Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.05.201931.05.2019

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme kesäajalle 2019 tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa ilta-aikaan tehtäviin siivouksiin, pääasiassa Kangasalan Vatialan alueelle. Tehtävä on osa-aikainen, ja siinä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä. Työtä on tiedossa ensi alkuun elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen voi tarjoutua myös osa-aikaisia jatkotyöskentelyn mahdollisuuksia.

Tehtävä koostuu itsenäisesti ja omatoimisesti tehtävistä kahvila- ja toimistotilojen (sis. saniteettitilat) perussiivouksista. Työvaiheet koostuvat pölyjen pyyhkimisestä, mattojen imuroinnista, lakaisuista, yhdistelmäkoneen käytöstä, wc-paperitelineiden täyttämisestä ja roskien ulos viennistä. Yhdistelmäkoneen käyttöön opastetaan hyvin työsuhteen alussa. Työkohde sijaitsee Tampereen julkisten bussiyhteyksien varrella.

Työtunteja tehtävässä kertyy viikkoa kohti vähintään 16 tuntia, jonka lisäksi hakijan omien mahdollisuuksien mukaan lisätunnit ja -siivouskohteet Kangasalla ja Tampereen ydinkeskustassa ovat keskusteltavissa. Työtä tehdään keskimäärin 2,75 - 3,5 tuntia kussakin työvuorossa arki-iltaisin. Maanantaista torstaihin työt on mahdollista aloittaa klo 15:00 alkaen ja perjantaisin klo 16:00 alkaen. Työaikoihin on jonkin verran mahdollisuuksia vaikuttaa itsekin.

Etsimme tehtävään reipasotteista ja motivoitunutta työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Plussaksi katsotaan mahdollinen vahaustaito ja tuntemus yhdistelmäkoneen käytöstä. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.05.201906.06.2019

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

IT-tukihenkilönä vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Intohimoa uusia konsepteja, teknologiaa sekä prosesseja kohtaan

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä ja kuluttajaelektroniikan tuntemuksen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 28.6.2019 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille 6.6.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 23.05.201906.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2019.

Työtehtävät ovat pääasiassa aurinkopaneelien mekaanista asennustyötä vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudun alueella.

Työtä tehdään tiimeittäin ja saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten kyky oppia ja toimia ohjeiden mukaisesti on avain menestykseen. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää ahkeraa ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksesi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.05.201902.06.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti loppuvuoteen 2019 saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun,
puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 23.05.201906.06.2019

Clyde Bergemann Scandinavia Oy (CBSK) perustettiin vuonna 2001 vastamaan Clyde Bergemann Power Groupin toiminnasta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksen toimisto sijaitsee Tuupakan alueella Vantaalla. Clyde Bergemann Scandinavia Oy on osa Clyde Bergemann Power Groupia, joka toimittaa maailmanlaajuisesti järjestelmiä ja ratkaisuja energiantuotantomarkkinoille. CBSK:lla on vahva asiantuntemus niin voimalaitos- ja soodakattiloiden kuin bio- ja jätteenpolttolaitostenkin kattiloiden puhdistuksesta.

Clyde Bergemann Scandinavia Oy etsii nyt kauttamme kokenutta huoltoasentajaa kasvamaan huoltoinsinööriksi. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valitulle henkilölle CBSK tarjoaa vakituisen työsuhteen. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan erilaisten kohteiden tarpeiden mukaisesti ja on valmis matkustamaan työn puolesta Pohjoismaiden kohteisiin.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
• kokemusta konekorjauksista ja ammattitaitoa "pyörivien koneiden" kunnossapidosta
• teknistä koulutusta, vähintään ammattikoulu (esim. asentaja/koneistaja/teknikko)
• äidinkieli suomi tai ruotsi ja kohtuullinen toisen kotimaisen kielen hallinta, muu kielitaito esim. englanti katsotaan eduksi
• mahdollisuutta matkustaa työn parissa eikä muutaman viikon yhtäjaksoinen työskentely asiakaskohteessa tuota hankaluutta
• b-ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• vastuuntuntoista työotetta
• aikaisempaa matkustuskokemusta (kotimaa/ulkomaat)
• oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta
• yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• tietotekniikan perustaitoja
• varusmiespalveluksessa saatua johtajakoulutusta
• kokemusta hitsaustyöstä

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa kansainvälisessä sekä monikulttuurisessa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle ja pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa työyhteisöä mielenkiintoisten sekä haastavien työtehtävien parista. CBSK tarjoaa myös mahdollisuuden itsensä kehittämiseen lisäkoulutuksen puitteissa ja mm. mahdollisuuden suorittaa työantajan kustannuksella C1E-ajokorttiluokan. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Toivomme tehtävään rekrytointiin liittyvät hakemukset ja kyselyt Click Henkilöstöpalveluille edellä mainitulla tavalla.

Hakuaika 22.05.201909.06.2019

Asiakasyrityksemme on LVIS-ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka palvelee yrityksiä, kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä muita tahoja Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Pääpalveluihin kuuluu LVI- ja putkityöt, sähkötyöt sekä kylmätekniikka- ja jäähdytysratkaisut.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja palvelet sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Työt suoritetaan pääsääntöisesti asiakaskohteissa Varsinais-Suomen alueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä. Liikkuvan työn vuoksi B-ajokortti on ehdoton edellytys. S2-pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Lisäksi sinulla vahva työyhteisön tuki, sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista. Käytössäsi on yrityksen pakettiauto sekä työhön vaadittavat työkalut.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 22.05.201905.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella kesän loppuun, mutta se sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 22.05.201909.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 21.05.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista LVI-asentajaa Turun Kakolanmäen työmaalle.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa saneerauskohteen asennustöistä sekä lv-kalusteasennuksista. Odotamme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan työturvallisuus- sekä tulityökortti.

Tehtävät alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p.050 411 0346. Puhelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 21.05.201909.06.2019

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy on tarjonnut kokonaisvaltaista isännöintipalvelua jo yli 50 vuoden ajan. Yrityksemme juuret ulottuvat aina vuoteen 1965 saakka, jolloin perustettiin isännöintitoimi silloisen Turun Tilikeskus Oy:n yhteyteen. Toiminnan kasvaessa perustettiin sittemmin V-S Isännöintitalo Oy 1990- luvun loppupuolella. Toimistomme on ISA auktorisoitu ja DNV laatustandardien mukaisesti auditoitu.

Toimistoissamme työskentelee noin 45 kiinteistöalan ammattilaista, joiden hoidossa on lähes 400 erimuotoista taloyhtiökohdetta Turun talousalueella. Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut. Jatkuvan koulutuksen sekä pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja olemmekin Varsinais-Suomen alueen johtava paikallinen toimija.

Etsimme nyt kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä hoidat itsenäisesti kuukausikirjanpidot sisältäen reskontrat ja tilinpäätökset. Tämän lisäksi vastaat myös käyttökorvauslaskelmista sekä lainaosuuslaskelmista. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi palvelet yhtiöiden asukkaita erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme toimialatuntemusta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä pärjää motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja työnantajasi tukee ammatillista kasvuasi mahdollistamalla esimerkiksi ammattitaitoasi syventävät koulutukset.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 21.05.201904.06.2019

Etsimme nyt myyntipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen modernille ja kehittyvälle talotekniikka-alan asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle. Yritys tarjoaa rakennuttajille / rakentajille vuosien suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena syntynyttä patentoitua ovien digitaalista lukitusjärjestelmää. Tuote on uusi ja se mahdollistaa taloudellista säästöä ja parantunutta käyttömukavuutta sekä uusia käyttösovelluksia. Enää ei tarvitse huolehtia avainten kadottamisesta, sillä perinteinen fyysinen avain on tässä tapauksessa jäänyt historiaan. Tässä on mahdollisuus olla mukana tuomassa konkreettista uutta jokapäiväiseen käyttöön laajaan markkinaan. Tuote on palkittu Innovatiivinen tuote 2013 -kunniakirjalla.

Myyntityössä asiakkuuksia kontaktoidaan puhelimitse sopien tapaamisia, joissa yhteyksissä tilaajalle muodostuu käsitys lukitusjärjestelmän käyttömahdollisuuksista ja sen moninaisista hyödyistä. Työtä tehdään itsenäisesti kotitoimistosta käsin aktiivisesti tapaamisia sopien, tapaamisilla käyden ja kontaktoiden ahkerasti asiakkaita tapaamisten jälkeenkin. Myynnilliset tavoitteet ovat realistiset ja aktiivisella työotteella hyvin toteutettavissa.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• kokemus menestyksekkäästä myyntityöstä rakennusliikkeille ja / tai yleisesti BtoB -myynnistä
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne myyntityöhön
• kyky tuoda innostavasti ja aidosti tuotteen todelliset hyödyt esille
• itsenäinen, aktiivinen, vastuullinen ja järjestelmällinen työote
• oma auto

Tehtävässä on hyvä kiinteä pohjapalkka, jonka lisäksi myynnistä maksetaan provisio. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa yrityksen menestystä ja tuomassa markkinaan jotakin uutta ja merkityksellistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 myyntipäällikkö Esa Riikonen puh. 050 411 0372.

Hakuaika 21.05.201902.06.2019

SN-Kiinnike Oy on 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille monipuoliset kiinnitystarvikkeet sekä sähkötyökalut lähinnä Varsinais-Suomen alueella. Edustamme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla tehdään kestäviä ja turvallisia rakennusratkaisuja minkä tahansa kokoisissa hankkeissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5 miljoonaa. Lisätietoa yrityksestä http://www.sn-kiinnike.fi/

Etsimme nyt JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuten laskutusta, laskujen seurantaa sekä kirjanpitoaineiston valmistelua. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus vastata yrityksen kirjanpidosta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi avustat yrityksen ostajaa, joten aikaisempi kokemus maahantuontiasiakirjoista katsotaan eduksi. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi vastaat yleisistä toimistotöistä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Erityisesti arvostamme juoksevan kirjanpidon hallitsemista. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.
Saat kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviin sekä yrityksen toimintatapoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja laajentaa omaa toimenkuvaasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.  Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 21.05.201903.06.2019

Etsimme nyt myyntipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen modernille ja kehittyvälle talotekniikka-alan asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle. Yritys tarjoaa rakennuttajille / rakentajille vuosien suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena syntynyttä patentoitua ovien digitaalista lukitusjärjestelmää. Tuote on uusi ja se mahdollistaa taloudellista säästöä ja parantunutta käyttömukavuutta sekä uusia käyttösovelluksia. Enää ei tarvitse huolehtia avainten kadottamisesta, sillä perinteinen fyysinen avain on tässä tapauksessa jäänyt historiaan. Tässä on mahdollisuus olla mukana tuomassa konkreettista uutta jokapäiväiseen käyttöön laajaan markkinaan.

Myyntityössä asiakkuuksia kontaktoidaan puhelimitse sopien tapaamisia, joissa yhteyksissä tilaajalle muodostuu käsitys lukitusjärjestelmän käyttömahdollisuuksista ja sen moninaisista hyödyistä. Työtä tehdään itsenäisesti kotitoimistosta käsin aktiivisesti tapaamisia sopien, tapaamisilla käyden käyden ja kontaktoiden ahkerasti asiakkaita tapaamisten jälkeenkin. Myynnilliset tavoitteet ovat realistiset ja aktiivisella työotteella hyvin toteutettavissa.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• kokemus menestyksekkäästä myyntityöstä rakennusliikkeille ja / tai yleisesti BtoB -myynnistä
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne myyntityöhön
• kyky tuoda innostavasti ja aidosti tuotteen todelliset hyödyt esille
• itsenäinen, aktiivinen, vastuullinen ja järjestelmällinen työote
• oma auto

Tehtävässä on hyvä kiinteä pohjapalkka, jonka lisäksi myynnistä maksetaan provisio. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa yrityksen menestystä ja tuomassa markkinaan jotakin uutta ja merkityksellistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta pikimmin. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 21.05.201904.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.201902.06.2019

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija–perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin–tapahtumiin–työmaille–teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta ympäristöhuoltotiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme ympäristöhuoltotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön pesu-/puhdistustyöt. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua keittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 20.05.201903.06.2019

Muuralan Autohuolto on toiminut Espoossa vuodesta 1989 alkaen.
Maahantuojan valtuuttamana Toyota-huoltona olemme toimineet vuodesta 2005.

Loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle ja nyt pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa.

Muuralan Autohuolto etsii nyt kauttamme reippaita automekaanikkoja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli rekrytoidut suoraan Muuralan Autohuollon työntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8:00-16:00 Espoossa tai Kirkkonummella. Hakemamme henkilö osaa itsenäisesti suorittaa määräaikaishuoltoja sekä peruskorjauksia (alusta/jarrut) sekä omaa riittävät tietoteknilliset taidot vianetsintään. Työhön tarjotaan kunnollinen perehdytys ja asiantuntevat työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi. Lisäksi tarjolla maahantuojan merkkikoulutukset.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta
• autoalan perustutkinto tai vastaava
• hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
• hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä tyydyttävää englanninkielen kirjallista osaamista
• ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus sertifiointia (tarvittaessa järjestetään koulutus)
• luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle työn vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Muuralan Autohuolto Oy:lle.

Hakuaika 20.05.201902.06.2019

Ravintola Hampton Bay sijaitsee uniikilla paikalla heti Bulevardin alussa, pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Ravintolan keittiössä tehdään aitoa ruokaa tunteella ja ammattitaidolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hamptonbay.fi.

Asiakasyrityksemme Ravintola Hampton Bay etsii nyt kokkeja keittiöönsä kesäkaudelle 2019.

Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoa kohtaan. Tartut toimeen omatoimisesti ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä upeassa ympäristössä meren äärelle pienen kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lisäksi pääset osaksi hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 18.05.201902.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa huonekalujen ruiskumaalausta. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, kahdeksan tuntia päivässä. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä tarvittaessa iltavuorossa.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työntekoon, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 18.05.201902.06.2019

Vetrospace Oy on valmistanut tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Yrityksen kehittämä joustava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa monipuolisen, sekä vaivattoman tuotemuokattavuuden. Tavanomaisia tunnusmerkkejä tuotteillemme on runsas lasin käyttö, sekä tilatehokas muotoilu. Katso lisää www.vetrospace.com.

Etsimme nyt kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu tuotteidemme kokoonpano alusta loppuun saakka. Kaikki työntekijämme osallistuvat tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa puu, alumiini ja lasi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistus menetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9873. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Hakuaika 17.05.201930.05.2019

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.arenacenter.fi.

Asiakasyrityksemme Arena Center hakee nyt toimeen tarttuvaa kiinteistöhuoltotyöntekijää Helsingissä sijaitseviin toimipisteisiinsä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huolto- ja kunnossapitotehtävät kolmessa eri toimipisteessä. Arvostamme alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kuitenkin tärkeintä on reipas ja oma-aloitteinen asenne työhön sekä kyky toimia itsenäisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on vakituinen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta toisinaan myös esimerkiksi tapahtumien yhteydessä iltaisin ja viikonloppuisin. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme mielekkään työn kiinteistöhuoltotehtävistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden työskennellä urheilullisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi saat monipuolisia liikunnallisia etuja ja pääset työskentelemään osana hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Arena Center Oy:n.

Hakuaika 17.05.201931.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla reipasta ALOITTELEVAA SÄHKÖASENTAJAA uudiskohteeseen Turkuun. Työt alkavat heti ja työsuhde on alkuun määräaikainen 1-2kk, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon.

Työskentely tapahtuu erilaisissa kohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä!

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut heti maanantaina 20.5.19. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.


Hakuaika 17.05.201931.05.2019

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avasimme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme tarjoilijaa iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Konalaan ja Laajasaloon avattuun uuteen ravintolaan.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työt. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä, mutta myös paineensietokykyä ja vastuuntuntoa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Panostamme laatuun ja viihtyvyyteen, joten monipuoliset työtehtävät tarjoavat varmasti mielekkyyttä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.201931.05.2019

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avasimme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö aloittaa suoraan Ravintola Pallogrillin omana työntekijänä.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen ja ruoan valmistus. Tehtävässä pääset tuomaan oman ammattitaitosi esille monipuolisen ruokalistan ansioista. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ideaalihakijamme on vastuuntuntoinen kokki, joka on suorittanut alan koulutuksen sekä kerryttänyt jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hänellä on motivoitunut työote, hyvä paineensietokyky ja halu sitoutua pitkäaikaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Panostamme laatuun ja viihtyvyyteen, joten monipuoliset työtehtävät tarjoavat varmasti mielekkyyttä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.201931.05.2019

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
• konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
• konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
• traktori-/b-ajokorttia
• taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
• hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
• stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
• omat työvarusteet
• soveltuvaa ammattikoulutusta
• korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja MCY Kotka Oy:lle.

Hakuaika 17.05.201903.06.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin toimisto- ja liiketiloja, tuotanto- ja logistiikkatiloja, kuin varastotilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme asiakkuuspäällikköä Tampereelle tukemaan yrityksen kasvua.

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimisto- ja liiketilojen sekä tuotanto- ja logistiikkatilojen välitys yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen. Tässä tehtävässä saat itsenäisen ja joustavan työn sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä toimitilavälityksen ja toimitila-alan asiantuntijaksi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopeasti tai vaihtoehtoisesti elokuun 2019 alusta alkaen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja kykenet verkostoitumaan helposti. Pystyt hankkimaan uusia asiakkuuksia sekä viemään useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Sinulla säilyy positiivinen asenne kiireenkin keskellä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn sekä kannustavan palkkauksen, joka muodostuu aluksi kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon! Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja sen myötä voit halutessasi saada myös lisää vastuuta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Asiakkuuspäällikkö, LogisTila Oy". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 270

Hakuaika 16.05.201930.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempaa kivityöntekijää erilaisiin maanrakennustyötehtäviin. Asiakasyritys rakentaa teitä ja tiealueita ympäri Uudenmaan aluetta, tällä hetkellä isompi työmaa Järvenpäässä.

Työtehtäviisi kuuluvat maanrakennustyöt monipuolisesti mm. kivityöt, lapiotyöt ja pienet kaivuutyöt.

Toivomme hakijalta riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä huumorintajua. Työmaat eivät välttämättä sijaitse hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten toivottavasti sinulla on B-ajokortti sekä oma auto käytössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 16.05.201930.05.2019

Haemme kuljetusalan asiakasyrityksellemme CE–kortillista kasettiauton kuljettajaa betoniasemalta suoritettavaan ajoon pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä ja töitä on tarjolla arviolta elokuun alkuun asti. Kesän jälkeen työtilanteesta riippuen jatko voi olla mahdollinen.

Edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä kykyä toimia itsenäisessä työssä. Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen maansiirtoajosta. Työt alkavat viikon perehdytysjaksolla.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme puuseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille.

Yrityksessä valmistetaan mittatilaustyönä kalusteita sekä erinäisiä sisustuksia. Pääset osaksi ammattitaitoista tuotantotiimiä ja olet mukana tuotteiden valmistusprosessissa suorittaen monipuolisia tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta puusepänteollisuuden työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne työntekoon. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämätön tehtävän suorittamisen kannalta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 0504110346. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 16.05.201930.05.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Suuren kysynnän johdosta olemme laajentaneet toimintaamme vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Etsimme nyt toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen mm. osto- ja myyntireskontran hoitamista, tilausten vastaanottoa, puhelinvaihteen hoitoa sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta syksyyn 2019.Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 16.05.201931.05.2019

Asiakkaamme on tamperelainen yli 30 vuotta konepaja-alalla toiminut tilauskonepaja. He etsivät nyt pikaisella aikataululla kauttamme hitsaajaa loppuvuoden kestävään projektiin Tampereen Hervantaan. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on käytännössä kantavien rakenteiden, RHS-palkkien rakenneteräshitsausta MIG-hitsauksella.

Edellytämme hakijalta alan peruskoulutusta ja / tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta hitsaajan työstä. Hitsausluokat eivät ole välttämättömiä, mutta katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa työnjälkeä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Carita Tuli, puh 050 411 6507.

Hakuaika 16.05.201906.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa puoliperävaunun kuljettajaa elintarvike-/kappaletavara-ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeenkin työtilanteesta riippuen.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työvuorot alkavat aikaisin aamusta (ei vuorotyötä) ja työtunteja on minimissään 80 h/ 2vkoa.
Työt alkavat heinäkuun alusta ja töitä on alustavasti elokuun puoleen väliin asti.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turussa ja sen lähialueilla.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta syksyyn 2019, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-asennukset sekä huoltotyöt Turun alueella.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolista LVI-asentajan töistä. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.05.201929.05.2019SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 15.05.201926.05.2019

Haemme nyt asiakkaamme kasvun tueksi IV-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun
alueelle!

Asiakasyrityksemme tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkaille mm. ilmanvaihtokoneiden huollot, korjaukset ja kuntokartoitukset, joten työnkuvasi tulee koostumaan monipuolisesti näiden osa-alueiden parista.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikan perustutkinto tai LVI-alan perustutkinto) ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Katsomme myös sähköalan tuntemuksen eduksesi. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään hyvin. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat ja jo enemmän kokemusta kartuttaneet tekijät, joten hae paikkaa rohkeasti!

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä IV-asennusten monipuoliseksi osaajaksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi/koulutuksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulti Maiju Pokkinen. p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16

Hakuaika 15.05.201929.05.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Etsimme nyt huoltoasentaja hissi- ja mastolavahuoltoon Tuusulaan.

Huoltoasentajana vastaat kalustomme monipuolisista kunnossapitotehtävistä sekä Tuusulan keskuskorjaamolla että asiakkaidemme luona työmailla. Lisäksi työ sisältää kaluston keräilyä, purkua, lastausta ja tarkastusta. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Tehtävä edellyttää sähkö- tai automaatioalan koulutusta TAI työkokemusta, matkustusvalmiutta työmaille, suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Katsomme eduksi voimassa olevat ammattikortit ja -pätevyydet (työturvallisuuskortti, tulityökortti, S3, henkilönostintarkastajan pätevyys).

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävästä Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.05.201929.05.2019

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa edelleen, haemme nyt motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkisin, 37,5 h / viikko.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta.

Edellytämme sinulta:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveiden mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.05.201929.05.2019

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Hyvää moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.05.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt ammattitaitoista metallityöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Edellytämme kokemusta hitsaustyöstä. Hallitset myös polttoleikkauksen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Kokemus raskaasta kalustosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 15.05.201929.05.2019

Haemme nyt kattomaalareita pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ulkomaalaustöistä. Lisäksi tehtävä edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja, sillä työtä tehdään pareittain tai ryhmissä. Työ sopii erinomaisesti rakennus-/maalausalan kesätöistä kiinnostuneille. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle raikkaan ulkoilmatyön hyvässä porukassa, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.05.201931.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät ainakin marraskuuhun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.05.201929.05.2019

Asiakkaamme etsii kauttamme nopealla aikataululla ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa kesän ajaks osa-aikaiseen työsuhteeseen Kalevan kaupunginosaan Tampereelle. Työtä tehdään kolmesta viiteen päivään viikossa, tuntimäärät vaihtelevat 15 h/viikko 33,5 / viikkoa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja se on aikavälillä 3.6. - 31.8.2019.

Työtehtävät koostuvat arkisin päiväsaikaan tehtävistä kerrostalojen porras- ja saunatilojen siivouksista Kalevan kaupunginosan alueella.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja reippaasti. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme tekijältä myös hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten omaa autoa työssä ei tarvita. Tehtävä sopii hyvin myös esim. opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä,Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 15.05.201930.05.2019

Nokialainen Kotipalvelu Anni ja Onni on kasvava kotipalveluja tarjoava yritys, jossa uskotaan vahvasti parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen asiakkailleen. Kotipalvelu Anni ja Onni Oy on vastuuvakuutettu ja vastuullinen sekä luotettava toimija. Yrityksen kautta saa ravintolakokin ammattitutkinnon suorittaneen henkilön suunnittelemaan Teille ruokalistan vaikka koko viikoksi ja käymään kaupassa sekä laittamaan ruokaa tuomistaan raaka-aineista. Heidän kauttaan on mahdollisuus saada ammattitaitoinen siivooja asunnon perusteelliseen siivoukseen ja hoidattaa samalla esim. matoille, patjoille ja sohville pesun painehuuhtelulaitteella. Lisätietoa yrityksestä löytää heidän nettisivuiltaan www.annijaonni.com.

Etsimme nyt Kotipalvelu Anni ja Onni Oy :lle vuokratyöntekijäksi kotipalveluiden moniosaajaa. Kotipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu laajalti erilaiset tehtävät niin kodin siisteyden ylläpidossa kuin perusarjen tarpeiden täyttämisessä, esimerkiksi yhdessä ulkoileminen, kaupassa käynti tai muilla asioilla käyminen avustettavan kanssa. Työsuhde aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman historian kautta vankka osaaminen kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahva kiinnostus ihmisten auttamiseen. Koulutukseltaan lähihoitajan -tutkinto katsotaan eduksi, kuin myös mahdollinen aiempi toiminta kotipalvelu- ja/tai siivousalan tehtävissä. Hygieniapassin omistaminen on työssä välttämätön, mutta sen suorittaminen ennen töiden aloittamista on mahdollista. Tehtävässä pärjää päämäärätietoisella, uskaliaalla asenteella ja halulla olla tärkeä, jopa välttämätön osa ihmisten arkea.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00–17.00. Viikossa töitä on mahdollista tehdä täydet 37.5 tuntia. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihinsa täyttämällä toiveita omaan työkalenteriinsa. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata. Oman auton omistaminen on välttämätöntä asiakaskäyntien vuoksi ja sen käytöstä maksetaan asiaankuuluva kilometrikorvaus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta kotisivuillamme www.click-hp.fi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kotipalvelutyöntekijä". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Asiakasyrityksemme Pesuheikki Oy etsii kokoaikaista pesulatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Pesuheikki Oy on pesula, joka on toiminut vuodesta 1976 lähtien Helsingin Vallilassa osoitteessa Hämeentie 77. Pesuheikki palvelee asiakkaitaan laadukkaasti, kymmenien vuosien kokemuksella pesula-alalta. Pesuheikki Oy takaa asiakkailleen aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Palveletko asiakkaita aina suurella sydämellä ja ymmärrät asiakkaan merkityksen yritykselle? Olet nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa. Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja uskallat käyttää myös englantia tarvittaessa. Loistavaa, voit olla etsimämme henkilö!

Pesulatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu monipuoliset pesulan työtehtävät. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin. Satunnaisesti työhösi voi kuulua esim. hallinnollisia tehtäviä tai pyykin kuljetusta asiakkaalle. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 7.30-18 välillä ja työvuoroja on pääasiassa arkisin, mutta toivomme mahdollisuutta satunnaisiin lauantaivuoroihin.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä energistä työotetta. Työtehtävien kannalta B-ajokortti on välttämätön. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään, joten aikaisempi pesulatyökokemus ei ole välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa tehtävästä rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja Pesuheikkiin.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Sähkö & LVI-palvelu Kipinä on sähkö- ja LVI-asentamiseen ja huoltoon erikoistunut palveluyritys, lisäksi toimimme eri kokoisissa aurinkosähköprojekteissa.
Palvelemme koko Uudenmaan alueella, mutta kotikenttänä toimii Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palveluihimme sisältyvät kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat LVI- ja sähköasennukset sekä huollot–tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Etsimme sähköasentajaa huoltotöihin Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.

Haemme vastuullista asentajaa, joka on jo hankkinut sähköasentajan perustutkinnon lisäksi hiukan kokemusta alalta. Asentajalla on myös oltava b-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti huoltokohteiden vaihtelevissa olosuhteissa ja pääset sopimaan itse oman aikataulusi suoraan asiakkaiden kanssa. Työkielenä toimii suomi.

Lisäksi arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä laadukasta työn jälkeä. Katsomme eduksi sähkökuvien lukutaidon sekä monipuolisen osaamisen sähkötöistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 28.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Sähkö & LVI-palvelu Kipinä on sähkö- ja LVI-asentamiseen ja huoltoon erikoistunut palveluyritys. Palvelemme koko Uudenmaan alueella, mutta kotikenttänä toimii Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palveluihimme sisältyvät kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat LVI- ja sähköasennukset sekä huollot–tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Etsimme LVI-asentajaa huoltotöihin Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.

Haemme vastuullista asentajaa, joka on jo hankkinut LVI-asentajan perustutkinnon lisäksi hiukan kokemusta alalta. Asentajalla on myös oltava b-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti huoltokohteiden vaihtelevissa olosuhteissa ja pääset sopimaan itse oman aikataulusi suoraan asiakkaiden kanssa. Työkielenä toimii suomi.

Lisäksi arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä laadukasta työn jälkeä. Katsomme eduksi osaamisen kupari juottamisesta sekä kuluttaja-asiakkaille tehdyistä LVI-huoltotöistä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 28.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Sähkö & LVI-palvelu Kipinä Oy:lle.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Haemme C-kortillisia kuorma-auton kuljettajia asiakasyrityksellemme kappaletavarakuljetuksiin. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pidemmän aikavälin jälkeen vakinaistua asiakasyritykseemme.

Asiakasyrityksemme on kotimainen pitkään kuljetusalalla toiminut yritys. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Hakijoilta edellyttämme:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• C-ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• reipasta työasennetta ja normaalia peruskuntoa

Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen kuljetustehtävistä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Työtunteja kertyy kahden viikon aikana vähintään 80 tuntia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun alueella. Työ on pääasiassa nurmikon leikkaamista ja roskien keräämistä. Työt kestävät vähintään kesän loppuun mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme arvostamme reipasta asennetta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Elina Kurkela, 050 411 0470.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Outshine Oy on kotimainen startup-yritys, joka tarjoaa tuloksekasta sekä näyttävää ulkomainontaa palveluperiaatteella. Ulkomainonta on yksi nopeimmin kasvavista mediamuodoista ja digitaalisten mainospintojen ansiosta mainostajilla on käytettävissään entistä kiinnostavampia ratkaisuita. Outshine erottuu kilpailukentästä markkinoiden laadukkaimmalla näyttöteknologialla sekä Suomen parhailla mainospaikoilla: eksklusiiviseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi 60 % Helsingin keskustan jättikokoisista digipinnoista, pk-seudun vilkkaimmat liikuntakeskukset sekä Messukeskuksen vaikuttava digiverkosto.

Haemme nyt tasaisesta kasvusta johtuen vielä yhtä Account Manageria Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle toimistollemme. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Outshine Oy:n palvelukseen.

Account Managerina työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavalla alalla, jossa sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaava esimies sekä huippuluokan graafikkomme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Outshine Oy:lle.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1 luetaan hakijan eduksi.
Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden salliessa toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1 luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään tehdään hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan toukokuussa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 13.05.201927.05.2019

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.05.201927.05.2019

Haemme asiakasyrityksellemme teräslevyn leikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin ma-pe 37,5 h/vko.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa 3-20mm teräs- ja RST-levyjen leikkaus giljotiineilla. Työntekijältä odotamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä sekä reipasta asennetta. Eduksi luemme särmäys ja poltto-/plasmaleikkaustaidon sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Mahdolliset puhelintiedustelut arkisin klo 09-15 välillä.

Hakuaika 13.05.201924.05.2019

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Leipomotyöntekijää Valkeakoskelle pitkäaikaiseen työhön. Työssä on tarkoitus aloittaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työkoostuu massojen ja taikinoiden teosta, leivonnaisten täyttämisestä, paistamisesta, leikkaamisesta sekä pakkaamisesta. Työssä tehdään suuria määriä leivonnaisia kerralla ja työ on fyysisesti raskasta. Eri työvaihepisteillä työskennellään viikko kerrallaan. Työssä ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta leipomotöistä.

Työtä tehdään 40 tuntia viikossa, 8 tuntia päivässä arkipäivisin 6-16.30 välillä. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme on suomalainen talotekniikka-alan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän vakaan kasvun myötä he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia LVI-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita (mm. toimitilat, linjasaneeraukset).

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Työmaakielenä toimii suomi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 37.5h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista timpuria remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Edellytämme hakijoilta:
• vähintään 1-5 vuoden kokemusta monipuolisista timpurin töistä
• sujuvaa suomenkielen taitoa
• kuvanlukutaitoa
• voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne
• omat työkalut katsotaan eduksi
• ajokorttia

Tarjoamme:
• säännöllisen työajan, 40h/vko
• asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 8-16.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kesäkaudelle 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.

Etsimme nyt Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Lisäksi sähkösuunnittelija osallistuu työmaaselvityksiin ja suunnittelukokouksiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä IT-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
• vähintään vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
• kokemuksen tietomallintamisesta
• aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
• erinomaiset etenemismahdollisuudet
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen
• kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 26.05.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme TULEVAA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
• sähköistysalan perustutkintoa
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 13.05.201926.05.2019

Tunstall Oy on maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu edistyksellisiä ja teknisiä ratkaisuja sekä palveluita, jotka vastaavat terveyden- ja sosiaalihuollon tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Tunstall Oy etsii nyt kauttamme kokenutta varastotyöntekijää Vantaalle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Varastotyöntekijän päätehtävänä on huolehtia päivittäisistä toimituksista sekä palvella ulkoista ja sisäistä asiakasta laadukkaalla otteella. Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Arvostamme:
• kokemusta varastotyöstä ja ostotoiminnasta
• toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta (Microsoft Navision tuntemus katsotaan eduksi)
• logistiikan eri osa-alueiden tuntemusta ja kokonaisuuksien hahmottamista
• erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

Lisäksi toivomme hakijoilta:
• hyviä ATK-taitoja; Microsoft Office
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi
• määrätietoista, huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
• reipasta asennetta, halua oppia uutta ja joustavuutta
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• B-ajokorttia

Tarjoamme:
• erittäin monipuolisen työnkuvan mielekkäässä ja tiiviissä työyhteisössä
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• säännölliset työajat

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.05.201924.05.2019

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40 vuotisen historian omaava suomalainen perheyritys. Meiltä saat maanrakennus- ja ympäristörakennuspalvelut kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Lisää yrityksestä sivulla www.tieluiska.fi.

Etsimme nyt ulkovälineiden asentajaa pääkaupunkiseudulla sijaiseviin työkohteisiin.

Työtehtävät koostuvat pääosin leikkipuistojen leikkivälineiden asennuksista. Tehtäviin kuuluvat myös muut rakennustyöt ja toimit lisäksi työssäsi kaivinkonekuskin apumiehenä. Voit olla jo paljon kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva rakennusalan opiskelija. Toivomme sinulta suunnitelmien lukutaitoa sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa. Työtä on tarjolla syksyyn 2019 asti, jonka jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273.

Hakuaika 10.05.201923.05.2019

Tekninen palveluneuvoja (Helsinki)

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Teknisenä palveluneuvojana vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Kuluttajaelektroniikan ymmärrystä
• Intohimoa uusia konsepteja, teknologiaa sekä prosesseja kohtaan

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 28.6.2019 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa tehtävästä rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.05.201923.05.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Cafe Gopalille osa-aikaista kahvilatyöntekijää kesäajalle. Cafe Gopal on kasvisruokaan erikoistunut ravintola Tampereen keskustassa. Lisätietoja osoitteesta http://www.gopal.fi/.

Käytännössä työ pitää sisällään asiakaspalvelua, tilausten vastaanottoa ja rahastusta, juomien ja kylmien ruokien valmistusta sekä yleistä siistimistä ravintolassa. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi. Kokemus kassan käytöstä sekä kasvisruuan valmistuksesta katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arviolta keskimäärin kahtena (2) päivänä viikossa. Vuorot sijoittuvat arkisin klo. 11.00-20.00 välille ja lauantaisin 9.00-20.45 välille. Työt aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä toukokuussa ja tarvetta on ainakin heinäkuun lopulle. Mahdollisuus saattaa olla myös vuorojen tekemiseen Tammelassa sijaitsevassa Kasvisravintola Gopalissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 10.05.201924.05.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Etsimme nyt sähkökeskus-/porttiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi voi olla oman valintasi mukaan joko Tuusula tai Espoo. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.05.201924.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 10.05.201924.05.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään ensin työparin kanssa yhdessä ja myöhemmin itsenäisesti. Kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 10.05.201926.05.2019

Pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Käyttökokemus Amadan särmäyskoneesta katsotaan eduksesi, mutta muukin särmäyskokemus riittää. Voit myös olla kokemattomampi tekijä, jolla on motivaatiota kehittyä tämän alan ammattilaiseksi.

Arvostamme työteliästä ja innostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja tietotekninen ymmärrys auttaa menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi tehtävään saa kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä kiinnostavien tehtävien parissa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 09.05.201923.05.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun toimistotyöntekijää asiakaspalvelutehtäviin. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta työntekijä on tarkoitus vakinaistaa neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoliike.

Työtehtävänäsi on pääasiassa vastaanottaa korjauspyyntöjä ja kirjata ne työnohjausjärjestelmään, sekä laatia erilaisia tiedotteita taloyhtiöille. Työnkuva sisältää asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostitse. Työaika on arkisin klo 7-15.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua työtehtäviin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9818. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0344.

Hakuaika 09.05.201923.05.2019

Haemme nyt kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesälomasijaisuuteen heinä-syyskuun ajalle. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa sijaisuuden jälkeen.

Työ pitää sisällää DB Schenkerin kappaletavaran jakelua Turun alueella ja työskentely tapahtuu klo 6-18 välillä arkisin 4 päivänä viikossa. Työtunteja 80h / 2 viikkoa. Odotamme hakijalta jonkun verran kokemusta kuljetusalalta, voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan! Katsomme eduksesi CE-ajokortin, koska työ saattaa ajoittain pitää sisällään myös puoliperävaunulla ajoa.

Työskentely alkaa kesäkuun lopussa/heinäkuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytä siis hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 09.05.201924.05.2019

Etsimme nyt varaosamyyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Ysitien Auto kuuluu koko maan kattavaan Fixus-ketjuun.

Myymälästä on saatavilla alkuperäiset tai alkuperäisiä vastaavat autojen varaosat ja tarvikkeet kaikille merkeille ja malleille. Valikoimista löytyy myös erilaiset työkalut, koneet ja laitteet, esimerkiksi laadukkaat ja edulliset AmPro ja ProMaster -työkalut harraste- ja ammattikäyttöön. Varastossa Orivedellä on lähes 30 000 tuotetta ja tilauksesta on toimitettavissa tuotteet jopa 500 000 valmisteen valikoimasta päivän toimitusajalla.
Tehtävässä palvellaan sekä kuluttaja- että tukkuasiakkaita heidän varaosatarpeissaan. Myyntiartikkeleihin kuuluvat varaosien lisäksi myös myymälän työkalut, koneet, laitteet ja tarvikkeet.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• tehtävään soveltuva koulutus ja / tai työkokemus, jonka johdosta on muodostunut hyvä varaosatuntemus sekä kyky ymmärtää ja palvella asiakkaan tarpeet sopivalla ratkaisulla.
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne asiakaspalveluun
• reipas ja aktiivinen työote sekä täsmällisyys
• perustason IT-taidot

Työt alkavat 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työaika on 7,5 tuntia päivässä jakaantuen kolmeen vuoroon aikavälillä klo 7:00–17:30. Lauantaityöpäiviä on noin kerran kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 09.05.201923.05.2019

GRENKE on markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT- leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin. Lähes 40 vuoden IT -leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajantasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista.

GRENKEllä on yli 140 toimipistettä kattaen 32 maata maailmanlaajuisesti. Olemme yksi Euroopan suurimmista yksityisistä rahoitusyhtiöistä. GRENKEläisiä on tällä hetkellä yli 1 500 ja määrämme kasvaa koko ajan.

Nopean kasvun keskellä GRENKE etsii nyt nuorekkaaseen tiimiinsä Back Office -työntekijää leasingsopimusten käsittelyyn. Tehtävä sopii tarkalle, järjestelmälliselle ja huolelliselle tekijälle, joka on kiinnostunut pitkäaikaisesta työsuhteesta dynaamisessa ja viihtyisässä työympäristössä. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti, minkä jälkeen yrityksessä saattaa tarjoutua mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa. Viikoittainen työaika on 37,5h.

Tulet toimimaan eri toimipisteiden myyntitiimien tukena. Tehtävät painottuvat myynnin taustatehtäviin kuten leasingsopimusten aktivointiin, tietojen syöttämiseen järjestelmiin, postitukseen, skannaukseen ja raportointiin. Tehtävässä toimit myös asiakasrajapinnassa sähköpostitse ja puhelimitse.

Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä henkilöä, jolle myös rutiiniluonteiset työtehtävät ovat mieluisia. Henkilöllä tulisi olla rehellinen innostus ja kiinnostus leasingin kokonaiskuvaan. GRENKEn tulevaisuuden kasvutavoitteet mahdollistavat siirtymisen toisiin tehtäviin osaamisesi karttuessa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteesi alussa. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin sinut opastetaan perusteellisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Tarkkuutta ja huolellista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
• Ryhmätyötaitoja
• Oppimishalua ja innostunutta asennetta
• MS Office-osaamista

Arvostamme lisäksi:
• Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tradenomi)
• Työkokemusta vastaavista tarkkuutta vaativista työtehtävistä tai esimerkiksi asiakaspalvelukokemusta
• Englannin, ruotsin ja saksan kielen taitoa
• Rahoitusalan opintoja

Mitä tarjoamme?
• Dynaamisen työskentelympäristön ja uudet viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa
• Energisen tiimin sekä hauskan ja rennon meiningin
• Pitkäaikaisen ja oppimisen mahdollistavan työtehtävän
• Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden toimialakohtaiseen bonukseen sekä hyvät henkilöstöedut

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2019. Jos kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta 23.5.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p.050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 09.05.201924.05.2019

Etsimme nyt H & J Särkinen Oy:lle kuorma-autonkuljettajaa jätehuoltoon pitkäaikaiseen työhön. H & J Särkinen Oy on tamperelainen kuljetus- ja nostotöihin erikoistunut perheyritys. Lisätietoja yrityksestä https://kuljetussarkinen.fi/.

Käytännössä työssä kerätään paperia ja lasia pakkaavalla jäteautolla Pirkanmaan alueelta. Työ edellyttää voimassa olevaa C-luokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ennen kaikkea arvostamme hakijassa lujaa ja periksiantamatonta työasennetta!

Töitä tehdään 80 tuntia / 2 viikkoa, yhdessä vuorossa. Kuljettajat voivat päättää joustavasti omat työaikansa klo. 6.00-22.00 välillä, kunhan sovitut kohteet tulevat käydyiksi. Autojen asemapaikka sijaitsee Tampereen Aitolahdessa.

Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 08.05.201906.06.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen yritys, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtäviin painehoitolaitteisiin sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmiin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa vuokratyösuhteeseen syksyn sesonkiajalle. Työt alkavat elokuun 2019 lopulla ja kestävät arviolta marraskuun 2019 loppuun. Töiden pitkäaikaisempi jatko myös tämän jälkeen voi olla mahdollinen.

Koneenasentajan työ asiakasyrityksessämme on puhtaan hengitysilman putkistoihin ja instrumentteihin liittyvää kokoonpano- ja asennustyötä, mihin perehdytetään kattavasti työsuhteen alussa ja töiden aikana.

Etsimme tehtävään kuvanlukutaitoista (putki / sähkö) henkilöä, jolla on aiempaa työkokemusta monipuolisista teollisuuden koneenasennus- ja kokoonpanotöistä. Koneenasentajan työtä tehdään kokeneempien asentajien parissa, mutta toivomme kuitenkin hakijalta valmiuksia työskennellä opastuksen perusteella alun jälkeen omatoimisesti. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielen ymmärrystä manuaalien ja asennusohjeiden lukemista varten.

Mahdollinen putkistoasennus-, instrumenttiasennus- tai koneenasennuskokemus korkeapaineputkien parista ei ole pakollista, mutta siitä on hakijalle etua. Myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä mahdollinen TIG-hitsausten ja kovajuotosten tekotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on kokoaikaista arkisin tehtävää päivätyötä. Työpiste sijaitsee Länsi-Tampereella julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Haastattelut tehtävään järjestetään jo keväällä, ja tehtävä pyritään täyttämään hyvissä ajoin heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 07.05.201924.05.2019

Haemme nyt avustavia kiinteistöhuoltotyöntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutua sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset avustavat kiinteistöhuoltotyöt. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn kiinteistöhuoltotehtävistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa viimeistään 24.05 mennessä täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 07.05.201926.05.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 06.05.201926.05.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla.
Työssä pääset osallistumaan erilaisiin maalarin ja tasoitetyöntekijän työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteissa.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat heti ja kestävät arviolta syksyyn 2019.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.05.201906.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta ei välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 03.05.201924.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät vähintään marraskuulle, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 03.05.201902.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat touko-kesäkuun 2019 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 03.05.201924.05.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun myynnin tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen kuljetus- ja huolintaliike.

Toimenkuvassa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Suomen ja Ruotsin myyjien kanssa. Tehtävän pääpaino on kenttämyyjien avustaminen päivittäisessä toiminnassa (esim. tarjousten laadinta, hinnastojen luominen ja myyntimateriaalin päivittäminen), mutta työ sisältää myös jonkin verran puhelimessa tehtävää myyntityötä.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme myös soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa. Norjan kielen taito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta kansainvälisen kuljetuslogistiikan parissa työskentelystä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Hakuaika 03.05.201903.06.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 02.05.201931.05.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 30.04.201923.05.2019

Toimeksiantajayrityksemme Tamcorro Oy on vakavarainen ja perinteikäs tamperelainen pintakäsittelyalan yritys, joka tekee erilaisia teollisuusmaalauksia sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytöitä. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaan toiveesta pohjamaalauksia ja valmismaalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut ja sinkittyjen osien hiekkapesut. Lue yrityksestä lisää www.tamcorro.fi/.

Etsimme nyt Tamcorro Oy:lle kesätöihin aloittelevaa jauhemaalaria. Tehtävässä aloitetaan kesälomien startattua sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla vähintään viikoille 26 - 31.

Jauhemaalarin työssä maalattavat artikkelit vaihtelevat pienikokoisista ja tarkkuutta vaativista yksittäiskappaleista suurempiin pintoihin sekä satojakin samanlaisia kappaleita käsittäviin sarjoihin.
Jauhemaalaamon 3 -vaiheiseen esikäsittelyyn kuuluu nykyaikainen Boderite-käsittely huuhteluineen. Tämä takaa erinomaisen tarttuvuuden jauhemaalattavalle pinnalle. Esikäsittelylinjan ohella voimme käyttää raepuhallusta. Tämä antaa suurempiin ja painavampiin osiin hyvän tarttuvuuden ennen jauhemaalausta.

Etsimämme henkilö tuntee mielenkiintoa alaa kohtaan ja haluaa kehittää taitojaan teollisuusmaalauksessa. Metalli- tai teollisuusmaalausalan koulutus tuo hyvän pohjan työtehtävää ajatellen. Koulutus ei suinkaan ole välttämätön, sillä kaikki lähtee halusta luoda pitkäkestoinen työura teollisuusmaalauksen parissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Kaikki työ suoritetaan yrityksen hallitiloissa Tampereella. Tamcorro Oy on työnantajana joustava ja luo pitkäaikaisia työsuhteita tekijöilleen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, voit soittaa ja sopia haastattelu ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten soita tai täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Miika Lahti, 050 411 2706.

Hakuaika 24.04.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa lämpökäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen karkaisimolle Kaarinaan.

Avustavan lämpökäsittelijän työtehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti työtä pelkäämätöntä asennetta likaista työtä kohtaan. Alalle soveltuva koulutus, aikaisempi kokemus lämpökäsittelystä tai metallitöistä sekä tuli- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Avustavan lämpökäsittelijän työtehtäviin kuuluu mm. teräsosien panostamista ja pakkaamista sekä muita lämpökäsittelyyn liittyviä avustavia tehtäviä. Töitä tehdään Kaarinan karkaisimolla arkisin klo 8–16 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 04.04.201902.06.2019

Tonester Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa materiaali Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita heidän asiakkailleen ympäri maailmaa. Toimipaikka sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Tonester Oy etsii nyt kauttamme tuotantotyöntekijää osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Työssä menestyminen edellyttää esim. puusepän tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta, jossa on päässyt tekemään töitä käsillä. Arvostamme laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin joustavasti klo 7–15 välillä. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 13.03.201931.05.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.03.201931.05.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018