Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Kesä takana ja uusia haasteita haussa? Tässä voisi olla juuri sopiva tilaisuus loistaa!

Etsimme nyt kokkia vakituiseen työsuhteeseen Mutalan Helmen hurmaavaan miljööseen. Mutalan Helmi on Ylöjärvellä tunnelmallisessa maalaisrakennuksessa sijaitseva suosittu lounas- ja a la carte ravintola. Lisätietoa yrityksestä löydät kotisivuilta www.mutalanhelmi.fi.

Kokkina Mutalan Helmessä pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Kahvila-ravintola tarjoaa aamupalaa, lounasta ja a la carte annoksia ja valmistaa ruuat alusta asti itse. Työhön kuuluu ravintolakokin tehtävien lisäksi myös tilausruokien ja leivonnaisten valmistusta sekä tarvittaessa auttamista myös salin puolella ja asiakaspalvelussa. Työ tarjoaa osaavalle tekijälle etenemismahdollisuuden vuoropäällikön tehtäviin ja ravintolapäällikön oikeaksi kädeksi.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta kokin tehtävistä sekä vastuullista asennetta työhösi. Työt alkavat mahdollisimman pian. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa 30-40 h/vko. Ihmisläheinen meininki, tutut vakiasiakkaat sekä vapaus käyttää omaa luovuuttasi tuovat maustetta työpäiviin.

Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Kokki, kahvila-ravintola Mutalan Helmi Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2704. Ei suoria yhteydenottoja Mutalan Helmeen.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Hei sähkö- tai automaatioasentaja! Etsitkö vakituista työpaikaa, jossa mukavan työilmapiirin lisäksi saat tukea omaan ammatilliseen kehittymiseesi?

Haemme nyt asiakkaallemme vakituista sähkökeskus-/kojestoasentajaa kokoonpanotyöhön Ylöjärvelle.

Asiakkaamme on Ylöjärvellä toimiva sähkö- ja automaatioalan asiantuntijayritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta kokoonpanoon, asennukseen ja käyttöönottoon. Yritys panostaa pitkiin työsuhteisiin sekä vastuullisuuteen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja tarjoaa reippaalle tekijälle tilaisuuden vakinaistua tähän hyvämaineiseen ja joustavaan yritykseen. Kojeistoasentajana työtehtäväsi koostuvat mekaanisesta kokoonpanosta, johdotuksesta, aukotuksesta sekä muista sähkö- ja automaatioalan kokoonpanotehtävistä. Osaavalla ja oma-aloitteisella tekijällä on halutessaan mahdollisuus päästä mukaan myös kentällä tehtävään asennustyöhön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 h/pvä alkaen liukuvasti klo 7-9 aikaan.

Työ tarjoaa sinulle viihtyisän työilmapiirin ja joustavien työaikojen lisäksi reilun palkkauksen. Tässä työssä pääset myös nauttimaan kattavista työterveyspalveluista, etenemismahdollisuuksista talon sisällä ja kannustuksesta oman osaamisesi kehittämiseen.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla vähintään sähköalan perustutkinto, sähköluvat sekä jo jonkin verran kokemusta kokoonpanotyöstä, sähköasennuksista tai kojeistokokoonpanosta. Lisäksi työssä tarvitaan kykyä tulkita sähköalan kuvia sekä oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae mukaan tähän monipuoliseen osaajaporukkaan jo tänään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.09.202312.10.2023

Hei sinä putkiasentaja! Haluatko olla mukana kotoisassa, joustavassa ja hyvässä kasvussa olevan paikallisen pienyrityksen kehityksessä? Tässä on siihen hieno mahdollisuus!

Etsimme nyt vapaan mutta vastuullisen työilmapiirin asiakasyrityksellemme Puristeputkari Oy:lle putkiasentajaa rakentamaan alalla yhteistä tulevaisuutta. Toimeksiannot koostuvat monipuolisesti erilaisista saneeraus-, kalustus- ja huoltotehtävistä sekä ilmalämpöpumppujen asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Työkalut tulevat talon puolesta ja alkuvaiheen jälkeen on asentajan mahdollista ajaa työajot oman auton sijasta yrityksen ajoneuvolla. Katso lisää yrityksestä www.puristeputkari.com.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa Puristeputkarilla suoraan vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme asianmukaisen palkan, perustyövaatetuksen, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä oman yhteyshenkilön koko vuokratyösuhteen ajan.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 välisenä aikana. Työ on alkuun osa-aikaista arviolta 20 - 30 h/vko. Tarkoituksena on kasvattaa tuntimäärää täyteen 40-tuntiin viikossa mahdollisimman nopeasti. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laitahan pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Haemme nyt asiakkaallemme koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Yritys on paikallinen alan osaaja ja sillä on pitkä historia alihankintakoneistuksien valmistamisessa pitkäaikaisille asiakkailleen.

Tehtävässä työskentelet pääasiassa vaihdekoteloiden sekä murskainten osien parissa. Yritys valmistaa lähinnä yksittäistuotteita, joten työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset myös oppimaan uutta. Työ on itsenäistä ja tarjoaa joustavat työajat sekä reilun, osaamistasosi mukaan määräytyvän palkkauksen (palkka 14-20 €/h). Töitä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa 40 h/vko.

Yrityksessä käytetään aarporaa, CNC-aarporaa ja vaakakaraista työstökonetta. Kaikkien käyttöä ei tarvitse hallita, vaan riittää, että sinulla on ylipäätään useampi vuosi koneistuskokemusta. Alan koulutusta ei vaadita.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Pesulatyöntekijä -kokoaikainen, Pirkkala

Tässä pitkäaikainen ja vakaa työ henkilölle, joka tykkää tehdä osittain itsenäistä, mutta myös mukavan tiimin ympäröimänä työnsä!

Etsimme nyt asiakkaallemme PESULATYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tarjoaa pesulapalveluita yritysasiakkailleen.

Tärkeintä tässä työssä on reipas asenne ja halu oppia. Myös asiakaspalveluhenkisyys katsotaan eduksi. Työpäiväsi kuluu pesuprosessin eri vaiheissa puhtaan pyykin puolella: mankeloinnissa, viikkaamisessa, lajittelussa ja lähettämisessä. Eduksi katsomme ompelutaidon satunnaisia korjaustöitä ajatellen, mutta se ei ole työllistymisen edellytys.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen muutaman kuukauden jälkeen. Palkkaus on tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukainen, alkuun palkka 12.34€/h. Työtä tehdään Pirkkalassa lähellä Pirkkalan ABC.tä olevissa tiloissa. Tarjoamme työntekijälle tavallista kattavammat työterveyspalvelut sekä ihmisläheisen ja vakaan pohjan työn tekemiselle.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


-------------

Click Henkilöstöpalvelut Oy on pirkanmaalainen, vakaa ja jo reilu 15 vuotta toiminut perheyritys, joka on tunnettu hyvästä työnlaadusta, ihmisläheisestä toimintakulttuuristaan sekä korkeasta työntekijätyytyväisyydestään! Toimeksiantajana tässä tehtävässä toimii maanlaajuinen, vakaa ja pitkät perinteet luonut pesulapalveluita tarjoava yritys.

Hakuaika 29.09.202313.10.2023

Pakettiautonkuljettaja, Pohjola Logistics Oy, -toistaiseksi (Kuopio)

Jos sinua kiinnostaa itsenäinen kuljetustyö yövuorossa ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työsuhteen, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Pohjola Logistics Oy:lle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA uudelle ajolenkille. Työ on pitkäaikainen ja tässä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn saisit aloittaa pikimiten.

Työtehtävät koostuvat muutaman erilaisen ajolenkin ajosta: toinen käy Kajaanissa, toinen Varkaudessa. Työtä tehdään 80h/2vko. Pitkällä ajolenkillä työvuoro alkaa noin klo 18 ja loppuu aamuyöstä ja yön aikana autotarvikkeiden pudotuspaikkoja on max 10/vuoro. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Kuljettajat vuorottelet pitkän lenkin ajoa, joten pitkiä ajovuoroja viikkoon tulee 2-3kpl ja loput vuoroista on lyhyempiä. Näin työaika pysyy kohtuudessa. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on vähintään 14,65€/h. Yötunneilta saa yölisää. Jos työtunnit ylittää 80h/2vko, maksamme normaalisti TES:n mukaiset ylityöt.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• itsenäisen työn
• AKT:n TES:n mukaiset korvaukset työstä

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kuljettajan kokemusta aiemmasta työstä: auto on isoin, mitä B-kortilla saa ajaa
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä kotiin terminaalilta
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• sitoutumista työtehtävään
• kokemustä yövuorojen tekemisestä

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Pohjola Logisticsille.

Hakuaika 29.09.202315.10.2023

Haemme teknistä operaattoria biolaitoksellemme

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Biolaitoksessamme Biomyllyssä 17 kunnan biojätteistä ja Nokian jätevesilietteistä tuotetaan uusiutuvaa biokaasua ja luomulannoitteita. Biojäte ja lietteet käsitellään laitoksella omilla linjoillaan, mikä mahdollistaa biojätteiden jatkojalostamisen luomulannoitteeksi sekä typen ja fosforin korkeatasoisen ravinnekierron.

Teknisenä prosessioperaattorina vastaat biolaitoksen prosessien sujuvuudesta ja
käynnissäpidosta yhdessä työparisi kanssa. Prosessin valvontaa ja ohjausta tehdään sekä
valvomotyöskentelynä että laitokseen jalkautuen. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat valvonnan lisäksi käyttö- ja kunnossapidon tehtäviä, pienimuotoista vikojen korjausta, ennakkohuoltoja, näytteenottoa, kuormien vastaanottamista ja poislähtevien kuormien ohjausta.

Toivomme sinulta teknisen alan ammatillista koulutusta ja kokemus kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta, sillä tarjoamme valitulle henkilölle mahdollisuuden kehittyä biolaitoksen osaajaksi.

Työ on vuorotyötä, ja työskentelet vuorossa yhdessä työparisi kanssa. Odotamme sinulta
valmiutta työskennellä itsenäisesti, mutta toimit sujuvasti myös osana tiimiä. Valitulla henkilöllä tulee olla varallaolovalmius arkisin ja viikonloppuisin. Biolaitos sijaitsee Nokian Koukkujärvellä.

Teknisen prosessioperaattorin tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.
Haku päättyy 15.10.2023, mutta lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla näkyvään sähköpostiin otsikolla "Tekninen prosessioperaattori, Pirkanmaan Jätehuolto".

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Click Henkilöstöpalvelut Oy, Elina Ansio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh 050 411 6508. Soitot arkisin klo 9:00-16:00. Soitathan rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää.

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras - teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja
yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa
lajittelu ja kierrätys sujuvat, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Jätteistämme 99 % hyödynnetään materiaalina tai energiana. Olemme innostunut kiertotalouden edelläkävijä. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Haussa työ, jossa pääset käyttämään osaamistasi eri merkkisten autojen parissa? Viihdytkö tiimityössä ympärilläsi vauhdikkaat työkaverit, joiden kanssa ei tule tylsää?

Haemme nyt autonasentajaa asiakasyrityksemme tiimin uudeksi jäseneksi, ja se saatat olla juuri sinä!

Asiakkaamme on Valkeakoskella toimiva monimerkkikorjaamo, jossa tehdään sesonkeina myös rengastöitä. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• rennon ilmapiirin ja apua aina tarvittaessa
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tehotiimin uusin jäsen? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 28.09.202311.10.2023

Sytytkö hyvästä tiimihengestä ja aktiivisesta työstä?

Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle. Lisätietoja yrityksestä: https://rengasset.fi/

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, rengashotellin ylläpito, asiakaspalvelu ja muut mahdolliset tehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Kilpailukykyisen palkan
• Laadukkaat työvälineet
• Rennon työyhteisön, jossa töitä tehdään tehokkaasti
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös sesongin jälkeen

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa aktiivinen, palveluhenkinen ja omatoiminen ote työhön. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus on hyödyksi.

Sesongin luonteen vuoksi tunnit saattavat hieman vaihdella. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua pidempiin työpäiviin. Palkka kokemuksen mukaan. Työt alkavat säistä riippuen sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle.

Hakuaika 27.09.202309.10.2023

Hei sinä siivoustyöstä kiinnostunut aloitteleva tai jo kokemusta alalta omaava, reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Asiakasyrityksemme Lempesti Oy on siivous-, hoiva- ja remontointipalveluja tarjoava yritys, jonka toiminta-alueena on Lempäälä, Vesilahti, Akaa, Valkeakoski sekä eteläinen Tampere. Etsimme nyt Lempestille vahvistusta siivoustiimiin ko. alueilla sijaitseviin kohteisiin. Kohteet voidaan sopia joustavasti tekijän asuinpaikan mukaisesti.

Siivoustyöt koostuvat perussiivoustehtävistä kuten pölyjen pyyhinnästä, imuroinnista ja lattioiden sekä pintojen pesuista. Työkohteisiin kuljetaan joko omalla tai yrityksen autolla. Työajoista omalla autolla maksetaan km-korvaus.

Tehtävässä voidaan aloittaa pikaisestikin määräaikaisella vuokratyösopimuksella,jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymiseen siivittää oma-aloitteinen ja aktiivinen työote joustavalla asenteella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä sekä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit ovat mukavia ja työt tehdään asianmukaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.09.202302.10.2023

Hei sinä viher- ja ympäristörakentamisalan tekijä! Osaajaa tarvitaan kohdemäärän karttuessa vielä myös näin kauden loppupuolella. Etsimmekin alan asiakasyrityksellemme viherrakentajaa Tampereen ja ympäristökuntien alueilla sijaitsevien kohteiden monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtävät koostuvat mm. kotitalouksien, kerrostalokohteiden ja julkisten piha-alueiden rakentamisesta, kuten nurmikon perustamisesta, kasvistojen istuttamisesta, kiveysten tekemisestä sekä erilaisten katosten ja laitteistojen asentamisesta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella mahdollisimman pian ja työtä on tiedossa arviolta lokakuun loppupuolelle. Työt saattavat kyllä jatkua siitä pidempäänkin. Töiden on mahdollista jatkua myös tulevalla kaudella keväästä 2024 aina talven tuloon asti.

Tarjoamme tekijälle työvaatetuksen, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä asianmukaisen palkan. Työaika on arkisin klo 7–15:30, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsitkö vaihtelevuutta suunnittelutyöhön? Haluatko olla mukana viemässä suomalaisen yrityksen osaamista maailmalle ja käyttää kykyjäsi myös kestävän kehityksen projekteihin? Tässä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!

Haemme nyt osaavaa sähkösuunnittelijaa Geneset Powerplants Oy:lle Tampereelle. Geneset Powerplants Oy on vakavarainen energia-alan ammattilainen, joka suunnittelee ja valmistaa generaattoreita Tampereella 30 vuoden kokemuksella.

Sähkösuunnittelijana Genesetillä työsi muodostuu pääosin generaattorilaitteistojen automaation suunnittelusta. Suunnittelutyön lisäksi työhösi kuuluu käytännön toteutusta hands-on työtehtävien, kuten testauksen ja kytkentätöiden muodossa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset matkustamaan asiakkaiden luo suorittamaan testausta ja laitteiston koeajoa, jolloin työ vie sinut Pohjoismaihin ja mahdollisesti joskus myös Afrikan maihin. Tämä työ siis tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, vaihtelevuutta, käytännön tekemistä ja mahdollisuuden matkusteluun!

Geneset Powerplants Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työilmapiirissä, rennon ja kotoisan työympäristön sekä osaavan tiimin tuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti oman toiveesi mukaan.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä noin 5 vuotta työkokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä. Lisäksi kokemus sähköasentajan tehtävistä auttaa sinua kytketä- ja testaustehtävissä. Suunnitteluohjelmista AutoCADin käytön tulisi sujua hyvin ja myös muu suunnitteluohjelmaosaaminen on sinulle plussaa. Työssäsi tarvitsen englannin kielen taitoa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olisiko tässä juuri sinulle sopiva haaste? Hyppää mukaan tiimiin ja hae paikkaa jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 25.09.202313.10.2023

Projektipäällikkö LVI-urakkakohteisiin, Isokouvola Oy Tampere -vakituinen

Tarjolla lvi-alan työnjohdollinen työtehtävä!

Etsimme asiakkaallemme Isokouvola Oy Tampereelle kasvun myötä uuteen positioon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ saneeraustyömaiden vetovastuulliseen tehtävään. Työt tehdään Pirkanmaan alueella. Työntekijä rekrytoituu suoraan Isokouvolan työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on osana työnjohtotiimiä vastata omista työmaista. Työtehtävänäsi ovat mm. tarjouslaskenta, työmaiden käytännön työnjohto sekä muun muuassa työmaakokouksissa käynti urakoitsijan edustajana. Yksi työmaa kestää riippuen sen laajuudesta 4-12kk.
Työtä tehdään arkisin, 40h/vko. Työt alkaa, kun asentajatkin tulevat töihin, eli klo 7. Yrityksen tilat sijaitsevat Höytämössä.

Työhön saat kattavan perehdytyksen. Käytössä on LVI-alan ylemmän toimihenkilön työehtosopimus. Palkkasi määräytyy osaamisesi mukaan. Se voisi olla esimerkiksi 3000 - reilu 4000€/kk riippuen kokemustasostasi. Toivomme kuitenkin sinun kertovan tehtävään hakiessa palkkatoiveesi. Peruspalkan lisäksi Isokouvolalla on käytössä urakkakohtainen bonus.
Isokouvola on yrityskulttuuriltaan hyvä -vaihtuvuus on lähes olematonta ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri. Isokouvolalla ajatellaan, että aidosti työntekijöistä välittämällä saavutetaan parhaat tulokset -yhdessä tehden. Yritys tunnetaan hyvästä työnjäljestään sekä laadukkaasta palvelustaan.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa työnantaja
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja leppoisa työyhteisö
• Yhdessä sovittu kk-palkka + urakkabonus
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• Tavallista kattavammat työterveyspalvelut

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on esimerkiksi LVI-teknikon tai -insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus, kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia tilanteita. Meidän mielestä parhaiten tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on rento, huumorntajuinen, avoin, reipas ja ammattiylpeäkin siitä, että "me tehdään tämä".

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Isokouvola, projektipäällikkö". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.


------

Isokouvola Oy on itsenäinen LVI-alan toimija, joka tekee monipuolisesti erilaisia LVI-ajan töitä. Pirkanmaalla Isokouvola Oy Tampere on profiloitunut erityisesti saneerausurakointiin sekä huoltotöihin. Yrityksen liikevaihto Pirkanmaalla on ollut vuosia noin 1,3M€. Tampereen tiimiin kuuluu useita asentajia sekä yrittäjä. Nyt tarve on lisäkäsille työnjohdollisissa tehtävissä. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.isokouvola.fi.

Hakuaika 22.09.202305.10.2023

Putkiasentaja, LVI TN Putki Oy -vakituinen (Pohjois-Pirkanmaa/Keski-Suomi)

Etsimme asiakkaallemme LVI TN Putki Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa suoraan yrityksen omana työntekijänä. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuus. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Olisi todella hienoa, jos sinulta löytyisi muutakin rakennusalan osaamista tai kädentaitoja. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja LVI TN Putki Oy:lle.

-----------------------------

LVI TN-Putki Oy palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiötä ja julkisyhteisöjä Pohjois-Pirkanmaalla, pääasiassa Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Keuruun ja Ruoveden alueilla. Yrityksellä on myös Mänttä-Vilppulassa Hanakat-myymälä. ​​Yhtiö on perustettu 1995. Yrityksen toiminnassa on tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Työnantajana LVI TN Putki on joustava, työntekijöitään arvostava ja rento työnantaja, jossa annetaan tilaa jokaiselle työntekijälle sopivasti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: tn-putki.fi.

Hakuaika 22.09.202305.10.2023

Aloitteleva hakkurinkuljettaja metsäteollisuuteen, Kuljetusliike Viikari Oy, Kokoaikainen (Pirkanmaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme hakkuri-auton ajoon kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kokeneemman työntekijän kohdalla kyse on suorarekrytoinnista eli työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan omaksi työntekijäksi. Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja ja haketta energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa jatkokäsittelyyn. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Heillä on yli kymmenen ihmistä töissä ja yritys on perustettu vuonna 1981. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.viikarioy.fi

Työtehtäviin kuuluu hakkuri-auton ajo ja hakkeen teko pääsääntöisesti metsäkohteissa, Toinen auto vie hakkeen tuotantolaitoksiin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Jos sinulla ei ole siitä vielä kokemusta, aloitat hakeauton ajosta, jotta opit työn vaatimukset. Sen jälkeen pääset siirtymään hakkeenteko-vaiheeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Eduksi katsomme, että sinulla on osaamista autojen pienimuotoiselle korjaamiselle: hakkuriauton tyypillisiin työtehtäviin kuuluu auton kunnon ylläpito. Viikarilla on oma huoltotyöntekijä, mutta pienimmät työt tehdään haketuskohteessa.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 6 alkaen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen. Ylityöt ja muut korvaukset maksetaan normaalisti työehtosopimuksen mukaisesti.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Kuljetusliike Viikari Oy:lle.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Kaivinkoneenkuljettajia piha- ja purkutöihin 2hlöä, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAIA pihan rakennusprojekteihin sekä purkutyömaille. Yritys on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Heidän palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Talvisin tehdään rakennusten purkutöitä. Työtä on siis arviolta myös talven yli.

Työtehtäviisi kuuluvat kaivinkoneen ajotyö omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Yhdessä perämiehen kanssa tehdään pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Rakennusten purkutöissä, puretaan kokonaisuudessaan rakennukset. Kohteiden koot vaihtelevat tuhansien neliöiden rakennuksista pienempiin taloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin
* tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut
* vakaan työmäärän
* vähintään TES:n mukaisen palkan sekä työntekijälle maksettavat muut korvaukset
* erikokoiset koneet erilaisiin projekteihin: 6t, 15t ja 25t

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Eduksi tässä työssä on se, että on valmis tarvittaessa hetkittäin tekemään muitakin kuin kaivinkoneen-ajotöitä, mutta kuitenkin niin, että kaivinkoneella tehtävät työt ovat pääasiallisia työtehtäviä. Erilaisten koneiden, kuten Avantin ajotaito sekä kokemus purkutyöstä katsotaan myös eduksi.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme apulaista veneiden nostoon syyssesongiksi Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat lokakuun puolella ja jatkuvat sopimuksen mukaan arviolta marraskuun loppuun.

Käytännössä työssä avustetaan kokeneempia veneenasentajia veneiden siirtämisessä vedestä, säilytykseen viemisessä, sekä veneiden pesussa. Osaamisen mukaan pieniä huoltoja on mahdollista tehdä, mutta tehtävässä ei edellytetä osaamista veneiden huolloista. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa, mutta kuljetuksia on myös muualle yrityksen tiloihin.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työssä vaaditaan vähintään Be-ajokortti, koska venekuljetukset trailereilla ovat olennainen osa työtä. Kokemus veneistä tai niiden pesusta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 20-30h/vko. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Kiinnostaako autoala? Haluatko kartuttaa alan työkokemusta ja viihdytkö fyysisessä työssä? Syksyn rengassesongin tohina ja hyvä meininki odottaa juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme Oriveden Kumikorjaamo Ky:lle reipasta rengasasentajaa syksyn sesonkiin. Oriveden Kumikorjaamo Ky on yli 50 vuotta toiminut rengasalan rautainen asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä kaikissa rengasasioissa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Orivedellä.

Työtehtäviisi kuuluu renkaiden pesua, varastointia ja vaihtoa sekä hiukan asiakaspalvelua. Tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta alalta. Oma-aloitteisuus, hyvä peruskunto, reipas työote ja suomen kielen taito riittävät mainiosti tässä työssä menestymiseen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun puolivälissä ja jatkuvat marraskuun puoliväliin/loppuun saakka. Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 7.30-16-30 sekä myös lauantaisin klo 9-13. Toisinaan kiireaikoina päivät voivat venyä. Palkkaus määräytyy autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.09.202309.10.2023

Haetko lyhyttä sesonkityötä ja tykkäät tehdä töitä hyvässä tiimissä?

Etsimme asiakkaallemme OneStop Finland Oy:lle renkaiden vaihtajia syksylle sesongin ajaksi.
OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun OneStopin tiimi vaihtaa renkaat autoon parkkihallissa. Renkaanvaihdon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa: https://www.onestoppi.fi/

Renkaiden vaihtopisteet sijaitsevat Linnainmaalla, Kalevassa ja Lielahdessa Prismojen parkkihalleissa. Työt alkavat sovitusti ja kestävät sesongin loppuun. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy halua oppia, tykkäät työskennellä tiimissä ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Asenne ratkaisee!

Työssä vaihdetaan pääsääntöisesti talvirenkaita autoihin. Työhön kuuluu myös renkaiden siirtelyä ja nostelua, joten työ on luonteeltaan fyysistä. OneStoppilaisille tarjotaan työntekijälähtöinen ympäristö, jossa rengasasennukset toteutetaan tiimeittäin. Palkkaus työssä on autorengasalan TES:n mukainen. Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-la. Työvuoroissa pyritään huomioimaan työntekijän toiveita.

OneStop haluaa palkita työntekijät, joten kauden loputtua rengasvaihtajatiimille järjestetään kauden päättäjäiset, joihin sinä työntekijänä pääset itse vaikuttamaan.

Innostuitko renkaiden vaihdosta ja sesonkityöstä? Tervetuloa tiimiin!
Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä?

Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Rengas Park Oy:lle Kangasalle. Lisätietoja yrityksestä: https://rengaspark.fi

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, asiakaspalvelu, rengashotellin ylläpito sekä muut mahdolliset työtehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Tiiviin työporukan
• Rennon, mutta tehokkaan tekemisen meiningin
• Siistin työympäristön ja laadukkaat työvälineet
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös tulevaisuudessa

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa motivoitunut ja vastuuntuntoinen asenne sekä palveluhenkinen ote työhön. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Työhön koulutetaan, mutta aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus voi olla hyödyksi.

Työtä pyritään tekemään kokoaikaisesti, mutta sesongin luonteen vuoksi tunnit saattavat hieman vaihdella. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua pidempiin työpäiviin. Palkka TES/sopimuksen mukaan. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät arviolta 4-8 viikkoa.

Tartu tilaisuuteen! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Rengas Park Oy:lle.

Hakuaika 22.09.202306.10.2023

Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Etsimme talvirengassesonkiin rengasasentajia Euromaster Ylöjärvelle sekä Nokialle.

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, rengashotellin ylläpito, asiakaspalvelu, sekä muut mahdolliset työtehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Rennon, mutta tehokkaan tekemisen ilmapiirin
• Tiiviin työporukan
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös tulevaisuudessa

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa aktiivinen ja omatoiminen ote työhön sekä palveluhenkinen asenne. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Työhön koulutetaan, mutta aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus voi olla hyödyksi.

Työtä tehdään kokoaikaisesti. Kiireisimpinä viikkoina on syytä varautua hieman pidempiin työpäiviin. Palkka TES/sopimuksen mukaan. Työt alkavat säiden mukaan todennäköisesti lokakuun aikana.

Tartu tilaisuuteen! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Ei suoria yhteydenottoja Euromaster Ylöjärvelle/Nokialle.

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Hankinta- ja tuotannon ohjausinsinööri, Dekati Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt asiakkaallemme Dekati Oy:lle suorarekrytointina HANKINTA- JA TUOTANNON OHJAUSINSINÖÖRIÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle.

Työtehtäväsi tavoite on ottaa haltuun Dekatin koko hankintatoiminta sekä apuna oleminen tuotannon kehityshankkeissa sekä tuotannon ohjaamisessa.

Tarkemmin kuvattuna tehtävänäsi on hoitaa tuotannon hankinnat, kotiinkutsut & kilpailutukset, OEM-kaupan hankinnat ja ohjaus. Kehitysprojektien osalta olet mukana tuotteistuksessa, valmistuskelpoisuuden arvioinnissa sekä kustannusten optimoinnissa. Työtehtävänäsi on toteuttaa toimittajien ja alihankkijoiden kilpailuttaminen sekä kehittää organisaation kustannustehokkuutta.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Korkealaatuiset, korkean teknologian tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Bonus ja palkitsemisjärjestelmä
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• erittäin kattavat työpaikkaedut, joihin kuuluvat mm. laajennettu työterveyshuolto ja hyvät
vakuutus- ja koulutusedut, liikunta- ja kulttuurietu sekä yrityksen kuntosalin vapaa käyttö


Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta teollisuuden hankintatoimesta, tuotteistus- ja tuotantoon siirtotehtävistä ja ERP-järjestelmistä. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme:
• elektroniikan / sähkötekniikan osaaminen
• kokemus CAD/ PLM- järjestelmistä (esim. Autocad Inventor, Sovelia)
• PowerBi raportointijärjestelmän tuntemus

Jos tämä monipuolinen tehtävä kiinnitti huomiosi, laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Hankinta ja tuotanto, Dekati". Sähköpostiosoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00. Ei suoria yhteydenottoja Dekati Oy:lle.

----------

Dekati Oy on vuonna 1993 perustettu korkean teknologian, ympäristöalan yritys. Sen toimipaikka sijaitsee Kangasalan Vatialassa ja se työllistää noin 25 henkeä. Yritys kehittää, valmistaa ja myy ilman pienhiukkasten mittalaitteita ja niihin liittyviä mittausjärjestelmiä. Alallaan se on yksi maailman johtavista toimijoista. Yrityksen asiakaskunta on kansainvälistä ja sen tuotanto menee lähes kokonaisuudessaan vientiin.
Tutustu Dekatiin tarkemmin: https://www.dekati.com, https://dekatitechnologies.com/

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Mekaanisen kunnossapidon asentaja, Amcor Flexibles Valkeakoski Oy -vakituinen

Tarjolla pakkausteollisuuden näköalapaikka!

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy etsii mekaanisen kunnossapidon asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Valkeakosken tehtaalle.

Tehtävänäsi on osana kunnossapidon tiimiä vastata koneiden ja laitteiden kunnossapidosta. Kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen Amcorin monipuolisen ja laajan laitekannan takia. Lisäksi tehtävään kuuluu rakennuksiin liittyvää kunnossapitoa. Yritys panostaa vahvasti ennakoivaan kunnossapitoon ja asentajat osallistuvat myös erilaisiin kehitysprojekteihin tuotannon kanssa. Työssä saat osaavan tiimin tuen.

Perehdytysjakson jälkeen työtä tehdään kolmivuorotyönä. Työvuorosykli on selkeä ja näin ollen tiedät työvuorot pitkälle eteenpäin. Käytössä on kemian tuoteteollisuuden TES, palkkasi määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi käytössä on osastoittain kuukausikohtainen tulospalkkio.

Amcor on yrityskulttuuriltaan vahva -vaihtuvuus Valkeakosken tehtaalla on pientä ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri: toisia autetaan, töitä tehdään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja, jolla on vahva markkina
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Monipuoliset edut (mm. työsuhdepolkupyörät ja Smartum)
• Peruspalkan, lisät ja tulospalkkio
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on asentajan koulutus tai muu soveltuva koulutus, kokemusta mekaanisen kunnossapidon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia ongelmia. Hakijan etuina ovat englannin kielen taito ja automaatiokunnossapidon osaaminen.

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä kunnossapitopäälliköltä: jussi.korhonen@amcor.com ja mekaanisen kunnossapitotiimin työnjohtajalta: juha.lepo@amcor.com.

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Amcor, mekaaninen". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Huomaathan, että haemme myös automaatioasentajaa Amcor Flexibles Valkeakoski Oy:lle.

------

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on noin 44 000 työntekijää ja noin 220 tehdasta eri puolilla maapalloa. Amcor Flexibles Valkeakoski Oy kuuluu joustopakkauksia valmistavaan Amcor Flexibles Europe, Middle East and Africa -liiketoimintaryhmään.

Valkeakosken tehdas valmistaa kaasutiiviitä pakkauskalvoja kotimaisille ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaille. Henkilöstöä Valkeakosken tehtaillamme on n. 250.

Hakuaika 20.09.202306.10.2023

Automaatioasentaja, Amcor Flexibles Valkeakoski Oy -vakituinen

Tarjolla pakkausteollisuuden näköalapaikka!

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy etsii kunnossapitotiimiinsä automaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Valkeakosken tehtaalle.

Tehtävänäsi on osana kunnossapidon tiimiä vastata koneiden ja laitteiden automaatiokunnossapidosta. Kunnossapidon tehtäväkenttä on monipuolinen Amcorin monipuolisen ja laajan laitekannan takia. Lisäksi tehtävään kuuluu rakennuksiin liittyvää kunnossapitoa. Yritys panostaa vahvasti ennakoivaan kunnossapitoon ja asentajat osallistuvat myös erilaisiin kehitysprojekteihin tuotannon kanssa. Työssä saat osaavan tiimin tuen.

Perehdytysjakson jälkeen työtä tehdään kolmivuorotyönä. Työvuorosykli on selkeä ja näin ollen tiedät työvuorot pitkälle eteenpäin. Käytössä on kemian tuoteteollisuuden TES, palkkasi määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi käytössä on osastoittain kuukausikohtainen tulospalkkio.
Amcor on yrityskulttuuriltaan hyvä -vaihtuvuus Valkeakosken tehtaalla on pientä ja työntekijöiden kesken on yhdessä tekemisen kulttuuri: toisia autetaan, tavoitteetkin on yhteisiä.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja, jolla on vahva markkina
• Alallaan tunnettu toimija
• Reilu ja reipas työyhteisö
• Monipuoliset edut (mm. työsuhdepolkupyörät ja Smartum)
• Peruspalkan, lisät ja osastokohtaisen tulospalkkion
• Tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on asentajan koulutus tai muu soveltuva koulutus, kokemusta mekaanisen kunnossapidon tehtävistä sekä kykyä ratkoa tehtäväkentän monipuolisia ongelmia. Hakijan etuina ovat englannin kielen taito ja mekaanisen kunnossapidon osaaminen.

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä kunnossapitopäälliköltä: jussi.korhonen@amcor.com ja automaatiotiimin työnjohtajalta: ismo.tiilikainen@amcor.com.

Laitathan hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Amcor, automaatio". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Huomaathan, että haemme myös mekaanisen kunnossapidon asentajaa Amcor Flexibles Valkeakoski Oy:lle.

------

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on noin 44 000 työntekijää ja noin 220 tehdasta eri puolilla maapalloa. Amcor Flexibles Valkeakoski Oy kuuluu joustopakkauksia valmistavaan Amcor Flexibles Europe, Middle East and Africa -liiketoimintaryhmään.

Valkeakosken tehdas valmistaa kaasutiiviitä pakkauskalvoja kotimaisille ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaille. Henkilöstöä Valkeakosken tehtailla on n. 250.

Hakuaika 20.09.202305.10.2023

Siivoojia koti- ja toimistokohteisiin (Nokia)

Tässä on työ ihmiselle, joka tykkää siisteydestä ja erilaisissa kohteissa kiertämisestä!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJIA Nokian alueella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Tarve on useammalle työntekijälle: tunteja on tarjolla esimerkiksi 20-37,5h/vko väliltä. Kun haet työpaikkaa, kerro millaisella työtuntimäärällä haluaisit työtä tehdä.

Työtehtäviisi kuuluu kotien ja toimistojen siivous. Kotisiivous tehdään yhdessä työparin kanssa. Tässä työssä ajokortti on välttämätön, niin pääset yrityksen autolla työkohteisiin. Halutessasi on mahdollisuus tehdä toisinaan ilta- ja viikonloppuisin yksittäisiä työkohteita.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen: 11,73€-12,94€ väliltä riippuen osaamisestasi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 19.09.202301.10.2023

Onko sinulle kertynyt jo hiukan kokemusta maanrakennusalan töistä? Sujuuko maanrakennuspiirustusten luku ja tasolaserin käyttö? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme nyt Pirkanmaan Kone- ja Huoltopalvelut Oy:lle maanrakennustyöntekijää Tampereen alueelle. Työt pääset aloittamaan jo syyskuun lopulla ja töitä on tiedossa jouluun asti. Työtunteja on viikossa 30-40 h ja työajat arkisin 7-15.30 tai 8-16.30.

Työtehtäväsi koostuvat kaivinkoneen työn valmistelusta ja siinä auttamisesta, vesi- ja viemäriputkien asentamisesta ja eristämisestä sekä muista maanrakennustöistä. Tasolaserin käyttö, piirustusten luku sekä suomen kielen taito tulisi olla sinulla hallussa. Lisäksi kokemus pyöräkuormaajalla ajosta on sinulle plussaa.

Työ tarjoaa sinulle mutkatonta tekemistä osaavassa porukassa, säännöllisen työajan sekä kilpailukykyisen palkan. Alan koulutusta ei vaadita, mutta hiukan työkokemusta sinulla tulisi jo olla. Tärkeintä on kuitenkin osaamisesi ja asenteesi, eikä työkokemuksen pituus!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat jo syyskuun lopulla! Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon: puh. 050 411 2704.

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme nyt tasaisesti kasvavalle reilut 30-vuotta toimineelle asiakasyrityksellemme kaasuasentajaa raskaan kaluston tarpeisiin Kangasalle. Asentajan pääasiallinen tehtävä on vanhojen ajoneuvosäiliöiden venttiilien (ilmakaasu) huoltotyöt sekä uusien nestekaasuajoneuvojen putkistojen ja venttiilien asennus- / huoltotyöt.

Työssä aloitetaan kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisella työsopimuksella. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja koko tiimin vahva tuki.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kone- / laiteasennuskokemus sekä jonkin asteinen osaaminen neste- ja ilmakaasuasennuksissa. Työotteesi on aktiivinen ja vastuullinen. Tig-hitsaustaito on toivottavaa.

Työaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka tehtävässä määräytyy työehtosopimuksen ja osaamistason mukaisesti.

Tarjoamme työntekijälle vuokratyösuhteen aikana asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Etsimme kiviasentajaa osaksi työryhmää Tampereen keskustassa sijaitsevaan katualueen saneerausprojektiin. Projekti valmistuu ensi keväänä, joten työtä kohteessa riittää arviolta talven yli. Tehtävänä on asentaa sekä betoni- että luonnonkiviä valmiiseen pohjaan.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kokemus ja osaaminen vastaavista töistä sekä aktiivinen, vastuullinen ja joustava työote.

Perustyöaika on arkisin 40 h/vko, aikavälillä klo 7-15.30, mutta on tyypillistä, että työpäivät tuosta hieman pitkittyvät. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Palkkaus tessin sekä osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Työssä aloitetaan kauttamme sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Projektin päätyttyä on mahdollista jatkaa uusissa työkohteissa.

Tarjoamme työntekijälle asianmukaisen perustyövaatetuksen sekä perustasoa laajemmat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai laita hakemuksesi / CV:si sähköpostilla. Kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Etsimme nyt asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista taloushallinnon työtehtävistä kuten kuukausikirjanpidosta ja tilinpäätöstyöstä, veroilmoitusten tekemisestä ja palkanlaskennasta.Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua. Käytössä on pääjärjestelmänä NetVisor/ Procountor.

Yrityksen henkilöstöön kuuluu taloushallinnon ammattilaisia. Työntekijöille yhteinen piirre on asiakaslähtöinen asenne sekä sopivan rento työote, kuitenkin niin, että työ tehdään kokonaisvaltaisesti hyvin.

Tarjoamme:
• toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• kilpailukykyisen palkkauksen, joka määritellään yhdessä osaamistasosi mukaan
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin
• etätyömahdollisuus sovitusti hybridimallina

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
• vähintään parin vuoden kokemusta tilitoimistosta tai kirjanpidosta

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti kirjanpitäjänä töitä. Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta tai laittamalla minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalle, puh. 050 411 2706. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Hakuaika 15.09.202302.10.2023

Nautitko työskentelystä lukujen kanssa ja sinulta löytyy taito johtaa itseäsi? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tammer-Tili Oy:lle ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ
vakituiseen työsuhteeseen. Tammer-Tili Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Tammer-Tili tarjoaa yrityksille talous- ja palkkahallinto- sekä muita kirjanpitopalveluita. Tammer-Tili Oy panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja tarjoaa todellisen sähköisen taloushallinnon osaamisen sekä asiantuntijuuden.

Kirjanpitäjänä sinä hoidat asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Taloushallinnon tehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien tekeminen, osto- ja myyntireskontran hoito ilman laskutusta sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan suurimmaksi osaksi sähköisesti ja ohjelmistona yrityksessä on käytössä Netvisor.

Edellytämme hakijalta:
-Tilinpäätöstaidon
-Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja palkanlaskennasta
-Otetta itsenäiseen työhön
-Kehittymishalua ja joustavuutta

Tässä tehtävässä sinua tukee:
-Merkonomin tai tradenomin tutkinto
-Työtä pelkäämätön asenne

Tarjoamme hakijalle:
-Selkeät työajat ja viihtyisän työtilan
-Pysäköinti mahdollisuuden omalle autolle
-Työtapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen
-Asiantuntevan tiimin tuen oman työn tueksi

Oletko sinä uusi Tammer-Tili Oy:n kirjanpitäjä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Tammer-Tili Oy:lle.

Hakuaika 15.09.202302.10.2023

Hei sinä IV-alan ammattilainen! Haluaisitko osaksi työporukkaa, jossa hyvä meininki ja huumori piristävät jokaista päivää?

Haemme nyt asiakkaallemme kokenutta ilmanvaihtolaitteiden huoltoasentajaa Tampereelle. Asiakkaamme on kokonaisvaltaista palvelua tarjoava valtakunnallinen IV-alan ammattilainen, joka panostaa henkilöstön koulutukseen ja pitkiin työuriin.

Huoltoasentajana työhösi kuuluu ilmanvaihtolaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset itsenäisesti tai toisinaan työparin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja niihin kuljetaan yrityksen autolla.

Töitä tehdään arkisin klo 7-15. Töitä on luvassa noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta hyvälle ja osaavalle tekijälle on tarjolla myös vakituinen työpaikka yrityksestä. Työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Työ tarjoaa sinulle:
• säännöllisen työajan ja illat ja viikonloput aina vapaata
• mahdollisuuden vakinaistua hyvämaineiseen ja vastuulliseen yritykseen
• koulutusmahdollisuuksia
• rennon ja huumorintajuisen työyhteisön

Tässä työssä menestymiseen tarvitset alan koulutuksen lisäksi vähintään muutaman vuoden IV-alan työkokemusta, sillä työ on itsenäistä ja sitä tehdään kohteissa usein ilman työparin apua. Lisäksi IV-koneiden automaation tuntemus sekä kokemus näiden laitteiden säätämisestä ovat sinulle eduksi.

Olisiko tässä urasi seuraava askel? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for an Electronics Design Engineer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

As an Electronics Design Engineer at Modulight you get:
• challenging R&D projects with high-end technology
• opportunities for personal & career development
• innovative and inspiring working atmosphere
• a chance to work with creative colleagues in diverse, flexible and cross-functional teams
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• experience in design for electronic devices or hardware design
• experience in embedded systems
• knowledge of electronics engineering technology
• degree in electronics, electrical engineering, automation engineering or equivalent field
• good communication skills in written and spoken English
• troubleshooting and debug skills as well as ability to apply critical thinking.

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team. Send your CV and application to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. You can also send your application via attached application form.
Further information about the position also by phone: Henna Tervo, 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for a Senior Embedded Software Developer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

The work in this position will include taking responsibility of software architecture and guiding the team through varied projects. The projects consist of product development and upkeep & support of medical devices and systems. You will be working in teams but also independently and self-imposedly.

As a Senior Embedded Software Developer at Modulight you get:
• challenging and intriguing projects with product development, upkeep & support for biomedical applications
• opportunities for personal & career development
• a chance to work with creative colleagues in multicultural, diverse and flexible teams
• innovative and inspiring working atmosphere
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• at least 3 years of experience in similar assignments
• good competence in C/C++ and experience on ARM microcontrollers
• applicable academic degree OR
• a degree with emphasis on software or embedded software
• good communication skills in written and spoken English
• teamwork skills and the ability to understand the big picture
• experience in Python is also highly valued.

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team! Send your CV and application with your salary expectation to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. Further information about the position also by phone 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Do you dream of being a part of the success story of pioneering Finnish technology? Do you have a passion for improving people’s lives and even help beating cancer? Are you up for challenging yourself daily with intriguing projects in a modern environment and top-end specialists?

We are looking for an Embedded Software Developer for Modulight Oyj. Modulight Oyj is a rapidly growing biomedical laser company headquartered in Tampere, Finland. More information about the company: https://modulight.com.

In this position you will be working with product development and upkeep & support of medical devices and systems. Your work will include working in teams and also independently with smaller projects and sub-projects.

As an Embedded Software Developer at Modulight you get:
• challenging tasks with product development, upkeep & support for biomedical applications
• opportunities for personal & career development
• innovative and inspiring working atmosphere
• a chance to work with supportive colleagues in multicultural, diverse and flexible teams
• superior additional benefits, such as comprehensive health care, best-in-town lunch, sports benefits and travel & accident insurance.

Keys to your success include:
• knowledge and experience in programming with C/C++
• applicable academic degree OR
• a degree with emphasis on software or embedded software OR
• a life-long hobby and interest in software, embedded devices and C/C++
• good communication skills in written and spoken English
• experience in Python is also highly valued

The post and your workstation are situated in Modulight headquarters in Hervanta, Tampere. The position is full-time and includes a chance for working partly remote.

Apply for the position today and join the visionary Modulight team! Send your CV and application with your salary expectation to Henna Tervo to email firstname.lastname@click-hp.fi. Further information about the position also by phone 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Viihdytkö itsenäisessä asennustyössä rennon työporukan ympäröimänä? Haluaisitko päästä hyödyntämään metalli- tai asennuspuolen kokemustasi ja työskentelemään samalla raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle. Työ on raskaan kaluston varustelun parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 välillä ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle tekemisen meiningin lisäksi siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä tarvittaessa joustoa työaikoihin.

Alan koulutus tai työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Lisäksi hitsaustaito on eduksi tässä tehtävässä menestymisessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202302.10.2023

Hei sinä autonasentaja, jonka sydän sykkii bemareille! Laita osaamisesi hyötykäyttöön ja tule mukaan BMW-ammattilaisten joukkoon!

Haemme BMW-merkkisiin autoihin keskittyneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta autonasentajaa vakituiseen työtehtävään Pirkkalaan.
Asiakasyrityksemme on ammattitaitoinen autokorjaamo, jossa huolletaan ja korjataan kaikki BMW-merkkiset autot iästä riippumatta. Asentajana pääset tekemään huoltoja, korjauksia, vikadiagnostiikkaa, sähkötöitä sekä tarvittaessa optimointeja. Työpäiväsi on joka päivä hiukan erilainen, joten pitkästymään ei pääse. Mukava ja ammattitaitoinen työporukka varmistaa, että apua ja tukea saa aina.

Työt pääset aloittamaan sovitusti jo syyskuussa. Töitä tehdään ma-pe klo 8.00-16.00, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Tehtävässä noudatetaan autoalan korjaamotoiminnan TES:ä. Palkka max 3000€/kk. Hakijan palkka muodostuu hankitun kokemuksen ja osaamisen mukaan ja palkkatoiveesi otetaan huomioon.

Hakijalta toivotaan vahvaa korjaamotoimen perusosaamista. Kokemus BMW-merkkisistä autoista sekä sähkötöiden perusosaaminen ovat sinulle vahvaksi eduksi. Tähän tehtävään haetaan siis ensisijaisesti osaavaa, jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan myös eduksi, samoin kuin englannin kielen taito. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan sekä motivaatio oppia ja kehittyä alalla!

Kiinnostuitko? Innostuitko? Hae mukaan tiimiin ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Tykkäätkö fyysisestä työstä ja nautit tiimityöstä?

Etsimme asiakkaallemme Vesa-Set Oy:lle renkaidenasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan ja jatkuvat sesongin loppuun.

Rengasasentajan työnkuvaan kuuluvat henkilöautojen renkaiden asennukset ja varastointitehtävät sekä renkaiden pesut ja muut huoltotyöt. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelu. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä tai jos sinulta löytyy autoalan koulutustaustaa. Työ on luonteeltaan fyysistä ja vaatii oma-aloitteellisuutta.

Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 8.00-17.00 välillä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta 2-6 viikkoa. Palkkaus autonrengasalan TESin mukaan.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan hommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.09.202301.10.2023

Etsitkö syksylle lisätienestiä? Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Tervetuloa rengassesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme Rengascenter Pirkkalan toimipisteelle reippaita RENGASASENTAJIA syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Työt alkavat sovitusti lokakuun lopulla ja jatkuvat sesongin loppuun.

Työssä vaihdetaan pääasiassa talvirenkaita autoihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitoa, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Työ on luonteeltaan fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi. Henkilön tulisi olla oma-aloitteinen, hyvä asiakaspalvelija, suomenkielen taitoinen ja ahkera asenteeltaan.

Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 8.00-17.00 ajalla. Sesonki kestää arviolta 2-4 viikkoa. Palkka autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan kausihommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.09.202329.09.2023

Myynti-insinööri Pohjanmaalle, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi
• Luotettavat tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielten taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 11.09.202329.09.2023

Myynti-insinööri Itä-Suomeen, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi
• Luotettavat tuotteet
• Reilu ja reipas työyhteisö
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielen taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 11.09.202304.10.2023

Hei sinä automekaanikko! Nyt on töitä tarjolla huippuporukassa.
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta automekaanikkoa vakituiseen työtehtävään.

Automekaanikkona sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan ja huolletaan autoja merkistä ja iästä riippumatta. Mekaanikon työpäivä on joka päivä erilainen ja koskaan ei tiedä minkälainen auto vaatii huoltoa tai tarkempaa korjausta. Töitä on kuitenkin mukava tehdä ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen ja etenkin osaamista moottoreista. Sähkön perusosaaminen olisi hyvä olla myös hallussa. Haettavan automekaanikon tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Tekijältä tulisi löytyä myös sujuva englannin kielen taito. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan. Erityinen kiinnostus sähköautoihin ja niiden toimintaan katsotaan eduksi.

Töitä tehdään ma-pe klo 7.30-17.00 välillä, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Palkkaus tehtävään autoalan korjaamotoiminnan TES:n mukaan tai sovitusti. Palkkatoive hakijalta otetaan huomioon. Työn ulkopuolella on myös mahdollisuus oman auton korjaamiseen ja laittamiseen autokorjaamon tiloissa.

Heräsikö kiinnostus tähän tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.09.202303.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KONEENKULJETTAJAA Kiinteistönhuoltoon.

Koneenkuljettajana sinä toimit asiakkaallamme monipuolisissa työtehtävissä ja olet osa kiinteistöhuollon tiimiä. Itsenäisessä tehtävässä vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden käytettävyydestä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on luonteeltaan asiakaslähtöinen ja joustava. Otteesi työntekoon on tehokas ja oma-aloitteinen. Tärkeää on että, ymmärrät eri vuodenaikojen merkityksen kiinteistönhoidon töiden ajankohtaan ja työaikaan. Työt saattavat sijoittua myös yöaikaan tehtäväksi.

Katsomme eduksi jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Wille-ympäristönhoitokoneista. Myös muu osaaminen kiinteistönhoitokoneista katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuva suomenkielentaito. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vähintään B-ajokortti. Oma auto helpottaa työkohteisiin liikkumista eri vuorokauden aikoihin.

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka on TESin mukainen/sovittavissa. Työajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja työt sijoittuvat myös tarvittaessa viikonlopuille.

Oletko sinä etsimämme koneenkuljettaja? Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Töitä syysajalle! Etsitpä sitten työtä koko syksyksi, osaksi syksyä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle, sähköpuolelle, LVI-alalle sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Mahdollista on jatkaa työntekoa myös pidempiaikaisesti.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä maanrakennusapulaisia kauden loppuajalle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin maanrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia maanrakennustyötä esim. kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimista, lapiotöitä, kaapeloinnissa avustamista, maa-aineen tiivistystä, tavaroiden siirtelyä ja muita avustavia tehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus maanrakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kauden loppuajalle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.08.202329.09.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä rakennusapulaisia syyskaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua