Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 30.07.202116.08.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen keittiötyöntekijää asiakasyrityksellemme Mantunkulman Nesteelle Lempäälään. Mantunkulma on pitkät perinteet omaava täyden palvelun liikenneasema keskeisellä sijainnilla. Ravintolapalveluihin kuuluvat kahvila-, lounas- ja á la carte -tarjonta sekä Rolls-hampurilaistuotteet. Huoltamon myymälästä saa autotarvikkeiden lisäksi muun muassa Veikkauksen ja Toton pelejä, vapaa-ajan tuotteita sekä pikkusuolaiset, makeiset ja juomat. Autopesupalvelut toteutetaan alan nykyaikaisella tekniikalla. Asiakkaille on tarjolla myös pakettiautojen, peräkärryjen ja paljujen vuokrauspalvelua.

Keittiötyöntekijän tehtäviin kuuluu kahvila-, lounas ja á la carte- sekä Rolls-hampurilaistuotteiden valmistaminen. Tekijä huolehtii itsenäisesti osaltaan ruokapalveluiden asianmukaisesta sujumisesta.

Työtä tehdään vuoroissa ja työajat asettuvat arkisin aikavälille klo 5:30 - 19:15 ja lauantaisin 7:30–16:15. Työaika on 30 h/vko. Työssä noudatetaan kaupan työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyy reipas, luotettava ja ahkera työntekijä, jolla on jo kokemusta vastaavan tyyppisestä työstä tai esim. koulutuksen kautta sopivasti osaamista ja innostusta alan tehtäviin. Tarjoamme monipuolisen keittiötehtävien kokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työyhteisöä kannustavassa ilmapiirissä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Mantunkulman työntekijänä. Toivomme hakijalta halukkuutta sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 30.07.202116.08.2021

Etsimme nyt työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajaa kallioporalaitteiston telastojen kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa kallioporalaitteiden telastojen kokoonpano- / asennustöistä. Tehtävän kuvaa on myöhemmin mahdollista laajentaa kallioporausmoottoreiden kokoonpanolla oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Tarvitsetko töitä syksyksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää täyttää hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Aiempi kokemus kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) on eduksi. Arvostamme kuitenkin erityisesti aktiivista työotetta ja hyvää asennetta, joilla voit paikata kokemuksen puutetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsitkö rakennusalan töitä syksylle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsitkö töitä syksylle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 30.07.202130.08.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita syksyn sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh.050 411 2703.

Hakuaika 29.07.202113.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Harjun kukka- ja hautauspalvelulle KUKKAKAUPAN MYYJÄÄ kiireavuksi. Harjun kukassa halutaan tarjota asiakkaille laadukasta palvelua erilaisissa elämäntilanteissa. Yritykseen voit tutustua lisää heidän verkkosivuillaan www.harjunkukka.fi

Työtehtävät kukkakaupalla koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, kimppujen visioimisesta asiakkaiden kanssa, kuormien purusta, kukkien kastelemisesta ja muista tyypillisistä kukkakaupan tehtävistä. Työssä katsotaan eduksi kimppujen sidontataito. Hyvän pohjan työhön antaa kukkapuutarhurin tai floristin koulutus, mutta edellä mainittuja aloja parhaillaan opiskelevat ja muut alaa kohtaan kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon.
Harjun kukka- ja hautauspalvelun uusi palvelu on viherpurku ja -rakentaminen. Työtehtävissä on yksinkertaisia työtehtäviä, kuten vanhojen kasvien poisottoa ja uuden kasvillisuuden istuttamista. Pääpaino työssä on kuitenkin kukkakaupan työtehtävissä, mutta tällaisia työkohteista on satunnaisesti.

Työ tarjoaa:
• monipuolisia työtehtäviä kukkakaupassa.
• Lisätulon mahdollisuuden
• Arvokasta ja monipuolista kokemusta
• Mukavan työyhteisön
• Kauniin työskentely-ympäristön, joka on mukavan tilava työnteolle
• Palkkauksen osaamisen mukaan
• Ammattitaidon ylläpidon mahdollistamista


Työssä menestyy:
• Joustava asiakaspalvelija
• Yhteistyökykyinen ja omatoiminen tekijä
• floristiikkaa hallitseva tekijä
• jonkin asteista ymmärrystä puutarha-alalta

Tekijälle on tarve suurimmillaan kesäisin ja sesonkiaikoina, kuten valmistujaisviikolla ja jouluna sekä muina aikoina vaihtelevasti. Siispä tässä oiva mahdollisuus esimerkiksi tekijälle, joka haluaa lisätuloja ja arvokasta ja monipuolista kokemusta. Tehtävässä noudatetaan kaupan työehtosopimusta. Työssä menestyy joustava asiakaspalvelija, joka on yhteistyökykyinen ja omatoiminen. Työaika on 7,5h päivässä, mutta loppuu kuitenkin viimeistään klo 17.00. Työtä on muutamia päiviä kerrallaan. Työpaikka tarjoaa lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön sekä kauniin ja toimivan työympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 29.07.202112.08.2021

Ylöjärveläinen Kuivajääpuhallus Eskimot Oy tekee kuivajääpuhallukset ja muut puhallutyöt Etelä-Suomessa. Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa ja Espoo ovat muutamia yrityksen tavallisimpia kohdekaupunkeja. Tutustu yritykseen paremmin heidän kotisivuillaan: https://www.eskimot.fi/ .

Etsimme nyt hiekkapuhaltajaa Kuivajääpuhallus Eskimot Oy:lle keikkatöihin. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Hiekkapuhallustöitä on tiedossa 1-2 viikkoa kuukautta kohden vaihtuvissa työkohteissa vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Puhalluskohteina on pääosin rakennusten pintoja kuten julkisivuja ja seinäpintoja.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennustöistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta matkatöihin. Työt tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmässä, joten pääset heti osaksi ammattitaitoista ja hyvähenkistä työporukkaa. Työssä tarvitaan työturvallisuuskorttia. Aiempi kokemus henkilönostimien ja saksilavojen käytöstä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkatöihin ja lisätienesteihin, joten hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 28.07.202108.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Rudus Oy.lle MURSKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen murskaamot jossa työskentelet, ovat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista murskaamon tehtävistä kuten valvomotyöstä, alueen kivituotteiden siivouksesta, laitteiston muun toiminnan tarkkailusta ja laitteiden korjaamisesta ja päivittäisestä huoltamisesta.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Valmius matkatöihin, Rudus tarjoaa tekijöilleen majoituksen.

Eduksi katsotaan:
• Jonkin verran kokemusta murskaamossa/louhimossa työskentelystä
• Polttoleikkaus- ja hitsauskokemusta
• Jonkin verran kaivinkoneen ja pyörökoneen ajokokemusta

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Hyvän ansiotason
• Mukavan työyhteisön

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Hyvä mahdollisuus päästä mukaan tunnettuun yritykseen ja sen toimintaan, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Työntekijälle on pikainen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.07.202113.08.2021

Asiakkaamme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrtyksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 23.07.202112.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palveletko asiakkaita aina suurella sydämellä ja ymmärrät asiakkaan merkityksen yritykselle? Olet nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa. Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi. Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.07.202113.08.2021

Etsitkö vielä töitä syksylle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle aputyöntekijän tehtävään!

Etsimme reippaita ja luotettavia apulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisempiin projekteihin aina vuoden loppuun saakka.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotehtävissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Tehtäviin perehdytetään, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:
• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
• Luotettavuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi katsotaan
• B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• Voimassa oleva työturvallisuuskortti
• Muut mahdolliset lupakortit ja passit

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä ja millaista viikottaista työmäärää etsit. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Paavo Puputti arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 23.07.202109.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ikkuna-asentajaa keikkatöihin Pirkanmaalle. Hyvälle tekijälle voi olla mahdollista työllistyä vakinaisemmin ikkuna-asennusten pariin toimeksiantajallemme. Työt tehdään vaihtuvissa uudiskohteissa ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ikkuna-asennuksista, hyvää asennetta sekä isoa hauista. Työt tehdään kahden tai kolmen hengen asennustiimeissä, joten pääset heti osaksi ammattitaitoista ikkuna-asennustiimiä. Työssä tarvitaan b-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle paikan hyvähenkisessä ja tiiviissä työporukassa, joten hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 23.07.202106.08.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kuorma-autonkuljettajaa Lindströmin tekstiiliajoihin. Ajot alkavat Lempäälästä ja sijoittuvat Tampereelle tai maakuntaan Pirkanmaan länsipuolelle. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omaksi työntekijäksi.

Toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, sillä työ on melko fyysistä. Työssä tarvitaan C-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Työturvallisuuskortti on plussaa, mutta voimme myös järjestää sen sinulle.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä. Viikoittainen työaika on lähtökohtaisesti 40 tuntia. Työssä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostaako rehti työ kuljetusalalla? Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 22.07.202104.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ulkomaalaria rivitalojen julkisivumaalauksiin loppukesän ajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja loppuvat syys- lokakuussa. Työkohteet sijaitsevat Lentävänniemessä ja Linnainmaalla.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja aiempaa kokemusta puupintojen ulkomaalauksista ja maalaustelineiden käytöstä. Työ on itsenäistä, mutta työhön saa hyvän opastuksen. Työssä tarvitaan b-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Viikoittainen työaika on lähtökohtaisesti 30 - 40 tuntia. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle paikan hyvähenkisessä ja tiiviissä työporukassa, joten hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 21.07.202103.08.2021

Etsimme toimeksiantajalamme maanrakennusalan taitajaa monipuolisiin konetöihin Tampereella ja lähialueilla sijaitseviin työkohteisiin. Kyseessä on hyvämaineinen ja pitkät perinteet omaava maanrakennusalan perheyritys.

Käytännössä tehtävät liittyvät erilaisiin konetöihin katusaneerausten ja perustusten teon parissa. Konekalustosta löytyy uudehkoja tela- sekä pyöräalustaisia kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia. Yrityksellä on käytössään myös erilaisia kuorma-autoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kaivinkoneen kuljettajana
• Rohkeutta erilaisten koneiden käsittelyyn
• Tarkkaa ja vastuullista työotetta
• Väkevää työasennetta

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuolisen ja vaihtelevan työn
• Mahdollisuuden kehittää osaamistaan maanrakennuskoneiden kuljettajana
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• Mukavan ja rempseän työyhteisön

Töitä tehdään arkipäivisin 40 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai soita. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 21.07.202103.08.2021

Etsimme toimeksiantajallemme putkihitsaajaa lämmönjakokeskusten valmistukseen Kangasalle. Tehtävä on monipiuolinen, pitkäaikainen ja säännöllinen päivätyö.

Käytännössä työ sisältää pyöreiden ohutseinäputkien sekä putkiyhteyksien MIG-hitsauksista. Hitsattavana materiaalina on pääasiassa musta teräs, mutta satunnaisesti myös ruostumaton teräs. Hitsauksen lisäksi tehtäviin kuuluu myös putkistojen yhteyteen asennettavien komponenttien, kuten venttiilien ja pumppujen asennuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• MIG-hitsaustaitoja
• Kokemusta mustan teräksen hitsauksesta

Eduksi katsotaan:
• Kokemus pyöröputkihitsauksesta
• Kokemus ruostumattoman teräksen hitsauksesta
• LVI-kytkentäkaavioiden lukutaito

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan
• Mukavan työyhteisön
• Säännöllisen ja miellyttävän työajan

Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi pitkäaikaisesti. Työpiste sijaitsee Kangasalan Lentolassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan
päättymistä. Täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 21.07.202106.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää. Työt alkavat elokuun 2021 alkupuolella. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta
• Vahvaa auttamisen halua
• Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• Hygieniapassia (voidaan järjestää ennen työn aloitusta)

Hyödyksi on:
• Aiempi kokemus kotipalvelutöistä
• Aiempi kokemus siivoustöistä
• Soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja, ei kuitenkaan hoitotyötä)

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään ja työaikoihin
• Mukavan ja joustavan työyhteisön
• Merkityksellisen ja tärkeän työn

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja asiakaskäyntejä tehdään pääsääntöisesti klo 9.00–17.00 välillä. Työ alkaa osa-aikaisesti, mutta kun tekijän asiakaskunta saadaan vakiinnutettua, on mahdollisuus myös täysiin 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä ja asiakaskäyntejä pystytään sopimaan joustavasti. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00 Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Kotipalvelu Anni ja Onnille.

Hakuaika 16.07.202103.08.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis-
että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista kirvesmiehentöistä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta, etenkin kattotyöntekijän työstä katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan Be-luokan ajokortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 16.07.202103.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykynevää vesi-ilmalämpöpumppuasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa oleviin asennuskohteisiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja niitä on aluksi tarjolla muutamaksi kuukaudeksi.

Valittavalta henkilötä edellytämme talotekniikkapuolen koulutusta, putkiasennuskokemusta ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kylmäainepuolen putkien asennustyöstä. Tehtävään on hyvä perehdytys. Kylmäpuolen osaaminen samoin kuin ilmalämpöumpun asennuskokemus katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Jo suhteellisen vähäinenkin työkokemus kuten esiim. 9 kk työharjoittelukokemus riittää, kunhan se on juuri oikeanlaisesta asennustyöstä. Työtä tehdään pareittain, putkimies ja sähköasentaja, joten kummankin on hallittava itsenäisesti oma työsarkansa. Arvostamme motivaatiota uuden oppimiseen sekä johdonmukaista työskenytaitoa. Lisäksi odotamme tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja esim. voimailutausta ja isohko koko ovat tässä tehtävässä eduksi sillä työhön kuuluuu keskuslämmityskattilan purku ja uloskantaminen.
Tehtävän suorittaminen vaatii ajokorttia, mielelään C-korttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Asiakasyrityksemme on vahvat perinteet ja hyvän asiakaskunnan omaava, laadukkaasta ruuastaan tunnettu ravintola Kangasalla. Etsimme nyt heille ammattitaitoista tarjoilijaa osa-aikaiseen sekä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja viikossa kertyy 18-37,5. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme työntekijäksi.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki salin puolella suoritettavat tehtävät. Ravintolassa on lounasaikaan tarjolla runsas lounas, salaattipöytä ja erikseen tilattavat ruoka-annokset, ilta-aikaan tarjoillaan á la carte -annoksia.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävästä. Tässä tehtävässä arvostetaan erityisesti aikaisempaa kokemusta, etenkin á la carte-ravintolassa työskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi toivomme valittavalta henkilöltä voimassa olevia hygenia- ja anniskelupasseja.

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalla. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin päivästä riippuen 9:00 - 23:00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää/lapiomiestä Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön Kalajoelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sitä on tarjolla marraskuuhun 2021. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työ on kaapelointi- ja pohjanrakennustyötä, pääasiassa lapiomiehen perustyötä. Edellytämme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista lapiomiehen töistä sekä matkustushalukkuutta. Erityisesti arvostamme motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työssä tarvitaan voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortteja. Korttikoulutus järestyy tarvittaessa kauttamme.

Työ on Kalajoella tehtävää matkatyötä ja siitä maksetaan asianmukaiset päivärahakorvaukset. Työtä kohteessa tehdään maanantaista torstaihin, torstai-iltana palataan viikonlopuksi kotiin. Kyyti Pirkanmaalta työkohteeseen järjestetty yrittäjän toimesta.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti koulutuksesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme aikaansaapaa maanrakennustyöntekijää. Työ on ympäri Suomen tehtävää matkatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisuuksien mukaan nopeallakin aikataululla. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena.

Työ on polttoainejakeluasemien rakennustyömailla tehtävää jakeluasemien rakennustyötä mm. pohjien, kivetysten, kaapelien, putkien ja viemärien asennuksia. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia.

Tähän tehtävään emme vaadi pitkää työkokemusta emmekä välttämättä alan koulutusta. Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa motivaatiota maanrakennuspuolen työtehtäviä sekä uuden oppimista kohtaan. Alalle sopiva koulutus sekä aikaisempi työkokemus rakennus- ja maan-rakennus- sekä putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.

Työskentelyn perusedellytyksiä ovat valmius matkatyöhön sekä B-ajokortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, järjestetään korttikurssi Clickin toimesta ennen töiden alkua. Matkatöissä on mahdollisuus tarvittaessa tehdä pitkääkin työpäivä lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta sekä matkapäiviltä maksetaan asiaan kuuluvat matkakorvaukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 24.07.202118.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme YHDISTELMÄAJONEUVOKULJETTAJAA kesälomatuuraajaksi heinä-elokuun ajaksi. Linjat alkavat aina Hervannasta, Tampereelta. Työ on kappaletavaran kuljettamista suurelle toimijalle. Työ on määräaikainen kesälomatuuraus.

Tehtävään vaaditaan kuljettajan ammattipätevyys, CE- ajokortti, voimassa oleva digipiirturikortti, ADR-luvat sekä muut lain vaatimat pätevyydet. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Työ on kolmivuorotyö ja työtunteja on tarjolla täysipäiväisesti. Palkkaus kuorma-autoalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, soita rohkeasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 09.07.202102.08.2021

Asiakasyrityksemme on pirkkalalainen menestynyt putkiasennusliike. Yritys on erikoistunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialaan ja sen asiakkaat ovat pääosin rakennusliikkeitä, teollisuus- ja muita yrityksiä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksen palvelut kattavat mm. LVI-alan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, kiinteistöjen putkisaneeraukset ja LVI-urakat, kaikki alan työt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työsuhde on lähtökohtaisesti vakituinen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työkohteet ovat erilaisten toimi- ja liiketilojen, koulujen ja päiväkotien, teollisuuskiinteistöjen sekä kerrostalojen saneerauskohteita. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään saneerauspuolelta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja putkialaa kohtaan. Hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja (nämä hoituvat myös meidän kauttamme) sekä ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä menestyvässä ja hyvässä yrityksessä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.07.202102.08.2021

Haemme Pispalan Autot Oy:lle ammattitaitoista autonasentajaa. Pispalan Autot on pitkillä perinteillä ja moderneilla menetelmillä toimiva autohuoltamo Länsi-Tampereelta. Lisätietoja yrityksestä: https://www.pispalanautot.fi/. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä. Arvostamme kokemusta vianetsintälaitteista ja osaamista työskennellä niiden avulla. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen. Lisäksi toivomem joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Pispalan Autot Oy:lle.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua