Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 28.03.202312.04.2023

Oletko sinä taitava lukujen johtaja ja sinulta löytyy osaamista taloushallinnon puolelta?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KVL-Tekniikka Oy:lle taloushallinnon controlleria, jolla on halua kasvaa ja kehittyä työssään. KVL-Tekniikka on vuonna 1992 perustettu energia- ja infrarakentamiseen erikoistunut yksityisomisteinen yritys. KVL-Tekniikka on kokenut energia- ja infrarakentamisen ammattilainen. Osaavan ja monitaitoisen yrityksen henkilökunta toteuttaa valtakunnallisesti vaativatkin urakat tinkimättömällä asiantuntemuksella ja jo yli 30 vuoden kokemuksella. Lisätietoa yrityksestä: https://kvl-tekniikka.fi/

Controllerina työtehtäväviisi kuuluu talouden lukujen seuranta ja raportointi. Et kuitenkaan toimi kirjanpitäjänä vaan tavoitteenasi on johtaa lukujen kautta, ymmärtää lukuja sekä taloushallintoa. Controllerina sinä toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Sinulla on taitoa viestiä ja taito puuttua mahdollisiin ongelmiin lukujen kautta. Osaat viedä luvut liikevaihtoon ja ymmärrät talouden lukuja koko liiketoiminnan osalta. Controller on sisäisen laskennan ja liiketoimintatiedon asiantuntija, jonka pitää pystyä näkemään niin koko yrityksen kuin sen toimialan kehitys.

Controllerin tehtävään vaaditaan vähintään tradenomin AMK-tutkinto. Aiempi kokemus talouden tunnuslukujen kanssa työskentelystä ja liiketoiminnan lukujen ymmärtäminen on erittäin eduksi tehtävässä. Tehtävä edellyttää analysointi- ja ratkaisutaitoja, talousosaamista, johtamistaitoja, yhteistyökykyä ja itsenäistä päätöksentekoa. Työssä pärjäät kehittymisen haluisella ja reippaalla asenteella ja sinulla on halua toimia tiimissä. Lisäksi aikaisempi kokemus ison yrityksen ostoista ja hankinnoista on iso plussa tähän tehtävään.

Työtä tehdään ma-pe 07.00-17.00 välisenä aikana 7,5h päivässä ja 37,5h viikossa. Työssä ei ole etätyömahdollisuutta vaan työ tehdään toimistolla Tampereella. Huhtikuun lopulla valmistuu Rantaperkiöön uudet remontoidut toimistotilat. Saat itsellesi oman työpisteen, jossa jaat työhuoneen muiden tiimiläisten kanssa. Saat työhösi perehdytyksen.

Palkka tehtävässä 3500€/kk+ mahdollinen kokemuslisä. Työssä noudatetaan infra-alan toimialahenkilöstön työehtosopimusta. KVL-Tekniikan työntekijänä sinä saat käyttöösi liikuntaseteleitä. Työntekijöille tarjotaan tavallista kattavampi työterveys. Lisäksi järjestetään tykypäiviä ja koulutuspäiviä työntekijöille. Henkilöstön kehittyminen ja kouluttautuminen on yritykselle erityisen tärkeää.

Olisitko sinä hakemamme kehittymishaluinen controller? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja KVL-Tekniikka Oy:lle

Hakuaika 24.03.202324.04.2023

Töitä kevätajalle! Etsitpä sitten työtä koko kevääksi, osaksi kevättä tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös esim. sähköpuolelta, LVI-alalta sekä asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Monessa tehtävässä asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin talviajan tehtäviin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten! Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kevät- ja kesäajalle.

Hakuaika 24.03.202324.04.2023

Töitä kesäajalle! Etsitpä sitten työtä koko kesäksi, osaksi kesää tai osa-aikaisesti, meiltä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja! Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella tai lähialueilla.

Kauttamme löytyy työmahdollisuuksia erityisesti rakennusalalta, maa- ja viherrakennustehtäviin, kiinteistöhuolto- ja siivousalalta, teollisuuteen sekä kuljetus- ja logistiikka-alalle. Myös erilaisia asiakaspalvelu ja ravintola-alan tehtäviä on jonkin verran tarjolla.

Kesätöissä erityisesti asenne ratkaisee! Mikäli sinulle on kertynyt osaamista aiemmista työsuhteista tai koulutuksista, voimme myös etsiä sopivia mahdollisuuksia ne huomioiden.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuudet saattavat laajentaa työmahdollisuuksia, samoin kuin erilaiset lupa- ja turvallisuuskortit. Näitä ei kuitenkaan vaadita kaikkiin kesätyötehtäviin.

Hae kesätöitä pikimmiten ja kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 24.03.202306.04.2023

Etsimme nyt autojen varaosamyyntiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys palvelee sekä kuluttajia että yritysasiakkaita tarjoamalla uusien osien lisäksi erittäin kattavan valikoiman käytettyjä purkuvaraosia. Kaikki käytetyt osat ja osakokonaisuudet kuten esim. moottorit ja vaihteistot ovat laatutarkastettuja. Varastosta löytyvät myös autojen päivittäiseen korjaamiseen ja huoltamiseen tarvittavat varaosat ja tarvikkeet.

Varastotyöntekijä työskentelee muutaman hengen tiimissä yrityksen keskusvarastolla. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden vastaanotto, järjestelmään kirjaaminen, hyllytys, pakkaus ja lähettäminen sekä tuotteiden luovutus asiakkaille. Käytössä ovat työntömastotrukki ja korkeakeräilijä. Tehtävässä kommunikoidaan myös myyntihenkilöstön kanssa mm. sovitun mukaisen tavaratoimituksen ja -luovutuksen varmistamiseksi.

Työssä aloitetaan toukokuun alussa määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa. Työaika on 37.5 h / vko arkisin ma - pe aikavälillä klo 8:00–16:00. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tehtävässä menestymisessä eduksi ovat:

• tehtävään soveltuva kokemustausta (varasto / logistiikka)
• auto- ja varaosatuntemus sekä autoalan harrastuneisuus
• oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
• vastuuntuntoisuus, täsmällisyys ja järjestelmällisyys

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään kodikkaassa ja nuorekkaassa työilmapiirissä. Yrityksen tehokas toimintamalli, tuotteiden korkea kysyntä ja kollegoiden vahva tuki luovat hyvän kehyksen tekemiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista floristia Kangasalla sijaitsevaan kukkakauppaan. Työtä tehtävässä on keväälle ja kesän ajalle sekä mahdollisesti myös tämän jälkeenkin.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset ym.), kukkien myyntiä kastelua ja hoitoa sisällä liikkeessä ja kesäkukkapihalla, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tämä on välttämätöntä, koska sidontaa on todella paljon. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä tulee olla peruskunto kohdillaan ja hänen tulisi olla näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöiden kanssa.

Työtä tehdään aukioloaikojen puitteissa, noin 7,5-8 h päivässä. Työvuorot sijoittuvat 9:00-19:00 väliselle ajalle ja vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko floristin tehtävästä? Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 050 4112706

Hakuaika 23.03.202311.04.2023

Aloitteleva sähköasentaja teollisuuteen, -kokoaikainen (Tampere)

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa puuteollisuuden tuotantolaitokseen. Työ on kokoaikainen ja tarjolla on työtä toistaiseksi. Myös aloittelevat asentajat otetaan haussa huomioon!

Työtehtävät tuotantolaitoksissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä, joihin sisältyy sähköalan töiden tekemistä. Työ tehdään yhdessä tuotantolaitoksessa Pohjois-Pirkanmaalla. Viikkotyötunnit ovat 40 h/vko. Työ on kolmivuorotyö. Palkkaus määritetään sopimuksen mukaan, kuitenkin työssä on sähköalalla totuttua parempi palkka.

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan tai sähkö-ja automaatioalan tutkintoa. Sinulla ei tarvitse olla erityistä työkokemusta tältä alalta, vaan asenne ja halu oppia ratkaisevat.

Arvostamme:
• Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
• Perustason osaaminen sähköalasta
• Kyvyn tehdä myös yövuoroja
• Sitoutumishalua

Tarjoamme:
• Mukavan ja avoimen työyhteisön
• Vakaan + hyvän ansiotason
• Työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• Monipuoliset työtehtävät
• Hyvän tuen työnjohdolta
• Työtehtävän, jossa pääset tekemään ajan kanssa itsenäisesti vastuuta kantaen työtehtävät.Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

--------------------------------

Yritys on puualan moniosaaja, jolla on vankka kokemus alalta. Heidän toimintansa pohjautuu vakaalle taloudelliselle pohjalle.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Tykkäätkö tehdä käsillä töitä ja nautit ulkoilmasta?
Etsimme asiakasyrityksellemme KIVIRAKENTAJAA kauteen 2023. Asiakasyrityksemme toteuttaa kivi- ja viherrakennustöitä Tampereella.

Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti erilaisia kivetyksien ja kivimuurien rakennusta. Tarvittaessa työtehtäviä voi olla myös viherrakennuksen puolelta. Joten kiinnostus viherrakentamiseen on eduksi.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi työ edellyttää riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta ja sopivasti innokkuutta työntekoon. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Hakijalta olisi hyvä löytyä oma auto, koska työkohteet ovat eri puolella Tamperetta. Satunnaisesti työkohteita voi olla myös Valkeakoskella tai Akaassa.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, mahdollisuuden oppia uutta sekä joustavan työnantajan tuen. Työsuhde alkaa kevään 2023 aikana ja kestää pitkälle loppuvuoteen sopimuksen mukaan. Kausi alkaa tyypillisesti viimeistään toukokuussa ja kestää säiden mukaan jopa marraskuuhun asti.

Työpäivät alkavat pääasiassa klo 7.00/8.00 aikaan ja töitä tehdään päivittäin 7,5h. Työtunteja kertyy vähintään 37,5h/vko ja töitä tehdään arkisin ma-pe. Satunnaisesti työkohteita voidaan viimeistellä myös lauantaisin. Palkkaus tehtävään viher- ja ympäristörakennusalan työehtosopimuksen mukaan tai kokeneelle tekijälle hankitun kokemuksen mukaan. Työntekijä saa käyttöönsä kattavan työterveyshuollon palvelut sekä palkka maksetaan aina ajallaan kahden viikon välein.

Heräsikö kiinnostus kivirakentajan kausityöstä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 0504112706

Hakuaika 23.03.202330.03.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Tarve nyt alkuun on ainakin kuukauden, mutta mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työhön. Yritys tekee muun muassa uudis- ja saneerauskohteita sekä jonkin verran huoltoa.

Työssä ei ole erityisosaamista vaativia tehtäviä, mutta toivomme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta sähkö-asennuksista, jotta voit tehdä työmailla työtä myös itsenäisesti. Työ tehdään Tampereella ja sen lähimmissä ympäryskunnissa.
Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus on sähköistysalan TES.n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

------------------
Yritys toteuttaa sähköasennukset ja sähkösuunnittelun sekä valaistussuunnittelun saneeraus- ja uudiskohteisiin Tampereen talousalueella yli 30 vuoden kokemuksella.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Hei sinä jo erinomaisia myyntituloksia saavuttanut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva aktiivinen tekijä! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko myydä tämän hetken kuuminta tuotetta ja ansaita ministeritason palkan?

• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille asumisenlaatua kohentavan sekä päästöjä merkittävästi vähentävän ratkaisun?

• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?

• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?

• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?

• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?

• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina myyntiedustajaa toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi, www.lampoykkonen.fi, www.wiessmann.fi, lämpötube.

Edustaja pääsee käymään yrityksen aktiivisesti toimivan telecallcenterin valmiiksi sopimia tapaamisia. Edustaja sopii tapaamisajankohdista myös itse ovelta ovelle kontaktoiden. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantaipäivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Pirkanmaa, mutta työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Asuinpaikkasi voi hyvin olla Tampereelta etelään. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus sekä takuupalkka, joka voidaan sopia kokemuksen mukaan. Palkkataso on keskimäärin 3000-4000 €/kk, huippumyyjämme tienaavat yli 10 000 €/kk.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Etsitkö monipuolista toimistotyötä, jossa pääset tekemään sisältömarkkinointia? Kaipaatko vastuuta ja mahdollisuutta vaikuttaa oman työnkuvasi kehittymiseen?

Haemme asiakkaallemme järjestelmällistä asiakaspalvelu- ja toimistoassistenttia autokorjaamolle monipuolisiin työtehtäviin. Pirkanmaan Autotaito Oy on vuonna 1994 perustettu monimerkkikorjaamo, joka huoltaa kaiken merkkiset ja ikäiset autot 30 vuoden kokemuksella. Lisätietoa yrityksestä: https://www.pirkanmaanautotaito.fi/

Työtehtävät koostuvat pitkälti autokorjaamon asiakaspalvelutöistä ja yleisistä toimistotöistä. Työssä hoidat päivittäin asiakaspalvelua kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostilla, joten hakijalta toivotaan kykyä ja osaamista toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Työtehtävät pitävät sisällään myös arkistointia ja muuta tietojenhallinta tehtäviä. Toimistoassistenttina pääset toteuttamaan digimainontaa ja tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Tarvittaessa pääset tekemään myös varaosatilauksia korjaamolle.

Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.30-17.00 välisenä aikana. Viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Palkkaus tehtävään alan työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme, että henkilöllä olisi aito kiinnostus asiakaspalvelua ja toimistotyötä kohtaan. Varsinaista koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta esimerkiksi kaupallinen koulutus voi olla hyvä pohja tehtävään. Ymmärrys autoista on eduksi. Lisäksi työssä edellytetään perustasoisia atk-taitoja. Työpaikan käyttämiin järjestelmiin perehdytetään. Tehtävässä vaaditaan sujuva suomen kielen taito sekä englannin osaamisesi tulisi olla perustasolla.

Heräsikö kiinnostus assistentin tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 0504112706

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Etsitkö vakituista ja monipuolista rakennusalan työtä, jossa pääsisit käyttämään erikoisosaamistasi epoksilattioista? Oletko parhaimmillasi tiimipelaajana työkavereiden parissa? Nyt olisi tilaisuus näyttää osaamisesi parhaat puolet joustavan ja monimuotoisen työporukan tukemana!

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa epoksilattioiden pinnoittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja tehdään 37,5 h/vko. Työkohteet ovat asuinrakennuksia ja kerrostaloja ja sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työtehtäviisi kuuluu pääosin epoksilattioiden pinnoitus Tremco -tuotteilla. Lisäksi työhön kuuluu maalausta, erilaisia timpurin töitä sekä muita rakennusaputöitä.

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen ja nopeaankin palkkakehitykseen.

Rakennusalan perustutkinto ja muutaman vuoden kokemus rakennusalalta antaa hyvät valmiudet työhön. Lisäksi sinulla olisi hyvä olla vähintään puolen vuoden kokemus epoksilattioista ja B-ajokortti taskussa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta jo tänään, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Haetko lyhyttä sesonkityötä ja tykkäät tehdä töitä hyvässä tiimissä?
Etsimme asiakkaallemme OneStop Finland Oy:lle renkaiden vaihtajia keväälle sesongin ajaksi.
OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun OneStop tiimi vaihtaa renkaat autoon parkkihallissa. Renkaanvaihdon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa: https://www.onestoppi.fi/

Renkaiden vaihtopisteet sijaitsevat Linnainmaalla, Kalevassa ja Lielahdessa Prismojen parkkihalleissa. Työt alkavat huhtikuun puolella ja kestävät sesongin loppuun. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy halua oppia, tykkäät työskennellä tiimissä ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista.

Työssä vaihdetaan pääsääntöisesti kesärenkaita autoihin. Työhön kuuluu myös renkaiden siirtelyä ja nostelua, joten työ on luonteeltaan fyysistä. OneStoppilaisille tarjotaan työntekijälähtöinen ympäristö, jossa rengasasennukset toteutetaan tiimeittäin. Palkkaus työssä on autorengasalan TES:n mukainen. Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-la. Työvuoroissa pyritään huomioimaan työntekijän toiveita.

Raskaan työn vastapainoksi OneStop Finland Oy tarjoaa tekijöilleen hyvinvointipalveluita yhteistyökuntosalilla. Lisäksi kauden loputtua rengasvaihtajatiimille järjestetään kauden päättäjäiset, joihin sinä työntekijänä pääset itse vaikuttamaan.

Innostuitko renkaiden vaihdosta ja sesonkityöstä? Tervetuloa tiimiin!
Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Sähköasentaja, -kokoaikainen (Tampere)

Tarjolla työ kasvavalla alalla!

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA kokoaikaiseen työhön. Asiakkaamme tekee lämmmitysratkaisu-remontteja myös suurempiin kohteisiin.

Työtehtävät kohteissa koostuvat uusien lämmitysjärjestelmien, kuten maalämpö-pumppujen sähkö-osuuksien kytkemisestä asiakkaan tiloissa. Kyseessä voi olla isompi kerrostalo-kohde tai pienempi kokonaisuus. Työt ovat sähköosaamista vaativia tehtäviä, jossa vaaditaan perusosaamista eli muutaman vuoden kokemusta sähköistys-alan töistä. Työn erityisluonteen vuoksi nimenomaiseen työtehtävään kyllä koulutetaan työsuhteen aikana. Työtä tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaalla.

Tehtävässä menestymisen edellytys on sähköasentajan koulutus. Työtarve on toistaiseksi, joten tässä työssä saat pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa työporukassa.
Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla kiva työ sekä mukavat työkaverit.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun työpaikan, hyvän työyhteisön sekä kivan tekemisen ilmapiirin. Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee ammattiylpeydellä työtään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivienn henkilöiden löydyttyä ja työt saa aloittaa piankin. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202304.04.2023

Hei sinä varastotyötehtävistä kiinnostunut ja metallialaa tunteva sekä reilua työpaikkaa arvostava uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja vahvan tilauskannan omaavan yrityksen palvelukseen.

Etsimme ylöjärveläiselle konepaja-alan asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen palvelemaan koneistustyön sujumista ja tuotantotilojen yleistä järjestystä. Tehtävään sisältyy myös työstökoneella avustavien töiden, kuten kappaleenvaihdon tekeminen. Mahdollisuus myös vaativampiin koneistustehtäviin.

Yritys on vuosikymmeniä toiminut suomalainen perheyritys - konepajateollisuuden vahva ammattilainen. Kerromme lisää toiminasta haastattelun yhteydessä.

Työtehtävät koostuvat pääosin seuraavista toimista:

-työstettävien teräsmateriaalien kuormanpurku trukilla ja tuotteiden kuljettaminen lähivarastoon
-materiaalin kuljettaminen pakettiautolla etävaraston ja tuotantotilojen välillä
-materiaalin kuljettaminen pumppukärryillä ja pinoamisvaunulla hyllypaikoille
-tuotekirjaukset tietokoneella
-tulkita piirustuksista tuotteiden mitat ja tuotenumerot sekä toimittaa tuote oikeaan varastopaikkaan
-tuotteiden pakkaus ja lähetys
-toimitilojen järjestyksen ja siisteyden ylläpito
-työstökoneella perustason töiden tekeminen.

Arvostamme hakijassa lähtökohtaisesti metallipuolen ja konepaja-alan tuntemusta sekä huolellisuutta tekemisessä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksessämme.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ilmapiirin yrityksessä. Tässä on myös mahdollisuus oppia koneistajan työtä perustehtävistä kohti vaativampien kappaleiden työstöä. Työskentelytilat ovat siistit, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja löytyypä yrityksen tiloista kuntoilumahdollisuudetkin.

Hakuaika 21.03.202306.04.2023

Sähkö-ja automaatio-ohjelmoija -kokoaikainen (Tampere)

Oletko sähkö-ja automaatioalan työntekijä, joka kaipaa itselleen enemmän vastuuta, haasteita ja palkkaa?

Etsimme nyt kasvun myötä asiakkaallemme sähkö-ja automaatio-alaa ymmärtävää työntekijää.

Työtehtävänäsi on tuotantolaitoksien laadunvalvontaan liittyvän ohjelmiston suunnittelu-ja muokkaustyö sekä käytännön huolto. Huolto ja suunnittelu jakautuvat työajalle 50/50. Kaikkia näitä ei tarvitse osata heti, mutta halu oppia ja tehdä tulevaisuudessa molempia katsotaan laajamittaiseksi eduksi. Kolleganasi toimii osaava, alalla vuosia toiminut henkilö, joka opettaa ja kouluttaa alan erityisluontoisuuksiin. Harrastuneisuus elektroniikan tai ohjelmoinnin puolella katsotaan myös vahvuudeksi. Yrityksellä on asiakkaina iso määrä tunnettuja, kansainvälisiä yrityksiä Suomessa, joten olethan toisinaan valmis matkustamaan yrityksen asiakkaiden toimipisteille. Työ tehdään muuten Tampereen seudulta käsin.

Tarjoamme vastuuta ja vapautta, laajoja kehittymismahdollisuuksia. Työ on mahdollista tehdä hybridi-etätyönä. Työssä on alalla totuttua parempi palkkaus. Palkkaus sovitaan erikseen työntekijän osaamistason ja vastuun mukaan.

Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta Labview ohjelmointiympäristöstä sekä PLC- ohjelmointilogiikasta sekä kiinnostusta tehdä suunnittelun lisäksi käsillä konkreettista asennusta ja huoltoa. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on vähintäänkin perustason ymmärrystä hydrauliikasta.

Koulutus sähkö- ja automaatiopuolelta on suotavaa. Oma-alotteisuus, asioiden selvittämien ja aktiivinen halu kehittyä ovat oleellinen osa tätä työtä. Tässä on mahdollisuuus kasvaa osaksi vastuuntuntoista ammattilaisjoukkoa ja kantaa vastuuta paljonkin niin halutessaan.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on hyvät uramahdollisuudet
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• vastuuta ja vapautta
• totuttua parempi palkka
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvä kokonaisuudenhallinta-taito sekä itseohjautuvuus on hyvällä tasolla.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti töitä teollisuuden laadunhallinnan parissa! Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/17493. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510, Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Parhaiten kiinni saa arkisin klo 9:00-16:00.

-------------------------------------------------------------------
Yritys on keskittynyt liikkuvien työkoneiden testauksen automatisointiin sekä mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin. Yritys on ketterä alan moniosaaja sekä innovatiivinen yritys, joka on saanut olla mukana haastavissa projekteissa ja haluavat parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä.


Hakuaika 21.03.202306.04.2023

Kattotyöntekijä, kokoaikainen (Pirkkala)

Työntekijät ovat suurin voimavaramme! Onko sinulla sellainen tilanne, että olet kattoasentajana ja työmäärä on vähenemässä tai kaipaat muuten vaihtelua työhösi?
Asiakkaallamme työtä on ympäri vuoden.

Haemme henkilöä, jota kiinnostaa seuraava:

• ympärivuotinen vakaa työ
• hyvä palkkaus myös aloittaessa
• vastuun saaminen oman halun ja osaamisen mukaan
• yritys, jossa on rento ja joustava ilmapiiri
• itsensä kehittämistä ammattilaiseksi
• osana työtehtävistä olisi peltitöiden tekoa

Työ tehdään Tampereella ja sen lähikunnissa. Yrityksen halli on Pirkkalassa. Sinulla ei siis tarvitse olla koulutusta, mutta kiinnostusta kattoasentajan työtehtäviin sekä yrityksen peltitöiden hoitamiseen sinulla tulisi olla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta jos peltityön perusasiat ovat kunnossa, olet etsimämme henkilö!

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Kuriiri, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme PAKETTIKURIIRIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus..

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille. Työ tehdään Pirkanmaan alueella. Työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat yllensä klo 4-6 välilä. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä
• kokemus yövuorojen teosta
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-13.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Putki-asentaja infra-alalle (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja. Hyvä asenne ja mahdollisuus reissutöihin ovat ehdoton etu!

Yritys tekee esimerkiksi putkistojen paineenalaista haaroitus- ja tulppauspalvelua. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa.


Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• vaihtelevat työtehtävät ja työpaikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan


Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• asiakaspalveluhenkisen
• työajoiltaan joustava
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialasta
• Hitsaustaito/luokat
• C-ajokortti


Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Työntekijälle on akuutti tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.03.202305.04.2023

Myyjä kirpputorille, osa-aikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme MYYJÄÄ tunnetulle kirpputorille Tampereen keskustaan. Kirpputori on vuosia toiminut tamperelaisten ykköspaikkana käytettyjen tuotteiden jälleenmyynnissä. Työ alkaisi mahdollisimman pian ja tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kassa- ja kahvilatyöskentely, hinnoittelu, järjestelyä ja muuta tyypillistä kirpputoritoimintaan liittyvää työtä. Työssä tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Hakemamme henkilö on motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Aikaisempi kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen. Työtunteja on tarjolla 20-37,5h/vko.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 20.03.202304.04.2023

Porrassiivooja, kokoaikainen (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe klo 7-15.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 17.03.202304.04.2023

Nautitko kuorma-autolla ajamisesta ja fyysisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyritykseemme kuljettajaa elintarvikejakeluun.

Työssä pääset kuljettamaan Keskon kuorma-autolla elintarvikkeita eri pisteisiin Pirkanmaan alueella. Työpäivä alkaa Hervannan Ruskon terminaalilta klo 03.00. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta ajoja saattaa olla myös lauantaisin. Työaika on vähintään 80h/2 viikko ja keskimääräisesti työpäivät ovat noin 9h/pvä. Työt alkavat ennen juhannusta ja töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Palkkaus tehtävässä on kuorma-autoalan TES:n mukaan kokemuksesta riippuen.

Työssä parasta on se, että päivän aikana tapaat erilaisia ihmisiä ja fyysisen työn hyvä puoli on se, että saat varmasti liikuntaa joka päivä. Työaika mahdollistaa kesäpäivistä nauttimisen, eikä töitä tarvitse tehdä päivän kuumimpaan aikaan.

Työ on luonteeltaan hektistä ja fyysistä. Ajoja tulee päivän aikana useita ja kuorman lastaamista sekä purkua on paljon. Tehtävässä pärjäät palveluhenkisellä ja oma-aloitteellisella asenteella. Elintarvikejakelussa tulee olla tarkka, että missään kohtaan kylmäketju ei kuljetuksen aikana katkea. Aikaisempi kokemus elintarvikejakelusta kuorma-autolla on hyödyksi, muttei kuitenkaan pakollista. Työssä vaaditaan vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.
Heräsikö kiinnostus elintarvikejakelun kuljettajaksi?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Monipuolisia maalausprojekteja kesäajalle! Etsimme rakennusmaalareita kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Tarjoamme niin sisä- kuin ulkomaalausmahdollisuuksia koko sesongin ajaksi!

Käytännössä työt sisältävät yleistason rakennusmaalaustöitä, esim. maalausta ja pohjatöitä uudis- ja saneerauskohteissa (kerros-, rivi- ja omakotitalot). Sopivaa tehtävää pystytään valikoimaan vahvuuksiesi mukaan.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat myös fyysistä aktiivisuutta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta. Myös aiempi työkokemus alalta on eduksi. Menestymistäsi tehtävässä tukevat myös topakka työasenne ja hyvä fyysinen peruskunto. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä maanrakennusapulaisia kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin maanrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia maanrakennustyötä esim. kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimista, lapiotöitä, kaapeloinnissa avustamista, maa-aineen tiivistystä, tavaroiden siirtelyä ja muita avustavia tehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus maanrakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kesäkauden sesonkiin Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 17.03.202307.04.2023

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä rakennusapulaisia kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Elina Ansio, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 16.03.202329.03.2023

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien tuulien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja laajan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme Lempesti Oy on hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt heille kokeneen tekijän pariksi siivoojaa kotisiivouksiin Tampereen alueella sijaitseviin kohteisiin. Siivoustyöt koostuvat peruskotisiivoustehtävistä, kuten pölyjen pyyhintä, imurointi ja lattioiden sekä pintojen pesu. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Tehtävässä voidaan aloittaa pikaisesti määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä työpäivien keston hieman vaihdellessa. Työtunteja kertyy viikossa pääsääntöisesti 37.5 h. Työpäivät alkavat vaihtelevasti asiakaskohteista riippuen klo 7-9 välillä ja ovat kestoltaan tyypillisesti 7.5h. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsitkö työtä yrityksessä, joka tarjoaa joustavat työajat, monipuoliset työtehtävät sekä työyhteisön, jossa on reilu meininki? Oletko elementissäsi asiakaspalveluhenkisessä ja itsenäisessä työssä, jota voit tehdä autoilun parissa?

Etsimme asiakkaallemme taksinkuljettajaa Tampereen alueelle vakituiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen. Työ sisältää taksinkuljettajan tehtävien lisäksi koulukyytikuljetuksia ja syksystä alkaen myös pienimuotoista muuttotyötä ja siihen liittyviä avustavia tehtäviä.

Taksinkuljettajan tehtävien ohessa pääset käyttämään luovuuttasi osana uuden, syksyllä starttaavan toimintakonseptin kehittämistä ja käyttöönottoa. Uuden konseptin myötä työ tulee taksinkuljettajan tehtävien lisäksi sisältämään hiukan muuttoalan työtehtäviä, kuten pieniä korjaus- ja remontointitöitä, tavaroiden pakkaamista ja siivousta.

Työajat ovat joustavat ja pitkälti sovittavissa omien toiveidesi mukaan. Taksinkuljetuksessa palkkaus on provisiopohjainen, arkiöitä lukuunottamatta (pohja+provisio), koulukyydeissä ja muuttotehtävissä tämä vakavarainen yritys tarjoaa myös tuntipalkkaa.

Työssä tarvitset B-ajokortin ja reippaan asenteen. Taksinkuljettajan ajolupa on eduksi, mutta ei pakollinen, sillä yritys avustaa tarvittaessa sen hankkimisessa. Voit olla taustaltasi vaikka linja-autonkuljettaja, muuttomies, rakennusapulainen tai pakettiautokuski. Tärkeintä on jämpti ja joustava asenne sekä halu tehdä asiakaspalveluhenkistä työtä taksin ratissa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Henna Tervo, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Porrassiivoojia 2hlö, Winclean Oy, 37,5h/vko (Tampere)

Tässä on työ, jota tehdään arkipäivisin, joten viikonloput ja illat on aina vapaana.

Haemme nyt Winclean Oy:lle PORRASSIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu portaikkojen siivous eri taloyhtiöissä. Taloyhtiöt sijaitsevat toisistaan sen verran kaukana, että kohteiden välit kuljetaan työautolla. Tästä syystä sinulla tulisi olla B-kortti. Työ tehdään arkisin ma-pe ja työtunteja kertyy viikossa 37,5h. Työ tehdään klo noin 7-16 välillä joustavasti.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen. Työssä suomenkielentaito tasolla B1 on välttämätön.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

---------------------------------------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 14.03.202331.03.2023

Etsitkö keväälle lisätienestiä? Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Tervetuloa sesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme rivakoita renkaidenasentajia kevään sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan huhtikuun aikana ja jatkuvat sesongin loppuun.

Työssä vaihdetaan kesärenkaita autoihin sekä tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta toukokuun puolivälille.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan hommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 14.03.202331.03.2023

Koe kesäinen Näsijärvi saunalautan ruorissa. Nauti vesillä liikkumisen ilosta ja rennosta meiningistä! Haemme asiakasyritykseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä saunalautan kuljettajaa.

Työssä pääset toimimaan saunalautan kuljettajana saunalautta risteilyillä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu saunalautan valmistelu ja lopputyöt. Mustanlahden satama toimii risteilyn lähtö- ja päätepisteenä. Yhden ajokeikan pituus on 4 tuntia. Ajokeikkoja voi tulla yhteen päivään useampikin.

Saunalautan kuljettajalta vaaditaan vuokraveneen kuljettajakirja tai kotimaanliikenteen kuljettajakirja. Tehtävässä pärjäät oikealla asenteella ja reippaalla retkimielellä.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti pe-la iltoihin, mutta myös satunnaisesti arkipäiviin. Saunalautta sesonki alkaa toukokuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Tällä ajalla risteilyjä järjestetään joka viikko varauksien mukaan.

Oletko sinä etsimämme kippari?
Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 13.03.202331.03.2023

Sähköpakettiautonkuljettaja, -kesätyö n.2vko (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa ekologinen kuljetustyö uudella sähköautolla ja haluat noin kahden viikon kesätyön, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin! Työssä voi olla mahdollisuus myös muihin sijaisuusvuoroihin kesäsijaisuuden lisäksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme sähköautolle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA. Työ on kokoaikainen. Tarve on kesällä 2 viikkoa, mutta halutessasi voit sijaistaa myös muissa mahdollisissa hetkissä kokoaikaisia työntekijöitä. Tämä sopii siis esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä kaipaavalle henkilölle!


Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Työtä tehdään 40h/vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7, joten illat on aina vapaina. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,43€/h. Yötunneilta saa yölisää.

Tarjoamme:
• työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tässä mahdollisuus lisätienestiin!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 13.03.202329.03.2023

Sähköpakettiautonkuljettaja, -toistaiseksi (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa ekologinen kuljetustyö uudella sähköautolla ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme sähköautolle PAKETTIAUTONKULJETTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn saisit aloittaa toukokuun loppupuolella, kun uusi auto saadaan työkäyttöön.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Työtä tehdään 40h/vko. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7, joten illat on aina vapaina. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,43€/h. Yötunneilta saa yölisää.

Tarjoamme:
• vakituisen työn ympäristöystävällisen, uuden ajan kuljetuspalvelun parissa
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• uuden sähköauton työautoksi, auto saapuu Suomeen toukokuussaTehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• kokemus pakettijaosta tai muuta logistiikka-alan kokemusta
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa
• asiakaspalveluhenkisen otteen työntekoon

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 02.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua