Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 27.10.202006.11.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähkösuunnittelijaa automaatioprosessien suunnitteluun heti alkavaan projektiluontoiseen tehtävään Tampereelle. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja työn kesto on alkuun arviolta kaksi kk. Työsuhde voi jatkua siitä pitkäaikaisestikin muodostuen vakituiseksi yrityksessä.

Asiakasyrityksemme on jo vuosia toiminut vakavarainen, jatkuvasti toimintaansa kehittävä ja luotettava yritys. Palveluun kuuluu mm. prosessien automatisointi, älykkäiden konenäköratkaisujen kehittäminen, koneenrakennus ja automaatiosuunnittelu sekä prototyyppien valmistus.

Suunnittelutyössä käytetään EPLAN-suunnitteluohjelmaa. Voit olla alalla aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai jo pidempää kokemusta sähkösuunnittelusta omaava aktori. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta sekä täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi mukavaa pienehköä työyhteisöä ja päästä työskentelemään kotimaista huipputeknologiaosaamista tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Voit täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.10.202001.11.2020

Etsimme nyt viher- ja ympäristörakentamiseen erikoistuneelle pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme viherrakennusapulaista Tampereen keskusta-alueelle loppukauden ajaksi. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Tekijällä on mahdollisuus työllistyä kauttamme alan tehtäviin myös ensi keväänä uudelle kaudelle.

Työtehtävät ovat uusien asuinkerrostalokohteiden piha-alueiden rakentamista ja koostuvat esim. piha- ja reunakivien asennuksesta sekä kivituhkan, sepelin ja mullan levittämisestä. Työaika on arkisin klo 7–15:30. Tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Voit täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.10.202010.11.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita alkavaan talveen Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin lopulle ja sen jälkeenkin.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 27.10.202010.11.2020

Tarvitsetko töitä loppuvuoteen? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme loppusesongin ajaksi reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 27.10.202010.11.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi hakea töitä loppuvuoteen? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia syyssesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina talviajalle saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 26.10.202009.11.2020

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Katso tarkempia tietoja - terasmaa.fi. Etsimme nyt Teräsmaalle tilauskannan kasvaessa elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Teräsmaalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. CADS-osaaminen on plussaa. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työskentely alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv työaikaliukumalla pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 26.10.202030.10.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla sushin valmistajaa K-Citymarket Pirkkalan sushipisteelle. Tehtävä on pitkäaikainen.

Työ vaatii jonkinlaista ravintola-alan taustaa ja ymmärrystä. Veitsen käyttötaito ja osaaminen kalan leikkaamisesta on toivottavaa. Hektisen luonteensa vuoksi kyky työskennellä ripeästi paineenkin alaisena on tärkeää. Kokemus sushin valmistamisesta katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi.

Työtä tehdään noin 30h/vk. Työvuorot sijoittuvat klo 10-21 välille ja kestävät pääsääntöisesti 7,5h. Työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Nopeuttaaksesi prosessia voit myös soittaa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 26.10.202003.11.2020

Etsimme pikaisella aikataululla tamperelaiselle toimeksiantajayrityksellemme rautatieasemien talvikunnossapitäjää Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät talvikauden ajan maaliskuun 2021 loppuun saakka.

Kunnossapitäjän tehtävä koostuu Tampere-Ryttylä -välin rautatieasemien laiturialueiden lumitöistä sekä liukkauden torjunnasta hiekoituksineen ja suolauksineen. Lumitöitä tehdään Avant -pienkuormaajalla, lumikolalla ja lapiolla. Tarvittaessa rata-alueella käytetään myös erikoistyökaluja esim. junakiskoihin liittyvien lumitöiden suhteen.

Päivittäisen junaliikenteen vuoksi työajat ja erityisesti lumityöt sijoittuvat osin yöaikaan klo 22:00-07:00 -aikavälille. Työ voi käsittää myös korvausta vastaan tapahtuvaa päivystystä sekä asema-alueelta että kotoa käsin. Työssä pääpaikka on Tampereen rautatieasema, josta työvuorojen aikana siirrytään muillekin asemille (yht. 9 asemaa) työskentelyalueella.

Työskentelyn perusedellytys on vähintään B ajokortti. Työssä tarvitaan myös ratatyöturvallisuuskorttia, joka kurssitetaan tarvittaessa tehtävään valitulle henkilölle ennen töiden aloitusta. Tehtävään soveltuu hyvin taustalle esimerkiksi työkokemus kiinteistönhoito-, viherrakennus-, maanrakennus- tai maatilatöistä. Mahdollinen pienkuormaajien käyttökokemus katsotaan hakijan eduksi, ja mahdollisesta metsuri- tai ratakunnossapidon aiemmasta kokemuksesta voi olla etua yrityksen talvikauden jälkeen tarjolla oleviin muihin töihin.

Työtä tehdään vaihteluvälillä 30-40 tuntia viikossa, joskin talven lumisimpina hetkinä viikkotuntimäärä saattaa olla korkeampikin kuin 40 tuntia. Talvikauden päätteeksi keskimääräinen viikkotyöaika asettunee näin 40 työtuntiin. Viikkotyöajan vaihtelun vuoksi toimeksiantajayrityksessämme on käytössä työaikapankki.

Tarjoamme erilaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa tekijä pääsee vaikuttamaan tuhansien suomalaisten arjen sujuvuuteen oman työpanoksen kautta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastattelut ja henkilövalinnat tehtävään tehdään ripeästi, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.10.202030.11.2020

Etsimme nyt suorarekrytointina myyjää yövuoroihin K-Citymarket Pirkkalaan. Työt aloitetaan ensin päivä- ja iltavuoroissa, mutta vuodenvaihteen jälkeen tarkoitus on siirtyä vakituisesti yövuoron tekoon. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Käytännössä tehtävässä työskennellään elintarvikepuolella yöaikaan. Erilaisia työtehtäviä ovat esimerkiksi päiväysten tarkistaminen, paistotuotteiden pellitys sekä kuormien ohjailu ja levitys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Kokemus kaupan alan töistä on eduksi. Etsimme tekijää, jolla on halu ja mahdollisuus sitoutua jatkuvaan yötyöhön.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työaika on yövuorossa klo. 22-06 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Nopeuttaaksesi prosessia voit myös soittaa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 22.10.202006.11.2020

Etsimme tehokasta ja omatoimista asuntosiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työ sisältää tyhjien asuntojen siivousta esimerkiksi asukkaan vaihtumisen yhteydessä. Työpäivän aikana asuntoja siivotaan noin kaksi tai kolme.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja ripeää työotetta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi.
Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta tai vähintään b-ajokorttia.

Töitä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa ja työaika sijoittuu 7:00-17:00 välille. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 19.10.202030.10.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla suorarekrytointina palvelutiskityöntekijää K-Citymarket Pirkkalaan. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde.

Käytännössä työssä palvellaan asiakkaita palvelutiskillä, puretaan kuormia ja huolehditaan osaston siisteydestä sekä tuotteiden riittävyydestä oikeilla paikoilla. Merkittävää tehtävässä on laaja tuotevalikoima ja varsin suuret asiakasmäärät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Tehtävä edellyttää ruoka-aineiden käsittelytaitoa esim. kalan ja lihan osalta. Kokemus palvelutiskityöskentelystä katsotaan eduksi. Etsimme tekijää, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat klo 09.00-21.00 välille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 19.10.202030.10.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla suorarekrytointina palvelutiskityöntekijöitä K-Citymarket Pirkkalaan. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde.

Käytännössä työssä palvellaan asiakkaita palvelutiskillä, puretaan kuormia ja huolehditaan osaston siisteydestä sekä tuotteiden riittävyydestä oikeilla paikoilla. Merkittävää tehtävässä on laaja tuotevalikoima ja varsin suuret asiakasmäärät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Toivomme hakijalta ruoka-aineiden käsittelytaitoa esim. kalan ja lihan osalta. Kokemus palvelutiskityöskentelystä katsotaan eduksi. Etsimme tekijää, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 20 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat klo 09.00-21.00 välille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 16.10.202030.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 15.10.202030.10.2020

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat heti ja jatkuvat sesongin loppuun säistä riippuen.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana täyspäiväisesti 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Sesonki kestää marraskuun loppuun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointiassistentti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua