Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.09.201902.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.201922.09.2019

Etsimme nyt pitkään toimineelle metallialan asiakasyrityksellemme MIG-hitsaajaa projektiluontoiseen itsenäiseen tehtävään Valkeakoskelle. Tehtäviin kuuluu hitsauksen lisäksi myös polttoleikkausta. Työt tehdään yrityksen toimitiloissa ja alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Projektin kesto on arviolta 2-3 viikkoa.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.09.201929.09.2019

Trendikäs sisustus- ja lahjatavaratuotteisiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii kauttamme OSA-AIKAISTA MYYJÄÄ joulusesonkiin Turun alueella sijaitsevaan isohkoon sisustusliikkeeseen.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus vuoden loppuun joulusesongin ajan, mutta motivoituneella työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa. Viikoittainen työaika on noin 24–37,5 h ja työvuorot sijoittuvat joulusesongin ajan ma–su välille.

Myyjänä toimenkuvasi on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua, kassalla toimimista, kuormien purkamista ja tuotteiden esillepanoa. Myymälän yhteydessä on myös pieni kahvila, joten työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran erikoiskahvien valmistusta ja kahvilatuotteiden tarjoilua.

Etsimme työhön iloista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä, jolla on jonkin verran kokemusta entuudestaan asiakaspalveluhenkisestä myymälätyöstä. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen sisustustuotteiden parissa. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä aitoa kiinnostusta alaa ja ajankohtaisia sisustustrendejä kohtaan. Työssä tarvitaan omaa autoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat lokakuussa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Roosa Huoviselta arkisin klo 15–16, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 17.09.201901.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on pitempi aikainen työ.

Laiteasentajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä maarakennuspuolen kaapelien ja putkien asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä putkiasennustehtäviin, putkiasennusala koulutusta ja osaamista.
Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä asennustehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatyössä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 17.09.201901.10.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Espoossa sijaitsevalle työmaalle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten paikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin. Kokemus muottityöstä katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390.

Hakuaika 17.09.201901.10.2019

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsee Etelä-Nurmijärven uusissa ja hienoissa toimitiloissa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä ja toiminta jatkaa kasvuaan. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaatin käyttäjä.

Nordqvist Oy muutti 2018 maaliskuussa täysin uuteen ja moderniin tuotantotehtaaseen Nurmijärven Ilvesvuoreen. Työntekijöiden viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota ja moderneista tiloista löytyy mm. täysin uusi kuntosali.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme teknistä ymmärrystä ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä
• tavoitteellista ajattelutapaa sekä ahkeraa työotetta
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
• reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi luemme:
• tehtävään sopivan koulutustaustan (esim. insinööri)
• aikaisemman työkokemuksen tuotantotöistä

Työvuorosi on työsuhteen alkuvaiheessa arkisin ma-pe alkaen klo 14:00 - 15:00. Viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.201901.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla rakennusaputyöntekijää puuelementtien kokoamistyöhön yrityksen toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja töitä on tarjolla noin kahdeksi (2) kuukaudeksi.

Puuelementtien kokoamistyö on yrityksen hallilla tapahtuvaa puutalojen seinä- ja kattoelementtien kokoamistyötä erilaisina työvaiheineen.

Puuelementtien kokoamistyössä emme välttämättä edellytä rakennusalan peruskoulutusta, mutta aikaisempi työkokemus rakennusalan töistä on suotavaa. Rakennuspiirustusten lukutaito ja hyvä työkalujen käyttötaitoa on välttämätöntä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista töistä. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävistä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.09.201925.09.2019

Pirkanmaalainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme rakennustyöntekijää / kirvesmiestä Tampereen Härmälässä ja Lintuhytissä sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopimuksen sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta kaksi kuukautta. Hyvälle tekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia myös tämän jälkeen.

Työtehtävät koostuvat uudispuutalotyömailla runkotöiden jälkeen tehtävistä työvaiheista, kuten levytyksistä, villoituksista ja höyrynsulkujen teippauksista. Rakennuspiirustusten lukeminen ja kokemus vastaavan tyyppisistä rakennustöistä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Työhön kulkemista varten hakijalle on eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti. Tehtävään soveltuu koulutuksen puolesta hyvin pohjaksi esimerkiksi rakennusalan perustutkinto.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Asiakkaamme on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseen.

Työssä vastaat mm. laskutuksesta, kirjanpitoaineiston esivalmistelusta tilitoimistolle, osto- ja myyntireskontrasta sekä ajoneuvojen rekisteröinnistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ATK-taitoja. Lisäksi toivomme, että ymmärrät ajoneuvokaupan eri verotusmenettelyt. Työtä tehdään liikkeen aukioloaikoina arkisin klo 10-18 välillä, 37,50 h/viikko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä nuorekkaat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävä sopii aktiiviselle, omatoimiselle ja aikaansaavalle henkilölle. Toivomme, että tartut työtehtäviin innokkaasti ja positiivisella asenteella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, kannattaa hakea mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Jätä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 30.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.09.201922.09.2019

Etsimme nyt pirkanmaalaiselle maanrakennusalan asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää heti alkavaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen maakaapelin asennukseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena. Tekijän on myöhemmin tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. Työkohde sijaitsee Akaan Kylmäkoskella arviolta maaliskuulle 2020 -asti, jonka jälkeen aloitetaan uudessa kohteessa Valkeakoskella.

Työaika on pääosin 40 h / vko arkisin klo 7:00 - 15:30 -välillä. Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
• sähköasentajan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
• yhteistyötaitoja
• voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 16.09.201904.10.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa pääsääntöisesti MIG-hitsillä. Tuotteet hitsataan kasaan kuvien mukaisesti. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot hitsauksesta (MIG, Puikko)
• Yleisten metallikäsitöiden tuntemusta
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Etsimme aloittelevaa sähköasentajaa asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti (mahdollisuus jatkaa myös määräaikaisuuden jälkeen). Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Kaikki lisätiedot Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.09.201927.09.2019

Toimeksiantajamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä ja mahdollisesti hieman pienimuotoisia sisätöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Etsimme nyt kotimaiselle ja maineikkaalle asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Aikaisempi työkokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys sillä työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• oman auton käyttömahdollisuutta
• rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
• kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.09.201920.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan nopealla aikataululla heti tekijän löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä katsotaan eduksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Sulan maan aikaan työtä tehdään täysipäiväisesti, talviaikaan työtä on arvioilta 60-80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Etsimme hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla sijaitsevaan tilitoimistoon taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Lisäksi työhön sisältyy palkanlaskentaa, mutta siitä ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta.

Hakijoilta edellytämme:
• kirjanpitotaitoa (erityisesti tilitoimistokokemus katsotaan eduksi)
• suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittyä ammatillisesti

Lisäksi arvostamme:
• palkanlaskentataitoa
• Tikon- ja/tai Heeros-ohjelmistojen käyttökokemusta

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja luotettavan työpaikan
• liukuvan työajan
• itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
• mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen
• viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus oheisen linkin kautta 30.9.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Stop-Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop-Rust etsii nyt kauttamme kahta reipasta, näppärää ja oma-aloitteista autonmekaanikkoa vahvistamaan tiimiään.
Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 16.09.201927.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä Turun alueelle. Työt alkavat heti ja kestävät vuoden loppuun asti.

Apumiehen rooli maanrakennuspuolella on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti kohteesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti maanantaina 16.9.19. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiseen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

Järvenpääläinen puutavaraliike Leo Koskinen Oy:lla on vuosikymmenien kokemus puutavaran ja pakkausten myynnistä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Meiltä kattavasti kaikki puutavaraliikkeen palvelut mm. laadukasta puutavaraa moneen tarpeeseen, ovet, karmit, listat, puupakkaukset, lavojen ja laatikoiden valmistus asiakkaan mittojen mukaan. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä luotettavasti ja yksilöllisesti.

Etsimme nyt Leo Koskinen Oy:lle puupakkausten valmistajaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. vanerin, lavojen ja puulaatikoiden sahaaminen ja valmistus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen varastolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• trukinajotaitoa (vastapaino trukki)
• työteliästä ja ahkeraa asennetta

Lisäksi arvostamme:
• C-ajokorttia
• hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme:
• säännöllisesti työajat ark. klo 07.00-15.00 välillä
• tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

AKM Steel Oy hakee nyt kauttamme LVI-asentajaa määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, josta on halutessaan mahdollisuus rekrytoitua yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Työskentelet aluksi mukana käyttötarkoitusmuutosprojektissa, jossa työhösi kuuluu monipuoliset LVI-asennustyöt (mm. kupariputkien, lämmitysputkien ja pattereiden asennus). Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten et tarvitse välttämättä ajokorttia tai omaa autoa.

Toivomme sinulta LVI-asentajan ammattitutkintoa ja vähintään vuoden työkokemusta alalta. Sinulta löytyy vähintään omat käsityökalut sekä voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti. Omaat korkean ammattiylpeyden ja toimit sen mukaisesti rakennustyömailla. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme sinulle mielekästä työtä hyvässä työporukassa, jossa pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Hakuaika 16.09.201930.09.2019

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

Haemme nyt reipasta ja oppimishaluista IV-puhdistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, jonkin verran työkokemusta sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 12.09.201919.09.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kiiresesonkiin VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ syys-marraskuun ajalle.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Työaika päivisin ma-pe ja työtunteja viikossa yhteensä 30-37.5h.

Odotamme hakijalta reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja luotettavuutta! Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta asenne ratkaisee kaikista eniten!

Jos kiinnostuit, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo maanantaina 16.9.19. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme Espooseen ja Vantaalle varastotyöntekijöitä rengassesongin ajaksi. Töitä on arviolta lokakuun alusta marraskuun loppuun asti ja työaika on ma-pe 8-16 välillä.

Työtehtävissäsi pidät huolta rengasvarastosta monipuolisesti siirtäen renkaita hallilta varastolle pesten ne ja kuitaten paikkatiedot järjestelmään. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen osaamista, riittäviä asiakaspalvelutaitoja sekä reipasta työasennetta.

Jos kiinnostuit työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

Lesec Oy on vuonna 2005 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimitamme pääkaupunkiseudulla turvallisuustekniikan suunnittelu-, asennus-, urakointi- ja huoltopalveluita. Palvelemme asiakkaitamme järjestelmien suunnittelusta ja perustamisesta niiden huoltoon sekä ylläpitoon. Konsultoimme turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä sovimme tarvittaessa asiakkaan puolesta vartiointiliikkeiden toimittamista valvonta- ja vartiointipalveluista. Tavoitteenamme on luoda hyvä, pitkäaikainen ja vuorovaikutteinen asiakassuhde sekä olla osana asiakkaan turvallisuusratkaisuja. Lesec Oy on 100 % yksityinen kotimainen osakeyhtiö. Lisää yrityksestä osoitteessa www.lesec.fi.

Lesec Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvalaiteasennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työt suoritetaan asiakaskohteissa ja työaika on arkisin klo 7-17 välillä, yht. 37,5 h/vko.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta turvalaiteasennuksista ja katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja). Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Lesec Oy:n työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen Lesec Oy:lle.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

U-H Talotekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu monipuolinen LVI-urakoitsija. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa aina hyvällä asenteella ja ammattitaidolla. Työllistämme yli 25 henkeä ja toimintamme pääpäino on tällä hetkellä saneerauskohteissa. Asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, yrityksistä, pääkaupunkiseudun kaupungeista kuin yksityisistä henkilöistä.

Etsimme LVI-asentajia U-H Talotekniikalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Olet etsimämme asentaja/eristäjä, jos olet jo hankkinut soveltuvan perustutkinnon lisäksi hieman kokemusta alalta. Osaat toimia sekä itsenäisesti että tiimin kanssa ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tai täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa myös kokemusta maalaus- ja tasoitetöistä sekä huolellista työnjälkeä.

Työt ma-pe klo: 7–15:30. Asiakasyrityksemme on kotimainen rakennusalalla toimiva perheyritys.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 12.09.201925.09.2019

Etsimme nyt pitkänlinjan kalustealan asiakasyrityksellemme KALUSTEMYYJÄÄ / -SUUNNITTELIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on tarjonnut laadukasta ja tinkimätöntä palveluaan jo lähes 40 vuoden ajan. Asiakkaamme toteuttaa teknisesti toimivat ja tyylikkäät kalusteet räätälöidysti, asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden.

Kalustemyyjän ja -suunnittelijan työtehtävässä vastaat erilaisten keittiö- ja kiintokalusteiden myynnistä ja suunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sisustusarkkitehti tai -artesaani), myyntihenkisyyttä sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme teknisen ymmärryksen lisäksi aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä sekä asiakaspalvelualttiutta. Kokemus Fusion-suunnitteluohjelmasta tai vastaavasta katsotaan eduksi. Työaika on arkisin klo 9–19 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan työyhteisön tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 25.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 12.09.201918.09.2019

Etsimme nyt pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajaa matkatyöhön infran rakentamiskohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäinen työkohde on Lahden alueella tietyömaalla, jossa työ kestää arviolta viikkoja. Tämän jälkeen siirrytään seuraavaan työkohteeseen. Työskentelyalue on pääosin Tampere–Lahti–Helsinki -kolmiossa. Työkoneena on muutaman vuoden ikäinen pyöräalustainen Doosan.
Työt alkavat sopimuksen mukaan joko vuokratyösuhteena tai suorarekrytointina asiakasyrityksemme kirjoilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen laadukkaaseen työskentelyyn ja 3D-koneohajuksen hallitsemista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää maansiirtokoneiden korjaustöihin.

Toivomme hakijoilta kiinnostusta erilaisia koneita/ajoneuvoja kohtaan sekä ripeää työskentelyotetta. Työhön soveltuva koulutus (esim. maansiirtokoneiden asentaja/autonasentaja) katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on reipas asenne ja kova halu oppia uutta.

Päivittäinen työaika on klo 7.30-16.00. Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa, joten oma auto ei ole työmatkojen kannalta välttämätön. Ajokortti katsotaan kuitenkin eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Hanna Jokelalta p.050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen kahta luotettavaa ja reipasta lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin 40h/vko ja töitä on arviolta vuoden loppuun asti.

Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijoille eduksi. Työtehtävissä pärjää kuitenkin myös, jos asenne on kunnossa. Työtehtäviä voidaan katsoa osaamisesi mukaan, joten voit olla kokenut tai kokemattomampi työntekijä.

Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Pääset työskentelemää monipuolisesti lapiomiehenä sekä pakettiauton kuljettajana, joten edellytämme hakijalta myös b-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-15:00 konsultti Mikael Karlsson 050 411 0252.

Hakuaika 11.09.201927.09.2019

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 27.9.19 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt itsenäiseen työhön kykenevää maalaria Helsingin keskustan uudistyömaalle. Työt alkavat n. 1-2 kk määräaikaisuudella, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollista jatkaa määräaikaisuuden päätyttyä.

Työtehtäviisi sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Työtehtävät katsotaan osaamisen mukaan tapauskohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
• B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy marraskuussa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia tulevaan rengassesonkiin. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja kestää n.1-2 kuukautta, kunnes sesonki päättyy.

Edellytämme työntekijältä aikaisempaa kokemusta renkaiden vaihdosta ja/tai aitoa kiinnostusta autoalaa kohtaan. Työtehtäviin saat tarvittavan perehdytyksen, joten pidämme reipasta asennetta tärkeimpänä kriteerinä työntekijää valittaessa.

Lisäksi edellytämme:
• hyvää suomen kielen osaamista
• oma-aloitteisuutta
• kiinnostuneisuutta autoalaa kohtaan

Arvostamme:
• positiivista työasennetta sekä asiakaspalvelualttiutta

Tarjoamme sinulle tarvittavat työvälineet, perehdytyksen sekä asianmukaisen palkkauksen. Töitä tehdään ma-pe n. 40 h/vko,

Hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonila p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia tulevan syksyn aikana alkaviin eri pituisiin työprojekteihin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen heikkovirtajärjestelmien kaapeloinneista ja asennuksista.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201929.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Turussa sijaitsevalle työmaalle. Työt alkavat heti ja jatkuvat arviolta vuoden 2019 loppuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä ja rakennussiivouksesta ovat hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.09.201929.09.2019

Haemme ammattitaitoista laatoittajaa Turkuun. Työ on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turussa ja Turun lähialueilla.

Työt koostuvat monipuolisista laatoitustöistä. Hakijoilta edellytetään vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista töistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Lisäksi odotamme hakijoilta työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan vedeneristyssertifikaatti. Arvostamme kokemusta lattiakaadoista ja tasoitetöistä sekä oma-aloitteista ja tehokasta asennetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta puh. 0504110346.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöhuollosta ja asiakaspalvelusta vastaavaa henkilöä Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro) sekä joka toinen lauantai päivävuorossa.

Työtehtäviin kuuluvat oman alueen kiinteistön huoltotyöt, laitehuollot sekä asiakaspalvelu. Tehtävässä sinua tukee kokemus kiinteistöalan työtehtävistä, tekninen tuntemus sekä asiakaspalveluhenkisyys. Työhön saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten reipas asenne ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimmät kriteerit työntekijää valittaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä oman osaamisesi mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 11.09.201925.09.2019

Kansainvälinen Contact Center–asiakkaamme etsii nyt uusia talentteja teknisen tuen tiimiinsä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

IT-tukihenkilönä vastaat asiakaspuheluihin tehokkaasti ja nopeasti. Tutkit ja ratkaiset ongelmia itsenäisesti tai viet niitä tarvittaessa eteenpäin seuraavalle tasolle. Dokumentoit puhelut sisäisen tikettijärjestelmän avulla sekä ylläpidät ennalta määritettyjä laatustandardeja. Tiimin jäsenenä teet määrätietoisesti töitä henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi myös yhteisten tavoitteiden eteen. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti.

Odotamme sinulta:

• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
• Asiakaspalvelukokemusta
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja
• Ongelmanratkaisutaitoja

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen puhelintyöskentelystä ja erityisesti Call Center–työstä ja iOS ja/tai MacOS tuntemuksen. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (esim. tradenomi/datanomi). Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Olet motivoitunut ja teknologia saa sinut innostumaan.

Olet etsimämme talentti, mikäli haluat aina palvella asiakkaita ensiluokkaisesti. Teet loistavasti töitä tiimissä ja motivoit muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja itseohjautuva. Sitoudut jatkuvaan kehitykseen ja teet työsi kunnialla.

Voit hyvin olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja tarjoammekin loistavan alun urallesi työympäristössä, jossa töiden lomassa pidetään myös hauskaa! Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat 11.10.2019 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Haemme nyt sisätimpuria kotimaiselle rakennusalan asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Uudenmaan alueella uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Työt pitävät sisällään saunojen ja kylpyhuoneiden remonttitöitä.

Hakijalta edellytämme:
• aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
• b-ajokorttia
• hyvää suomen kielen osaamista
• asiakaspalvelutaitoja

Eduksesi luemme:
• voimassa olevan työturvallisuuskortin
• oman auton käyttömahdollisuuden

Työtä tehdään arkisin 7–15:30 välillä, 40h/vko.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä sekä asianmukaisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot ma-to klo: 9-15 Mikaelilta numerosta 050 411 0252.

Hakuaika 10.09.201925.09.2019

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Tigger Oy :lle, jonka toiminta keskittyy laajalti erilaisiin hitsaustehtäviin. Yritys sijaitsee Sastamalan Teollisuuskadulla. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella.

TIG-hitsaajan tehtäviin kuuluu tarkkojen ja vaihtelevien hitsaustöiden suorittaminen. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti alumiini, ruostumaton tai haponkestävä teräs. Ainepaksuudet yleisesti 1-5mm. Hitsaustyöt toimeksiantajallamme ovat pääsääntöisesti TIG-hitsauksia, mutta ajoittain käytössä myös MIG/MAG ja puikko.

Työt tehdään suurelta osin yrityksen Sastamalan toimitiloissa. Hallityöskentelyn lisäksi muualla tehtäviä keikkatöitäkin on tarjolla aika ajoin. Kalusto on nykyaikaista ja työpisteissä on panostettu hyvään työergonomiaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metalli- ja hitsausalan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta hyvän tyypin löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkka silmä-käsi -koordinaatio sekä visuaalinen näkökulma työn jäljelle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota on mahdollisuus tehdä liukuvasti kello 6:00 - 18:00 välillä. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työnantajalla on myös tarjota asuntomahdollisuus tilapäiseen majoittumiseen.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 10.09.201923.09.2019

Etsimme nyt ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Toimeksiantajayrityksemme suunnittelee vuosittain tuhansia asuntoja ja uudis- ja korjausrakennuskohteita yksittäisistä rakennuksista suurkortteleihin. Yrityksen palvelut kattavat sähkösuunnittelun, telesuunnittelun ja turvasuunnittelun. Lisäksi myös väylätekniikalla ja langattomalla radio-ohjauksella toteutetut kohteet ovat tuttuja (KNX, EBTS, Ouman ja Jung Radio Management).

Toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta nykyaikaiset järjestelmät antavat hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan toimeksiantajayritykseemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
• useamman vuoden kokemusta itsenäisestä sähkösuunnittelutyöstä
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
• hyviä atk-taitoja ja CADS- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa (myös 3D-mallinnustaito)

Odotamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
• vakituisen työn monipuolisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
• mahdollisuuden etätyöskentelyyn
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä toimitilat
• hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 10.09.201923.09.2019

Etsimme nyt aloittelevaa sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Toimeksiantajayrityksemme suunnittelee vuosittain tuhansia asuntoja ja uudis- ja korjausrakennuskohteita yksittäisistä rakennuksista suurkortteleihin. Yrityksen palvelut kattavat sähkösuunnittelun, telesuunnittelun ja turvasuunnittelun. Lisäksi myös väylätekniikalla ja langattomalla radio-ohjauksella toteutetut kohteet ovat tuttuja (KNX, EBTS, Ouman ja Jung Radio Management).

Toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta kattavan perehdytysjakson jälkeen nykyaikaiset järjestelmät antavat hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan toimeksiantajayritykseemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri), voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
• hyviä atk-taitoja ja kokemusta CADS -ohjelmistosta

Voit hakea tehtävää vähäisemmälläkin suunnittelukokemuksella. Odotamme sinulta kuitenkin hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
• vakituisen työn monipuolisten projektien parissa
• mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
• tiiviin työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
• mahdollisuuden etätyöskentelyyn
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät sekä toimitilat
• hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 10.09.201923.09.2019

Haemme tilitoimistoasiakkaallemme nyt tulevaisuuden kirjanpitoammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Nykyaikainen ja viihtyisä toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella.

Pääset työskentelemään noin kymmenen hengen tiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä esim. työharjoittelun tai kesätyön kautta hankittua kokemusta tilitoimistossa työskentelystä.

Meillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueilla. Osaamisesi karttuessa tarjoamme vastuullisempia työtehtäviä ja pääset laajentamaan työnkuvaasi. Jatkuvaa kehittymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä säännölliset koulutuksemme.

Käytössämme on liukuva työaika, joten voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 10.09.201929.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia apumiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät ainakin marraskuulle, mahdollisesti vuoden loppuun saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.201922.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen Ämmässuon ulkovarastolle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. rakennusteline- ja sääsuojakaluston vastaanotto, pakkaus ja lähetys. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotöistä ja trukin ajotaitoa. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Tarjoamme tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin, huumoria unohtamatta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat marraskuun loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30 välisenä aikana ja tehtävä on kokoaikainen. Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ALOITTELEVIA KIRJANPITÄJIÄ / PALKANLASKIJOITA vakituiseen työsuhteeseen sekä Raision että Turun toimipisteillemme.

Aloittelevana kirjanpitäjänä / palkanlaskijana työskentelet alkuun kokeneemman ammattilaisen kanssa, ja työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työnkuvasi muodostuu työsuhteen alkuvaiheessa avustavista kirjanpitoon ja palkanlaskuun liittyvistä tehtävistä. Käytössämme on Heeros taloushallinto-ohjelmisto.

Raision Tilitoimiston tavoitteena on kouluttaa työntekijästä kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen kasvattamalla pikkuhiljaa vastuutasi ja antamalla omia asiakkuuksia, joista vastaat lopulta kokonaisvaltaisesti itse. Huomioimme haussa siis myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat, jotka ovat oppimishaluisia ja motivoituneita kehittymään talousalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan kirjanpitäjän / palkanlaskijan tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta innostunutta, motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työntekijä työllistyy suoraan Raision Tilitoimiston työntekijäksi.

Tarjoamme:

• mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 24.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 15, p. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 10.09.201923.09.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kalustovastaavaa Tuusulassa sijaitsevaan varastoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena (12 kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen/aikana työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Kalustovastaavana vastaat työmaatilojen sekä rakennustyömaakaluston varastointiin ja kaluston luovutukseen liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu mm. huoltotilausten ja sopimusten tekeminen, palautusrahtien laskutuksesta huolehtiminen, varaston hallinta sekä varastotapahtumien kirjaaminen järjestelmään.

Arvostamme aiempaa kokemusta kalustonhallinnasta, kunnossapidon rutiineista ja rakennusalalta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työskentelet sekä yksin että työparin kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Pääset kartuttamaan omaa osaamistasi ja vahvistamaan omalta osaltasi yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää runkovaiheen urakkatyömaille. Asiakasyrityksemme on useamman vuoden ajan hoitanut menestyksekkäästi runkovaiheen urakkatöitä ja hakee nyt vahvistusta tiimiinsä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Aikaisempi työkokemus runkovaiheen urakkatyömailta raudoitus-, betoni ja/tai valutöistä on työnhakijalle eduksi, mutta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Saat työtehtäviin perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Töitä tehdään yleensä pareittain tai ryhmässä ma-pe klo 7-15:30 välillä.

Hakijalta odotamme:
• hyvää suomen kielen taitoa
• työkokemustaustaa rakennusalalta
• reipasta työasennetta

Eduksesi luemme:
• voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, ensiapukortti)
• b-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• omat käsityökalut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä.

Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä.

Hakuaika 10.09.201901.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät loppuvuoteen, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kahta avustavaa rakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun eri työmailleen. Töitä riittää ainakin vuoden 2019 loppuun asti ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan (mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen). Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
• edes hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
• reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
• voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
• suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi.

Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työkohde on saneeraustyömaa Turun keskustan lähettyvillä, mikä kestää loppuvuoteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat myös jatkossa Turun alueella.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.201929.09.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2019. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa tarkkuutta vaativaa huonekalujen hiontaa ja laadunvalvontaa. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, kahdeksan tuntia päivässä. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä tarvittaessa iltavuorossa.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työntekoon, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin kahta rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy marraskuussa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta vihannesten esikäsittelijää Paimioon. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu pääasiassa hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa, sekä jonkun verran myös pakkausta. Toivomme hakijoilta hygieniapassia, oma-aloitteisuutta sekä näppäryyttä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 09.09.201909.10.2019

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Kokemus puupuolelta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä itseohjautuvaa asennetta.

Koneistajan työtehtäviin kuuluu Biesse-merkkisen CNC-työstökeskuksen käyttäminen. Työskenteleminen tapahtuu Raision toimipisteellä arkisin kahdessa vuorossa, ja työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja ammattitaitoisessa työporukassa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sillä tilaukset tehdään aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Siitä syystä työssä pääsee käyttämään osaamistaan monipuolisesti sekä kehittymään alan ammattilaiseksi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 09.09.201922.09.2019

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme kasvunsa tueksi NUOREMPAA LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Nuorempana LVI-asentajana työtehtäviisi kuuluvat avustavat sukitustyöt Turun talousalueella. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina. Koulutamme sinut työn ohessa tehtävään.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä B-ajokorttia. Soveltuva tekninen koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:

• pitkäaikaisen työsuhteen,
• mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana,
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Soita ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 09.09.201922.09.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää / palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteellemme. Tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueilla. Etsimämme henkilö on alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti. Lisäksi hän hallitsee palkanlaskennan osalta työlainsäädännön ja eri työehtosopimukset sekä tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet.

Toivomme, että tilitoimistomaailma on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Siksi etsimällämme henkilöllä tulisi olla rautainen organisointikyky sekä taito hallita omaa ajankäyttöä myös paineen alla. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Arvostamme kuitenkin erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 09.09.201930.09.2019

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot Anttony Lindolta. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 09.09.201909.10.2019

Haemme nyt ahkeria siivoojia pääkaupunkiseudun työkohteisiin eri mittaisiin työsuhteisiin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Työkielenä toimii suomi ja töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Huoltopalvelu Oy Murtoaro on kodinkoneiden ja ilmastointilaitteiden korjaukseen erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys. Yritys on palvellut asiakaslähtöisesti asiakkaitaan jo vuodesta 1962. https://kodinkonehuollot.fi/

Huoltopalvelu Oy Murtoaro etsii nyt kauttamme kahta kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimillämme henkilöillä on hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmää asiakastilanteissa. Takataskussa sinulla on sähköalan koulutus ja b-ajokortti. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja viihdyt itsenäisessä työssä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on loistava asenne!

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kodinkoneiden huolto- ja korjaustyöt. Pääasiassa asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, mutta teemme yhteistyötä myös yritysten kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn hyvämaineisessa yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Huoltopalvelu Oy Murtoaroon.

Hakuaika 07.09.201922.09.2019

Sisärakenne Isomäki Oy palvelee yrityksiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuosien tuomalla ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluvat sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt. Lisää yrityksestä sivulla www.isomaki.eu.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa ALAKATTOASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisäkattotyöt pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusalan peruskoulutusta tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi kattotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis kattoalan ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 40 h/viikko. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273. Ei suoria yhteydenottoja Sisärakenne Isomäki Oy:n.

Hakuaika 06.09.201919.09.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme palokatkoasentajaa pääkaupunkiseudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta palokatkoasennuksista ja työmaaympäristön tuntemusta. Työssä menestyminen edellyttää vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja B-ajokortti ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 40 h/viikko. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakaassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 06.09.201920.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Lisätiedot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 06.09.201922.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat syyskuun lopulla ja kestävät arviolta muutaman kuukauden. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

TK Center on monitoimilaitteita ja suurkuvatulostimia markkinoiva turkulainen yritys. Lisäksi se tarjoaa tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimistojen tulostusympäristöön. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.tkcenter.fi.

TK Center etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNTIASSISTENTTIA / BOOKKARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Myyntiassistenttina / bookkarina pääasiallinen työtehtäväsi on olla mukana vauhdittamassa TK Centerin kasvua sopimalla tapaamisia B2B-puolen asiakkaille. Alkuun vastuualueenasi on siis myyntiprosessin alkupään tehostaminen sopimalla tapaamisia puhelimitse. Lisäksi muut avustavat tehtävät ovat mahdollisia. Ajan kuluessa työtehtävässä on mahdollista kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta myyntihenkistä, sanavalmista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus) katsotaan eduksi.

Työskentely tapahtuu arkisin pääosin TK Centerin toimistolla. Työ on osa-aikaista (n. 16–24 h /vko), ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Työtehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen osa-aikatyö esim. opiskeluiden rinnalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Pharmatest Services on prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja tarjoava sopimustutkimusyritys, joka on erikoistunut syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien lääkeainekandidaattien testaamiseen.

Haemme nyt tutkimusassistenttia in vitro -osastollemme Turkuun vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tutkimusassistentin keskeisiin tehtäviin liittyy mm. syöpä- ja luusoluilla suoritettavat lääkeaineiden tehokkuustutkimukset sekä biomarkkerimittaukset. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä työtovereiden kanssa, mutta myös itsenäisesti tutkimuskokonaisuuksia suorittaen. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, mutta työssä voi olla mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta soluviljelystä ja soluviljelylaboratorion ylläpidosta sekä kokemusta yleisistä laboratoriomenetelmistä ja -laitteista, kuten kuoppalevylukijoista. Sinulla on huolellinen ja varma työskentelyote sekä hyvät yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään tarvittaessa tiukassakin aikataulussa ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Työssä käytetään sekä suomen että englannin kieltä.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä hyvässä työyhteisössä kansainvälisten asiakasprojektien parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja vastuualueiden kasvattamiseen omien kykyjen mukaan.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tutkimusassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 05.09.201919.09.2019

Haemme asiakasyritykseemme Sastamalaan neljää vakituista kokoonpanijaa heti alkaviin työtehtäviin. Työntekijöitä vaaditaan reipasta ja omatoimista asennetta. Aiempi kokemus tai koulutus alasta ei ole välttämätön, vaan asenne ratkaisee. Työskentely sijoittuu tyypillisesti klo 7-15:30 välille ja työtä on 40 tuntia viikossa.

Työskentely tapahtuu asiakkaamme toimitiloissa ja heidän asiakkaidensa luona. Työmaalle pääsy vaatii työntekijältä oman auton käyttöä, mutta työaikana käytetään asiakasyrityksemme autoa. Voimassa olevat työturvakortti ja tulityökortti katsotaan hakijalle eduksi, kuten myös aiempi kokemus metallituotteiden kokoonpanosta.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8-16, puh. 050 411 2704

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme painepesijöitä teollisuuden kohteisiin Turun alueelle. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta se ei ole välttämätöntä koska asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään. Erityisesti arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se on mahdollista suorittaa kauttamme.

Työt alkavat välittömästi oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten täyty hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.09.201919.09.2019

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuskohteista pienempiin, esim. omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt LVI-eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään eristysalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennus- tai talotekniikka-alan työtehtävistä. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimus

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.09.201920.09.2019

Asiakkaamme Milcon Oy on nopeasti kasvava pirkanmaalainen sähköelektroniikka-alan yritys. Yritys on sähköön, viestintätekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisija, joka tekee ammattitaidolla kaapeloinnit, johtamisjärjestelmät ja sähkömekaaniset kokoonpanot asiakkaan toiveiden mukaisesti joustavasti ja kustannus-tehokkaasti.

Etsimme nyt heidän yhä kasvavaan joukkoonsa suorarekrytointina ostajaa / tuotannonsuunnittelijaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2019.

Ostajana suoritat yrityksen rutiiniostot, otat haltuusi isompien asiakkaiden ostoketjun ja lisäksi vastaat yrityksen tuotannonohjauksesta. Koulutuksesi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta ostajan tehtävästä sekä tuotannonsuunnittelusta. Lisäksi sinulla on elektroniikka- tai sähkö- ja automaation alan vahvaa osaamista. Olet teknisesti orientoitunut ja tunnet sähkötekniset mekanismit, mutta olet ehdottomasti työhön tarttuva käytännön tekijä. Työ on toimistotyötä, teet tarjouspyynnöt, hoidat tarjouslaskennan ja olet yhteydessä liittimien ja kaapeleiden ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Tämä edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen niin suullista kuin kirjallistakin taitoa. Tuotannonsuunnittelu tehdään Lemonsoft-ohjelman tuotannonohjausmekanismia avuksi käyttäen. Mistä syystä Lemonsoft- ohjelman tuntemus ja aikaisempi käyttö auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Piirtämistaito ja MS Visio-ohjelman hallinta katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Oletko etsimämme ostaja / tuotannonsuunnittelija? Ota pikaisesti koppi tehtävästä ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Hakemukseen ei valitettavasti voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.09.201919.09.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme huoltoteknikkoa elintarviketeollisuuden monipuolisiin huolto- ja asennustehtäviin Järvenpäähän.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin (maanantaista perjantaihin) kolmessa vuorossa (klo 7-15, 15-23 ja 23-7).

Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden/-koneiden kunnossapitoa, ennakkohuoltoja, vikaselvityksiä sekä korjauksia.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn teollisessa työympäristössä
• suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Arvostamme monipuolista osaamista vastaavantyyppisistä työtehävistä. Lisäksi B-ajokortti ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja miellyttävässä työkohteessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.09.201920.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin tuotanto- ja logistiikkatiloja kuin toimisto- ja liiketiloja. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme nyt aluepäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Aluepäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotanto- ja logistiikkatilojen sekä toimisto- ja liiketilojen välityksestä yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan ja monipuolisen kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaralle 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluepäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 05.09.201919.09.2019

Haemme asiakasyritykseemme marraskuuksi rengasasentajia sesongin kiireavuksi. Töitä on ainakin tarjolla 4.-29.11., mutta talven yllättäessä työt voi alkaa aiemmin ja ne voi myös jatkua pidempään talven ollessa leudompi. Työskentely on kokopäiväistä klo 8-16 tehtävää päivätyötä, mutta työtä voi myös tehdä halutessaan klo 10-18 välillä ja lauantaisin klo 10-14 välillä. Työtä tehdään asiakasyrityksen kahdessa toimipisteessä itä-Tampereella.

Jos työskentely autojen parissa kiinnostaa ja omaat omatoimisen, reippaan työskentelyasenteen, hae tehtävää. Ilman aiempaa kokemusta ja koulutusta alasta, on mahdollista auttaa rengasasentajia rengasasennuksen esivalmistelutöissä, rengaspesussa, renkaiden varastoinnissa ja ajoneuvojen siirrossa halliin ja hallista pois. Tehtävä tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua autohuollon maailmaan ja se kartuttaa tärkeää työkokemusta fyysisissä tehtavissä. Jos sinulla löytyy kokemusta rengasasennuksesta tai opiskelet esimerkiksi ammattikoulussa autonasentajaksi, pääset tehtävässä itsenäisesti tekemään rengasasennusta kaikkine vaiheineen kivassa ympäristössä, osaavan tiimin kanssa. Hyvillä tekijöillä on mahdollista työllistyä myös kevään 2020 sesongille.

Työntekijällä tulee olla B-ajokortti, jotta autojen siirtäminen onnistuu. Toimipisteisiin pääsee paikallisliikenteellä hyvin ja niistä löytyy hyvät jääkaapilliset ja mikrolliset taukotilat, kuten myös pukuhuoneet.

Paikkoja on tarjolla yhteensä neljä. Pyrimme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä hyvissä ajoin ennen sesongin alkua. Mahdollista siis paikkasi ja laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Kira Haapala, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 04.09.201918.09.2019

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vehmaalle.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennusliikkeiden, metalliteollisuuden ja kuljetusliikkeiden alihankintaan liittyvistä töistä, kuten erilaisten teräsrakenteiden valmistamiseen liittyvistä tehtävistä. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös avustavia teräsrakenteiden asennuksia asiakkaiden luokse.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta levy- ja hitsaustöistä (MIG). Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 04.09.201918.09.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen projektiin Turkuun. Työt ovat konepajalla tehtäviä yksinkertaisia asennustöitä ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), jonkin verran aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä. Lisäksi arvostamme mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 04.09.201922.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista projektinhoitajaa Turkuun. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan. Tehtävät ovat monipuolisia ja ne käsittävät mm. kytkentöjä sekä asennuksia. Lisäksi vastuullasi on sähkölaitteiden ohjelmointi. Useat työkohteet ovat julkisia tiloja, joihin suoritetaan sähköjen automatisointeja.

Hakijoilta edellytämme:
• sähköalan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
• voimassa olevaa työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskorttia
• hyviä atk-taitoja
• reipasta asennetta ja kiinnostusta logiikkaohjelmoinnista
• englannin kielen taitoa

Tarjoamme:
• Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
• Kattavan perehdytyksen
• Mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa
• Kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 03.09.201922.09.2019

Pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Käyttökokemus Amadan särmäyskoneesta katsotaan eduksesi, mutta muukin särmäyskokemus riittää. Voit myös olla kokemattomampi tekijä, jolla on motivaatiota kehittyä tämän alan ammattilaiseksi.

Arvostamme työteliästä ja innostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja tietotekninen ymmärrys auttaa menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi tehtävään saa kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä kiinnostavien tehtävien parissa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.09.201922.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 03.09.201930.09.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345, arkisin ma-ke klo 8-16.

Hakuaika 03.09.201920.09.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme huonekalumyyjää Hämeenlinnaan avattavaan uuteen toimipisteeseen. Toimeksiantajamme on pitkänlinjan kalustealan perheyritys, joka on tarjonnut kattavaa ja tinkimätöntä palveluaan jo lähes 60 vuoden ajan. Uusi toimitila sijaitsee keskeisellä ja vetävällä paikalla.

Myyjän tehtävä koostuu käytännössä huonekalujen myynnistä, asiakaspalvelusta, myymälän ylläpidosta, kassasta vastaamisesta sekä jonkin verran kuljetusten järjestelemisestä ja pienimuotoisia varastotöitä. Etsimme työhön pitkäaikaista tekijää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja palvelualttiutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Aiempi työkokemus huonekaluliikkeessä on hyödyksi, muttei pakollista. Työ edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia.

Työ on kokopäiväistä. Työajat vaihtelevat arkisin 10-19 välillä, lautaisin 10-15 ja sunnuntaisin 12-16. Palkkaus määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaisesti, jonka lisäksi maksetaan myyntiprovisio. Työssä aloitetaan viimeistään 1.11.2019, mielellään kuitenkin jo lokakuun puolivälissä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.09.201918.09.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 30.08.201922.09.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Olet voinut kerryttää aikaisempaa työkokemusta alalta tai voit olla urasi alkutaipaleella. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 28.08.201927.09.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten oletko hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä, joten laita meille hakemusta tulemaan. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin välivuosi tulee käytettyä tehokkaasti monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos olet ollut perheesi nurmikonleikkaaja, haravointimestari tai olet päässyt seuraamaan kun enosi rakentaa terassia, olemme kiinnostuneet kuulemaan kokemuksestasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 07.08.201930.09.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten oletko hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tarvetta olisi aina siivoojista tuotantotekijöihin, eikä rakennustyömaallekaan olisi pahitteeksi saada vielä yhdet lisäkädet. Hait sitten työtä muutamaksi viikoksi tai ihan pidemmäksikin aikaa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Laita hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kerro meille itsestäsi. Erityisesti kerro niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta hyvän työntekijän. Me arvostamme hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 05.08.201930.09.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten olet hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tarvetta olisi aina siivoojista tuotantotekijöihin, eikä rakennustyömaallekaan olisi pahitteeksi saada vielä yhdet lisäkädet. Hait sitten työtä muutamaksi viikoksi tai ihan pidemmäksikin aikaa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kerro meille itsestäsi. Erityisesti kerro niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta hyvän työntekijän. Me arvostamme hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 03.09.201918.09.2019

Asiakkaamme KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Yrityksen pääpaikka sijaitsee Orivedellä ja toimipisteet Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Yrityksen kattava ja monipuolinen konekalusto, sen läheisyhtiöt sekä lähes 200 henkilön ammattitaitoinen ja dynaaminen henkilöstö tekevät siitä yhden Suomen kokonaisvaltaisimmista palveluntarjoajista alallaan.

KVL-Tekniikka etsii nyt kauttamme suorarekrytointina yhä lisääntyviin verkostorakentamisen ja infrarakentamisen projekteihinsa projektipäällikköä/ projektivastaavaa. Tehtävän asemapaikka tulee olemaan yrityksen toimipiste Lempäälässä ja työkohteet pääosin Pirkanmaan talousalueella. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestarin, -insinöörin tai vastaavan koulutusta, vankkaa verkostorakentamisen ja infrapuolen sekä kunnallistekniikan rakentamisen tuntemusta, hyviä esimiestaitoja sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta ja motivaatiota työnjohtotehtäviin kentällä. Vahvaksi eduksi katsomme kokemuksen puitesopimus- ja projektitoiminnasta haasteellisessa toimintaympäristössä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näköalapaikan pirkanmaalaiseen infrarakentamiseen, paikallaan olevan työn ilman raskasta reissaamista, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän monipuolisia palveluita tarjoavassa yrityksessä, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin, ammattitaitoa ja tehtävän vastuullisuutta edellyttävän palkkauksen, mahdollisuuden itsensä ja työn kehittämiseen.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018