Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.12.202321.12.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Teknisenä kiinteistönhoitajana olet pääasiassa vastuussa kiinteistöjen talotekniikasta. Olet vastuussa kiinteistöjen teknisistä perushuoltotöistä, kuten lämmitys, vesi-, ilmanvaihto- ja palohälytinjärjestelmien ylläpidosta ja säädöistä. Toimit osana talotekniikan ammattitaitoista tiimiä, joten sinun ei tarvitse osata entuudestaan näitä kaikkia osa-alueita. Toivomme myös, että tiettyinä sesonkiaikoina olet halukas työskentelemään myös ulkoalueiden huoltotöissä. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan lisää ja kehittämään osaamistasi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tarvittaessa asiakkaamme kouluttaa sinut. (esim. oppisopimus). Työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15.

Katsomme eduksesi esim kiinteistönhuoltajan, LVI- ja sähköalan koulutuksen/ kokemuksen, mutta tehtävässä voi pärjätä hyvin muillakin taustoilla. Edellytämme B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tajoaa sinulle:

• pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn nuorekkaassa sekä vakaassa yrityksessä
• työvaatteet, työvälineet ja auton käyttöösi
• kouluttautumismahdollisuuksia
• osaavan ja rennon työyhteisön
• tiimin ja esimiehen tuen.

Miten tästä eteenpäin?

Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Odottaa ei kannata, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä tulee ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaipaatko lisätietoja tai heräsikö kysymyksiä? Listätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375

Hakuaika 07.12.202321.12.2023

Haemme nyt kaivosteollisuuteen tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme kahta reipasta TUOTANTO-OPERAATTORIA Turkuun! Työt alkavat tammikuussa ja työsuhde on alkuun määräaikainen kesäkuun alkuun asti.

Työ pitää sisällään prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina valmistettavan tuotteen mukaan. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa (valu, puristus, pintakäsitely, mittaus jne.) sekä laadunvarmistuksessa. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta! Työsuhde on alkuun määräaikainen maaliskuun loppuun asti, mutta tavoitteena jatkaa sopimusta määräajankin jälkeen.

Tarjoamme asiakasyrityksen kanssa sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Aloituspalkkaus tässä kyseisessä tehtävässä 13.67€/h.

Hakuaikaa on 21.12.23 asti, mutta mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetan heti. Paikka täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.12.202320.12.2023

Etsimme nyt LUMITYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle!

Työtehtäviisi kuuluvat ulkoalueiden lumityöt sekä hiekoitustyöt. Työkohteet sijaitsevat Pakkalan ja Kivistön alueella. Työn määrä ja ajankohta ovat riippuvaisia lumisateista, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikoja kohtaan.

Tarjoamme sinulle:
• Palkkaus 12-13 eur/h + tes mukaiset lisät
• Työterveyshuollon
• Työvaatteet

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on:
• B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus
• Suomen kielen osaaminen
• Rautainen työote

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan, töitä on tarjolla aina kevään tuloon saakka.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen puh. 050 411 0373 arkisin 9-16.
Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 07.12.202327.12.2023

Haluaisitko lisätienestiä? Etsimme lumityöntekijöitä kiinteistönhoitoa tekeville asiakkaillemme Tampereen, Kangasalan ja Pirkkalan alueille.

Aiempaa kokemusta kyseisestä työstä ei tarvita, vaan reippaalla mielellä ja oma-aloitteisuudella pääsee jo pitkälle. Osaan kohteista vaaditaan omaa autoa, osaan pääsee kulkemaan yrityksen autolla.

Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aamulla. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työaika on lähtökohtaisesti 0-37,5h/vko työn vaihtelevan luonteen vuoksi. Mikäli työsi sujuu hyvin, sinun on mahdollista työllistyä myös sesongin jälkeen esimerkiksi kiinteistöpalvelualan tehtäviin.

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 07.12.202327.12.2023

Etsimme asiakkaallemme varastokalusteiden asentajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kuormalavahyllyjen asennus asiakkaiden varastoilla sekä erilaiset varastotyöntekijän tehtävät yrityksen omalla varastolla. Työtä tehdään Pirkanmaan alueen lisäksi myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Omaa autoa ei tarvita. Ajokortti on toivottava, muttei välttämätön. Yrityksen oma varasto sijaitsee Tampereella.

Työ tarjoaa sinulle:
• Rennon, mutta samalla tehokkaan tekemisen ilmapiirin
• Luotettavan työnantajan
• Asiantuntevan tiimin tueksesi

Tehtävässä menestyy henkilö, joka osaa käyttää sekä henkilönostinta että trukkia. Arvostamme omatoimista ja aktiivista työskentelyotetta.

Palkka sekä työn alkamisajankohta sovitaan erikseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta työn sujuessa sinun on mahdollista työllistyä pitkäaikaisestikin.

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 07.12.202317.12.2024

Haaveiletko monipuolisista työtehtävistä ja aktiivisista työpäivistä? Etsimme nyt kiinteistöhuollon asiakasyrityksellemme ulkoalueiden hoitajaa / konekuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluu ulkoalueiden kunnossapito, kuten lehtien puhaltaminen, lumitöiden tekeminen sekä nurmikon leikkuu. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat työtehtävät tuovat monipuolisuutta työnkuvaasi ja pääset ajamaan erilaisia kiinteistöhuollon koneita, kuten ruohonleikkureita, harja-autoja sekä Wille ja Lundberg monitoimikoneita, sekä C-kortin suorittaneena myös kuorma-autoa.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamuvuorossa ja työtunteja on 40h/viikko, mutta toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen esimerkiksi talvisesongin aikana. Alan tuntemus sekä kokemus kiinteistöhuollon koneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tarvittaessa työtehtäviin, joten hae paikkaa rohkeasti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten hae paikkaa täyttämällä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 07.12.202326.12.2023

Haluatko olla mukana viemässä suomalaisen yrityksen osaamista maailmalle ja käyttää kykyjäsi myös kestävän kehityksen projekteihin? Tässä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!

Haemme nyt osaavaa sähkösuunnittelijaa Geneset Powerplants Oy:lle Tampereelle. Geneset Powerplants Oy on tamperelainen energia-alan ammattilainen, joka suunnittelee ja valmistaa generaattoreita 30 vuoden kokemuksella.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelijana Genesetillä työsi muodostuu pääosin generaattorilaitteistojen automaation suunnittelusta. Suunnittelutyön lisäksi työhösi kuuluu vähän käytännön toteutusta hands-on työtehtävien, kuten testauksen muodossa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset matkustamaan asiakkaiden luo suorittamaan testausta ja laitteiston koeajoa, jolloin työ vie sinut Pohjoismaihin. Tämä työ siis tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden matkusteluun!

Geneset Powerplants Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työilmapiirissä, rennon ja kotoisan työympäristön sekä osaavan tiimin tuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti oman toiveesi mukaan.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä vähintään 5 vuotta työkokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä. Lisäksi kokemus sähköasentajan tehtävistä auttaa sinua kytkentä- ja testaustehtävissä. Suunnitteluohjelmista AutoCADin käytön tulisi sujua hyvin ja myös muu suunnitteluohjelmisto-osaaminen on sinulle plussaa. Työssäsi tarvitsen englannin kielen taitoa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olisiko tässä juuri sinulle sopiva haaste? Hyppää mukaan tiimiin ja hae paikkaa jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 07.12.202326.12.2023

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa CNC-aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Yritys on paikallinen alan osaaja ja sillä on pitkä historia alihankintakoneistuksien valmistamisessa pitkäaikaisille asiakkailleen.

Tehtävässä työskentelet keskiraskaiden (1000-5000 kg) kappaleiden parissa. Yritys valmistaa lähinnä yksittäistuotteita, joten työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset myös oppimaan uutta. Työ on itsenäistä, monipuolista ja mielenkiintoista.

Paikka tarjoaa sinulle vakituisen työn, säännölliset mutta tarpeen mukaan joustavat työajat sekä reilun ja osaamistasosi mukaan määräytyvän palkkauksen. Töitä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa 40 h/vko ja työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Tässä tehtävässä tarvitset useamman vuoden kokemusta CNC-koneistuksesta ja Heidenhain-ohjauksesta. Kokemus aarporalla työskentelystä, tarkkuus ja matemaattiset taidot ovat tehtävässä menestymisessä suureksi eduksi. Suomen kielen taito ei ole välttämätön.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 07.12.202326.12.2023

Haussa työ, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?

Haemme nyt autonasentajaa asiakasyrityksemme tiimin uudeksi jäseneksi.

Asiakkaamme on Valkeakoskella toimiva monimerkkikorjaamo, jossa tehdään sesonkeina myös rengastöitä. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet (2- ja 4-pilarinostimet, pyöränkulmien suuntauslaite, Bosch-vikadiagnostiikkalaitteet sekä uudet työkalut)
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• rennon ilmapiirin ja apua aina tarvittaessa
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 07.12.202326.12.2023

Hei sinä automekaanikko, jonka sydän sykkii bemareille! Laita osaamisesi hyötykäyttöön ja tule mukaan BMW-ammattilaisten joukkoon!

Haemme BMW-merkkisiin autoihin keskittyneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista automekaanikkoa vakituiseen työhön Pirkkalaan.

Asiakasyrityksemme on ammattitaitoinen korjaamo, jossa huolletaan ja korjataan kaikki BMW-merkkiset autot iästä riippumatta. Yritys toimii uusissa ja moderneissa tiloissa, joissa on myös uudet nosturit ja työkalut, pyöränkulmien säätölaite sekä lattialämmitys hallitiloissa.

Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia, vikadiagnostiikkaa, sähkötöitä sekä tarvittaessa optimointeja. Mukava ja ammattitaitoinen työporukka varmistaa, että apua ja tukea saa aina. Lisäksi tässä työpaikassa pääset vaikuttamaan päivittäiseen toimintaan ideoillasi ja kehitysehdotuksillasi.

Töitä tehdään ma-pe klo 8.00-16.00 ja tarvittaessa saat joustoa työaikaasi. Työt pääset aloittamaan vaikka heti. Tehtävässä noudatetaan autoalan korjaamotoiminnan TES:ä. Tehtävän palkka muodostuu hankitun kokemuksen ja osaamisen mukaan ja palkkatoiveesi otetaan huomioon.

Sinulla tulisi olla taskussa jo muutaman vuoden työkokemus korjaamotyöskentelystä. Kokemus BMW-merkkisistä autoista sekä sähkötöiden perusosaaminen ovat sinulle vahvaksi eduksi. Kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan myös eduksi, samoin kuin suomen ja englannin kielen taito. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan sekä motivaatio oppia ja kehittyä alalla!

Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 07.12.202326.12.2023

Etsimme nyt konekuskeja HH-Kiinteistöpalvelut Oy:lle Tampereen talousalueella sijaitseviin kohteisiin!

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen alueella jo yli 50 vuotta toiminut kiinteistöhuollon voimanpesä, jonka nimissä työskentelee jo lähes 300 alan ammattilaista. Yritys panostaa työssä viihtymiseen, koulutukseen ja pitkiin työsuhteisiin.

Tässä tehtävässä pääset tekemään aurausta ja hiekan- ja lehdenpoistoa pääosin Wille-ympäristönhoitokoneita käyttäen. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja ympäryskunnissa. Yrityksessä on käytössä työaikapankki, joka tuo joustoa työaikoihisi. Työpäiväsi alkaa Tampereen Viinikasta ja töitä tehdään aamupainotteisesti 37,5 h/vko. Työsuhde on määräaikainen ja jatkuu toukokuun loppuun asti. Työt pääset aloittamaan heti ja osaavalla henkilöllä on mahdollisuus vakinaistua HH-Kiinteistöpalvelut Oy:lle.

Hyvien työkoneiden ja mukavan porukan lisäksi HH-Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa käyttöösi myös liikuntaetuja ja alennuksia yrityksen lukuisilta yhteistyökumppaneilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää koneenajotaitoa, kokemusta auraustöistä ja hiekanpoistosta sekä vähintään B-ajokorttia.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä CV ja hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle. Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä! Vastaan kysymyksiin arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 05.12.202317.12.2023

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kiinteistöhuoltotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät monipuolisia kiinteistöhuollon työtehtäviä mm. ulkoalueiden kunnossapito, ovien avaukset ja kiinteistöihin liittyvät pienet huolto- ja korjaustyöt. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turussa.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja työteliästä otetta annettuja työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalvelut Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.12.202319.12.2023

Nautitko työskentelystä lukujen kanssa ja sinulta löytyy taito johtaa itseäsi? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tammer-Tili Oy:lle ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ suorarekrytointina
vakituiseen työsuhteeseen. Tammer-Tili Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Tammer-Tili tarjoaa yrityksille talous- ja palkkahallinto- sekä muita kirjanpitopalveluita. Tammer-Tili Oy panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja tarjoaa todellisen sähköisen taloushallinnon osaamisen sekä asiantuntijuuden.

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista taloushallinnon työtehtävistä, kuten kuukausikirjanpidosta ja tilinpäätöstyöstä. Lisäksi veroilmoitusten tekemisestä ja palkanlaskennasta. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua. Käytössä pääjärjestelmänä on NetVisor.

Tarjoamme:
• Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• Ammattiylpeän ja tukevan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi lisää
• Monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyisen palkkauksen, joka määritellään yhdessä osaamistasosi mukaan
• Työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin
• Pysäköinti mahdollisuuden omalle autolle
• Työtapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
• Vähintään parin vuoden kokemusta tilitoimistosta tai kirjanpidosta
• Tilinpäätöstaidon
• Otetta itsenäiseen työhön
• Kehittymishalua ja joustavuutta

Tässä tehtävässä sinua tukee:
• Merkonomin tai tradenomin tutkinto
• Työtä pelkäämätön asenne

Oletko sinä uusi Tammer-Tili Oy:n kirjanpitäjä?
Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti kirjanpitäjänä töitä. Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta tai laittamalla minulle s-postilla cv:si sekä hakemuskirjeesi. Sähköpostiosoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalle, puh. 050 411 2706. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Hakuaika 05.12.202326.12.2023

IT Hammer Solutions Oy on suomalainen IT-palveluita tuottava yritys, jonka tavoitteena on ongelmien ennalta ehkäisy, eikä pelkkä vikojen korjaaminen. Heidät tunnetaankin lempeästä palvelusta ja kumppanuuteen perustuvasta toiminnastaan. Näin pystytään takaamaan asiakkaiden liiketoiminnan katkeamaton toiminta, kutsuttiin ympäristöä sitten IT-, ICT- tai ATK-järjestelmäksi apu on taattu. Katso lisää: www.ithammer.fi

ETSIMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN IT-ASIANTUNTIJAA!

Asiantuntijana olet paljon vuorovaikutuksessa yritysasiakkaiden kanssa niin etäyhteyksin kuin kasvotustenkin. Työtehtäviisi kuuluu esim. asiakaspalvelu, ylläpito ja tukipalvelu, dokumentaatio, laiteasennukset ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät avustavat toimenpiteet. Töitä tehdään normaalisti ma-pe Turun toimipisteeltä käsin, mutta tulet tekemään myös asiakaskäyntejä mm. asennustehtävien parissa. Palkka neuvotellaan erikseen ja siksi kuuntelemmekin palkkatoiveita, joten lisää toivomuksesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Kokemusta tietokoneiden ja muiden lisälaitteiden asentamisesta sekä ylläpitotehtävistä.
• Kokemusta langattomien ja lähiverkkojen suunnittelu, toteutus ja ylläpitotehtävistä.
• Kokemusta Microsoft 365 ympäristöjen ylläpidosta.
• Kokemusta yritysten tietoturvasta esim. palomuureista ja verkon tietoturvasta.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Vuorovaikutustaidot korostuvat työskennellessäsi asiakasrajapinnassa ja siksi edellytämmekin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten persoonien kanssa.
• Tehtävässä on myös kyettävä kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä.
• Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, palvelualttiutta, ongelmanratkaisukykyä, itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja joustavuutta.
• B-ajokorttia, omaa ajoneuvoa ei tarvitse olla, sillä tarvittaessa yrityksen ajoneuvo on käytettävissäsi esim. asiakaskäyntejä varten.
• Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus Microsoft Entrasta (entinen Azure), palvelimista ja ruotsin sekä liettuan kielitaito, mutta nämä eivät ole edellytyksiä palkkaamiselle.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen ja monipuolisen työn jatkuvasti kasvavalla alalla sekä motivoituneen tiimin.
• Kiinteän kuukausipalkan.
• Normaalit yrityksen henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisesti jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi/CV:si ohessa olevaan sähköpostiosoitteeseen ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 05.12.202317.12.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pakkaajaa noin kuukauden mittaiseen projektiin Paimioon!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten tuotteiden pakkaaminen, kuten nesteiden pullottaminen pullotuslinjalla ja jauheiden pakkaaminen kierreruuvikoneella. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työtä tehdään seisten ja tehtävässä on jonkin verran tuotteiden pakkaamista lavoille. Lisäksi tietyt tuotteet edellyttävät hengityssuojaimen käyttöä pakkaamisen aikana.

Tehtävässä työskennellään arkipäivisin ja työtä tehdään noin kello 8:30-16:00 välisenä aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja projekti kestää arviolta noin kuukauden ajan. Yrityksen toimipiste sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 05.12.202319.12.2023

Hei Sinä–koulutettu Kommunikaatio-opettaja/kommunikaatio-ohjaaja! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin, sillä meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat työhösi alansa ammattilaisten tuen sekä ennen kaikkea mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Tavoitteemme on auttaa ja opettaa ihmisiä ymmärtämään toisiaan. Asiantuntijamme ovat tarkasti valittuja ja tiimimme jäsenillä on laaja ja monipuolinen koulutustausta. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.trilog.fi

Etsimme nyt Kommunikaatio-opettajaa/kommunikaatio-ohjaajaa Uudenmaan alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tärkeänä tehtävänäsi on auttaa asiakkaita ja heidän lähiympäristöään löytämään toimivia kommunikaatiomenetelmiä ja ohjata heitä erilaisten puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiokeinojen käytössä. Päivät voivat pitää sisällään esimerkiksi tukiviittomien opetusta ja kuvallisten kommunikaatiomenetelmien rakentamista, yksilöllistämistä ja päivittämistä sekä näiden menetelmien käytön ohjausta asiakkaalle ja asiakkaan lähipiirille. Työskentelet lisäksi asiakkaan tarpeesta riippuen yhteistyössä mm. puheterapeuttien ja kielten tulkkien kanssa sekä vastaat ohjausjakson jälkeen loppuraportoinnista.

Työ on projektiluonteista ja työajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit kuitenkin yhdessä asiakkaiden kanssa sopia, minkälaisella aikataululla myönnetty ohjauskokonaisuus toteutetaan. Tämä osa-aikainen työtehtävä soveltuu erinomaisesti myös toisen työn tai opiskelujen oheen, sillä ohjaukset saa sovitettua omien aikataulujen mukaisesti. Työ on itsenäistä ja se tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotona tai muussa toimintaympäristössä, kuten päiväkodissa, koulussa tai asumisyksikössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kommunikaatio-ohjaaja tai puhevammaisten tulkki) sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisen tärkeää on, että olet empaattinen ja sosiaalinen persoona, joka on aidosti ylpeä ammatistaan ja haluat auttaa asiakkaitasi aina parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oppimishaluinen henkilö ja selviät haastavistakin sosiaalisista tilanteista luonnikkaasti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja hakuaikaa on 19.12.23 asti. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio. Lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi.

Hakuaika 04.12.202318.12.2023

Metso on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallijalostuksessa sekä kierrätyksessä. Toimimme yli 50 maassa 150 vuoden kokemuksella.

Turun tehtaassa valmistetaan keraamisia suodinlaattoja Metson asiakkaille. Sijaitsemme Turussa Urusvuoren teollisuusalueella ja henkilöstöä tehtaalla on vajaa 20 henkilöä.

---

Etsimme nyt Laboranttia/tuotantotyöntekijää Metson Turun tehtaalle!

Työtehtävässä tulet työskentelemään tärkeänä osana keraamisten suodinlaattojen valmistusprosessia sekä laadunvalvontaa. Työajastasi arviolta noin puolet koostuu tuotteiden valmistus- ja laadunvarmistustehtävistä tuotannon puolella ja toinen puolikas laboratoriossa tehtävistä tuotannon raaka-ainekokeista sekä tuotekehitystyöhön osallistumisesta. Teet testauksia ja mittauksia suodinlaattojen valmistusprosessin eri vaiheissa, kuten esimerkiksi partikkelikoko-, pH-, vetolujuus- virtaus ja läpäisevyystestauksia. Kokeiden suorittamisen lisäksi dokumentoit tulokset ja vastaat laboratorion järjestyksestä sekä mittalaitteiston kalibroinneista ja niiden toimivuuden varmistamisesta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7- 15:30.

Etsinnässä on toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, kenellä on ymmärrys laboratorioympäristön turvallisuusvaatimuksista ja - tarpeista. Katsomme eduksesi laborantin koulutuksen, mutta olet voinut hankkia laborantin kokemusta myös työn kautta. Erityisen tärkeää on, että olet kiinnostunut vaihtelevasta työnkuvasta ja työskentelet mielelläsi sekä laboratorion että tuotannon puolella.

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön. Työsuhde tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Määräajan jälkeen työtekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen Metsolle. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hakuaikaa on 18.12.23 asti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.12.202318.12.2023

Hei sinä putkialan osaaja!
Etsimme nyt hitsaustaitoista putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen talousaluelle asiakasyrityksemme palvelukseen.

Toimeksiantajamme on arvostettu ja monipuolinen korjausrakentamisen ja tietyiltä osin myös uudisrakentamisen palveluita tarjoava yritys. Työkohteet koostuvat pääasiassa toimitila- ja julkisen rakentamisen kohteista uudis- ja saneeraustehtävissä. Putkiasennustehtävät käsittävät pitkälti rst-putken asennusta ja TIG-hitsaustaito hitsaajan pätevyyskoe suoritettuna onkin edellytyksenä tehtävässä menestymiseen.

Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–15:30 tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työkohteisiin kuljetaan omalla autolla. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta. Palkkaus asianmukaisesti tekijän osaamistason mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan kauttamme tammikuun alkupuolella määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka tarkoituksena on palvella rekrytointikanavana, eli tavoitteena on tekijän työllistyminen asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme työntekijällemme perusluokkaa korkeampitasoiset työterveyspalvelut sekä työvaatetuksen ja yhteyshenkilön tuen koko työsuhteen ajan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetähän pikaisesti hakemus tehtävään oheisen linkin kautta tai sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä puhelimitse arkisin klo 9:00–16:00. Puh 050 411 2705, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 04.12.202317.12.2023

Etsimme nyt LUMITYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin!

Työtehtäviisi kuuluvat ulkoalueiden lumityöt sekä hiekoitustyöt. Työkohteet sijaitsevat Viikin ja Malmin alueella. Työn määrä ja ajankohta ovat riippuvaisia lumisateista, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikoja kohtaan.

Tarjoamme sinulle:
• Palkkaus 12-13 eur/h + tes mukaiset lisät
• Työterveyshuollon
• Työvaatteet

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on:
• B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus
• Suomen kielen osaaminen
• Rautainen työote

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi sekä osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan, töitä on tarjolla aina kevään tuloon saakka.

Kaikissa tiedusteluissa rohkeasti yhteys Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukseen puh. 050 411 0373 arkisin 9-16.
Voit myös lähettää hakemuksesi ja cv:si suoraan sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 04.12.202318.12.2023

Hei sinä siivouspalvelualan osaaja!
Oletko etsimässä uusia tuulia työelämässäsi? Arvostatko vakaan, kodikkaan ja kompaktin yrityksen luomia työskentely- ja kehittymismahdollisuuksia avoimessa hyvän ilmapiirin yhteisössä? Kaipaatko varsinaisen siivoustyön ohelle myös sosiaalisia ulottuvuuksia?

Jos vastasit kyllä, niin laitahan pikimmin hakemusta tähän toimeksiannossamme olevaan palveluohjaajan tehtävään. Etsimme mahdollisesti juuri sinua asiakasyrityksemme palvelukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yrityksen toimipaikka sijaitsee Nokialla. Työkohteita ovat mm. taloyhtiöiden yleiset tilat sekä liikehuoneistot sijaintinaan Nokian lisäksi Tampere ja sen ympäristökunnat.

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu perus siivoustöiden ohella toimia tiiminvetäjänä huolehtien siivoustöiden yleisestä sujumisesta kohdesopimusten mukaisesti ja olemalla tukena sekä hyvänä esimerkkinä kuuden hengen siivoustiimille. Palveluohjaaja tekee kohteissa huomioita ja tuo mahdollisia kehitysideoita esille. Hän on myös yhteydessä tilaajien suuntaan kohteiden siivoustyöhön liittyvissä asioissa aina tarpeen mukaan. Tehtävässä toimitaan yrityksen siivouspalveluista vastaavan henkilön alaisuudessa.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat

-aktiivinen ja oma-aloitteinen työote
-asiakaslähtöisyys
-siivoustyön hallitseminen
-asianmukaiset kommunikaatiotaidot
-organisointikyky
-innokkuus ryhmänvetäjän tehtäviin
-auto ja B-kortti

Työ on arkisin liukuvasti pääsääntöisesti aikavälillä klo 7:00–16:00 tehtävää päivätyötä, 37.5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Palkka määräytyy tessin / osaamisen ja alan kokemuksen mukaisesti.

Tehtävässä voidaan aloittaa ajankohdan osalta joulukuun aikana ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tarkoituksena on jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 04.12.202326.12.2023

Etsimme RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen arviolta 1,5kk kestoiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu yli 30 vuoden vankalla kokemuksella ja he ovat erikoistuneet remontteihin, rakennustöihin ja uudisrakentamiseen Turun talousalueella.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia rakennusaputyöntekijänä, jolloin osallistut purku- ja kantotehtäviin sekä muihin avustaviin toimenpiteisiin. Remonttikohde sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten kulkeminen kohteeseen onnistuu omasta kotiosoitteesta riippuen kävellenkin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja ohessa mainittuna tehtävän minimi palkka:

Palkka 11,71 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Tuli- ja työturvallisuuskorttia.
• Aikaisempi rakennusalalle soveltuva koulutus sekä työkokemus erilaisista rakennusalan tehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Tehtävässä vaaditaan suomen kielitaitoa työturvallisuus ja ym. syistä johtuen.

Työt alkavat 2024 TAMMIKUUN alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana). Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 04.12.202317.12.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA ruoantuotantolaitokseen vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi ilman vuokratyösuhdetta.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti myös teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen
• kiinnostusta tehdä monipuolista työtä
• motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne

Katsomme eduksi hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa klo 5-18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on halutessasi mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Tarjoamme kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavan palkan, jonka lisäksi maksetaan lisät muun muassa mahdollisista varallaoloista. Työnkuva on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen.

Palkka 3000-3800 eur/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 17.12.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 01.12.202317.12.2023

Haemme nyt rakennustelineiden ja sääsuojien vuokrauksen ja myynnin parissa toimivalle asiakasyrityksellemme ahkeria ja taitavia työntekijöitä talvisesonkiin.

Lumisateisina päivinä työnkuvaan kuuluu lumenpudotus sääsuojien päältä. Päivinä jolloin lumenpudotustyötä ei ole, käsistään kätevä henkilö pääsee tekemään myös sääsuojien korjauksia. Kyseessä on arkipäivätyö, ja tarjottu tuntimäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan. Kevään koittaessa työt voivat jatkua telineasennusten parissa. Sopivalle henkilölle on siis tarjolla varsin monipuolinen ja pitkäkestoinen työ!

Kohteita on ympäri pääkaupunkiseutua, ja työtä tehdään muutaman hengen partioissa. Kohteiden välit liikutaan yrityksen autolla, joten hakijoilta toivotaan B-ajokorttia. Hakijoilta odotetaan myös suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia, joka voidaan tarvittaessa kouluttaa. Hyvä fyysinen kunto sekä ketteryys ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle, ja kädentaidot ovat eduksi. Mikäli olet aiemmin työskennellyt telineasennusten parissa, olet todennäköisesti hyvin soveltuva tehtävään! Työ ei sovellu korkeanpaikankammoiselle.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen ripeästi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tiina Rantala p. 050 411 0371 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 01.12.202310.12.2023

Etsimme kiinteistöhuollon asiakasyrityksellemme kausiapulaisia kiinteistöhuoltoon!

Etsimme nyt reippaita ja työhaluisia kausityöntekijöitä kiinteistöhuoltotöihin Turkuun. Työt ovat pääasiassa ulkoalueiden siistimis- ja kunnostustöitä, hiekotusta ja lumen kolaamista. Työ on keikkaluonteista ja sitä on mahdollista tehdä esim. opintojen ohella.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 01.12.202310.12.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kukkakaupan myyjää aikavälille 18-24.12 Turkuun!

Työnkuva pitää sisällään kukkakuormien purkamista, kukkien esillepanoa ja hoitamista sekä paketointia. Lisäksi työ pitää sisällään asiakkaiden neuvomista ja kukkakimppujen sidontaa, joten katsomme eduksi floristin koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kukkakauppa on avoinna viikon jokaisena päivänä ja työtunteja tehdään noin 37,5h viikossa. Kukkakauppa sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä. Työsuhde kestää arviolta yhden viikon verran, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 01.12.202315.12.2023

Kaipaatko monipuolista kahvilatyöntekijän työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan tuotteiden tarjontaan? Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja tykkäät itsenäisestä työstä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kahvilatyöntekijää.

Kahvilatyöntekijänä sinä toimit työvuorossa itsenäisesti ja hoidat lounaskahvilan päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa vitriinituotteiden leivonta, tuotteiden esillelaitto, tuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja kassatilitykset. Lisäksi pidät huolta siisteydestä ja puhtaudesta, raaka-aineiden laadusta ja varastonkierrosta. Kahvilatyöntekijä voisi aloittaa jo vuoden 2024 alussa, mutta kunnolla työt pääsee aloittamaan helmikuussa. Työ on vakituinen ja tunteja kahvilatyöntekijälle on tarjolla 20-30h/vko. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti.

Edellytämme hakijalta:
-Hygieniapassia
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Luotettavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta
-Joustavuutta

Eduksi työssä katsotaan:
-Tarjoilijan tai kokin ammattitutkinto
-Aikaisempi työkokemus vastaavasta tehtävästä
-Itsevarma ja työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
-Monipuoliset työtehtävät
-Vaihtelevat työajat ja mahdollisuuden itse vaikuttaa vuoroihin
-Mukavan ja aina auttavan työtiimin

Kiinnostuitko kahvilatyöntekijän työstä?
Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää.

Hakuaika 30.11.202317.12.2023

Vesi-Vuorisalo Oy on varustettu yli 50 vuoden kokemuksella ja he ovat erikoistuneet vesi-, viemäri- ja lämpöjärjestelmien asennuksiin sekä korjauksiin. Lisäksi he tekevät kalusteasennuksia, viemärien avauksia, kaukolämpötöitä, sulatuksia ja tarvikemyyntiä. Heidän asiakkaita ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt ympäri Varsinais-Suomea. Katso lisää: www.vesi-vuorisalo.fi

ETSIMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ!

Asennuspäällikkönä pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tarjouslaskenta, KVV- ja remonttityönjohto sekä päivittäinen esimiestyöskentely 7 hengen asennustiimille. Töitä tehdään normaalisti ma-pe toimistoaikoina yrityksen toimipisteellä Turun keskustassa ja lähes päivittäin tulet tekemään käyntejä työkohteissa, jotka sijaitsevat Turussa ja tämän lähialueilla. Palkka neuvotellaan erikseen ja siksi kuuntelemmekin palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• KVV pätevyyttä ja aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen.
• Tehtävässä ollaan paljon vuorovaikutuksessa asiakkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden kanssa, joten edellytämme hakijalta Suomen kielitaitoa ja kykyä tulla toimeen erilaisien persoonien kanssa.
• Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, halua tehdä töitä, halua oppia uusia asioita, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• B-ajokorttia ja oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työn ja motivoituneen tiimin ympärillesi.
• Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden ansaita bonusta yhtiön tuloksesta (prosenttiosuus sovitaan erikseen).
• Normaalit yrityksen henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisesti jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi/CV:si ohessa olevaan sähköpostiosoitteeseen ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 29.11.202314.12.2023

Hei sinä maanrakennusalan ammattilainen!
Oletko etsimässä uusia tuulia työelämässäsi? Arvostatko pitkään toimineen vakaan ja tukevasti jaloillaan seisovan hyvän tilauskannan omaavan yrityksen luomia työskentelymahdollisuuksia avoimessa hyvän ilmapiirin yhteisössä?

Jos vastasit kyllä, niin laitahan pikimmin hakemusta tähän toimeksiannossamme olevaan vastaavan mestarin tehtävään. Etsimme mahdollisesti juuri sinua maanrakennusalan asiakasyrityksemme palvelukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yrityksen toimipaikka sijaitsee Tampereella ja toimialue käsittää koko Pirkanmaan. Työprojektit koostuvat pääasiassa saneeraus- ja uudiskohteiden kunnallistekniikan rakentamisesta, jossa yrityksellä onkin vahva ja arvostettu erikoisosaaminen. Ammattitaitoinen ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö toimii korkean tason laatukriteerien mukaisesti.

Vastaavan mestarin ydintehtävänä on rakennusprojektien kokonaisvaltainen työnjohto ja kohteiden hallintaan sekä suunnitelmien mukaiseen sujuvaan etenemiseen liittyvät tehtävät urakoiden taloudelliset ja ajalliset tavoitteet sekä resurssit huomioiden.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat mm.

-maanrakennustöiden kokonaisvaltainen ymmärrys ja monipuolinen tehtäväosaaminen
-työkokemusta alan projektihallinnasta useampi vuosi
-aktiivinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen ja työote
-asiakaslähtöisyys
-asianmukaiset kommunikaatiotaidot ja hyvä ryhmätyökyky
-organisointikyky ja kyky huomioida projektin kokonaistaloudellisuuteen vaikuttavat tekijät
-kyky sitoutua toimintaan pitkäjänteisesti ja joustavasti

Perustyöaika maanrakennustehtävissä on arkisin aikavälillä klo 7:00–15:30, 40 h / vko tehtävää päivätyötä. Alalle tyypillistä on työajan suhteen joustamisen tarve projektin eri vaiheissa. Näin ollen työpäivän mitta vaihtelee tilanteiden mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Palkka määräytyy osaamisen ja alan kokemuksen mukaisesti asianmukaiselle tasolle.

Tehtävässä voidaan aloittaa ajankohdan osalta pikaisestikin ja työsuhteen puolesta suorarekrytointina vakituisessa työsuhteessa asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.11.202313.12.2023

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä sähköasentajaa asiakkaamme huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen tiimiin!

Työtehtäväsi muodostuvat talosähköasennuksista laidasta laitaan sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kaikkia työtehtäviä ei silti tarvitse heti hallita, sillä tässä työpaikassa pääset työsi ohessa laajentamaan omaa osaamistasi aidosti mukavan tiimin tuella! Työ soveltuukin hyvin vasta vähän kokemusta keränneelle kaverille, jolla on asenne kohdallaan ja hymy herkässä.

Työkohteesi sijaitsevat pääosin Tampereen alueella ja pääset liikkumaan näppärästi yrityksen autolla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtunteja viikolle kertyy 20-40 h/vko. Töitä tehdään vaihtelevasti yksin tai parin kanssa kohteesta riippuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Sinulla tulisi olla sähköalan peruskoulutus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työkokemus talosähköasennuksista on sinulle eduksi. Ennen kaikkea haemme nyt kaveria, jolla olisi asiakaspalveluhenkisyyttä, tekemisen meininkiä ja halua oppia ja kehittyä työssään.

Oletko sinä etsimämme tuleva sähköalan taitaja? Lähetä hakemuksesi jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.11.202313.12.2023

Haemme nyt teollisuusmaalaria osa-aikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle.

Työssä esikäsittelet ja märkämaalaat korkeapaineruiskulla erilaisia koneenosia. Lisäksi työhösi kuuluu suojausta ja osien puhdistusta. Työstettävien kappaleiden koko vaihtelee muutamista kiloista muutamaan tuhanteen kiloon.

Työ tarjoaa sinulle päivällä yhdessä vuorossa tehtävän työn sekä joustavan työajan alkaen klo 9-11 välillä. Työpäiväsi ovat 5-7 h pituisia ja työtunteja viikolle kertyy 25-35 h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkka on 13-15 €/h osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta korkeapaineruiskulla maalaamisesta sekä intoa oppia ja kehittyä työssäsi. Lisäksi kokemus hiekkapuhalluksesta on sinulle eduksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.11.202313.12.2023

Haemme nyt TALOTEKNIIKKAINSINÖÖRIÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöautomaation monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtäväsi sisältävät uusien kiinteistölämpöpumppujen ohjelmointia, ja olet mukana myös kiinteistöjen automaatiosaneerauksissa sekä vanhemman laitekannan vian selvityksissä ja korjaamisessa. Projektit ovat pääasiassa lämmön talteenotto- ja maalämpöprojekteja.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. talotekniikka-alan tai sähköautomaation insinööri). Erityisesti arvostamme toimialan tuntemusta sekä yleistä teknistä ymmärrystä. Eduksi katsotaan myös sähköpätevyydet (S2). Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten emme siis odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan pitkään alalla toimineessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Asiakasyrityksemme käytössä ovat myös laadukkaat tuotteet, ja he tarjoavat uudelle työntekijälle ammattitaitoisen organisaation täyden tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 13.12.23 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Talotekniikkainsinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio, 0504110375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 28.11.202312.12.2023

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja kattolumityöntekijöitä Munkkiniemeen. Työ on projekti/keikkaluonteista ja viikoittainen työmäärä vaihtelee sääolosuhteiden mukaan. Valitulta henkilöiltä edellytetään mahdollisuutta joustaa työpäivien- ja aikojen suhteen, koska lumi-infernon yllättäessä työvuoro voi alkaa jo aikaisin aamulla! Lähtökohtaisesti työaika on arkisin klo 7-15.30 välillä ja ilta/viikonlopputöistä sovitaan erikseen.

Työ vaatii sopivasti hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja sekä oma-alotteista työotetta työturvallisuus edellä. Aiempi kokemus katolla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille ja työn luonteen vuoksi toivomme hakijoilta hyvää suomen kielen osaamista.

Palkka 14 eur/h

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen aikana työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hieman aiemmasta kokemuksestasi tai soita rekrytointikonsultti Teemu Mustoselle 050 411 0390.

Hakuaika 28.11.202312.12.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ahkeria kattolumityöntekijöitä alkavaan sesonkiin. Kohteet sijaitsevat Helsingin keskustan alueella sekä Itä-Helsingissä, ja kohteiden väleillä liikutaan jalkaisin tai yrityksen pakettiautoilla. Työsuhde on muodoltaan tarvittaessa töihin kutsuttava, koska lumisateiden määrä vaikuttaa tarjolla olevan työn määrään. Työpäivinä työaika on noin klo 8-16.

Tässä työssä menestyy rohkea (muttei uhkarohkea), hyvän fyysisen kunnon ja suomen kielen taidon omaava henkilö, jolla on hyvät tiimityötaidot. Ajokortista ja aiemmasta kokemuksesta katolla työskentelystä on etua, mutta ilman näitäkin pärjää. Suoritettu työturvallisuuskortti luetaan eduksi, mutta koulutamme tarvittaessa. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Palkkaa maksamme vähintään 14 eur / h ja hyvä työntekijä nappaa tästä mahdollisesti jopa pitkäaikaisen työpaikan kattohuoltojen parissa! Tarjoamme tarvittavat työvaatteet ja hyvät työvälineet.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tiina Rantala p. 050 411 0371 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.11.202317.12.2023

Etsimme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltoasema, joka omaa pitkät perinteet ja tunnetaankin asiakkaiden keskuudessa loistavasta palvelustaan.

Huoltoaseman keittiöpäällikkönä vastuullasi on mm. tuotteiden tilaaminen, varastonhallinta ja päivittäisen toiminnan johtaminen. Tehtävään sisältyy myös ruokien suunnittelemista ja valmistamista lounaan sekä a la carte-annoksien muodossa. Työajat ovat joustavia ja niistä voit neuvotella erikseen asiakasyrityksen kanssa, mutta töitä tehdään perinteisesti ma-pe ja aika ajoin myös viikonloppuisin. Normaalisti huoltoaseman työntekijät tekevät vuorotöitä ma-pe välillä, päivävuorot klo 8-15:30 ja iltavuorot 12:30-20. Viikonlopputyöt tapahtuvat yhdessä vuorossa lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-19. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• Tehtävässä ollaan paljon vuorovaikutuksessa asiakkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden kanssa, joten edellytämme hakijalta Suomen kielitaitoa.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea julkisilla, joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikan ja kodin välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisesti jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Halutessasi voit lähettää CV:si sähköpostitse ohessa olevaan osoitteeseen. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 27.11.202311.12.2023

VanneVelho on vanteiden kunnostustöitä tarjoava yritys, jonka palvelukonsepti on ainutlaatuinen. Vanteen kunnostaminen uuden ostamisen sijaan on kustannustehokas ekoteko, joka myös parantaa turvallisuutta tieliikenteessä. VanneVelho kunnostaa vanteita mm. oikomalla, maalaamalla ja sorvaamalla Diamond Cut -menetelmällä. Toimitilat sijaitsevat Keravalla, ja yhteistyökumppaniverkosto kattaa koko Suomen. Lisää yrityksestä https://vannevelho.fi.

Autamme VanneVelhoa etsimään joukkoonsa tulevaisuuden velhoa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on energinen, toimeen tarttuva sekä käsistään kätevä. Taustasi voi olla esimerkiksi jauhemaalaamosta, metallipuolen tuotantoympäristöstä, autokorjaamosta tai rengasliikkeestä. Voit myös olla vielä urasi alkuvaiheessa oleva, alasta innostunut henkilö. Tärkein ominaisuutesi onkin oppimisen halu! Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työnkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi mukaiseksi, mutta toivomme että olet halukas perehtymään kaikkiin työvaiheisiin. Sopivalle henkilölle voi olla tarjolla myös vastuullisempaa roolia tulevaisuudessa. Tässä on hieno mahdollisuus, hyppää mukaan!

Työpaikka sijaitsee Keravalla, lähellä Savion asemaa, joten oma auto ei ole välttämätön. Työtä tehdään pääsääntöisesti aukioloaikojen puitteissa, arkisin klo 9-17, mutta joustomahdollisuuksiakin löytyy. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus on aluksi Teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimuksen mukainen.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantala arkisin klo 9-15 puhelimitse p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja VanneVelholle.

Hakuaika 24.11.202311.12.2023

Haemme nyt sähköasentajaa asiakkaamme rentoon ja huumorintajuiseen tiimiin! Asiakasyrityksemme on ammattitaitoinen, kasvava ja kehittyvä sähköalan yritys, jossa viihdytään loistavassa porukassa ja hyvässä työilmapiirissä.

Tässä työssä saat työskennellä itsenäisesti, mutta tiimin vahvalla tuella. Työtehtäväsi muodostuvat monipuolisista talosähköasennuksista sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereen alueella ja pääset liikkumaan näppärästi yrityksen autolla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtunteja viikolle kertyy 20-40 h/vko. Töitä tehdään vaihtelevasti yksin tai parin kanssa kohteesta riippuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti oman toiveesi mukaan.

Sinulla tulisi olla sähköalan koulutus ja noin parin vuoden kokemus talosähköasennuksista. Ennen kaikkea haemme nyt kaveria, jonka tekemisessä heijastuu asiakaspalveluhenkisyys ja positiivinen asenne.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 24.11.202308.12.2023

Kuorma-autonkuljettaja, 80h/2vko (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa kuljetustyö tykätyssä työpaikassa ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme KUORMA-AUTONKULJETTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja pitkäaikainen. Työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Aivan kuten tähän astisetkin työntekijät ovat vakinaistuneet. Työt alkaisivat pikimiten.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Alkuvuoro ajetaan pakettiautolla, mutta loppuvuoro ajetaan kuorma-autolla ja siksi c-kortti ja ammattipätevyys ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.Työtä tehdään 80h/2vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7 ja kestävät noin puolipäivään, joten illat on aina vapaina. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,94€/h. Yötunneilta saa yölisää. Maksamme kaikki ylityöt normaalisti TES:n mukaan.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn kuljetusalalla
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• kattavammat työterveyspalvelut

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• C- ajokortti ja ammattipätevyys
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Yhteydenotot mielellään arkisin klo 12-14.

Hakuaika 24.11.202310.12.2023

Haemme nyt alansa arvostetulle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme LVI-työnjohtajaa Turkuun!

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa korjaus- ja huoltopuolen LVI-projekteissa. Huolehdit mm. asennustöiden organisoinnista, työmaiden valvonnasta, laatuvaatimuksista sekä aikataulutuksista. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta LVI-puolen työnjohdollisista tehtävistä. Eduksi katsotaan myös soveltuva koulutus (esim. insinööri AMK). Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
• Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
• Monipuolisia projektityötehtäviä
• Kannustavan palkkauksen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 10.12.23 mennessä. Hakemukset otsikolla "LVI-työnjohtaja" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375.

Hakuaika 24.11.202308.12.2023

Projektipäällikkö LVI-urakkakohteisiin, Isokouvola Oy Tampere -vakituinen

Tarjolla LVI-alan työnjohdollinen työtehtävä!

Etsimme asiakkaallemme Isokouvola Oy Tampereelle kasvun myötä uuteen positioon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ saneeraustyömaiden vetovastuulliseen tehtävään. Työt tehdään Pirkanmaan alueella. Työntekijä rekrytoituu suoraan Isokouvolan työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on osana työnjohtotiimiä vastata omista työmaista. Työtehtävänäsi ovat mm. tarjouslaskenta, työmaiden käytännön työnjohto sekä muun muuassa työmaakokouksissa käynti urakoitsijan edustajana. Yksi työmaa kestää riippuen sen laajuudesta 4-12kk.
Työtä tehdään arkisin, 40h/vko. Työt alkaa, kun asentajatkin tulevat töihin, eli klo 7. Yrityksen tilat sijaitsevat Höytämössä.

Työhön saat kattavan perehdytyksen. Käytössä on LVI-alan ylemmän toimihenkilön työehtosopimus. Palkkasi määräytyy osaamisesi mukaan. Se voisi olla esimerkiksi 3000 - reilu 4000€/kk riippuen kokemustasostasi. Toivomme kuitenkin sinun kertovan tehtävään hakiessa palkkatoiveesi. Peruspalkan lisäksi Isokouvolalla on käytössä urakkakohtainen bonus.
Isokouvola on yrityskulttuuriltaan hyvä -vaihtuvuus on lähes olematonta ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri. Isokouvolalla ajatellaan, että aidosti työntekijöistä välittämällä saavutetaan parhaat tulokset -yhdessä tehden. Yritys tunnetaan hyvästä työnjäljestään sekä laadukkaasta palvelustaan.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa työnantaja
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja leppoisa työyhteisö
• Yhdessä sovittu kk-palkka + vuosibonus
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• Tavallista kattavammat työterveyspalvelut

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on esimerkiksi LVI-teknikon tai -insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus, kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia tilanteita. Meidän mielestä parhaiten tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on rento, huumorntajuinen, avoin, reipas ja ammattiylpeäkin siitä, että "me tehdään tämä".

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Isokouvola, projektipäällikkö". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.


------

Isokouvola Oy on itsenäinen LVI-alan toimija, joka tekee monipuolisesti erilaisia LVI-ajan töitä. Pirkanmaalla Isokouvola Oy Tampere on profiloitunut erityisesti saneerausurakointiin sekä huoltotöihin. Yrityksen liikevaihto Pirkanmaalla on ollut vuosia noin 1,3M€. Tampereen tiimiin kuuluu useita asentajia sekä yrittäjä. Nyt tarve on lisäkäsille työnjohdollisissa tehtävissä. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.isokouvola.fi.

Hakuaika 24.11.202308.12.2023

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja runkoajoon, yötyö, 80h/2vko (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa kuljetustyö tykätyssä työpaikassa ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen yövuoroihin pitkän matkan runko-ajoon Suomen sisällä. Työ on kokoaikainen ja pitkäaikainen. Työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Aivan kuten tähän astisetkin työntekijät ovat vakinaistuneet. Työt alkaisivat sopimuksen mukaan tämän vuoden aikana.

Työtehtävät koostuvat pitkän matkan runko-ajosta yövuoroissa. Työvuoro ajetaan yhdistelmäajoneuvolla ja siksi CE-kortti ja ammattipätevyys ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Työtä tehdään 80h/2vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 00.00 eli puolilta öin ja kestävät noin 12h. Työtä tehdään 4-5pv/vko. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 15,76€/h. Yötunneilta saa yölisää (aloitteleva 3,15€/h). Maksamme kaikki ylityöt normaalisti TES:n mukaan.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn kuljetusalalla
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• kattavammat työterveyspalvelut
• laadukkaat työvälineet, hyvän tuen ja avun tarvittaessa ympäri vuorokauden, jotta oma työsi olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• CE- ajokortti ja ammattipätevyys
• kokemusta yhdistelmäajoneuvon ajosta jonkin verran
• omaa autoa, jotta pääset iltayöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• tahtotilaa sitoutua ja tehdä vakinaisena työntekijänä kokopäiväistä kuljetustyötä

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Yhteydenotot mielellään arkisin klo 12-16.

Hakuaika 24.11.202308.12.2023

Tiimivetäjä tuotantoon -kokoaikainen, Tampere

Tässä pitkäaikainen ja vakaa työ henkilölle, joka tykkää tehdä osittain itsenäistä, mutta myös mukavan tiimin ympäröimänä työnsä ja saa samalla kantaa vastuuta toisista!

Etsimme nyt asiakkaallemme TIIMIVETÄJÄÄ pesulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa pesulapalveluita yritysasiakkailleen.

Tärkeintä tässä työssä on reipas asenne ja halu oppia. Työpäiväsi kuluu pesuprosessin eri vaiheissa työntekijöiden avustaminen, laatuvastaajan tehtävät sekä työn ohjaaminen ja työnsuunnittelu yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. Työtehtäviä pesulassa on mm. mankeloinnissa, viikkaamisessa, lajittelussa ja lähettämisessä. Työnkuva on uusi, joten valittu henkilö pääsee vaikuttamaan omaan työnkuvaansa vahvuuksiensa mukaan. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta tuotannon esihenkilötyöstä.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen muutaman kuukauden jälkeen. Palkkauksen pohjana käytetään tekstiilihuolto-alan TES:ä, kuitenkin huomioon ottaen vastuu ja työntekijän palkkatoive. Tarjoamme työntekijälle tavallista kattavammat työterveyspalvelut sekä ihmisläheisen ja vakaan pohjan työn tekemiselle.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

-------------

Click Henkilöstöpalvelut Oy on pirkanmaalainen, vakaa ja jo reilu 15 vuotta toiminut perheyritys, joka on tunnettu hyvästä työnlaadusta, ihmisläheisestä toimintakulttuuristaan sekä korkeasta työntekijätyytyväisyydestään! Toimeksiantajana tässä tehtävässä toimii maanlaajuinen, vakaa ja pitkät perinteet luonut pesulapalveluita tarjoava yritys.

Hakuaika 24.11.202331.12.2023

Etsitpä sitten työtä pitkäaikaisesti tai lyhyemmälle ajanjaksolle, kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteita meillä on Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella ja Nurmijärvellä.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta (esim. lumityöt), teollisuudesta, kuljetus- ja logistiikka-alalta, tuotantotyötehtävistä, sähköpuolelta sekä asiakaspalvelu -ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

Hakuaika 24.11.202310.12.2023

Espoossa sijaitseva vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena
on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää
yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Serena hakee nyt iloista asiakaspalvelijaa talvikaudeksi ravintoloidensa kassatyöhön. Joululomalla 26.12.-7.1. töitä on tarjolla 30-35 h/viikko. Tämän jälkeen talvikaudella kaivataan apua yksittäisinä viikonloppuina, kunnes taas talvilomaviikoilla (vko 8-9) töitä on tarjolla enemmän. Reipas työntekijä nappaa tästä samalla myös mahtavan kesätyöpaikan ensi kesäksi!

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on reipas ote työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi
katsomme aiemman kokemuksen kassatyöskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne! Lomakaudella vilskettä ja vilinää vesipuistossa riittää; olethan siis joustava ja jaksat hymyillä myös hektisinä päivinä? Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa, ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle pääsyä.

Sinulle tarjotaan kattava perehdytys työtehtäviin. Saat mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa
työyhteisössä kivojen työkavereiden kanssa Pohjoismaiden suurimmassa vesipuistossa! Palkkaus tehtävässä on Huvi-, teema- ja elämyspuistojen TES:n mukainen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tiina Rantalalta
arkisin klo 9-16 puhelimitse 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 24.11.202310.12.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Naantaliin!

Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat mm. teollisuuden nostureiden tarkastukset, huollot, modernisaatiot ja kunnossapitotyöt. Sähköasentajana pääset tekemään erilaisia teollisuuden ja nostureiden sähkökorjaustöitä Turun alueella. Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten emme edellytä, että olet välttämättä aiemmin juuri vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö, vaan asenne ratkaisee!

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta ja kiinnostusta monipuolisia työtehtäviä kohtaan sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta/kokemusta sähkötöistä. Eniten kuitenkin arvostamme intoa oppia uutta, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Otamme siis huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön, sillä toivomme saavamme sinusta pitkäaikaisen työkaverin. Työskentely tapahtuu ma - pe klo 7-15:30.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.11.202310.12.2023

Haemme nyt kiinteistöpalvelualan asiakasyrityksellemme putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työsuhde alkaa henilötövuokrauksen kautta ja määräajan jälkeen työntekijällä mahdollisuus työllistyä suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoile.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa kohdekiinteistöjen huoltotöistä ja vikakeikoista, mutta voi sisältää myös muita isompia urakoita asunto- ja liiketilarakentamisen parissa. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun talousalueella. Työskentely tapahtuu ma-pe ja pääsääntöisesti 7 - 15:30 välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-LVI alan koulutusta
-muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
-kuvienlukutaitoa
-reipasta palveluasennetta

Eduksi katsotaan:
-lämmönjakohuoneiden tuntemus
-IV-koneiden tuntemus
-voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit

Tarjoamme:
• monipuolisia työtehtäviä
• hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista
-kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 23.11.202331.01.2024

Myynti-insinööri Pohjanmaalle, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi sekä luotettavat tuotteet
• Työyhteisön, jossa jokainen on pelaa joukkueessa ja jossa on avoin ja reilu tunnelma
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• hyvän palkkatason, josta käymme mielellämme avoimen keskustelun hakijan kanssa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielten taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, Pohjanmaa, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1400M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 17 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle.
Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi
Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 23.11.202310.12.2023

Etsimme nyt asiakkaallemme kokeneempaa SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle vaihteleviin työkohteisiin. Tässä tehtävässä aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähkötyöt niin saneeraus- kuin uudiskohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteisiin kulku tapahtuu yrityksen huoltoautoilla ja kohteet koostuvat kotitalouksista sekä muista kiinteistöistä.

Tarjoamme sinulle:
• Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
• Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän
• Kilpailukykyisen palkkauksen, jossa osaamisesi otetaan huomioon
• Reilun työnantajan ja huipputiimin tuen

Ideaalihakijallamme on:
• Sähköasentajan koulutus sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta
• Ajokortti sekä voimassa olevat ammattikortit (työturva- ja sähkötyöturvallisuuskortti)
• Sujuva suomen kielen taito sekä rehellinen ja luotettava työasenne

Älä aikaile hakemuksen täyttämisen suhteen! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitus on heti/sopimuksen mukaan. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita rohkeasti kysyäksesi lisää!

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemustekstin ja CV:n sähköpostiin, joka on muodossa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.11.202310.12.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nälkäistä myyjää yritysmyyntiin.

Myytävät tuotteet ovat siivoustarvikkeita ja asiakasyrityksiä voi olla esimerkiksi ravintola-alalla, siivousalalla, kiinteistöhuoltoalalla tai muulla alalla, missä siivoustarvikkeita tarvitaan. Myyjä saa paljon vapauksia sen suhteen, minkä tyyppisiä asiakkaita haluaa itselleen haalia. Työssä myyjä ottaa yhteyttä asiakasyrityksiin, käy tarvittaessa asiakastapaamisilla ja myy tuotekokonaisuuksia. Uusien asiakkuuksien lisäksi myyjä hoitaa jo olemassa olevia asiakkuuksia.

Työ on itsenäistä myyntityötä, joten odotamme oma-aloitteisuutta sekä periksiantamattomuutta. Toivomme työhön soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista, sekä voimassaolevaa ajokorttia. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta siivoustarvikkeista tai joltain alalta, mihin siivoustarvikkeita myydään.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä Helsingissä sijaitsevalta toimipisteeltä käsin. Palkkausmalli on pohja + provisio ja tästä voidaan neuvotella hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Ensimmäisiltä kuukausilta palkka voi olla n. 2500 eur/kk luokkaa, mutta kun hommaan pääsee sisälle, on työssä mahdollisuus päästä hyville ansioille. Palkka voi olla osaavalla myyjällä arviolta 3000-5000 eur/kk.

Tässä on hyvä mahdollisuus ahkeralle myyjälle. Tuotteet ovat kilpailukykyisiä, myyjälle annetaan paljon vapauksia, myynti on myyjän käsissä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 10.12.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 22.11.202310.12.2023

Etsimme AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun korjaamo, joka on erikoistunut mm. VW-, AUDI-, SEAT-, SKODA- ja MB-merkkisten autojen huoltoihin sekä korjauksiin. Korjaamo sijaitsee noin 10-15min ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia ajoneuvoasentajana, jolloin osallistut aktiivisesti asiakastöiden tekemiseen on sitten kyseessä suuremmat/pienemmät korjaus- tai huoltotyöt. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja klo 8–16. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002
• Aikaisempi kokemus korjaamolla työskentelemisestä, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä alan koulutus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Voit olla kuitenkin urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden ammattilainen, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti. Bussilla on mahdollista kulkea, mutta lähimmältä bussipysäkiltä tulee väkisinkin jonkin verran kävelymatkaa työpisteelle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan (tarkemmasta aloituspäivämäärästä on mahdollista sopia erikseen). Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 21.11.202310.12.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevia tai kokeneita NDT-tarkastajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tekijöitä haetaan Oulun, Jyväskylän, Kotkan sekä Kuopion toimipisteille.

Asiakasyrityksemme on akkreditoitu kotimainen teräsrakentamisen, sekä paineenalaisten laitteistojen laadunhallinnan globaali toimija. Toiminta on akkreditoitu Finaksen toimesta, jolloin pystytään suorittamaan akkreditoinnin alla kaikkia eri NDT-tarkastuksia.

Toiminta on vakaassa kasvussa ja haluamme reagoida myös jatkossa asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin, kaipaamme joukkoon lisää "hyviä tyyppejä".

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olethan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja ennakkoluuloton erilaisia kulttuureja kohtaan. Tarjoamme sinulle nuorekkaan toimintaympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on laatutiimin täysi reaaliaikainen tuki.

Olet sitten NDT-tarkastaja millä pätevyyksillä tahansa, hitsauksen ammattilainen (IW), tai omaat vahvan kokemuksen työmaakohteiden valvonnasta muuten, niin laita matalalla kynnyksellä hakemusta tulemaan.

Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla ja palkasta neuvotellaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa riippuen valitun henkilön osaamis/kokemustausta.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Teemu Mustoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202310.12.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevia tai kokeneita NDT-tarkastajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tekijöitä haetaan Vantaan, Lahden, Turun sekä Tampereen toimipisteille.

Asiakasyrityksemme on akkreditoitu kotimainen teräsrakentamisen, sekä paineenalaisten laitteistojen laadunhallinnan globaali toimija. Toiminta on akkreditoitu Finaksen toimesta, jolloin pystytään suorittamaan akkreditoinnin alla kaikkia eri NDT-tarkastuksia.

Toiminta on vakaassa kasvussa ja haluamme reagoida myös jatkossa asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin, kaipaamme joukkoon lisää "hyviä tyyppejä".

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olethan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja ennakkoluuloton erilaisia kulttuureja kohtaan. Tarjoamme sinulle nuorekkaan toimintaympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on laatutiimin täysi reaaliaikainen tuki.

Olet sitten NDT-tarkastaja millä pätevyyksillä tahansa, hitsauksen ammattilainen (IW), tai omaat vahvan kokemuksen työmaakohteiden valvonnasta muuten, niin laita matalalla kynnyksellä hakemusta tulemaan.

Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla ja palkasta neuvotellaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa riippuen valitun henkilön osaamis/kokemustausta.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Teemu Mustoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Teemu Mustoselta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.11.202316.12.2023

Kiinnostavatko sinua monipuoliset kokoonpanotyöt mukavassa, joustavassa ja rennossa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

TYÖTEHTÄVÄT JA TYÖAJAT

Asiakasyrityksemme hakee nyt valaisinkomponenttien kokoonpanoon reipasta työntekijää! Työnkuva sisltää myös tuotteiden varastointitehtäviä ja esimerkiksi lähtevien kuormien lastausta. Tässä työssä oleellisinta on sorminäppäryys ja tarkkuus, mutta myös hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää. Työhön annetaan kattava perehdytys. Tulet työskentelemään yhdessä huipputiimin kanssa ja rakentamaan tuotteita ohjeiden mukaisesti. Työn lomassa voit vaikka kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai jutella työkavereidesi kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla jo tehnyt teollisuuden kokoonpanotöitä tai olet ainakin kiinnostunut niistä. Tärkeintä on, että käsityökalut pysyvät kourassa ja noudatat asiakkaamme antaman koulutuksen mukaisia työohjeita. Eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan, sähköasentajan tms. koulutus tai kokemus, mutta ei välttämätöntä. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia uutta!

TARJOAMME SINULLE

Me tarjoamme sinulle kivan työporukan ja monipuolisen työn lisäksi kokoaikaisen työsuhteen sekä säännölliset työajat. Työt alkavat tammikuun alussa ja työsuhde on alkuun 6 kk määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työstä hyvin suoriutuminen tarjoaa mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

MITEN HAET?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakuaikaa on 16.12.2023 asti. Täytä hakemus ohessa olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Suosittelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua