Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 31.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle yritystoiminnan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 31.07.202007.08.2020

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme Jyväskylään toimeliasta ja työhön tarttuvaa maanrakennustyöntekijää kesän ja syksyn sesonkiin. Työkohteet ovat pääasiassa Jyväskylän kaupungin kohteita ja osa niistä sijaitsee ihan keskustassa. Työ alkaa pikaisella aikataululla ja sitä on tarjolla 30.10. saakka.

Työtehtävät koostuvat perustason maanrakennustyöntekijän / lapiomiehen töistä. Edellytämme tekijältä oma-aloitteisuutta, reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä aikaisempaa työkokemusta maanrakennuspuolen töistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme tasolaserin ja muiden mittalaitteiden aikaisempaa käyttökokemusta ja/tai kokemusta maanrakennuspuolen putki-/vesitöistä. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Oma ajoneuvo olisi suotava työmatkakulkemista ajatellen.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, jota tehdään 40 tuntia viikossa. Työaika on mahdollista järjestää maanantai-torstai -välillä tehtäväksi työksi, ja kauempaa työtä hakeville tarjolla on myös majoitus- ja päivärahamahdollisuuksia. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Soita itsellesi haastatteluaika tai täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Puhelinsoitot ja tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 30.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle moottoriasentajaa kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön Pirkkalaan.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä on tiedossa arviolta vuoden 2020 lopulle, mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi. Tehtävässä työskennellään vuokratyösuhteessa Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana. Työt tehdään Viatechilla heidän työnjohtonsa ohjeistuksen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemustaustaa, kuten kone- ja ajoneuvoasentajan koulutusta / työkokemusta. Hyvät kädentaidot ja innostus käsillä tekemiseen sekä reipas työote ovat tehtävässä eduksi. Tässä voi olla myös tulevaisuuden työpaikkasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.07.202004.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa arviolta kolme viikkoa kestävään projektiin Tampereen keskustaan. Tehtävään kuuluu pintojen tasoitus, vedeneristys ja laatoitustyö. Vastaavanlaisia projekteja on mahdollista tehdä useampikin jatkossa.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme maalaria /rakennustyöntekijää / kirvesmiestä monipuolisiin huoneistoremonttitehtäviin. Kohteet ovat pääasiassa asuinkerrostalohuoneistoja Tampereen kaupungin alueella. Tehtävät koostuvat osaamisen mukaan esim. seinien maalaamisesta pohjatöineen, listoituksista, mattotöistä, puupintojen korjauksista jne. Työkohteet sijaitsevat eri kaupunginosissa ja työkohde saattaa vaihtua kesken työpäivän, joten oma auto on välttämätön.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40h/vko, mutta satunnaisesti saattaa myös tulla päiviä, jolloin työkohteita ei ole. Työkalut, materiaalit ja työvaatetus ovat yrityksen puolesta. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen joustavaan yhteistyöhön mukavassa työyhteisössä.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fortile Oy:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Katso infoa yrityksestä fortile.fi.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä, joten tehtävässä on mahdollisuus päästä hyvään palkkatasoon. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä Fortilella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.07.202004.08.2020

Kartanon Puhtauspalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat siivous- ja puhtauspalvelut. Kartanon Puhtauspalvelut Oy tekee kerrostalokiinteistöjen ylläpitosiivousta sekä perussiivousta, kuten myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä kotisiivousta. Yritys tuottaa palvelunsa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Haemme toimeksiantajayrityksellemme kahta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan toimeksiantajayrityksemme kanssa ja työt aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Siivoojan tehtävässä työkohteet vaihtelevat kerrostalojen porrassiivouskohteista kotitalouksiin ja muunkinlaisten kiinteistöjen tiloihin. Hakijailta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Työt suoritetaan arkisin päivätyönä, 7,5h/pv ja 37,5h/vko. Työkohteet sijaitsevat pääosin Itä-Tampereella ja Kangasalla. Työt on mahdollista järjestää niin, ettei työntekijä tarvitse omaa autoa työskennellessään.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään ripeällä aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Arttu Palolammelta arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 29.07.202010.08.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla suorarekrytointina maitotuotteiden hyllyttäjää K-Citymarket Pirkkalaan. Tehtävä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde.

Käytännössä työssä huolehditaan maitohyllyn ylläpidosta, puretaan kuormia ja huolehditaan tuotteiden riittävyydestä oikeilla paikoilla. Merkittävää tehtävässä on, että erilaisia tuotteita osastolla on yli 2000 - osasto on iso. Työskentely tapahtuu pääosin viileässä lämpötilassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti ripeää ja reipasta työotetta sekä positiivista asennetta ja kokemusta vastaavasta tehtävästä. Erityisesti kokemus maitotuotteiden parista on hyödyksi. Etsimme tekijää, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Töitä tehdään vuoroissa keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat klo. 06.00-23.00 välille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pian ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 22.07.202005.08.2020

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimenkuvaan kuuluu myös ajoittaisia päivystystehtäviä arki- ja viikonloppuaikoina. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä tarvitse olla.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta päivystystapauksissa myös viikonloppuisin. Arkisin työvuorot ajoittuvat klo 6:00-16:00 väliselle ajalle. Työtä tehdään Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välillä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 06.07.202010.08.2020

Toimeksiantajamme on lämmitystekniikkaa tarjoava Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme vakituiseen työsuhteeseen kahta lämpökeskusasentajaa matkatyöhön Suomessa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu lämpökeskusten asennus-, korjaus-, ja huoltotyöt. Muurausten vaihtamista vanhoihin lämmityskattiloihin ja uusien lämpökeskusten teko.

Toivomme hakijalta:
• Puikkohitsaustaitoa
• Matkustusvalmiutta Suomessa
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Tulityökorttia
• Työturvallisuuskorttia

Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi. Etsimme pitkäaikaiseen tehtävään sitoutuvaa tekijää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018