Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.04.202010.05.2020

Asiakasyrityksemme on merkittävä ja menestyvä toimija rakennusalalla Pirkanmaalla. Etsimme nyt heille rakennusaputyöntekijää Etelä-Tampereella sijaitsevaan pientalo-asuinrakennuskohteeseen. Työtehtävät koostuvat avustavista rakennustöistä, kuten betonilattian hionnasta sekä suojaus- ja haalaustehtävistä. Osaamisen mukaan tekijällä on mahdollisuus osallistua vaativimpiinkin töihin, esim. lautojen maalaukseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta kesäkuun loppuun asti. Myös pidempiaikainen työllistyminen on mahdollista.

Toivomme hakijalta rakennusalan peruskoulutusta ja soveltuvaa työkokemusta sekä reipasta sekä oma-aloitteista työotetta.

Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 03.04.202016.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia tuotantotyöntekijöitä Klaukkalaan määräaikaisiin työsuhteisiin.

Saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätön. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työtä tehdään tehdasympäristössä arkisin kahdessa vuorossa, yhteensä 40 h/viikko. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen myös vakituiseen työsuhteeseen.

Toimi nopeasti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 03.04.202019.04.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2020. Työssä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 02.04.202020.04.2020

Järvenpääläinen puutavaraliike Leo Koskinen Oy:lla on vuosikymmenien kokemus puutavaran ja pakkausten myynnistä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meiltä kattavasti kaikki puutavaraliikkeen palvelut mm. laadukasta puutavaraa moneen tarpeeseen, ovet, karmit, listat, puupakkaukset, lavojen ja laatikoiden valmistus asiakkaan mittojen mukaan. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä luotettavasti ja yksilöllisesti.

Etsimme nyt Leo Koskinen Oy:lle puupakkausten valmistajaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. vanerin, lavojen ja puulaatikoiden sahaaminen ja valmistus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen varastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa (vastapaino trukki)
• työteliästä ja ahkeraa asennetta

Lisäksi arvostamme:
• C-ajokorttia
• hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 07.00-15.00 välillä
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 02.04.202016.04.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme osaavaa ja motivoitunutta kivityöntekijää Uudenmaan alueella sijaitseviin työkohteisiinsa.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon paitsi kokeneet ammattilaiset, mutta myös uran alkupuolen osaajat.
• työturvallisuuskorttia
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta arkisin 9:00-15:00, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 02.04.202016.04.2020

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin maanrakennuskaudelle 2020. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä huhtikuun ja toukokuun aikana. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat ensisijaisesti avustavista maanrakennustöistä. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15, seniorikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 02.04.202013.04.2020

Toimeksiantajayrityksemme on merkittävä ja menestyvä toimija maanrakennuksen ja kunnossapidon alalla. Etsimme nyt heille maanrakennustyöntekijää kaivinkoneen perämiehen tehtäviin Tampereelle. Työtehtävät liittyvät pääosin kunnallistekniikan rakentamiseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta syksylle asti. Myös pidempiaikainen työllistyminen on mahdollista.

Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Laserin käyttö on tuttua ja kuvien tulkinta hallussa. Tässä on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisten tiimiä arvostetussa yrityksessä ja osaltaan vaikuttaa kunnallistekniikan rakentamiseen Tampereen alueella.

Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme reippaita PUUTARHATYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin Mynämäelle.

Työtehtäviin sisältyy tomaattien poimintaa ja pakkaamista sekä muita mahdollisia puutarhan työtehtäviä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät ainakin elokuun loppuun asti. Töitä tehdään yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja/tai aiempi kokemus vastaavista töistä. Työhön annetaan perehdytys. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista töihin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2020. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 01.04.202015.04.2020

Etsimme asiakkaallemme 3D-ohjaustaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pikaisella aikataululla Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti talonpohjista infrapuolen työkohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja sitä on tarjolla työtilanteesta ja tekijän työtaidoista riippuen pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta, 3D-koneenohjau-järjestelmän käyttötaitoa sekä käytännön työkokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta infrapuolen työkohteista. Tehtävässä käytetään pääasiassa telakonetta, mutta odotamme tekijän hallitsevan myös pyöräkoneen käytön, koneet ovat painoluokassa 20000 kg. Arvostamme lisäksi tekijän oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytaitoa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat tieturva 1 - ja työturvallisuuskortit.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet sekä uudenaikaiset ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Tehtävässä tehdään 8 tuntista työpäivää, pääsääntöisesti arkisin.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 8.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä määräaikaiseen saneerausprojektiin. Kohde on vanha puutalo Turun keskustan läheisyydessä. Purkutyöt kohteessa on jo tehty ja kaikki pinnat tullaan uusimaan. Työt alkavat huhtikuun aikana ja projekti on arviolta noin vuoden mittainen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta viimeistelytöistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhojen puutalojen saneeraustöistä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.03.202013.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työkohteet ovat pääosin uusien kerrostalojen kylpyhuoneita sijaintina Tampere ja ympäristökunnat. Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan asukkaan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705, klo 8:00-16:00.

Hakuaika 30.03.202016.04.2020

Receptum Software on apteekkialan digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita/palveluita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste, asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte, moniapteekkialusta ja myynninraportointi.

Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten käyttöliittymäsuunnittelu, AI/IoT -ratkaisut, räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 80 ammattilaisen joukkoa.

Haemme nyt lisää kokeneita, osaavia ja sitoutuneita ohjelmistokehittäjiä.

Voit työskennellä joko Helsingin, Raision tai Tornion yksikössämme. Suunnittelet ja kehität pilviratkaisuja (Azure) tai perinteisempiä desktop-ohjelmistoja. Olet mukana luomassa ratkaisuja, joka auttavat asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi ainakin osin seuraavasta kuvauksesta:
• Sinulla on kokemusta joistain seuraavista teknologioista: C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core, WPF HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue, React.
• Katsomme eduksesi mikäli sinulla on kokemusta pilviratkaisuiden toteutuksesta.
• Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta.
• Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle.
• Työskentelytapasi on itsenäinen ja päämääräorientoitunut.
• Osaat dokumentoida ratkaisusi selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
• Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä testaustiimin ja asiakkaan kanssa.

Tarjoamme:
• Työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä.
• Merkityksellisiä projekteja ja/tai tuotekehitystä.
• Mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi.
• Sinun tarpeisiisi räätälöidyt ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.
• Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.
• Työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen, liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Ohjelmistokehittäjä". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.03.202013.04.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme toimistoassistenttia.

Toimenkuvaasi kuuluu monipuoliset toimistoassistentin tehtävät kuten kokouskahvituksista huolehtiminen, toimistotarvikkeiden tilaaminen sekä vierailijoiden vastaanotto. Työtehtäviisi kuuluu myös kokousjärjestelyihin liittyviä työtehtävät, tuotetilausten laskutukset sekä muut pienen toimiston juoksevat asiat.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta edellä mainituista työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata reippaalla - kyllä onnistuu - asenteella ja oppimisinnolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Arvostamme itseohjautuvaa ja yrittäjämäistä työskentelytapaa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Nina Sarkilta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 30.03.202005.04.2020

Etsitkö lisätyötä toisen työn tai koulun oheen?

Haemme nyt vakavaraiselle kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun lauantaisin tapahtuvaan ajoon.

Työ pitää sisällään lääkkeiden jakelua Turun alueella (kuorma-auto tai pakettiauto) ja työskentely sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-13 välille lauantaisin. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun alussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.03.202013.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Littoisiin. Työnkuvaan kuuluu Vetrospacen tuotteidemme kokoonpano alusta loppuun saakka. Kaikki työntekijämme osallistuvat tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa puu, alumiini ja lasi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistusmenetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja mukavassa työporukassa sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 30.03.202030.04.2020

Aluepurkaus Oy on purkutöiden erikoisosaaja, joka on edelläkävijä purkutyön aiheuttamissa melu- ja päästöhaittojen minimoinnissa. Yritys on toiminut vuodesta 1989 saakka haasteellisten purkutöiden sekä useiden muiden erilaisten purkutyöprojektien parissa. Aluepurkaus palvelee asiakkaitaan Pori–Tampere-Kouvola-akselilla ja sen eteläpuolella.

Aluepurkaus Oy etsii nyt kauttamme reippaita ja oma-aloitteisia purkutyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin Uudenmaan alueella sijaitseville työmaille. Työsuhde alkaa kauttamme 6kk määräaikaisuudella.

Työtehtävänäsi ovat mm. tavaroiden kantaminen, piikkaus, purkutyöt lekalla/käsin, työmaan ylläpito ja muut avustavat työt. Katsomme eduksesi aikaisemman purkutyökokemuksen purkurobotin ja kaivinkoneen avustamana. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia itseohjautuvasti ja myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Hakijoilta edellytämme myös:
• b-ajokorttia ja mielellään omaa autoa
• voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• kykyä työskennellä korkeilla paikoilla valjaissa (yli 20m)

Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/rakennusalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat on mahdollista täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Anttony Lindo, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 29.03.202012.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi RAVINTOLAVASTAAVAA vastaamaan kesäravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoupuolesta.

Ravintolavastaavana osallistut esimiestehtävien lisäksi aktiivisesti suorittavaan työhön muun muassa tarjoilussa ja asiakaspalvelussa. Perehdytät uusia työntekijöitä, olet vastuussa vuoron toimivuudesta ja pidät omalta osaltasi yllä ravintolan siisteyttä sekä organisoit ja suunnittelet ravintolan töitä ennakoivasti. Tämän lisäksi osallistut myös ravintolan juomapuolen täydennystilauksiin ja tarjoiulupuolen työvuorosuunnitteluun. Tärkeintä on aikaisempi vankka kokemus ravintola-alalta, mutta muihin tehtäviin saa alkuun tarvittaessa tukea ravintola keittiöpäälliköltä ja omistajalta.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 120h/3 viikkoa, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta (eduksi katsotaan esimieskokemus)
• Aurinkoista palveluasennetta ja esimerkillistä työskentelytapaa, jonka avulla pidetään yllä ravintolan toimivuutta ja palvelutasoa
• Organisointitaitoja ja kokonaisuuden hahmottamiskykyä

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä
• Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ravintola-alalla aikaisemmin toimineelle henkilölle, joka haluaisi edistyä urallaan esimiestehtäviin

Kiinnostuitko esimiestehtävistä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat kesäkuussa 2020. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 29.03.202012.04.2020

Haemme nyt pitkään alalla toimineeseen asiakasyritykseemme kahta RAKENNUSPELTISEPPÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme tekee mm. erilaisia julkisivuprojekteja, pellityksiä, rakennuslistoja sekä pelti- ja kuparitöitä. Tämän hetkiset pitkäaikaiset projektit ovat uudiskohteita Turussa. Työnkuvaan kuuluvat siis monipuoliset rakennuspeltisepän työt esimerkiksi; mitoitukset, asennukset, listoitukset, ikkunalistat, räystäslistat, kynnykset ja ylipäätään kaikki rakennuksilla tehtävät peltityöt.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai ainakin palavaa halua kehittyä peltitöiden raudanlujaksi ammattilaiseksi! Kiinnostaako mahdollisesti yrittäjyys tulevaisuudessa? Jos kiinnostusta löytyy, tarjolla olisi myös yrityksen jatkajan pesti pitkän perehdytysjakson jälkeen. Työt kuitenkin alkaisivat normaalissa työsuhteessa. Emme kuitenkaan edellytä valittavalta henkilöltä halukkuutta yrittäjyyteen.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla kaksi! Tiedätkö jonkun kaverin, kenen kanssa olisitte yhdessä tehokas tiimi? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.03.202005.04.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Toimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti ja tarvitsemme tiimiimme juuri sinua!

Etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin joulukuun 2020 loppuun asti. Tehtävässä voi aidosti olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen ja myöhemmin vaikinaistua suoraan Opes Corporationin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden (esim. materiaalin syöttö, koneenkäyttö/-hoito, käsinpakkaus) lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 7-15 ja 15-23 vuoroviikoin.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat 6.4.20 / sopimuksen mukaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 27.03.202006.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajan apulaista maakaapelin laskutehtäviin Lempäälän - Pirkkalan alueelle. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää mahdollisesti syksylle asti. Tekijän on myöhemmin mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Tehtävässä vaaditaan työ- ja tieturvallisuuskortit.

Työtä tehdään arkisin tyypillisesti klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä.

Haemme nyt joukkoomme aktiivista avainasiakaspäällikköä Ouluun vahvistamaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja keskittymään erityisesti avainasiakkuuksien kehittämiseen. Toimialueenasi on Pohjois-Suomi (Kuopio eteläisimpänä alueena).

Toivomme hakijoilta:
• aikaisempaa B2B-myyntikokemusta ja näyttöjä teknisen alan myyntitehtävistä
• asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
• erinomaisia yhteistyötaitoja ja halua työskennellä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa
• kykyä toimia tavoitteellisesti ja itseohjautuvasti
• täsmällisyyttä ja luotettavuutta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
• B-ajokorttia

Katsomme eduksi:
• kokemuksen merkintäalalta ja -laitteista (teollisuuden etiketti-, laser- ja mustesuihkukirjoittimet)
• tehdasympäristön ja teollisuuden ostoprosessien tuntemuksen
• automaation tuntemuksen

Tarjoamme:
• hyvän myyntialueen
• mielenkiintoisia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia myyntityön parissa
• näköalapaikan teollisuuteen ja erinomaisen paikan kasvaa merkintäalan asiantuntijaksi
• kilpailukykyisen palkkauksen johon voit itse vaikuttaa
• paljon haasteellisia työtehtäviä
• yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden
• autoedun

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Jokelalle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.

Hakuaika 27.03.202015.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Olet voinut kerryttää aikaisempaa työkokemusta alalta tai voit olla urasi alkutaipaleella. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse ti-to klo 12-14.

Hakuaika 27.03.202027.04.2020

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvia ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä entisestään.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imuauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.

Hakuaika 27.03.202010.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Klaukkalan työmaalle. Töitä riittää ainakin kesään asti, mutta tämän jälkeen hyvällä työntekijällä on halutessaan mahdollisuus jatkaa töitä ja rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia, viemäröintitöitä ja pihatöitä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa, kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä sekä suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt SÄHKÖINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköinsinöörinä vastaat Vetrospacen tuotteiden sähkölaitteiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Lisäksi vastaat tuotteisiin tehtävistä jännitepuolen muutoksista. Vastuullasi ovat myös kotimaiset ja kansainväliset sairaalapuolen standardisoinnit ja sertifioinnit sekä niiden siirtäminen tuotteeseen. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri). Työssä menestyminen edellyttää kykyä etsiä tietoa, itseohjautuvuutta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jatkuvaa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus sähköasentajan ja/tai -insinöörin tehtävistä katsotaan eduksi. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja vastavalmistuneet hakijat. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja maailman puhtaimmassa työympäristössä. Lisäksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden päästä myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Sähköinsinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16 välillä (p. 050 411 0740).

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinä vastaat projektikokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta (AutoCAD) ja koordinoinnista. Tehtävässä toimit linkkinä tuotannon ja myynnin välillä. Työnkuvaasi kuuluu myös jonkin verran tuotekehitystä. Lisäksi vastuullasi ovat erilaiset kotimaiset ja kansainväliset standardit ja sertifioinnit. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone-, rakennus- tai puutekniikan insinööri). Työssä menestyminen edellyttää kokemusta AutoCADistä, reissuvalmiutta kotimaassa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä jatkuvaa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja vastavalmistuneet hakijat. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja maailman puhtaimmassa työympäristössä. Lisäksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden päästä myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Projekti-insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16 välillä (p. 050 411 0740).

Hakuaika 27.03.202027.04.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Yhteydenotot tiistaisin 12-14.

Hakuaika 27.03.202015.05.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat huhti-toukokuun 2020 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 27.03.202013.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme suorarekrytointina pitkäaikaiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin asennustehtäviin Tampereen alueelle. Asiakasyrityksemme tarjoaa laaja-alaista (LVISA) talotekniikkaosaamista vuosikymmenten ajalta ja sähkön osalta se on erikoistunut nimenomaan saneeraussähköistykseen. Sähköasentajana toimit itsenäisesti osana sähköasennustiimiä. Työkohteina ovat esim. asuinkerrostalot, koulut ja liiketilat. Tehtävässä on mahdollisuus toimia myös ryhmänvetäjänä.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään vuosikymmenten toimintahistorian omaavan perheyrityksen mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia MAANRAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ maanrakennustöihin Turkuun.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Ensimmäisen projektin arvioitu kesto on 2-3 viikkoa, mahdollisuuksien mukaan pidempään. Työntekijät projektiin pyritään löytämään mahdollisimman pikaisesti.

Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työmaille. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne työtä kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Onko työtilanteesi muuttunut poikkeusolojen vuoksi? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita pirkanmaalaisia toimeksiantajayrityksiä, jotka toimivat muun muassa rakennuksen, maanrakennuksen ja viherrakennuksen sekä kuljetuksen, tuotannon, teollisuuden ja puhtaanapidon aloilla.

Varaudumme parhaillaan toimeksiantajayritystemme tilapäisiin ja yllättäviin työntekijätarpeisiin. Otamme vastaan työhakemuksia väliaikaisia töitä etsiviltä työnhakijoilta työtaustaan tai koulutukseen katsomatta. Työt asiakasyrityksissämme voivat olla projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä eri alojen työtehtäviä.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja työtehtävätoiveistasi sekä siitä, mille aikavälille etsit työtä. Työpaikkahaastattelut järjestetään koronatilanteen vuoksi etänä videoneuvotteluyhteyksin, johon tarjotaan hyvä opastus haastattelukutsun yhteydessä.

Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 26.03.202010.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi kahta AAMIASVASTAAVAA/SIISTIJÄÄ.

Tehtävänkuvaasi kuuluu hotellin aamupalan valmistuksessa avustaminen ja esillelaitto sekä hotellihuoneiden siivous ja yleisten tilojen siisteyden ylläpito. Työntekijällä on mahdollisuus auttaa myös tilanteen mukaan ravintolan ja kahvion asiakaspalvelussa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä klo 7-15, 5 päivää viikossa. Odotamme työntekijältä luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaiista tehtävistä, vaan tärkeintä on oppimishalukkuus ja hyvä asenne! Tehtävään perehdytetään hyvin.

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti toukokuun viikonloppuina ja täysipäiväisesti kesäkuusta alkaen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa rakennustyöntekijää Helsingin alueen työmaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin kesään asti, mutta hyvällä tekijällä on halutessaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiomme myös perehdyttää sinut vaativampiin työtehtäviin, joten oikeanlainen oppimishaluinen asenne on eduksi hakijalle. Lisäksi arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin seniorikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Haemme nyt kotimaiselle viheralan asiakasyrityksellemme viherrakennustyöntekijää työskentelemään vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudulla. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun asti. Jatko on mahdollinen syyskuun jälkeen, jos työntekijä on kiinnostunut pitkäaikaisesta työstä.

Työtehtävät pitävät sisällään viherrakennustöitä monipuolisesti mm. vihertyöt, kiveystyöt, lapiotyöt ja maatyöistutukset. Työkohteissa toimitaan työpareittain varsinkin työsuhteen alkuvaiheessa. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalta. Perehdytämme sinut oman taitotasosi mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• reipasta työasennetta
• kiinnostuneisuutta viherrakennusalaa kohtaan

Eduksi katsotaan:
• viherrakennusalan koulutus / aikaisempi työkokemus viherrakennusalalta
• B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvakortti

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisten työprojektien parissa. Voit tehdä tämän sesongin ja halutessasi jatkaa myös sesongin jälkeen vakituisella työsopimuksella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyritykseemme pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Koneurakointi Lehto Oy tarjoaa monipuolista koneurakointia ja maanrakennuspalveluita Turun seudulla. Hoidamme kaikenkokoiset infrarakennus- ja saneeraushankkeet. Asiakaskuntamme on laaja ja se koostuu pääasiassa yrityksistä. Meille ensiluokkainen työn jälki ja sitä kautta tyytyväinen asiakas on tärkeintä. Siksi henkilökuntamme on ammattitaitoista ja käytössämme oleva kalusto on nykyaikainen ja monipuolinen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa https://www.koneurakointilehto.fi/.

Koneurakointi Lehto Oy etsii nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työkohteet sijaitsevat Turun seudulla ja lähikunnissa.

Haemme porukkaamme ensisijaisesti ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa monipuolisiin työtehtäviin. Otamme haussa huomioon kuitenkin uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä maanrakennusalan ammattilaisiksi. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja sopeutumiskykyä työmaakohtaisiin työnkuviin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740 tai Marko Lehto, puh. 044 724 7850. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Telcar Oy on täyden palvelun autohuolto ja -korjaamo. Yritys on palvellut asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella jo yli 40 vuotta. Telcar Oy huoltaa autot iästä ja merkistä riippumatta edullisesti, tehokkaasti ja nopeasti. Yritys sijaitsee Tattarisuon teollisuusalueella. https://www.telcar.fi/
Telcar Oy hakee nyt kauttamme ammattitaitoista autonasentajaa. Työtehtäviisi kuuluvat huoltokorjaamon monipuoliset työtehtävät.

Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta sekä jonkin verran työkokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn mukavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Telcariin.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Puuha Group Oy on suomalainen yritys jolla on 30 vuoden historia. Yrityksen sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Puuha valmistaa ja tuo maahan fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Lue lisää osoitteesta: https://www.puuha.com/

Puuha Group laajentaa toimintaansa Uudellemaalle ja etsii nyt kauttamme kahta viherrakentajaa / asentajaa ulkoiluvälineiden ja pihakalusteiden asennustöihin. Työtehtävät sisältävät myös jonkin verran viherrakennustöitä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät vähintään elokuun loppuun saakka.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Haluatko mukaan rakentamaan yrityksen kasvua? Hae paikkaa oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi ja työkokemuksestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 25.03.202012.04.2020

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Työskentely tapahtuu sekä yrityksen huoltohallilla, että asiakkaiden luona valtakunnallisesti. Siirtymät kuljetaan yrityksen huolto-autolla ja reissutyön painotus vaihtelee. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 25.03.202007.04.2020

Kun työmaalla kuormausnosturi hyytyy, apua tarvitaan heti ja seisonta-aika pitää minimoida. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen, joten me Nosturiklinikalla olemme aloittaneet ensimmäisenä ja ainoana toimijana Suomessa asennusnosturien huoltopäivystyksen. Huollamme työvälineet asiantuntevasti, ohjeistusten ja standardien mukaan, aina sovitussa aikataulussa. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.nosturiklinikka.fi.

Toimintamme laajentuessa etsimme NOSTURI-/HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat asennusnostureiden huolto- ja korjaustehtävistä. Työ edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä ja vankkaa teknistä osaamista. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen on työn kannalta välttämätöntä.

Työtä tehdään pääasiassa toimipisteessämme Kulloossa, mutta liikut myös huoltotehtäviin pääkaupunkiseudun alueella. Päivystyksemme toimii joka päivä kellon ympäri ja huoltoautomme varustukseen kuuluvat tärkeimmät komponentit yleisimpiin nostureihin. Päivystyksestä johtuen toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan Nosturiklinikan palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta 7.4.2020 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy Esa Riikonen, p. 050 411 0372.

Hakuaika 25.03.202012.04.2020

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.03.202030.04.2020

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, viheralalle, kuljetusalalle, toimisto- ja varastotöihin, asiakaspalveluun sekä siivoustöihin.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 24.03.202007.04.2020

Haemme asiakasyrityksillemme siivoojia määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin. Työt voivat kestää muutamista viikoista useampiin kuukausiin.

Hakijalta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta sekä hyvää peruskuntoa. Työt sisältävät siivousta erilaisissa kohteissa, pääsääntöisesti kiinteistöjen ylläpito- ja perusiivousta. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan hakijalle eduksi, kuten myös oman auton käyttömahdollisuus. Kuitenkin hakijan kyky oppia nopeasti uusia asioita sekä innokkuus työtä kohtaan, ovat hakijan tärkeimpiä ominaisuuksia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus meille tulemaan oheisen linkin kautta. Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt PLASMALEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle.

Plasmaleikkaajan tehtävä on hoitaa CNC-ohjattua plasmaleikkauslaitetta. Leikkaajalta odotetaan kykyä suoriutua myös yksinkertaisista tehtävistä tietokoneen kanssa, jotta voi hoitaa myös nestauksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä ja/tai soveltuvaa koulutusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla täysin valmis työntekijä, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat. Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, p. 050 411 0740, arkisin klo 9–15.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kauttualle.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja jyrsinkoneita, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta, sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.2020 mennessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta, sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.20 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon CNC-SORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ja Siemensin ohjauksella varustettuja sorveja, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.2020 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202005.04.2020

Etsimme asiakkaallemme neljää reipasta ja ahkeraa rakennusaputyöntekijää Raisioon huhtikuun puolivälissä alkavan työmaan taukotilojen rakentamiseen. Projektin arvioitu kesto on kolme viikkoa. Työntekijät projektiin pyritään löytämään mahdollisimman pikaisesti.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus perustyökalujen käytöstä sekä ammatillinen koulutus alalta. Hyville työntekijöille pyrimme löytämään muita työtä projektin päätyttyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Puuha Group on suomalainen yritys, jonka sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Valmistamme ja maahantuomme fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Suurin osa Puuhan välineistä valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.puuha.com.

Puuha etsii nyt kauttamme ASENTAJIA / VIHERRAKENTAJIA ulkoliikuntavälineiden sekä pihakalusteiden asennustöihin kesäsesonkiin Turkuun. Työ sisältää jonkin verran myös viherrakennustöitä.

Työpäivät alkavat Puuhan toimipisteeltä Turun Itäharjusta, josta lähdetään yhteiskyydityksillä työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Työt alkavat heti / huhtikuun aikana ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työt jatkuvat mahdollisuuksien mukaan vielä pidemmälle syksyyn.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 24.03.202007.04.2020

Toimeksiantajamme on viher- ja ympäristörakentamisalalla toimiva Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme kahta osaavaa ja motivoitunutta kivityöntekijää Tampereen alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä arviolta 14.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Työt kestävät ensi alkuun loppuvuoden sesongin päättymiseen saakka, mutta päteville tekijöille pitkäaikainenkin jatko on mahdollinen.

Toimeksiantajallamme kivityöntekijän työnkuvaan kuuluu muun muassa pohjien tekoa, reunakivien asennusta ja eri materiaalien, kuten betonikiviosien ja luonnonkivien asennusta.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon paitsi kokeneet ammattilaiset, mutta myös uran alkupuolen osaajat.
• voimassaolevia tieturva 1- ja työturvallisuuskortteja
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa
• oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä klo 8:00-16:00, puh. 0504112706.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.03.202005.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi 8 aurinkoista asiakaspalvelijaa kesäravintolan erilaisiin tehtäviin!

Työtehtävä pitää sisällään asiakkaiden aurinkoista palvelua ravintolan salin puolella. Otat vastaan tilauksia, tarjoilet ruoka-annoksia, blokkaat astioita ja laskutat asiakkaita. Airisto Strandissa toimii myös kahvilapuoli, jossa työnkuvaan puolestaan kuuluu esimerkiksi vitriinituotteiden myynti. Katsomme eduksesi hygienia- ja anniskelupassin sekä aikaisemman kokemuksen tarjoilu-/asiakaspalvelutehtävistä. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja tarvittavat koulutukset järjestetään ennen työsuhteen alkua. Tärkeintä meille on reipas ja rempseä sekä palveluhenkinen asenne, joka istuu hyvin saaristolaishenkiseen ympäristöön! Sinun ei siis tarvitse olla ravintola-alan rautainen ammattilainen, vaan voit myös olla alalle palavasti haluava henkilö. Työssä ei ole kielitaitovaatimuksia.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 75-120h/3 viikkoa (määrään vaikuttaa työntekijän oma tahtotila) ja työvuorot sijoitetaan klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt lkavat kesäkuussa. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 23.03.202029.04.2020

Etsitkö pitkäaikaista työtä kuljetusalalta vakavaraisessa yrityksessä?

Haemme nyt nopealla aikataululla vakavaraiselle kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Tarve on pitkäaikainen.

Työ pitää sisällään kappaletavaran jakelua Turun alueella ja työskentely sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-15 välille ma-pe, työtunteja 80h / 2 viikkoa. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.03.202023.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 23.03.202006.04.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme kahta asentajaa viherrakennus töihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään elokuun loppuun.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 18.03.202005.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät arviolta syksyyn 2020.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 18.03.202016.04.2020

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi työharjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 18.03.202016.04.2020

Asiakasyrityksemme on vankan aseman saavuttanut kotimainen automaatio- ja sähköistysalan yritys, joka toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin.

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa, haemme nyt ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi asennustiimiään Helsinkiin.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun työkohteissa arkipäivisin 37,5 h/viikko.

Työtehtäväsi koostuu mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Katsomme eduksi kokemuksesi vastaavista työtehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää:
• Sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
• Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
• Ahkeraa työskentelytapaa ja hyvää oppimiskykyä
• Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran vakavaraisessa yrityksessä
• Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
• Mielenkiintoisia projekteja sekä automaatioalan uusimman teknologian ja järjestelmät
• Turvallisen työympäristön sekä vapautta ja vastuuta omien toiveidesi mukaisesti

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.03.202016.04.2020

Haemme nyt sähköasentajaa mobiiliverkkotukiasemien asennustyöhön pääkaupunkiseudulle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyritykseemme vakituiseksi työntekijäksi.

Työhön opastetaan ja työtä tehdään alkuun kokeneemman työparin kanssa, joten saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävät koostuvat mobiiliverkon tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- sekä kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä halu oppia uutta.

Tehtävä edellyttää:
• sähköistysalan pohjakoulutusta
• aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä
• B-ajokorttia ja omaa autoa
• suomen kielen taitoa

Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä. Työt arkipäivisin klo 7:00-15:30, 40 h/viikko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.03.202016.04.2020

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuskohteista pienempiin, esim. omakotitalokohteisiin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattimaisesti.

Etsimme nyt eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena (4 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut työntekijä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennus- tai talotekniikka-alan työtehtävistä. Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkään työuraan sekä kannustavan työilmapiirin, jossa pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi. Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimus

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 18.03.202005.04.2020

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 05.03.202005.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa viheralueiden hoito- ja istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa, mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot ti-to klo 12-14.

Hakuaika 20.02.202009.04.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 07.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018