Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 17.06.201907.07.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähköasiantuntijaa / valvojaa talotekniikkatiimiin yrityksen kotipaikkakunnalle Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakentamisen suunnittelun insinööritoimistoja. Yritys on jatkuvasti toimintaansa kehittävä hyvämaineinen, luotettava ja arvostettu kumppani, jonka palvelu kattaa monipuolisesti rakentamisen kaaren suunnittelusta valvontaan ympäri Suomen. A-Insinööreillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Katso lisää www.ains.fi.

Työssä vastataan osana kymmenen hengen tiimiä itsenäisesti rakennushankkeiden sähköasiantuntija- ja valvontatehtävistä. Ydintehtävänä on huolehtia sähkösuunnitelmien toteutuskelpoisuudesta sekä varmistaa, että tilaajan asettamat toiminnalliset, laadulliset, taloudelliset ja aikataululliset tavoitteet toteutuvat. Tekijä konsultoi, ohjeistaa, ohjaa, tekee linjauksia, dokumentoi osaltaan hankkeen asiakirjat ja jakaa omaa osaamistaan vuorovaikutuksessa tilaajan, työmaan ja suunnittelijoiden kesken.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. sähköinsinöörin koulutus tai DI
• kokemusta sähkötöiden työnjohtajan, sähkösuunnittelijan tai sähkövalvojan tehtävistä
• konsultoivaa työotetta, yhteistyökykyisyyttä ja asianmukaisia vuorovaikutustaitoja
• sähköpätevyys 2, RAP- ja FISE-pätevyydet eduksi
• ongelmanratkaisukykyä, loogista ajattelua ja luovuutta
• määrätietoista työotetta, huolellisuutta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä

Tarjoamme sopivalle hakijalle mahdollisuuden päästä käyttämään ja jakamaan osaamistaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä on myös mahdollisuus tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään monipuolisten hankkeiden vaihtelevissa työympäristöissä. Tarjoamme lisäksi asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä asianmukaisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 14.06.201919.06.2019

Asiakkaamme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Etsimme nyt heille kiireellisellä aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää maalaria Kangasalan Suoramalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja työtä on tiedossa noin kuukaudeksi. Hyvälle työntekijälle voi järjestyä töitä pidemmäksi aikaa tämän jälkeen.

Tehtävässä maalataan kolme uudisrivitaloa ulkoa piharakennuksineen. Edellytämme hakijalta tehtävää varten alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on itsenäistä, joten alun ohjeistusten jälkeen työssä on tarkoitus suoriutua omatoimisesti. Työssä edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta sekä ripeää työotetta. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti on työssä tarpeen.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00 - 15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään nopeasti heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.06.201929.06.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja vankalla kokemuksella sähköasennuksia ja -suunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Etsimme nyt asiakkaallemme kahta omatoimista ja riuskaa sähköasentajaa kesän kiiresesongille. Työssä on mahdollista aloittaa heti, ja töitä on tiedossa elokuun alkupuolelle saakka.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävä koostuu monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita, mutta myös uudispuolen halli- ja toimitilakohteita sekä suurkeittiöitä on työkohteissa mukana. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykeneviä asentajia, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään sekä työpareittain että itsenäisestikin. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Myös alan lupakortit olisi hyvä olla voimassa.

Hyville työntekijöille voi olla kesän jälkeen tarjolla pitkäaikaisempaakin työtä asiakasyrityksessämme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00.

Hakuaika 14.06.201929.06.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja vankalla kokemuksella sähköasennuksia ja -suunnittelua sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toiminnan kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää ja riuskaa sähköasentajaa. Työssä on mahdollista aloittaa heti. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen kautta, jonka jälkeen tekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävä koostuu monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita, mutta myös uudispuolen halli- ja toimitilakohteita sekä suurkeittiöitä on työkohteissa mukana. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää asentajaa, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään sekä työpareittain että itsenäisestikin. Toivomme hakijalta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Myös alan lupakortit olisi hyvä olla voimassa.

Hyvälle työntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde hyvässä yrityksessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00.

Hakuaika 13.06.201918.06.2019

Etsimme nyt pikaisella aikataululla päältä ajettavan ruohonleikkurin kuljettajaa pirkanmaalaiselle ulkoalueiden kunnossapidon ja maan- / viherrakentamisalan asiakasyrityksellemme vihertyökauden ajaksi. Työkohteet sijaitsevat Länsi-Tampereella ja alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Leikkuri on ammattikäyttöön suunniteltu työkone, joten edellytämme kokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään yhden kauden ajalta sekä tie- ja työturvallisuuskortteja. Korttikoulutus on mahdollista suorittaa ennen työn alkamista.

Työssä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Työaika on arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 12.06.201927.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Kesän aikana saat työsuhde-etuna paljon liikuntaa, raitista ulkoilmaa ja erinomaisen elinvoimaisen olotilan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 12.06.201927.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 12.06.201927.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle, syksyyn saakka. Työtä on heti tarjolla.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 12.06.201927.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 12.06.201912.07.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 12.06.201927.06.2019

Toimeksiantajamme on tamperelainen menestyvä tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista taloushallinnon konsultointia. Etsimme nyt heille suorarekrytointina ammattitaitoista ja kokenutta kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kirjanpitäjän tehtävä koostuu omien nimettyjen yritysten asiakaskontaktoinnista ja niiden kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja konsultoinnista. Käytännössä kuukausikirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä, veroilmoitusten laadinnasta ja veroneuvonnasta. Asiakasyritykset ovat poikkeuksetta osakeyhtiöitä.

Hakijalta edellytetään taloushallintoon suuntautunutta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta tilitoimistoympäristössä mielellään jo useamman vuoden ajalta. Lisäksi tehtävä edellyttää sähköisten järjestelmien käyttökokemusta ja yritysverotuksen tuntemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä sekä kykyä asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämiseen. Työssä käytetään Netvisor, Procountor ja Tikon taloushallinnon ohjelmistoja, joidenka tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään arkisin klo 8 - 16 välisenä aikana, johon on sovittavissa tunnin liukumavara. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.06.201928.06.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme LVI-alan toimijaa. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta ja kokenutta LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä ja töitä on tarjolla vähintään syyskuun loppuun asti, mutta osaavalle kaverille on mahdollisuus myös jatkolle.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

• LVI -alan perustutkinto
• Lämpöjohtosaneerauksista tietotaitoa
• Kiinnostusta alasta
• Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

• Kokemusta alalta
• Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
• B -ajokorttia
• Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
• Tiimityötaitoja
• Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä, mutta keikkatyöt ovat mahdollisia.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "LVI -asentaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 07.06.201920.06.2019

Asiakkaamme TP-Kunnossapito Oy teollisuudelle kokonaisvaltaisia palveluita tuottava nokialainen yritys, joka toimii useilla eri teollisuudenaloilla, monen kokoisissa projekteissa. TP-Kunnossapito Oy on kasvattanut vuosien varrella palveluvalikoimaansa vastaamaan useimpien teollisuudenalojen tarpeita. He tekevät muun muassa: Tuotantolaitteiden huoltoa ja korjausta, vuosisopimukseen perustuva huoltotoimintaa, tuotantolinjojen suunnittelua, valmistusta ja asennusta, komponenttien valmistusta, käyntiinajoja, teollisuuslaitosten koneiden muuttoja ja teollisuusrakentamista.

He etsivät nyt kauttamme yrityksen toiminnan yhä laajentuessa kasvavaan joukkoonsa ammattitaitoisia sähköasentajia teollisuuden sähköasennuksiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla 4 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijät työllistyvät suoraan TP-Kunnossapito Oy:lle.

Työ on pitkälti itsenäistä projektityötä ja uuden tekemistä. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavilta henkilöiltä sähköasentajan peruskoulutusta tai automaatiosähköalan koulutusta sekä vähintään 2 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä teollisuuden sähköasennusten parissa. Työssä menestyminen edellyttää piirikaavioiden lukutaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä IT-alan perustaitoja. Automaatio-ohjelmointitaito katsotaan hakijoille ehdottomaksi eduksi. Lisäksi toivomme voimassaolevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja.

Haluatko ottaa haasteesta kopin ja lähteä mukaan kovaan kasvuun? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita ja varaa haastatteluaikasi mahdollisimman pian. Haastatteluajan sopiminen ja kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse Carita Tulille osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Hakuaika 07.06.201907.07.2019

Asiakasyrityksemme Pöyry Finland Oy on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen rakennesuunnittelijaa Tampereelle osaksi parinkymmenen hengen nuorekasta tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo hyvä matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 06.06.201921.06.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen yritys, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtäviin painehoitolaitteisiin sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmiin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa vuokratyösuhteeseen syksyn sesonkiajalle. Työt alkavat elokuun 2019 lopulla ja kestävät arviolta marraskuun 2019 loppuun. Töiden pitkäaikaisempi jatko myös tämän jälkeen voi olla mahdollinen.

Koneenasentajan työ asiakasyrityksessämme on puhtaan hengitysilman putkistoihin ja instrumentteihin liittyvää kokoonpano- ja asennustyötä, mihin perehdytetään kattavasti työsuhteen alussa ja töiden aikana.

Etsimme tehtävään kuvanlukutaitoista (putki / sähkö) henkilöä, jolla on aiempaa työkokemusta monipuolisista teollisuuden koneenasennus- ja kokoonpanotöistä. Koneenasentajan työtä tehdään kokeneempien asentajien parissa, mutta toivomme kuitenkin hakijalta valmiuksia työskennellä opastuksen perusteella alun jälkeen omatoimisesti. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielen ymmärrystä manuaalien ja asennusohjeiden lukemista varten.

Mahdollinen putkistoasennus-, instrumenttiasennus- tai koneenasennuskokemus korkeapaineputkien parista ei ole pakollista, mutta siitä on hakijalle etua. Myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä mahdollinen TIG-hitsausten ja kovajuotosten tekotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on kokoaikaista arkisin tehtävää päivätyötä. Työpiste sijaitsee Länsi-Tampereella julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Haastattelut tehtävään järjestetään jo keväällä, ja tehtävä pyritään täyttämään hyvissä ajoin heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 05.06.201920.06.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme floristia Kangasalan alueelle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla vähintään heinäkuun loppuun asti, mutta jatkomahdollisuus työsuhteelle on heinäkuun jälkeenkin.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kesäkukkien myyntiä, kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassan käyttöä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Floristin koulutus tehtävään on suotava, sekä työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, itsenäisellä työotteella ja toimeliaalla tekemisellä varustettu henkilö.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä fyysinen peruskunto, näppärä käsistään ja tulee toimeen työyhteisön kuin asiakkaiden kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 04.06.201919.06.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin toimisto- ja liiketiloja, tuotanto- ja logistiikkatiloja, kuin varastotilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme asiakkuuspäällikköä Tampereelle tukemaan yrityksen kasvua.

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimisto- ja liiketilojen sekä tuotanto- ja logistiikkatilojen välitys yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen. Tässä tehtävässä saat itsenäisen ja joustavan työn sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä toimitilavälityksen ja toimitila-alan asiantuntijaksi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopeasti tai vaihtoehtoisesti elokuun 2019 alusta alkaen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja kykenet verkostoitumaan helposti. Pystyt hankkimaan uusia asiakkuuksia sekä viemään useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Sinulla säilyy positiivinen asenne kiireenkin keskellä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn sekä kannustavan palkkauksen, joka muodostuu aluksi kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon! Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja sen myötä voit halutessasi saada myös lisää vastuuta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Asiakkuuspäällikkö, LogisTila Oy". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 270

Hakuaika 04.06.201920.06.2019

Etsimme nyt Tampereen Teollisuusosa Oy:lle aloittelevaa hitsaajaa kesäsesonkiin Tampereen Hervantaan. Työt aloitetaan juhannuksen jälkeen ja ne kestävät arviolta syyskuun lopulle. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta http://www.teollisuusosa.fi/.

Käytännössä työssä hitsataan MIG-hitsillä levyjä kiinni toisiinsa pitkillä saumoilla. Mukana on myös hieman kokoonpanotöitä, ruiskumaalausta ja muita yleisiä metallitöitä. Töitä tehdään pääsääntöisesti parin kanssa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hieman aiempaa työkokemusta hitsauksesta ja metallialan koulutusta tai harrastuneisuutta. Arvostamme hakijassa etenkin oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Töitä tehdään arkisin 8 tuntia päivässä. Työpari saa itse valita työaikansa. Tehtävässä työskennellään vuokratyösuhteessa, joka saatetaan aloittaa ensin hieman lyhyemmällä määräaikaisella sopimuksella töiden riittävyyden varmistamiseksi sopimusajalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 29.05.201928.06.2019

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme siivoojaa vakituiseen työhön. Työkohteet ovat suurimmaksi osaksi porras- ja toimistotiloja, ja sijaitsevat pääasiassa Etelä-Tampereella, kuten Sarankulmassa.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Aiempi kokemus siivoustöistä on eduksi. Arvostamme etenkin halua aitoa kiinnostusta ja halu oppia alasta. Oman auton käyttömahdollisuus on hyödyksi, muttei pakollista.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti aamu- ja päiväsaikaan klo. 6-16 välillä. Työtunteja viikossa kertyy noin 33h/vk. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille tai jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 27.05.201921.06.2019

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Leipomotyöntekijää Valkeakoskelle pitkäaikaiseen työhön. Työssä on tarkoitus aloittaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työkoostuu massojen ja taikinoiden teosta, leivonnaisten täyttämisestä, paistamisesta, leikkaamisesta sekä pakkaamisesta. Työssä tehdään suuria määriä leivonnaisia kerralla ja työ on fyysisesti raskasta. Eri työvaihepisteillä työskennellään viikko kerrallaan. Työssä ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta leipomotöistä.

Työtä tehdään 40 tuntia viikossa, 8 tuntia päivässä arkipäivisin 6-16.30 välillä. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 13.03.201930.06.2019

Palkkaamme kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Järjestämme kesätyötehtäviin parhaillaan pikaisellakin aikataululla haastatteluita, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018