Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.03.202118.03.2021

Etsimme nyt tilausmäärän kasvaessa vahvassa kasvussa olevalle tamperelaiselle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevien tilojen käyttäjien näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Yritys huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä ja tehtävässä onkin mahdollisuus päästä korkeaan palkkatasoon. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa myös tuntipalkalla. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 05.03.202115.03.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava ja innostunut henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävissä työsuhteessa suoraan asiakasyritykseemme. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saatetaan tehdä satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä aktiivinen työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 05.03.202121.03.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.03.202121.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää monipuolisiin saneeraustöihin Saloon. Työsuhde on pitkäaikainen. Työkohde sijaitsee salon keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.03.202130.05.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat huhti-toukokuun 2021 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.03.202121.03.2021

Wendre Group on Euroopan suurimpia vuodetuotteiden valmistajia. Tehtaillamme Virossa ja Puolassa valmistuu vuosittain 12 miljoonaa tyynyä ja peittoa sekä 600 000 sänkyä ja patjaa. Konsernissa on henkilöstöä n. 900 ja liikevaihto on n. 120 M€. Myyntikonttorit sijaitsevat Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa.

Wendre Groupin ydinliiketoimintaa on private label -vuodetuotteiden valmistus ja myynti eurooppalaisille vähittäiskauppaketjuille sekä projektimyynti. Konsernilla on kolme omaa unituotebrändiä: Familon, Geska ja Wendre. Brändeistä Suomessa tunnetaan parhaiten Familon, joka on auttanut suomalaisia nukkumaan paremmin jo vuodesta 1966. Familonin tyynyjä, peittoja, tekstiilejä ja sänkyjä myydään kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta ympäri Suomen.

Wendre Group etsii nyt kauttamme Key Account Manageria vastaamaan private label -puolen sekä Familon-brändin asiakkuuksista.

Key Account Managerina vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista ja teet uusasiakashankintaa suunnitelmallisesti. Sinulta löytyy asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja tarjoamaan heille oikeita kokonaisratkaisuja. Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta B2B-myynnistä asiakasvastuullisessa tehtävässä sekä näyttöä asiakassuhteiden rakentamisesta ja myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät liiketoiminnan tärkeimmät tunnusluvut ja olet tottunut työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri osastojen, kuten tuotannon ja markkinoinnin kanssa kansainvälisessä organisaatiossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi odotamme sinulta kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi/KTM) ja katsomme suureksi eduksesi huonekalualan tuntemuksen.

Luonteeltasi olet itsesi johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Hahmotat kokonaisuudet ja asiakassuhteiden rakentaminen sekä kehittäminen on sinulle luontevaa. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja olet tuloshakuinen. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet kuitenkin tiimipelaaja. Haluat rakentaa asiakkaiden kanssa luottamuksellista ja pitkäjänteistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut ja kannustavan palkkauksen. Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat Lauttasaaressa Helsingissä, mutta sinulla on käytössä joustava etätyömahdollisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa 2021.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Minna Hänniselle 21.03.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Key Account Manager". Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Minna Hänniseltä arkisin klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 411 0651.

Hakuaika 05.03.202119.03.2021

Haemme asiakasyrityksellemme iloista ja toimeliasta SIIVOOJAA Turkuun.

Mukavaan ja toimeliaaseen porukkaan etsimme reipasta ja oma-aloitteista siivoojaa kesäkauden hulinoihin. Yritys on erikoistunut yksityis -ja yritysasiakkaiden palvelemiseen Turussa ja sen lähialueilla ja kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia, toimistosiivoksia ja kotisiivouksia. Loistavaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta, luotettavuutta, reippautta, sekä halua oppia toimintatapamme. Työtehtäviin saat siis kattavan perehdytyksen!

Kohteet vaihtelevat päivän sisään, joten liikkumista helpottamaan, sinulla tulisi olla B-ajokortti ja oma auto käytössäsi. Yrityksessä työskentelee mukava ja iloinen porukka, joten toivottavasti sinullakin olisi samankaltainen asenne elämään!

Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus aloittaa työt huhtikuun alkupuolella tai puolessa välissä ja työt kestäisivät elokuulle asti, joten tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työtä tehdään arkipäivisin 30 - 37,5h/vko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 05.03.202124.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää kesätöihin Pirkkalaan. Työt alkavat toukokuussa 2021. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa elokuun loppuun asti.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, kuorman purkamista, hyllyttämistä, kuorma-auton lastaamista sekä varaston siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista. Toivomme työhön valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä kuntoa, trukinajotaitoa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista varaston työtehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli hakijalta löytyy voimassa oleva C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys.

Töitä tehdään arkisin klo 8:00-16:00, päivittäinen työaika on 7,5 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 19.3.21 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Pokkiselle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viheralantyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan töihin Varsinais-Suomessa sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viheralantöistä kuten pihojen perustustöistä, viheristutuksista ja huoltotöistä. Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viheralalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin viheralantöihin kaudelle 2021!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista viheralan töistä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja asiakkaiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan, kuten esimerkiksi viher- ja kukkaistutuksista sekä niiden hoidosta. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-15:30.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat ilmoista riippuen maalis-/huhtikuussa tai sopimuksen mukaan omasta tilanteestasi riippuen ja työt kestävät elo-syyskuuhun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.202118.03.2021

Etsimme hitsaus- ja koneistusalan asiakkasyrityksellemme OHJELMOINTITAITOISTA CNC-KONEISTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kiikalaan.

Yrityksen Eritysosaamista on ruostumattomien ja haponkestävien terästen ja alumiinin hitsaus ja koneistus, sekä hitsattujen teräsrakenteiden ja painelaitteiden valmistus. Koneistajana pääset työskentelemään monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla–vaaka -ja pystykaraisilla työstökeskuksilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista, sorvauskokemusta, sekä aktiivista työotetta. CNC -ohjelmien ja asetusten teko ja yksittäiskappaleiden kanssa toimiminen ei ole sinulle uusi tuttavuus.

Työ on arkisin klo 7:00 - 15:30 tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä mukaan tiimiin, jossa työstämme monipuoliselle asiakaskunnalle erilaisia osia mm. laiva -ja kaivosteollisuuteen, sekä erilaisille metsäkone -ja nosturivalmistajille.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Video Film Town Oy on vuonna 1991 perustettu perheyrityspohjainen osakeyhtiö. Ketjuun kuuluu FilmTownin lisäksi CandyTown makeismyymälät sekä osa Spice Ice jäätelökahviloista.

---

Etsimme nyt osaksi makeaa tiimiämme TALOUSHALLINNON MONIOSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kaarinaan!

Toimenkuvasi on erittäin laaja-alainen ja vastuullesi kuuluvat mm. osto- ja myyntireskontra, kirjanpito veroilmoituksineen sekä palkkahallintoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talouspäällikön kanssa ja avustat tilinpäätöksen kanssa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä vastuullisen tehtävän vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja organisointikykyä. Vaikka kokemus onkin tärkeää, yhtä tärkeään rooliin nousee asenne! Odotamme joustavuutta sekä aitoa halua kehittää omaa osaamistaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan taloushallinnon tehtävien parissa sekä huumorintajuisen tiimin ympärilleen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa 19.3.21 asti. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30 .

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme maineikkaalle pirkanmaalaiselle viherrakennusalan yritykselle kaivinkoneenkuljettajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti perinteisistä maanrakennus-kohteista erilaisiin, vaativiin viherrakennus- ja kivetyskohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021i ja sitä on tarjolla kevät-kesäsesongin ajaksi. Työsuhde on vuokratyösuhde..

Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työkohteista. Tehtävässä käytetään pääasiassa telakonetta, mutta odotamme tekijän hallitsevan myös pyöräkoneen käytön. Muu koneen käyttökokemuskatsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Arvostamme lisäksi tekijän oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytaitoa. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Työ arkisin tehtävää päivätyötä.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 8.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 04.03.202130.06.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Metso Outotec Turun tehdas on osa suomalaista Metso Outotec Oyj pörssiyhtiötä, joka syntyi vuonna 2020 Outotecin ja Metson kaivosliiketoiminta Mineralsin yhdistyessä. Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallijalostuksessa sekä kierrätyksesssä. Toimimme yli 50 maassa 150 vuoden kokemuksella.

Turun tehtaassa valmistetaan keraamisia suodinlaattoja Metso Outotecin asiakkaille. Sijaitsemme Turussa Urusvuoren teollisuusalueella ja henkilöstöä tehtaalla on vajaa 20 henkilöä.

---

Etsimme nyt Turun tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti.

Työ pitää sisällään prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina valmistettavan tuotteen mukaan. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa sekä kokoonpanossa. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta!

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen!

Työsuhde on määräaikainen henkilöstövuokrauksella elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa ja hakuaikaa on 19.3.2021 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viheralantyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan töihin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viheralantöistä kuten pihojen perustustöistä, viheristutuksista ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sn ympäristössä.

Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viheralalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.03.202121.03.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta ammattitaitoisella ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, maaliskuussa 2021 ja on työsuhteen alussa matkatyötä pääkaupunkiseudulle.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista työtehtävistä. Tässä työssä arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta kattotyöntekijän työstä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan B-luokan ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työsuhteen alussa työskennellään 1- 2 kk matkatyössä pääkupunkiseudulla. Matkatyö on vaihtelee työtilanteen mukaan ja väliaikoina, jolloin työtä ei pääkaupunkiseudulla ole työskennellään Pirkanmaalla. Käytännössä matkaviikot ovat noin 2-3 päivää, jona aikana asutaan hotellissa ja viikonlopuiksi tullaan aina kotiin. Matkatyöajalta maksetaan asianmukaiset päiväraha- ja km-korvaukset.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 04.03.202121.03.2021

Asiakasyrityksemme Vahantasähkö Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva sähköistysalan suunnittelua ja asennuksia tekevä yritys, jonka pääasiallinen toiminta on keskittynyt Tampereen talousalueelle. Yrityksen työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita niin yktyisille kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Etsimme nyt heille itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta sähköasentajaa monipuolisiin yleisasennuksiin. Työ on kaapelin vetoa, asennusta ja pientä vikakorjausta. Työkohteet vaihtelevat laidasta laitaan ollen mm. yksityisten asuntojen remonttikohteita ja yritysten erilaisia toimitilojen saneerauksia. Työ alkaa nopealla aikataululla vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan heti. Työn kesto on riippuvainen tekijän taidoista ja halusta sitoutua pidempi aikaiseen työsuhteeseen. Hyvälle tekijälle työtä on tarjolla pitempäänkin.

Valittavalta tekijältä edellytämme sähköistysalan peruskoulutusta sekä mielellään yli kahden vuoden työ-kokemusta kiinteistöpuolen sähköasennuksista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, koska työkohteissa työskennellään yksin. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja aktiivista työotetta sekä hyvää motivaatiota ja joustavuutta työtä kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Hätäensiapukurssi katsotaan hakijalle eduksi. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttö-mahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Pakettiauton käyttömahdollisuudesta saattaa olla työssä hyötyä

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Ravintola Trappi on pitkät perinteet omaava ravintola Naantalin rannassa, vanhan luostarikirkon kupeessa. Trappi palvelee ympäri vuoden. Kesäkaudella samaan ravintolaperheeseen kuuluvat myös kesäravintolat Trapin Piha, Cafe Santala, Merisali ja saarikohteemme. Listaltamme löytyy niin kotimaisia kuin maailman makujakin. Käytämme paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita, kuten paikallisten kalastajien pyydystämiä meren antimia.

Ravintola Trappi etsii nyt kauttamme ALA CARTE -KOKKIA/VUOROMESTARIA kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Vuoromestarina olet vetovastuussa ravintolamme toiminnasta. Tiedostat miten suuri merkitys työlläsi on asiakaskokemuksen kannalta ja haluat aktiivisesti tehdä tästä kokemuksesta vieläkin paremman.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on jo työkokemusta ala carte kokin tehtävissä toimimisesta, sekä myös tahtoa johtaa omalla esimerkilläsi ja auttaa työkavereitasi olemaan parhaimmillaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä avustamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity mukaan aurinkoiseen Naantaliin tiimiimme!

Kiinnostuitko työstä Naantalissa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Ravintola Trappi ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Asiakasyrityksemme toimii maanrakennusalalla ja etsii kauttamme nyt useampaa maanrakennustyöntekijää työkohteisiin Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat arkisin 7–15:30. Töitä on tarjolla ympäri vuoden ja mahdollisuus on toki myös vakituiseen työsuhteeseen, jos työt ovat sujuneet toivotusti.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten viemärien ja vesijohtojen asennustöistä, sekä kulkuväylien ja viheralueiden rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävät katsotaan oman taitotason ja kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta maanrakennustöistä (esim. perämiehenä tai lapiomiehenä).

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja määräaikainen kesän loppuun asti. Määräaikaisuuden jälkeen työsuhteen on tarkoitus jatkua asiakasyrityksessä vakituisena työsuhteena.

Asiakasyritys urakoi pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa lisäksi aikaisempaa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot voit kysellä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 03.03.202121.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme purkutyöntekijää Tampereelle vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on kylpyhuoneiden purkua saneerauskohteissa. Työ alkaa keväällä 2021 maalis-huhtikuun vaihteessa vuokratyösuhteella. Töitä on tarjolla näillä näkymin elokuun loppuun asti.

Työt koostuvat käsin tehtävistä purkutöistä sekä purkujätteiden siivoamisesta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Aiempi kokemus purkutöistä on hyödyksi. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7.00-15.30, lähtökohtaisesti 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 03.03.202116.03.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöjen sähköurakointiin ja muihin saneeraustöihin erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme osaavaa rakennusmaalaria Mänttään. Työkohde on täysin saneerattava liikehuoneisto. Uran aikatauluksi on määritelty 2 kuukautta. Työ huhtikuun alussa 2021 ja kestää huhti-toukokuun ajan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä pintakäsittelyalan peruskoulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta maalausalalta, etenkin saneerauskohteista. Saneraustyö tehdään pääosin urakkatyönä, joten tekijältä edellytetään myös erittäin tarkkaa ja reipasta työskentelyä. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Työkohteeseen kulkemisen kannalta oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työ on periaatteessa arkisin tehtävää päivätyötä, muu työskentelyaika sopimuksen mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.03.202116.03.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen LVI-alan yritys, jolla on vankka kokemus omalta alaltaan. Heidän menestyksensä perustuu koulutettuun ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Henkilöstön jatkuva koulutus mahdollistaa monipuoliset urakoinnit erilaisiin kohteisiin. Yritys urakoi mm. asuntoja, teollisuusrakennuksia, julkisia rakennuksia sekä kaupanalan liiketiloja

Etsimme nyt heidän dynaamiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa ammattitaitoista, nokkamieheksi kykenevää LVI-asentajaa useamman kerrostalon ja päiväkodin työmaalle Pirkanmaan talousalueelle, Tampereen läheisyyteen. Työt alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021 ja jatkuu rakennusurakan loppuun asti.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta, muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään uudiskohteista sekä aikaisempaa kokemusta nokkamiehenä toimimisesta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja yleisesti alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehto-sopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.


Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Seriman Oy on pitkät perinteet ja vankan ammattitaidon omaava painotalo. Perinteisten digi- ja offsetpainotuotteiden lisäksi teemme seripainatukset, tampopainatukset, suurkuvatulosteet ja laserleikkaukset sekä kaiverrukset. Tarjoamme myös teippaus-, suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset eri toimialoilta, joten törmäät valmistamiimme tuotteisiin jatkuvasti ja kaikkialla.

Meillä työskentelee ammattitaitoinen, tiivis henkilökunta ja meillä tekemisen halu näkyy! Nyt etsimmekin uutta työkaveria pitkäaikaiseen työsuhteeseen SERI -JA TAMPOPAINATUKSEN pariin!

Tarjoamme mielenkiintoisen, pitkäaikaisen työsuhteen, jossa pääset kehittämään itseäsi kokeneessa ja modernissa painotalossa! Työtehtäviisi kuuluu kokonaisuudessaan painoprosessin hallinta seri -ja tampopainatuksen parissa, kuten esivalmistelua, värin sekoitusta, pakkaamista ja tuotteiden jälkikäsittelyä. Työaika meillä on arkisin kello 8.00–16.00 välillä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta myös muu kokemus alalta on eduksesi. Työssä menestyt, mikäli olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on ymmärrystä alan työtehtävistä.

Älä aikaile enempää, vaan lähetä hakemus pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Seriman Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 03.03.202119.03.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta, iloista ja aurinkoista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteesesn!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset kahvilan työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö.

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ma-pe klo 8:30-18:00 ja lauantaisin klo 9-16. Sunnuntait ovat aina vapaat. Työtuntimääriä on pääsäntöisesti 37.5h/viikko. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista ja iloista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Pitkään lasiterassialalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassien rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja katsomme alan koulutuksen eduksesi. Sinulla on tarkka ja täsmällinen työskentelytaito sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan. Toivomme sinulta lisäksi joustavaa asennetta työaikoja kohtaan, sillä toisinaan työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja töitä tehdään arkipäiväisin kokoaikaisesti. Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen omaan työkokemukseesi peilaten. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakaassa yrityksessä. Pääset osaksi rentoa, mutta tehokasta työyhteisöä, jossa ammattitaitoinen tiimi tukee työssäsi menestymistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-11.

Hakuaika 02.03.202114.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme AVUSTAVAA MAALAUSTYÖNTEKIJÄÄ kaksi kuukautta kestävään projektiin Turkuun! Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen seuraavassa projektissa.

Tehtävässä työskentelet saneerauskohteessa ja olet pääasiassa vastuussa vanhojen maalauspintojen poistosta ja muista avustavista tehtävistä rakennustyömaalla. Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 7 - 15:30. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskorttia, mutta se voidaa tarvittaessa kustantaa työntekijälle ennen projektin alkua.

Nyt etsitään reipasta ja motivoitunutta tekijää, joka haluaa nopeasti töihin! Aikaisempi kokemus esim. maalaus- ja/tai rakennusalalta, mutta täkeintä on hyvä ASENNE!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti Click Henkilöstöpalveluiden kautta alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti 4.3.21 alkaen. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.03.202116.03.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää Vantaan toimipisteeseensä vakituiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tilausten ja tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä varaston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu pakettien kuljettaminen yrityksen pakettiautolla pääkaupunkiseudun alueella.

Odotamme sinulta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja katsomme varastotyökokemuksen ja trukin ajotaidon eduksesi. Saat kuitenkin työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen asenne työntekoa kohtaan. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16, 37.5h/vko. Työt alkavat huhtikuun puolivälin aikoihin tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan pitkään toimineessa ja vakaassa yrityksessä. Pääset osaksi rentoa, mutta tehokasta työyhteisöä, jossa ammattitaitoinen tiimi tukee työssäsi menestymistä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-11.

Hakuaika 02.03.202117.03.2021

Röchling Rimito Plast Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Etsimme nyt voimakkaan kasvun tueksi KONEENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Koneenhoitajana työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa. Palkitsemme onnistumisista!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Rimito Plast Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä! Haastattelut aloitetaan heti ja hakuaikaa on 17.3.21 asti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin tässä vaiheessa.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Asiakkaamme on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Yritys huoltaa hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Etsimme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on varaston puolella tavaroiden vastaanotto, purku ja hyllytys sekä lähtevän tavaran keräily ja pakkaus. Edellä mainittujen lisäksi vastaat verkkokaupan päivittämisestä sekä muista toimiston yleisistä tehtävistä taloushallintoa lukuun ottamatta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Ajokortti ja ajantasaiset tietotekniset taidot ovat edellytys työskentelylle.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työympäristössä jossa sinulla on koko työyhteisön tuki. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 14-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 02.03.202114.03.2021

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt motivoitunutta PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ PUHDASTILAAN piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin Lietoon.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pullotusprosessista. Prosessinhoitoon liittyviä tehtäviä ovat mm. prosessin käynnistys-, valvonta- ja lopetustyöt mukaan lukien tarvikkeiden asennukset, materiaalien lisäykset, prosessinaikaiset näytteenotot sekä puhdastilan siisteydestä huolehtiminen. Tehtävässä on mahdollisuus edetä perehdytyksen jälkeen myös vuorovastaavan tehtäviin, joten otamme haussa huomioon myös työnjohdollisista tehtävistä kiinnostuneet henkilöt.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan sekä tunnollisuutta ja hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työ on seisomatyötä ja tapahtuu puhdastilassa, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella nopeallakin aikataululla tilanteen mukaan. Odotamme hakijoilta siis joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta työskennellä kahdessa ja mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander arkisin klo 8–16, p. 050 411 0344.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202116.03.2021

Maataso Oy toteuttaa Turussa ja sen lähialueilla yli neljän vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla erilaisia viherrakennustöitä ja monipuolisia maanrakennustöitä. Palveluihimme kuuluvat piha -ja viherrakentamisessa mm. kivetysten, istutusten, laatoitusten ja nurmikoiden asennustöitä, sekä maanrakennuspuolella teemme talojen pohjatöitä ja toimitamme maa- ja kiviainesta asiakkaillemme.

Etsimme nyt joukkoomme reipasta MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ tulevalle kesäkaudelle! Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset työt mm. salaojituksissa ja viherrakentamisen puolella. Työssä menestyt takuulla, mikäli olet ahkera ja reipas henkilö, joka on valmis käärimään hihansa tilanteessa kuin tilanteessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kesäkaudelle ja mikäli työt sujuvat, meille on mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulisi olla B-ajokortti ja oma auto käytössäsi, sekä suureksi eduksesi katsomme jos sinulla on kokemusta maanrakennuskoneilla esim. traktorilla ajamisesta, mutta se ei ole välttämättömyys työssä menestymiseen. Tärkeintä on asenne ja halu oppia! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat huhti/toukokuun taitteessa tai sopimuksen mukaan ja työaika on 7.30–16.00. Hae paikkaa, mikäli etsit ulkona tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa erilaisten projektien parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Maataso Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt tuotantotyöntekijää Loimaalle. Tehtävässä toimit pääasiassa tuotannon kittauslinjalla, jossa mm. huolehdit oksien kittaamisesta. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi ).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme jäteautonkuljettajaa kesäajaksi. Työajot tapahtuvat Tampereelta käsin Ylöjärvelle, Vesilahdelle, Pälkäneelle ja Kuhmalahdelle. Työt aloitetaan huhti–toukokuussa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla elokuun loppuun asti ja mahdollisesti hyvä tekijälle pidemmäksikin aikaa.

Voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ voi sopia kuitenkin myös aloittelevalle jäteautonkuljettajalle, sillä työhön saa hyvän perehdytyksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja reipasta asennetta.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti 8 tuntia päivässä klo 6:00-14:00 välisenä aikana. Työajot hoidetaan urakkaperusteisesti, joten työajoista on mahdollista joustaa. Palkkauksessa noudatetaan Kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Are you our new Venue Manager at Heidi's Bier Bar, Helsinki?

REKOM is Scandinavia’s biggest nightlife group. We own and operate more than 120 nightlife venues across UK, Denmark, Norway and Finland–and there are more on the way. In REKOM, we have a clear ambition to stay one step ahead of the game. It’s not that hard, when we are more than 2,800 dedicated employees working with carefully planned bar concepts and all of us deeply passionate about bringing atmosphere and soul to Scandinavian nightlife. Combined with more than 20 years of nightlife industry experience, the result speaks for itself: More than 8 million guests visit our bars, pubs and nightclubs every year!

In 2018, REKOM’s growth plans were turbocharged as Danish private equity fund Catacap joined as part owner. The aim is now to become, not just Scandinavia’s, but Northern Europe’s biggest nightlife group. In the REKOM family, you become part of a fun, strong community, you gain attractive employee benefits and the chance to develop and accelerate through our REKOM Academy and talent programs.

More information https://www.rekomgroup.com/fi/.

REKOM Group is now looking for a Venue Manager for Heidi's Bier Bar, Helsinki.

At first as Venue Manager in REKOM, you will work as a trainee and a helping hand for the team. Therefore, you will not get to assist your own venue nor Venue Manager from start, but will be a flexible helper at one to three venues, that you switch between the first months. During this time you will go through leadership training which will give you the right resources and learning to work as an Venue Manager.

After the trainee period you will be acting as a right hand to the Venue Manager and support the venue's operations and operating results. You will assist with the venue always meeting the expectations of the guests. The job is demanding, but also helps create a dynamic and exciting workplace with room for both socializing and personal development.

About you

You are skilled, ambitious and you dream of working with leadership creating great moments for your employees and guests. As a person you are structured and full of good ideas as well as have a positive attitude towards life. You are not afraid to carry a heavy work load and we expect you to have previous management experience combined with industry knowledge.

We offer you

The job comes with staff discount at all our venues (counting 120 across 3 countries - 7 in Finland), a wide range of employee benefits such as social events, trips, parties, etc. and external discount agreements in Denmark, Norway, and Finland. You can expect a detailed and thorough training, so you feel ready and competent for your job. This is a job in the fast lane, where no days look alike and we support continuous development - professionally and personally. Our vision is to be the nightlife's innovative market leader in Northern Europe.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement. Send your application and CV to Anttony Lindo, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 15.03.2021 at the latest. Our e-mail addresses are firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position you can call Anttony Lindo, tel. 050 411 0416, Mon-Fri between 9-15.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

REKOM is Scandinavia’s biggest nightlife group. We own and operate more than 120 nightlife venues across UK, Denmark, Norway and Finland–and there are more on the way. In REKOM, we have a clear ambition to stay one step ahead of the game. It’s not that hard, when we are more than 2,800 dedicated employees working with carefully planned bar concepts and all of us deeply passionate about bringing atmosphere and soul to Scandinavian nightlife. Combined with more than 20 years of nightlife industry experience, the result speaks for itself: More than 8 million guests visit our bars, pubs and nightclubs every year!

In 2018, REKOM’s growth plans were turbocharged as Danish private equity fund Catacap joined as part owner. The aim is now to become, not just Scandinavia’s, but Northern Europe’s biggest nightlife group. In the REKOM family, you become part of a fun, strong community, you gain attractive employee benefits and the chance to develop and accelerate through our REKOM Academy and talent programs.

More information https://www.rekomgroup.com/fi/.

REKOM Group is now looking for a Campus Education Manager to strengthen their People & Culture department.

REKOM Campus is a common term for the development courses any given employee must go through, during his/her training within a specific area. In REKOM Campus, the Campus Education Manager (CEM) has been established to ensure a high quality of the overall training of both Frontliners, Performance Coaches and Venue Managers in REKOM. This is done through training within the Campus standard that has been set by People & Culture / Campus.

Main responsibilities

CEM will be involved in coordinating training between Venue Managers and Frontline Coaches in collaboration with colleagues from People & Culture. CEM must ensure that we have the right quality of Performance Coaches to hold Performance courses. Furthermore, CEM must be a sparring partner to Campus Project Manager and Head of Campus regarding planning activities to optimize and develop REKOM Campus. This includes facilitating meetings with Venue Managers in the clusters of REKOM and Performance Coaches. CEM will have a shared responsibility for the campus material being updated at the Academy in collaboration with the Academy Manager. An additional task is to ensure the annual cycle of REKOM Campus is complied with and that all courses are held. CEM will follow-up on the Frontline Trainee courses of Campus. CEM will also actively go in and help the venue with action plans and/or support for the Venue manager ensuring they are always up to date with new Campus material and teaching methods.

Ideal Candidate

Our ideal candidate has previous experience from the industry and understands the REKOM culture based on our 3 virtues in the REKOM Foundation: Love for People, Be Fearless and Act as Founders. We value working on a highly professional level and knowledge of the necessary elements that are relevant to this position. We would like to see candidates having a good level of know-how in the Microsoft Office suite, especially with the use of PowerPoint, and an understanding of Google tools, including Drive and Slides. We require a fluent level of Finnish and English, both written and spoken.

Personality features such as working with a great drive, go-ahead attitude and natural problem solving abilities are appreciated. Ideally working in a structured and detail-oriented way to create improvements acomppanied with good team and independent working skills will catch our attention. Shortly said, you have a strong will to success and you are a team player who creates results in interaction with colleagues at all levels.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement. Send your application and CV to Anttony Lindo, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 15.03.2021 at the latest. Our e-mail addresses are firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position you can call Anttony Lindo, tel. 050 411 0416, Mon-Fri between 9-15.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Stravent Oy on 1984 perustettu, menestyvä ja asiakkaiden arvostama lämmitys-, jäähdytys- ja kosteudenhallintaratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä, turvallisia ja vedottomia ratkaisuja. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Stravent Oy etsii nyt kauttamme kokenutta LVIA-huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Valittu henkilö aloittaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen omana työntekijänä. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan erilaisten kohteiden tarpeiden mukaisesti ja on valmis tarvittaessa matkustamaan työn puolesta.

Työtehtäviin kuuluu huoltotöitä, pääsääntöisesti kiinteistökohteissa, ja kehitystöitä huoltojen toteutukseen liittyen. Tässä roolissa pääsee tekemään LVI-laitteiden automaatioon, lämmitykseen, jäähdytykseen ja sähköön liittyviä huoltotehtäviä, jossa yhdistävänä tekijänä on vianetsintä ja laitteiden toimivuus. Asiakkaiden erilaiset tarpeet tuovat monipuolisuutta päivittäiseen työhön ja työnkuvaan sisältyy myös toimistopuolen työtehtäviä, kuten esim. raportointia, huoltotoimenpiteiden tilausten käsittelyä, laitteiden käyttöönotto-ohjeistusten tekemistä yms.

Kyseessä on uusi positio, joten työ lopulta muokkautuu pitkälti myös ehdokkaan osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
• vähintään 3 vuoden verran työkokemusta itsenäisestä huoltotyöstä
• soveltuvaa koulutustaustaa (esim. ammattikoulu tutkinto)
• hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään kohtuullinen englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
• mahdollisuutta matkustaa työn parissa (arvion mukaan noin 10-50 matkustuspäivää vuodessa)
• ajokorttiluokka B

Lisäksi arvostamme:
• luotettavuutta ja yrittäjähenkistä työotetta
• oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta
• yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• kokemusta rakennusautomaatioasennuksista
• sähköpätevyyksiä

Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Perehdytykseen ja koulutukseen on hyvät toteutusmallit valmiina, joten itsenäiseen työhön ei jätetä oman onnen nojaan. Työnteolle on modernit puitteet eikä työsuhteen alkuun tarvitse välttämättä omaa autoa, työkaluja tai työvaatteita. Stravent tarjoaa hyvät edut työntekijöilleen mm. laajan työterveyspalvelun, virikeseteleitä, puhelinedun ja kuntosalin yrityksen toimipisteellä, jota voi vapaasti halutessaan hyödyntää. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme on suomalainen talotekniikka-alan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän vakaan kasvun myötä he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia LVI-asentajia eri pituisiin työsuhteisiin. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita (mm. toimitilat, linjasaneeraukset).

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa yritystä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 01.03.202114.03.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Eduksi katsotaan kokemus Domus-ohjelmistosta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Etsimme automekaanikkoa Triangle Motor Co:n korjaamolle Alastarolle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.trianglemotor.com.

Korjaamolla korjataan ja entisöidään pääasiassa 1910-1970-luvuilla valmistettuja autoja ja kunnostetaan uudempia erikoisautoja. Toimenkuvaan kuuluvat huollot, korjaukset ja täysentisöinnit.

Toivomme hakijoilta mahdollisimman monipuolista kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Erityisesti arvostamme vanhojen autojen tuntemusta ja kokemusta niiden korjaamisesta. Eduksi katsotaan autosähkötöiden hallinta sekä vanhojen Jaguarien ja Mercedeksien tuntemus.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Vuonna 1998 perustetun autoalan yrityksen Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy:n (aikaisemmin Soundplace Inn) juuret juontavat äänentoistolaitteisiin, joihin paneuduimme yrityksen alkuvuosina. Autokorjaamotoiminta aloitettiin vuonna 2001 ja Vartiokylään laajensimme 2013. Nykyään pääpaino on autohuolloissa ja- korjauksissa sekä varaosamyynnissä. Palvelualueena Herttoniemi, Malmi ja koko Helsingin alue. Autokorjaamo sijaitsee Vartiokylässä, jossa meillä on 400 m2 korjaamotila sekä 200 m2 varaosamyymälä, joka toimii joustavasti sekä tehokkaasti. Lue lisää osoitteessa: www.helsinkiautokorjaamo.fi

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy etsii nyt kauttamme ajoneuvoasentajaa/mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Voit myös tehdä töitä oman yrityksesi kautta.

Työtehtäviisi kuuluu ajoneuvojen monipuoliset asennus-, korjaus- ja huoltotyöt. Töitä tehdään arkisin 37.5h/vko, klo 8-16.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen. Suomen kielen taito on työtehtävien kannalta välttämätön.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen yrityksessä, jossa on hyvä työilmapiiri ja mukava porukka. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Itä-Helsingin autokorjaamoon.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Etsimme nyt maalauksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maalareita kesäksi.

Työtehtäviisi kuuluvat ulkoverhouksen maalaus, sekä mahdollisuuksien mukaan pelti- ja tiilikattojen maalaukset. Työkohteet ovat pääasiallisesti yksityisiä asuntoja ja taloyhtiöitä.

Saat työhösi perehdytyksen, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Oman auton käyttömahdollisuus, voimassaoleva työturvallisuuskortti, ensiapukoulutus ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi kyseessä on ulkotyö, jossa hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202108.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kreate Oy:lle maanrakennustyöntekijää valtatie 9:n parannus-/laajennusprojektiin Orivedelle. Kreate on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan kuuluu esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Työ kohteessa alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun aikana. Projekti kestää arviolta lokakuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimuksen jatko loppuvuodelle ja seuraavalle talvellekin on mahdollinen.

Työtehtävät kohteessa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä kunnallistekniikan rakentamisessa, kuten kaapeleiden, putkistojen ja ojarumpujen sekä valaisinpylväiden asennustöistä. Ydintehtäviä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan infrastruktuuria Tampereen ja ympäristökuntien alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 26.02.202112.03.2021

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haussa nyt kasvumme tueksi kokenut Server Software Developer vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Etsimämme henkilö tulee toimimaan Lead Developer roolissa.

Työtehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa, innovoiden ja rakentaen uusia ominaisuuksia Client-server -alustoillemme. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Näiden lisäksi varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet vastaamaan kokonaisvaltaisesta ohjelmistokehityksestä sekä ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston ominaisuuksista. Etsimämme henkilö voikin sanoa itseään Full Stack- kehittäjäksi, joka arvostaa jatkuvaa parantamista ja pyrkii aktiivisesti kehittämään ja implementoimaan uusia teknologioita.

Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista:
• tärkeimmät osaamisalueesi: C++, .NET Core, C#, Angular, ja Git,
• tietokannat: MySQL, MongoDB, InfluxDB,
• Scrum master vastuu,
• Azure virtuaalikoneet, erilaiset pilvipalvelut,
• tiimityötaidot,
• englannin kielen hyvä käyttötaito tuotekehitysympäristössä.

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
• monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
• mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä,
• hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
• luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 12.3.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Server Software Developer". Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Pokkinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille kokkia, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Kesäsesongin aikana huhtikuun puolestavälistä aina syyskuun loppuun asti kattaukseen kuuluu A la carte -lista ja mahdollisuuksien mukaan myöskin tapahtuma tyyppisesti esimerkiksi kokouksiin lounastarjoilua.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta alalta, sekä omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen A la carte ruuan valmistamisesta ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta ja aitoa halua kokata makuelämyksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille tarjoilijaa, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tilauksien vastaanottaminen, tarjoilu ja asiakkaiden laskuttaminen.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä ja omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme englannin kielen taidon ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta, joustavuutta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Tili-Marvex tarjoaa tilitoimistopalvelut henkilökohtaisella, iloisella ja asiantuntevalla palvelulla. Yritys palvelee yritysasiakkaita yrityksen koko elinkaaren ajan. Kokonaisvaltaisiin palveluihin kuuluvat yrityksen perustaminen, perinteinen kirjanpito, sähköinen taloushallinto, veroilmoitukset, palkanlaskenta – kaikki, mitä tilitoimistolta tarvitset. 

Etsimme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävässä vastaat asiakkaiden kirjanpidon lisäksi monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueista. Edellytämme, että tunnet hyvin kirjanpidon lainsäädännön. Taloushallinnon ohjelmista käytössä on Visman Nova ohjelmisto.

Edellytämme hakijoilta työhön soveltuvaa koulutusta, kuten taloushallinnon tradenomi tai KTM. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Lisäksi odotamme työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Voit olla joko kokenut ammattilainen, tai uran alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tähtipelaaja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta kesään 2022. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.02.202111.03.2021

Nisa-Tuote Oy on suomalainen vuonna 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista asiakaspäällikköä vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Myyntialueesi on pääasiassa Uudenmaan alue, mutta halutessasi voit laajentaa asiakaskuntaasi myös muualle Suomeen. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä. Kokemus myynnistä mainos- ja liikelahjojen sekä yritysvaatetuksen parista katsotaan eduksesi. Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja tuloshakuinen sekä osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta sekä innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti ja oma auto on työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä. Kommunikoit lisäksi sujuvasti suomen kielellä.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista sekä hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa ammattitaitoinen tiimi tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 11.3.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Asiakaspäällikkö, Nisa". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 25.02.202111.03.2021

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Asiakasyrityksemme Serena hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen buffet-kokin paikkaan Ravintola Graninaan tulevalle kesäkaudelle.

Buffetkokin tehtäviin kuuluu buffetruoan valmistus ja muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja työtä on tarjolla elokuun puoliväliin asti. Töitä on tarjolla noin 20 h/vko juhannukseen asti, jonka jälkeen työt jatkuvat kokoaikaisena 37.5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloajoille ja vesipuisto on avoinna viikon jokaisena päivänä. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen osa-aikaisena.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Minna Hänniseltä, p. 050 411 0651. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 25.02.202115.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme noin puolen vuoden mittaiseen projektiin sähkökuvanpiirtäjää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Parkanossa mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työn sujuessa kaiken piirtämistyön voi halutessaan tehdä etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä on tarkoitus siirtää teollisuuskoneiden käsintehdyt sähköpiirrokset sähköiseen muotoon Cadmatic ohjelmalla. Työssä menestyminen vaatii Cadmatic ohjelman käyttötaitoa sekä sähköalan perustuntemusta. Työhön valittava henkilö voi olla jo sähköalan konkari tai vastaavasti sähköalan aloitteleva tekijä, kunhan sähköpiirrosten tekeminen Cadmaticilla onnistuu.

Työkohteissa vierailun vuoksi oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva B-ajokortti ovat välttämättömiä. Voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä käyty EA2-kurssi ovat hakijalle eduksi.

Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi. Työn alkuvaiheessa ollaan työkohteissa Parkanossa arviolta kolme päivää viikkoa kohden, työn sujuessa voi olla enemmän etänä piirrostyön parissa. Työssä noudatetaan sähköistysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 25.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat maaliskuun lopulla ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 25.02.202114.03.2021

Tammerbitumi Oy on perinteikäs tamperelainen bitumikattojen asentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Yritys urakoi bitumikattojen saneerauksia jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu paremmin yritykseen sivuilla: https://www.tammerbitumi.fi/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta bitumikattoeristäjää kesäkaudelle 2021. Työt alkavat toukokuussa ja työtä on tarjolla loka-marraskuulle asti.

Työtehtäviin kuuluu bitumieristeiden asentaminen sekä isoimmilla työmailla vanhojen eristysten purkaminen ja villaeristeiden asentaminen. Työmaat sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristeiden asentamisesta. Työssä tarvitaan tulityöturva- sekä työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa töiden sujumista. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitsee omaa autoa ja voimassa oleva B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7:00-15:30, helteisinä päivinä työt aloitetaan mahdollisesti jo aiemmin aamulla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Tammerbitumi Oy:lle.

Hakuaika 24.02.202110.03.2021

Haemme nyt valuharkko- ja betonimuottitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäviisi kuuluu työmaan avustavat tehtävät. Odotamme hakijoilta omatoimisuutta ja reipasta otetta työtä kohtaan. Työmaa sijaitsee lähellä Salon kaupungin keskustaa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen rakennusalalta, sekä oman auton käyttömahdollisuuden ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Ardiko Oy on rakennepalvelualan yritys, joka tekee kosteusmittauksia sekä sisäilmatutkimuksia ja -mittauksia pääosin Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun välillä. Yritys on toiminut kosteusmittausten ja rakennetarkistuksien parissa jo vuodesta 2015.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön, rakenteiden avauksiin ja sulkuihin osa-aikaista työntekijää pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työt alkavat keväällä sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa 2021.

Työhön valittu henkilö tekee alun perehdytyksen jälkeen itsenäisesti rakenneavauksia ja -sulkuja vaihtuvissa työkohteissa. Työkohteisiin kuuluu enimmäkseen toimistojen, koulujen sekä päiväkotien sisä- ja ulkotiloja. Työskentely tapahtuu usein suojasulkukopeissa, jotka tiivistetään ja joiden sisällä tehdään tarvittavat avaus-, tutkimus- ja paikkaustoimenpiteet. Välillä työtä tehdään myös rakennusten yläpohja- ja ryömintätiloissa.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa työkohteissa. Työssä käytetään kuiva- ja märkätimanttiporaa, puukkosahaa, monitoimityökalua sekä liimamassoja ja tasoitteita. Työtarvikkeiden aiemmasta käyttökokemuksesta voi olla hyötyä, joskin näihin saa myös opastuksen. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia, sillä liikkuminen työkohteisiin tapahtuu yrityksen pakettiautolla ja töihin lähdetään Tampereelta.

Työkohteiden ollessa julkisia tiloja ja kouluja, työt ajoittuvat usein iltapäivä- ja ilta-ajalle mahdollisimman pienten häiriöiden aiheuttamiseksi. Työpäivät alkavat monesti klo 13:00-14:00 alkaen ja kestävät 8 tuntia. Julkisivuihin ja ulkotiloihin tehtävät mittaukset voidaan tosin tehdä jo aamupäivästä alkaen. Työskentely tapahtuu pääosin arkisin. Tehtävä on osa-aikainen ja töitä tehdään tyypillisesti 1,5 - 2 viikkoa kuukaudessa, välillä voi olla myös miltei täysiäkin kuukausia. Tulevat työkohteet tiedetään kaksi kuukautta etukäteen. Tehtävässä ilta-aikaan tapahtuva työ huomioidaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaisin iltalisin ja matkatöissä korvataan matka-aika sekä mahdolliset ylityöt ja päivärahat.

Aikaisempi kokemus rakennustöistä (esimerkiksi aiempien kesätöiden kautta) ja opinnot rakennusteknisiltä aloilta katsotaan eduksi. Työ sopii osa-aikaisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla on mahdollisuus työskennellä iltapäiväpainotteisesti aina tietyn aikaa kuukaudesta. Rakennusteknisen osaamisen mukaan mahdollisia AutoCAD- ja taulukointitehtäviä voi olla tarjolla lisätöinä. Tehtävässä on tarjolla erinomainen mahdollisuus syventyä käytännön tasolla sisäilmateknisiin palveluihin sekä siihen liittyvään tutkimustoimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Ardiko Oy:lle.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta ymmärrystä erityisesti kaapelointitöistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä organisointitaitoa. Arvostamme yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja, jolla on halua ja ammattitaitoa siirtyä työnjohdolliseen rooliin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää tuotannollisiin tehtäviin Turkuun. Työsuhde on määräaikainen joka alkaa viimeistään huhtikuun alussa ja kestää syyskuun loppuun saakka.

Moipuolisessa työnkuvassa osallistutaan tuotantoerien valmistukseen ja annosteluun erikokoisiin asiakaspakkauksiin, käyttäen sekä automaattista pakkauslinjastoa että työskennellen manuaalisella pakkauslinjastolla. Osallistut myös käytettävien raaka-aineiden ja valmistettujen lopputuotteiden näytteenottoon ja tuotantodokumenttien kirjaamiseen osana tuotannon laadunvarmistusprosessia. Työ sisältää jonkin verran myös varastonhallintaan liittyviä tehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, tiimityötaitoja, kykyä toimia kuvattujen prosessien mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa 1.3. eteenpäin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Autoasi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Yhteisen ammattitaidon avulla Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Lisätietoa www.autoasi.fi

Etsimme nyt ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kemiön Autoasin palvelupisteelle. Tehtävään valittu henkilö työllistuu suoraan asiakkaan kirjoille.

Työtehtäviin sisältyy ajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt, lisäksi kokonaisvaltainen asiakaspalvelu alusta loppuun asti. Töitä tehdään hallillamme arkisin klo 8-17 välillä.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, rehellisyyttä, luotettavuutta, innostuneisuutta työhön ja halua oppia uutta. Eduksi katsomme ajoneuvojen tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen ajoneuvojen huoltamisesta ja korjaamisesta.

Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen työhön, sekä lisäkoulutamme työntekijöitämme säännöllisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 23.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Unifaunilla on yli 20 vuoden kokemus innovatiivisten ja korkealaatuisten pilvipohjaisten toimitusten hallintajärjestelmien toimittamisesta. Ratkaisujamme käytetään +80 maassa ja 100 000 eri yritystä lähettää päivittäin yli miljoona lähetystä järjestelmiemme kautta. Unifaunilla on 220 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Lue lisää meistä: https://www.unifaun.com

Vahvistamme tukitiimiämme ja etsimme nyt teknistä ASIAKASTUKIHENKILÖÄ Helsinkiin.

Tukitiimimme tehtävänä on neuvoa ja tukea asiakkaitamme sekä kumppaneitamme järjestelmien käytössä ja siten edelleen parantaa asiakaskokemusta. Asiakastukihenkilön monipuoliset tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, teknistä ongelmaratkaisua ja järjestelmäneuvontaa puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksien avulla. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita lyhyessäkin ajassa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekniikan insinööri/logistiikan tradenomi) sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Lisäksi toivomme hakijoilta:
• asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja positiivista asennetta
• pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Nämä ovat plussaa:
• työkokemus asiakaspalvelutehtävistä
• logistiikka-alan tuntemusta
• ymmärrystä yritysten verkko- ja tulostusasetuksista sekä integraatio rajapinnoista (REST API, XML)
• muu kielitaito katsotaan eduksi (esim. ruotsi)

Tarjoamme:
• mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
• säännöllisen työajan
• kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
• Smartum-henkilöstöetu
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta 09.03.2021 mennessä. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Click Henkilöstöpalvelut toimii tässä rekrytoinnissa Unifaunin yhteistyökumppanina ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Unifaunin omaan organisaatioon. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 22.02.202108.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖ/AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Naantaliin!

Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat mm. teollisuuden nostureiden tarkastukset, huollot, modernisaatiot ja kunnossapitotyöt. Sähköasentajana pääset tekemään erilaisia teollisuuden ja nostureiden sähkökorjaustöitä Naantalin telakalla. Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten emme odota, että olet välttämättä aiemmin juuri vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö, vaan asenne ratkaisee!

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta ja kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviä kohtaan sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta/kokemusta sähkötöistä. Eniten kuitenkin arvostamme intoa oppia uutta, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Otamme siis huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön, sillä toivomme saavamme sinusta pitkäaikaisen työkaverin. Työskentely tapahtuu ma - pe klo 7-15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit päästä kerryttämään työkokemusta monipuolesta ja mielenkiintoisesta työympäristöstä? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haastattelut aloitetaan välittömästi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 22.02.202108.03.2021

Etsimme pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme ELEMENTTIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys tekee betonielementtien, teräselementtien, pvp-elementtien ja liimapuurunkojen asennustöitä pienistä kohteista aina kauppakeskuksiin saakka.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta elementtiasennuksesta, sekä turvallista ja reipasta työotetta. Eduksesi katsomme myös aikaisemman hitsauskokemuksen. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työtä tehdään yhdessä muiden työntekijöiden kanssa ja työhön annetaan hyvä perehdytys. Työtä tehdään arkisin 7.00–15.30.

Kiinnostuitko monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Etsimme nyt purkutöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme työntekijöitä murskelajitteluun.

Pääasiallinen työtehtäväsi on liukuhihnalta tulevan murskeen lajitteleminen, työnkuvaan saattaa kuulua muitakin avustavia tehtäviä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, reipasta työotetta, aitoa halua tehdä töitä ja hyvää fyysistä kuntoa.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä sillä työntekijät perehdytetään tehtävään. Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa se voidaan myös kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työpaikalle. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne työtä kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

BALCO - EUROPE'S BIGGEST NAME IN BALCONIES. Balco is the marketing leader for balcony-systems. We develop, produce, sell and mount our own open and glazed balcony systems. Our headquarters is situated in Växjö, Sweden and we have subsidiaries in Norway, Denmark, Finland, UK, Germany, Holland and Poland. Our company consists of 400 co-workers and we have a turnover of approximately 100 MEUR and growing rapidly. Our production is handled in our facilities in Växjö where the production process is certified according to ISO 9001 and ISO 14001.

Balco laajentaa toimintaansa Suomessa ja etsii aktiivista ja myyntihenkistä aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Tehtävä on vakituinen ja solmitaan suoraan Balco Oy:n kanssa.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Balcon parvekeratkaisujen projektimyynnistä. Pääasiallisen asiakaskuntasi muodostavat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä rakennusliikkeet. Työssäsi etsit ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat mm. isännöitsijöitä, kiinteistöpäälliköitä ja taloyhtiöiden hallituksen jäseniä. Asiakaskontaktoinnin ja neuvotteluiden lisäksi laadit asiakaskohtaisia räätälöityjä tarjouksia ja sopimuksia samalla ylläpitäen ja vahvistaen asiakassuhteita.

Sinulla on sekä kaupallista ja / tai teknistä ymmärrystä ja olet jo työskennellyt ratkaisu- tai
projektimyynnin parissa. Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus tai koulutus rakennusteollisuuden parista. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä, koska myyntiprosessit voivat olla pitkiä. Olet asiakkaidemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani, jolla on kykyä tuottaa asiakkaille luovia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Suhtaudut työaikaan joustavasti, sillä osallistut taloyhtiöiden kokouksiin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on ajokortti ja voit joko käyttää omaa tai yrityksen autoa.

Balco tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä itsenäisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä. Tulet saamaan työssäsi sekä emoyhtiön että Suomen organisaation täyden tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Haethan paikkaa viimeistään 7.3.2021 mennessä. Lisätiedot arkisin klo 12-15, p. 050 411 0390. Click Henkilöstöpalvelut vastaa rekrytointiprosessista. Balco ei vastaa tässä kohtaa työhön liittyviin tiedusteluihin.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ sisältää pääasiassa kokoonpano- ja asennustöitä, sekä vastaat kappaleiden peittauksesta.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Siirtoruuvi Oy etsii nyt kauttamme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella, ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan voi sisältyä jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metalliala), sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 18.02.202118.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan pitkään toimineeseen ja tunnettuun ravintolaan!

Työt alkavat huhti- toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä päivisin ja iltaisin, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat pidemmät.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti.Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 18.02.202107.03.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 17.02.202107.03.2021

Sivucon Oy palvelee asiakkaitaan osaamisellaan ja kokemuksellaan rakennus- ja kiinteistöhankkeiden kehittämistyössä. Yritys tarjoaa konsultointia sekä projektinjohtamista esimerkiksi korkean rakentamisen talousteknisissä asioissa, kaavamuutoshankkeissa sekä puurakentamiskohteissa. Sivucon Oy on toiminut hankekehityksen parissa vuodesta 2017. Yritykseen voit tutustua sivuilla: http://www.sivucon.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen toimistotyöntekijää monipuolisten rakennushankkeiden pariin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on aluksi tarjolla vuoden 2021 joulukuulle asti.

Toimistotyöntekijän työt koostuvat monipuolisista toimistotehtävistä kuten hankkeisiin liittyvien aineistojen ja esitelmien laatimisista, kehittämistyöstä, dokumentoinnista sekä yrityksen operatiivisen toiminnan tukitehtävistä.

Hakijalta edellytämme hyviä atk- taitoja sekä Excelin, Wordin ja PowerPoint ohjelmien sujuvaa osaamista. Visuaalisuus on merkittävässä roolissa esitysten ja aineistojen laatimisessa. Arvostamme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja. Luova ajattelu, selkeä kirjoitustyyli sekä innovatiivinen asenne takaa työssä onnistumisen. Tätä työtä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan.

Tehtävässä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä on tarjolla erinomainen mahdollisuus päästä osaksi monipuolisiin rakennushankkeisiin.

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välillä kahtena tai kolmena päivänä viikossa noin 15-22,5 tuntia viikkoa kohden. Työtä on mahdollista tehdä etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Sivucon Oy:lle.

Hakuaika 11.02.202130.04.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, viheralalle, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua