Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 18.02.201904.03.2019

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen, jolle etsimme nyt elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavan suunnittelutyöhön soveltuvan tekijälupauksen. Työssä vaaditaan täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 18.02.201905.03.2019

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona automekaanikkoa vakavaraiselle autoalan toimeksiantajayrityksellemme Yjöjärvelle. Yrityksen monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy ammattitaitoista palvelua autojen erilaisiin korjaus- ja huoltotoimenpiteisiin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Automekaanikon tehtäviin kuuluu ajoneuvojen perushuoltoa, kuten öljyn- ja kuluvien osien vaihtoa, kuin myös vaativimpiakin vikaongelmien huoltoa, esimerkiksi sähkövikoja. Yritys tarjoaa järkeviä ratkaisuja vaativiin ja yleensä sen myötä kalliisiin huoltoihin, joten työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on mielellään jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan vastaavista tehtävistä, hyvä fyysinen peruskunto ja tulee toimeen työyhteisön kuin asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen huoltamisesta ja sitä kautta asiakkaan tyytyväisyydestä.

Työaika on 37.5 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8.00–16.00 maanantaista perjantaihin. Tarjolla olisi mielenkiintoinen työpaikka kilpailukykyisellä palkkauksella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 15.02.201901.03.2019

Etsimme nyt MereTek Oy:lle motivoitunutta varaosamyyjää kuluttajamyyntiin. MereTek Oy on edistyksellinen ajoneuvojen purkamiseen, varaosamyyntiin ja varaosien varastointiin erikoistunut yritys. Käytännössä työssä myydään ajoneuvojen varaosia ja palvellaan asiakkaita kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse.

Odotamme hakijalta:
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Auto- ja varaosatuntemusta
• Moderneja IT taitoja–AutoFutur kokemus katsotaan eduksi
• Kykyä itsenäiseen työntekoon

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
• Nuorekkaan ja rempseän työilmapiirin
• Motivoivan palkkausmallin

Uuden tekijän olisi tarkoitus aloittaa työt maaliskuun 2019 puolivälissä. Työt aloitetaan määräaikaisella esim. 4kk pituisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä MereTek Oy:n omille kirjoille. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, 7,5h päivässä.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja lunastamaan paikkasi huippumyyjien joukosta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.02.201901.03.2019

Asiakkaamme on perinteikäs pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. He etsivät nyt nuorekkaaseen tiimiinsä metallityöntekijää Pirkkalassa sijaitseviin toimitiloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten vuokratyösuhteena, osaavalle tekijälle saattaa olla tarjolla myös pitempiaikainen työsuhde.

Työ on yrityksen verstaalla tapahtuvaa metallialan perustyötä, pääasiassa särmäystä ja kokoonpanotyötä.
Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta metallialan perustutkintoa, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sekä hitsaustaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa ja hyvää työnjälkeä. Hakijalle on eduksi C-ajokortti.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä. Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Hakuaika 14.02.201914.03.2019

Toimeksiantajayrityksemme on monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kesätyöhön nurmikonleikkaajaa Tampereen alueella tehtäviin nurmikoiden leikkuuseen. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia.

Nurmikonleikkaajan työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen nurmikoiden leikkuuta ja kunnossapitoa. Työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen nurmikon leikkuun ja mahdolliset erilaiset kunnossapitotehtävät, esim. hiekoitusten poistot ja piha-alueen muu siistiminen.

Edellytämme hakijaltamme C -ajokortin omistamista, mutta oma auto ei ole pakollinen. Hakijalta toivotaan perehdytyksen jälkeen itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä erinomaista työmotivaatiota. Työturvakortti katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään 7.00–15.00 välillä, alkukeväästä ja -kesästä noin 5h/päivä, 25h/vko, kesään mentäessä työtä alkaa kertymään 8h/päivä, 40h/vko.

Työssä aloitetaan heti kevääseen siirtyessä ja lumien sulatessa. Täytä hakemusta kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 13.02.201927.02.2019

Asiakasyrityksemme on perinteikäs ja korkeaa työn laatua vaaliva tamperelainen rakennusalan yritys. Yritys on erikoistunut eri kokoluokkien huoneistoremontteihin. Etsimme nyt asiakkaallemme purkutyöntekijää Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle kerrostalotyömaalle. Purkutyöt työmaalla on jo aloitettu ja purkutyövaihe kestää vähintään puoli vuotta. Töiden jatko myös tämän jälkeen on mahdollinen.

Purkutyöntekijän tehtävässä puretaan puu- ja tiiliseiniä piikkauskoneella. Myös piikkauksen tuloksena muodostuneen purkujätteen kantaminen rakennuksesta jätelavalle on osa työtä.

Työssä pärjää normaalilla peruskunnolla varustettu henkilö, joka on valmis tekemään sinnikkäästi ja ahkerasti fyysistä rakennustyötä. Emme edellytä tehtävään pitkän linjan aiempaa rakennustyökokemusta, mutta esimerkiksi aiemmista työharjoittelu- ja kesätyöjaksoista tai rakennusalan koulutuksesta voi olla hyötyä tehtävään. Mahdollisen alan aiemman työkokemuksen kautta hakijan tehtävänkuva on muokattavissa useampiakin muita työvaiheita, kuten sekatyöntekijän/kirvesmiehen työtehtäviä käsittäväksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00–15:30 välisenä aikana. Töitä tehdään kahdeksan tuntia päivässä.

Haastattelut ja henkilövalinnat paikkoihin tehdään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 13.02.201927.02.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kiireisellä aikataululla ammattitaitoista rakennusmaalaria Orivedellä sijaitsevaan saneeraustyökohteeseen. Työ on vuokratyösuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan heti. Työtä tekijän osaamisesta ja motivaatiosta riippuen on tarjolla muutamasta viikosta eteenpäin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on alan peruskoulutus ja jo muutaman vuoden työkokemus erilaisista maalausalan työkohteista. Tehtävä edellyttää monipuolista maalausalan työn hallintaa aina tapetin poistosta ja pohjatöistä pintatöihin asti. Erityisesti arvostamme, että työkokemus on monipuolista ja sisäsaneerauskohteista hankittua. Lisäksi arvostamme hakijassa kykyä tarkkaan ja huolelliseen työn jälkeen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työn suorittamisessa.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00–15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Carita Tuli, 050 411 6507.

Hakuaika 12.02.201904.03.2019

Haluatko mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakituiseen työhön rakennusalalla vakavaraisen ja pitkän historian omaavassa suomalaisessa yrityksessä?
Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme–johtava rakennusteline- ja sääsuojaratkaisuja tarjoava asiantuntijayritys–telineasentajia heti alkaviin tehtäviin. Työt alkavat vuokratyösuhteella. Tekijän on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi harjoitteluajan jälkeen. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta. Palkkaus muodostuu tessin ja kokemuksen mukaan. Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30.

Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat. Työssä aloitetaan kokemuksen ja osaamistason mukaisista tehtävistä. Työhön annetaan hyvä ja kattava perehdytys.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa:

• innokas ja motivoitunut työote
• fyysiseen työhön soveltuvaa kuntotaso
• joustava asenne ja oma-aloitteisuus
• mahdollisuus työskennellä korkeuksissa
• mahdollisuus sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 12.02.201927.02.2019

Asiakasyrityksemme on perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys, joka toimii Sastamalassa. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä erilaisiin kiinteistöjen sisätilojen huoltotehtäviin.
Työ on pitkäaikainen vuokratyösuhde ja se on alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastaat asiakasyrityksemme sopimusasiakkaiden huoltokohteiden sisähuoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Sastamalan alueella ja ovat sekä liike- että asuinrakennuksia. Työtehtävät ovat etupäässä erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Tarvittaessa myös osallistut myös ulkohuoltotehtäviin.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista kiinteistöhuollon tehtävistä. Osaat myös luontevasti käyttää erilaisia työkaluja eikä sinulla ole peukalo keskellä kämmentä. Arvostamme myös, että perehdytysjakson jälkeen pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn työkohteissa. Toivomme, että olet oppimishaluinen ja innostunut tehtävästäsi. Lisäksi toivomme, että jatkossa sinulla olisi myös halukkuutta ottaa vastaan päivystystehtäviä. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, työajot ajetaan asiakkaan autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h / vkossa. Mahdollista päivystystehtävistä sovitaan erikseen.
Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 12.02.201927.02.2019

Asiakasyrityksemme Normilouhinta Oy on tamperelainen rakennuspohjien louhintaa sekä kunnallistekniikan ja maanteiden rakennuslouhintoja tekevä yritys. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ylipanostajaa asutuskeskuslouhintoihin Tampereen talousalueelle. Työ alkaa vuokratyösuhteena mahdollisimman pian, neljän kuukauden vuokratyösuhteen jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pitempiaikaisesti asiakasyritykseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä ylipanostajan pätevyyttä ja aikaisempaa työkokemusta panostajan tehtävästä sekä mielellään vähintään parin vuoden kokemusta ylipanostajana toimimisesta. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että hakijalla olisi voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 11.02.201926.02.2019

Tamperelainen Raputeam Oy on erikoistunut omakotitalojen ulkoverhouksien uusimiseen ja ulkoseinien maalaukseen Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Yritys tekee ulkoverhousremontin ainutlaatuisella nostimella, jonka ansiosta työ sujuu tehokkaasti. Kun remontti tehdään ilman rakennustelineitä, pihaan jää huomattavasti vähemmän jälkiä eikä aikaa kulu telineiden pystyttämiseen ja siirtelyyn. Lue lisää yrityksestä osoitteesta https://raputeam.com/

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme suorarekrytointitoimeksiantona myyjää omakotitalojen ulkoverhouksien uusimisiin ja ulkoseinien maalauksiin. Myyjän tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti yrityksen palveluiden myyntiä kuluttaja-asiakkaille ja myynnin vahvan kasvun ylläpitämistä ja kehittämistä. Myynti tapahtuu erilaisilla viestinnän välineillä, kuten puhelimella ja sähköpostilla, kuin myös asiakastapaamisilla.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman työhistorian kautta perusosaaminen myyntityöstä sekä mielenkiintoa rakennusalaan. Kaupallisen puolen -tutkinto katsotaan eduksi, kuin myös mahdollinen aiempi toiminta myyntitehtävissä kuluttajapuolella, mutta aito innokkuus ja mielenkiinto myyntityötä kohtaan ovat kaikki, mitä tehtävään tarvitset. Työntekijällä on mahtava tilaisuus päästä osaksi innovatiivista yritystä ja kehittää itseään myyjänä erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Tehtävässä pärjää päämäärätietoisella ja tulostavoitteisella, uskaliaalla asenteella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 8.00–17.00 välillä joustavasti. Viikossa töitä tehdään 37.5 tuntia. Työpaikan toimipiste sijaitsee Tampereella Pirkkalassa. Tehtävässä tarjotaan kilpailukykyisen palkkauksen, johon pystyy vaikuttamaan omalla aktiivisella tekemisellään. Oma auto työssä on välttämätön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Julkisivuremonttien myyjä". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 11.02.201925.02.2019

Tamperelainen Smart Heating Oy on erikoistunut kiinteistöjen hybridilämpöjärjestelmien asennukseen Pirkanmaan alueella. Yrityksen tarkoituksena on tehokkaasti vähentää lämmityskustannuksia vähentämällä ostetun energian määrää. Esimerkiksi kerrostaloissa se on parasta saavuttaa ilmanpoistolla (PILP) ja geotermisellä lämmöllä (MLP). Ensin vähennetään poistoilman jätelämpöä ja samanaikaisesti käytetään maaperän lämpöä uudelleen. Kun lämmityskustannukset tehdään oikein, älykäs automaatio ja yleinen hallinta, lämmityskustannukset voidaan puolittaa. Lue lisää yrityksestä osoitteesta https://smartheating.fi

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme suorarekrytointitoimeksiantona LVI-alan toimijaa. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta, kokenutta tai vasta-aloittelevaa, LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

• LVI -alan perustutkinto
• Halua oppia uutta
• Kiinnostusta alasta
• Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

• Mahdollisesti kokemusta alalta (kokeneemmalta työnjohtotason tehtäviä kiinteistöpuolen asennuksissa)
• Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
• B -ajokorttia
• Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
• Tiimityötaitoja
• Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin, valmius viikonlopputöihin katsotaan eduksi. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä, mutta keikkatyöt ovat mahdollisia.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "LVI -asentaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 08.02.201925.02.2019

Toimeksiantajayrityksemme Viatech Oy on Pirkkalassa sijaitseva teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatechille kesätyöntekijöitä kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös kahdessa vuorossa. Työtä on tiedossa kesälomakauden ajalle arviolta toukokuulta elokuun loppuun. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Tehtävähaussa huomioidaan uransa alkupuolella olevat vielä koulutusvaiheessa olevat hakijat sekä jo kokeneemmat tekijät. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat tehtävässä eduksi. Tässä voi olla myös tulevaisuuden työpaikkasi.

Tehtävässä työskennellään vuokratyösuhteessa Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana. Työt tehdään Viatechilla heidän työnjohtonsa ohjeistuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 07.02.201921.02.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikka-asentajaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti. Työsuhde alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pitempiaikaisesti.

Työtehtävät ovat pienien sarjojen piirilevykokoonpanoa, muun muassa elektroniikkakomponentteihin liittyvien keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, vaan uusi työntekijä koulutetaan työhön helpomman tason työtehtävistä aloittaen.

Tehtävä edellyttää elektroniikka-alan peruskoulutusta, elektroniikkakomponenttien perustuntemusta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Pintaliitoskoneella työskentelyä ajatellen tekijältä odotetaan hyvää matemaattista ajattelukykyä ja avaruudellista hahmotuskykyä. Lisäksi odotamme hakijalta piirustusten ja työselosteiden lukutaitoa. Toivomme hakijalta hyviä kädentaitoja ja tarkkuutta sekä tunnollisuutta ja säntillisyyttä työtä kohtaan.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana, 37,5 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 07.02.201921.02.2019

Asiakasyrityksemme on tamperelainen maanrakennusalalla toimiva yritys. Etsimme nyt heille vastaavaa mestaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen eri puolilla Suomea sijaitseviin työkohteisiin. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä nopealla aikataululla mahdollisimman pian.

Vastaavan mestarin tehtävässä vastataan maanrakennustyömaiden (viemäröintimuutokset) johtamisesta ja organisoinnista, esimiestyöstä, resursoinnista, aikataulutuksesta, tavoitteiden laadinnasta ja tarvittavien raporttien tekemisestä. Myös jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin on osa työtä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustallaan rakennusinsinöörin / rakennusmestarin koulutus sekä jonkin verran aiempaa kokemusta maanrakennuksesta ja työnjohtotehtävistä. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi uransa alkupuolella olevalle alan tekijälle. Tehtävän matkatyöluonteen vuoksi hakijalta edellytetään mahdollisuuksia ja halukkuutta työskennellä tarvittaessa pitkiäkin viikkoja työkohteissa eri puolilla Suomea. Työkohteisiin lähdetään liikkeelle Tampereelta käsin, ja työssä myös tehdään ajoittain toimistotyöpäiviä Tampereella.

Työssä tarvitaan B-ajokorttia sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Mahdollinen ensiapukortti on plussaa, muttei pakollinen. Toivomme hakijalta perustason ATK-taitoja ja aiempaa kokemusta matkatöistä. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 07.02.201922.02.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme hitsaustaitoista LVI-asentajaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osin yrityksen tuotantolaitoksella Tampereella tehtävää valmistavaa työtä sekä osin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan betonitehtaille suuntautuvaa reissutyötä. Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti. Työsuhde alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Etsimme nyt matkatöihin sitoutuneita putkiasentajaa ja -hitsaajaa lämmityslaitoskonttiasennuksiin. Tehtävässä alan peruskoulutusta ja hitsaustaitoa. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin oppimiskykyä, halua kehittyä, joustavuutta sekä työhön tarttuvaa otetta. Työkohteissa, betonitehtaissa, tehdään asennuksia, joiden yhteydessä hitsataan puikolla ohutseinämäistä putkea (ei paineenalaista), kirkasta, ruostumatonta terästä. Odotamme sinulta kykyä kommunikoida jonkin verran englanniksi, muu kielitaito on plussaa. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tampereella tapahtuva valmistustyötä on arkisin tehtävää päivätyötä, ulkomaan komennuksilla ollaan kerrallaan 1-2 viikkoa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pidempi aikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, asianmukaisen korvauksen reissuhommista (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uuden työn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 06.02.201920.02.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoittajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Työtä on alkuun tiedossa ensimmäisten projektien myötä muutamaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen pidempiaikainenkin jatko on mahdollinen. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Tampereella.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mieluiten muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa hakijalle ei vielä ole karttunut tasoitetyökokemusta, mutta jolla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen peruskunto on tekijälle tarpeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita myyntipäällikkö Carita Tulille, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 06.02.201920.02.2019

Nokialainen Kotipalvelu Anni ja Onni on kasvava kotipalveluja tarjoava yritys, jossa uskotaan vahvasti parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen asiakkailleen. Kotipalvelu Anni ja Onni Oy on vastuuvakuutettu ja vastuullinen sekä luotettava toimija. Yrityksen kautta saa ravintolakokin ammattitutkinnon suorittaneen henkilön suunnittelemaan Teille ruokalistan vaikka koko viikoksi ja käymään kaupassa sekä laittamaan ruokaa tuomistaan raaka-aineista. Heidän kauttaan on mahdollisuus saada ammattitaitoinen siivooja asunnon perusteelliseen siivoukseen ja hoidattaa samalla esim. matoille, patjoille ja sohville pesun painehuuhtelulaitteella. Lisätietoa yrityksestä löytää heidän nettisivuiltaan www.annijaonni.com.

Etsimme nyt Kotipalvelu Anni ja Onni Oy :lle vuokratyöntekijäksi kotipalveluiden moniosaajaa. Kotipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu laajalti erilaiset tehtävät niin kodin siisteyden ylläpidossa kuin perusarjen tarpeiden täyttämisessä, esimerkiksi yhdessä ulkoileminen, kaupassa käynti tai muilla asioilla käyminen avustettavan kanssa. Työsuhde aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman historian kautta vankka osaaminen kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahva kiinnostus ihmisten auttamiseen. Koulutukseltaan lähihoitajan -tutkinto katsotaan eduksi, kuin myös mahdollinen aiempi toiminta kotipalvelu- ja/tai siivousalan tehtävissä. Hygieniapassin omistaminen on työssä välttämätön, mutta sen suorittaminen ennen töiden aloittamista on mahdollista. Tehtävässä pärjää päämäärätietoisella, uskaliaalla asenteella ja halulla olla tärkeä, jopa välttämätön osa ihmisten arkea.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00–17.00. Viikossa töitä on mahdollista tehdä täydet 37.5 tuntia. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihinsa täyttämällä toiveita omaan työkalenteriinsa. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata. Oman auton omistaminen on välttämätöntä asiakaskäyntien vuoksi ja sen käytöstä maksetaan asiaankuuluva kilometrikorvaus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta kotisivuillamme www.click-hp.fi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kotipalvelutyöntekijä". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 06.02.201920.02.2019

Etsimme nyt alihankintakoneistukseen erikoistuneelle toimeksiantajayrityksellemme CNC -koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Tehtävässä aloitetaan heti pätevän tekijän löydyttyä. Toimeksiantajayrityksellämme on 65-vuotinen tausta koneistustöissä. Yritys tekee alihankintana erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus- ja särmäystöitä. Toiminnassa käytetään nykyaikaisia työskentelyvälineitä, kuten CNC -sorveja, -työstökonekeskuksia, -polttoleikkauskoneita ja segmenttihiomakoneita.

Työ on CNC -työstökeskuksilla (Siemens ja Fanuc) tehtävää koneistustyötä. Tuotanto koostuu pienistä aluslevyistä massiivisiin konttilukin ohjaamon alakannattimiin. Koneiden ohjelmointi kuuluu myös toimenkuvaan. Työstettävät kappaleet vaihtelevat kooltaan 10g ja 600kg välillä ja määrältään yrityksessä tehdään tyypillisesti 200-500 kappaleen sarjoja.

Etsimällämme tekijällä voi olla kokemuksen tuomaa osaamista koneistuksesta, mutta tämä voi olla myös metallialan koneistajakoulutuksesta juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää tiimipelaajaa.

Työtä tehdään arkisin 8 tuntia päivässä, maanantaista torstaihin kello 07:00 - 15:30 välisellä ajalla ja perjantaisin kello 06:00 - 14:00 välisellä ajalla. Tehtävässä aloitetaan 4 kuukauden vuokratyösuhteessa ja sen jälkeen tekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00 - 16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 05.02.201901.03.2019

Haemme nyt viher-/kivirakentajia asiakasyrityksellemme työskentelemään eri kohteisiin Tampereelle ja Kangasalle. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa huhti-toukokuussa, heti sään salliessa.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvesta, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 05.02.201901.03.2019

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka. Hyvälle työntekijälle saattaa olla myös jatkoa tiedossa myös heinäkuusta syyskuuhun.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 05.02.201920.02.2019

Etsimme nyt alumiiniprofiilien sahaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme. Yritys sijaitsee Mouhijärvellä lyhyen ajomatkan päässä Tampereesta. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Alumiiniprofiilien sahaajan tehtäviin kuuluu automaatti- ja puoliautomaattisahojen käyttö ja niillä suoritettavien alumiinien sahausta määrämittaan. Työtehtäviin kuuluu myös esimerkiksi alumiinikappaleiden rei'itys epäkeskopuristimella ja fyysistä kuntoa vaativat nosto- ja kantotehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metallialan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta sopivan henkilön löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto, reipas asenne työntekoon ja työkalujen hallitseminen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on kello 7:00 - 15:30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 05.02.201920.02.2019

Etsimme nyt listatyöntekijää lähettämöön puualan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme, jonka toiminta keskittyy laajalti erikoistuneisiin listatuotteiden valmistukseen. Yritys sijaitsee Parkanossa. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Listatyöntekijän tehtäviin kuuluu tuotteiden pakkaamista ja niiden siirtämistä trukilla valmiiksi kuljetusta varten. Lisäksi työhön sisältyy listojen sahaamista mittaan ja pyöräkuormaajan ajoa.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka pystyy suoriutumaan haastavammistakin trukinajotehtävistä, sillä työtilat saattavat olla ahtaita ja piha-alueet vaativat tarkkaavaisuutta. Työntekijältä odotetaan myös innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota puuteollisuuden tehtäviin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta perustuntemus puuteollisuudesta ja peruslaskennan osaaminen ovat hyvä valmius työn aloittamiseen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, ja työaika on kello 7.00–15.30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Valmiudet vuorotyöhön katsotaan eduksi. Työnantajalla on tarjota työntekijöille peseytymismahdollisuudet ja hyvät ruokailutilat normaaleilla keittiövarusteilla.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 05.02.201922.02.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme riuskoja lumenpudottajia keikkaluontoisiin töihin, muutamasta päivästä useammaksi viikoksi. Käytännössä työssä pudotetaan lunta erikokoisten talojen katoilta.

Työ edellyttää reipasta työotetta ja kykyä työskennellä katolla, sekä ulkona. Työ vaatii myös normaalia fyysistä kuntoa. Työhön saa perehdytyksen ja siinä käytetään tarvittavia turvavarusteita. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työn määrä riippuu lumitilanteesta, mutta työt sovitaan useimmiten esimerkiksi viikoksi kerrallaan. Työtä tehdään 8 tuntia päivässä, 7.00-15.30. Kohteisiin lähdetään Pirkkalassa sijaitsevasta kokoontumispisteeltä toimeksiantajayrityksemme autoilla.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä tarve on jo kova. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 04.02.201927.02.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 04.02.201904.03.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 04.02.201904.03.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2019 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1 luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 04.02.201904.03.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan maalis-huhtikuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 04.02.201904.03.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan maalis-toukokuun 2019 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 01.02.201922.02.2019

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme siivoojaa vakituiseen työhön. Työkohteet ovat suurimmaksi osaksi porras- ja toimitiloja, ja sijaitsevat pääasiassa Etelä-Tampereella, kuten Sarankulmassa.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Aiempi kokemus siivoustöistä on eduksi, muttei pakollista. Arvostamme etenkin halua aitoa kiinnostusta ja halu oppia alasta.

Työ tapahtuu pääasiassa päiväsaikaan, mutta tuntimääriä ja ajankohtia on mahdollista sopia. Työtä voi tehdä täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti. Kipein tarve olisi kuitenkin tekijälle, joka pystyisi aloittamaan työt viikonpäivinä ti, ke ja to jo klo. 6.00 Sarankulmassa. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille tai jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten kotisivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 30.01.201901.03.2019

Tampereen Koneautomaatio on vakaata kasvua tekevä koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Haemme suorarekrytointitoimeksiantona robottikäyttöönottajaa. Työ pitää sisällään teollisuusrobottien käyttöönotto-, ohjelmointi- ja huoltotehtäviä. Työ on itsenäistä ja sisältää paljon matkustamista. Tehtävässä aloitetaan maaliskuun 2019 alussa.

Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ei edellytetä tiettyä koulutusta, vaan hakijalla voi olla teknistä koulutustaustaa esimerkiksi mekaniikan, sähkön, automaation tai elektroniikan tiimoilta. Enemmän painotamme kokemusta alan töistä, kuten kokemusta roboteista (esim. Fanuc, Kuka, ABB), teollisuuden kunnossapidosta ja/tai ohjelmointitehtävistä. Hakijalla tulee olla matkustusvalmiutta sekä sujuva englanninkielen taito. Työssä tärkeää on omatoimisuus ja kyky pidemmän päälle pärjätä teknisten haasteiden parissa itsenäisesti. Työkohteissa on toimittava vastuullisesti ja pysyttävä annetuissa aikatauluissa.

Työ on pääsääntöisesti matkatyötä ja työkohteet sijaitsevat ympäri maailmaa, kuitenkin pääasiallisesti Euroopassa. Matkustuspäiviä kertyy noin 200 vuodessa. Työn tapahtuessa Suomessa, on se arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla.

Työntekijälle tarjotaan mielenkiintoinen ja vaihteleva tehtävänkuva sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit vaihtoehtoisesti lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n aluejohtaja Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Robottikäyttöönottaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 21.01.201922.02.2019

Toimeksiantajayrityksemme on 2000- luvulla perustettu raskaankaluston huoltamiseen ja korjaamiseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme asenteella varustettua raskaankaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereella, mutta toimialueena on käytännössä koko Suomi. Työssä aloitetaan vuoden alussa.

Raskaankaluston asentajan työ on hyvin monipuolista huollettavan kaluston vaihdellessa aina suurista murskaimista pienempiin työkoneisiin. Huoltoja ja korjauksia tehdään Tampereella yrityksen toimitiloissa sekä kentällä ympäri Suomen.

Hakijalta edellytetään ennen kaikkea oikeaa asennetta työhön, ahkeruutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Avoin asenne uuden oppimiseen on paljon tärkeämpää, kuin pitkä työkokemus tai koulutus. Työntekijältä edellytetään myös työturvallisuus-, tuli-, tieturva- sekä kuorma-autokorttia, perusosaamista hydrauliikasta ja mekaniikasta sekä kokemusta autojen kanssa työskentelystä. Hakijalle on eduksi suoritettu EA1 kurssi ja hitsaustaito.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00–18:00 välisellä ajalla ja tarvittaessa työhanskat pysyvät käsissä pidempäänkin. Jos työntekijä on asiakkaan luona suorittamassa kenttähuoltoa, voi työpäivä venyä. Satunnaisesti kauempana oltaessa, yövytään myös paikkakunnalla. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi 050 411 6509.

Hakuaika 21.01.201922.02.2019

Toimeksiantajayrityksemme on monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille reippaita ja oma-aloitteisia kausilumityöntekijöitä Tampereen alueelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia.

Työ pitää sisällään käsin tehtäviä lumitöitä, hiekoituksia, piha-alueiden siistimistä ja muita yleisiä kiinteistöhuollon ulkotöitä.

Työ on säävarauksella ja viikoittainen tuntimäärä vaihtelee. Työpäivät ovat maanantaista sunnuntaihin ja kutsun tultua tekijä voi halutessaan tehdä työt illalla tai varhain aamulla. Työ soveltuu hyvin esim. opiskelijoille. Työvuoroista ilmoitetaan edellisenä iltana joten nopeus on valttia vuoroja jaettaessa.

Toivomme hakijalta

• motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
• luotettavuutta ja huolellisuutta työssä
• valmiutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla töihin
• joustavuutta työaikojen suhteen
• hyvää asiakaspalveluasennetta
• hyvää fyysistä kuntoa
• ajokorttiluokka B
• työturvakortti katsotaan eduksi

Aikaisempi kokemus lumityöntekijän ja kiinteistöhuoltomiehen tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 - 411 6509.

Hakuaika 21.01.201901.03.2019

Toimeksiantaja on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajia pitkäaikaisiin työsuhteesiin Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 05.02.201925.02.2019

Toimeksiantajamme Aluroster Oy on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta ja menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun ja tätä kautta syntyneeseen asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt Aluroster Oy:lle metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat sekä jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat. Tehtävät koostuvat alkuun monipuolisista avustavista töistä, joissa kehittyessä siirrytään vähitellen myös vaativampiin suoritteisiin. Yrityksen ydinpalvelu koostuu levytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm. alumiini-, teräs ja RST-levyt. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Työtilat ovat siistit ja asialliset.

Tuotteet valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksien viimeistelyyn, hissien modernisointeihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Palveluun kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteissa. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Matkustuspäiviä työkohteisiin tulee jonkin verran, mutta pääasiassa ajellaan päivän päätteeksi kotiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Aluroster Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme hakijassa:

• metallialan peruskoulutusta ja / tai kokemusta alalta
• motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
• mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
• normaalia fyysistä kuntoa

Tarjoamme hakijalle:

• Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi tekijäksi mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa
• Mukavan, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön
• Modernit ja turvalliset työvälineet
• Siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 15.01.201901.03.2019

Toimeksiantajayrityksemme on maanrakennus- ja kiinteistöpalveluita tarjoava yritys Tampereelta. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa tarvittaessa aikaisemmin. Työ edellyttää myös mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä. Päivystystä on yksi viikko kuukaudessa.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme hakijassa erityisesti reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018