Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 23.02.202406.03.2024

Siivooja vaihtuviin kohteisiin, 2-3pv/vko(Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reipasta SIIVOOJAA pääsääntöisesti kotisiivouksiin, mutta kohteet voi olla myös toimistoja sekä muita julkisempia tiloja. Työ aloitetaan osa-aikaisena, ja tilauskannan kasvaessa, työntekijällä on mahdollisuus kokopäiväiseen työhön näin halutessaan. Tässä voit siis aloittaa keyemmin ja kasvattaa työmäärää tavallista rauhallisemmin! Halutessasi tarjolla on myös muita työkohteita, kuten erikoispuhdistuksia ja keikkasiivousta, kuten muuttosiivouksia. Työ on alkuun määräaikainen, mutta ajan kanssa tarjolla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yritys on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Työtehtäviisi kuuluvat työparin kanssa eri kohteiden siivous. Työtä tehdään arkisin, aamupainoitteisesti 7,5h/pv. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työtä on alkuun osa-aikaisena noin 2-3pv/vko, mutta halutessasi pyrimme järjestämään työsuhteen aikana jopa kokopäiväisen työn. Palkkasi voi olla esim. 11,73-12,5€/h riippuen osaamisestasi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti vaaditaan, jotta voit tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Suomen kielen taito on välttämätön.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 23.02.202408.03.2024

Kaivinkoneenkuljettaja saneerausurakkaan 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajaa Pirkanmaan alueelle. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi, keväällä 2024. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen 11 työntekijää tekee päivittäin töitä erilaisten purku- ja maatöiden parissa. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi salaoja-saneeraustyö, puretun rakennuksen tilalle inran ja uuden parkkialueen rakentaminen ym. Työssä ei niinkään tehdä uusien rakennuksien pohjia. Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaivinkoneen hallintaa ja kokemuta maanrakennustöistä. Yrityksen kaivinkoneet ovat tällä hetkellä 40t kg koneita, mutta uusia koneita on suunnitteilla. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön toistaiseksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on rakennusalan TES. Osaavalle kuljettajalle maksetaan noin 17-18€/h, mutta sovitaan palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.02.202408.03.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa runkoajoon kesän ajalle.

Työ on enimmäkseen elintarvikkeiden parissa tehtävää runkoajoa. Reitti vaihtelee Tampereelta Seinäjoelle, Helsinkiin tai Jyväskylään.

Työ alkaa huhtikuussa ja jatkuu kesän ajan. Työtunteja on noin 80h/2vko. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua kesän jälkeen yritykseen kokoaikaiseksi kuljettajaksi. Työ sisältää päivä- ja yövuoroa sekä myös viikonlopputyötä. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi saat päivärahat, sunnuntaikorvaukset ym. normaalisti TES:n mukaan.

Tehtävässä tarvitset voimassa olevan CE-luokan ajokortin, kuljettajan ammattipätevyydet sekä aiempaa kokemusta täysperävaunuyhdistelmän kuljettamisesta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 23.02.202408.03.2024

Kaivinkoneenkuljettaja purkutöihin 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen kaivinkoneenkuljettajaa Pirkanmaan alueelle. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi, kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen 11 työntekijää tekee päivittäin töitä erilaisten purkutöiden parissa. Yritys tekee paljon mm. julkishallinnon kiinteistöjen purkutöitä, mutta kohteet voivat olla suurista kiinteistöistä pienempiin kohteisiin. Työtä on tasaisesti ympäri vuoden. Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaivinkoneen hallintaa ja kokemuta purkutöistä. Yrityksen kaivinkoneet ovat 40t kg koneita. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Kuljettajan työparina toimii perämies.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön toistaiseksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on rakennusalan TES. Osaavalle kuljettajalle maksetaan noin 17-18€/h, mutta sovitaan palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 23.02.202408.03.2024

Haemme keittiöön vuoromestaria vakituiseen työsuhteeseen Vaihmalan Hoviin, Lempäälään. Lisätietoja löydät https://vaihmalanhovi.fi/.

Tarjolla on upea mahdollisuus päästä kehittymään asiantuntevan tiimi ympäröimänä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa keittiökokemusta useamman vuoden ajalta. Aiempi kokemus myös esimiestyöstä katsotaan eduksi. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat erilaiset keittiön johtamiseen liittyvät työtehtävät ja esimerkiksi ruokalistojen suunnittelu.

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen ja kokoaikaisen työn upeissa maalaismaisemissa
• Tehokkaan työtiimin ympärillesi
• Palkan sopimuksen mukaan

Toivomme etsimältämme henkilöltä innokkuutta ja joustavuutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työntekijä rekrytoituu suoraan yritykseen. Ei suoria yhteydenottoja Vaihmalan Hoviin.

Tartu tilaisuuteen! Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Lisätiedot arkisin klo 9-16: Elina Ansio, p. 050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.02.202407.03.2024

Hei sinä toimelias, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä raskaan kaluston asentaja!

Haemme nyt uutta työkaveria asiakasyrityksemme reilun kymmenen hengen hyväntuuliseen työyhteisöön pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on oman alansa erikoisasiantuntijana lähes 40 vuoden kokemuksella vahva ja arvostettu hyvin menestyvä toimija. Toiminnan kehittäminen ja korkeatasoinen tekemisen laatu sekä luotettavuus ovat yrityksessä tärkeitä arvoja. Toimitilat sijaitsevat Kangasalla Tampereen kupeessa. Yritykselle on valmistumassa uudet korjaamotilat kevään aikana.

Tulevat työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä.

Tehtävässä menestymistä siivittää

-soveltuva koulutustausta, esim. autoalan, kone- ja metallialan, hydrauliikka-alan kuten myös hyötyajoneuvomekaanikon koulutus
-alan työkokemus
-diagnostiikkalaitteiden käyttötaito
-ajoneuvoharrastuneisuus
-työpiirustusten lukutaito
-hitsaustaito
-halu uuden oppimiseen ja kehittymiseen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) pääsääntöisesti 7.5 h / pv, 37.5 h/vko. Aamuvuorossa aloitetaan liukumalla klo 6–8 ja iltavuorossa klo 12:00. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työssä voidaan aloittaa maalis-huhtikuun aikana joko suoraan työsuhteessa asiakasyritykseemme tai kauttamme määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisena työntekijänä.

Mitä sinulle tarjoamme:

+uudet korjaamotilat
+nykyaikaiset työkalut ja diagnostiikan
+hyvän ilmapiirin työyhteisön, jossa viihdytään
+kilpailukykyisen peruspalkan + bonuksen
+mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi
+vakituisen työsuhteen alan arvostetussa perheyrityksessä

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten lähetähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla. Lisätiedot puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 22.02.202429.02.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista suurtehoimurin käyttäjää / imuauton kuljettajaa!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet Pirkanmaan lisäksi Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. eristeiden, muhan ja maa-ainesten imurointia sekä puhallus- ja kevennystuotteiden puhallusta suurteholaitteistoilla. Työnkuvaan voidaan osaamisesi mukaan sisällyttää halutessasi myös putkistojenkuvauksia, korjauksia ja kartoituksia. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys ja työt tehdään pareittain ja nykyaikaisella kalustolla.

Työt alkavat aamuisin Akaan toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työtunteja tehdään viikossa keskimäärin 37,5 mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Palkka tehtävässä määräytyy kokemuksesi ja työtehtäviesi mukaan 14-20 €/h välillä. Työt aloitetaan alkuvuoden aikana määräaikaisessa työsuhteessa, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Toivomme sinulta jo hiukan aiempaa kokemusta suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä käsitellään raskaita työvälineitä. Lisäksi C-ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.02.202407.03.2024

Haemme asiakkaallemme osaavaa peltiseppää ilmastointi- ja rakennuspeltitöiden pariin Valkeakoskelle.

Työsi muodostuu ilmanvaihto-osien ja eristyspeltiosien valmistuksesta yrityksen hallilla, ja halutessasi pääset mukaan myös asennustöihin kentällä. Käsiteltävät materiaalit ovat sinkitty, ruostumaton ja väripelti, ja vahvuudet vaihtelevat välillä 0,4-2 mm.

Työ on kokoaikainen ja alkaa alkukevään aikana. Tehtävässä sovelletaan Talotekniikka-alan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:
• vähintään 2 vuoden kokemusta peltisepän töistä
• levitysopin hallintaa
• työturvallisuus- ja tulityökorttia
• hitsaustaitoa

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan työyhteisön tuen ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden vakinaistua yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.02.202411.03.2024

Haemme Koud Oy:lle Golang-ohjelmistokehittäjää eli Koudaria vakituiseksi Koudaritiimin jäseneksi!

Haluaisitko päästä käyttämään ja kehittämään Golang -osaamistasi Suomen tunnetuimmaksi tähtäävässä go-konsulttitalossa? Viihtyisitkö työyhteisössä, jossa jokainen voi osallistua päätöksentekoon, työvälineet saa valita itse ja video-, rooli- tai lautapeliharrastuksesi lasketaan plussaksi? Jos Go on sinun juttusi, niin meillä olisi sinulle hommia!

Koud Oy on vauhdikkaasti kasvava tamperelainen ICT-konsulttitalo, joka erikoistuu Golangiin, Microsoft stackiin (C#, .NET, Azure), sekä palvelinohjelmointiin ja -optimointiin. Voit tutustua Koudiin tarkemmin osoitteessa www.koud.fi.

Koud tarjoaa sinulle:
• mahdollisuuden tehdä töitä Golangia käyttäen ja kehittyä alan huipuksi mielenkiintoisten ja pitkäkestoisten projektien parissa
• erinomaiset työvälineet, jotka saat vapaasti valita itse
• loistavat työsuhde-edut: vapaa-ajan vakuutuksen, kattavan työterveyshuollon, hammashoitoedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun
• etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan
• tyky-päiviä, peli-iltoja ja toimistolla vierailevan hierojan apua jumittuville hartioille
• avoimen, huumorintajuisen ja keskustelevan työyhteisön
• reilun palkkauksen ja tuntuvan bonusmahdollisuuden: palkkakeskustelut lähtevät 4200 eurosta ylöspäin

Koudilla työhyvinvointi otetaan vakavasti ja arkipäivät tarjoillaan huumorilla maustettuna. Myös projekteihin lähdetään työntekijälähtöisesti: saat siis itse vaikuttaa siihen, mihin projekteihin työssäsi keskityt.

Koudarina menestymiseen tarvitset:
• huumorintajua, rentoa asennetta tekemiseen ja kykyä hyvään dialogiin
• vähintään 3 vuotta työkokemusta Golangista
• suomen ja englannin kielen taitoa
• plussaa ovat tietokanta- tai tietoturvaosaaminen, pilvipalveluosaaminen, C, C++ tai Rust

Kiinnostuitko? Jos Golang on kieli, jolla haluat työskennellä, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi ja CV:si ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos haluat kysellä lisää Koudarin elämästä, niin ota reippaasti yhteyttä Hennaan arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.02.202407.03.2024

Kuorma-autonkuljettaja elintarvikkeiden jakoon 80h/2vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista kuorma-autonkuljettajaa elintarvikkeiden jakotyöhön Pirkanmaan alueelle. Työnantaja on avoin myös mahdollisuuksien mukaan vakinaistamaan kuljettajan kesän jälkeen. Työn aloitus olisi toukokuussa. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa ja ovat tunnettuja hyvästä työnlaadustaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yritystä, jossa todella tykätään olla töissä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään arkisin yleensä noin klo 4-12. Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön kesän ajaksi. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 15,16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä maksamme ylityöt normaalisti TES:n mukaan.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 22.02.202407.03.2024

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elintarvikkeiden runkoajoon 80h/2vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa runko- ja kaukojakelukuljetuksiin Valkeakoski - Helsinki -välille. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua kesän jälkeen yritykseen kokoaikaiseksi kuljettajaksi. Työn aloitus olisi toukokuussa. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen iso kuljettajajoukko tekee päivittäin töitä elintarvikekuljetusten parissa ja ovat tunnettuja hyvästä työnlaadustaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yritystä, jossa todella tykätään olla töissä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus elintarvikkeiden kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen.

Töitä tehdään arkisin päivä- ja mahdollisesti myös yövuoroissa. Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön kesän ajaksi. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen, joten esimerkiksi aloittelevan kuljettajan palkka on 16€/h. Lisäksi saat normaalisti yölisän sekä maksamme ylityöt normaalisti TES:n mukaan.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 20.02.202404.03.2024

Hei sinä kahvila- ja hotelliympäristössä työskentelystä kiinnostunut tai jo alalta kokemusta hankkinut pirteä persoona! Tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä alan monipuolisiin tehtäviin aistikkaassa työympäristössä. Tutustuhan tässä tehtävään ilmoituksemme kautta tarkemmin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Mäntän keskustassa sijaitsevaan Alex kauppa & kahvilaan, jonka yhteydessä toimii myös hotelli Alexanderin vastaanotto- ja majoitustilat.

Kahvilatyöntekijän työnkuva on monipuolinen sisältäen myös hotellin vastaanottotehtävät sekä asiakkaiden palvelua lifestyle-myymälän asuste- ja sisustustuotteiden parissa.

Työtä tehdään ennakolta sovituissa kolmiviikkoisjaksoissa kahdessa vuorossa 2-3 pv / vko, arkisin aikavälillä klo 6:00–21:00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7:30–18:00. Kesäajan koittaessa on mahdollisuus kasvattaa työtuntimäärää ja siihen on todennäköinen tarvekin. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Työssä aloitetaan kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella maaliskuun aikana ja työtä on tiedossa arviolta kesäkauden loppuun asti. Työsuhteen on myös mahdollista jatkua tämän jälkeen pidempiaikaisesti.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa asianmukaiset asiakaspalvelu- ja kommunikaatiotaidot sekä positiivinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja viihtyisässä ympäristössä monipuolisten tehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kuvaile, miksi sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00 välisenä aikana. Puh 050 411 2705 ja sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 20.02.202405.03.2024

Etsitkö keväälle lisätienestiä? Nautitko fyysisestä työstä ja sytyt hyvästä tiimihengestä? Tervetuloa rengassesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme RengasCenter Pirkkalan toimipisteelle reippaita RENGASASENTAJIA kevään sesonkiin. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Työt alkavat sovitusti maalis-huhtikuun vaihteessa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Työssä vaihdetaan pääasiassa kesärenkaita autoihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitoa, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Työ on luonteeltaan fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi. Henkilön tulisi olla oma-aloitteinen, hyvä asiakaspalvelija, suomenkielen taitoinen ja ahkera asenteeltaan.

Töitä tehdään sesonkiaikana ma-pe klo 8.00-17.00 ajalla. Sesonki kestää arviolta 2-4 viikkoa. Palkka autonrengasalan työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus rengasasentajan kausihommista? Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja RengasCenterille.

Hakuaika 20.02.202428.02.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita rengasasentajia kevään sesonkiin!

Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereella Lielahden tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan maaliskuun lopulla ja jatkuvat noin 4-8 viikon ajan sesongin loppuun asti.

Työtehtäviisi kuuluu renkaiden vaihtamista, pesua, varastointia, paineiden tarkistusta sekä vannetöitä ja tasapainotusta osaamisesi mukaan. Työajat tehtävässä ovat arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14. Työtunteja on luvassa sesongin huippuviikkoina 40 h/vko. Sesongin alku- ja loppupäästä tunteja voi olla hiukan vähemmän.

Työ on luonteeltaan fyysistä ja nopeatempoista, mutta sitä tehdään hyvässä porukassa ja yhteen hiileen puhaltaen. Työ tarjoaa hyvälle tekijälle myös mahdollisuuden pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on toki eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas, vastuuntuntoinen ja rehellinen asenne sekä asiakaspalveluhenkisyys!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 20.02.202405.03.2024

Haemme teknistä operaattoria biolaitoksellemme

Onko ympäristö sinulle tärkeä? Tervetuloa meille töihin!

Biolaitoksessamme Biomyllyssä 17 kunnan biojätteistä ja Nokian jätevesilietteistä tuotetaan uusiutuvaa biokaasua ja luomulannoitteita. Biojäte ja lietteet käsitellään laitoksella omilla linjoillaan, mikä mahdollistaa biojätteiden jatkojalostamisen luomulannoitteeksi sekä typen ja fosforin korkeatasoisen ravinnekierron.

Teknisenä prosessioperaattorina vastaat biolaitoksen prosessien sujuvuudesta ja
käynnissäpidosta yhdessä työparisi kanssa. Prosessin valvontaa ja ohjausta tehdään sekä
valvomotyöskentelynä että laitokseen jalkautuen. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat valvonnan lisäksi käyttö- ja kunnossapidon tehtäviä, pienimuotoista vikojen korjausta, ennakkohuoltoja, näytteenottoa, kuormien vastaanottamista ja poislähtevien kuormien ohjausta.

Toivomme sinulta teknisen alan ammatillista koulutusta ja kokemus kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta, sillä tarjoamme valitulle henkilölle mahdollisuuden kehittyä biolaitoksen osaajaksi.

Työ on vuorotyötä, ja työskentelet vuorossa yhdessä työparisi kanssa. Odotamme sinulta
valmiutta työskennellä itsenäisesti, mutta toimit sujuvasti myös osana tiimiä. Valitulla henkilöllä tulee olla varallaolovalmius arkisin ja viikonloppuisin. Biolaitos sijaitsee Nokian Koukkujärvellä.

Teknisen prosessioperaattorin tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.3.2024 alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Elina Ansio, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh 050 411 6508

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras - teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja
yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. Me huolehdimme, että 17 kunnassa
lajittelu ja kierrätys sujuvat, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Jätteistämme 99 % hyödynnetään materiaalina tai energiana. Olemme innostunut kiertotalouden edelläkävijä. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat.

Hakuaika 19.02.202406.03.2024

Haetko lyhyttä sesonkityötä ja tykkäät tehdä töitä hyvässä tiimissä?

Etsimme asiakkaallemme OneStop Finland Oy:lle renkaiden vaihtajia keväälle sesongin ajaksi. Työt alkavat sovitusti säiden mukaan maalis-huhtikuun vaihteessa ja kestävät sesongin loppuun.
OneStop Finland on renkaanvaihtoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan renkaidenvaihtoon. Asiakkaat voivat hoitaa päivittäiset ostoksensa samalla, kun OneStopin tiimi vaihtaa renkaat autoon parkkihallissa. Renkaanvaihdon lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu rengashotelli ja yritysasiakkaiden renkaidenvaihto. Lisätietoa: https://www.onestoppi.fi/

Renkaiden vaihtopisteet sijaitsevat Linnainmaalla, Kalevassa ja Lielahdessa Prismojen parkkihalleissa.Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus renkaanvaihdosta ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy halua oppia, tykkäät työskennellä tiimissä ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Asenne ratkaisee!

Työssä vaihdetaan pääsääntöisesti kesäkaita autoihin. Työhön kuuluu myös renkaiden siirtelyä ja nostelua, joten työ on luonteeltaan fyysistä. OneStoppilaisille tarjotaan työntekijälähtöinen ympäristö, jossa rengasasennukset toteutetaan tiimeittäin. Palkkaus työssä on autorengasalan TES:n mukainen. Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-la. Työvuoroissa pyritään huomioimaan työntekijän toiveita.

OneStop haluaa palkita työntekijät, joten kauden loputtua rengasvaihtajatiimille järjestetään kauden päättäjäiset, joihin sinä työntekijänä pääset itse vaikuttamaan.

Innostuitko renkaiden vaihdosta ja sesonkityöstä? Tervetuloa tiimiin!
Täytä heti hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkala, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 19.02.202404.03.2024

Haluaisitko viettää kesän keittiöhommissa ja huikeassa tiimissä?

Haemme asiakasyrityksellemme kokkeja kesäksi 2024 Pälkäneelle. Töitä on tarjolla kesän ajan (3-4kk). Työajat ovat vaihtelevat ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Haemme ensisijaisesti kesätöihin henkilöitä, jotka voivat työskennellä koko kesäsesongin. Myös osa-aikatyö sovitusti mahdollista.

Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan keittiön erilaiset työtehtävät. Esivalmistelut, ruoanlaitto, ruoan esillepano sekä siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työhösi kuuluu keittiön erilaiset puhtaanapitotyöt ja omavalvonnasta huolehtiminen. Kokkina huolehdit myös raaka-aineiden säilytyksestä ja varmistat niiden laadun. Pääset käsittelemään erilaisia raaka-aineita monipuolisesti ja osaamistasi hyödyntäen. Työtehtävät ovat mukavan monipuolisia ja vaihtelevia, joten et takuulla kyllästy.

Sinun ei tarvitse olla kokenut kokki, kunhan sinulta löytyy kokin ammattitutkinto ja hygieniapassi. Työssä pärjäät positiivisella ja idearikkaalla asenteella. Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi. Töitä pääset tekemään mukavassa työporukassa, jossa asiakkaita palvellaan aina hymyssä suin. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko kesäkokin työstä? Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti osaavien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

Hakuaika 16.02.202429.02.2024

Hei sinä maanrakennusalan ammattilainen!
Oletko etsimässä uusia tuulia työelämässäsi? Arvostatko pitkään toimineen vakaan ja tukevasti jaloillaan seisovan hyvän tilauskannan omaavan yrityksen luomia työskentelymahdollisuuksia avoimessa hyvän ilmapiirin yhteisössä?

Jos vastasit kyllä, niin laitahan pikimmin hakemusta tähän toimeksiannossamme olevaan vastaavan mestarin tehtävään. Etsimme mahdollisesti juuri sinua maanrakennusalan asiakasyrityksemme palvelukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yrityksen toimipaikka sijaitsee Tampereella ja toimialue käsittää koko Pirkanmaan. Työprojektit koostuvat pääasiassa saneeraus- ja uudiskohteiden kunnallistekniikan rakentamisesta, jossa yrityksellä onkin vahva ja arvostettu erikoisosaaminen. Ammattitaitoinen ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö toimii korkean tason laatukriteerien mukaisesti.

Vastaavan mestarin ydintehtävänä on rakennusprojektien kokonaisvaltainen työnjohto ja kohteiden hallintaan sekä suunnitelmien mukaiseen sujuvaan etenemiseen liittyvät tehtävät urakoiden taloudelliset ja ajalliset tavoitteet sekä resurssit huomioiden.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat mm.

-maanrakennustöiden kokonaisvaltainen ymmärrys ja monipuolinen tehtäväosaaminen
-työkokemusta alan projektihallinnasta useampi vuosi
-aktiivinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen ja työote
-asiakaslähtöisyys
-asianmukaiset kommunikaatiotaidot ja hyvä ryhmätyökyky
-organisointikyky ja kyky huomioida projektin kokonaistaloudellisuuteen vaikuttavat tekijät
-kyky sitoutua toimintaan pitkäjänteisesti ja joustavasti

Perustyöaika maanrakennustehtävissä on arkisin aikavälillä klo 7:00–15:30, 40 h / vko tehtävää päivätyötä. Alalle tyypillistä on työajan suhteen joustamisen tarve projektin eri vaiheissa. Näin ollen työpäivän mitta vaihtelee tilanteiden mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Palkka määräytyy osaamisen ja alan kokemuksen mukaisesti asianmukaiselle tasolle.

Tehtävässä voidaan aloittaa ajankohdan osalta pikaisestikin ja työsuhteen puolesta suorarekrytointina vakituisessa työsuhteessa asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.02.202429.02.2024

Hei sinä sähkö-/automaatioalan asennustehtävät omaksesi tunteva alan taitaja!
Etsimme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme, turvatekniikan vahvalle osaajalle SafeIT Oy:lle turvalaiteasentajaa Tampereen toimipaikalle vakituiseen työsuhteeseen. SafeIT on osa Lukkokeskus- konsernia, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää noin sata alan ammattilaista. Toivottavasti herätämme tässä mielenkiintosi.

SafeIT Oy on teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja sekä turvalaitteiden maahantuojayritys, joka palvelee järjestelmien urakoinneissa ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Tuotevalikoima on rakennettu turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen. Palvelukokonaisuuteen sisältyy järjestelmien suunnittelu, projektointi, asennus, ylläpito ja huolto. SafeIT on tunnettu vaativien järjestelmien toimittajana esim. kaupan alalle ja julkiselle sektorille. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Ydintehtävänäsi ovat turvajärjestelmien asennustyöt sekä mahdollisesti osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden myös huolto- ja ylläpitotehtävät. Työtä tehdään työparin tai asennustiimin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen ja Pirkanmaan alueella, mutta toivomme sinulta ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• soveltuvaa koulutusta (automaatio-, ICT- tai sähköasentaja)
• aikaisempaa työkokemusta teknisistä asennustöistä
• hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• moitteetonta taustaa
• B-ajokorttia

Arvostamme:
• turvajärjestelmien ja turvallisuusalan tuntemusta joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta
• ymmärrystä IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä
• oma-aloitteista ja aktiivista asennetta
• kiinnostustasi alaa kohtaan sekä motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä
• työskentelymahdollisuuden huipputuotteiden parissa
• työn monipuolisissa projekteissa eri toimialoilla
• mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen asennustiimin tuen
• kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja hyvän yrityksen työsuhde-edut
• mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alan huippuosaajista

Lisäksi käytössäsi ovat modernit asennusvälineet ja tekniikka sekä ammattilaistemme vahva tuki. Saat luonnollisesti asianmukainen perehdytyksen työtehtäviin.

Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian suoraan työsuhteessa SafeIT:llä. Työaika on 37.5 h/vko ja tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla Ilkka Sepälle. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.02.202429.02.2024

Hei sinä sähkö-/automaatioalan asennustehtävät omaksesi tunteva alan taitaja!
Etsimme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme, turvatekniikan vahvalle osaajalle SafeIT Oy:lle turvalaiteasentajaa Vaasan toimipaikalle vakituiseen työsuhteeseen. SafeIT on osa Lukkokeskus- konsernia, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää noin sata alan ammattilaista. Toivottavasti herätämme tässä mielenkiintosi.

SafeIT Oy on teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja sekä turvalaitteiden maahantuojayritys, joka palvelee järjestelmien urakoinneissa ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Tuotevalikoima on rakennettu turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen. Palvelukokonaisuuteen sisältyy järjestelmien suunnittelu, projektointi, asennus, ylläpito ja huolto. SafeIT on tunnettu vaativien järjestelmien toimittajana esim. kaupan alalle ja julkiselle sektorille. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Ydintehtävänäsi ovat turvajärjestelmien asennustyöt sekä mahdollisesti osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden myös huolto- ja ylläpitotehtävät. Työtä tehdään työparin tai asennustiimin kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Vaasan ja Pohjanmaan alueella, mutta toivomme sinulta ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• soveltuvaa koulutusta (automaatio-, ICT- tai sähköasentaja)
• aikaisempaa työkokemusta teknisistä asennustöistä
• hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• moitteetonta taustaa
• B-ajokorttia

Arvostamme:
• turvajärjestelmien ja turvallisuusalan tuntemusta joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta
• ymmärrystä IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä
• oma-aloitteista ja aktiivista asennetta
• kiinnostustasi alaa kohtaan sekä motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä
• työskentelymahdollisuuden huipputuotteiden parissa
• työn monipuolisissa projekteissa eri toimialoilla
• mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen asennustiimin tuen
• kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja hyvän yrityksen työsuhde-edut
• mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alan huippuosaajista

Lisäksi käytössäsi ovat modernit asennusvälineet ja tekniikka sekä ammattilaistemme vahva tuki. Saat luonnollisesti asianmukainen perehdytyksen työtehtäviin.

Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian suoraan työsuhteessa SafeIT:llä. Työaika on 37.5 h/vko ja tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla Ilkka Sepälle. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.02.202429.02.2024

Hei sinä turvallisuusalalta kokemusta omaava projektinhallinnan taitaja!
Etsimme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme, turvatekniikan vahvalle osaajalle SafeIT Oy:lle projektipäällikköä Tampereen toimipaikalle vakituiseen työsuhteeseen. SafeIT on osa Lukkokeskus- konsernia, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 25 m€ ja se työllistää noin sata alan ammattilaista. Toivottavasti herätämme tässä mielenkiintosi.

SafeIT Oy on teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja sekä turvalaitteiden maahantuojayritys, joka palvelee järjestelmien urakoinneissa ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Tuotevalikoima on rakennettu turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen. Palvelukokonaisuuteen sisältyy järjestelmien suunnittelu, projektointi, asennus, ylläpito ja huolto. SafeIT on tunnettu vaativien järjestelmien toimittajana esim. kaupan alalle ja julkiselle sektorille. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Projektipäällikön tehtävässä vastaat järjestelmätoimitusprosessin toteutumisesta tarkoituksenmukaisesti laatu, aikataulut ja kustannukset huomioiden sekä koordinoit asentajien toimintaa. Tehtävässä kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja yhteistyökumppanien suuntaan. Työhön sisältyy paljon matkustamista. Työajot voidaan sopia käyttäen joko omaa autoa tai yrityksen tarjoamaa mahdollisuutta vapaaseen autoetuun. Työtä tehdään paljolti etänä ja asuinpaikkasi voikin hyvin sijaita yleisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestymiseen siivittää:
• soveltuva, esim. ICT-/automaatioalan koulutustausta
• työkokemus turvalaiteprojektoinnista
• asianmukaiset kommunikaatiotaidot ja innokkuus oppia uutta
• moitteeton tausta
• ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä
• työskentelymahdollisuuden huipputuotteiden parissa
• työn monipuolisissa projekteissa monenlaisilla aloilla ja paljon antoisia yhteistyökokemuksia
• mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen asennustiimin sekä asianmukaisen perehdytyksen
• kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja hyvän yrityksen edut
• mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi alan asiantuntijana

Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian suoraan työsuhteessa SafeIT:llä. Työaika on 37.5 h/vko ja tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla Ilkka Sepälle. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.02.202401.03.2024

Kierrätystyöntekijä metallialalle, 40h/vko (Sastamala)

Tässä on työ, jossa pääset kehittymään kierrätyksen ammattilaiseksi ja olemaan osa asiantuntevaa ja lupsakkaa porukkaa!


Etsimme nyt asiakkaallemme Vammalan Romu Oy:lle palveluhenkistä KIERRÄTYSTYÖNTEKIJÄÄ metallialalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on alallaan erikoisosaaja, joka on toiminut metallien parissa useamman vuosikymmenen.

Työtä tehdään 40h/vko ja työaika on arkisin klo 8-16-30. Aloittelevamman työntekijän palkka on n. 15€/h. Otamme palkassa huomioon osaamistasosi. Palkkauksen pohjana on teknologiateollisuuden työehtosopimus. Muutaman kuukauden perehdytyksen jälkeen työntekijällä on halutessaan mahdollisuus vakinaistua asiakkaan työntekijäksi. Tarjoamme tavallista kattavammat työterveyspalvelut, vakaan työnantajan, säännöllisen palkan maksun sekä mutkattoman yhteistyön.

Työt sisältävät kierrätettävän raaka-aineen, kuten metallikokonaisuuksien ostoa yritys- ja yksityisasiakkailta, kuljettamista ja lajittelemista. Isojen tuotantolaitosten ostoista ei sinun tarvitse huolehtia, vaan tällöin tehtäviisi kuuluu raaka-aineen kuljetus ja tarvittaessa lajittelu. Isommat lajiteltavat metallilaitteet ja -osat viedään leikkaukseen yhteistyökumppanin leikkuulaitokseen. Myytyjen tuotteiden kuljetuksesta vastaa alihankkija. Kierrättämisessä on tavallista mekaanista purkamista, kuten autoista akkujen ja moottorien irrottamista. Kaikkiin töihin saa kattavan perehdytyksen. Ostettujen tuotteiden kuljetuksen takia olisi todella hienoa, jos sinulla olisi C- tai CE-ajokortti. Olisi hienoa, jos sinulla on ymmärrystä erilaisista metalleista, mutta myös vahvalla oppimishalulla olevat henkilöt otetaan haussa huomioon.

Tässä on tarjolla kiva työpaikka aktiiviselle ja vastuuntuntoiselle ihmiselle!


Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää mitä vain kysyttävää tehtävästä, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510 / etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Vammalan Romu Oy ei ota tällä hetkellä vastaan yhteydenottoja tehtävään liittyen.

-----------------------------------

Vammalan Romu Oy on Sastamalassa sijaitseva monipuolinen romualan ammattilainen, jolla on yli 30 vuoden kokemus metallin kierrätyksestä. Heidät tunnetaan luotettavana, joustavana kumppanina ja toiminta on ympäristösertifioitua. Suuri osa asiakkaista on pirkanmaalaisia teollisuusalan toimijoita. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.vammalanromu.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on pirkanmaalainen perheyritys, joka toimii myös Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Kuulumme 30 suurimman alan toimijan joukkoon. Olemme keskittyneet pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja vahvuutemme onkin nopea palvelu, tavoitetettavuus, läpinäkyvä toiminta ja ihmisläheinen ote asioihin. Meillä on aina yksi yhteishenkilö, jonka kanssa hoidetaan kaikki työsuhde-asiat.

Hakuaika 16.02.202407.03.2024

Haluatko olla mukana viemässä suomalaisen yrityksen osaamista maailmalle ja käyttää kykyjäsi myös kestävän kehityksen projekteihin? Tässä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!

Haemme nyt sähkösuunnittelijaa Geneset Powerplants Oy:lle Tampereelle. Geneset Powerplants Oy on tamperelainen energia-alan ammattilainen, joka suunnittelee ja valmistaa generaattoreita 30 vuoden kokemuksella.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelijana Genesetillä työsi muodostuu pääosin generaattorilaitteistojen automaation suunnittelusta. Suunnittelutyön lisäksi työhösi kuuluu vähän käytännön toteutusta hands-on työtehtävien, kuten testauksen muodossa. Lisäksi tässä tehtävässä pääset halutessasi matkustamaan asiakkaiden luo suorittamaan testausta ja laitteiston koeajoa, jolloin työ vie sinut Pohjoismaihin. Tämä työ siis tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden matkusteluun!

Geneset Powerplants Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa työilmapiirissä, rennon ja kotoisan työympäristön sekä osaavan tiimin tuen. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sovitusti oman toiveesi mukaan.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutus sekä aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä. Lisäksi kokemus sähköasentajan tehtävistä auttaa sinua kytkentä- ja testaustehtävissä. Suunnitteluohjelmista AutoCADin käytön tulisi sujua hyvin ja myös muu suunnitteluohjelmisto-osaaminen on sinulle plussaa. Työssäsi tarvitsen englannin kielen taitoa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olisiko tässä juuri sinulle sopiva haaste? Hyppää mukaan tiimiin ja hae paikkaa jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 16.02.202407.03.2024

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa CNC-aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Yritys on paikallinen alan osaaja ja sillä on pitkä historia alihankintakoneistuksien valmistamisessa pitkäaikaisille asiakkailleen.

Tehtävässä työskentelet keskiraskaiden (1000-5000 kg) kappaleiden parissa. Yritys valmistaa lähinnä yksittäistuotteita, joten työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset myös oppimaan uutta. Työ on itsenäistä, monipuolista ja mielenkiintoista.

Paikka tarjoaa sinulle vakituisen työn, säännölliset mutta tarpeen mukaan joustavat työajat sekä reilun ja osaamistasosi mukaan määräytyvän palkkauksen. Töitä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa 40 h/vko ja työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Tässä tehtävässä tarvitset useamman vuoden kokemusta CNC-koneistuksesta ja Heidenhain-ohjauksesta. Kokemus aarporalla työskentelystä, tarkkuus ja matemaattiset taidot ovat tehtävässä menestymisessä suureksi eduksi. Suomen kielen taito ei ole välttämätön.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon. Vastaan mielelläni kysymyksiin arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 16.02.202407.03.2024

Haussa työ, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?

Haemme nyt asiakasyrityksemme vakituista autonasentajaa tiimin uudeksi jäseneksi.

Asiakkaamme on Valkeakoskella toimiva monimerkkikorjaamo, jossa tehdään sesonkeina myös rengastöitä. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet (2- ja 4-pilarinostimet, pyöränkulmien suuntauslaite, Bosch-vikadiagnostiikkalaitteet sekä uudet työkalut)
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• rennon ilmapiirin ja apua aina tarvittaessa
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 16.02.202407.03.2024

Ajan Lukko Oy on vuonna 1970 perustettu turvallisuusliike, joka tarjoaa osaamistaan yritysten, laitosten, teollisuuden, rakennusliikkeiden ja yksityishenkilöiden käyttöön. Lukituksen, sähköisten turvajärjestelmien ja ovi- ja porttiautomatiikan lisäksi Ajan Lukko Oy tarjoaa asiakkailleen mittavan osaamisensa mm. ovipuhelinjärjestelmistä, kulunvalvonnasta, hälytinlaitteista sekä erilaisista kameravalvontaratkaisuista.

Haemme nyt Ajan Lukko Oy:lle lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset asentamaan mekaanisia ja sähkömekaanisia lukitusjärjestelmiä, ovipuhelin-, hälytys-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmiä sekä ovi- ja porttiautomatiikkaa. Asennusten lisäksi työhösi kuuluu näiden järjestelmien huoltoa ja korjauksia.

Kohteet sijaitsevat pääosin Pirkanmaan alueella ja yrityksen toimisto Tampereen keskustassa. Työajat ovat arkisin klo 8-16 ja yrityksessä on käytössä työaikapankki, joka tuo joustoa työaikoihisi. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua päivystyksiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ tarjoaa sinulle:
• monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
• kannustavan palkkauksen
• hyvin varustellun huoltoauton ja erinomaiset työkalut
• liikuntaetuja
• paikallisen ja helposti lähestyttävän työnjohdon ja hyvin toimivat prosessit tukemaan työskentelyäsi

Lisäksi pääset nauttimaan mutkattomasta työilmapiiristä ja yrityskulttuurista, jossa työhyvinvointi on sydämenasia.

Tässä mielenkiintoisessa työssä menestymiseen tarvitset:
• sähköalan tutkinnon
• kokemusta lukitus- ja turvallisuusalalta
• nuhteettoman taustan työn luonteen vuoksi
• hyvät kädentaidot metalli- ja puutöissä
• B-ajokortin
• perustason IT-taidot
• ongelmaratkaisukykyä, huolellisuutta, paineensietokykyä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Olisiko tässä seuraava askel urallesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 15.02.202429.02.2024

Sytytkö hyvästä tiimihengestä ja fyysisestä työstä? Etsimme kevään rengassesonkiin useampia rengasasentajia Nokian sekä Ylöjärven toimipisteille, Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle.

Työtehtäviisi kuuluvat rengasasennustyöt, rengashotellin ylläpito, asiakaspalvelu ja muut mahdolliset tehtävät.

Työ tarjoaa sinulle:
• Kilpailukykyisen palkan
• Laadukkaat työvälineet
• Rennon työyhteisön, jossa töitä tehdään kuitenkin tehokkaasti
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen myös sesongin jälkeen

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa aktiivinen, palveluhenkinen ja omatoiminen ote työhön. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen kannalta eduksi. Aiempi kokemus rengasasennustöistä tai esimerkiksi autoharrastuneisuus on hyödyksi.

Sesongin luonteen vuoksi tunnit saattavat hieman vaihdella, mutta arviolta työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Palkka määräytyy kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Työ alkaa huhtikuun aikana ja kestää arviolta 4-8 viikkoa.

Ei suoria yhteydenottoja Ylöjärven Rengas-Set Oy:lle. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin.

Hakuaika 15.02.202429.02.2024

Työhön osallistuva työnjohtaja kiinteistöhuoltoon (Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa työhönosallistuvaa TYÖNJOHTAJAA kiinteistöhuoltotiimiin. Työnjohtajan tehtävänä on huolehtia, että sopimusasiakkaiden kohteet tulee ympäri vuoden pidettyä siistinä ja hyvin huollettuna. kiinteistöhuoltoalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Työtehtäviisi kuuluvat tiimin työn ohjaaminen ja itse työhön osallistuminen. Yritys hoitaa talvisin hiekoituksia, lumitöitä käsin sekä koneilla ja kesäisin nurmikon leikkuta sekä muuta ympäristöhuoltotyötä. Ympärivuotisesti yrityksellä on myös kiinteistöjen huoltotyötä. Olisi hienoa, jos voisit olla myös kiinteistöjen huoltotyön toimialueella jakamassa toisen vastuullisen henkilön kanssa vastuuta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta myös päivystysvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen. Palkkasi pohjautuu kiinteistöpalvelualan TES:iin, mutta sovimme sen aina yhdessä.

Tarjoammemm. kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöösi, työn vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä sekä työsuhteen toistaiseksi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus työnjohdosta katsotaan eduksi. B-ajokortti vaaditaan, jotta voit tarvittaessa ajaa yrityksen autolla ja koneilla. Suomen kielen taito on välttämätön.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 15.02.202427.02.2024

Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?

Haemme nyt asiakasyrityksemme vakituista autonasentajaa tiimin uudeksi jäseneksi. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka korjaa ja huoltaa autoja iästä ja merkistä riippumatta.

Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 9.00-17.00 välillä. Voit siis nauttia illat ja viikonloput vapaalla. Palkkaus tehtävään sovitusti, hakijan palkkatoive huomioiden.

Toivomme, että sinulta löytyisi alan koulutus sekä hieman työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen ja englannin kielen osaaminen plussaa. B-ajokortti tulee löytyä. Tehtävässä menestyt, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Tarjoamme hakijalle:
• Pitkäaikaisen työpaikan
• Mahdollisuuden kehittyä
• Ajanmukaiset työvälineet
• Mukavan ja yhteistyöhaluisen tiimin

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta puh. 0504112706. Halutessasi voit myös laittaa sähköpostia minulle. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 14.02.202428.02.2024

Hei sinä huoneistoremontoinnin ammattilainen! Haluatko työpäiviisi sisältyvän monipuolisesti erilaisia työvaiheita ja tekemisen sisältöä? Tässä on nyt hieno mahdollisuus liittyä osaksi noin kymmenen tekijän taitajaryhmää ja päästä toteuttamaan laajaa osaamistasi. Sinua motivoi asiakkaan tyytyväisyys projektin valmistuttua ja tähtäimessäsi on aina laadukas sekä tarkoituksenmukaisen lopputulos.

Otahan nyt pikaisesti yhteyttä, sillä etsimme laatoitustyön osaavaa kirvesmiestä asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen talousalueelle. Yrityksellä on vahva tilauskanta ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Tule mukaan tekemään laatujälkeä!

Työt koostuvat pääasiassa huoneistojen ja omakotitalojen laajamittaisistakin sisustus- sekä kylpy- ja saunatilojen remontointitehtävistä. Työkohteet sijaitsevat tyypillisesti Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Tekijällä on mahdollisuus saada käyttöönsä työauto työajoja varten sekä työvälineet yrityksen puolesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn koskien kaikkia huoneistoremontoinnin eri työvaihteita märkätiloineen. Vedeneristyssertifikaatti on plussaa.

Tehtävässä noudatetaan 40 h / vko työaikaa tyypillisesti klo 7- 15:30 ja rakennusalan työehtosopimusta. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme asianmukaisen palkkatason, työvaatetuksen sekä perustasoa kattavammat työterveyspalvelut. Palveluksessasi on kauttamme oma yhteyshenkilö koko työsuhteen ajan.

Tässä on käsityöammattilaiselle tarjolla monipuolinen tehtävä joustavan työkulttuurin mukavassa yhteisössä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten otahan pikaisesti yhteyttä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 14.02.202429.02.2024

Porrassiivooja, 3-4pv/vko (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on osa-aikainen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe välillä klo 7-15. Tehtävät työpäivät ovat säännöllisiä, mutta varmistuvat vielä myöhemmin.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Aloittelevalla työntekijällä palkka on 11,73€/h.
Jos sinulla on vahvempi kokemus siivousalalta, tarkastelemme palkkaa tapauskohtaisesti. Käytössä on kiinteistöpalvelualan TES.
Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 14.02.202429.02.2024

Hakkuri/ hakeautonkuljettaja metsäteollisuuteen, Kuljetusliike Viikari Oy, toistaiseksi (Pirkanmaa)

Jos sinulla on jotakin ajokokemusta metsäteollisuuden kuljetustöistä, tässä voisi olla sinulle seuraava työtehtävä!

Etsimme asiakasyrityksellemme hakkuri-auton ajoon kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa työt yhdistelmäajoneuvolla hakkeen ajosta tuotantolaitoksiin. Kyse on suorarekrytoinnista eli työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan omaksi työntekijäksi. Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja ja haketta energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa jatkokäsittelyyn. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Yritys on perustettu vuonna 1981. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.viikarioy.fi

Jos sinulla ei ole siitä vielä kokemusta, aloitat hakeauton ajosta, jotta opit työn vaatimukset. Sen jälkeen pääset siirtymään hakkeenteko-vaiheeseen. Hakkuri-auton kuljettajana myöhemmin työtehtävinäsi on hakkeen teko pääsääntöisesti metsäkohteissa. Toinen auto vie hakkeen tuotantolaitoksiin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Eduksi katsomme, että sinulla on osaamista autojen pienimuotoiselle korjaamiselle: hakkuriauton tyypillisiin työtehtäviin kuuluu auton kunnon ylläpito. Viikarilla on oma huoltotyöntekijä, mutta pienimmät työt tehdään haketuskohteessa.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 6 alkaen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen. Ylityöt ja muut korvaukset maksetaan normaalisti työehtosopimuksen mukaisesti.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Kuljetusliike Viikari ei tällä hetkellä vastaa suoriin yhteydenottopyyntöihin.

Hakuaika 13.02.202415.03.2024

Myynti-insinööri Pohjanmaalle, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
• Vakaa ja turvallinen työnantaja
• Alallaan tunnettu brandi sekä luotettavat tuotteet
• Työyhteisön, jossa jokainen on pelaa joukkueessa ja jossa on avoin ja reilu tunnelma
• joustavan etätyömahdollisuuden
• monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
• tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
• hyvän palkkatason, josta käymme mielellämme avoimen keskustelun hakijan kanssa

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielten taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Työntekijä työllistyy suoraan ifm:n työntekijäksi, mutta me autamme rekrytointiprosessissa.
Tästä syystä laitathan hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, Pohjanmaa, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00–16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1400M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 17 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle.
Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi
Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic

Hakuaika 13.02.202429.02.2024

Siivousalan palveluohjaaja, kokoaikainen (Tampere)

Oletko siivousalalta esimerkiksi siivoojana pidempään kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta tai olet tehnyt aiemmin siivoustyön ohjaamista?

Siivousalan asiakkaamme etsii palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluohjaajana toimit osana laajaa työnjohto-tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat muunmuassa siivoojien perehdyttäminen, laadunvalvonta sekä tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan työparisi kanssa. Työparinasi toimii palveluesimies.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta toisinaan on myös ilta-ja viikonloppuvuoroja päivystysluontoisesti. Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävässä tulee ajoa työkohteiden välillä yrityksen autolla, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tarjolla on vakaa ja varma työpaikka, joka on jo pitkään toiminut siivousalalla. Näin ollen perustoiminnot ja prosessit on selkeitä, sekä muut työn tekemisen edellytykset on hyvällä tasolla työvälineistä järjestelmiin.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 13.02.202426.02.2024

Oletko tarkka lukujen kanssa ja tykkäät itsenäisestä työstä?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastuunasi on hoitaa tilitoimistossa asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien teko, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti.

Edellytämme hakijalta:
-Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
-Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
-Tarkkuutta ja otetta itsenäiseen työhön
-Kehittymishalua ja joustavuutta

Eduksi katsotaan:
-Netvisor ohjelmiston tuntemus
-Procountor ohjelmiston tuntemus

Tarjoamme hakijalle:
-Vakituisen työn tehokkaassa tiimissä
-Osaamista vastaavan palkan
-Joustavat työajat
-Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet

Heräsikö kiinnostus kirjanpitäjän työstä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 12.02.202403.03.2024

Haluaisitko päästä kiinni sähköinsinöörin tehtäviin, mutta tykkäät myös käsillä tekemisestä? Kiinnostaisiko työ raskaan liikenteen sähköistymisen parissa?

Haemme nyt aloittelevaa sähköinsinööriä raskaan kaluston sähköasennuksiin ja sähköasennusten valvonnan pariin. Tehtävässä valvot sähkökuorma-autojen parissa tehtävien asennustöiden turvallisuutta ja teet myös aktiivisesti itse sähköasennuksia sekä polttoaine- että sähkökäyttöisiin kuorma-autoihin. Pääset työskentelemään siisteissä, uusissa tiloissa uuden kaluston parissa ja mukavan työporukan kanssa.

Työssä tarvitset AMK-tasoisen sähköalan insinöörin koulutuksen, sähkötyöturvallisuuskortin sekä kykyä tulkita ja soveltaa sähkökuvia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta autosähköasentajan tehtävistä tai taustalla pitkää kokemusta sähköasennustyöstä. Tehtävä sopii siis mainiosti esimerkiksi juuri valmistuvalle sähköinsinöörille.

Työaika on arkisin klo 8-16 ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt sähköasennustehtävissä pääset aloittamaan vaikka heti, ja insinöörin koulutusta vaativat työt alkavat näillä näkymin kesän jälkeen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 12.02.202403.03.2024

Kiinnostaisiko monipuolinen asennustyö raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme hitsaustaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle.

Työ on raskaan kaluston parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat maaliskuussa.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä hyvän tekemisen meiningin.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta autonasentajan tehtävistä tai alan koulutusta. Työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä tai asentajan koulutus antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Työssä tarvitset lisäksi MIG/TIG- hitsaustaitoa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 08.02.202426.02.2024

Vahinkokartoittaja, 2-5pv/vko (Pirkanmaa)

Etsimme asiakkaallemme VAHINKOKARTOITTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijän osaamisesta riippuen työtä on 2-5 päivää viikossa. Yritys tekee mm. jälkivahinkotorjuntaa ja vesivahinkotöitä, vahinkokartoituksia, korjausrakentamista, asbestikartoitusta sekä kosteusmittauksia. Yrityksellä on edellä mainituista tehtäväkokonaisuuksia pitkä kokemus.

Työtehtävät koostuvat erilaisista vahinkokartoituksista ja kuntotarkastuksista, kuten vesivahinkokohteiden vahinkojen laajuuden tutkimisesta tai kiinteistön kosteusmittauksesta. Kohdekäynnin jälkeen työntekijä luo raportin tuloksista. Viikkotyötunnit tehdään arkisin. Työtä on tarjolla vähintään 2 päivää viikossa, mutta jos olet valmis tekemään esimerkiksi asbestinäytteiden keräämistä tai muita yrityksen tehtäviä, työaika voi hyvinkin nopeasti olla kokopäiväinen. Työpäivän aikaisista ajoista maksetaan kilometrikorvaus. Palkka työntekijällä on 15-20€/h riippuen osaamistasostasi.

Tarjoamme:
• kattavammat työterveyspalvelut
• kilpailukykyisen palkkauksen
• mukavan tiimin, joka tekee työtä tosissaan, muttei vakavissaan
• pitkäaikaisen työsuhteen
• ammattitaidoiltaan vahvan tiimin tuen työhön

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on tehnyt aiemmin työtä vahinkokartoittajana tai hänellä on muuten muualta kerättyä vahvaa osaamista tehtävään. Asuntokaupan kuntoarvio-pätevyys sekä muut alan pätevyydet katsotaan eduksi. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Työkohteisiin liikkumisen takia työntekijällä tulee olla oma auto.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

-----------------------------

Tuleva työyhteisösi on alan ammattilaisista koostuva joukko, joka tekee työtä vahvan laatukäsityksen mukaisesti. Organisaatiossa toimii viitisen henkilöä, joista osan työpäivät täyttyvät työnjohdosta ja vahinko- ja kuntotarkastusten teosta ja osa henkilöstöstä toimii kokopäiväisesti saneeraus- ja vahinkokorjauksia tekevässä tiimissä. Yrityksessä on hyvä työntekijä-pysyvyys, joten siellä todella viihdytään!

Hakuaika 05.02.202426.02.2024

Putkiasentaja, LVI TN-Putki Oy -vakituinen (Pohjois-Pirkanmaa)

Oletko muuttamassa Pohjois-Pirkanmaalle ja työ lähempänä houkuttelisi? Nyt tarjolla on vakituinen työ vakaasti kasvavassa yrityksessä, jolla on vakaa tulevaisuuden näkymä!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa suoraan yrityksen omana työntekijänä vakituisessa työsuhteessa. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Työntekijöiden pysyvyys on hyvällä tasolla ja yritys kasvaa aktiivisesti.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävä työkokonaisuus voi olla esimerksi omakotitalon linjasaneeraus tai vesikalusteiden vaihto tai isompi kohde kuten kerrostalon saneeraus-tai uudisurakka. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Pohjois-Pirkanmaalla, kuten Orivedellä, Mäntässä, Ruovedellä. Toisinaan työt voivat olla myös Keski-Suomessa kuten Jämsässä ja Jyväskylässä, mutta pääpaino on Pohjois-Pirkanmaalla. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Riippuen asuinpaikastasi, työt voi aloittaa suoraan kohteessa tai yrityksen toimipisteeltä. Palkkauksen pohjana käytetään talotekniikka-alan LVI-toimialan TES:ä, johon lisätään osaamisen mukainen lisä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on muutaman vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja LVI TN Putkelle.

-----------------------------

LVI TN-Putki Oy palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiötä ja julkisyhteisöjä Pohjois-Pirkanmaalla, pääasiassa Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Keuruun ja Ruoveden alueilla. Yrityksellä on myös Mänttä-Vilppulassa Hanakat-myymälä. ​​Yhtiö on perustettu 1995. Yrityksen toiminnassa on tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Työnantajana LVI TN Putki on joustava, työntekijöitään arvostava ja rento työnantaja, jossa annetaan tilaa jokaiselle työntekijälle sopivasti. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: tn-putki.fi.

Hakuaika 25.01.202428.02.2024

Monipuolisia maalausprojekteja kevät- ja kesäajalle! Etsimme rakennusmaalareita kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Tarjoamme niin sisä- kuin ulkomaalausmahdollisuuksia koko sesongin ajaksi!

Käytännössä työt sisältävät yleistason rakennusmaalaustöitä, esim. maalausta ja pohjatöitä uudis- ja saneerauskohteissa (kerros-, rivi- ja omakotitalot). Sopivaa tehtävää pystytään valikoimaan vahvuuksiesi mukaan.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat myös fyysistä aktiivisuutta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta. Myös aiempi työkokemus alalta on eduksi. Menestymistäsi tehtävässä tukevat myös topakka työasenne ja hyvä fyysinen peruskunto. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat projektikohtaisesti huhti-toukokuussa ja kestävät syksyyn saakka. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Haastattelut tehtävään pidetään hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.01.202428.02.2024

Fyysistä työtä ulkoilmassa! Koe kevään vaihtuminen kesäksi ja nauti pihatöistä! Etsimme nyt reippaita työntekijöitä kiinteistöhuollon kevät- ja kesäsesonkiin Tampereelle. Työt alkavat heti huhtikuun 2024 alulla ja kestävät elokuun loppuun. Mahdollisuus on jatkaa tämän jälkeen myös syksyn sesonkiin.

Käytännössä työt koostuvat keväällä esimerkiksi katujen puhdistuksesta hiekoitushiekoista ja muista pihojen siistimis- ja kunnostustöistä. Kesällä työtehtävät painottuvat ruohonleikkaukseen ja muuhun piha-alueiden hoitoon. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.01.202427.02.2024

Etsitkö tuotantotöitä Pirkanmaan alueelta? Haluatko löytää työmahdollisuuksia, joita et ehkä olisi osannut etsiä? Teemme paljon yhteistyötä teollisuusyritysten kanssa ja voimme auttaa sinua löytämään sopivan tehtävän teollisuuden saralta!

Tuotantotöissä pääset yleensä työskentelemään täysipäiväisesti yhdessä tai kahdessa vuorossa, mikä mahdollistaa myös säännöllisen tulotason sekä mahdollisuuden suunnitella vapaa-aikaa. Usein tehtävät myös pystytään opettamaan perehdytyksen kautta, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tuotantotöistä.

Tuotannollisissa tehtävissä arvostetaan kädentaitoja ja tehokasta työotetta. Tuotantotavoitteisiin pääseminen saatetaan myös huomioida palkitsemalla hyvästä työstä. Oman auton käyttömahdollisuus laajentaa työskentelymahdollisuuksia eri sijainneilla.

Hae pikimmiten tehtävään, niin voimme alkaa kartoittaa sinulle työmahdollisuuksia asiakaskunnastamme! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.01.202429.02.2024

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä maanrakennusapulaisia kevät- ja kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin maanrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia maanrakennustyötä esim. kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimista, lapiotöitä, kaapeloinnissa avustamista, maa-aineen tiivistystä, tavaroiden siirtelyä ja muita avustavia tehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus maanrakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.01.202427.02.2024

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä viherrakennusapulaisia kevät- ja kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin viherrakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja koneista.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä pihojen viheralueiden rakennustöissä, esim. viheralueiden pohjatöitä ja istutuksia, kävelyteiden rakennusta, kaivinkonekuljettajien avustusta ja avustavia kivitöitä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja halu työskennellä ulkoilmassa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä voi olla hyödyksi.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.01.202429.02.2024

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rempseitä rakennusapulaisia kevät- ja kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat varmasti arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua