Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-ASENTAJIA vähintään 3-6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukainen IV-asennus erilaisissa työkohteissa. Työnkuvaasi ei kuulu IV-kanavien eristys-, putsaus- tai huoltotehtävät.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kyky ja halu kehittyä tehtävässä. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työtarve alkaa lokakuun aikana.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Tarvitsetko töitä syksyksi? Jos et pelkää fyysistä työtä ja lapio pysyy kourassa, saatat olla etsimämme henkilö. Älä arastele täyttää hakemusta, vaikka hakisit töitä vain lyhyelle aikavälille.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin lumien tuloon saakka.

Eduksi on aiempi kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) ovat myös hyödyksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7-15.30 välillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/vk.

Haastatteluita tehtävään järjestetään mahdollisimman nopeasti, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle IV-PELTISEPPÄÄ säännölliseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on ylöjärveläinen, vahvaa kasvua tekevä ilmastointialan yritys, jonka työkohteet ovat pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia kuten kouluja ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Yrityksen ydintoiminnot ovat keskitetty ilmanvaihtokanavien asentamiseen. Muut toiminnot, kuten eristäminen on ulkoistettu. Yrityksestä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan https://www.iv-tyot.fi/:

Työnkuvaan kuuluu kuvien mukaisten suorakaidekanavien sekä muiden IV-osien teko pellistä yrityksen verstaalla muiden peltiseppien kanssa. Mig-hitsaustaito katsotaan eduksi.
Edellytämme valittavalta tekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä. Myös uransa alussa olevat tekijät otetaan valinnassa huomioon, joten aloittelevakin tekijä, haethan paikkaa rohkeasti. Valittavalla tekijällä on kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä halua tehdä monipuolista työtä sekä sitoutua asiakasyrityksen työntekijäksi oppien alasta koko ajan lisää. Palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.


Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos herää, mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:30–16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Ilmanvaihtotyöt A. Saariselle.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Asiakasyrityksemme on jo yli 20 vuotta myynyt ja markkinoinut koneita ja laitteita vaatetus-, tekstiili-, kenkä- ja huonekaluteollisuudelle. Heidän palvelukonseptiinsa kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu aina koneiden hankinnasta, asennuksiin, käyttöönotto-opastukseen, huoltoon ja korjaukseen. Yrityksen valikoimasta löytyvät varaosat kaikkiin heidän edustamiinsa huippumerkkeihin kuten Dürkopp Adler, Yamato, Setec, Kuris, Beckmann, Matic, Miller, Sinclair, Hauser, TigerTec ja Nucleus.

Etsimme nyt heille pikaisesti alkavaan työsuhteeseen teollisuusompelukoneiden korjaajaa. Kyseessä on pitkä-aikainen, vakituinen työsuhde.

Pääasiallinen työ on teollisuusompelukoneiden korjaus ja asennustyö, jota tehdään yrityksen toimistolla ja verstaalla Hervannassa, Tampereella ja asiakkaiden toimitiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• alalle sopivaa teknistä, koneisiin suuntautunutta koulutusta
• työkokemusta korjaus-, asennus- ja kokoonpanotöistä
• vahvaa ymmärrystä ja kiinnostusta koneita ja laitteita kohtaan
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa käytöstä asiakkaiden parissa
• ongelmanratkaisukykyä
• englanninkielen taitoa
• tarvittaessa yhteydenottoa päämiehiin
• halua ja kykyä uuden oppiseen

Eduksi tehtävässä katsotaan:
• pneumatiikka- ja sähköalan osaaminen
• aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä
• hyvät kädentaidot ja tarkkuus työssä

Tarjoamme:
• mielenkiintoisen työn menestyvässä, vakavaraisessa yrityksessä
• monipuolisen ja antoisan työn huippumerkkien parissa
• mahdollisuuden kehittyä alan erikoisosaajaksi
• hyvän, osaamistasi vastaavan palkan

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten voit lähettää sen halutessasi sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsitkö rakennusalan töitä syysajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestä työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle rakennusapulaisen tehtävään!

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia syyssesongin ajalle Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta kuukausiin kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin, aina sesongin loppuun saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi alan perus- tai korkeakouluopinnoista sekä aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista voi olla hakijalle hyötyä. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta voi olla hakijalle etua töihin kulkemisen kannalta. Useimmilla työmailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kortti voidaan kurssittaa hakijalle kauttamme.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7.00-15.30 välillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsimme nyt reippaita ja työhaluisia ulkotyöntekijöitä kiinteistöhuollon syyssesonkiin Tampereelle. Työt alkavat syys-lokakuulla 2021 kestävät vuoden lopulle.

Käytännössä työt koostuvat syksyllä esimerkiksi lehtien poistamisesta kaduilta ja pihoilta sekä muista ulkoalueiden siistimis- ja kunnostustöistä. Tarvittaessa tehdään myös lumitöitä. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202117.10.2021

Etsitkö töitä syysajalle? Onko sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne ja nautit fyysisestäkin työstä? Hae Click Henkilöstöpalvelut Oy:lle monipuolisiin aputyötehtäviin!

Etsimme reippaita ja luotettavia apulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta päivästä useampaan viikkoon kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaisempiin projekteihin aina vuoden loppuun saakka.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, erilaisissa tuotantotehtävissä, rakennustöissä, asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissä. Tehtäviin perehdytetään, eivätkä ne vaadi yleensä erityistä ammattiosaamista. Pyrimme huomioimaan aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi tehtäviä tarjotessa.

Arvostamme erityisesti:
• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
• Luotettavuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi katsotaan:
• B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
• Voimassa oleva työturvallisuuskortti
• Muut mahdolliset lupakortit ja passit

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut. Mainitse myös millä aikavälillä olisit käytettävissä ja millaista viikottaista työmäärää etsit. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolampi arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202104.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ säännölliseen ja ympärivuotiseen työsuhteeseen. Yritys tekee Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella maanrakennusta yritysasiakkaille, kotitalouksille sekä heillä on myös laajasti erilaisia infrarakennuskohteita. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Yrityksen kotipaikka on Akaassa.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Sirlog Oy suomalainen kuljetusliike, joka on toiminut vuodesta 2000 lähtien tarjoten parhaita mahdollisia kuljetuspalveluita erilaisten ja -kokoisten yritysten tarpeisiin. Asiakkaina yrityksellä on niin pk-yrityksiä kuin globaaleja toimijoita. He tarjoavat nykyaikaiset logistiset ratkaisut luotettavasti ja joustavasti.
Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat aidosti asiakaslähtöinen palvelu, luotettavien yhteistyökumppaneiden käyttäminen, reiluus sekä ympäristön huomioiminen. Yrityksen toimipaikkamme sijaitsee Sastamalassa Porintien varressa.

Etsimme nyt Sirlog Oy:lle logistikkoa/toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen yrityksen Sastamalassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä Sirlogin työntekijäksi.

Päivittäiset työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
• tilausten käsittely
• kuljetusten tilaaminen ja huolinta asiakirjojen laatiminen
• yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin
• vienti- ja tuontiasiakirjojen ja tulliselvitysten laatiminen
• laskutus ja ostolaskujen tarkastus
• myyntityö

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• kaupallista ja/tai logistiikka-alan koulutusta esim. tradenomi tai yo-merkonomi
• aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä mielellään viennin, tuonnin ja logistiikan alalta
• englanninkielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, ruotsinkielen taito luetaan eduksi
• Incoterms-toimituslausekkeiden tuntemusta
• kommunikointivalmiutta eri yhteistyötahojen, kuten kuljetusliikkeet, kauppakamarit, tullit jne., kanssa
• hyviä perus IT-taitoja, MS Office ja Internetin käyttöä

Henkilönä olet:
• palvelualtis ja neuvottelukykyinen
• oma-aloitteinen ja priorisointikykyinen
• tarkka ja huolellinen
• joustava ja pidät monipuolisesta työstä
• tilannetajuinen ja sinulla on pelisilmää erilaisiin tilanteisiin
• paineensietokykyinen kovassakin kiireessä
• nopea omaksumaan uutta tietoa ja haluat oppia uutta

Lisäksi tarvitset omaa autoa työpaikalle kulkemiseen.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme sähköasentajaa kiinteistöjen sähköistystöihin Pirkanmaan alueella. Yrityksen toimipiste sijaitsee Lempäälässä.

Ensimmäiset työkohteet liittyvät myymälätilojen saneerauksiin ja teollisuushallin sähkötöihin. Käytännössä töitä tehdään parin kanssa, mutta mahdollisuus itsenäiseenkin työskentelyyn on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta ja mielellään myös aiempaa työkokemusta. Tehtävä sopii hyvin myös jo kokeneemmalle tekijälle.

Töitä tehdään arkipäivisin, pääsääntöisesti klo 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä yrityksen työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hakuaika 17.09.202108.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana arkisin 7,5h päivässä. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 17.09.202108.10.2021

Etsimme toimeksiantajallemme nyt riuskoja rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työpiste sijaitsee Tampereella Linnainmaan tuntumassa. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuussa ja jatkuvat sesongin loppuun.

Käytännössä työssä vaihdetaan talvirenkaita autoihin ja tehdään muita avustavia rengastöitä. Työ on luonteeltaan varsin fyysistä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta kokemus renkaiden vaihdosta tai rengaskoneiden käytöstä on eduksi.

Töitä tehdään sesonkiaikana 7,5h päivässä arkisin ja mahdollisesti myös lauantaisin. Työmäärä vaihtelee täyspäiväisestä osa-aikaisempaan, riippuen asiakasmääristä ja säistä. Sesonki kestää arviolta marras-joulukuulle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hetimmiten hakemus ohessa olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 15.09.202115.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattiataitoista sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Tampereelle. Hae paikkaa pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatiosähköpuolen peruskoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemuksen kautta hankittua hyvää ammattitaitoa vastaavista työtehtävistä teollisuuden kunnossapidossa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Toivomme motivaatiota työtä ja uuden oppimista kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta työssä.

Työ tehdään vuorotyönä, 40h viikossa. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti ja työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävä tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työympäristön ja vakituisen työpaikan hyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 15.09.202101.10.2021

Etsimme nyt toimeksiantajallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkkalaan. Yritys tarjoaa pääosin pesulapalveluita yritysasiakkailleen. Hae tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa? Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi. Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työsi koostuu pääosin pestyjen tekstiilien viikkauksesta, lajittelusta sekä pakkaamisesta. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin.

Töitä tehdään arkisin klo 7:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut taloyhtiöiden saneeraustöihin esimerkiksi linja- ja huoneistosaneerauksiin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa saneerausprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta, erityisesti saneerauskohteista. Tärkeintä ovat kuitenkin oikea asenne töitä kohtaan, hyvät kädentaidot sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Alan koulutuksesta saattaa olla hyötyä. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön, mutta helpottaa työmaille kulkemista.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden urakkabonuksiin
• Rennon ja joustavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja omatoimista purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on erikoistunut taloyhtiöiden saneeraustöihin esimerkiksi linja- ja huoneistosaneerauksiin. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Käytännössä työt tehdään pääsääntöisesti parin/tiimin kanssa. Yritys hoitaa purkuprojektit alusta loppuun, joten myös tehtävänkuva on monipuolinen.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä normaalien työkalujen, kuten piikkauskoneen ja puukkosahan käyttötaitoa. Työ kysyy myös sisukasta luonnetta ja riuskaa työasennetta. Aiempi kokemus purkutöistä on hyödyksi. Työkohteiden vaihtuvuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva B-ajokortti katsotaan eduksi.

Tehtävä tarjoaa:
• Mahdollisuuden vakituiseen työllistymiseen
• Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden urakkabonuksiin
• Rennon ja joustavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin, pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa, klo 7 - 15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 14.09.202123.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Lentolassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Työtä tehdään lauantaisin klo 05-13 sekä sunnuntaisin 6-11.30. Työaika on säännöllinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kohteeseen pääsee ainakin Tampereen suunnalta hyvin bussilla. Tehtävä sopii erinomaisesti lisätuloa haluavalle tekijälle. Jos et halua tehdä jokaista viikonloppua ja jos työhön saadaan muutama tekijä, on mahdollisuus tehdä osa vuoroista. Lisätyötä on mahdollista saada Wincleanilla esimerkiksi keikkasiivoojan tehtäviä tekemällä.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 14.09.202123.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Pälkäneellä sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Työtä tehdään ma-la klo 18-22. Työaika on säännöllinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Iltapainoitteisen työn takia, tehtävä sopii erinomaisesti lisätuloa haluavalle tekijälle, kuten opiskelijalle. Tarjolla on joko kaikki vuorot viikossa tai sovittaessa esimerkiksi kolme vuoroa yhdelle tekijälle.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekikä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä. Työ alkaa kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

Hakuaika 13.09.202127.10.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Vatialassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen, kokoaikainen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä sekä sosiaalitilojen sekä kassojen siivousta. Lisäksi työtehtävinäsi on keittiön siivousta ja tiskausta. Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut sekä erityisen asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 10.09.202122.09.2021

Etsimme nyt työntekijämäärän tarpeen kasvaessa asiakasyrityksellemme Viatech Oy:lle asentajaa kallioporalaitteiston telastojen kokoonpanotehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Viatech on teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä sijainnilla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan Viatechilla. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa kallioporalaitteiden telastojen kokoonpano- / asennustöistä. Tehtävän kuvaa on myöhemmin mahdollista laajentaa kallioporausmoottoreiden kokoonpanolla oman osaamistason ja sen kehittymisen mukaisesti. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys / koulutus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

Hakuaika 10.09.202122.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Alex & Wilis Oy:lle myyjää osa-aikaiseen työsuhteeseen lifestyle-hotellikahvilaan Mäntän keskustaan. Palvelutarjonta on monipuolinen, sillä hotellimajoituksen yhteydessä toimii myös kahvila- / lounaspalvelu sekä Alex Lifestyle -myymälä, jonka valikoimassa ovat kauden trendikkäimmät vaatteet, korut ja sisustustuotteet. Cafe Alexin tarjonnasta mainittakoon Angus pihvikarjanlihasta valmistetut erikoisuudet, kuten talon lihapullasalaatti ja burgeri.

Myyjän työtehtävät koostuvat monipuolisista hotellin vastaanotto-, kahvila- sekä myymälätöistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja kommunikaatiotaitoja sekä reipasta, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Odotamme tekijältä myös käytännön taitoja liittyen esim. aamiais- ja lounasvalmisteluihin, sekä kahvilatyöskentelyyn ja työympäristön siisteyden ylläpitoon. Kyky palvella asiakkaita heidän vaatetustarpeisiinsa liittyen on niin ikään tärkeätä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 2-3 pv / vko, arkisin klo 6:00–21:00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7:30–18:00. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa arviolta talvikauden alkuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pikaisesti.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja viihtyisässä ympäristössä monipuolisten asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa Tampereella, Kalevassa sijaitsevaan saneerauskohteeseen. Työ on projektiluonteinen vuokratyösuhde, mutta pätevällä työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä myös pitempiaikaisesti asiakkaamme työntekijäksi.

Työkohde on monipuolinen saneerauskohde vanhassa kerrostalossa. Työ on pääasiassa sähkökeskus-, lista- ja kalusteasentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sähköistysalan perustutkintoa ja 2-3 vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaaviista asennustehtävistä. Kokemus työskentelystä saneerauskohteissa katsotaan eduksi. Arvostamme kykyäsi työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi arvostamme huolellista työnjälkeä ja sähkökuvien lukutaitoa. Toivomme myös kohteliasta käytöstä, koska kohteessa työskennellään talon asukkaiden kodeissa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työ- ja sähkötyöturvakorttia. Tarvittaessa avustamme sinua korttikoulutusasioissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työkohteen, jossa pääset kehittäämään omaa osaamistasi kokeneempien työntekijöiden parissa. Mahdollisesti pitempiaikaisen työsuhteen menestyvässä alan yrityksessä.

Työt alkavat pikaisela aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.202124.09.2021

We are looking for a Customer Service Specialist for Inion Oy

Your main task is to provide service excellence to external and internal customers. You will serve as the interface between global customers and Inion's own organization, ensuring high level of customer satisfaction. You will communicate with production planning, operations, sales, finance and product line managers. Your daily tasks include order processing, lead time follow up, order confirmations, supporting our global order-delivery chain, invoicing, communicating with accounting for payment allocation and supporting in courier shipment arrangements. Responsibilities may also include purchasing, sales reporting and CS development, for which the tasks will be separately defined according to your abilities.

Education: BBA level, preferably from International Business, or corresponding amount of work experience
Job Experience: At least 2-3 years in Customer Service/international business/import/export/logistics

Professional Skills: Fluent spoken and written Finnish and English, understanding of working with Incoterms and processes, experience in using SAP ERP system, (Excel, Word, Power Point, Outlook)

Personal abilities: Service driven, dynamic, flexible, independent self-starter, able to handle pressure in a fast-moving environment, enthusiastic to gain new skills, logical problem solver, pedantic, able to work across different cultures.

If you need more information, please call Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli, gsm + 358 40 535 4771. Email your application with cv and salary request to firstname.lastname@hrpoint.fi as soon as possible. We will handle applications as they arrive and start interviewing potential candidates immediately.

_____________

Inion Oy is a medical device company focused on the development and commercialization of innovative biodegradable and bioactive implants for Specialty Orthopaedics, Craniomaxillofacial and Spinal applications. Inion’s core expertise is commercialization of biodegradable implants made from its proprietary Inion® family of biomaterials. Our focus is to provide complete solutions for target surgical procedures. Inion is a part of Naton Medical Group, a leading orthopedic company in China. Inion biodegradable implants are designed and manufactured in state of the art product development and clean room production facilities in Tampere. Inion Oy has a subsidiary in the USA.


Hakuaika 09.09.202121.09.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen siivoojaa hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme. Yritys palvelee monipuolisesti kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluissa Nokialla ja lähiympäristössä. Siivoustyötehtävät koostuvat pääasiassa porrassiivouksista, mutta myös jonkin verran remonttisiivouksista rakennusprojektin valmistuttua.

Työt alkavat lokakuun alkupuolella määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan työsuhteessa asiakasyritykseemme. Työ on alkuvaiheessa osa-aikatyötä arviolta 10 h / vko kahtena päivänä viikossa työtuntien lisääntyessä loppuvuotta kohden ollen arviolta ensi vuoden alkupuolen aikoihin täydet 37.5 h / vko. Työajat ovat joustavat. Oma auto on välttämätön kohteesta toiseen siirryttäessä. Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen ja aktiivisen työotteen omaava henkilö.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 09.09.202130.09.2021

Putkiasentaja, Isokouvola Tampere Oy -vakituinen

Etsimme nyt Isokouvola Tampere Oy:lle osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Tarjolla vakituinen työsuhde tasaisesti kasvavassa yrityksessä. Yritys tekee saneerauskohteissa LVI-asennuksia. Isokouvolalla ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Lisää yrityksestä voit lukea: www.isokouvola.fi.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennustöistä yksityisistä kodeista suurempiin kokonaisuuksiin. Työkohteet ovat Pirkanmaan alueella. Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään arkipäivisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisen edellytys on vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-alan töistä. Etenkin saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme ifra-alan asiakkaallemme aloittelevaa raskaan kaluston asentajaa kentällä tapahtuvaan kaluston huoltotyöhön. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Työtehtävät ovat käytännössä asiakkaan oman kaluston huoltotöitä, koneella tehtäviä öljynvaihtoja sekä tilanteesta riippuen muita tarvittavia pienimuotoisia huoltotöitä. Työ on pääasiassa huoltoautolla tehtävää liikkuvaa kenttätyötä työkohteissa, lähinnä Pirkanmaan talousalueella ja edellyttää liikkumisvalmiutta, mutta ei kuitenkaan yön yli matkustamista. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Edellytämme, että sinulla on alalle sopiva peruskoulutus, esim. raskaan kaluston asentaja tai muu tehtävään sopiva. Työssä menestyminen edellyttää teknistä suuntautumista ja kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan. Voit olla aloitteleva, oppimishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tekijä tai valmis alan ammattilainen. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, tarvittaessa korttikoulutukset hoituvat kauttamme. Tehtävässä tarvitaan C-ajokorttia. Ammattipätevyys katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli p. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202124.09.2021

Haemme nyt KYLMÄAINELUVALLISTA ASENTAJAA pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. PM Heat asentaa ammattitaidolla ilmalämpöpumput sekä toimii muutenkin sähkötekniikan erikoisosaajana. Toiminnan lähtökohtana on asiakaslähtöisyys aina sopimuksen laatimisesta käytönaikaiseen tukeen asti. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta: http://www.pmheat.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tehtävät, kuten muun muassa ilmalämpöpumppujen asennustyöt sekä osaamisestasi riippuen sähkö- tai LVI-asennukset. Työnkuvasi määräytyy yrityksen työmääräysten mukaan. Talotekniikan (LVI)- tai sähkötekniikan koulutus katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja järjestelmällinen. Tukesin myöntämä kylmäainelupa on työssä menestymisen edellytys. Oma auto tulisi olla, jotta pääset liikkumaan esimerkiksi työpajalle Pirkkalaan, josta työkohteisiin pääsääntöisesti lähdetään yrityksen autolla.
Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi työnkuvaan ja kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa työpanoksellasi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävästä heräsi kysyttäväää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakkaallemme kiireisellä aikataulula aloittelevaa alumiinihitsaajaa yrityksen Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan heti ja sitä on aluksi tarjolla vähintään 3 kuukaudeksi, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan yritykseen pitempiaikaisesti.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuransa alkuvaiheessa olevalle reippaalle ja ahkeralle työntekijälle. Työntekijä koulutetaan asiakkaamme toimesta MIG:llä tehtävään alumiinihitsaukseen.

Työssä menestyminen edellyttää:
• tehtävään soveltuvaa peruskoulutusta esim. levyseppähitsaaja
• jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, hitsauskokemusta
• innokasta asennetta uuden oppimista kohtaan
• ahkeraa työskentelytapaa
• tarkkaa ja laatutietoista työn jälkeä

Työ tarjoaa:
• kattavan perehdytyksen tehtävään
• mielenkiintoisen työn
• mahdollisuuden uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
• osaavalle tekijälle pitempi aikaisen työpaikan

Töitä tehdään päivävuorossa, 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Hakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen. Työ on vuokratyö ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä on tässä vaiheessa tarjolla vuoden loppuun asti. Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen suoraan yrityksen työntekijäksi.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti polttoainejakeluasemien
rakennustyömailla tehtävistä pohjatöistä, maarakennuspuolen kaapelien ja putkien vedoista/asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta maanrakennuspuolen työtehtävistä sekä valmiutta matkatyöhön. Aikaisempi työkokemus putki- ja kaapeliasennustyöstä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi.
Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuus-kortti puuttuu, järjestetään korttikurssi Clickin toimesta ennen töiden alkua. Matkatöissä on mahdollisuus tarvittaessa tehdä pitkääkin työpäivä lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta sekä matkapäiviltä maksetaan asiaan kuuluvat matkakorvaukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Asiakasyrityksemme on jo muutaman vuosikymmenen toiminut pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. Etsimme nyt heidän ammattitaitoiseen työtiimiinsä ammattitaitoista ja osaavaa särmääjää. Työtä tehdään yrityksen verstaalla Pirkkalassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan vuokratyösuhteena ja osaavalle tekijälle on tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Särmääjältä edellytämme metallialan perusosaamista sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta särmäyspuristimen käytöstä ja ohjelmoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää särmäystekniikan ja metallin käyttäytymisen tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista ja laajaa työkokemusta konepajatyöskentelystä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa, hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hitsaustaito (MIG) katsotaan hakijalle eduksi

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen ja hyvän työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä
• nykyaikaisilla koneilla varustetut siistit toimitilat
• mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä ammatissa

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme yhteistyökumppanillemme Inion Oy:lle Tampereelle ammattitaitoista ja dynaamista Customer Service Specialist-henkilöä

Päätehtäväsi on korkeatasoisen asiakaspalvelun tarjoaminen yrityksen ulkoisille ja sisäisille asiakkaille. Toimit globaalien asiakkaiden ja oman organisaation rajapinnassa varmistaen korkean asiakastyytyväisyyden. Kommunikoit tuotannon suunnittelun, tuotannon, myynnin, talouden ja tuotepäälliköiden kanssa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely, läpimenoajan seuranta, tilausvahvistukset, maailmanlaajuisen tilaus-/toimitusketjun tukeminen, laskutus, tuki kuriirilähetysjärjestelyissä ja kommunikointi kirjanpidon kanssa maksujen kohdentamisesta. Tehtäviisi voi kuulua myös hankinta, myyntiraportointi ja asiakaspalvelun kehittäminen, nämä tehtävät määräytyvät tarkemmin kykyjesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että täytät alla luetellut vaatimukset:

Koulutuksesi:
• BBA-taso, mieluiten kansainvälisestä liiketoiminnasta tai vastaava osaaminen työkokemuksen kautta hankittuna

Työkokemuksesi:
• vähintään 2-3 vuotta kansainvälisen liiketoiminnan asiakaspalvelutehtävissä, sisältäen tuonnin, viennin ja logistiikan osa-alueet

Ammatilliset taitosi:
• sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kieli
• Incoterms-toimituslausekkeiden ymmärtäminen ja prosessien käytännön hallinta
• kokemus SAP ERP -järjestelmän käytöstä sekä tavallisimmista toimisto-ohjelmista (Excel, Word, Power Point, Outlook)

Henkilönä olet:
• palvelukeskeinen, dynaaminen, joustava ja tarkka
• itsenäinen ja oma-aloitteinen
• paineensietokykyinen ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä
• innostunut hankkimaan uutta tietoa ja opettelemaan uusia taitoja
• looginen ongelmanratkaisija
• kykenevä työskentelemään yli kulttuurirajojen

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Carita Tuli 050 411 6507. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Inion Oy on tamperelainen innovatiivisia kirurgisia implantteja kehittävä ja valmistava yritys. Näillä alansa huipputuotteilla on erinomainen kliininen käyttöhistoria yli kymmenen vuoden ajalta ja niitä käytetään päivittäin yli 40:ssä maassa. Inionin materiaaliteknologian avulla tuotteet on räätälöity vastaamaan kliinisiä vaatimuksia erilaisissa käyttökohteissa ortopedian, kallo- ja kasvokirurgian, selkäkirurgian sekä hammaskirurgian alueilla. Inionin ydinosaaminen on sen omistamasta Inion® -biomateriaaliperheestä valmistettujen biohajoavien implanttien kaupallistaminen. Inion on osa Naton Medical Groupia, joka on Kiinan johtava ortopedian alan yritys. Inionin biohajoavat implantit suunnitellaan ja valmistetaan Tampereella. Inion Oy:llä on tytäryhtiö Yhdysvalloissa.

Hakuaika 08.09.202127.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onni:lle asiakaspalveluhenkistä KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuullinen ja luotettava monipuolisten kotipalvelujen tarjoaja Nokialta. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.annijaonni.com.

Työssä tehdään asiakaskäyntejä pääasiassa ikäihmisten ja lapsiperheiden parissa. Käynnit pitävät sisällään monipuolisia kotitöitä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi siivousta, pihatöitä ja yleistä avustamista esim. ruuanlaitossa ja kauppa- tai sairaalareissuissa. Tekijä sopii itse käyntinsä ja rakentaa kalenterinsa, sekä hoitaa pienimuotoisia paperitöitä esim. käyntien laskutukseen liittyen. Käyntejä tehdään keskimäärin kolme päivässä ja yhteen käyntiin varataan noin kaksi tuntia aikaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Ymmärrystä ja osaamista kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta
• Vahvaa auttamisen halua
• Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
• Hygieniapassia (voidaan järjestää ennen työn aloitusta)

Hyödyksi on:
• Aiempi kokemus kotipalvelutöistä
• Aiempi kokemus siivoustöistä
• Soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja, ei kuitenkaan hoitotyötä)

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään ja työaikoihin
• Mukavan ja joustavan työyhteisön
• Merkityksellisen ja tärkeän työn

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja asiakaskäyntejä tehdään pääsääntöisesti klo 9.00–17.00 välillä. Työ alkaa osa-aikaisesti, mutta kun tekijän asiakaskunta saadaan vakiinnutettua, on mahdollisuus myös täysiin 37,5h/viikko tunteihin. Työntekijällä pystyy itse vaikuttaa omaan työmääräänsä ja asiakaskäyntejä pystytään sopimaan joustavasti. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 07.09.202120.09.2021

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää / koneenhoitajaa pitkään toimineelle hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Tampereelle. Tehtävässä tekijä vastaa osaltaan tuotantolinjan / tuotantokoneen toimivuudesta ja tuotteiden laadun tarkkailusta. Työhön annetaan asianmukainen perehdytys.

Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme työntekijänä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä 37.5 h / vko. Joskus saattaa olla tarvetta työskennellä myös iltavuorossa.

Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä omaava henkilö. Tässä on hyvä mahdollisuus päästä työskentelemään teollisuusalan yrityksen mukavassa noin 30 hengen työyhteisössä. Tehtävien on mahdollista vaihtua kykyjen mukaan jatkossa.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00–16:00.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme Autokorjaamo Pispalan Autot Oy:lle ammattitaitoista huoltoasentajaa. Yritys on pitkillä perinteillä ja moderneilla menetelmillä toimiva monimerkkihuoltamo Länsi-Tampereelta. Lisätietoja yrityksestä: https://www.pispalanautot.fi/. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Huoltoasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä. Arvostamme kokemusta vianetsintälaitteista ja osaamista työskennellä niiden avulla. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen. Lisäksi toivomem joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin klo 8.00-17.00 välisenä aikana 37,5 h/viikossa. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507. Ei suoria yhteydenottoja Pispalan Autot Oy:lle.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti.

Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden huolto ja kunnossa pitäminen. Käytännössä työt koostuvat kesäisin ruohonleikkuusta ja trimmeröinnistä, syksyisin lehtien keräämisestä ja talvisin käsintehtävistä lumitöistä sekä hiekoituksista. Keväisin työhön kuuluu katujen puhdistuksia. Työssä huolehditaan myös piha-alueiden yleisestä siisteydestä vuoden ympäri. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Pirkkalassa. Lähtö työkohteisiin tapahtuu aamulla yrityksen pihalta ja työkohteisiin kuljetaan yrityksen autolla.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista.

Töitä on tarjolla sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle pitkäaikaisesti. Työtä tehdään arkisin kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin klo 6:00-15:00 välille. Innokkaalle tekijälle on mahdollisuus myös lisätöihin.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta! Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Kangasalan Vatialassa sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan myymälä-, kylmä- sekä sosiaalitilojen ja kassojen siivousta. Lisäksi työtehtävinäsi on keittiön siivousta ja tiskausta. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on kokoaikainen 37.5h viikossa klo 5-22.30 välillä.
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Kuitenkin siivousalasta kiinnostuneet ja muut motivoituneet tekijät otetaan haussa huomioon. Tehtävässä vaaditaan Suomen kielen taito, tehtävän asiakaspalvelu-luonteisuuden takia. Palkkaus on TES:n mukainen. Valittu tekijä perehdytetään tehtävään ennen itsenäistä työskentelyä.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 03.09.202120.09.2021

Höyläämötyöntekijä, MM-Wood Oy

Etsimme nyt toimeksiantajallemme HÖYLÄÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Juupajoelle. MM-Wood Oy on tehokas ja moderni puutavaran jalostaja ja toimittaja Suomessa. MM-Wood toimittaa jalostettua puutavaraa Suomeen ja laajalle alueelle myös Eurooppaan. Hae tehtävään nopeasti, sillä työt aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ sisältää puutavaran koneellista höyläämistä ja pakkaamista, puutavaran siirtelyä ja lastaamista 16 tonnisella raskaalla trukilla sekä sivutuotteena syntyvän kuivikkeen paalaamista. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti höyläämön eri työvaiheisiin.

Etsimme erityisesti toimeen tarttuvia ja hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä. Katsomme eduksi trukinajotaitoa sekä aiempaa työkokemusta esimerkiksi varasto- tai tuotantotöistä. Kuljettajan ammattipätevyys ja C-ajokortti katsotaan eduksi, sillä tuotteita siirrellään myös kuorma-autolla.

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja töitä tehdään tiiviissä ja hyvähenkisessä työporukassa. MM-Wood Oy tarjoaa yhtenäisen työympäristön mielekkäiden työtehtävien parissa.

Työtä tehdään arkisin kolmessa työvuorossa, joten myös yövuorojen tekoon on halutessaan mahdollisuus. Kahta vuoroa tulee kuitenkin olla valmis tekemään. Lauantaisin saattaa toisinaan olla työtä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen toimeksiantajallemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:30, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja MM-Wood Oy:lle.

Hakuaika 03.09.202120.09.2021

Etsimme nyt Lempäälän Kaivin Oy:lle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee maanrakennusta uudiskohteisiin, kuten omakotitaloihin, mutta toteuttaa myös yrityskohteita. Yritys on nuorekas, asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.lempaalankaivin.fi

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta tasolaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.
• Työmaille liikkumiseen tarvitaan ajokortti ja oma auto

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä, mutta halutessaan on lisätulon mahdollisuus lisätyötunteja kerryttämällä esimerkiksi 50h/vko. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 26.08.202119.09.2021

Etsimme sähköasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen, nostolaitteiden varusteluun ja sähköasennuksiin Urjalaan. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytännössä työssä tehdään uusiin nostureihin liittyviä töitä, sisältäen erilaisia kytkentöjä sekä kaapelien vetoa. Työt tehdään siisteissä hallitiloissa. Satunnaisesti saatetaan tehdä matkatöitä myös yrityksen asiakkaiden tiloissa uuden nosturin asennuksen apuna.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Työkokemusta sähköasennuksista, mielellään koneiden/teollisuuden parista
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Luotettavaa ja motivoitunutta työotetta

Työ tarjoaa:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työskentelyyn
• Vakaan työnantajan
• Tiimin tuen ja mukavan työyhteisön

Töitä tehdään arkisin 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua