Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 03.06.202017.06.2020

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva sähköalan yritys, joka toteuttaa taidokkaasti ja kokonaisvaltaisesti sähköasennustyöt, -urakoinnit ja sähkösuunnittelutyöt. Yrityksellä on lisäksi vahva osaaminen vikakorjauksissa. Työkohteet ovat uudis-, remontti- että saneerauskohteita. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja kokenutta sähköasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin työkohteisiin. Työssä on mahdollista aloittaa heti. Hyvälle työntekijälle on pyrkimys tarjota pitkäaikaisia töitä alun vuokratyösuhteen jälkeen suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa.

Asiakasyrityksemme sähköasentajan tehtävät koostuvat monipuolisista yleisasennuksista. Työkohteet ovat pääasiassa asuinkiinteistöjen ja liiketilojen saneeraus- ja remonttikohteita sekä vikakorjausten hoitamista.

Etsimme tehtävään itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta asentajaa, jolla on hyvät kädentaidot ja oma-aloitteinen työote. Tehtävässä työskennellään pääasiassa itsenäisesti ja yksin. Arvostamme lisäksi kokemusta erilaisista vikakorjaus- ja huoltokohteista. Toivomme hakijalta B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttömahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Alkaako kirjoitukset olemaan käsillä, mutta et tiedä vielä mihin koulupaikkaan lähtisit hakemaan? Vai oletko pitämässä välivuotta ja kevääksi ei ole vielä löytynyt sopivaa työpaikkaa? Tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven ja alkukevään sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle ja jopa sen jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Tarvitsetko töitä alkavaksi kevääksi tai kesäksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, laita ihmeessä hakemus Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle maanrakennusapulaisen tehtävään! Älä pelkää laittaa hakemusta vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme keväälle ja kesälle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Oletko kenties pitämässä välivuoden, hakemassa kokemusta rakennusalalta vai onko mielessäsi kesätyöt? Sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen. Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia alkavan kevään ja kesän ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina ensi talveen saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 03.06.202003.07.2020

Etsitkö töitä alkavalle keväälle tai tulevalle kesälle? Mikäli nautit tehdä käsillä töitä ja haluat samalla ylläpitää fyysistä kuntoasi monipuolisissa tehtävissä, niin hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle viherrakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan töihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin sesongin loppuun, eli jopa ensi talveen saakka. Älä myöskään pelkää laittaa hakemusta, jos haet työtä lyhyemmäksi aikaa!

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa lupakortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

Hakuaika 02.06.202016.06.2020

Asiakkaamme etsii kauttamme nopealla aikataululla yhtä tai kahta ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa kesän ajaksi osa-aikaiseen työsuhteeseen Kalevan kaupunginosaan Tampereelle. Työtä tehdään kolmesta viiteen päivään viikossa, keskimäärin 25 tuntia / viikkoa.levat 15 h/viikko 33,5 / viikkoa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja se on aikavälillä 29.6.-7.8. ja 10.-28.8.2020.

Työtehtävät koostuvat arkisin päiväsaikaan tehtävistä kerrostalojen porras- ja saunatilojen siivouksista Kalevan kaupunginosan alueella.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja reippaasti. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme tekijältä myös hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten omaa autoa työssä ei tarvita. Tehtävä sopii hyvin myös esim. opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 02.06.202030.06.2020

Toimeksiantajamme on pitkään kuljetus- ja nostopalvelualalla toiminut Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme motivoitunutta ja oma-aloitteista nosturi-/kuorma-autonkuljettajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät ensi alkuun syksylle 2020.

Toimeksiantajallamme nosturiauton kuljettajan työnkuvaan kuuluu muun muassa rakennustavaran kuljetusajoa, nosturi ja vaihtolava-auton kuljetusta sekä nosturin käsittelyä. Yrityksen asemapaikka sijaitsee Etelä-Pirkanmaalla ja kuljetukset tapahtuvat tästä noin 200-300 kilometrin säteellä.

Toivomme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista kuljetustehtävistä
• voimassaolevat kuljettajan ammattipätevyydet sekä CE-ajokortit
• hyvää fyysistä kuntoa
• oma-aloitteisuutta
• reipasta työotetta

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 02.06.202005.06.2020

Etsimme neljää rakennustyöntekijää uudis- ja saneeraustyömaalle Pirkkalaan. Kyseessä on kaupparakennukseen liittyvä työkohde. Tämän jälkeen myös muita vastaavan tyyppisiä kohteita on tiedossa Pirkanmaan alueella. Työt alkavat kesäkuun puolivälissä ja kestävät kokonaisuudessaan vuoden lopulle.

Käytännössä työt alkavat perustus- ja levytystöillä. Muissa kohteissa saattaa olla tiedossa myös muita yleisiä uudis- sekä saneeraustyövaiheita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan työkokemusta ja mahdollista koulutusta siinä määrin, että tekijä pystyy toimimaan itsenäisesti yleisten perustason rakennustyövaiheiden parissa. Kohteissa työskennellään kauppojen asiakkaiden läsnä ollessa, joten hyvät käytöstavat ja asiakaspalveluhenkisyys ovat myös tärkeässä roolissa.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 02.06.202016.06.2020

Toimeksiantajamme on maanrakennus- ja maansiirtotöitä tarjoava Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme noin kuukauden kestävään työsuhteeseen dumpperinkuljettajaa maamassan siirtoon. Työt alkavat kesäkuussa 2020 sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta:
• Kokemusta dumpperin kuljettamisesta
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Työturvallisuuskorttia

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 28.05.202005.06.2020

Asiakasyrityksemme Tampereen Painepuhdistus Oy on julkisivujen pesuihin ja maalaukseen erikoistunut perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40-vuoden ajan. Yrityksen toimintaa kuvastaa laadukas työnjälki, vastuullisuus ja luotettavuus.

Etsimme nyt Painepuhdistukselle työkohteiden määrän kasvaessa julkisivumaalaria.
Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Tehtäviin sisältyy tarvittavat pohjatyöt ja pintamaalaus. Työt koostuvat etupäässä huoltomaalauksesta. Rakennustyypit ovat pääasiassa luhti- ja rivitaloja.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät arviolta elo-syyskuun loppuun. Sopimuksen jatko on mahdollinen.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.05.202008.06.2020

Asiakasyrityksemme Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Fortilelle rakennustyöntekijää projektiin vastaamaan kerrostaloasuntojen pesuhuoneiden lattiakaatojen ja tasoitusten tekemisestä laatoituksen pohjaksi. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia. Työkohteet ovat uudiskerrostaloja sijaintinaan Tampereen Myllypuro ja Tammela. Työ alkaa 8.6 ja kestää arviolta kuukauden. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 28.05.202008.06.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fortile Oy:lle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Fortile on erikoistunut laatoitustehtäviin ja niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on erittäin hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Katso infoa yrityksestä fortile.fi.

Työtehtävät koostuvat pääosin uudiskohteiden pesutilojen, kulkukäytävien, terassialueiden ja keittövälitilojen laatoituksista. Jonkin verran on myös saneerauskohteita. Laattojen kokoluokka vaihtelee suunnitelman ja kohteen mukaan. Käytettävät materiaalit ovat korkealuokkaisia, esim. Mapein tuotteita.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Toivomme hakijalla vedeneristyssertifikaatin olevan voimassa.

Fortile huolehtii työntekijöidensä ammattitaidon ylläpidosta ja tarjoaakin heille esim. erilaisia koulutuspäiviä vuoden aikana. Työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Työ on urakkatyötä, joten tehtävässä on mahdollisuus päästä hyvään palkkatasoon. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä Fortilella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan lattianpäällystysalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 27.05.202010.06.2020

Haemme toimeksiantajallemme Pirkkalaan ammattitaitoista CNC-koneistajaa. Yritys toteuttaa sekä aarporaus-, sorvaus- että työstökeskustyöt asiakkailleen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun lopulla alkuun määräaikaisella työsopimuksella, mutta pitkäaikainen jatko on mahdollinen.

Työssäsi käytät pystykaraista työstökeskusta Fanuc-ohjauksella. Tuotteet ovat pääasiassa moottoreiden sekä koneiden osia ja sarjat vaihtelevat yksittäiskappaleista suurempiin toimituksiin.

Odotamme hakijalta:
• Vahvaa työstökeskusosaamista
• Kokemusta Fanuc-ohjelmoinnista
• Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta

Työ on arkisin tehtävää vuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 26.05.202005.06.2020

Etsimme nyt pikaisella aikataululla kahta sushin valmistajaa K-Citymarket Pirkkalan sushipisteelle. Tehtävä on pitkäaikainen.

Työ vaatii jonkinlaista ravintola-alan taustaa ja ymmärrystä. Hektisen luonteensa vuoksi kyky työskennellä ripeästi paineenkin alaisena on tärkeää. Kokemus sushin valmistamisesta katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi.

Työtä tehdään 30h/vk. Työajat sijoittuvat klo 6-23 välille ja kestävät pääsääntöisesti 7,5h. Työssä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja K-Citymarket Pirkkalaan.

Hakuaika 26.05.202009.06.2020

Toimeksiantajamme on elementtisaumauksen ammattilainen Pirkanmaalta. Yritys palvelee taloyhtiöitä, saneerausalan yrityksiä sekä rakennusliikkeitä ja yritykseen etsitään nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää monipuolisiin saumaustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa elementtisaumaukset, uudelleensaumaukset sekä saumauskorjaukset. Työkohteet ovat kerrostaloja Pirkanmaan alueella.

Odotamme hakijalta:
• Kokemusta elementtisaumauksesta
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Työturvallisuuskorttia

Eduksi luemme:
• Kuorma-autokortin
• Nostolava-auton käyttökokemuksen

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Toimeksiantajamme on erikoisalarakentamisen ammattilainen Pirkanmaalta. Yritys on keskittynyt palvelemaan teollisuutta sekä kunnallisia laitoksia ja yritykseen etsitään nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työntekijää teollisuuspiippujen korjauksiin. Työt alkavat vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu savupiippujen korjaustyöt, kuten muuraus, saumojen korjaus, tiilien vaihto ja purkutyöt. Teollisuuspiiput ovat korkeita rakennelmia, joissa työskennellään asianmukaisin turvavarustein. Työkohteet sijaitsevat ensisijaisesti Pirkanmaalla, mutta toivomme työntekijältä myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Odotamme hakijalta:
• Kokemusta vastaavankaltaisista työvaiheista, kokemus teollisuuspiipuista ei välttämätöntä
• Muuraus- tai hitsausosaamista
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
• Rohkeutta työskennellä korkealla
• Työturvallisuus- ja tulityökorttia

Tehtävä tarjoaa:
• Pitkäaikaisen työsuhteen
• Vaihtuvat työympäristöt
• Mielenkiintoiset työtehtävät
• Mahdollisuuden kehittyä kysytyksi erityisalan osaajaksi

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä puh 050 411 2706. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle ohutlevytyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustojen ja säiliöiden valmistus-, korjaus- ja varustelutöistä. Materiaalit ovat pääosin alumiinia ja ruostumatonta terästä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm:n välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Tekijällä on hyvä TIG- / MIG -hitsaustaito sekä osaamista tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) käytöstä.

Arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen ja mahdollisuutta sitoutua pitäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Asiakasyrityksemme etsii oma-aloitteista ja osaavaa julkisivu-/korkeapainepesijää Tampereelle. Työ on aluksi osa-aikaista työtä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde vuokratyösuhde ja osaavalle tekijälle työtä on tarjolla pidemmäksikin aikaa.

Työssä tehdään päivittäin asiakkaan pakettiautolla liikkuen tarkastus-/puhdistuskierros Tampereen kaupungin alueelle. Työ on itsenästä ja yksin tehtävää työtä, joka vaatii oma-aloitteisen itsenäiseen työhön kykenevän työntekijän. Kierroksella havaitut suttaukset töherrykset ja muut liat kiinteistöjen julkisivuista, aidoista, puiston penkeistä ym. pestään saman tien, ilman erillistä tilausta, korkeapainepesurilla pois. Tarvittaessa puhdistustyötä tehdään myös muissa erikseen sovituissa kohteissa.

Työ on kiiinteistöhuoltoalan työtä ja edellytämme tekijältä kiinteistöhuoltoalan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavasta korkeapainepesurilla tehtävästä työstä. Aikaisempi korkeapainepesurin käyttö ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen valittavalle tekijälle suureksi eduksi.Lisäksi työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Tehtävä ei sovellu henkilöille, joilla on allergioita ja kemikaleista johtuvaa herkkyyttä. Arvostamme tekijässä vastuuntuntoa ja luotettavuutta. Toivomme hakijalta reipasta ja huolelista työotetta sekä ystävällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Uusi tekijä perehdytetään reittiin, koneiden ja puhdistusaineiden käyttöön. Lisäksi tehtävässä tarvitaan ajokorttia sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja (tehtävässä pääsee aloittamaan ilman tieturvakorttia). Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä, jonne kuljetaan omalla autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja sitä saa tehdä erikseen sovitun liukuman puitteissa omaan tahtiinsa. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja siitä maksetaan päivittäin puolipäiväraha.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/11602 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä, arkisin klo 8-16 välisenä aikana, antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 25.05.202008.06.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka- sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat myös alustoihin ja rakenteisiin liitettävien kiinnikkeiden / telineiden asennukset. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka arvostaa monipuolista työn kuvaa ja jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokkuutta oppia uutta. Hitsauskokemus (RST, alumiini - MIG, TIG) katsotaan hakijan eduksi. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Lahteen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennusaputöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Orimattilaan. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennusaputöitä sekä mahdollisesti avustusta putkipuolen töissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Muoviputkien hitsaustaito
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras-joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 20.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennusapulaisia työkohteeseen Mikkeliin. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Tehtäviin liittyy avustamista esim. kaivu- ja täyttötöissä, putkijärjestelmiin liittyviä aputöitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Jonkinlaista ymmärrystä maanrakennus- ja rakennustöistä
• Tavanomaisten työkalujen käyttötaitoa
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Riuskaa ja aktiivista työasennetta

Eduksi katsotaan:
• Aiempi kokemus maanrakennustöistä
• Lasermittalaitteiden käyttötaito
• Putkitöihin liittyvä ammattiosaaminen
• Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuus1-kortit

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Orimattilaan. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennustöitä.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta infrarakennuksesta
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Mikkeliin. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Tehtäviin liittyy esim. kaivu- ja täyttötöitä, putkijärjestelmiin liittyviä töitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta pohjarakennustöistä
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa työkohteeseen Lahteen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella. Tehtäviin kuuluu yleisiä infrarakentamiseen liittyviä maanrakennustöitä.

Työkoneet ovat uusia ja nykyaikaisilla lisälaitteilla varustettuja koneita. Tela-alustaiset koneet ovat painoltaan n. 25-30t ja pyöräalustaiset n. 20t.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta infrarakennuskohteista
• Erilaisten kaivinkoneiden tuntemus ja ajotaito
• Tarkka ja huolellinen työote

Eduksi katsotaan:
• Koneohjausjärjestelmien tuntemus

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta työntekijöiltä toivotaan mahdollisuutta tehdä myös tarvittaessa pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme betonityönjohtajaa työkohteeseen Mikkeliin sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät betonirakennustöihin anturan yläpintaan saakka. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Rakennukseen liittyy esimerkiksi toiseen kortteliin ulottuvan maanalaisen yhdystunnelin sekä suuren allasosaston teko.

Työnjohtajana johdat betonityöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta betonirakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Orimattilaan, sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras-joulukuun vaihteelle. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Lahteen, sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on katu- ja kunnallistekniikkaan liittyvä saneerauskohde. Työmaa sijaitsee kaupunkialueella.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 3 kuukautta, elokuun lopulle. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 12.05.202005.06.2020

Etsimme maanrakennustyönjohtajaa työkohteeseen Mikkeliin sekä mahdollisesti vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on MM Infra Oy. Lisätietoja yrityksestä: https://mmi.fi/.

Kyseessä on sairaalan laajennukseen liittyvä työkohde. Käytännössä työt liittyvät rakennuksen pohjarakennustöihin. Työmaa on hyvin monipuolinen ja osin haastavakin. Rakennus on paalutettava pohjaveden alle ja työvaiheisiin liittyy esim. kaivu- ja täyttötöitä, putkijärjestelmiin liittyviä töitä sekä tukiseinien ja tuentojen tekoja.

Työnjohtajana johdat maanrakennustyöryhmän työskentelyä, varmistat työn laadun sekä vastaat tarvittavasta dokumentoinnista. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös fyysiseen käytännön työhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kattavaa kokemusta maanrakentamisen parista
• Työryhmän vetämiseen tarvittavia esimiestaitoja
• Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
• Vastuullista ja luotettavaa työskentelytapaa

Eduksi katsotaan:
• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
• Aiempi työnjohtokokemus vastaavanlaisten työkohteiden parista

Projekti alkaa kesäkuun alussa ja kestää arviolta 5 kuukautta, marras- joulukuun vaihteeseen. Tekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan MM Infra Oy:n työntekijäksi tai aluksi vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen MM Infran työntekijäksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo. 7.00-15.30, 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa toivotaan mahdollisuutta tehdä myös pidempää päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Voit myös lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja MM Infra Oy:lle.

Hakuaika 02.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018