Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 22.07.202404.08.2024

Kiinnostaisiko monipuolinen asennustyö raskaan kaluston parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme hitsaustaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Nokialle.

Työ on raskaan kaluston parissa tehtävää asennustyötä hyvän työporukan tukemana. Työtehtäviisi kuuluu mm. hitsaus, pulttaus, poraustyöt, pneumatiikkatyöt ja osien asennus. Työaika on arkisin klo 8-16 ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työt alkavat elokuussa.

Tässä työpaikassa pääset työskentelemään uusien kuorma-autojen parissa itsenäisesti, mutta tukenasi on myös osaava tiimi. Paikka tarjoaa sinulle siistin työn uusissa toimitiloissa, reilun palkkauksen sekä hyvän tekemisen meiningin.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta autonasentajan tehtävistä tai alan koulutusta. Työkokemus kokoonpano- tai asennustöistä tai asentajan koulutus antaa hyvät valmiudet tähän työhön. Työssä tarvitset lisäksi MIG-hitsaustaitoa, ja C-ajokortti lasketaan sinulle eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervo arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.07.202422.08.2024

Haemme nyt myyntipäällikköä Mainosherva Oy:n kasvavaan tiimiin!

Mainosherva Oy on Pirkkalassa sijaitseva yritysilmeen toteuttaja ja liikepaikkamainonnan ammattilainen jo 40 vuoden kokemuksella. Mainosherva Oy keskittyy yritysasiakkaiden mainosteippaus-, valomainos- sekä sisä- ja ulkomiljöötoteutuksiin ja palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella.

Myyntipäällikkönä Mainosherva Oy:llä työsi muodostuu myynnin tehtävistä laajasti ja kokonaisvaltaisesti. Pääset tekemään uusasiakashankintaa, myyntityötä, asiakkuuksien hoitoa, asiakastapaamisia ympäri Suomea, projekteja koskevaa konsultointia sekä tuotannon kanssa läheisessä yhteistyössä toimimista. Työ on itsenäistä ja voit itse vaikuttaa päiviesi kulkuun. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika ja hybridimalli. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myyntipäällikön työ Mainosherva Oy:llä tarjoaa sinulle:
• itsenäisen työn vuorovaikutuksessa ammattitaitoisen työyhteisön kanssa
• rennon työilmapiirin joustavassa ja ketterässä organisaatiossa
• kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
• osittaisen etätyömahdollisuuden
• reilun ja erittäin kannustavan palkkauksen (pohjapalkka + provisio)

Tässä työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta liikepaikkamainonnasta sekä myyntityön osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittuna. Kokemus suurkuvatulosteita, valomainoksista tai teippaamisesta on sinulle vahvasti eduksi. Myös graafisten ohjelmistojen osaaminen on eduksi. Työssä tarvitset lisäksi B-ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Olisiko tässä seuraava askel urallesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.07.202422.08.2024

Haemme asiakkaallemme IV-peltiseppää ilmastointi- ja rakennuspeltitöiden pariin Valkeakoskelle.

Työsi muodostuu ilmanvaihto-osien ja eristyspeltiosien valmistuksesta.

Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
• vähintään 2 vuoden kokemusta peltisepän töistä
• työturvallisuus- ja tulityökorttia
• hitsaustaitoa

Työ tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan työyhteisön tuen ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden vakinaistua yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 22.07.202405.08.2024

Löytyykö sinulta ammattiylpeyttä ja intohimoa ruoanlaittoon?
Haemme ravintola Bistro Oasikseen luovaa ja oma-aloitteista á la carte -kokkia osa-aikatyöhön toisen kokin aisapariksi!

Bistro Oasis on nykyaikainen ja tunnelmallinen á la carte- ravintola Mäntän keskustassa, aivan Taidekaupungin sydämessä.

Työssä pärjäät:
• Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta
• Sinulla on hygieniapassi
• Et pelkää tarttua töihin ja luotat omaan osaamiseesi sekä olet ylpeä tekemisestäsi
• Olet täysi-ikäinen ja suomen kielen taitoinen
• Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä

Työ tarjoaa sinulle rennon ja reilun työyhteisön ja sekä kattavan perehdytyksen. Annamme tilaa myös luovuudellesi, esimerkiksi erilaiset teemaviikot ja muut makuelämysideoinnit voivat olla osa persoonaasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin syyskuun loppuun saakka. Työtä tehdään ainakin alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 38h/3vko. Työaikasi sijoittuu klo 10.00-22.00 välille. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus katsotaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. (Tes 12,77e/h+ lisät).
Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme kokki? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00, rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Bistro Oasiksen toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 22.07.202422.08.2024

Hei sinä ammattitaitoinen bitumieristäjä!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista bitumieristäjää vakituiseen työsuhteeseen. Yritys tekee huopakattotöitä pääsääntöisesti Tampereen alueella, mutta myös muualla Pirkanmaan alueella.
Työssä vaaditaan:
• Vähintään muutaman vuoden kokemusta bitumieristäjän työstä
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Positiivista asennetta ja hyvää fyysistä peruskuntoa
• Tulityökorttia ja työturvallisuuskorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen sekä ennon, mutta tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin ympärillesi. Palkka ja työn alkamisajankohta sovitaan erikseen. Työaika on 40h/vko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot: rekrytointikonsultti Elina Ansio, p.050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.07.202402.08.2024

Kokeneempi putkiasentaja, 40h/vko (Tampere)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme putkiasentajaa! Ensimmäisenä pääset isohkolle saneerausurakka-työmaalle. Yritys on tasaisesti kasvava toimija, joka tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia sekä pienempiä urakka- ja huoltotehtäviä. Yrityksellä on ajatuksena, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Yrityksen työntekijät viihtyvät siellä erinomaisesti ja työntekijäpysyvyys onkin toimijalla hyvällä tasolla! Tiimi on nuorekas, mutta ammattitaitoinen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mm.:
• pitkäaikaisen työsuhteen
• reilun palkkatason
• rennon, mutta ammattitaitoisen tiimin
• hyvän työnjohdon ja reilun tekemisen kulttuurin
• kattavammat työterveyspalvelut

Olisi hienoa, jos sinulla olisi vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 19.07.202402.08.2024

Telineasentajia, -kokoaikainen (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa kokoaikainen ja pitkäaikainen työ rakennusalalla, lue ihmeessä lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme TELINEASENTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työn saisit aloittaa elokuun aikana. Aloitusaika tarkentuu vielä myöhemmin.

Työtehtävät koostuvat erilaisten telinekokonaisuuksien asentamisesta ja purkamisesta rakennustyömailla. Asiakkaita voivat olla julkiset ja yksityiset rakennusliikkeet. Työtä tehdään 40h/2vko, klo 7-15.30. Yrityksessä on käytössä rakennusalan työehtosopimus, joten aloittelevan työntekijän palkka on 11,98€, mutta jos sinulla on kokemusta enemmän, palkkasi on noin 15-17€. Keskustelemme mielellämme palkkatasosta yhdessä.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn vakaassa yrityksessä
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut
• laadukkaat työvaatteet

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• uskallusta tehdä töitä korkeissakin kohteissa

Arvostamme:
• kokemusta telineasennuksista tai telineillä työskentelystä
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• hyvää fyysistä kuntoa
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, nyt olisi sinun vuoro kertoa itsestäsi lisää!

Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kerrothan meille, miksi olisit juuri tähän tehtävään sopiva valinta. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää, soita tai laita viestiä/sähköpostia Click henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Töllille, p. 050 411 6510, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.07.202431.07.2024

Oletko lisätienestiä vailla ja etsit osa-aikaista ja monipuolista työtä loppukesän ajalle?

Etsimme asiakasyrityksellemme kausimajoituspaikkaan siivoojaa, joka taitaa niin petaamisen kuin yleisten tilojen puhtaanapitotyötkin. Mitä monipuolisempi ja avoimempi olet erilasiin ylläpitäviin siistimis- ja järjestely toimiin, sen parempi! Eikä kotoisat kokkailutaidot esim aamupalan avustuksessakaan haitaksi ole, päinvastoin!
Työnkuvaasi kuuluu majoituspaikan viikkosiivoukset, sekä mahdolisesti myös yleisiä järjestelytöitä muualla sisä- ja pihapiirissä.

Työt pääsee aloittamaan heti ja työtä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.
Työaika on minimissään 16h/vko, työskentelet 2-3 pvnä viikossa arkisin ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.
Työaika on kaikin puolin joustava, yötyötä emme kuitenkaan edellytä.
Käytössämme on maaseutuelinkeinoja koskeva työehtosopimus ja sen mukainen palkkaus 9,61e/h . Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakemamme henkilön tulisi olla tarkka, huolellinen ja tehokas. Siivoustyötä tehdään perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten oma-aloitteinen ja luotettava tulee olla. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Myös tehtävästä kiinnostuneet ja fyysistä työtä pelkäämättömät hakijat otetaan toki valinnassa huomioon. Asenne ja kiinnostus siivoustöihin ratkaisee. Siivouskohteet sijaitsevat Orivedeltä n 20km päässä keskustasta, joten oman auton käyttömahdollisuus on vaatimus.

Odotamme sinulta:
-Reipasta ja iloista asennetta
-Joustavuutta, koska työpäivät ja siivouskohteet vaihtelevat
-B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle:
-Kepeän kesätyön mukavassa työporukassa
-Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja siivouskohteisiin


Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. KOletko lisätienestiä vailla ja etsit osa-aikaista ja monipuolista työtä loppukesän ajalle?

Etsimme asiakasyrityksellemme kausimajoituspaikkaan siivoojaa, joka taitaa niin petaamisen kuin yleisten tilojen puhtaanapitotyötkin. Mitä monipuolisempi ja avoimempi olet erilasiin ylläpitäviin siistimis- ja järjestely toimiin, sen parempi! Eikä kotoisat kokkailutaidot esim aamupalan avustuksessakaan haitaksi ole, päinvastoin!
Työnkuvaasi kuuluu majoituspaikan viikkosiivoukset, sekä mahdolisesti myös yleisiä järjestelytöitä muualla sisä- ja pihapiirissä.

Työt pääsee aloittamaan heti ja työtä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.
Työaika on minimissään 16h/vko, työskentelet 2-3 pvnä viikossa arkisin ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.
Työaika on kaikin puolin joustava, yötyötä emme kuitenkaan edellytä.
Palkkaus sopimuksen mukaan, toiveita kuunnellen. Käytössämme on maaseutuelinkeinoja koskeva työehtosopimus. Palkkaus Tes 9,35e/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakemamme henkilön tulisi olla tarkka, huolellinen ja tehokas. Siivoustyötä tehdään perehdytyksen jälkeen itsenäisesti, joten oma-aloitteinen ja luotettava tulee olla. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Myös tehtävästä kiinnostuneet ja fyysistä työtä pelkäämättömät hakijat otetaan toki valinnassa huomioon. Asenne ja kiinnostus siivoustöihin ratkaisee. Siivouskohteet sijaitsevat Orivedeltä n 20km päässä keskustasta, joten oman auton käyttömahdollisuus on vaatimus.

Odotamme sinulta:
-Reipasta ja iloista asennetta
-Joustavuutta, koska työpäivät ja siivouskohteet vaihtelevat
-B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle:
-Kepeän kesätyön mukavassa työporukassa
-Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja siivouskohteisiin
-Tarvittaessa majoitusmahdollisuuden

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa, puh. 050 411 2703. Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Johanna Ruopsa, puh. 050 411 2703. Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 18.07.202403.08.2024

Tykkäätkö tehdä käsillä töitä ja nautit ulkoilmasta?
Etsimme asiakasyrityksellemme KIVI-/VIHERRAKENTAJAA loppukaudelle 2024. Asiakasyrityksemme toteuttaa kivi- ja viherrakennustöitä Tampereella. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää pitkälle syksyyn.

Työtehtävät pitävät sisällään pääsääntöisesti erilaisia kivetyksien ja kivimuurien rakennusta. Tarvittaessa työtehtäviä voi olla myös viherrakennuksen puolelta. Joten kiinnostus viherrakentamiseen on eduksi.

Toivomme hakijalta hieman alan tuntemusta tai mahdollisesti jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi työ edellyttää riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta ja sopivasti innokkuutta työntekoon. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Hakijalta olisi hyvä löytyä oma auto, koska se helpottaa työmaalle pääsemistä. Työkohteet tällä hetkellä Tampereella ja Ylöjärvellä. Oma auto ei kuitenkaan ole pakollinen.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, mahdollisuuden oppia uutta sekä joustavan työnantajan tuen.

Työpäivät alkavat pääasiassa klo 7.00/8.00 aikaan ja töitä tehdään päivittäin 5-7,5h. Työtunteja kertyy 25- 37,5h/vko ja töitä tehdään arkisin ma-pe. Palkkaus tehtävään viher- ja ympäristörakennusalan työehtosopimuksen mukaan tai kokeneelle tekijälle hankitun kokemuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus kivi-/viherakentajan kausityöstä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Lekkala puh. 0504112706

Hakuaika 18.07.202403.08.2024

Löytyykö sinulta kokemusta raskaan kaluston asennustehtävistä ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa?
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattimaista RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Kangasalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin.

Raskaan kaluston asentajana työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan ja osaavalle kaverille töitä on heti tarjolla. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tarkoitus on työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Toivomme hakijalta:
• Alan koulutusta ja työkokemusta vastaavasta
• Perusosaamista ja käsitystä hitsauksesta
• Osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta ja sähköstä
• Joustavaa asennetta ja halua kehittyä

Tarjoamme sinulle:
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Nykyaikaiset ja tehokkaat työkalut käyttöösi
• Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan
• Ammattitaitoisen ja rennon työtiimin tueksesi
• Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi

Olisitko etsimämme osaaja? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Johanna Lekkalalle. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulla herää kysyttävää tehtävää koskien, soita rohkeasti 050 411 2706 (ma-pe klo 9.00-15.00).

Hakuaika 18.07.202404.08.2024

Oletko kokeneempi kaivinkoneenkuljettaja, jolta löytyy kokemusta 3D- koneohjausjärjestelmän käytöstä?
Etsimme nyt kokenutta KAIVINKONEENKULJETTAJAA MR2 SUomi Oy:lle. MR2 Suomi Oy on Pirkanmaalla toimiva kaivinkoneurakointiin ja maanrakennukseen keskittynyt perheyritys, joka painaa hommia pienellä tiimillä mutta kovalla kokemuksella. Lisätietoa: https://www.mr2suomi.fi/

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia, kaivinkoneen hallintaa, sekä 3D -koneohjauksen osaamista. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti yrityksen laatukäsityksiä noudattaen. Oman auton käyttömahdollisuus on pakollinen, koska työmaat sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata. Kuljettajan työparina toimii perämies. Töitä tehdään 170 pyöräalusteisella kaivinkoneella. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko ja arkisin 7.00-15.30. Palkkaus tehtävään kokemuksen mukaan. Käytössä on Infra-alan työehtosopimus. Työt saa aloittaa nopealla aikataululla. Työsuhde alkaa määräaikaiselle vuokratyösuhteella.

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta mm. pintojen ja putkitusten tekemisestä sekä asfalttipohjista.
• Itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta
• Joustavuutta ja täsmällisyyttä
• 3D-koneenohjauksen hallintaa ja kuvienlukutaitoa
• Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden pitkäaikaisiin työtehtäviin
• Vaihtelevat työkohteet ja sopivasti haastetta
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mahtavat ja mukavaksi kehutut työkaverit

Oletko valmis hyppäämään kaivinkoneen puikkoihin? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Sesonkikiireiden takia MR2 Suomi Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot Johannalle.

Hakuaika 18.07.202403.08.2024

Oletko tarkka lukujen kanssa ja tykkäät itsenäisestä työstä ja vastuusta?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastuunasi on hoitaa tilitoimistossa asiakasyritysten kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten sekä kuukausiraporttien teko, osto- ja myyntireskontran hoito, laskutuspalveluiden hoito sekä palkanlaskenta. Taloushallinnon palvelut hoidetaan sähköisesti.

Edellytämme hakijalta:
• Merkonomin tai tradenomin tutkintoa
• Aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöstaito
• Palkanlaskennan osaaminen
• Tarkkuutta ja otetta itsenäiseen työhön
• Kehittymishalua ja joustavuutta

Eduksi katsotaan:
• Netvisor ohjelmiston tuntemus

Tarjoamme hakijalle:
• Vakituisen työn tehokkaassa ja tiiviissä tiimissä
• Osaamista vastaavan palkan
• Selkeät työajat ja oman viihtyisän työpisteen
• Erinomaiset ja ajanmukaiset työvälineet
• Mahdollisuuden kehittyä ja oppia lisää

Heräsikö kiinnostus kirjanpitäjän työstä? Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.07.202431.07.2024

Sähköpakettiautonkuljettaja, -kokoaikainen (Tampere)

Jos sinua kiinnostaa ekologinen, uudenajan kuljetustyö ja haluat vakaan ja pitkäaikaisen työn, tutustu tähän ilmoitukseen paremmin!

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖPAKETTIAUTONKULJETTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työn saisit aloittaa elokuun loppupuolella.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten pakettien tai lehtituotteiden toimittamisesta asiakkaille Tampereen alueella. Asiakkaita voivat olla erilaiset kaupat, yritykset sekä yksityiset henkilöt. Työtä tehdään 80h/2vko eli työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti klo 3.30-7, joten illat on aina vapaina. Tehtävässä on toisinaan lyhyempiä lauantai-vuoroja. Lauantaivuorot kiertää kuljettajilla, joten jokaista lauantaita ei suinkaan tarvitse olla töissä. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan, joten aloittelevan työntekijän palkka on 14,87€/h. Yötunneilta saa yölisää. Maksamme ylityöt sekä muut korvaukset kuorma-autoalan TES:n mukaan.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työn vakaassa yrityksessä
• selkeät työajat
• reilun työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
• tyypillistä kattavammat työterveyspalvelut
• laadukkaat työvaatteet

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• B- ajokortti
• omaa autoa, jotta pääset aamuyöstä työpaikalle, josta työvuoro alkaa

Arvostamme:
• oma-aloitteisuutta
• luotettavuutta
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä, jossa on pitkä ja hyvä tulevaisuus
• mahdollisuutta tehdä toisinaan viikonloppuisin työvuoroja


Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, nyt olisi sinun vuoro kertoa itsestäsi lisää!

Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kerrothan meille, miksi olisit juuri tähän tehtävään sopiva valinta. Valitettavasti suuren yhteydenottomäärän vuoksi yhdeydenotot vain aamuisin klo 9-10 tai sähköpostitse. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Click henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510.

Hakuaika 17.07.202431.07.2024

Porrassiivooja, kokoaikainen (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe klo 7-15.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Aloittelevalla työntekijällä palkka on 11,73€/h.
Jos sinulla on vahvempi kokemus siivousalalta, tarkastelemme palkkaa tapauskohtaisesti. Käytössä on kiinteistöpalvelualan TES.
Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 17.07.202401.08.2024

Hei sinä kokenut autonasentaja!
Kiinnostaisiko työt yrityksessä, jossa pääset näyttämään taitosi ja kehittämään omaa osaamistasi lisää?
Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta autonasentajaa vakituiseen työtehtävään. Yritys on vuonna 2015 perustettu. VST-huolto huoltaa kaikkia automerkkejä, mutta ovat erikoistuneet saksalaisten autojen huoltoihin ja korjauksiin. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu vikadiagnostiikka- ja rengaspalvelut. Lisätietoa: https://www.vst-huolto.fi/

Autonasentajana sinä etsit ja korjaat autojen vikoja sekä teet autoille erilaisia huoltoja. Yritys on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan ja huolletaan autoja merkistä riippumatta. Asentajan työpäivä on joka päivä erilainen ja koskaan ei tiedä minkälainen auto vaatii huoltoa tai tarkempaa korjausta. Töitä on kuitenkin mukava tehdä ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä, jossa työ

Hakijalta vaaditaan vahva korjaamotoimen perusosaaminen. Haettavan autonasentajan tehtävään haetaan siis ensisijaisesti kokenutta ja jo muutaman vuoden alalta kokemusta kartuttanutta tekijää. Monimerkkikorjaamon työkokemuksesta on hyötyä tehtävään. Lisäksi kokemus sähkö- ja hybridiautoista ja kiinnostus niiden toimintaan katsotaan erittäin eduksi. Etenkin kokemus ja osaaminen vianetsinnästä on etu tähän tehtävään. Merkkituntemus Opel, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda ja Mercedes benz autoihin katsotaan myös eduksi.

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jolla vahva kehittymisen halu ja kiinnostus autoihin sekä niiden toimintaan. Lisäksi työ vaatii oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta tekemiseen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00 välillä, joten viikonloput saat nauttia vapaalla. Palkkaus tehtävään autoalan korjaamotoiminnan TES:n mukaan tai sovitusti. Palkkatoive hakijalta otetaan huomioon. Työn ulkopuolella on myös mahdollisuus oman auton korjaamiseen ja laittamiseen autokorjaamon tiloissa.

Heräsikö kiinnostus tähän tehtävään? Hienoa! Täytä siis hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää CV:n ja hakemuksen myös sähköpostilla. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yrityksen toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.

Hakuaika 17.07.202426.07.2024

Haemme pikaisella aikataululla asentajaa huoneiston lattiamattoasennukseen.

Projekti kestää ainakin kaksi viikkoa. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mattoasennuksesta. Plussaa on, mikäli osaat esimerkiksi listoittaa tai tehdä muita huoneistoremontointiin liittyviä tehtäviä. Tällöin töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen projektin vakaassa yrityksessä, sekä mahdollisuuden työllistyä myös projektin jälkeen.

Työt alkavat mahdollisimman pian Tampereella. Työaika on arkisin 40h/vko. Palkkaus tehtävässä määräytyy maalausalan TES:n tai sopimuksen mukaan. B-ajokortti ja oma auto ovat suotavia.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.07.202424.07.2024

Hei ammattitaitoinen maalari!

Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme ammattitaitoista rakennusmaalaria sisä- sekä ulkomaalaustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen alueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta alalta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti vaativammissakin kohteissa.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työssä pääsee aloittamaan heti ja arvion mukaan töitä riittää 1-2 kk, mutta töiden jatkuminen siitä eteenpäinkin on mahdollista. Palkkaus tehtävään maalausalan TES:n tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 17.07.202424.07.2024

Hei viherrakennusalan ammattilainen! Kaipailetko loppukaudelle vielä töitä? Etsimme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää viherrakennustyöntekijää Tampereelle.

Työ sisältää monipuolisia viherrakennuksen työtehtäviä, kuten esimerkiksi kivetysten asennusta. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on aiempaa kokemusta kivitöistä ja joka kykenee tekemään töitä itsenäisesti. Mikäli olet toimeentarttuva, etkä pelkää fyysistä ulkoilmatyötä, olet juuri etsimämme tyyppi!
Tehtävä tarjoaa rehtiä, fyysistä työtä mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin projekteihin tai vakituisestikin myös jatkossa. Töitä tehdään ma-pe klo 7-15:30 välillä ja työaika on 40h/viikko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää siis pikimmiten oheisesta linkistä tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.07.202424.07.2024

Etsimme nyt pikaisella aikataululla lapiotyöntekijää Tampereelle viherrakentamisalan yritykselle.

Pääsääntöisesti työ koostuu lapiotyöntekijän tehtävistä, mutta työhön saattaa sisältyä myös muita tehtäviä, kuten esimerkiksi purku- ja kasaustyötä. Tehtävä tarjoaa rehtiä, fyysistä työtä mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin projekteihin tai vakituisestikin myös jatkossa. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi muille aktiviteeteille. Töitä tehdään 40h/vk, pääsääntöisesti klo 7-15.30. Työssä tulisi aloittaa mieluiten ensi viikolla (vko 30).

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää siis pikimmiten oheisesta linkistä tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.07.202430.07.2024

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pihahuolto Haapaniemi Oy:lle koneenkuljettajaa/päivystävää huoltohenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille. Lisätietoa://www.pihahuolto.fi/

Koneenkuljettajana/huoltohenkilönä sinä toimit monipuolisissa työtehtävissä ja olet osa kiinteistöhuollon tiimiä. Etsimme henkilöä, joka pystyy sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön ja jolta löytyy valmiutta päivystykseen. Itsenäisessä tehtävässä vastaat kiinteistöjen ulkoalueiden käytettävyydestä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Lisäksi olet osa kiinteistöhuollon päivystystiimiä ja hoidat asiakkailta tulleita päivystystehtäviä. Nämä tehtävät voivat olla esimerkiksi asukkaiden ovien tai tukkeutuneiden viemäreiden avauksia. Päivystysvuoro vaihtuu 4 viikon välein ja päivystystä hoidetaan aina viikko kerrallaan. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on luonteeltaan asiakaslähtöinen ja joustava. Otteesi työntekoon on tehokas ja oma-aloitteinen. Tärkeää on että, ymmärrät eri vuodenaikojen merkityksen kiinteistönhoidon töiden ajankohtaan ja työaikaan. Työt saattavat sijoittua myös yöaikaan tehtäväksi.

Katsomme eduksi jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Wille-ympäristönhoitokoneista. Myös muu osaaminen kiinteistönhoitokoneista ja kiinteistöhuollon tehtävistä katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuva suomenkielentaito. Lisäksi sinulta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vähintään B-ajokortti. Oma auto helpottaa työkohteisiin liikkumista eri vuorokauden aikoihin.

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka on TESin mukainen/sovittavissa. Päivystyksestä maksetaan erillinen päivystyskorvaus normaalin palkan päälle. Viikkotyöaika 37,5h. Työajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja työt sijoittuvat myös tarvittaessa viikonlopuille.

Oletko sinä etsimämme tekijä? Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa nykyisestä osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 16.07.202431.07.2024

Hei sinä kahvila- ja myyntityöstä kiinnostunut ja innostunut tai jo alalta kokemusta hankkinut pirteä persoona!

Tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä alan monipuolisiin tehtäviin aistikkaassa työympäristössä uniikissa tehdasmiljöössä. Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus.
Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva sisältäen kahvilatyötehtävien lisäksi samoissa tiloissa olevan myymälän tuotteiden esillepanoa ja somistamista sekä salin ylläpidolliset tehtävät.
Eduksesi katsotaan taitosi ja halukkuutesi auttaa tarvittaessa myös keittiön puolella avustavissa toimissa.
Lisäksi pääset auttamaan tapahtumien, juhlien ja näyttelyiden järjestämisessä sekä halutessasi myös kehittämään uusia ideoita palvelujemme sisältöön. Tässä työssä persoonasi saa näkyä!

Tehtävässä menestyksen takaavat:
• Aito kiinnostus asiakaspalvelusta ja teet sitä sydämelläsi
• Kyky hoitaa monta asiaa samanaikaisesti ja hymyillä kiireenkin keskellä
• Hygienia- ja anniskelupassi
• Aikaisempi kokemuksesi kahvila- ja myyntityöstä
• Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto on noin elokuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin syksyyn. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla 60-112,5h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 10.30-18.30 välille. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan 11,50e/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Herätimmekö mielenkiintosi?
Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.walleniuksenwapriikki.fi

Hakuaika 16.07.202402.08.2024

Löytyykö sinulta kokemusta ilmalämpö- tai maalämpöpumppujen huolloista ja asennuksista? Tai oletko tehnyt kylmäasennuksia? Tervetuloa tiimiimme!
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Yritys on erikoistunut ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. Yritys on nuori ja kasvava, joten tiimissä on nyt tilaa uudelle ammattilaiselle.

Huoltoasentajana työnkuvasi on mukavan monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Asennustiimin kanssa sovitaan yhdessä ennakkoon viikottaiset asennuskohteet, jotta jokainen tiimiläinen tietää omat työkohteensa. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla tai omalla. Työ on joustavaa ja työkohteet vahtelevia. Huoltoasentajana sinun tulee kuitenkin varautua myös muuttuviin tilanteisiin ja työpäivän aikana voi tulla pikaisia vikatilanteita hoidettavaksi. Tiimissä on myös kiertävä päivystysvuoro, jos tulee akuutteja huoltotilanteita ja kohteeseen tarvitaan huoltoasentajaa pikaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos olet käynyt sähköalan tai LVI-alan perustutkinnon. Tehtävässä menestyy henkilö, joka tykkää ratkoa ongelmia ja joka selviytyy hyvin myös paineen alla. Sovit joukkoomme jos olet energinen, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijalta:
• Sähkö tai LVI-alan perustutkintoa
• Vähintään B-ajokorttia
• Yli 3kg (Y3) kylmäaineluvat sekä voimassa olevat työkortit

Toivomme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavasta
• Kylmäpuolen pohjakoulutusta
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme työntekijälle:
- Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Esihenkilöiden ja muun tiimin täyden tuen
- Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
- Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää
- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla
- Mahdollisuuden edetä urallasi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka voidaan täyttää nopeastikin osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös minulle sähköpostilla. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 16.07.202416.08.2024

Asiakasyrityksemme etsii MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen seudulle.
Kyseessä on yli 20 vuoden kokemuksen omaava luotettava ja kasvava maanrakennusyritys, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Työhösi maarakennustyöntekijänä kuuluu putkenasennustöiden lisäksi korkojen mittausta taso- tai putkilaserilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden rakentamista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai ainoastaan hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus. Kykenet kuitenkin annettujen ohjeiden jälkeen itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia (C-kortti katsotaan eduksi) sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteeseen kulkemista.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön, sillä projektien valmistuttua hyville tekijöille on aina töitä tässä firmassa! Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin klo 7-15.00. Käytössä on infra-alan TES. Osaavalle tekijälle maksetaan noin 12-15€/h, mutta sovitaan kilpailukykyinen palkka yhdessä työn aloituksen yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta suoraan asiakasyrityksessämme. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kohteet sijaitsevat pääosin on työmaaympäristössä, eli työturva- ja valttikortit tulisi löytyä lompakosta.

Mikäli siis koet olevasi näppärä maanrakennustyöntekijä vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan!
Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.
Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.

Hakuaika 16.07.202416.08.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen seudulle. Työkohteet sijaitsevat laajasti Pirkanmaan alueella. Yritys on erikoistunut kylmälaite sekä ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen palveluksessa on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

Huoltoasentajana työnkuvasi on mukavan monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla, joten B -ajokortti tulee löytyä lompakosta.

Voit olla tuorekin kylmäalan koulutuksen omaava tai jo kokenut konkari. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat itsenäinen ja toimeen tarttuva työasenne, sekä asiakaspalveluhenkisyys.
Ammatissa on hallittava kylmä-, sähkö-, automaatio- ja/tai putkistotekniikka. Lisäksi sinulta tulisi löytyä yli 3kg (Y3) kylmäaineluvat sekä voimassa olevat työkortit. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan.

Työtä tehdään päivätöinä arkisin 37,5h/ vko. Työsuhteessa noudatetaan kotitalouskone- ja kodintekniikkahuoltoa sekä palveluautomaattialaa koskeva työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen toivomme sinun vakinaistuvan asiakkaamme kirjoille.

Työ tarjoaa tekijälle:
• Rennon ja tehokasta työntekoa arvostavan tiiviin työporukan
• Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• Asennusauton ja laadukkaat työvälineet
• Asianmukaisen palkkauksen, alkaen 19e/h
• Vakituisen työn, jossa opit paljon ja pääset kehittämään itseäsi lisää


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka voidaan täyttää nopeastikin osaavan tekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta, puh. 050 411 2703. Halutessasi voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös minulle sähköpostilla. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 16.07.202425.07.2024

Etsimme asiakkaallemme sarjavalmistukseen tottunutta ompelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Työsuhde alkaa määräaikaisena ja jatkuu vuoden loppuun asti. Osaavalla tekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua tähän lämminhenkiseen yritykseen.

Tehtävässä ommellaan trikookankaita lukkotikkikoneella ja saumurilla. Työajat ovat päivävuoroa, jota tehdään arkisin klo 6-14. Viikkotyötunteja kertyy 37,5 h. Palkkaus on tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen.

Tehtävässä ei vaadita alan koulutusta, mutta työssä menestymiseen tarvitset noin pari vuotta aiempaa kokemusta sarjatyöompelusta. Tehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa, mutta kielitaidon ei tarvitse olla täydellinen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 Clickin rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 16.07.202425.07.2024

Etsimme asiakkaallemme sarjavalmistukseen tottunutta kankaan leikkaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Työsuhde alkaa määräaikaisena ja jatkuu vuoden loppuun asti. Osaavalla tekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua tähän lämminhenkiseen yritykseen.

Tehtävässä leikataan trikookankaasta pieniä sarjoja pystyterällä tai pyöröterällä. Työ on manuaalista käsin ladostusta ja leikkausta. Työajat ovat päivävuoroa, jota tehdään arkisin klo 6-14. Viikkotyötunteja kertyy 37,5 h. Palkkaus on tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen.

Tehtävässä ei vaadita alan koulutusta, mutta työssä menestymiseen tarvitset noin pari vuotta aiempaa kokemusta leikkaamotyöstä. Tehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa, mutta kielitaidon ei tarvitse olla täydellinen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Soita rohkeasti niin jutellaan lisää. Halutessasi hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 12.07.202428.07.2024

Hei autonasentaja! Viihdytkö monipuolisessa työssä eri merkkisten autojen parissa? Valjasta kykysi ja hae mukaan tiimiin!

Etsimme nyt vakituista autonasentajaa Valkeakoskella toimivaan monimerkkikorjaamoon. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• rennon ilmapiirin, apua aina tarvittaessa ja mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 12.07.202426.07.2024

Useita putkisentajia infra-alalle (Tampere)

Haaveiletko reissutyöstä myös toisinaan ulkomailla, oletko putki-alan perusteet ymmärtävä henkilö?

Etsimme nyt asiakkaallemme kasvun myötä PUTKIASENTAJIA pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työssä pärjää myös aloittelevampi asentaja, mutta olisi hienoa jos sinulla olisi kokemusta tätä tehtävää vastaavista vastaavanlaisista tai erilaisista teollisuuden putkiasennustehtävistä. Hyvä asenne ja mahdollisuus lähteä reissutöihin tarvittaessa ovat asioita, joilla pääsee jo pitkälle.

Työtehtävät koostuvat monipuolisten asennustöistä erilaisissa kaivanteissa. Työ on lähtökohtaisesti ulkona tehtävää asennustyötä yhdessä tiimin kanssa. Ulkomaan matkat tehdään ammattitaitoisen tiimin kanssa ja ne kestävät kerrallaan maksimissaan pari viikkoa. Työnantaja järjestää matkaliput ja asumisen kokonaisuudessaan. Matkapäiviltä kertyy kohdemaan mukainen päiväraha peruspalkan ja ylitöiden lisäksi.

Tarjoamme:
• kilpailukykyisen palkan
• kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöösi
• vaihtelevat työtehtävät ja paikat
• joustavuutta omiin menoihin
• uudet toimitilat ja uudehko laitekanta
• ammattitaitoinen työyhteisö
• huumorintajuisen ja motivoituneen työporukan
• työn vakavaraisessa ja vahvasti kasvavassa yrityksessä

Toivoisimme työntekijän olevan:
• luotettava
• oma-aloitteinen
• työajoiltaan tarvittaessa joustava työkohteiden sijainnin takia
• reissuhommiin valmis (kotimaa ja ulkomailla)

Eduksi on, jos sinulla on:
• Tekninen osaaminen ja korjauskokemus putkialalta
• Hitsaustaito
• C-luokan ajokortti

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40 h/vko, jotka tehdään ma-pe välillä. Toivomme joustavaa asennetta, jota myös yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä Suomessa ja ympäri Euroopan sekä saada olla osana työkohteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen asiakas on sitoutunut palkkaamaan työntekijän itselleen.

Tässäkö seuraava askel uralla? Kiinnostaako spesiaalialan vastuulliset työt? Jos paikka herätti kiinnostuksesi, olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 12.07.202428.07.2024

Hei autonasentaja! Viihdytkö monipuolisessa työssä eri merkkisten autojen parissa? Valjasta kykysi ja hae mukaan tiimiin!

Etsimme nyt vakituista autonasentajaa Toijalassa toimivaan monimerkkikorjaamoon. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• rennon ilmapiirin, apua aina tarvittaessa ja mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös lähettää hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 12.07.202425.07.2024

Haemme Uudenmaan Imupalvelu Oy:n rempseään tekijätiimiin vakituista viemärihuoltotyöntekijää!

Uudenmaan Imupalvelu Oy on yli 40 vuotta toiminut, alallaan valtakunnallisesti merkittävä suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen ammattilainen. Yrityksellä on vakaa asema alansa luotettuna kivijalkana ja toimipisteet Pirkanmaan lisäksi Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. viemäri- ja putkistokartoitukset, viemärikuvaukset, kaivojen avaukset ja tyhjennykset sekä imu-paineauton kuljettaminen. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys.

Työt alkavat aamuisin Akaan toimipisteeltä ja työajat sijoittuvat arkisin kello 6:00-17:00 välille. Työkohteet ovat pääosin Pirkanmaalla. Työtunteja tehdään keskimäärin 80 h / 2 viikkoa, mutta ylityöt ovat välillä tarpeellisia ja työaika vaihtelee. Tehtävässä noudatetaan AKT:n TES:iä. Työ tarjoaa kannustavan, alalla totuttua paremman palkkauksen, ja työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen. Tiedossa on siis pitkäaikainen työpaikka hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Toivomme sinulta jo hiukan aiempaa kokemusta suurtehoimureista ja suurtehotoiminnoista. Lisäksi C-ajokortti on työssä välttämätön. Aiempaa kokemusta viemärikuvauksista tai -kartoituksista sinulla ei tarvitse olla, sillä tehtävät opetetaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

Hakuaika 11.07.202425.07.2024

Haemme KAHTA TIMPURIA vesikattotöihin Sahalahdelle.

Työ koostuu pääsääntöisesti ruoteiden uusimisesta kirkkotyömaalla. Koska työskentely tapahtuu katolla, työssä pärjäämisen edellytyksiä ovat hyvä fyysinen kunto ja aiempi kokemus kattotöistä. Tehtävässä vaaditaan ripeyttä ja tehokkuutta.

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden työllistyä myös jatkossa mielenkiintoisiin projekteihin
• Luotettavan työnantajan

Töitä on tarjolla kahdelle hyvälle työntekijälle ja tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla arviolta 1-1,5 kuukaudeksi ja työaika on 40h/vko. Palkka sopimuksen/TES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ohessa olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Elina Ansioon arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6508, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 05.07.202429.07.2024

Etsimme nyt tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisen asiakasyrityksemme palvelukseen. Asentajan tehtävät koostuvat valokuituverkon rakentamisesta ja siihen liittyvien sähkötöiden sekä laiteasennusten tekemisestä kotitalouksien tarpeisiin Pirkanmaan alueella. Yrityksen menestyksen taustalla ovat tehokkaat työtavat, laadukkaat työvälineet sekä asiansa osaavat tekijät. Korkean tason laatukriteerien noudattaminen on menestyksen ja asiakastyytyväisyyden avain.

Etsimme tehtävään tekijää, jolla on kokemusta kuituhitsaamisesta ja / tai tietoverkkoon liittyvien sähkötöiden sekä laitekytkentöjen tekemisestä. Valmistuneen työn käyttöönottotarkastuksen yhteydessä laaditaan tarkastuspöytäkirja. Kohteisiin liikutaan yrityksen työautolla.

Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkupuolella olevat sähkö- / ICT-alan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Kokenut osaaja hoitaa asennukset kohteissa itsenäisesti. Tukea tehtävissä vielä tarvitseva asentaja työskentelee kokeneen ammattilaisen mukana kehittyen kohti itsenäistä tekemistä. Tehtävässä edellytetään nuhteetonta taustaa. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työaika on arkisin liukuvasti 37.5 h / vko tehtävää päivätyötä. Palkkaus TES:n / osaamisen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan Energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimusta.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa pitkäaikaisesti. Tarjoamme tekijälle oman yhteyshenkilön vahvan tuen ja perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä luonnollisesti mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavalla alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten lähetähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Tavoitat Ilkan numerosta 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 05.07.202429.07.2024

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen instrumenttiasentajaa tamperelaiselle asiakasyrityksellemme, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtävien painehoitolaitteiden sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, ja kokonaistoimituksiin. Tuotteita ovat esim. happihoitokammiot terveydenhuoltoon, paineentasauskammiot sukellustehtäviin sekä ilmailuun liittyvät alipainekammiot.

Pääasiallinen tehtävä on korkeapaine- ja puhdasilmaputkistoasennukset (300 bar), mutta työnkuvaan liittyy myös moninaista laiteasennusta. Putkistot ovat halkaisijaltaan 6-18 mm ja liitokset tehdään leikkuurengasliittimillä. Tehtävät koostuvat osittain myös elektromekaanisista esim. antureiden asennustöistä. Laitteistojen valmistus tapahtuu yrityksen tiloissa Tampereella ja ne käydään asentamassa kohteisiin, joista osa sijaitsee ulkomailla. Työmatkoja on näin ollen tiedossa.

Tehtävässä menestymiseen siivittää kokemus korkeapaine- ja puhdasilmaputkistojen asennustyöstä. Koulutuksen osalta soveltuvuutta tehtävään täydentää esim. instrumenttiasentajan opinnot. Laitepiirustukset ovat pääosin englannin kielellä, joten kyky niiden tulkintaan on luonnollisesti tarpeellinen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 8–16 tehtävää päivätyötä, 37.5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus muodostuu kokemuksen ja kykyjen mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa vakituisena työntekijänä.

Haastattelut tehtävään järjestetään ripeällä aikataululla, joten täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava seniorikonsultti Ilkka Seppä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 02.07.202402.08.2024

Viihtyisitkö itsenäisessä työssä, jossa saisit hyödyntää sähköalalta jo kerryttämääsi osaamista?
Haemme Robomatik Oy:lle voimakkaan kasvun myötä SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA robottisolujen muutos- ja huoltotöihin vakituiseen työsuhteeseen.

"We know nore than few things about robotics."
Robomatik Oy on pohjois-Pirkanmaalainen yritys joka on robottisi paras kaveri!
Yritys tarjoaa Hyundai- ja Motoman-robottien asiantuntevaa myynti- ja huoltopalveluita.
Toimialana on robotiikan asennukset ja siirrot sekä muutostyöt, huoltopalvelut, korjauspalvelut, ohjelmointipalvelut, koulutuspalvelut, jigien suunnittelu ja valmistus sekä konsultointipalvelut. Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen!

Työtehtävänäsi on huoltaa asiakkaiden robottisoluja (Yaskawa Motoman, Hyundai). Asiakkuuksia on laajalti ympäri Suomen, joten työnkuvasi tarjoaa reissutyötä. Viikoittain työpisteesi sijaitsee myös kiinteästi Mänttä-Vilppulassa. Oma auto on välttämätön, tarvittaessa huoltoajossa käytössäsi voi olla myös firman auto.

Työ on kokonaisvaltaista sähkö- ja automaatioasentajan osaamista vaativa tehtävä, jossa vaaditaan sellaista osaamistasoa, että pystyt työskentelemään kohteissa yksin. Toimit asiakkaille asiantuntijan tehtävässä, menestymisen edellytyksenä on sähköasentajan koulutus, kokemuksen tuoma karisma sekä halu sitoutua. Arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Asiakaslähtöinen asenne ja palveluhenkisyys tulisi olla osa persoonaasi. Myös logiikoiden tuntemus sekä MIG/MAG-, TIG- ja LASER- hitsaustuntemus katsotaan eduksi. Saat työhösi laajan perehdytyksen.

Yritys tarjoaa tekijöilleen reilun ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä työnkuvaasi. Tässä työssä sinulla on loistava mahdollisuus edetä urallasi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30, 37,5h/ vko. Käytössä on sähköistysalan TES. Palkkaus on motivoiva ja määräytyy kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Älä aikaile, vaan täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Robomatikin toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
---------------------------------------------------
www.robomatik.fi

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua