Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.08.202016.08.2020

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja kestävät arviolta loppusyksyyn 2020. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 04.08.202030.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 03.08.202012.08.2020

Haussa nyt kokoaikaisia työntekijöitä erilaisiin tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia työntekijöitä erilaisiin tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä, kuvienlukutaito sekä kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeentarttuva asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja jatkuvat vuoden loppuun asti.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointiassistenssi Emilia Brutyanille. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0343 klo 9–16.

Hakuaika 03.08.202031.08.2020

Kun työmaalla kuormausnosturi hyytyy, apua tarvitaan heti ja seisonta-aika pitää minimoida. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen, joten me Nosturiklinikalla olemme aloittaneet ensimmäisenä ja ainoana toimijana Suomessa asennusnosturien huoltopäivystyksen. Huollamme työvälineet asiantuntevasti, ohjeistusten ja standardien mukaan, aina sovitussa aikataulussa. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.nosturiklinikka.fi

Toimintamme laajentuessa etsimme NOSTURI-/HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat asennusnostureiden huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä ja vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Päivystyksemme toimii joka päivä kellon ympäri ja huoltoautomme varustukseen kuuluvat tärkeimmät komponentit yleisimpiin nostureihin. Päivystyksestä johtuen toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan Nosturiklinikan palvelukseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.08.202017.08.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme osa-aikaista varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Tammistoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Työtä on tarjolla vähintään kahtena päivänä viikossa (15–37,5 h/viikko). Vakiovuorot ovat maanantaisin ja tiistaisin klo 8-16.

Työtehtäväsi on monipuolinen pitäen sisällään kaikki pienvaraston työt mm. saapuvan tavaran vastaanotto, kuorman läpikäynti ja purkaminen, hyllytys, keräily, rahtikirjojen teko, lähtevän tavaran pakkaus sekä autoon lastaus. Työssä käytetään työntömasto- ja lavansiirtotrukkia sekä varasto-ohjelmistoamme. Aiempi kokemus varasto- ja/tai lähettämötyöstä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Odotamme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita. Arvostamme lisäksi täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen reilussa ja luotettavassa yrityksessä
• Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
• Siistit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
• Kattavan perehdytyksen tehtävään

Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle työntekijälle, jolla on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojensa ohessa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.08.202017.08.2020

Haemme kotimaiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen rakennuspeltiseppää.

Työtehtävät sisältävät listoitus- ja kattopeltitöitä, kuten mm. peltilistojen kanttausta kanttikoneilla, peltilistojen asennusta, räystäiden pellitystä sekä muita peltisepäntöitä. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työhön ja osaa soveltaa osaamistaan suunnitelmien pohjalta. Toivomme ehdokkaalta useamman vuoden verran soveltuvaa työkokemusta.

Työtä tehdään arkisin 07:00-15:30, mutta voi vapaaehtoisesti tehdä myös pidempiä työpäiviä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 17.8.2020 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 03.08.202016.08.2020

Röchling Rimito Plast Oy on vakavarainen ja pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä 25 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina. Lisätietoa konsernista osoitteessa https://www.roechling.com/

TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN / KIRJANPITÄJÄ

Etsimme nyt osaksi tiimiämme taloushallinnon ammattilaista vastaamaan monipuolisesti yrityksemme talousasioista. Toimenkuvasi on erittäin laaja-alainen ja vastuullesi kuuluvat kirjanpito tilinpäätöksineen, verotukseen liittyvät asiat, konserniraportointi, reskontrat sekä luotonvalvonta ja perintä. Toimit johtoryhmässä talouspuolen edustajana sekä vastaat Ruskon toimipisteen toimihenkilöiden kuukausipalkoista. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu yhteistyö Rimito Plastin ruotsalaisen tytäryhtiön Formaterm AB:n kanssa mm. kirjanpitoon ja konserniraportointiin liittyvissä asioissa ja olet vastuussa näiden yhtiöiden lopullisesta konsernitilinpäätöksestä. Tehtäväkenttää on mahdollisuus muokata osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta vastuullisen tehtävän vaatimaa tarkkuutta ja huolellisuutta, organisointitaitoja sekä itseohjautuvuutta. Sinulla on mielenkiintoa oppia uutta ja tarkastella asioita kehittävästä näkökulmasta, on sitten kyse omasta työskentelystä tai yrityksen toiminnasta ja järjestelmistä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vahvaa kokemusta yrityksen taloushallinnon ja kirjanpidon itsenäisestä hoitamisesta tilinpäätöksineen. Toivomme sinun hallitsevan myös perusteet palkanlaskennasta ja käytät sujuvasti erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksesi, mutta englannilla pärjää tehtävässä hyvin.

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Pääset toimimaan monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa sekä vaikuttamaan olennaisesti omiin työaikoihisi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Rimito Plast Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 16.8.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Taloushallinnon ammattiainen Rimito Plast Oy". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen 10.8.2020 alkaen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30 .

Hakuaika 03.08.202017.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa alkuun Espoossa sijaitsevaan liiketilasaneeraus -työkohteeseen. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja tarjolla on pitkäaikainen / vakituinen työsuhde.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
• reipasta työotetta
• hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 03.08.202016.08.2020

AROL Finance Oy on asiantuntevien ja yrittäjähenkisten taloushallinnon ammattilaisten joukko.

Olemme kerryttäneet osaamista erilaisissa taloushallinnon ja liikkeenjohdon tehtävissä yli kolmenkymmenen vuoden ajan, yksityisellä ja julkisella sektorilla, Suomessa ja kansainvälisissä tehtävissä. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia, Start-Up ja PK-yrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin..

Haluamme auttaa ihmisiä näkemään mahdollisuuksia–ja muuttaa mahdollisuudet konkreettisiksi hyödyiksi.

Olemme objektiivinen kumppani kasvun rakentamisessa, liiketoiminnan murroksissa ja toimintatapojen uudistamisessa. Kokonaisvaltainen osaamisemme ja digitalisoidut rutiinit mahdollistavat kaikille asiakkaille suuryritystasoiset asiantuntijapalvelut.

Lisätietoja yrityksestämme: www.arolfinance.fi

Modernin taloushallinnon osaaja, oletko sinä seuraava Arolilainen?

Etsimme Arol-tiimiimme taloushallinnon asiantuntijaa vastaamaan mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakasyritystemme taloushallinnoista. Meillä taloushallinnon asiantuntijana saat keskittyä ydinosaamiseesi–eli kirjanpitoon ja siihen liittyvään konsultointiin. Muissa rutiininomaisissa tehtävissä (esim. ostoreskontra) sinulla on tiimi apunasi. Toimit kirjanpidon asiantuntijana ja huolehdit asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksiin, veroasioihin ja raportointiin asti sekä aktiivisesti konsultoit ja ohjaat asiakkaitasi automatisoidumpaan ja digitaalisempaan taloushallintoon. Käytössämme ovat pääasiassa Netvisor ja Procountor -ohjelmistot, mutta arvostamme laaja-alaista ohjelmisto-osaamista myös esim. Netsuite, SAP, MS Nav–ohjelmistoista sekä luonnollisesti vahvaa kokemusta MS Office 365 -käytöstä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa usean vuoden kokemusta monipuolisista kirjanpitotöistä tilinpäätöksineen sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti automatisoituja moderneja taloushallinnon palveluita, ja siksi odotamme myös sinulta asiakaslähtöisyyttä, kykyä käyttää ketterästi erilaisia ohjelmistoja sekä kykyä sisäistää ja kehittää uusia nykyaikaisia työtapoja ja toimintamalleja. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimin kanssa.

Arolilaisena saat loistavan tiimin ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi:

• modernisti ajattelevan ja nykyaikaisen työympäristön–pysyt kehityksen kärjessä taloushallinnon jatkuvassa muutoksessa,
• mahdollisuuden hakeutua itseäsi eniten kiinnostaviin työtehtäviin ja toimeksiantoihin,
• joustava työaika ja -paikka–tee työtä missä haluat, kunhan työt tulevat tehdyksi,
• viihtyisät toimitilat Turun Puutorin laidalla autopaikkoineen,

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan AROL Finance Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 16.8.20 mennessä. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Taloushallinnon asiantuntija AROL". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin 10.8.20 alkaen klo 9-16:30.

Hakuaika 03.08.202010.08.2020

Haemme nyt Helsingin keskustaan hotellisaneeraustyömaalle rakennusaputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen elo-syyskuu 2020 väliselle ajalle.

Työpäiväsi koostuvat rakennustyömaan avustavista tehtävistä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 40 h/viikko.

Oma-aloitteisuus sekä kyky toimia ohjeiden mukaisesti on avain menestykseesi tässä tehtävässä. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennustyömaalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 31.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle yritystoiminnan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 31.07.202016.08.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 2 - 4 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 31.07.202007.08.2020

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme Jyväskylään toimeliasta ja työhön tarttuvaa maanrakennustyöntekijää kesän ja syksyn sesonkiin. Työkohteet ovat pääasiassa Jyväskylän kaupungin kohteita ja osa niistä sijaitsee ihan keskustassa. Työ alkaa pikaisella aikataululla ja sitä on tarjolla 30.10. saakka.

Työtehtävät koostuvat perustason maanrakennustyöntekijän / lapiomiehen töistä. Edellytämme tekijältä oma-aloitteisuutta, reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä aikaisempaa työkokemusta maanrakennuspuolen töistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme tasolaserin ja muiden mittalaitteiden aikaisempaa käyttökokemusta ja/tai kokemusta maanrakennuspuolen putki-/vesitöistä. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Oma ajoneuvo olisi suotava työmatkakulkemista ajatellen.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, jota tehdään 40 tuntia viikossa. Työaika on mahdollista järjestää maanantai-torstai -välillä tehtäväksi työksi, ja kauempaa työtä hakeville tarjolla on myös majoitus- ja päivärahamahdollisuuksia. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Soita itsellesi haastatteluaika tai täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Puhelinsoitot ja tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 31.07.202013.08.2020

Puuha Group Oy on suomalainen yritys, jolla on 30 vuoden historia. Yrityksen sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Puuha valmistaa ja tuo maahan fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Lue lisää osoitteesta: https://www.puuha.com/

Puuha Group laajentaa toimintaansa Uudellemaalle ja etsii nyt kauttamme viherrakentajaa / asentajaa ulkoiluvälineiden ja pihakalusteiden asennustöihin. Työtehtävät sisältävät myös jonkin verran viherrakennustöitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät marraskuuhun asti.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Haluatko mukaan rakentamaan yrityksen kasvua? Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

Hakuaika 31.07.202011.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille, jotka voivat tehdä töitä vielä elokuun loppuun saakka. Tämän jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 31.07.202014.08.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Yritys työskentelee pääosin linjasaneerauskohteissa. Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja töitä on mahdollista tehdä urakkasopimuksella.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus heti oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 30.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä on tiedossa arviolta vuoden 2020 lopulle, mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi. Tehtävässä työskennellään vuokratyösuhteessa Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana. Työt tehdään Viatechilla heidän työnjohtonsa ohjeistuksen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat tehtävässä eduksi. Tässä voi olla myös tulevaisuuden työpaikkasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 30.07.202009.08.2020

Asiakasyrityksemme on pitkään rakennusalalla toiminut suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut pienyritys. Vuosien aikana pääasiallisia kohteita ovat olleet yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset.

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 30.07.202011.08.2020

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääosin Riihimäen alueella ja satunnaisesti myös Hyvinkäällä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin alkuun osa-aikaisesti noin 20-25h/vko, jonka jälkeen on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:n.

Hakuaika 29.07.202031.08.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden yli 80 ammattilaisen joukkoa. Lue lisää: www.receptum.fi

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.07.202031.08.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden yli 80 ammattilaisen joukkoa. Lue lisää: www.receptum.fi

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.07.202031.08.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden yli 80 ammattilaisen joukkoa. Lue lisää: www.receptum.fi

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.07.202004.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa arviolta kolme viikkoa kestävään projektiin Tampereen keskustaan. Tehtävään kuuluu pintojen tasoitus, vedeneristys ja laatoitustyö. Vastaavanlaisia projekteja on mahdollista tehdä useampikin jatkossa.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme maalaria /rakennustyöntekijää / kirvesmiestä monipuolisiin huoneistoremonttitehtäviin. Kohteet ovat pääasiassa asuinkerrostalohuoneistoja Tampereen kaupungin alueella. Tehtävät koostuvat osaamisen mukaan esim. seinien maalaamisesta pohjatöineen, listoituksista, mattotöistä, puupintojen korjauksista jne. Työkohteet sijaitsevat eri kaupunginosissa ja työkohde saattaa vaihtua kesken työpäivän, joten oma auto on välttämätön.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40h/vko, mutta satunnaisesti saattaa myös tulla päiviä, jolloin työkohteita ei ole. Työkalut, materiaalit ja työvaatetus ovat yrityksen puolesta. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen joustavaan yhteistyöhön mukavassa työyhteisössä.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fortile Oy:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Katso infoa yrityksestä fortile.fi.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä, joten tehtävässä on mahdollisuus päästä hyvään palkkatasoon. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä Fortilella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.07.202004.08.2020

Kartanon Puhtauspalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat siivous- ja puhtauspalvelut. Kartanon Puhtauspalvelut Oy tekee kerrostalokiinteistöjen ylläpitosiivousta sekä perussiivousta, kuten myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä kotisiivousta. Yritys tuottaa palvelunsa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Haemme toimeksiantajayrityksellemme kahta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan toimeksiantajayrityksemme kanssa ja työt aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Siivoojan tehtävässä työkohteet vaihtelevat kerrostalojen porrassiivouskohteista kotitalouksiin ja muunkinlaisten kiinteistöjen tiloihin. Hakijailta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Työt suoritetaan arkisin päivätyönä, 7,5h/pv ja 37,5h/vko. Työkohteet sijaitsevat pääosin Itä-Tampereella ja Kangasalla. Työt on mahdollista järjestää niin, ettei työntekijä tarvitse omaa autoa työskennellessään.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään ripeällä aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Arttu Palolammelta arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 29.07.202012.08.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt KALUSTEASENTAJAA / PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa, mikäli etsit pitkäaikaista tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa tyylikkäiden, laadukkaiden ja aikaa kestävien tuotteiden parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.

Hakuaika 29.07.202012.08.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Rymättylään osaksi ammattitaitoista tiimiä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten DURAT-tasojen hiomisesta ja muista viimeistelytöistä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu jonkin verran granulaatin valmistusta murskauskoneella sekä pakkaamopuolen tehtävistä. Lisäksi muut mahdolliset tuotantoon liittyvät työtehtävät ovat mahdollisia. Työ on seisomatyötä. Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työmatka Rymättylään on mahdollista kulkea kimppakyydillä Turusta, Raisiosta ja Naantalista.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.

Hakuaika 29.07.202031.08.2020

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa, haemme nyt ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi asennustiimiään Helsinkiin.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkipäivisin 37,5 h/viikko.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla suorarekrytointina maitotuotteiden hyllyttäjää K-Citymarket Pirkkalaan. Tehtävä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde.

Käytännössä työssä huolehditaan maitohyllyn ylläpidosta, puretaan kuormia ja huolehditaan tuotteiden riittävyydestä oikeilla paikoilla. Merkittävää tehtävässä on, että erilaisia tuotteita osastolla on yli 2000 - osasto on iso. Työskentely tapahtuu pääosin viileässä lämpötilassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta ja kokemusta vastaavasta tehtävästä. Erityisesti kokemus maitotuotteiden parista on hyödyksi. Etsimme tekijää, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat klo. 06.00-23.00 välille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 29.07.202016.08.2020

Tule meille huolto- ja validointi-insinööriksi!

Haemme huolto- ja validointi-insinööriä huolto- ja kunnossapitotiimiimme. Työtehtäväsi on teknisten laitteidemme ja järjestelmiemme kunnossapito sekä GMP-laitekantaan liittyvät kvalifiointitehtävät. Tehtäviisi kuuluvat myös ennakkohuoltojen tarkempi aikataulutus tuotantotilanteet huomioiden, nopeaa reagointia vaativat vikakorjaukset ja huolellinen toimenpiteiden dokumentointi. Ennakkohuoltoja ja vikakorjauksia toteutetaan sekä itsenäisesti että ostopalveluja hyödyntäen. Kvalifiointien osalta laadit suunnitelmat ja raportit sekä osallistut käytännön tarkastuksiin ja testeihin. Tehtävääsi kuuluu lisäksi toiminta osana teknistä päivystysryhmää. Esimiehenäsi toimii tekniikan johtaja.

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta teknisistä ylläpitotehtäväistä ja soveltuvaa teknisen alan koulutusta. Sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja riittävää teknistä tietämystä sekä käytännön taitoja.

Työkokemus lääketeollisuudesta tai GMP-vaatimuksista ja kokemus yleisestä välinehuollon tai tuotannon laitekannasta (autoklaavit, pesukoneet, kuumailmauunit, höyrynkehittimet, RO/WFI-vesijärjestelmät) auttavat sinua työssäsi. Mahdollinen sähköpätevyys katsotaan myös eduksesi.

Arvostamme hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Olet tarkka ja oma-aloitteinen. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja olet tiimipelaaja.

Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja pystyt työskentelemään sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Globaaleilla markkinoilla toimivana yhtiönä tarjoamme sinulle näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehitykseen ja sopimusvalmistukseen.

Tarjoamme haastavia ja vastuullisia tehtäviä teknisten laitteiden ja järjestelmien parissa. Tehtävässä työskentelet pientiimissä ja saat osaavan ja mukavan tiimin lisäksi monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä Turussa Kupittaalla.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.


Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 16.08.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740 arkisin klo 9–16.

--

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Hakuaika 28.07.202011.08.2020

Kotimainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta, asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa kuorma-auton kuljettajaa rakennustarvikkeiden kuljetuksiin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika ma-pe 7-15.

Työtehtävissäsi pääset ajamaan ja vastaamaan varastolta tulevien rakennustarvikkeiden toimituksesta työmaalle. Alun työperehdytyksen jälkeen kuljetustehtävien lisäksi pääset vastaamaan myös tavaroiden tilausprosessien hoitamisesta sekä lisämyynnistä. Tarjolla on siis monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävänkuva.

Työssä vaaditaan C-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja reilun työnantajan tukemaan toimintaasi.
Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin ti ja to klo 9-15.

Hakuaika 27.07.202010.08.2020

Ninapinta Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu kasvava yritys. Ninapinta toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisia sisäkattoremontteja koteihin ja julkitiloihin, niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Meiltä löydät nopeat ja vaivattomat sisäkattoratkaisut kaikkiin sisäkattotarpeisiin. Lisää meistä sivuillamme www.ninapinta.fi.

Ninapinta laajentaa toimintaansa ja etsii meidän kauttamme toimeen tarttuvia oviasentajia vahvistamaan tiimiään entisestään Uudenmaan alueelle.

Työ on siistiä sisätyötä ja työtehtäviisi kuuluvat väliovien ja karmien asennustyöt uudiskohteissa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Voit olla alan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen oviasennuksista, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi. Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennettasi työntekoa kohtaan sekä tarkkaa työotettasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä peruskuntoa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15:30 kokoaikaisesti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös ylitöitä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Yritys tarjoaa kasvumahdollisuuden kehittyä vaativampiin tehtäviin yhtiön sisällä, kuten sisäkatto- ja talonrakennuspuolen tehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Ninapinta Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Oviasentaja". Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Hanna Jokelalta arkisin klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 411 0273.

Hakuaika 24.07.202006.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vahvistusta heidän iloiseen joukkoonsa avoimeen tarjoilijan paikkaan Espoon Tapiolaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä on tarjolla syksyn loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen. Työajat ovat sovittavissa työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, tarjoilu, ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kassan käyttö. Odotamme sinulta reipasta ja tunnollista työotetta. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta ja olisit mielellään toiminut vastuullisissa tehtävissä, esimerkiksi salivastaavana. Odotamme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Omaat hyvät tiimityötaidot ja yhdessä tekeminen on sinulle tärkeää. Autat mielelläsi muita sekä tartut toimeen omatoimisesti. Vastuunkanto ja ohjeistaminen tulevat sinulta myös luonnostaan.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa ravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikat sopivien henkilöiden löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 24.07.202009.08.2020

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 24.07.202007.08.2020

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähkötarvikemyyjää. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta määräajan päätyttyä työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt pitävät sisällään sähkötarvikkeiden myyntiä, varaston yleisiä työtehtäviä, tarvikehankintaa sekä satunnaisia ajokeikkoja.

Työntekijältä odotamme:

• sähköalan- ja tarvikkeiden tuntemusta
• asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta
• hyviä yhteistyötaitoja
• b-ajokorttia
• sujuvaa suomen kielen osaamista

Työtä tehdään ma-pe klo 8–16 välillä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot ti ja to klo 13-15 Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 23.07.202006.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Uudellamaalla sijaitseviin työkohteisiin. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin viherrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 37.5h/vko, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Nina Sarkki p. 050 411 0390 arkisin 9-15.

Hakuaika 23.07.202006.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät märkätilojen remonttityöt laatoituksineen.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen. Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta laatoittajan työtehtäviin sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• aikaisemman työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät asiakaspalvelutaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 23.07.202006.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt sähkö-/automaatioasentajaa teollisuusympäristössä suoritettaviin työtehtäviin. Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan.

Teollisuusympäristössä työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti moottorikytkennöistä kaapelointiin ja taajuusmuuttajien kytkentöihin asti. Odotamme hakijoiltamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Töitä tehdään työparin kanssa yhdessä.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• kokemusta sähköasentajan töistä (teollisuusympäristö mielellään)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00-15:30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus".

Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 23.07.202006.08.2020

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia elokuun aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 23.07.202006.08.2020

Haemme nyt lakaisukoneen-/pyöräkuormaajan (Kramer) kuljettajaa monipuolisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko.

Työtehtävät koostuvat pääosin katu- ja tiealueiden hiekannosto sekä ylläpitolakaisutehtävistä. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä työtehtävistä. Työkokemuksen lisäksi toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön mukavassa työporukassa ja ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.07.202009.08.2020

Haemme nyt pitkään alalla toimineeseen asiakasyritykseemme RAKENNUSPELTISEPPÄÄ. Työntekijän omasta tilanteesta riippuen, tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Asiakasyrityksemme on julkisivujen, kattoremonttien, teollisuusrakentamisen ja rakennussaneerausten kokenut toteuttaja.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai ainakin palavaa halua kehittyä peltitöiden raudanlujaksi ammattilaiseksi!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 22.07.202005.08.2020

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimenkuvaan kuuluu myös ajoittaisia päivystystehtäviä arki- ja viikonloppuaikoina. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta päivystystapauksissa myös viikonloppuisin. Arkisin työvuorot ajoittuvat klo 6:00-16:00 väliselle ajalle. Työtä tehdään Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välillä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 22.07.202009.08.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 22.07.202009.08.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.
Hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä , joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 22.07.202005.08.2020

Haemme nyt reipasta ja oppimishaluista IV-puhdistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, säätöihin ja huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-Suomen alueella.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. IV-alan koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, p. 050 411 0740.

Hakuaika 21.07.202009.08.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 06.07.202010.08.2020

Toimeksiantajamme on lämmitystekniikkaa tarjoava Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme vakituiseen työsuhteeseen kahta lämpökeskusasentajaa matkatyöhön Suomessa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu lämpökeskusten asennus-, korjaus-, ja huoltotyöt. Muurausten vaihtamista vanhoihin lämmityskattiloihin ja uusien lämpökeskusten teko.

Toivomme hakijalta:
• Puikkohitsaustaitoa
• Matkustusvalmiutta Suomessa
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Tulityökorttia
• Työturvallisuuskorttia

Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi. Etsimme pitkäaikaiseen tehtävään sitoutuvaa tekijää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018