Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 21.06.202130.06.2021

Haemme nyt BITUMIKATTOERISTÄJÄÄ pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työtä on tarjolla pariksi kuukaudeksi. Suomen Bitumikate on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun vedeneristysliike. Lisää yrityksestä www.suomenbitumikate.fi

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset bitumieristäjän työtehtävät. Työnkuvasi määräytyy yrityksen työmääräysten mukaan. Työ tehdään pareittain. Työpäivä alkaa aamulla 7.00 ja päättyy 15.30-16.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kattobitumieristäjän työkokemus muutamien vuosien ajalta on työssä menestymisen edellytys. Oma auto tulisi olla, jotta pääset liikkumaan esimerkiksi työpajalle Orivedelle, josta työkohteisiin pääsääntöisesti lähdetään. Tarjolla on todella kilpailukykyinen palkkaus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 30.6.2021 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suorarekrytointina koneistustyöhön osallistuvaa tuotantoesimiestä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tampereen Lielahdessa sijaitseva upo uusissa tiloissa toimiva koneistamo tekee yli 50-vuoden kokemuksella monipuolisia alihankintatöitä niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille kotimaisille toimijoillekin. Käytössä on useita sekä CNC- että manuaalikoneita. Valmistettavat tuotteet ovat esim. erilaisia liittimiä, erikoisruuveja, venttiilien lohkoja, akseleita ja holkkeja.

Tässä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä vastaat CNC-koneistuksesta sekä erilaisten kappaleiden ja sarjojen valmistuksesta. Toimit koneistamon päällikön apuna työnjohtotehtävissä ja sukkuloit sujuvasti toimisto- ja tuotantotöiden välillä. Koneistuksen ammattilaisena hallitset Fanuc-ohjausjärjestelmän suvereenisti ja työskentelet reippaalla ja itsenäisellä otteella. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, täsmällinen, luotettava, joustava ja valmis oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä tiiviissä ja rennossa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Asiakasyrityksemme Aluroster Oy on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta ja menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun ja tätä kautta syntyneeseen asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt Alurosterille metallityöntekijää ohutlevytehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja taitoa kerryttäneet hakijat. Tehtävät koostuvat alkuun avustavista töistä, joissa kehittyessä siirrytään vähitellen myös vaativampiin suoritteisiin. Yrityksen ydinpalvelu koostuu levytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm. alumiini-, teräs ja RST-levyt. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Työtilat ovat siistit ja asialliset.

Tuotteet valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksien viimeistelyyn, hissien modernisointeihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Palveluun kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteissa. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Matkustuspäiviä työkohteisiin tulee jonkin verran, mutta pääasiassa ajellaan päivän päätteeksi kotiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Alurosterilla.

Arvostamme hakijassa:

• metallialan peruskoulutusta ja / tai kokemusta alalta
• motivaatiota ja innokkuutta tehtävään
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme tekijälle:

• mahdollisuuden kehittyä osaavaksi tekijäksi mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa
• mukavan, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön
• modernit ja turvalliset työvälineet
• siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 18.06.202112.07.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalan Kopal Oy:lle suorarekrytointina CNC-koneistajaa vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kangasalan Kopal on vuonna 2002 perustettu CNC-koneistusalan perheyritys. Yrityksen toiminta perustui aluksi suunnittelu- ja projektitöihin. Nykyisin koneistus on yrityksen tekemisen ydintä. Kopal onkin vahva vaativissa koneistuksissa ja 3D-muotojen työstössä. Asiakaslähtöinen palvelu kattaa alihankintakoneistukset yksittäiskappaleista sarjatuotantoon, työvälineet muoteista kiinnittimiin sekä laitekokonaisuuksien toimitukset.

Koneet ovat pystykaraisia 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia Fanucin, Mitsubishin ja Siemensin ohjauksella. Ohjelmoinnit tehdään MasterCamilla. Suunnittelupuolella on käytössä Solid Works-ohjelmisto. Kappaleiden kokoluokka on pääsääntöisesti käsin nosteltavaa.

Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti. Työaika on pääosin päivävuoroa 37,5 h / vko, klo 8:00-16:00, mutta ajoittain työtä tehdään myös kahdessa vuorossa (aamu-ilta). Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
• oppimishalua ja ongelmanratkaisukykyä
• tarkkaa työotetta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä
• CAM-ohjelmointitaito on eduksi ja toivottavaa

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asialliset ja siistit työtilat nykyaikaisin työvälinein. Työtilaukset ovat paljolti erilaisia yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja, mikä osaltaan lisää tehtävän monipuolisuutta ja mielekkyyttä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 17.06.202105.07.2021

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistö- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla toistaiseksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesusta. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan joten omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Töitä tehdään arkisin 10 - 20 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.06.202105.07.2021

Etsimme nyt pitkät perinteet omaavalle tamperelaiselle pintakäsittelyalan moniosaajayritykselle jauhemaalaria pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme ydinpalveluun kuuluvat erilaiset teollisuusmaalaus- sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytyöt. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaiden toiveesta pohja- ja valmis-maalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut sekä sinkittyjen osien hiekkapesut.

Jauhemaalarin tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus tehdä jatkosopimus asiakasyrityksemme kanssa. Työn kesto on arviolta minimissään yksi vuosi. Työsuhteessa on sen jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen.

Pintakäsittelyalan koulutus ja / tai soveltuva työkokemus jauhemaalarin tai muun teollisussmaalarin tehtävistä tuo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat aktiivisen ja reippaan työotteen omaavat ehdokkaat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Työt tehdään yrityksen hallitiloissa Tampereella. Yritys on työnantajana joustava ja luo mielellään tekijöilleen pitkäaikaisia työsuhteita.

Tässä on hieno mahdollisuus työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asiallisissa ja nykyaikaisissa työtiloissa kunnollisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme lvi- asentajaa kiireavuksi. Työ on määräaikainen. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista lvi- asentajan työstä uudis- ja saneerauskohteissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista lvi- asentajan tehtävistä. Työssä menestyy, jos kykenee itsenäiseen asennustyöhön, osaa lukea kuvia ja tehdä niiden mukaan asennukset. Tehtävässä on osattava luovia muiden ammattilaisten kanssa samoissa tiloissa sekä oltava hyvä ongelmanratkaisukyky.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Rudus Oy.lle murskaamotyöntekijää. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen murskaamot jossa työskentelet, ovat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista murskaamon tehtävistä kuten valvomotyöstä, alueen kivituotteiden siivouksesta, laitteiston muun toiminnan tarkkailusta ja laitteiden korjaamisesta ja päivittäisestä huoltamisesta. Työkoneilla ajetaan jonkin verran, joten kaivinkoneen tai pyörökoneen ajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran työkokemusta vastaavista murskaamon tehtävistä. Työssä on huollon yhteydessä polttoleikkaamista sekä hitsausta, joten molemmat työvaiheet tulisi mielellään olla tuttua. Työ on osittain reissutyötä Suomessa. Rudus tarjoaa tekijöilleen reissutyössä majoituksen.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Hyvä mahdollisuus päästä mukaan tunnettuun yritykseen ja sen toimintaan, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 15.06.202107.07.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle tilauskannan kasvaessa elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Teräsmaa on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Teräsmaalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Katso tarkempia tietoja - terasmaa.fi.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. CADS-osaaminen on plussaa. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta syntynyttä osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Tehtävässä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä, tarkkuutta, ja huolellisuutta sekä innostusta alaa kohtaan.

Työskentely alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv työaikaliukumalla pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 15.06.202130.06.2021

Asiakkaamme on pirkanmaalainen pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoalan yritys, joka nyt toimintansa laajentuessa etsii kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalan keskustan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja se on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Osaavalle ja asiasta kiinnostuneelle henkiölle on myös tarjolla arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvia erikseen korvattavia päivystystehtäviä.

Arvostamme kiinteistönhuoltoalan peruskoulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan työkoneiden käyttötuntemusta. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut, aktiivinen ja joustava asenne työtä kohtaan. Lisäksi arvostamme täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Toivomme työntekijältä myös reipasta työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Työhön on kattava perehdytys ja mahdolliseen päivystystehtävään perehdytetään erikseen. Arvostamme aikaisempaa päivystyskokemusta, mutta se ei ole välttämäyöntä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla.

Oletko etsimämme kiinteistönhoitaja? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/13211 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.06.202122.06.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme innokasta ja omatoimista työvastaavaa monipuolisiin työkohteisiin ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Oriveden ja Ruoveden alueille. Hae tehtävään pikaisesti, sillä työ aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia itsenäisesti ja oman työporukan kanssa. Työvastaavan tehtävässä vastaat omasta ja oman siivousryhmäsi työstä, saat myös suunnitella omat työpäiväsi. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä sekä majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy siivoustaitoa sekä kykyä suunnitella ja johtaa omia työvuoroja. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja korvaus työstä maksetaan kuukausipalkkana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikaisesti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.06.202130.06.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis-
että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista kirvesmiehentöistä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta, etenkin kattotyöntekijän työstä katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan Be-luokan ajokortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 11.06.202105.07.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen, yli 20 vuotta alalla toiminut suomalaisen konepajateollisuuden alihankkijana. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti. Menestykseen johtaneena avaintekijänä on yrityksen vahva osaaminen konepajatyössä. Se on erikoistuneet isojen vaihdekoteloiden ja puunkäsittelykoneiden osavalmistukseen ja on palvellut monia suurimpia suomalaisia konepajoja.

Etsimme nyt heille ohjelmointitaitoista CNC-aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle.

Valittavalta henkilötä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista aarporaajan työtehtävistä. Eduksi katsomme Heidenheim-, Fanuc- ja Wincam-osaamisen. Arvotamme kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Arvostamme joustavuutta työn suhteen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa tekijällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ensisestään sekä pienen työyhteisön mukavan ja joustavan ilmapiirin. Lisäksi tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Käyt täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.06.202130.06.2021

Asiakkaamme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrtyksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 10.06.202125.06.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Harjun kukka- ja hautauspalvelulle kukkakaupan työntekijää kiireavuksi. Harjun kukka- ja hautauspalvelun kanssa samaan yritykseen kuuluu Tampereen yliopistollisen sairaalan kukkakauppa. Harjun kukassa halutaan tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erilaisissa elämäntilanteissa. Yritykseen voit tutustua lisää heidän verkkosivuillaan www.harjunkukka.fi

Työtehtävät kukkakaupalla koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, kimppujen visioimisesta asiakkaiden kanssa, kuormien purusta, kukkien kastelemisesta ja muista tyypillisistä kukkakaupan tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi kimppujen sidontataito. Hyvän pohjan työhön antaa kukkapuutarhurin tai floristin koulutus, mutta edellä mainittuja aloja parhaillaan opiskelevat ja muut alaa kohtaan kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon.

Tekijälle on tarve sesonkiaikoina, kuten valmistujaisviikolla ja jouluna. Siispä tässä oiva mahdollisuus esimerkiksi tekijälle, joka haluaa lisätuloja ja arvokasta kokemusta. Tehtävässä noudatetaan kaupan työehtosopimusta. Työssä menestyy joustava asiakaspalvelija, joka on yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työaika on 7,5h päivässä, mutta loppuu kuitenkin viimeistään klo 17.00. Työtä on muutamia päiviä kerrallaan. Työpaikka tarjoaa lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön sekä kauniin ja toimivan työympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 08.06.202122.06.2021

Etsimme nyt perinteiselle metallialalla toimivalle toimeksiantajallemme luokkahitsaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Hae tehtävään pikaisesti, sillä työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ koostuu pääosin erilaisten osien ja tuotteiden kokoonpanohitsauksesta. Toivomme hakijalta voimassa olevia hitsausluokkia mustalle raudalle MIG-hitsaus menetelmällä. Arvostamme ammattitason hitsaus- ja kuvienlukutaitoa. Hae tehtävään rohkeasti vaikka sinulla ei olisikaan voimassa olevia hitsausluokkia.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh.050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää täyttää hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Aiempi kokemus kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) on eduksi. Arvostamme kuitenkin erityisesti aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, joilla voit paikata kokemuksen puutetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 31.05.202130.06.2021

Etsitkö töitä alkavalle kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua