Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 27.05.202410.06.2024

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa maanajoon koko kaudeksi Nokialla ja sen lähialueilla tapahtuvaan työhön. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät ainakin koko kauden ajan. Sinulla on työn sujuessa mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti asiakkaallemme.

Käytännössä työssä kuljetetaan kuorma-autolla maa-aineksia työmaille, pääsääntöisesti Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan alueilla.

Tehtävä tarjoaa:
• Miellyttävän työajan pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan
• Tiiviin ja mutkattoman työporukan
• Töitä ainakin koko kaudeksi ja mahdollisuuden työllistyä yritykseen vakituisestikin

Työ vaatii:
• C-ajokortin ja ammattipätevyydet
• Kokemusta vaihtolavoista ja maanajosta
• Työtä pelkäämättömän asenteen

Työt alkavat määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yritykseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Nokialla. Palkka määräytyy infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työssä saa aloittaa heti.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa prosessin nopeuttamiseksi. Lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 27.05.202409.06.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme uimavalvojapätevyyden omaavia uimavalvojia kesäkaudelle 2024 Akaaseen.

Uimavalvojan tehtäviin kuuluu vastuullinen ja omatoiminen uimarannan valvonta. Tukenasi on ammattitaitoinen työtiimi. Edellytyksenä uimavalvojana toimimiseen ovat uimavalvojan pätevyys (SUH) tai rantapelastajan koulutus (SUH), ensiaputaidot, rohkeus ja uskallus toimia sekä hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti sopimuksen mukaan. Ilmoitahan hakiessasi toivomasi tuntimäärän. Työtä riittää elokuun puoleen väliin saakka. Palkka määräytyy huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä arkisin antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin.

Hakuaika 24.05.202410.06.2024

Kiinnostaisiko sinua työt turvallisuusalalla?

Asiakasyrityksemme KMV-Turvapalvelut Oy on vartiointiin, turvallisuuteen ja kiinteistöjen hoitoon erikoistunut yritys joka etsii nyt kasvun myötä ammattitaitoiseen tiimiinsä osa-aikaista vartijaa. KMV-Turvapalvelut Oy on vankka yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva yritys Pirkanmaalla. Heidän turva-alan osaamisensa ja ammattitaitonsa tunnetaan koko Suomen alueella.

Vartijan tehtäviisi kuuluu hälytystehtävät Virrat-Ruovesi alueella, niin piirivartioinnin kuin myymälävartioinninkin osalta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolinen työtehtäväsi voi siis pitää sisällään palvelukokonaisuuden teollisuuden, kaupan, julkisten laitosten, kiinteistöyhtiöiden kuin yksityistenkin ihmisten kotien ja kesäasuntojen turvaamiseksi. Huomioithan, että vartijana toimiessasi olet asiakaspalvelutehtävässä.

Aikaisempi kokemuksesi vartijan työstä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin. Vartijakortti on myös tarvittaessa mahdollista suorittaa ennen työsuhteen aloittamista.
Vartijana pärjäät reippaalla ja rehdillä työasenteella sekä oma-aloitteisella työotteella, jotta kykenet vaativissakin tilanteissa itsenäisiin ratkaisuihin. Työtä tehdään arviolta noin 0-24h/vko. Työvuorot ovat 12 tuntisia ja sijoittuvat ajalle 07-19 tai 19-07. Työsuhteessa sovelletaan vartiointialan työehtosopimusta. Palkkaus on TES 3:s mukainen 11,60€/h +lisät. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta:

• Nuhteetonta taustaa
• B luokan ajokorttia
• Sujuvaa suomen kielen taitoa
• Vartijakorttia
• Mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina

Tarjoamme sinulle:

• Vakituisen työsuhteen asianmukaisella palkkauksella
• Mukaviksi haukutut työkaverit sekä rennon ja arvostetun työyhteisön
• Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
• Mahdollisuuden työllistyä kauttamme nopeasti

Oletko valmis hyppäämään univormuun?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi " Osa-aikainen vartija / KMV-Turvapalvelut Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
KMV-Turvapalvelut Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.kmvoy.fi

Hakuaika 24.05.202406.06.2024

Löytyykö sinulta kokemusta raskaan kaluston asennustehtävistä ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa?
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattimaista RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Kangasalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin.

Raskaan kaluston asentajana työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan ja osaavalle kaverille töitä on heti tarjolla. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tarkoitus on työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Toivomme hakijalta:
• Alan koulutusta ja työkokemusta vastaavasta
• Perusosaamista ja käsitystä hitsauksesta
• Osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta ja sähköstä
• Joustavaa asennetta ja halua kehittyä

Tarjoamme sinulle:
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut käyttöösi
• Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
• Ammattitaitoisen ja rennon työtiimin tueksesi
• Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi

Olisitko etsimämme osaaja? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Johanna Lekkalalle. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulla herää kysyttävää tehtävää koskien, soita rohkeasti 050 411 2706 (ma-pe klo 9.00-15.00).

Hakuaika 24.05.202410.06.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen seudulle. Työkohteet sijaitsevat laajasti Pirkanmaan alueella. Yritys on erikoistunut kylmälaite sekä ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen palveluksessa on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

Huoltoasentajana työnkuvasi on mukavan monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla, joten B -ajokortti tulee löytyä lompakosta.

Voit olla tuorekin kylmäalan koulutuksen omaava tai jo kokenut konkari. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat itsenäinen ja toimeen tarttuva työasenne, sekä asiakaspalveluhenkisyys.
Ammatissa on hallittava kylmä-, sähkö-, automaatio- ja/tai putkistotekniikka. Lisäksi sinulta tulisi löytyä yli 3kg (Y3) kylmäaineluvat sekä voimassa olevat työkortit. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan.

Työtä tehdään päivätöinä arkisin 37,5h/ vko. Työsuhteessa noudatetaan kotitalouskone- ja kodintekniikkahuoltoa sekä palveluautomaattialaa koskeva työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaamme kirjoille.

Työ tarjoaa tekijälle:
• Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
• Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
• Asianmukaisen palkkauksen, alkaen 19e/h
• Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka voidaan täyttää nopeastikin osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta, puh. 050 411 2703. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös minulle sähköpostilla. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202423.06.2024

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista bitumieristäjää vakituiseen työsuhteeseen. Yritys tekee huopakattotöitä pääsääntöisesti Tampereen alueella, mutta myös muualla Pirkanmaalla.

Työssä vaaditaan:
• Aiempaa kokemusta bitumieristäjän työstä
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Positiivista asennetta ja hyvää fyysistä peruskuntoa
• Tulityökorttia ja työturvallisuuskorttia
• Oman auton käyttömahdollisuutta

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen
• Rennon, mutta tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin ympärillesi
• Palkan sopimuksen mukaan

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä- tai heinäkuun aikana. Palkka sopimuksen mukaisesti. Työaika on 40h/vko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.05.202406.06.2024

Haemme asiakkaallemme osaavaa jäteautonkuljettajaa kiireapuun noin neljän viikon ajaksi.

Työ on omakotitaloasukkaiden bioastioiden keräystä ja jätteen kuljetusta pääasiassa Kangasalan, Tampereen ja Lempäälän alueella. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin neljä viikkoa. Työ edellyttää aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, voimassa olevia ammattipätevyyksiä sekä C-ajokorttia.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työ tehdään aamu- ja iltavuoroissa, n. klo 5.30-13.30 ja 13-21. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti Kangasalta. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 23.05.202430.05.2024

Hei, sinä pintakäsittelyalan omaksesi tunteva ja teollisuusmaalauksen tehtävistä kiinnostunut uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja valoisan tulevaisuuden omaavan suomalaisen yrityksen palvelukseen rennon yhteisön ilmapiirissä.

Etsimme nyt pitkään alalla toimineelle metallialan alihankitayritykselle IL-Met Oy:lle jauhemaalaria Pirkkalaan. IL-Met suunnittelee ja valmistaa metallituotteita ja -osia korkealla laatutasolla erikoisosaamisenaan ohutlevytyöt. Palvelutarjonta on monipuolinen sisältäen jauhemaalauksen lisäksi mm. laserleikkausta, laserhitsausta, koneistusta, särmäystä ja kokoonpanoa. IL-Metin toimitilat ovat modernit ja uusi maalauslinja on aivan tuoreeltaan otettu käyttöön.

Arvostamme hakijassa luonnollisesti kokemuksen tuomaa osaamista, mutta otamme huomioon myös uransa alkupuolella olevat sitoutumiskykyiset ja oppimishaluiset kandidaatit.

Työ on arkisin Ma - Pe tehtävää päivätyötä klo 8:00–16:30, 8 h / pv, 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus TES:n / osaamistason mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Koeajan jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävässä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki ýhteydenotot ja lisätiedot rekrytointia hoitavalta Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.05.202405.06.2024

Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?
Haemme nyt asiakasyrityksemme vakituista autonasentajaa tiimin uudeksi jäseneksi.

Autonasentajana sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka korjaa ja huoltaa autoja iästä ja merkistä riippumatta. Asentajan työ on vaihtelevaa sekä mukavan monipuolista ja jokainen työpäivä on varmasti erilainen. Töitä on mukava tehdä rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa jokaisen vahvuudet tekemiseen huomioidaan. Asentaja työskentelee pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00. Voit siis nauttia illat ja viikonloput vapaalla. Palkkaus tehtävään sovitusti, hakijan palkkatoive huomioiden.

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen. Haettavan autonasentajan tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Monimerkkikorjaamon työkokemuksesta on hyötyä tehtävään. Lisäksi kokemus sähkö- ja hybridiautoista ja kiinnostus niiden toimintaan katsotaan erittäin eduksi. Merkkituntemus Opel, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda ja Mercedes benz autoihin katsotaan myös eduksi. Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin ja niiden toimintaan. Lisäksi työ vaatii oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta tekemiseen.

Tarjoamme hakijalle:
• Pitkäaikaisen työpaikan
• Mahdollisuuden kehittyä alalla
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Ajanmukaiset työvälineet
• Mukavan ja yhteistyöhaluisen tiimin

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 0504112706. Halutessasi voit myös laittaa sähköpostia minulle. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202404.06.2024

Haemme nyt asiakasyrityksellemme LVI-eristäjää. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen kirjoille.

LVI-eristäjän toimenkuvaan kuuluvat erilaisten putkistojen sekä koneiden ja laitteiden eristys-ja peltieristystyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe 40h/vko. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Hakijan palkkatoive otetaan huomioon.

Toivomme sinulta:
• Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta LVI-puolen eristys tehtävistä
• Oma-aloitteista ja tehokasta työskentelyotetta
• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
• Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti
• Selkeän työnkuvan ja vaihtelevat työkohteet
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Rennot ja hyväksi kehutut työkaverit

Oletko sinä etsimämme LVI-eristäjä? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti jos kysyttävää!

Hakuaika 23.05.202403.06.2024

Oletko tarkka lukujen kanssa ja tykkäät itsenäisestä työstä ja vastuusta?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastuunasi on hoitaa tilitoimistossa asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien teko, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti.

Edellytämme hakijalta:
• Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
• Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöstaito
• Palkanlaskennan osaaminen
• Tarkkuutta ja otetta itsenäiseen työhön
• Kehittymishalua ja joustavuutta

Eduksi katsotaan:
• Netvisor ohjelmiston tuntemus

Tarjoamme hakijalle:
• Vakituisen työn tehokkaassa ja tiiviissä tiimissä
• Osaamista vastaavan palkan
• Selkeät työajat ja oman viihtyisän työpisteen
• Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet
• Mahdollisuuden kehittyä ja oppia lisää

Heräsikö kiinnostus kirjanpitäjän työstä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202406.06.2024

Asbestipurkajia pitkiin työsuhteisiin 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA Pirkanmaan alueelle. Työntekijöillä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi sitä mukaa, kun löydämme sopivia henkilöitä. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen 11 työntekijää tekee päivittäin töitä erilaisten purkutöiden parissa. Yritys tekee paljon mm. julkishallinnon kiinteistöjen purkutöitä, mutta kohteet voivat olla suurista kiinteistöistä pienempiin kohteisiin. Työtä on tasaisesti ympäri vuoden. Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä menestymisen suhteen olisi hienoa, jos olisit tehnyt asbestipurkuja ennen. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla ollut alalla vuosia, joskin siitä on etua. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Työssä on eduksi b-luokan ajokortti.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön toistaiseksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on rakennusalan TES. Palkkasi on 15-18€ riippuen osaamisestasi. Palkka sovitaan yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.05.202406.06.2024

Kaivinkoneenkuljettaja purkutöihin 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajaa Pirkanmaan alueelle. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi, kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen 11 työntekijää tekee päivittäin töitä erilaisten purkutöiden parissa. Yritys tekee paljon mm. julkishallinnon kiinteistöjen purkutöitä, mutta kohteet voivat olla suurista kiinteistöistä pienempiin kohteisiin. Työtä on tasaisesti ympäri vuoden. Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaivinkoneen hallintaa ja kokemuta purkutöistä useamman vuoden ajalta. Yrityksen kaivinkoneet ovat 40t kg koneita. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Kuljettajan työparina toimii perämies.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön toistaiseksi sekä useamman vuoden kokemusta kiinteistöjen purkutyöstä koneenkuljettajana. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on rakennusalan TES. Osaavalle kuljettajalle maksetaan noin 17-18€/h, mutta sovitaan palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 15:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.05.202406.06.2024

Kaukolämpöeristäjä, Tonisco Service Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme kasvun myötä KAUKOLÄMPÖERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee infra-alalla erilaisia putkimuokkaustöitä, kuten haaroituksia ja tulppauksia. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.tonisco.com

Työtehtävät kohteissa koostuvat kaukolämpöputkiin tehtyjen linjojen ja haaroitusten eristämisestä maakaivanteissa. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaalla, mutta myös muut Suomessa olevat kohteet ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestymisen edellytys on voimalla olevat KL/KJ liitostyöluvat (kutiste ja muovihitsaus). Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Eristäjien työpäivät sisältävät tyypillisesti kiireisiä töitä, joten työpäivät saattavat venyä. Toivomme tässä joustoa, jota myös yritys tekijöilleen tarjoaa. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40h/vko. Työ tehdään arkisin. Palkasta haluamme keskustella tapauskohtaisesti ja avoimesti (vähän kokemusta asentajalla: 16€/h ja siitä eteenpäin osaamisen mukaan aina yli 20€ asti.) Työntekijä saa reissupäivistä joko Suomen päivärahaa verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Tarjoamme työntekijälle kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöön, asianmukaisen palkkauksen, työyhteisön, jossa työntekijöitä arvostetaan sekä laadukkaat työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henilön löydyttyä. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toniscon toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.

Hakuaika 23.05.202406.06.2024

Siivousalan palveluohjaaja, Winclean Oy -vakituinen (Tampere)

Oletko siivousalalta esimerkiksi siivoojana pidempään kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta tai olet tehnyt aiemmin siivoustyön ohjaamista?

Siivousalan asiakkaamme Winclean etsii palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluohjaajana toimit osana laajaa työnjohto-tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat muunmuassa siivoojien perehdyttäminen, laadunvalvonta sekä tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan työparisi kanssa. Työparinasi toimii palveluesimies.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta toisinaan on myös ilta-ja viikonloppuvuoroja päivystysluontoisesti. Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan, joten palkkasi on yli 14€ riippuen kokemuksestasi. Kun olet itsenäiseen työhön pystyvä ja pystyt ottamaan kokonaisvaltaisempaa vastuuta, maksamme tuntipalkan päälle ryhmän vanhimman lisää. Ilta- ja yölisät maksamme normaalisti. Työtehtävässä tulee ajoa työkohteiden välillä yrityksen autolla, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tarjolla on vakaa ja varma työpaikka, joka on jo pitkään toiminut siivousalalla. Näin ollen perustoiminnot ja prosessit on selkeitä, sekä muut työn tekemisen edellytykset on hyvällä tasolla työvälineistä järjestelmiin.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi kiva kuulla seuraavaksi sinusta!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. hteydenotot Meerille, niin säästetään rekrytoinnin alkuvaiheessa WIncleanin resursseja.

Hakuaika 22.05.202403.06.2024

Löytyykö sinulta kokemusta ilmalämpö- tai maalämpöpumppujen huolloista ja asennuksista? Tai oletko tehnyt kylmäasennuksia? Tervetuloa tiimiimme!
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Yritys on erikoistunut ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. Yritys on nuori ja kasvava, joten tiimissä on nyt tilaa uudelle ammattilaiselle.

Huoltoasentajana työnkuvasi on mukavan monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Asennustiimin kanssa sovitaan yhdessä ennakkoon viikottaiset asennuskohteet, jotta jokainen tiimiläinen tietää omat työkohteensa. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla tai omalla. Työ on joustavaa ja työkohteet vahtelevia. Huoltoasentajana sinun tulee kuitenkin varautua myös muuttuviin tilanteisiin ja työpäivän aikana voi tulla pikaisia vikatilanteita hoidettavaksi. Tiimissä on myös kiertävä päivystysvuoro, jos tulee akuutteja huoltotilanteita ja kohteeseen tarvitaan huoltoasentajaa pikaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet käynyt sähköalan tai LVI-alan perustutkinnon. Tehtävässä menestyy henkilö, joka tykkää ratkoa ongelmia ja joka selviytyy hyvin myös paineen alla. Sovit joukkoomme jos olet energinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijalta:
• Sähkö tai LVI-alan perustutkintoa
• Vähintään B-ajokorttia

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavasta
• Kylmäpuolen pohjakoulutusta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme työntekijälle:
- Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen
- Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
- Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää
- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla
- Mahdollisuuden edetä urallasi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka voidaan täyttää nopeastikin osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös minulle sähköpostilla. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 22.05.202427.05.2024

Hei, sinä kädentaitoinen ja tarkalla työotteella tekevä hyvän työmoraalin omaava uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja valoisan tulevaisuuden omaavan suomalaisen yrityksen palvelukseen rennon yhteisön ilmapiirissä.

Etsimme nyt pitkäaikaiselle ja pitkään alalla toimineelle elektroniikka-alan asiakasyrityksellemme tekijää perustason avustaviin tehtäviin Etelä-Tampereella sijaitsevaan toimipaikkaan. Ydintehtävänä on komponenttien varastokeruu, niiden asettaminen piirilevyjen ladontakoneen syöttölaitevaunuun, komponenttien purkaminen vaunusta, sekä komponenttien vieminen eri työpisteille. Tehtäväkuvaa on mahdollista myöhemmin laajentaa sisältämään esim. pintaliitostyötä ja piirilevyjen tarkastustehtäviä.

Soveltuvuutta työhön tukee mieltymys toistuviin perustason tehtäviin, huolellisuus, sorminäppäryys, vakaa ja tarkka käsi, sekä hyvä keskittymiskyky. Tehtäväkuvan myöhemmän mahdollisen laajentumisen näkökulmasta oleellista on elektroniikka-alan tausta, kokemus piirilevytyöskentelystä sekä juotososaaminen.

Työ on arkisin Ma-Pe tehtävää päivätyötä työaikajoustolla 8 h / pv, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus TES:n vaativuusluokka 1 mukainen.

Tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Koeajan jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa tehtävässä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.05.202431.05.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää KAIVINKONEENKULJETTAJAA. TS-Louhinta Oy on perustettu vuonna 2014 ja sen pääasiallinen toimiala on maanrakennus ja maansiirto. Yrityksen työmaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella (Tampere, Nokia, Ylöjärvi). Oma auto helpottaa työmaille kulkemista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaivinkoneen hallintaa ja kokemusta erityisesti maanrakennustöistä. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Ymmärrys työhön ja kaivuuseen tulee olla. Arvostamme kokemusta etenkin putkienasennuksesta ja kuvienlukutaidosta. Tässä työssä menestyy rauhallinen ja tarkka kuljettaja. Työtä tehdään ympäristössä, jota ei ole tarpeen vauhdilla pilata. Työmailla apunasi toimii kaivinkoneen perämies.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko ja arkisin 7.00-15.30. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Käytössä on maanrakennusalan TES. Työt alkavat mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen henkilöllä on mahdollisuus työllistyä yrityksen kirjoille.

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä
• Itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta
• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti yrityksen kirjoille
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mahtavan ja tiiviin työporukan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Sesonkikiireiden takia TS-Louhinta Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot Johannalle.

Hakuaika 20.05.202410.06.2024

Etsimme kasvun myötä Erikoisinfra Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta maanrakennustyöntekijää. Asiakasyrityksemme toiminta ja tunnettuus perustuvat monipuoliseen tekniseen osaamiseen, luotettavuuteen ja asiakaslähtöiseen työn toteuttamiseen.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustyöt esim. viemärilinjan rakentaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää B-luokan ajokorttia, aikaisempaa kokemusta kunnallistekniikan saralta sekä tasolaserin käyttötaidon. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työkohteisiin kulkemisessa, lisäksi työturvakortti tulisi löytyä lompakosta.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön rakennuskauden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan Tes:n mukaan, työntekijän toive huomioiden. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Voit myös soittaa hakuprosessin nopeuttamiseksi. Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Erikoisinfra Oy. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Erikoisinfra Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.erikoisinfra.fi

Hakuaika 17.05.202431.05.2024

Kuorma-autonkuljettaja elintarvikkeiden jakoon 2vko

Tässä on loistava mahdollisuus saada lisäansiota!

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa elintarvikkeiden jakotyöhön Pirkanmaan alueelle kahden viikon lomatuuraukseen aikavälille 8.-21.7. ja työaika on 80h/2vko. Edellisellä viikolla olisi perehdytystä. Yrityksen kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen koko määräaikaisuuden ajan.

Työt alkaa klo 5.30 +-1h. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 15,16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä maksamme ylityöt normaalisti TES:n mukaan. Töihin lähdetään Pirkkalasta.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta! Joskus on käynyt niinkin, että kun kesätyöntekijä on osoittanut taitonta ja tahtotilansa, yrittäjä onkin palkannut tekijän pidemmäksi aikaa, jopa vakituiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 17.05.202403.06.2024

Haemme asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut sähköurakoinnin, tietoliikenneurakoinnin ja turvaurakoinnin ammattilainen. Haemme nyt tähän monitaitoiseen joukkoon uutta tiimin jäsentä!

Tietoliikenneasentajana työhösi kuuluu ATK-kaapelointi, valokuituasennukset sekä turvajärjestelmien asennukset ja huollot. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata, vaan tärkeintä on rohkeasti toimeen tarttuva asenne ja halu oppia työssäsi lisää.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Yrityksen toimipiste on Nokialla ja sivukonttori Tampereella. Työpäivät pääset aloittamaan joko toimipisteeltä tai suoraan asennuskohteesta. Työajat ovat klo 7-15.30. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, 40 h/vko. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti alkukesän aikana.

Työ tarjoaa sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä
• monipuolisen työn ja tilaisuuden kehittyä laaja-alaiseksi ammattilaiseksi
• nuorekkaan tiimin ja hyvän tekemisen meiningin

Alan koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat sinulle eduksi, mutta myös sähköasentajan koulutus ja työkokemus otetaan huomioon haussa. B-ajokortti on myös sinulle vahvasti hyödyksi.

Jos innostuit tästä tehtävästä, mutta aiempi kokemuksesi ei täysin vastaa tätä työtä, kannustamme sinua hakemaan paikkaa joka tapauksessa! Tehtäväkenttä on laaja, ja jonkun osa-alueen hallitsemisella pääset hyvin alkuun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta tai lähetä CV ja hakemus sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 17.05.202403.06.2024

Löytyykö sinulta ammattiylpeyttä ja intohimoa ruoanlaittoon?
Haemme ravintola Bistro Oasikseen luovaa ja oma-aloitteista á la carte -kokkia osa-aikatyöhön!

Bistro Oasis on nykyaikainen ja tunnelmallinen á la carte- ravintola Mäntän keskustassa, aivan Taidekaupungin sydämessä.

Työssä pärjäät:
• Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta
• Sinulla on hygienia–ja anniskelupassi
• Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi
• Olet täysi-ikäinen ja suomen kielen taitoinen
• Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja sesonkikiire on supervoimasi

Työ tarjoaa sinulle rennon ja reilun työyhteisön ja sekä kattavan perehdytyksen. Annamme tilaa myös luovuudellesi, esimerkiksi erilaiset teemaviikot ja muut makuelämysideoinnit voivat olla osa persoonaasi, saat todellakin ottaa keittiön haltuusi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin syyskuun loppuun saakka. Työtä tehdään ainakin alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 38h/3vko. Työaikasi sijoittuu klo 10.00-22.00 välille. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus katsotaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. (Tes 12,77e/h+ lisät).
Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme kokki? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Bistro Oasiksen toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 17.05.202430.05.2024

Hei sinä rakennusalan ammattilainen, nyt olisi töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta rakennustyöntekijää saneerauskohteisiin. Yritys toimii Pirkanmaan alueella ja pääasiallinen toimiala on rakennussaneeraus. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen tiimiin.

Rakennustyöntekijänä työskentelet erilaisissa saneerauskohteissa. Menestyt tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta rakennusalalta saneeraus- ja sisävaiheen viimeistelytöistä. Jos kykenet itsenäisesti tekemään esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön kohteen olet etsimämme henkilö. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Hakijan palkkatoive tehtävään huomioidaan.

Töitä tehdään ma-pe 40h/vko ja normaali työpäivä on klo 7.00-15.30. Työkohteisiin kuljetaan autolla, joten B-ajokortti on pakollinen. Työkohteisiin voit liikkua yrityksen autolla tai omalla. Työpäivittäinen matkakustannus maksetaan TESin mukaan, jos käytät omaa autoa kulkemiseen.

Odotamme sinulta:
• Rakennusalan koulutusta
• Aikaisempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä ja etenkin saneerauspuolelta
• Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä vakituisesti
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Selkeät työajat ja vapaat viikonloput
• Asiantuntejan tiimin ja rennot työkaverit

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:si myös minulle sähköpostilla. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.05.202403.06.2024

Kiinnostaisiko sinua työt turvallisuusalalla?

Asiakasyrityksemme KMV-Turvapalvelut Oy on vartiointiin, turvallisuuteen ja kiinteistöjen hoitoon erikoistunut yritys joka etsii nyt kasvun myötä ammattitaitoiseen tiimiinsä osa-aikaista vartijaa. KMV-Turvapalvelut Oy on vankka yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva yritys Pirkanmaalla. Heidän turva-alan osaamisensa ja ammattitaitonsa tunnetaan koko Suomen alueella.

Vartijan tehtäviisi kuuluu hälytystehtävät Oriveden alueella, niin piirivartioinnin kuin myymälävartioinninkin osalta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolinen työtehtäväsi voi siis pitää sisällään palvelukokonaisuuden teollisuuden, kaupan, julkisten laitosten, kiinteistöyhtiöiden kuin yksityistenkin ihmisten kotien ja kesäasuntojen turvaamiseksi. Huomioithan, että vartijana toimiessasi olet asiakaspalvelutehtävässä.

Aikaisempi kokemuksesi vartijan työstä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin. Vartijakortti on myös tarvittaessa mahdollista suorittaa ennen työsuhteen aloittamista.
Vartijana pärjäät reippaalla ja rehdillä työasenteella sekä oma-aloitteisella työotteella, jotta kykenet vaativissakin tilanteissa itsenäisiin ratkaisuihin. Työtä tehdään arviolta noin 0-24h/vko. Työvuorot ovat 12 tuntisia ja sijoittuvat ajalle 07-19 tai 19-07. Työsuhteessa sovelletaan vartiointialan työehtosopimusta. Palkkaus on TES 3:s mukainen 11,60€/h +lisät. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta:

• Nuhteetonta taustaa
• B luokan ajokorttia
• Sujuvaa suomen kielen taitoa
• Vartijakorttia
• Mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina

Tarjoamme sinulle:

• Vakituisen työsuhteen asianmukaisella palkkauksella
• Mukaviksi haukutut työkaverit sekä rennon ja arvostetun työyhteisön
• Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
• Mahdollisuuden työllistyä kauttamme nopeasti

Oletko valmis hyppäämään univormuun?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi " Osa-aikainen vartija / KMV-Turvapalvelut Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
KMV-Turvapalvelut Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.kmvoy.fi

Hakuaika 17.05.202411.06.2024

Haemme asiakkaallemme IV-peltiseppää ilmastointi- ja rakennuspeltitöiden pariin Valkeakoskelle.

Työsi muodostuu ilmanvaihto-osien ja eristyspeltiosien valmistuksesta yrityksen hallilla, ja halutessasi pääset mukaan myös asennustöihin kentällä. Käsiteltävät materiaalit ovat sinkitty, ruostumaton ja väripelti, ja vahvuudet vaihtelevat välillä 0,4-2 mm.

Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan Talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:
• vähintään 2 vuoden kokemusta peltisepän töistä
• levitysopin hallintaa
• työturvallisuus- ja tulityökorttia
• hitsaustaitoa

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan työyhteisön tuen ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden vakinaistua yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 17.05.202417.06.2024

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa CNC-aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Yritys on paikallinen alan osaaja ja sillä on pitkä historia alihankintakoneistuksien valmistamisessa pitkäaikaisille asiakkailleen.

Tehtävässä työskentelet keskiraskaiden (1000-5000 kg) kappaleiden parissa. Yritys valmistaa lähinnä yksittäistuotteita, joten työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset myös oppimaan uutta. Työ on itsenäistä, monipuolista ja mielenkiintoista.

Paikka tarjoaa sinulle vakituisen työn, säännölliset mutta tarpeen mukaan joustavat työajat sekä reilun ja osaamistasosi mukaan määräytyvän palkkauksen. Töitä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa 40 h/vko ja työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Tässä tehtävässä tarvitset useamman vuoden kokemusta CNC-koneistuksesta ja Heidenhain-ohjauksesta. Kokemus aarporalla työskentelystä, tarkkuus ja matemaattiset taidot ovat tehtävässä menestymisessä suureksi eduksi. Suomen kielen taito ei ole välttämätön.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 16.05.202430.05.2024

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen instrumenttiasentajaa tamperelaiselle asiakasyrityksellemme, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtävien painehoitolaitteiden sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, ja kokonaistoimituksiin. Tuotteita ovat esim. happihoitokammiot ja sukellustehtäviin sekä ilmailuun liittyvät laitteistot.

Pääasiallinen tehtävä on instrumenttiputkistoasennukset, mutta työnkuvaan liittyy muutakin laitteistoasennusta. Tehtävät koostuvat osittain myös elektromekaanisista asennustöistä. Laitteistojen valmistus tapahtuu yrityksen tiloissa Tampereella ja ne käydään asentamassa kohteisiin, joista osa sijaitsee ulkomailla. Työmatkoja on näin ollen tiedossa.

Tehtävässä menestymiseen siivittää kokemus korkeapaine- ja puhdasilmaputkistojen asennustyöstä. Koulutuksen osalta soveltuvuutta tehtävään täydentää esim. koneasentajan ja / tai instrumenttiasentajan opinnot. Kuvat ovat pääosin englannin kielellä, joten kyky niiden tulkintaan on luonnollisesti tarpeellinen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 8–16 tehtävää päivätyötä, 37.5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus muodostuu kokemuksen ja kykyjen mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa vakituisena työntekijänä.

Haastattelut tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Ilkka Seppä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 16.05.202403.06.2024

Jos olet leivontataitoinen jauhopeukalo, jonka unelma on levittää tuoreen leivän ja leivonnaisten valloittava tuoksu aitoon tehdasmiljööseen, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten häitä.

Työtehtävääsi kuuluu lounaskahvilassa tarjottavien kakkujen, leivoksien ym. leipomo- ja vitriinituotteiden valmistaminen itsenäisesti työskennellen. Mahdollisuuksien mukaan, leivontaa voi laajentaa myös kakkutilauksiin. Työ on paikoittain nopeatempoista ja tarkkuutta vaativaa. Leipurina pääsee osaksi tarvittaessa auttamaan kokkiakin keittiössä ja myyjää kahvilassa, joten työnkuvasi on laaja ja erittäin mielenkiintoinen! Tässä työssä saat olla luova!

Tehtävässä menestyksen takaavat:
• Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemuksesi leivonta töistä
• Voimassa oleva hygieniapassi
• Visuaalinen silmä herkullisten leipomusten valmistukseen
• Intohimo leivontaa kohtaan ja halu innovoida uutta
• Reipas ja positiivinen työote
• Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto noin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 8.00-15.00 välille, sopimuksen mukaan. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan, 12,04€/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä jauhoinen timantti tiimiimme?
Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.walleniuksenwapriikki.fi

Hakuaika 15.05.202403.06.2024

Houkuttelisiko viettää ikimuistoinen kesä upeassa työympäristössä?

Rönnvik on hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomen kaupungeista. Noin 20 000 vierasta vuodessa tulee ihastelemaan Rönnvikin tunnelmallista viinitilaa keskellä kauneinta Hämettä. Nyt kaipaammekin idylliseen maalaisbistroon kokkia, joka ammattitaidollaan pääsee tuottamaan asiakkailleen unohtamattomia kesälomaelämyksiä ja makunautintoja!

Viinitilan Bistro tarjoilee vierailijoille tilan juomien lisäksi rouheita suolaisia ja makeita lähiruokaherkkuja. Vanhaan talliin rakennettu Cafe & Bistro tarjoaa perinteikkään maalaisympäristön hirsiensä suojassa unohtumattomia makuelämyksiä.

Voit olla alalta jo kokemusta kartuttanut konkari tai tuoreempi taitaja -hyvällä asenteella ja motivaatiolla pärjäät pitkälle ja positiivinen ammattiylpeys on hakijamme voimavara! Hygieniapassi ja suomen kielen taito vaaditaan.

Työtä tehdään 7,5h pv/ 37,5h/vkossa. Bistro on avoinna joka päivä, joten työpäiväsi voi olla mikä tahansa viikonpäivä ma-su. Työaikasi ajoittuu klo 10-19 välille. Työsuhteessa käytetään matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa TES:iä. Palkkaus on motivoiva, alkaen 15e/h +lisät.
Työtä olisi tarjolla ajalle 15.6-15.8.2024. Otamme huomioon myös hakijat, jotka voisivat tehdä työtä vain osa-aikaisestikin. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana joten mikäli tämä uniikki kesätyö herätti kiinnostuksesi, laitahan hakemusta kiireesti jo tulemaan! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Oletko kaipaamamme kokki? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Rönnvikin Viinitilan toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.ronnvik.com

Hakuaika 15.05.202429.05.2024

Sytytkö markkinatunnelmasta, asiakaspalvelusta ja parhaiden raaka-aineiden parissa työskentelystä? Nautitko kesätorin vilkkaasta ja ainutlaatuisesta kesäfiiliksestä? Tässä olisi työpaikka, josta ei vauhtia tai tunnelmaa puutu!

Haemme kesän ajaksi asiakkaallemme torimyyjää kala-annosten valmistamiseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tammelan torilla. Työtunteja on noin 20-37,5 h/vko ja työvuorot alkavat useimpina päivinä klo 10. Vuorojen kesto on 4-6 tuntia, joten ehdit siis mainiosti nauttia kesäpäivästä työvuoron jälkeen.

Työtehtäviäsi ovat annosten valmistus, myynti ja asiakaspalvelu. Työssä ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Reipas ja tekevä asenne sekä kyky työskennellä kiireessä antavat jo erinomaiset valmiudet tähän työhön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolta, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 15.05.202403.06.2024

Etsimme kasvun myötä Ylötek Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta maanrakennustyöntekijää. Ylötekille laadukas ja ammattitaitoinen tekeminen on kunnia-asia. Yritys tekee mm. paljon kiinteistöjen purkutöitä sekä perustustöitä uudiskohteisiin laajasti Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueilla.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai
putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää BC(e)-luokan ajokorttia, aiempaa kokemusta vastaavista töistä sekä maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta työmaakoneiden esim. pyöräkuormaajan ajosta. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vuoden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.30. Käytössä on talotekniikka-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 15-18€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Sinua odottavat Ylötek Oy:n rento ja ammattitaitoinen työyhteisö -täällä firmassa jos missä on hyvä tekemisen meininki!

Kutsuuko työmaa?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Maanrakennustyöntekijä/Ylötek Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Ylötek Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.ylotek.fi

Hakuaika 15.05.202403.06.2024

Etsimme kasvun myötä Ylötek Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kirvesmiestä. Ylötekille laadukas ja ammattitaitoinen tekeminen on kunnia-asia.

Työhösi kirvesmiehenä kuuluu laajalti monipuolisesti runkotyöt uudisrakennus- sekä saneerauskohteissa Pirkanmaan alueella. Kokemusta tulee olla niin, että kykenet itsenäiseen työhön yrityksen laatukäsitystä noudattaen.
Tehtävässä menestyminen edellyttää B- luokan ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vuoden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on talotekniikka-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 15-18€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työturvakortti sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava kirvesmies vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Sinua odottavat Ylötek Oy:n rento ja ammattitaitoinen työyhteisö -täällä firmassa jos missä on hyvä tekemisen meininki!

Kutsuuko timpurin työt?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Kirvesmies / Ylötek Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Ylötek Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.ylotek.fi

Hakuaika 15.05.202403.06.2024

Löytyykö kokemusta 3D- koneohjausjärjestelmän käytöstä?
Etsimme kasvun myötä Ylötek Oy:lle pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta kaivinkoneenkuljettajaa purku- sekä maanrakennustöihin. Ylötekille laadukas ja ammattitaitoinen tekeminen on kunnia-asia. Yritys tekee mm. paljon kiinteistöjen purkutöitä sekä perustustöitä uudiskohteisiin laajasti Pirkanmaan sekä Kanta-Hämeen alueilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää BC(e)-luokan ajokorttia, kaivinkoneen hallintaa, aiempaa kokemusta sekä 3D -koneohjauksen osaamista. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista. Kuljettajan työparina toimii perämies.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön vuoden loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on talotekniikka-alan TES. Osaavalle kuljettajalle maksetaan noin 17-18€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit sekä EA1- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi osaava kaivinkoneen kuljettaja vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! Sinua odottavat Ylötek Oy:n rento ja ammattitaitoinen työyhteisö -täällä firmassa jos missä on hyvä tekemisen meininki!

Oletko valmis hyppäämään kaivinkoneen puikkoihin?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Kaivinkoneenkuljettaja/Ylötek Oy". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Ylötek Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.ylotek.fi

Hakuaika 14.05.202404.06.2024

Haemme nyt myyntipäällikköä Mainosherva Oy:n kasvavaan tiimiin!

Mainosherva Oy on Pirkkalassa sijaitseva yritysilmeen toteuttaja ja liikepaikkamainonnan ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Mainosherva Oy keskittyy yritysasiakkaiden mainosteippaus-, valomainos- sekä sisä- ja ulkomiljöötoteutuksiin ja palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella.

Myyntipäällikkönä Mainosherva Oy:llä työsi muodostuu myynnin tehtävistä laajasti ja kokonaisvaltaisesti. Pääset tekemään uusasiakashankintaa, myyntityötä, asiakkuuksien hoitoa, asiakastapaamisia ympäri Suomea, projekteja koskevaa konsultointia sekä tuotannon kanssa läheisessä yhteistyössä toimimista. Työ on itsenäistä ja voit itse vaikuttaa päiviesi kulkuun. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika ja hybridimalli. Työ alkaa kevään aikana tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myyntipäällikön työ Mainosherva Oy:llä tarjoaa sinulle:
• itsenäisen työn vuorovaikutuksessa ammattitaitoisen työyhteisön kanssa
• rennon työilmapiirin joustavassa ja ketterässä organisaatiossa
• kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
• osittaisen etätyömahdollisuuden
• reilun ja erittäin kannustavan palkkauksen (pohjapalkka + provisio)

Tässä työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta liikepaikkamainonnasta sekä myyntityön osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittuna. Kokemus suurkuvatulosteita, valomainoksista tai teippaamisesta on sinulle vahvasti eduksi. Myös graafisten ohjelmistojen osaaminen on eduksi. Työssä tarvitset lisäksi B-ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Olisiko tässä seuraava askel urallesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 14.05.202428.05.2024

Työhön osallistuva työnjohtaja kiinteistöhuoltoon (Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa työhönosallistuvaa TYÖNJOHTAJAA kiinteistöhuoltotiimiin. Työnjohtajan tehtävänä on huolehtia toisen työnjohtajan kanssa siitä, että työ kentällä sujuu hyvin ja oikeilla resursseilla. Päävastuu tästä on päätoimisella työnjohtajalla, mutta kasvun myötä tarve on lisäavulle työnjohtoon. Kyseessä on kiinteistöhuoltoalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Työtehtäviisi kuuluvat tiimin työn ohjaaminen ja itse työhön osallistuminen. Yritys hoitaa talvisin hiekoituksia, lumitöitä käsin sekä koneilla ja kesäisin nurmikon leikkuta sekä muuta ympäristöhuoltotyötä. Ympärivuotisesti yrityksellä on myös kiinteistöjen huoltotyötä. Olisi hienoa, jos voisit olla myös kiinteistöjen huoltotyön toimialueella jakamassa toisen vastuullisen henkilön kanssa vastuuta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta myös päivystysvuorot ovat mahdollisia keskimäärin viiden viikon välein. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen. Palkkasi pohjautuu kiinteistöpalvelualan TES:iin ja se voisi olla esimerkiksi 3000€. Kuitenkin sovimme palkan aina yhdessä keskustellen.

Tarjoamme mm.
• kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöösi
• työn vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• vakituisen työsuhteen
• ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä omassa työssä

Hakemamme henkilö on kiinteistöhuollon tehtäviin motivoitunut henkilö, joka pystyy kantamaan myös työnjohdollista vastuuta. Aikaisempi kokemus työnjohdosta katsotaan eduksi. B-ajokortti vaaditaan, jotta voit tarvittaessa ajaa yrityksen autolla ja koneilla. Suomen kielen taito on välttämätön.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi mukava seuraavaksi kuulla sinusta!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 14.05.202403.06.2024

Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan lounaskahvilaan. Pääset työskentelemään aistikkaassa työympäristössä uniikissa tehdasmiljöössä. Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus.

Tehtävänäsi on valmistaa mm. lounas-, pitopalvelu-, buffet- ja à la carte tyyppisiä ruokia. Työnkuva tulee tarkentumaan tehtävään valitun työntekijän oman osaamisen mukaan. Annamme tilaa myös luovuudellesi, esimerkiksi erilaiset teemaviikot ja muut makuelämysideoinnit voivat olla osa persoonaasi.

Tehtävässä menestyksen takaavat:
• Alan koulutus
• Voimassa oleva hygieniapassi
• Aiempi kokemus kokin monipuolisista tehtävistä
• Visuaalinen silmä herkullisten ruoka-annoksen valmistukseen
• Intohimo ruoanlaittoa kohtaan ja halu innovoida uutta
• Reipas ja positiivinen työote
• Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto noin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 10.00-18.00 välille. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan 12,77e/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme kokki?
Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.walleniuksenwapriikki.fi

Hakuaika 13.05.202428.05.2024

Siivousalan palveluohjaaja, vakituinen (Tampere)

Oletko siivousalalta esimerkiksi siivoojana pidempään kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta tai olet tehnyt aiemmin siivoustyön ohjaamista?

Siivousalan asiakkaamme etsii palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluohjaajana toimit osana laajaa työnjohto-tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat muunmuassa siivoojien perehdyttäminen, laadunvalvonta sekä tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan työparisi kanssa. Työparinasi toimii palveluesimies.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta toisinaan on myös ilta-ja viikonloppuvuoroja päivystysluontoisesti. Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan, joten palkkasi on yli 14€ riippuen kokemuksestasi. Kun olet itsenäiseen työhön pystyvä ja pystyt ottamaan kokonaisvaltaisempaa vastuuta, maksamme tuntipalkan päälle ryhmän vanhimman lisää. Ilta- ja yölisät maksamme normaalisti. Työtehtävässä tulee ajoa työkohteiden välillä yrityksen autolla, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tarjolla on vakaa ja varma työpaikka, joka on jo pitkään toiminut siivousalalla. Näin ollen perustoiminnot ja prosessit on selkeitä, sekä muut työn tekemisen edellytykset on hyvällä tasolla työvälineistä järjestelmiin.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi kiva kuulla seuraavaksi sinusta!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 13.05.202428.05.2024

Maanrakennustyöntekijä / perämies, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. Työkohteet ovat erilaisten talojen ja kiinteistöjen pohjien tekoa. Työ on ympärivuotinen. Yritys on pitkään Pirkanmaalla toiminut yritys.

Työssä pärjää henkilö, joka on tehnyt aiemmin maanrakennustyöntekijänä töitä sekä hallitsee mittalaitteet sekä perusasennustyöt. Tasolaserin käyttötaidosta on siis etua!

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä toimiminen, mahdollisten salaojien ja kunnallistekniikan asentaminen, korkojen tarkastaminen sekä muut tehtävään liittyvät työt rakennustyömailla.

Tarjoamme mm.:
• vireän ja vakavaraisen työnantajan
• kattavan työterveyspalvelun
• huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin
• hyvän perehdytyksen ja tuen työlle
• työtä ympärivuotisesti
• sopivan palkan tehtävästä, neuvottelemme sen mielellämme yhdessä työntekijän kanssa

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi mukava kuulla myös sinusta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 13.05.202427.05.2024

Etsimme asiakkaallemme varastokalusteiden asentajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kuormalavahyllyjen asennus asiakkaiden varastoilla sekä erilaiset varastotyöntekijän tehtävät yrityksen omalla varastolla. Työtä tehdään Pirkanmaan alueen lisäksi myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Omaa autoa ei tarvita. Ajokortti on toivottava, muttei välttämätön. Yrityksen oma varasto sijaitsee Tampereella.

Työ tarjoaa sinulle:
• Rennon, mutta samalla tehokkaan tekemisen ilmapiirin
• Luotettavan työnantajan
• Asiantuntevan tiimin tueksesi

Tehtävässä voi menestyä henkilö, joka osaa käyttää sekä henkilönostinta että trukkia. Arvostamme omatoimista ja aktiivista työskentelyotetta.

Palkka sekä työn alkamisajankohta sovitaan erikseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta työn sujuessa sinun on mahdollista työllistyä pitkäaikaisestikin.

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Lisätiedot tehtävästä antaa Elina Ansio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 13.05.202413.06.2024

Etsimme valvontakamera- ja hälytysjärjestelmien asentajaa. Asennuksia tehdään yritysasiakkaille pääosin Pirkanmaalla, mutta asennuskeikkoja on myös esimerkiksi Uudenmaan alueella. Pääset tekemään työtä sekä työparin kanssa että yksin.

Tehtävä tarjoaa sinulle:
- Mielenkiintoisen työn uusien hälytysjärjestelmien parissa
- Joustavan työnantajan
- Mukavia asiakaskohtaamisia

Toivomme hakijalta:
- Aiempaa kokemusta valvontakamera- ja/tai hälytysjärjestelmien asennuksista
- Palveluhenkisyyttä
- Omatoimisuutta ja itseohjautuvuutta

Saat tehtävään asianmukaisen perehdytyksen. Viikkotyötunnit voivat hieman vaihdella asennuksien määrästä riippuen. Työn luonteen vuoksi viikkotyötunnit ovat ainakin aluksi 0-37,5h/vko. Tulevat keikat saat hyvissä ajoin tietoosi. Palkka on kokemuksen mukaan n. 15-18e/h. Työsuhde solmitaan Click Henkilöstöpalveluiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Elina Ansio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 08.05.202427.05.2024

Mäntän upeisiin hotellikohteisiin Klubille ja ArtHotel Honkahoviin haetaan nyt kesäsesonkiin ammattikokkia! Mäntän Klubin ravintola on perinteikäs hyvän ruoan ravintola, jossa sekä laadukas palvelu että hyvä ruoka ovat keskiössä. Tässä olisi mahtava mahdollisuus päästä osaksi Taidekaupungin historiaa ja kesäsesongin tuomaa iloista eloa!

Työtehtävät koostuvat aamiaisen laitosta ála carte-annosten tekoon, buffet-pöydän antimista saunaruokailuun. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, pääsee kehittämään itseään sekä työyhteisöä. Hygieniapassi sekä kokemuksen tuoma varmuus vaaditaan. Olethan myös positiivisesti paineensietokykyinen ja iloisen innovatiivinen!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. Työtä voi mahdollisuuksien mukaan olla tarjolla pidempäänkin työsuhteeseen. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 37,5h/vko. Työaikasi sijoittuu klo 10.00-22.00 välille. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n ja kokemuksen mukaan alkaen 12,77e/h+ lisät. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme ammattilainen? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Mäntän Klubin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------------------
www.klubin.fi

Hakuaika 07.05.202427.05.2024

Oletko oma-aloitteinen, nautit asiakaspalvelusta ja etsit mukavaa kesätyötä?

Etsimme nyt tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rantaravintola Isabellan hurmaavaan vesistö miljööseen. Rantaravintola Isabella on Vilppulankosken venesatamassa sijaitseva suosittu lounas- ja Á la carte ravintola.
Täällä pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Ravintolan yhteydessä on kesäisin iso terassi.

Tarjoilijana sinä pääset vastaanottamaan asiakkaita, esittelemään ja myymään ruoka- ja juomatuotteita sekä tarjoilemaan niitä. Tarjoilijana sinä huolehdit myös työympäristön siisteydestä ja puhtaudesta. Lisäksi tarjoilija huolehtii asiakkaiden laskuttamisesta ja vastaa raha- ja maksuliikenteestä. Tarjoilijan tehtävät ovat mukavan monipuolisia ja jokainen työpäivä on varmasti erilainen.

Hakijalta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, lounas, salityöt, baarityöt). Etsimme ensisijaisesti tehtävään kokenutta tekijää, joka pärjää myös tarvittaessa itsenäisesti salipuolen tehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä vähintään 18 vuoden ikä. Hakijalta odotamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävässä pärjäät hyvällä asenteella ja asiakaspalveluhenkisyydellä. Töitä pääset tekemään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa asiakkaita palvellaan aina hymyssä suin. Saat työhösi perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen työporukka.

Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka. Tunteja tarjoilijalle tarjolla ainakin 37,5/vko, mutta tunteja voi olla myös enemmänkin kesäsesongin ollessa parhaimmillaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta) ravintolan aukioloaikojen mukaan. Palkkaus tehtävään matkailu- ja ravintola alan TES:n mukaan tai sovitusti, esim 14e/h.
Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Á la carte kokki, Rantaravintola Isabella". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Rantaravintola Isabellan toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.isabellaravintola.fi

Hakuaika 07.05.202427.05.2024

Etsimme nyt a la carte kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen Rantaravintola Isabellan hurmaavaan vesistö miljööseen. Rantaravintola Isabella on Vilppulankosken venesatamassa sijaitseva suosittu lounas- ja Á la carte ravintola.

Rantaravintola Isabellassa pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Ihmisläheinen meininki, vilkas kesäsesonki sekä vapaus käyttää omaa luovuuttasi tuovat maustetta työpäiviin.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta À la carte -kokin tehtävistä sekä vastuullista ja itseohjautuvaa asennetta työhösi. Toiveemme olisi myös, että pienen kiireen keskellä tehokkuutesi on supervoimasi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Hygieniapassi vaaditaan.

Ravintola palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä ja työvuorosi sijoittuvat kello 13-22 väliselle ajalle.
Työtä on tarjolla ainakin 37,5h/vko.
Palkkaus on 15-20e/h, kokemuksen mukaan. Työssä sovellamme matkailu- ja ravintola-alan TES:iä.
Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja kesto ainakin elokuun loppuun.
Kyseessä on vuokratyösuhde.


Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin?
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Á la carte kokki, Rantaravintola Isabella". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Rantaravintola Isabellan toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.isabellaravintola.fi

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua