Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 03.04.202010.05.2020

Asiakasyrityksemme on merkittävä ja menestyvä toimija rakennusalalla Pirkanmaalla. Etsimme nyt heille rakennusaputyöntekijää Etelä-Tampereella sijaitsevaan pientalo-asuinrakennuskohteeseen. Työtehtävät koostuvat avustavista rakennustöistä, kuten betonilattian hionnasta sekä suojaus- ja haalaustehtävistä. Osaamisen mukaan tekijällä on mahdollisuus osallistua vaativimpiinkin töihin, esim. lautojen maalaukseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta kesäkuun loppuun asti. Myös pidempiaikainen työllistyminen on mahdollista.

Toivomme hakijalta rakennusalan peruskoulutusta ja soveltuvaa työkokemusta sekä reipasta sekä oma-aloitteista työotetta.

Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 02.04.202013.04.2020

Toimeksiantajayrityksemme on merkittävä ja menestyvä toimija maanrakennuksen ja kunnossapidon alalla. Etsimme nyt heille maanrakennustyöntekijää kaivinkoneen perämiehen tehtäviin Tampereelle. Työtehtävät liittyvät pääosin kunnallistekniikan rakentamiseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta syksylle asti. Myös pidempiaikainen työllistyminen on mahdollista.

Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Laserin käyttö on tuttua ja kuvien tulkinta hallussa. Tässä on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisten tiimiä arvostetussa yrityksessä ja osaltaan vaikuttaa kunnallistekniikan rakentamiseen Tampereen alueella.

Työaika on tyypillisesti arkisin klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 01.04.202015.04.2020

Etsimme asiakkaallemme 3D-ohjaustaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pikaisella aikataululla Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti talonpohjista infrapuolen työkohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja sitä on tarjolla työtilanteesta ja tekijän työtaidoista riippuen pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta, 3D-koneenohjau-järjestelmän käyttötaitoa sekä käytännön työkokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta infrapuolen työkohteista. Tehtävässä käytetään pääasiassa telakonetta, mutta odotamme tekijän hallitsevan myös pyöräkoneen käytön, koneet ovat painoluokassa 20000 kg. Arvostamme lisäksi tekijän oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytaitoa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat tieturva 1 - ja työturvallisuuskortit.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet sekä uudenaikaiset ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Tehtävässä tehdään 8 tuntista työpäivää, pääsääntöisesti arkisin.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 8.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 30.03.202013.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työkohteet ovat pääosin uusien kerrostalojen kylpyhuoneita sijaintina Tampere ja ympäristökunnat. Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan asukkaan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705, klo 8:00-16:00.

Hakuaika 27.03.202006.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajan apulaista maakaapelin laskutehtäviin Lempäälän - Pirkkalan alueelle. Työ alkaa vuokratyösuhteella sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää mahdollisesti syksylle asti. Tekijän on myöhemmin mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja reipasta sekä oma-aloitteista työotetta. Tehtävässä vaaditaan työ- ja tieturvallisuuskortit.

Työtä tehdään arkisin tyypillisesti klo 7–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 27.03.202013.04.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme suorarekrytointina pitkäaikaiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin asennustehtäviin Tampereen alueelle. Asiakasyrityksemme tarjoaa laaja-alaista (LVISA) talotekniikkaosaamista vuosikymmenten ajalta ja sähkön osalta se on erikoistunut nimenomaan saneeraussähköistykseen. Sähköasentajana toimit itsenäisesti osana sähköasennustiimiä. Työkohteina ovat esim. asuinkerrostalot, koulut ja liiketilat. Tehtävässä on mahdollisuus toimia myös ryhmänvetäjänä.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään vuosikymmenten toimintahistorian omaavan perheyrityksen mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Onko työtilanteesi muuttunut poikkeusolojen vuoksi? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita pirkanmaalaisia toimeksiantajayrityksiä, jotka toimivat muun muassa rakennuksen, maanrakennuksen ja viherrakennuksen sekä kuljetuksen, tuotannon, teollisuuden ja puhtaanapidon aloilla.

Varaudumme parhaillaan toimeksiantajayritystemme tilapäisiin ja yllättäviin työntekijätarpeisiin. Otamme vastaan työhakemuksia väliaikaisia töitä etsiviltä työnhakijoilta työtaustaan tai koulutukseen katsomatta. Työt asiakasyrityksissämme voivat olla projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä eri alojen työtehtäviä.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja työtehtävätoiveistasi sekä siitä, mille aikavälille etsit työtä. Työpaikkahaastattelut järjestetään koronatilanteen vuoksi etänä videoneuvotteluyhteyksin, johon tarjotaan hyvä opastus haastattelukutsun yhteydessä.

Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 24.03.202007.04.2020

Haemme asiakasyrityksillemme siivoojia määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin. Työt voivat kestää muutamista viikoista useampiin kuukausiin.

Hakijalta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta sekä hyvää peruskuntoa. Työt sisältävät siivousta erilaisissa kohteissa, pääsääntöisesti kiinteistöjen ylläpito- ja perusiivousta. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan hakijalle eduksi, kuten myös oman auton käyttömahdollisuus. Kuitenkin hakijan kyky oppia nopeasti uusia asioita sekä innokkuus työtä kohtaan, ovat hakijan tärkeimpiä ominaisuuksia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus meille tulemaan oheisen linkin kautta. Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 24.03.202007.04.2020

Toimeksiantajamme on viher- ja ympäristörakentamisalalla toimiva Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme kahta osaavaa ja motivoitunutta kivityöntekijää Tampereen alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä arviolta 14.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Työt kestävät ensi alkuun loppuvuoden sesongin päättymiseen saakka, mutta päteville tekijöille pitkäaikainenkin jatko on mahdollinen.

Toimeksiantajallamme kivityöntekijän työnkuvaan kuuluu muun muassa pohjien tekoa, reunakivien asennusta ja eri materiaalien, kuten betonikiviosien ja luonnonkivien asennusta.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon paitsi kokeneet ammattilaiset, mutta myös uran alkupuolen osaajat.
• voimassaolevia tieturva 1- ja työturvallisuuskortteja
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa
• oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä klo 8:00-16:00, puh. 0504112706.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.03.202009.04.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen tiistaista torstaihin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.02.202009.04.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018