Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 17.10.201928.10.2019

Etsimme nyt pitkään koneistusalalla toimineelle pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme tekijää perustason koneistustehtäviin. Työpaikka sijaitsee Kangasalan Ruutanassa. Töitä tehdään viisiakselisella työstökeskuksella sekä jyrsinkoneella. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tiedossa pidemmäksi ajaksi ja tekijällä onkin mahdollisuus myöhemmin siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme hakijalta metallialan taustaa koulutuksen ja / tai työkokemuksen muodossa. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat että jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat.

Työaika on liukuva pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–17:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.10.201910.11.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Pöyry Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa parinkymmenen hengen tiimiä. Pöyry on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä.

Pöyry vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä sinulla on mahdollisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.10.201901.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojia erilaisiin kohteisiin Tampereelle ja Pirkkalaan pikaisella aikataululla. Tarjolla on useampi vaihtoehto erilaisilla kohteilla ja tuntimäärillä. Olemme myös kiinnostuneita kuulemaan siivousalan tekijöistä, vaikka tämän hetkiset vaihtoehdot eivät juuri sopisikaan tekijän tilanteeseen.

Tällä hetkellä haemme tekijöitä seuraavanlaisilla profiileilla:

• Autollinen siivooja Pirkkalaan porrassiivouskohteisiin. Tunteja keskimäärin 30h/viikko. Siivoukset tapahtuvat arkisin klo. 8-16 välillä. Tehtävässä vaaditaan jonkinasteista siivouskokemusta ja ripeää työotetta sekä hyvää peruskuntoa.

• Osa-aikainen siivooja Tampereen keskustaan toimisto- ja porraskohteisiin. Tunteja keskimäärin 9-15h/viikko. Siivoukset tapahtuvat arkipäivisin päiväsaikaan, mutta osa toimisto kohteista täytyy siivota aamuisin klo. 6.00-8.00 välillä.

• Siivooja Tampereen Ratinan alueelle porraskohteisiin ja toimistorakennuksen yleisien tilojen siivoukseen. Tunteja keskimäärin 30h/viikko. Työ arkisin tehtävää päivätyötä, mutta aloitus toimistorakennuksen kohteissa klo. 6.00.

Sopiiko jokin aiemmista mahdollisuuksista omiin työtarpeisiisi vai oletko muuten pätevä siivousalan tekijä? Työt aloitetaan heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 15.10.201930.10.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme nopealla aikataululla ammattitaitoista hitsaajaa Tampereelle. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan heti. Työtä on tarjolla ainakin vuoden 2019 loppuun, mahdollisesti pitempäänkin.

Työtä tehdään Tampereen itäpuolella sijaitsevissa yrityksen tuotantotiloissa. Työstettävä materiaali on alumiini ja hitsausmenetelmänä on MIG-hitsaus. Tehtävä sopii uransa alkutaipaleella olevalle tekijälle tai jo kokeneelle ammattilaiselle.

Edellytämme hakijalta alalle sopivaa peruskoulutusta ja jonkin verran aikaisempaa työn kautta hankittua hitsaus-kokemusta. Tehtävässä ei edellytetä hitsausluokkia, mutta arvostamme hyvää ja tarkkaa työnjälkeä. Aikaisempi alumiinihitsaus MIG:llä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi, mutta se ei ol välttämätöntä, koska siihen tekijä perehdytetään. Lisäksi toivomme hakijalta täsmällisyyttä työajoissa ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme:
• perehdytyksen alumiinihitsaukseen
• säännöllisen arkisin tehtävän päivätyön
• ammattitaitoa vastaavan kilpailukykyisen palkan
• halutessa mahdollisuuden tehdä ylitöitä
• mukavan työporukan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.10.201927.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 11.10.201930.10.2019

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva valtion Asuntorahaston hyväksymä rakennuttajayhteisö, joka etsii nyt kauttamme asiakaspalveluun kykenevää myyntihenkistä asuntosihteeriä kokopäiväiseen, pitempiaikaisen työsuhteeseen Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseensä. Työ on äitiysloman sijaisuus ja alkaa 4.11.2019. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla noin vuoden ajaksi.

Työtehtävät koostuvat erilaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä, joista keskeisenä on asiakkaiden palveleminen puhelimitse, asuntojen vuokrasopimusten luovuttamisesta ja vuokrasopimusten lopettamisesta. Haettavalla tekijällä tulee myös olla rohkeutta kohdata asiakkaat kasvotusten erilaisissa vuokrasopimuksia koskevissa asioissa.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta toimisto- ja asiakaspalvelu-tehtävistä. Menestyminen tehtävässä edellyttää ripeää ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työmuistia ja monitahoisia yhteistyötaitoja.

Työ on kokopäivätyö ma-to klo 8.00-16.00 ja pe 8.00-14.00, 35.5 h/viikossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 10.10.201925.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahvaa auttamisen halua. Aiempi kokemus kotipalvelutöistä on eduksia, lähihoitajan koulutuksesta ja siivouspuolen kokemuksesta voi olla myös työssä hyötyä. Asiakaskäynnit tehdään tekijän omalla autolla, joten B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Työssä vaaditaan myös hygieniapassi, jonka kuitenkin tarvittaessa ehtii suorittamaan ennen työn aloitusta.

Työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisessa vuokratyösuhteessa ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00 - 17.00 välillä. Työ on lähtökohtaisesti osa-aikaista, keskimäärin 10-30h/viikko, mutta mahdollisuus on myös lähes 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 10.10.201924.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on pitempi aikainen työ.

Laiteasentajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä maarakennuspuolen kaapelien ja putkien asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä putkiasennustehtäviin, putkiasennusala koulutusta ja osaamista.
Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä asennustehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatyössä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 09.10.201924.10.2019

Vammalan Hyötykeräys Oy on pitkän linjan jätehuoltoalan ammattilainen, joka palvelee asiakkaitaan koko Pirkanmaan alueella. Yrityksen asiakkaina on niin yrityksiä kuin kotitalouksiakin. Vammalan Hyötykeräys Oy:n ajatuksena on tehdä kierrättämisestä vaivatonta, asiakkaan toiveet mielessä pitäen ja luontoa kunnioittaen. Voit tutustua lisää yritykseen heidän kotisivuillaan: http://www.hyotykerays.fi

Haemme toimeksiantajayritykseemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sastamalaan. Työskentely aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella marraskuun alkupuolella. Hyvälle työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää jätteen kuljettamista tehtaille ja polttimoille Pirkanmaan alueella. Tehtäväkuvaa on mahdollista laajentaa hakijan osaamisen mukaan. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta sekä CE-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyydet. Hakijalle katsotaan eduksi myös aiempi tuntemus vaihtolavaperäkärryn käytöstä, pyöräkuormaajan ajamisesta sekä voimassa olevasta tieturvakortista.

Työpäivät aloitetaan aina toimeksiantajayrityksemme toimitiloista, Sastamalasta. Työ on arkisin tehtävää itsenäistä työtä, jota tehdään 80 tuntia kahden viikon jaksolla, tyypillisesti klo 7:00-15:00 välillä.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 08.10.201921.10.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina asiakasyrityksellemme A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle rakennustöiden valvojaa yrityksen kotipaikkakunnalle Tampereelle. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakentamisen suunnittelun insinööritoimistoja. Yritys on jatkuvasti toimintaansa kehittävä hyvämaineinen, luotettava ja arvostettu kumppani, jonka palvelu kattaa monipuolisesti rakentamisen kaaren suunnittelusta valvontaan ympäri Suomen.
A-Insinööreillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Katso lisää www.ains.fi.

Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä itsenäisesti saaden taustatukea laaja-alaiselta ja osaavalta A-Insinöörien henkilöstöltä. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on useamman vuoden kokemus valvontatyöstä sekä lisäksi mahdollista aikaisempaa kokemusta rakennesuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan tai työnjohtajan tehtävistä. Eduksi luetaan kokemus merkittävistä rakennushankkeista sekä FISE:n valvojan pätevyys.

Arvostamme hakijassa erityisesti oma-aloitteisuutta sekä palvelu- ja kehityshenkisyyttä. Sitoudut hankkeeseen ja haluat oppia tuntemaan asiakkaat sekä heidän tapansa toimia. Viihdyt hyvin rakennustyömaalla ja kykenet ratkaisemaan visaisia pähkinöitä yhdessä muun hankeorganisaation kanssa. Pirkanmaalaisten rakennusliikkeiden laaja tuntemus on myös eduksi.

Tarjoamme sopivalle hakijalle mahdollisuuden päästä käyttämään ja jakamaan osaamistaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä on myös mahdollisuus tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään monipuolisten hankkeiden vaihtelevissa työympäristöissä. A-Insinöörit tarjoaa asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut ja kaikkiaan mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 04.10.201918.10.2019

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat heti ja jatkuvat sesongin loppuun säistä riippuen.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana täyspäiväisesti 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Sesonki kestänee noin 4-6 viikkoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 04.10.201918.10.2019

Toimeksiantajayrityksemme Pajapekka Oy on 2004 perustettu yritys Ylöjärven Länsi-Teiskosta. Pajapekka Oy toimii vesistö-, maa- ja metallirakennuksen toimialueilla ja he tarjoavat kattavia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Heidän toiminta-ajatuksensa on "avaimet käteen" -periaate. Asiakkaan niin toivoessa, eli he toteuttavat projektit valmiiksi aina suunnittelusta alkaen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.vesistokuljetus.fi/

Haemme toimeksiantajayritykseemme kokenutta raskaskalustoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt sisältävät raskaiden työkoneiden ja sylintereiden korjaustöitä. Korjattavat koneet ovat maanrakennuskoneita, traktoreita ja metsätalouskoneita. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolloista mielellään noin viiden vuoden ajalta. Työntekijältä vaaditaan myös MIG-hitsaustaitoa. Arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyasennetta. Työ Pajapekka Oy:llä on monipuolista, joten hakijaltakin toivomme intoa työskennellä hyvin erilaisten projektien parissa.

Työskentely tapahtuu Pajapekka Oy:n toimitiloissa Ylöjärven Länsi-Teiskossa. Työtä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa, klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Laita hakemus oheisen linkin kautta. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 30.09.201918.10.2019

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme riuskaa kaivinkoneenkuljettajan apulaista maanrakennustehtäviin. Työt aloitetaan heti ja ne kestävät ainakin jouluun saakka, mahdollisesti myös pidempään. Työmaat sijaitsevat Lempäälä ja Tampereen lähiseuduilla.

Työ on käytännössä avustavaa maanrakennustyötä, johon opastetaan työn lomassa. Tekijä toimii kaivinkoneenkuljettajan silminä ja käsinä, helpottaen työn sujuvuutta. Tärkein työväline tehtävässä on lapio, jota käytetään tarvittaessa rivakoin ottein.

Työ on luonteeltaan fyysistä ulkotyötä ja vaatiikin väkevää työasennetta. Tehtävässä myös tarkkaavaisuus on tärkeässä roolissa, jotta vältetään epätoivotut ja hyvin kalliit vahingot, esimerkiksi kaapelien tai putkien katkaisut. Työ ei edellytä aiempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta koulutus tai kokemus yleisesti rakennusalaan liittyen on eduksi. Myös voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit ovat hakijalle hyödyksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509

Hakuaika 30.09.201918.10.2019

Toimeksiantajamme on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä ja mahdollisesti hieman pienimuotoisia sisätöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.09.201918.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan nopealla aikataululla heti tekijän löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä katsotaan eduksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Sulan maan aikaan työtä tehdään täysipäiväisesti, talviaikaan työtä on arvioilta 60-80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 27.09.201918.10.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten oletko hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä, joten laita meille hakemusta tulemaan. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin välivuosi tulee käytettyä tehokkaasti monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos olet ollut perheesi nurmikonleikkaaja, haravointimestari tai olet päässyt seuraamaan kun enosi rakentaa terassia, olemme kiinnostuneet kuulemaan kokemuksestasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018