Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 02.08.202115.08.2021

Vetrospace Oy on valmistanut tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Yrityksen kehittämä joustava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa monipuolisen, sekä vaivattoman tuotemuokattavuuden. Tavanomaisia tunnusmerkkejä tuotteillemme on runsas lasin käyttö, sekä tilatehokas muotoilu. Katso lisää www.vetrospace.com.

Liiketoiminnan kasvun tueksi, haemme nyt toimistoassistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat osto- ja myyntireskontran hoidosta. Työhön sisällytetään myös myynnin tukitehtäviä kuten esim. tarjousten laadintaa ja myyntimateriaalin postittamista. Muiden töiden lisäksi hoidat myös yleisiä toimistotöitä. Työnkuvaa voidaan muokata jonkin verran aikaisemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta osto- ja myyntireskontran hoitamisesta. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä hoitaa useaa asiaa samanaikaisesti sekä itseohjautuvaa työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0346.

Hakuaika 02.08.202116.08.2021

Suomen KattoCenter Oy on täyden palvelun kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin tuhansien remontoitujen kattojen tuomalla ammattitaidolla.

Haemme reippaita, tulostavoitteellisia kattomyyjiä Uudenmaan alueelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta suoramyynnistä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Luemme eduksesi rakennusalan tuntemuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen rakennusalalta. Kattotuntemus on hakijalle myös eduksi, mutta kattavan tuoteperehdytyksen saat työsuhteen alkaessa joka tapauksessa. Jos haluat menestyä, olet tuloshakuinen ja sinulla on oikea asenne ja teet etkä meinaa, olet etsimämme henkilö. Ethän lannistu pienistä ja olet huumorintajuinen? Saat hyvän koulutuksen ja tarvittavat työkalut onnistumiseen, loput on itsestäsi kiinni. Toivomme sinun omaavan myös b-ajokortin.

Tarjoamme työn kasvavassa yhtiössä, jossa tukenasi on huippujengi. Tällä hetkellä Suomen KattoCenterillä työskentelee 130 ammattilaista erilaisissa tehtävissä.

Täytä hakemus kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Myyjä, Suomen KattoCenter Oy" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva myyjä tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 30.07.202116.08.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen keittiötyöntekijää asiakasyrityksellemme Mantunkulman Nesteelle Lempäälään. Mantunkulma on pitkät perinteet omaava täyden palvelun liikenneasema keskeisellä sijainnilla. Ravintolapalveluihin kuuluvat kahvila-, lounas- ja á la carte -tarjonta sekä Rolls-hampurilaistuotteet. Huoltamon myymälästä saa autotarvikkeiden lisäksi muun muassa Veikkauksen ja Toton pelejä, vapaa-ajan tuotteita sekä pikkusuolaiset, makeiset ja juomat. Autopesupalvelut toteutetaan alan nykyaikaisella tekniikalla. Asiakkaille on tarjolla myös pakettiautojen, peräkärryjen ja paljujen vuokrauspalvelua.

Keittiötyöntekijän tehtäviin kuuluu kahvila-, lounas ja á la carte- sekä Rolls-hampurilaistuotteiden valmistaminen. Tekijä huolehtii itsenäisesti osaltaan ruokapalveluiden asianmukaisesta sujumisesta.

Työtä tehdään vuoroissa ja työajat asettuvat arkisin aikavälille klo 5:30 - 19:15 ja lauantaisin 7:30–16:15. Työaika on 30 h/vko. Työssä noudatetaan kaupan työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyy reipas, luotettava ja ahkera työntekijä, jolla on jo kokemusta vastaavan tyyppisestä työstä tai esim. koulutuksen kautta sopivasti osaamista ja innostusta alan tehtäviin. Tarjoamme monipuolisen keittiötehtävien kokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työyhteisöä kannustavassa ilmapiirissä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Mantunkulman työntekijänä. Toivomme hakijalta halukkuutta sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 30.07.202106.08.2021

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle teollisuusmaalaamolle JAUHEMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtävässä olet vastuussa erilaisten ohutlevyteollisuuden tuotteiden jauhemaalauksesta sekä maalaustöiden esivalmisteluista. Päivät koostuvat esimerkiksi ilmanvaihtolaitteiden, keittiökalusteiden osien, kodinkoneiden ja sähkökeskusten jauhemaalaustöistä. Työskentely tapahtuu ma-pe 40h/viikko, kahdessa vuorossa vuoroviikoin (7-15:30 ja 14-22). Arvostamme kokemusta teollisuusmaalaamossa työskentelystä, mutta tarvittaessa voimme myös kouluttaa työtehtävään. Edellytämme hyvää asennetta ja työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan, siistin työympäristön ja hyvät työvälineet!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 30.07.202113.08.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteest. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 30.07.202116.08.2021

Etsimme nyt työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajaa kallioporalaitteiston telastojen kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa kallioporalaitteiden telastojen kokoonpano- / asennustöistä. Tehtävän kuvaa on myöhemmin mahdollista laajentaa kallioporausmoottoreiden kokoonpanolla oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 30.07.202108.08.2021

RIMOWA on kansainvälinen ja arvostettu 120 vuoden kunniakkaaseen ikään ehtinyt saksalainen
laatumerkki, joka on tunnettu korkealuokkaisista, alumiinikuorisista matka- ja lentolaukuistaan.
Klassista ja tyylikästä muotoilua, joka kestää reissusta toiseen! Tämä luksusbrändi edustaa
trendikkyyttä ja huippulaatua. Brändin tyylille uskollinen myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla
pohjoisesplanadilla.

Etsimme RIMOWA konseptimyymälään sitoutunutta vastuumyyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
37,5h/viikko.

Tässä roolissa aktiivisen myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu myös
matkalaukkujen kevyet huoltotoimenpiteet. Vastuumyyjänä pääset tekemään myyntityötä
kansainvälisen brändin vaatimusten mukaisesti.

Edellytämme hakijalta:
• täydellistä suomen kielen- ja kiitettävää englanninkielen taitoa
• korkeatasoista asiakaspalveluosaamista
• kyvykkyyttä hoitaa monipuolisesti sekä vastuullisesti myymälän arkirutiinit
• erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle upean työympäristön arvostettujen design tuotteiden parissa, missä pääset
kokemaan luksustuotteiden sykettä. Myymälä palvelee arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 10–16.

Täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi
suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "Vastuumyyjä, Rimowa"
etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti miksi juuri sinä olisit sopiva
työntekijä RIMOWA -tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään
heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471.

Hakuaika 30.07.202115.08.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme pizzakokkia/huoltamotyöntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat pizzan valmistus sekä kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö.

Työpaikka sijaitsee Moisiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin työteliäs ja asiakaspalveluhenkinen asenne.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Tarvitsetko töitä syksyksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää täyttää hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Aiempi kokemus kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) on eduksi. Arvostamme kuitenkin erityisesti aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, joilla voit paikata kokemuksen puutetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsitkö rakennusalan töitä syksylle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsitkö töitä syksylle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita syksyn sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh.050 411 2703.

Hakuaika 29.07.202115.08.2021

Etsimme usealle asiakasyrityksellemme rakennusalan työntekijöitä sekä uudis- että saneerauskohteisiin Turun alueelle. Projektit ovat kestoiltaan 5 kk - yli 12 kk. Työsuhteen kestoa pystytään räätälöimään myös työntekijän toiveesta lyhyemmäksi.

Työtehtävät vaihtelevat avustavista rakennusalan töistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin. Työn vaativuus ja työtehtävät määräytyvät työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Voit siis olla jo enemmän kokemusta hankkinut rakennusalan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä. Kaikista tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä into oppia uusia työtehtäviä!

Paikkoja on auki useita, joten vinkkaa paikasta myös kavereille! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehhtävistä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-15 p. 050 411 0375.

Hakuaika 29.07.202113.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Harjun kukka- ja hautauspalvelulle KUKKAKAUPAN MYYJÄÄ kiireavuksi. Harjun kukassa halutaan tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erilaisissa elämäntilanteissa. Yritykseen voit tutustua lisää heidän verkkosivuillaan www.harjunkukka.fi

Työtehtävät kukkakaupalla koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, kimppujen visioimisesta asiakkaiden kanssa, kuormien purusta, kukkien kastelemisesta ja muista tyypillisistä kukkakaupan tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi kimppujen sidontataito. Hyvän pohjan työhön antaa kukkapuutarhurin tai floristin koulutus, mutta edellä mainittuja aloja parhaillaan opiskelevat ja muut alaa kohtaan kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon.
Harjun kukka- ja hautauspalvelun uusi palvelu on viherpurku ja -rakentaminen. Työtehtävissä on yksinkertaisia työtehtäviä, kuten vanhojen kasvien poisottoa ja uuden kasvillisuuden istuttamista. Pääpaino työssä on kuitenkin kukkakaupan työtehtävissä, mutta tällaisia työkohteista on satunnaisesti.

Työ tarjoaa:
• monipuolisia työtehtäviä kukkakaupassa.
• Lisätulon mahdollisuuden
• Arvokasta ja monipuolista kokemusta
• Mukavan työyhteisön
• Kauniin työskentely-ympäristön, joka on mukavan tilava työnteolle
• Palkkauksen osaamisen mukaan
• Ammattitaidon ylläpidon mahdollistamista


Työssä menestyy:
• Joustava asiakaspalvelija
• Yhteistyökykyinen ja omatoiminen tekijä
• floristiikkaa hallitseva tekijä
• jonkin asteista ymmärrystä puutarha-alalta

Tekijälle on tarve suurimmillaan kesäisin ja sesonkiaikoina, kuten valmistujaisviikolla ja jouluna sekä muina aikoina vaihtelevasti. Siispä tässä oiva mahdollisuus esimerkiksi tekijälle, joka haluaa lisätuloja ja arvokasta ja monipuolista kokemusta. Tehtävässä noudatetaan kaupan työehtosopimusta. Työssä menestyy joustava asiakaspalvelija, joka on yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työaika on 7,5h päivässä, mutta loppuu kuitenkin viimeistään klo 17.00. Työtä on muutamia päiviä kerrallaan. Työpaikka tarjoaa lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön sekä kauniin ja toimivan työympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 29.07.202112.08.2021

Ylöjärveläinen Kuivajääpuhallus Eskimot Oy tekee kuivajääpuhallukset ja muut puhallutyöt Etelä-Suomessa. Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa ja Espoo ovat muutamia yrityksen tavallisimpia kohdekaupunkeja. Tutustu yritykseen paremmin heidän kotisivuillaan: https://www.eskimot.fi/ .

Etsimme nyt hiekkapuhaltajaa Kuivajääpuhallus Eskimot Oy:lle keikkatöihin. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Hiekkapuhallustöitä on tiedossa 1-2 viikkoa kuukautta kohden vaihtuvissa työkohteissa vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Puhalluskohteina on pääosin rakennusten pintoja kuten julkisivuja ja seinäpintoja.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennustöistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta matkatöihin. Työt tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmässä, joten pääset heti osaksi ammattitaitoista ja hyvähenkistä työporukkaa. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia. Aiempi kokemus henkilönostimien ja saksilavojen käytöstä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkatöihin ja lisätienesteihin, joten hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 29.07.202112.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 28.07.202115.08.2021

WebLog Finland Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa lähetys- ja varastointipalveluja verkkokaupoille. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.verkkologistiikka.fi

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt nuorekkaaseen joukkoomme varastotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Turkuun. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan WebLog Finlandin palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2021.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy toimimaan kovankin kiireen keskellä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja sinulla on takana kannustava työyhteisön tuki.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Hakuaika 28.07.202108.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Rudus Oy.lle MURSKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen murskaamot jossa työskentelet, ovat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista murskaamon tehtävistä kuten valvomotyöstä, alueen kivituotteiden siivouksesta, laitteiston muun toiminnan tarkkailusta ja laitteiden korjaamisesta ja päivittäisestä huoltamisesta.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Valmius matkatöihin, Rudus tarjoaa tekijöilleen majoituksen.

Eduksi katsotaan:
• Jonkin verran kokemusta murskaamossa/louhimossa työskentelystä
• Polttoleikkaus- ja hitsauskokemusta
• Jonkin verran kaivinkoneen ja pyörökoneen ajokokemusta

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Hyvän ansiotason
• Mukavan työyhteisön

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Hyvä mahdollisuus päästä mukaan tunnettuun yritykseen ja sen toimintaan, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.07.202113.08.2021

Asiakkaamme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrtyksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

AG Alarm Group Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoitin-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja omaa vankan kokemuksen turvajärjestelmien toimituksista. Olemme erikoistuneet kaupan, kauppakeskusten ja kiinteistöjen turvajärjestelmien toimituksiin.

Asiakkaamme hakee nyt tiimiinsä turvalaiteasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtävät pitävät sisällään rikosilmoitinjärjestelmien ja turvalaitteiden asennuksia, kuten kamerat, rikosilmoitinkeskus (HHL), liiketunnistimet, ovimagneetit, kulunvalvonta ja paloilmoittimet yms. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa klo 7-18 välillä ja kohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Edellytämme sähkö- tai turvalaiteasentajan koulutusta, soveltuvaa työkokemusta vähintään kaksi vuotta ja nuhteetonta taustaa. Työssä tarvitset omaa autoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen, motivoituneen ja joustavan otteen työhön. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme tehtävään asianmukaiset työvarusteet ja työkalut sekä vaihtuvaa työympäristöä. Työhön tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista sekä mukavat työkaverit.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki rekrytointiin liittyvät yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Turun Lukko tarjoaa laadukkaat turvallisuusratkaisut koteihin ja julkisiin tiloihin aina suunnittelusta toteutukseen asti. Yritys tarjoaa turvallisuusratkaisuja tuotteiden, suunnittelun ja asennuksen muodossa yrityksille, ammattilaisille sekä kotitalouksille. Turun Lukko on nykyään jo kolmannen polven omistuksessa oleva perheyritys, jonka toiminta ja osaaminen on kasvanut jo vuodesta 1958 lähtien. Liikevaihto koostuu asennustyöstä, tukku-, projekti- sekä vähittäis- myynnistä.

Etsimme nyt MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ/VERKKOKAUPAN YLLÄPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on tuotteiden myynti yritys- ja yksityisasiakkaille, avainluovutusten hallinnointi sekä verkkokaupan ylläpito ja kehittäminen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä ymmärrystä verkkokaupan hallinnoinnista.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä, jossa sinulla on koko työyhteisön tuki takanasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kehittäen toimintatapoja ja omaa ammattitaitoasi. Tehtävään saan kattavan perehdytyksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun alussa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Uusimpina tulokkaana Gillet Bar & Bistro.

Ravintolan ruokafilosofia pohjautuu ennen kaikkea ensiluokkaisiin, pohjoisiin raaka-aineisiin. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä.

Voit tutustua Gillet Bar & Bistroon tästä https://www.gillet.fi/

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Gillet Bar & Bistroon vuoromestaria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olethan kokenut keittiön ammattilainen ja haluat edetä urallasi. Haemme vuoromestaria, jolla on halu kehittyä ammatillisesti loistavan tiimin tukemana. Emme vaadi aiempaa vuoromestarin kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Edellytämme kuitenkin muutaman vuoden monipuolista kokemusta kylmän- sekä lämpimän keittiön puolelta.

Työvuorosi sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja huumorintajuisen työyhteisön, vakavaraisen työnantajan jo toisessa sukupolvessa. Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon ulkopaikkakunnalta Helsinkiin saapuvalle.

Täytä hakemus jo tänään kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV sekä hakemuksesi suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille (etunimi.sukunimi@click-hp.fi) otsikolla "Vuoromestari/kokki, Gillet Bar & Bistro". Liitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteyteen.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Laura Piriltä 050 411 0471.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Tehtävä sisältää elintarvikkeiden jakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa . Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 04:00 - 16 välille. Työaika 80h/2viikkoa ja saattaa joskus sisältää myös alalle tyypillisiä ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvikejakelusta, mutta eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut välittömmästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.07.202103.08.2021

Haemme asiakayrityksellemme KAHVILAMYYJÄÄ Rymättylään elokuun oppuun asti. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset leipomokahvilan työtehtävät aina kassatyöskentelystä kahvilan siisteyden ylläpitoon asti. Työskentely tapahtuu ma-la välillä klo 7-17 välillä ja työtunnit 37.5h/viikko. Odotamm hakijalta reippauta ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle hyväntuulisen ja mukava työympäristön sekä mieluisan työnkuvan asiakaspalvelutehtävissä!

Hae tehtävää nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 27.07.202108.08.2021

Turun LaatuSähkö Oy on vuodesta 2011 alkaen tarjonnut luotettavaa ja laadukasta sähköasennuspalvelua niin yrityksille, yhteisöille ja julkisille organisaatioille kuin yksityishenkilöillekin. Teemme sähköasennukset ja niihin liittyvät työt luotettavasti ja korkeatasoisella ammattitaidolla. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas sekä turvalliset, toimivat ja säädösten mukaiset asennukset. Kohteitamme ovat sekä teollisuuden että talotekniikan kaikkien osa-alueiden saneeraukset ja uudisrakennukset.

Turun LaatuSähkö Oy etsii nyt kauttamme nopealla aikataululla SÄHKÖASENTAJAA! Projekti kestää vuoden 2021 loppuun asti, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Tehtävässä tulet työskentelemään toimistosaneerauskohteessa sekä tarvittaessa muissa kiinteistöpuolen saneerauskohteissa Turun alueella. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöpuolen sähkötöistä. Tärkeimpään rooliin nousee kuitenkin luotettavuus ja rautainen asenne työskentelyä kohtaan! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Turun LaatuSähkö Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Haussa nyt asiakasyrityksellemme pakkaustöihin ja kokoonpanoon työntekijää Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuteen menevien tuotteiden kokoonpanotyöt tuotannossa, jotka sisältävät mm. ruuvaustyötä, sekä pakkaustöitä pahveihin. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme venesähkö- / laiteasentajaa. Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Työpäivä voi pitää sisällään mm. lämmityslaiteasennuksia, navigointielektroniikan asennuksia ja muita korjaussähkötöitä. Töitä tehdään talvikaudella pääosin yrityksen toimipisteessä Vantaalla. Kesäkaudella työtä tehdään myös asiakkaiden luona ympäri pääkaupunkiseutua. Työajat arkisin klo 09-17.

Hakijalta edellytämme sähköistysalan perustutkintoa sekä innokasta ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen veneiden parissa työskentelystä ja korjaussähkötöistä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme tulevalle työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen työnkuvan, lounasedun ja mukavan työyhteisön.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin sekä vaativampiin työtehtäviin maanrakennustyömaille Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko. Töitä on tarjolla ympäri vuoden ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat maanrakennustöistä työtaitosi mukaisesti. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin ja aamuvuoroihin 40h/vko.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu myös pienemmissä määrin muita tehtäviä, kuten esimerkiksi kuljettajien apumiehenä toimiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja työ on päivätyötä.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön ja C-ajokortti sekä kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksesi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Detector Oy on vuonna 1981 perustettu Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys, joka tarjoaa ja kehittää luotettavia ratkaisuja erilaisten tilojen kaasunvalvontatarpeisiin sekä henkilöturvallisuuteen. Detectorin laitteet perustuvat pitkälle kehitettyyn asiantuntemukseen ja niillä voidaan luotettavasti havaita ja valvoa palavia, myrkyllisiä ja happea syrjäyttäviä kaasuja ja kylmäaineita kaikissa olosuhteissa. 40 vuoden kokemus on tuonut Detectorille asiakkaiden vankkumattoman luottamuksen vaativissa kohteissa, kuten teollisuuden eri aloilla, laboratorioissa voimalaitoksissa, vedenkäsittelylaitoksissa, jää- uima- ja pysäköintihalleissa ja öljynjalostamoissa. Detector on ensimmäisenä (ja toistaiseksi ainoana) Suomessa kehittänyt kaasunilmaisimet räjähdysvaarallisiksi luokiteltuihin (ATEX) tiloihin. Lisätietoja yrityksestämme https://detector.fi/

Nyt haemme motivoituneeseen ja idearikkaaseen työyhteisöömme uutta osaajaa.

HUOLTOASIANTUNTIJA

Huoltoasiantuntijana tehtävänäsi on huoltaa ja ylläpitää kaasunvalvontalaitteita jo olemassa olevissa asiakaskohteissamme Varsinais-Suomen alueella. Laitteiden asennus- ja huoltotoimenpiteiden lisäksi tuotat dokumentteja ja raportteja, konsultoit sekä ohjaat asiakkaita ja osallistut aktiivisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kouluttamiseen sekä alueen myyntityöhön.

Meillä Detectorilla on jatkuva parantamisen ja kehittymisen kulttuuri ja siksi odotamme myös etsimältämme henkilöltä kehittymishalukkuutta ja -kykyä sekä motivoitunutta asennetta tekemäänsä työtä kohtaan. Emme edellytä työntekijältä tiettyä koulutustaustaa tai -tasoa, mutta teknisen alan koulutuksesta ja/tai kokemuksesta on varmasti tehtävässä hyötyä. Huoltoasiantuntijaksi voi tulla monella eri taustalla, sillä tarjoamme kattavan perehdytysjakson uudelle työntekijälle. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin tuloksellisen ja asiakaslähtöisen työtavan lisäksi hyviä tietoteknisiätaitoja, myyntihenkisyyttä sekä ennen kaikkea kykyä itsenäiseen ja vastuuntuntoisen työskentelyyn. Suurin osa työstä tehdään kenttätyönä asiakkaidemme luona, joten edellytämme myös matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa sekä modernisti ajattelevassa yrityksessä. Detector on 100 % suomalaisessa omistuksessa. Detectorilla uusi työntekijä saa huipputiimin ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiä? Työt alkavat syyskuun alussa/sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Detector Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 09.08.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoasiantuntija Detector Oy". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9:00-15:00. Detector Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Lue lisää Detectorilla huoltoasiantuntijana/-insinöörinä työskentelevän Petrin ajatuksia tehtävästä osoitteessa https://detector.fi/huoltoinsinoorina-detectorilla/.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä mahdolliset muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja mielellään kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 13-15.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Haemme nyt toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää asiakkalleemme Nurmijärvellä sijaitsevalle toimipisteelle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian neljän kuukauden määräaikaisuudella, josta mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään ja monipuolisen työn varastotöistä kiinnostuneelle.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Katsomme B-ajokortin eduksesi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Autokorjaamo Raisio on täyden palvelun Bosch Car Service autokorjaamo Raisiossa. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, laadun takeena on eri automerkkien ja nykypäivän vaatimusten monipuolinen ja pitkä tuntemus. Saat meiltä saman katon alta kaikki autohuolto ja autokorjaamo -palvelut. Meillä on erikoisosaamista myös dieseljärjestelmien korjaamisessa. Lisätietoa: www.autokorjaamoraisio.fi

Haemme nyt HUOLTONEUVOJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Monipuolinen työnkuva pitää sisällään huoltotarjouksien ja ajanvarauksien tekemistä asiakkaille, varaosien hankintaa sekä muita avustavia tehtäviä. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme ma-pe ja klo. 07:30-17 välillä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen, alalle soveltuvan koulutuksen ja ajoneuvojen toimintaperiaatteiden tuntemuksen. Toivomme hakijoilta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Arvostamme joustavuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti, halua oppia ja omaksua uusia asioita sekä innostuneisuutta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2021, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyritys Kaihdinliike Sandbergille kaihdin-/markiisiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.07.202112.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palveletko asiakkaita aina suurella sydämellä ja ymmärrät asiakkaan merkityksen yritykselle? Olet nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa. Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi. Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.07.202113.08.2021

Etsitkö vielä töitä syksylle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle aputyöntekijän tehtävään!

Etsimme reippaita ja luotettavia apulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisempiin projekteihin aina vuoden loppuun saakka.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotehtävissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Tehtäviin perehdytetään, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:
• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
• Luotettavuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi katsotaan
• B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• Voimassa oleva työturvallisuuskortti
• Muut mahdolliset lupakortit ja passit

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä ja millaista viikottaista työmäärää etsit. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 23.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta AVUSTAVAA PURKUTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Työtehtävät sisältävät erilaisia purkutöitä erilaisissa kohteissa, kuten seinien, lattioiden, betonirakenteiden purkua esim. piikkaamalla. Kohteet sijaitsevat Turun seudun alueella. Yrityksen asiakkaita ovat yksityiset kotitaloudet sekä toiset yritykset.

Arvostamme hakijoissa aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas asenne työtä kohtaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välillä. Sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, mutta tarvittaessa se on mahdollista kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on mahdollista tehdä joko lyhyemmän tai pidemmän ajan, työntekijän tilanteesta riippuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 23.07.202109.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ikkuna-asentajaa keikkatöihin Pirkanmaalle. Hyvälle tekijälle voi olla mahdollista työllistyä vakinaisemmin ikkuna-asennusten pariin toimeksiantajallemme. Työt tehdään vaihtuvissa uudiskohteissa ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ikkuna-asennuksista, hyvää asennetta sekä isoa hauista. Työt tehdään kahden tai kolmen hengen asennustiimeissä, joten pääset heti osaksi ammattitaitoista ikkuna-asennustiimiä. Työssä tarvitaan b-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle paikan hyvähenkisessä ja tiiviissä työporukassa, joten hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.07.202106.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kuorma-autonkuljettajaa Lindströmin tekstiiliajoihin. Ajot alkavat Lempäälästä ja sijoittuvat Tampereelle tai maakuntaan Pirkanmaan länsipuolelle. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omaksi työntekijäksi.

Toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, sillä työ on melko fyysistä. Työssä tarvitaan C-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Työturvallisuuskortti on plussaa, mutta voimme myös järjestää sen sinulle.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä. Viikoittainen työaika on lähtökohtaisesti 40 tuntia. Työssä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostaako rehti työ kuljetusalalla? Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.07.202108.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reipasta ASBESTIPURKUTYÖNTEKIJÄÄ. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät pääasiallisesti asbestipurkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Eduksi katsomme asbestipurkajan koulutuksen, hyvän fyysisen kunnon sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuuden. Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 23.07.202108.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reipasta PURKUTYÖNTEKIJÄÄ. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia purkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Laskemme eduksi hyvän fyysisen kunnon sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuuden.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 22.07.202104.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ulkomaalaria rivitalojen julkisivumaalauksiin loppukesän ajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja loppuvat syys- lokakuussa. Työkohteet sijaitsevat Lentävänniemessä ja Linnainmaalla.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja aiempaa kokemusta puupintojen ulkomaalauksista ja maalaustelineiden käytöstä. Työ on itsenäistä, mutta työhön saa hyvän opastuksen. Työssä tarvitaan b-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Viikoittainen työaika on lähtökohtaisesti 30 - 40 tuntia. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle paikan hyvähenkisessä ja tiiviissä työporukassa, joten hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.07.202105.08.2021

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista koneenasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrys ohutlevyjen työstöstä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työt alkavat kesälomien jälkeen elokuussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 22.07.202108.08.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme MAALARIA määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäviisi kuuluvat sisämaalaustyöt saneerauskohteessa Salon keskustassa. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta maalarin tehtävistä, sekä arvostamme kykyä täsmälliseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja rautainen asenne!

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202104.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrtiyksemme palveluntarjonta on laaja, joten työtehtävät vaihtelevat tilauksista riippuen. Pääasiassa päivät kuitekin koostuvat maansiirtoajosta Turun alueella. Työskentely tapahtuu ma-pe, sijoittuu pääosin klo 6 - 18 välillä ja työtunnit 80h/2viikkoa.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä,
• ennen kaikkea oma-aloitteista ja vastuullista tapaa työskennellä,
• C-korttia, mutta CE-ajokortista etua,
• voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä
• piirturikorttia.

Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 21.07.202103.08.2021

Etsimme toimeksiantajalamme maanrakennusalan taitajaa monipuolisiin konetöihin Tampereella ja lähialueilla sijaitseviin työkohteisiin. Kyseessä on hyvämaineinen ja pitkät perinteet omaava maanrakennusalan perheyritys.

Käytännössä tehtävät liittyvät erilaisiin konetöihin katusaneerausten ja perustusten teon parissa. Konekalustosta löytyy uudehkoja tela- sekä pyöräalustaisia kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia. Yrityksellä on käytössään myös erilaisia kuorma-autoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kaivinkoneen kuljettajana
• Rohkeutta erilaisten koneiden käsittelyyn
• Tarkkaa ja vastuullista työotetta
• Väkevää työasennetta

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuolisen ja vaihtelevan työn
• Mahdollisuuden kehittää osaamistaan maanrakennuskoneiden kuljettajana
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• Mukavan ja rempseän työyhteisön

Töitä tehdään arkipäivisin 40 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai soita. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 21.07.202110.08.2021

KITO ERIKKILA valmistaa ergonomisia kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Nosturit ovat kotimaista tuotantoa ja ne valmistetaan Kirkkonummella sijaitsevassa tehtaassa. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA on osa maailmanlaajuista KITO-konsernia.

Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme CONFIGURATOR DEVELOPERIA Masalaan, Kirkkonummelle. Olet osa myynnin kehitystiimiä ja raportoit Sales Development Managerille. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Vastuullesi kuuluu:
• Uusien tuotteiden mallinnus konfiguraattoriin
• Nykyisten tuotteiden päivittäminen ja ylläpitäminen konfiguraattorissa
• Käyttöliittymän ja ulkoasun kehitys yhdessä markkinoinnin kanssa
• Tuotteiden mallinnettavuuden kehitys yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
• Konfiguraattorin tulosteiden ja raporttien kehitys
• Järjestelmän ja mallien testaus ja tekninen dokumentointi
• Konfiguraattorin liittymät muihin järjestelmiin, mm. ERP, CAD
• Konfiguraattorin käyttökoulutus sisäisille käyttäjille

Odotamme sinulta teknillistä taustaa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, diplomi-insinööri tai tietojenkäsittelyn tradenomi). Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, järjestelmätestauksista, käyttäjäkoulutuksista sekä teknisestä dokumentoinnista. Nämä osa-alueet kuvaavat sinua: hyvä ongelmanratkaisukyky, looginen ajattelu sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen (kirjallinen ja suullinen). Hallitset kokonaisuuksia, olet järjestelmällinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää hyvää ja tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, myynnin ja tuotehallinnan kanssa. Sinulla on kokemusta esim. ERP, CRM, CPQ, PLM tai PDM järjestelmien käytöstä tai kehityksestä ja perusosaaminen seuraavista: JavaScript, XSLT, CSS, HTML, XML & JSON. Tehtävän kuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana laaja-alaisesti sekä kykyjesi mukaisen palkkauksen. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Työn omaksumista tukee ympärilläsi oleva asiantunteva tiimi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Mikael Karlssonille otsikolla "Konfiguraattorikehittäjä". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 21.07.202103.08.2021

Etsimme toimeksiantajallemme putkihitsaajaa lämmönjakokeskusten valmistukseen Kangasalle. Tehtävä on monipiuolinen, pitkäaikainen ja säännöllinen päivätyö.

Käytännössä työ sisältää pyöreiden ohutseinäputkien sekä putkiyhteyksien MIG-hitsauksista. Hitsattavana materiaalina on pääasiassa musta teräs, mutta satunnaisesti myös ruostumaton teräs. Hitsauksen lisäksi tehtäviin kuuluu myös putkistojen yhteyteen asennettavien komponenttien, kuten venttiilien ja pumppujen asennuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• MIG-hitsaustaitoja
• Kokemusta mustan teräksen hitsauksesta

Eduksi katsotaan:
• Kokemus pyöröputkihitsauksesta
• Kokemus ruostumattoman teräksen hitsauksesta
• LVI-kytkentäkaavioiden lukutaito

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan
• Mukavan työyhteisön
• Säännöllisen ja miellyttävän työajan

Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi pitkäaikaisesti. Työpiste sijaitsee Kangasalan Lentolassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan
päättymistä. Täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme KUNNOSSAPITOASENTAJAA huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turkuun. Asiakkaamme etsii asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viisi päivää viikossa, joista kolme päivää työskennellään samassa tehtaassa ja loput päivät vaihtelevissa kohteissa.

Tehtävässä vastaat erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta vaihtelevien työkohteiden takia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme aloittelevaa metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on keskittynyt valmistamaan monipuolisella konekannallaan erilaisia teräsrakenteita, teollisuuden putkistoja, säiliöitä ja siiloja. Yritys sijaitsee Turun lähikunnassa.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tuntemusta metallialasta, esimerkiksi metallialan koulutus. Tässä on oiva mahdollisuus vaikka juuri alalle valmistuneelle henkilölle, sillä työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Pääset aloittamaan työt vesileikkurin käytöstä, mutta oman osaamisesi mukaan työtehtävät voivat olla myös hitsaus ja asennustöitä. Tärkeintä työssä menestymiseen on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Sinulla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus -ja tulityökortit, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202106.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää. Työt alkavat elokuun 2021 alkupuolella. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta
• Vahvaa auttamisen halua
• Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• Hygieniapassia (voidaan järjestää ennen työn aloitusta)

Hyödyksi on:
• Aiempi kokemus kotipalvelutöistä
• Aiempi kokemus siivoustöistä
• Soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja, ei kuitenkaan hoitotyötä)

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään ja työaikoihin
• Mukavan ja joustavan työyhteisön
• Merkityksellisen ja tärkeän työn

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja asiakaskäyntejä tehdään pääsääntöisesti klo 9.00–17.00 välillä. Työ alkaa osa-aikaisesti, mutta kun tekijän asiakaskunta saadaan vakiinnutettua, on mahdollisuus myös täysiin 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä ja asiakaskäyntejä pystytään sopimaan joustavasti. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00 Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Kotipalvelu Anni ja Onnille.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Haemme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajia / -sorvaajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Yritys on erikoistunut vaativien tuotteiden koneistukseen, jonka käytössä oleva monipuolinen konekanta mahdollistaa haastavienkin tuotteiden valmistuksen. Konekantaan kuuluu mm. monitoimisorveja sekä vaaka- ja pystykaraisia CNC-työstökeskuksia ja käytössä ovat Mazatrolin, Fanucin ja Siemensin ohjausjärjestelmät.

Työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan ja työhön annetaan kattava perehdytys. Etsimämme henkilöt ovat jo alan ammattilaisia tai uransa aloittelevia tekijöitä, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin tuntemusta metallialalta, esimerkiksi alalle soveltuvaa koulutusta. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 05:30-13:30 ja 13:30-23:30 välillä, iltavuorossa perjantait ovat vapaat.

Tarjoamme:
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvän työyhteisön tuen
-jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Eiran Isännöitsijätoimisto toimii koko Helsingin alueella. Toimistomme sijaitsee Vallilassa. Tarjoamme kaikkia isännöintipalveluita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palvelemme niin asukaskiinteistöjä kuin liike- ja toimistokiinteistöjä.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja panostamme pitkiin asiakassuhteisiin. Tällöin voimme parhaiten auttaa tekemään kiinteistön kannalta oikeita ratkaisuita, jotka ovat kokonaistaloudellisesti kestäviä. Tavoitteenamme on, että asuminen kiinteistössä on turvallista, terveellistä ja viihtyisää ja teemme yhdessä asukkaiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa kiinteistön arvoa nostavia ratkaisuita.

Lue meistä lisää: https://www.2727350.fi/

Eiran Isännöitsijätoimisto etsii nyt kauttamme kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu ehdokas aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien Eiran Isännöitsijätoimiston omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistökirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroasioiden ja urakkailmoitusten hoitamista.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja työkokemusta noin 3 vuoden verran. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, numerotarkkuutta ja tilinpäätöstaitoa. Eduksi katsomme Visma Fivaldin ja Microsoft Officen ohjelmistojen hallintaa. Yrittäjähenkinen ja huolellinen työote ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä.

Mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden lisäksi tarjoamme työyhteisön tuen sekä vaihtelevan, haastavan ja mielenkiintoisen työn vakaassa suomalaisessa yrityksessä. Meillä työntekijästä pidetään hyvin huolta!

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Haemme nyt kotimaiselle toimisto- ja julkistilakalusteita valmistavalle asiaksyrityksellemme tuotantotyöntekijää! Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi liittyy monipuolisia työvaiheita tuotteiden valmistusprosessissa aina sahauksesta viimeistelyyn saakka. Työtä tehdään osana n. 15 hengen tuotantotiimiä ja työtehtävät sisältävät muun muassa hiontaa, sahausta, liimausta, prässäystä ja listoitusta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten kuitenkin arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, mutta paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt saattavat pitävää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 3.8.2021 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 20.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 20.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme majoitusten siivoojaa elokuun ajalle.

Vanhoja ja tunnelmallisia majoituksia siivotaan maalaishenkisessä ympäristössä Turun saaristossa Merimaskussa. Työvuorot sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonloppuihin ja töitä tehdään 30h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivouksesta, mutta työssä menestyy myös tekijä, jolla on innostunut ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Työhön tarjotaan hyvä perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.07.202103.08.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis-
että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista kirvesmiehentöistä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta, etenkin kattotyöntekijän työstä katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan Be-luokan ajokortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 16.07.202103.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykynevää vesi-ilmalämpöpumppuasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa oleviin asennuskohteisiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja niitä on aluksi tarjolla muutamaksi kuukaudeksi.

Valittavalta henkilötä edellytämme talotekniikkapuolen koulutusta, putkiasennuskokemusta ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kylmäainepuolen putkien asennustyöstä. Tehtävään on hyvä perehdytys. Kylmäpuolen osaaminen samoin kuin ilmalämpöumpun asennuskokemus katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Jo suhteellisen vähäinenkin työkokemus kuten esiim. 9 kk työharjoittelukokemus riittää, kunhan se on juuri oikeanlaisesta asennustyöstä. Työtä tehdään pareittain, putkimies ja sähköasentaja, joten kummankin on hallittava itsenäisesti oma työsarkansa. Arvostamme motivaatiota uuden oppimiseen sekä johdonmukaista työskenytaitoa. Lisäksi odotamme tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja esim. voimailutausta ja isohko koko ovat tässä tehtävässä eduksi sillä työhön kuuluuu keskuslämmityskattilan purku ja uloskantaminen.
Tehtävän suorittaminen vaatii ajokorttia, mielelään C-korttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Asiakasyrityksemme on vahvat perinteet ja hyvän asiakaskunnan omaava, laadukkaasta ruuastaan tunnettu ravintola Kangasalla. Etsimme nyt heille ammattitaitoista tarjoilijaa osa-aikaiseen sekä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja viikossa kertyy 18-37,5. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme työntekijäksi.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki salin puolella suoritettavat tehtävät. Ravintolassa on lounasaikaan tarjolla runsas lounas, salaattipöytä ja erikseen tilattavat ruoka-annokset, ilta-aikaan tarjoillaan á la carte -annoksia.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävästä. Tässä tehtävässä arvostetaan erityisesti aikaisempaa kokemusta, etenkin á la carte-ravintolassa työskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä voimassa olevia hygenia- ja anniskelupasseja.

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalla. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin päivästä riippuen 9:00 - 23:00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää/lapiomiestä Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön Kalajoelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sitä on tarjolla marraskuuhun 2021. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työ on kaapelointi- ja pohjanrakennustyötä, pääasiassa lapiomiehen perustyötä. Edellytämme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista lapiomiehen töistä sekä matkustushalukkuutta. Erityisesti arvostamme motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työssä tarvitaan voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortteja. Korttikoulutus järestyy tarvittaessa kauttamme.

Työ on Kalajoella tehtävää matkatyötä ja siitä maksetaan asianmukaiset päivärahakorvaukset. Työtä kohteessa tehdään maanantaista torstaihin, torstai-iltana palataan viikonlopuksi kotiin. Kyyti Pirkanmaalta työkohteeseen järjestetty yrittäjän toimesta.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti koulutuksesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme aikaansaapaa maanrakennustyöntekijää. Työ on ympäri Suomen tehtävää matkatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisuuksien mukaan nopeallakin aikataululla. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena.

Työ on polttoainejakeluasemien rakennustyömailla tehtävää jakeluasemien rakennustyötä mm. pohjien, kivetysten, kaapelien, putkien ja viemärien asennuksia. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia.

Tähän tehtävään emme vaadi pitkää työkokemusta emmekä välttämättä alan koulutusta. Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa motivaatiota maanrakennuspuolen työtehtäviä sekä uuden oppimista kohtaan. Alalle sopiva koulutus sekä aikaisempi työkokemus rakennus- ja maan-rakennus- sekä putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.

Työskentelyn perusedellytyksiä ovat valmius matkatyöhön sekä B-ajokortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, järjestetään korttikurssi Clickin toimesta ennen töiden alkua. Matkatöissä on mahdollisuus tarvittaessa tehdä pitkääkin työpäivä lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta sekä matkapäiviltä maksetaan asiaan kuuluvat matkakorvaukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on 37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa. B-ajokortti lasketaan eduksi. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia työntekijöitä jalkakäytävien laatoitustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Tehtävään perehdytetään. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme useita kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 24.07.202118.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVOKULJETTAJAA kesälomatuuraajaksi heinä-elokuun ajaksi. Linjat alkavat aina Hervannasta, Tampereelta. Työ on kappaletavaran kuljettamista suurelle toimijalle. Työ on määräaikainen kesälomatuuraus.

Tehtävään vaaditaan kuljettajan ammattipätevyys, CE- ajokortti, voimassa oleva digipiirturikortti, ADR-luvat sekä muut lain vaatimat pätevyydet. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Työ on kolmivuorotyö ja työtunteja on tarjolla täysipäiväisesti. Palkkaus kuorma-autoalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, soita rohkeasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 09.07.202102.08.2021

Asiakasyrityksemme on pirkkalalainen menestynyt putkiasennusliike. Yritys on erikoistunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialaan ja sen asiakkaat ovat pääosin rakennusliikkeitä, teollisuus- ja muita yrityksiä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksen palvelut kattavat mm. LVI-alan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, kiinteistöjen putkisaneeraukset ja LVI-urakat, kaikki alan työt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työsuhde on lähtökohtaisesti vakituinen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työkohteet ovat erilaisten toimi- ja liiketilojen, koulujen ja päiväkotien, teollisuuskiinteistöjen sekä kerrostalojen saneerauskohteita. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään saneerauspuolelta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja putkialaa kohtaan. Hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja (nämä hoituvat myös meidän kauttamme) sekä ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä menestyvässä ja hyvässä yrityksessä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.07.202102.08.2021

Haemme Pispalan Autot Oy:lle ammattitaitoista autonasentajaa. Pispalan Autot on pitkillä perinteillä ja moderneilla menetelmillä toimiva autohuoltamo Länsi-Tampereelta. Lisätietoja yrityksestä: https://www.pispalanautot.fi/. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä. Arvostamme kokemusta vianetsintälaitteista ja osaamista työskennellä niiden avulla. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen. Lisäksi toivomem joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Pispalan Autot Oy:lle.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua