Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.01.202002.02.2020

Shetland Oy on toiminut vuodesta 1989 ja tuonut Suomeen lemmikkieläinalan laatutuotteita maailmalta vuodesta 1991. Edustamamme merkit ovat oman erityisalansa laadukkaimpia huipputuotteita. Keskitymme laatuun, emme hintaan. Lue lisää https://www.shetland.fi/.

Shetland Oy etsii nyt kauttamme osa-aikaista myyntiassistenttia vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on äitiyslomansijaisuus.

Myyntiassistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa tilausten käsittely, laskutus, asiakaspalvelu puhelimitse/sähköpostitse sekä muut myynnin tukitehtävät.

Odotamme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyvää MS Office-ohjelmien hallintaa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Tehtävä edellyttää joustavaa asennetta sekä kykyä toimia tiimissä. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, huippu työkaverit sekä joustavan työyhteisön luotettavassa maahantuontiyrityksessä.

Työtä tehdään arkisin 20-37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat 9-17 välille. Työt alkavat maaliskuussa 2020.

Oletko sinä etsimämme vahvistus iloiseen tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Shetland Oy:n.

Hakuaika 24.01.202009.02.2020

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Raisiossa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt ammattitaitoista LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.01.202003.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle metsäkoneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Työtehtävässä vastataan uusien hakkuukoneiden kokoonpanosta sekä vaihtolaitteiden korjaus- ja huoltotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisen asennuksen ja hydrauliikan tuntemusta sekä aktiivista työotetta. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 24.01.202009.02.2020

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haussa nyt kasvumme tueksi kokenut SYSTEM ADMIN vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen ja tuotepäällikön kanssa pitäen huolta palveluidemme saavutettavuudesta ja laadusta. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Lisäksi ylläpidät nykyisiä järjestelmiä sekä varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston kokonaisuuksista. Etsimämme henkilö arvostaa jatkuvaa parantamista, ja pyrkii aktiivisesti kehittämään työtään sekä toimintaympäristöä hyödyntäen teknologiaa sekä menetelmiä.


Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista:

• Linux palvelinten ylläpito, monitorointi sekä provisiointi,
• SQL-tietokantaosaaminen,
• Azure virtuaalikoneet, erilaiset pilvipalvelut,
• tiimityötaidot,
• hyvä englannin kielen taito.

On hyvä, jos omaat jotain tietoja myös näistä asioista:

• C++
• C# (.Net Core, WebAPI)
• Angular


Tarjoamme sinulle:

• vakituisen position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
• monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
• mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä,
• hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
• luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 9.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "System Admin". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 24.01.202016.02.2020

Muuralan Autohuolto on toiminut Espoossa vuodesta 1989 alkaen.
Loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle ja nyt pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa. Maahantuojan valtuuttamana Toyota-huoltona olemme toimineet vuodesta 2005 ja 2019 marraskuun alusta meille kuuluu myös Citroen ja Peugeot huoltoedustus.

Muuralan Autohuolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia automekaanikkoja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli rekrytoidut suoraan Muuralan Autohuollon työntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8:00-16:00 Espoossa. Hakemamme henkilö osaa itsenäisesti suorittaa määräaikaishuoltoja sekä mekaanisia korjauksia ja omaa riittävät tietoteknilliset taidot vianetsintään. Työhön tarjotaan kunnollinen perehdytys ja asiantuntevat työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi. Lisäksi tarjolla maahantuojien merkkikoulutukset.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta useamman vuoden ajalta
• autoalan perustutkinto tai vastaava
• hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä tyydyttävää englanninkielen kirjallista osaamista
• ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus sertifiointia (tarvittaessa järjestetään koulutus)
• luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta
• Citroen ja Peugeot merkkien tuntemusta

Tarjoamme sinulle työn vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Muuralan Autohuolto Oy:lle.

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle ja Porvooseen.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 6.2.2020 mennessä. Haastattelut pidetään tammikuun alussa hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja DEKRA Industrial Oy:lle.

Hakuaika 24.01.202007.02.2020

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan liiton jäsen ja noudattaa paitsi lakeja myös Henkilöstöpalveluyritysten liiton alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Gurumedia Oy on nuorekas, dynaaminen ohjelmistotalo, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja vastuullisesti. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu ohjelmistosuunnittelu, www-palvelut, visuaalinen suunnittelu sekä hosting. Lisätietoa yrityksestä voi katsoa heidän kotisivuiltaan: https://www.gurumedia.fi/.

Etsimme henkilöä osa-aikaisiin ohjelmoijan etätyötehtäviin toimeksiantajayrityksellemme. Työtehtävät liittyvät tietokanta-, käyttöliittymä, Back End- ja ohjelmistosuunnitteluun. Työtunteja on noin 20h/vko ja työtä voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hakijalta toivotaan yhden tai useamman seuraavan osa-alueen tietämystä: JavaScript/TypeScript, tietokannat, Python, PHP, Docker, versionhallinta, Linux.

Tehtävä edellyttää innokkuutta ja kiinnostusta ohjelmoijan työtehtäviä kohtaan. Työhön saa kokeneilta tekijöiltä vahvan tuen sekä ohjeistuksen, joten aloittelevamman ohjelmoijan on helppoa lähteä kerryttämään kokemusta tehtävässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Kira Haapalalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Kira Haapalalta, puh. 050 411 2704. Kaikki yhteydenotot hoidetaan Click Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme huoltotyönjohtajaa rakennuskonevuokraamon palvelukseen Tuusulaan. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävääsi kuuluu mm. huoltotiimin työn ohjaus, suunnittelu sekä aikataulutus. Lisäksi vastaat varaosatilauksista sekä laskutuksesta.

Työssä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi edellytämme aiempaa esimieskokemusta. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä perustason IT-taitoja.

Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähköasentajaa rakennuskonevuokraamon palvelukseen Espooseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisia sähköasentajan töistä kuten sähkökeskus- ja porttiasennuksista sekä niiden huolloista. Päätoimipisteesi sijaitsee Espoossa. Tarvittaessa työssä liikutaan yrityksen autolla työmaakohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/viikko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia helmikuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Töitä riittää ainakin vuoden 2020 kesän loppuun asti ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen). Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt kasvumme tueksi KALUSTEASENTAJAA / PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa, mikäli etsit pitkäaikaista tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa tyylikkäiden, laadukkaiden ja aikaa kestävien tuotteiden parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

TK Center on monitoimilaitteita ja suurkuvatulostimia markkinoiva turkulainen yritys. Lisäksi se tarjoaa tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimistojen tulostusympäristöön. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.tkcenter.fi.

TK Center etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNNIN ASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Pääasiallinen työtehtäväsi on olla mukana vauhdittamassa TK Centerin kasvua sopimalla tapaamisia B2B-puolen asiakkaille. Alkuun vastuualueenasi on siis myyntiprosessin alkupään tehostaminen sopimalla tapaamisia puhelimitse. Työssä on mahdollista päästä tekemään oman motivaation ja osaamisen mukaan myös muita tehtäviä, ja ajan kuluessa työtehtävässä on mahdollista kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin TK Centerin toimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen (n. 16–24 h /vko), ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Työtehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen osa-aikatyö esim. opiskeluiden rinnalle.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta myyntihenkistä, sanavalmista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus) katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä.

Hakuaika 23.01.202028.02.2020

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun. Työtä tehdään arkipäivisin 30-37,5h/vko ja kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia Turun alueella. Työt alkavat helmi- maaliskuun vaihteessa ja kestävät vähintään elokuun loppuun, mahdollisesti pidempään.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työhön perehdytetään. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa sekä B-ajokorttia. Työssä on käytössä yrityksen auto.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 23.01.202007.02.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Tampereella sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkavat todennäköisesti helmikuussa 2020 ja kestävät koko uudisrakennusprojektin ajan, eli vähintään syksyyn saakka. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista uusien projektien muodossa.

Töitä tehdään työmaan työkierron mukaisesti aina elementtien asennuspäivinä. Työmaan kierrosta riippuen viikottainen työmäärä vaihtelee hieman. Mikäli tekijällä riittää osaamista ja sopivia työvaiheita on tarjolla, saattaa olla mahdollisuus osallistua myös muihin työvaiheisiin, jolloin töitä voi tehdä täysipäiväisesti. Työ sopii hyvin joustavassa elämäntilanteessa olevilla ja tai esimerkiksi urheilijoille, joiden harjoitukset sijoittuvat ilta-aikaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 22.01.202005.02.2020

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 21.01.202004.02.2020

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoisia nosturiautonkuljettajia 115-200 tonnimetrisiin asennusnostureihimme pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaista kykyä toimia asiakaslähtöisesti
• kokemusta nosturiautolla työskentelystä
• Kuormausnosturin käyttö asennustyössä -osatutkintoa
• CE-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
• erittäin oma-aloitteista työasennetta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• vastuunottokykyä ja ahkeruutta

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä virkistyssetelit. Saat käyttöösi nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisimmat kollegat. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus 4.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.01.202002.02.2020

Etsimme asiakkaallemme neljää reipasta ja ahkeraa rakennusaputyöntekijää Raisioon helmikuun puolivälissä alkavan työmaan taukotilojen rakentamiseen. Projektin arvioitu kesto on viisi viikkoa.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus perustyökalujen käytöstä sekä ammatillinen koulutus alalta. Hyville työntekijöille pyrimme löytämään muita työtä projektin päätyttyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 21.01.202005.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista floristia Vatialaan Kangasalle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi muutaman kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä jatkomahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen suoraan.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hyvä peruskunto ja hän on näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöidenkin kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 21.01.202007.02.2020

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 7.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 21.01.202004.02.2020

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt myynti- ja asiakaspalveluhenkistä nosturiautojen AJOJÄRJESTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työhön kuuluvat teollisuuden ja rakentamisen ajojärjestelyt Uudenmaan alueella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välillä. Työpaikkasi sijaitsee toimipisteessämme Kulloossa.

Tehtävä edellyttää:
• kokemusta asennusnosturipalveluista
• työkokemusta vastaavista töistä noin 5 vuotta
• hyvää paikallistuntemusta
• hyviä IT-taitoja (Word, Excel)
• suomen ja englannin kielen taitoa

Onnistut tehtävässä, jos haluat itsekin ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Olet aidosti kiinnostunut toimialastamme ja sinulla on sopivasti joustavuutta ja paineensietokykyä. Pystyt mukautumaan vaihteleviin tilanteisiin ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen nosturiautonkuljettajana toimimisesta, mutta se ei ole työn kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa 2020. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 4.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 20.01.202002.02.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiä.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
• vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
• vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavia rakennustyöntekijöitä Helsingin sekä Hyvinkään alueella helmikuussa alkaville työmaille. Työtä on tarjolla ainakin kesään asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiomme myös perehdyttää sinut vaativampiin työtehtäviin, joten oikeanlainen oppimishaluinen asenne on eduksi hakijalle. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.01.202002.02.2020

Oy Roberts Ab on yli 100-vuotias turkulainen elintarvikealan perheyritys. Yritys tarjoaa laatutietoisille kuluttajille innovatiivisia, kokonaisista marjoista valmistettuja, terveellisiä, hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä Berrie-tuotteita. Lisäksi yrityksellä on pitkät perinteet korkealaatuisten hillojen, marmeladien ja täytteiden valmistajana. Oy Roberts Ab:n asiakaskuntaa ovat sekä leipomo- että horeca-alan ammattilaiset, suomalaiset vähittäiskauppaketjut ja vientiasiakkaat eri puolella maailmaa. Kaikki yrityksen tuotteet valmistetaan sen omalla tehtaalla Turussa.

Haemme nyt ammattitaitoista ja reippaan työotteen omaavaa tuotekehittäjää äitiyslomasijaisuuteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja kestävät arviolta noin 12kk. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Työtehtävässä vastaat sekä uusien että jo olemassa olevien tuotteiden tuotekehityksestä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu pakkausmerkintöjen ja muiden tuotetietojen hallinnointia.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. bio- ja elintarvikeinsinööri, ETM) sekä kokemusta elintarviketeollisuudesta. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa, sekä oma-aloitteista ja määrätietoista otetta työtehtäviä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä mahdollisimman pian ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Viimeinen hakupäivä on 02.02.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 20.01.202003.02.2020

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt kasvun myötä yhtä yleistimpuria / keittiökalusteasentajaa monipuolisiin remonttitöihin sekä kalusteasennuksiin. Työtehtäviin kuuluvat keittiökalusteiden asennusten lisäksi myös monipuoliset remonttityöt asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä on monipuolinen työkokemus rakennus- ja remonttitöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta remonttitöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta työasennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Työ voi sopia myös aloittelevammalla timpurille tai remonttitaitoiselle, jolla on motivoitunut työasenne ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen perehdytyksen oman taitotasosi mukaan. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 3.2.2020 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja kaikki lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.01.202027.01.2020

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää / kirvesmiestä monipuolisiin huoneistoremonttitehtäviin. Kohteet ovat pääasiassa asuinkerrostalohuoneistoja Tampereen kaupungin alueella. Tehtävät koostuvat esim. seinien maalaamisesta pohjatöineen, listoituksista, mattotöistä, saunojen saneeraustöistä jne. Työt alkavat vuokratyösuhteella sopivan tekijän löydyttyä heti. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40h/vko, mutta satunnaisesti saattaa myös tulla päiviä, jolloin työkohteita ei ole. Työkalut, materiaalit ja työvaatetus ovat olemassa yrityksen puolesta. B-ajokortti on välttämätön. Tässä on mahdollisuus pitkäkestoiseen joustavaan yhteistyöhön.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Onnin Auto Oy on yli 40 vuotta alalla toiminut suomalainen perheyritys. Päätoimialamme on raskaan ajoneuvokaluston varaosien vähittäis- ja tukkumyynti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Salossa, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli lähes 4 miljoonaa euroa. Salossa palveleva korjaamomme huoltaa ja korjaa kuorma- ja linja-autot merkistä ja mallista riippumatta. Salossa varaosavastaavan ja työnjohtajan lisäksi työskentelee kuusi mekaanikkoa, ja toimitilamme sijaitsevat entisen Keskusautohallin tiloissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa www.onninauto.fi.

Onnin Auto Oy etsii nyt lähestyvän eläköitymisen vuoksi VARAOSAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan Onnin Auto Oy:n palvelukseen.

Varaosavastaavan tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä korjaamotiimimme kanssa vastaten Salon toimipisteemme varaosatilauksista, vastaanotosta ja myynnistä. Asiakaspalvelu kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta raskaan kaluston tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi etsimme myyntihenkistä, ongelmaratkaisukykyistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työn vaatimuksen mukaisia it-taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä sekä alakohtaisen tuntemuksen työn ja/tai harrastustesi kautta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Kaupanpäällisiksi saat mukavan ja tiiviin työporukan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 02.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Varaosavastaava". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt osaavaa ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa/laatuvastaavaa vahvistamaan tiimiään.

Tehtäviisi kuuluu hitsauskoneiden, sähkölaitteiden ja muiden käsityökoneiden huolto sekä korjaukset. Työtä tehdään arkisin yrityksen toimipisteessä Vantaalla klo 8-16. Toimenkuva on uusi, joten pääset kehittämään sitä oman osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi. Olet kiinnostunut elektroniikasta ja sinulla on teknistä ymmärrystä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Sinut perehdytetään tehtävään, tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollon, korjauksen ja testauksen parissa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

LinePack Oy on vuonna 2014 perustettu pakkaamisen kokonaisratkaisujen luotettava toimittaja, joka palvelee ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Monipuolisen laitevalikoiman ansiosta LinePack Oy kykenee tarjoamaan ratkaisut pakkausautomaation tarpeisiin yksittäisistä koneista kokonaisiin linjastoihin saakka. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärven Elovainion alueella. Lue yrityksen toiminnasta, laitevalikoimasta ja asiakaskokemuksista lisää osoitteessa www.linepack.fi/.

Toiminnan kasvun myötä LinePack Oy etsii nyt joukkoonsa reipasta ja hyvällä asenteella varustettua huoltomekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huoltomekaanikon tehtävä koostuu pakkaavan teollisuuden laitteiden huolto- ja asennustehtävistä. Työsuhteen alussa työt liittyvät ensisijaisesti laitteiden ennakoivaan huoltoon ja periodihuoltoihin sekä rikkinäisten laitteiden huoltoon, mutta myös uusien laitteiden asennuksia tehdään ajoittain. Huoltotoimenpiteet koostuvat sekä sähkö-, pneumatiikka- että mekaanisista asennuksista. Myös pakkauskoneiden suojakaasuun liittyviä huoltotoimenpiteitä tehdään.

Huolloista ja asennuksista valtaosa tehdään LinePack Oy:n asiakkailla, joita on sekä ympäri Suomea että ulkomaillakin. Matkoille lähdetään aina Ylöjärven toimitiloista käsin. Matkat kestävät tyypillisesti 1-3 työpäivää, ja edellyttävät useimmiten yöpymistä paikan päällä. Työssä tärkeänä osana käytetään myös yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää (Allteq Solutions), johon kirjataan tarvittavat työsuoritteet oheistietoineen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on:

• Tehtävään soveltuva sähköalan koulutus
• Jonkin verran aiempaa kokemusta huolto- ja sähköhuoltotehtävistä esim. pakkausautomaation, teollisuuden, elintarvikkeisiin liittyvien koneiden, keittiölaitteiden tai lääketeollisuuden laitteiden parista. Mahdollinen robotiikkaosaaminen katsotaan eduksi, mutta pakollista se ei ole.
• Piirikaavioiden lukutaitoa
• Vianetsintäosaamista
• Mahdollisuus ja halukkuus tehdä toistuvaa matkatyötä
• Perustason englannin kielitaito (päämiesten koulutukset järjestetään englanniksi, myös asiakkailla ajoittain käytetään englannin kieltä)

Työssä aloitetaan kokeneemman työntekijän parina, ja alun kattavan perehdytyksen jälkeen siirrytään omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyy tekniikasta kiinnostunut henkilö, joka kykenee toimimaan rauhallisesti ja loogisesti paineenalaisissakin tilanteissa.

Työssä tarvitaan työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja. Mahdollisesta hygieniapassista on etua. Korttikoulutuksia järjestetään tarvittaessa.

Työntekijälle tarjotaan mielenkiintoinen ja pitkäaikainen työ vakavaraisessa, kasvavassa ja alalla arvostetussa yrityksessä. Tarjolla on myös vastaanottavaisen, arvostavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuki, kilpailukykyinen palkkaus asianmukaisine päivärahoineen ja ylityökorvauksineen sekä modernit työskentelyvälineet (työnantajalta päiväkäyttöauto matkatöihin, kannettava tietokone ja älypuhelin).

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin puutarhatöihin kaudelle 2020.

Työnkuva pitää sisällään mm. pensaiden ja omenapuiden leikkuutta, puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja yksityisten asiakkaiden / taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun sekä Kaarinan alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työtuntimäärät ovat seosongin alussa 20 - 30 h/viikko ja lähempänä kesää 30 - 37.5h/viikko.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat ilmoista riippuen helmikuun lopussa / maaliskuun puolessavälissä ja kestävät elo-syyskuuhun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 4 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme etsii vakituiseen työsuhteeseen Asiakaspalvelijaa kodinkoneasennuksiin!

Työ sisältää pääasiassa toimistolla puhelimitse tehtävää asiakaspalvelua. Tehtäväsi on vastaanottaa puheluita ja sähköposteja asiakkailta koskien uusien kodinkoneiden asennuksia sekä vanhojen koneiden huoltoja ja korjauksia. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaita kodinkoneiden huolto- ja korjausasioissa sekä organisoit asentajien ja kodinkonekorjaajien aikatauluja. Osallistut työtilanteesta riippuen tarvittaessa myös itse kodinkoneiden (mm. astianpesukoneiden, kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden) asennuksiin asiakkaiden luona. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ma-pe ja työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen puhelintyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja/tai kodinkoneiden huolto- sekä asennustöistä. Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä asiakkaamme perehdyttää tehtävään erittäin hyvin. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää myös B-ajokorttia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 17.01.202027.01.2020

Asiakkaamme etsii kauttamme matkatyöhön valmista hitsaajaa/lvi-asentajaa Tampereella Ruskossa sijaitseviin tuotantotiloihin sekä ulkomaan komennuksille betonitehtaille. Matkat suuntautuvat pääsääntöisesti Skandinaviaan, Keski-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Työsuhde on aluksi 4 kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen tekijällä on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Edellytämme tekijältä tehtävään sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista hitsaustehtävistä.
Koulutusta tai pitkää työkokemusta enemmän arvostamme kuitenkin oppimiskykyä, halua kehittyä työssään, joustavaa sekä motivoitunutta työotetta. Työkohteissa, betonitehtaissa, tehdään asennuksia, joiden yhteydessä hitsataan puikolla ohutseinämäistä putkea (ei paineenalaisia), kirkasta, ruostumatonta terästä. Tehtaalla hitsataan pääasiassa TIG:llä ja jonkin verran MIG:llä. Putkiasennustaito katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Odotamme matkustusvalmiutta ja kykyä kommunikoida jonkin verran englanniksi, ruotsin- ja saksankielen taito ovat eduksi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa kehittää itseään ja lähteä maailmalle töihin.

Työaika tehtaalla Ruskossa työskennellessä on 40 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Ulkomaan komennuksilla ollaan kerrallaan 1-2 viikkoa, jonka jälkeen tullaan välillä Suomeen.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pidempi aikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, asianmukaisen korvauksen reissuhommista (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ (metallituotteet) pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa metallituotteiden viimeistely- ja kokoonpanotöistä. Aikaisemmasta kokemuksesta/osaamisesta riippuen tehtävässä on mahdollista työskennellä myös kokoonpanohitsauksessa (MIG). Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan tuntumassa.

Työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja metallialat) ja/tai aikaisempi kokemus hitsaustöistä (MIG). Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten emme siis odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtävään sekä pitkäaikaisen työpaikan mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Etsimme nyt pitkillä perinteillä huonekaluvalmistuksen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme huonekalujen kokoonpanijaa Nokialle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa arviolta kesäkuun loppuun asti.

Käytännössä työssä kootaan huonekaluja kasauspuristinta hyödyntäen. Työkaluina käytetään pääsääntöisesti akkuruuvinväännintä ja painoprässiä. Vaikka huonekalujen kokoonpano on pääasiallinen työtehtävä, kuuluu toimenkuvaan myös muita yleisiä konepuusepän töitä ja työvaiheita. Työ edellyttää tietämystä puusepän töistä ja kuvanlukutaitoa. Aiempi kokemus alan töistä on suotavaa. Voimassa olevat C-ajokortti ja ammattipätevyydet mahdollistavat laajempaa työnkuvaa myös huonekalujen kuljetusten parissa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00 - 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Nina Sarkilta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for Automation Engineer to join their product development team!

In this position, you will work with the automation of mobile work machines in the mining industry. You will help drive Navitec’s products forward by developing new methods and algorithms. Together with the client you will define and design the required features, plan how they are to be implemented in the product, program and table test the code and finally deliver it to the client to be tested in real environment with the customer. You will truly be a part of every stage of the project and get to see how your own work turns into an actual product.

As an ideal candidate, you have a background in automation and knowledge of C language. Possibly you already have some work experience within the field but in any case, Navitec is prepared to help you to get started! Though you mostly work from at the office in Leppävaara, you are also willing to work in the client interface and occasionally travel to the client (Turku/Tampere).

We look for:

• Knowledge of automation and C
• Relevant educational background (e.g. automation engineering)
• Motivation to learn and a proactive attitude
• Teamwork skills and independent problem solving skills
• Willingness to travel within Finland and abroad
• Fluency in English

We consider as an advantage:

• Fluency in Finnish
• Knowledge of Linux operating system

Navitec Systems offers:

• Low hierarchy and flexible company culture in a small and innovative organization
• The chance to see your own work efforts realized into actual products
• Competitive salary

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced Automation Engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation. This permanent position will begin upon agreement.

Send your application and CV to Hanna Jokela, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 2.2.2020 at the latest. You can choose to submit your documents in either Finnish or English. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. First round interviews will be held during week 6. For more information about the position call Hanna Jokela, tel. 050 411 0273, Tue-Thu between 12-14.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa.

Etsimme nyt joukkoomme markkinointi-/kiinteistökoordinaattoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointi-/kiinteistökoordinaattorin työnkuva sisältää kiinteistönvälitysalalle tyypillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten toimeksiantopäiväkirjan ylläpitoa, yrityksen sisäisenä yhteyshenkilönä toimimista sekä myynnin tuen tehtäviä. Vastaat lisäksi monipuolisesti yrityksen markkinoinnista eri kanavissa (mm. sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet ja esitteet), verkkosivujen päivittämisestä sekä sisällön tuottamisesta suomen ja englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• hyviä it-taitoja (MS Office, kuvankäsittelyohjelmat, verkkosivut)
• erinomaisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä
• soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen koulutus)
• aikaisempaa kokemusta markkinoinnin parista (erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisestä)
• järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
• aktiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta
• hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa organisaatiossa. Pääset kehittämään yrityksen markkinointia ja vaikuttamaan yrityskuvaan tulevaisuudessa. Olemme joustava työnantaja ja meillä on käytössä liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöpäiviin. Työsi tueksi tarjoamme erilaisia koulutuksia sekä tulevaisuuden näkymät urakehitykselle yrityksen sisällä.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi hakemukseesi. Halutessasi voit kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävää koskien ti ja to klo 9-11, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 17.01.202030.01.2020

PakuOvelle.com kasvaa voimakkaasti. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia muuttamiseen liittyviä palveluita, kuten pakettiautojen-, muuttolaatikoiden ja pienvarastojen vuokrausta sekä muuttopalveluita. Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä asiakasta! Organisaatiossamme on noin 20 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Haemme nyt reipasta ja vastuuntuntoista henkilöä monipuolisiin vuokra-autojemme ylläpitotehtäviin pääkaupunkiseudulle. Pääasiallinen työtehtävinäsi on vuokra-autojemme ylläpitoon liittyvät tehtävät kuten autojen pesu, siirrot, huoltoon vieminen ja vahinkoselvityksissä avustaminen. Työssä tulet olemaan paljon myös vuorovaikutuksessa asiakkaidemme sekä kollegoidesi kanssa, joten vahvat sosiaaliset taidot edesauttavat työssä menestymistäsi. Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja -illoille sekä viikonlopuille.

Tehtävä edellyttää:
• B-ajokorttia (ollut voimassa vähintään 2 vuotta)
• mahdollisuutta työskennellä arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin
• suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• pääkaupunkiseudun alueen tuntemisen
• kokemuksen pakettiautolla ajosta
• aikaisemman kokemuksen autojen kanssa työskentelystä

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (12 kk), jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa ammattitaitoiset ja mukavat kollegat tukevat työssäsi menestymistä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa www.ravintolavista.fi.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy etsii nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen tarjoilijan paikkaan Espoon Tapiolaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikana ja työtä on tarjolla syksyn loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat ovat sovittavissa työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, tarjoilu, ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kassan käyttö. Odotamme sinulta reipasta ja tunnollista työotetta. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta ja olisit mielellään toiminut vastuullisissa tehtävissä, esimerkiksi salivastaavana. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti. Vastuunkanto ja ohjeistaminen tulevat sinulta myös luonnostaan.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golfravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Vistaan.

Hakuaika 17.01.202002.02.2020

Hakunilan Huolto Oy on perustettu vuonna 1969; vuodesta 2019 alkaen toimimme Asuma Palvelut -nimellä. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua lähes kahdensadan kiinteistön hoidosta ja siivouksesta. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelumme laadussa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.asumapalvelut.fi.

Haemme nyt joukkoomme osaavia kiinteistönhoitajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat Helsingin ja Vantaan alueella sijaitsevien kiinteistöjen monipuoliset sisä- ja ulkohuoltotyöt. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi yhteystyökykyinen ja sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen ja tietotekniikan perusteiden hallintaa.

Töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin pääosin klo 7-15 välillä. Työnkuvaan kuuluu myös säännöllisesti päivystysvuoroja, jonka vuoksi odotamme sinulta valmiutta työskentelemään myös edellä mainittujen aikataulujen ulkopuolella. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan vakaassa ja pitkään toimineessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja työtehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Oletko etsimämme kiinteistöalan ammattilainen vahvistamaan energistä tiimiämme yhä entisestään? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hakunilan Huoltoon.

Hakuaika 16.01.202002.02.2020

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristyksiin liittyvät peltityöt Orikedon verstaalla. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennuskeikkoja Turun alueella. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä. Toivomme hakijoilta kokemusta koneiden käytöstä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 15.01.202002.02.2020

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan. Työ on vuorotyötä (aamu ja ilta) ja töitä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuotanto-, varasto- tai kokoonpanotöistä. Olet mielellään (esim. teknisen alan) opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252, s-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.01.202031.01.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahvaa auttamisen halua. Aiempi kokemus kotipalvelutöistä on eduksia ja esimerkiksi siivous- tai hoitotyökokemuksesta voi olla hyötyä. Asiakaskäynnit tehdään tekijän omalla autolla, joten B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Työssä vaaditaan myös hygieniapassi, jonka kuitenkin tarvittaessa ehtii suorittamaan ennen työn aloitusta.

Työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti vuokratyösuhteessa ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00 - 17.00 välillä. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, 37,5h/viikko. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään myös Tampereen ja Pirkkalan alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 15.01.202028.01.2020

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuskohteista pienempiin, esim. omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennus- tai talotekniikka-alan työtehtävistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimus

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Mattilan Taimistot Oy on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Palvelemme sekä yritys -että yksityisasiakkaita Nousiaisissa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Asiakkaitamme ovat kaikki valikoimastamme kiinnostuneet tahot; vähittäiskauppiaat, kaupunkisuunnittelijat, viherrakentajat sekä tietenkin yksityiset oman puutarhansa mestarit. Valikoimistamme löytyvät lehti- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjakasvit, aitataimet, havupuut, sekä pienemmät havukasvit, köynnökset ja alppiruusut. Lisätietoja osoitteesta https://www.mattilantaimistot.fi/

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mattilan Taimistolle MYYJÄÄ/PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ Nousiaisiin!

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälätyöskentelyä, kasvien hoitoa sekä tilausten keräilyä. Odotamme hakijoilta puutarha-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta puutarha-alan tehtävistä sekä kasvituntemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, kiinnostus puutarhatöitä kohtaan sekä reipas ja työhöntarttuva asenne! Oma auto helpottaa töihin kulkemista. Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30, mutta joustavuus työaikojen suhteen on tarvittaessa toivottavaa.

Työt alkavat maaliskuun alussa ja sopimus on alkuun suurimman sesongin loppuun asti elokuun loppuun/syyskuun puoliväliin. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti Click Henkilöstöpalveluiden kautta alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo viikolla 3 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveljiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Gold&Green Foods Oy on elintarvikeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja kehittää ekologisia, innovatiivisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään.

Gold&Green Foods Oy etsii nyt kauttamme laadunvalvojaa vahvistamaan tiimiään.

Laadunvalvojana työtehtäviisi kuuluu elintarvike- ja ympäristönäytteiden käsittely, analysointi sekä tulosten kirjaaminen. Avustat tuotantoa laadunvalvonnassa ja suoritat erilaisten dokumenttien tarkastuksia. Raportoit tuloksista yrityksen sisällä ja tarvittaessa osallistut erilaisiin laatuun ja tuoteturvallisuuteen liittyviin kehitysprojekteihin.

Odotamme hakijalta:

tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
hygieniapassia
MS Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä

Eduksi katsomme kokemuksen elintarvikealalta sekä teollisuuden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Menestyt työtehtävissäsi, mikäli olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Pystyt soveltamaan annettuja ohjeita ja olet oma-aloitteinen. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pidät rutiineista, mutta siedät myös muuttuvia tilanteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 37,5h/viikko, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimenkuvaasi tulevaisuudessa. Työsuhde alkaa määräaikaisena (7kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä. Saat loistavat työkaverit sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän. Perehdytämme sinut yrityksen toimintamalleihin ja tuotteisiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Gold&Green Foodsiin.

Hakuaika 14.01.202028.01.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt mobiiliverkkoasentajaa tukiasemien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtä tehdään alkuun kokeneemman työparin kanssa, joten saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävät koostuvat mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Työt arkipäivisin klo 7:00-15:30, 40 h/viikko. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä halu oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
• sähköistysalan pohjakoulutusta
• aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• suomen kielen taitoa

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa, haemme nyt ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä asennustiimiään Helsinkiin.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkipäivisin 37,5 h/viikko.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.01.202013.02.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle reippaita ja ahkeria kattolumityöntekijöitä talvikaudeksi 2020. Työ on keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työtä tehdään tiimeittäin pääkaupunkiseudun alueella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua. Tehtävä sopii hyvin lisätyöksi esim. opiskelijalle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus huolellisesti oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 14.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Etsimme nyt Teräsmaalle suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen osaavaa tekijää tietomallinnuksen kehittämistehtäviin ja myöhemmin mallinnustehtäviin. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Katso lisää terasmaa.fi.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusinsinöörin tai suunnitteluassistentin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mallinnuksesta. Tekijä hallitsee Autodesk Revit -ohjelmiston käytön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua edelleen kehittää osaamistaan tehtävässä. Tehtävällä on ratkaiseva rooli projektien toteutuksen kannalta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 14.01.202028.01.2020

Toimeksiantajayrityksemme Pajapekka Oy on 2004 perustettu yritys Ylöjärven Länsi-Teiskosta. Pajapekka Oy toimii vesistö-, maa- ja metallirakennuksen toimialueilla ja he tarjoavat kattavia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Heidän toiminta-ajatuksensa on "avaimet käteen" -periaate. Asiakkaan niin toivoessa, eli he toteuttavat projektit valmiiksi aina suunnittelusta alkaen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.vesistokuljetus.fi/
Haemme toimeksiantajayritykseemme kokenutta hitsaustaitoista yleisosaajaa raskaskaluston huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt sisältävät raskaiden työkoneiden ja sylintereiden korjaustöitä. Korjattavat koneet ovat maanrakennuskoneita, traktoreita ja metsätalouskoneita. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta raskaskaluston huolloista. Työntekijältä vaaditaan myös MIG-hitsaustaitoa. Arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyasennetta. Työ Pajapekka Oy:llä on monipuolista, joten hakijaltakin toivomme intoa työskennellä hyvin erilaisten projektien parissa.

Työskentely tapahtuu Pajapekka Oy:n toimitiloissa Ylöjärven Länsi-Teiskossa. Työtä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa, klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa kokoonpanotyöntekijää Klaukkalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä. Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta kuitenkaan välttämätön. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, yhteensä 40 h/viikko. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to 12-14.

Hakuaika 13.01.202029.01.2020

Infra-Reiman Oy tarjoaa monipuolisia palveluita maa- ja kallioporaukseen liittyen. Olemme profiloituneet vaativien porapaalutusten osaajaksi, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja porapaalutukseen ja ankkurointiin. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.infra-reiman.fi.

Infra-Reiman Oy etsii nyt kasvunsa tueksi MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ PORAPAALUTUKSEEN.

Maanrakennustyöntekijänä / porapaalutuksen aputyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maa- ja kallioporausten avustavat tehtävät porarin työparina. Lisäksi vastaat teräsputkipaalujen hitsaamisesta ja polttoleikkaamisesta. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Työssä menestyminen edellyttää hitsaustaitoa (MIG/MAG), reissuvalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan tehtävistä sekä joustavaa ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Työturva- ja tulityökortti sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Mikäli monipuoliset työtehtävät alan edelläkävijällä vaativien porapaalutusten parissa kiinnostavat, niin ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks Oy etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Olet luotettava tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja/tai viron kielen taitoa.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, kuitenkin suurimmaksi osaksi Helsingin alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 37.5 h/viikko.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Unelmaworks Oy:n.

Hakuaika 13.01.202030.01.2020

Haemme LVI-sukittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat neljän kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti putkien sisäpintojen puhdistuksesta, uusien sisäpintojen (sukkien) käsittelystä ja asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja yleisesti Uudenmaan alueella, joten b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksellämme on tarvetta toimeen tarttuvan asenteen omaavalle työntekijälle, jolta löytyy LVI-asentajan/putkiasentajan perustutkinto ja hieman työkokemusta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta putkien sukitustyöstä. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen osaamista.

Tarjoamme paikkaa vakaan pitkäaikaisen kasvun omaavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus halutessaan tehdä myös reissutöitä. Palkka neuvotellaan ehdokaskohtaisesti. Asiakasyrityksessä sovelletaan talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt tutkijaa laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan geeli-analyysien (SDS-PAGE, IEF) suunnittelu, tarkastaminen, raportointi ja työn ohjaus. Lisäksi osallistut analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. ELISA-, HPLC- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kemisti tai biokemisti). Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta analytiikasta ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 2.2.2020 mennessä. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2021 alkuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Analytical Scientist / tutkija". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vahvistamme nyt henkilöstöhallintoamme. Haussa on kokenut ja kehittämishenkinen HR Manager osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HR-prosesseista, henkilöstöpolitiikasta ja uusien käytäntöjen kehittämisestä. Keskeiset tehtäväsi liittyvät mm. rekrytointiin, sisäiseen viestintään, työhyvinvointiin, työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin ja paikalliseen sopimiseen. Lisäksi tuet esimiehiä HR-asioissa ja osallistut osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä raportoit CFO:lle ja toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi sisältöön.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kattava kokemus monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä, mieluiten kasvuyrityksistä. Viihdyt käytännönläheisissä tehtävissä, mutta kokemuksesi kautta tuot myös uusia näkemyksiä strategisen tason suunnitteluun. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, organisointi- ja päätöksentekotaidot ja näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen henkilöstöhallintoa kokonaisvaltaisesti ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen kasvavan yrityksen mukana. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtaja Heikki Huotarille 2.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "HR Manager". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 13.01.202027.01.2020

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

IT-tukihenkilönä vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Ongelmanratkaisutaitoja

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä ja iOS ja/tai MacOS tuntemuksen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 7.2.2020 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 09.01.202031.01.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Toimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti ja tarvitsemme tiimiimme juuri sinua! Etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Koneoperaattorina/tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15, 8-16 ja 15-23.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat helmikuun lopussa/maaliskuun alussa, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 3. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät alkuun Click Henkilöstöpalveluiden työntekijöksi, mutta määräajan jälkeen työntekijät siirtyvät vakituiseen työsuhteeseen Opes Corporation Oy:lle. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 09.01.202026.01.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun lopussa/ helmikuun alussa ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2020.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.01.202026.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät arviolta syksyyn 2020.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.01.202002.02.2020

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä. Tervetuloa tutustumaan meihin osoitteeseen www.teollisuusmerkinta.fi.

Haemme nyt joukkoomme oma-aloitteista kenttäteknikkoa Pohjois-Pohjanmaalle vahvistamaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Kenttäteknikkona työtehtäviisi kuuluvat merkintälaitteiden huolto- ja korjaustehtävät asiakasyritystemme tiloissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat uusien koneiden asennukset ja laitteiden käyttökoulutukset.

Odotamme sinulta teknistä peruskoulutusta, esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kenttäteknikon työtehtävistä ja katsomme eduksesi kokemuksen tietotekniikasta tehdasympäristöistä. Työtavoiltasi olet täsmällinen, luotettava ja joustava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa ovat tehtävässä välttämättömiä. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.30-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja alansa johtavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Saat luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen, vapaan autoedun ja yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.

Hakuaika 08.01.202026.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 07.01.202031.01.2020

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kahta rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat nopealla aikataululla ja töitä on alustavasti kesään 2019 saakka. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 02.01.202002.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 27.12.201907.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2020. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Kaipaatko lisätienestejä tai kokemusta kattotöistä? Hyvin hoituneet lumenpudotukset ovat saattaneet myös poikia esim. kesätöitä kattotöiden pariin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Hakuaika 16.12.201907.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa pääsääntöisesti MIG-hitsillä. Tuotteet hitsataan kasaan kuvien mukaisesti. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot hitsauksesta (MIG, Puikko)
• Yleisten metallikäsitöiden tuntemusta
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan tammi-helmikuun vaihteessa 2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 16.12.201914.02.2020

Haluatko varmistaa työsi seuraavalle viherrakennuskaudelle hyvissä ajoin? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusalan ammattilaisia koko kaudelle 2020. Työt alkavat viimeistään keväällä säiden salliessa, mutta mahdollisuus töihin myös talven aikana on olemassa.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Pääpaino on kuitenkin kivitöissä, lähinnä suuremmilla työmailla.

Työ tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
• Mahdollisuuden edetä uralla työnjohtotehtäviin
• Hyvähenkisen työyhteisön

Työssä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kivi- ja/tai viherrakennuksesta
• Kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan sekä ammattitaitonsa kehittämiseen
• Hyviä kädentaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta
• Voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit

Eduksi katsotaan:
• Viherrakennusalan koulutus
• B-ajokortti sekä tulityökortti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018