämellä?

Työtehtävät pitävät sisällään istutustöitä, hoitoleikkaamista, viimeistelyä, kitkentää sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Työkohteet sijaitsevat Turun keskustan alueella ja työkohteissa pääset vastaamaan vaihtelevasti julkisten alueiden, puistojen sekä yksityisten pihojen ylläpidosta. Vaihtelevien työkohteiden takia odotamme hakijoilta vähintään voimassa olevaa B-ajokorttia.

Viheralalla sesonki alkaa sään mukaan kevään aikana ja kestää syksyn loppuun asti. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten tuothan hakemuksessasi ilmi aikavälin, jolloin olet valmis sitoutumaan työn tekemiseen. Työtä tehdään aina arkisin aamuvuorossa klo 7-15 ja työtunteja on viikossa 37,5.

Voit olla joko puutarha-alan ammattilainen tai alalle valmistuva henkilö, jolla on aito halu kehittyä urallaan monipuolisten työtehtävien parissa. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta työskentelyotetta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi energistä ja ammattitaitoista tiimiä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme avustavaa lapiotyöntekijää loppuvuodeksi Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kuluvan vuoden aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi, mutta ei välttämättömyys!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää arviolta loppuvuoteen asti. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä myös lyhyemmän ajan, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 23.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PERÄKÄRRYJEN KOKOONPANIJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ kevätsesonkiin Turkuun.

Peräkärryjen kokoonpanijana / varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset peräkärryjen asennus- ja huoltotehtävät. Lisäksi vastaat varaston hallintaan liittyvistä tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta sekä varaosien keräämisestä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työssä menestyy henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta perustyökaluista, erilaisista asennustehtävistä sekä hyvät tietotekniset taidot. Myös trukinajotaito katsotaan eduksi!

Kevätsesonki alkaa huhtikuussa ja päättyy kesäkuun lopulla. Työtä tehdään aina arkisin klo 9-17 välisenä aikana ja työtunteja tarjotaan 37,5 tuntia viikossa. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, joten kerrothan hakemuksessasi paljonko pystyt tekemään työtunteja viikossa.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Hei sinä jo erinomaisia myyntituloksia saavuttanut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva aktiivinen tekijä! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko myydä tämän hetken kuuminta tuotetta ja ansaita ministeritason palkan?

• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille asumisenlaatua kohentavan sekä päästöjä merkittävästi vähentävän ratkaisun?

• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?

• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?

• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?

• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?

• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina myyntiedustajaa toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi, www.lampoykkonen.fi, www.wiessmann.fi, lämpötube.

Edustaja pääsee käymään yrityksen aktiivisesti toimivan telecallcenterin valmiiksi sopimia tapaamisia. Edustaja sopii tapaamisajankohdista myös itse ovelta ovelle kontaktoiden. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantaipäivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Pirkanmaa, mutta työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Asuinpaikkasi voi hyvin olla Tampereelta etelään. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus sekä takuupalkka, joka voidaan sopia kokemuksen mukaan. Palkkataso on keskimäärin 3000-4000 €/kk, huippumyyjämme tienaavat yli 10 000 €/kk.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Capri Green Group Oy on Maskulainen alansa uudehko toimija, jonka toiminta on nyt kovassa kasvussa. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella ja kauttamme hoituu kaikki piha- ja viheralueisiin liittyvät työt, suunnittelusta rakentamiseen ja hoitotöihin. Asiakaskohteitamme ovat yksityispihat, taloyhtiöt, yritykset ja kaupungit. Palvelumme soveltuvat yksityisille henkilöille ja yrityksille sekä kertaluontoisina että jatkuvina sopimuksina. Katso lisää: https://www.vihertyo-capri.com/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää KIVITYÖTAITOISTA VIHERRAKENTAJAA. Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa–meillä aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia ratkaisee. Työpäiväsi voivat koostua mm. pihakivetystöistä, viherrakentamisesta tai näihin liittyvistä hoito- tai huoltotöistä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomenkielentaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Arvostamme kasvitietämystä, alankoulutusta sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja loistavassa työtiimissä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Etsitkö monipuolista toimistotyötä, jossa pääset tekemään sisältömarkkinointia? Kaipaatko vastuuta ja mahdollisuutta vaikuttaa oman työnkuvasi kehittymiseen?

Haemme asiakkaallemme järjestelmällistä asiakaspalvelu- ja toimistoassistenttia autokorjaamolle monipuolisiin työtehtäviin. Pirkanmaan Autotaito Oy on vuonna 1994 perustettu monimerkkikorjaamo, joka huoltaa kaiken merkkiset ja ikäiset autot 30 vuoden kokemuksella. Lisätietoa yrityksestä: https://www.pirkanmaanautotaito.fi/

Työtehtävät koostuvat pitkälti autokorjaamon asiakaspalvelutöistä ja yleisistä toimistotöistä. Työssä hoidat päivittäin asiakaspalvelua kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostilla, joten hakijalta toivotaan kykyä ja osaamista toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Työtehtävät pitävät sisällään myös arkistointia ja muuta tietojenhallinta tehtäviä. Toimistoassistenttina pääset toteuttamaan digimainontaa ja tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Tarvittaessa pääset tekemään myös varaosatilauksia korjaamolle.

Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.30-17.00 välisenä aikana. Viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Palkkaus tehtävään alan työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme, että henkilöllä olisi aito kiinnostus asiakaspalvelua ja toimistotyötä kohtaan. Varsinaista koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta esimerkiksi kaupallinen koulutus voi olla hyvä pohja tehtävään. Ymmärrys autoista on eduksi. Lisäksi työssä edellytetään perustasoisia atk-taitoja. Työpaikan käyttämiin järjestelmiin perehdytetään. Tehtävässä vaaditaan sujuva suomen kielen taito sekä englannin osaamisesi tulisi olla perustasolla.

Heräsikö kiinnostus assistentin tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 0504112706

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan lounaan sekä lounasajan ulkopuolella asiakkaiden on mahdollista valita annoksensa À la carte -listalta. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia. Asiakkaitamme viihdyttää myös satunnaisesti ravintolassa esiintyvät artistivieraat.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kotiruokaa valmistavaa kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon, kauppakeskus Saaressa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen, ruoan valmistus sekä tarvittaessa myös salin puolella auttaminen kiirehuipuissa.

Ideaalihakijamme on:
• ennen kaikkea motivoitunut kokki, joka voi olla jo kokemusta kerryttänyt tekijä tai uraansa aloitteleva, jolla on aito halu kehittyä työssään
• hyvät paineensietokyvyt omaava tiimipelaaja, joka on valmis auttamaan työkaveria
• oma-aloitteinen
• sujuvasti suomen kieltä puhuva

Tarjoamme sinulle mielekkään, kokoaikaisen työn 37.5h/viikko aidosti mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Työvuorot määräytyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli voisit olla Pallogrillin tuleva kokki, täytä hakemus mahdollisimman pian sivuillamme ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Palkkaus määräytyy oman osaamisen ja kokemuksesi mukaan, joten liitäthän palkkatoiveesi rohkeasti hakemuksen yhteyteen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Vastaan kysymyksiin myös sähköpostitse. Ei suoria yhteydenottoja Pallogrillin henkilökuntaan.

Hakuaika 22.03.202309.04.2023

Etsimme LEIPURI-KONDIITTORIA Paimioon. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan perinteisesti käsityönä suurella sydämellä suussa sulavia tuotteita. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia suolaisia sekä makeita herkkuja. Työsuhde on aluksi määräaikainen kesäsesongin ajan, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Leipuri-kondiittorina valmistat mm. täytekakkuja, kääretorttuja, leivoksia, pikkuleipiä ja muita suolaisia piirakoita. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen leipomossa Paimiossa normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko. Palkkasi määräytyy TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Hygieniapassia.
• Työpäivät alkavat pääasiallisesti aikaisin aamulla (normaalisti ma-to 07:00 ja pe 05:00 sekä kesäisin yleisimmin 06:00), joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti kulkemista oman kodin ja työpaikan välillä.
• Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai esim. harrastuneisuus katsotaan eduksi, mutta emme kuitenkaan oleta sinun olevan leipurimestari, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Eniten arvostamme positiivisuutta, halua tehdä töitä sekä motivoitunutta, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 22.03.202309.04.2023

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Etsitkö vakituista ja monipuolista rakennusalan työtä, jossa pääsisit käyttämään erikoisosaamistasi epoksilattioista? Oletko parhaimmillasi tiimipelaajana työkavereiden parissa? Nyt olisi tilaisuus näyttää osaamisesi parhaat puolet joustavan ja monimuotoisen työporukan tukemana!

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa epoksilattioiden pinnoittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja tehdään 37,5 h/vko. Työkohteet ovat asuinrakennuksia ja kerrostaloja ja sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työtehtäviisi kuuluu pääosin epoksilattioiden pinnoitus Tremco -tuotteilla. Lisäksi työhön kuuluu maalausta, erilaisia timpurin töitä sekä muita rakennusaputöitä.

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen ja nopeaankin palkkakehitykseen.

Rakennusalan perustutkinto ja muutaman vuoden kokemus rakennusalalta antaa hyvät valmiudet työhön. Lisäksi sinulla olisi hyvä olla vähintään puolen vuoden kokemus epoksilattioista ja B-ajokortti taskussa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta jo tänään, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Haetko lyhyttä sesonkityötä ja tykkäät tehdä töitä hyvässä tiimissä?
Etsimme asiakkaallemme OneStop Finland Oy:lle renkaiden vaihtajia keväälle sesongin ajaksi.
OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun OneStop tiimi vaihtaa renkaat autoon parkkihallissa. Renkaanvaihdon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa: https://www.onestoppi.fi/

Renkaiden vaihtopisteet sijaitsevat Linnainmaalla, Kalevassa ja Lielahdessa Prismojen parkkihalleissa. Työt alkavat huhtikuun puolella ja kestävät sesongin loppuun. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy halua oppia, tykkäät työskennellä tiimissä ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista.

Työssä vaihdetaan pääsääntöisesti kesärenkaita autoihin. Työhön kuuluu myös renkaiden siirtelyä ja nostelua, joten työ on luonteeltaan fyysistä. OneStoppilaisille tarjotaan työntekijälähtöinen ympäristö, jossa rengasasennukset toteutetaan tiimeittäin. Palkkaus työssä on autorengasalan TES:n mukainen. Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-la. Työvuoroissa pyritään huomioimaan työntekijän toiveita.

Raskaan työn vastapainoksi OneStop Finland Oy tarjoaa tekijöilleen hyvinvointipalveluita yhteistyökuntosalilla. Lisäksi kauden loputtua rengasvaihtajatiimille järjestetään kauden päättäjäiset, joihin sinä työntekijänä pääset itse vaikuttamaan.

Innostuitko renkaiden vaihdosta ja sesonkityöstä? Tervetuloa tiimiin!
Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 21.03.202309.04.2023

Etsimme ALOITTELEVAA ERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii pääasiallisesti Turun talousalueella. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta (vähintään B-ajokorttia), sillä työpäivät aloitetaan useimmiten suoraan työkohteesta.

Tyypillisimmin päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset teollisuus- ja/tai LVI-eristykset riippuen työkohteesta ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät avustavat toimenpiteet. Työskenneltävät kohteet vaihtelevat uudis- ja saneerauskohteiden välillä aina pienemmistä taloprojekteista isompiin halli-, teollisuus- ja kerrostaloprojekteihin. Kaikki työt tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muu rakennusalan työkokemus ja alan koulutus ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi toivommekin sinulta innostuneisuutta sekä halua oppia ja omaksua uusia asioita. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Tarjolla työ kasvavalla alalla!

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee lämmmitysratkaisu-remontteja myös suurempiin kohteisiin.

Työtehtävät kohteissa koostuvat uusien lämmitysjärjestelmien, kuten maalämpö-pumppujen sähkö-osuuksien kytkemisestä asiakkaan tiloissa. Kyseessä voi olla isompi kerrostalo-kohde tai pienempi kokonaisuus. Työt ovat sähköosaamista vaativia tehtäviä, jossa vaaditaan perusosaamista eli muutaman vuoden kokemusta sähköistys-alan töistä. Työn erityisluonteen vuoksi nimenomaiseen työtehtävään kyllä koulutetaan työsuhteen aikana. Työtä tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaalla.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus. Työtarve on toistaiseksi, joten tässä työssä saat pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa työporukassa.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme nyt keittiökalusteiden kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kalustehallissa Espoossa ja työn pääpaino on keittiökalusteiden kokoonpanossa. Hallissa on valmiit osat, joista tehdään keittiökaluste-elementtejä piirustusten mukaisesti. Työssä pääset myös osallistumaan keittiökalusteiden kuljetuksiin ja mahdollisesti silloin tällöin keittiökalusteasennuksiin.

Aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisestä työstä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta ahkeraa työskentelyotetta ja jonkinlaista kokemusta käsillään tekemisestä/työskentelemisestä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa ajokorttia.

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä toimivat varusteet. Jos olet käsistäsi kätevä, nopea oppimaan ja ahkera tekemään töitä, niin tässä voisi olla hyvä työmahdollisuus sinulle!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 04.04.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asikasyrityksellemme SÄHKÖ-/AURINKOPANEELIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

MITÄ TYÖNKUVA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Nimensä mukaisesti työtehtävä pitää sisällään pareittain/pienessä ryhmässä tehtäviä aurinkopaneeliasennuksia. Asennuksia tehdään niin kesämökkeihin, rivitaloihin, omakotitaloihin kuin esimerkiksi isoihin teollisuushalleihin. Tämän lisäksi asiakasyrityksemme palveluntarjontaan kuuluvat mm. sähköautojen lautaustolppien asennukset sekä muut kiinteistösähköasennukset. Tarjolla siis erittäin monipuolinen ja vaihteleva työnkuva! Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa ajoittain työjärjestelyjä. Se ei ole kuitenkaa täysin välttämätöntä. Työskentely tapahtuu arkisin.

MINKÄLAISELLA TAUSTALLA TEHTÄVÄSSÄ PÄRJÄÄ?

Odotamme hakijalta sähköasentajan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta kiinteistösähköasennuksista. Tärkeintä on kuitenkin asenne, asenne ja vielä kerran asenne. Kunhan työnteko maistuu ja olet rehti sekä luotettava tyyppi. Ennen kaikkea tärkeää on, että on halukas oppimaan uutta.

MITÄ TARJOAMME TYÖNTEKIJÄLLE?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat toukokuun alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja haastattelut aloitetan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, 050 411 0375, arkisin klo 9-17.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asikasyrityksellemme AURINKOPANEELIASENTAJIA kesäsesongin ajaksi touko-elokuuksi! Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa tämänkin jälkeen, mikäli elämäntilanne (opiskelut jne) sen sallii. Tärkeintä kuitenkin olisi, että pystyisi sitoutumaan kyseiselle aikavälille.

MITÄ TYÖNKUVA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Nimensä mukaisesti työtehtävä pitää sisällään pareittain/pienessä ryhmässä tehtäviä aurinkopaneeliasennuksia. Asennuksia tehdään niin kesämökkeihin, rivitaloihin, omakotitaloihin kuin esimerkiksi isoihin teollisuushalleihin. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa ajoittain työjärjestelyjä. Se ei ole kuitenkaa välttämätöntä. Työskentely tapahtuu arkisin ja työaika keskimäärin 37.5h/viikko.

MINKÄLAISELLA TAUSTALLA TEHTÄVÄSSÄ PÄRJÄÄ?

Aurinkopaneelien mekaanisissa asennuksissa pärjää erilaisilla taustoilla. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalalta, kokoonpanotöistä jne., kunhan perustyökalut pysyvät käsissä, fyysinen kunto on hyvä ja olet rehti sekä reipas tyyppi!

MITÄ TARJOAMME TYÖNTEKIJÄLLE?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat toukokuun alussa, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja haastattelut aloitetan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, 050 411 0375, arkisin klo 9-17.

Hakuaika 21.03.202316.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2023, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Hei sinä varastotyötehtävistä kiinnostunut ja metallialaa tunteva sekä reilua työpaikkaa arvostava uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja vahvan tilauskannan omaavan yrityksen palvelukseen.

Etsimme ylöjärveläiselle konepaja-alan asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen palvelemaan koneistustyön sujumista ja tuotantotilojen yleistä järjestystä. Tehtävään sisältyy myös työstökoneella avustavien töiden, kuten kappaleenvaihdon tekeminen. Mahdollisuus myös vaativampiin koneistustehtäviin.

Yritys on vuosikymmeniä toiminut suomalainen perheyritys - konepajateollisuuden vahva ammattilainen. Kerromme lisää toiminasta haastattelun yhteydessä.

Työtehtävät koostuvat pääosin seuraavista toimista:

-työstettävien teräsmateriaalien kuormanpurku trukilla ja tuotteiden kuljettaminen lähivarastoon
-materiaalin kuljettaminen pakettiautolla etävaraston ja tuotantotilojen välillä
-materiaalin kuljettaminen pumppukärryillä ja pinoamisvaunulla hyllypaikoille
-tuotekirjaukset tietokoneella
-tulkita piirustuksista tuotteiden mitat ja tuotenumerot sekä toimittaa tuote oikeaan varastopaikkaan
-tuotteiden pakkaus ja lähetys
-toimitilojen järjestyksen ja siisteyden ylläpito
-työstökoneella perustason töiden tekeminen.

Arvostamme hakijassa lähtökohtaisesti metallipuolen ja konepaja-alan tuntemusta sekä huolellisuutta tekemisessä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ilmapiirin yrityksessä. Tässä on myös mahdollisuus oppia koneistajan työtä perustehtävistä kohti vaativampien kappaleiden työstöä. Työskentelytilat ovat siistit, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja löytyypä yrityksen tiloista kuntoilumahdollisuudetkin.

Hakuaika 21.03.202321.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan!

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä päivisin ja iltaisin, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat pidemmät.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti.Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Torio ravintolat Oy sai alkunsa vuonna 2012 Cafe Einosta, joka tunnetaan kauppatorilla laadukkaista
tuotteistaan ja lämpimästä palvelusta. Torio avasi ovensa 2022 ja pian kesällä Toriolle tuleeki täyteen 1 vuosi. Etsimme nyt kesäksi kahta aurinkoista tarjoiliaa, jotka sujahtavat huippu tyypeistä koostuvaan tiimiimme.

Makustele menumme läpi alapuolelta. Mikäli tarjontamme maistuu, hae mukaan Torioon!

ALKUPALAT

Me Toriossa tähtäämme mutkattomaan nautiskeluun ja torielämän tunnelmaan nojaavaan aitoon Turkulaiseen ravintolakokemukseen. Tyylikkyyttä ilman jäykistelyä, rentoa ja iloista laatuaikaa jokaiselle itselleen parhaassa seurassa. Tarjoamme lounasta ja iltaisin bistrohenkisiä annoksia höystettynä laadukkaalla juomavalikoimalla.
Kohtuuhintaiset annoksemme hakevat inspiraationsa vierestä löytyvien torikauppiaiden antimista
yhdistellen maailman makuja.

PÄÄRUOKA

Meille tärkeintä on, että työntekijöillä on hyvä fiilis töissä, oikeasti hyvä fiilis. Ala on välillä hektinen, kun
on kirjaimellisesti monta rautaa tulessa samaan aikaan, mutta me teemme kaikkemme, että kaaoksenkin
keskellä hymy pysyy huulilla, eivätkä näpit pala. Työntekijöiden hyvinvointi ei ole vain sananhelinää, anna
meidän näyttää se sinulle! Toriossa olemme kaikki tasa-arvoisia työntekijöitä, eikä omistajaakaan pelota
tiskinurkkaukseen hyppääminen.

Raha-asiathan totta kai kiinnostavat! Pelkällä hyvällä fiiliksellä ei kotona leivän päälle saa rosvopaistia.
Toriossa palkkataso on kilpailukykyinen, emmekä pelkää neuvotella asiasta.

JÄLKKÄRI

Mitä toivomme sinulta? Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta on alku, kaiken voimme myös opettaa,
lopputulos on kiinni sinusta. Etsimme salin ja upean kesäterassimme puolelle helposti lähestyttäviä ihmisiä, joilta taittuu asiakkaiden hurmaaminen niin hymyilevällä palvelulla kuin maagisen maistuvilla drinkeillä. Ennen kaikkea haemme rentoja ihmisiä–meidän henkilökunnassamme persoonallisuus on hyve! Arvostamme työntekijöidemme näkemystä, tule rohkeasti mukaan luomaan jotain kokonaan uutta!

Monipuolisen ja rennon rytmiryhmän kanssa saamme Torion kukoistamaan!

Lähetä hakemus alla olevasta linkista ja olemme sinuun yhteydessä, kävi miten kävi. Paikat täytetään heti sopivien ihmisten löydyttyä, mutta hakuaikaa on 10.4.2023 asti. Lisätietoja tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202306.04.2023

Sähkö-ja automaatio-ohjelmoija -kokoaikainen (Tampere)

Oletko sähkö-ja automaatioalan työntekijä, joka kaipaa itselleen enemmän vastuuta, haasteita ja palkkaa?

Etsimme nyt kasvun myötä asiakkaallemme sähkö-ja automaatio-alaa ymmärtävää työntekijää.

Työtehtävänäsi on tuotantolaitoksien laadunvalvontaan liittyvän ohjelmiston suunnittelu-ja muokkaustyö sekä käytännön huolto. Huolto ja suunnittelu jakautuvat työajalle 50/50. Kaikkia näitä ei tarvitse osata heti, mutta halu oppia ja tehdä tulevaisuudessa molempia katsotaan laajamittaiseksi eduksi. Kolleganasi toimii osaava, alalla vuosia toiminut henkilö, joka opettaa ja kouluttaa alan erityisluontoisuuksiin. Harrastuneisuus elektroniikan tai ohjelmoinnin puolella katsotaan myös vahvuudeksi. Yrityksellä on asiakkaina iso määrä tunnettuja, kansainvälisiä yrityksiä Suomessa, joten olethan toisinaan valmis matkustamaan yrityksen asiakkaiden toimipisteille. Työ tehdään muuten Tampereen seudulta käsin.

Tarjoamme vastuuta ja vapautta, laajoja kehittymismahdollisuuksia. Työ on mahdollista tehdä hybridi-etätyönä. Työssä on alalla totuttua parempi palkkaus. Palkkaus sovitaan erikseen työntekijän osaamistason ja vastuun mukaan.

Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta Labview ohjelmointiympäristöstä sekä PLC- ohjelmointilogiikasta sekä kiinnostusta tehdä suunnittelun lisäksi käsillä konkreettista asennusta ja huoltoa. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on vähintäänkin perustason ymmärrystä hydrauliikasta.

Koulutus sähkö- ja automaatiopuolelta on suotavaa. Oma-alotteisuus, asioiden selvittämien ja aktiivinen halu kehittyä ovat oleellinen osa tätä työtä. Tässä on mahdollisuuus kasvaa osaksi vastuuntuntoista ammattilaisjoukkoa ja kantaa vastuuta paljonkin niin halutessaan.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on hyvät uramahdollisuudet
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• vastuuta ja vapautta
• totuttua parempi palkka
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvä kokonaisuudenhallinta-taito sekä itseohjautuvuus on hyvällä tasolla.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti töitä teollisuuden laadunhallinnan parissa! Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/17493. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510, Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Parhaiten kiinni saa arkisin klo 9:00-16:00.

-------------------------------------------------------------------
Yritys on keskittynyt liikkuvien työkoneiden testauksen automatisointiin sekä mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin. Yritys on ketterä alan moniosaaja sekä innovatiivinen yritys, joka on saanut olla mukana haastavissa projekteissa ja haluavat parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä.


Hakuaika 21.03.202306.04.2023

Kattotyöntekijä, kokoaikainen (Pirkkala)

Työntekijät ovat suurin voimavaramme! Onko sinulla sellainen tilanne, että olet kattoasentajana ja työmäärä on vähenemässä tai kaipaat muuten vaihtelua työhösi?
Asiakkaallamme työtä on ympäri vuoden.

Haemme henkilöä, jota kiinnostaa seuraava:

• ympärivuotinen vakaa työ
• hyvä palkkaus myös aloittaessa
• vastuun saaminen oman halun ja osaamisen mukaan
• yritys, jossa on rento ja joustava ilmapiiri
• itsensä kehittämistä ammattilaiseksi
• osana työtehtävistä olisi peltitöiden tekoa

Työ tehdään Tampereella ja sen lähikunnissa. Yrityksen halli on Pirkkalassa. Sinulla ei siis tarvitse olla koulutusta, mutta kiinnostusta kattoasentajan työtehtäviin sekä yrityksen peltitöiden hoitamiseen sinulla tulisi olla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta jos peltityön perusasiat ovat kunnossa, olet etsimämme henkilö!

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun, mutta tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, kuormien vastaanotto, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää huolellinen henkilö, joka pystyy toimimaan tarvittaessa kiireenkin keskellä ripeästi. Työskentely tapahtuu liukuvasti arkisin klo 8-17 välillä (7.5h/päivä).

Asiakasyrityksemme tarjoaa loisto työporukan lisäksi, siistin työympäristön, hyvät työajat ja vakaat tuntimäärät! Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi. Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen saattaa olla mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt vakavaraiselle ja pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme Prosessinhoitajaa/koneenkäyttäjää vakituiseen työsuhteeseen!

Prosessinhoitajana/koneenkäyttäjänä työtehtäviin kuuluu muovilevyn valmistusprosessiin liittyvät työtehtävät aina koneen hoitamisesta asetusten säätämiseen, laadunvalvontaan ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Sen lisäksi työnkuvaan sisältyy tuotteiden pakkaamista ja varastointitehtäviä. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin (keskeytyvä kolmivuorotyö). Työpaikka sijaitsee Turun keskustasta vajaan 10 km päässä ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa vuoroihin kulkemista. Asiakasyrityksellä on tuotanto suljettuna 4 viikkoa heinäkuussa, joten kesäloman pitäminen on työpaikan vaihdoksesta huolimatta mahdollista.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä! Haastattelut aloitetaan heti ja hakuaikaa on 10.4.2023 asti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Kuriiri, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme PAKETTIKURIIRIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus..

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille. Työ tehdään Pirkanmaan alueella. Työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat yllensä klo 4-6 välilä. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä
• kokemus yövuorojen teosta
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-13.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Haemme nyt alansa arvostetulle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme LVI-Projektipäällikköä Turkuun!

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa korjaus- ja huoltopuolen LVI-projekteissa. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja vastaat projektien hallinnasta sekä läpiviennistä, huolehdit mm. työmaan valvonnasta, laatuvaatimuksista ja aikatauluista sekä vastaat dokumenttien ja raporttien laatimisesta. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta LVI-puolen projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri AMK). Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
• Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
• Monipuolisia projektityötehtäviä
• Kannustavan palkkauksen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 31.3.2023 mennessä. Hakemukset otsikolla "LVI-Projektipäällikkö" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Metso Outotec Turun tehdas on osa suomalaista Metso Outotec Oyj pörssiyhtiötä, joka syntyi vuonna 2020 Outotecin ja Metson kaivosliiketoiminta Mineralsin yhdistyessä. Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallijalostuksessa sekä kierrätyksesssä. Toimimme yli 50 maassa 150 vuoden kokemuksella.

Turun tehtaassa valmistetaan keraamisia suodinlaattoja Metso Outotecin asiakkaille. Sijaitsemme Turussa Urusvuoren teollisuusalueella ja henkilöstöä tehtaalla on vajaa 20 henkilöä.

---

Etsimme nyt VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Metso Outotecin Turun tehtaalle!

Tässä roolissa työnkuvasi koostuu varaston ylläpidosta sekä tuotannon ja laadunvalvonnan tehtävistä. Työpäiväsi pitävät sisällään mm. varaston järjestyksen sekä varastosaldojen ylläpitoa, lähtevien kuormien lastausta ja purkua, osallistumista keramiikkavalmistuksen eri työvaiheisiin tuotannon puolella sekä laadunvalvontaan liittyviä mittaustöitä. Tehtävä edellyttää myös B-ajokorttia, koska ajoittain henkilö osallistuu myös tarvike- ja tavaranoutoihin. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30.

Etsinnässä on nyt toimeen tarttuva ja nopeasti oppiva tiimipeluri! Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varasto- ja tutotantotöistä. Aikaisempi kokemus sähkötrukin käytöstä katsotaan etenkin suureksi plussaksi. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta! Työnkuvassa pääpaino on varastotehtävissä, mutta erityisen tärkeää on, että henkilö viihtyy vaihtelevasssa työnkuvassa myös muissakin tuotannollisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Työsuhde tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja hakuaikaa on 31.3.2023 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti tiistaina 21.3. ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Putki-asentaja infra-alalle (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja. Hyvä asenne ja mahdollisuus reissutöihin ovat ehdoton etu!

Yritys tekee esimerkiksi putkistojen paineenalaista haaroitus- ja tulppauspalvelua. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa.


Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• vaihtelevat työtehtävät ja työpaikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan


Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• asiakaspalveluhenkisen
• työajoiltaan joustava
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialasta
• Hitsaustaito/luokat
• C-ajokortti


Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Kausitöitä tarjolla maanrakennusalan sankareille, nimittäin etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kaivinkoneen perämiehiä alkavalle kevät/kesäkaudelle 2023.

Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä. Perämies työskentelee kaivinkonekuskin parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä sopivasti huumorintajua! Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita matalalla kynnyksellä hakemusta tulemaan! Työtunteja kertyy vähintään 40 h/vko, mutta toivomme hieman joustoa työaikojen suhteen, koska ylitöitä näissä hommissa tulee hyvin todennäköisesti kertymään.

Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten eduksi katsomme voimassa olevan b-ajokortin.

Palkkaus määräytyy vähintään infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkassa otamme huomioon osaamisen ja kokemuksen. Aloittelevan henkilön palkka lähtee 13 eurosta ylöspäin.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Määräajan jälkeen innokkaan tekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme vakituiseksi työntekijäksi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvaatteet ovat asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Laura Pirille puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Myyjä kirpputorille, osa-aikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme MYYJÄÄ tunnetulle kirpputorille Tampereen keskustaan. Kirpputori on vuosia toiminut tamperelaisten ykköspaikkana käytettyjen tuotteiden jälleenmyynnissä. Työ alkaisi mahdollisimman pian ja tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassa- ja kahvilatyöskentely, hinnoittelu, järjestelyä ja muuta tyypillistä kirpputoritoimintaan liittyvää työtä. Työssä tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Hakemamme henkilö on motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Aikaisempi kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen. Työtunteja on tarjolla 20-37,5h/vko.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.03.202304.04.2023

Porrassiivooja, kokoaikainen (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe klo 7-15.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.03.202303.04.2023

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennus–ja huoltoliike Turussa jo vuodesta 2004. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin. Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt sähkö- ja automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää pääasiassa lämpöpumppujen ja lämpöverkkojen asennuksiin, sähköistyksiin ja huoltoihin liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään arkisin 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta
• sähköalan koulutusta ja/tai työllä hankittua kokemusta
• voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
• suomenkielen osaamista ja joustavuutta työaikojen suhteen
• motivaatiota oppia uutta ja rautaista asennetta työntekoon
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme tietämystä ja kokemusta maalämpöpumpuista, ilmalämpöpumpuista, ilmavesilämpöpumpuista sekä lämmöntalteenottojärjestelmistä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Oletko jo kokenut lasittaja vai kenties kiinnostunut oppimaan uuden ammatin? Haemme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa lasittajaa, sekä motivoituneita tulevia osaajia!

Lasittajan tehtävässä pääset asentamaan erikokoisia laseja ja peilejä vaihtuvissa kohteissa (esim. näyteikkunat, kuntosalipeilit, asuntojen lasit). Työtä tehdään välillä pareittain ja välillä itsenäisesti, työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lasittajan tehtävistä niin on tärkeää, että olet motivoitunut oppimaan ammattitaitoiseksi lasittajaksi, sekä olet ahkera tekemään töitä. Työn luonteen vuoksi hakijalta edellytetään voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan, sekä hyvät välineet ja varusteet työntekoon. Saat myös yrityksen auton käyttöösi työkohteissa liikkumista varten.

Tässä olisi mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia eikä siten pääse käymään tylsäksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202302.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOHONLEIKKAAJAA tulevaan kesäsesonkiin.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mukavassa työporukassa ja modernissa yrityksessä? Etsimme nyt tiimiin vahvistukseksi reipasta ruohonleikkaajaa Turun keskustan alueelle!

Työskentely tapahtuu arkipäivisin ja työaika on 37,5h/viikko. Odotamme hakijoilta valmiutta myös tarvittaessa vuorotyöhön. Työt alkavat tulevan kevään aikana ja jatkuvat syksylle saakka, sillä syksyllä ruohonleikkaajat siirtyvät puista pudonneiden lehtien keräämiseen. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Mikäli olet toimeen tarttuva, reipas tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Sinulla tulee olla B-ajokortti, sekä voimassa olevat Tieturva 1 ja Työturva -koulutukset katsotaan eduksi. Mikäli koulutukset puuttuvat, ne on myös mahdollista suorittaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Aiempi koneiden käyttö ja alan työkokemus katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja aito innostus työtä kohtaan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme timpuria kylpyhuoneremontteihin.

Asiakasyrityksemme on Uudenmaan alueella toimiva kotimainen yritys, joka on erikoistunut pientalojen putki- ja märkätilaremontteihin. Yrityksellä on hyvä tilanne töiden suhteen ja hyvälle tekijälle on nyt pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Työtehtävät sisältävät kokonaisvaltaisesti märkätilojen remonttitöitä kuten tasoitus-, vesieristys- ja laatoitustöitä. Työtä tehdään vaihtuvissa kohteissa pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella (esim. Tuusula, Kerava, Järvenpää).

Haemme nyt ahkeraa tekijää, jolla on toimeen tarttuva ote työtä kohtaan. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta märkätilojen remonttitöistä, sekä voimassaolevaa ajokorttia. Tärkeää on myös, että olet motivoitunut työtä kohtaan ja omaat hyvän asenteen! Vedeneristys sertifikaatti katsotaan eduksi.

Tarjolla on vakituinen työ ja tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan bonuksineen. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Yritys tarjoaa työhön laadukkaat välineet ja varusteet, sekä mahdollisuuden firman auton käyttöön työmailla liikkumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä tulevaan sesonkiin avustaviin sekä vaativampiin työtehtäviin maanrakennustyömaille pääkaupunkiseudulle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat maanrakennustöistä työtaitosi mukaisesti. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt nopealla aikataululla lattia-asentajaa / remonttitaitoista rakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme. Työprojekti on jo alkanut ja työt voi aloittaa heti sopimuksen mukaan. Tämä projekti kestää ainakin lokakuulle saakka, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa uusien projektien parissa.

Töitä tehdään urakalla tai tuntitöinä. Urakkatyöllä pystyt omalla tekemiselläsi saavuttaa hyvän ansiotason. Työt pitävät sisällään pääosin lattia(laminaatti)-asennustyötä ja sivutöinä kaikki muu sisävaiheen remonttityö.

Jos sinulla on kokemusta lattia-asennuksista ja pystyt nopealla aikataululla aloittamaan työt, niin soittele Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille, puh. 050 411 0252. Soittoajat ma-pe 9-16. Voit myös laittaa hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusapulaista tulevaan sesonkiin.

Viherrakennusapulaisena toimit auttavana kätenä monipuolisissa eri työvaiheissa omakotitalojen pihojen rakennustöissä kuten istutuksissa, nurmikon laittamisessa ja kiveysten asennuksissa. Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä ja töitä on aina elo-syyskuulle saakka. Työssä on mahdollista jatkaa myös marraskuulle asti.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään viherrakentamisen parissa ja tykkäät tehdä työtä käsilläsi. Työntekijältä edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, sekä riittävää fyysistä kuntoa tehtävää varten.

Tässä on monipuolinen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä siten käy tylsäksi! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakentajaa tulevaan sesonkiin.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti omakotitalojen pihojen rakennustöihin. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa kiveysten tekoa, nurmikon laittoa, istutuksia ja paljon muuta. Työt alkavat noin huhtikuun puolessa välissä ja töitä on aina marraskuulle saakka. Kyseessä on kokoaikainen työ ja kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Espoossa.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut työskentelemään viherrakentamisen parissa ja tykkäät tehdä työtä käsilläsi. Työntekijältä edellytämme myös hyvää suomen kielen osaamista, sekä riittävää fyysistä kuntoa tehtävää varten.

Tässä on monipuolinen ja mielenkiintoinen työmahdollisuus, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä siten käy tylsäksi! Työstä maksetaan osaamista vastaava palkka ja käyttöösi saat hyvät välineet sekä varusteet työntekoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hissihuoltajaa / -asentajaa. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille (ei vuokratyö).

Asiakasyrityksemme toimii Helsingissä ja työkohteita on ympäri pääkaupunkiseutua. Kyseessä on kotimainen hissialan palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuoliset palvelut hisseihin ja nosto-oviin liittyen.

Työnkuva pitää sisällään hissien ja nosto-ovien huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Toivomme hakijalta kokemusta hissialalta tai sähköalan tuntemusta sekä voimassaolevaa ajokorttia. Työssä pärjää hyvin suomen kielellä ja hissipätevyys katsotaan eduksi.

Mikäli sinulla ei vielä ole hissialan koulutusta, mutta olet motivoitunut lähtemään hissialalle niin työssä on mahdollisuus kouluttautua hissiasentajaksi! Asenne ratkaisee ennen kaikkea!

Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, sekä hyvät työsuhde-edut. Lisäksi pääset työskentelemään hyvään porukkaan, jossa työviihtyvyyteen oikeasti panostetaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 31.03.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt asentajaa laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asennus- tai rakennusalan töistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2023. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme, mutta myös lyhyemmät määräaikaisuudet ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 17.03.202317.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat maaliskuun lopulla. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 17.03.202317.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 17.03.202304.04.2023

Nautitko kuorma-autolla ajamisesta ja fyysisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyritykseemme kuljettajaa elintarvikejakeluun.

Työssä pääset kuljettamaan Keskon kuorma-autolla elintarvikkeita eri pisteisiin Pirkanmaan alueella. Työpäivä alkaa Hervannan Ruskon terminaalilta klo 03.00. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta ajoja saattaa olla myös lauantaisin. Työaika on vähintään 80h/2 viikko ja keskimääräisesti työpäivät ovat noin 9h/pvä. Työt alkavat ennen juhannusta ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Palkkaus tehtävässä on kuorma-autoalan TES:n mukaan kokemuksesta riippuen.

Työssä parasta on se, että päivän aikana tapaat erilaisia ihmisiä ja fyysisen työn hyvä puoli on se, että saat varmasti liikuntaa joka päivä. Työaika mahdollistaa kesäpäivistä nauttimisen, eikä töitä tarvitse tehdä päivän kuumimpaan aikaan.

Työ on luonteeltaan hektistä ja fyysistä. Ajoja tulee päivän aikana useita ja kuorman lastaamista sekä purkua on paljon. Tehtävässä pärjäät palveluhenkisellä ja oma-aloitteellisella asenteella. Elintarvikejakelussa tulee olla tarkka, että missään kohtaan kylmäketju ei kuljetuksen aikana katkea. Aikaisempi kokemus elintarvikejakelusta kuorma-autolla on hyödyksi, muttei kuitenkaan pakollista. Työssä vaaditaan vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.
Heräsikö kiinnostus elintarvikejakelun kuljettajaksi?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Monipuolisia maalausprojekteja kesäajalle! Etsimme rakennusmaalareita kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Tarjoamme niin sisä- kuin ulkomaalausmahdollisuuksia koko sesongin ajaksi!

Käytännössä työt sisältävät yleistason rakennusmaalaustöitä, esim. maalausta ja pohjatöitä uudis- ja saneerauskohteissa (kerros-, rivi- ja omakotitalot). Sopivaa tehtävää pystytään valikoimaan vahvuuksiesi mukaan.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat myös fyysistä aktiivisuutta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta. Myös aiempi työkokemus alalta on eduksi. Menestymistäsi tehtävässä tukevat myös topakka työasenne ja hyvä fyysinen peruskunto. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä maanrakennusapulaisia kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin maanrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia maanrakennustyötä esim. kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimista, lapiotöitä, kaapeloinnissa avustamista, maa-aineen tiivistystä, tavaroiden siirtelyä ja muita avustavia tehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus maanrakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kesäkauden sesonkiin Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä rakennusapulaisia kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 16.03.202305.04.2023

Etsimme HITSAAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teräsrakenteiden valmistamiseen, toimittamiseen, asentamiseen ja pintakäsittelyihin.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia hitsaajana/metallityöntekijänä, jolloin tehtävään sisältyy myös enemmissä määrin asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja joustavasti klo. 07-15:30 välillä (40h/viikko). Asiakasyrityksemme sijainnin vuoksi toivomme, että sinulla on oma ajoneuvo käytettävissä työpaikalle kulkemista varten. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 16.03.202305.04.2023

Etsimme toimeen tarttuvia MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun. Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti avustavissa maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa työskentelyäsi sillä työmaille kuljetaan useimmiten suoraan kotoota.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 16.03.202329.03.2023

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme Lempesti Oy on hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt heille kokeneen tekijän pariksi siivoojaa kotisiivouksiin Tampereen alueella sijaitseviin kohteisiin. Siivoustyöt koostuvat peruskotisiivoustehtävistä, kuten pölyjen pyyhintä, imurointi ja lattioiden sekä pintojen pesu. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Tehtävässä voidaan aloittaa pikaisesti määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsitkö työtä yrityksessä, joka tarjoaa joustavat työajat, monipuoliset työtehtävät sekä työyhteisön, jossa on reilu meininki? Oletko elementissäsi asiakaspalveluhenkisessä ja itsenäisessä työssä, jota voit tehdä autoilun parissa?

Etsimme asiakkaallemme taksinkuljettajaa Tampereen alueelle vakituiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen. Työ sisältää taksinkuljettajan tehtävien lisäksi koulukyytikuljetuksia ja syksystä alkaen myös pienimuotoista muuttotyötä ja siihen liittyviä avustavia tehtäviä.

Taksinkuljettajan tehtävien ohessa pääset käyttämään luovuuttasi osana uuden, syksyllä starttaavan toimintakonseptin kehittämistä ja käyttöönottoa. Uuden konseptin myötä työ tulee taksinkuljettajan tehtävien lisäksi sisältämään hiukan muuttoalan työtehtäviä, kuten pieniä korjaus- ja remontointitöitä, tavaroiden pakkaamista ja siivousta.

Työajat ovat joustavat ja pitkälti sovittavissa omien toiveidesi mukaan. Taksinkuljetuksessa palkkaus on provisiopohjainen, arkiöitä lukuunottamatta (pohja+provisio), koulukyydeissä ja muuttotehtävissä tämä vakavarainen yritys tarjoaa myös tuntipalkkaa.

Työssä tarvitset B-ajokortin ja reippaan asenteen. Taksinkuljettajan ajolupa on eduksi, mutta ei pakollinen, sillä yritys avustaa tarvittaessa sen hankkimisessa. Voit olla taustaltasi vaikka linja-autonkuljettaja, muuttomies, rakennusapulainen tai pakettiautokuski. Tärkeintä on jämpti ja joustava asenne sekä halu tehdä asiakaspalveluhenkistä työtä taksin ratissa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsimme nyt teollisuusmaalaukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun ja toukokuun ajaksi Tarvasjoelle!

Tämä projektiluontoinen työ keskittyy pääasiassa imuautojen säiliöiden sekä hyttien hiontaan ja lisäksi työ voi pitää sisällään muita avustavia työtehtäviä teollisuusmaalauksen parissa. Työt alkavat huhtikuussa sopivan henkilön löydyttyä ja projekti kestää arviolta parin kuukauden ajan. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Tähän työhön et tarvitse tiettyä aikaisempaa kokemusta, mutta katsomme kuitenkin eduksi rakennusalan- tai pintakäsittelyalan koulutuksen. Koulutusta tai kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että olet työhön tarttuva ja sinulla on avoin asenne annettuja työtehtäviä kohtaan.

Jos haluat tehdä töitä ja tienata vielä ennen kesää, tämä on oiva mahdollisuus päästä osaksi aidosti mukavaan työporukkaan, jolla on hyvä tekemisen meininki!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 16.03.202330.03.2023

Työmaahuolto Oy Ab on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka omistaa Vantaan Pakkalantiellä sijaitsevan ruoantuotantolaitoksen tuotantolaitteet. Työmaahuollon vastuulla on laitteiden ja rakennusten kunnossapito. Tuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin ruokaa kouluihin ja päiväkoteihin joten toimitus- ja toimintavarmuus pidetään korkealla tasolla.

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen

Eduksi katsomme myös hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten oikean henkilön löydyttyä maalis-huhtikuussa 2023. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa lomittaisessa vuorossa klo 5 ja 18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on mahdollisuus varallaolovuoroihin halutessasi.

MIKSI TÖIHIN TYÖMAAHUOLLOLLE?
• vakavarainen työnantaja ja palkanmaksaja
• monipuolinen ja vastuullinen työnkuva
• saat aidosti hyvän työyhteisön tuen, jossa apua on aina saatavilla

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Työmaahuollon vakituiseksi työntekijäksi.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16. Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin. Ei suoria yhteydenottoja Työmaahuoltoon.

Hakuaika 16.03.202330.03.2023

Etsimme pitkään toimineelle ja luotettavalle asiakasyrityksellemme HIAB nosturiauton kuljettajaa infran pariin. Asiakasyrityksemme palvelee asiakkaitaan Etelä-Suomen alueella nykyaikaisella kalustolla.

Ideaalihakijamme on aidosti kuljetusalan työtehtävistä kiinnostunut itsenäinen kuljettaja, jolla on tarvittavat ammattikortit- ja pätevyydet voimassa. Asiakasyrityksemme toivoisi, että hakijalla olisi jo asennusnosturikortti-ja/tai kuormausnosturikortti sekä aikaisempaa kokemusta nosturiautonkuljettajan työtehtävistä. Sujuva suomen kielen osaaminen on edellytys tehtävässä.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-16 välillä. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta ja palkka muodostuu valitun henkilön kokemuksen mukaan. Asiakasyrityksemme varikko sijaitsee Ala-Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus meille oheisen linkin kautta viipymättä. Työssä on mahdollista aloittaa heti!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, jolta saa tarvittaessa lisätietoa arkisin 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471. Vastaan tiedusteluihin myös sähköpostitse.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Oletko rehti ja reipas työntekijä joka haluaa kuumeisesti töihin? Etsimme nimittäin nyt lukuisia reippaita tyyppejä, jotka haluavat nopeasti aloittaa työt. Vaatimukset ei ole suuret, kunhan on luotettava, motivoitunut oppimaan uutta sekä ennen kaikkea haluaa tehdä yksinkertaisesti vai töitä.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TARJOLLA?

Työtehtävät pääsääntöisesti painottuvat erilaisiin varasto-, pakkaus- ja tuotantotehtäviin. Työtehtävät ovat sellaisia, joihin ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta. Aikaisempi kokemus tietenkin katsotaan eduksesi. Työskentely tapahtuu ma-pe (eli viikonloput ja pyhät vapaat) ja toivomme valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (vuoroviikoin). Työtehtävät ovat kokoaikaisa, eli tarjolla töitä 40h/viikko. Kyse ei ole siis mistää keikkaduunista, vaan vakituisesta työskentelykohteesta.

KANNATTAAKO JUURI SINUN HAKEA?

Kannattaa, mikäli tunnistat itsesi joistakin näistä kohdista:

• Olet luotettava ja motivoitunut tyyppi, joka haluaa saada vakaat tulot ja pitkäaikaisen työpaikan
• Olet valmis aloittamaan työt nopeasti
• Olet innokas ja motivoitunut henkilö, joka etsii töitä esimerksiksi mahdollisten opiskelujen alkuun asti
• Olet juuri valmistunut koulusta tai esim palannut intistä ja etsit sitä ensimmäistä kunnollista työpaikkaa
• Olet jo enemmän kokemusta työuralta hankkinut henkilö, mutta etsit pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa teollisuuden tehtävien parista
• Olet motivoituntu oppimaan uusia tehtäviä ja kestät työssä myöskin rutiineja sekä toistoja
• Sinulta löytyy auto, jotta pääset kulkemaan julkisenkin liikenteen verkoston ulkopuolelle

Mikäli näistä edes kaksi täytyy, kannattaa laittaa hakemus! '

MIKSI KANNATTAA TYÖLLISTYÄ CLICKIN KAUTTA?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

MITEN HAEN?

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä, mutta kuitenkin viimeistään 31.3.23 mennessä. Suositelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan heti ja työt voivat alkaa nopeastikkin. Jos hakulomakkeen täyttäminen ei inspiroi, voit myös laittaa CV:n suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja antaa myöskin Maiju Aarnio arkisin klo 9-16 puh. 050 411 0375.

Hakuaika 15.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme leikkipuistoalueiden hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluu Turun alueella sijaitsevien leikkipuistojen ylläpitäminen ja hoitaminen. Työtehtävät pitävät sisällään leikkipaikkojen kasvillisuuden kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu puistokalusteiden korjaus- ja huoltotehtävät. Työssä liikutaan pakettiautolla, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä aikaisempaa kokemusta pakettiautolla ajamisesta.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 40 tuntia viikossa. Työtehtävään sovelletaan kuorma-autoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka työssä on 14,72e/h. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työsuhde on määräaikainen alustavasti elokuun loppuun asti. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Porrassiivoojia 2hlö, Winclean Oy, 37,5h/vko (Tampere)

Tässä on työ, jota tehdään arkipäivisin, joten viikonloput ja illat on aina vapaana.

Haemme nyt Winclean Oy:lle PORRASSIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu portaikkojen siivous eri taloyhtiöissä. Taloyhtiöt sijaitsevat toisistaan sen verran kaukana, että kohteiden välit kuljetaan työautolla. Tästä syystä sinulla tulisi olla B-kortti. Työ tehdään arkisin ma-pe ja työtunteja kertyy viikossa 37,5h. Työ tehdään klo noin 7-16 välillä joustavasti.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen. Työssä suomenkielentaito tasolla B1 on välttämätön.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

---------------------------------------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 15.03.202302.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme vihertyöntekijää uudiskerrostalokohteiden piha-alueille Turkuun!

Vihertyöntekijänä työskentelet uudiskerrostalokohteiden piha-alueilla, missä viheralueet rakennetaan aina pohjasta pintaan asti. Työtehtävät voivat pitää sisällään pohjatöitä, nurmikon asennuksia, istutuksia, laatoituksia ja muita kivitöitä, mutta lopullinen työnkuvasi muotoutuu oman osaamisesi mukaan.
Toivomme löytävämme tiimiin tekijän, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä rakennus- tai viheralalta!

Tuleva sesonki alkaa huhtikuun aikana ja kestää arviolta syyskuulle asti. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi aikavälin, jolloin olet halukas tekemään töitä. Työtä tehdään aina arkisin aamuvuorossa ja kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia purkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Laskemme eduksi hyvän fyysisen kunnon sekä koneajotaidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei sinä jo erinomaisia myyntituloksia saavuttanut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva aktiivinen tekijä! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko myydä tämän hetken kuuminta tuotetta ja ansaita ministeritason palkan?

• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille asumisenlaatua kohentavan sekä päästöjä merkittävästi vähentävän ratkaisun?

• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?

• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?

• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?

• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?

• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina myyntiedustajaa toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi, www.lampoykkonen.fi, www.wiessmann.fi, lämpötube.

Edustaja pääsee käymään yrityksen aktiivisesti toimivan telecallcenterin valmiiksi sopimia tapaamisia. Edustaja sopii tapaamisajankohdista myös itse ovelta ovelle kontaktoiden. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantaipäivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Varsinais-Suomi, mutta työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus sekä takuupalkka, joka voidaan sopia kokemuksen mukaan. Palkkataso on keskimäärin 3000-4000 €/kk, huippumyyjämme tienaavat yli 10 000 €/kk.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio puh. 050 411 0345 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme yrittäjähenkistä ja itsenäiseen työhön kykeneväistä VIHERRAKENTAJAA. Työt koostuvat viherrakentamisesta ja viheralueiden hoitotöistä omakotitalojen pihoilla sekä taloyhtiöiden alueilla. Työt alkavat huhti-toukokuussa.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa ja yleensä aloitus on aamulla klo 8:00, mutta arvostamme joustavuutta, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Oletko tehokas, fyysisesti hyvässä kunnossa ja sinulta löytyy kasvitietämystä ? Oletko hyvä tiimityöskentelijä, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ? Jos vastasit näihin kyllä–saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä - koulutettu ammattitaitoinen viittomakielen tulkki, puhevammaisten tulkki tai kirjoitustulkki! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin ja meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat modernit ja nykyaikaiset työvälineet sekä mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.
Tarjoamme asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää: www.trilog.fi

Haemme nyt tulkkeja Lapin hankinta-alueelle: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Terveola, Tornio ja Utsjoki. Työaikasi voit määritellä itse, kuten myös oman toiminta-alueesi. Odotamme sinulta alan tutkintoa ja työllä hankittua kokemusta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisissa tai harrastuksissa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla.

Viittomakielen tulkeilta ja puhevammaisten tulkeilta vaaditaan tulkkauksen loppukokeesta suoritusta minimissään arvosanalla 3, sekä kirjoitustulkeilta vaaditaan hyväksyttyä suoritusta. Arvostamme tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan myös hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijöiksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan videohaastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ravintolaan KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon. Työ sisältää lounas- ja annosruokien valmistusta. Arvostamme ymmärrystä myös esivalmistuksen tärkeydestä sekä osaamista suhteuttaa työskentely asiakasmäärien mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin, pääasiassa klo 6.30–20.30 väliselle ajalle, joten toivotte hakijoilta joustavuutta. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksellemme vakituiseksi työntekijäksi.

Toivomme hakijoilta:
• Alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
• hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja reipasta työnotetta
• hygieniapassia

Tarjoamme:
• innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
• mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja päästä vaikuttamaan omalta osalta ravintolan menestykseen
• mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä ? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Monipuolisessa toimenkuvassa toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat alkukesästä sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta elo-syyskuulle.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä! Oletko kiinteistöhuollon osaaja, jolta hoituu itsenäisesti perustason huoltotyöt? Tai oletko mahdollisesti alanvaihtaja, joka etsii uusia tuulia ja sinulla pysyy työkalut kourassa?

Etsimme nyt Kiinteistöpalvelu Räsäselle kiinteistönhoitajaa Helsinkiin.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoitotyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta tehtävä sisältää myös ajoittaista muuta työtä (mm. liputukset ja kausiluonteiset työt), joka sijoittuu päivätyön ulkopuolelle sekä päivystysvuoroja, joista maksamme tietysti asianmukaiset korvaukset. Päätoimipisteesi sijaitsee Malmilla ja työn liikkuvuuden vuoksi työ edellyttää b-ajokorttia. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, vastuullisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta et tarvitse, sillä työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys ja koulutus. Katsomme kuitenkin eduksi aiemman työkokemuksen alalta ja kiinteistöpalvelualan koulutuksen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja paikan, jossa työntekijöistä välitetään! Meidän yrityksessä vedetään yhtä köyttä ja kaveria autetaan aina. Tule jo joutuin Räsäsläiseksi, täällä odotellaan just sua!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 14.03.202331.03.2023

Etsitkö keväälle lisätienestiä? Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Tervetuloa sesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme rivakoita renkaidenasentajia kevään sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan huhtikuun aikana ja jatkuvat sesongin loppuun.

Työssä vaihdetaan kesärenkaita autoihin sekä tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta toukokuun puolivälille.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan hommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

Etsitkö uusia tuulia kirjanpitäjänä tai haluatko päästä rakentamaan syviä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita itsenäisesti?

Asiakasyrityksemme Töölön Laskenta Oy hakee nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsingin Töölöön.
Töölön Laskenta Oy on pieni ja perinteinen taloushallinnon palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1965 saakka. Yrityksen toiminta perustuu hyvään henkilökohtaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Lisäksi yritys on taloushallintoliiton auktorisoima. Töölön laskennassa kirjanpitäjät vastaavat eri kokoisten ja eri aloilla toimivien asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja maksuliikenteestä itsenäisesti.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat omaa monipuolista asiakaskuntaa hallittavaksesi ja etsit pitkäaikaista viihtyisää työpaikkaa, jonka henkilöstö koostuu motivoituneista alan ammattilaisista.

Tämän lisäksi:
• omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (merkonomi, tradenomi yms.)
• olet jo hankkinut kokemusta vähintään 3- vuoden ajalta kirjanpitäjän tehtävistä tilitoimistoympäristössä.
• hallitset jo jokseenkin tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
• erinomainen suomen kielen taito
• huolellinen ja numerotarkka

Näiden lisäksi on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet avoin ja asiakaspalveluhenkinen sekä ennen kaikkea hyvä tyyppi.

Töölön Laskenta tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vakituisen työsuhteen viihtyisässä ja ammattitaitoisessa työympäristössä sekä ajanmukaisen tietojärjestelmän. Pitkän perinteen mukaisesti yritys tarjoaa joka vuosi jokaiselle työntekijälle palkallisen noin viikon mittaisen joululoman, joka alkaa joulun pyhistä ja päättyy vuoden loppuun. Lisäetuna yritys tarjoaa laajan työterveyshuollon työntekijöilleen Terveystalossa.

Tulevat kollegasi kuvaavat työskentelyä Töölön Laskennassa seuraavasti:

"Työilmapiirimme on avoin ja puhallamme porukkana yhteen hiileen. Näen valtaosan johtamisesta niin, että johto auttaa työntekijöitä kaikin mahdollisin tavoin niin, että työntekijä pystyy hoitamaan omaa tonttiaan mahdollisimman vaivattomasti ja laadukkaasti asiakkaan suuntaan. Kaiken perusta on sekä työntekijän ja työnantajan että työntekijän ja asiakkaan välinen luottamus sekä se, että työntekijällä on aidosti turvallinen työympäristö, jossa saa arvostusta ja positiivista palautetta tekemästään työstä." - Timo, toimitusjohtaja

"Meillä on pieni työyhteisö, jossa on rento työilmapiiri. Olen päässyt tekemään erilaisia tilitoimiston työtehtäviä monipuolisesti. Työkavereilta ja esihenkilöltä saa aina tukea,jos tarvitsee. Esihenkilö on joustava, mahdolliset omat toiveet on huomioitu. Töihin on ollut mukava tulla." - Suvi, Kirjanpitäjä

Työaika on arkisin 8-16 ja työpisteesi tulisi sijaitsemaan keskeisellä sijainnilla Helsingin Töölössä. Palkkaus on kilpailukykyinen, joka muodostuu kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan, jätäthän siis hakemukseen myös palkkatoiveesi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Töölön Laskenta Oy:lle.

Mikäli tunsit piston sydämessäsi ja koet olevasi hakemamme tyyppi, lähetä hakemuksesi pikimmiten palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Voit myös hakea työpaikkaa lähettämällä ansioluettelosi sekä hakemuksesi sähköpostitse rekrytoinnista vastaavalle Kia Holopaiselle, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti
Kia Holopainen, arkisin ma-pe klo 9-16 numerosta 0504110651.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

LTP Logistics Oy etsii KUORMA-AUTONKULJETTAJIA (NUPPI) KESÄTÖIHIN. Kyseessä on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Heidän palveluun sisältyy mm. tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Sinun tehtäviisi kuuluu:

• Elintarvikkeiden lastaus ajoneuvoon logistiikkakeskuksessamme (mahdollisesti jonkin verran kappaletavaraa myös), vastuullinen kuljettaminen ja lastin purkaminen ennalta sovittuihin kohteisiin Varsinais-Suomessa (pääasiallisesti Turun talousalueella).
• Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina toimipisteellemme Lietoon (Avanti).
• Normaalisti vuorot alkavat 22:00-05:30 välillä (kellonajat tarkentuvat lähempänä töiden aloitusta) ja päättyvät aamu/iltapäivän aikana, mutta kuljetusalalle tyypillisesti työpäivien pituus voi vaihdella lyhyemmästä hyvinkin pitkään työpäivään. Tämän vuoksi työaikasi tasoittuu 2-viikon aikana 80 tuntiin.
• Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma-la välille.

Toivomme sinulta:

• C-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
• Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta tehtävään saa perehdytyksen ja siksi otammekin huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat.
• Eniten arvostamme palvelualttiutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• Logistiikkakeskuksen sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töiden tekemistä huomattavasti.

Aloitus- ja lopetusajankohta:

• Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
• Toivomme, että voisit aloittaa työt jo TOUKOKUUN aikana ja sopimus olisi voimassa aina ELOKUUN loppuun asti.
• Aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia myös erikseen.

Jos uskot olevasi etsimämme kuljettaja, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 14.03.202331.03.2023

Koe kesäinen Näsijärvi saunalautan ruorissa. Nauti vesillä liikkumisen ilosta ja rennosta meiningistä! Haemme asiakasyritykseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä saunalautan kuljettajaa.

Työssä pääset toimimaan saunalautan kuljettajana saunalautta risteilyillä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu saunalautan valmistelu ja lopputyöt. Mustanlahden satama toimii risteilyn lähtö- ja päätepisteenä. Yhden ajokeikan pituus on 4 tuntia. Ajokeikkoja voi tulla yhteen päivään useampikin.

Saunalautan kuljettajalta vaaditaan vuokraveneen kuljettajakirja tai kotimaanliikenteen kuljettajakirja. Tehtävässä pärjäät oikealla asenteella ja reippaalla retkimielellä.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti pe-la iltoihin, mutta myös satunnaisesti arkipäiviin. Saunalautta sesonki alkaa toukokuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Tällä ajalla risteilyjä järjestetään joka viikko varauksien mukaan.

Oletko sinä etsimämme kippari?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.03.202317.04.2023

Raudoittamisen ammattilainen tai vaikka vasta aloitteleva raudoittaja, etsitkö töitä PK-seudulta? Meillä olisi sinulle töitä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme raudoittajaa pian alkavalle työmaalle Helsingin Jätkäsaareen. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalorakennustyömaita.

Raudoittajalta odotamme vähintään raudoitustyön tuntemusta tai vastaavasti kokemusta raudoitustöistä, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoon. Toivomme myös, että rälläkkä ja iskuporakone ovat sinulle tuttuja työvälineitä jo ennestään. Myös muottitimpurin työn tuntemuksesta tai työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Kuvienlukutaito, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksesi.

Tarjoamme tekijälle palkan lisäksi myös:

• Kattavan perehdytyksen
• Ammattitaidon mukaisen palkan
• Ammattitaitoisen tiimin, jossa kaikki puhaltaa yhteen hiileen
• Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan
• Työterveyshuollon Pihlajalinnassa

Mikäli viihdyt työssäsi ja hoidat hommasi kunnialla niin, töitä varmasti riittää ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi!

Työaika on ma-pe 7-15.30. Työsuhde alkaa sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos tämä työpaikka herätti kiinnostuksesi, niin lähetä hakemuksesi heti.

Rekrytoinnista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen. Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi suoraan sähköpostitse, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Kialta arkisin 9-16 välisenä aikana myös puhelimitse numerosta 050 4110651.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme LAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaan toimipisteelle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Asiakasyrityksemme valmistaa myös puulaitureita, joten osallistut mahdollisesti myös näiden valmistukseen. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko.

Olisi toivottavaa, että omaat aikaisempaa kokemusta esim. rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä. Edellä mainitut asiat eivät ole kuitenkaan kaikki kaikessa sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.03.202331.03.2023

Sähköpakettiautonkuljettaja, -kesätyö n.2vko (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa ekologinen kuljetustyö uudella sähköautolla ja haluat noin kahden viikon kesätyön, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin! Työssä voi olla mahdollisuus myös muihin sijaisuusvuoroihin kesäsijaisuuden lisäksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme sähköautolle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA. Työ on kokoaikainen. Tarve on kesällä 2 viikkoa, mutta halutessasi voit sijaistaa myös muissa mahdollisissa hetkissä kokoaikaisia työntekijöitä. Tämä sopii siis esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä kaipaavalle henkilölle!


Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Työtä tehdään 40h/vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7, joten illat on aina vapaina. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,43€/h. Yötunneilta saa yölisää.

Tarjoamme:
• työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tässä mahdollisuus lisätienestiin!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 13.03.202329.03.2023

Sähköpakettiautonkuljettaja, -toistaiseksi (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa ekologinen kuljetustyö uudella sähköautolla ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme sähköautolle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn saisit aloittaa toukokuun loppupuolella, kun uusi auto saadaan työkäyttöön.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Työtä tehdään 40h/vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7, joten illat on aina vapaina. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,43€/h. Yötunneilta saa yölisää.

Tarjoamme:
• vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi, auto saapuu Suomeen toukokuussaTehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 13.03.202313.04.2023

Oletko vailla kesätyötä tai haluatko työskennellä kesäajan kivoilla aukioloajoilla Helsingissä?

Ravintola Annan Kartano sijaitsee Helsingissä Tuomarinkylän kartanon historiallisessa 1790-luvun miljöössä. Ravintola tarjoaa joka arkipäivä maittavan ja tasokkaan kesälounaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on laadukkaita annoksia à la carte -listalta sekä vaihtuva valikoima erilaisia kahvilaherkkuja. Kartanon ympäristöstä löydät myös kolme hevostallia, taidekoulun sekä kauppoja.

Ravintola Annan Kartano etsii nyt kahta kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen tulevalle kesälle. Ravintola Annan kartano on auki kesällä maanantaista sunnuntaihin ja vuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7 ja klo 21 välille. Myöhäisiä ilta/yövuoroja meillä ei ole. Juhannusviikonlopun olemme suljettu.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos kokin työt ovat tulleet sinulle tutuiksi, mutta lisäksi:
• olet kartuttanut osaamistasi jo hieman à la carte kokkina
• olet työssäsi tarkka ja huolellinen, mutta myös tarpeen tullen ripeä
• sinulla on hygieniapassi

Tärkeintä kuitenkin on, että nautit ruoanlaitosta ja koet olevasi hyvä tyyppi!

TARJOAMME SINULLE mielekkään työn alkaen aluksi toukokuun lopusta osa-aikaisena ja jatkuen sitten kokoaikaisena syyskuulle asti. Pääset työskentelemään tärkeänä osana meidän aidosti mukavaa työyhteisöä. Tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi tarjoamme sinulle sopimuspalkan taitojesi ja kokemuksesi mukaan sekä ateriaedun. Tulet varmasti viihtymään meillä!

Mikäli tehtäväkuvaus osui sinuun, täytä hakemus mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Annan kartanon henkilökuntaan.

Hakuaika 10.03.202302.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa suorittaa ennen työsuhteen alkua. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Myös lyhyempi työsuhde mahdollinen jos työntekijä näin haluaa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 09.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ULKOALUEIDENHOITAJAA/RUOHONLEIKKAAJAA elokuun loppuun asti!

Työnkuvasi pitää sisällään pääasiallisesti nurmikonleikkuuta Turun alueella sekä sen lisäksi mm. kaupunkialueella sijaitsevien pienten roskisten tyhjennyksiä ja niiden kuljettamista pakettiautolla jätteenkeräyspisteelle, siimaleikkurin käyttöä sekä lehtiken keräystä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika 37,5h/viikko. Odotamme ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen ja välillä mahdollisuutta myös iltavuoroon.

Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava tyyppi, joka haluaa työskennellä liikkuvassa ulkoilmatyössä! Sinulla tulee olla B-ajokortti ja asenne kunnossa, sillä pääsee jo pitkälle. Katsomme toki eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin elokuun loppuun ja mahdollisesti siitäkin pidempään, mikäli työntekijän tilaanne antaa myöden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375

Hakuaika 09.03.202331.03.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle kesälomasijaisuuteen!

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-7:30, mutta voit myös itse vaikuttaa työpäivien aloitusajankohtaan. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta ajoittain ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• luotettavan ja reilun työpaikan

Työ alkaa huhti-/toukokuussa ja on määräaikainen elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus myös jatkaa kesän jälkeen työtilanteesta riippuen. Haastattelut aloitetaan heti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.03.202331.03.2023

Hei sinä! Etsitkö uusia haasteita panostajana tai porarina, vai löytyykö sinulta valmius tehdä molempia?
Saattaa olla, että luet juuri kuvausta tulevasta työpaikastasi!

Asiakkaamme eteläsuomalainen kalliorakennusalan yritys etsii tiiminsä vahvistusta ja nyt töitä on tarjolla PORARILLE sekä PANOSTAJALLE lumien sulattua keväällä alkaville kalliorakennustyömaille.
Yritys tekee kalliorakennusta sen kaikilla osa-alueilla ympäri pääkaupunki seutua.

PANOSTAJA
Panostajana sinulta vaaditaan voimassaoleva panostajan pätevyyskirja. Työtä tehdään kalliorakennustyömailla ammattilaisten ympäröimänä. Mikäli sinulta löytyy RTV- pätevyys tai/ja ADR- kuljetusluvat ovat ehdottomasti eduksesi tässä työssä. Mahdollisuus toimia tarvittaessa myös porarina katsotaan erittäin suureksi eduksi tässä tehtävässä.

PORARI
Tehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia porauksia kalliorakentamisen työmailla PK- Seudulla. Toivommekin sinulta löytyvän jo hieman aiempaa kokemusta alalta sekä vastaavista tehtävistä, otamme kuitenkin haussa huomioon myös uran alkuvaiheella olevat tai alalle pyrkivät hakijat.
Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa.
Porarina voit olla kerryttänyt kokemustasi myös seuraavilla titteleillä: Käsikoneporari tai Commandoporari.

LISÄKSI
Molempien haettavien henkilöiden työnkuvaan kuuluu myös muiden kollegojen avustaminen kalliorakennustyömailla, esimerkiksi kanto apuna ja muissa kalliorakentamisen työtehtävissä. Työssä tarvitaan myös työturvallisuus- ja tieturvakortteja, joten voimassaolevien ammattikorttien omaaminen on plussaa. Eduksesi katsotaan myös C-ajokortti.

TYÖSSÄ MENESTYY
Henkilö, joka on aktiivinen, reipas ja arvostaa rautaista tiimihenkeä, sekä yhteen hiileen puhaltamista. Aikaisempi useamman vuoden kokemus haettavasta tehtävästä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O.
Jos koet että, edellä mainitut panostajan ja/tai porarin vaatimukset täyttyvät sinun kohdallasi ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa HAE TEHTÄVÄÄ heti!

YRITYS TARJOAA SINULLE
Pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevien projektien parissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Työkavereiksesi saat kaksitoista kovaa kalliorakentamisen ammattilaista, jotka mielellään myös opastavat ja auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
Asiakasyrityksen työntekijät kuvaavat työilmapiiriä "töihin on kiva tulla ja kaikki auttavat toisiaan, kaikki tekee hommia sen eteen, että koko tiimi onnistuu aikataulussa." Palkkaus määräytyy kokemuksen ja ammattitaidon mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla otsikoinnilla "panostaja" tai "porari". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta ma-pe 9-16 numerosta 050 411 0651.

Hakuaika 01.03.202301.04.2023

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua