Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.02.202312.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KIINTEISTÖHOITAJAA pitkäaikaiseen/vakituiseen työsuhteeseen!

TYÖNKUVA

Tässä työnkuvassa olet vastuussa kiinteistökohteiden sisätilojen toimivuudesta ja erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Työskentelet osana kiinteistötekniikan tiimiä ja tukenasi on usieta talotekniikan moniosaajia. Tästä syystä sinun ei tarvitse itse olla talotekniikan moniosaaja, vaan tärkeintä on asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeinen asenne. Olet usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen ja tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaiden kiinteistöissä ilmeneviä ongelmia, ratkaista niitä mahdollisuuksien mukaan sekä tarvittaessa hälyttää paikalle apukäsiä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä huomioiden hakijan aikaisempi työkokemus sekä taidot, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Asiakasyrityksemme on valmis kouluttamaan sinut ja vaihtoehtona esimerkiksi myös oppisopimuskoulutus. Tärkeintä on siis aito kiinnostus ja reipas asenne!

TARJOAMME

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn hyvässä porukassa, vaihtelevien ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat asialliset työvaatteet ja -välineet, firman auton ja ennen kaikkea kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjolla on alan ammattilaisille haastava ja mielenkiintoinen tehtävä sekä myös ura- ja kehityspolku innokkaille uran alkuvaaiheessa oleville tekijöille. Hae siis rohkeasi!

KIINNOSTUITKO?

Hakuaikaa on 12.2.23 asti, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä tai soita suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (arkisin 9-16, 050 411 0375). Kérron tehtävästä mielelläni lisää!Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Olemme asiakaslähtöinen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalin ja työkalujen toimittaja. CableX kuuluu johtavaan globaaliin kaapeli- ja johdinvalmistaja Helukabel GmbH:n. CableX:n liikevaihto on noin 20 mEUR ja palveluksessamme työskentelee 20 alan ammattilaista.

Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat johtimet, kaapelit, kotelot, liittimet, kiinteistötekniikka, kaapelointitarvikkeet, komponentit ja työkalut sekä lisäksi jatkojalostus, tekninen tuki ja huolto.

Lue lisää: https://www.cablex.fi/

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ (Länsi-Suomi)

Haluaisitko olla Suomen laite- ja konerakennuskentän ytimessä luomassa merkityksellisiä kumppanuuksia ja tarjoamassa laadukkaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin? Onko sinulla kokemusta ja näyttöjä B2B-ratkaisumyynnistä teollisuudelle ja itsenäinen, toimeen tarttuva ote eteen tuleviin tilanteisiin?

Haemme nyt Länsi-Suomeen ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ, jonka avaintehtävänä on vastata pitkäaikaisista asiakassuhteistamme ja edelleen kehittää yhteistyötämme asiakaskentässä. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu aktiivinen asiakassuhteista huolehtiminen sekä Cablexin tuotteiden ja palveluiden myynnin edistäminen niin nykyisissä kuin uusissakin asiakkuuksissa Länsi-Suomen alueella. Asiakkuuspäällikkönä tuotat omalla työpanoksellasi lisäarvoa asiakkaillemme ja myös tunnistat heidän liiketoiminnalleen olennaiset asiat tarjoten tuote- ja palveluvalikoimastamme ratkaisut niihin.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

• kokemusta B2B-kenttämyynnistä kone- ja laiterakennusteollisuudelle
• näyttöjä teknisen B2B-ratkaisumyynnin ja asiakaspalvelun onnistumisesta
• teknisten asioiden ymmärrystä (sähköalan tuntemus katsotaan eduksesi)
• pitkäjänteistä asennetta asiakassuhteiden luomiseen
• matkustusvalmiutta myyntialueen asiakkuuksissa
• itsenäiseen työhön sopivaa ratkaisukeskeistä ajattelua
• tavoitteellisuutta, luovuutta ja oma-aloitteisuutta

Persoonaltasi olet päämäärätietoinen ja haluat saada työlläsi näkyviä tuloksia aikaan. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, asiakkaiden ja kollegoiden keskuudessa toimit ammattitaidolla, mutta rentoutta ja huumoria unohtamatta. Maltat myös kuunnella asiakkaan tarpeita tarkalla korvalla ja teet sen, mitä lupaat. Silloin kun et ole asiakkaiden luona, työskentelet toimistollamme Turussa ja halutessasi ajoittain myös etänä.

Työssä onnistumisen tueksi tarjoamme sinulle:

• kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen + vuosipalkkion sekä muut laajat edut
• sujuvan työssä liikkumisen varmistamiseksi vapaan autoedun
• avoimen ja hyvän työilmapiirin
• huippukollegat ja työkaverit, jotka ovat kokeneita ja pitkään Cablexilla viihtyneitä
• ajantasaiset työkalut

Kannustamme ja tuemme työntekijöitämme ammatillisessa kehittymisessä ja haluamme Cablexilla tarjota työpaikan, missä on aidosti mahdollisuus menestyä ja ennen kaikkea viihtyä pitkään. Työntekijöidemme henkilökohtaisen kehittymisen lisäksi kehitymme jatkuvasti myös yrityksenä ja olemme hyvässä kasvuvauhdissa–eli hommia riittää nyt ja varmasti myös tulevaisuudessa. Vaalimme pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaiden kanssa korkean ammattitaidon, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta ja toivomme sinun jakavan nämä arvomme.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.2.2023 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Koska toivomme löytävämme uuden jäsenen myyntitiimiimme mahdollisimman pian, käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Maiju Aarniolle etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden Maiju Aarnio p. 050 411 0375, ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Etsimme PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on yli 20 vuoden ammattitaidolla varustettu alan kokenut konkari. Heidän asiakkaat luottavat heihin olipa kyseessä sitten pieni ja nopeasti hoituva putkiasennus tai isomman mittakaavan kokonaisvaltainen putkistosaneeraus tai urakointi.

Tehtävässä tulet työskentelemään uudis- ja saneerauskohteissa aina pienemmistä suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla, tulet menemään työkohteisiin kuitenkin usein suoraan kotipihastasi ja siksi toivommekin oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta (vähintään B-ajokortti). Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko (HUOM! Asiakasyritys ei tee kiireellisiä hälytys/vikakeikkoja). Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkaasi tarkastellaan viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:

• Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta esim. lämpö- tai vesijohtotyöskentelystä, viemäriasennuksista, jäähdytysputkistoista tai kaukolämpötöistä. Vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta ehtinyt karttumaan edellä mainituista asioista paljoa ja olet työurasi alkutaipaleella niin hae silti rohkeasti tehtävään!
• Erityisesti arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ rengasteollisuuteen. Työnkuvaan kuuluu työskentely tuotantolaitteella sekä sen ympäristöstä huolehtiminen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa yhteensä 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työntekoon. Emme vaadi alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä vaan arvostamme motivoituneita ja joustavia työntekijöitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen sekä mielenkiintoisen työn menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä ? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 03.02.202318.02.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullisia ja kokeneita BAARITARJOILIJOITA yökerhoon keikkahommiin. Etsimme keikkailijoita ainakin lauantaille 18.2.2023 Työt alkavat noin klo 21:00 ja päättyvät noin klo 04:00. Pidemmän matkan työntekijöille tarjotaan majoitus ja reippaalle työntekijälle saattaa olla jatkossakin keikkoja tarjolla.

Mikäli olet iloinen, ulospäin suuntautunut ja loistava asiakaspalvelija. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta hygienia- ja anniskelupassia.

Kiinnostuitko tästä keikkatyöstä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Miltä kuullostaisi kesä monipuolisessa työssä ja joustavassa työporukassa? Nyt voit varmistaa kesätyöpaikkasi jo hyvissä ajoin.

Haemme asiakasyrityksellemme luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA kesä-Elo-kuun ajaksi. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Siivouksia tehdään työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana. Työaika on 6-7,5 tuntia/päivä maanantaista perjantaihin alkaen klo 7-8:30, joten arvostamme joustavuutta.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito motivaatio tehdä töitä ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Nyt ei tarvita miestä ja kirvestä, vaan kirvesmiestä!

Etsimme siis asiakasyrityksellemme AMMATTITAITOISTA KIRVESMIESTÄ omankotitalojen rakentamiseen alusta loppuun. Asiakasyrityksemme rakentaa laadukkaita, kestäviä ja asiakkaidensa tarpeiden mukaisia omakotitaloja yksityishenkilöille Varsinais-Suomen alueella.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rakennustyömailta ja erityisesti kirvesmiehen monipuolisista tehtävistä, sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä yrittäjämäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ammattitaitoisessa, joustavassa ja huumorintajuisessa työporukassa, jossa töitä tehdään hymyssä suin ja yhdessä ongelmia ratkoen!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaisiin työsuhteisiin KYLMÄASENTAJIA
HUOLTOTIIMIIN. Työ sisältää pääasiassa lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huoltoihin liittyviä
tehtäviä. Asiakasyrityksemme on pitkään Turussa ja lähialueilla erilaisiin lämmitysjärjestelmiin
erikoistunut asennus- ja huoltoliike. Työkohteita ovat kotitaloudet sekä suuret kiinteistöt, kuten
julkiset koulut päiväkodit sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöt.

Odotamme hakijoilta
• Kylmä- tai sähköalan koulutusta ja/tai työllä hankittua kokemusta
• voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
• suomenkielen osaamista ja joustavuutta työaikojen suhteen
• motivaatiota oppia uutta ja rautaista asennetta työntekoon
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme tietämystä ja kokemusta maalämpöpumpuista, ilmalämpöpumpuista, ilmavesilämpöpumpuista, poistoilmalämpöpumpuista sekä lämmöntalteenottojärjestelmistä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava
asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa,
jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät
• kattavan perehdytyksen työhön

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan
linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja
osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda
Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Asiakasyrityksemme KAS-telineet etsii nyt varastotyöntekijää kuukauden mittaiseen keikkatyösuhteeseen Espoon Nupuriin.

Varastotyöntekijän päivittäisiin työtehtäviin kuuluu yleisiä varastotöitä ulkovarastossa, kuten palautuneiden sekatavarahäkkien ja telineosien purkua, pakkausta ja järjestelyä sekä varastotilanteen seurantaa.

Toivomme hakijalta:
• Oma-aloitteisuutta
• Reipasta asennetta
• Trukilla ajo kokemusta
• B- ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen varastotöistä. Ja koska telinevarasto sijaitsee ulkona, odotamme hakijalta reipasta ja säätä pelkäämätöntä asennetta.

Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta kuitenkaan välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta välttämätöntä.

Työ on arkisin 7-15.30 tehtävää päivätyötä, yhteensä 40 h/viikko ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työ kestää vähintään kuukauden verran. Mikäli viihdyt työssäsi ja hoidat hommasi kunnialla niin, töitä varmasti riittää myös jatkossa ja sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin yrityksiin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi sekä itsestäsi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Kia Holopaiselta, p. 050 411 0651. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 03.02.202319.02.2023

Hei Sinä, kokenut asentaja - kaipaatko urallesi uusia tuulia? Kiinnostaisiko työ hyvämaineisessa korjaamossa? Nuorekkaassa, rennossa ja ammattitaitoisessa porukassa olisi nyt tilaa uudelle motivoituneelle ja ammattitaitoiselle työntekijälle.

V-Wauhtipiste on vuonna 1990 perustettu Turussa Orikedolla ja Raisiossa toimiva autokorjaamo. Olemme erikoistuneet VW-, Audi-, Seat- ja Skoda ja MB merkkisten autojen huoltoihin, korjauksiin ja varaosapalveluun. Hyvän ja ammattitaitoisen korjaamopalvelumme lisäksi meiltä löytyy takuuvaraosat MB ja VAG-konsernin autoihin ja olemme myös osa valtakunnallista e-EXPERT korjaamoketjua, joka tarjoaa sertifioitua ja huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiautoille.
Katso lisää: www.vauhtipiste.fi

Haemme nyt Orikedon toimipisteeseen kokenutta ja motivoitunutta AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset korjaamon huolto- ja korjauspalvelut myös sähkö- ja hybridiautoille, joten työssä vaaditaan uudenlaista osaamista. Työt tehdään arkisin kello 8-16:30 välillä, yhteensä 37,5h/viikossa.

Toivomme hakijoilta vähintään autoalan peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Odotamme hakijoilta voimassa olevaa B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti sekä tiimissä, reipasta työskentelyotetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä monipuolista merkkituntemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 02.02.202319.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BETONILAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaan toimipisteelle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko.

Olisi toivottavaa, että omaat aikaisempaa kokemusta esim. rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä. Edellä mainitut asiat eivät ole kuitenkaan kaikki kaikessa sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 02.02.202316.02.2023

Etsimme juuri nyt asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjää tuotantotyöympäristöön Klaukkalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koneenkäyttäjän työtehtäviin kuuluu metalliosien valmistukseen liittyvät työtehtävät ohutlevytyökonetta käyttäen. Työnkuvaa on tarkoitus monipuolistaa osaamisen karttuessa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus myös päästä mm. särmäys, hionta- sekä hitsaustyötehtävien pariin.

Edellytämme hakijalta:
• aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöstä
• reipasta- ja oma-aloitteista työotetta
• valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorot)
• hyvää suomen kielen osaamista

Eduksi luemme:
• koneistustaustan- ja ohjelmointitaidot
• CAD-kuvien lukutaidon

Työtehtävään saat kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit auttamaan sinut alkuun uudessa työssäsi.

Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Paikkaa voit hakea täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to 12-14.

Hakuaika 02.02.202316.02.2023

Toimistoassistentti, Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy -12kk sijaisuus (Tampere)

Haemme asiakkaallemme TOIMISTOASSISTENTTIA vuoden kestävään sijaisuuteen. Työtä voi olla tarjolla sen jälkeenkin. Työ tehdään Tampereen keskustassa sijaitsevassa toimistossa.

Työntekijän tarve vuodeksi, jonka jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työtehtävässä. Työntekijän tarve on akuutti, joten työntekijä saa aloittaa heti. Työtä on tarjolla 4-5 päivää viikossa, joka työtunteina tarkoittaa 30-35,5h/vko. Yrityksessä tehdään maksimissaan 35,5h/vkossa, eli perjantaisin työpäivä on totuttua lyhyempi. Työajassa on pientä joustoa, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä.

Työtehtävät koostuvat pitkälti asuntovuokrauksen perustoimistotöistä kuten asumisoikeus-raportointia, hallinnon avustavia tehtäviä, asiakaspalvelua sekä vakuuksien loppulaskentaa. Työtehtävä pitää sisällään myös arkistointia ja muuta tietojenhallinta-tehtäviä. Työpäivien aikana on myös asiakaspalvelutilanteita, joten hakijalta toivotaan kykyä ja halua toimia kasvokkain, puhelimitse sekä sähköpostilla tapahtuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Odotamme, että henkilöllä olisi kiinnostus toimistotyötä kohtaan. Varsinaista koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta esimerkiksi kaupallinen koulutus kuten merkonomi tai tradenomi on hyvä pohja tehtävään. Lisäksi työssä edellytetään perustasoisia atk-taitoja: Excelin ja Wordin ja sähköpostin käyttötaitoa. Etsimme tehtävään tarkkaa ja järjestelmällistä työntekijää. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä yhteistyökykyistä ja avointa asennoitumista työtä ja työyhteisöä kohtaan.

Tehtävä sopii erittäin hyvin esimerkiksi opsikeluista valmistuvalle henkilölle tai kokeneemmallekin toimistotyöntekijälle.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pirkanmaan Avo-Asunnot on pirkanmaalainen ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö. Osakeyhtiön tilat sijaitsevat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tiimiin kuuluu vajaa 10 työntekijää.Hakuaika 02.02.202328.02.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kesäkauden sesonkiin Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Viherrakennuskausi alkaa huhti-toukokuussa ja kestää syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Oletko valmis sesonkiin? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 02.02.202316.02.2023

Pakettiautonkuljettaja, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa muutaman kuukauden sisään vuokratyösuhteella. Valitulla tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme muutaman kuukauden päästä.

Työtehtävät kohteissa koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille. Työ tehdään Pirkanmaan alueella. Työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat aluksi aamuisin noin klo 6.30, mutta valmius klo 3.00 alkaviin työvuoroihin tulee olla. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä
• kokemus yövuorojen teosta
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-13.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 02.02.202319.02.2023

Etsimme nyt CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet hydrauliikkasylintereiden ja koneikkojen valmistuksessa, he tarjoavat koko ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia CNC-koneistajana, jolloin olet osana tuotantoa, jossa valmistetaan metallisia kappaleita sekä koneen osia sorvaamalla, jyrsimällä tai poraamalla. Käytössäsi on sekä manuaalikäyttöisiä että tietokoneohjattuja työstökoneita, nykyään asiakasyrityksellä on yli 20kpl työstökeskuksia. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja 40h/viikko. Toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkaasi tarkastellaan viime kädessä TES mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen kannalta aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, koulutus, ohjauskokemus (esim. Fanuc, Mazatrol, Nakamura tai Siemens) ja mittaus- sekä kuvienlukutaidot ovat eduksesi. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan alan rautaisin ammattilainen vaan perehdytämme sinut tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme luotettavuutta, joustavuutta, halua oppia uutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 02.02.202319.02.2023

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Kyröön. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet hydrauliikka ja hydraulisten laitteiden ammattitaitoisena valmistajana.

Tehtävä muovautuu oman osaamisesi mukaan, mutta päivittäiset toimenpiteet liittyvät sylintereiden tai hydraulikoneikkojen valmistamiseen. Työvaiheita on useita erilaisia esim. hiominen, viilaus, mittaaminen, kokoonpano ja mahdollisesti jonkin verran hitsaamista. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja 40h/viikko. Toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkaasi tarkastellaan viime kädessä TES mukaisesti.

Aikaisempi kokemus tuotannon eri vaiheista sekä metallialalta ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme luotettavuutta, joustavuutta, halua oppia uutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 01.02.202312.02.2023

Haemme nyt aiakasyrityksellemme siistijää palvelutaloon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kohde sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimenkuvaan kuuluu asukkaiden asuntojen ja yleisten tilojen siivous. Työ on arkisin 5pv/vko tehtävää päivätyötä ja työaika on säännöllinen klo 7.00-15.00.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 01.02.202315.02.2023

Asiakasyrityksemme on vuonna 1999 toimintansa aloittanut sorvattavien ja jyrsittävien alihankintakomponenttien ja -kokoonpanojen sopimusvalmistaja. Periaatteena on tuottaa asiakkaille paras mahdollinen lopputulos.

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme asetus- ja ohjelmointitaitoista koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Jokelaan.

Yritys koneistaa kaikkia teräksiä, muoveja, messinkiä, alumiinia, mutta erikoisosaamisemme on ruostumattomien- ja haponkestävien materiaalien koneistus. Seuraamme tiivisti alamme kehitystä ja panostamme jatkuvasti uuteen teknologiaan. Yritys on modernilla ja aina ajantasaisella konekannalla varustettu konepaja.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 3 ja 5-akselisilla CNC-sorvi ja työstökeskuksilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Fanuc, Mazatrol ja Siemens -ohjelmistot.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta sekä hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostat huolellista ja tarkkaa työnjälkeä. Tärkeimpänä ominaisuutena kuitenkin pidämme innostunutta asennetta työhön. Edellytämme valitulta henkilöltä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen tuen sekä ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki! Työntekijöiden vaihtuvuus tässä työyhteisössä on erittäin pientä!

Työskentely tapahtuu tällä hetkellä arkisin yhdessä vuorossa, mutta toivomme ajoittain tarvittaessa joustavuutta työajoissa. Maanantaista torstaihin työskennellään 8h vuoroissa ja perjantaisin 6h vuorossa. Työt alkavat arkisin klo 6-8 välillä. Konepaja sijaitsee Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Parhaiten liikut työpaikalle omalla autolla.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri, 050 411 0471 klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 01.02.202319.02.2023

Haemme POHJARAKENNESUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun, työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet geotekniikasta, pohjarakentamisesta ja mittaustekniikasta alkaen vuodesta 1984. Heidän asiakkaita on ympäri Suomea aina pienemmistä suurempiin uudis- ja korjausrakentamisen projekteihin.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia suunnittelijana maa- ja pohjarakennuskohteissa, mutta toivomme sinulta halukkuutta sekä innostusta osallistua myös muihin suunnittelutehtäviin esim. uudis- ja korjausrakentamisen projekteihin. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja asiakasyrityksen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä.

Tehtävässä menestymisen kannalta eduksesi on alalle soveltuva koulutus (esim. DI, insinööri AMK/YAMK tai yleisesti infra-alalta) ja muu aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä suunnitteluohjelmien käyttökokemus. Nämä eivät ole kaikki kaikessa sillä saat perehdytyksen tehtävään ja siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkupuolella olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, luotettavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen
• Etätyöskentely mahdollisuuden
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan (kuuntelemme palkkatoiveita) ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää myös hakemuksesi CV:eineen sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan). Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 01.02.202301.03.2023

Kiinnostavatko sinua monipuoliset elektroniikkakokoonpanotyöt mukavassa, joustavassa ja rennossa työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

TYÖTEHTÄVÄT JA TYÖAJAT

Asiakasyrityksemme hakee nyt kesäksi elektroniikka-asentajaa mm. kaasunvalvontalaitteiden kokoonpanoon. Työnkuva sisltää myös tuotteiden varastointitehtäviä. Tässä työssä oleellisinta on sorminäppäryys ja tarkkuus, mutta myös hyvä asenne työtä kohtaan on sitäkin tärkeämpää. Työhön annetaan kattava perehdytys. Tulet työskentelemään yhdessä huipputiimin kanssa ja rakentamaan tuotteita ohjeiden mukaisesti. Työn lomassa voit vaikka kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai jutella työkavereidesi kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla. Työpaikalle pääsee kulkemaan myös julkisella liikenteellä.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla jo tehnyt teollisuuden kokoonpanotöitä tai olet ainakin kiinnostunut niistä. Tärkeintä on, että käsityökalut pysyvät kourassa ja noudatat asiakkaamme antaman koulutuksen mukaisia työohjeita. Eduksi katsotaan esim. elektroniikka-asentajan tms. koulutus tai kokemus, mutta ei välttämätöntä. Kokemusta ei ole ollut välttämätöntä hankkia työelämästä, vaan olet voinut hankkia sen vaikka ihana elektronikkaharrastuneisuuden kautta. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia uutta!

TARJOAMME SINULLE

Me tarjoamme sinulle kivan työporukan ja monipuolisen työn lisäksi kokoaikaisen työsuhteen sekä säännölliset työajat. Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen työnantajanasi ja tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi .

HAKUOHJEET

Työt alkavat sopimuksen mukaan työntekijän oman tilanteen mukaan (toivomus kuitenkin viimeistään toukokuun lopussa, mutta aikaisempi aloitus myös sopii). Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen, mikäli työntekijän tilanne antaa myöden. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakuaikaa on 1.3.23 asti. Suosittelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin pikimmiten!. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 01.02.202319.02.2023

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.02.202319.02.2023

Haemme ULKOTYÖNTEKIJÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOON Turkuun. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuolto- ja talonmiespalveluita lähes 30 vuoden kokemuksella. Heidän asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäväsi painottuvat kesällä enimmäkseen ruohonleikkuuseen ja muuhun ulkoalueiden siistimiseen sekä kunnossapitoon Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa toukokuun aikana (tai erikseen sovittaessa) ja kestää aina elokuun loppuun saakka. Kaikki työt tehdään normaalisti ma-pe välillä ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, sillä tehtävään saa perehdytyksen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on kuitenkin eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Erityisesti arvostamme itsenäistä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 31.01.202328.02.2023

Oletko maanrakennuspuolellla aikaisemmin työskennellyt henkilö tai kovasti alalle haluava ja haluaisit päästä työskentelemään niihin hommiin kesäksi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ kesän ajaksi! Tehtävässä mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen, mikäli työntekijän elämäntilanne sen mahdollistaa.

Maanrakennustyöntekijänä toimit kaivinkoneenkuljettajan apuna ja avustat monipuolisissa maanrakennustöissä oman osaamisesi mukaan. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, vanhoja katukivetyksiä irroittaessa, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kesätyöt voi alkaa joustavasti työntekijän toiveiden mukaan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa maanrakennustyöntekijää Turkuun! Työsuhde on pitkäaikainen ja työt alkavat heti.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti työmaan vaiheesta ja työntekijän aikaisemmasta osaamisesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi ja tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 31.01.202312.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan.

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito, kuten nurmikon leikkuu, lehtien puhaltaminen sekä lumitöiden tekeminen. Työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös oman osaamisesi mukaan kiinteistöjen teknisiä perushuoltotöitä. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15:30 ja kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa. Työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteisiin liikutaan yrityksen työautoilla.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin eniten asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivoitunutta asennetta työhön ja uuden oppimiseen. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä säällä kuin säällä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. TAS-Power on valmistanut keskuksia meriteollisuuteen koko yhtiön historian ajan.

TAS-Power etsii nyt kauttamme Cad-piirtäjää sähkösuunnittelun pariin vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Suunnittelutyön lisäksi asiakasyhteistyö on tässä tehtävässä tärkeässä asemassa. Odotamme sinulta myös hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä rakentaa sekä luoda hyvää pohjaa asiakasyhteistyölle. Työpäiväsi vietät asiakaskohteissa sekä yrityksen uusissa, hyvissä toimitiloissa Jorvaksessa. Toivomme sinulta jonkin verran matkustusvalmiutta tarvittaessa työprojektien osalta myös Suomen ulkopuolella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähkökomponenttien tuntemusta
• jonkun Cad-ohjelman hallintaa
• matkustusvalmiutta Suomessa ja maailmalla satunnaisesti
• erinomaista suomen- ja englannin kielen osaamista

Huomioimme myös nuoremmat suunnittelijat ja vastavalmistuneet. Tärkeintä on hyvä työasenne ja halu kehittyä työssäsi!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset varmasti osaksi mielenkiintoisia projekteja ympäri maailman. Tiimihenki sekä ammattitaito on kunnia-asia, joten siksi TAS-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Oletko hakemamme henkilö TAS-Powerin suunnittelutiimiin? Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "Cad-piirtäjä sähkösuunnitteluun" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 31.01.202313.02.2023

Hei ammattitaitoinen hitsaaja! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko hyödyntää korkeatasoista osaamistasi ja kehittyä työssäsi edelleen?
• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jolla on vahva tilauskanta ja hyvät työnäkymät myös tulevaisuuteen?
• onko arkisin tehtävä päivätyö sinulle tärkeä arvo?
• koetko, että ansiotasosi ei aivan vastaa osaamistasi?
• haluatko vaihtelevan hitsaustyön lisäksi tehdä myös mahdollista asennustyötä?
• arvostatko uusia, valoisia ja siistejä toimitiloja?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno tilaisuus!

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme Steel Vision Oy:lle hitsaajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen eläköityvän tekijän tilalle. Toimipaikka sijaitsee Akaan Viialassa, joten esim. Tampere on maltillisen työmatkan etäisyydellä. Steel Visionin konepajatoiminta on keskittynyt valmistamaan alihankintana monipuolisin menetelmin erilaisia koneita ja laitteita, sekä koneen osia haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Katso lisää yrityksestä www.steelvision.fi

Hitsaustyötä tehdään pääasiassa MIG-, mutta jonkin verran myös TIG-menetelmällä. Materiaalivahvuudet vaihtelevat 1.5–80 mm:n välillä. Hitsattavia kappaleita on monenlaisia kokoluokan vaihdellessa 10–150 kg:n ja mitoiltaan noin 50–100 cm:n väleillä. Nosturi on käytettävissä. Kaikki valmistettavat tuotteet ovat yksittäiskappaleita, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Työaika on arkisin ma–pe tehtävää päivätyötä klo 7-15:00, 8h / pv. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työssä voidaan aloittaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista haponkestävän teräksen hitsaamisesta, mutta otamme haussa huomioon myös kehittymishaluiset mustan teräksen taitajat. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta, sekä palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Olemme markkinajohtaja ja alan paras työpaikka. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt tavoitteellista MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Myyjän työ meillä on luonteeltaan liikkuvaa ja ihmiskeskeistä. Mikäli olet itseohjautuva, aktiivinen, yrittäjähenkinen saatat olla etsimämme henkilö!

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa myyntikokemusta ja alan teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa meillä kattavan perehdytyksen. Tiedämme, että mestarimyyjän saappaisiin ei kasveta ilman oikeanlaista asennetta–siksi halu oppia ja menestyä ratkaisevat.

Myyjän työ Vesivekillä on itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyä, jossa ahkeruudella, kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista ansaita hyvin. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin.

Vesivekillä myyjät saavat kattavan perehdytyksen oman tuote- ja asiakassegmenttinsä myyntitehtäviin. Haluamme tarjota myyjillemme parhaimmat mahdolliset eväät menestyä työssään, joten heidän tukenaan on paitsi markkinajohtajan ylivertainen konsepti, myös kattavat myynnin tukimateriaalit sekä jatkuva koulutus ja opastus.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Vesivekin työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt TELINEASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Telineasentajan työ on pientalotyömaiden telineiden pystytystä ja purkua. Työmaat ovat pääsääntöisesti 1-2 krs pientaloja, mutta myös jopa 3-4 krs rakennuksia, joten työskentelykorkeudet vaihtelevat. Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, joten kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään. Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä fyysinen kunto, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt KATTOASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on tavoitteellisuus, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 31.01.202319.02.2023

Etsimme logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee itäisessä Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keikkojen pituudet vaihtelevat ja niitä voidaan sovittaa joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut arkisin 14-16.

Hakuaika 31.01.202314.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme timpuria kylpyhuoneremontteihin.

Asiakasyrityksemme on pääkaupunkiseudulla toimiva vakavarainen kotimainen yritys, joka on erikoistunut pientalojen putki- ja märkätilaremontteihin. Yrityksellä on hyvä tilanne töiden suhteen ja hyvälle tekijälle on nyt pitkäaikainen työpaikka tarjolla.

Työtehtävät sisältävät kokonaisvaltaisesti märkätilojen remonttitöitä kuten tasoitus-, vesieristys- ja laatoitustöitä. Työtä tehdään vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudulla.

Haemme nyt ahkeraa tekijää, jolla on toimeen tarttuva ote työtä kohtaan. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta märkätilojen remonttitöistä, sekä voimassaolevaa ajokorttia. Jos pystyt tekemään kylpyhuoneremonttia kokonaisvaltaisesti niin se katsotaan eduksi!

Töitä olisi tarjolla pidemmäksi aikaa ja tarjoamme tekijälle osaamista vastaavan palkan bonuksineen. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Yritys tarjoaa työhön laadukkaat välineet ja varusteet, sekä mahdollisuuden firman auton käyttöön työmailla liikkumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 14.02.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202326.02.2023

Hei sinä ammattikuljettaja!

Etsitkö uusia haasteita? Entä, omistatko CE-kortin sekä kuljettajan ammattipätevyyden ja haluat tehdä monipuolista työtä Pk-seudulla? Mahtavaa, saatat nyt lukea kuvausta tulevasta työpaikastasi.

Asiakkaamme, eteläsuomalainen kasvava kalliorakennusalan yritys etsii nyt joukkonsa vahvistukseksi puoliperävaunun kuljettajaa/monitoimimiestä kivirakennustyömaille. Yritys tekee kalliorakennusta sen kaikilla osa-alueilla ympäri pääkaupunki seutua.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu hyvin monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät kalliorakennustyömailla mm.
sorakuljetukset puoliperävaunulla, muut kuljetustyöt, tiimikavereiden avustaminen, esimerkiksi kanto apuna ja muissa kalliorakentamisen työtehtävissä. Lopulliseen työnkuvaasi voit vaikuttaa vahvasti osaamisellasi ja aiemmalla kokemuksellasi.

Tämä työ sopii erityisesti sinulle, joka tykkäät tehdä muutakin kuin ajaa ja purkaa kuorma.

Edellytämme hakijalta seuraavia:
• CE- ajokorttia sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä
• Muutaman vuoden kokemusta kuljetusalan tehtävistä

Eduksi katsomme myös kokemuksen sorakuljetuksista tai maansiirtokoneen käytöstä sekä oman auton käyttö mahdollisuuden. Myös muu maanrakennusalan kokemus katsotaan eduksesi.

Työssä menestyy henkilö, jolla on reipas ja toimeen tarttuva asenne, arvostaa rautaista tiimihenkeä, sekä yhteen hiileen puhaltamista.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevien projektien parissa, kasvavassa yrityksessä. Arkea helpottaa säännöllinen työaika maanantaista perjantaihin klo 7-15.30. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työkavereiksesi saat kaksitoista kovaa alan ammattilaista, jotka mielellään myös opastavat ja auttavat sinua kehittymään työssäsi. Työntekijät kuvaavat työilmapiiriä erittäin hyväksi "töihin on kiva tulla ja kaikki auttavat toisiaan, kaikki tekee hommia sen eteen, että koko tiimi onnistuu aikataulussa."

Jos koet että, edellä mainitut kohdat täyttyvät osaltasi ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista sekä vakaata työpaikkaa, hae paikkaa mahdollisimman pian tai soita suoraan konsultille ja sovi haastatteluaika, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Voit hakea paikkaa laittamalla hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Rekrytoinnista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen. Lisätiedot tehtävästä Kialta ma-pe 9-16, puh. 050 411 0651. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 30.01.202312.02.2023

Hei sinä! Etsitkö uusia haasteita panostajana tai porarina, vai löytyykö sinulta valmius tehdä molempia?
Saattaa olla, että luet juuri kuvausta tulevasta työpaikastasi!

Asiakkaamme eteläsuomalainen kalliorakennusalan yritys etsii tiiminsä vahvistusta kasvun johdosta ja nyt töitä on tarjolla PORARILLE sekä PANOSTAJALLE pian alkaville kalliorakennustyömaille.
Asiakasyrityksemme tekee kalliorakennusta sen kaikilla osa-alueilla ympäri pääkaupunki seutua.

PANOSTAJA
Panostajana sinulta vaaditaan voimassaoleva panostajan pätevyyskirja. Työtä tehdään kalliorakennustyömailla ammattilaisten ympäröimänä. Mikäli sinulta löytyy RTV- pätevyys tai/ja ADR- kuljetusluvat ovat ne ehdottomasti eduksesi tässä työssä. Mahdollisuus toimia tarvittaessa myös porarina katsotaan erittäin suureksi eduksi tässä tehtävässä.

PORARI
Tehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia porauksia kalliorakentamisen työmailla PK- Seudulla. Toivommekin sinulta löytyvän jo hieman aiempaa kokemusta alalta sekä vastaavista tehtävistä, otamme kuitenkin haussa huomioon myös uran alkuvaiheella olevat tai alalle pyrkivät hakijat.
Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa.
Porarina voit olla kerryttänyt kokemustasi myös seuraavilla titteleillä: Käsikoneporari tai Commandoporari.

LISÄKSI
Molempien haettavien henkilöiden työnkuvaan kuuluu myös muiden kollegojen avustaminen kalliorakennustyömailla, esimerkiksi kanto apuna ja muissa kalliorakentamisen työtehtävissä. Työssä tarvitaan myös työturvallisuus- ja tieturvakortteja, joten voimassaolevien ammattikorttien omaaminen on plussaa. Eduksesi katsotaan myös C-ajokortti.

TYÖSSÄ MENESTYY
Henkilö, joka on aktiivinen, reipas ja arvostaa rautaista tiimihenkeä, sekä yhteen hiileen puhaltamista. Aikaisempi useamman vuoden kokemus haettavasta tehtävästä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O.
Jos koet että, edellä mainitut panostajan ja/tai porarin vaatimukset täyttyvät sinun kohdallasi ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista sekä vakaata työpaikkaa HAE TEHTÄVÄÄ heti!

YRITYS TARJOAA SINULLE
Pitkäaikaisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtelevien projektien parissa nopeasti kasvavassa yrityksessä. Työkavereiksesi saat kaksitoista kovaa kalliorakentamisen ammattilaista, jotka mielellään myös opastavat ja auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
Asiakasyrityksen työntekijät kuvaavat työilmapiiriä "töihin on kiva tulla ja kaikki auttavat toisiaan, kaikki tekee hommia sen eteen, että koko tiimi onnistuu aikataulussa." Palkkaus määräytyy kokemuksen ja ammattitaidon mukaan.

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla otsikoinnilla "panostaja" tai "porari". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi (Kia Holopainen).

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta ma-pe 9-16 numerosta 050 411 0651.

Hakuaika 30.01.202328.02.2023

Raudoittamisen ammattilainen tai raudoitustyön aloittelija, etsitkö töitä PK-seudulta? Mahtavaa, voi siis olla, että luet nyt ilmoitusta tulevasta työpaikastasi!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme raudoittajaa PK-seudun kerrostalorakentamisen työmaille. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalorakennustyömaita.

Raudoittajalta odotamme vähintään raudoitustyön tuntemusta tai vastaavasti kokemusta raudoitustöistä, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoon. Toivomme myös, että rälläkkä ja iskuporakone ovat sinulle tuttuja työvälineitä jo ennestään.

Kuvienlukutaito, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksesi.

Tarjoamme tekijälle palkan lisäksi myös:

• Kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten kollegojen tuen työllesi
• Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan
• Ammattitaidon mukaisen palkan
• Työterveyshuollon Pihlajalinnassa
• Tiimin, jossa kaikki puhaltaa yhteen hiileen

Mikäli viihdyt työssäsi ja hoidat hommasi kunnialla niin, töitä varmasti riittää ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi!

Työaika on ma-pe 7-15.30. Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos tämä työpaikka herätti kiinnostuksesi, niin lähetä hakemuksesi heti.

Rekrytoinnista vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Kia Holopainen. Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta tai voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi suoraan sähköpostitse, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Kialta arkisin 9-16 välisenä aikana myös puhelimitse numerosta 050 4110651.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Oletko kätevä käsistäsi, ahkera ja innokas oppimaan uutta? Nyt olisi kiinnostava uramahdollisuus käsillä!

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa koneistajan alkua Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava konepaja, joka valmistaa komponentteja alihankintana asiakkaiden tarpeisiin. Muun muassa erikokoisia akseleita työstävä konepaja tekee yksittäiskappaleita sekä lyhyitä sarjoja, joten työ pysyy mukavan vaihtelevana.

Koneistajan työtehtävät koostuvat metallikappaleiden valmistuksesta erilaisia koneita käyttäen. Tässä työssä koneistuksen lisäksi tehdään myös ohjelmointia. Tällä pajalla tehdään sekä CNC- että manuaalikoneistusta ja ohjelmointiin käytetään pääsääntöisesti Fanuc:ia.

Odotamme hakijalta erityisesti innokkuutta koneistajan ammattia kohtaan, huolellista ja tarkkaa työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työssä menestyy henkilö, joka on kätevä käsistään ja motivoitunut tekemään töitä ammatin eteen. Aikaisempi kokemus koneistajan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Emme vaadi varsinaisesti tiettyä koulutustaustaa, mutta kone- ja metallialan koulutuksesta ei ole ainakaan haittaa. Tärkeintä on kuitenkin asenne!

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen tuen sekä ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit. Palkkaus vähintään käytössä olevan TES:in mukaan kuitenkin huomioiden osaamisesi ja ammattitaitosi. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki. Työntekijöiden vaihtuvuus tässä työyhteisössä on erittäin pientä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 13.02.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202319.02.2023

LTP Logistics Oy etsii KUORMA-AUTONKULJETTAJIA (NUPPI) KESÄTÖIHIN. Kyseessä on lämpötilasäädeltyjen (+0C–+3C) elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Heidän palveluun sisältyy mm. tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Sinun tehtäviisi kuuluu:

• Elintarvikkeiden lastaus ajoneuvoon logistiikkakeskuksessamme (mahdollisesti jonkin verran kappaletavaraa myös), vastuullinen kuljettaminen ja lastin purkaminen ennalta sovittuihin kohteisiin Varsinais-Suomessa.
• Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina toimipisteellemme Lietoon (Avanti).
• Normaalisti vuorot alkavat 22:00-05:30 välillä (kellonajat tarkentuvat lähempänä töiden aloitusta) ja päättyvät aamu/iltapäivän aikana, mutta kuljetusalalle tyypillisesti työpäivien pituus voi vaihdella lyhyemmästä hyvinkin pitkään työpäivään. Tämän vuoksi työaikasi tasoittuu 2-viikon aikana 80 tuntiin.
• Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma-la välille.

Edellytämme sinulta:

• C-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
• Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta tehtävään saa perehdytyksen ja siksi otammekin huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat.
• Eniten arvostamme palvelualttiutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• Logistiikkakeskuksen sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töiden tekemistä huomattavasti.

Aloitus- ja lopetusajankohta:

• Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
• Toivomme, että voisit aloittaa työt jo TOUKOKUUN aikana ja sopimus olisi voimassa aina ELOKUUN loppuun asti.
• Aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia myös erikseen.

Jos uskot olevasi etsimämme kuljettaja, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 30.01.202328.02.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta toimeen tarttuvaa ja reipasta työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, 37.5h/vko mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 30.01.202312.02.2023

Etsimme nyt toimeliasta tekijää sukkatehtaan tuotannon ja taloushallinnon tehtäviin Turun alueelle!

Työn pääpaino on sukkien valmistusprosessin viimeistelyvaiheessa eli työtehtäviin kuuluu neuloksen tarkistaminen, viimeistely ja päättely, sekä sukkien höyryttäminen ja pakkaaminen. Lisäksi työnkuvaa monipuolistaa erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten laskujen teko, tilausten käsittely sekä asiakaskohtaamiset sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Oletamme ettet ole aikaisemmin työskennellyt sukkatehtaalla, joten sukkatehtaan salat opetetaan sinulle perinpohjaisesti työn ohella. Katsomme kuitenkin eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotantotyöskentelystä, vastaavista taloushallinnon tehtävistä tai asiakaspalvelusta. Palkka määräytyy tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työsuhde on kokoaikainen 37,5h/vko ja työtä tehdään klo 7-14:30 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta valmiutta työskennellä mahdollisesti tulevaisuudessa myös kahdessa vuorossa. Sukkatehtaan sijainti edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta töihin kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on pitkäaikainen. Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Nyt olisi tarjolla töitä sähköasentajille, joille teollisuuden ja automaation sähköasennustyöt ovat tuttuja! Oletko ammattitaitoinen sähköalan asiantuntija, jolle laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu ovat perusarvoja?

Yli kymmeniä vuosia sähköalalla toiminut asiakkaamme etsii itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA hyvien kulkuyhteyksien varrelle Vantaalle.

Työtehtävät koostuvat erilaisista teollisuuden sähköasennuksista, kuten:
• koneiden ja tuotantolinjojen kaapeloinneista
• keskusten liitäntätöistä
• koestamisesta

Toivoisimme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden sähkötöistä sekä sähkökuvien lukutaitoa.

Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan talotekniikka-alan työehtosopimuksen mukaan.

Työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla, joten älä aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Riittää, kun laitat omat tietosi sekä hieman tietoa aiemmista työsuhteistasi.

Hausta vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri, jolle voi soitella arkisin klo 9-16 puhelimitse 050 411 0471. Vastaan myös sähköpostikyselyihin.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme asetus- ja ohjelmointitaitoista koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava konepaja, joka valmistaa komponentteja alihankintana asiakkaiden tarpeisiin. Muun muassa erikokoisia akseleita työstävä konepaja tekee yksittäiskappaleita sekä lyhyitä sarjoja, joten työ pysyy mukavan vaihtelevana.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta. Tällä pajalla tehdään sekä CNC- että manuaalikoneistusta ja ohjelmointiin käytetään pääsääntöisesti Fanuc:ia. Monipuolinen konekanta koostuu tehokkaista ja monikäyttöisistä NC-sorveista ja sorvauskeskuksista, koneistuskeskuksesta, 4-akselisesta NC-jyrsinkoneesta sekä manuaalisista kärkisorveista ja avarruskoneesta.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta koneistajan töistä, ohjelmointiosaamista sekä asetusten teko taitoa. Arvostat huolellista ja tarkkaa työnjälkeä. Tärkeimpänä ominaisuutena kuitenkin pidämme innostunutta asennetta työhön. Työssä pärjää hyvin suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen tuen sekä ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit. Palkkaus vähintään käytössä olevan TES:in mukaan kuitenkin huomioiden osaamisesi ja ammattitaitosi. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki. Työntekijöiden vaihtuvuus tässä työyhteisössä on erittäin pientä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 13.02.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202305.02.2023

Pitkäaikainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimeen tarttuvaa OSA-AIKAISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaan Tammiston toimipisteeseensä. Olemme tehneet yhteistyöstä tämän asiakasyrityksen kanssa useamman vuoden ajan ja voimme vakuuttaa, että tämä on mukava paikka olla töissä!

Työvuoroja tulee olemaan ainakin kaksi päivää viikossa työvuorojen sijoittuessa maanantaille ja tiistaille klo 8-16 välille. Työvuoroja saattaa olla välillä myös keskiviikkoisin klo 8-16 välillä. Loma-aikoina sinun on mahdollista työskennellä kokopäiväisesti.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten mm. tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus, lähetys sekä hyllyttäminen työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työtehtävät pitävät sisällään myös tavaratietojen syöttämistä järjestelmiin ja pienissä määrin asiakaspalvelua puhelimitse sekä kasvokkain. Pääset osaksi ammattitaitoista ja pientä työtiimiä.

Emme edellytä hakijalta aiempaa kokemusta varastossa työskentelystä tai trukilla ajamisesta. Tärkeämpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta työtä kohtaan, aloitetekykyä sekä reippautta! Saat työtehtäviin erittäin kattavan perehdytyksen. Edellytämme valitulta henkilöltä erinomaista suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme myös kohtuullisen englannin kielen osaamisen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä ja työssä voi aloittaa nopeallakin aikataululla helmikuun 2023 aikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan lounaan sekä lounasajan ulkopuolella asiakkaiden on mahdollista valita annoksensa À la carte -listalta. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia. Asiakkaitamme viihdyttää myös satunnaisesti ravintolassa esiintyvät artistivieraat.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt tarjoilijaa iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasalossa, kauppakeskus Saaressa sijaitsevaan viihtyisään toimipisteeseen.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työtehtävät.

Tehtävässä menestyy hyvät tiimityötaidot omaava, joustava persoona. Olethan toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä, mutta myös paineensietokykyä ja vastuuntuntoa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme mahdollisuuden toimia vuorovastaavan roolissa.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn aidosti mukavassa ja rempseässä työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Asiakaskunta ravintolassa on hyvin vakiintunutta.

Työajat määräytyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Työtunteja on tarjolla 20-37.5h/viikossa.

Mikäli voisit olla Pallogrillin tuleva tarjoilija, täytä hakemus mahdollisimman pian sivuillamme ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Palkkaus määräytyy oman osaamisen ja kokemuksesi mukaan MaRaVan työehtosopimusta mukaillen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Vastaan kysymyksiin myös sähköpostitse. Ei suoria yhteydenottoja Pallogrillin henkilökuntaan.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan lounaan sekä lounasajan ulkopuolella asiakkaiden on mahdollista valita annoksensa À la carte -listalta. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia. Asiakkaitamme viihdyttää myös satunnaisesti ravintolassa esiintyvät artistivieraat.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kotiruokaa valmistavaa kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon, kauppakeskus Saaressa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen, ruoan valmistus sekä tarvittaessa myös salin puolella auttaminen kiirehuipuissa.

Ideaalihakijamme on:
• ennen kaikkea motivoitunut kokki, joka voi olla jo kokemusta kerryttänyt tekijä tai uraansa aloitteleva, jolla on aito halu kehittyä työssään
• hyvät paineensietokyvyt omaava tiimipelaaja, joka on valmis auttamaan työkaveria
• oma-aloitteinen
• sujuvasti suomen kieltä puhuva

Tarjoamme sinulle mielekkään, kokoaikaisen työn 37.5h/viikko aidosti mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yrityksen toimintamalleihin.

Työvuorot määräytyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli voisit olla Pallogrillin tuleva kokki, täytä hakemus mahdollisimman pian sivuillamme ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Palkkaus määräytyy oman osaamisen ja kokemuksesi mukaan, joten liitäthän palkkatoiveesi rohkeasti hakemuksen yhteyteen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16 välillä. Vastaan kysymyksiin myös sähköpostitse. Ei suoria yhteydenottoja Pallogrillin henkilökuntaan.

Hakuaika 30.01.202328.02.2023

Etsitkö määräaikaista tai pitkäaikaista työtä tulevalle keväälle?

Meillä on useammalle toimialalle työntekijähaut alkamassa kevään osalta. Työntekijöitä tulemme työllistämään: rakennustöihin, asiakaspalveluun, siivoukseen, rengassesonkiin, vihertöihin, varastolle, sähkötöihin jne.

Kevät saapuu pian, joten täytä hakemus hieman ennakkoon oheisen linkin kautta. Kerro mitä työtehtäviä olet valmis tekemään ja minkälaista työkokemusta sinulta jo mahdollisesti löytyy.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava, vakaa ja reilu työnantaja. Työntekijätyytyväisyys on huippuluokkaa ja kauttamme on mahdollisuus työllistyä myös useampaan erilaiseen projektiin.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Kotimainen rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyritys urakoi pääkaupunkiseudulla pääosin saneerauskohteissa. Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen, viron tai venäjän kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Jos kiinnostuit työmahdollisuudesta, niin soittele Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille ja sovi haastatteluaika. Voit myös jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätiedot ja yhteydenotot tehtävään liittyen arkisin 09:00–15:00 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 30.01.202320.02.2023

Etsimme tulevaan sesonkiin pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille kaivinkoneen perämiehiä!

Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä. Perämies työskentelee kaivinkonekuskin parina pitäen huolen mm. kaapeleiden ja viemäreiden kaivauksien syvyyksistä ja putkien/kaivojen asentamisesta.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä sopivasti huumorintajua! Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtunteja kertyy vähintään 40 h/vko, mutta toivomme hieman joustoa työaikojen suhteen. Työmaat kestävät arviolta marraskuulle saakka, mutta töitä on tarjolla hyvälle tekijälle myös läpi vuoden.

Palkkaus määräytyy vähintään työehtosopimuksen mukaisesti, mutta palkassa otamme huomioon osaamisen ja kokemuksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 20.02.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähkö-/automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Tärkeimpänä on kuitenkin reipas asenne sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Tehtävä edellyttää:
• sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia

Tarjoamme:
• vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta rakennustyöntekijää / nokkaa vastaamaan oman työmaansa toimivuudesta. Nokkamies on työtä tekevä luottohenkilö, joka kommunikoi työnjohtajalle ja valvoo työmaan edistymistä aikatauluineen.

Työkohteet ovat pitkälti linjasaneerauskohteita, joten aikaisempi työskentely vastaavilla työmailla on hakijalle ehdottomasti eduksi. Odotamme lisäksi useamman vuoden rakennustyökokemusta ja halua toimia työmaalla vastuullisessa roolissa.

Edellytämme hakijoilta:
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista rakennustöistä
• rakennuskuvien lukutaitoa
• kykyä työskennellä paineen alla
• hyvät kommunikointitaidot
• suomen kielen osaamista

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
• asianmukaisen palkkauksen

Kaikkiin lisätietoihin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson arkisin klo 9-15, puh. 050 411 0252.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro miksi olet sopiva henkilö tähän työtehtävään.

Hakuaika 30.01.202313.02.2023

Etsimme kotimaiselle asiakasyrityksellemme kokenutta sähköasentajaa / nokkaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijä solmii työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Työtehtäviin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennustyöt sekä sähkötöiden valvonta erilaisissa asennusprojekteissa pääosin saneerauskohteissa. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden ajalta kokemusta sähköasentajan työtehtävistä sekä halukkuutta toimia jatkossa hieman vastuullisemmassa roolissa. Olet mahdollisesti jo toiminut nokkana työmaalla tai sinulla on palava halu ottaa seuraava askel urallasi.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään kolmen vuoden ajalta)
• vastuullista otetta työtehtäviin
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
• töitä nykyaikaisten menetelmien ja mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittyä työntekijänä
• kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työkaverit

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakuaika 30.01.202320.02.2023

Etsimme useammalle asiakasyrityksellemme tulevaan sesonkiin kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle kivi- ja maanrakennusprojekteihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Otamme huomioon kokeneemmat sekä uransa alkutaipaleella olevat työntekijäehdokkaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti 40h/vko, mutta toivomme sinulta pientä joustovaraa työaikojen suhteen.

Eduksi katsomme kokemuksen 3D-koneohjauksesta, voimassa olevan b-ajokortin sekä muut ammattikortit, kuten työturvallisuuskortin.

Työntekijä saa käyttöönsä ensimmäisestä päivästä lähtien myös yksityisen työterveyshuollon palvelut, palkan oman osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä sen päälle asianmukaiset työehtosopimuksen mukaiset korvaukset. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole välttämätön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 20.02.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202320.02.2023

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä tulevaan sesonkiin avustaviin sekä vaativampiin työtehtäviin maanrakennustyömaille pääkaupunkiseudulle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus halutessaan myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat maanrakennustöistä työtaitosi mukaisesti. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 20.02.2023 asti.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15 Mustosen Teemulta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 30.01.202327.02.2023

Hei sinä ammattikuljettaja!
Arvostatko kuljetustehtävien monipuolisuutta, uuden oppimista ja mukavan rentoa, mutta kuitenkin vastuullista työilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, laita ihmeessä hakemusta tulemaan.

Työ pitää sisällään kuorma-autolla ajamista eri työkohteiden välillä. Tehtäviin saat perusteellisen perehdytyksen.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Olet voinut kerryttää aikaisempaa työkokemusta alalta tai voit olla vasta urasi alkutaipaleella. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan, sujuva suomen kielen taito sekä normaali peruskunto.

Eduksesi luemme aikaisemman työkokemuksen kuljetustehtävistä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työ kuljetusalalla sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hieman itsestäsi ja osaamisestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakangas arkisin klo 9-11, puh. 050 411 0271.

Hakuaika 27.01.202313.02.2023

Hei sinä talotekniikasta kiinnostunut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva positiivinen persoona! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko hyödyntää palveluhenkistä persoonaasi työtehtävissäsi?
• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille elämänlaatua kohentavan ratkaisun?
• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?
• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?
• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?
• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?
• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle myyntiedustajaa palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi

Tehtävässä kontaktoidaan omakotiasiakkaita perinteisesti suorakäynneillä ovelta ovelle sopien tarkemmista tapaamisajankohdista lähipäiville. Edustaja saa tapaamisia myös yrityksen telecallcenterin sopimina. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantai-päivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Pirkanmaa, mutta satunnaisia työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus, sekä mahdollisuus takuupalkkaan työsuhteen alussa.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella helmikuun loppupuolella viikolla 8/9. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Hakuaika 27.01.202310.02.2023

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Jorvaksessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Nykyään TAS-Powerissa työskentelee noin 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista.

Haemme nyt TAS-Powerin ammattitaitoiseen tiimiin useampaa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään sähkökeskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko. Talven tuiskut eivät vaivaa työskentelyä, koska työtä tehdään yrityksen uusissa, siisteissä toimitiloissa Jorvaksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähköistysalan koulutusta sekä mahdollisesti jo aiemmin hankittua kokemusta sähköasennuksista tai automaatioasennuksista
• tarkkaa työskentelyotetta
• hyvää suomen kielen osaamista

Otamme haussa huomioon jo kokemusta kerryttäneet sekä jo hieman sähköasennuksista kokemusta kerryttäneet hakijat. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme halua oppia uutta, hyvää sekä joustavaa työasennetta!

Tarjoamme työpaikan aidosti hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa hyvä tiimihenki on tärkeää. TAS-Powerin työn jälki kestää vaativammankin tarkastelun!

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Hae paikkaa oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" rekrytointia hoitavalle Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostin lisäksi myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.01.202305.02.2023

Etsimme kotimaiselle, jo yli kaksikymmentä vuotta toimineelle asiakasyrityksellemme osa-aikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vallilaan. Asiakkaamme toimittaa erilaisia varaosia ja tarvikkeita lähinnä laivojen ja teollisuuden tarpeisiin.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista toimistotöistä kuten mm. osto- ja myyntitilausten käsittelystä, laskutuksesta sekä suoritteiden seurannasta. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisten asiakirjojen laadinta ja kuljetustilaukset. Työ sisältää paljon myös sähköpostiviestintää asiakkaiden ja päämiesten suuntaan.

Töitä on tarjolla osa-aikaisesti noin 22.5 tuntia viikossa arkisin klo 8-17 välillä joustavasti. Töitä tehdään viihtyisässä toimistossa Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Odotamme sinulta:
• englannin kielen taitoa, jotta pystyt viestimään sähköpostitse myös englanniksi
• tarkkuutta ja huolellisuutta numeroiden ja asiakirjojen kanssa
• jonkun verran ymmärrystä tietokoneista ja tietojärjestelmien käytöstä

Eduksi katsomme ruotsin kielen osaamisen ja mahdollisen aiemman kokemuksen toimistotöistä tai opinnoista saatua osaamista.

Työtehtävässä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla ja toivottavaa olisi, että valittu henkilö kykenisi aloittamaan helmikuun 2023 aikana pikimmiten. Työhön saat erinomaisen perehdytyksen ennen työsuhteen alkua ja päivittäisessä työssä sinua tukee pieni sekä lämminhenkinen tiimi.

Tarjoamme mahtavan paikan pitkäaikaiseen työsuhteeseen henkilölle, joka on valmis itsenäiseen työhön, on oma-aloitteinen ja tulee töihin pieni pilke silmäkulmassa!

Eikö kuulostakin hyvältä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä itsestäsi. Voit myös lähettää CV:n sekä hakemuksesi sähköpostitse suoraan Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille otsikolla "osa-aikainen toimistotyöntekijä". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Laura vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin myös puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 27.01.202307.02.2023

Hei sinä pyöräilyn maailmasta kiinnostunut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva positiivinen persoona! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko hyödyntää palveluhenkistä persoonaasi työtehtävissäsi?
• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivan ratkaisun?
• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa?
• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuoteportfolio on laaja, toimitusvarmuus hyvä ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?
• onko avoin ja keskusteleva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?
• oletko kiinnostunut polkupyöräilyn maailmasta ja valmis kasvamaan alan kehittymisen myötä?
• arvostatko vapautta tehdä ratkaisuja ja päätöksiä itsenäisesti eri tyyppisissä tilanteissa?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme Seven Bikes Oy:lle myyjää vakituiseen työsuhteeseen reilu vuosi sitten avattuun myymälään Tampereen Lahdesjärvelle.

Seven Bikes on yksi suomalaisen Nordic Bike Groupin viiden myymälän itsenäisistä yrityksistä. Muut groupin liikeet ovat Nummen Pyörä Turussa, Pyöräliike Lundberg Keravalla sekä Velosport ja eBike Store Helsingissä. Tiivis kumppaniliiketoiminta mahdollistaa laadukkaan palvelutason lisäksi laajan valikoiman ja optimoi toimitusvarmuutta.

Työaika on 37.5 h/vko, ma–pe klo 10:00 - 18:00 ja lauantaisin klo 10:00–15:00. Vapaapäiviä pidetään kiertävästi ma–la välillä. Myymälä on suljettu sunnuntaisin. Tehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Tehtävässä voidaan aloittaa ajankohdan osalta helmikuun aikana ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsopimuksella suoraan Seven Bikesilla.

Arvostamme luonnollisesti alan kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja pyöräilymaailmasta innostuneet hakijat. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.01.202307.02.2023

Tässä olisi työ, joka sopii mainiosti esim. opiskelijalle tai muuten lisätienestiä tarvitsevalle!

Työkohde on ravintola- ja kokoustilapalveluita tarjoava yritys. Heillä on tarvetta siivoojalle, joka valmistaisi tilat päivän käyttöä varten huolehtien asianmukaisesta siisteydestä.

Siivoustyö tehdään aikavälillä klo 6:00–10:00, josta alkaen starttaa tilojen päivittäinen käyttö. Siivoustyöhön kuluva aika kohteessa on arviolta 1.5–4 h / pv. Siivoustarve on viisi päivää viikossa lukuun ottamatta tiistai- ja sunnuntai-päiviä. Lauantai-aamuille on tarvittaessa satunnaisesti järjestettävissä tuuraajaa, mikäli siihen ajankohtaan on vapaa-ajalle tarvetta. Tekijälle niin sopiessa, ovat lisäkohteetkin mahdollisia koskien esim. asunto- ja rappusiivouksia.

Tehtävässä aloitetaan vuokratyösopimuksella helmikuun puolivälissä Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana hoitaen kaikki työnantajavelvoitteet. Tekijä saa meiltä asianmukaiset työvälineet, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä avoimen ja reilun yhteistyökumppanuuden. Työtä on tarjolla vähintään elokuun loppuun, josta alkaen myös sopimuksen jatkaminen on mahdollista.

Arvostamme aikaisemman kokemuksen tuomaa osaamista, mutta huomioimme myös alalle alkavat ja siivoustehtäviin soveltuvat hakijat. Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen ja aktiivisen työotteen omaava henkilö. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys.

Paikka täytetään nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä pikaisesti hakemus tehtävään oheisen linkin kautta tai sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00–16:00. Puh 050 411 2705 ja sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.01.202313.02.2023

Hei sinä tulevalle maanrakennuskaudelle 2023 työpaikkaa etsivä ammattiylpeyttä tunteva kaivinkoneenkuljettaja! Tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä kuitukaapelointitehtäviin Jyväskylän ja sen ympäristössä sijaitseviin kohteisiin. Työssä aloitetaan maan sulamisen mukaan arviolta viimeistään toukokuun alkupuolella ja tehtävää riittää koko rakennuskaudeksi roudan alkamiseen asti. Mikäli asuinpaikkasi on työssäkäyntialueen ulkopuolella, on tekijälle järjestettävissä asianmukainen asuminen työkohteen läheisyyteen.

Itse toiminta on pienellä kumitelakoneella tehtävää kaapeliojien kaivuuta, jonka ohessa on aika ajoin tarvetta tarttua myös lapioon. Tehtävässä menestymiseen siivittää joustava asenne, hyvä peruskunto, aktiivinen työote, tarkkaavaisuus ja hyvä ryhmätyöhenki. Työkohteista osa on asumusten piha-alueita, joten tasausjäljen tulee olla kelvollista. Liikennöityjen alueiden kohteissa tarkkuus ja valppaus luovat hyvän pohjan turvalliseen työskentelyyn.

Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Työtä tehdään arkipäivisin ma–pe pääsääntöisesti aikavälillä klo 7:00–18:00. Perustyöpäivän pituus on 8 h / pv. Tehtävässä on tarpeen usein tehdä myös pidempikestoisia päiviä, jolloin perjantait voivat olla pituudeltaan lyhyempikestoisia.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajan roolissa. Tekijä saa meiltä perustyövaatetuksen ja perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä avoimen ja reilun yhteistyökumppanuuden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.01.202313.02.2023

Hei sinä tulevalle maanrakennuskaudelle 2023 työpaikkaa etsivä ja ulko-olosuhteissa työskentelyä sekä kelpo ansiotasoa arvostava reipasotteinen tekijä! Tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä kuitukaapelointitehtäviin infra-asentajaksi Jyväskylän ja sen ympäristössä sijaitseviin kohteisiin. Työssä aloitetaan maan sulamisen mukaan arviolta viimeistään toukokuun alkupuolella ja tehtävää riittää koko rakennuskaudeksi roudan alkamiseen asti. Mikäli asuinpaikkasi on työssäkäyntialueen ulkopuolella, on tekijälle järjestettävissä asianmukainen asuminen työkohteen läheisyyteen.

Itse toiminta on lapiolla tehtävää kaivinkoneen työskentelyä avustavaa työtä, jossa menestymiseen siivittää joustava asenne, hyvä peruskunto, aktiivinen työote, tarkkaavaisuus ja hyvä ryhmätyöhenki.

Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Työtä tehdään arkipäivisin ma–pe pääsääntöisesti aikavälillä klo 7:00–18:00. Perustyöpäivän pituus on 8 h / pv. Tehtävässä on tarpeen usein tehdä myös pidempikestoisia päiviä, jolloin perjantait voivat olla pituudeltaan lyhyempikestoisia.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajan roolissa. Tekijä saa meiltä perustyövaatetuksen ja perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä avoimen ja reilun yhteistyökumppanuuden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.01.202314.02.2023

Toimistoassistentti, kesätyö (Tampere)

Tässä loistava kesätyö kivassa työyhteisössä!

Haemme asiakkaallemme TOIMISTOASSISTENTTIA kesäkauden 2023 ajaksi. Työ tehdään Tampereen keskustassa sijaitsevassa toimistossa.

Työntekijän tarve on touko-elokuu 2023 eli noin 4 kuukautta. Toukokuussa työ voi olla osa-aikaisempaa ja silloin perehdytään työhön, jotta kesäkuussa työtä pystyy tekemään myös itsenäisesti kesälomien alkaessa. Tukea työhösi saat tarvittaessa kesän läpi muilta kollegoiltasi. Työtä tehdään 3-5 päivää viikossa. Toukokuun jälkeen työtunnit pyritään täyttämään kokonaisuudessaan (37,5h/vko). Työajassa on pientä joustoa, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään arkisin klo 8-16.

Työtehtävät koostuvat pitkälti perustoimistotöistä kuten esim. asuntovuokrauksen hallinnoinnista ja erilaisten asiakirjojen skannaamisesta ja tallentamisesta sähköiseen muotoon. Tehtävässä on myös erilaisen tiedon etsimistä, hallintaa ja siirtoa. Työpäivien aikana on myös asiakaspalvelutilanteita, joten hakijalta toivotaan kykyä ja halua toimia kasvokkain ja puhelimitse tapahtuvissa asiakaspalvelutilanteissa.

Odotamme, että henkilöllä olisi kiinnostus toimistotyötä kohtaan. Varsinaista koulutusvaatimusta tehtävään ei ole. Lisäksi työssä edellytetään perustasoisia atk-taitoja: Excelin ja Wordin ja sähköpostin käyttötaitoa. Etsimme tehtävään tarkkaa ja järjestelmällistä työntekijää. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä yhteistyökykyistä ja avointa asennoitumista työtä ja työyhteisöä kohtaan.

Tehtävä sopii erittäin hyvin myös opiskelunsa loppuvaiheen opiskelijalle ja/tai nuorelle, työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö. Osakeyhtiön tilat sijaitsevat Tampereen keskustassa.Hakuaika 27.01.202312.02.2023

Etsimme KONEPAJATYÖNTEKIJÄÄ/HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pöytyälle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien sekä ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Konepajatyöntekijänä päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja joustavasti klo. 07-15:30 välillä (40h/viikko). Toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Emme odota sinun olevan alan rautaisin ammattilainen vaan perehdytämme sinut tehtävään. Tehtävässä menestymisen kannalta sinulla olisi hyvä olla aikaisempi koulutus (esim. kone- ja metallialalta) tai muuta työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eniten arvostamme kuitenkin halua oppia ja omaksua uusia asioita, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 27.01.202310.02.2023

Etsimme kotimaiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme TERÄSRAKENTEIDEN VALMISTAJAA/ASENTAJAA. Yritys valmistaa rautarakenteita uudisrakennuksille sekä saneerauskohteisiin.

Asiakkaamme on tehnyt vaativampia teräsrakenteita jo yli 25 vuoden ajan ja työporukka koostuu yli kymmenestä ammattitaitoisesta osaajasta.

Rautarakenteet valmistetaan puikko- tai MIG-hitsaamalla mustaa tai rosteria. Työ sisältää myös porausta, sahausta sekä osien tekemistä ja kasaamista. Tuotantotilat sijaitsevat Malmilla hyvien kulkuyhteyksien päässä, jossa rautarakenteet valmistetaan. Työ sisältää myös asennuskeikkoja suoraan työmaalle.

Työsuhteessa noudatetaan teknologia-alan työehtosopimusta ja palkkaus lähtee 15 eurosta ylöspäin oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Asennuskeikoista maksetaan kilometri- ja ateriakorvaukset. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2023. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko klo 7-15.30 välillä.

Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtilanteestasi tällä hetkellä. Voit myös laittaa hakemuksesi hausta vastaavalle Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille sähköpostitse otsikolla "teräsrakenteiden valmistaja". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot tehtävästä antaa Laura Piri puhelimitse arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 0471.

Hakuaika 26.01.202305.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KIINTEISTÖHOITAJAA pitkäaikaiseen/vakituiseen työsuhteeseen!

TYÖNKUVA

Tässä työnkuvassa olet vastuussa kiinteistökohteiden sisätilojen toimivuudesta ja erilaisista huolto- ja korjaustehtävistä. Työskentelet osana kiinteistötekniikan tiimiä ja tukenasi on usieta talotekniikan moniosaajia. Tästä syystä sinun ei tarvitse itse olla talotekniikan moniosaaja, vaan tärkeintä on asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeinen asenne. Olet usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen ja tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaiden kiinteistöissä ilmeneviä ongelmia, ratkaista niitä mahdollisuuksien mukaan sekä tarvittaessa hälyttää paikalle apukäsiä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä huomioiden hakijan aikaisempi työkokemus sekä taidot, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Asiakasyrityksemme on valmis kouluttamaan sinut ja vaihtoehtona esimerkiksi myös oppisopimuskoulutus. Tärkeintä on siis aito kiinnostus ja reipas asenne!

TARJOAMME

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn hyvässä porukassa, vaihtelevien ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat asialliset työvaatteet ja -välineet, firman auton ja ennen kaikkea kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjolla on alan ammattilaisille haastava ja mielenkiintoinen tehtävä sekä myös ura- ja kehityspolku innokkaille uran alkuvaaiheessa oleville tekijöille. Hae siis rohkeasi!

KIINNOSTUITKO?

Hakuaikaa on 5.2.23 asti, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä tai soita suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (arkisin 9-16, 050 411 0375). Kérron tehtävästä mielelläni lisää!Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Asiakasyrityksemme etsii osaavaa sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita erityyppisiin kohteisiin, kuten asuntoihin, toimitiloihin ja sähköautojen latausjärjestelmiin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Sähköasentajana vastaat osaltasi asennustöiden toteutumisesta suunnitelmien ja asiakirjojen sekä standardien mukaisesti.

Odotamme hakijalta sähköalalle soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta alalta sekä voimassaolevaa ajokorttia. Hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittyä, kattavat työterveyspalvelut, sekä mukavan työyhteisön ympärillesi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 09.02.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 26.01.202312.02.2023

Kaihdinliike Sandberg on kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut yritys Turussa. Etsimme nyt ompelutaitoista tuotantotyöntekijää. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtehtävät sisältävät mm. ompelua sekä kokoonpanotöitä. Työt ovat suunniteltu alkavaksi helmi-/maaliskuussa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta ja kokoonpanotöistä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja näppäryyttä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut myyntipäällikkö Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Asiakasyrityksemme etsii kokenutta sähköasentajaa kärkimiehen tehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita erityyppisiin kohteisiin, kuten asuntoihin, toimitiloihin ja sähköautojen latausjärjestelmiin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Kärkimiehenä johdat työryhmääsi ja osallistut sähköasennuksiin. Hoidat myös päivittäisiä asioita eri urakoitsijoiden kanssa, sekä olet mukana aikatauluttamisessa ja tavaran tilauksissa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua työmaakokouksiin.

Odotamme hakijalta sähköalalle soveltuvaa koulutusta, vähintään noin viiden vuoden työkokemusta alalta, voimassaolevaa ajokorttia, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvälineet, mahdollisuuden kehittyä, kattavat työterveyspalvelut, sekä mukavan työyhteisön ympärillesi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Hakuaikaa on 09.02.2023 asti.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Elektrokiikkakokoonpanija- ja testaaja, -kokoaikainen (Tampere)

Tehtävään kuuluu hyvin monipuolisesti mm. mekaaniikkakokoonpanoa ja elektroniikan rakentamista (mm. juottaminen, johdotus) sekä valmiiden kokonaisuuksien testaamista. Koulutus sähkö-, elektroniikka- tai automaatioalalta olisi hyvä, mutta muodollisia pätevyysvaatimuksia ei ole. Tehtävään kyllä koulutetaan. Työyhteisö on kansainvälinen ja kommunikointi myös englanniksi on toivottavaa.

Tuotantotila sijaitsee Tampereella. Viikkotyötunnit ovat 37,5 h/vko. Työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on toistaiseksi.


Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Perustason ymmärrys elektorniikka- tai sähköalalta

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät
• Hyvän tuen työnjohdolta
• Työtehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisesti vastuuta kantaen työtehtävät.Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Putkiasentajia huoltokohteisiin, Bravida Finland Oy -vakituinen

Työtehtävät kohteissa koostuvat yksittäisistä huoltotöistä suurempiin urakkakokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Hitsaustaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Hyvän ja vakaan ansiotason
• Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää!

Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Bravida Finland Oy:lle.

-------------------------------------------------------

Bravida Finland Oy tarjoaa mm. lvi- ja sähköalan urakointi- ja huoltopalveluita. Asiakkaat ovat erilaisia taloyhtiöitä ja yrityksiä. Lisää yrityksestä voit lukea: www.bravida.fi.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Kunnossapitoasentaja teollisuuteen Bravida Finland Oy, -kokoaikainen (Tampere)

Työtehtävät tuotantolaitoksissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella, pääsääntöisesti etelä-Pirkanmaalla. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Palkkaus määritetään sopimuksen mukaan. Työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on toistaiseksi.

Työssä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-kunnossapidon työtehtävästä.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Parin vuoden työkokemusta sähköalalta
• Perustason ymmärrys automaatiotekniikasta

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Vakaan ansiotason
• Työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät
• Hyvän tuen työnjohdolta
• Työtehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisesti vastuuta kantaen työtehtävät.Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

--------------------------------

Bravida Finland Oy tarjoaa mm. lvi- ja sähköalan urakointi- ja huoltopalveluita. Yritys on vuonna 2013 perustettu, koko ajan kasvava yritys, jolla on hyvä ja vakaa asema Suomalaisessa LVIS-toiminnassa.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Sähköasentaja huoltokohteisiin, -kokoaikainen (Tampere)


Tarjolla työpaikka inhimillisyyttä ja reilua meininkiä arvostavasssa yrityksessä, jossa kaivataan vähintään kevääksi apukäsiä!

Etsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on sellaiselle työntekijälle, jolla on jo muutaman vuoden kokemus sähköalan töistä. Yritys tekee pienempien kiinteistöjen sekä isompien taloyhtiöiden korjaus- ja sähköistystöitä. Toisinaan kohteena voi olla myös suurempi tuotantolaitos. Yritys on asiantunteva ja vakavarainen sähköosaamisen ammattilainen.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin, jossa työntekijät tekevät ammattiylpeydellä työtään. Työtä on aluksi tarjolla toukokuuhun asti, mutta jos kaikki menee hyvin, on mahdollisuus jatkaa senkin jälkeen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat esimerkiksi huoltokeikoista taloyhtiöihin sekä pienistä sähkökalustus-muutoksista omakotitaloihin. Työkohteisiin mennään yrityksen autolla. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja sen lähikunnissa.
Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus. Myös aloittelevat ja motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta sekä halua toimia asiakaspalveluhenkisesti.Kiinnostuitko tehtävästä? Olisi kiva kuulla sinusta lisää, joten täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 26.01.202309.02.2023

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokenutta MYYNTIEDUSTAJAA Varsinais-Suomen alueen myyntitiimiin. Myyjän työ EnergiaYkkösellä on itsenäistä ja tavoitteellista, jossa rehellisyydellä, kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista ansaita erittäin hyvin. Ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin tuella pääset helposti huipputuloksiin.

EnergiaYkkönen on kotitalouksien energia- ja putkiremontteihin keskittyvä yritys. Meillä on maamme mittavin kokemus lämpöpumppujen myynnistä ja asennuksesta. Teemme energiaremontin toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen. Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon suomalaisissa kodeissa. Erinomainen hyötysuhde, nopea asennus, selvät säästöt, lyhyt takaisinmaksuaika, ekologisuus sekä fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset tekevät asiakkaalle päätöksen helpoksi!
Näitä loistavia tuotteita on mahtavaa myydä! Katso lisää: www.energiaykkonen.fi

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kotimyynti työstä, aitoa paloa myyntityötä kohtaan sekä voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä myös satunnaisesti toisella paikkakunnalla. Tarjoamme kannustavan provisio palkkauksen, sekä mahdollisuuden takuupalkkaan työsuhteen alussa.

Tärkeimpiä arvojamme ovat vahva ammattitaito, läpinäkyvä toiminta, ympäristövastuullisuus ja asiakastyytyväisyys. Jokainen myyjä saa meillä kattavan perehdytyksen lämmitysalaan ja tuotteisiimme, sekä työssä tarvitsemansa työkalut. Myyjänä työskentelet pääasiassa kentällä, mutta saat myös valmiiksi sovittuja asiakaskäyntejä. Mikäli olet ihmisläheinen, aktiivinen ja yrittäjähenkinen saatat olla etsimämme henkilö!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan EnergiaYkkösen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista myyntityökokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Kyselyt ja yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 25.01.202310.02.2023

Koe kevään vaihtuminen kesäksi monipuolisissa aputöissä! Etsimme työhön tarttuvia aputyöntekijöitä Kangasalla sijaitsevaan puutarha-alan yritykseen. Sesonki alkaa säiden mukaan maalis-huhtikuun vaihteessa ja kestää arviolta juhannukseen saakka.

Päiväsaikaan tehtävä työ mahdollistaa vapaa-ajan suunnittelun illoille ja työ sisältää mukavasti fyysistä aktiivisuutta! Pääset myös näkemään kasvien kasvatukseen ja myyntiin liittyvät vaiheet koko sesongin osalta.

Työ sisältää:
• Pistokkaiden istutusta ja kasvien ruukutusta
• Kasvien pakkaamista, tilausten keräämistä sekä mahdollisia kuljetuksia pakettiautolla
• Kasvien hoitoa ja tilojen huoltoa

Tehtävässä menestymiseen siivittää:
• Toimeen tarttuva työasenne
• Halu oppia
• Positiivinen tiimihenki

Hyödyksi voi olla:
• Kokemus pakettiautolla ajamisesta
• Erilaisten työkoneiden käyttökokemus

Töitä tehdään Kangasalan Huutijärvellä sijaitsevassa puutarhassa, pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15.30, mutta kiivaimman sesongin aikaan toivomme myös mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa viikonloppuisin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpisteelle pääsyä.

Hae pikimmiten tehtävään, sillä paikat täytetään jo hyvissä ajoin ennen sesongin alkua! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 25.01.202308.02.2023

Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Yritys tarjoaa laatutietoisille kuluttajille innovatiivisia, kokonaisista marjoista valmistettuja, terveellisiä, hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä Berrie-tuotteita sekä korkealaatuisia hilloja, marmeladeja ja täytteitä leipomo- ja horeca-alan ammattilaisille sekä suomalaiselle vähittäiskaupalle ja vientiin. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Turussa. Yrityksen laatujärjestelmälle on myönnetty BRC-sertifikaatti.

Etsimme nyt LAATUPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastuullasi on elintarviketehtaan BRC-standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän ylläpito ja kehittäminen yhdessä laatuasiantuntijan kanssa. Lisäksi vastaat sertifiointilaitosten ja asiakkaiden auditoinneista sekä viranomaisyhteistyöstä. Laatupäällikkö vastaa myös tuotetiedoista sekä pakkausmerkinnöistä. Tehtävään voidaan liittää myös muita vastuita ja lopullinen työnkuva muovautuu tehtävään valitun henkilön kiinnostuksen ja kykyjen mukaan.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta sekä BRC-standardin tuntemusta. Toivomme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista otetta työtehtäviä kohtaan. Tehtävä edellyttää englannin kielen osaamista sekä ajantasaisia IT-taitoja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja perinteikkäässä yrityksessä. Pääset toimimaan laadukkaiden tuotteiden parissa ja sinulla on aito mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työssä onnistumisen tukena sinulla on kannustavat ja ammattitaitoiset kollegat.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 25.01.202325.02.2023

Kiinnostunut osa-aikatyöstä - opiskelun ohella tai miksei vaihteluna eläkepäiville?
Tämä voi olla sinun paikkasi, lue siis loppuun!

Etsimme DUXIANA HELSINKI Oy:lle nyt osa-aikaista myyjää ylellisten- ja korkealaatuisten DUX- tuotteiden myyntiin Helsingin Ullanlinnaan.

DUXIANA:n pääasiallinen tuote on sänky ja ennen kaikkea hyvä uni, mutta myös huonekalut, vuodevaatteet sekä oheistuotteet kuuluvat DUX- valikoimaan.

DUXIANA:n viihtyisässä myymälässä sänkyjä voi kokeilla rauhallisessa ja yksityisyyttä
vaalivassa ympäristössä ja asiakkaita palvelee aina osaava, asiantunteva henkilökunta.
Haluamme, että asiakas saa myymälässä miellyttävän ostokokemuksen ja siksi korkeatasoinen palvelu on meille sydämen asia.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta aikaisempaa alan osaamista, mutta eduksi katsomme tekstiilituntemuksen, aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä esim. huonekalumyynnistä.

Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta myyntityötä kohtaan, missä asiakas kohdataan henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti. Toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutus -ja ongelmanratkaisutaidot. Tyyli–ja tilannetaju ovat myös tärkeitä ominaisuuksiasi sosiaalisten- ja myyntitaitojen lisäksi. Arvostamme aktiivista ja ahkeraa asennetta uuden oppimiseen ja toivomme sinulta kykyä omaksua tuotteet ja materiaalit nopeasti.

Työ on osa-aikainen ja työt alkavat maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Liike palvelee arkisin klo 11–18 ja lauantaisin klo 11–15.

Tarjoamme sinulle upean ja innostavan työympäristön, jossa pääset työskentelemään asiantuntijana korkealaatuisten tuotteiden parissa, viihtyisässä myymälässä. Voit käydä tutustumassa lisää DUX-tuotteisiin, osoitteesta :https://www.dux.fi/liikkeet/duxiana-helsinki

Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vuoroviikoin, joka toinen lauantai
ja joka toinen viikko arkipäivänä.  Loma-aikoina ja perehdytyksen ajan työtunteja on tarjolla enemmän.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai laita CV:si sekä hakemuksesi suoraan rekrytoinnista vastaavalle konsultille Kia Holopaiselle otsikolla "Myyjä, DUXIANA" etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa tarkasti MIKSI juuri sinä olisit sopiva työntekijä DUX -tiimiin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja työt alkaa maaliskuussa.

Kaikki lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Kia Holopaiselta arkisin klo 9-16 p. 050 411 0651.

Hakuaika 25.01.202308.02.2023

Karaatti Keittiöt on kotimainen vuodesta 1976 asti toiminut perheyritys. Pitkä kokemus takaa ammattitaitoisen otteen suunnittelusta asennukseen. Keittiökalusteet tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Haemme tiimiimme nyt yhtä keittiökalusteasentajaa. Työtehtäviisi kuuluu keittiökalusteiden asennukset asiakkaidemme luona sekä kalusteiden kasaaminen ja monipuoliset kalustepuusepäntyöt varastohallillamme Espoossa.

Saat työhön perehdytyksen oman taitotasosi mukaan, jonka jälkeen työnkuva on itsenäinen ja pääset suunnittelemaan omat aikataulusi. Tässä työssä on mahdollisuus päästä tekemään keittiökalusteasennuksien lisäksi myös muita remonttitöitä, joten monipuolinen kokemus esim. maalaustöistä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme hakijoilta:
• aikaisempaa kokemusta keittiökalusteiden asennustöistä
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• b-ajokorttia ja omaa autoa
• reipasta asennetta sekä asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• C-ajokortin
• monipuolisen kokemustaustan erilaisista remonttitöistä

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen arvostetussa ja luotettavassa yrityksessä sekä asianmukaisen palkkauksen. Lisäksi saat yrityksen auton käyttöön työkohteisiin liikkumista varten sekä tarvittavat työvälineet.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-16 välillä, 40h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 8.2.2023 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Asiakasyrityksemme tarvitsee nyt työntekijöitä pakkaustöihin määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaan kuuluu teollisuuteen lähtevien tuotteiden pakkaaminen erilaisiin pakkausmateriaaleihin ja lisäksi työssä on toisinaan myös tuotteiden kokoonpanoa tuotannon puolella. Työtä tehdään aina arkisin ja vuoroviikoin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikkoina työtä tehdään klo 7-15 ja iltavuoroviikkoina työtä tehdään klo 15-23. Tämän työn myötä arjen suunnittelu on mutkatonta ja viikonloppuisin on aikaa nauttia vapaa-ajasta!

Hienoa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, jonka jälkeen tehtävässä pärjää itsenäisesti tyyppi, joka on työssään tarkka ja toimelias. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia ja ylellisiä sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Nykyään yritys tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden laadukkaan palvelemisen avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Haluatko työskennellä vastuullisessa roolissa laivarakennusteollisuuden projektien etenemisen ja onnistuneen lopputuloksen kannalta? Meillä työnjohtajana pääset toimimaan tuotannon operatiivisena johtajana, jolloin keskityt arkisen toiminnan ja työn johtamiseen. Työnjohdollisten tehtävien lisäksi teet tarjouslaskentaa ja materiaalien hankintaa, sekä suunnittelet muun muassa laivateollisuuteen meneviä sisustusmoduuleita, kalusteita ja elementtejä AutoCAD -ohjelmistolla.

Työtehtävä edellyttää kokonaisuuksien hallintaa sekä laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa, joten etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden puolelta. Mikäli olet jo alan ammattilainen ja olet halukas sitoutumaan uusiin haasteisiin, olemme vilpittömästi kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Metalliasennus Huuhka Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia ja ylellisiä sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Nykyään yritys tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden laadukkaan palvelemisen avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Tehtävässä vastaat laivateollisuuteen menevien yksityiskohtien, kuten sisustusmoduuleiden, kalusteiden ja elementtien suunnittelusta AutoCAD -ohjelmistolla. Toimit koko suunnitteluvaiheen aikana tiiviissä vuorovaikutuksessa tuotannon tekijöiden kanssa ja yhteistyön kautta kehitätte piirustukset käyttökelpoisiksi tuotannon puolelle. Työskentely tapahtuu arkisin kello 7-15:30 välisenä aikana pääasiassa toimipisteellä, mutta työtä on mahdollisuus tehdä toisinaan myös etänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta AutoCAD -ohjelmiston tai muun vastaavan ohjelmiston käytöstä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden puolelta. Toivomme vahvistavamme tiimiämme teknisellä asiantuntijalla, jolla on kykyä työskennellä luovasti, itseohjautuvasti ja ratkaisukeskeisesti vaihtelevien projektien parissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään laaja-alaisesti ammattitaitoasi sekä kehittymään entisestään asiantuntijana!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Metalliasennus Huuhka Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme elektroniikan kokoonpanijaa Turkuun!

Työnkuva keskittyy teknologialaitteiden kokoonpanoon eli työtehtävät pitävät sisällään mm. laitteiden eri osien ruuvaamista ja juottamista toisiinsa kiinni kuvien perusteella. Lisäksi työtehtävät voivat pitää osaamisesi mukaan sisällään myös sähkökytkentöjen tekemistä laitteisiin.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä työn/harrastuksen kautta sekä alalle soveltuvan koulutuksen (esim. tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto/sähkö- ja automaatioalan perustutkinto). Työssä pärjää tyyppi, jolla on ymmärrystä elektroniikkalaitteista sekä näppärät sormet!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät alustavasti kesän loppuun asti. Työsuhde on kokoaikainen eli työtunteja tarjotaan 37,5 tuntia viikossa ja työtä tehdään liukuvasti päivävuorossa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää / koneoperaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Pääsääntöinen työtehtäväsi tuotannossa keskittyy leikkureiden, sekä stanssaus- ja liimauskoneiden käyttämiseen, mutta työ pitää sisällään myös satunnaista tuotteiden kokoonpanoa ja pakkaustyötä. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta valmiutta myös mahdolliseen kaksivuorotyöhön.

Painoalalle soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus painoalalta edesauttaa työssä menestymistä, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Arvostamme hakijoissa aitoa kiinnostusta tuotantotyötä kohtaan, nopeaa oppimiskykyä sekä oma-aloitteista työskentelyotetta. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.01.202305.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme floristia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Floristina visioit ja toteutat intohimolla kukkakimppuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään opiskelijoiden ohjausta sekä muita kukkakaupan tehtäviä, kuten myymälän estetiikan ylläpitoa, kuormien purkua, istuttamista ja kukkien kastelua. Otamme haussa huomioon konkareiden lisäksi myös juuri alalle valmistuneet henkilöt!

Kukkakauppa on avoinna aina arkisin ja viikonloppuisin. Työtunteja tarjotaan lähtökohtaisesti 37,5 viikossa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös tarvittaessa osa-aikaisesti. Kukkakauppa sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 24.01.202307.02.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Saloon MYYNNIN SUPERTYYPPIÄ vahvistamaan luotettavaa ja pitkään toiminutta myyntitiimiä. Päätehtävänäsi on myynti ja markkinointi yritysasiakkaille sekä monipuoliset ja vaihtelevat asiakaspalvelutehtävät. Työtehtäviesi ytimessä on myös aktiivinen uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. Työtä tehdään toimistolla klo 8-16.

Vaalimme laatua yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla, joten omaathan jo hieman kokemusta tuloshakuisesta myyntityöstä. Odotamme sinun olevan ulospäin suuntautuva ja rohkea ottamaan kontaktia yritysasiakkaisiimme. Pääasia kuitenkin on, että sinusta huokuu myyntihenkisyys ja otat haasteet vastaan aidolla mielenkiinnolla ja kykenet luovimaan muuttuvassa työympäristössä.

Tehtävään ei ole erityisiä koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Työskentelyn peruslähtökohtana on sinnikäs ja itseohjautuva työskentelyote. Toivomme sinulta innostuneisuutta, kykyä saada asioita aikaan ja huumorintajuisuutta. Työssä menestyminen on taattua, jos sinulla on rautaiset vuorovaikutustaidot, olet myynnillisesti lahjakas ja sitoudut tavoitteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Englannin kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.01.202324.02.2023

Fyysistä työtä ulkoilmassa! Koe kevään vaihtuminen kesäksi ja nauti pihatöistä! Etsimme nyt reippaita työntekijöitä kiinteistöhuollon kevät- ja kesäsesonkiin Tampereelle. Työt alkavat heti huhtikuun 2023 alulla ja kestävät elokuun loppuun. Mahdollisuus on jatkaa tämän jälkeen myös syksyn sesonkiin.

Käytännössä työt koostuvat keväällä esimerkiksi katujen puhdistuksesta hiekoitushiekoista ja muista pihojen siistimis- ja kunnostustöistä. Kesällä työtehtävät painottuvat ruohonleikkaukseen ja muuhun piha-alueiden hoitoon. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 23.01.202309.02.2023

Siivooja monipuolisiin kohteisiin -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko työ, jossa on moniopuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä vaihtuvissa kohteissa, joten tässä työssä ei pääse kyllästymään yksitoikkoisuuteen!
Työtehtävänäsi on siivota erilaisia kohteita, kuten toimistoja ja tuotantotiloja, joissa tehdään esimerkiksi peruspesuja, erikoispuhdistuksia sekä muita ylläpitosiivouksista poikkeavia työtehtäviä. Parasta tässä työssä on se, että pääset liikuvaan työhön. Tätä työtä tehdään pääsääntöisesti vain arkipäivisin, joten viikonloput ovat aina vapaita. Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ennakkoon hyvin.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation. B-ajokortti on eduksi, jotta pääset kohteista toisiin toisen yrityksen autolla. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on totuttua parempi vasta-alkajallakin! Jos olet valmis tekemään lisäksi mm. koti-, porras-, tai toimistosiivouksia saat varmasti täydet (37,5h/vko) työtunnit!


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

---------------------------------------

Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Kattotyöntekijä, kokoaikainen (Pirkkala)

Työntekijät ovat suurin voimavaramme! Onko sinulla sellainen tilanne, että olet kattoasentajana ja työmäärä on vähenemässä tai kaipaat muuten vaihtelua työhösi?
Asiakkaallamme työtä on ympäri vuoden, myös talvisin.

Siispä suoraan asiaan, haemme henkilöä, jota kiinnostaa seuraava:

• ympärivuotinen vakaa työ
• hyvä palkkaus myös aloittaessa
• vastuun saaminen oman halun ja osaamisen mukaan
• yritys, jossa on rento ja joustava ilmapiiri
• itsensä kehittämistä ammattilaiseksi
• osana työtehtävistä olisi peltitöiden tekoa

Työ tehdään Tampereella ja sen lähikunnissa. Yrityksen halli on Pirkkalassa. Sinulla ei siis tarvitse olla koulutusta, mutta kiinnostusta kattoasentajan työtehtäviin sekä yrityksen peltitöiden hoitamiseen sinulla tulisi olla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta jos peltityön perusasiat ovat kunnossa, olet etsimämme henkilö!

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä.

Hakuaika 23.01.202306.02.2023

Työmaahuolto Oy Ab on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka omistaa Vantaan Pakkalantiellä sijaitsevan ruoantuotantolaitoksen tuotantolaitteet. Työmaahuollon vastuulla on laitteiden ja rakennusten kunnossapito. Tuotantolaitoksessa valmistetaan päivittäin ruokaa kouluihin ja päiväkoteihin joten toimitus- ja toimintavarmuus pidetään korkealla tasolla.

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan päivittäiset työtehtäväsi pitävät sisällään tuotantoa pyörittävien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa sekä monipuolisesti kiinteistön pienimuotoisia ylläpitotöitä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYY HENKILÖ, JOLLA ON:
• kokemusta sähköalan- tai mahdollisesti teollisuuden kunnossapitotöistä
• rauhallinen työote
• riittävä suomen kielen osaaminen

Eduksi katsomme myös hydrauliikan-, pneumatiikan- ja höyryjärjestelmien tuntemuksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten oikean henkilön löydyttyä alkuvuodesta 2023. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa lomittaisessa vuorossa klo 5 ja 18 välillä. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on mahdollisuus varallaolovuoroihin.

MIKSI TÖIHIN TYÖMAAHUOLLOLLE?
• vakavarainen työnantaja ja palkanmaksaja
• monipuolinen ja vastuullinen työnkuva
• saat aidosti hyvän työyhteisön tuen, jossa apua on aina saatavilla

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Työmaahuollon vakituiseksi työntekijäksi.

Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16. Vastaan myös sähköpostitiedusteluihin. Ei suoria yhteydenottoja Työmaahuoltoon.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Televisio-ja av-asentaja (Tampere)


Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia audiovisuaalisten laitteiden asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Kotisiivoojia 2hlö, (Tampere)

Tässä on työ, jota tehdään arkisin ja niin, että aina illat on vapaana harrastuksille ja muulle vapaa-ajalle!

Vahvaa kasvua tekevä asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reipasta SIIVOOJAA kotisiivouksiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat kotien siivoaminen työparisi kanssa. Työtä tehdään arkipäivisin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitununut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys asiakkaiden kohteisiin. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Palkkaus on kotisiivouksista totuttua parempi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

-----------------------------------------------------------------

Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Putkiasentajia huoltokohteisiin, Bravida Finland Oy -vakituinen

Etsimme asiakkaallemme Bravida Finland Oy.lle putkiasentajia (3hlö) LVI-alan huoltotiimiin.
Työtehtävät kohteissa koostuvat yksittäisistä huoltotöistä suurempiin urakkakokonaisuuksiin. Yksittäinen huoltotyö voi olla esimerkiksi taloyhtiön isännöitsijän tilaama lvi-alan huoltotyö tai jokin isompi työ julkisissa tiloissa. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Hitsaustaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Hyvän ja vakaan ansiotason
• Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää!

Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Bravida Finland Oy:lle.

-------------------------------------------------------

Bravida Finland Oy tarjoaa mm. lvi- ja sähköalan urakointi- ja huoltopalveluita. Asiakkaat ovat erilaisia taloyhtiöitä ja yrityksiä. Lisää yrityksestä voit lukea: www.bravida.fi.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Kuorma-autonkuljettajaa -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan. Tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön sekä hyvää työmoraalia. Palkka on 2500-3000€/kk riippuen työntekijän kokemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202308.02.2023

Sähkökunnossapitoasentaja teollisuuteen, -kokoaikainen (Tampere)

Työtehtävät tuotantolaitoksissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä, joihin sisältyy sähköalan töiden tekemistä. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella, pääsääntöisesti etelä-Pirkanmaalla sijaitsevia tuotantolaitoksia. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Palkkaus määritetään sopimuksen mukaan. Työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on toistaiseksi.

Työssä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-kunnossapidon työtehtävästä.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Parin vuoden työkokemusta sähköalalta
• Perustason ymmärrys automaatiotekniikasta

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Vakaan ansiotason
• Työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät
• Hyvän tuen työnjohdolta
• Työtehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisesti vastuuta kantaen työtehtävät.Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

--------------------------------

Yritys tarjoaa mm. lvi- ja sähköalan urakointi- ja huoltopalveluita. Yritys on vuonna 2013 perustettu, koko ajan kasvava yritys, jolla on hyvä ja vakaa asema suomalaisessa LVIS-toiminnassa.

Hakuaika 23.01.202306.02.2023

Asiakasyrityksellämme on yli kymmenien vuosien kokemus kodin- ja teollisuuslaitosten monipuolisista siivoustöistä ja etsimme heille nyt SIISTIJÄÄ Hyvinkään ja Riihimäen alueelle.

Työtehtävät tulevat pitämään sisällään huolellista perussiivousta, kuten eri lattiapintojen sekä ikkunoiden pesua. Lisäksi tehtävä pitää sisällään myös toimistojen ylläpitosiivousta sekä pienissä määrin myös kotisiivousta.

Työtä on tarjolla tällä hetkellä osa-aikaisesti ainakin 15-20h/viikko, mutta keväämmällä ja kesällä tunteja voi olla enemmänkin. Työtä tehdään niin arkipäivisin kuin arki-iltaisin, mutta viikonloput pysyvät vapaina. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla, joten b-ajokortti on työn luonteen kannalta välttämätön.

Aikaisempi siivoustyökokemus tai materiaalien/pesuaineiden tuntemus on tehtävässä eduksi. Tärkeimpänä ominaisuutena kuitenkin pidämme aitoa kiinnostusta puhtaanapitoalaa kohtaan, joten voit siis olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Teethän työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi!

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen aikana työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti.

Tehtävässä ja palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta valitun henkilön kokemuksen mukaan.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hieman aiemmasta kokemuksestasi tai soita rekrytointikonsultti Laura Pirille p. 050 411 0471. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 20.01.202305.02.2023

RS-Insinöörit Oy on vuonna 2012 perustettu rakennusalan suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut pienyritys. Vuosien aikana pääasiallisia kohteitamme ovat olleet yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen kokonaisuuteen, kuitenkin käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat maaliskuussa 2023. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 20.01.202303.02.2023

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Kohteet sijaitsevat Turun pohjoisosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja siirtymät tehdään kävellen.

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika lähtökohtaisesti noin 20h/vko, mutta on mahdollista tehdä myös vähemmän/enemmän tunteja.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 18.01.202318.02.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kesätyöntekijää ULKOALUEIDENHOITAJANRUOHONLEIKKAAJAAJAN tehtävään! Toivomme mahdollisuutta työskennellä ainakin elokuun loppuun asti.

Työnkuvasi pitää sisällään pääasiallisesti nurmikonleikkuuta, siimaleikkurin käyttöä sekä lehtiken keräystä Turun alueella. Sen lisäksi tehtävä saattaa sisältää mm. kaupunkialueella sijaitsevien pienten roskisten tyhjennyksiä ja niiden kuljettamista pakettiautolla jätteenkeräyspisteelle, Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika 37,5h/viikko. Odotamme ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen ja välillä mahdollisuutta iltavuoroon.

Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava tyyppi, joka haluaa työskennellä liikkuvassa ulkoilmatyössä! Sinulla tulee olla B-ajokortti ja asenne kunnossa, sillä pääsee jo pitkälle. Katsomme toki eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin elokuun loppuun ja mahdollisesti siitäkin pidempään, mikäli työntekijän tilaanne antaa myöden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375

Hakuaika 18.01.202305.02.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja ennen kaikkea motivoitunutta sähkö- ja automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti erilaisissa saneerauskohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään mm. taloyhtiöiden ilmanvaihtokoneiden sähköistystöitä. Työtehtävien vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä tai jo alalta kokemusta hankkinut henkilö.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä sähkö- ja automaatioalan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Alansa arvostettu asiakasyrityksemme tarjoaa huippu työporukan sekä mukavan työpaikan! Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Hakuaikaa 5.2.2023 asti. Haastattelut aloitetaan heti torstaina 19.1.23. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 18.01.202305.02.2023

Haemme nyt ASENTAJAA/KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin Dinoliftille!

Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijalta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin oppimishaluinen asenne, joten hae tehtävään rohkeasti, koska monenlaisesta taustasta on hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tavoitteena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Haastattelu aloitetaan välittömästi. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Aarniolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon arkisin klo 9-17, p. 050 411 0375.

Hakuaika 18.01.202305.02.2023

Aina Ässä hihassa? Sitten taidatkin olla etsimämme henkilö! Me Turun Kiinteistöässällä olemme huolehtineet eri kokoisista kiinteistöistä sekä piha-alueista Turun ja lähikuntien alueella jo yli 30 vuoden ajan. Nykyään meitä on yli 50 koulutettua kiinteistöhuollon, kunnossapidon sekä siivousalan ammattilaista ja nyt etsimmekin kasvun myötä porukkaamme vahvistusta.

Lue lisää yrityksestämme osoitteessa: https://www.kiinteistoassa.fi/

---

Monipuolinen ammattilainen tuntee kohteensa, havainnoi jatkuvasti ja ylläpitää kiinteistön toimintoja - varmistaa, että kiinteistössä asuinviihtyvyys ja arvo säilyvät.

Me Turun Kiinteistöässällä näemme, että tällaista palvelua pitää kiinteistöhuollon tarjota. Ajatteletko samoin? Etsimme nyt teknisen kiinteistöhuollon tiimiimme lisää hyviä työkavereita.

Haluatko tietää lisää?

Avoinna on kiinteistöhuollon työ hyvässä porukassa, vaihtelevien ja monipuolisten tehtävien parissa. Tiedät jo kokemuksesta, mitä teknisen kiinteistöhoitajan työ tarkoittaa, mutta olet halukas oppimaan lisää ja kehittämään osaamistasi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tarvittaessa koulutamme sinut (esim. oppisopimus).

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta: meille asiakaspalvelun laatu on kunnia-asia. Pär­jäät yhtä sujuvasti asiakaskohtaamisissa ja sähköisten palvelukuvausten sekä järjestelmien kanssa. Kiinteistöässällä tekniset kiinteistöhoitajat keskittyvät huollon ja kunnossapidon tehtäviin, tukenaan oma kiinteistötekniikan tiimimme.

Mitä tarjoamme sinulle?

• vakituisen ja kokoaikaisen työn nuorekkaassa ja vakaassa yrityksessä
• työvaatteet, työvälineet ja auton käyttöösi
• kouluttautumismahdollisuuksia
• osaavan ja rennon työyhteisön
• tiimin ja esimiehen tuen
• kilpailukykyisen palkan.

Miten tästä eteenpäin?

Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten lähetä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Odottaa ei kannata, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä tulee ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoja tai heräsikö kysymyksiä? Soita, niin jutellaan.

Listätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 ja
Turun Kiinteistöässän Henri Harka tai Erkka Harka p. 0400 521 258

Hakuaika 18.01.202305.02.2023

Röchling Industrial Rusko Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka on erikoistunut lämpömuovattavien ABS-, HDPE-, PP- levyjen sekä polyolefiini pohjaisten erikoislevyjen suulakepuristukseen. Näitä korkealaatuisia tuotteita käytetään mm. ajoneuvo-, vene- ja pakkausteollisuudessa. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on noin 12 000 työntekijää 91 eri toimipisteessä ympäri maailmaa. Röchling Industrial Rusko Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä www.roechling.com

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Kunnossapitoasentajana olet tärkeässä roolissa yrityksen tuotannon toiminnan tehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Työnkuvaasi kuuluu mm. päivittäisten ennakkohuoltojen toteutus kiinteistön ja tuotannon osalta sekä erilaiset tuotannon vikakorjaukset. Lisäksi toimit satunnaisesti tuotannon varastotyöntekijän varahenkilönä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa esimerkiksi klo 7-15 tai 8-16.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä ja yleisesti monipuolista osaamista tekniikan eri aloilta (sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka jne.). Etenkin sähköalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta myös muut tekniikan alan koulutukset ja työn kautta hankittu kokemus ovat arvokkaita. Voit olla jo kunnossapidon vankka ammattilainen tai uran alkuvaiheessa oleva innokas tekijä, joka haluaa kehittyä kunnossapidon moniosaajaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Vaihtuvuus on yrityksessämme ollut pientä, jonka takana on varmasti loistava työporukka, riittävästi haastava työnkuva ja mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Industrial Rusko Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Hakuaikaa 5.2.23 asti.

Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375
sekä Röchling Industrial Ruskon kunnossapitopäällikkö Teemu Vilminko 050 5424 906.

Hakuaika 17.01.202317.02.2023

Hei sinä rakentamisen ja huoneistoremontoinnin ammattilainen! Haluatko työpäiviisi sisältyvän monipuolisesti erilaisia työvaiheita ja tekemisen sisältöä? Tässä on nyt hieno mahdollisuus liittyä osaksi reilun kymmenen tekijän taitajaryhmää ja päästä toteuttamaan sekä jakamaan laajaa osaamistasi. Sinua motivoi asiakkaan tyytyväisyys projektin valmistuttua ja tähtäimessäsi on aina laadukas sekä tarkoituksenmukaisen lopputulos.

Otahan nyt pikaisesti yhteyttä, sillä etsimme asiakasyrityksellemme Neuvokas Remontti Oy:lle huoneistoremontoijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen talousalueelle. Yrityksellä on vahva tilauskanta ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Tule mukaan tuottamaan laatujälkeä! Katso tarkemmin tiedot yrityksestä https://www.neuvokasremontti.fi/

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn koskien kaikkiaan huoneistoremontoinnin eri työvaihteita kuvatiloista märkätiloihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella ja niihin kuljetaan aivan alkuvaiheessa omalla autolla. Tekijälle on tarjolla työkalut talon puolesta ja yrityksen puolesta auto käyttöön myöhemmin.

Työaika on 40 h / vko ja tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa.

Tässä on käsityöammattilaiselle tarjolla monipuolinen tehtävä asiallisella kilpailukykyisellä palkalla joustavan työkulttuurin yhteisössä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ota pikaisesti yhteyttä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 11.01.202324.02.2023

Töitä talviajalle! Etsitpä sitten työtä koko talveksi, osaksi talvea tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös esim. sähköpuolelta, LVI-alalta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin talviajan tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kevät- ja kesäajalle.

Hakuaika 11.01.202324.02.2023

Töitä kesäajalle! Etsitpä sitten työtä koko kesäksi, osaksi kesää tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti rakennusalalta, maa- ja viherrakennustehtäviin, kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös erilaisia asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Kesätöissä erityisesti asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuudet saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin kesätyötehtäviin.

Hae kesätöitä pikimmiten ja kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202303.02.2023

Hei sinä aloitteleva rakennustyöntekijä, kaipaatko kokemusta ja oppeja rakennustyömailta? Vai oletko jo kenties kokeneempi, mutta kaipaat uusia haasteita?

Etsinnässä on nyt reipas ja motivoitunut rakennusapulainen pääkaupunki seudun työmaille avustamaan rakennustöissä. Voit olla taustaltasi vasta alalle pyrkivä, alan vaihtaja tai jo kokeneempi konkari, töitä löytyy kaikille.

Työtä tehdään arkisin ma-pe 40h/viikko ja sinut perehdytetään työhön täysin. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta rakennustöistä, vaan riittää, että sinulla on ahkera ja toimeen tarttuva ote!

Rakennusapulaisen työt pitävät sisällään vaihtelevia avustavia rakennustöitä työmaan edetessä. Työt alkaisivat mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:
• Reipasta ja motivoitunutta asennetta
• Työtä pelkäämätöntä otetta
• Tiimihenkisyyttä
• Kiinnostusta rakennusalaa kohtaan

Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus ja/tai kokemus sekä voimassaoleva työturvakortti.

Tarjoamme sinulle:
-Kattavan perehdytyksen
-Mahdollisuuden kehittyä rakennusalalla
-Ammattitaitoisen tiimin työsi ja oppiesi tueksi

Jos ilmoitus kolahti ja herätti mielenkiintosi ole rohkeasti yhteydessä tai laita suoraan hakemus oheisen linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa hieman itsestäsi sekä kokemuksesi/koulutustaustasi ja voit mainita myös muista sinua kiinnostavista työtehtävistä.

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Kia Holopaiselta 050 411 0651. Mikäli haluat lähestyä mieluummin sähköpostin kautta, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua