Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 21.08.201928.08.2019

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa pitkäaikaiseen työhön nopealla aikataululla. Työkohteet ovat suurimmaksi osaksi porras- ja toimistotiloja, ja sijaitsevat pääasiassa Etelä-Tampereella, kuten Sarankulmassa. Työt voisi aloittaa mielellään jo viikolla 35.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ripeää työotetta sekä vaatii jonkinasteista aiempaa kokemusta siivoustöistä. Arvostamme etenkin aitoa kiinnostusta ja halua oppia alasta. Oman auton käyttömahdollisuus mahdollistaa suuremmat työtuntimäärät.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti aamu- ja päiväsaikaan klo. 6-16 välillä. Työpäiviä ovat ainakin ma, ke ja pe. Työtuntien määrää pystytään sovittelemaan yrityksen ja työntekijän tilanteen mukaisesti, noin 11-30h välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille tai jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita tai lähetä hakemus ja kerro tilanteestasi sekä etsimästäsi työtuntimäärästä. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Hakemuksen voit täyttää ohessa olevan linkin kautta, kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla elektroniikkatyöntekijää yrityksen Lempäälässä sijaitseviin tuotantotiloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti. Työsuhde on vuokratyösuhde kestää aluksi 6 kuukautta.

Työtehtävä sisältää muun muassa elektroniikkakomponentteihin liittyvien keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, vaan uusi työntekijä koulutetaan työhön helpomman tason työtehtävistä aloittaen.

Hakijan eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan koulutus sekä juotoskokemus harrastuksen, koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Toivomme hakijalta myös elektroniikkakomponenttien perustuntemusta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, 40 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Ullven Oy on perinteikäs pirkanmaalainen rakennuspintakäsittelyalan toimija. Yrityksen asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä ja isännöintitoimistoista, teollisuuslaitoksista, Tampereen kaupungista ja lähikunnista, sekä myös yksityisistä rakentajista ja remontoijista. Yrityksen pitkän toiminnan salaisuus on sovittujen töiden suorittaminen ajallaan, ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.ullven.fi/.

Oletko etsinyt työtä, jossa on mahdollisuus kehittyä ympärivuotisesti kysytyksi erityisalan ammattilaiseksi? Tässä on siihen loistava tilaisuus.

Ullven Oy etsii osaajajoukkonsa vahvistukseksi aloittelevaa tasoitetyöntekijää oppimaan koneellisen tasoitustyön ammattiosaajaksi. Työtehtävät ovat konetasoituspainotteisia, mutta silloin tällöin työssä tehdään myös maalauksia. Työsuhteen alkuvaiheen jälkeen koneellisia tasoituksia tehdään urakalla, jolloin työssä on tarjolla erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet. Työssä on mahdollista aloittaa hetikin, tai vaihtoehtoisesti 2.9.2019 alkaen.

Etsimme tehtävään pintakäsittelyalasta ja fyysisestä työstä kiinnostunutta, sitoutumiskykyistä henkilöä. Emme edellytä aiempaa tasoite- tai maalausalan työkokemusta, sillä tehtävään perehdytetään kattavasti. Koneellinen tasoitetyö on fyysisesti vaativaa, joten raskasta työtä ei saa pelätä. Tätä kautta tehtävään voi soveltua hyvin aiempi kokemus esimerkiksi monipuolisista maatilan töistä–tai muista fyysisistä työtehtävistä. Hyvällä peruskunnolla pärjää!

Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan. Ensimmäiset työkohteet sijaitsevat Lempäälän ja Tampereen keskusta-alueilla, myöhemmin Tampereella lähialueineen. Töihin kulkemisen kannalta oman auton käyttömahdollisuus on hakijan eduksi.

Työhön perehtyminen aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä työllistyy urakkatöihin Ullven Oy:n palvelukseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koetko olevasi tehtävään oikea henkilö? Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja perustele samalla lyhyesti, miksi olisit oikea valinta työhön. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti myös aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, myös mahdollisen syksyllä aloittamisen suhteen - toimithan siis pian hakiessasi! Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Ullven Oy:lle.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Asiakkaamme Milcon Oy on nopeasti kasvava pirkanmaalainen sähköelektroniikka-alan yritys. Yritys on sähköön, viestintätekniikkaan ja mekaniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisija, joka tekee ammattitaidolla kaapeloinnit, johtamisjärjestelmät ja sähkömekaaniset kokoonpanot asiakkaan toiveiden mukaisesti joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Etsimme nyt heidän yhä kasvavaan joukkoonsa suorarekrytointina ostajaa / tuotannonsuunnittelijaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019.

Ostajana suoritat yrityksen rutiiniostot, otat haltuusi isompien asiakkaiden ostoketjun ja lisäksi vastaat yrityksen tuotannonohjauksesta. Koulutuksesi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta ostajan tehtävästä sekä tuotannonsuunnittelusta. Olet teknisesti orientoitunut ja tunnet sähkötekniset mekanismit, mutta olet ehdottomasti työhön tarttuva käytännön tekijä. Työ on toimistotyötä, teet tarjouspyynnöt, hoidat tarjouslaskennan ja olet yhteydessä liittimien ja kaapeleiden ulkomaisiin tavarantoimittajiin. Tämä edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen niin suullista kuin kirjallistakin taitoa. Tuotannonsuunnittelu tehdään Lemonsoft-ohjelman tuotannonohjausmekanismia avuksi käyttäen. Mistä syystä Lemonsoft- ohjelman tuntemus ja aikaisempi käyttö auttavat sinua päivittäisessä työssäsi. Piirtämistaito ja MS Visio-ohjelman hallinta katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Oletko etsimämme ostaja / tuotannonsuunnittelija? Ota pikaisesti koppi tehtävästä ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Hakemukseen ei valitettavasti voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Toimeksiantajamme on tamperelainen menestyvä tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista taloushallinnon konsultointia. Etsimme nyt heille suorarekrytointina ammattitaitoista ja kokenutta kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kirjanpitäjän tehtävä koostuu omien nimettyjen yritysten asiakaskontaktoinnista ja niiden kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja konsultoinnista. Käytännössä kuukausikirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä, veroilmoitusten laadinnasta ja veroneuvonnasta. Asiakasyritykset ovat poikkeuksetta osakeyhtiöitä.

Hakijalta edellytetään taloushallintoon suuntautunutta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta tilitoimistoympäristössä mielellään jo useamman vuoden ajalta. Lisäksi tehtävä edellyttää sähköisten järjestelmien käyttökokemusta ja yritysverotuksen tuntemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä sekä kykyä asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämiseen. Työssä käytetään Netvisor, Procountor ja Tikon taloushallinnon ohjelmistoja, joidenka tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään arkisin klo 8 - 16 välisenä aikana, johon on sovittavissa tunnin liukumavara. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Asiakkaamme KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Yrityksen pääpaikka sijaitsee Orivedellä ja toimipisteet Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Yrityksen kattava ja monipuolinen konekalusto, sen läheisyhtiöt sekä lähes 200 henkilön ammattitaitoinen ja dynaaminen henkilöstö tekevät siitä yhden Suomen kokonaisvaltaisimmista palveluntarjoajista alallaan.

KVL-Tekniikka etsii nyt kauttamme suorarekrytointina yhä lisääntyviin verkostorakentamisen ja infrarakentamisen projekteihinsa projektipäällikköä/ projektivastaavaa. Tehtävän asemapaikka tulee olemaan yrityksen toimipiste Lempäälässä ja työkohteet pääosin Pirkanmaan talousalueella. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestarin, -insinöörin tai vastaavan koulutusta, vankkaa verkostorakentamisen ja infrapuolen sekä kunnallistekniikan rakentamisen tuntemusta, hyviä esimiestaitoja sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta ja motivaatiota työnjohtotehtäviin kentällä. Vahvaksi eduksi katsomme kokemuksen puitesopimus- ja projektitoiminnasta haasteellisessa toimintaympäristössä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näköalapaikan pirkanmaalaiseen infrarakentamiseen, paikallaan olevan työn ilman raskasta reissaamista, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän monipuolisia palveluita tarjoavassa yrityksessä, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin, ammattitaitoa ja tehtävän vastuullisuutta edellyttävän palkkauksen, mahdollisuuden itsensä ja työn kehittämiseen.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 20.08.201904.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon länsipuolella Tamperetta sijaitsevaan huoltoliikkeeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Hakuaika 20.08.201927.08.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin toimisto- ja liiketiloja, tuotanto- ja logistiikkatiloja, kuin varastotilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme asiakkuuspäällikköä Tampereelle tukemaan yrityksen kasvua.

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimisto- ja liiketilojen sekä tuotanto- ja logistiikkatilojen välitys yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen. Tässä tehtävässä saat itsenäisen ja joustavan työn sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä toimitilavälityksen ja toimitila-alan asiantuntijaksi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö on ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja kykenet verkostoitumaan helposti. Pystyt hankkimaan uusia asiakkuuksia sekä viemään useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Sinulla säilyy positiivinen asenne kiireenkin keskellä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn sekä kannustavan palkkauksen, joka muodostuu aluksi kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon! Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja sen myötä voit halutessasi saada myös lisää vastuuta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Asiakkuuspäällikkö, LogisTila Oy". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 19.08.201903.09.2019

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavin liuskekiviin erikoistunut yritys, joka louhii suomalaista liuskekiveä kolmelta louhokselta Orivedeltä, Puolangalta ja Sodankylästä. Oriveden Mustan liuskekiven louhoksesta on toimitettu kiveä Suomalaisiin pihoihin jo vuodesta 1983. Asiakkaamme etsii nyt pikaisella aikataululla toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää Orivedellä sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Varastotyöntekijän tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan työntekijäksi.

Työ on fyysistä työtä ja vaatii erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä pakataan kiviä kuljetuslavoille ja lastataan kuorma-autoon edelleen kuljetettavaksi pientä pyöräkuormaajaa ja trukkia apuna käyttäen.

Tekijältä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa. Tehtävä ei edellytä logistiikka-alan perustutkintoa, mutta se katsotaan hakijalle eduksi samoin kuin aikaisempi työkokemus vastaavista varastotyötehtävistä. Toivomme trukin ajotaitoa, mutta se ei ole välttämätön. Trukin ja pyöräkuormaajan käyttöön sekä muihin tehtävään liittyviin asioihin annetaan hyvä perehdytys.

Työ on arkisin, ma-pe, tehtävää päivätyötä klo 8:00-16:00 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Hae heti tehtävään ja varaa haastatteluaika! Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli ,puh. 050 411 6507 ma-pe klo 8:00-16:00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Hakuaika 19.08.201903.09.2019

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Tigger Oy :lle, jonka toiminta keskittyy laajalti erilaisiin hitsaustehtäviin. Yritys sijaitsee Sastamalan Teollisuuskadulla. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella.

TIG-hitsaajan tehtäviin kuuluu tarkkojen ja vaihtelevien hitsaustöiden suorittaminen. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti alumiini, ruostumaton tai haponkestävä teräs. Ainepaksuudet yleisesti 1-5mm. Hitsaustyöt toimeksiantajallamme ovat pääsääntöisesti TIG-hitsauksia, mutta ajoittain käytössä myös MIG/MAG ja puikko.

Työt tehdään suurelta osin yrityksen Sastamalan toimitiloissa. Hallityöskentelyn lisäksi muualla tehtäviä keikkatöitäkin on tarjolla aika ajoin. Kalusto on nykyaikaista ja työpisteissä on panostettu hyvään työergonomiaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metalli- ja hitsausalan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta hyvän tyypin löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkka silmä-käsi -koordinaatio sekä visuaalinen näkökulma työn jäljelle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota on mahdollisuus tehdä liukuvasti kello 6:00 - 18:00 välillä. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työnantajalla on myös tarjota asuntomahdollisuus tilapäiseen majoittumiseen.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 16.08.201901.09.2019

Etsimme nyt pitkään rakennusalalla toimineelle pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme elementtiasentajaa uudisrakennuskohteeseen kerrostalotyömaalle Nokialle. Asennukset alkavat elokuun puolivälissä vuokratyösuhteella ja kestävät arviolta jouluun asti. Vuodenvaihteen jälkeen alkavat kohteen monipuoliset sisätyöt, jolloin rakennustaitoiselle tekijälle on jatkoa työsuhteelle tiedossa aina kevääseen 2020 saakka.

Huomioimme sekä uransa alkutaipaleella olevat että jo kokemusta ja osaamista kerryttäneet hakijat.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Arvostamme hakijassa:

• rakennusalan peruskoulutusta ja / tai alan kokemuksen mukana tuomaa osaamista
• motivaatiota ja innokkuutta tehtävään
• joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
• normaalia fyysistä kuntoa

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 16.08.201930.08.2019

Toimeksiantajamme on tamperelainen menestyvä tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista taloushallinnon konsultointia. Etsimme nyt heille suorarekrytointina ammattitaitoista ja kokenutta kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kirjanpitäjän tehtävä koostuu omien nimettyjen yritysten asiakaskontaktoinnista ja niiden kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja konsultoinnista. Käytännössä kuukausikirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä, veroilmoitusten laadinnasta ja veroneuvonnasta. Asiakasyritykset ovat poikkeuksetta osakeyhtiöitä.

Hakijalta edellytetään taloushallintoon suuntautunutta koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta tilitoimistoympäristössä mielellään jo useamman vuoden ajalta. Lisäksi tehtävä edellyttää sähköisten järjestelmien käyttökokemusta ja yritysverotuksen tuntemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, täsmällistä ja tarkkaa työskentelyä sekä kykyä asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämiseen. Työssä käytetään Netvisor, Procountor ja Tikon taloushallinnon ohjelmistoja, joidenka tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään arkisin klo 8 - 16 välisenä aikana, johon on sovittavissa tunnin liukumavara. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 15.08.201930.08.2019

Asiakkaamme etsii Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseensä sähkö- ja elektroniikka-alan asentajaa / kokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti. Työt aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseemme.

Asentajan / kokoonpanijan tehtävät koostuvat kaapelien ja johdinsarjojen valmistuksesta sekä logistisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää elektroniikka- ja sähköalan perusteiden tuntemusta esimerkiksi alan peruskoulutuksen kautta hankittuna sekä mielellään aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä elektroniikka-alan työtehtävistä. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan työssä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään erittäin ripeällä aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 15.08.201930.08.2019

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Tarvitsetko töitä loppukesäksi ja syksyksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessa hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme loppukesälle ja syksylle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka. Työtä on heti tarjolla.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita loppukesän ja alkavan syksyn sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin. Työtä on heti tarjolla.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.08.201927.08.2019

Oletko kenties pitämässä välivuoden, astumassa armeijan harmaisiin tammikuussa tai hakemassa töitä syksylle? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia loppukesän ja syksyn ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina lumien tuloon saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 14.08.201928.08.2019

Haluatko nauttia loppukesän ja alkavan syksyn säästä sekä päästä tekemään töitä, jossa näet oman käden jäljen sekä samalla pystyt ylläpitämään fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli lumientuloon saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksikin aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 13.08.201928.08.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa yritykse n sopimusasiakkaiden asuinkiinteistöissä tapahtuvaa huoltotyötä ja kunnossapitotyötä sekä joskus myös vianetsintää. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan talousalueella, Tampereella ja ympäristökunnissa. Työ alkaa syyskuun alussa vuokratyösuhteena, mutta pätevälle työntekijälle tarjotaan vuokratyösuhteen jälkeen paikka vakituisena työntekijänä yrityksen omilla kirjoilla.

Arvostamme työnhakijassa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä myös vaativissa työkohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• sähköistysalan perustutkintoa
• 2-3 vuoden työkokemusta
• valmiutta tehdä keikkatyötä huoltokohteissa
• kykyä työskennellä yksin ja itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
• ajokorttia
• voimassa olevaa työ- ja sähkötyöturvakorttia

Tarjoamme:
• töitä mielenkiintoisten työkohteiden parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• osaavan työyhteisön tuen
• pitkäaikaisen työn hyvin menestyvässä sähköasennusyrityksessä

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita ja varaa haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8:00-16:00. Täytä myös hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakuaika 06.08.201926.08.2019

Etsimme nyt rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Pöyry Finland Oy:lle suorarekrytointina pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi parinkymmenen hengen nuorekasta tiimiä. Pöyry on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo hyvä matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.08.201923.08.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa pääsääntöisesti MIG-hitsillä. Tuotteet hitsataan kasaan kuvien mukaisesti. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot hitsauksesta (MIG, Puikko)
• Yleisten metallikäsitöiden tuntemusta
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.08.201931.10.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten oletko hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tarvetta olisi aina siivoojista tuotantotekijöihin, eikä rakennustyömaallekaan olisi pahitteeksi saada vielä yhdet lisäkädet. Hait sitten työtä muutamaksi viikoksi tai ihan pidemmäksikin aikaa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kerro meille itsestäsi. Erityisesti kerro niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta hyvän työntekijän. Me arvostamme hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 02.08.201923.08.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Ranta-Tampellassa sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkavat 1.9. ja kestävät arviolta vuoden lopulle. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista uusien projektien muodossa. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, mutta elementtitoimituksista ja muista asiakkaastamme riippumattomista syistä saattaa välillä päiviä jäädä välistä, vaikka korvaavaa työtä pyritäänkin järjestämään.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 02.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018