Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 05.03.202118.03.2021

Etsimme nyt tilausmäärän kasvaessa vahvassa kasvussa olevalle tamperelaiselle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevien tilojen käyttäjien näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Yritys huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä ja tehtävässä onkin mahdollisuus päästä korkeaan palkkatasoon. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa myös tuntipalkalla. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 05.03.202115.03.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava ja innostunut henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävissä työsuhteessa suoraan asiakasyritykseemme. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saatetaan tehdä satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä aktiivinen työote ovat eväitä tehtävässä menestymiseen. Työtehtävät koostuvat vaativuudeltaan monipuolisista kokoonpano- / asennustöistä sopivasti oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 05.03.202124.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää kesätöihin Pirkkalaan. Työt alkavat toukokuussa 2021. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa elokuun loppuun asti.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, kuorman purkamista, hyllyttämistä, kuorma-auton lastaamista sekä varaston siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista. Toivomme työhön valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä kuntoa, trukinajotaitoa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista varaston työtehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli hakijalta löytyy voimassa oleva C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys.

Töitä tehdään arkisin klo 8:00-16:00, päivittäinen työaika on 7,5 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme maineikkaalle pirkanmaalaiselle viherrakennusalan yritykselle kaivinkoneenkuljettajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti perinteisistä maanrakennus-kohteista erilaisiin, vaativiin viherrakennus- ja kivetyskohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021i ja sitä on tarjolla kevät-kesäsesongin ajaksi. Työsuhde on vuokratyösuhde..

Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työkohteista. Tehtävässä käytetään pääasiassa telakonetta, mutta odotamme tekijän hallitsevan myös pyöräkoneen käytön. Muu koneen käyttökokemuskatsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Arvostamme lisäksi tekijän oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytaitoa. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Työ arkisin tehtävää päivätyötä.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 8.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viheralantyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan töihin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viheralantöistä kuten pihojen perustustöistä, viheristutuksista ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sn ympäristössä.

Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viheralalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.03.202121.03.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta ammattitaitoisella ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, maaliskuussa 2021 ja on työsuhteen alussa matkatyötä pääkaupunkiseudulle.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista työtehtävistä. Tässä työssä arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta kattotyöntekijän työstä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan B-luokan ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työsuhteen alussa työskennellään 1- 2 kk matkatyössä pääkupunkiseudulla. Matkatyö on vaihtelee työtilanteen mukaan ja väliaikoina, jolloin työtä ei pääkaupunkiseudulla ole työskennellään Pirkanmaalla. Käytännössä matkaviikot ovat noin 2-3 päivää, jona aikana asutaan hotellissa ja viikonlopuiksi tullaan aina kotiin. Matkatyöajalta maksetaan asianmukaiset päiväraha- ja km-korvaukset.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 04.03.202121.03.2021

Asiakasyrityksemme Vahantasähkö Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva sähköistysalan suunnittelua ja asennuksia tekevä yritys, jonka pääasiallinen toiminta on keskittynyt Tampereen talousalueelle. Yrityksen työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita niin yktyisille kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Etsimme nyt heille itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta sähköasentajaa monipuolisiin yleisasennuksiin. Työ on kaapelin vetoa, asennusta ja pientä vikakorjausta. Työkohteet vaihtelevat laidasta laitaan ollen mm. yksityisten asuntojen remonttikohteita ja yritysten erilaisia toimitilojen saneerauksia. Työ alkaa nopealla aikataululla vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan heti. Työn kesto on riippuvainen tekijän taidoista ja halusta sitoutua pidempi aikaiseen työsuhteeseen. Hyvälle tekijälle työtä on tarjolla pitempäänkin.

Valittavalta tekijältä edellytämme sähköistysalan peruskoulutusta sekä mielellään yli kahden vuoden työ-kokemusta kiinteistöpuolen sähköasennuksista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, koska työkohteissa työskennellään yksin. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja aktiivista työotetta sekä hyvää motivaatiota ja joustavuutta työtä kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Hätäensiapukurssi katsotaan hakijalle eduksi. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttö-mahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Pakettiauton käyttömahdollisuudesta saattaa olla työssä hyötyä

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.03.202121.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme purkutyöntekijää Tampereelle vaihtuviin työkohteisiin. Kyseessä on kylpyhuoneiden purkua saneerauskohteissa. Työ alkaa keväällä 2021 maalis-huhtikuun vaihteessa vuokratyösuhteella. Töitä on tarjolla näillä näkymin elokuun loppuun asti.

Työt koostuvat käsin tehtävistä purkutöistä sekä purkujätteiden siivoamisesta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Aiempi kokemus purkutöistä on hyödyksi. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7.00-15.30, lähtökohtaisesti 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 03.03.202116.03.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöjen sähköurakointiin ja muihin saneeraustöihin erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme osaavaa rakennusmaalaria Mänttään. Työkohde on täysin saneerattava liikehuoneisto. Uran aikatauluksi on määritelty 2 kuukautta. Työ huhtikuun alussa 2021 ja kestää huhti-toukokuun ajan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä pintakäsittelyalan peruskoulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta maalausalalta, etenkin saneerauskohteista. Saneraustyö tehdään pääosin urakkatyönä, joten tekijältä edellytetään myös erittäin tarkkaa ja reipasta työskentelyä. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Työkohteeseen kulkemisen kannalta oman auton käyttö on välttämätöntä.

Työ on periaatteessa arkisin tehtävää päivätyötä, muu työskentelyaika sopimuksen mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.03.202116.03.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen LVI-alan yritys, jolla on vankka kokemus omalta alaltaan. Heidän menestyksensä perustuu koulutettuun ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Henkilöstön jatkuva koulutus mahdollistaa monipuoliset urakoinnit erilaisiin kohteisiin. Yritys urakoi mm. asuntoja, teollisuusrakennuksia, julkisia rakennuksia sekä kaupanalan liiketiloja

Etsimme nyt heidän dynaamiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa ammattitaitoista, nokkamieheksi kykenevää LVI-asentajaa useamman kerrostalon ja päiväkodin työmaalle Pirkanmaan talousalueelle, Tampereen läheisyyteen. Työt alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021 ja jatkuu rakennusurakan loppuun asti.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta, muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään uudiskohteista sekä aikaisempaa kokemusta nokkamiehenä toimimisesta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja yleisesti alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehto-sopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.


Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.03.202119.03.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme jäteautonkuljettajaa kesäajaksi. Työajot tapahtuvat Tampereelta käsin Ylöjärvelle, Vesilahdelle, Pälkäneelle ja Kuhmalahdelle. Työt aloitetaan huhti–toukokuussa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla elokuun loppuun asti ja mahdollisesti hyvä tekijälle pidemmäksikin aikaa.

Voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ voi sopia kuitenkin myös aloittelevalle jäteautonkuljettajalle, sillä työhön saa hyvän perehdytyksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja reipasta asennetta.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti 8 tuntia päivässä klo 6:00-14:00 välisenä aikana. Työajot hoidetaan urakkaperusteisesti, joten työajoista on mahdollista joustaa. Palkkauksessa noudatetaan Kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706

Hakuaika 26.02.202108.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kreate Oy:lle maanrakennustyöntekijää valtatie 9:n parannus-/laajennusprojektiin Orivedelle. Kreate on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan kuuluu esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Työ kohteessa alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun aikana. Projekti kestää arviolta lokakuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimuksen jatko loppuvuodelle ja seuraavalle talvellekin on mahdollinen.

Työtehtävät kohteessa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä kunnallistekniikan rakentamisessa, kuten kaapeleiden, putkistojen ja ojarumpujen sekä valaisinpylväiden asennustöistä. Ydintehtäviä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan infrastruktuuria Tampereen ja ympäristökuntien alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 25.02.202115.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme noin puolen vuoden mittaiseen projektiin sähkökuvanpiirtäjää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Parkanossa mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työn sujuessa kaiken piirtämistyön voi halutessaan tehdä etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä on tarkoitus siirtää teollisuuskoneiden käsintehdyt sähköpiirrokset sähköiseen muotoon Cadmatic ohjelmalla. Työssä menestyminen vaatii Cadmatic ohjelman käyttötaitoa sekä sähköalan perustuntemusta. Työhön valittava henkilö voi olla jo sähköalan konkari tai vastaavasti sähköalan aloitteleva tekijä, kunhan sähköpiirrosten tekeminen Cadmaticilla onnistuu.

Työkohteissa vierailun vuoksi oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva B-ajokortti ovat välttämättömiä. Voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä käyty EA2-kurssi ovat hakijalle eduksi.

Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi. Työn alkuvaiheessa ollaan työkohteissa Parkanossa arviolta kolme päivää viikkoa kohden, työn sujuessa voi olla enemmän etänä piirrostyön parissa. Työssä noudatetaan sähköistysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 25.02.202114.03.2021

Tammerbitumi Oy on perinteikäs tamperelainen bitumikattojen asentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Yritys urakoi bitumikattojen saneerauksia jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu paremmin yritykseen sivuilla: https://www.tammerbitumi.fi/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta bitumikattoeristäjää kesäkaudelle 2021. Työt alkavat toukokuussa ja työtä on tarjolla loka-marraskuulle asti.

Työtehtäviin kuuluu bitumieristeiden asentaminen sekä isoimmilla työmailla vanhojen eristysten purkaminen ja villaeristeiden asentaminen. Työmaat sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristeiden asentamisesta. Työssä tarvitaan tulityöturva- sekä työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa töiden sujumista. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitsee omaa autoa ja voimassa oleva B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7:00-15:30, helteisinä päivinä työt aloitetaan mahdollisesti jo aiemmin aamulla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Tammerbitumi Oy:lle.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Ardiko Oy on rakennepalvelualan yritys, joka tekee kosteusmittauksia sekä sisäilmatutkimuksia ja -mittauksia pääosin Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun välillä. Yritys on toiminut kosteusmittausten ja rakennetarkistuksien parissa jo vuodesta 2015.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön, rakenteiden avauksiin ja sulkuihin osa-aikaista työntekijää pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työt alkavat keväällä sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa 2021.

Työhön valittu henkilö tekee alun perehdytyksen jälkeen itsenäisesti rakenneavauksia ja -sulkuja vaihtuvissa työkohteissa. Työkohteisiin kuuluu enimmäkseen toimistojen, koulujen sekä päiväkotien sisä- ja ulkotiloja. Työskentely tapahtuu usein suojasulkukopeissa, jotka tiivistetään ja joiden sisällä tehdään tarvittavat avaus-, tutkimus- ja paikkaustoimenpiteet. Välillä työtä tehdään myös rakennusten yläpohja- ja ryömintätiloissa.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa työkohteissa. Työssä käytetään kuiva- ja märkätimanttiporaa, puukkosahaa, monitoimityökalua sekä liimamassoja ja tasoitteita. Työtarvikkeiden aiemmasta käyttökokemuksesta voi olla hyötyä, joskin näihin saa myös opastuksen. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia, sillä liikkuminen työkohteisiin tapahtuu yrityksen pakettiautolla ja töihin lähdetään Tampereelta.

Työkohteiden ollessa julkisia tiloja ja kouluja, työt ajoittuvat usein iltapäivä- ja ilta-ajalle mahdollisimman pienten häiriöiden aiheuttamiseksi. Työpäivät alkavat monesti klo 13:00-14:00 alkaen ja kestävät 8 tuntia. Julkisivuihin ja ulkotiloihin tehtävät mittaukset voidaan tosin tehdä jo aamupäivästä alkaen. Työskentely tapahtuu pääosin arkisin. Tehtävä on osa-aikainen ja töitä tehdään tyypillisesti 1,5 - 2 viikkoa kuukaudessa, välillä voi olla myös miltei täysiäkin kuukausia. Tulevat työkohteet tiedetään kaksi kuukautta etukäteen. Tehtävässä ilta-aikaan tapahtuva työ huomioidaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaisin iltalisin ja matkatöissä korvataan matka-aika sekä mahdolliset ylityöt ja päivärahat.

Aikaisempi kokemus rakennustöistä (esimerkiksi aiempien kesätöiden kautta) ja opinnot rakennusteknisiltä aloilta katsotaan eduksi. Työ sopii osa-aikaisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle, jolla on mahdollisuus työskennellä iltapäiväpainotteisesti aina tietyn aikaa kuukaudesta. Rakennusteknisen osaamisen mukaan mahdollisia AutoCAD- ja taulukointitehtäviä voi olla tarjolla lisätöinä. Tehtävässä on tarjolla erinomainen mahdollisuus syventyä käytännön tasolla sisäilmateknisiin palveluihin sekä siihen liittyvään tutkimustoimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Ardiko Oy:lle.

Hakuaika 18.02.202107.03.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 17.02.202107.03.2021

Sivucon Oy palvelee asiakkaitaan osaamisellaan ja kokemuksellaan rakennus- ja kiinteistöhankkeiden kehittämistyössä. Yritys tarjoaa konsultointia sekä projektinjohtamista esimerkiksi korkean rakentamisen talousteknisissä asioissa, kaavamuutoshankkeissa sekä puurakentamiskohteissa. Sivucon Oy on toiminut hankekehityksen parissa vuodesta 2017. Yritykseen voit tutustua sivuilla: http://www.sivucon.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen toimistotyöntekijää monipuolisten rakennushankkeiden pariin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on aluksi tarjolla vuoden 2021 joulukuulle asti.

Toimistotyöntekijän työt koostuvat monipuolisista toimistotehtävistä kuten hankkeisiin liittyvien aineistojen ja esitelmien laatimisista, kehittämistyöstä, dokumentoinnista sekä yrityksen operatiivisen toiminnan tukitehtävistä.

Hakijalta edellytämme hyviä atk- taitoja sekä Excelin, Wordin ja PowerPoint ohjelmien sujuvaa osaamista. Visuaalisuus on merkittävässä roolissa esitysten ja aineistojen laatimisessa. Arvostamme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja. Luova ajattelu, selkeä kirjoitustyyli sekä innovatiivinen asenne takaa työssä onnistumisen. Tätä työtä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan.

Tehtävässä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä on tarjolla erinomainen mahdollisuus päästä osaksi monipuolisiin rakennushankkeisiin.

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välillä kahtena tai kolmena päivänä viikossa noin 15-22,5 tuntia viikkoa kohden. Työtä on mahdollista tehdä etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Sivucon Oy:lle.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua