Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 09.04.202122.04.2021

Tammerbitumi Oy on perinteikäs tamperelainen bitumikattojen asentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1991. Yritys urakoi bitumikattojen saneerauksia jo kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu paremmin yritykseen sivuilla: https://www.tammerbitumi.fi/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta bitumikattoeristäjää kesäkaudelle 2021. Työt alkavat toukokuussa ja työtä on tarjolla loka-marraskuulle asti.

Työtehtäviin kuuluu bitumieristeiden asentaminen sekä isoimmilla työmailla vanhojen eristysten purkaminen ja villaeristeiden asentaminen. Työmaat sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta bitumieristeiden asentamisesta. Työssä tarvitaan tulityöturva- sekä työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa töiden sujumista. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitsee omaa autoa ja voimassa oleva B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7:00-15:30, helteisinä päivinä työt aloitetaan mahdollisesti jo aiemmin aamulla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Tammerbitumi Oy:lle.

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme jäteautonkuljettajaa kesäajaksi. Työajot tapahtuvat Tampereelta käsin Ylöjärvelle, Vesilahdelle, Pälkäneelle ja Kuhmalahdelle. Työt aloitetaan huhti–toukokuussa sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla elokuun loppuun asti ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ voi sopia kuitenkin myös aloittelevalle jäteautonkuljettajalle, sillä työhön saa hyvän perehdytyksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja reipasta asennetta.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti 8 tuntia päivässä klo 6:00-14:00 välisenä aikana. Työajot hoidetaan urakkaperusteisesti, joten työajoista on mahdollista joustaa. Palkkauksessa noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsitkö töitä alkavalle kevät- ja kesäajalle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja säiden mukaan. Viheraputyöt ovat projektiluontoisia ja määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin syyssesongin loppuun, eli jopa alkavaan talviaikaan saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Näin esimerkiksi kuntosaliharrastus tai muuten liikunnallinen tausta voivat antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsimme maalaus- ja rakennusalan asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita keväästä alkavan kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauskohteissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa pitkäaikaisemminkin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Etsitkö rakennusalan töitä kesäajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202130.04.2021

Tarvitsetko töitä kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään jo kevättalven aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Työtä on alkuun tiedossa ensimmäisten projektien myötä muutamaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen pidempiaikainenkin jatko asiakkaan työntekijänä on mahdollinen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mieluiten muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa hakijalle ei vielä ole karttunut pitkää tasoitetyökokemusta, mutta jolla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen peruskunto on tekijälle tarpeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita Click Henkilöstöpalvelut Oy /Carita Tuli, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla osaavaa rakennustyöntekijää puuelementtien kokoamistyöhön yrityksen toimipisteeseen Ylöjärvelle. Työ alkaa nopealla aikataululla jo huhtikuun alkupuolella. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla ainakin muutaman kuukauden ajaksi.

Puuelementtien kokoamistyö on yrityksen hallilla tapahtuvaa puutalojen seinä- ja kattoelementtien kokoamistyötä erilaisina työvaiheineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta rakennus-alalta, mielellään juurikin puuelementtien kanssa työskentelystä. Lisäksi tehtävä edellyttää rakennuspiirustusten ymmärrystä ja ehdottoman hyvää työkalujen käyttötaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työssä kulkemista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme puuelementtien kokoaja? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta tasoitetyöntekijää vaihteleviin pientalokohteisiin Pirkanmaalle. Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen tasoite- ja maalausalan perheyritys. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme työhön valittavalta henkilöltä ahkeraa työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä puhdasta ammattitaitoa tasoitetöihin liittyen, sillä työ on itsenäistä. Asiakasyrityksemme arvostaa laatua, joten tässä työssä ei hötkyillä vaan hoidetaan työt huolella alusta loppuun. Työssä tarvitsee työturvallisuuskorttia sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Työkohteisiin kuljetaan omalla autolla.

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00-15:30 välillä. Viikoittainen työaika on 40 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennusalan moniosaajaa vaihteleviin työkohteisiin Tampereelle. Työt alkavat huhtikuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla kesäksi ja mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi.

Asiakasyrityksemme urakoi kunnallisteknisissä kaivaustöissä, talonpohjatöissä, viherrakennusurakoissa ja myös isoimpien maanrakennusurakoiden parissa. Etsimme siis maanrakennusalan moniosaajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta maanrakennustöistä. Työt koostuvat muun muassa salaojien ja anturapohjien rakentamisesta, sadevesiputkien ja -kaivojen asentamisesta sekä kaivinkoneenperämiehenä toimimisesta.

Työhön valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta maanrakennustöistä sekä ahkeraa ja reipasta työotetta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvan lukutaitoa, pelisilmää ryhmässä työskentelyyn sekä normaalia peruskuntoa. Työssä tarvitsee työturvallisuuskorttia ja voimassa olevaa B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Palkkauksessa noudatamme infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kivityöliike, joka on erikoistunut monimuotoiseen kiven työstöön ja kivirakentamiseen aina näyttävistä kivimuureista vaativampiin historialisiin saneerauskohteisiin ympäri Suomen. Yrityksen työkohteet ovat usein historiallisesti arvokkaita, mielenkiintoisia työkohteita.

Etsimme nyt heille osaavaa kivityöntekijää Kajaanin 1300-luvulta peräisin olevan rauniolinnan saneeraustyöhön. Työt kohteessa alkavat 17.5. ja jatkuvat koko kesän ajan.

Työn on käytännössä betonointia ja saneeraustyötä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kivialan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vaativien kivityökohteiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen historiallisista rakennuskohteista. Lisäksi tehtävä edellyttää halukkuutta reissutyöhön. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Työkohde sijaitsee Kajaanissa. Käytännössä Kajaanissa ollaan työssä viikko tai kaksi peräkkäin, jonka jälkeen tullaan kotiin vapaapäivien ajaksi. Matkatyöpäiviltä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvaukset. Majoitus järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää maanrakennustyöhön Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön.
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on aluksi 4 kk vuokratyösuhde, jonka jälkeen kyseessä
on pitempi aikainen työ asiakasyrityksen työntekijänä.

Maanrakennustyöntekijä tehtävä on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti polttoainejakeluasemien rakennustyömailla tehtävistä pohjatöistä, maarakennuspuolen kaapelien ja putkien vedoista/asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta saman tyyppisistä maanrakennuspuolen työtehtävistä sekä valmiutta matkatyöhön. Aikaisempi työkokemus putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.
Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta matkatöissä halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen jo 1990-luvun alusta alalla toiminut putkiasennusliike. Yritys on erikoistunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialaan ja sen asiakkaat ovat pääosin rakennusliikkeitä, teollisuus- ja muita yrityksiä, taloyhtiötä, isännöitsijöitä ja yksityisiä kotitalouksia. Yrityksen palvelut kattavat mm. LVI-alan huolto-, korjaus- ja asennustyöt, kiinteistöjen putkisaneeraukset ja LVI-urakat, kaikki alan työt pienistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana ja niitä on aluksi tarjolla kesäsesongin ajaksi. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen pitempi aikaisesti, vakituiseksi työntekijäksi.

Työkohteet ovat erilaisten toimi- ja liiketilojen, koulujen ja päiväkotien, teollisuuskiinteistöjen sekä kerrostalojen saneerauskohteita. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään saneerauspuolelta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja putkialaa kohtaan. Hitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.
Hakuaika 30.03.202115.04.2021

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme innokasta ja omatoimista siivoojaa kesätöihin monipuolisiin työkohteisiin Oriveden ja Ruoveden alueille. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan huhti- toukokuussa 2021. Työvuorot ennen tätä ovat myös sovittavissa. Työt kestävät arviolta elokuulle saakka.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä ja majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Työkokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön saa hyvän opastuksen. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 30.03.202112.04.2021

Asiakasyrityksemme Pirkanmaan Pienkone Center on Tampereen Nekalassa vuodesta 2007 lähtien toiminut metsän, puutarhan ja kiinteistön hoitoon liittyvien laadukkaiden tuotteiden erikoisliike. Yritys tarjoaa lisäksi tuotteisiin liittyvät huolto- ja varaosapalvelut.

He etsivät nyt kauttamme motivoitunutta myyntihenkilöä asiakaspalveluun ja varaosamyyntiin. Tehtävä on kesätyö ja se alkaa sopimuksen mukaan toukokuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Työsuhde on vuokratyö.

Valittavalta tekijältä toivomme kaupallisen alan kokemusta joko aikaisemman työn tai opiskelujen kautta. Kokemus varaosamyynnistä katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä aitoa kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan sekä halua uuden oppimiseen. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja iloisuutta.
Tehtävä soveltuu mainiosti opiskelijalle tai uransa alkuvaiheen työntekijälle.

Työtä tehdään ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13 ja siinä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 30.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme noin puolen vuoden mittaiseen projektiin sähkökuvanpiirtäjää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Parkanossa mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työn sujuessa kaiken piirtämistyön voi halutessaan tehdä etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä on tarkoitus siirtää teollisuuskoneiden käsintehdyt sähköpiirrokset sähköiseen muotoon Cadmatic ohjelmalla. Työssä menestyminen vaatii Cadmatic ohjelman käyttötaitoa sekä sähköalan perustuntemusta. Työhön valittava henkilö voi olla jo sähköalan konkari tai vastaavasti sähköalan aloitteleva tekijä, kunhan sähköpiirrosten tekeminen Cadmaticilla onnistuu.

Työkohteissa vierailun vuoksi oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva B-ajokortti ovat välttämättömiä. Voimassa oleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti sekä käyty EA2-kurssi ovat hakijalle eduksi.

Viikoittaiset työajat ovat sovittavissa osa- tai kokoaikaiseksi. Työn alkuvaiheessa ollaan työkohteissa Parkanossa arviolta kolme päivää viikkoa kohden, työn sujuessa voi olla enemmän etänä piirrostyön parissa. Työssä noudatetaan sähköistysalan työehtosopimusta. Projekti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventää osaamista sähköautomaation ja Cadmaticin parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt ympäristörakentamisen ja kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon palveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme harjakoneen ja pesuauton kuljettajaa projektiluontoiseen kausityöhön. Tehtävänä on taloyhtiöiden ja liikepaikkojen piha-alueiden sekä tiestön harjaus harjalaitteella varustetulla pyöräkoneella. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun alkupuolella ja kestää arviolta toukokuun loppuun. Työsuhteen on mahdollista jatkua pidempiaikaisestikin koostuen muistakin konetöistä, kuten kuorma-autolla maa-aineksen kuljettamisesta, pihojen kastelu- ja pesutehtävistä sekä talviaikaan aurauksista.

Työkoneina ovat pyöräkone, johon on kytketty harjalaitteisto ja kuorma-auto, jossa on katujen pesuun tarkoitettu varustus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista töistä, sekä tie- ja työturvallisuuskorttien voimassaoloa. Lisäksi toivomme hakijalta huolellisuutta, joustavaa ja toimeliasta asennetta sekä innokkuutta tehtävään.

Työaika on tavallisesti klo 7:00–15:00, 37.5 h/vko. Kausitehtävissä on mahdollisesti tarvetta tehdä myös pidempiä työpäiviä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Autohuolto.com Nokialle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autonasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on pitkät perinteet autonkorjaus-ja huoltopalveluissa Nokialla ja noin vuosi sitten on avattu toimipiste myös Sastamalan Häijääseen. Asiakkaita palvellaan kaikissa huolto ja korjaustarpeissa ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus tekemiseen. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.autohuolto.com.

Työn kuva on monipuolinen käsittäen huolto- ja korjaustöiden lisäksi korjaamon päivittäisten askareiden tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Asentaja mm. vastaa itsenäisesti varaosatilauksista ja hoitaa ajanvaraukset sekä palvelee asiakkaan alusta loppuun työn vastaanotosta työn luovutukseen ja laskutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi yrittäjähenkisyyttä, vastuullisuutta sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu sinulta luontevasti. Arvostat hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työsi tulosta ja ymmärrät oman panoksesi merkityksen palvelun tilaajan näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työaika 37.5 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Palkan osalta on kuukausi- / tuntipalkan ohella myös pohja + provisiopalkkausmalli mahdollinen. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja tarjoamassa autoalan huippupalvelua yksityisessä korjaamoketjussa. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina rakennesuunnittelijaa asiakasyrityksellemme AFRY Finland Oy:lle pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle osaksi mukavaa ja tuotteliasta parinkymmenen hengen tiimiä. AFRY on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja. Toiminta on kansainvälistä. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemuksen mukana tuomaan osaamiseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden
ja kiinteistösuunnittelun.

Tehtävässä suunnittelukohteet ovat mittavia ja moninaisia. Kohteista vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, mikä luo monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo matemaattinen osaaminen–hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi on myös 3D-suunnitteluohjelmien (Tekla Structures) hallitseminen. Tehtävä on paljolti tiimityötä ja siihen liittyy myös neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyvällä on huolellinen, tarkka ja vastuullinen työote. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Työ on arkisin liukuvasti aikavälillä klo 08:00–16:30 tehtävää päivätyötä. AFRY tarjoaa sinulle alan vahvana ja arvostettuna ammattilaisena mahdollisuuden monipuolisiin suunnittelutehtäviin innostavassa hyvän ilmapiirin työyhteisössä rakentamisen kehittyvässä maailmassa. Tässä on sinulle tilaisuus työskentelyyn alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kreate Oy:lle maanrakennustyöntekijää valtatie 9:n parannus-/laajennusprojektiin Orivedelle. Työ kohteessa alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun aikana. Projekti kestää arviolta lokakuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimuksen jatko loppuvuodelle ja seuraavalle talvellekin on uusien tulevien projektien myötä mahdollinen.

Kreate on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan kuuluu esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Katso lisää kreate.fi.

Työtehtävät kohteessa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä kunnallistekniikan rakentamisessa, kuten kaapeleiden, putkistojen ja ojarumpujen sekä valaisinpylväiden asennustöistä. Ydintehtäviä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti neljän päivän (ma-to) aikana aikavälillä klo 06:00-18:00. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan merkittävää infrastruktuuria Tampereen ja ympäristökuntien alueella sekä mahdollisuus asialliseen ansiotasoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa, konekannan lisääntyessä ja liiketoiminnan kasvaessa Nisula-tuotteiden käyttökouluttajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaskoulutukset varmistavat tuotteiden ominaisuuksien ja niiden toiminnallisuuden tarkoituksenmukaisen ja täyden käytön.

Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Tehtäviin kuuluvat koulutusten lisäksi mm. asiakkaiden palveleminen mittalaitteiden tuotetuessa ja asennuksien sekä kokoonpanon jälkeen tehtävät koneiden koeajot ja säätötyöt. Tehtävä edellyttää vahvaa käytännön kokemusta hakkuutyöstä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Englannin kielen taito on eduksi.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin valmistavassa menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä hitsaajia pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta materiaalivahvuuden ollessa 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tekijällä on mahdollisuus myös hitsausrobotilla työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta, hyviä kädentaitoja sekä keskittymiskykyä.

Työssä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä asentajaa kokoonpanotehtäviin pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Asentajana toimit osana kokoonpanotiimiä, jonka päätehtävänä on hakkuupäiden sekä energiakourien kokoonpano. Vastaat itsenäisesti tuotteen kokoonpanosta aina testaukseen asti. Tehtävä edellyttää mekaanisen asennuksen tuntemusta sekä huolellista ja tarkkaa työotetta.

Tehtävässä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa Nisulalla vakituisessa työsuhteessa. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä metsäkoneasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Asentajan tehtävässä toimitaan osana kenttähuoltotiimiä. Työt koostuvat kenttähuollon lisäksi vaihtolaitteiden kunnostus- ja huoltotöistä sekä koneiden huollosta Nisulan tehtaalla Hallissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisen asennuksen, hydrauliikan ja sähköjärjestelmien tuntemusta sekä huolellista ja tarkkaa työotetta. Käytännön hakkuukokemus katsotaan eduksi.

Työssä aloitetaan ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle toimitilojen laajentuessa ja konekannan lisääntyessä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Koneistaja työskentelee monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla - pystykaraisilla työstökeskuksilla, revolverisorveilla ja sahalla. Uudet laajennustilat tuovat myös konekantaan muutosta uuden CNC-koneen myötä. Työssä valmistetaan kappaleita asennuksen ja kokoonpanon tarpeisiin tehtävän vaihtuessa joustavasti tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja / tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista sekä aktiivista työotetta. Tekijä arvostaa hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työnsä tulosta ja ymmärtää oman panoksensa merkityksen tuotteiden loppukäyttäjien näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita heti ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 26.03.202112.04.2021

Yhteistyöyrityksemme on pirkanmaalainen soodapuhallusalan johtavia toimija Suomessa. Yritys on erikoistunut rakennusten, kulkuneuvojen sekä muiden laitteiden erilaisten pintamateriaalien puhdistukseen puhaltamalla. Puhallus suoritetaan työhön erityisesti suunnitellulla painepuhalluslaitteistolla. Puhallusaianiena käytetään soodaa, lasia ja hiekkaa.
Soodapuhallus on ympäristöystävällinen, hienovarainen ja tehokas pintakäsittelymenetelmä, jonka avulla puhdistettavasta kappaleesta voidaan poistaa mm. likaa, rasvaa, maalia sekä vanhoja suojauspinnoitteita itse kappaleen pintaa vahingoittamatta.

Etsimme nyt heille alkavaan kesäsesonkiin ronskiin työhön valmista puhaltajaa. Työ on enimmäkseen Pirkanmaan alueella tapahtuvaa päivätyötä. Työtä on tarjolla työtilanteiden mukaan tarvittaessa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan.
Työpäivien pituudet vaihtelevat ja päivät saattavat joskus venyä pitkäksikin, mutta yöksi tulaan kotiin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti yksityisten kesämökkejä, hirsirakennuksia tms. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla. Työhönottopaikka sijaitsee Nokialla.

Edellytämme tekijältä valmiutta eri työkohteissa tapahtuvaan reissaavaan päivätyöhön. Tähän työhön ei ole erityistä koulutus- tai työkokemusvaatimusta, Arvostammet toki tätä työtä tukevaa aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta. Tässä työssä tekijän asenne ratkaisee, täytyy olla valmis tekemään työtä, joskus hankalissa ja epämuavissakin työolosuhteissa. Vaikka työ saattaa joskus olla fyysisestikin haastavaa, siinä pärjää normaali-kuntoinen, terve työntekijä.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.Hakuaika 25.03.202112.04.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina toiminnan kasvaessa asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Teleurakointi Oy:lle tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Pirkanmaan Teleurakointi on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluvat tietoliikennejärjestelmät aina kiinteistöjen sisäverkoista operaattoreiden runkoverkkoihin. Asiakkaita ovat teleoperaattorit, valtakunnalliset teleurakoitsijat, sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat sekä yritykset. Ks. lisätietoa teleurakointi.fi.

Työt koostuvat valokuituverkon asennuksista ja 5G-verkon uusien tukiasemien rakennustöistä sekä olemassa olevien tukiasemien huolto-, korjaus- ja purkutöistä. Asennukset tehdään ulko-olosuhteissa ryhmätyönä ja paljolti korkeissa mastoissa asianmukaisin turvavarustein. Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta ja hyvää kuntotasoa sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Työaika on 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikimmin hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia etähaastatteluajan. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

Hakuaika 25.03.202116.04.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja riuskaa kuorma-autonkuljettajaa kesäajalle. Työssä aloitetaan huhtikuussa ja työ kestää elokuun lopulle. Mahdollisuus saattaa olla myös jatkaa työskentelyä pidempään.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella. Kyseessä on kesälomien sijaistus.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on suotavaa. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Vaihtolavakokemus voi olla hyödyksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Töitä tehdään täysipäiväisesti 80h/vk.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00 Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 25.03.202113.04.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viherrakennustyöntekijää monipuolisiin alan työtehtäviin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viherrakennusalan töistä kuten pihojen ja kivetysten perustustöistä, viheristutuksista sekä ylläpito- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäristössä.

Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta viherrakennusalalta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Huomioimme myös pienemmällä kokemuksella olevat hakemukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.03.202116.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta varaosamyyjää kuluttajamyyntiin. Asiakkaamme on edistyksellinen ajoneuvojen purkamiseen, varaosamyyntiin ja varaosien varastointiin erikoistunut yritys. Käytännössä työssä myydään ajoneuvojen käytettyjä varaosia ja palvellaan asiakkaita kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse.

Odotamme hakijalta:
• Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• Auto- ja varaosatuntemusta
• Moderneja IT taitoja–AutoFutur kokemus katsotaan eduksi
• Kykyä itsenäiseen työntekoon

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
• Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
• Nuorekkaan ja rempseän työilmapiirin
• Motivoivan palkkausmallin

Uuden tekijän olisi tarkoitus aloittaa työt mahdollisimman nopeasti, viimeistään huhtikuussa 2019. Työt aloitetaan määräaikaisella esim. 4kk pituisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus asiakkaamme työntekijäksi. Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä, 7,5h päivässä.

Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan ja lunastamaan paikkasi huippumyyjien joukosta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 23.03.202113.04.2021

Asiakasyritysemme on ylöjärveläinen maanrakennusalan yritys. Etsimme nyt heille huhtikuussa alkavaan kevät-kesäsesonkiin osaavaa maanrakennusapulaista/lapiomiestä. Työ on vuokratyösuhde ja työtä osaavalle tekijälle on tarjolla koko sesongin ajaksi, mahdollisesti pitempäänkin.

Työ on maanrakennusapu- ja pohjanrakennusityötä Tampereen ympäristössä. Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työtehtävistä kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimesta sekä alan laitteiden ja koneiden tuntemusta sekä käyttökokemusta mm. tasolaserista. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortit katsotaan hakijalle eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohtesiin kulkemista.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae paikkaa nopealla aikataululla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 22.03.202111.04.2021

Asiakasyrityksemme on tamperelainen LVI-alan yritys, jolla on vankka kokemus omalta alaltaan. Heidän menestyksensä perustuu koulutettuun ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Henkilöstön jatkuva koulutus mahdollistaa monipuoliset urakoinnit erilaisiin kohteisiin. Yritys urakoi mm. asuntoja, teollisuusrakennuksia, julkisia rakennuksia sekä kaupanalan liiketiloja

Etsimme nyt heidän dynaamiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa ammattitaitoista, nokkamieheksi kykenevää LVI-asentajaa useamman kerrostalon ja päiväkodin työmaalle Pirkanmaan talousalueelle, Tampereen läheisyyteen. Työt alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021 ja jatkuu rakennusurakan loppuun asti.

Edellytämme valittavalta työntekijältä talotekniikka-/LVI-alan peruskoulutusta, muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta kiinteistöpuolen putkiasennuskohteista, mielellään uudiskohteista sekä aikaisempaa kokemusta nokkamiehenä toimimisesta. Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta uuden oppimista ja yleisesti alaa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tätä tehtävää täytettäessä osaamisen ohella työntekijän asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko ja siinä noudatetaan Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehto-sopimusta.

Oletko etsimämme henkilö? Soita Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mah-dollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua