Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.06.202017.06.2020

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja kokonaisvaltaisesti sähköasennustyöt, -urakoinnit ja sähkösuunnittelutyöt. Yrityksellä on lisäksi vahva osaaminen vikakorjauksissa. Työkohteet ovat uudis-, remontti- että saneerauskohteita. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja kokenutta sähköasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin työkohteisiin. Työssä on mahdollista aloittaa heti. Hyvälle työntekijälle on pyrkimys tarjota pitkäaikaisia töitä alun vuokratyösuhteen jälkeen suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävät koostuvat monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa asuinkiinteistöjen ja liiketilojen saneeraus- ja remonttikohteita sekä vikakorjausten hoitamista.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta asentajaa, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään pääasiassa itsenäisesti ja yksin. Arvostamme lisäksi kokemusta erilaisista vikakorjaus- ja huoltokohteista. Toivomme hakijalta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202010.06.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Toimintamme jatkuvan kasvun myötä etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ (5 kpl) pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon osaksi noin 50 henkistä tiimiämme!

Tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden (esim. materiaalin syöttö, koneenkäyttö/-hoito, käsinpakkaus) lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 7-15 ja 15-23 vuoroviikoin.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 02.06.202007.06.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon! Tehtävä on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi. Tarve on siis vakituinen, joten tarjolla on pitkäaikainen työpaikka!

Tehtävässä osallistut erilaisiin tuotannon vaiheisiin aina materiaalin syötöstä, koneenkäyttöön, tuotteiden pakkaukseen ja varastointiin. Työskentely tapahtuu ma-pe kahdessa vuorossa. Odotamme hakijalta erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, koska työskentely tapahtuu pääsääntöisesti pienissä tiimeissä. Tärkeintä meille on iloinen ja reipas asenne, motivaatio monipuolisiin työtehtäviin sekä halukkuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työpaikan, rennon ja mukavan työilmapiirin sekä alaan verrattaen motivoivan palkkauksen!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan heti, joten mitä nopeammin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdolliuus on tämä paikka saada. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.06.202002.07.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät arviolta syksyyn 2020.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 02.06.202016.06.2020

Asiakkaamme etsii kauttamme nopealla aikataululla yhtä tai kahta ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa kesän ajaksi osa-aikaiseen työsuhteeseen Kalevan kaupunginosaan Tampereelle. Työtä tehdään kolmesta viiteen päivään viikossa, keskimäärin 25 tuntia / viikkoa.levat 15 h/viikko 33,5 / viikkoa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja se on aikavälillä 29.6.-7.8. ja 10.-28.8.2020.

Työtehtävät koostuvat arkisin päiväsaikaan tehtävistä kerrostalojen porras- ja saunatilojen siivouksista Kalevan kaupunginosan alueella.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja reippaasti. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme tekijältä myös hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten omaa autoa työssä ei tarvita. Tehtävä sopii hyvin myös esim. opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 02.06.202030.06.2020

Toimeksiantajamme on pitkään kuljetus- ja nostopalvelualalla toiminut Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme motivoitunutta ja oma-aloitteista nosturi-/kuorma-autonkuljettajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät ensi alkuun syksylle 2020.

Toimeksiantajallamme nosturiauton kuljettajan työnkuvaan kuuluu muun muassa rakennustavaran kuljetusajoa, nosturi ja vaihtolava-auton kuljetusta sekä nosturin käsittelyä. Yrityksen asemapaikka sijaitsee Etelä-Pirkanmaalla ja kuljetukset tapahtuvat tästä noin 200-300 kilometrin säteellä.

Toivomme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista kuljetustehtävistä
• voimassaolevat kuljettajan ammattipätevyydet sekä CE-ajokortit
• hyvää fyysistä kuntoa
• oma-aloitteisuutta
• reipasta työotetta

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 02.06.202005.06.2020

Etsimme neljää rakennustyöntekijää uudis- ja saneeraustyömaalle Pirkkalaan. Kyseessä on kaupparakennukseen liittyvä työkohde. Tämän jälkeen myös muita vastaavan tyyppisiä kohteita on tiedossa Pirkanmaan alueella. Työt alkavat kesäkuun puolivälissä ja kestävät kokonaisuudessaan vuoden lopulle.

Käytännössä työt alkavat perustus- ja levytystöillä. Muissa kohteissa saattaa olla tiedossa myös muita yleisiä uudis- sekä saneeraustyövaiheita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan työkokemusta ja mahdollista koulutusta siinä määrin, että tekijä pystyy toimimaan itsenäisesti yleisten perustason rakennustyövaiheiden parissa. Kohteissa työskennellään kauppojen asiakkaiden läsnä ollessa, joten hyvät käytöstavat ja asiakaspalveluhenkisyys ovat myös tärkeässä roolissa.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.06.202016.06.2020

Toimeksiantajamme on maanrakennus- ja maansiirtotöitä tarjoava Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme noin kuukauden kestävään työsuhteeseen dumpperinkuljettajaa maamassan siirtoon. Työt alkavat kesäkuussa 2020 sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta:
• Kokemusta dumpperin kuljettamisesta
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Työturvallisuuskorttia

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 02.06.202014.06.2020

Turun Konekeskus Oy on työkoneiden ja traktoreiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maataloudessa ja kiinteistönhoidossa käytettävät koneet, varaosat, pienkoneet ja uusiutuvan energian laitteet. Turussa toimimme myös Isojoen Konehallin (IKH) jälleenmyyjänä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 50 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 50 henkilöä. Lisätietoja www.turunkonekeskus.fi ja verkkokauppa.turunkonekeskus.fi
---

Haemme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA vahvistamaan tiimiämme Turkuun!

Toimistoassistenttina olet vastuussa sekä myynti- että ostolaskujen käsittelystä ja niiden tiliöinneistä. Tehtäviisi kuuluu myös mm. konerekisteröintien kirjaamista järjestelmään sekä muita yleisiä hallinnollisia tehtäviä ja avustavia toimistotöitä. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy myös valittavan henkilön aikaisemman kokemuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen syyskuun loppuun asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavalaisista tehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Voit olla innokas urasi alkuvaiheessa oleva tekijä tai jo aikaisemmin kokemusta taloushallinnosta ja monipuolisista toimistotöistä kerryttänyt henkilö. Toivomme sinulta ennen kaikkea kuitenkin loistavia yhteistyötaitoja, positiivista ja joustavaa asennetta sekä kykyä työskennellä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ajantasaisia IT-valmiuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakuaikaa on 14.6.20 asti mutta paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.06.202021.06.2020

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 02.06.202021.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 01.06.202017.06.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 80 ammattilaisen joukkoa.

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 17.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.06.202017.06.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 80 ammattilaisen joukkoa.

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 17.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.06.202017.06.2020

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi työharjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 01.06.202015.06.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää Helsinkiin ja Espooseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla koko kesän loppuun asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Toivomme kuitenkin hieman aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 29.05.202005.06.2020

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Naantalin alueelle!

Työnkuva koostuu rappusiivouksista. Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-15.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan! Edellytämme hakijalta ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 29.05.202011.06.2020

Art House Oy on yleiskustantamo, joka julkaisee vuosittain yhteensä noin 60 kirjaa. Kirjoista osa on tarkoitettu yritysten, yhdistysten, julkisyhteisöjen ja oppilaitosten tarpeisiin. Kustantamo toimii kolmen eri nimen alla: Art House, Kustannus Jalava ja Tietosanoma. Kustannustoiminnan lisäksi yritys järjestää koulutuspäiviä ajankohtaisista työelämän juridiikkaan ja hallintoon liittyvistä aiheista. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://arthouse.fi/sivu/kustantamo/

Etsimme nyt myyntiedustajaa vastaamaan koulutuspäivien sekä kirjojen myynnistä yritysasiakkaillemme. Työsuhde on vakituinen.

Myyntiedustajan työssä puhelin ja sähköposti ovat tärkeimmät työvälineesi. Työ on pääasiassa puhelimen välityksellä tehtävää myyntityötä nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-16 välillä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä aktiivista ja tavoitteellista työskentelytapaa.
Tarjoamme laadukkaat tuotteet ja palvelut myytäväksesi sekä kannustavan provisiopalkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Esa Riikoselle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi otsikolla "Myyntiedustaja, Art House Oy". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.05.202012.06.2020

Haemme kotimaiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen rakennuspeltiseppää.

Työtehtävät sisältävät listoitus- ja kattopeltitöitä, kuten mm. peltilistojen kanttausta kanttikoneilla, peltilistojen asennusta, räystäiden pellitystä sekä muita peltisepäntöitä. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työhön ja osaa soveltaa osaamistaan suunnitelmien pohjalta. Toivomme ehdokkaalta useamman vuoden verran soveltuvaa työkokemusta.

Työtä tehdään arkisin 07:00-15:30, mutta voi vapaaehtoisesti tehdä myös pidempiä työpäiviä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 12.06.2020 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 29.05.202011.06.2020

Aluepurkaus Oy on purkutöiden erikoisosaaja, joka on edelläkävijä purkutyön aiheuttamissa melu- ja päästöhaittojen minimoinnissa. Yritys on toiminut vuodesta 1989 saakka haasteellisten purkutöiden sekä useiden muiden erilaisten purkutyöprojektien parissa. Aluepurkaus palvelee asiakkaitaan Pori–Tampere-Kouvola-akselilla ja sen eteläpuolella.

Aluepurkaus Oy etsii nyt kauttamme reipasta ja oma-aloitteista purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Työsuhde alkaa kauttamme 6kk määräaikaisuudella.

Työtehtävänäsi ovat mm. tavaroiden kantaminen, piikkaus, purkutyöt lekalla/käsin, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Katsomme eduksesi aikaisemman purkutyökokemuksen purkurobotin ja kaivinkoneen avustamana. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia itseohjautuvasti ja myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Hakijoilta edellytämme myös:
• b-ajokorttia ja mielellään omaa autoa
• voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• kykyä työskennellä korkeilla paikoilla valjaissa (yli 20m)

Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/rakennusalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi 11.06.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka on mahdollista täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita JULKISIVUMAALAREITA kesätyöhön Turun seudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat julkisivujen maalaaminen Turun seudulla. Tehtävään sisältyy tarvittavien pohjatöiden tekeminen sekä kohteiden pintamaalaus. Työkohteet ovat pääasiassa julkistiloja ja omakotitaloja.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi kyseessä on ulkotyö, jossa hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Töitä tehdään arkisin päiväsaikaan juhannukselta elokuun loppuun.

Mikäli etsit kesäksi ja alkusyksyksi ulkotyötä mukavassa työporukassa, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Espoossa hyvin kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle työmaalle. Työmaa kestää arviolta marraskuun loppuun asti.

Työkohteissa tehdään mm. pintatyöt, kaapelin kaivuutyöt ja putkien asennukset. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa (tela-alustainen kaivinkone 2.5t), kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kuljetuskokemusta erilaisista kuormaajista.

Työtä tehdään arkisin 7-15:30.

Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hieman aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.05.202014.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 28.05.202007.06.2020

Oletko tarkka ja tunnollinen työntekijä, joka on kiinnostunut monipuolisista ja mielenkiintoisista tehtävistä mm. laiva- ja junateollisuuden parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme ALUMIINIHITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paraisille!

Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti erilaisten alumiinisten sisustuselementtien hitsausta (TIG) ja työtilanteesta riippuen myös kokoonpano- ja asennustehtäviä sekä muita tuotannollisia tehtäviä aikaisemmasta työkokemuksesta riippuen. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, joten tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään. Työ vaatii tarkkaa kädenjälkeä, joten tehtävä edellyttää työntekijältä tarkkaa työskentelyotetta. Työskentely tapahtuu arkisin Paraisilla klo 7:00-15:00. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta myös julkisella liikentellä pääsee kätevästi perille.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta alumiinihitsauksesta ja / tai erilaisista asennus- ja kokoonpanotehtävistä metallialalla. Materiaaleina työssä käsitellään pääsääntöisesti alumiinia. Hakijalta edellytetään hitsaustaitoa, mutta luokat voidaan suorittaa myöhemmässä vaiheessa. Hyvällä asenteella sekä motivaatiolla pääsee pitkälle!

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tarve on pitkäaikainen. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, elämäntilanteestasi sekä aikaisemmasta kokemuksestasi! Hakuaikaa 11.5.2020 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä pääkaupunkiseudun vaihtuville työmaille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen pitkälle kesän yli, mutta yrityksessä on mahdollisuus jatkaa töitä myös määräaikaisuuden päätyttyä. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Tehtävät koostuvat ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista maan alle. Työn suorittamisen kannalta työturvallisuuskortti on välttämätön ja työmaiden sijainnin vuoksi oma auto on hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kuvienluku ja lasereiden käyttötaidon sekä suomen kielen taidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Kyseessä on suorarekrytointi, joten toimit heti ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaamme työntekijänä.

Työtehtävänäsi ovat työnjohtamiseen liittyvät monipuoliset johtotehtävät sekä saneerauskohteiden vaihtelevat työt kuten mm. piikkausta ja purkutyötä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia itseohjautuvasti ja myös osana tiimiä. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Hakijoilta edellytämme lisäksi:
• b-ajokorttia (c-ajokortti katsotaan eduksi)
• soveltuvaa koulutusta
• voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• kykyä työskennellä korkeilla paikoilla valjaissa (yli 20m)

Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/rakennusalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja positio on mahdollista täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Puuha Group Oy on suomalainen yritys jolla on 30 vuoden historia. Yrityksen sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Puuha valmistaa ja tuo maahan fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Lue lisää osoitteesta: https://www.puuha.com/

Puuha Group laajentaa toimintaansa Uudellemaalle ja etsii nyt kauttamme viherrakentajaa / asentajaa ulkoiluvälineiden ja pihakalusteiden asennustöihin. Työtehtävät sisältävät myös jonkin verran viherrakennustöitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät vähintään elokuun loppuun saakka.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Haluatko mukaan rakentamaan yrityksen kasvua? Hae paikkaa oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi ja työkokemuksestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 28.05.202005.06.2020

Asiakasyrityksemme Tampereen Painepuhdistus Oy on julkisivujen pesuihin ja maalaukseen erikoistunut perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40-vuoden ajan. Yrityksen toimintaa kuvastaa laadukas työnjälki, vastuullisuus ja luotettavuus.

Etsimme nyt Painepuhdistukselle työkohteiden määrän kasvaessa julkisivumaalaria.
Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Tehtäviin sisältyy tarvittavat pohjatyöt ja pintamaalaus. Työt koostuvat etupäässä huoltomaalauksesta. Rakennustyypit ovat pääasiassa luhti- ja rivitaloja.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät arviolta elo-syyskuun loppuun. Sopimuksen jatko on mahdollinen.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.05.202011.06.2020

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää / palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteellemme. Tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueilla. Etsimämme henkilö on alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti. Lisäksi hän hallitsee palkanlaskennan osalta työlainsäädännön ja eri työehtosopimukset sekä tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet.

Toivomme, että tilitoimistomaailma on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Siksi etsimällämme henkilöllä tulisi olla rautainen organisointikyky sekä taito hallita omaa ajankäyttöä myös paineen alla. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Arvostamme kuitenkin erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 11.6.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 28.05.202008.06.2020

Asiakasyrityksemme Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Fortilelle rakennustyöntekijää projektiin vastaamaan kerrostaloasuntojen pesuhuoneiden lattiakaatojen ja tasoitusten tekemisestä laatoituksen pohjaksi. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia. Työkohteet ovat uudiskerrostaloja sijaintinaan Tampereen Myllypuro ja Tammela. Työ alkaa 8.6 ja kestää arviolta kuukauden. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.05.202008.06.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fortile Oy:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Katso infoa yrityksestä fortile.fi.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä, joten tehtävässä on mahdollisuus päästä hyvään palkkatasoon. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä Fortilella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Haemme toimeksiantajallemme Pirkkalaan ammattitaitoista CNC-koneistajaa. Yritys toteuttaa sekä aarporaus-, sorvaus- että työstökeskustyöt asiakkailleen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun lopulla alkuun määräaikaisella työsopimuksella, mutta pitkäaikainen jatko on mahdollinen.

Työssäsi käytät pystykaraista työstökeskusta Fanuc-ohjauksella. Tuotteet ovat pääasiassa moottoreiden sekä koneiden osia ja sarjat vaihtelevat yksittäiskappaleista suurempiin toimituksiin.

Odotamme hakijalta:
• Vahvaa työstökeskusosaamista
• Kokemusta Fanuc-ohjelmoinnista
• Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta

Työ on arkisin tehtävää vuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 27.05.202014.06.2020

Asiakasyrityksemme on arvostettu ohjelmistoyritys Turussa.

Palkkaamme nyt hyviä back-end ja front-end ohjelmistokehittäjiä vakituiseen työsuhteeseen osaksi tiimiämme.

Työ on pääasiassa web-ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua monipuolisissa asiakasprojekteissa merkittäville yritysasiakkaillemme. Olet mukana mm. rakentamassa asiakkaidemme asiointijärjestelmiä ja verkkokauppoja sekä kehittämässä niihin liittyviä prosesseja. Toimenkuvasi on mahdollista skaalata osaamisen ja kykyjen mukaan. Vaikka työ on itsenäistä, sinulla on aina tiimin tuki taustalla.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista joltakin web-ohjelmoinnin osa-alueelta. Mikäli kehtaat käyttää ammattinimikkeitä back-end, front-end tai jopa full-stack developer, sinulla on hyvä mahdollisuus tulla valituksi ja päästä työskentelemään huipputiimiin hienojen asiakkuuksien pariin. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme:
• Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
• Tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralle 14.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt sähkö-/automaatioasentajaa teollisuusympäristössä suoritettaviin työtehtäviin. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Teollisuusympäristössä työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti moottorikytkennöistä kaapelointiin ja taajuusmuuttajien kytkentöihin asti. Odotamme hakijoiltamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Töitä tehdään työparin kanssa yhdessä.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• kokemusta sähköasentajan töistä (teollisuusympäristö mielellään)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00-15:30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus".

Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi saneeraus- sekä uudistyömaakohteita ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä. Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen erilaisiin saneeraustyömaakohteisiin. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Työnkuvaan sisältyy monipuolisesti erilaisia timpurin työtehtäviä riippuen kohteista esim. piikkausta, mittaamista ja laudoitusta. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudun alueella. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan ja töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:

• hyvää suomen kielen taitoa
• soveltuva rakennusalan tutkinto
• soveltuvaa työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, tulityökortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• kuvienlukutaidon ja kokemusta itsenäisestä työskentelystä

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja työhön tarttuvaa porukkaa. Työnjohdossa on alalla vahvan ammattitaidon omaavat henkilöt, jotka auttavat perehdyttämisessä ja työvaiheiden sisäistämisessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Nina Sarkki. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kahta avustavaa rakennustyöntekijää Uudellamaalla sijaitseville rakennustyömailleen. Töitä tehdään 37,5h/vko arkisin klo 7-15:30. Työt alkavat määräaikaisella henkilöstövuokrauksella, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:

• aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan
• voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Nina Sarkki 050 411 0390, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Medanta Oy on suomalainen design- ja terveysteknologiayritys, joka on perustettu vuonna 2008. Medanta suunnittelee ja valmistaa antimikrobisia työvaatteita mm. terveydenhuoltoon ja HoReCa-alalle. Medantalla on oma mallistosuunnittelu ja materiaalikehitys. Medantalla on monipuolinen asiakaskunta, Suomessa toimivat suurimmat terveydenhuoltoalan yritykset ovat Medantan asiakkaita mm. Mehiläinen ja Oral Hammaslääkärit. Lisää meistä osoitteessa www.medanta.fi

Medanta Oy etsii nyt kauttamme positiivista ja toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää vahvistamaan energistä tiimiään.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä varastotilanteen seuranta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät. Työtehtävässä olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse sekä toimit yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen varastotöistä. Aikaisempi kokemus varastotöistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan tärkeintä on, että sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan ja työskentelyotteesi on ripeä ja järjestelmällinen. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi. Lisäksi hallitset tietotekniset perustaidot ja sinulla on sujuva suomen kielen taito, englannin kielen katsomme eduksesi. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset työskentelemään kannustavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa töitä tehdään rennossa ilmapiirissä. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin ja vastuullisempiin tehtäviin yhtiön sisällä.

Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työt alkavat 3.8.2020 ja töitä tehdään arkisin osa-aikaisesti 24-40h/vko pääosin ma,ke ja pe sekä tarvittaessa myös muina arkipäivinä. Sinulla voi olla myöhemmin tulevaisuudessa mahdollisuus työskennellä yrityksessä myös kokoaikaisesti.

Oletko sinä etsimämme vahvistus Medanta-tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän ammattitaitoista trukinkuljettajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsopimuksella henkilöstövuokrauksen kautta, mutta työhön sopivalle tekijälle tilanteen mukaan voidaan tarjota vakituista työsuhdetta määräaikaisuuden päätyttyä.

Työssäsi ajat pääosin vastapainotrukilla tavaraa hyllyyn ja hyllystä lähetysalueelle. Tämän lisäksi hoidat myös varaston yleisiä työtehtäviä rahtikirjan kuittauksista tuotteiden syöttöön pakkauskoneelle.

Tehtävässä edellytämme:
• aikaisempaa kokemusta trukkikuskin työtehtävistä (vastapainotrukki)
• suomen kielen osaamista
• b-ajokorttia

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa otamme huomioon aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä.
Töitä tehdään arkisin 8-16.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemus pian oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9.00-15.00 välillä seniorikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Skanditalot Oy on Turun talousalueella toimiva paikallinen rakennusyritys, joka urakoi pientaloja ja As Oy -kohteita Turussa sekä lähikunnissa. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita, energiatehokkaita ja arkkitehtuuriltaan ajattomia koteja. Skanditaloissa yhdistyvät työhistorian tuoma taito, intohimo rakentamiseen ja tarkkuus tekemisessä. Skandinaavisuutta henkivät materiaalivalinnat tekevät taloista moderneja. Uskomme siihen, että laadukas talo erottuu ja kiinnostaa–ja yhdessä asukkaiden kanssa siitä muodostuu koti. Katso lisää www.skanditalot.fi.

Toimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt rakennesuunnittelijaa vahvistamaan suunnittelutiimiämme. Tehtävänkuvassa olet mukana vastaamassa kokonaisvaltaisten pienurakointiprojektien rakennesuunnittelusta, mutta siihen on myös mahdollista sisällyttää muita monipuolisia työmaainsinöörin töitä (mm. hankintoja sekä määrä- ja kustannuslaskentaa).

Etsimämme työkaveri on monipuolinen rakennusalan ammattilainen, tai tuleva ammattilainen, jolla on jo vähintään hyvä perusymmärrys alasta, asuntorakentamisesta ja sen eri vaiheista. Hän on itsenäinen tiimipelaaja, joka hoitaa tunnollisesti oman osuutensa hyvällä asenteella ajantasaisia työvälineitä ja järjestelmiämme hyödyntäen.

Odotamme hakijoilta:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan insinööri)
-noin 2-3 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta tai avustavista suunnittelutehtävistä
-suunnitteluohjelmien (AutoCAD) hallintaa (Tekla Structures eduksi)

Millaista meillä on työskennellä?

Haluamme olla valtavirrasta poikkeava rakennusliike, joka pyrkii kehittämään talonrakennusta uusilla innovaatioilla sekä ratkaisuilla. Yhtiössämme työntekijät osallistuvat kehittämään yritystä ja pyrkivät löytämään ratkaisuja yhdessä työnjohdon kanssa tuleviin haasteisiin. Pyrimme tuomaan rakennusalalle vahvaa digitaalista kehitystä, sekä perinteisestä poikkeavaa tapaa ajatella ja kehittää rakentamista. Yrityksessämme esimiehet ja työntekijät luovat yhdessä kiinteän porukan, jossa projektit hoidetaan yhdessä. Työntekijät ovat yhtiömme tärkein kivijalka ja luomme heille kehittyvän ja innostavan ympäristön omien taitojen sekä yhtiön kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asuntorakentamisen ytimessä menestyvän ja kasvavan yrityksen mukana. Meillä pääset näkemään aitiopaikalta koko rakennusprosessin rakennusluvan hakemisesta kohteen luovutukseen saakka. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme myös poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukanderille 10.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 26.05.202011.06.2020

Asiakkaamme etsii nyt VARASTO-/TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tehtävässä vastaat tavaran vastaanotosta ja lähettämisestä, asiakastilausten käsittelemisestä sekä muista varaston hallinnointiin liittyvistä tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua, laskuttamista, kotisivujen päivittämistä sekä markkinointia. Lisäksi vastaat muista toimiston päivittäisistä juoksevista tehtävistä. Tulevaisuudessa vastuullasi on mahdollisesti myös verkkokaupan hallinnointi.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan perehdytys. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 26.05.202005.06.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla kahta sushin valmistajaa K-Citymarket Pirkkalan sushipisteelle. Tehtävä on pitkäaikainen.

Työ vaatii jonkinlaista ravintola-alan taustaa ja ymmärrystä. Hektisen luonteensa vuoksi kyky työskennellä ripeästi paineenkin alaisena on tärkeää. Kokemus sushin valmistamisesta katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi.

Työtä tehdään 30h/vk. Työajat sijoittuvat klo 6-23 välille ja kestävät pääsääntöisesti 7,5h. Työssä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 26.05.202009.06.2020

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme on suomalainen talotekniikka-alan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän vakaan kasvun myötä he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita (mm. toimitilat, linjasaneeraukset).

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi työkokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta ja laadukasta työn jälkeä. Sinulta löytyy voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuus- ja tulityökortti), sekä oma auto, jolla kulkea työmaille.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena mukavassa tiimissä, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 26.05.202009.06.2020

Kataikko Oy on lämpöpumppualan asiantuntija Suomessa. Toimimme maahantuojana ympäri Suomen ja jälleenmyyjänä valikoiduilla paikkakunnilla tarjoten asiakkailleen asennuspalvelua edustetuille merkeille. Edustetut tuotemerkit on tarkkaan valittu ja joiden laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Edustukseen kuuluu Mitsubishi Electriciltä ja Panasonic ilmalämpöpumput. Ilmavesilämpöpumput tulee Mitsubishi Electriciltä sekä LG:ltä. Poistoilmalämpöpumput ja uima-allaspumput toimittaa Nord Aslak.

Etsimme Kataikko Oy:lle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kylmälaiteasentajaa pääkaupunkiseudulle. Hakemamme henkilö on jo aikaisempaa työkokemusta omaava ammattilainen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Pääsääntöisesti työtehtävät koostuvat lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennuksista asuinrakennuksiin kuluttaja-asiakkaille, sekä jonkin verran myös toimitiloihin. Satunnaisia kohteita on välillä lisäksi rakennustyömailla.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 8-16 välisenä aikana Espoossa sekä lähikunnissa. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona.

Toivomme hakijoilta:
• kylmä/lämpölaite koulutusta sekä kylmäaineluvat (kylmäaineluvat alle 3kg:n)
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• hyvää asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalvelualttiutta
• itseohjautuvaa otetta työhön
• suomen kielen osaamista
• B-ajokorttia

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat sähköturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä EA1-kortin
• kylmäaineluvat yli 3kg:n
• kokemuksen sähköasentajan töistä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Haluamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen, joten työhön tarjotaan hyvä perehdytys ja pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV. Kerro hakemuksessa kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki yhteydenotot Anttony Lindon kautta.

Hakuaika 26.05.202008.06.2020

Receptum on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 80 ammattilaisen joukkoa.

Haemme nyt IT-infran asiantuntijaa Helsingin toimistollemme Pitäjänmäkeen.

Tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti Receptumin IT-ympäristön ja -järjestelmien hallinnasta, ylläpidosta sekä kehittämisestä.

Edellytämme vahvaa ammatillista osaamista yllä mainituista tehtävistä. Sinulla tulisi olla kokemusta mm. Windows- ja Linux-palvelimista, virtuaaliympäristöistä (HyperV) sekä Office 365 -hallinnasta (administrointi). Lisäksi PowerShell-osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun sinulla on motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja osaat hakea tietoa sekä opiskella asioita myös itsenäisesti. Avoin, joustava ja positiivinen asenne auttaa välillä hektisessäkin työssämme. Emme ota asioita liian vakavasti, joten huumorintaju on työyhteisössämme tärkeää eikä ripaus itseironiaakaan ole lainkaan pahitteeksi.

Tarjoamme:
• Vakituisen työn pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
• Mukavan työyhteisön, motivoituneet kollegat sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 08.06.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-infran asiantuntija". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 26.05.202009.06.2020

Toimeksiantajamme on elementtisaumauksen ammattilainen Pirkanmaalta. Yritys palvelee taloyhtiöitä, saneerausalan yrityksiä sekä rakennusliikkeitä ja yritykseen etsitään nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää monipuolisiin saumaustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa elementtisaumaukset, uudelleensaumaukset sekä saumauskorjaukset. Työkohteet ovat kerrostaloja Pirkanmaan alueella.

Odotamme hakijalta:
• Kokemusta elementtisaumauksesta
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Työturvallisuuskorttia

Eduksi luemme:
• Kuorma-autokortin
• Nostolava-auton käyttökokemuksen

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 26.05.202010.06.2020

Haemme nyt aloittelevaa LVI-eristäjää / eristyspeltiseppää Turkuun. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

LVI-eristäjänä / eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun työmaille kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista infra puolen laudoitus, betoni- ja purkutöistä. Työmaat vaihtelevat lyhytkestoisemmista projekteista useamman vuoden kestäviin kohteisiin. Töitä tehdään normaalisti arkisin neljä päivää viikossa ja perjantai vapaata (40h/viikko).

Työtehtävässä edellytetään:
• soveltuvaa rakennusalan koulutusta
• hiukan soveltuvaa työkokemusta
• itsenäistä työskentelyotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja tieturvakorttia

Arvostamme:
• tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
• positiivista asennetta
• kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
• voimassa olevaa tulityökorttia ja ratatyökorttia

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, vakaassa suomalaisessa yrityksessä, hyvän työporukan ja tarvittavat työvälineet. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 25.05.202010.06.2020

Tasarakennus Oy on ammattitaitoinen ja pitkät perinteet omaava maarakennusalan yritys, joka hoitaa vaativatkin työt nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme niin suuria rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita. Olemme erikoistuneet mm. vaikeisiin viemäröintikohteisiin katualueilla, kiinteistöjen ulkopuolisiin putkistosaneerauksiin sekä aluerakennusurakoihin. Meillä on myös valtuudet sekä pitkään kokemukseen perustuva tieto ja taito toimia urakoitsijana kaupunkien ja kuntien katu- ja viheralueilla. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.tasarakennus.fi.

Tasarakennus Oy etsii nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työkohteet sijaitsevat Turun seudulla ja lähikunnissa.

Haemme porukkaamme kaivinkoneenkuljettajaa monipuolisiin työtehtäviin. Otamme haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä maanrakennusalan ammattilaisiksi. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja sopeutumiskykyä työmaakohtaisiin työnkuviin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Toimeksiantajamme on erikoisalarakentamisen ammattilainen Pirkanmaalta. Yritys on keskittynyt palvelemaan teollisuutta sekä kunnallisia laitoksia ja yritykseen etsitään nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää teollisuuspiippujen korjauksiin. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu savupiippujen korjaustyöt, kuten muuraus, saumojen korjaus, tiilien vaihto ja purkutyöt. Teollisuuspiiput ovat korkeita rakennelmia, joissa työskennellään asianmukaisin turvavarustein. Työkohteet sijaitsevat ensisijaisesti Pirkanmaalla, mutta toivomme työntekijältä myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Odotamme hakijalta:
• Kokemusta vastaavankaltaisista työvaiheista, kokemus teollisuuspiipuista ei välttämätöntä
• Muuraus- tai hitsausosaamista
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Rohkeutta työskennellä korkealla
• Työturvallisuus- ja tulityökorttia

Tehtävä tarjoaa:
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Vaihtuvat työympäristöt
• Mielenkiintoiset työtehtävät
• Mahdollisuuden kehittyä kysytyksi erityisalan osaajaksi

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202010.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme KIRVESMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Kohde on Turussa sijaitseva tuotantolaitos, johon rakennetaan uusia osastoja. Työ sisältää myös jonkin verran saneeraustöitä. Työsuhde on alkuun noin kahden kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heinäkuun aikana.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai rakennusalan kokemusta uudis- ja saneerauspuolelta. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Toivomme hakijoilta itsenäistä, toimeentarttuvaa ja huolellista työskentelyotetta. Voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään nuhteetonta taustaa sekä suostumusta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Roosa Huoviseen, p. 050 411 0740 arkisin klo 9–16.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle ohutlevytyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustojen ja säiliöiden valmistus-, korjaus- ja varustelutöistä. Materiaalit ovat pääosin alumiinia ja ruostumatonta terästä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm:n välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Tekijällä on hyvä TIG- / MIG -hitsaustaito sekä osaamista tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) käytöstä.

Arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen ja mahdollisuutta sitoutua pitäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Asiakasyrityksemme etsii oma-aloitteista ja osaavaa julkisivu-/korkeapainepesijää Tampereelle. Työ on aluksi osa-aikaista työtä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde vuokratyösuhde ja osaavalle tekijälle työtä on tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Työssä tehdään päivittäin asiakkaan pakettiautolla liikkuen tarkastus-/puhdistuskierros Tampereen kaupungin alueelle. Työ on itsenästä ja yksin tehtävää työtä, joka vaatii oma-aloitteisen itsenäiseen työhön kykenevän työntekijän. Kierroksella havaitut suttaukset töherrykset ja muut liat kiinteistöjen julkisivuista, aidoista, puiston penkeistä ym. pestään saman tien, ilman erillistä tilausta, korkeapainepesurilla pois. Tarvittaessa puhdistustyötä tehdään myös muissa erikseen sovituissa kohteissa.

Työ on kiiinteistöhuoltoalan työtä ja edellytämme tekijältä kiinteistöhuoltoalan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavasta korkeapainepesurilla tehtävästä työstä. Aikaisempi korkeapainepesurin käyttö ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen valittavalle tekijälle suureksi eduksi.Lisäksi työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Tehtävä ei sovellu henkilöille, joilla on allergioita ja kemikaleista johtuvaa herkkyyttä. Arvostamme tekijässä vastuuntuntoa ja luotettavuutta. Toivomme hakijalta reipasta ja huolelista työotetta sekä ystävällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Uusi tekijä perehdytetään reittiin, koneiden ja puhdistusaineiden käyttöön. Lisäksi tehtävässä tarvitaan ajokorttia sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja (tehtävässä pääsee aloittamaan ilman tieturvakorttia). Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä, jonne kuljetaan omalla autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja sitä saa tehdä erikseen sovitun liukuman puitteissa omaan tahtiinsa. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja siitä maksetaan päivittäin puolipäiväraha.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/11602 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka- sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat myös alustoihin ja rakenteisiin liitettävien kiinnikkeiden / telineiden asennukset. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka arvostaa monipuolista työn kuvaa ja jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokkuutta oppia uutta. Hitsauskokemus (RST, alumiini - MIG, TIG) katsotaan hakijan eduksi. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 25.05.202010.06.2020

Pitkään alalla toiminut lasinpuhaltamo etsii nyt kauttamme LASINPUHALTAJAA työsuhteeseen sekä yrityksen mahdolliseksi jatkajaksi nykyisen omistajan eläköityessä.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, kädentaitoja/sorminäppäryyttä sekä halua kehittyä lasinpuhalluksen ammattilaiseksi. Soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tarvittaessa lasinpuhallustaito opetetaan. Tärkeintä on kuitenkin innostunut sekä laatutietoinen ja tarkka asenne omaa kädenjälkeään kohtaan. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.

Hakuaika 25.05.202014.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 9-16.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 25.05.202007.06.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme luotettavaa ja oma-aloitteista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu kaupanjakelua ja myös muita erilaisia kuljettajan työtehtäviä. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta myös ilta- ja yövuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme hakijalta CE-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyys- ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen ja ADR-kortin. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan etähaastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle, p. 050 411 0273. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 22.05.202007.06.2020

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on yli 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt toimeen tarttuvaa tuotantopäällikköä vahvistamaan tiimiämme Hyvinkäälle ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Tuotantopäällikkönä vastaat hinnannäyttötuotteiden, suurkuvatulosteiden ja miljöörakentamistuotteiden tuotannon suunnittelusta ja tuotannon tiimin työnjohdosta. Toimit esimiehenä 15 tuotantotyöntekijälle ja vastaat heidän työnsä organisoimisesta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon esimiestyöstä ja kokemus vastaavalla alalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa esim. vastavalmistunut tuotantotalouden DI/insinööri, jolla on halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi, eivätkä langat putoa käsistäsi hektisessäkään työtahdissa. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät tuotannon kokonaisuutta ja osaat organisoida tuotannon toimintoja. Sinulla on halu kehittyä työssäsi ja kehittää toimintaa myös tulevaisuudessa. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustason IT-taitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 6-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Fenix Sign Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Työssäsi onnistumisen tukena ovat nuorekas ja ammattitaitoinen tiimi sekä moderni ja laadukas laitekanta. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, laajan vakuutusturvan ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Jokelalle 7.6.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotantopäällikkö, Fenix Sign Oy". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 22.05.202005.06.2020

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa metallityöntekijää/peltiseppää Kotkassa toimivalle asiakkaallemme. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinun on mahdollista saada vakituinen työsopimus.

Työtehtävät sisältävät laajasti erilaisia työtehtäviä kuten hitsausta, kanttausta, poraamista, sekä muita yleisiä metalli/peltisepäntöitä. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan suunnitelmien pohjalta ja on innokas oppimaan uutta. Toivomme ehdokkaalta soveltuvaa koulutusta ja hieman työkokemusta.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin 6-22 ja noin kuukauden välein viikonloppuisin aamuvuoroja pääsääntöisesti tiimityönä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena osana mukavaa tiimiä, jossa huumori ei lopu kiireenkään keskellä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 05.06.2020 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Hakuaika 20.05.202003.06.2020

Järvenpääläinen puutavaraliike Leo Koskinen Oy:lla on vuosikymmenien kokemus puutavaran ja pakkausten myynnistä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meiltä kattavasti kaikki puutavaraliikkeen palvelut mm. laadukasta puutavaraa moneen tarpeeseen, ovet, karmit, listat, puupakkaukset, lavojen ja laatikoiden valmistus asiakkaan mittojen mukaan. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä luotettavasti ja yksilöllisesti.

Etsimme nyt Leo Koskinen Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi Keravalle. Työt alkavat kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti puutavaran kuljettaminen pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu puutavaran kerääminen ja pakkaaminen varastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• C-ajokorttia
• voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa (vastapaino trukki)
• työteliästä ja ahkeraa asennetta

Lisäksi arvostamme:
• kappaletavaranostimen käyttökokemus katsotaan eduksi
• hyvää fyysistä kuntoa
• joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 08.00-17.00 välillä
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Lahteen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennusaputöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Orimattilaan. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennusaputöitä sekä mahdollisesti avustusta putkipuolen töissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Muoviputkien hitsaustaito
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras-joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Mikkeliin. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Tehtäviin liittyy avustamista esim. kaivu- ja täyttötöissä, putkijärjestelmiin liittyviä aputöitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Putkitöihin liittyvä ammattiosaaminen
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 20.05.202003.06.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme kahta viherrakennustyöntekijää.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään elokuun loppuun.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 20.05.202003.06.2020

Haussa nyt kesätyöntekijöitä tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun!

Etsimme reippaita ja luotettavia työntekijöitä tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin asiakasyrityksellemme, joka mm. valmistaa erilaisia sisustuselementtejä laivateollisuuteen.

Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä, kuvienlukutaito sekä kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeentarttuva asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja jatkuvat heinä-/elokuulle asti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9-15.

Hakuaika 20.05.202003.06.2020

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haussa nyt kasvumme tueksi kokenut SYSTEM ADMIN vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen ja tuotepäällikön kanssa pitäen huolta palveluidemme saavutettavuudesta ja laadusta. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Lisäksi ylläpidät nykyisiä järjestelmiä sekä varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston kokonaisuuksista. Etsimämme henkilö arvostaa jatkuvaa parantamista, ja pyrkii aktiivisesti kehittämään työtään sekä toimintaympäristöä hyödyntäen teknologiaa sekä menetelmiä.


Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista:

• Linux palvelinten ylläpito, monitorointi sekä provisiointi,
• SQL-tietokantaosaaminen,
• Azure virtuaalikoneet, erilaiset pilvipalvelut,
• tiimityötaidot,
• hyvä englannin kielen taito.

On hyvä, jos omaat jotain tietoja myös näistä asioista:

• C++
• C# (.Net Core, WebAPI)
• Angular


Tarjoamme sinulle:

• vakituisen position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
• monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
• mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä,
• hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
• luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 3.6.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "System Admin". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 19.05.202014.06.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat touko-kesäkuun 2020 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.
Hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä , joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 18.05.202007.06.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 14.05.202014.06.2020

Haemme nyt pitkään alalla toimineeseen asiakasyritykseemme RAKENNUSPELTISEPPÄÄ kesän ajaksi! Työntekijän omasta tilanteesta riippuen, tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Asiakasyrityksemme tekee mm. erilaisia julkisivuprojekteja, pellityksiä, rakennuslistoja sekä pelti- ja kuparitöitä. Tämän hetkiset pitkäaikaiset projektit ovat uudiskohteita Turussa. Työnkuvaan kuuluvat siis monipuoliset rakennuspeltisepän työt esimerkiksi; mitoitukset, asennukset, listoitukset, ikkunalistat, räystäslistat, kynnykset ja ylipäätään kaikki rakennuksilla tehtävät peltityöt.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai ainakin palavaa halua kehittyä peltitöiden raudanlujaksi ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Orimattilaan. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennustöitä.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta infrarakennuksesta
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Mikkeliin. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Tehtäviin liittyy esim. kaivu- ja täyttötöitä, putkijärjestelmiin liittyviä töitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta pohjarakennustöistä
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Lahteen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennustöitä.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta infrarakennuskohteista
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme betonityönjohtajaa työkohteeseen Mikkeliin sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät betonirakennustöihin anturan yläpintaan saakka. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Rakennukseen liittyy esimerkiksi toiseen kortteliin ulottuvan maanalaisen yhdystunnelin sekä suuren allasosaston teko.

Työnjohtajana johdat betonityöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta betonirakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Orimattilaan, sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras-joulukuun vaihteelle. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Lahteen, sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Mikkeliin sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Rakennus on paalutettava pohjaveden alle ja työvaiheisiin liittyy esim. kaivu- ja täyttötöitä, putkijärjestelmiin liittyviä töitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018