Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 20.01.202104.02.2021

Etsimme nyt teknistä kiinteistönhoitajaa asiakasyrityksellemme Sastamalan Kiinteistötekniikka Oy:lle (Saskitek) pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Saskitekin palvelutarjontaan kuuluvat kiinteistöhuollon lisäksi myös infra- ja maanrakennus- sekä sähkötyöt. Saskitek on alallaan merkittävä toimija Sastamalan alueella. Yrityksen vahvuuksia on pitkän kokemuksen mukana
tuoma osaaminen sekä kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti.

Tehtävänkuva koostuu monipuolisista kiinteistöjen teknisistä kunnossapitotöistä pääosin taloyhtiöissä, terveydenhoitolaitoksissa ja liikekiinteistöissä Sastamalan taajamassa ja lähialueilla. Tekniseen kunnossapitoon kuuluu pääasiassa talotekniikan käyttö, valvonta ja huolto sekä valaistuksen ja lukituksen hoito ja LVIS-huolto.

Työssä menestymisen mahdollistaa tehtävien hyvä tekninen perusosaaminen ja käytännön tehtävähallinta sekä vahva innostus tuottaa laadukasta palvelua esimerkillisellä työotteella. Terve ammattiylpeys ja vastuullisuus näkyy tekemisessä ja kommunikoinnissa. Tehtävä on osittain tiimityötä ja siihen liittyy myös kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelyolosuhteet ja -tilat ovat vaihtelevia (esim. kiipeäminen katolle työskentelemään) ja edellyttävätkin normaalia toimintakuntoa sekä huolellisuutta työturvallisuudenkin huomioimisessa.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työ on pääosin arkisin klo 08:00–16:00 tehtävää päivätyötä. Tehtävään liittyvät aika ajoin myös viikkopäivystykset 24h/vrk. Kiinteistöhuoltopäivystyksestä on mahdollisuus saada lisäansioita tehtävän erillissopimuksen kautta.

Tässä on hieno mahdollisuus itsenäiseen ja monipuoliseen kiinteistöalan tehtävään hyvin hoidetussa yrityksessä. Tässä on mahdollisuus päästä toteuttamaan osaamistaan ja saavuttaa myös asiallinen palkkataso.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus
oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta
työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä
puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.01.202101.02.2021

Asiakasyrityksemme on ylöjärveläinen kasvava ilmastointialan yritys, jonka työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset kohteet Tampereella ja ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina heillä on kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ja osaavaa rakennuspeltiseppää. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempi aikaisesti.

Edellytämme valittavalta tekijältä tehtävään soveltuvaa peltisepän koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta rakennuspeltisepän työtehtävistä. Työtä tehdään itsenäisesti, joten työkohteessa on pystyttävä työskentelemään oma-aloitteisesti ja yksin. Lisäksi toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Soita ja varaa tapaamisaika ja täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy/ Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.01.202119.02.2021

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää kesän sesonkiin. Työ alkaa joustavasti touko-kesäkuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijä työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakas-palveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Kiireisena loma-aikana työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on 10 - 25 h. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 8:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 19.01.202108.02.2021

Etsimme nyt tilausmäärän kasvaessa vahvassa kasvussa olevalle tamperelaiselle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevien tilojen käyttäjien näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Yritys huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä ja tehtävässä onkin mahdollisuus päästä korkeaan palkkatasoon. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa myös tuntipalkalla. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 18.01.202101.02.2021

Asiakasyrityksemme on vahvat perinteet ja hyvän asiakaskunnan omaava, laadukkaasta ruuastaan tunnettu ravintola Kangasalla. Etsimme nyt heille kokenutta, osa-aikaista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2021. Työ alkaa määräaikaisena 4 kk:den vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijälla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki salin puolella suoritettavat tehtävät. Ravintolassa on lounasaikaan tarjolla runsas lounas ja erikseen tilattavat ruoka-annokset, ilta-aikaan tarjoillaan á la carte -annoksia.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävästä. Tässä tehtävässä arvostetaan erityisesti kokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä voimassa olevia hygenia- ja anniskelupasseja.

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalla. Nyt etsittävän henkilön työ osa-aikainen kolmena päivänä viikossa, 18 h/vko. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin päivästä riippuen 9:00 - 23:00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 18.01.202101.02.2021

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistönhoito- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme aikataululla ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösihde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä perussiivouksista ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä
toisiaan jolloin omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Työtunteja tulee noin 10 - 20 h/ viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko sinä se reipas tekijä, jota etsimme? Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mahdollisen puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy:lle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kattopeltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella,jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisella työsopimuksella asiakasyrityksessämme.

Pöyhönen on vakiinnuttanut asemansa arvostettuna ammattilaisena perinteisten konesaumakattojen ja rakennuspellitysten rakentajana reilun 30-vuoden aikana ja onkin nykyään yksi Pirkanmaan suurimpia peltisepänliikkeitä. Yritys tarjoaa täyden palvelun kattoremontit niin omakotitaloihin kuin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Kohteita ovat kattavasti koulut, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt ja teollisuushallit. Toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla Pirkkalassa. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus omaan alaan.

Kattopeltisepän työ on perinteistä käsityötä purku- rakennus- ja asennustöineen. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin ammattitaitoa ja ymmärrystä oman panoksesi merkityksestä palvelun tilaajan näkökulmasta. Työotteesi on vastuullinen, aktiivinen ja innostunut. Arvostat hetkeä, jolloin voit ihastella valmista hyvin tehtyä työtä asiakkaalle luovutettavaksi.

Työaika 40 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 7-15:30 välille. Tehtävässä noudatetaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana rakentamassa merkittävää suojaavaa ja ulkonäöllistä osaa rakennuksissa hyvin hoidetussa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa monipuolisiin työkohteisiin ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa 2021. Töiden aloitus voi olla mahdollista jo aiemminkin.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Autohuolto.com Nokialle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autonasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on pitkät perinteet autonkorjaus-ja huoltopalveluissa Nokialla ja noin vuosi sitten on avattu toimipiste myös Sastamalan Häijääseen. Asiakkaita palvellaan kaikissa huolto ja korjaustarpeissa ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus tekemiseen. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.autohuolto.com.

Työn kuva on monipuolinen käsittäen huolto- ja korjaustöiden lisäksi korjaamon päivittäisten askareiden tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Asentaja mm. vastaa itsenäisesti varaosatilauksista ja hoitaa ajanvaraukset sekä palvelee asiakkaan alusta loppuun työn vastaanotosta työn luovutukseen ja laskutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi yrittäjähenkisyyttä, vastuullisuutta sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu sinulta luontevasti. Arvostat hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työsi tulosta ja ymmärrät oman panoksesi merkityksen palvelun tilaajan näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työaika 37.5 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Palkan osalta on kuukausi- / tuntipalkan ohella myös pohja + provisiopalkkausmalli mahdollinen. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja tarjoamassa autoalan huippupalvelua yksityisessä korjaamoketjussa. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202101.02.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme AFRY Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa ja tuotteliasta parinkymmenen hengen tiimiä. AFRY on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden
ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat mittavia ja moninaisia. Kohteista vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Tehtävä on paljolti tiimityötä ja siihen liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. AFRY tarjoaa sinulle alan vahvana ja arvostettuna ammattilaisena mahdollisuuden monipuolisiin suunnittelutehtäviin innostavassa hyvän ilmapiirin työyhteisössä rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä on sinulle tilaisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.01.202129.01.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2021. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Näillä näkymin tarvetta pudottajille on tulossa nopeastikin. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä. Oman auton käyttömahdollisuus voi olla eduksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Kaipaatko lisätienestejä tai kokemusta kattotöistä? Hyvin hoituneet lumenpudotukset ovat saattaneet myös poikia esim. kesätöitä kattotöiden pariin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.01.202125.01.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.01.202125.01.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävissä työsuhteessa suoraan asiakasyritykseemme. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 14.01.202129.01.2021

Toimeksiantajamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumitöistä ja hiekoituksista. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä ja mahdollisesti hieman pienimuotoisia sisätöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Talviaikaan tekijällä on myös oltava valmius laajempiin työaikoihin lumentulon mukaan. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa riuskaa ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 13.01.202127.01.2021

Muotopeite Oy on vuonna 1971 perustettu yritys. Yritys valmistaa PVC-muovista tuotteita, kuten esimerkiksi pressuja, halleja ja katoksia. Yritys tekee tuotteensa laadukkaasti käsityönä ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muotopeite Oy sekä valmistaa että huoltaa tuotteitaan. Yritykseen voi tutustua lisää heidän verkkosivuillaan: http://www.muotopeite.fi/

Haemme Muotopeite Oy:lle tuotantotyöntekijää alkuvuoden ruuhkahuippuun. Työskentely aloitetaan vuokratyösuhteena mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät ensi alkuun maaliskuun loppuun saakka. Hyvälle työntekijälle on mahdollisesti töitä tarjolla myös maaliskuun jälkeen. Työskentely tapahtuu pääosin Muotopeite Oy:n tiloissa Hervannassa. Työhön voi sisältyä myös satunnaisemmin matkustusta asennustyön parissa Suomessa.

Työtehtävät koostuvat työsuhteen alussa muovipressujen leikkauksesta ja valmistuksesta sekä purjerenkaiden ja muiden lisätarvikkeiden kiinnityksestä niihin. Myöhemmin myös teräksisten hallirakenteiden kokoonpano- ja asennustehtävät voivat olla osa työtä.

Hakijalta odotamme reipasta, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä näppäriä kädentaitoja aikaisempien töiden kautta. Hakijalla tulisi olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. C-ajokortti katsotaan myös hakijalle eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ on fyysisesti raskasta, joten hakijalla tulisi olla hyvä fyysinen peruskunto. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 12.01.202129.01.2021

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme useampaa aloittelevaa televisioasentajaa määräaikaiseen vuokratyötyösuhteeseen keikkatöihin. Työt alkavat näillä näkymin helmikuun alkupuolella ja useampia projekteja
on tiedossa keväälle sekä kesälle.

Työt sisältävät televisioiden asennustöitä hotelliympäristöissä ympäri Suomea. Tarkemmat työtehtävät ovat televisioiden ja -telineiden asennusta sekä vanhojen televisioiden poisvientiä kohteista. Televisiot myös ohjelmoidaan kaukosäätimellä samalla tavalla kuin kotioloissa. Hakijalta ei odoteta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta aiempi tuntemus ja kiinnostus televisioiden asennuksista katsotaan eduksi. Kokeneet asentajat ohjeistavat uuden työntekijän työtehtäviin, jolloin kokemattomuutta ei tarvitse pelätä. Työssä menestyminen edellyttää kädentaitoja ja perus käsityökalujen tuntemusta. Työssä on myös hyötyä hyvästä englannin kielen taidosta, kuten myös sosiaalisista taidoista.

Toimeksiantajayrityksemme pyrkii järjestämään keikkoja joka viikolle, mutta välillä keikoissa voi olla muutamien viikkojen taukoja. Keikat sijoittuvat yleensä alkuviikkoon ja mikäli työmaat sijaitsevat kaukana, järjestää asiakasyrityksemme työntekijöille majoituksen, kuljetuksen ja työt pyritään tekemään ripeämmällä tahdilla, jolloin työpäivät voivat venyä. Keikat kestävät pääsääntöisesti kahdesta viiteen päivään viikossa. Työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, jolloin matkustus kuuluu työehtosopimuksen määrittelemin osin työaikaan. Keikkatyöstä maksetaan myös siihen kuuluvat päivärahat.

Mikäli olet etsimässä mukavaa, käsillä tehtävää työtä hauskassa työporukassa, täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 11.01.202129.01.2021

Etsimme nyt laatoitustaitoista timpuria kylpyhuoneiden saneeraukseen. Ensimmäiset työkohteet alkavat mahdollisimman nopeasti ja näillä näkymin töitä on näillä näkyminen tiedossa siis pitkäaikaisesti. Toimeksiantajamme on erikoistunut huoneisto- ja kylpyhuoneremontteihin sekä maalaustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Käytännössä työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen timpurin työhön sekä laatoitustaitoa. Työt sisältävät myös esim. kylpyhuoneiden pohjatöitä, lattioiden ja seinien tasoituksia. Voimassa oleva vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua