Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 29.09.202210.10.2022

Hei, sinä sorvaustyön ammattilainen! Onko tullut aika kääntää seuraava lehti työuralla, tuntea uuden työpaikan raikas ja innostava tuulahdus positiivisessa ja rennossa porukassa modernin CNC-koneen ohjaimissa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme Sorvaamo Niemenmaa Oy:lle (SONIE) CNC-sorvaaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään upouudella pyörivillä työkaluilla sekä tukilaakerilla ja Fanucin ohjauksella varustetulla Doosanin sorvilla. Työstettävät kappaleet ovat pääosin nosturilla käsiteltäviä erilaisia yksittäisiä tai useamman kappaleen eriä, esim. laippoja ja akseleita.

Sorvaamo Niemenmaa Oy on Ylöjärvellä sijaitseva vuonna 1962 perustettu suomalainen perheyritys - konepajateollisuuden vahva ammattilainen. Katso lisää yrityksestä www.sonie.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää WinCam- / Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkupuolella olevat oppimis- ja kehittymishaluiset koneistajat.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan SONIElla. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja kollegoiden tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Satunnaisesti voi olla tarvetta tehdä työtä myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä osaamisen mukaisella asiallisella palkalla. Työskentelytilat ovat siistit, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja löytyypä yrityksen tiloista oma kuntosalikin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähettää hakemuksen vaikka sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202210.10.2022

Hei sinä ammattikuljettaja! Arvostatko kuljetustehtävien monipuolisuutta, uuden oppimista ja mukavan rentoa mutta kuitenkin vastuullista työilmapiiriä? Jos vastasit kyllä, laita ihmeessä hakemusta tulemaan.

Etsimme nyt suorarekrytointina kahta kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme, joka on asemansa vahvasti vakiinnuttanut, arvostettu ympäristörakentamisen ja ympäristön kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon toimija.

Kuljettajan tehtävät ovat monipuoliset muodostuen vuodenaikojen luomien tarpeiden mukaisesti. Talviaikoina ydintehtäviä ovat pitkälti tienhoitotöitä, kuten hiekoitukset, lumenauraukset ja suolaukset. Keväisin tiestön ja piha-alueiden soran- / hiekoituksen poistot ja pesut. Kesäkautena tehtäviin kuuluu mm. erilaisten maa-ainesten ajoa. Toiminta-alueena on Tampere ja ympäristökunnat. Yrityksen tukikohta sijaitsee Ylöjärvellä. Kuorma-autokalusto on monipuolinen ja asianmukainen.

Tehtävässä menestymisen lähtökohtana on voimassaoleva ammattipätevyys, C-luokan ajokortti ja työkokemusta edellä mainituista tehtävistä jokusen vuoden ajalta. Tampereen aluetuntemus on toivottavaa. Tehtävien sujuminen tarkoituksenmukaisesti edellyttää myös aktiivista ja huolellista työotetta sekä normaalia fyysistä kuntoa.

Työaika asettuu pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:00:n välille, 7.5 h / pv ja 37.5 h / vko. Talvisin työaika on hyvinkin edellä mainitusta vaihteleva sääolosuhteista riippuen. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työssä aloitetaan suoraan vakituisella työsopimuksella asiakasyrityksessämme loka-marraskuun aikana.

Tässä on hieno mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia ajotöitä alan vahvan ja arvostetun yrityksen palveluksessa rennon ilmapiirin työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.09.202220.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa toimitila- ja kotisiivouksiin Tampereelle ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila- ja porrassiivouksia Tampereen ja lähikuntien alueella.

Käytännössä työssä siivotaan toimitiloja ja yksityishenkilöiden koteja. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 29.09.202221.10.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennus- / tuotantotyöntekijää kivielementti- ja rakennustöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Yrityksellä on myös saneerauspuoli, jossa varsinkin talvella tehdään paljon yleisiä rakennustöitä.

Käytännössä työssä on kaksi eri puolta. Kivituotantopuolella työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista, purkua ja lastausta. Työhön saa hyvän perehdytyksen. Saneerauspuolella työnkuva koostuu huoneistoremonteista ja siihen liittyvistä tehtävistä tekijän osaamisen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk. Halutessaan työssä on myös mahdollisuus ylitöihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 28.09.202210.10.2022

Hei CNC-koneistaja! Kaipaatko kehittymistä työssäsi ja muutosta työtehtäviisi? Haluatko sisällyttää työhösi koneistuksen oheen myös ihmisläheisyyttä ja koneistustehtävissä opastamista hyvinvoivassa yhteisössä? Tässä on hieno mahdollisuus rikastuttaa työelämääsi!

Etsimme nyt suorarekrytointina TITRY ry:lle työhön osallistuvaa koneistamon työnjohtajaa pikaisesti alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on työajan suhteen joustava. Voit työskennellä tilanteesi mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti 8 h/pv (klo 7:00-15:30), 40 h/vko. TITRYn upouudet tuotantotilat sijaitsevat Tampereen Lielahdessa.

TITRY tekee yli 50-vuoden kokemuksella monipuolisia alihankintatöitä niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille kotimaisille toimijoillekin. Toiminta pitää kaikkineen sisällään keskisuuren koneistamon lisäksi ompelimon, verkkokaupan lähetyspalvelun ja palvelupakkaamon. TITRY tunnetaan täsmällisyydestään, tarkkuudestaan ja toimitusvarmuudestaan sekä vastuullisesta ja rennosta ilmapiiristään. Katso lisää www.titry.com.

Työpäivät koostuvat koneistustuontantoa ja henkilöitä ohjaavien toimien lisäksi monipuolisista koneistustehtävistä CNC-sorveilla, joita löytyy 11 kpl. Ohjelmointikieli on Fanuc. Näiden lisäksi käytössä on useita manuaalikoneita sekä kaksi CNC-työstökeskusta. Tehtävään annetaan asianmukainen hyvä perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta tai lähetää se sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. S-posti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Kuorma-autonkuljettajia -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan. Tarve on kahdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkka on 2500-3000€/kk.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.09.202213.10.2022

Rakennustyöntekijä vesivahinkohteisiin, kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme kovan kysynnän takia rakennustyöntekijää / kirvesmiestä vesivahinkokohteisiin.

Työtehtävät koostuvat yksittäisistä pienistä purkutöistä ja uuden kokonaisvaltaisesta rakentamisesta valmiiseen kohteeseen asti. Laajemmat pyrkutyöpalvelut tuottaa alan ammattilaiset. Varsinaisia laatoitustöitä tehdään pienissä määrin, kuten keittiön välitason laatoitustyöt, joten laatoitusosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• yrittäjähenkisen työn
• ison vaikutusmahdollisuuden oman työn tekemiseen
• luotettavana työnantajana vakaan työpaikan
• neuvoteltavissa olevan palkkauksen
• työtä toistaiseksi

Tehtävään valittavalta tekijältä vaaditaan:
• asiakaspalvelutaitoa
• B-ajokorttia

Arvostamme työntekijässä luotettavuutta, aktiivista laadukkaan työnjäljen tavoittelua, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä halua kehittyä työssä. Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan asiakkaiden kanssa kumminointiin. Rehelliselle tekijälle tehtävässä on tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Työ tarjoaa kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

-----------------

Asiakkaamme on erilaisia korjausrakentamisen palveluita tuottava yritys, jolla on tarjolla myös saneerausrakentamiseen liittyviä asiantuntija-palveluita. Yrityksessä on ammatitaitoinen tiimi, jolle työn korkea laatu ja ammattiylpeys ovat työtä ohjaavia voimia. Yrityksessä työntekijää kunnioitetaan ja hänen työtään arvostetaan. Yritykseen haetaan nyt kasvun ja kovan kysynnän vuoksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen kirvesmiestä, jolla olisi vesivahinkokorjauksesta kokemusta.

Hakuaika 28.09.202213.10.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteisiin pääsee kulkemaan pääsääntöisesti julkisilla, joten omaa autoa ei tarvita.

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Televisioasentaja (Tampere)

Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia audiovisuaalisten laitteiden asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 28.09.202212.10.2022

Asentaja av-laitteille (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme asentajaa av-laitteille. Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia av-laite -asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.09.202203.10.2022

LÄHDE KYLMÄASENTAJAN OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN

Oletko kiinnostunut kylmäasentajan tehtävistä ja haluaisit päästä kouluttautumaan oppisopimuksella alan ammattilaiseksi? Asiakasyrityksellämme on jo yli kahdenkymmenen vuoden kattava kokemus kylmäjärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta. Tule mukaan heidän porukkaansa!

Aikaisempi tausta sähkö- tai automaatioalalta antaa sinulle hyvät valmiudet laajentaa osaamistasi kylmälaitepuolelle. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa ja tehtävää kohtaan.

Asiakasyrityksellemme on erityisen tärkeää työn laatu ja henkilöstön rooli tämän tehtävän toteuttamisessa nähdään etusijalla. Yritys haluaakin varmistaa työntekijöilleen mahdollisimman suotuisat työolosuhteet ja ilmapiirin, jotta osaamista voidaan toteuttaa parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti 7-15.30 välillä. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Oletko sinä tuleva kylmäalan ammattilainen? Täytä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Carita Tuli arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 23.09.202203.10.2022

Sähköasentaja

Etsimme asiakkaallemme kiireisellä aikataululla sähköasentaa Tampereen ympäristössä sijaitseviin työkohteisiin. Työ alkaa nopealla aikataululla ja sitä on tässä vaiheessa tarjolla arviolta noin 3 kk ajaksi, jonka jälkeen työtä saattaa olla tarjolla pitemmäksikin aikaa.

Työ on perussähköasennustyötä, kaapelointia ja kytkentää myymälä-/market-kohteissa, vika- ja huoltokeikkaa asuinkohteissa, lisäksi yrityksellä on omakotitalojen sähköistyskohteita. Kohteet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi sähköalan perustutkinnon lisäksi jo jonkin verran työkokemusta alalta. Parasta olisi, jos pärjäisit yksin työkohteissa ja sinulle olisi kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työkohteisiiin kulkemisen kannalta oma auto tms. on hyvä olla olemassa.

Huomioimme myös aloittelevat hakijat.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 8 h/päivässä, tehtävässä noudateteaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko nopeasta lähdöstä? Hae tehtävään oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 21.09.202203.10.2022

Etsimme nyt kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Urjala Wood Oy:lle Urjalaan. Tehtävät ovat monipuolisia ollen alkuun puutavaran manuaalista käsittelyä kuten puutavaran lajittelua, höyläämistä, niputtamista / rimoittamista, kuivaamista ja särmäyssahan käyttöä. Tehtäviin kuuluu myöhemmin myös uuden sahalinjan sekä puuverstaan erilaiset työt.

Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Tekijä perehdytetään kuhunkin tehtävään asianmukaisesti. Tehtävässä menestymisen mahdollistaa kiinnostus ja innostus alaa kohtaan sekä aktiivinen työte ja normaali fyysinen kunto.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa suoraan työsopimuksella Urjala Woodilla vakituisena työntekijänä. Työaika on arkisin klo 7:00–15:30, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus pikimmin oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös laittaa hakemuksesi sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202206.10.2022

Kirjanpitäjä, toistaiseksi (Tampere)

Etsimme nyt kasvun myötä Tamperelaiselle tilitoimistolle KIRJANPITÄJÄÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista taloushallinnon työtehtävistä, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöstyöstä ja osto- ja myyntireskontran hoitamisesta. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista tilitoimistopalvelua. Käytössä on pääjärjestelmänä Fennoa ja ohessa Netvisor sekä Heeros. Fennoa mahdollistaa toimintojen automaatiotason nostamisen entisestään. Se on käyttäjälle helppokäyttöinen järjestelmä, joten jos osaat jonkin taloushallinnon järjestelmän, niin opit varmasti Fennoankin.

Yrityksen henkilöstöön kuuluu neljä taloushallinnon ammattilaista sekä yrittäjät. Työntekijöille yhteinen piirre on asiakaslähtöinen asenne sekä sopivan rento työote, kuitenkin niin, että työ tehdään kokonaisvaltaisesti hyvin.

Tarjoamme:
• toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
• rennon ja ammattiylpeän työyhteisön
• monipuoliset työtehtävät
• hyvät lomaedut: normaalia enemmän palkallista lomaa
• kilpailukykyisen palkkauksen
• työpaikan yrityksessä, jossa aidosti kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin
• etätyömahdollisuuden hybridinä tai kokonaan

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
• vähintään merkonomi -tasoista tutkintoa
• vähintään parin vuoden kokemusta tilitoimistosta tai muuten kirjanpidosta
• ymmärryksen kokonaisvaltaisesta kirjanpidosta
• jonkin taloushallinnon järjestelmän osaamista, niin opit varmasti käytössä olevan järjestelmän
• sopivaa järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti töitä ihmisläheisessä työpaikassa! Laitathan pikaisesti hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

Hakuaika 21.09.202218.10.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme siivoojaa kotisiivouksiin Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on pitkillä perinteillä toimiva kotisiivousyritys, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Yritys toimii Tampereella ja lähialueilla. Työssä liikutaan yrityksen autoilla.

Käytännössä työssä siivotaan yksityishenkilöiden koteja, sekä satunnaisesti toimitiloja. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202203.10.2022

Dekati Oy on korkean teknologian, ympäristöalan yritys. Sen toimipaikka sijaitsee Kangasalan Vatialassa ja se työllistää noin 25 henkeä. Yritys kehittää, valmistaa ja myy ilman pienhiukkasmittalaitteita ja niihin liittyviä mittausjärjestelmiä. Alallaan se on yksi maailman johtavista toimijoista. Yrityksen asiakaskunta on kansainvälistä ja sen tuotanto menee lähes kokonaisuudessaan vientiin.

Tutustu Dekatiin tarkemmin: https://www.dekati.com

Etsimme nyt heille suorarekrytointina:
MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa nopealla aikataululla, sopimuksen mukaan.

Markkinointikoordinaattorina vastaat yrityksen markkinoinnille ja viestinnälle asetettujen tavoitteiden tuloksellisesta toteuttamisesta sekä myynnin tukitoimintojen tehokkaasta sujumisesta. Toimenkuvaan kuuluu myös logistiikan perustoimintoihin tutustuminen.

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista markkinoinnin/viestinnän tehtävistä, mm. seuraavista tehtäväkokonaisuuksista:
• markkinointiviestinnästä ja sen kehittämisestä
• ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, sisällön tuottamisesta
• markkinoinnin ja mainonnan käytännön toteutuksesta
• yrityskuvan toimeenpanosta, uusien tuotteiden lanseerauksesta, brändin toteuttamisesta ja ylläpidosta
• koulutusten, konferenssien ja tapahtumien koordinoinnista ja käytännön organisoinnista
• hakukoneoptimoinnista
• verkkosivujen ja Some-näkyvyyden ylläpidosta ja kehittämisestä
• jälkimarkkinoinnista, CRM Hubspot käyttö
• asiakasportaalivastaavana toimimisesta
• käytännön logistiikkatoimintojen sijaisena toimimisesta tehtävänhaltijan lomien aikana

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, AMK- tasoista tutkintoa esim. markkinointi tradenomin tai vastaavan tutkintoa. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, painottuen etenkin englannin kielen kirjalliseen hallintaan. Lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan asianmukaisia IT- ja SOME-taitoja. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Logistiikkapuolen tehtävistä ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, mutta katsomme sen toki hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme ja luemme hakijan eduksi aikaisemman kokemuksen toiminnanohjaus- ja laatujärjestelmistä sekä projektinhallinnasta.

Henkilönä arvostamme, että olet innostunut, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Lisäksi arvostamme, että olet tarkka, mutta samalla aikaansaapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä ennen kaikkea halukkuutta itsesi ja työsi kehittämiseen ja uusien taitojen opettelemiseen.

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä ja kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• kokemustasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan
• mahdollisuuden itsesi kehittämiseen
• mukavan ja hyvähenkisen työyhteisön sekä viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset työtilat
• erittäin kattavat työpaikkaedut, joihin kuuluvat mm. laajennettu työterveyshuolto ja hyvät
vakuutus- ja koulutusedut, liikunta- ja kulttuurietu sekä yrityksen kuntosalin vapaa käyttö

Pääset myös osalliseksi yrityksen kattavasta bonus- ja palkitsemisjärjestelmästä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h/vko, yrityksessä on käytössä liukuvatyöaika.

Kiinnostuitko tästä loistavasta työmahdollisuudesta? Hae pikaisesti, haastattelut tehtävään aloitetaan jo ennen
hakuajan umpeutumista. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja CV:si sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen.
Tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 9:00-16:00: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 21.09.202206.10.2022

Putkiasentaja -vakituinen (Tampere)

Tarjolla pitkäaikainen työpaikka, jossa työtä tehdään rennolla otteella, mutta ammattiylpeydellä!

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla heti vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-urakoita. Yrityksen ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytys on
• vähintään noin kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä.

Tarjoamme:
• vakavaraisen työnantajan, joka on tunnettu laadukkaasta työstään
• vakituisen työsuhteen
• hyvän ansiotason
• asianmukaiset työvälineet
• työpaikan, jossa työntekijöistä pidetään huolta ja jossa viihdytään

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Kiertävä siivooja, -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten tilojen siivous, kuten toimitiloja ja kauppoja. Työ on kokoaikainen. Työntekijällä tulee olla B-ajokortti työn liikkuvuuden takia. Yrityksellä on tarjota auto, jos sinulla ei ole omaa kulkuneuvoa.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Työkohteisiin pääsee kulkemaan usein julkisilla, kuitenkin ajokortti pitäisi olla, jotta voi ajaa tarvittaessa Wincleanin autolla. Palkkaus on TES:n mukainen riippuen työkohteen vaativuustasosta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 21.09.202205.10.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Tampereella sijaitseviin uudiskohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen. Työstä maksetaan hyvä korvaus.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Jos työkohde on julkisen liikenteen ulottumattomissa, järjestetään työntekijöille kuljetus.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

Hakuaika 21.09.202214.10.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita apulaisia renkaanvaihtosesonkiin Tampereelle. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa ja jatkuvat sesongin loppuun joulukuulle.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Kokemus renkaiden vaihdosta ja rengaskoneen käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja töitä on mahdollisesti myös satunnaisina lauantaipäivinä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202213.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat tekijät. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 21.09.202213.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat kesäisin ruohonleikkuusta ja trimmeröinnistä, syksyisin lehtien keräämisestä ja talvisin käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen tiloista ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Välillä työssä tulee myös aikaisempia vuoroja, joten toivomme tekijältä joustavuutta työaikoihin. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.09.202220.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista asbestipurkutyöntekijää. Yritys on erikoistunut erilaisiin purkutöihin esimerkiksi timantti- ja asbestitöihin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää voimassa olevia lupia asbestipurkutöihin, hyvää fyysistä kuntoa, normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 20.09.202207.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan lokakuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä, esimerkiksi varastointia ja renkaiden pesuja. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 01.09.202201.10.2022

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yrityksen autot sijaitsevat Tampereen Myllypurossa, joten sinne pääsy on välttämätön.

Käytännössä työssä ajetaan massa-, kappaletavara- ja elintarvikekuljetuksia kuorma-autolla. Satunnaisesti työssä tulee myös yhdistelmäajoja, joten valmius ja kortit myös siihen on välttämättömyys. Työssä vaaditaan sähköpässin ja trukin käyttötaitoa, kuormien purkuun ja lastaukseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on CE-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys.
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta kuorma-auton käytöstä ja aiempi kokemus yhdistelmäajosta on eduksi. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/2vk. Palkkaus TES/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua