Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.11.202218.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista laivasähköasentajaa vakituiseen työsuhteen Etelä-Suomen alueelle. Asiakasyrityksellämme on pitkät perinteet laivateollisuuden parissa, sillä yritys on erikoistunut jo yli 30 vuoden ajan laivateollisuuden sähköasennuksiin- ja suunnitteluun, sekä huoltoihin ja korjauksiin.

Laivasähköasentajan työnkuvaan kuuluu erilaisia korjaus-, huolto- sekä asennustöitä, kuten sähköjakeluun liittyvää vianselvitystä, moottorisuojien testaamista sekä hälytysjärjestelmien asennusta. Työtä tehdään vaihtelevasti Turun, Salon ja Helsingin telakoilla ja työkohteisiin liikkuminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika on arkisin klo 7-15:30.

Haussa on asiakaspalveluhenkinen henkilö, jolla on alalle soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti aikaisemman kokemuksen myötä karttunutta kykyä työskennellä itsenäisesti vianselvitysten parissa, hyvää kuvanlukutaitoa, sekä nokkeluutta työskennellä tarpeen vaatiessa jopa ilman sähköpiirustuksia. Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja omaa ammattitaitoa haastavien työtehtävien parissa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 29.11.202213.12.2022

LTP Logistics Oy etsii JAKELUAUTONKULJETTAJAA (AJONEUVO ON NUPPI) vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan heidän tiimiään. Kyseessä on lämpötilasäädeltyjen (+0C–+3C) elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Monipuolisiin palveluihin kuuluu mm. tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti elintarvikkeiden lastaus ajoneuvoon logistiikkakeskuksessamme (mahdollisesti jonkin verran kappaletavaraa myös), vastuullinen kuljettaminen ja lastin purkaminen ennalta sovittuihin kohteisiin Varsinais-Suomessa. Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina toimipisteellemme Lietoon (Avanti). Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma-la välille. Normaalisti vuorot alkavat 22:00-00:00 aikaan ja päättyvät aamupäivän aikana, mutta kuljetusalalle tyypillisesti työpäivien pituus voi vaihdella lyhyemmästä hyvinkin pitkään työpäivään. Tämän vuoksi työaikasi tasoittuu 2-viikon aikana 80 tuntiin.

Edellytämme sinulta C-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä sekä toivomme sinulla olevan entuudestaan jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa kuitenkin perehdytyksen, joten siksi otammekin huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme palvelualttiutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töiden tekemistä huomattavasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme kuljettaja, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.11.202213.12.2022

Etsimme ASENTAJAA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Tuotannossa pääasiallinen tehtäväsi on työskennellä mallipalavalmistuksessa. Mallipalavalmistus on tarkkaa työtä, sillä palat lähtevät asiakkaille ympäri maailmaa näytekappaleiksi. Tällöin työtehtäviisi kuuluvat mallipalojen valmistus hukkapaloja hiomalla ja viimeistelemällä, osallistut myös tarvittaessa muihin avustaviin toimenpiteisiin tuotannossa. Kalusteasennus on myös yksi osa tehtävääsi ja siihen liittyy olennaisesti myös muita toimenpiteitä esim. mittaukset asiakkaiden luona. Mittauksien perusteella tuotanto valmistaa tasoja, altaita ja kalusteita, jotka asennetaan ennalta määritettyihin asiakaskohteisiin tyypillisesti keittiöihin tai kylpyhuoneisiin. Asennuskeikkoja on vaihtelevasti ja niissä sinulla on käytössä asiakasyrityksen ajoneuvo, keikoilla käydessäsi työpäivä voi venyä normaalia pidemmäksi. Mallipalavalmistusta tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä pääasiallisesti. Palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä (esim. tuotannon eri vaiheet, rakennusala, puuseppä ja kalusteasennus) on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan kyseisten tehtävien rautainen ammattilainen, sillä työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, reippaus, toimeen tarttuva työskentelyote ja omaat kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uusia asioita. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 28.11.202213.12.2022

Etsimme TEHDAS/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti. Yksinkertaisimmillaan päivittäiset toimenpiteesi voivat olla esim. kalusteiden valmistaminen hukkapaloista hiomalla ja viimeistelemällä tai massakoneen käyttäminen, jolloin teet pääasiassa asetuksien säätämistä ja massan tarkkailemista. Valmistustehtävissä tulet käyttämään useimmiten käsihiontakonetta, levysirkkeliä ja massakonetta riippuen työvaiheesta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä. Palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Emme odota, että olet tehnyt vastaavia työtehtäviä aiemmin, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, sekä omata kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusia asioita. Toivomme sinulta reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 28.11.202230.12.2022

Tuttu juttu vai uusi aluevaltaus? Rakennusalalla kaivataan tulevaisuuden osaajia ja kausiluontoista apua. Rakennusapulaisen työ on oiva tilaisuus avata uraa pidemmällä tähtäimellä tai hankkia tienestiä väliaikaisemmissa projekteissa.

Säännöllinen työaika arkipäivisin klo 7.00-15.30 tarjoaa hyvät mahdollisuudet suunnitella vapaa-aikaa ja työ itsessään sisältää fyysistä aktiivisuutta. Rakennustöistä saatuja oppeja pystyt hyödyntämään varmasti myös omissa projekteissasi. Työt sijoittuvat Tampereelle ja lähialueille.

Rakennuksilla asenne ratkaisee ja kädentaitoja arvostetaan. Työpäivän jälkeen tietää tehneensä jotain konkreettista. Mutkatonta meininkiä rempseässä porukassa!

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Porrassiivooja, kokoaikainen (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe klo 7-15.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Porrassiivooja, Winclean Oy, -osa-aikainen (Tampere)

Tässä on joustava työ jossa, voit itse päättää mihin kellonaikaan ja mikä päivä työt teet.

Haemme nyt Winclean Oy:lle PORRASSIIVOOJAA länsi-Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu portaikkojen siivous eri taloyhtiöissä. Työ tehdään arkisin ma-pe ja työtunteja kertyy viikossa 22,5h. Työn saa tehdä klo 7-16 välillä ja työtunnit saa jakaa 3-5:lle päivälle. Halutessasi tarjolla on lisätyötunteja.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

---------------------------------------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Työmaakoppien siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä arkisin klo 7-15! Työtehtävänäsi on siivota rakennustyömaiden tauko- ja sosiaalitiloja yhdessä työparin kanssa. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivittäin ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Työpäivän ajan liikutaan työautolla. Tätä työtä tehdään vain arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat aina vapaita! Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ja ottaa vaikka säännöllisen harrastuksen illoille.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202214.12.2022

Kattotyöntekijä, kokoaikainen (Pirkkala)

Työntekijät ovat suurin voimavaramme! Onko sinulla sellainen tilanne, että olet kattoasentajana ja syksyn edetessä työmäärä vähenee?
Asiakkaallamme työtä on ympäri vuoden, myös talvisin.

Siispä suoraan asiaan, haemme henkilöä, jota kiinnostaa seuraava:

• ympärivuotinen vakaa työ
• hyvä palkkaus myös aloittaessa
• vastuun saaminen oman halun ja osaamisen mukaan
• yritys, jossa on rento ja joustava ilmapiiri
• itsensä kehittämistä ammattilaiseksi
• osana työtehtävistä olisi peltitöiden tekoa

Työ tehdään Tampereella ja sen lähikunnissa. Yrityksen halli on Pirkkalassa. Sinulla ei siis tarvitse olla koulutusta, mutta kiinnostusta kattoasentajan työtehtäviin sekä yrityksen peltitöiden hoitamiseen sinulla tulisi olla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta jos peltityön perusasiat ovat kunnossa, olet etsimämme henkilö!

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä.

Hakuaika 25.11.202213.12.2022

Siivoojia päivittäistavarakauppaan -toistaiseksi (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin päivittäistavarakauppoihin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan ja liikkeiden siivoustyöt ja siihen välittömästi liittyvät tehtävät yhdessä kohteessa. Työvuoroja voi olla vaihtelevasti viikon eri päivinä ma-su -välillä sekä aamu- ja iltavuoroa, mutta myös omat toiveet otetaan ehdottomasti huomioon. Osa-aikaisuus on myös mahdollista. Aloitus mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla toistaiseksi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin yksityiskohtiin.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Aamusiivooja päivittäistavarakauppaan, Winclean Oy (Kangasala)

Tässä olisi työ, joka sopii opiskelijalle tai muuten lisätienestiä tarvitsevalle. Sellaiselle, joka arvostaa säännöllistä työaikaa ja aina vapaita iltoja ja viikonloppuja!

Työ tehdään arkisin ma-pe klo 6-9.45 (18.75h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä onajan kanssa mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

--------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Tässä kiva työ, jota tehdään vain arkipäivisin, joten sinulla on aina illat ja viikonloput vapaina!

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteisiin pääsee kulkemaan pääsääntöisesti julkisilla, joten omaa autoa ei tarvita.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

--------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Jorvaksessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Nykyään TAS- Powerissa työskentelee noin 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista.

Haemme nyt Tas-Powerin ammattitaitoiseen koeastajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään yrityksen uusissa, siisteissä toimitiloissa Jorvaksessa. Työaika on arkisin klo 7-15.30, 40h/viikko.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• keskus stantardien tuntemusta
• sähköistysalan koulutusta sekä mahdollisesti jo aiemmin hankittua kokemusta sähköasennuksista tai automaatioasennuksista
• keskittymiskykyä tarkkaa työskentelyotetta
• hyvää suomen kielen osaamista

Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet sekä aloittelevammat hakijat. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme halua oppia uutta, hyvää sekä joustavaa työasennetta!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa hyvä tiimihenki on tärkeää. Tas-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Hae paikkaa oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.202213.12.2022

Kuorma-autonkuljettajaa -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan. Tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön sekä hyvää työmoraalia. Palkka on 2500-3000€/kk riippuen työntekijän kokemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 25.11.202211.12.2022

Haemme nyt mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen työkoneiden huolto- ja korjaustöihin. Asiakasyrityksemme on työkoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Huolto- ja korjauskeikat tehdään pääasiassa asiakkaiden luona Varsinais-Suomen alueella. Työ ei edellytä matkustusvalmiutta tai yöpymistä muualla Suomessa. Tehtävä soveltuu hyvin henkilölle, kuka pitää vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakasrajapinnassa. Kaikki raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi, mutta emme edellytä kokemusta minkään tiettyjen koneiden korjauksista.

Toivomme hakijoilta:
• Hyvää tuntemusta/ymmärrystä koneiden mekaniikasta, sähköistä ja hydrauliikasta.
• Soveltuvaa teknistä koulutusta.
• Pelisilmää asiakaspalveluun.
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme:
• Liikkuvan työn vaihtelevissa työkohteissa.
• Osaavan organisaatiomme tuen.
• Mukavat työkaverit.
• Hyvät edellytykset ammattitaidon kehittämiseen vakavaraisessa organisaatiossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Janne Lukanderille p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. TAS-Power on valmistanut keskuksia meriteollisuuteen koko yhtiön historian ajan.
TAS-Power etsii nyt kauttamme sähkösuunnittelijaa/Cad-piirtäjää vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Suunnittelutyön lisäksi asiakasyhteistyö on tässä tehtävässä tärkeässä asemassa. Odotamme sinulta myös hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä rakentaa sekä luoda hyvää pohjaa asiakasyhteistyölle. Työpäiväsi vietät asiakaskohteissa sekä yrityksen uusissa, hyvissä toimitiloissa Jorvaksessa. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta tarvittaessa työprojektien osalta myös Suomen ulkopuolella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• jonkun Cad-ohjelman hallintaa
• matkustusvalmiutta Suomessa ja maailmalla
• erinomaista suomen- ja englannin kielen osaamista

Huomioimme myös nuoremmat suunnittelijat ja vastavalmistuneet. Tärkeintä on hyvä työasenne ja halu kehittyä työssäsi!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset varmasti osaksi mielenkiintoisia projekteja ympäri maailman. Tiimihenki sekä ammattitaito on kunnia-asia, joten siksi Tas-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Oletko hakemamme henkilö Tas-Powerin suunnittelutiimiin? Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkösuunnittelija/Tas-Power Oy" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.11.202225.12.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme tuotantotyöntekijää muoviteollisuuteen Merikarvialle. Yritys omaa pitkät perinteet muovikassien, kuplakalvojen ja pakkauksien valmistuksessa. Yritys on myös edelläkävijä kierrätysmuovin käytössä.

Käytännössä työnkuvaan kuuluu erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, asetusten teko ja laadunvalvonta sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. Myös Pakkaus- ja varastotyöt on mahdollisia, tekijästä riippuen.

Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja reippautta työntekoon. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä tai varastotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työ on kolmivuorotyötä ja töitä tehdään arkisin ma - pe 37.5h/vk. Viikonloput ovat vapaana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Etsitkö monipuolista ja joustavaa työtä, jossa pystyt itse vaikuttamaan myös työnkuvasi kehittymiseen? Sirlog Oy etsii tiimiinsä toimistotyöntekijää/logistikkoa auttamaan asiakkaitaan löytämään parhaat kuljetustavat ja -reitit!

Sirlogin tärkeimpiä arvoja ovat aidosti asiakaslähtöinen palvelu, luotettavien yhteistyökumppaneiden käyttäminen, reiluus sekä ympäristön huomioiminen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Sastamalassa Porintien varressa.

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
• Tiiviin työyhteisön
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
• Vahvoja verkostoja logistiikka-alalle kansainvälisellä tasolla

Päivittäiset työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
• tilausten käsittely
• kuljetusten tilaaminen ja huolinta asiakirjojen laatiminen
• yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin
• vienti- ja tuontiasiakirjojen ja tulliselvitysten laatiminen
• laskutus ja ostolaskujen tarkastus
• myyntityö

Tehtävässä menestymistä edistävät:
• kaupallinen ja/tai logistiikka-alan koulutus esim. tradenomi tai yo-merkonomi
• aikaisempi työkokemusta vastaavista työtehtävistä esim. viennistä, tuonnista ja logistiikasta
• englanninkielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, ruotsinkielen taito luetaan eduksi
• Incoterms-toimituslausekkeiden tuntemus
• kommunikointivalmius eri yhteistyötahojen, kuten kuljetusliikkeiden, kauppakamarien, tullien jne., kanssa
• Perustason IT-taidot, esim. MS Office ja Internetin käyttö

Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden lopulla. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä Sirlogin työntekijäksi. Todennäköisesti tarvitset omaa autoa työpisteelle kulkemiseen.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Arttu Palolampi 050 411 6509. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Oletko kiinnostunut työllistymään tehtävään, jossa saat tehdä käsilläsi työkalujen avulla moduuleista kokonaisuuksia? Eipä ihme, sillä käsillä tekeminen on monille mielekästä ja tutkitusti tuottaa myös endorfiinia vähentäen stressiä ja ahdistusta. Käsillä tekeminen on hyvä tapa kohentaa mielialaa. Arvostatko lisäksi myös nykyaikaisia siistejä työtiloja ja hyvin hoidettua tukevan tilauskannan omaavaa vakavaraista sekä jatkuvasti toimintatapojaan kehittävää yritystä?

Mikäli vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti teollisuuden tarpeisiin koneita ja laitteita valmistavan asiakasyrityksemme Viatech Oy:n tehtäviin Pirkkalaan. Katso tarkemmin yrityksestä www.viatech.fi

Tehtävässä menestymiseen siivittää halu tehdä kokoonpanotöitä, aktiivinen ja oma-aloitteinen työote sekä normaali fyysinen kunto. Oleellista on myös halu oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävään annetaan asianmukainen hyvä perehdytys. Näin ollen otamme haussa huomioon kokoonpanotehtävistä jo kokemusta hankkineiden ohella myös alasta kiinnostuneet soveltuvat ehdokkaat. Tehtävissä on mahdollista siirtyä edistymisen mukaan vaativampiin asennuksiin. Tekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoon bonusjärjestelmän mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan tammikuun alkupuolella määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka on tarkoitus johtaa vakituiseen työsuhteeseen Viatechilla määräaikaisuuden päätyttyä. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla, 40 h / vko. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesti myös sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Työmaahuolto Oy Ab on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka omistaa Vantaan Pakkalantiellä sijaitsevan ruoantuotantolaitoksen tuotantolaitteet. Työmaahuollon vastuulla on laitteiden ja rakennusten kunnossapito. Tuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin ruokaa kouluihin ja päiväkoteihin joten toimitus- ja toimintavarmuus pidetään korkealla tasolla.

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta sähköalan ja teollisuuden kunnossapitotöistä, rauhallinen työote sekä riittävä suomenkielen taito. Eduksi katsomme myös hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten oikean henkilön löydyttyä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa lomittaisessa vuorossa klo 5 ja 18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on mahdollisuus varallaolovuoroihin.

Miksi töihin Työmaahuollolle?
• vakavarainen työnantaja
• monipuolinen ja vastuullinen työnkuva
• saat aidosti hyvän työyhteisön tuen, jossa apua on aina saatavilla

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Työmaahuollon vakituiseksi työntekijäksi.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Työmaahuoltoon.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Jorvaksessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Nykyään TAS- Powerissa työskentelee noin 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista.

Haemme nyt Tas-Powerin ammattitaitoiseen tiimiin useampaa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään keskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko. Työtä tehdään yrityksen uusissa, siisteissä toimitiloissa Jorvaksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähköistysalan koulutusta sekä mahdollisesti jo aiemmin hankittua kokemusta sähköasennuksista tai automaatioasennuksista
• tarkkaa työskentelyotetta
• hyvää suomen kielen osaamista

Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet sekä aloittelevammat hakijat. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme halua oppia uutta, hyvää sekä joustavaa työasennetta!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa hyvä tiimihenki on tärkeää. Tas-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti
kattavampi.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Hae paikkaa oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Haemme kotimaiselle ja vakavaraiselle yhteistyökumppanillemme sähköasentajaa mobiiliverkkotukiasemien sekä aurinkopaneelien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. Olemme tehneet yhteistyöstä tämän asiakasyrityksen kanssa useamman vuoden ajan ja tiedämme, että tämä on hyvä paikka olla töissä. Jos siis perinteisestä poikkeavammat sähköasennustyöt kiinnostaa ja haluaisit kartuttaa kokemustasi ammattilaisten opissa, hae paikkaa!

Tehtävät koostuvat niin perinteisisistä sähköasennustöitä, aurinkopaneelien asennuksista sekä mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Hakijalta toivomme hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
-sähköistysalan pohjakoulutusta
-aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä vähintään työharjoittelun muodossa
-suomen kielen taitoa
-voimassa olevaa b-ajokorttia
-hyvää fyysistä kuntoa

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme säännöllisen arkityön 40h/viikko sekä mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi. Pääset osaksi nuorekasta ja reilua työyhteisöä, jossa saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi hieman aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä pikimmiten.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden, Laura Piri, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.11.202211.12.2022

Röchling Industrial Rusko Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka on erikoistunut lämpömuovattavien ABS-, HDPE-, PP- levyjen sekä polyolefiini pohjaisten erikoislevyjen suulakepuristukseen. Näitä korkealaatuisia tuotteita käytetään mm. ajoneuvo-, vene- ja pakkausteollisuudessa. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on noin 12 000 työntekijää 91 eri toimipisteessä ympäri maailmaa. Röchling Industrial Rusko Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä www.roechling.com

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Kunnossapitoasentajana olet tärkeässä roolissa yrityksen tuotannon toiminnan tehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Työnkuvaasi kuuluu mm. päivittäisten ennakkohuoltojen toteutus kiinteistön ja tuotannon osalta sekä erilaiset tuotannon vikakorjaukset. Lisäksi toimit satunnaisesti tuotannon varastotyöntekijän varahenkilönä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa esimerkiksi klo 7-15 tai 8-16.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä ja yleisesti monipuolista osaamista tekniikan eri aloilta (sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka jne.). Etenkin sähköalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta myös muut tekniikan alan koulutukset ja työn kautta hankittu kokemus ovat arvokkaita. Voit olla jo kunnossapidon vankka ammattilainen tai uran alkuvaiheessa oleva innokas tekijä, joka haluaa kehittyä kunnossapidon moniosaajaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Vaihtuvuus on yrityksessämme ollut pientä, jonka takana on varmasti loistava työporukka, riittävästi haastava työnkuva ja mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Industrial Rusko Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Hakuaikaa 11.12.22 asti. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta sähköasentajaa / nokkaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijä solmii työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Työtehtäviin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennustyöt sekä sähkötöiden valvonta erilaisissa asennusprojekteissa pääosin saneerauskohteissa. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden ajalta kokemusta sähköasentajan työtehtävistä sekä halukkuutta toimia jatkossa hieman vastuullisemmassa roolissa. Olet mahdollisesti jo toiminut nokkana työmaalla tai sinulla on palava halu ottaa seuraava askel urallasi.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään kolmen vuoden ajalta)
• vastuullista otetta työtehtäviin
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä nykyaikaisten menetelmien ja mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittyä työntekijänä
• kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työkaverit

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien mahdollisuuksien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja vahvan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme Lempesti Oy on Lempääläläinen hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt Lempestille asiakaskunnan laajentuessa tekijää palvelemaan asiakkaita yritysten toimitilojen ja kotitalouksien sekä rakennussiivouskohteiden siisteyden ylläpidon monipuolisissa tehtävissä. Mikäli sinulla on myös kiinnostusta ja osaamista myös hoivapalvelutehtäviin, on tässä mahdollisuus tehtäväkuvan laajentamiseen entisestään. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.lempesti.fi.

Työkohteet sijaitsevat Lempäälän lisäksi Vesilahdella, Akaassa, Valkeakoskella ja eteläisen Tampereen alueella. Tehtävässä aloitetaan työparin opastuksella ja työtä voidaan usein jatkossakin tehdä pareittain. Kohteisiin liikutaan omalla tai yrityksen autolla. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työssä voidaan aloittaa mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16:00 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Työaikoja voidaan joustavasti sopia tekijän kanssa tarkoituksenmukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei, sinä koneistuksen lainalaisuudet tunteva ja metallin muokkauksesta innostunut! Arvostatko kotimaista tukevasti jaloillaan seisovaa yritystä, joka tukee vahvasti työntekijöidensä hyvinvointia ja jolla on hyvät tulevaisuudennäkymät? Onko tullut aika kääntää uusi sivu työurallasi, tuntea uuden työpaikan raikas ja innostava tuulahdus positiivisessa ja rennossa porukassa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme toimeksiantajallemme Jouka Oy:lle CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät määrittyvät osaamisalueesi perusteella joko sorvaus- tai jyrsintehtäviin. Mikäli hallitset molemmat osa-alueet tai haluat ne oppia hallitsemaan, mahdollistaa se monipuolisemman työnkuvan. Tähän sinulla on Joukalla mahdollisuus. Työstettävät kappaleet ovat suurimmillaankin käsin kannateltavia sekä pieniä määriä että isoja sarjoja tehtäviä tuotteita.

Jouka Oy on Ylöjärvellä sijaitseva alunperin vuonna 1957 perustettu kotimainen venttiilinvalmistaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa maailmalla korkeasta laadustaan tunnetut tuotteet omissa tuotantotiloissaan. Jouka valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon. Katso lisää yrityksestä www.jouka.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneistustyön perusteiden hallintaa sekä halua kehittyä koneistustyössä laatuarvot edellä. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös vasta muutaman vuoden kokemusta omaavat oppimis- ja kehittymishaluiset hakijat. Työstökoneita ohjataan Mastercam-ohjelmistolla. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Joukalla.

Työ on alkuun klo 7-15:30 arkisin tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Myöhemmin työaika siirtyy kahteen vuoroon–aamu- ja iltavuoroihin. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä kelpo ansiotasolla. Työskentelytilat ovat asialliset, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja odotettavissa onkin pitkäaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Etsimme katsastajaa täysin uudelle katsastusasemalle Helsingin Viikkiin. Asiakasyrityksemme on yksi Helsingin johtavista, jo vuodesta 2015 toiminut täyden palvelun autokorjaamo, jonne on nyt avautumassa täysin uusi katsastusasema.

Katsastajan tehtävässä vastaat henkilöautojen katsastuksesta autokorjaamon katsastusasemalla. Tehtävä edellyttää olemassa olevaa katsastajatutkintoa, joka oikeuttaa suorittamaan vähintään kevyen kaluston määräaikaiskatsastuksia. Toivoisimme, että sinulla olisi hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Etuna on asiakaspalveluhenkinen asenne sekä huolellinen työote. Tehtävä edellyttää suomenkielen taitoa.

Saat ympärillesi erittäin ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kuitenkin itsenäisesti ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7.30-17 välille viikkotyöajan ollessa 37.5h/viikko.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden olla mukana käynnistämässä uuden katsastusaseman toimintaa sekä päästä vaikuttamaan ja kehittämään sen tulevaisuutta. Pääset työskentelemään aidosti hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön ympäröimänä suomalaisessa perheomisteisessa yrityksessä.

Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituisesti työntekijäksi.

Katsastajan paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopeallakin aikataululla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän ansioluettelon sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri. Annan mielelläni lisätietoja tästä tehtävästä arkisin klo 9-16 välillä puhelimitse 050 411 0471.

Hakuaika 23.11.202208.12.2022

Hei sinä varastotyötehtävistä kiinnostunut ja metallialaa tunteva sekä palveluhenkinen uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja valoisan tulevaisuuden omaavan yrityksen palvelukseen.

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme Rautasoini Oy:lle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rautasoini Oy on perinteikäs metallikierrätysliike Tampereella, joka toimii myös palvelevana rautakauppana, mistä löytyy laaja valikoima terästuotteita laadukkaaseen rakentamiseen. Toimipisteet löytyvät Nekalan ja Vehmaisten kaupunginosista. Katso lisää yrityksestä rautasoini.fi.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. kierrätyskelpoisen metalli- ja rautaromun ostot yritys- ja kotitalousasiakkailta. Tekijä kommunikoi asiakkaan kanssa ja luokittelee metallin laadun, määrän sekä arvon määriteltyjen menettelytapojen mukaisesti ja kirjaa tiedot tositteeseen. Tehtävään sisältyy myös metallien käsittelyä trukilla, pumppukärryillä sekä käsin. Työnkuvaan on myöhemmin liitettävissä roolia myös yrityksen rautakaupan myyntitehtävissä. Myynnissä palvellaan niin yksityis- kuin ammattilaisasiakkaitakin heidän terästuotetarpeissaan.

Työssä aloitetaan perehdytyksellä joko Nekalan toimipisteessä tai yrityksen uusien toimitilojen drive-in hallissa Tampereen Vehmaisissa, joka tulee olemaan pääasiallinen toimipaikka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja eri metallilajien tuntemusta, normaalia fysiikkaa sekä huolellisuutta. Tekijälle annetaan kattava asianmukainen perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian työsopimuksella suoraan Rautasoinin palveluksessa.

Työaika on perehdytyksen ajanjaksolla arkisin klo 7:30–16:00 (40 h/vko) tehtävää päivätyötä. Tekijän siirryttyä uusiin toimitiloihin aloitetaan työskentely myös toisessa vuorossa klo 9:30–18:00. Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana leppoisan ilmapiirin menestyvässä yrityksessä sekä oppia mm. metallien ostoa, myyntiä ja metallinkäsittelyä.

Hakuaika 23.11.202207.12.2022

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen tai tuleva ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita kivassa ja rennossa työympäristössä lasten ja nuorten parissa? Jos vastasit kyllä, saatamme olla tuleva työpaikkasi!

Asiakasyrityksemme Napenda Oy etsii nyt tiimiinsä rautaista vahvistusta lastenkodin ohjaajan työtehtävään. Lastenkoti Napenda on Helsingissä sijaitseva seitsemänpaikkainen monikulttuurinen lastenkoti, joka on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla asuminen muualla ei syystä tai toisesta onnistu. Lastenkodissa alaikäiselle tarjotaan kodinomainen kasvuympäristö ja turvalliset arjen rakenteet aikuisjohtoisesti.

Lastenkodin ohjaajana huolehdit arjen sujuvuudesta tukemalla lapsia ja nuoria kasvatuksellisella ja ohjaavalla työotteella.
Ohjaajana työtehtäviisi kuuluvat muun muassa hoito- ja kasvatustyö, lapsen koulunkäynnin ja harrastustoiminnan tukeminen, omaohjaajana toimiminen ja kodinomaiset arjen askareet. Lisäksi tulet toimimaan yhteistyössä lapsen eri verkostojen kanssa ja sinun tulee kyetä itsenäiseen päätöksentekoon nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Työkavereiksesi saat perheenomaisen tiimin, johon kuuluu seitsemän ohjaajaa ja lastenkodin johtaja. Työntekijät kuvaavat työilmapiiriä rennoksi ja humoristiseksi, sillä onhan se tärkeä vastapaino vastuulliselle työlle.
"Työyhteisömme Lastenkoti Napendassa on rento, huumorintajuinen ja joustava. Töihin on poikkeuksetta aina mukava tulla, meillä on hyvä tiimihenki ja tuemme toinen toisiamme arjen työssä" -Lastenkodin ohjaaja

Voit olla koulutukseltasi sairaanhoitaja, sosionomi, lähihoitaja, yhteisöpedagogi tai muu sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:
• Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn
• Rennon, joustavan ja avoimen työilmapiirin, jossa tukenasi on pitkään samana pysyneet mukavat ja huumorintajuiset työkaverit
• Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan lastenkodin arkeen ja tulevaisuuteen sekä kehittämään lastenkodin toimintaa
• Edenred kulttuuriedun
• Mahdollinen erityisosaamisesi huomioidaan palkkauksessa

Työtehtävässä menestyäksesi toivoisimme, että sinulta löytyisi:
• Kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, etenkin ohjaajana
• Hyvä paineen sietokyky ja kyky tehdä päätöksiä myös kriisitilanteissa
• Erinomaiset tiimityöskentelytaidot
• Sujuva suomen kielen kirjoitus- ja puhetaito
• Huumorintajuinen ja rento luonne
• Pykälän 48 § mukainen rokotussuoja (vaaditaan vuoden 2022 loppuun saakka)

Eduksi katsomme hygieniapassin, voimassa olevan ensiapukoulutuksen, voimassa olevat lääkekoulutukset sekä kokemuksen lastensuojelutyöstä. Lisäksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää tai koetko jo olevasi etsimämme henkilö? Lähetä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle rekrytointikonsultille Kia Holopaiselle p. 050 411 0651 arkisin kello 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Etsimme nyt reippaita siivoojia asiakasyrityksemme toimeliaaseen porukkaan Turkuun!

Työkohteet ovat vaihtelevasti porras-, toimisto- ja kotisiivouksia Turun alueella. Vaihtelevien työkohteiden takia sinulla tulisi olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi. Työtehtäviin saa hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen kohteita siivotaan itsenäisesti.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 30-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde voi olla määräaikainen tai pidempiaikainen elämäntilanteestasi riippuen, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjaksot, jolloin pystyt työskentelemään. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan! Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 23.11.202204.12.2022

Haemme nyt asiakkaallemme Maskuun renkaiden nastoittajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla ja työt pystyy aikatauluttamaan joustavasti omien toiveiden mukaan. Asiakasyrityksemme on rengasalan tukkuliike.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä työteliästä otetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Laskemme eduksi kaikenlaisen kokemuksen työkoneiden käytöstä. Tehtävässä on pohjapalkka ja tämän lisäksi urakkapalkka johon sinä pystyt vahvasti itse vaikuttamaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Pysyykö hitsipuikko kädessäsi ja MIG/MAG-hitsaus on sinulle tuttua juttua? Jos hitsaaminen tuntuu omalta, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Piikkiöön!

Hitsaajana työnkuvaasi kuuluu pääasiassa metallielementtien hitsaaminen yhteen pajalla, mutta työnkuva pitää sisällään toisinaan myös asennuskeikkoja Varsinais-Suomen alueella. Tehtävässä ei ole luokkavaatimuksia, mutta aikaisempi työkokemus tai koulutuksen kautta saatu osaaminen, ovat tehtävässä välttämättömiä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työtunteja on viikossa yhteensä 37,5h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Etsimme nyt TUOTANTO/METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet hydrauliikka ja hydraulisten laitteiden ammattitaitoisena valmistajana.

Tehtävä muovautuu oman osaamisesi mukaan, mutta päivittäiset toimenpiteet liittyvät sylintereiden tai hydraulikoneikkojen valmistamiseen. Työvaiheita on esim. hiominen, viilaus, mittaaminen, kokoonpano, hitsaus sekä manuaali- ja tietokoneohjattujen koneiden käyttö. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja 40h/viikko. Odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Aikaisempi kokemus tuotannon eri vaiheista sekä metallialalta ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi huomioimmekin haussa uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Asiakasyrityksen toimitilojen sijainnin vuoksi edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 23.11.202209.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennus- / tuotantotyöntekijää kivielementti- ja rakennustöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Yrityksellä on myös saneerauspuoli, jossa varsinkin talvella tehdään paljon yleisiä rakennustöitä.

Käytännössä työssä on kaksi eri puolta. Kivituotantopuolella työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista, purkua ja lastausta. Työhön saa hyvän perehdytyksen. Saneerauspuolella työnkuva koostuu huoneistoremonteista ja siihen liittyvistä tehtävistä tekijän osaamisen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk. Halutessaan työssä on myös mahdollisuus ylitöihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullista ja asiakaspalvelualtista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ aikaisiin aamuihin. Asiakasyrityksemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva lounaskahvila. Aikaisen aamun työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. sämpylöiden paistaminen sekä täyttäminen ja kahvin keitto ennen avaamista. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, erilaisia kotitaloustöitä ja kassakoneen käyttöä. Työtä tehdään ma-pe klo 4:30 alkaen, noin 2,5-4h/päivä.

Mikäli olet tehokas, oma-aloitteinen ja loistava asiakaspalvelija. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai työllä hankittua kokemusta sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sen ennen työn aloitusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt avustavia rakennustyöntekijöitä Helsingin työmaalle. Työtä tehtäisiin ma-pe 40h/viikko ja työhön perehdytetään täysin. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta rakennustöistä, vaan riittää, että sinulla on ahkera ja toimeentarttuva ote!

Työt pitävät sisällään vaihtelevia avustavia rakennustöitä työmaan edetessä. Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja työtä olisi tarjolla ainakin Jouluun asti, halutessasi töitä voitaisiin myös jatkaa pidemmäksi aikaa.

Tarvitsemme nyt useampia reippaita tyyppejä! Rohkeasti hakemusta vaan sisään!

Työhakemuksen täytät helposti ja nopeasti kotisivuillamme. Oheisen linkin kautta pääset hakemukseen. Hakemuksessa voit myös mainita muista sinua kiinnostavista työtehtävistä, sillä meillä avautuu jatkuvasti uusia työtehtäviä.

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden Teemu Mustoselta 050 411 0390. Mikäli haluat lähestyä mieluummin sähköpostin kautta, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.11.202211.12.2022

Westem Oy on metallituotteiden ja muiden konepajateollisuuden tuotteiden huippuluokan pientuottaja jo vuodesta 1988 alkaen. Vuosikymmenien kokemuksella suunnitellut ja käsityönä valmistetut konepajatuotteemme ovat tulleet laadun puolesta tunnetuksi erityisesti Salon alueella. Lisää lisää asiantuntevasta yrityksestämme osoitteesta: www.westem.fi

Haemme nyt metallialan moniammattilaista pieneen, mutta sitäkin parempaan tiimiimme Saloon!

Työtehtävät pitävät sisällään valmisosien sarjatuotantoa. Sarjakoot vaihtelevat aina kymmenistä satoihin kappaleisiin ja kappalekoot vaihtelevat taas muutamasta grammasta useisiin tonneihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu perinteisiä levy- ja metallitöitä, jotka teetetään manuaalisilla konepajalaitteilla sekä hitsaamalla (MIG, TIG, puikko). Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joten etsimällämme henkilöllä on monipuolinen tietotaito erilaisista metallialan tehtävistä aikaisemman kokemuksen myötä.

Työtä tehdään arkisin konepajalla klo 7-15:30 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta toisinaan joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on alkuun osa-aikainen ja työtunteja tarjotaan noin 16-24 tuntia viikossa, mutta tehtävässä mahdollisuus myöhemmin myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Hakuprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348. Westem Oy ei vastaa tässä vaiheessa kyselyihin.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta rakennustyöntekijää / nokkaa vastaamaan oman työmaansa toimivuudesta. Nokkamies on työtä tekevä luottohenkilö, joka kommunikoi työnjohtajalle ja valvoo työmaan edistymistä aikatauluineen.

Työkohteet ovat pitkälti linjasaneerauskohteita, joten aikaisempi työskentely vastaavilla työmailla on hakijalle ehdottomasti eduksi. Odotamme lisäksi useamman vuoden rakennustyökokemusta ja halua toimia työmaalla vastuullisessa roolissa.

Edellytämme hakijoilta:
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista rakennustöistä
• rakennuskuvien lukutaitoa
• kykyä työskennellä paineen alla
• hyvät kommunikointitaidot
• suomen kielen osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
• asianmukaisen palkkauksen

Kaikkiin lisätietoihin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0252.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähkö-/automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Tärkeimpänä on kuitenkin reipas asenne sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Tehtävä edellyttää:
• sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia

Tarjoamme:
• vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tarvittaessa työhön kutsuttavaa kuorma-auton kuljettajaa. Työn määrä on epäsäännöllinen, keskimäärin kahtena päivänä viikossa. Työtä tehdään aamuvuorossa, mutta työpäivien pituus saattaa vaihdella, joten arvostamme joustavuutta. Ajot ovat pääasiassa vaarallisten aineiden jakelua Varsinais-Suomen seudulla.

Odotamme sinulta
• voimassa olevaa C-ajokorttia, ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa
• täsmällisyyttä ja suomenkielentaitoa
• alan koulutusta ja/tai hieman kokemusta alan työstä
• lastaus- ja trukinajotaitoa
• hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• aktiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kuljetussalaa kohtaan

Reippaalle kuskille saattaa riittää enemmänkin töitä ja pitkäksi aikaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Geo-Master Oy on perustettu jo vuonna 1984 ja olemme erikoistuneet rakennushankkeiden geotekniikkaan. Asiakkaitamme on ympäri Suomea esim. kiinteistön omistajia, rakennuttajia, urakoitsijoita isoissa sekä pienissä uudis- ja korjausrakentamishankkeissa. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme nyt SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia suunnittelijana maa- ja pohjarakennuskohteissa, tehtävään sisältyy myös jonkin verran muita avustavia suunnittelutehtäviä geotekniikan eri hankkeissa. Tyypillisiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esim. pohjarakenne-, ympäristö- ja/tai aluesuunnittelutehtävät. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä. Töitä on myös mahdollista tehdä etänä, mutta perehdytys toteutetaan toimistollamme.

Tehtävässä menestymisen kannalta eduksesi on alalle soveltuva koulutus (esim. DI, insinööri AMK/YAMK, tutkinto geotekniikasta, rakennusgeologiasta tai infra-alalta) tai muu aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä suunnitteluohjelmien käyttökokemus. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, luotettavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn
• Etätyöskentely mahdollisuuden
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää myös hakemuksesi CV:eineen sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan). Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 22.11.202230.11.2022

Etsimme rakennus- ja kiinteistöpalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme toimistotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolinen työnkuva sisältää mm. laskutusta, asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimiston työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laskutuksesta, sekä rakennus- ja kiinteistöpalvelualasta. Työtehtävä edellyttää ajan tasalla olevia tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa sinulla on osaavien kollegoiden tuki. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Vuonna 1987 perustettu Hydoring Oy omaa vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja koneikkojen valmistuksessa. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Yksinkertaisemmin sanottuna tarjoamme koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Etsimme nyt KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen, työsuhde alkaa vuokratyönä. Tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on mahdollisuus siirtyä Hydoring Oy:n omille kirjoille.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia koneistajana, jolloin olet osa tuotantoa, jossa valmistetaan metallisia kappaleita ja koneen osia erilaisten työstömenetelmien avulla. Koneiden osia valmistetaan sekä käsikäyttöisillä koneilla että tietokoneohjatuilla työstökoneilla. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme Kyrössä ma-pe ja 40h/viikko. Sinulla tulee olla myös valmius 2-vuorotyöhön (aamuvuoro 6-14 ja iltavuoro 14-22).

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus, ohjauskokemus (Siemens, Mazatrol tai Fanuc) ja mittaus- sekä kuvienlukutaidot ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Vuonna 1987 perustettu Hydoring Oy omaa vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja koneikkojen valmistuksessa. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Yksinkertaisemmin sanottuna tarjoamme koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Etsimme nyt ALOITTELEVAA HIOJAA vakituiseen työsuhteeseen, työsuhde alkaa vuokratyönä. Tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on mahdollisuus siirtyä Hydoring Oy:n omille kirjoille.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia hiojana, jolloin asetat esim. sylinterin tai pidemmän putken hiomakoneeseen ja aloitat tämän työstämisen. Päivittäisessä käytössäsi on mm. useampi eri mitta, hiomakone ja viila. Tehtävään liittyy myös olennaisesti muita avustavia toimenpiteitä kuten tavaroiden siirtämistä. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme Kyrössä ma-pe ja 40h/viikko. Sinulla tulee olla myös valmius 2-vuorotyöhön (aamuvuoro 6-14 ja iltavuoro 14-22).

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus, mittaus- sekä kuvienlukutaidot ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 22.11.202207.12.2022

Pakettiautonkuljettaja, kokoaikainen (Lempäälä)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta valitulla tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme muutaman kuukauden päästä.

Työtehtävät kohteissa koostuvat erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille. Työ tehdään Pirkanmaan alueella. Työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat aluksi aamuisin 6.30, mutta valmius klo 3.00 alkaviin työvuoroihin tulee olla. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:
• kokemus yövuorojen teosta
• B- ajokortti
• jonkilainen ymmärrys logistiikka-alasta

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-13.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-7:30, mutta voit myös itse vaikuttaa työpäivien aloitusajankohtaan. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta ajoittain ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• luotettavan ja reilun työpaikan
• pitkäaikaisen työn

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan heti keskiviikkona 23.11.22. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuollon tehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää monipuolisesti erilaisia jätehuollon ajoja Turun alueella. Työ pitää sisällään mm. takalastaavan jäteauton ajoa sekä erilaisia vaihtolava-ajoja. Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta kuljetusalalta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vaihtolava- tai jäteauton ajosta ja nosturin käytöstä. CE-kortti katsotaan suureksi eduksesi. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa (+ mahdolliset ylityöt).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi keskiviikkona 23.11.22 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen asiakasyrityksessä olevaan ylityötarpeeseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä erinomaisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.12.22 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Aarniolle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

LR-Laskenta Oy on Riihimäellä sijaitseva 7 hengen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat taloushallintopalvelut vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisille yrityksille sekä yhdistyksille. Yritys palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä niin talous- kuin palkkahallinnossa ja koko prosessi hoidetaan aina oman nimetyn vastuuhenkilön toimesta. LR-laskenta Oy on nykyään osa Tilitoimisto Aarnio -konsernia, joka työllistää yhteensä n. 50 taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja LR-Laskenta Oy:stä nettisivuilta: https://www.lr-laskenta.fi/.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ Riihimäen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän taloushallinnosta sekä kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin asti. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta sinulla on taustalla osaavan tiimin ja koko konsernin vahva tuki sekä kaikki nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä ja suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus Netvisor- tai Fennoa -ohjelmistoista katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on ketteryyttä käyttää erilaisia ohjelmia ja ennen kaikkea halua opetella uutta. Kaikista eniten arvostamme intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Sitoutuneet asiakkaat ja henkilöstö ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Voit aloittaa tehtävässä esimerkiksi vasta joulun jälkeen tai vaikka heti. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan LR-Laskenta Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä LR-Laskenta". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:00.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu ja palkittu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yhteensä n. 40 taloushallinnon ammattilaista neljässä toimipisteessämme: kahdessa Turun toimipisteessä ja Riihimäellä sekä Espanjassa.

Yrityksen alkuajoista työtavat ja tekniikka ovat muuttuneet paljon, mutta toimimme edelleen samoja palveluarvoja noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet, ja olemme alan edelläkävijöitä, mutta palvelumme ydin on edelleen asiakaslähtöisyys ja aito palvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto ja tilinpäätöspalvelut ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalvelut, yrityksen kehittämisohjelmat, rahoitushakemukset, laki- ja perintäpalvelut, yrityksien perustamiset ja myynnit, sukupolvenvaihdokset sekä yrittäjälle optimoidut ja räätälöidyt raportit.

Lisätietoja yrityksestämme https://www.aarnio.fi/

---

Meillä on voimakkaan kasvun myötä porukassamme tilaa yhdelle KIRJANPITÄJÄLLE Turun torin laidalla!

Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimenkuva on todennäköisesti sinulle jo tuttu, sillä olet työskennellyt jonkin aikaa tilitoimistoalalla. Emme ole keksineet pyörää uudestaan tilitoimistossa työskentelevän kirjanpitäjän työnkuvan osalta, mutta takaamme sinulle kehitysmyönteisen työpaikan, jossa käytetään vain nykyaikaisia selainpohjaisia ja uusia ohjelmia. Haluamme tarjota asiakkaillemme sähköisten kirjanpitopalveluiden lisäksi ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua. Siksi on tärkeää, että kirjanpidon ammattitaidon lisäksi olet ihmiskontaktista nauttiva tyyppi.

Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta se mitä pystymme ainakin lupaamaan, on työporukan, mistä ei naurua ja huumoria puutu. Kahvihuoneessa saattaa lentää ajottain vähän ronskikin huumori ja afterworkit saattavat venähtää välillä pitkiksi. Meillä on tiivis porukka, jossa pystytään työasioiden lisäksi jakamaan muitakin arjen iloja ja suruja. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi:

• monipuolisen asiakassalkun
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa yhtiömme mukana
• erinomaiset työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lääkekuluvakuutus, liikunta- ja kulttuurietuus ja hieroja työpaikalla
• hyvät kouluttautumismahdollisuudet
• nykyaikaiset työvälineet
• liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden
• mahdollisuuden moderniin palkkausmuotoon.

Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.12.22 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

Haemme nyt Profmer Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon!

Työtehtäviin kuuluu mm. matalapainevalukoneiden käyttö, laadunvalvonta sekä tuotteiden viimeistely ja pakkaus. Työnkuvaa voi olla mahdollisuus laajentaa tulevaisuudessa myös muihin tehtäviin, kuten IMC-muottimaalaukseen, sekä erilaisiin huolto-, korjaus- ja kokoonpanotöihin. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15:30.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja säntillinen tiimipeluri, joka haluaa oppia uutta ja sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, sillä suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Hyvällä ja reippaalla asenteella pääsee siis jo pitkälle!

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta määräajan jälkeen työntekijä pääsee työllistymään suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 4.12.2022 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Profmer Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 21.11.202230.11.2022

GAC is a global provider of integrated shipping, logistics and marine services. Emphasising world-class performance, a long-term approach, innovation, ethics and a strong human touch, GAC delivers a flexible and value-adding portfolio to help customers achieve their strategic goals. Established since 1956, the privately-owned Group employs over 7500 people in more than 300 offices worldwide.

GAC Finland etsii joukkoonsa Turkuun työhön tarttuvaa ja motivoitunutta Laivanselvittäjää!

Laivanselvittäjän monipuolisessa roolissa toimit asiakasvarustamoiden paikallisena kumppanina. Vastaat alusten tulo- ja lähtöselvityksistä sisältäen mm. tarvittavien asiakirjojen täyttämisen ja asioinnin eri viranomaisten kanssa ja autat järjestämään alusten tarvitsemia palveluita niiden satamavierailuiden ajaksi (esim. miehistön vaihto, lääkäri, laitekorjaukset ja muonitus). Pidät tiiviisti yhteyttä kansainvälisiin varustamoihin ja sidosryhmiin sekä seuraat laivojen liikennöintiä. Tämän lisäksi laadit proforma-laskuja, toimitat vientiasiakirjoja sekä huolehdit tietojärjestelmän päivityksistä.

Laivanselvittäjänä sinulta vaaditaan paineensietokykyä ja rautaisia organisointitaitoja, jotta pystyt ratkomaan äkillisestikin muuttuvia tilanteita hektisessä ympäristössä. Erityisen tärkeää myös on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta samanaikaisesti tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten tahojen sekä eri kansallisuuksien kanssa. Työskentelet osana tehokasta kolmen hengen tiimiä, jossa kokeneet kollegat tarjoavat hyvän tuen perehtymisellesi. Tehtävässä toimit kansainvälisessä ympäristössä, joten tarvitset työssäsi sujuvaa englannin osaamista. Työ sisältää myös päivystysvuoroja, joten sinun tulisi olla ajoittain valmis työskentelemään myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Odotamme hakijalta:
• Soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen, tekninen, logistiikka tai merenkulkuala)
• B-ajokorttia
• Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Mahdollisuutta työskennellä ajoittain normaalien toimistoaikojen ulkopuolella (työssä on kiertävä päivystysvuoro)

Katsomme eduksesi:
• Aikaisempi kokemus laivanselvityksestä tai muuten merenkulkualalta
• Aikaisempi kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä
• Muu kielitaito

Tarjoamme sinulle:
• Haastavan, vastuullisen sekä monipuolisen työtehtävän
• Aidosti kansainvälisen työympäristön
• Erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan merenkulkualasta

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan GAC Finland Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio. Jätä hakemus 30.11.22 mennessä alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9 - 16.

GAC Finland Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gac.com/gac-worldwide/europe/finland/

Hakuaika 21.11.202230.11.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

---

Profmer Oy kasvattaa myyntitiimiään ja etsii loistotyyppiä MYYNTI-INSINÖÖRIN rooliin!

Tehtävässä pääset vastaamaan niin olemassa olevien asiakkaiden kuin uusien asiakkaiden projektien läpiviemisestä aina tapaamisista, tarjousten laatimiseen, tilausten suunnitteluun ja asiakassuhteiden ylläpitoon asti. Työnkuvaasi kuuluu siis paljon muutakin kuin uusasiakashankintaa ja asiakastapaamisia, sillä pääset olemaan kokonaisvaltaisesti mukana myyntiprosessin eri vaiheissa ja toimimaan tärkeässä roolissa koko asiakassuhteen elinkaaren aikana. Sinun päätehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden tarpeet, pyrkiä löytämään Profmerin valmistustekniikan mahdollistamat ratkaisut ja toimia kontaktina asiakkaan suuntaan yhteistyön kaikissa vaiheissa. Haluamme painottaa, että et ole tehtävässä yksin, sillä sinulla on osaava tiimi tukenasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myyntipäällikön, tuotannon ja muottivalmistusosaston kanssa, jotka pystyvät auttamaan sinua myös monissa teknisissä kysymyksissä.

Myynti-insinöörin tehtävässä voit menestyä monella erilaisella taustalla. Voit olla koulutukseltasi insinööri (esim. prosessi- ja materiaalitekniikka) tai vaikka hankkinut kokemuksesi B-to-B myynnin parista ja teollisuus sekä tekniikka kiinnostavat sinua. Kaikista tärkeintä on, että viihdyt asiakastilanteissa, olet teknisesti orientoitunut ja olet valmis tekemään töitä pitkäjänteisesti sekä tavoitteellisesti. Kun nämä asiat ovat kunnossa, me hoidamme sitten loput. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja hyvät puitteet onnistumisille! Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia (mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia). Palkkaus koostuu kiinteästä palkan osasta sekä provisiosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme aloitusta viimeistään vuoden 2023 alussa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Profmer Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikölle Maiju Aarniolle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakuaikaa on 30.11.2022 asti. Lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375, ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

Haemme nyt Profmer Oy:lle ROBOTTIOPERAATTORIA Lietoon!

Tehtävässä olet vastuussa yrityksessä käytössä olevien Yaskawa-robottiasemien käytöstä, joiden avulla valmistetaan polyuretaaniosia asiakasyritysten tarpeiden mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluu mm. muottien ja ohjelmien vaihdot, koneiden valvonta, mahdollisten ongelmantilanteiden ratkonta sekä lopulta tuotteiden viimeistely käsin. Työnkuva ei lähtökohtaisesti pidä sisällään ohjelmointia, mutta tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollisuus halutessaan laajentaa kokemuksen kartuttua.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja säntillinen tiimipeluri, joka haluaa oppia uutta ja sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuusrobotin käytöstä, mutta tehtävässä pärjää myös tekijä, joka ei pelkää koneita ja on kiinnostunut automaatiosta sekä robotiikasta. Suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet, jonka avulla taataan työntekijän kehittyminen robotiikan ammattilaiseksi.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta 6kk määräajan jälkeen työntekijä pääsee työllistymään suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 4.12.22 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito, lehtien puhaltaminen, hiekoittaminen sekä lumitöiden tekeminen. Työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös oman osaamisesi mukaan kiinteistöjen teknisiä perushuoltotöitä.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin reipasta asennetta työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä sekä kykyä työskennellä hieman korkeammissakin paikoissa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30, mutta mahdollisten lumipyryjen yllättäessä odotamme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa, mutta työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä liikutaan yrityksen työautoilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 17.11.202202.12.2022

Kiertävä siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko kokoaikainen työ ja moniopuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä vaihtuvissa kohteissa, joten tässä työssä ei pääse kyllästymään yksitoikkoisuuteen!
Työtehtävänäsi on siivota erilaisia kohteita, kuten kauppoja, toimistoja ka tuotantotiloja. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivänkin aikana ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Tätä työtä tehdään pääsääntöisesti vain arkipäivisin, joten viikonloput ovat aina vapaita. Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ennakkoon hyvin.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 17.11.202202.12.2022

Loppusiivoojia 3kpl, Seran puhtautta ja palvelua Oy (Parola)

Tässä loistava mahdollisuus tienata joululahja-rahaa!

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reippaita LOPPUSIIVOOJIA Parolaan. Jos asut Tampereen talousalueella, tarjolla on myös halutessasi muita kohteita sekä pidempiaikainen paikka.

Parolassä tehtävä työ on projekti, johon kaivataan siivoojia viikoille 47-49. Työtä on tarjolla 20-37,5h/vko.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen uudisrakennuksen siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hieno lisä, niin voi tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Palkkaus on reilu!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Seralle!


--------------------------

Seran puhtautta ja palvelua on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.seran.fi ja heidän Facebook-sivuiltaan.

Hakuaika 17.11.202201.12.2022

Työmaakoppien siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä arkisin klo 7-15! Työtehtävänäsi on siivota rakennustyömaiden tauko- ja sosiaalitiloja yhdessä työparin kanssa. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivittäin ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Työpäivän ajan liikutaan työautolla. Tätä työtä tehdään vain arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat aina vapaita! Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ja ottaa vaikka säännöllisen harrastuksen illoille.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 17.11.202201.12.2022

Televisio-ja av-asentaja (Tampere)


Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia audiovisuaalisten laitteiden asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen lämmitys- ja polttoöljyjen myyntiin ja kuljetukseen erikoistunut liike, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaitaan ympäri Suomen. Etsimme nyt asiakkaamme myyntitiimiin myyntitilausten käsittelijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Turun toimipisteelle!

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden myyntitilausten käsitteleminen sähköpostitse sekä kirjaaminen manuaalisesti järjestelmään. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja järjestelmällisesti. Emme edellytä hakijoilta vain yksinomaan kaupallista koulutustaustaa, sillä työtehtäviin saa hyvän perehdytyksen ja huipun tiimin tuen.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työsuhde on osa-aikainen ja työtä tehdään kolmena päivänä viikossa (työtunteja 18-24h/viikko). Työt alkavat tammikuussa ja kestävät arviolta huhtikuuhun asti. Työskentely tapahtuu yrityksen toimipisteellä Turun keskustan tuntumassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Myyntitilausten käsittelijä". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.11.202204.12.2022

Toimisto- / kotisiivooja, vakituinen (Nokia, Tampere)

Työtehtäviisi kuuluu kotitalouksien ja toimitilojen ylläpitosiivoukset, lisäksi satunnaiset muuttosiivoukset.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 8 - 17 välillä, eli illat ja viikonloput jäävät vapaa-ajan viettoon. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Paavo Puputti p. 050 411 2703, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


-----------------------------------------

Nokialainen siivousyritys hoitaa koti- ja yrityssiivoukset sekä ikkunoiden pesut huolellisesti ja luotettavasti, yli 10 vuoden kokemuksella.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut hyvämaineinen perheyritys. Yritys on keskittynyt erilaisten huonekalujen korkeatasoiseen verhoiluun. Yritys sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimme nyt ompelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva sisältää monipuolisia verhoilualan töitä kuten esimerkiksi vanhojen huonekalujen purkamista sekä verhoilua. Lisäksi tulet käyttämään teollisuusompelukonetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä tarkkaa ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan. Työtehtävä alkaa osa-aikaisena, mutta työtuntien määrä voi nousta työsuhteen aikana. Työaika arkisin 7.30-16.00.

Työt alkavat alkuvuonna 2023 joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Levyseppähitsaaja, asentaja, särmääjä tai plasmaleikkaaja
• kaipaatko uusia haasteita työurallesi ?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työteliäitä METALLIALAN TYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Asiakasyrityksemme on täyden palvelun projektitalo/konepaja, joka hoitaa projektit kokonaisvaltaisesti prosessilaitteiden valmistuksesta ja asennuksesta, huoltoihin sekä uusintoihin. Asiakasyrityksemme yhteistyökumppaneita on mm. elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa.

Odotamme hakijoilta metallialan koulutusta ja/tai muutaman vuoden kokemusta alan työstä sekä voimassaolevaa B-ajokorttia. Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa nämä ennen työn aloitusta.

Eniten arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta työnotetta, kuten myös joustavuutta ja luotettavuutta. Työtä tehdään pajalla Raisiossa, työkohteissa turun seudulla, sekä myös pidemmät asennuskeikat ovat mahdollisia. Viikossa työtunteja kertyy 40.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KOKENUTTA LASITUSALAN AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen.
Asiakasyrityksemme on Turussa pitkään alalla toiminut lasitusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat lasituspalvelut, kuten mm. lasinkorjaukset sekä eristyslasien valmistuksen. Työ pitää sisällään monipuolisten lasituotteiden mittaus-, hious-, leikkaus- ja asennustöihin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, suomenkielen osaamista ja voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Odotamme myös hakijoilta ahkeraa, oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työtekoon. Hyvä fyysinen kunto ja hyvät kädentaidot ovat edellytys työssä menestymiseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut ennen työsuhteen alkamista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme innokasta MYYNTINEUVOTTELIJAA NYKYASIAKASMYYNTIIN. Kyseessä on vakituinen työsuhde nykyasiakasmyynnin tiimissä Turun toimistolla. Työ on puhelimitse tapahtuvaa nykyasiakas kontaktointia ja myyntiä, sekä vaihtelevia projekteja.

Emme vaadi koulutusta, mutta aikaisempi kokemus puhelinmyyntityöstä on toivottavaa. Oletko myyntihenkinen, motivoitunut ja uskot itseesi? - jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja pelkäämätöntä otetta työhön, sillä odotamme uudelta työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn heti perehdytyksen jälkeen. Katsomme eduksi englanninkielentaidon sekä aikaisemman kokemuksen myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvämaineisessa ja alansa johtavassa yrityksessä. Jatkuva kouluttautuminen, uusien tavoitteiden asettaminen päivästä toiseen sekä motivoiva palkkausjärjestelmä (kiinteä pohjapalkka + provisio) saavat sinut varmasti viihtymään uudessa työssäsi!

Tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOTSIN KIELEN ASIOIMISTULKKIA. Asiakasyrityksemme tarjoaa luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Tulkit toimivat välittäjänä erikielisten ja -kulttuuristen osapuolien välisessä viestinnässä. Luotettavuus, ammatillisuus, palvelun korkeatasoisuus, tarkkuus sekä asiakkaan tarpeiden kunnioittaminen ja huomioiminen ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisessa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla. Voit itse valita keikan, mutta sovitusta työstä on kannettava vastuu ja hoidettava sovitusti. Työkeikat ovat arkisin klo 8-16:00 välillä ja työtunteja noin 20-60 kuukaudessa.

Odotamme hakijoilta alan tutkintoa tai työllä hankittua kokemuksesta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Erinomaisen kielitaidon lisäksi tulkilta vaaditaan tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, henkistä kuntoa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitojaan sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Hyvä tulkki hallitsee tulkkaustekniikat ja osaa valita niistä kulloinkin tilanteeseen sopivan.

Tulkkina täytät asioimistulkin ammattitaitovaatimukset:
– Tulkkaustyön perusteet, tulkin roolin ja etiikan tuntemus
– Tulkkauskielten hyvä osaaminen ja kulttuurien tuntemus
– Tulkkaustekniikoiden (konsekutiivi ja simultaani) tuntemus
– Eri tulkkausalojen tuntemus sekä ammattisanaston ja fraseologian osaaminen
– Tulkkaustilanteen hallinta


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin ja sähköistyksiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt PUTKIASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin liittyviä tehtäviä suurissa kiinteistöissä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.11.202229.11.2022

Joulun alla kiirettä on monessa yrityksessä ja avustavia työntekijöitä etsitään: rakennustöihin, asiakaspalveluun, siivoukseen, rengassesonkiin, lumitöihin, torimyyntiin, varastolle, sähkötöihin jne.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään loppuvuoden luotettavalla ja reilulla työnantajalla, niin laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, mistä työtehtävistä olet kiinnostunut ja missä työtehtävissä olet aikaisemmin ollut.

Niin ja meidän kautta töihin lähteneitä muistetaan myös joululahjalla!

Hakuaika 11.11.202229.11.2022

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja metsäteollisuuteen

Tässä työssä luonnosta nauttiminen ja ajotyö on samassa paketissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme hakeajoon kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa metsästä hakkeen ajo tuotantolaitoksiin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Kaivinkoneen hallintataito sekä pyöräkoneen ajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työpäivä alkaa aamuisin klo 6.00 ja loppuu iltapäivällä, kun työ on valmis. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja ja haketta energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa jatkokäsittelyyn. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Heillä on iso joukko alan ammattilaisia töissä ja yritys on perustettu vuonna 1981.

Hakuaika 09.11.202202.12.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puutavaran kuljetukseen Pirkanmaalle ja Satakuntaan. Yrityksen hallit sijaitsevat Sastamalassa, josta autoilla lähdetään liikkeelle.

Käytännössä työssä ajetaan puutavaraa pääosin Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Työtä tehdään 2-vuorossa, vuoroviikoin päivävuoroa ja yötyötä. Kuljettaja lastaa puutavaran kyytiin nosturilla, sekä purkaa lastin määränpäässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa, sekä puunosturin käyttötaitoa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet.

Tarjolla pitkäaikainen ja vakituinen pesti, jossa tunteja tulee arkisin yli 80h/2vk. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 07.11.202207.12.2022

Hei reipas tarjoilija!

Etsitkö koulun tai toisen työn ohelle mukavaa osa-aikaista työtä Helsingin ytimestä, mikäli näin on olisimme varmasti hyvä match!

Asiakasyrityksemme etsii Helsingin Töölöön mukavan rentoon ravintolaan oma-aloitteista tarjoilijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Työtä tehdään arki-iltaisin sekä lauantaisin. Työ on osa-aikaista ja tunteja viikossa kertyy noin 20-25 h.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki salin puolella suoritettavat tehtävät. Ravintolassa on lounasaikaan tarjolla runsas lounas ja ilta-aikaan tarjoillaan á la carte -annoksia.

Tässä tehtävässä arvostetaan erityisesti toimeen tarttuvaa asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
Toivomme sinulta hieman aikaisempaa kokemusta sekä voimassa olevia hygienia- ja anniskelupasseja.
Työhön valittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen.

Työsuhde on vuokratyösuhde ja työnaloitus olisi mahdollisimman pian.
Mikäli olisit jo valmis aloittamaan työt ennen joulua, on työtunteja mahdollisesti tarjolla enemmän, ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen
hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa
etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Haluatko kysyä vielä jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen p.0504110651 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja motivoituneita koneenkuljettajia auraus- ja kiinteistöhuoltotöihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle ja Ylöjärvelle. Työt alkavat lumien tullessa ja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae tehtävään heti.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Nyt talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumitöistä ja hiekoituksista. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä.

Toivomme hakijalta jonkinlaista kokemusta koneista ja koneenkuljettajan tehtävästä. Kokemus aurauksesta katsotaan eduksi. Talviaikaan tekijällä on myös oltava valmius laajempiin työaikoihin lumentulon mukaan. Työssä vaaditaan ainakin B-ajokortti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 03.11.202203.12.2022

Hei sinä opiskelija tai muuten elämäntilanteesi takia osa-aikaisempia töitä etsivä henkilö! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lumityöntekijöitä talven sesonkiin Tampereelle. Lunta kun tulee niin hommia riittää varmasti, joten paikka sopii myös enemmän tunteja haluavalle.

Työnkuvaan kuuluu käsintehtävät lumityöt, hiekoitus ja jäänpoisto kiinteistöjen ja taloyhtiöiden piha-alueilla.
Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin noin 37.5h/vk, runsaan lumisateiden takia on myös mahdollisuus tehdä yli- ja viikonlopputöitä.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Töitä on tarjolla motivoituneelle tekijälle ainakin koko talvisesongin ja jos hommat sujuu hyvin niin mahdollisesti myös pidempiaikaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.


Hakuaika 03.11.202201.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys toimii kiinteistöhuoltoalalla ja tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä kiinteistöhoitopalveluita Tampereen talousalueella, johon myös putkiasennukset kuuluvat. Yritys sijaitsee Ylöjärvellä.

Työtehtäviin kuuluu peruskorjauksia ja yksinkertaisia asennuksia, esimerkiksi hanojen vaihtoa tekijän osaamisesta riippuen. Työssä edellytettään tekijän tekevän myös muita kiinteistöhuollollisia töitä, kuten lumitöitä, päivystyksiä sekä muita mahdollisia töitä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät, koska varsinainen työ itsessään opitaan käytännön kautta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Motivoituneelle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 03.11.202217.12.2022

Etsimme juuri nyt useita avustavia työntekijöitä mm. rakennustyömaille. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään ma-pe 7-15:30, 40h/vko.

Työtehtävät vaihtelevat työmaiden mukaan. Kaikkiin työtehtäviin tarjoamme riittävän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Reipas ja tunnollinen työasenne riittävät varsin hyvin. Työvaatteet ja tarvittavat ammattikortit saat meiltä.

Työt alkavat heti ja töitä on ainakin joulukuulle saakka. Meidän kautta työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset myös muihin työtehtäviin, joten laita hakemus jos etsit töitä tällä hetkellä määräaikaisesti tai pitkäaikaisesti.

Työhakemuksen tekeminen kotisivuillamme on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja mille aikavälille työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisäkysymyksiä ja mahdollista haastattelua ajatellen.

Lisätietoja voit kysellä perjantaisin 10-11 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Voit myös tarvittaessa toimittaa CV:n Mikaelin sähköpostiin. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 02.11.202202.12.2022

Lehdet tippuvat ja illat pimenevät. Sää kylmenee ja vettä sataa. Syksy tuo kuitenkin tullessaan myös positiivisen tuulahduksen työmarkkinoilta! Erilaisia avustavia tehtäviä on nimittäin tarjolla varsin laajasti esimerkiksi rakennuksen, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan saralla!

Etsitpä sitten lisätienestiä lyhyemmäksi aikaa tai jopa vakituista työllistymistä, saattaa meiltä löytyä sinulle ratkaisu! Useat työmahdollisuutemme myös ovat arkipäivisin tehtäviä päivätöitä, mikä helpottaa vapaa-ajan suunnittelua. Työt sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Aputöissä asenne ja oppimishalu ratkaisevat. Monessa asiakasyrityksessämme myös kädentaitoja arvostetaan. Usein työpäivän jälkeen tietää myös töitä tehneensä.

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.11.202202.12.2022

Fyysistä työtä ulkoilmassa! Huippu juttu vai kammottava ajatus? Olipa vastauksesi kumpi tahansa, etsimme kiinteistöhuollon aputyöntekijöitä syksyn sesonkiin!

Tehtävä tarjoaa säännöllisen työajan arkipäivisin klo 7.00-15.00, joka mahdollistaa hyvin vapaa-ajan suunnittelun sekä fyysisesti aktiivisen työn. Tehtävät ovat selkeitä ja pääset keskittymään olennaiseen, olipa kyse sitten lehtien keruusta tai muuta katu- ja piha-alueiden kunnossapidosta. Työt sijoittuvat Tampereelle ja lähialueille.

Ulkotyöt vaativat säänkestävää asennetta ja tekemisen meininkiä. Työpäivän päätteeksi saattaakin olla mukava istahtaa hetkeksi sohvalle. Hyvässä porukassa työ kuitenkin maittaa haastavammissakin olosuhteissa.

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.10.202230.11.2022

Mahdollisuus isoihin tienesteihin, kuljetustyöhön ympäri Suomea ja Eurooppaa, vaihtuvat kohteet, erikoiskuljetukset ja hyvin hoidettu kalusto. Jos nämä kohdat herättivät kiinnostuksesi, niin hae tätä paikkaa pikimmiten! Tässä hieno mahdollisuus päästä näkemään uusia paikkoja, eikä yksikään kuljetus ole samanlainen.

Haemme kappaletavara-, pika- ja erikoiskuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan tekevälle yritykselle ammattitaitoista kuskia pitkäaikaiseen vakityöhön. Yritys pitää huolen kalustostaan ja kuskeille kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä huolettomaan ajamiseen.

Tehtävässä menestymisen lähtökohtana on CE-luokan ajokortti sekä voimassaoleva kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus pitkistä ja leveistä erikoiskuljetuksista on välttämättömyys. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja valmiutta reissutyöhön. Englannin kieli ja asiakaspalveluvalmius katsotaan eduksi.

Reissut kestävät päivistä pisimmillään muutamaan viikkoon. Ulkomailla reissatessa yövytään hotelleissa. Matkatyöstä maksetaan päivärahat ja asianmukaiset korvaukset työehtosopimuksen mukaan.
Töitä tehdään täysipäiväisesti ainakin 80h/2vk. Matkoilla tunteja tulee enemmän joista maksetaan myös ylityökorvaukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 18.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua