Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Arvostettu toimeksiantajayrityksemme Hyvinkäältä etsii nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen CNC-koneistajaa. Yritys valmistaa merkittävää kokoonpanoa mm. vaativiin sairaalalaitteisiin, instrumentteihin ja mittalaitteisiin.

Kappalaita valmistetaan lastuavilla työstömenetelmillä ja käytössä on Fanuc- ja Siemens -ohjaukset. Riittää, kun hallitset toisen käytössä olevista ohjauksista.

Edellytämme valitulta henkilöltä kuitenkin jo kokemusta koneistuksesta, mutta ohjelmointitaito ei välttämätöntä.

Työsuhde on kokoaikainen 40h/viikko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Hyvinkään juna-asemaa, joten et tarvitse omaa autoa työmatkan taittamiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen alussa työntekijä saa kattavan perehdytyksen. Palkka määräytyy oman kokemukseksi sekä osaamisesi mukaan.

We do not require knowledge of the Finnish language, so it is enough if you communicate fluently in at least in English.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös sopia haastatteluajan suoraan soittamalla rekrytoinnista vastaavalle (Laura Piri/yhteystiedot alapuolelta).

Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9-16, rekrytointikonsultti Laura Piriltä puh. 050 411 0471.

Hakuaika 27.05.202209.06.2022

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Mäkitrans Oy -toistaiseksi (Pirkanmaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina Mäkitrans Oy:lle kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa heti asiakasyrityksen työntekijänä. Kasvun myötä on tarve yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Mäkitrans Oy:n iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.makitrans.fi

Haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikkeiden runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Valkeakoski - Helsinki -välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä oma-aloitteisesti ja yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivä- ja yövuoroissa, mutta yksittäiset työvuorot viikonloppuisin ovat mahdollisia. Myös pelkkä yövuoron ajo on mahdollista järjestää niin halutessaan. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Mäkitrans Oy:lle.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoituneita työntekijöitä tekemään rappauksia ja maalauksia Turun alueelle. Työt alkavat avustavista töistä, mutta osaamisen karttuessa pystymme tarjoamaan sinulle haastavampia työtehtäviä. Työkohteet ovat pääasiassa suuria kohteita, kuten kerrostaloja ja historiallisia rakennuksia.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alalta, mutta toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne, tunnollisuus ja yhteistyökyky sekä palavaa halua oppia uutta ja kehittyä alalla. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen työhön. Voimme kouluttaa myös tarvittavat turvakortit ennen työn alkua ja huomioimme haussa myös opiskelijat ja kesätöitä hakevat henkilöt!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 27.05.202205.06.2022

Turun Arvoasunnot on erikoistunut pelastamaan historiallisia rakennuksia Turussa ja sen lähialueilla. Rakennuttajina meille on tärkeää vaalia kohteiden sielua; saneeraus tehdään aina vanhaa kunnioittaen ja alkuperäisiä materiaaleja säästäen. Valitsemme aina rakennuksen henkeen autenttisesti sopivat materiaalit huomioiden samalla tämän päivän asumismukavuudet. Yritys on perustettu vuonna 2018 ja Turun alueella uudistamiimme kohteisiin on syntynyt yhteensä yli 80 arvoasuntoa. Lisätietoja yrityksestä: https://www.turunarvoasunnot.fi/

Turun ArvoAsunnot Oy etsii nyt joukkoonsa TIMPURIA puutaloprojektiin Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluu vanhojen arvokohteiden muuttaminen moderneiksi ja nykypäivän vaatimustasot täyttäviksi upeiksi kokonaisuuksiksi. Tehtävänkuva pitää siis sisällään monipuoliesti erilaisia sisäremontteihin liittyviä tehtäviä. Projekti kestävää ainakin lokakuun loppuun asti, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa senkin jälkeen.

Valittavilta henkilöiltä edellytetään rakennusalan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja osaamista kirvesmiehen töistä. Työnkuva määräytyy aikaisemman kokemuksen mukaan, joten voit siis olla jo alan kova ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Työtä tehdään mukavan ja amattitaitoisen tiimin kanssa, joten tehtävässä sinulla on työyhteisön tuki jatkuvasti tarvittaessa saatavilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan arvokohteiden saneerauksiin! Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA KESÄSIJAISUUTEEN. Asiakasyrityksemme on erikoistunut sähköasennuksiin, -suunnitteluun, -saneerauksiin, -urakointiin ja sähkövikojen korjauksiin.

Tehtävässä tulet työskentelemään pääasiallisesti omakotitalokohteissa, mutta mahdollisesti myös taloyhtiö- ja teollisuuskohteissa. Tyypillisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi valaisin- ja pistorasia-asennukset. Kohteiden sijainti on Varsinais-Suomessa ja pääasiallisesti Turussa sekä sen lähikunnissa. Työpäivät aloitetaan monesti suoraan kohteesta, joten edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus. Työaika 40h/viikko ja ma-pe.

Eduksi katsotaan sähköalalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus alalta. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavuutta, omatoimisuutta ja rautaista asennetta työskentelyä kohtaan! Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön aina elokuun loppuun/syksyyn asti, tehtävässä menestymällä sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Cafe Aitta on kesäkuussa 2018 avattu kahvila Kaupunginlahden rannalla. Cafe Aitan aamiaisella aloitat päiväsi rauhassa, tuoreista ja ravitsevista tarjottavista nauttien. Aamiaisbuffetista löytyy myös lämpimiä ruokia, talon tuoreet leivät sekä juotavaksi tuoremehuja ja kahvia/teetä.

Tarjoilemme arkipäivisin kotilounasta klo 11-15. Lounas sisältää raikkaan salaattivalikoiman, päivän lämpimän ruoan, talon leivät, kahvin, sekä pientä kahvileipää jälkiruuaksi. Lounas valmistetaan Aitalla alusta loppuun asti ja raaka-aineet hankitaan läheltä sesonkien mukaan.
Katso lisää: https://www.cafeaitta.fi/

Haemme nyt kesäkaudeksi tiimiimme reipasta kokkia. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta valmistunut–meillä asenne ja oma-aloitteinen työote ratkaisee. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa hygieniapassia ja suomenkielen taitoa. Työtä tehdään klo 5:30-21.00 välisenä aikana, aamu- tai iltavuorossa, mutta arvostamme joustavuutta.
Odotamme hakijoilta ruuanvalmistuksen ja leipomisen perusasioiden hallitsemista, ymmärrystä myös esivalmistuksen tärkeydestä sekä osaamista suhteuttaa työskentely asiakasmäärien mukaisesti. Työvuorossa kokki vastaa aamiais- ja lounastuotteiden valmistuksesta sekä muutaman listatuotteen valmistamisesta.

Oletko tehokas, järjestelmällinen ja osaat työskennellä paineen alla? Oletko hyvä joukkuepelaaja, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti? Jos vastasit näihin kyllä–olet etsimämme henkilö!


Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön keskeltä kesäkaupunkia loistavassa työtiimissä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullista ja kokenutta baaritarjoilijaa kesäloma tuurauksiin. Asiakasyrityksemme on Turun keskustassa sijaitseva anniskeluravintola. Työajat vaihtelevat aukioloaikojen puitteissa klo 9:00-03:00 ja sisältävät työskentelyä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Työt voi aloittaa keikka luonteisesti jo ennen heinäkuuta, mutta täysipäiväinen lomatuuraus alkaa heinäkuussa. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa keikkailua.

Mikäli olet iloinen, ulospäin suuntautunut ja loistava asiakaspalvelija. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta hygienia- ja anniskelupassia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 27.05.202221.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on suotavaa. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaihtolavakokemus voi olla hyödyksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202227.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Yritys tarjoaa pääosin pesulapalveluita yritysasiakkailleen. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta ripeyttä ja näppäryyttä sekä joustavuutta. Tärkeintä kuitenkin on reipas asenne ja nopea oppimiskyky. Myös asiakaspalveluhenkisyys katsotaan eduksi.

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-18:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202217.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantoapulaista kivielementtitöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Työtä on tarjolla ainakin kesäksi, mutta hyvälle tekijälle voi olla työtä myös sen jälkeenkin.

Käytännössä työssä toimitaan apuna kivituotannossa. Työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista ja purkua. Työtehtävät eivät ole hirveän haastavia ja työhön saa hyvän perehdytyksen.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Asiakkaamme on vuodesta 1986 toiminut termologistiikkaan erikoistunut suomalainen kuljetus- ja varastointiyhtiöiden ryhmä, joka tuottaa laadukkaita logistiikkapalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erikoistuotteille kotimaassa ja ulkomailla. Etsimme logistiikkatyöntekijää kesäkaudelle asiakkaallemme Tuusulan Hyrylään.

Työtehtävät pitävät sisällään elintarvikkeiden käsikeräilyä, lähetteiden tekemistä sekä kahden logistiikkajärjestelmän käyttämistä. Tulet toimimaan vakituisen työntekijän kesälomatuuraajana, joten olet vastuullisessa roolissa logistiikkajärjestelmien käytössä kesälomien aikana.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Varaston viileäpuolella asteita on +5 ja lämpimällä puolella +15. Työpaikka sijaitsee Tuusulan Hyrylässä, joten otathan huomioon kulkuyhteydet paikkaa hakiessasi. Työ alkaa viimeistään kesäkuussa viikolla 25 ja työt jatkuvat elokuun alkupuolelle saakka.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, innostuneisuutta, halua oppia uutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä näppäryyttä tietokoneen käytössä.

Palkka muodostuu käytössä olevan kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös hakea paikkaa lähettämällä ansioluettelon ja CV:n Laura Pirille sähköpostiin. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Lauralta p. 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 27.05.202215.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa toimitiloihin Tampereelle ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila- ja muuttosiivouksia Tampereen alueella.

Käytännössä työssä siivotaan toimitiloja ja satunnaisesti tehdään myös kotisiivouksia. Uusia toimitilakohteita on tulossa lisää, joten tarkoitus olisi siirtyä kokonaan niihin kevään ja kesän aikana. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään kokeneempaa tekijää, joka pystyisi toimimaan töissä itsenäisesti ja jopa vastaamaan muista työntekijöistä kohteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja jämäkästi. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202210.06.2022

Noviaali Hyötyajoneuvot on tunnettu ja luotettava merkkiriippumaton hyötyajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelu Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yritysasiakkaille. Huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä muutkin palvelut yrityksesi ajoneuvoille: kori- ja vauriokorjaukset, erilaiset varustelut ja lisävarusteet, katsastukset ja rengashotellipalvelut. Asiakkaillemme tarjolla on sopimuksen mukaan sisä- ja ulkopesut, sijais- ja vuokra-autot, sekä ajoneuvojen noutopalvelu toimipaikastasi.

Etsimme Noviaali Hyötyajoneuvolle mekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia ajoneuvoasennus-, huolto- ja korjaustöitä yritysten henkilö- ja pakettiautoille. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 7.5h/päivä.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta autojen korjaamisesta
• kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn
• hyvää suomen kielen taitoa
• joustavaa asennetta työtehtäviä kohtaan

Lisäksi arvostamme:
• hyvää fyysistä peruskuntoa
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme työtä vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Noviaalilla pääsee toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa huumorintajuista tiimiä. Työntekijöillä on kattavat työterveyshuollon palvelut sekä työaikapankki käytössä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työkaverit tukevat työn omaksumista. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Noviaali Hyötyajoneuvojen vakituiseksi työntekijäksi.

Herättikö ilmoitus mielenkiintosi? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.30. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 25.05.202208.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla KIRVESMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Projektin arvioitu kesto on aina elokuun loppuun. Asiakasyrityksemme suunnittelee ja rakentaa laadukkaita, kestäviä ja asiakkaidensa tarpeiden mukaisia rakennuksia koko Varsinais-Suomen alueella. Heidän ammattitaitoon luottaa useat yritykset, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Työtehtävässä tulet tekemään mm. väliseinien rakentamista ja muita uudiskohteessa tehtäviä rakennustehtäviä. Töitä tehdään arkisin 40h/viikko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja erityisesti kirvesmiehen monipuolisista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä reipasta työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut Kaihdinliike Sandberg hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Kaihdinliike Sandberg on kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut yritys Turussa. Etsimme nyt ompelutaitoista tuotantotyöntekijää. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtehtävät sisältävät mm. ompelua sekä kokoonpanotöitä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta ja kokoonpanotöistä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja näppäryyttä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 25.05.202210.06.2022

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. Etsimme nyt heille kesän ajaksi reipasta, osa-aikaista siivoojaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Työ on osa-aikaista ja työtä tehdään ennen kahvilan avaamisaikaa. Siivous pitää sisällään kahvilan salin ja keittiön lattioiden pesun, wc-tilojen siivouksen sekä työajan (3 h) puitteissa muita esille tulevia siivoustöitä kuten esim. ikkunoiden pesua ym.

Työtä tehdään 3 h päivässä, klo 7:00-10:00 välisenä aikana, viitenä päivänä viikossa: perjantaisin, lauantaisin, maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Toukokuussa työ aloitetaan kahtena päivän viikossa: lauantaisin ja keskiviikkoisin.

Toivomme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tekijä prehdytetään työhön, mutta aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan hakijalle ehdottomasti eduksi. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, jolla on ajokortti ja mahdollisuus kulkea työpaikalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202210.06.2022

LVI-asentaja matkatyöhön

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme putkiasentajaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osin yrityksen tuotantolaitoksella Tampereella tehtävää valmistavaa työtä sekä osin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan betonitehtaille suuntautuvaa matkatyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kesällä tai syksyllä 2022. Työsuhde alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Etsimme nyt matkatöihin sitoutunutta putkiasentajaa lämmityslaitoskonttiasennuksiin. Tehtävässä edellytetään alan peruskoulutusta ja putkihitsaustaito katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin hyvää oppimiskykyä, halua kehittyä ja joustavuutta sekä työhön tarttuvaa otetta. Työkohteissa, betonitehtaissa, tehdään lämmityslaitoskontteihin putkiasennuksia. Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä kommunikoida jonkin verran englanniksi, muu kielitaito kuten ruotsin tai saksan kielen osaaminen katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tampereella tapahtuva valmistustyötä on arkisin tehtävää päivätyötä. Ulkomaan komennuksilla ollaan tiimin tai työparin kanssa kerrallaan 1-2 viikkoa. Ulkomaankomennuksilta maksetaan asianmukaiset matkakorvaukset ja ukomaanpäivärahat.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pidempi aikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, asianmukaisen korvauksen reissuhommista (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uuden työn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202225.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista AV-asentajaa keikkatöihin. Tamperelainen yritys tekee AV-ratkaisuja monipuolisesti koko Suomen alueelle ja yritys onkin kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen.
Suurin osa asennuksista hoidetaan alihankinnan kautta, mutta Pirkanmaan alueella kasvavan kysynnän takia tarve on nyt myös omalle asentajalle.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten näyttöratkaisujen asentaminen sisä- sekä ulkotiloissa. Pääsääntöisesti asennukset tapahtuvat Pirkanmaan alueella. Työ tehdään yksin tai apulaisen kanssa, joten toivomme tekijältä itsenäistä osaamista AV-asennuksista. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, asennuskohteisiin päästäkseen.

Aluksi työ olisi keikkaluonteista, mutta hommien sujuessa työtä voisi olla tarjolla enemmänkin. Työt tehdään arkisin kello 8 - 16 välillä. Työ sopisi erinomaisesti tekijälle, joka tekee samankaltaista työtä toiseenkin yritykseen, tai on halukas osa-aikaiseen työhön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN Turkuun!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän varastotehtävien parissa hyvämaineisessa yrityksessä ja motivoivassa ympäristössä. Työnkuvaasi kuuluu varaston puolella tehtävä työt, kuten keräily ja tavaran vastaanotto. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Hakijoilta toivomme:
• aikaisempaa kokemusta varastoalan tehtävistä, etua on erityisesti keräilykokemuksesta
• trukinajotaitoa
• hyvää asennetta ja oppimiskykyä
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa työskennellään vuoroviikoin kahdessa vuorossa. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15 ja 15-23, mutta työvuoroissa on kuitenkin pieni liukumavara mahdollisuus. Työt alkavat päivävuorossa ja kattavan perehdytyksen jälkeen työaika siirtyy kaksivuorotyöhön.

Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, joten edellytämme, että pystyisit sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen kirjoille. Palkkaus on aluksi muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaluokka TVL2.

Työt alkavat ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Lotta Alhonen 050 411 0348.

Hakuaika 25.05.202208.06.2022

Kiinnostaako kesätyö aurinkoisessa Turun Saaristossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kolmea reipasta ja luotettavaa kerroshoitajaa kesäsesonkiin Nauvoon.

Työnkuvasi koostuu hotellihuoneiden, yleisten tilojen ja Nauvossa sijaitsevien kokoushuviloiden siistimisestä.
Työt alkavat toukokuun aikana/ kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun asti. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu klo 8-16 välillä (vuorot 8-14, 9-15, 10-16) ja vuorot menevät syklissä 4 töitä, 2 vapaata. Nauvoon kulkeminen onnistuu hyvin myös julkisella liikenteellä ja työvuoroissa pystytään joustamaan bussiaikataulujen mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kuitenkin kulkemista. Emme edellytä tehtävään suomen kielen taitoa / we don't require proficiency in the Finnish language.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä meille on on reipas ja työtä pelkäämätön asenne!

Jos olet kiinnostunut kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa, täytähän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, p. 050 4110345. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.05.202206.06.2022

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme, mutta myös lyhyemmät määräaikaisuudet ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työntekijöitä pakkaustöihin Turkuun!

Työtehtäviin kuuluu erilaisten teollisuuteen menevien tuotteiden pakkaaminen muoveihin ja pahveihin. Lisäksi työssä on satunnaista kokoonpanotyötä tuotannossa, joka pitää sisällään mm. ruuvaustyötä. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15- 23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 24.05.202205.06.2022

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt osallistuvaa työnjohtoharjoittelijaa kesän ajaksi ja työntekijän tilanteesta riippuen mahdollisesti myös pidempään!

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalveluita Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuoli painottuu talojen maanrakennus- ja pohjatöihin. Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan työnjohdon tehtävistä ja kehittämään itseä infra-alan osaajana. Tehtävään kuuluu muun muassa työnsuunnittelua, dokumentointia, työmaiden työturvallisuuden ja materiaalien seurantaa, alihankintojen ja omien resurssien johtamista. Tartut tilanteen vaatiessa myös lapion varteen!

Sinulta toivomme positiivisuutta, innostusta infrarakentamisen alaa kohtaan, avoimuutta ja hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työmaatilanteissa. Suurena etuna katsotaan myös aikaisempi kokemus maanrakennustöistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Asiakkaamme hakee nyt kauttamme myynnillistä asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä keskustassa sijaitsevaan viihtyisään toimistoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö aloittaa työt ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaamme omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, auttaen heitä erinäisten tilanteiden kanssa, sekä asiakkaamme palveluiden esittely positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Toivomme sinulta löytyvän hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelu ja/tai myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on energinen, asiakaslähtöinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on myynnillinen pelisilmä, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan 1900€ sekä kannustavan myyntiprovision kuukausipalkan päälle ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa. Työtä tehdään hybridimallissa osaksi toimistolla ja osaksi etänä. Lisäksi saat mm. lounas- ja virike-edun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Työajat sijoittuvat arkipäiville väleille ma-to klo 7:55-18 ja pe 7:55-17. Työ on kokopäiväinen ja pitkäaikainen sekä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020.

Tiimissä vallitsee erinomainen yhteishenki sekä tekemisen meininki!

Eikö kuulostakin kivalta? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse tai täyttämällä se oheisen linkin kautta. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot työn luonteen vuoksi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri p. 050 411 0471. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.30

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun. Yritys tarjoaa monipuolista kiinteistöhuolto- ja talonmiespalvelua lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäviisi sisältyvät pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa heti/sopimuksen mukaan ja kestää aina elokuun loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työtä on alkuun noin kolme päivää viikossa ja työskentely tapahtuu klo 07.00 - 15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoitokoneiden ajotaito (Wille). Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202209.06.2022

Terminaalityöntekijä, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta valitulla tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme muutaman kuukauden päästä.

Työtehtävät terminaalissa koostuvat pakettilajittelusta, järjestelmänhallinnoinnista ja muusta tyypillisestä terminaalityöstä. Työvuoron aikoina käydään toisinaan myös asiakkaille viemässä pari pakettia yrityksen pakettiautolla. Vastuullasi on yhdessä kuljettajien kanssa kokonaisvaltaisesti terminaalin toiminta. Työ tehdään Sarankulman toimipisteellä. Työ on kokoaikainen. Työvuorot ovat klo 23-07 eli kyseessä on täysipainoinen yötyö. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:
• kokemus yövuorojen teosta
• B- ajokortti
• jonkilainen ymmärrys logistiikka-alasta

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510 arkisin klo 12-15 välillä.

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Kirvesmies vesivahinkohteisiin, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia KIRVESMIESTÄ vesivahinkokohteisiin.

Asiakkaamme on erilaisia korjausrakentamisen palveluita tuottava yritys, jolla on tarjolla myös saneerausrakentamiseen liittyviä asiantuntija-palveluita. Yrityksessä on ammatitaitoinen tiimi, jolle työn korkea laatu ja ammattiylpeys ovat työtä ohjaavia voimia. Yrityksessä työntekijää kunnioitetaan ja hänen työtään arvostetaan. Yritykseen haetaan nyt kasvun ja kovan kysynnän vuoksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen kirvesmiestä, jolla olisi vesivahinkokorjauksesta kokemusta.

Työtehtävät koostuvat yksittäisistä pienistä purkutöistä ja uuden kokonaisvaltaisesta rakentamisesta valmiiseen kohteeseen asti. Laajemmat pyrkutyöpalvelut tuottaa alan ammattilaiset. Varsinaisia laatoitustöitä tehdään pienissä määrin, kuten keittiön välitason laatoitustyöt, joten laatoitusosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta vesivahinkokohteiden saneerauksesta
• asiakaspalvelutaitoa

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan asiakkaiden kanssa kumminointiin. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202216.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme osa-aikaista tarjoilijaa Tampereen alueelle. Yritys pitää neljää eri anniskeluravintolaa Tampereella ja vuoroja on tarjolla kaikista toimipisteistä. Ravintolat ovat pääosin anniskeluravintoloita, mutta yhdessä toimipisteessä tehdään myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Käytännössä työssä huolehditaan varsinkin arkisin yksin koko ravintolan toiminnasta. Viikonloppuisin tekijöitä on kaksi. Satunnaisesti tekijän täytyy myös olla valmis järjestämään bingoa tai karaokea.

Työhön ja laitteisiin perehdytetään hyvin, mutta kuitenkin kokemus tarjoilijan töistä on välttämättömyys pärjätäkseen ravintolassa yksin. Tekijältä toivotaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työ on osa-aikaista ja vuoroja on tarjolla viikottain sopimuksen mukaan. Varsinkin kesäaikana tarve kasvaa ja tunteja saattaa tulla paljonkin. Ravintolat ovat auki arkisin 11 - 00 ja viikonloppuisin 10 - 02. Palkkaus ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 24.05.202224.06.2022

Toimistosiivooja, Winclean Oy (Tampere, keskusta)

Haemme nyt Winclean Oy:lle TOIMISTOSIIVOOJAA Tampereen keskustaan sijaisuutta tekemään kesäkuun puolivälistä 2-3kk. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön muissa kohteissa. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat yhden yrityksen toimitilojen siivousta 34,5h /vko ja ne tehdään arkipäivisin klo 5.00 alkaen. Työssä tarvitaan suomenkielen taitoa ja hyvää asiakaspalvelumieltä, koska toimiston väen kanssa kommunikoidaan päivittäin.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 24.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi! Lue lisää osoitteesta: https://www.rekomgroup.com/fi/

REKOM Group etsii nyt keittiöhenkilökuntaa rakenteilla olevaan olutravintola Skaaliin Turkuun!

Skaal on Tanskasta kotoisin oleva olutravintola -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi, vieraille tarjotaan herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Etsimme nyt Skaaliin keittiömestaria sekä kokkeja kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta huomioimme haussa myös alaa opiskelevat henkilöt, sillä koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Mikäli olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä, voit olla etsimämme henkilö!

REKOM Group on työnantaja, joka arvostaa huumoria sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Työntekijöille tarjotaan hyvät työsuhde-edut, kuten henkilökunta-alennuksia kaikissa eri maiden toimipisteissä, sekä tapahtumia, matkoja, juhlia jne. Lisäksi yrityksessä on hyvät kehittymismahdollisuudet, sillä REKOM on Pohjoismaiden suurin yöelämäketju.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian:

-täytä hakemus KOKIN työtehtävään linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/15529

-täytä hakemus KEITTIÖMESTARIN työtehtävään linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/15530

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.05.202208.06.2022

Siivooja, Seran puhtautta ja palvelua Oy (Tampere)

Vahvaa kasvua tekevä asiakkaamme Seran puhtautta ja palvelua Oy kaipaa joukkoonsa reipasta SIIVOOJAA pääsääntöisesti toimisto- ja kotisiivouksiin. Halutessasi tarjolla on myös muita työkohteita, kuten erikoispauhdistuksia ja ikkunan pesua. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.seran.fi ja heidän Facebook-sivuiltaan.

Työtehtäviisi kuuluvat työparin kanssa erilaisten tilojen siivous: esimerkiksi aamuisin aloitetaan toimistokohteista ja klo 8 siirrytään kotisiivouksien pariin loppupäiväksi. Työtä tehdään arkisin, aamupainoitteisesti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla vähintään 2 päivää, kuitenkin halutessasi voit tehdä täysipäiväistä viikkoa. Työtä kyllä riittää!

Hakemamme henkilöt ovat työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hieno lisä, niin voi tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Palkkaus on osaavammalle tekijälle KiPan TES PR4, aloittelevammalle vähän matalampi.

Tässä työ fyysistä työtä pelkäämättömälle! Myös keikkatyöntekijöille on tarvetta erilaisissa kohteissa ja tehtävissä, kuten ikkunan pesuissa ja vahinkosiivouksissa. Sitä paikkaa voit hakea tämän saman haun kautta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Seralle!

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MYYJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit myyjänä ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta sekä juustojen leikkaamisesta. Töitä tehdään pääasiallisesti arki- tai lauantai-iltaisin noin 8-15h/viikko (mahdollisuus myös lisätunteihin). Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista työpisteelle tämän sijainnin sekä vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta sekä energistä työskentelyotetta, joustavuutta ja myynti- tai asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti ja työkohteet sijaitsevat Turussa.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks etsii nyt kasvavaan joukkoonsa siivoustyöhön osallistuvaa palveluohjaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. työvuorojen suunnittelu, uusien työntekijöiden opastus ja koulutus sekä päivittäin asiakaskohteidemme siivoustyöt. Lisäksi tulet varmistamaan siivouspalveluidemme laadun kohteissamme. Työkohteet sijaitsevat pääosin Helsingin alueella, mutta työkohteita satunnaisesti myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme valitulta henkilöltä aiempaa kokemusta siivous- ja/tai kodinhoidon tehtävistä, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esihenkilön työstä.

Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi!

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7-17 välille, mutta vuoroja saattaa satunnaisesti osua myös lauantaille. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Katajanokalla. Työkohteisiin kuljetaan suurimmaksi osaksi julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen, joten emme edellytä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa ja lämminhenkisessä työympäristössä, jossa asiakastyytyväisyys on kunnia asia!

Kuulostaako kivalta? Täytä hakemus rohkeasti oheisin linkin kautta tai lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse otsikolla "Palveluohjaaja/Unelmaworks Oy". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:30 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Laura Piri, puh. 050 411 0471.

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Sisustuskirvesmies / laatoittaja, -vakituinen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia laatoitustaitoista KIRVESMIESTÄ viimeistelytöihin.

Yritys on vuonna 2006 perustettu Pirkanmaalla toimiva rakennus- ja remontointialan yritys. He tekevät kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi myös keittiö- ja pintaremontteja. Yritykselle ominaista on korkea laatutyytyväisyys asiakkaiden puolelta.

Työtehtävät koostuvat lattioiden asennuksista, kylpyhuoneiden laatoituksista, listoituksista, saunan kalusteiden asennuksesta, keittiöasennuksista sekä muista viimeistelytöistä. Suurin osa asiakkaista on yksityisasiakkaita Pirkanmaan alueella. Työtä tehdään arkisin. Työtunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan. On mahdollista tehdä myös osa-aikaisena esimerkiksi oman yrityksen ohella.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta muutamien vuosien verran kirvesmiehen / laatoittajan työtehtävistä
• kykyä jouhevaan työsuunnitteluun omissa työkohteissaan

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Vesieristyslupa katsotaan eduksi. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Diga-Remontti on Helsingissä toimiva rakennusalan yritys, joka toteuttaa vuosien kokemuksella ammattitaitoisesti korjaus-, saneeraus- ja rakennustyöt vesivahinkokohteissa.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme lisävahvistusta ja toiveenamme on löytää monipuolinen ja itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan osaaja. Voit olla kokeneempi tekijä tai vasta urasi alkuvaiheessa, jo hieman kokemusta kerryttänyt laatoittaja, vesivahinkosaneeraaja tai timpuri. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme hyvää asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan!

Digalla työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Helsingin seudun saneerauskohteissa, pääasiassa huoneistoissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, luotettavan ja reilun työpaikan sekä asianmukaisen palkkauksen oman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Palkan päälle maksetaan ateriakorvaus sekä saat käyttöösi kattavat työterveyshuollon palvelut. Saat käyttöösi lisäksi kunnon työkalut sekä pakettiauton heti työsuhteen alusta alkaen.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.30-15.30 välillä. Työtunteja tulee viikossa 37.5h. Yrityksen toimipiste sijaitsee Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki sekä tekemisen meininki!

Edellytämme valitulta henkilöltä sujuvaa suomen kielen osaamista sekä voimassa olevaa b-ajokorttia.

Työ alkaa sopimuksen pikimmiten ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Hae paikkaa rohkeasti oheisen linkin kautta tai sovi haastatteluaika soittamalla rekrytoinnista vastaavalle Click Henkilöstöpalveluiden Laura Pirille.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedustelut puhelimitse Lauralta 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme kasvavaan joukkoonsa toimeliasta kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu kotisiivous. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat aamuun sekä päivään. Arki-illat sekä viikonloput ovat vapaat. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian viimeistään toukokuun aikana.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä palkkauksen vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa b-ajokorttia, jotta pystyt kulkemaan siivouskohteisiin yrityksen autolla.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Työssä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piriltä, p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.30. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Asentaja, kivielementtitalot -vakituinen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia ASENTAJAA KIVIELEMENTTITALO-KOHTEISIIN.

Yritys on vuonna 2006 perustettu Pirkanmaalla toimiva rakennus- ja remontointialan yritys. He tekevät kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi myös keittiö- ja pintaremontteja. Nyt uutena osa-alueena on kivitalo-toimittajan alihankintatyöt. Yritykselle ominaista on korkea laatutyytyväisyys asiakkaiden puolelta.

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisesta kivitalon rakennustyöstä. Kivitalon elementit toimittaa yksi Suomen suurimmista kivitalo-valmistajista. Työtä tehdään arkisin. Työtunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta rakennusalalta, sinun ei kuitenkan tarvitse olla huippuammattilainen.
• joustavuutta

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työssä pääset osallistumaan erilaisiin maalarin ja tasoitetyöntekijän työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteissa. Pääpaino on ulkomaalauksissa.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa kesän ajaksi kappaletavaran jakoon. Lomatuuraus alkaa kesäkuun alussa. Ajot lähtevät Liedon Tuulissuolta.

Edellytämme hakijoilta C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa (kappaletavara). Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään päivätyöhön. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Työ sisältää pääasiassa kokoonpano- ja asennustöitä, mutta vastaat myös kappaleiden peittaamisesta.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit, mutta nämä voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään päivätyöhön. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan voi sisältyä myös jonkin verran muita kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metalliala), sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PUULAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaalle. Asiakasyrityksemme valmistaa laadukkaita, yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluvat puunkansikokoaminen Vehmaalla sijaitsevissa tuotantotiloissa. Puunkansityöstämisessä sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen taustaltasi, vaan tärkeää on, että sinulla pysyy työkalut käsissä. Aiempi kokemus puun työstämisestä ja tarkkuus ovat arvostamiamme ominaisuuksia tässä toimessa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuisi aina sesongin loppuun asti. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt työssäsi, sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessä!

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BETONILAITUREIDEN VALMISTAJAA Maskuun. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Töitä tehdään sisätiloissa hallissa arkisin 37,5h/viikko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Alex & Wilis Oy:lle asiakaspalvelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen lifestyle-hotellikahvilaan Mäntän keskustaan. Palvelutarjonta on monipuolinen. Hotellimajoituksen (Hotelli Alexander) yhteydessä toimii myös kahvila- / lounaspalvelu Cafe Alex sekä Alex Lifestyle -sisustus- ja asustemyymälä, jonka valikoimassa ovat kauden trendikkäimmät vaatteet, korut ja sisustustuotteet. Cafe Alexin tarjonnasta mainittakoon Angus pihvikarjanlihasta valmistetut erikoisuudet, kuten talon lihapullasalaatti ja burgeri. Katso lisää www.cafealex.shop

Asiakaspalvelijan tehtävät ovat monipuoliset ja niihin kuuluvat mm:

-hotelliasiakkaiden palvelu
-kahvilan aamiais- ja lounasvalmistelutehtävät esillepanoineen (leipätuotteet & leikkeleet, salaatit, vihannekset, burgerateriat, kahvila- / vitriinituotteet)
-asiakaspalvelu sisustustuote- ja asustetarpeissa
-siivoustyötehtävät

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa hyvät asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote. Kokemus vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksi, mutta innokas ja motivoitunut tekijä omaksuu työn nopeasti tarjoamallamme hyvällä perehdytyksellä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa 37.5 h / vko, arkisin aikavälillä klo 6:00–21:00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7:30–18:00. Päivävuoro on klo 8:00–16:00 tai klo 10:00–18:00. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja viihtyisässä ympäristössä monipuolisten tehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pikaisesti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 9:00-16:00 välisenä aikana. Puh 050 411 2705 ja sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Monipuolisessa toimenkuvassa toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

Konepaja Jamet Oy on vuodesta 1985 alkaen toiminut asiantunteva konepaja Salon Halikossa. Tarjoamme asiakkaillemme ympäri Suomen CNC-sorvausta, metallintyöstöä sekä alihankintana koneistusta. Luotettava ammattitaitomme sekä laadukkaat laitteemme mahdollistavat erityisesti pienten ja tarkkuutta vaativien osien valmistuksen yksittäiskappaleina ja sarjatuotantona.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme CNC-sorvaajaa / -koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Halikkoon!

Toimenkuvasi keskittyy pääasiassa vaativien tuotteiden CNC-sorvaamiseen Fanucin ohjausjärjestelmällä, mutta toimenkuvaasi voidaan sisällyttää myös muita konepajan työtehtäviä. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta tai -koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Huomioimme kuitenkin haussa myös alalla aloittelevat tekijät, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle:
-Vakituisen työsuhteen hyvillä työllisyysnäkymillä
-Aidosti mukavan ja tiiviin tiimin ympärillesi
-Omaa ammattitaitoa haastavan ja kehittävän työnkuvan
-Siistin ja turvallisen työympäristön

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten ole nopea ja hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348. Ei suoria yhteydenottoja Konepaja Jamet Oy:lle.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt keittiömestaria rakenteilla olevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaal on Tanskasta kotoisin oleva olutravintola -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi, vieraille tarjotaan herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin keittiömestarina pääsetkin mukaan luomaan ruokakokonaisuutta, jonka tavoitteena on korostaa oluiden jo olemassa olevia makuja sekä tuoda niistä esiin myös täysin uudenlaisia piirteitä!

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, sillä keittiömestari on kokonaisvastuussa keittiötoiminnoista, kuten laadun ja toimintatapojen toteutumisesta sekä tuoteturvallisuudesta. Arvostamme tavoitteellista työskentelyotetta, sillä työnkuvaan kuuluu myös ruokatuotteiden katteen ja henkilökunnan resurssointi tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi ravintolan toimintaa kehitetään yhdessä muun organisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
-työnantajan, joka arvostaa huumoria sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia
-monipuoliset kehittymismahdollisuudet Pohjoismaiden suurimmassa yöelämäketjussa
-hyvät työsuhde-edut: henkilökunta-alennuksia kaikissa eri maiden toimipisteissämme, tapahtumia, matkoja, juhlia jne.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt ammattitaitoisia kokkeja tulevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaalin tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi tarjolla on myös herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin kokkina työnkuvaasi kuuluu ruokien esivalmistaminen ja valmistaminen tilauksesta, sekä yleiset keittiön puhtaanapitotyöt.

Haemme nyt kokkeja sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Odotamme hakijoilta ravintola-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme kuitenkin haussa myös alaa opiskelevat henkilöt, sillä koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Mikäli olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä, voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntahinnat kaikissa eri maiden ravintoloissamme. Lisäksi tarjoamme paljon henkilökohtaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten tapahtumia ja matkoja. Tämän työn myötä pääset osaksi huippua REKOM -perhettä, jossa yhteisöllisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja huumori ovat erityisen suuressa roolissa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Myös lyhyempi työsuhde mahdollinen jos työntekijä näin haluaa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 23.05.202209.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys toimii kiinteistöhuoltoalalla ja tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä kiinteistöhoitopalveluita Tampereen talousalueella, johon myös putkiasennukset kuuluvat. Yritys sijaitsee Ylöjärvellä.

Työtehtäviin kuuluu peruskorjauksia ja yksinkertaisia asennuksia, esimerkiksi hanojen vaihtoa tekijän osaamisesta riippuen. Satunnaisesti työhön kuuluu myös muut kiinteistöhuollon tehtävät.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät, koska varsinainen työ itsessään opitaan käytännön kautta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Motivoituneelle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 3 - 5 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Kerro siis hakemuksessasi, mikä tuntimäärä soveltuisi sinun elämäntilanteeseen parhaiten. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt infrarakentamiseen erikoistuneelle hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on matkatyötä ja kohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla. Työntekijälle järjestetään tarvittaessa majoitus työkohteen tuntumasta.

Työkohteet ovat pääosin kaapelointityömaita, joissa ydintehtävänä on toimia lapiomiehenä. Jämsän Hallissa sijaitsee ensimmäinen työkohde, jonka kesto on arviolta kesäkuun loppuun asti. Seuraava kohde tarkentuu kesäkuun aikana.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on mahdollista jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työtä on tiedossa koko maanrakennuskaudeksi.

Työviikon tunnit 40 h / vko tehdään tyypillisesti ma–to välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä ja sovitaan haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.202203.06.2022

Kuorma-autonkuljettaja -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme vielä yhtä kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan ja kuljetus tapahtuu mm. Turun, Uudenmaan ja Porin alueille. Tarve on kahdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma. Työpäivän aikana ajoa tulee keskimäärin noin 400km.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkka on 2500-3000€/kk.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Aiempi kokemus tekstiilituotteiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.05.202206.06.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin uudiskohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen. Työstä maksetaan hyvä korvaus.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Jos työkohde on julkisen liikenteen ulottumattomissa, järjestetään työntekijöille kuljetus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 20.05.202206.06.2022

Kuorma-autonkuljettaja / Trukkikuljettaja, kokoaikainen (Juupajoki)

Etsimme nyt toimeksiantajallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA / TRUKKIKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Juupajoelle. Asiakas on iso puualan toimija.

Työtehtävänäsi on puutavaran siirtelyä ja lastaamista 16-tonnisella trukilla sekä kuorma-autolla tavaran siirtoa eri toimipisteiden välillä. Viimeisimmässä tehtävässä tarvitaan voimassa olevat ammattipätevyydet ja digipiirturikortti sekä C-kortti.

Etsimme erityisesti toimeen tarttuvia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Katsomme eduksi aiempaa työkokemusta esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä.

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja töitä tehdään tiiviissä ja hyvähenkisessä työporukassa. Yritys tarjoaa yhtenäisen työympäristön mielekkäiden työtehtävien parissa.

Työtä tehdään arkisin tulevaisuudessa kolmessa työvuorossa, joten myös yövuorojen tekoon on halutessaan mahdollisuus. Kahta vuoroa tulee kuitenkin olla valmis tekemään. Lauantaisin saattaa toisinaan olla työtä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:30, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SOMISTAJAA/JUUSTONLEIKKAAJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit juustonleikkaajana ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti arki-iltaisin noin 15h/viikko (mahdollisuus myös lisätunteihin). Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta työpisteiden sijaintien sekä näissä tehtävien vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Tule upeana, lähde vielä upeampana!

Studio Fresa on uusi ja moderni parturi, kampaamo ja kauneusstudio Raisiossa. Liike tarjoaa kaiken
ikäisille asiakkailleen kattavan valikoiman kauneudenhoitopalveluita saman katon alta laajalla
kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluita ovat parturikampaamo-, kauneudenhoito- ja hierontapalvelut.
Mitä muuta? - kerro sinä! Liiketila on valtava ja uusia palveluita voit ehdottaa osaamisesi mukaan.
Katso lisää: https://studiofresa.fi/
 
Haemme nyt huipputiimiin kauneudenhoitoalan moniosaajaa vuokratuoliyrittäjäksi. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta valmistunut - meillä asiakaslähtöinen asenne ja innostunut työote ratkaisee. Meille on tärkeintä, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on mukavaa unohtamatta tarkkaa työnjälkeä. Meillä on mahdollisuus työskennellä sekä osa- että kokoaikaisesti.

Odotamme sinulta:
• Alan koulutusta ja/tai työllä hankittua osaamista
• Intohimoa hiuksia ja kauneudenhoitoalaa kohtaan
• Hyviä vuorovaikutustaitoja, asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
• Yrittäjähenkisyyttä ja sitoutumista
• Kykyä heittäytyä uusiin tilanteisiin sekä halua kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme

Tarjoat asiakkaille unohtumattomia kokemuksia ja suosittelet heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja
palveluita. Tärkeintä on, että osaat nähdä asiakkaan ja toimit aktiivisesti laadukkaan palvelun
takaamiseksi.

Tarjoamme sinulle
• uuden, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön
• seudun parhaat työkaverit ja rennon ilmapiirin
• laaja-alaiset työtehtävät laadukkaiden tuotteiden ja välineiden ympäröimänä upeissa tiloissa
• paikan missä kehittää omaa osaamistasi parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa
 
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö solmii suoraan sopimuksen Studio Fresan kanssa, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 0504110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TORIMYYJÄÄ. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan perinteisesti käsityönä suurella sydämellä suussa sulavia tuotteita. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia suolaisia sekä makeita herkkuja. Työsuhteen kesto on noin kaksi kuukautta alkaen kesä-heinäkuun taitteesta, mutta työssä menestymällä on hyvät mahdollisuudet jatkaa myöskin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit pääasiallisesti torimyyjänä Turussa, mutta tehtävään sisältyy luonnollisesti myöskin muita avustavia tehtäviä esim. tavaroiden lastaamista ajoneuvoon sekä näiden purkamista. Töitä tehdään ma-la ja 37,5h/viikko.

Eduksi katsotaan C-ajokortti sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuus. Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Eniten arvostamme kuitenkin positiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa MAANRAKENNUSAPULAISTA. Töitä on aina koko kesän ajaksi ja työssä menestymällä sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti lapiomiehenä ja työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuus- sekä tieturvakortti katsotaan myöskin eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksenä työlle sillä ne voidaan tarvittaessa kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työmaille. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 20.05.202203.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa click henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Haemme nyt LVI-eristyksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-eristäjää Turkuun.

LVI-eristäjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella, mutta kuitenkin pääsääntöisesti Turussa ja sen lähialueilla. Töitä tehdään arkisin ma-pe 40h/viikko.

Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti, aikaisempi työkokemus ja koulutus alalta tai muu vastaava kokemus esim. rakennusalalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on kuitenkin innostuneisuus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen PUUSEPPÄÄ kalustevalmistukseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on erikoistunut tekemään kalusteasennuksia sekä kalusteiden valmistamista mittatilaustyönä.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa mittatilauskalusteiden valmistaminen heidän tuotantotiloissa. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko.

Edellytämme hakijalta puusepän ammatillista koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, mieluiten kalustevalmistuksesta. Työtä tehdään ilman ohjausta ja valvontaa, joten edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt aloittelevaa asentajaa metsäkoneiden puomien kokoonpanotehtäviin pitkään toimineelle vakavaraiselle ja jatkuvasti toimintaansa kehittävälle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Kokoluokkanaan keskisuurella yrityksellä on vuosikymmenten kokemus kokonaisten työkoneiden ja niiden yksittäisten osien valmistamisesta sekä tuotekehityksestä yhteistyössä asiakasyritystensä kanssa.

Asentajan työ on monipuolista mekaanista koonpanoa kuvien mukaisesti. Tehtävään liittyy mm. metalliosien, hydrauliikkaletkujen ja putkien kokoonpanoa / asentamista sekä sähköjohtojen vetoa. Työkoneen valmistumisessa on paljon erilaisia vaiheita, mikä luo tekemisestä tapahtumarikasta ja antoisaa.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa tekninen ajattelu, hyvät kädentaidot ja kuvienlukutaidot sekä tarkkuus tekemisessä. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme vakituisesti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00–15:30, 40 h / vko. Tekijällä tulee kuitenkin olla tarvittaessa valmius myös iltavuoron (klo 14–22) tekemiseen. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16. Puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt ammattinsa osaavaa MIG/MAG-hitsaajaa pitkään toimineelle vakavaraiselle ja jatkuvasti toimintaansa kehittävälle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hitsaustyötä tehdään yrityksen toimipaikoilla Lempäälässä ja Akaan Viialassa. Kokoluokkanaan keskisuurella yrityksellä on vuosikymmenten kokemus kokonaisten työkoneiden ja niiden yksittäisten osien valmistamisesta sekä tuotekehityksestä yhteistyössä asiakasyritystensä kanssa.

Hitsaajan tehtävä koostuu erilaisten työkoneiden levyrakenteiden kokoonpanotyöstä kuvien mukaisesti. Rakenneteräksen materiaalivahvuus on 5–20 mm. Tehtävässä menestyminen edellyttää alansa vahvaa hallintaa. Tekijä arvostaa hyvää työnjälkeä ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme vakituisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7–15:30, 40 h / vko. Tekijällä tulee kuitenkin olla tarvittaessa valmius myös iltavuoron (klo 14–22) tekemiseen. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16. Puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu autokorjaamoiden ja katsastusasemien laitteiden asennukset, huollot, vuositarkastukset sekä kalibroinnit. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella ja työajot lähtevät Turusta tai Marttilasta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työtunteja on 37,5h/viikko.

Työ edellyttää teknistä osaamista, joten alalle soveltuva koulutus (esim. sähkö- ja automaatioalan perustutkinto) antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Lisäksi aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, sillä työtä tehdään itsenäisesti. Arvostamme reipasta ja rohkeaa työskentelyotetta sekä joustavuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähkö- ja automaatioasentajaa lämpöpumppu asennuksiin Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen sähköistyksiin liittyviä tehtäviä ja kohteet ovat pääasiassa suurempia kiinteistöjä.

Edellytämme hakijoilta sähkö- ja automaatioalan koulutusta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 19.05.202231.05.2022

Etsimme asiakkaallemme reipasta vihertyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan työtehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viherrakennusalan töistä kuten nurmikoiden perustus- ja istutustöistä, viheristutuksista sekä ylläpito- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäristössä.

Toivomme tekijältä alalle sopivaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalla työskentelystä. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakortti katsotaan hakijalle eduksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista, mutta ei kuitenkaan ole pakollinen.

Tehtävä soveltuu hyvin uransa alkutaipaleella olevalle tekijälle tai opiskeijalle kesätyöksi. Huomioimme myös pienemmällä kokemuksella olevat hakemukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTO-/METALITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon!

Työskentely pitää sisällään erilaisia työvaihteita ikkuna-, ovi- ja valokattorakenteiden valmistuksen parissa ja työstettävinä materiaaleina pääasiassa alumiini ja teräs. Työnkuvasi määräytyy kokemuksesi mukaan, mutta se voi pitää sisällään erilaista koneiden käyttöä, kokoonpanoa, jauhemaalausta ja vaikka hitsausta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:30 - 16:00 liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijalta jonkin verran kokemusta metallipuolen töistä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Tärkeintä meille on kuitenkin ASENNE. Voit siis olla jo metallialan vankka osaaja tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä. Kuvienlukutaito luetaan suureksi eduksi!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle loistavat puitteet työskentelylle:

• kilpailukykyinen palkkaus,
• monipuolinen ja vaihteleva työnkuva,
• modernit ja siistit työtilat,
• joustava työaika, ei vuorotyötä,
• työpaikan yrityksessä, missä pieni vaihtuvuus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työnteijän mahdollisuus siirtyä asiaksyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 19.05.202202.06.2022

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on 37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa. B-ajokortti tarvitaan työn suorittamiseen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 18.05.202203.06.2022

Perämies, Pihatehdas Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme Pihatehdas Oy:lle PERÄMIESTÄ pihojen rakennusprojekteihin. Pihatehdas on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Pihatehtaan palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Auki on myös perämiehen ja kivityöntekijän paikka. Yrityksessä on tarjolla työtä ympärivuotisesti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.pihatehdas.fi.


Työhön voi sopia hyvin erilaisilla taustoilla, kuten kiinteistöhuollon tai LVI-alan koulutuspohjalla.

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä toimiminen, mahdollisten salaojien ja kunnallistekniikan asentaminen, korkojen tarkastaminen sekä muut tehtävään liittyvät työt omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Toisinaan voi olla myös pieniä nikkarointihommia, kuten leikkitelineiden kasaamista taloyhtiöissä. Teet yhdessä kaivikoneenkuljettajan kanssa pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Arvostamme työntekijää, joka osaisi katsoa tasolaserilla korot. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Pihatehtaalle.

Hakuaika 18.05.202202.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista siivoojaa elintarviketeollisuuteen Ylöjärvelle. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila-, teollisuus- ja muuttosiivouksia lähinnä Tampereen ja Nokian alueella.

Käytännössä työssä siivotaan elintarviketeollisuuden tehdastiloja. Tehtaassa on kylmä-, lämpö- ja höyrytiloja, joten työhön haetaan reipasta ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja jämäkästi. Aikaisempaa kokemusta siivouksesta ei vaadita, työhön saa perusteellisen perehdytyksen.

Ajokortti ei ole välttämätön. Kohteeseen voi joko mennä suoraan itsenäisesti, mutta myös yrityksen auton käyttömahdollisuus Nokialta on mahdollinen tekijän tilanteesta riippuen.

Palkkaus työssä on kilpailukykyinen ja työtunteja on tarjolla 30 - 37,5h arkisin. Työ tehdään iltaisin kello 15:sta eteenpäin. Työtä on myös mahdollista tehdä osa-aikaisesti noin 4h/pv.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 18.05.202203.06.2022

Kaivinkoneenkuljettaja, Pihatehdas Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme Pihatehdas Oy:lle KAIVINKONEENKULJETTAJAA pihan rakennusprojekteihin. Pihatehdas on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Pihatehtaan palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Auki on myös perämiehen ja kivityöntekijän paikka. Yrityksessä on tarjolla työtä ympärivuotisesti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.pihatehdas.fi.

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneen ajotyö omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Yhdessä perämiehen kanssa tehdään pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Arvostamme työntekijää, joka osaisi myös jonkin verran korjata koneita ja tehdä pieniä huoltoja. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Pihatehtaalle.

Hakuaika 18.05.202201.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme toimistopalveluiden tulevaa moniosaajaa moderniin ja kasvavaan yritykseen, jossa asiakkaista halutaan oikeasti pitää hyvää huolta!


Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat palkanlaskenta-, tilitoimisto- ja toimistopalvelut. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi laskujen käsittelystä ja kirjanpitotyöstä sekä asiakasneuvonnasta. Asiakasyrityksemme palveluntarjonta on laaja, joten työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja vaihteleva! Voit olla jo hieman kokemusta omaava tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, perehdytämme sinut työhön. Työssä on etätyömahdollisuus ja vastaat aikatauluistasi itse ja joten pääset muokkaamaan työpäiväsi sinulle sopivaksi, mutta sinun tulee kuitenkin olla asiakkaiden tavoitettavissa arkisin klo. 9–16.

Odotamme hakijoilta vähintään alan peruskoulutusta (esim. merkonomi) tai työkokemuksella hankittua osaamista sekä intohimoa oppia ja kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Edellytämme ymmärrystä laskentatoimen perusteista ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kokemus Netvisor ja Procountor -ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä persoona ratkaisee! Mikäli olet huumorintajuinen, ulospäin suuntautunut ja annat persoonasi näkyä. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä tiimipelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työkaveri ja haluat antaa asiakkaille aina hieman enemmän.– Olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme hyvämaineisen työpaikan, jossa on iloinen ilmapiiri ja mihin on aina kiva tulla ja missä töitä tehdään hymyssä suin. Asiakasyrityksellemme työntekijän jaksaminen ja hyvinvointi on erittäin tärkeää, joten he tarjoavat työntekijöilleen liikunta-, hieronta ja ruokailuedun sekä kattavan työterveyshuollon.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 18.05.202201.06.2022

Autokorjaamo Maxiwash Oy palvelee asiakkaitaan autohuoltojen parissa Raisiossa ja lähialueilla. Yritys on tarjonnut luotettavaa, monipuolista ja asiakasläheistä palvelua jo vuodesta 1996. Korjaamolla hoidetaan kaikki henkilö- ja pakettiautot kuntoon, merkkiin katsomatta. Osaamistamme ovat moottori-, jarru- ja vaihteistovikojen etsiminen ja korjaaminen, autosähköjä ja ilmastointia unohtamatta. Korjaamo kuuluu maanlaajuiseen AD-ketjuun, joten saatte kauttamme kaikki ketjun palvelut ja rahoitusvaihtoehdot.
Katso lisää: https://www.autohuoltoraisio.fi/

Haemme nyt kokenutta, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta monipuolista kokemusta alan töistä ja edellytämme myös jonkin verran tuntemusta autosähköistä.
Kykenetkö hoitamaan autokorjaamopalvelut, pika-, määräaikais- ja ilmastointihuollot sekä katsastushuollot itsenäisesti ja luotettavasti ? Pystytkö palvelemaan asiakkaitamme ammattitaidolla niin suomeksi kuin englanniksi ? Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja koet autoalan vahvasti omaksesi ? - olet etsimämme henkilö!
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä sekä joustavan ja mukavan työympäristön.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme nyt varastotyöntekijää Kemiin rakennettavaan uuteen biotuotetehtaan rakennustyömaaprojektiin osaksi muutaman hengen logistiikkatiimiä. Tehtävässä varastoidaan ja kuljetetaan teollisuusputkistomateriaalia tehdasalueella asentajien tarpeisiin. Tuotteiden kuljetukset ja siirrot tapahtuvat pakettiautolla ja erilaisilla työkoneilla kuten esim. trukilla ja kurottajalla. Varastotiloina toimivat kontit, pressuhallit ja varastoteltat.

Työt alkavat arviolta juhannuksen jälkeen määräaikaisella vuokratyösuhteella. Töiden arvioidaan kestävän maaliskuun 2023 lopulle.

Varastotyötä tehdään päivätyönä ma–la välisenä aikana kolmen viikon jaksoissa joka neljännen viikon ollessa vapaa viikko. Reissutyöläiselle on tarvittaessa järjestettävissä asunto. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestymistä tukevat mm.

• putkialan ja LVI-tuotteiden tuntemus
• oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
• järjestelmällisyys, täsmällisyys ja huolellisuus
• trukinajotaito
• hyvätasoinen yleiskunto

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa Suomen metsäteollisuushistorian kaikkien aikojen suurimman kotimaan investoinnin rakentamiseen sekä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pikimmin sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Haemme kuljetusalan asiakasyrityksellemme CE–kortillista kasettiauton kuljettajaa kiviaineksen ajoon pääkaupunkiseudun alueelle. Työt alkavat mahdollisimman pian / heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla arviolta syyskuun loppuun asti. Jatko on mahdollinen.

Edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä kykyä toimia itsenäisessä työssä. Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen maansiirtoajosta. Työt alkavat viikon perehdytysjaksolla.

Varikko sijaitsee Sipoossa, mutta auton voi myös tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan ajaa kotiin asti.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme nyt kotimaiselle asiakasyrityksellemme rakennusalan tehtävistä kiinnostunutta henkilöä erilaisten remonttikohteiden pariin. Työsuhde on kokoaikainen (40h/vko) ja pitkäaikainen alkaen henkilöstövuokrauksen kautta. Työkohteet ovat vaihtuvia saneerauskohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset kirvesmiehen työtehtävät painottuen märkätiloissa suoritettaviin remonttitöihin. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Töitä tehdään alkuun kokeneemman työparin kanssa ja myöhemmin itsenäisesti. Eduksesi luetaan aikaisempi kokemus rakennusalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajasta Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonin kanssa, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Stop Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenestokäsittelyjä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyjä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalasatamassa. https://www.stoprust.fi/.

Stop Rust etsii nyt kauttamme reipasta, näppärää ja oma-aloitteista ruosteenestokäsittelijää vahvistamaan tiimiään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Toivomme sinulta autoasentajan tai automaalarin koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa tiimissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme Hurrikaaneille nyt ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ympäristötiimiä.

Tehtävänäsi ovat suurtehoimurointi sekä muut monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön huolto- ja puhdistustyöt. Työvälineenäsi toimii imu-/paineauto, jonka käsittelyyn tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet aluksi työparin kanssa, minkä jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön, monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriasta ja sopivuudestasi tähän työtehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Click Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Kaikki lisätiedot tehtävään liittyen Clickin Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hurrikaanien arvoja:

Teemme ympäristötekoja -joka päivä

Välitämme toisistamme

Haluamme olla eturintamassa

Paskaduunia hymyssä suin

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Espoossa sijaitseva vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Serena hakee nyt vahvistusta tulevalle kesäkaudelle grillityöntekijän paikkaan. Tehtävässä tulet vastaamaan ulkogrillistä valmistaen pikaruoka-annoksia. Vastaat työssäsi myös kassatyöskentelystä sekä ulkogrillin siisteydestä.

Työtunteja on tarjolla vähintään 25h/viikko, mutta varauduthan työskentelemään kokoaikaisesti 37.5h viikossa vesipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Vesipuisto Serena on auki viikon jokaisena päivänä kesäkuussa klo 11-19 ja heinäkuussa klo 11-20. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä ulkovesipuiston avautuessa ja työt kestävät elokuun alkupuolella saakka.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on reipas ote työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi katsomme vastaavan kokemuksen esim. pikaruokaravintolassa työskentelystä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne! Vesipuiston ulkogrillillä saattaa olla ajoittain hektisiäkin ajankohtia, minkä vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa työyhteisössä Pohjoismaiden suurimmassa vesipuistossa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä arkisin klo 9-16.30 puhelimitse 050 411 0471. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 17.05.202205.06.2022

Asiakasyrityksemme Vetrospace Oy valmistaa modulaarisia tilaratkaisuja yrityksille ja etsii nyt kauttamme sähköasentajaa tilaratkaisujen sähköistystöihin. Haemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sähköalalta. Kaikki työkokemus tuotannollisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös voimassa olevaa SFS 6002 -sähköturvallisuuskorttia, sekä työturvallisuuskorttia. Kortit on mahdollista kouluttaa kauttamme ennen työsuhteen alkamista. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Espoossa sijaitseva Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Serena on osa Puuharyhmä Oyj:tä, joka puolestaan kuuluu kansainväliseen Aspro Parks konserniin. Lisää yrityksestä osoitteessa www.serena.fi.

Asiakasyrityksemme Serena hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen buffet-kokin paikkaan Ravintola Graninaan tulevalle kesäkaudelle.

Buffetkokin tehtäviin kuuluu buffetruoan valmistus ja muut yleiset keittiön tehtävät sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Autat mielelläsi muita ja tartut toimeen omatoimisesti. Vesipuiston ravintolassa saattaa olla ajoittain hektisiäkin kausia, minkä
vuoksi hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta tarvitaan. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa nuorekkaassa työyhteisössä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja työtä on tarjolla elokuun puoliväliin asti. Töitä on tarjolla koko kesäkauden ajan 37.5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat Serenan aukioloajoille ja vesipuisto on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piriltä p. 050 411 0471. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16:30. Ei suoria yhteydenottoja Serenaan.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt toimeen tarttuvaa painepesijää työkoneiden pesuun Vantaalle. Työt alkavat kesäkuun alusta sopimuksen mukaan ja töitä on sesongin mukaan ainakin elokuun loppuun asti.

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten työkoneiden pesut ja pesuhallin yleisen siisteyden ylläpitäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä työnjohtoon ja edistät omalta osaltasi sitä, että koneet saapuvat pesuun tehokkaalla aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vaan tärkeintä on tunnollinen ja oma-aloitteinen otteesi työntekoa kohtaan sekä korkea työmoraalisi. Et pelkää käsiesi likaantumista ja paineen alla työskentely ei tuota harmaita hiuksia. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, joka näkyy myös työn jäljessäsi. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Saat perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Hyvä työasenne riittää.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 15-40 h / viikossa. Pääasiassa töitä on 40h/vko.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat päästä osaksi työtä pelkäämätöntä tiimiämme, hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävää koskien voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut ti-to klo 9-15.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme iloisia ja toimeliaita PORRASSIIVOOJIA kesäkauden hulinoihin Turun alueelle!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia porrassiivoojia mukavaan ja toimeliaaseen porukkaamme kesäkauden hulinoihin. Loistavaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta, luotettavuutta, reippautta, sekä halua oppia toimintatapamme. Työhön annetaan kattava perehdytys!

Porrassiivoojana työnkuvaasi kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden porraskäytävien puhtaanapito. Lisäksi työnkuva voi pitää sisällään myös taloyhtiöiden saunojen ja pesutupien siivousta. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 8:00 alkaen ja työtunteja tarjotaan noin 30-37,5 tuntia viikossa.

Etsimme porrassiivoojia kesälomatuurauksiin seuraaviin ajanjaksoihin:

-3.6.-29.7, tuuraus ei edellytä oman auton käyttömahdollisuutta
-7.6.-5.8, tuuraus ei edellytä oman auton käyttömahdollisuutta
-3.6.-29.7, tuuraus edellyttää B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi
-27.6.-20.8, tuuraus edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme pitkään alalla toimineelle puutarhapuolen asiakkaallemme PUUTARHA-ALAN AMMATTILAISTA pitkäaikaiseen työsuhteeseen taimitarhaan Turkuun.

Oletko etsimämme viherpeukalo, joka nauttii työskennellä perennojen, havukasvien ja koristepensaiden keskellä? Etsimämme henkilö on intohimoinen taimien asiantuntija, joka huolehtii, että taimien kasvuolosuhteet pysyvät kunnossa ja laatu pysyy tasaisena. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa taimiston kasvattaminen, hoito ja ylläpito!

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puutarha-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Monipuolisen kasvituntemuksen lisäksi, etsimällämme henkilöllä on reipas ja itseohjautuva asenne työtä kohtaan sekä hyvät yhteistyötaidot! Työ ei pidä sisällään asiakaspalvelua, mutta työssä tehdään tiivistä yhteistyötä puutarhamyymälän kanssa, jonne taimistosta toimitetaan tuotteita. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön lyödyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt urheiluväline- / pienkonemyyjää asiakasyrityksellemme Pyörätaikurit Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sen toimipaikka sijaitsee Tampereen Messukylässä. Pyörätaikureiden monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat uudet ja käytetyt tuotteet kuten polkupyörät, hiihto- ja lasketteluvälineet sekä luistimet ja jääkiekkovarusteet. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pienkoneet ulko- / piha-alueiden hoitoon. Asiakkaita palvellaan myös tuotteiden huolto- ja korjaustarpeissa. Katso lisää pyörätaikurit.fi.

Myyjän työnkuvaan tehtävässä kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutoimien lisäksi huolehtia myymälässä tuotteiden esillepanosta ja myymälän yleisilmeestä sekä tuotetoimituksista asiakkaille yrityksen pakettiautolla. Tehtävässä menestymisen mahdollistaa hyvä kommunikaatiokyky, positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen työote. Omaat tervettä ammattiylpeyttä ja vastuuntuntoa, mikä näkyy laadukkaana asiakaspalveluna. Tuotetietous ja alan asiantuntemus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisella työsopimuksella suoraan Pyörätaikureilla.

Työ on arkisin klo 10:00–18:00 tehtävää päivätyötä sekä ajoittain myös lauantaisin klo 10:00–14:00. Työtehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Eduksi katsotaan kokemus Domus-ohjelmistosta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme aloittelevia sähköasentajia useampaan työprojektiin pääkaupunkiseudun alueelle. Töitä tehdään ma - pe 40h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työhön saat tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen heti työsuhteen alusta.

Edellytämme hakijoilta:
• sähkö- tai automaatioalan koulutusta
• hieman kokemusta sähköasentajan töistä (esim. työharjoittelu)
• voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Aloitteleva sähköasentaja".

Lisätiedot Mikael Karlssonilta to klo 13:00 - 14:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria Helsingin keskustan saneeraustyömaille. Meillä on eri pituisia projektia alkamassa ja mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kaikki työkohteet ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustan alueella.

Työtehtäviin sisältyy niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tarkemmat tehtävät katsotaan vielä erikseen projektikohtaisesti.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työntekijässä arvostamme rehellisyyttä sekä hyvää työasennetta.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin hae paikkaa pian, koska ensimmäiset projektit ovat jo alkaneet. Voit hakea paikkaa ohessa olevan linkin kautta.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin ti ja to klo 09-11.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa timpuria / rakennustyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu pääkaupunkiseudun saneerauskohteissa tehtävät monipuoliset remonttityöt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta tai vähintäänkin innostusta erilaisista remontti- tai rakennustyötehtävistä. Pystyt alkuperehdytyksen jälkeen suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa sekä b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksesi luemme:
• monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
• hyvät yhteistyötaidot
• voimassa olevan työturvallisuuskortin

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30, 40h/vko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä sekä osaavan ja mukavan ammattiporukan tukemaan työssäsi onnistumista. Kiinnostavia projekteja on tiedossa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Voit myös soittaa suoraan rekrytoinnista vastaavalle Mikael Karlssonille ja tiedustella mahdollisista työhaastatteluajoista.

Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksillemme kesän ajalle kuljettajia pääkaupunkiseudulle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja päättyy elokuun loppupuolella. Jatko on mahdollinen, jos halukkuutta löytyy. Töitä on tarjolla 80h/ 2vko:a.

Työtehtäviin kuuluu tarvikekuljetukset- lastaukset ja kuorman purku työkohteissamme. Työssä pääset tekemään kuljetuksen lisäksi myös fyysistä työsuoritetta vaativaa työtä. Töitä tehdään pääsääntöisesti pareittain.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, C-ajokorttia tai C1-ajokorttia sekä voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen kuljetustyötehtävistä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamupainotteisesti ja palkkaus menee AKT työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Työtehtäviin valitaan sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Paimiossa sekä sen lähialueilla. Työtehtävät sisältävät pääasiassa ulkomaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on tärkeintä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat toukokuussa ja töitä on arviolta syksyyn 2022. Myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 16.05.202202.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista asbestipurkutyöntekijää. Yritys on erikoistunut erilaisiin purkutöihin esimerkiksi timantti- ja asbestitöihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää voimassa olevia lupia asbestipurkutöihin, hyvää fyysistä kuntoa, normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Boutique Hotel Rivoli Jardin sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä Esplanadeilta. Hotellissa on 54 tyylikkäästi kalustettua huonetta ja sviitti, jotka kuvastavat hotellin boutique -tunnelmaa. Hotellissa on aulabaari, aamiaishuone, sauna, pieni kuntosali, bisnestoimisto ja kokoushuone jopa 8 hengelle.

Rivoli Jardin etsii kauttamme KERROSHOITAJAA tulevalle kesäkaudelle.

Työnkuvasi koostuu hotellihuoneiden- ja yleisten tilojen siistimisestä. Työ alkavaa touko/kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja kestää elo/syyskuulle sopimuksen mukaan. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan.

Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja ennen kaikkea kokonaisuuksien- ja yksityiskohtien hahmottamista.

Työ on kokoaikainen ja työvuorot alkavat arkisin klo 7-8 välillä ja viikonloppuisin klo 8-9 välillä. Edellytämme valitulta henkilöltä joustavaa työotetta, koska työpäivien pituus vaihtelee. Työntekijöillä on käytössä työaikapankki.

Tarjoamme sinulle työn pienen hotellin lämminhenkisessä työporukassa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Palkkaus sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta.
Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Boutique Hotel Rivoli Jardin sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä Esplanadeista. Hotellissa on tyylikkäästi kalustettuja huoneita ja sviitti, jotka kuvastavat hotellin boutique -tunnelmaa. Hotellissa on aulabaari, aamiaishuone, sauna, pieni kuntosali, bisnestoimisto ja kokoushuone jopa 8 hengelle.

Rivoli Jardin etsii kauttamme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA tulevalle kesäkaudelle.

Vastuullasi on hotelliasiakkaiden vastaanotto ja asiakaspalvelu, aamupalan esivalmistelut sekä iltatilausten järjestelyt.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea oma-aloitteinen asiakaspalvelija, jolla ei jää sormi suuhun tiukankaan paikan edessä. Osassa työvuoroissa työskennellään yksin, joten arvostamme ongelmanratkaisutaitoja. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta innokas tekijä omaksuu työn nopeasti hyvän perehdytyksen avulla.

Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko/kesäkuun aikana oikean henkilön löydyttyä ja kestää elo/syyskuulle saakka sopimuksen mukaan. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan.

Edellytämme valitulta henkilöltä anniskelu- ja hygieniapassia sekä sujuvaa suullista- ja kirjallista taitoa suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito sekä Hotellinx Cloudin -tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn pienen hotellin vastaanotossa sekä viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä työyhteisössä. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Kuulostiko kivalta? Voit täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoiteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Piri arkisin klo 9-16.30 välisenä aikana puhelimitse 050 411 0471.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

SSI SCHÄFER on vuosikymmenten ajan toiminut vakaa ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme kasvun tueksi HUOLTOTEKNIKKOA vahvistamaan energistä ja tehokasta tiimiään Vantaalle.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Högberginhaarassa.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, joten suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Perustyöaika on arkisin 7,5 h päivässä, pääsääntöisesti kello 7-15 ja noin kerran kuukaudessa iltavuoro kello 10-18. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
• korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
• luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
• b-ajokorttia ja englannin kielen taitoa
• hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
• erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
• monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
• kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Laura Pirille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoteknikko".

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin tehtävään liittyen puhelimitse 050 411 0471 arkisin klo 9-16.30.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.


Haemme nyt telineasentajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Telineasentajan työ on pientalotyömaiden telineiden pystytystä ja purkua. Työmaat ovat pääsääntöisesti 1-2 krs pientaloja, mutta myös jopa 3-4 krs rakennuksia, joten työskentelykorkeudet vaihtelevat. Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, joten kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään. Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä tavoitteellisuus, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt kattoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on tavoitteellisuus, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuisia sisustuksia, joissa vieraat viihtyvät, rentoutuvat ja tuntevat ylellisyyttä. Nykyään yrityksemme tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen avaimet käteen -periaatteella! Lue lisää yrityksestämme osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt toimistotyöntekijää / ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Toiimistotyöntekijänä / ostajana pääset työskentelemään monipuolisten osto- ja hankintatehtävien parissa laivateollisuusympäristössä. Työnkuvaan kuuluu materiaalien hankinta, ostotilausten tekeminen, määrälaskenta sekä toimitusten laadun valvonta. Lisäksi olet vastuutta henkilöiden kulkuluvista ja materiaalien sertifikaateista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä, sillä ostaja tekee päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijoilta kaupallisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden parissa. Katsomme myös eduksi AutoCad ohjelmisto-osaamisen ja piirustusten lukutaidon. Huomioimme kuitenkin haussa myös aidosti tehtävästä kiinnostuneet henkilöt, sillä työhön annetaan perinpohjainen perehdytys. Mikäli olet määrätietoinen neuvottelija ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävä on vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina avulias ja ammattitaitoinen tiimi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä teollisuusalalla vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen vain Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Field Line Automation on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen automaatio- ja ohjelmistosuunnittelua sekä palveluita kehittämiseen. Yritys on erikoistunut tuottamaan vaativiakin kone- ja mittalaiterakennuksia sekä ohjelmistokehitystä yrityksille, yliopistoille ja tutkimuslaitoksille ympäri Suomea. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: wwww.fieldlineautomation.com

Haemme nyt front- ja/tai backendkehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset laiteläheiset ohjelmointitehtävät, pääasiassa Python-kielellä (backend) ja JavaScript (frontend). Lisäksi työ pitää sisällään laite- ja ohjelmistoympäristöjen pystytystä. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä projekteissa työskennellään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat!

Tarjoamme:

-Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
-Perinpohjaisen perehdytyksen työhön
-Mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja nuorekasta työyhteisöä
-Uudet ja siistit toimitilat Turun keskustassa

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Yrittäjäin Tilitieto Oy on asiantunteva tilitoimisto Turussa, joka on tarjonnut asiakkailleen palveluita jo vuodesta 1995 alkaen. Yrityksen toiminta keskittyy asiakkaiden yksilölliseen palveluun ja henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa aina kokonaisvaltaisen vastuun kaikista asiakkaan kirjanpito- ja taloushallinnon asioista. Tilitoimiston kaikki taloushallinnon osaajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat taloushallinnon asioita sitoutuneesti ja suurella sydämellä! Lisätietoja yrityksestä osoitteesta: https://www.yrittajaintilitieto.fi/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Kirjanpitäjänä tarjoat nimetyille asiakkaillesi yksilöllisen palvelukokonaisuuden heidän tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, sekä päivittäisten taloushallinnon asioiden hoitamisesta, kuten laskutuksesta ja maksuliikennepalveluista sekä veroasioista. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää osaamisesi mukaan myös palkanlaskentaa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätösten tekemisestä sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen Maestro-, Procountor- tai Netvisor-ohjelmistoista. Arvostamme kuitenkin eniten kykyä hallita kokonaisuuksia alusta loppuun, sekä tarkkaa ja täsmällistä otetta työntekoon. Työtehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina ammattitaitoinen ja lämminhenkinen tiimi. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Yrittäjäin tilitieto Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä, Yrittäjäin Tilitieto Oy". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme metsäkoneenkuljettajaa metsien harvennuksiin Mynämäeltä Turkuun. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamu 6:00 -14 :00 ja ilta 14:00-22:00 myös yövuorot ovat mahdollisia. Yrityksellä on käytössä Ponssen koneet.

Voit olla jo hieman kokemusta omaava kuljetusalan työntekijä tai urasi alussa oleva henkilö. Emme vaadi metsäalan koulutusta, mutta aito kiinnostus alaa ja koneita kohtaan on ehdoton. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekoa ja huolellisuutta sekä tunnollisuutta ja joustavuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Voimme kouluttaa myös tarvittavat turvakortit ennen työn alkua ja työntekijä koulutetaan tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme puoliperävaununkuljettajaa maansiirtoajoon Turun seudulle. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00 - 15:30, mutta arvostamme joustavuutta. Ajot tapahtuvat erilaisissa työmaakohteissa ja väylähankkeissa.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta maansiirtoajosta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
Työ vaatii täsmällisyyttä ja tarkkuutta sekä paineensietokykyä ja reipasta asennetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme nopealla aikataululla rakennustyöntekijää/ -aputyöntekijää puuelementtien kokoamistyöhön yrityksen toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työssa saa aloittaa heti. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla ainakin muutaman kuukauden ajaksi.

Puuelementtien kokoamistyö on yrityksen hallilla tapahtuvaa puutalojen seinä- ja kattoelementtien kokoamistyötä erilaisina työvaiheineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta rakennus-alalta, mielellään juurikin puuelementtien kanssa työskentelystä. Lisäksi tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten ymmärrystä ja ehdottoman hyvää työkalujen käyttötaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme puuelementtien kokoaja? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme on viheralueiden uudisrakentamiseen ja piha-alueiden hoito- ja kunnostustöihin sekä puutarhanhoitoon erikoistunut viheralan yritys. Etsimme nyt heille alkavaan sesonkiin osaavaa ja reipasta viherrakennustyöntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla arviolta koko viherrakennuskauden ajan. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työkohteet ovat yksityisten ja yritysten piha-alueiden viherrakentamista ja kunnostamista. Ne sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja sen lähiympäristössä. Työtehtävät koostuvat kivetys-, nurmi- ja istutusalueiden perustustöistä, kasvien istuttamisesta, piha- ja reunakivien asennuksesta ja siihen liittyvistä työvaiheista. Arvostamme kovasti alalle sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Nämä ovat hakijalle suureksi eduksi. Ennen kaikkea toivomme kykyä reippaaseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Auto ja ajokortti työkohteisiin kulkemisen takia olisi hyvä olla olemassa,

Työaika on arkisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae pikaisesti tehtäväänoheisn linkin kautta sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, ma-pe klo 9-16 välisenä aikana. CV:si voit lähettää sähköpostitse. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Asiakasyrityksemme, Asennusliike Lahtinen Oy on Suomen johtava polttonesteiden varastointi- ja jakeluratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt heille ASENTAJAA HDPE-muovitukseen Tampereen Myllypuroon ja asennuskohteissa tapahtuvaan laiteasennukseen. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asentajan työ on yrityksen tehtaalla Myllypurossa Tampereella tapahtuvaa muovikalusteiden ja polttonesteputkien valmistusta ja niihin liittyvien järjestelmien kokoonpanoa sekä työmaakohteissa tapahtuvaa HDPE-muovin asennusta.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä, putkien ja liittimien tuntemusta esim. koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta sekä erityisen hyviä ja monipuolisia kädentaitoja. Lisäksi työssä edellytetään mahdollisuutta osittaiseen reissutyöhön. Muovihitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi, sen puuttuessa siihen annetaan perehdytys. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Työ on osittain reissutyötä, asennuskohteissa ollaan suunnilleen pari päivä kerrallaan. Muuten työ arkisin tehtävää päivätyötä tehtaalla. Reissutyöstä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvausket. Palkkauksessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, tiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pikakuljetuksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme.

Työtehtäviisi kuuluu pakettien jakelu sisältäen mm. pakettien lastaamista, ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Työt tehdään arkisin klo. 11-18 välillä ja pääsääntöisesti ajoreitit sijoittuvat turkuun, sekä lähialueille. Työssä menestyminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Vaatimuksena on B-ajokortti ja vähintään 3-12kk verran kokemusta kuljettajan työtehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä.

Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SOMISTAJAA/JUUSTONLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit juustonleikkaajana ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin noin 30h/viikko koko sesongin ajan (mahdollisuus myös lisätunteihin) ja klo. 08-16 välillä. Työtä on myös mahdollista tehdä osa-aikaisesti 15-30h/viikko sesongin aikana ja jälkeen. Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta työpisteiden sijaintien sekä näissä tehtävien vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSAPULAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen, työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Naantalissa ja Turussa sekä jonkin verran muissa lähikunnissa Turun lähettyvillä. Töiden arvioitu kesto on aina syksyyn asti, mutta ideaalisesti työssä menestymällä on hyvät mahdollisuudet jatkaa pidempäänkin. Töitä tehdään arkisin 40h/viikko.

Työssä pääset toimimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa, joten emme odota sinulta rakennusalan rautaista osaamista, vaan hyvää asennetta työhön. Eduksesi katsotaan aikaisempi kosketuspohja rakennusalasta, esim. opiskeluiden kautta. Tärkeää kuitenkin on, että olet motivoitunut ja kiinnostunut työstä! Työt sisältävät kohteessa suoritettavia avustavia tehtäviä mm. tavaroiden kantoa, muurauksen purkamista, maalaamista ja monipuolisesti erilaisia Timpuria avustavia tehtäviä. Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista työmaille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.05.202231.05.2022

Wavemotor Oy on veneiden huoltoihin, korjauksiin ja varusteluihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaalla jo vuodesta 1989. Wavemotorin toimipisteet löytyvät Tampereelta ja Kangasalta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä verkkosivuilla https://wavemotor.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Wavemotor Oy:lle kesätöihin aloittelevaa veneiden huoltajaa/korjaajaa Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan pitkälle syksyyn.

Työssä avustetaan kokeneempia veneasentajia veneiden korjaus- ja huoltotöissä sekä vesille laskemisessa. Tämän lisäksi työhön kuuluu arkisia huoltotoimenpiteitä sekä veneiden pesemistä ja siirtämistä säilytyksestä huoltopaikalle. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työntekijän on hallittava perustason käsityökalujen käyttö sekä lisäksi näppäristä kädentaidoista on hyötyä. Työ sisältää satunnaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyyttäkin tarvitaan. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti, Be-ajokortti katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Aikaisempi kokemus ja harrastuneisuus veneiden parista katsotaan eduksi. Lisäksi perustason ymmärtäminen moottorikäyttöisistä kulkuneuvoista tai moottoritekniikasta on suotavaa helpoimpia korjaus- ja huoltotöitä ajatellen. Esimerkiksi tekniikan alan peruskoulutuksesta voi olla tehtävään hyötyä. Jos omaat aiempaa kokemusta ja osaamista veneasennuksista, voidaan toimenkuvaa räätälöidä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703 Ei suoria yhteydenottoja Wavemotor Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MALLIPALAVALMISTUKSEEN vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Yritys on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen mm. yksilöllisesti suunniteltuja tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Työtehtävät koostuvat tuotannon puolella mallipalavalmistuksesta. Mallipalavalmistus on tarkkaa työtä, sillä palat lähtevät asiakkaille ympäri maailmaa näytekappaleiksi. Työtehtäviin kuuluvat mallipalojen valmistus hukkapaloista hiomalla ja viimeistelyllä, sekä lopuksi pakkaamalla. Tehtävässä käytetään paljon käsihiontakonetta sekä levysirkkeliä ja töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä.

Emme odota, että olet tehnyt vastaavia töitä aiemmin, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, sekä kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusiin työtehtäviin. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Riku Koski puh. 050 411 0470.

Hakuaika 11.05.202211.06.2022

Loppusiivoojia remonttikohteisiin, Aalto Clean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Aalto Clean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin remonttikohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Aalto Clean on tamperelainen siivousalan yritys, joka on alallaan tunnettu työn- ja palvelunlaadusta. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.aaltoclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen remonttikohteiden siivous ennen kuin ensimmäiset tilan käyttäjät muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe (37,5h/vko). Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Aalto Cleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti ja B-ajokortti katsotaan eduksi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Aalto Cleanille.

Hakuaika 11.05.202230.06.2022

LR-Laskenta Oy on Riihimäellä sijaitseva 7 hengen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat taloushallintopalvelut vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisille yrityksille sekä yhdistyksille. Yritys palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä niin talous- kuin palkkahallinnossa ja koko prosessi hoidetaan aina oman nimetyn vastuuhenkilön toimesta. LR-laskenta Oy on nykyään osa Tilitoimisto Aarnio -konsernia, joka työllistää yhteensä n. 50 taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja LR-Laskenta Oy:stä nettisivuilta: https://www.lr-laskenta.fi/.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ Riihimäen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän taloushallinnosta sekä kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin asti. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta sinulla on taustalla osaavan tiimin ja koko konsernin vahva tuki sekä kaikki nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä ja suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus Netvisor- tai Fennoa -ohjelmistoista katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on ketteryyttä käyttää erilaisia ohjelmia ja ennen kaikkea halua opetella uutta. Kaikista eniten arvostamme intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Sitoutuneet asiakkaat ja henkilöstö ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Voit aloittaa tehtävässä esimerkiksi kesälomien jälkeen tai halutessasi jo heti. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan LR-Laskenta Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä LR-Laskenta". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:00.

Hakuaika 11.05.202229.05.2022

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteesta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 09.05.202230.05.2022

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää tulevan kesän sesonkiin. Työ alkaa joustavasti toukokuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu astioiden keräämistä, tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin loma-aikaan ja viikonloppuisin saattaa olla todella paljon asiakkaita palveltavana. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Kiireisenä loma-aikana työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on 10 - 25 h. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti. Työvuorot sovitaan erikseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 05.05.202231.05.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme laserleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Hankkioon. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys toimii kahdeksalla paikkakunnalla ja työllistää noin 400 ihmistä.

Käytännössä työssä toimitaan laserleikkaajana ja osaamisen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita metallitöitä. Työssä käytetään Trumpf ja Bystronic -merkkisiä laserleikkauskoneita. Tehtävä ei edellytä ohjelmointiosaamista. Trukin ajotaito on ehdoton, koska työssä käytetään trukkia päivittäin.

Kokemus laserleikkaajan työstä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat tekijät. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme:
• Modernin konekannan
• Vakituisen työsuhteen
• Avoimen ja joustavan työyhteisön
• Monipuolisen työnkuvan

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 05.05.202230.05.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Hankkioon. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys toimii kahdeksalla paikkakunnalla ja työllistää noin 400 ihmistä.

Käytännössä työssä työstetään eri kokoisia kappaleita uudenkarhealla pystykaraisella Mazak työstökeskuksella 1–500 kappaleen sarjoissa. Tehtävä edellyttää Mastercam ohjelmointitaitoa, ohjelmat tehdään alusta loppuun itsenäisesti.

Tarjoamme:
• Modernin konekannan
• Vakituisen työsuhteen
• Avoimen ja joustavan työyhteisön
• Monipuolisen työnkuvan

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 05.05.202205.06.2022

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti talonpohjista infrapuolen työkohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkukesästä 2022 ja sitä on tekijän työtaidoista riippuen tarjolla mahdollisesti koko sesongin ajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, 3D-ohjausjärjestelmän tuntemusta sekä käytännön työkokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä. Tehtävässä käytetään pääasiassa 25 t telakonetta. Kokemus infrapuolen työkohteista katsotaaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Arvostamme lisäksi kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat tieturva 1 - ja työturvallisuus-kortit.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet, uudenaikaiset ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Tehtävässä tehdään 8 tuntista työpäivää, pääsääntöisesti arkisin.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi tapaamisaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 9.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 05.05.202205.06.2022

Instrumenttiasentaja ulkomaan komennuksille

Etsimme asiakkaallemme instrumentti- / sähköasentajaa yrityksen tuotantolaitokselle Tampereen Hervantaan ja betonitehtailla tapahtuville ulkomaan komennuksille. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesällä 2022. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa 4 kk:den vuokratyösuhteena.

Työ on ulkomailla asennuskohteissa tehtäviä lämmityslaitoskonttiasennuksia. Ulkomaan komennukset suuntautuvat Skandinaviaan, Keski- ja Pohjois-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Työkomennuksilla ollaan yhtäjaksoisesti useamman viikon ajan ja komennusten välillä tullaan Suomeen. Työ sisältää myös verstaalla Tampereella tehtävää esivalmistelutyötä.

Edellytämme sinulta sähkö- tai sähköautomaatioalan peruskoulutusta ja saat siihen perusteellisen perehdytyksen. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostammekin hyvää oppimiskykyä ja motivaatiota tehtävää kohtaan, joustavuutta ja aktiivisuutta sekä halua kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta käytännön englanninkielen taitoa, ruotsin ja saksan kielen taidon katsomme eduksesi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja hyvässä yrityksessä, asianmukaisen korvauksen matkatyöstä (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Asiakasyrityksemme ydinliiketoimintaa ovat liikennevalojen huolto- ja kunnossapitotyöt, erilaisten valaistushankkeiden toteutus avaimet käteen-periaatteella. Tie- ja katuvalaistuksen rakennus- ja huoltotyöt. Telematiikkalaitteiden asennus- ja huoltotyöt. Liikuntapaikkojen sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Etsimme nyt asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut konkari, tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa oleva motivoitunut tuleva ammattilainen.

Laskemme eduksi sähköalan koulutuksen sekä muun teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, eduksi lasketaan kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Haemme nyt kivi- ja viherrakentajia asiakasyrityksellemme työskentelemään eri kohteisiin Tampereelle ja lähikuntiin. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa toukokuussa 2022. Mahdollisuus on työllistyä yritykseen myös vakituisesti.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Työssä on myös paljolti maanrakennuksellisia elementtejä.

Työ tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti
• Mahdollisuuden edetä uralla vastuullisempiin tehtäviin
• Mahdollisuuden oppia uutta myös kokeneemmillekin tekijöille

Työssä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kivi- ja/tai viherrakennuksesta
• Kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan sekä ammattitaitonsa kehittämiseen
• Hyviä kädentaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta
• Voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit

Eduksi katsotaan:
• Viherrakennusalan koulutus
• B-ajokortti sekä tulityökortti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7.00-15.30 välille.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.05.202202.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 10.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille .

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 10.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 09.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 18.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 04.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua