Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 14.05.202131.05.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti. Ks lisätietoja www.nisulaforest.com.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 12.05.202124.05.2021

Asiakasyrityksemme Hypcom Oy on tamperelainen mittatilaustöinä tehtävien hyperbaaristen painehoitolaitteiden sekä korkeapaine- ja hengitysilmajärjestelmien suunnitteluun sekä valmistukseen erikoistunut yritys. Asiakkaita ovat esim. maapuolustus-, terveydenhoito- ja sukellusala. Ks. lisätietoja yrityksestä www.hypcom.fi.

Etsimme nyt Hypcomille kone- / laitesuunnittelijaa alkuun noin vuoden mittaiseen projektityöhön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella mahdollisimman pian. Työsuhteen jatko on projektin valmistuttua mahdollinen.

Suunnittelutyössä käytetään SolidWorks- ja AutoCAD-ohjelmistoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa esim. konetekniikan insinöörikoulutusta sekä 2D-piirtämisen ja 3D-mallintamisen hallitsemista.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 8–16 tehtävää päivätyötä, 37.5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Tässä on aktiiviselle suunnittelijalle hieno mahdollisuus osaltaan olla suunnittelemassa merkittäviä erikoisalan tuotteita osana asiantuntijaryhmää. Yritys kouluttaa tarvittavan osaamisen erityisosaamisalueellaan kuten hengityskaasujärjestelmien suunnittelutyöhön.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 12.05.202126.05.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme sorakasettiauton kuljettajaa Akaaseen kesäajaksi. Työajot tapahtuvat Akaasta soranottopaikalle ja sieltä asiakkaalle. Työt aloitetaan kesäkuussa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla aluksi elokuun loppuun.

Voimassa oleva BCE-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Sora-auto lastataan pyöräkuormaajalla itse, joten odotamme hakijalta kokemusta myös pyöräkuormaajan käytöstä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti 8 tuntia päivässä ja viikoittainen työaika on 40 tuntia. Palkkauksessa noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.05.202125.05.2021

Asiakkaamme etsii kauttamme ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa kesän ajaksi osa-aikaiseen työsuhteeseen Kalevan kaupunginosaan Tampereelle. Työ on kuuden viikon kesälomasijaisuus. Työsuhde on vuokratyösuhde ja se on aikavälillä 5.7.-13.8.2021.

Ajanjaksolla 5.-23.7. työtä on tarjolla neljänä päivänä (ma, ti, ke ja pe) viikossa, noin 25 tuntia/viikko ja 26.7.-13.8. viitenä päivänä (ma-pe) viikossa, noin 34 h/viikko. Työtunnit ovat vähimmäistuntimääriä.

Työtehtävät koostuvat arkisin päiväsaikaan tehtävistä kerrostalojen porras- ja saunatilojen siivouksista Kalevan kaupunginosan alueella.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja reippaasti. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme tekijältä myös hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten omaa autoa työssä ei tarvita. Tehtävä sopii hyvin myös esim. opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.05.202123.05.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kahta trukinkuljettajaa perinteiselle Vierumäen sahalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Trukinkuljettajan työ muodostuu pääosin puutavaran siirtämisestä ja lastaamisesta raskaalla 16 tonnisella trukilla. Työhön kuuluu osaksi myös työalueen sekä varaston järjestyksestä ja siisteydestä huolehtimista. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen trukinkuljettamisesta ja varastotöistä. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kolmessa vuorossa. Työtä voi olla lisäksi satunnaisesti lauantaisin ja sunnuntaisin. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 07.05.202121.05.2021

Etsimme nyt pitkät perinteet omaavalle tamperelaiselle pintakäsittelyalan moniosaajayritykselle jauhemaalaria pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme ydinpalveluun kuuluvat erilaiset teollisuusmaalaus- sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytyöt. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaiden toiveesta pohja- ja valmis-maalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut sekä sinkittyjen osien hiekkapesut.

Jauhemaalarin tehtävässä aloitetaan kesäkuun alussa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus tehdä jatkosopimus asiakasyrityksemme kanssa. Työn kesto on arviolta minimissään yksi vuosi. Työsuhteessa on mahdollisuus myös vakinaistamiseen.

Pintakäsittelyalan koulutus ja / tai soveltuva työkokemus jauhemaalarin tehtävästä tuo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat aktiivisen ja reippaan työotteen omaavat ehdokkaat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Työt tehdään yrityksen hallitiloissa Tampereella. Yritys on työnantajana joustava ja luo mielellään tekijöilleen pitkäaikaisia työsuhteita.

Tässä on hieno mahdollisuus työskennellä rennossa ja mukavassa työyhteisössä sekä asiallisissa ja nykyaikaisissa työtiloissa kunnollisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 07.05.202117.05.2021

Etsimme nyt työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävissä työsuhteessa suoraan Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 06.05.202121.05.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme osaavia ja omatoimisia maalareita kevään-kesän ulkomaalaussesonkiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja ympäristökunnissa. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajaksi ja myös sen jälkeenkin.

Työt koostuvat pääasiassa uudiskohteisiin (omakoti- rivi- ja kerrostalot) tehtävistä yleistason ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Mahdollisimman monipuolinen alan kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 06.05.202121.05.2021

Etsimme asiakkaallemme Omawatti Oy:lle menestyksennälkäistä suoramyyjää energia-asiantuntijaksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Omawatti on suomalainen kotitalouksien energiaremontteihin erikoistunut perheyritys, jonka tarjoamia tuotteita ovat aurinkopaneelit ja vesi-ilmalämpöpumput. Yrityksen nuorekas ja innostunut ote työntekoon tarttuu ja auttaa tuloksien saavuttamisessa. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän nettisivuiltaan https://omawatti.fi/.

Energia-asiantuntijana kartoitat kotitalouksien tarpeita sekä palvelet asiakkaita auttamalla uusien energiaratkaisujen valinnassa Pirkanmaan alueella. Monipuolinen työ tarjoaa sopivasti haasteita myynnillisessä asiantuntija- organisaatiossa. Maanantai ja tiistai ovat lähtökohtaisesti aina toimistopäiviä klo 9.30-17 välillä, jolloin muun muassa sovitaan asiakaskäyntejä sekä hoidetaan jo olemassa olevia asiakkuuksia. Kasvava osa asiakkuuksista tulee kysynnän kautta. Loppuviikko aikataulutetaan itse asiakaskäyntien ympärille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• itseohjautuvaa sekä myyntihenkistä työotetta
• B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
• positiivista ja aktiivista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä

Eduksi katsotaan:
• aiempi kokemus suoramyynnistä

Työ tarjoaa:
• vakituisen työsuhteen
• Energisen ja nuorekkaan työyhteisön
• Äärimmäisen kannustavan provisiopalkkausjärjestelmän, jossa voit itse vaikuttaa palkkatasoon (keskimäärin 2500-8000€)
• mahdollisuuden edetä uralla

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja liittymään menestyjien joukkoon? Työntekijälle on akuutti tarve, joten ota pikaisesti yhteyttä, niin katsotaan asiaa eteenpäin. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 06.05.202121.05.2021

Asiakkaamme on nokialainen kokonaisvaltaiseen taloushallintoalan ja kirjanpidon palveluihin ja konsultointiin keskittynyt tilitoimisto. Etsimme nyt heille erittäin kiireisellä aikataululla aktiivista ja osaavaa palkanlaskija-kirjanpitäjää Nokialla sijaitsevaan muutaman työntekijän tilitoimistoon. Kyseessä on pitkäaikainen, vakituinen työsuhde. Työsuhde alkaa 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijälla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tehtävässä hoidat asiakkaamme asiakasyrityksiin liittyvää palkanlaskentaa ja kirjanpitoa alusta loppuun itsenäisesti. Asiakasyritykset ovat pääsääntöisesti pieniä pk-alan yrityksiä. Työssäsi teet peruskuukausittaisen palkanlaskennan ja niihin liittyvät tallennukset, muutokset ja lisäykset. Huolehdit ajoihin liittyvistä tilityksistä, vastaat tarvittavien raporttien tuottamisesta ja ilmoituksista tulorekisteriin. Teet palkkatodistukset sairaus- ja tapaturmapäivärahahakemuksiin sekä vastaat lakisääteisiin tilastokyselyihin. Käytät työssäsi useiden eri alojen työehtosopimuksia.

Edellytämme valittavalta tekijältä tehtävään soveltuvaa, taloushallintoon suuntautunutta koulutusta ja osaamista etenkin palkanlaskennasta sekä muutaman vuoden työkokemusta palkanlaskennasta ja peruskirjanpidosta. Lisäksi edellytämme sähköisten kirjanpitojärjestelmien tuntemusta. Yrityksessä on käytössä Netvisor- ja Passeli-ohjelmat. Tilinpäätöstaitoa ei valittavalta henkilöltä edellytetä, mutta aiikaisempi kokemus työskentelystä tilitoimistoympäristössä katsotaan hakijan eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä sekä yhteistyökykyä.

Yrityksessä on käytössä työajan liukuma ja tehtävässä noudatetaan taloushallintoalan työehtosopimusta. Toimipaikka sijaitsee julkisella kulkuneuvollakin kuljettaessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään välittömästii sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.05.202118.05.2021

Yhteistyöyrityksemme on pirkanmaalainen soodapuhallusalan johtavia toimija Suomessa. Yritys on erikoistunut rakennusten, kulkuneuvojen sekä muiden laitteiden erilaisten pintamateriaalien puhdistukseen puhaltamalla. Puhallus suoritetaan työhön erityisesti suunnitellulla painepuhalluslaitteistolla. Puhallusaianiena käytetään soodaa, lasia ja hiekkaa.
Soodapuhallus on ympäristöystävällinen, hienovarainen ja tehokas pintakäsittelymenetelmä, jonka avulla puhdistettavasta kappaleesta voidaan poistaa mm. likaa, rasvaa, maalia sekä vanhoja suojauspinnoitteita itse kappaleen pintaa vahingoittamatta.

Etsimme nyt heille alkavaan kesäsesonkiin ronskiin työhön valmista puhaltajaa. Työ on enimmäkseen Pirkanmaan alueella tapahtuvaa päivätyötä. Työtä on tarjolla työtilanteiden mukaan tarvittaessa. Työsuhde on vuokratyö-suhde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.
Työpäivien pituudet vaihtelevat ja päivät saattavat joskus venyä pitkäksikin, mutta yöksi tulaan aina kotiin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti yksityisten kesämökkejä, hirsirakennuksia tms. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla. Työhönottopaikka sijaitsee Nokialla.

Edellytämme tekijältä valmiutta eri työkohteissa tapahtuvaan reissaavaan päivätyöhön. Tähän työhön ei ole erityistä koulutus- tai työkokemusvaatimusta, Arvostammet toki tätä työtä tukevaa aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta. Tässä työssä tekijän asenne ratkaisee, täytyy olla valmis tekemään työtä, joskus hankalissa ja epämuavissakin työolosuhteissa. Vaikka työ saattaa joskus olla fyysisestikin haastavaa, siinä pärjää normaali-kuntoinen, terve työntekijä.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.Hakuaika 03.05.202117.05.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme noin puolen vuoden mittaiseen projektiin sähkökuvanpiirtäjää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Parkanossa mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työn sujuessa kaiken piirtämistyön voi halutessaan tehdä etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä on tarkoitus siirtää teollisuuskoneiden käsintehdyt sähköpiirrokset sähköiseen muotoon Cadmatic ohjelmalla. Työssä menestyminen vaatii Cadmatic ohjelman käyttötaitoa sekä sähköalan perustuntemusta. Työhön valittava henkilö voi olla jo sähköalan konkari tai vastaavasti sähköalan aloitteleva tekijä, kunhan sähköpiirrosten tekeminen Cadmaticilla onnistuu.

Työkohteissa vierailun vuoksi oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva B-ajokortti ovat välttämättömiä. Voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä käyty EA2-kurssi ovat hakijalle eduksi.

Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi. Työn alkuvaiheessa ollaan työkohteissa Parkanossa arviolta neljä päivää viikkoa kohden, työn sujuessa voi olla enemmän etänä piirrostyön parissa. Työssä noudatetaan sähköistysalan työehtosopimusta. Projekti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää osaamista sähköautomaation ja Cadmaticin parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 30.04.202116.05.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla konepajateollisuuden asiakkaallemme viimeistelijää / laadun tarkastajaa. Työpaikka sijaitsee Tampereella. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi.

Viimeistelijän työ on CNC-koneilta tulevien teräs- ja alumiinikappalleiden viimeistelyä ja purseiden poistoa, joka on manuaalista käsityökaluila tehtävää työtä. Työ on tarkkaa työtä ja viimeistelijän on tunnistettava purseet ja poistettava ne. Työtehtäviin kuuluu myös CNC-koneilta tulevien kappaleiden laadun tarkastus.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutusta ja työelämäkokemusta. Eduksi katsomme työskentelyn metalliteollisuudessa vastaavissa työtehtävissä. Tehtävä edellyttää valittavalta henkilöltä tarkkuutta ja hyvää lähinäköä. Arvostamme työssä pitkäjänteisyyttä. Lisäksi toivomme henkiöltä hyvää yhteistyö- ja oppimiskykyä.

Työ on päivisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 30.04.202116.05.2021

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoalan yritys, joka nyt toimintansa laajentuessa etsii kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalan keskustan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja se on kokopäiväinen vuokratyösuhde.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Sopivalle ja asiasta kiinnostuneelle henkiölle on myös tarjolla arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvia erikseen korvattavia päivystystehtäviä.

Arvostamme kiinteistönhuoltoalan peruskoulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alan työkoneiden käyttötuntemusta. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut, aktiivinen ja joustava asenne työtä kohtaan. Lisäksi arvostamme täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Toivomme työntekijältä myös reipasta työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Työhön on kattava perehdytys ja mahdolliseen päivystystehtävään perehdytetään erikseen, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla.

Oletko etsimämme kiinteistönhoitaja? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 30.04.202131.05.2021

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.04.202131.05.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh.050 411 2703.

Hakuaika 30.04.202131.05.2021

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.04.202131.05.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää täyttää hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Aiempi kokemus kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) on eduksi. Arvostamme kuitenkin erityisesti aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, joilla voit paikata kokemuksen puutetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 29.04.202116.05.2021

Tammerbitumi Oy on perinteikäs tamperelainen bitumikattojen asentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Yritys urakoi bitumikattojen saneerauksia jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu paremmin yritykseen sivuilla: https://www.tammerbitumi.fi/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme bitumikattoeristäjää kesäkaudelle 2021. Työt alkavat toukokuussa ja työtä on tarjolla loka-marraskuulle asti.

Työtehtäviin kuuluu bitumieristeiden asentaminen sekä isoimmilla työmailla vanhojen eristysten purkaminen ja villaeristeiden asentaminen. Työmaat sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristeiden asentamisesta. Työssä tarvitaan tulityöturva- sekä työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa töiden sujumista. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitsee omaa autoa ja voimassa oleva B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7:00-15:30, helteisinä päivinä työt aloitetaan mahdollisesti jo aiemmin aamulla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Tammerbitumi Oy:lle.

Hakuaika 28.04.202121.05.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen jo 1990-luvun alusta alalla toiminut putkiasennusliike. Yritys on erikoistunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialaan ja sen asiakkaat ovat pääosin rakennusliikkeitä, teollisuus- ja muita yrityksiä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksen palvelut kattavat mm. LVI-alan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, kiinteistöjen putkisaneeraukset ja LVI-urakat, kaikki alan työt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana ja niitä on aluksi tarjolla kesäsesongin ajaksi. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen pitempi aikaisesti, vakituiseksi työntekijäksi.

Työkohteet ovat erilaisten toimi- ja liiketilojen, koulujen ja päiväkotien, teollisuuskiinteistöjen sekä kerrostalojen saneerauskohteita. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään saneerauspuolelta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja putkialaa kohtaan. Hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.
Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua