Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202105.07.2021

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme LVI-asentajaa.

Asentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-alan asennustyöt, pääasiallisesti putki-, ja huoltotyöt. Työkohteet sijaitsevat Turun seudun alueella.

Työssä menestyäksesi tulee sinulla olla aikaisempaa työkokemusta LVI-alalta sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti. Arvostamme hakijoissa mahdollisimman monipuolista LVI-alan työkokemusta, sekä eduksesi katsomme myös alan koulutuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. Töitä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, joten toivomme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, omatoimisuutta sekä huolellista ja vastuullista asennetta työtehtäviä kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisuudella, mutta motivoituneella tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöskin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 21.06.202105.07.2021

Etsimme nopealla aikataululla TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Rymättylään! Työt kestävät alkuun elokuuhun asti, mutta työstä on mahdollista saada myös pidempiaikainen työ.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa levyvalmistustehtävistä. Lisäksi muut mahdolliset tuotantoon liittyvät työtehtävät ovat mahdollisia. Töitä tehdään arkisin klo 7–15 välillä, ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyanille arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343

Hakuaika 21.06.202105.07.2021

Receptum Software on apteekkien digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ketteriä ja nopeita ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Raision lisäksi Helsingissä ja Torniossa. Olemme osa Receptum-yhtiöiden yli 90 ammattilaisen porukkaa. Receptum-yhtiöt on tehnyt terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja jo vuodesta 2000 ja osa henkilökunnasta on työskennellyt alalla yhdessä vielä 15 vuotta pidempään.

Haemme Raision toimipisteellemme Software Developeria suunnittelemaan ja kehittämään MAXX-apteekkijärjestelmää yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Olet mukana luomassa ratkaisua, joka auttaa asiakkaitamme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työsi on pääosin itsenäistä ja pienissä tiimeissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä. Tärkeimmät käytössä olevat teknologiat ovat C#, .NET Core, SQL, ASP.NET MVC ja WPF. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävässä on mahdollista kasvaa Lead Developer-rooliin. Työskentelemme Raision toimipisteessämme, mutta työtä voi tehdä osan viikosta myös etätyönä.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta C#-ohjelmoinnista ja .NET- teknologioilla työskentelystä. Eduksesi katsotaan myös aiempi kokemus API-rajapintojen ja integraatioiden työstämisestä, sekä DevOps-kehityksestä. Plussaa on myös, mikäli sinulla on kokemusta Azuren-pilvipalveluiden kehittämisestä. Teknisen osaamisen lisäksi tärkeää on, että olet ongelmanratkaisijaluonne, sekä oppimiskykyinen tiimityöskentelijä.

Tärkeimmät osaamisalueesi ovat:
• Ohjelmointiosaaminen C#:lla ja .NET-teknologioilla
• SQL-tietokantaosaaminen
• Sujuvat tiimityöskentelytaidot, sekä halu kehittyä tehtävässä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Eduksi katsotaan pilviratkaisuiden ja modernien web-teknologioiden osaaminen

Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle. Tärkeintä tulevassa tiimiläisessämme ei ole, että sinulla on mahdollisimman suuri sertifikaatti- ja tekniikkalista CV:ssä, vaan halu kehittyä sekä intohimo tehdä hyvää koodia.

Tarjoamme:
• työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä,
• mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi,
• työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen,
• liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Tehtävässä työllistyt suoraan Receptum Software Oy:n palvelukseen. Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultille Emilia Brutyanille 5. heinäkuuta 2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 21.06.202130.06.2021

Haemme nyt BITUMIKATTOERISTÄJÄÄ pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työtä on tarjolla pariksi kuukaudeksi. Suomen Bitumikate on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun vedeneristysliike. Lisää yrityksestä www.suomenbitumikate.fi

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset bitumieristäjän työtehtävät. Työnkuvasi määräytyy yrityksen työmääräysten mukaan. Työ tehdään pareittain. Työpäivä alkaa aamulla 7.00 ja päättyy 15.30-16.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kattobitumieristäjän työkokemus muutamien vuosien ajalta on työssä menestymisen edellytys. Oma auto tulisi olla, jotta pääset liikkumaan esimerkiksi työpajalle Orivedelle, josta työkohteisiin pääsääntöisesti lähdetään. Tarjolla on todella kilpailukykyinen palkkaus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 30.6.2021 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 21.06.202105.07.2021

Etsimme asiakkaallemme lattiapinnoittajaa teollisuuskohteisiin.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut tekemään lattiapinnoituksia aina pohjatöistä viimeisteltyyn lopputulokseen asti. Lattioita pinnoitetaan kunkin tilan käyttötarkoituksen mukaisesti, esimerkiksi hiertomassapinnoitteilla, itsesiliävillä epokseilla, polyuretaanipinnoitteilla tai ESD pinnoitteilla.

Etsimämme henkilö voi olla joko alan ammattilainen tai uransa aloitteleva tekijä, jolla on aito halu kehittyä lattiapinnoituksen ammattilaiseksi. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin tuntemusta alalta, kuten aikaisempaa työkokemusta lattioiden pinnoituksesta tai alalle soveltuvaa koulutusta.

Yritys toimii ympäri Suomea ja työ on urakkaluonteista, joten edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaiseen ja pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 18.06.202104.07.2021

Etsimme nyt LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva pitää sisällään metallirunkorakenteiden hitsaamista sekä jonkin verran kokoonpanotyötä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa kokemusta (esim. kone- ja metallialalta) tai vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 18.06.202102.07.2021

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja luotettavaa kesätyöntekijää palvelutalojen turvapuhelimien SIM-korttien vaihtoon.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut toimittamaan älykästä hyvinvointiteknologiaa, joka parantaa hoitoa ja hoivaa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua. Työ on yksinkertaista SIM-korttien vaihtoa palvelutalojen turvapuhelimiin ja työ sisältää mahdollisen opastuksen turvapuhelimien käyttäjille. Työhön tarjotaan kattava perehdytys. Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on reipas ja vastuullinen asenne työntekoa kohtaan.

Työkohteet sijaitsevat Turussa ja Raumalla, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suorarekrytointina koneistustyöhön osallistuvaa tuotantoesimiestä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tampereen Lielahdessa sijaitseva upo uusissa tiloissa toimiva koneistamo tekee yli 50-vuoden kokemuksella monipuolisia alihankintatöitä niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille kotimaisille toimijoillekin. Käytössä on useita sekä CNC- että manuaalikoneita. Valmistettavat tuotteet ovat esim. erilaisia liittimiä, erikoisruuveja, venttiilien lohkoja, akseleita ja holkkeja.

Tässä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä vastaat CNC-koneistuksesta sekä erilaisten kappaleiden ja sarjojen valmistuksesta. Toimit koneistamon päällikön apuna työnjohtotehtävissä ja sukkuloit sujuvasti toimisto- ja tuotantotöiden välillä. Koneistuksen ammattilaisena hallitset Fanuc-ohjausjärjestelmän suvereenisti ja työskentelet reippaalla ja itsenäisellä otteella. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, täsmällinen, luotettava, joustava ja valmis oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä tiiviissä ja rennossa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Asiakasyrityksemme Aluroster Oy on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta ja menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun ja tätä kautta syntyneeseen asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt Alurosterille metallityöntekijää ohutlevytehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja taitoa kerryttäneet hakijat. Tehtävät koostuvat alkuun avustavista töistä, joissa kehittyessä siirrytään vähitellen myös vaativampiin suoritteisiin. Yrityksen ydinpalvelu koostuu levytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm. alumiini-, teräs ja RST-levyt. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Työtilat ovat siistit ja asialliset.

Tuotteet valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksien viimeistelyyn, hissien modernisointeihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Palveluun kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteissa. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Matkustuspäiviä työkohteisiin tulee jonkin verran, mutta pääasiassa ajellaan päivän päätteeksi kotiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Alurosterilla.

Arvostamme hakijassa:

• metallialan peruskoulutusta ja / tai kokemusta alalta
• motivaatiota ja innokkuutta tehtävään
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme tekijälle:

• mahdollisuuden kehittyä osaavaksi tekijäksi mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa
• mukavan, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön
• modernit ja turvalliset työvälineet
• siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalan Kopal Oy:lle suorarekrytointina CNC-koneistajaa vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kangasalan Kopal on vuonna 2002 perustettu CNC-koneistusalan perheyritys. Yrityksen toiminta perustui aluksi suunnittelu- ja projektitöihin. Nykyisin koneistus on yrityksen tekemisen ydintä. Kopal onkin vahva vaativissa koneistuksissa ja 3D-muotojen työstössä. Asiakaslähtöinen palvelu kattaa alihankintakoneistukset yksittäiskappaleista sarjatuotantoon, työvälineet muoteista kiinnittimiin sekä laitekokonaisuuksien toimitukset.

Koneet ovat pystykaraisia 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia Fanucin, Mitsubishin ja Siemensin ohjauksella. Ohjelmoinnit tehdään MasterCamilla. Suunnittelupuolella on käytössä Solid Works-ohjelmisto. Kappaleiden kokoluokka on pääsääntöisesti käsin nosteltavaa.

Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti. Työaika on pääosin päivävuoroa 37,5 h / vko, klo 8:00-16:00, mutta ajoittain työtä tehdään myös kahdessa vuorossa (aamu-ilta). Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
• oppimishalua ja ongelmanratkaisukykyä
• tarkkaa työotetta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä
• CAM-ohjelmointitaito on eduksi ja toivottavaa

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asialliset ja siistit työtilat nykyaikaisin työvälinein. Työtilaukset ovat paljolti erilaisia yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja, mikä osaltaan lisää tehtävän monipuolisuutta ja mielekkyyttä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 18.06.202101.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä mahdolliset muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja mielellään kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-13.

Hakuaika 18.06.202104.07.2021

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 17.06.202104.07.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 17.06.202105.07.2021

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistö- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla toistaiseksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesusta. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan joten omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Töitä tehdään arkisin 10 - 20 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.06.202123.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Tehtävä sisältää elintarvikkeiden jakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa . Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 04:00 - 16 välille. Työaika 80h/2viikkoa ja saattaa joskus sisältää myös alalle tyypillisiä ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvikejakelusta, mutta eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka. Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut välittömmästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.06.202123.06.2021

Esinnässä mukava kesätyö kuljetusalalta? Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTON/VESISÄILIÖAUTONKULJETTAJAA heinä-elokuuksi Turun alueelle. Tehtävvässä voi olla mahdollisuus jatkaa kesälomasijaisuudenkin jälkeen.

Tehtävässä toimit vesisäiliöautonkuljettajana ja kastelet kaupungin viheralueita sekä esimerkiksi puita ja kasveja tiettyjen reittien mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe klo 6-14 ja 14-22. Odotamme hakijalta C-korttia, jonkin verran aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Tärkeintä meille on luotettavuus ja hyvä asenne työntekoa kohtaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti / sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan välittömästi. Täytä siis hakemus mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.06.202101.07.2021

Etsimme nyt METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ sisältää pääasiassa kokoonpano- ja asennustöitä, sekä vastaat kappaleiden peittauksesta.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 17.06.202105.07.2021

Etsimme nyt pitkät perinteet omaavalle tamperelaiselle pintakäsittelyalan moniosaajayritykselle jauhemaalaria pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme ydinpalveluun kuuluvat erilaiset teollisuusmaalaus- sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytyöt. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaiden toiveesta pohja- ja valmis-maalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut sekä sinkittyjen osien hiekkapesut.

Jauhemaalarin tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus tehdä jatkosopimus asiakasyrityksemme kanssa. Työn kesto on arviolta minimissään yksi vuosi. Työsuhteessa on sen jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen.

Pintakäsittelyalan koulutus ja / tai soveltuva työkokemus jauhemaalarin tai muun teollisussmaalarin tehtävistä tuo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat aktiivisen ja reippaan työotteen omaavat ehdokkaat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Työt tehdään yrityksen hallitiloissa Tampereella. Yritys on työnantajana joustava ja luo mielellään tekijöilleen pitkäaikaisia työsuhteita.

Tässä on hieno mahdollisuus työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asiallisissa ja nykyaikaisissa työtiloissa kunnollisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 16.06.202130.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kyröön pitkäaikaiseen työsuhteeseen KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ!

Tehtävänäsi on trukkihaarukoiden ja erilaisten nostolaitteiden kokoonpano, sekä osaamisesi/kokemuksesi mukaan myös muut pajalla hoidettavat työtehtävät.

Emme odota aiempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista töistä, vaan korostamme kädentaitoja - omaat käsillä tehtävää työtaustaa, esimerkiksi kokoamisen, asentamisen tai rakentamisen parista. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkeintä on aito oppimisen halu, sekä tahto sitoutua työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Työstä suoriutumiseen edellytämme suomen kielen taitoa.

Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Yrityksen työntekijöillä on takana pitkä historia yrityksen parissa ja toivommekin saavan sinusta seuraavan pitkäaikaisen työkaverin mukavaan porukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 16.06.202104.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuun puolivälissä

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin 09.00 - 15.00 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 16.06.202130.06.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RUISKUMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on ruiskumaalaaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät. Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja kaikki työt tehdään työparin kanssa maalaamossa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen alalle, mutta otamme myös huomioon uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työssä menestyminen edellyttää halua uuden oppimiselle, reippautta ja motivaatiota itsensä kehittämiselle. Arvostamme positiivista asennetta, reipasta työskentelyotetta ja joustavuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme nyt maanrakentamiseen ja piharakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA/KUORMA-AUTONKULJETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen, mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään monipuolisesti maanrakennuksen työtehtäviä, aina avustavista tehtävistä kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin asti. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö Turussa ja sen lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta sekä voimassa olevat tieturva1, kuljettajan ammattipätevyys ja C-ajokortti. Eduksi katsotaan myös muu koneenajotaito, koulutus alalta ja työturvallisuuskortti. Arvostamme itseohjautuvuutta, positiivista asennetta ja reipasta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme nyt LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan voi sisältyä jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metalliala), sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme nyt KERMIASENTAJAA/HUOPAKATTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Asiakas yrityksemme on erikoistunut kattorakentamiseen sekä niiden huoltamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset asennustehtävät ja tulet työskentelemään katoilla pääasiallisesti. Kyseessä arkisin tehtävä päivätyö Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Aikaisempi kokemus ja koulutus alalle sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, ammattitaitoa ja itseohjautuvuutta. Arvostamme joustavuutta, positiivista asennetta ja reipasta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme nyt KATTOPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakas yrityksemme on erikoistunut kattorakentamiseen sekä niiden huoltamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset asennustehtävät ja tulet työskentelemään katoilla pääasiallisesti. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Aikaisempi kokemus ja koulutus alalle sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, ammattitaitoa ja itseohjautuvuutta. Arvostamme joustavuutta, positiivista asennetta ja reipasta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Haemme nyt LVI-ERISTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti putki- ja ilmastointieristykset. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö Turussa ja sen lähikunnissa.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä sekä B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme aktiivista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työhön, hyvää ja positiivista asennetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta MAANRAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄÄ maanrakennustöihin Turkuun.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti lapiomiehenä ja työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuus- sekä tieturvakortti katsotaan myöskin eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksenä työlle sillä ne voidaan tarvittaessa kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työmaille. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme lvi- asentajaa kiireavuksi. Työ on määräaikainen. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista lvi- asentajan työstä uudis- ja saneerauskohteissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista lvi- asentajan tehtävistä. Työssä menestyy, jos kykenee itsenäiseen asennustyöhön, osaa lukea kuvia ja tehdä niiden mukaan asennukset. Tehtävässä on osattava luovia muiden ammattilaisten kanssa samoissa tiloissa sekä oltava hyvä ongelmanratkaisukyky.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Rudus Oy.lle murskaamotyöntekijää. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen murskaamot jossa työskentelet, ovat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista murskaamon tehtävistä kuten valvomotyöstä, alueen kivituotteiden siivouksesta, laitteiston muun toiminnan tarkkailusta ja laitteiden korjaamisesta ja päivittäisestä huoltamisesta. Työkoneilla ajetaan jonkin verran, joten kaivinkoneen tai pyörökoneen ajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran työkokemusta vastaavista murskaamon tehtävistä. Työssä on huollon yhteydessä polttoleikkaamista sekä hitsausta, joten molemmat työvaiheet tulisi mielellään olla tuttua. Työ on osittain reissutyötä Suomessa. Rudus tarjoaa tekijöilleen reissutyössä majoituksen.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Hyvä mahdollisuus päästä mukaan tunnettuun yritykseen ja sen toimintaan, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 15.06.202127.06.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on 37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa. B-ajokortti lasketaan eduksi. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 15.06.202107.07.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle tilauskannan kasvaessa elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Teräsmaa on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Teräsmaalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Katso tarkempia tietoja - terasmaa.fi.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. CADS-osaaminen on plussaa. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta syntynyttä osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Tehtävässä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä, tarkkuutta, ja huolellisuutta sekä innostusta alaa kohtaan.

Työskentely alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv työaikaliukumalla pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Asiakkaamme on pirkanmaalainen pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoalan yritys, joka nyt toimintansa laajentuessa etsii kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalan keskustan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja se on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Osaavalle ja asiasta kiinnostuneelle henkiölle on myös tarjolla arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvia erikseen korvattavia päivystystehtäviä.

Arvostamme kiinteistönhuoltoalan peruskoulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan työkoneiden käyttötuntemusta. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut, aktiivinen ja joustava asenne työtä kohtaan. Lisäksi arvostamme täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Toivomme työntekijältä myös reipasta työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Työhön on kattava perehdytys ja mahdolliseen päivystystehtävään perehdytetään erikseen. Arvostamme aikaisempaa päivystyskokemusta, mutta se ei ole välttämäyöntä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla.

Oletko etsimämme kiinteistönhoitaja? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/13211 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 15.06.202104.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun nuorempaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan vastuulliseen rooliin. Asiakkaamme on pitkään rakennusalalla toiminut purkutöihin erikoistunut yritys.

Toimenkuva on monipuolinen, vastaat mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden työmailla toimivien urakoitsijoiden kanssa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit alkuun vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta rakennusalalta (rakennusmestari tai -insinööri). Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Erityisesti arvostamme ymmärrystä purkutöistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Nuorempi Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

Hakuaika 14.06.202128.06.2021

Liity kasvavaan Suomen tiimiimme!

Etsimme yrittäjähenkistä osaajaa, joka nauttii työskentelystä tiimissä, jossa jokainen työntekijä pääsee vaikuttamaan asioihin omasta aloitteestaan ja taidoistaan.

Santax Medico Oy aloitti toimintansa vuonna 2015, mutta historiamme Suomessa ulottuu kauas. Nykyään yritys kuuluu Santax Nordic -konserniin, joka on erikoistunut lääketieteellisten kuvantamislaitteiden myyntiin ja huoltoon.

Etsimme nyt henkilöä, joka voi vahvistaa asemaamme lääketieteellisessä kuvantamisessa Suomen markkinoilla. Olet vastuussa kuvantamislaitteiden ja sädesuojien myynnistä ja olet päivittäin yhteydessä myynti- ja huoltopalveluun.

Tässä tehtävässä olet itsenäisesti vastuussa asiakassuhteiden ylläpidosta ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Toimisto sijaitsee Paimiossa, mutta toiminta-alueenasi on koko Suomi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa, osallistut messuille ja annat käyttäjäkoulutusta asiakkaillemme.

Menestyminen tässä tehtävässä vaatii asianmukaista koulutusta (esim. Röntgenhoitaja, sairaala-insinööri tai fyysikko), sekä sairaalaympäristön ja laitteiden tuntemusta. Arvostamme itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta lähestymistapaa. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta myynnistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Työ vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen tehtävän myynnin parissa ja kattavan perehdytyksen työhön. Oikealle ehdokkaalle Santax Medico tarjoaa uramahdollisuuksia kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, sekä sen lisäksi:
-laadukkaita tuotteita,
-kilpailukykyisen palkkauksen ja
-vapaan autoedun

Vuonna 1954 perustettu Santax Medico AS on erittäin ammattitaitoinen 65 lääketieteellisen kuvantamisen ammattilaisryhmä neljässä Pohjoismaassa. Tämän vuoksi englanninja skandinaavisen kielen, sekä kulttuurin tietämys katsotaan eduksesi. Suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymiseen.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultille Emilia Brutyanille 28. kesäkuuta 2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Brutyan 050 411 0343. Lisätietoja tehtävästä ajalla 21.6.-25.6. antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander 050 411 0344.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Haemme nyt kotimaiselle toimisto- ja julkistilakalusteita valmistavalle asiaksyrityksellemme kahta puuseppää!
Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi liittyy monipuolisia työvaiheita tuotteiden valmistusprosessissa aina sahauksesta viimeistelyyn saakka. Työtä tehdään osana n. 15 hengen tuotantotiimiä ja työtehtävät sisältävät muun muassa hiontaa, sahausta, liimausta, prässäystä ja listoitusta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, yleisimpien puuntyöstökoneiden hallintaa sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten kuitenkin arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin. Työmaat kestävät pitkälle vuoteen 2021.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt saattavat pitävää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 25.6.21 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 11.06.202122.06.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme innokasta ja omatoimista työvastaavaa monipuolisiin työkohteisiin ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Oriveden ja Ruoveden alueille. Hae tehtävään pikaisesti, sillä työ aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia itsenäisesti ja oman työporukan kanssa. Työvastaavan tehtävässä vastaat omasta ja oman siivousryhmäsi työstä, saat myös suunnitella omat työpäiväsi. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä sekä majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy siivoustaitoa sekä kykyä suunnitella ja johtaa omia työvuoroja. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja korvaus työstä maksetaan kuukausipalkkana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikaisesti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.06.202130.06.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis-
että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista kirvesmiehentöistä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta, etenkin kattotyöntekijän työstä katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan Be-luokan ajokortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 11.06.202127.06.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa HIAB-nosturiauton kuljettajaa.

Työ pitää sisällään nosturiauton ajoa pääasiassa Pöytyällä ja PK-seudulla. Työkohteissa tehdään erilaisia nostotöitä sekä kuljetetaan pääasiassa teräsrakenteita. Odotamme hakijoilta C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin joustavuutta, reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin pääasiassa n. klo 7-17 välisenä aikana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus mahdollisimman nopeasti kesäkuussa ja sopimuksen pituus on noin yksi kuukausi. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 11.06.202105.07.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen, yli 20 vuotta alalla toiminut suomalaisen konepajateollisuuden alihankkijana. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti. Menestykseen johtaneena avaintekijänä on yrityksen vahva osaaminen konepajatyössä. Se on erikoistuneet isojen vaihdekoteloiden ja puunkäsittelykoneiden osavalmistukseen ja on palvellut monia suurimpia suomalaisia konepajoja.

Etsimme nyt heille ohjelmointitaitoista CNC-aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle.

Valittavalta henkilötä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista aarporaajan työtehtävistä. Eduksi katsomme Heidenheim-, Fanuc- ja Wincam-osaamisen. Arvotamme kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Arvostamme joustavuutta työn suhteen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa tekijällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ensisestään sekä pienen työyhteisön mukavan ja joustavan ilmapiirin. Lisäksi tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Käyt täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työkohteet ovat hyvien julkisten yhteyksien varrella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Otamme huomioon kokeneemmat sekä vähemmän kokeneet työntekijäehdokkaat ja palkkaus on kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Töitä tehdään arkisin 40h /vko, mutta toivomme sinulta pientä joustovaraa työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Mikael Karlsson p. 050 411 0252 arkisin 9-15.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme venesähkö- / laiteasentajaa. Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Työpäivä voi pitää sisällään mm. lämmityslaiteasennuksia, navigointielektroniikan asennuksia ja muita korjaussähkötöitä. Töitä tehdään talvikaudella pääosin yrityksen toimipisteessä Vantaalla. Kesäkaudella työtä tehdään myös asiakkaiden luona ympäri pääkaupunkiseutua. Työajat arkisin klo 09-17.

Hakijalta edellytämme sähköistysalan perustutkintoa sekä innokasta ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen veneiden parissa työskentelystä ja korjaussähkötöistä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme tulevalle työntekijälle kattavan perehdytyksen työhön, monipuolisen työnkuvan, lounasedun ja mukavan työyhteisön.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.06.202130.06.2021

Asiakkaamme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrtyksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista LVI-asentajaa matkatöihin.

Yritys on erikoistunut vuodesta 1992 alkaen korkealaatuisiin kiinteistöjen LVI-järjestelmien urakointeihin ja saneerauksiin. Työtehtävät koostuvat monipuolisista LVI-alan asennus-, huolto- ja kunnossapitotöistä vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella.

Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta LVI-alalta. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, joten arvostamme huolellista ja vastuullista työskentelyotetta. Työtä sijoittuvat ensisijaisesti arkipäiviin, mutta toivomme hakijoilta valmiutta tehdä satunnaisia päivystyvuoroja myös viikonloppuisin.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta ansioituneella tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesän loppuun asti (mahdollisuus jatkaa myös määräaikaisuuden jälkeen). Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Kaikki lisätiedot Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa Espoossa sijaitsevalle uudisrakennustyömaalle. Töitä tehdään ma-pe 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään sähköasennustöitä monipuolisesti itsenäisesti sekä työparin kanssa. Tehtävät vaihtelevat projektista riippuen. Toivomme aikaisempaa työkokemusta sähköalan työtehtävistä uudisrakennus–tai saneeraustyömaalta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• reipasta työotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro aikaisemmasta työhistoriasta sekä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät. Vahva on luova, tuottava, luotettava ja ekologinen.

Toimintamme laajentuu vauhdilla pääkaupunkiseudun alueella, joten etsimme nyt uuteen kerrostalokohteeseen vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vastaavalta työnjohtajalta odotamme työhön soveltuvaa koulutustaustaa alalta (esim. AMK/DI) sekä aikaisempaa työhistoriaa kerrostalokohteista. Sinulla on tarvittavat pätevyydet toimia vastaavana työnjohtajana ja pystyt kommunikoimaan taitavasti eri sidosryhmien välillä.

Lisäksi vastaavan työjohtajan rooli edellyttää hakijaltamme:
• vastuullista ja tunnollista työotetta
• hyviä tiimityöskentely -sekä organisointitaitoja
• kykyä työskennellä paineen alla / hektisessä työympäristössä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• vähintään perustason it-osaamista

Tarjoamme sinulle aitiopaikan vahvasti ja hallitusti kasvaneessa yrityksessä. Meillä tarjoutuu mahdollisuuksia edetä merkittävimpiin vastuutehtäviin. Olemme myös uuden työntekijän tukena työsuhteen alkuvaiheesta alkaen, joten itsenäisestä roolista huolimatta yksin ei tarvitse olla. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi?
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ke-to klo 13-16.
Ei suoria yhteydenottoja Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät. Vahva on luova, tuottava, luotettava ja ekologinen.

Toimintamme laajentuu vauhdilla pääkaupunkiseudun alueella, joten etsimme nyt uuteen kerrostalokohteeseen työmaainsinööriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työmaainsinööriltä odotamme työhön soveltuvaa koulutustaustaa alalta (esim. AMK/DI) sekä aikaisempaa työkokemusta työmaatehtävistä, mielellään kerrostalokohteista. Sinulta löytyy työkokemusta työmaan hallintoon liittyvistä työtehtävistä. Osaat suunnitella ja aikatauluttaa työvaiheita sekä vastaat toteutuksesta yhdessä muiden sidosryhmien kanssa.

Työmaainsinöörin rooli edellyttää hakijaltamme:
• vastuullista ja tunnollista työotetta
• erinomaisia organisointitaitoja
• suunnitelmallisuutta
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• hyvät it-taidot

Tarjoamme sinulle aitiopaikan vahvasti ja hallitusti kasvaneessa yrityksessä. Meillä tarjoutuu mahdollisuuksia edetä merkittävimpiin vastuutehtäviin. Olemme myös uuden työntekijän tukena työsuhteen alkuvaiheesta alkaen, joten itsenäisestä roolista huolimatta yksin ei tarvitse olla. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi?
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ke-to klo 13-16.
Ei suoria yhteydenottoja Rakennusliike Vahva Oy:lle

Hakuaika 11.06.202125.06.2021

Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät. Vahva on luova, tuottava, luotettava ja ekologinen.

Toimintamme laajentuu vauhdilla pääkaupunkiseudun alueella, joten etsimme nyt uuteen kerrostalokohteeseen työnjohtajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työnjohtajalta odotamme soveltuvaa koulutustaustaa alalta (esim. AMK) tai aikaisempaa kokemusta vastuu- /työnjohtotehtävistä työmaalla. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen kerrostalokohteista. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin persoonaasi sekä motivoitunutta asennetta kehittyä työnjohtajana. Työnjohtajan roolissa olet vastuuhenkilö työmaalla ja pidät huolen työvaiheiden toimivuudesta sekä aikatauluista.

Työnjohtajan rooli edellyttää hakijaltamme:
• hyviä tiimityöskentely -sekä organisointitaitoja
• kykyä työskennellä paineen alla / hektisessä työympäristössä
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle aitiopaikan vahvasti ja hallitusti kasvaneessa yrityksessä. Meillä tarjoutuu mahdollisuuksia edetä merkittävimpiin vastuutehtäviin. Olemme myös uuden työntekijän tukena työsuhteen alkuvaiheesta alkaen, joten itsenäisestä roolista huolimatta yksin ei tarvitse olla. Vahvassa toimimme avoimesti ja reilusti.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi?
Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ke-to klo 13-16.
Ei suoria yhteydenottoja Rakennusliike Vahva Oy:lle.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSMAALARIA Turkuun. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluvat parvekkeiden laastipaikkaukset ja maalaukset. Tulet tehtävässäsi käyttämään myös henkilönostinta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta rakennusmaalarin tehtävistä, sekä arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita tekstiilihuoltajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä, työajat ovat 06:00-14:00 ja 14:30-22:30. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa työvaatteiden kunnon ja likaisuuden tarkistamista sekä niiden lajittelua. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Riku Koski puh. 050 411 0470, puhelintiedustelut arkisin kello 9-16.

Hakuaika 10.06.202125.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Harjun kukka- ja hautauspalvelulle kukkakaupan työntekijää kiireavuksi. Harjun kukka- ja hautauspalvelun kanssa samaan yritykseen kuuluu Tampereen yliopistollisen sairaalan kukkakauppa. Harjun kukassa halutaan tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erilaisissa elämäntilanteissa. Yritykseen voit tutustua lisää heidän verkkosivuillaan www.harjunkukka.fi

Työtehtävät kukkakaupalla koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, kimppujen visioimisesta asiakkaiden kanssa, kuormien purusta, kukkien kastelemisesta ja muista tyypillisistä kukkakaupan tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi kimppujen sidontataito. Hyvän pohjan työhön antaa kukkapuutarhurin tai floristin koulutus, mutta edellä mainittuja aloja parhaillaan opiskelevat ja muut alaa kohtaan kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon.

Tekijälle on tarve sesonkiaikoina, kuten valmistujaisviikolla ja jouluna. Siispä tässä oiva mahdollisuus esimerkiksi tekijälle, joka haluaa lisätuloja ja arvokasta kokemusta. Tehtävässä noudatetaan kaupan työehtosopimusta. Työssä menestyy joustava asiakaspalvelija, joka on yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työaika on 7,5h päivässä, mutta loppuu kuitenkin viimeistään klo 17.00. Työtä on muutamia päiviä kerrallaan. Työpaikka tarjoaa lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön sekä kauniin ja toimivan työympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935. Tänä päivänä Artekin valikoima koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Oman valikoiman ohella edustamme merkittävimpiä kansainvälisiä designbrändejä, kuten Vitraa, Knollia ja Stringiä. Artekin pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa ja Artek Helsinki -lippulaivamyymälä Keskuskadulla. Artek on osa sveitsiläistä Vitra Groupia, joka tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisista huonekaluista ja muista sisustustuotteista. Lisätietoja osoitteessa artek.fi.

Haemme nyt joukkoomme positiivista ja toimeen tarttuvaa junior material planneria avustamaan ostotiimiämme ja yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten- ja tuotetietojen käsittely, sisäinen asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä, reklamaatioiden hoito sekä muut ostotehtävät ja kommunikointi toimittajien suuntaan. Katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä.

Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat toimia asiakaspalveluhenkisesti tilanteessa kuin tilanteessa positiivisella asenteella. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa. Lisäksi hallitset hyvin yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, jossa aktiivisen tiimin tuki ja innostava työyhteisö ovat arkipäivää. Saat monipuolisen tehtävänkuvan ostotiimissä laadukkaiden brandien parissa. Tarjoamme näköalan kansainvälisen designin maailmaan ja yrityksen vahvan verkoston sekä koulutusmahdollisuudet.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Avoinna oleva tehtävä alkaa kahden vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä etsimämme positiivinen vahvistus tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme timpuria märkätilojen remonttitöihin pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, jossa työvuoroja voit tehdä liukuvasti, mutta kuitenkin vähintään 40 h/vko.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista timpurin työtehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta erityisesti märkätiloissa tehtävistä töistä, kuten mm. vedeneristys- ja laatoitustöistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
• monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• reilun työnantajan sekä mukavan työyhteisön toimintasi taustalle

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Sähköpostit yhteyshenkilön Mikael Karlsson sähköpostiosoitteeseen (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi ).

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 13:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

SSI SCHÄFER on vuosikymmenten ajan toiminut vakaa ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme kasvun tueksi HUOLTOTEKNIKKOA vahvistamaan energistä ja tehokasta tiimiään Tuusulaan.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, joten suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Perustyöaika on arkisin 7,5 h päivässä, pääsääntöisesti kello 7-15 ja noin kerran kuukaudessa iltavuoro kello 10-18. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
• korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
• luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia ja englannin kielen taitoa
• hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
• erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
• monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
• kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työsuhde alkaa määräaikaisena kesätyösuhteena. Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Anttony Lindo, p. 050 411 0416 arkisin klo 9-15.

Hakuaika 10.06.202124.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 10.06.202127.06.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.06.202123.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesätyöntekijäksi.

Tehtävä sisältää jakeluajoa pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Työskentely tapahtuu ma-to ja sijoittuu pääasiassa klo 16:00 - 02:00 välille. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus kesäkuussa 21.06.2021 ja sopimuksen pituus on noin yksi kuukausi. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 09.06.202109.07.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat nopealla aikataululla. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään aloitetaan heti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 09.06.202123.06.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta SIIVOOJAA kesätöihin Turun alueelle.

Yritys tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita yritys- ja yksityisasiakkailleen Turussa ja sen lähialueilla. Kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia ja kotisiivouksia ja työtä tehdään arkipäivisin 20-37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin innostuneisuutta, luotettavuutta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön ja mukavan työporukan.

Kohteet vaihtelevat päivän aikana, joten sinulla tulisi olla B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Etsimme nyt perinteiselle metallialalla toimivalle toimeksiantajallemme luokkahitsaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Hae tehtävään pikaisesti, sillä työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ koostuu pääosin erilaisten osien ja tuotteiden kokoonpanohitsauksesta. Toivomme hakijalta voimassa olevia hitsausluokkia mustalle raudalle MIG-hitsaus menetelmällä. Arvostamme ammattitason hitsaus- ja kuvienlukutaitoa. Hae tehtävään rohkeasti vaikka sinulla ei olisikaan voimassa olevia hitsausluokkia.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Asiakkaamme etsii kauttamme aloittelevaa sähköasentajaa Kemiönsaareen kuukauden pituiseen sijaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista yleisasennuksista Kemiönsaaressa / Turun saaristossa. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta sekä B-ajokorttia. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, joten otamme haussa myös huomioon uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Ruotsin kielen taito sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Haemme asiakkaallemme Tarvasjoelle LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Yritys keskittyy ohutlevy- metalli- ja teräsrakennetöihin, sekä maatalouskoneiden ja -kaluston korjaukseen ja huoltoon. Yrityksellä on myös voimaloiden kunnossapitotyötä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkailta tulevien osien kokoonpanohitsaus MAG:lla.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä/alalle soveltuvaa koulutusta. Sinulla tulisi olla myös voimassaolevat työturvallisuus -ja tulityökortit. Tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Eniten arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, sekä työhön tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Työtä ei tehdä aina sisätiloissa, joten olethan valmis hyppäämään myös tarvittaessa ulkona hoidettaviin tehtäviin!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Kiinnostuitko monipuolisista työtehtävistä mielenkiintoisessa työympäristössä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Haemme asiakkaallemme Tarvasjoelle LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Yritys keskittyy ohutlevy- metalli- ja teräsrakennetöihin, sekä maatalouskoneiden ja -kaluston korjaukseen ja huoltoon. Yrityksellä on myös voimaloiden kunnossapitotyötä. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa romulavojen hitsausta.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä/alalle soveltuvaa koulutusta. Sinulla tulisi olla myös voimassaolevat työturvallisuus -ja tulityökortit. Tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Eniten arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, sekä työhön tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Työtä ei tehdä aina sisätiloissa, joten olethan valmis hyppäämään myös tarvittaessa ulkona hoidettaviin tehtäviin!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Kiinnostuitko monipuolisista työtehtävistä mielenkiintoisessa työympäristössä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 08.06.202108.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia työntekijöitä jalkakäytävien laatoitustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Tehtävään perehdytetään. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 08.06.202108.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 08.06.202108.07.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme useita kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 08.06.202127.06.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 08.06.202127.06.2021

Haemme ammattitaitoista laatoittajaa Turkuun. Työ on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turussa ja Turun lähialueilla.

Työt koostuvat monipuolisista laatoitustöistä. Hakijoilta edellytetään vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista töistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Lisäksi odotamme hakijoilta työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan vedeneristyssertifikaatti. Arvostamme kokemusta lattiakaadoista ja tasoitetöistä sekä oma-aloitteista ja tehokasta asennetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.06.202127.06.2021

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on arviolta loppuvuoteen 2021 saakka. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun,
puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen KOKENEMEEPAA MUOVITYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Konekanta tuotannossa on varsin monipuolinen ja soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 8-16.00 välillä.

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi muovimekaanikon ammattitutkinnon käynyt tai kone- ja metallialan perustutkinnon suorittanut henkilö, mutta koulutus ei ole vaatimuksena tehtävässä menestymiseen. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ruuvimeisseli ei ole sinulle vieras työkalu. Teemme töitä mukavassa työyhteisössä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MUOVITEOLLISUUTEEN Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 8-16.00 välillä.

Tärkeää on, että olet motivoitunut, innokas oppimaan uutta ja olet valmis tuotannollisiin töihin pidemmäksi aikaa! Sinun ei tarvitse olla aiemmin alalla ollut tekijä, vaan saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ehdotonta plussaa, jos sinulla pysyy ruuvimeisseli kädessä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työssä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 21.06.202105.07.2021

Haemme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajia / -sorvaajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Yritys on erikoistunut vaativien tuotteiden koneistukseen, jonka käytössä oleva monipuolinen konekanta mahdollistaa haastavienkin tuotteiden valmistuksen. Konekantaan kuuluu mm. monitoimisorveja sekä vaaka- ja pystykaraisia CNC-työstökeskuksia ja käytössä ovat Mazatrolin, Fanucin ja Siemensin ohjausjärjestelmät.

Työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan ja työhön annetaan kattava perehdytys. Etsimämme henkilöt ovat jo alan ammattilaisia tai uransa aloittelevia tekijöitä, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin tuntemusta metallialalta, esimerkiksi alalle soveltuvaa koulutusta. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 05:30-13:30 ja 13:30-23:30 välillä, iltavuorossa perjantait ovat vapaat.

Tarjoamme:
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvän työyhteisön tuen
-jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 02.06.202125.06.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Etsimämme henkilö pääsee vastaamaan yrityksen varastoinnista ja logistiikasta. Työtehtäviisi kuuluu saapuvan tavaran vastaanottaminen, kirjaaminen ja varastoiminen. Myös lähtevän tavaran ajallaan lähettäminen ja lähetteiden tekeminen, sekä yleinen varaston ylläpito ja kuljetustilauksista huolehtiminen ovat työsi keskiössä. Työnkuvasi monipuolistuu vielä sillä, että pääset osallistumaan tuotteidemme viimeistelyyn, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta, vaan meille tärkeää on oppimiskyky, aito kiinnostus työtehtäviä kohtaan, sekä reipas asenne. Työssä menestyminen vaatii järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme:
• Mukavan työilmapiirin, sekä tiimin tuen
• Monipuolisia työtehtäviä varastoinnin saralla, sekä myös viimeistely -ja pakkauspuolella.
• Pitkäaikaisen työsuhteen

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella ensimmäiset 4kk, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh.050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää täyttää hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Aiempi kokemus kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) on eduksi. Arvostamme kuitenkin erityisesti aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, joilla voit paikata kokemuksen puutetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsitkö töitä alkavalle kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 25.05.202125.06.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 15.06.202129.06.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme aloittelevaa metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on keskittynyt valmistamaan monipuolisella konekannallaan erilaisia teräsrakenteita, teollisuuden putkistoja, säiliöitä ja siiloja. Yritys sijaitsee Turun lähikunnassa.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tuntemusta metallialasta, esimerkiksi metallialan koulutus. Tässä on oiva mahdollisuus vaikka juuri alalle valmistuneelle henkilölle, sillä työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Pääset aloittamaan työt vesileikkurin käytöstä, mutta oman osaamisesi mukaan työtehtävät voivat olla myös hitsaus ja asennustöitä. Tärkeintä työssä menestymiseen on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Sinulla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus -ja tulityökortit, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää kesäsesongin ajaksi Pöytyälle, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut alihankintakonepaja. Työ on arkisin konepajalla tehtävää päivätyötä ja työ sisältää pääasiassa sarjatuotantoon liittyviä vaihetöitä, kuten yksinkertaista kokoonpanohitsausta, sahaamista ja poraamista.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai alalle soveltuvaa koulutusta. Haussa otetaan huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä metallialan ammattilaisiksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi töihin kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, p. 050 411 0348.

Hakuaika 16.06.202130.06.2021

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme KUNNOSSAPITOASENTAJAA huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turkuun. Asiakkaamme etsii asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viisi päivää viikossa, joista kolme päivää työskennellään samassa tehtaassa ja loput päivät vaihtelevissa kohteissa.

Tehtävässä vastaat erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta vaihtelevien työkohteiden takia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 04.03.202130.06.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 01.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua