Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 20.01.202104.02.2021

Etsimme nyt teknistä kiinteistönhoitajaa asiakasyrityksellemme Sastamalan Kiinteistötekniikka Oy:lle (Saskitek) pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Saskitekin palvelutarjontaan kuuluvat kiinteistöhuollon lisäksi myös infra- ja maanrakennus- sekä sähkötyöt. Saskitek on alallaan merkittävä toimija Sastamalan alueella. Yrityksen vahvuuksia on pitkän kokemuksen mukana
tuoma osaaminen sekä kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti.

Tehtävänkuva koostuu monipuolisista kiinteistöjen teknisistä kunnossapitotöistä pääosin taloyhtiöissä, terveydenhoitolaitoksissa ja liikekiinteistöissä Sastamalan taajamassa ja lähialueilla. Tekniseen kunnossapitoon kuuluu pääasiassa talotekniikan käyttö, valvonta ja huolto sekä valaistuksen ja lukituksen hoito ja LVIS-huolto.

Työssä menestymisen mahdollistaa tehtävien hyvä tekninen perusosaaminen ja käytännön tehtävähallinta sekä vahva innostus tuottaa laadukasta palvelua esimerkillisellä työotteella. Terve ammattiylpeys ja vastuullisuus näkyy tekemisessä ja kommunikoinnissa. Tehtävä on osittain tiimityötä ja siihen liittyy myös kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelyolosuhteet ja -tilat ovat vaihtelevia (esim. kiipeäminen katolle työskentelemään) ja edellyttävätkin normaalia toimintakuntoa sekä huolellisuutta työturvallisuudenkin huomioimisessa.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työ on pääosin arkisin klo 08:00–16:00 tehtävää päivätyötä. Tehtävään liittyvät aika ajoin myös viikkopäivystykset 24h/vrk. Kiinteistöhuoltopäivystyksestä on mahdollisuus saada lisäansioita tehtävän erillissopimuksen kautta.

Tässä on hieno mahdollisuus itsenäiseen ja monipuoliseen kiinteistöalan tehtävään hyvin hoidetussa yrityksessä. Tässä on mahdollisuus päästä toteuttamaan osaamistaan ja saavuttaa myös asiallinen palkkataso.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus
oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta
työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä
puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.01.202104.02.2021

Varmakatsastus on yksi Helsingin johtavista katsastusasemista. Varmakatsastus on toiminut vuodesta 2014 ja heidän kauttaan katsastetaan ja huolletaan jopa 15 000 autoa vuodessa. Lue lisää osoitteesta www.varmakatsastus.fi.

Haemme Varmakatsastukselle ahkeralla asenteella varustettua katsastajaa. Tehtävässä vastaat autojen katsastuksesta Herttoniemen katsastusasemalla. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 10:00–18:00 välille, 37,5h/vko.

Tehtävä edellyttää määräaikaiskatsastusoikeutta ja toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisen asenteen ja rekisteröintikatsastuslupa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi osaavaan, lämminhenkiseen ja tehokkaaseen työyhteisöön. Lisäksi tarjoamme kannustavan palkkauksen ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Varmakatsastuksen työntekijänä saat myös huollattaa autosi ilmaiseksi.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiia Routila, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Unifaunilla on yli 20 vuoden kokemus innovatiivisten ja korkealaatuisten pilvipohjaisten toimitusten hallintajärjestelmien toimittamisesta. Ratkaisujamme käytetään +80 maassa ja 100 000 eri yritystä lähettää päivittäin yli miljoona lähetystä järjestelmiemme kautta. Unifaunilla on 220 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Lue lisää meistä: www.unifaun.com.

Vahvistamme tukitiimiämme ja etsimme nyt teknistä ASIAKASTUKIHENKILÖÄ Helsinkiin.

Tukitiimimme tehtävänä on neuvoa ja tukea asiakkaitamme sekä kumppaneitamme järjestelmien käytössä ja siten edelleen parantaa asiakaskokemusta. Asiakastukihenkilön monipuoliset tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, teknistä ongelmaratkaisua ja järjestelmäneuvontaa puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksien avulla. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita lyhyessäkin ajassa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekniikan insinööri/logistiikan tradenomi) sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Lisäksi toivomme hakijoilta:
• asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja positiivista asennetta
• pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Nämä ovat plussaa:
• työkokemus asiakaspalvelutehtävistä
• logistiikka-alan tuntemusta
• ymmärrystä yritysten verkko- ja tulostusasetuksista sekä integraatio rajapinnoista (REST API, XML)
• muu kielitaito katsotaan eduksi (esim. ruotsi)

Tarjoamme:
• mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
• säännöllisen työajan
• kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
• Smartum-henkilöstöetu
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta 2.2.2021 mennessä. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Click Henkilöstöpalvelut toimii tässä rekrytoinnissa Unifaunin yhteistyökumppanina ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Unifaunin omaan organisaatioon. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää vaihteleviin vahinkosaneerauskohteisiin Turun alueelle.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme KONEENASENTAJAA Paraisille.

Työ koostuu erilaisista koneasennuksista sekä yrityksen tiloissa Paraisilla, että kohteissa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, 8h päivässä. Työssä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta, sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Hitsaustaito katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä.

Työt alkavat viimeistään viikolla 9.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.01.202101.02.2021

Asiakasyrityksemme on ylöjärveläinen kasvava ilmastointialan yritys, jonka työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset kohteet Tampereella ja ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina heillä on kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ja osaavaa rakennuspeltiseppää. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempi aikaisesti.

Edellytämme valittavalta tekijältä tehtävään soveltuvaa peltisepän koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta rakennuspeltisepän työtehtävistä. Työtä tehdään itsenäisesti, joten työkohteessa on pystyttävä työskentelemään oma-aloitteisesti ja yksin. Lisäksi toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Soita ja varaa tapaamisaika ja täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy/ Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta sähköasentajaa.

Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään mm. konehuoneiden sähköistyksiä, moottorikytkentöjä, ryhmäkeskusten muutostöitä sekä muita sähköasennustöitä pääkaupunkiseudun alueella. Työ koostuu pääasiassa sähköasennustehtävistä, mutta sisältää ajoittain myös automaatiopuolen tehtäviä. Työajat ovat arkisin 07-16:30 välillä, yhteensä 40h/viikossa.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva alan koulutus sekä useamman vuoden kokemus itsenäisesti suoritettavista sähköasennusalan töistä. Arvostamme hakijoissa joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Sinulta löytyy voimassa olevat ammattikortit sekä B-ajokortti ja oma auto.

Tarjoamme:
-Vakituisen työsuhteen
-Mahdollisuuden pitkään uraan yrityksessä
-Mielenkiintoisia projekteja
-Vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaan
-Mukavan työporukan

Kyseessä on suorarekrytointi eli työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyritykselle.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisemman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen, p. 050 411 0263.

Hakuaika 19.01.202119.02.2021

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää kesän sesonkiin. Työ alkaa joustavasti touko-kesäkuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijä työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakas-palveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Kiireisena loma-aikana työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on 10 - 25 h. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 8:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.01.202108.02.2021

Etsimme nyt tilausmäärän kasvaessa vahvassa kasvussa olevalle tamperelaiselle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevien tilojen käyttäjien näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Yritys huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä ja tehtävässä onkin mahdollisuus päästä korkeaan palkkatasoon. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa myös tuntipalkalla. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haussa nyt asiakasyrityksellemme pakkaustöihin ja kokoonpanoon työntekijää Turkuun!

Työ on ruuvaustyötä, sekä pakkaustöitä pahveihin. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta, sekä eduksi katsotaan trukinajotaito. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään kahdessa vuorossa: klo 7-15 ja 15-23.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2021. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Näillä näkymin tarvetta pudottajille on tulossa nopeastikin. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä. Oman auton käyttömahdollisuus voi olla eduksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 18.01.202101.02.2021

Asiakasyrityksemme on vahvat perinteet ja hyvän asiakaskunnan omaava, laadukkaasta ruuastaan tunnettu ravintola Kangasalla. Etsimme nyt heille kokenutta, osa-aikaista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2021. Työ alkaa määräaikaisena 4 kk:den vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijälla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki salin puolella suoritettavat tehtävät. Ravintolassa on lounasaikaan tarjolla runsas lounas ja erikseen tilattavat ruoka-annokset, ilta-aikaan tarjoillaan á la carte -annoksia.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävästä. Tässä tehtävässä arvostetaan erityisesti kokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä voimassa olevia hygenia- ja anniskelupasseja.

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalla. Nyt etsittävän henkilön työ osa-aikainen kolmena päivänä viikossa, 18 h/vko. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin päivästä riippuen 9:00 - 23:00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 18.01.202101.02.2021

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistönhoito- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme aikataululla ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösihde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä perussiivouksista ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä
toisiaan jolloin omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Työtunteja tulee noin 10 - 20 h/ viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko sinä se reipas tekijä, jota etsimme? Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mahdollisen puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 18.01.202131.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy:lle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kattopeltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella,jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisella työsopimuksella asiakasyrityksessämme.

Pöyhönen on vakiinnuttanut asemansa arvostettuna ammattilaisena perinteisten konesaumakattojen ja rakennuspellitysten rakentajana reilun 30-vuoden aikana ja onkin nykyään yksi Pirkanmaan suurimpia peltisepänliikkeitä. Yritys tarjoaa täyden palvelun kattoremontit niin omakotitaloihin kuin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Kohteita ovat kattavasti koulut, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt ja teollisuushallit. Toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla Pirkkalassa. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus omaan alaan.

Kattopeltisepän työ on perinteistä käsityötä purku- rakennus- ja asennustöineen. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin ammattitaitoa ja ymmärrystä oman panoksesi merkityksestä palvelun tilaajan näkökulmasta. Työotteesi on vastuullinen, aktiivinen ja innostunut. Arvostat hetkeä, jolloin voit ihastella valmista hyvin tehtyä työtä asiakkaalle luovutettavaksi.

Työaika 40 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 7-15:30 välille. Tehtävässä noudatetaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana rakentamassa merkittävää suojaavaa ja ulkonäöllistä osaa rakennuksissa hyvin hoidetussa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa monipuolisiin työkohteisiin ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa 2021. Töiden aloitus voi olla mahdollista jo aiemminkin.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Autohuolto.com Nokialle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autonasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on pitkät perinteet autonkorjaus-ja huoltopalveluissa Nokialla ja noin vuosi sitten on avattu toimipiste myös Sastamalan Häijääseen. Asiakkaita palvellaan kaikissa huolto ja korjaustarpeissa ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus tekemiseen. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.autohuolto.com.

Työn kuva on monipuolinen käsittäen huolto- ja korjaustöiden lisäksi korjaamon päivittäisten askareiden tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Asentaja mm. vastaa itsenäisesti varaosatilauksista ja hoitaa ajanvaraukset sekä palvelee asiakkaan alusta loppuun työn vastaanotosta työn luovutukseen ja laskutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi yrittäjähenkisyyttä, vastuullisuutta sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu sinulta luontevasti. Arvostat hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työsi tulosta ja ymmärrät oman panoksesi merkityksen palvelun tilaajan näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työaika 37.5 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Palkan osalta on kuukausi- / tuntipalkan ohella myös pohja + provisiopalkkausmalli mahdollinen. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja tarjoamassa autoalan huippupalvelua yksityisessä korjaamoketjussa. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme AFRY Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa ja tuotteliasta parinkymmenen hengen tiimiä. AFRY on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden
ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat mittavia ja moninaisia. Kohteista vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Tehtävä on paljolti tiimityötä ja siihen liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. AFRY tarjoaa sinulle alan vahvana ja arvostettuna ammattilaisena mahdollisuuden monipuolisiin suunnittelutehtäviin innostavassa hyvän ilmapiirin työyhteisössä rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä on sinulle tilaisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2021. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Näillä näkymin tarvetta pudottajille on tulossa nopeastikin. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä. Oman auton käyttömahdollisuus voi olla eduksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Kaipaatko lisätienestejä tai kokemusta kattotöistä? Hyvin hoituneet lumenpudotukset ovat saattaneet myös poikia esim. kesätöitä kattotöiden pariin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202125.01.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202125.01.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävissä työsuhteessa suoraan asiakasyritykseemme. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle reippaita ja ahkeria kattolumityöntekijöitä talvikaudeksi 2021. Työ on keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työtä tehdään tiimeittäin pääkaupunkiseudun alueella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ennen töiden alkua. Tehtävä sopii hyvin lisätyöksi esim. opiskelijalle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus huolellisesti oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen osaavaa konekorjaajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäviin kuuluu erilaisten koneiden (mm. traktorit ja pyöräkuormaajat) sekä pienkoneiden korjaus–ja huoltotyötehtävät. Ajoittain hyvinkin haastavat vikatyöt vaativat työntekijältä aitoa kiinnostusta ja tuntemusta polttomoottorikoneiden mekaniikasta. Työtä tehdään pajalla Hyvinkäällä sekä kentällä asiakkaan luona.

Toivomme, että suoriudut tehtävistä itsenäisesti ja osaat tarvittaessa myös ottaa tilauksia vastaan sekä palvella asiakkaita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

Kaikki lisätiedot työtehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Mikaelin tavoitat ti ja to klo 9-15.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Etsimme nyt rakennusautomaatioita ja turva-asennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme työhön osallistuvaa projektinhoitajaa Turkuun.

Monipuolinen tehtäväsi sisältää mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöitä sekä järjestelmien testauksia ja käyttöönottoja. Lisäksi vastuullasi on projektien hallinnollisten asioiden hoitamista sisältäen mm. yhteydenpitoa työmailla toimivien muiden urakoitsijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla esimerkiksi vahvan asennustaustan omaava henkilö, jolla on potentiaalia ja kunnianhimoa kasvattaa omaa ammattitaitoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Projektinhoitaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista RAKENNUSAPULAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Rakennusalan asiakkaamme työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä avustavia työtehtäviä niin projektien runko- kuin viimeistelyvaiheissa. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Otamme haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa siihen voidaan myös kouluttaa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara.

Hakuaika 14.01.202129.01.2021

Toimeksiantajamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumitöistä ja hiekoituksista. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä ja mahdollisesti hieman pienimuotoisia sisätöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Talviaikaan tekijällä on myös oltava valmius laajempiin työaikoihin lumentulon mukaan. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa riuskaa ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Muotopeite Oy on vuonna 1971 perustettu yritys. Yritys valmistaa PVC-muovista tuotteita, kuten esimerkiksi pressuja, halleja ja katoksia. Yritys tekee tuotteensa laadukkaasti käsityönä ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muotopeite Oy sekä valmistaa että huoltaa tuotteitaan. Yritykseen voi tutustua lisää heidän verkkosivuillaan: http://www.muotopeite.fi/

Haemme Muotopeite Oy:lle tuotantotyöntekijää alkuvuoden ruuhkahuippuun. Työskentely aloitetaan vuokratyösuhteena mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät ensi alkuun maaliskuun loppuun saakka. Hyvälle työntekijälle on mahdollisesti töitä tarjolla myös maaliskuun jälkeen. Työskentely tapahtuu pääosin Muotopeite Oy:n tiloissa Hervannassa. Työhön voi sisältyä myös satunnaisemmin matkustusta asennustyön parissa Suomessa.

Työtehtävät koostuvat työsuhteen alussa muovipressujen leikkauksesta ja valmistuksesta sekä purjerenkaiden ja muiden lisätarvikkeiden kiinnityksestä niihin. Myöhemmin myös teräksisten hallirakenteiden kokoonpano- ja asennustehtävät voivat olla osa työtä.

Hakijalta odotamme reipasta, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä näppäriä kädentaitoja aikaisempien töiden kautta. Hakijalla tulisi olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. C-ajokortti katsotaan myös hakijalle eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ on fyysisesti raskasta, joten hakijalla tulisi olla hyvä fyysinen peruskunto. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempaa maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Työsuhde on pitkäaikainen ja kokoaikainen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-15.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme aktiivista ja tuloshakuista Account Manageria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Tehtävässä pääset vastaamaan myyntiprosessista kokonaisuudessaan ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan klousaamiseen asti. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, asiakastapaamiset ja tarjousten tekeminen sekä jatkuva asiakassuhteiden ylläpito. Tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa, mutta sinulle ohjataan myös osaksi jo olemassa olevia asiakkaita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja tuotannon kanssa. Myyntialueenasi toimii pääasiassa pääkaupunkiseutu.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä liike- ja mainoslahjojen parista. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä suureksi eduksi ja sinulla on halutessasi mahdollisuus autoetuun. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Yritys tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä sekä positiivisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 27.1.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Account Manager, Fais Finland". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Fais Finlandille.

Hakuaika 12.01.202126.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AUTONASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys huoltaa kaikkia henkilö -ja pakettiautoja merkistä ja mallista riippumatta–yksikään päivä ei ole samanlainen, joten työssäsi pääset osallistumaan päivittäin monipuolisiin huoltotöihin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (työajat klo 08 - 16).

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta autonasentajan työtehtävistä, sekä itsenäistä työotetta työtehtäviin. Motivaatio, asenne ja hyvä työnjälki ovat ratkaisevia tekijöitä työssä menestymiseen. Eduksesi aiemman työkokemuksen lisäksi katsomme myös harrastuneisuuden autojen parissa.
Tässä on oiva mahdollisuus päästä mukavan työyhteisön jäseneksi ja kasvattaa omaa ammattitaitoaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 12.01.202129.01.2021

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme useampaa aloittelevaa televisioasentajaa määräaikaiseen vuokratyötyösuhteeseen keikkatöihin. Työt alkavat näillä näkymin helmikuun alkupuolella ja useampia projekteja
on tiedossa keväälle sekä kesälle.

Työt sisältävät televisioiden asennustöitä hotelliympäristöissä ympäri Suomea. Tarkemmat työtehtävät ovat televisioiden ja -telineiden asennusta sekä vanhojen televisioiden poisvientiä kohteista. Televisiot myös ohjelmoidaan kaukosäätimellä samalla tavalla kuin kotioloissa. Hakijalta ei odoteta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta aiempi tuntemus ja kiinnostus televisioiden asennuksista katsotaan eduksi. Kokeneet asentajat ohjeistavat uuden työntekijän työtehtäviin, jolloin kokemattomuutta ei tarvitse pelätä. Työssä menestyminen edellyttää kädentaitoja ja perus käsityökalujen tuntemusta. Työssä on myös hyötyä hyvästä englannin kielen taidosta, kuten myös sosiaalisista taidoista.

Toimeksiantajayrityksemme pyrkii järjestämään keikkoja joka viikolle, mutta välillä keikoissa voi olla muutamien viikkojen taukoja. Keikat sijoittuvat yleensä alkuviikkoon ja mikäli työmaat sijaitsevat kaukana, järjestää asiakasyrityksemme työntekijöille majoituksen, kuljetuksen ja työt pyritään tekemään ripeämmällä tahdilla, jolloin työpäivät voivat venyä. Keikat kestävät pääsääntöisesti kahdesta viiteen päivään viikossa. Työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, jolloin matkustus kuuluu työehtosopimuksen määrittelemin osin työaikaan. Keikkatyöstä maksetaan myös siihen kuuluvat päivärahat.

Mikäli olet etsimässä mukavaa, käsillä tehtävää työtä hauskassa työporukassa, täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 11.01.202125.01.2021

Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935. Tänä päivänä Artekin valikoima koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Oman valikoiman ohella edustamme merkittävimpiä kansainvälisiä designbrändejä, kuten Vitraa, Knollia ja Stringiä. Artekin pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa ja Artek Helsinki -lippulaivamyymälä Keskuskadulla. Artek on osa sveitsiläistä Vitra Groupia, joka tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisista huonekaluista ja muista sisustustuotteista. Lisätietoja osoitteessa artek.fi.

Haemme nyt joukkoomme positiivista ja toimeen tarttuvaa asiakaspalvelijaa vahvistamaan tiimiämme ja yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä, reklamaatioiden hoito sekä muut myynnin tukitehtävät. Katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä.

Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi ja asiakastyytyväisyys onkin yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa. Lisäksi hallitset hyvin yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, jossa aktiivisen tiimin tuki ja innostava työyhteisö ovat arkipäivää. Saat monipuolisen tehtävänkuvan asiakaspalvelutehtävissä kansainvälisen ja laatutietoisen asiakaskunnan parissa sekä pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Tarjoamme näköalan kansainvälisen designin maailmaan ja yrityksen vahvan verkoston sekä koulutusmahdollisuudet.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme positiivinen vahvistus tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 11.01.202129.01.2021

Etsimme nyt laatoitustaitoista timpuria kylpyhuoneiden saneeraukseen. Ensimmäiset työkohteet alkavat mahdollisimman nopeasti ja näillä näkymin töitä on näillä näkyminen tiedossa siis pitkäaikaisesti. Toimeksiantajamme on erikoistunut huoneisto- ja kylpyhuoneremontteihin sekä maalaustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Käytännössä työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen timpurin työhön sekä laatoitustaitoa. Työt sisältävät myös esim. kylpyhuoneiden pohjatöitä, lattioiden ja seinien tasoituksia. Voimassa oleva vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 11.01.202114.02.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia siistijöitä eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista arkipäivätyötä (37.5h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivousalan työtehtävät. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn siivousalasta kiinnostuneille ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa mukavassa työyhteisössä.

Oletko etsimämme positiivinen tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Hakuaika 11.01.202114.02.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa ja reipasta työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, 37.5h/vko mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtäviisi kuuluu pakettien jakelu Uudellamaalla sijaitseville asiakkaille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 11.01.202124.01.2021

Ajolanranta Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka toimii historiallisessa ja viihtyisässä perinnemaisemassa. Yritys on Länsi-Suomen merkittävimpiä venetelakoita, telakoiden vuosittain lähes 300 matka- ja huvivenettä. Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta sekä pitkistä asiakassuhteista. Asiakkaamme ovat intohimoisia veneilijöitä, jotka arvostavat toimivaa, luotettavaa ja siistiä venettä. Lisätietoa yrityksestä www.ajolanranta.fi

Etsimme nyt venemoottoriasentajaa/ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen venetelakalle Rymättylään.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Työt tehdään pääsääntöisesti venetelakalla ja se sijaitsee Naantalin Rymättylässä, noin 32km Turun keskustasta.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle.

Eduksi katsomme veneiden ja venemoottorien tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen moottorihuollosta, korjauksesta ja asennustehtävistä. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470

Hakuaika 08.01.202122.01.2021

LTU Saneeraus Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

LTU Saneeraus Oy etsii nyt kauttamme työnjohtajaa hoitamaan saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja järjestelmällinen. B-ajokortti tarvitaan työn liikkuvan luonteen vuoksi, mutta et tarvitse välttämättä omaa autoa sillä työmailla käydään yrityksen pakettiautolla. Arvostamme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön. Eduksi katsomme kokemuksen saneeraustyömailla työskentelystä, mutta myös työnjohtopuolella.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan hyvä perehdytys ja tukea omaksumaan työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 08.01.202129.01.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Toivomme hakijoilta oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346

Hakuaika 08.01.202129.01.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Tehtävässä vastaat Raision toimipisteen toiminnasta. Osallistut vahvasti päivittäiseen myyntityöhön, ja johdat myyntiä omalla esimerkilläsi. Myynnin seurannan ja raportoinnin lisäksi toimit esimiesasemassa, joten vastuullasi on myös henkilöstöasioiden hallinnointi.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa
• Kykyä hallita kokonaisuuksia
• Hyvää paineensietokykyä
• Suunnitelmallisuutta

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 08.01.202122.01.2021

Yli satavuotias KITO ERIKKILA valmistaa ergonomisia PROSYSTEM-kevytnosturijärjestelmiä ja kääntöpuominostureita. Nosturimme ovat kotimaista tuotantoa, ne valmistetaan tehtaassamme Masalassa, Kirkkonummella. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut erilaisten nostolaitteiden maahantuontiin sekä nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin.
Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA on ollut osa maailmanlaajuista KITO-konsernia.

Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme CONFIGURATOR DEVELOPERIA Masalaan, Kirkkonummelle. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

• tuotteiden mallinnus konfiguraattoriin
• tietojen ja järjestelmän päivittäminen, mm. hintojen osalta
• käyttöliittymän ja ulkoasun kehittäminen yhdessä markkinoinnin kanssa
• tuotteiden mallinnettavuuden kehittäminen yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
• konfiguraattorin tulosteiden ja raporttien kehittäminen
• järjestelmän ja mallien testaus ja tekninen dokumentointi
• konfiguraattorin liittymät muihin järjestelmiin, mm. ERP, CAD
• konfiguraattorin käyttökoulutus sisäisille käyttäjille
• yhteistyö tuotekehityksen, tuotehallinnon ja henkilöstön sekä alustan toimittajien kanssa

Tehtävässäsi raportoit yrityksen tekniselle johtajalle.

Odotamme hakijalta:

• tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä teknistä taustaa
• hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä loogista ajattelukykyä
• perustason osaamista XSLT, CSS & HTML -tekniikoista
• perustason osaamista datarakenteista (XML ja JSON)
• kokemusta projektityöskentelystä
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Tehtävä edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä ja organisointitaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme Excelin ja JavaScriptin osaamisen sekä kokemuksen käyttöliittymätestauksesta.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "Configurator Developer". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja määräaikainen ensi vuoden keväälle asti. Määräaikaisuuden jälkeen työsuhteen on tarkoitus jatkua asiakasyrityksessä vakituisena työsuhteena.

Asiakasyritys urakoi pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa lisäksi aikaisempaa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot voit kysellä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavia sähköasentajia Pk-seudun uudisrakennus- sekä saneeraustyömaille. Töiden aloitus on tammikuun lopussa / helmikuun alusta 2021 sopimuksen mukaan. Työt ma-pe 7–15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköasennustöitä monipuolisesti sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Tehtävät vaihtelevat kohteesta ja projektista riippuen.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
• reipasta työotetta
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työhistoriasta sekä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 07.01.202121.01.2021

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä.

Haemme nyt joukkoomme aktiivista aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomen alueelle vahvistamaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja keskittymään erityisesti jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Toimialueenasi on Pohjois-Suomi (Kuopio eteläisimpänä alueena). Pääkonttori sijaitsee Oulussa.

Toivomme hakijoilta:
• aikaisempaa B2B-myyntikokemusta ja näyttöjä teknisen alan myyntitehtävistä
• asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
• erinomaisia yhteistyötaitoja ja halua työskennellä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
• kykyä toimia tavoitteellisesti ja itseohjautuvasti
• täsmällisyyttä ja luotettavuutta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
• B-ajokorttia

Katsomme eduksi:
• kokemuksen merkintäalalta ja -laitteista (teollisuuden etiketti-, laser- ja mustesuihkukirjoittimet)
• tehdasympäristön ja teollisuuden ostoprosessien tuntemuksen
• automaation tuntemuksen

Tarjoamme:
• hyvän myyntialueen
• mielenkiintoisia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia myyntityön parissa
• näköalapaikan teollisuuteen ja erinomaisen paikan kasvaa merkintäalan asiantuntijaksi
• kilpailukykyisen palkkauksen johon voit itse vaikuttaa
• paljon haasteellisia työtehtäviä
• yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden
• autoedun

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 21.1.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluemyyntipäällikkö, Suomen Teollisuusmerkintä". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Suomen Teollisuusmerkintä ei vastaa tässä vaiheessa kyselyihin.

Hakuaika 07.01.202124.01.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme uransa alkuvaiheessa olevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt tai jonkun verran alan työkokemusta kerryttänyt hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen alalta. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot tehtävään liittyen arkisin 09-15 rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä p. 050 411 0263.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

--

Airisto Strand etsii kauttamme ASIASKAPALVELIJOITA vierasvenesatamaan kesäkaudeksi touko-elokuulle 2021!

Vierasvenesataman asiakapalvelijana tärkeimpänä tehtävänäsi on jättää positiivinen muistijälki jokaiselle asiakkaallemme. Otat vastaan satamaan saapuvia asiakkaita ja huolehdit heidän vierailun sujuvuudesta parhaasi mukaan aurinkoisella ja palveluhenkisellä asenteellasi. Olet myös vastuussa pienen satamakaupan elintarvikemyynnistä (virvokkeet, jäätelö jne.) ja venepaikkojen rahastuksesta. Työskentely tapahtuu ma-su ja työvuorot sijoittuvat klo 8:30 - 21:30 välille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Etsimällämme työntekjiällä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta veneilystä, vaan tärkeintä on palveluhenkinen asenne ja kyky selvitä erilaisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja hyvän kielitaidon (esim. englanti ja/tai ruotsi).

Tarjoamme työntekijälle:
• rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa,
• kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kesäkaudelle touko-elokuulle 2021!

Keittiöpäällikkönä olet vastuussa kesäravintolamme keittiön operatiivisesta toiminnasta. Toimit keittiön esimiehenä, vastaat päivittäisestä töiden sujuvuudesta ja työvuorosuunnittelusta aina täydennystilauksiin, annosten valmistamiseen ja menun ideointiin asti.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 09-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työvuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• vankkaa kokemusta ravintola-alalta ja aikaisempaa kokemusta vastuullisista kokin tehtävistä,
• kykyä pitää langat käsissä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa,
• ennen kaikkea energistä ja esimerkillistä asennetta!

Tarjoamme työntekijälle:
• rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa,
• kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä,
• vastuullisen ja monipuolisen tehtävän.

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

--


Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa touko-elokuuksi kahta KOKKIA!

Työtehtäviisi kuuluvat rennon kesäravintolan a la carte annosten valmistaminen (mm. kala- ja liharuokia, pizzaa) sekä keittiön siisteyden ylläpito ja tulevien vuorojen valmistelut. Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 09-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä sekä hygieniapassia. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa touko-elokuuksi RAVINTOLAVASTAAVAA vastaamaan kesäravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoilupuolesta.

Ravintolavastaavana osallistut esimiestehtävien lisäksi aktiivisesti suorittavaan työhön muun muassa tarjoilussa ja asiakaspalvelussa. Perehdytät uusia työntekijöitä, olet vastuussa vuoron toimivuudesta ja pidät omalta osaltasi yllä ravintolan siisteyttä sekä organisoit ja suunnittelet ravintolan töitä ennakoivasti. Tämän lisäksi osallistut myös ravintolan juomapuolen täydennystilauksiin ja tarjoilupuolen työvuorosuunnitteluun. Tärkeintä on aikaisempi vankka kokemus ravintola-alalta, mutta muihin tehtäviin saa alkuun tarvittaessa tukea ravintolan muilta työntekijöiltä.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 120h/3 viikkoa, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta (eduksi katsotaan esimieskokemus)
• Aurinkoista palveluasennetta ja esimerkillistä työskentelytapaa, jonka avulla pidetään yllä ravintolan toimivuutta ja palvelutasoa
• Organisointitaitoja ja kokonaisuuden hahmottamiskykyä

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä
• Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ravintola-alalla aikaisemmin toimineelle henkilölle, joka haluaisi edistyä urallaan esimiestehtäviin

Kiinnostuitko esimiestehtävistä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat toukokuun aikana 2021. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi 8 aurinkoista asiakaspalvelijaa kesäravintolan erilaisiin tehtäviin!

Työtehtävä pitää sisällään asiakkaiden aurinkoista palvelua ravintolan salin puolella. Otat vastaan tilauksia, tarjoilet ruoka-annoksia, blokkaat astioita ja laskutat asiakkaita. Airisto Strandissa toimii myös kahvilapuoli, jossa työnkuvaan puolestaan kuuluu esimerkiksi vitriinituotteiden myynti. Katsomme eduksesi hygienia- ja anniskelupassin sekä aikaisemman kokemuksen tarjoilu-/asiakaspalvelutehtävistä. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja tarvittavat koulutukset järjestetään ennen työsuhteen alkua. Tärkeintä meille on reipas ja rempseä sekä palveluhenkinen asenne, joka istuu hyvin saaristolaishenkiseen ympäristöön! Sinun ei siis tarvitse olla ravintola-alan rautainen ammattilainen, vaan voit myös olla alalle palavasti haluava henkilö. Työssä ei ole kielitaitovaatimuksia.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 75-120h/3 viikkoa (määrään vaikuttaa myös työntekijän oma tahtotila) ja työvuorot sijoitetaan klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat kesäkuun 2021 alussa. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202122.01.2021

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat työmaiden dokumentoinnista sisältäen valokuvaukset, raportoinnit, kaivualueiden mittaukset ja seurannat sekä valmistelutyöt.

Toivomme hakijoilta ymmärrystä erityisesti kaapelointitöistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä organisointitaitoa. Arvostamme yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja, jolla on halua ja ammattitaitoa siirtyä työnjohdolliseen rooliin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua