Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 24.01.202003.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle metsäkoneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Työtehtävässä vastataan uusien hakkuukoneiden kokoonpanosta sekä vaihtolaitteiden korjaus- ja huoltotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisen asennuksen ja hydrauliikan tuntemusta sekä aktiivista työotetta. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 24.01.202007.02.2020

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan liiton jäsen ja noudattaa paitsi lakeja myös Henkilöstöpalveluyritysten liiton alalle laatimia eettistä toimintaa korostavia sääntöjä ja periaatteita.

Gurumedia Oy on nuorekas, dynaaminen ohjelmistotalo, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja vastuullisesti. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu ohjelmistosuunnittelu, www-palvelut, visuaalinen suunnittelu sekä hosting. Lisätietoa yrityksestä voi katsoa heidän kotisivuiltaan: https://www.gurumedia.fi/.

Etsimme henkilöä osa-aikaisiin ohjelmoijan etätyötehtäviin toimeksiantajayrityksellemme. Työtehtävät liittyvät tietokanta-, käyttöliittymä, Back End- ja ohjelmistosuunnitteluun. Työtunteja on noin 20h/vko ja työtä voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hakijalta toivotaan yhden tai useamman seuraavan osa-alueen tietämystä: JavaScript/TypeScript, tietokannat, Python, PHP, Docker, versionhallinta, Linux.

Tehtävä edellyttää innokkuutta ja kiinnostusta ohjelmoijan työtehtäviä kohtaan. Työhön saa kokeneilta tekijöiltä vahvan tuen sekä ohjeistuksen, joten aloittelevamman ohjelmoijan on helppoa lähteä kerryttämään kokemusta tehtävässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Kira Haapalalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Kira Haapalalta, puh. 050 411 2704. Kaikki yhteydenotot hoidetaan Click Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510

Hakuaika 24.01.202006.02.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta: Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202006.02.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointiassistentti Pauliina Nurminen arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.01.202028.02.2020

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 23.01.202007.02.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Tampereella sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkavat todennäköisesti helmikuussa 2020 ja kestävät koko uudisrakennusprojektin ajan, eli vähintään syksyyn saakka. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista uusien projektien muodossa.

Töitä tehdään työmaan työkierron mukaisesti aina elementtien asennuspäivinä. Työmaan kierrosta riippuen viikottainen työmäärä vaihtelee hieman. Mikäli tekijällä riittää osaamista ja sopivia työvaiheita on tarjolla, saattaa olla mahdollisuus osallistua myös muihin työvaiheisiin, jolloin töitä voi tehdä täysipäiväisesti. Työ sopii hyvin joustavassa elämäntilanteessa olevilla ja tai esimerkiksi urheilijoille, joiden harjoitukset sijoittuvat ilta-aikaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 21.01.202005.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ammattitaitoista floristia Vatialaan Kangasalle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi muutaman kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä jatkomahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen suoraan.

Floristin tehtäviin kuuluu kukkien sidontaa (suru- ja häätilaisuudet, kukkalähetykset), kukkien kastelua ja kunnossapitoa, asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä - normaalia perinteisen kukkakaupan työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää floristin koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme positiivista ja ystävällistä asennetta, itsenäistä ja reipasta työotetta. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi hyvä peruskunto ja hän on näppärä käsistään. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja niin asiakkaiden kuin muiden työntekijöidenkin kanssa.

Työtä tehdään neljä tai viisi päivää viikossa. Työvuorot ovat joko 9:00 - 17:00 tai 11:00 - 19:00 -välisenä aikana työvuorolistan mukaan. Vuoroja tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.01.202027.01.2020

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää / kirvesmiestä monipuolisiin huoneistoremonttitehtäviin. Kohteet ovat pääasiassa asuinkerrostalohuoneistoja Tampereen kaupungin alueella. Tehtävät koostuvat esim. seinien maalaamisesta pohjatöineen, listoituksista, mattotöistä, saunojen saneeraustöistä jne. Työt alkavat vuokratyösuhteella sopivan tekijän löydyttyä heti. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40h/vko, mutta satunnaisesti saattaa myös tulla päiviä, jolloin työkohteita ei ole. Työkalut, materiaalit ja työvaatetus ovat olemassa yrityksen puolesta. B-ajokortti on välttämätön. Tässä on mahdollisuus pitkäkestoiseen joustavaan yhteistyöhön.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

LinePack Oy on vuonna 2014 perustettu pakkaamisen kokonaisratkaisujen luotettava toimittaja, joka palvelee ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Monipuolisen laitevalikoiman ansiosta LinePack Oy kykenee tarjoamaan ratkaisut pakkausautomaation tarpeisiin yksittäisistä koneista kokonaisiin linjastoihin saakka. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärven Elovainion alueella. Lue yrityksen toiminnasta, laitevalikoimasta ja asiakaskokemuksista lisää osoitteessa www.linepack.fi/.

Toiminnan kasvun myötä LinePack Oy etsii nyt joukkoonsa reipasta ja hyvällä asenteella varustettua huoltomekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huoltomekaanikon tehtävä koostuu pakkaavan teollisuuden laitteiden huolto- ja asennustehtävistä. Työsuhteen alussa työt liittyvät ensisijaisesti laitteiden ennakoivaan huoltoon ja periodihuoltoihin sekä rikkinäisten laitteiden huoltoon, mutta myös uusien laitteiden asennuksia tehdään ajoittain. Huoltotoimenpiteet koostuvat sekä sähkö-, pneumatiikka- että mekaanisista asennuksista. Myös pakkauskoneiden suojakaasuun liittyviä huoltotoimenpiteitä tehdään.

Huolloista ja asennuksista valtaosa tehdään LinePack Oy:n asiakkailla, joita on sekä ympäri Suomea että ulkomaillakin. Matkoille lähdetään aina Ylöjärven toimitiloista käsin. Matkat kestävät tyypillisesti 1-3 työpäivää, ja edellyttävät useimmiten yöpymistä paikan päällä. Työssä tärkeänä osana käytetään myös yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää (Allteq Solutions), johon kirjataan tarvittavat työsuoritteet oheistietoineen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on:

• Tehtävään soveltuva sähköalan koulutus
• Jonkin verran aiempaa kokemusta huolto- ja sähköhuoltotehtävistä esim. pakkausautomaation, teollisuuden, elintarvikkeisiin liittyvien koneiden, keittiölaitteiden tai lääketeollisuuden laitteiden parista. Mahdollinen robotiikkaosaaminen katsotaan eduksi, mutta pakollista se ei ole.
• Piirikaavioiden lukutaitoa
• Vianetsintäosaamista
• Mahdollisuus ja halukkuus tehdä toistuvaa matkatyötä
• Perustason englannin kielitaito (päämiesten koulutukset järjestetään englanniksi, myös asiakkailla ajoittain käytetään englannin kieltä)

Työssä aloitetaan kokeneemman työntekijän parina, ja alun kattavan perehdytyksen jälkeen siirrytään omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyy tekniikasta kiinnostunut henkilö, joka kykenee toimimaan rauhallisesti ja loogisesti paineenalaisissakin tilanteissa.

Työssä tarvitaan työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortteja. Mahdollisesta hygieniapassista on etua. Korttikoulutuksia järjestetään tarvittaessa.

Työntekijälle tarjotaan mielenkiintoinen ja pitkäaikainen työ vakavaraisessa, kasvavassa ja alalla arvostetussa yrityksessä. Tarjolla on myös vastaanottavaisen, arvostavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuki, kilpailukykyinen palkkaus asianmukaisine päivärahoineen ja ylityökorvauksineen sekä modernit työskentelyvälineet (työnantajalta päiväkäyttöauto matkatöihin, kannettava tietokone ja älypuhelin).

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.01.202027.01.2020

Asiakkaamme etsii kauttamme matkatyöhön valmista hitsaajaa/lvi-asentajaa Tampereella Ruskossa sijaitseviin tuotantotiloihin sekä ulkomaan komennuksille betonitehtaille. Matkat suuntautuvat pääsääntöisesti Skandinaviaan, Keski-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Työsuhde on aluksi 4 kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen tekijällä on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Edellytämme tekijältä tehtävään sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista hitsaustehtävistä.
Koulutusta tai pitkää työkokemusta enemmän arvostamme kuitenkin oppimiskykyä, halua kehittyä työssään, joustavaa sekä motivoitunutta työotetta. Työkohteissa, betonitehtaissa, tehdään asennuksia, joiden yhteydessä hitsataan puikolla ohutseinämäistä putkea (ei paineenalaisia), kirkasta, ruostumatonta terästä. Tehtaalla hitsataan pääasiassa TIG:llä ja jonkin verran MIG:llä. Putkiasennustaito katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Odotamme matkustusvalmiutta ja kykyä kommunikoida jonkin verran englanniksi, ruotsin- ja saksankielen taito ovat eduksi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa kehittää itseään ja lähteä maailmalle töihin.

Työaika tehtaalla Ruskossa työskennellessä on 40 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Ulkomaan komennuksilla ollaan kerrallaan 1-2 viikkoa, jonka jälkeen tullaan välillä Suomeen.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pidempi aikaisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, asianmukaisen korvauksen reissuhommista (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoaan.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Etsimme nyt pitkillä perinteillä huonekaluvalmistuksen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme huonekalujen kokoonpanijaa Nokialle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa arviolta kesäkuun loppuun asti.

Käytännössä työssä kootaan huonekaluja kasauspuristinta hyödyntäen. Työkaluina käytetään pääsääntöisesti akkuruuvinväännintä ja painoprässiä. Vaikka huonekalujen kokoonpano on pääasiallinen työtehtävä, kuuluu toimenkuvaan myös muita yleisiä konepuusepän töitä ja työvaiheita. Työ edellyttää tietämystä puusepän töistä ja kuvanlukutaitoa. Aiempi kokemus alan töistä on suotavaa. Voimassa olevat C-ajokortti ja ammattipätevyydet mahdollistavat laajempaa työnkuvaa myös huonekalujen kuljetusten parissa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00 - 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 15.01.202031.01.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kotipalvelutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Käytännössä työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahvaa auttamisen halua. Aiempi kokemus kotipalvelutöistä on eduksia ja esimerkiksi siivous- tai hoitotyökokemuksesta voi olla hyötyä. Asiakaskäynnit tehdään tekijän omalla autolla, joten B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Työssä vaaditaan myös hygieniapassi, jonka kuitenkin tarvittaessa ehtii suorittamaan ennen työn aloitusta.

Työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti vuokratyösuhteessa ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00 - 17.00 välillä. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, 37,5h/viikko. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään myös Tampereen ja Pirkkalan alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 14.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Etsimme nyt Teräsmaalle suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen osaavaa tekijää tietomallinnuksen kehittämistehtäviin ja myöhemmin mallinnustehtäviin. Suunnittelukohteet ovat esimerkiksi palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Katso lisää terasmaa.fi.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusinsinöörin tai suunnitteluassistentin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta mallinnuksesta. Tekijä hallitsee Autodesk Revit -ohjelmiston käytön. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua edelleen kehittää osaamistaan tehtävässä. Tehtävällä on ratkaiseva rooli projektien toteutuksen kannalta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00–16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Hakuaika 14.01.202028.01.2020

Toimeksiantajayrityksemme Pajapekka Oy on 2004 perustettu yritys Ylöjärven Länsi-Teiskosta. Pajapekka Oy toimii vesistö-, maa- ja metallirakennuksen toimialueilla ja he tarjoavat kattavia palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Heidän toiminta-ajatuksensa on "avaimet käteen" -periaate. Asiakkaan niin toivoessa, eli he toteuttavat projektit valmiiksi aina suunnittelusta alkaen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.vesistokuljetus.fi/
Haemme toimeksiantajayritykseemme kokenutta hitsaustaitoista yleisosaajaa raskaskaluston huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työskentely aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt sisältävät raskaiden työkoneiden ja sylintereiden korjaustöitä. Korjattavat koneet ovat maanrakennuskoneita, traktoreita ja metsätalouskoneita. Hakijalla tulee olla aiempaa kokemusta raskaskaluston huolloista. Työntekijältä vaaditaan myös MIG-hitsaustaitoa. Arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyasennetta. Työ Pajapekka Oy:llä on monipuolista, joten hakijaltakin toivomme intoa työskennellä hyvin erilaisten projektien parissa.

Työskentely tapahtuu Pajapekka Oy:n toimitiloissa Ylöjärven Länsi-Teiskossa. Työtä tehdään arkisin 37,5 tuntia viikossa, klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Laita hakemus tulemaan, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 27.12.201907.02.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2020. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Kaipaatko lisätienestejä tai kokemusta kattotöistä? Hyvin hoituneet lumenpudotukset ovat saattaneet myös poikia esim. kesätöitä kattotöiden pariin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Hakuaika 16.12.201907.02.2020

Etsimme nyt toimeksiantajallemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Luopioisiin. Toimeksiantajamme on teiden ja katujen kunnossapitokoneiden ja -laitteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut metallialan perheyritys.

Käytännössä työssä hitsataan mustaa rautaa pääsääntöisesti MIG-hitsillä. Tuotteet hitsataan kasaan kuvien mukaisesti. Tuotteita ovat esimerkiksi lumiaurat, kauhat ja hiekoituslaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Perustaidot hitsauksesta (MIG, Puikko)
• Yleisten metallikäsitöiden tuntemusta
• Motivaatiota, säännöllisyyttä ja mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kattavan perehdytyksen tehtävään
• Tarvittaessa asunnon toiselta paikkakunnalta muuttavalle
• Avoimen ja tukevan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa, esimerkiksi 4kk kestävässä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan tammi-helmikuun vaihteessa 2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 16.12.201914.02.2020

Haluatko varmistaa työsi seuraavalle viherrakennuskaudelle hyvissä ajoin? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme viherrakennusalan ammattilaisia koko kaudelle 2020. Työt alkavat viimeistään keväällä säiden salliessa, mutta mahdollisuus töihin myös talven aikana on olemassa.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Pääpaino on kuitenkin kivitöissä, lähinnä suuremmilla työmailla.

Työ tarjoaa:
• Monipuolisen työnkuvan
• Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
• Mahdollisuuden edetä uralla työnjohtotehtäviin
• Hyvähenkisen työyhteisön

Työssä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta kivi- ja/tai viherrakennuksesta
• Kiinnostusta ja motivaatiota alaa kohtaan sekä ammattitaitonsa kehittämiseen
• Hyviä kädentaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta
• Voimassa olevat työ- ja tieturvallisuuskortit

Eduksi katsotaan:
• Viherrakennusalan koulutus
• B-ajokortti sekä tulityökortti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018