Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 27.05.202209.06.2022

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Mäkitrans Oy -toistaiseksi (Pirkanmaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina Mäkitrans Oy:lle kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa heti asiakasyrityksen työntekijänä. Kasvun myötä on tarve yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Mäkitrans Oy:n iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.makitrans.fi

Haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikkeiden runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Valkeakoski - Helsinki -välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä oma-aloitteisesti ja yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivä- ja yövuoroissa, mutta yksittäiset työvuorot viikonloppuisin ovat mahdollisia. Myös pelkkä yövuoron ajo on mahdollista järjestää niin halutessaan. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Mäkitrans Oy:lle.

Hakuaika 27.05.202221.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on suotavaa. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaihtolavakokemus voi olla hyödyksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202227.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Yritys tarjoaa pääosin pesulapalveluita yritysasiakkailleen. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta ripeyttä ja näppäryyttä sekä joustavuutta. Tärkeintä kuitenkin on reipas asenne ja nopea oppimiskyky. Myös asiakaspalveluhenkisyys katsotaan eduksi.

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-18:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202217.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantoapulaista kivielementtitöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Työtä on tarjolla ainakin kesäksi, mutta hyvälle tekijälle voi olla työtä myös sen jälkeenkin.

Käytännössä työssä toimitaan apuna kivituotannossa. Työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista ja purkua. Työtehtävät eivät ole hirveän haastavia ja työhön saa hyvän perehdytyksen.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 27.05.202215.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa toimitiloihin Tampereelle ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila- ja muuttosiivouksia Tampereen alueella.

Käytännössä työssä siivotaan toimitiloja ja satunnaisesti tehdään myös kotisiivouksia. Uusia toimitilakohteita on tulossa lisää, joten tarkoitus olisi siirtyä kokonaan niihin kevään ja kesän aikana. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään kokeneempaa tekijää, joka pystyisi toimimaan töissä itsenäisesti ja jopa vastaamaan muista työntekijöistä kohteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja jämäkästi. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 25.05.202210.06.2022

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. Etsimme nyt heille kesän ajaksi reipasta, osa-aikaista siivoojaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Työ on osa-aikaista ja työtä tehdään ennen kahvilan avaamisaikaa. Siivous pitää sisällään kahvilan salin ja keittiön lattioiden pesun, wc-tilojen siivouksen sekä työajan (3 h) puitteissa muita esille tulevia siivoustöitä kuten esim. ikkunoiden pesua ym.

Työtä tehdään 3 h päivässä, klo 7:00-10:00 välisenä aikana, viitenä päivänä viikossa: perjantaisin, lauantaisin, maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Toukokuussa työ aloitetaan kahtena päivän viikossa: lauantaisin ja keskiviikkoisin.

Toivomme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tekijä prehdytetään työhön, mutta aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan hakijalle ehdottomasti eduksi. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, jolla on ajokortti ja mahdollisuus kulkea työpaikalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202210.06.2022

LVI-asentaja matkatyöhön

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme putkiasentajaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osin yrityksen tuotantolaitoksella Tampereella tehtävää valmistavaa työtä sekä osin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan betonitehtaille suuntautuvaa matkatyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kesällä tai syksyllä 2022. Työsuhde alkaa 4 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Etsimme nyt matkatöihin sitoutunutta putkiasentajaa lämmityslaitoskonttiasennuksiin. Tehtävässä edellytetään alan peruskoulutusta ja putkihitsaustaito katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin hyvää oppimiskykyä, halua kehittyä ja joustavuutta sekä työhön tarttuvaa otetta. Työkohteissa, betonitehtaissa, tehdään lämmityslaitoskontteihin putkiasennuksia. Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä kommunikoida jonkin verran englanniksi, muu kielitaito kuten ruotsin tai saksan kielen osaaminen katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tampereella tapahtuva valmistustyötä on arkisin tehtävää päivätyötä. Ulkomaan komennuksilla ollaan tiimin tai työparin kanssa kerrallaan 1-2 viikkoa. Ulkomaankomennuksilta maksetaan asianmukaiset matkakorvaukset ja ukomaanpäivärahat.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pidempi aikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, asianmukaisen korvauksen reissuhommista (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uuden työn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202225.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista AV-asentajaa keikkatöihin. Tamperelainen yritys tekee AV-ratkaisuja monipuolisesti koko Suomen alueelle ja yritys onkin kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen.
Suurin osa asennuksista hoidetaan alihankinnan kautta, mutta Pirkanmaan alueella kasvavan kysynnän takia tarve on nyt myös omalle asentajalle.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten näyttöratkaisujen asentaminen sisä- sekä ulkotiloissa. Pääsääntöisesti asennukset tapahtuvat Pirkanmaan alueella. Työ tehdään yksin tai apulaisen kanssa, joten toivomme tekijältä itsenäistä osaamista AV-asennuksista. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, asennuskohteisiin päästäkseen.

Aluksi työ olisi keikkaluonteista, mutta hommien sujuessa työtä voisi olla tarjolla enemmänkin. Työt tehdään arkisin kello 8 - 16 välillä. Työ sopisi erinomaisesti tekijälle, joka tekee samankaltaista työtä toiseenkin yritykseen, tai on halukas osa-aikaiseen työhön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 24.05.202209.06.2022

Terminaalityöntekijä, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta valitulla tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme muutaman kuukauden päästä.

Työtehtävät terminaalissa koostuvat pakettilajittelusta, järjestelmänhallinnoinnista ja muusta tyypillisestä terminaalityöstä. Työvuoron aikoina käydään toisinaan myös asiakkaille viemässä pari pakettia yrityksen pakettiautolla. Vastuullasi on yhdessä kuljettajien kanssa kokonaisvaltaisesti terminaalin toiminta. Työ tehdään Sarankulman toimipisteellä. Työ on kokoaikainen. Työvuorot ovat klo 23-07 eli kyseessä on täysipainoinen yötyö. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:
• kokemus yövuorojen teosta
• B- ajokortti
• jonkilainen ymmärrys logistiikka-alasta

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510 arkisin klo 12-15 välillä.

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Kirvesmies vesivahinkohteisiin, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia KIRVESMIESTÄ vesivahinkokohteisiin.

Asiakkaamme on erilaisia korjausrakentamisen palveluita tuottava yritys, jolla on tarjolla myös saneerausrakentamiseen liittyviä asiantuntija-palveluita. Yrityksessä on ammatitaitoinen tiimi, jolle työn korkea laatu ja ammattiylpeys ovat työtä ohjaavia voimia. Yrityksessä työntekijää kunnioitetaan ja hänen työtään arvostetaan. Yritykseen haetaan nyt kasvun ja kovan kysynnän vuoksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen kirvesmiestä, jolla olisi vesivahinkokorjauksesta kokemusta.

Työtehtävät koostuvat yksittäisistä pienistä purkutöistä ja uuden kokonaisvaltaisesta rakentamisesta valmiiseen kohteeseen asti. Laajemmat pyrkutyöpalvelut tuottaa alan ammattilaiset. Varsinaisia laatoitustöitä tehdään pienissä määrin, kuten keittiön välitason laatoitustyöt, joten laatoitusosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta vesivahinkokohteiden saneerauksesta
• asiakaspalvelutaitoa

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan asiakkaiden kanssa kumminointiin. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202216.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme osa-aikaista tarjoilijaa Tampereen alueelle. Yritys pitää neljää eri anniskeluravintolaa Tampereella ja vuoroja on tarjolla kaikista toimipisteistä. Ravintolat ovat pääosin anniskeluravintoloita, mutta yhdessä toimipisteessä tehdään myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Käytännössä työssä huolehditaan varsinkin arkisin yksin koko ravintolan toiminnasta. Viikonloppuisin tekijöitä on kaksi. Satunnaisesti tekijän täytyy myös olla valmis järjestämään bingoa tai karaokea.

Työhön ja laitteisiin perehdytetään hyvin, mutta kuitenkin kokemus tarjoilijan töistä on välttämättömyys pärjätäkseen ravintolassa yksin. Tekijältä toivotaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työ on osa-aikaista ja vuoroja on tarjolla viikottain sopimuksen mukaan. Varsinkin kesäaikana tarve kasvaa ja tunteja saattaa tulla paljonkin. Ravintolat ovat auki arkisin 11 - 00 ja viikonloppuisin 10 - 02. Palkkaus ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 24.05.202224.06.2022

Toimistosiivooja, Winclean Oy (Tampere, keskusta)

Haemme nyt Winclean Oy:lle TOIMISTOSIIVOOJAA Tampereen keskustaan sijaisuutta tekemään kesäkuun puolivälistä 2-3kk. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön muissa kohteissa. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat yhden yrityksen toimitilojen siivousta 34,5h /vko ja ne tehdään arkipäivisin klo 5.00 alkaen. Työssä tarvitaan suomenkielen taitoa ja hyvää asiakaspalvelumieltä, koska toimiston väen kanssa kommunikoidaan päivittäin.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 24.05.202208.06.2022

Siivooja, Seran puhtautta ja palvelua Oy (Tampere)

Vahvaa kasvua tekevä asiakkaamme Seran puhtautta ja palvelua Oy kaipaa joukkoonsa reipasta SIIVOOJAA pääsääntöisesti toimisto- ja kotisiivouksiin. Halutessasi tarjolla on myös muita työkohteita, kuten erikoispauhdistuksia ja ikkunan pesua. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.seran.fi ja heidän Facebook-sivuiltaan.

Työtehtäviisi kuuluvat työparin kanssa erilaisten tilojen siivous: esimerkiksi aamuisin aloitetaan toimistokohteista ja klo 8 siirrytään kotisiivouksien pariin loppupäiväksi. Työtä tehdään arkisin, aamupainoitteisesti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla vähintään 2 päivää, kuitenkin halutessasi voit tehdä täysipäiväistä viikkoa. Työtä kyllä riittää!

Hakemamme henkilöt ovat työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hieno lisä, niin voi tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Palkkaus on osaavammalle tekijälle KiPan TES PR4, aloittelevammalle vähän matalampi.

Tässä työ fyysistä työtä pelkäämättömälle! Myös keikkatyöntekijöille on tarvetta erilaisissa kohteissa ja tehtävissä, kuten ikkunan pesuissa ja vahinkosiivouksissa. Sitä paikkaa voit hakea tämän saman haun kautta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Seralle!

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Sisustuskirvesmies / laatoittaja, -vakituinen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia laatoitustaitoista KIRVESMIESTÄ viimeistelytöihin.

Yritys on vuonna 2006 perustettu Pirkanmaalla toimiva rakennus- ja remontointialan yritys. He tekevät kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi myös keittiö- ja pintaremontteja. Yritykselle ominaista on korkea laatutyytyväisyys asiakkaiden puolelta.

Työtehtävät koostuvat lattioiden asennuksista, kylpyhuoneiden laatoituksista, listoituksista, saunan kalusteiden asennuksesta, keittiöasennuksista sekä muista viimeistelytöistä. Suurin osa asiakkaista on yksityisasiakkaita Pirkanmaan alueella. Työtä tehdään arkisin. Työtunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan. On mahdollista tehdä myös osa-aikaisena esimerkiksi oman yrityksen ohella.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta muutamien vuosien verran kirvesmiehen / laatoittajan työtehtävistä
• kykyä jouhevaan työsuunnitteluun omissa työkohteissaan

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Vesieristyslupa katsotaan eduksi. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 24.05.202210.06.2022

Asentaja, kivielementtitalot -vakituinen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia ASENTAJAA KIVIELEMENTTITALO-KOHTEISIIN.

Yritys on vuonna 2006 perustettu Pirkanmaalla toimiva rakennus- ja remontointialan yritys. He tekevät kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi myös keittiö- ja pintaremontteja. Nyt uutena osa-alueena on kivitalo-toimittajan alihankintatyöt. Yritykselle ominaista on korkea laatutyytyväisyys asiakkaiden puolelta.

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisesta kivitalon rakennustyöstä. Kivitalon elementit toimittaa yksi Suomen suurimmista kivitalo-valmistajista. Työtä tehdään arkisin. Työtunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• työkokemusta rakennusalalta, sinun ei kuitenkan tarvitse olla huippuammattilainen.
• joustavuutta

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Alex & Wilis Oy:lle asiakaspalvelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen lifestyle-hotellikahvilaan Mäntän keskustaan. Palvelutarjonta on monipuolinen. Hotellimajoituksen (Hotelli Alexander) yhteydessä toimii myös kahvila- / lounaspalvelu Cafe Alex sekä Alex Lifestyle -sisustus- ja asustemyymälä, jonka valikoimassa ovat kauden trendikkäimmät vaatteet, korut ja sisustustuotteet. Cafe Alexin tarjonnasta mainittakoon Angus pihvikarjanlihasta valmistetut erikoisuudet, kuten talon lihapullasalaatti ja burgeri. Katso lisää www.cafealex.shop

Asiakaspalvelijan tehtävät ovat monipuoliset ja niihin kuuluvat mm:

-hotelliasiakkaiden palvelu
-kahvilan aamiais- ja lounasvalmistelutehtävät esillepanoineen (leipätuotteet & leikkeleet, salaatit, vihannekset, burgerateriat, kahvila- / vitriinituotteet)
-asiakaspalvelu sisustustuote- ja asustetarpeissa
-siivoustyötehtävät

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa hyvät asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote. Kokemus vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksi, mutta innokas ja motivoitunut tekijä omaksuu työn nopeasti tarjoamallamme hyvällä perehdytyksellä.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa 37.5 h / vko, arkisin aikavälillä klo 6:00–21:00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7:30–18:00. Päivävuoro on klo 8:00–16:00 tai klo 10:00–18:00. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja viihtyisässä ympäristössä monipuolisten tehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pikaisesti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 9:00-16:00 välisenä aikana. Puh 050 411 2705 ja sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 23.05.202209.06.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys toimii kiinteistöhuoltoalalla ja tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä kiinteistöhoitopalveluita Tampereen talousalueella, johon myös putkiasennukset kuuluvat. Yritys sijaitsee Ylöjärvellä.

Työtehtäviin kuuluu peruskorjauksia ja yksinkertaisia asennuksia, esimerkiksi hanojen vaihtoa tekijän osaamisesta riippuen. Satunnaisesti työhön kuuluu myös muut kiinteistöhuollon tehtävät.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät, koska varsinainen työ itsessään opitaan käytännön kautta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Motivoituneelle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt infrarakentamiseen erikoistuneelle hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on matkatyötä ja kohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla. Työntekijälle järjestetään tarvittaessa majoitus työkohteen tuntumasta.

Työkohteet ovat pääosin kaapelointityömaita, joissa ydintehtävänä on toimia lapiomiehenä. Jämsän Hallissa sijaitsee ensimmäinen työkohde, jonka kesto on arviolta kesäkuun loppuun asti. Seuraava kohde tarkentuu kesäkuun aikana.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on mahdollista jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työtä on tiedossa koko maanrakennuskaudeksi.

Työviikon tunnit 40 h / vko tehdään tyypillisesti ma–to välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä ja sovitaan haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.202203.06.2022

Kuorma-autonkuljettaja -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme vielä yhtä kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan ja kuljetus tapahtuu mm. Turun, Uudenmaan ja Porin alueille. Tarve on kahdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma. Työpäivän aikana ajoa tulee keskimäärin noin 400km.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkka on 2500-3000€/kk.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Aiempi kokemus tekstiilituotteiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.05.202206.06.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin uudiskohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen. Työstä maksetaan hyvä korvaus.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Jos työkohde on julkisen liikenteen ulottumattomissa, järjestetään työntekijöille kuljetus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 20.05.202206.06.2022

Kuorma-autonkuljettaja / Trukkikuljettaja, kokoaikainen (Juupajoki)

Etsimme nyt toimeksiantajallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA / TRUKKIKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Juupajoelle. Asiakas on iso puualan toimija.

Työtehtävänäsi on puutavaran siirtelyä ja lastaamista 16-tonnisella trukilla sekä kuorma-autolla tavaran siirtoa eri toimipisteiden välillä. Viimeisimmässä tehtävässä tarvitaan voimassa olevat ammattipätevyydet ja digipiirturikortti sekä C-kortti.

Etsimme erityisesti toimeen tarttuvia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Katsomme eduksi aiempaa työkokemusta esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä.

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja töitä tehdään tiiviissä ja hyvähenkisessä työporukassa. Yritys tarjoaa yhtenäisen työympäristön mielekkäiden työtehtävien parissa.

Työtä tehdään arkisin tulevaisuudessa kolmessa työvuorossa, joten myös yövuorojen tekoon on halutessaan mahdollisuus. Kahta vuoroa tulee kuitenkin olla valmis tekemään. Lauantaisin saattaa toisinaan olla työtä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:30, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt aloittelevaa asentajaa metsäkoneiden puomien kokoonpanotehtäviin pitkään toimineelle vakavaraiselle ja jatkuvasti toimintaansa kehittävälle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Kokoluokkanaan keskisuurella yrityksellä on vuosikymmenten kokemus kokonaisten työkoneiden ja niiden yksittäisten osien valmistamisesta sekä tuotekehityksestä yhteistyössä asiakasyritystensä kanssa.

Asentajan työ on monipuolista mekaanista koonpanoa kuvien mukaisesti. Tehtävään liittyy mm. metalliosien, hydrauliikkaletkujen ja putkien kokoonpanoa / asentamista sekä sähköjohtojen vetoa. Työkoneen valmistumisessa on paljon erilaisia vaiheita, mikä luo tekemisestä tapahtumarikasta ja antoisaa.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa tekninen ajattelu, hyvät kädentaidot ja kuvienlukutaidot sekä tarkkuus tekemisessä. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme vakituisesti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00–15:30, 40 h / vko. Tekijällä tulee kuitenkin olla tarvittaessa valmius myös iltavuoron (klo 14–22) tekemiseen. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16. Puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.05.202202.06.2022

Etsimme nyt ammattinsa osaavaa MIG/MAG-hitsaajaa pitkään toimineelle vakavaraiselle ja jatkuvasti toimintaansa kehittävälle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hitsaustyötä tehdään yrityksen toimipaikoilla Lempäälässä ja Akaan Viialassa. Kokoluokkanaan keskisuurella yrityksellä on vuosikymmenten kokemus kokonaisten työkoneiden ja niiden yksittäisten osien valmistamisesta sekä tuotekehityksestä yhteistyössä asiakasyritystensä kanssa.

Hitsaajan tehtävä koostuu erilaisten työkoneiden levyrakenteiden kokoonpanotyöstä kuvien mukaisesti. Rakenneteräksen materiaalivahvuus on 5–20 mm. Tehtävässä menestyminen edellyttää alansa vahvaa hallintaa. Tekijä arvostaa hyvää työnjälkeä ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme vakituisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7–15:30, 40 h / vko. Tekijällä tulee kuitenkin olla tarvittaessa valmius myös iltavuoron (klo 14–22) tekemiseen. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16. Puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.05.202231.05.2022

Etsimme asiakkaallemme reipasta vihertyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan työtehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viherrakennusalan töistä kuten nurmikoiden perustus- ja istutustöistä, viheristutuksista sekä ylläpito- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäristössä.

Toivomme tekijältä alalle sopivaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalla työskentelystä. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakortti katsotaan hakijalle eduksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista, mutta ei kuitenkaan ole pakollinen.

Tehtävä soveltuu hyvin uransa alkutaipaleella olevalle tekijälle tai opiskeijalle kesätyöksi. Huomioimme myös pienemmällä kokemuksella olevat hakemukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 18.05.202203.06.2022

Perämies, Pihatehdas Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme Pihatehdas Oy:lle PERÄMIESTÄ pihojen rakennusprojekteihin. Pihatehdas on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Pihatehtaan palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Auki on myös perämiehen ja kivityöntekijän paikka. Yrityksessä on tarjolla työtä ympärivuotisesti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.pihatehdas.fi.


Työhön voi sopia hyvin erilaisilla taustoilla, kuten kiinteistöhuollon tai LVI-alan koulutuspohjalla.

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä toimiminen, mahdollisten salaojien ja kunnallistekniikan asentaminen, korkojen tarkastaminen sekä muut tehtävään liittyvät työt omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Toisinaan voi olla myös pieniä nikkarointihommia, kuten leikkitelineiden kasaamista taloyhtiöissä. Teet yhdessä kaivikoneenkuljettajan kanssa pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Arvostamme työntekijää, joka osaisi katsoa tasolaserilla korot. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Pihatehtaalle.

Hakuaika 18.05.202202.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista siivoojaa elintarviketeollisuuteen Ylöjärvelle. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila-, teollisuus- ja muuttosiivouksia lähinnä Tampereen ja Nokian alueella.

Käytännössä työssä siivotaan elintarviketeollisuuden tehdastiloja. Tehtaassa on kylmä-, lämpö- ja höyrytiloja, joten työhön haetaan reipasta ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja jämäkästi. Aikaisempaa kokemusta siivouksesta ei vaadita, työhön saa perusteellisen perehdytyksen.

Ajokortti ei ole välttämätön. Kohteeseen voi joko mennä suoraan itsenäisesti, mutta myös yrityksen auton käyttömahdollisuus Nokialta on mahdollinen tekijän tilanteesta riippuen.

Palkkaus työssä on kilpailukykyinen ja työtunteja on tarjolla 30 - 37,5h arkisin. Työ tehdään iltaisin kello 15:sta eteenpäin. Työtä on myös mahdollista tehdä osa-aikaisesti noin 4h/pv.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 18.05.202203.06.2022

Kaivinkoneenkuljettaja, Pihatehdas Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme Pihatehdas Oy:lle KAIVINKONEENKULJETTAJAA pihan rakennusprojekteihin. Pihatehdas on eteenpäin menevä ja vireä uuden sukupolven viherrakentaja, jossa on on tilaa uudistumiselle. Pihatehtaan palveluille on kova kysyntä, joten jotta tulevaisuudessa ehdittäisiin palvelemaan entistä useampaa asiakasta, ammattitaitoiseen tiimiin kaivataan lisäjoukkoja! Auki on myös perämiehen ja kivityöntekijän paikka. Yrityksessä on tarjolla työtä ympärivuotisesti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.pihatehdas.fi.

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneen ajotyö omakotitalo- ja taloyhtiöiden pihojen rakennustyömailla. Yhdessä perämiehen kanssa tehdään pihoihin pohjat ja pintatyöt siinä määrin, miten paljon voi kaivinkoneella tehdä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollista aloittaa tässä kevään aikana.

Tarjoamme mm.:
* työtä vahvasti kasvavassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Arvostamme työntekijää, joka osaisi myös jonkin verran korjata koneita ja tehdä pieniä huoltoja. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Pihatehtaalle.

Hakuaika 17.05.202231.05.2022

Etsimme nyt varastotyöntekijää Kemiin rakennettavaan uuteen biotuotetehtaan rakennustyömaaprojektiin osaksi muutaman hengen logistiikkatiimiä. Tehtävässä varastoidaan ja kuljetetaan teollisuusputkistomateriaalia tehdasalueella asentajien tarpeisiin. Tuotteiden kuljetukset ja siirrot tapahtuvat pakettiautolla ja erilaisilla työkoneilla kuten esim. trukilla ja kurottajalla. Varastotiloina toimivat kontit, pressuhallit ja varastoteltat.

Työt alkavat arviolta juhannuksen jälkeen määräaikaisella vuokratyösuhteella. Töiden arvioidaan kestävän maaliskuun 2023 lopulle.

Varastotyötä tehdään päivätyönä ma–la välisenä aikana kolmen viikon jaksoissa joka neljännen viikon ollessa vapaa viikko. Reissutyöläiselle on tarvittaessa järjestettävissä asunto. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tehtävässä menestymistä tukevat mm.

• putkialan ja LVI-tuotteiden tuntemus
• oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
• järjestelmällisyys, täsmällisyys ja huolellisuus
• trukinajotaito
• hyvätasoinen yleiskunto

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa Suomen metsäteollisuushistorian kaikkien aikojen suurimman kotimaan investoinnin rakentamiseen sekä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pikimmin sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää sen sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.05.202230.05.2022

Etsimme nyt urheiluväline- / pienkonemyyjää asiakasyrityksellemme Pyörätaikurit Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sen toimipaikka sijaitsee Tampereen Messukylässä. Pyörätaikureiden monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat uudet ja käytetyt tuotteet kuten polkupyörät, hiihto- ja lasketteluvälineet sekä luistimet ja jääkiekkovarusteet. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pienkoneet ulko- / piha-alueiden hoitoon. Asiakkaita palvellaan myös tuotteiden huolto- ja korjaustarpeissa. Katso lisää pyörätaikurit.fi.

Myyjän työnkuvaan tehtävässä kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutoimien lisäksi huolehtia myymälässä tuotteiden esillepanosta ja myymälän yleisilmeestä sekä tuotetoimituksista asiakkaille yrityksen pakettiautolla. Tehtävässä menestymisen mahdollistaa hyvä kommunikaatiokyky, positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen työote. Omaat tervettä ammattiylpeyttä ja vastuuntuntoa, mikä näkyy laadukkaana asiakaspalveluna. Tuotetietous ja alan asiantuntemus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisella työsopimuksella suoraan Pyörätaikureilla.

Työ on arkisin klo 10:00–18:00 tehtävää päivätyötä sekä ajoittain myös lauantaisin klo 10:00–14:00. Työtehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.05.202202.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista asbestipurkutyöntekijää. Yritys on erikoistunut erilaisiin purkutöihin esimerkiksi timantti- ja asbestitöihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää voimassa olevia lupia asbestipurkutöihin, hyvää fyysistä kuntoa, normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme nopealla aikataululla rakennustyöntekijää/ -aputyöntekijää puuelementtien kokoamistyöhön yrityksen toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työssa saa aloittaa heti. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla ainakin muutaman kuukauden ajaksi.

Puuelementtien kokoamistyö on yrityksen hallilla tapahtuvaa puutalojen seinä- ja kattoelementtien kokoamistyötä erilaisina työvaiheineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta rakennus-alalta, mielellään juurikin puuelementtien kanssa työskentelystä. Lisäksi tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten ymmärrystä ja ehdottoman hyvää työkalujen käyttötaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme puuelementtien kokoaja? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme on viheralueiden uudisrakentamiseen ja piha-alueiden hoito- ja kunnostustöihin sekä puutarhanhoitoon erikoistunut viheralan yritys. Etsimme nyt heille alkavaan sesonkiin osaavaa ja reipasta viherrakennustyöntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla arviolta koko viherrakennuskauden ajan. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työkohteet ovat yksityisten ja yritysten piha-alueiden viherrakentamista ja kunnostamista. Ne sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja sen lähiympäristössä. Työtehtävät koostuvat kivetys-, nurmi- ja istutusalueiden perustustöistä, kasvien istuttamisesta, piha- ja reunakivien asennuksesta ja siihen liittyvistä työvaiheista. Arvostamme kovasti alalle sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Nämä ovat hakijalle suureksi eduksi. Ennen kaikkea toivomme kykyä reippaaseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Auto ja ajokortti työkohteisiin kulkemisen takia olisi hyvä olla olemassa,

Työaika on arkisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae pikaisesti tehtäväänoheisn linkin kautta sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, ma-pe klo 9-16 välisenä aikana. CV:si voit lähettää sähköpostitse. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Asiakasyrityksemme, Asennusliike Lahtinen Oy on Suomen johtava polttonesteiden varastointi- ja jakeluratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt heille ASENTAJAA HDPE-muovitukseen Tampereen Myllypuroon ja asennuskohteissa tapahtuvaan laiteasennukseen. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asentajan työ on yrityksen tehtaalla Myllypurossa Tampereella tapahtuvaa muovikalusteiden ja polttonesteputkien valmistusta ja niihin liittyvien järjestelmien kokoonpanoa sekä työmaakohteissa tapahtuvaa HDPE-muovin asennusta.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä, putkien ja liittimien tuntemusta esim. koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta sekä erityisen hyviä ja monipuolisia kädentaitoja. Lisäksi työssä edellytetään mahdollisuutta osittaiseen reissutyöhön. Muovihitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi, sen puuttuessa siihen annetaan perehdytys. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Työ on osittain reissutyötä, asennuskohteissa ollaan suunnilleen pari päivä kerrallaan. Muuten työ arkisin tehtävää päivätyötä tehtaalla. Reissutyöstä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvausket. Palkkauksessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, tiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00.

Hakuaika 12.05.202231.05.2022

Wavemotor Oy on veneiden huoltoihin, korjauksiin ja varusteluihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaalla jo vuodesta 1989. Wavemotorin toimipisteet löytyvät Tampereelta ja Kangasalta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä verkkosivuilla https://wavemotor.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Wavemotor Oy:lle kesätöihin aloittelevaa veneiden huoltajaa/korjaajaa Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan pitkälle syksyyn.

Työssä avustetaan kokeneempia veneasentajia veneiden korjaus- ja huoltotöissä sekä vesille laskemisessa. Tämän lisäksi työhön kuuluu arkisia huoltotoimenpiteitä sekä veneiden pesemistä ja siirtämistä säilytyksestä huoltopaikalle. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työntekijän on hallittava perustason käsityökalujen käyttö sekä lisäksi näppäristä kädentaidoista on hyötyä. Työ sisältää satunnaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyyttäkin tarvitaan. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti, Be-ajokortti katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Aikaisempi kokemus ja harrastuneisuus veneiden parista katsotaan eduksi. Lisäksi perustason ymmärtäminen moottorikäyttöisistä kulkuneuvoista tai moottoritekniikasta on suotavaa helpoimpia korjaus- ja huoltotöitä ajatellen. Esimerkiksi tekniikan alan peruskoulutuksesta voi olla tehtävään hyötyä. Jos omaat aiempaa kokemusta ja osaamista veneasennuksista, voidaan toimenkuvaa räätälöidä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703 Ei suoria yhteydenottoja Wavemotor Oy:lle.

Hakuaika 11.05.202211.06.2022

Loppusiivoojia remonttikohteisiin, Aalto Clean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Aalto Clean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin remonttikohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Aalto Clean on tamperelainen siivousalan yritys, joka on alallaan tunnettu työn- ja palvelunlaadusta. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.aaltoclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen remonttikohteiden siivous ennen kuin ensimmäiset tilan käyttäjät muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe (37,5h/vko). Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Aalto Cleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti ja B-ajokortti katsotaan eduksi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Aalto Cleanille.

Hakuaika 09.05.202230.05.2022

Asiakkaamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme useampaa reipasta ja iloista osa-aikaista kahvilatyöntekijää tulevan kesän sesonkiin. Työ alkaa joustavasti toukokuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu astioiden keräämistä, tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin loma-aikaan ja viikonloppuisin saattaa olla todella paljon asiakkaita palveltavana. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle lukiolaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Kiireisenä loma-aikana työtä on tarjolla myös muina päivinä. Viikoittainen työaika on 10 - 25 h. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäravintola, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti. Työvuorot sovitaan erikseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse, arkisin klo 9:00-16:00, Click henkilöstöpalvelut / Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 05.05.202231.05.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme laserleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Hankkioon. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys toimii kahdeksalla paikkakunnalla ja työllistää noin 400 ihmistä.

Käytännössä työssä toimitaan laserleikkaajana ja osaamisen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita metallitöitä. Työssä käytetään Trumpf ja Bystronic -merkkisiä laserleikkauskoneita. Tehtävä ei edellytä ohjelmointiosaamista. Trukin ajotaito on ehdoton, koska työssä käytetään trukkia päivittäin.

Kokemus laserleikkaajan työstä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat tekijät. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme:
• Modernin konekannan
• Vakituisen työsuhteen
• Avoimen ja joustavan työyhteisön
• Monipuolisen työnkuvan

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 05.05.202230.05.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Hankkioon. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys toimii kahdeksalla paikkakunnalla ja työllistää noin 400 ihmistä.

Käytännössä työssä työstetään eri kokoisia kappaleita uudenkarhealla pystykaraisella Mazak työstökeskuksella 1–500 kappaleen sarjoissa. Tehtävä edellyttää Mastercam ohjelmointitaitoa, ohjelmat tehdään alusta loppuun itsenäisesti.

Tarjoamme:
• Modernin konekannan
• Vakituisen työsuhteen
• Avoimen ja joustavan työyhteisön
• Monipuolisen työnkuvan

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 05.05.202205.06.2022

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville työmaille. Työkohteet vaihtelevat monipuolisesti talonpohjista infrapuolen työkohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkukesästä 2022 ja sitä on tekijän työtaidoista riippuen tarjolla mahdollisesti koko sesongin ajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, 3D-ohjausjärjestelmän tuntemusta sekä käytännön työkokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä. Tehtävässä käytetään pääasiassa 25 t telakonetta. Kokemus infrapuolen työkohteista katsotaaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Arvostamme lisäksi kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat tieturva 1 - ja työturvallisuus-kortit.

Tehtävä tarjoaa työskentelymahdollisuuden hyvässä yrityksessä, vaihtelevat työkohteet, uudenaikaiset ja asianmukaiset työkoneet sekä kokemusta vastaavan palkkauksen. Tehtävässä tehdään 8 tuntista työpäivää, pääsääntöisesti arkisin.

Oletko etsimämme henkilö? Soita ja varaa itsellesi tapaamisaika. Voit myös täyttää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Lisätiedot arkisin klo 9.00 -16.00 välillä, Cllick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 040 535 4771.

Hakuaika 05.05.202205.06.2022

Instrumenttiasentaja ulkomaan komennuksille

Etsimme asiakkaallemme instrumentti- / sähköasentajaa yrityksen tuotantolaitokselle Tampereen Hervantaan ja betonitehtailla tapahtuville ulkomaan komennuksille. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesällä 2022. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa 4 kk:den vuokratyösuhteena.

Työ on ulkomailla asennuskohteissa tehtäviä lämmityslaitoskonttiasennuksia. Ulkomaan komennukset suuntautuvat Skandinaviaan, Keski- ja Pohjois-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Työkomennuksilla ollaan yhtäjaksoisesti useamman viikon ajan ja komennusten välillä tullaan Suomeen. Työ sisältää myös verstaalla Tampereella tehtävää esivalmistelutyötä.

Edellytämme sinulta sähkö- tai sähköautomaatioalan peruskoulutusta ja saat siihen perusteellisen perehdytyksen. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostammekin hyvää oppimiskykyä ja motivaatiota tehtävää kohtaan, joustavuutta ja aktiivisuutta sekä halua kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta käytännön englanninkielen taitoa, ruotsin ja saksan kielen taidon katsomme eduksesi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja hyvässä yrityksessä, asianmukaisen korvauksen matkatyöstä (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Haemme nyt kivi- ja viherrakentajia asiakasyrityksellemme työskentelemään eri kohteisiin Tampereelle ja lähikuntiin. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa toukokuussa 2022. Mahdollisuus on työllistyä yritykseen myös vakituisesti.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Työssä on myös paljolti maanrakennuksellisia elementtejä.

Työ tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti
• Mahdollisuuden edetä uralla vastuullisempiin tehtäviin
• Mahdollisuuden oppia uutta myös kokeneemmillekin tekijöille

Työssä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kivi- ja/tai viherrakennuksesta
• Kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan sekä ammattitaitonsa kehittämiseen
• Hyviä kädentaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta
• Voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit

Eduksi katsotaan:
• Viherrakennusalan koulutus
• B-ajokortti sekä tulityökortti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluja tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7.00-15.30 välille.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus hetimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 10.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua