Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Pirkanmaa

Hakuaika 28.11.202230.12.2022

Tuttu juttu vai uusi aluevaltaus? Rakennusalalla kaivataan tulevaisuuden osaajia ja kausiluontoista apua. Rakennusapulaisen työ on oiva tilaisuus avata uraa pidemmällä tähtäimellä tai hankkia tienestiä väliaikaisemmissa projekteissa.

Säännöllinen työaika arkipäivisin klo 7.00-15.30 tarjoaa hyvät mahdollisuudet suunnitella vapaa-aikaa ja työ itsessään sisältää fyysistä aktiivisuutta. Rakennustöistä saatuja oppeja pystyt hyödyntämään varmasti myös omissa projekteissasi. Työt sijoittuvat Tampereelle ja lähialueille.

Rakennuksilla asenne ratkaisee ja kädentaitoja arvostetaan. Työpäivän jälkeen tietää tehneensä jotain konkreettista. Mutkatonta meininkiä rempseässä porukassa!

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Porrassiivooja, kokoaikainen (Tampere, Keskusta)

Haemme nyt asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA Tampereen keskustan alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Yritys on erikoistunut porrassiivouksiin ja ovatkin pitkän linjan ammattilaisia alallaan. Yrityksessä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen -käytössä on tavallista kattavammat parempaan hyvinvointiin tähtäävät toimintavat.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohteiden portaikkojen siivous keskustan alueella. Työssä ei tarvita autoa eikä ajokorttia. Työaika on ma-pe klo 7-15.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin ja yksityiskohtiin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Tässä on tarjolla todella lämminhenkisessä yrityksessä pitkäaikainen työpaikka!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Porrassiivooja, Winclean Oy, -osa-aikainen (Tampere)

Tässä on joustava työ jossa, voit itse päättää mihin kellonaikaan ja mikä päivä työt teet.

Haemme nyt Winclean Oy:lle PORRASSIIVOOJAA länsi-Tampereella sijaitseviin kohteisiin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu portaikkojen siivous eri taloyhtiöissä. Työ tehdään arkisin ma-pe ja työtunteja kertyy viikossa 22,5h. Työn saa tehdä klo 7-16 välillä ja työtunnit saa jakaa 3-5:lle päivälle. Halutessasi tarjolla on lisätyötunteja.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys. Palkkaus on KiPan TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

---------------------------------------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Työmaakoppien siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä arkisin klo 7-15! Työtehtävänäsi on siivota rakennustyömaiden tauko- ja sosiaalitiloja yhdessä työparin kanssa. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivittäin ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Työpäivän ajan liikutaan työautolla. Tätä työtä tehdään vain arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat aina vapaita! Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ja ottaa vaikka säännöllisen harrastuksen illoille.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202214.12.2022

Kattotyöntekijä, kokoaikainen (Pirkkala)

Työntekijät ovat suurin voimavaramme! Onko sinulla sellainen tilanne, että olet kattoasentajana ja syksyn edetessä työmäärä vähenee?
Asiakkaallamme työtä on ympäri vuoden, myös talvisin.

Siispä suoraan asiaan, haemme henkilöä, jota kiinnostaa seuraava:

• ympärivuotinen vakaa työ
• hyvä palkkaus myös aloittaessa
• vastuun saaminen oman halun ja osaamisen mukaan
• yritys, jossa on rento ja joustava ilmapiiri
• itsensä kehittämistä ammattilaiseksi
• osana työtehtävistä olisi peltitöiden tekoa

Työ tehdään Tampereella ja sen lähikunnissa. Yrityksen halli on Pirkkalassa. Sinulla ei siis tarvitse olla koulutusta, mutta kiinnostusta kattoasentajan työtehtäviin sekä yrityksen peltitöiden hoitamiseen sinulla tulisi olla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta jos peltityön perusasiat ovat kunnossa, olet etsimämme henkilö!

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa pikimmiten. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. Jos sinulla heräsi mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli arkisin klo 9-16 numerosta 050 411 6510. Hae tehtävään oheisesta linkistä.

Hakuaika 25.11.202213.12.2022

Siivoojia päivittäistavarakauppaan -toistaiseksi (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJIA Tampereella sijaitseviin päivittäistavarakauppoihin. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluvat kaupan ja liikkeiden siivoustyöt ja siihen välittömästi liittyvät tehtävät yhdessä kohteessa. Työvuoroja voi olla vaihtelevasti viikon eri päivinä ma-su -välillä sekä aamu- ja iltavuoroa, mutta myös omat toiveet otetaan ehdottomasti huomioon. Osa-aikaisuus on myös mahdollista. Aloitus mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla toistaiseksi.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin yksityiskohtiin.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Aamusiivooja päivittäistavarakauppaan, Winclean Oy (Kangasala)

Tässä olisi työ, joka sopii opiskelijalle tai muuten lisätienestiä tarvitsevalle. Sellaiselle, joka arvostaa säännöllistä työaikaa ja aina vapaita iltoja ja viikonloppuja!

Työ tehdään arkisin ma-pe klo 6-9.45 (18.75h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä onajan kanssa mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

--------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Loppusiivoojia uudiskohteisiin, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Tässä kiva työ, jota tehdään vain arkipäivisin, joten sinulla on aina illat ja viikonloput vapaina!

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri uudisrakennusten siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 7-15 (37,5h/vko).

Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Wincleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteisiin pääsee kulkemaan pääsääntöisesti julkisilla, joten omaa autoa ei tarvita.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

--------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 25.11.202213.12.2022

Kuorma-autonkuljettajaa -toistaiseksi (Akaa)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tekstiiliajoon. Jos on logistisesti järkevää, työauton saa pitää kotonaan. Tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Toimipiste yrityksellä on Valkeakoskella. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpäivä aloitetaan ajamalla kohdekaupunkiin, jaetaan matot ja iltapäivällä käydään Toijalasta hakemassa seuraavan päivän kuorma.
Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työ on kokoaikainen. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön sekä hyvää työmoraalia. Palkka on 2500-3000€/kk riippuen työntekijän kokemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kuorma-auton hallintaa. Työssä vaaditaan voimassa oleva C-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet. Arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä avoimuutta. Työyhteisö on huumorintajuinen ja toisiaan pyyteettä auttava.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä, jossa luotetaan tekijöihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 25.11.202225.12.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme tuotantotyöntekijää muoviteollisuuteen Merikarvialle. Yritys omaa pitkät perinteet muovikassien, kuplakalvojen ja pakkauksien valmistuksessa. Yritys on myös edelläkävijä kierrätysmuovin käytössä.

Käytännössä työnkuvaan kuuluu erilaisten tuotantokoneiden käyttäminen, asetusten teko ja laadunvalvonta sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. Myös Pakkaus- ja varastotyöt on mahdollisia, tekijästä riippuen.

Toivomme tekijältä oma-aloitteisuutta ja reippautta työntekoon. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä tai varastotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työ on kolmivuorotyötä ja töitä tehdään arkisin ma - pe 37.5h/vk. Viikonloput ovat vapaana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 25.11.202209.12.2022

Etsitkö monipuolista ja joustavaa työtä, jossa pystyt itse vaikuttamaan myös työnkuvasi kehittymiseen? Sirlog Oy etsii tiimiinsä toimistotyöntekijää/logistikkoa auttamaan asiakkaitaan löytämään parhaat kuljetustavat ja -reitit!

Sirlogin tärkeimpiä arvoja ovat aidosti asiakaslähtöinen palvelu, luotettavien yhteistyökumppaneiden käyttäminen, reiluus sekä ympäristön huomioiminen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Sastamalassa Porintien varressa.

Tehtävä tarjoaa:
• Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
• Tiiviin työyhteisön
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
• Vahvoja verkostoja logistiikka-alalle kansainvälisellä tasolla

Päivittäiset työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
• tilausten käsittely
• kuljetusten tilaaminen ja huolinta asiakirjojen laatiminen
• yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin
• vienti- ja tuontiasiakirjojen ja tulliselvitysten laatiminen
• laskutus ja ostolaskujen tarkastus
• myyntityö

Tehtävässä menestymistä edistävät:
• kaupallinen ja/tai logistiikka-alan koulutus esim. tradenomi tai yo-merkonomi
• aikaisempi työkokemusta vastaavista työtehtävistä esim. viennistä, tuonnista ja logistiikasta
• englanninkielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, ruotsinkielen taito luetaan eduksi
• Incoterms-toimituslausekkeiden tuntemus
• kommunikointivalmius eri yhteistyötahojen, kuten kuljetusliikkeiden, kauppakamarien, tullien jne., kanssa
• Perustason IT-taidot, esim. MS Office ja Internetin käyttö

Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden lopulla. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus työllistyä Sirlogin työntekijäksi. Todennäköisesti tarvitset omaa autoa työpisteelle kulkemiseen.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista ja haastattelemme mahdollisia ehdokkaita välittömästi. Halutessasi lisätietoa, soita Click Henkilöstöpalvelut Oy/Arttu Palolampi 050 411 6509. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Hakemukseen ei voi liittää CV:tä, joten lähetä se sähköpostilla osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 25.11.202208.12.2022

Oletko kiinnostunut työllistymään tehtävään, jossa saat tehdä käsilläsi työkalujen avulla moduuleista kokonaisuuksia? Eipä ihme, sillä käsillä tekeminen on monille mielekästä ja tutkitusti tuottaa myös endorfiinia vähentäen stressiä ja ahdistusta. Käsillä tekeminen on hyvä tapa kohentaa mielialaa. Arvostatko lisäksi myös nykyaikaisia siistejä työtiloja ja hyvin hoidettua tukevan tilauskannan omaavaa vakavaraista sekä jatkuvasti toimintatapojaan kehittävää yritystä?

Mikäli vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti teollisuuden tarpeisiin koneita ja laitteita valmistavan asiakasyrityksemme Viatech Oy:n tehtäviin Pirkkalaan. Katso tarkemmin yrityksestä www.viatech.fi

Tehtävässä menestymiseen siivittää halu tehdä kokoonpanotöitä, aktiivinen ja oma-aloitteinen työote sekä normaali fyysinen kunto. Oleellista on myös halu oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävään annetaan asianmukainen hyvä perehdytys. Näin ollen otamme haussa huomioon kokoonpanotehtävistä jo kokemusta hankkineiden ohella myös alasta kiinnostuneet soveltuvat ehdokkaat. Tehtävissä on mahdollista siirtyä edistymisen mukaan vaativampiin asennuksiin. Tekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoon bonusjärjestelmän mukaisesti.

Tehtävässä aloitetaan tammikuun alkupuolella määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka on tarkoitus johtaa vakituiseen työsuhteeseen Viatechilla määräaikaisuuden päätyttyä. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00–15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla, 40 h / vko. Työtä tehdään satunnaisesti myös iltavuorossa. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Voit lähettää hakemuksesti myös sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien mahdollisuuksien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja vahvan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme Lempesti Oy on Lempääläläinen hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt Lempestille asiakaskunnan laajentuessa tekijää palvelemaan asiakkaita yritysten toimitilojen ja kotitalouksien sekä rakennussiivouskohteiden siisteyden ylläpidon monipuolisissa tehtävissä. Mikäli sinulla on myös kiinnostusta ja osaamista myös hoivapalvelutehtäviin, on tässä mahdollisuus tehtäväkuvan laajentamiseen entisestään. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.lempesti.fi.

Työkohteet sijaitsevat Lempäälän lisäksi Vesilahdella, Akaassa, Valkeakoskella ja eteläisen Tampereen alueella. Tehtävässä aloitetaan työparin opastuksella ja työtä voidaan usein jatkossakin tehdä pareittain. Kohteisiin liikutaan omalla tai yrityksen autolla. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työssä voidaan aloittaa mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16:00 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Työaikoja voidaan joustavasti sopia tekijän kanssa tarkoituksenmukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei, sinä koneistuksen lainalaisuudet tunteva ja metallin muokkauksesta innostunut! Arvostatko kotimaista tukevasti jaloillaan seisovaa yritystä, joka tukee vahvasti työntekijöidensä hyvinvointia ja jolla on hyvät tulevaisuudennäkymät? Onko tullut aika kääntää uusi sivu työurallasi, tuntea uuden työpaikan raikas ja innostava tuulahdus positiivisessa ja rennossa porukassa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme toimeksiantajallemme Jouka Oy:lle CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät määrittyvät osaamisalueesi perusteella joko sorvaus- tai jyrsintehtäviin. Mikäli hallitset molemmat osa-alueet tai haluat ne oppia hallitsemaan, mahdollistaa se monipuolisemman työnkuvan. Tähän sinulla on Joukalla mahdollisuus. Työstettävät kappaleet ovat suurimmillaankin käsin kannateltavia sekä pieniä määriä että isoja sarjoja tehtäviä tuotteita.

Jouka Oy on Ylöjärvellä sijaitseva alunperin vuonna 1957 perustettu kotimainen venttiilinvalmistaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa maailmalla korkeasta laadustaan tunnetut tuotteet omissa tuotantotiloissaan. Jouka valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon. Katso lisää yrityksestä www.jouka.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneistustyön perusteiden hallintaa sekä halua kehittyä koneistustyössä laatuarvot edellä. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös vasta muutaman vuoden kokemusta omaavat oppimis- ja kehittymishaluiset hakijat. Työstökoneita ohjataan Mastercam-ohjelmistolla. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Joukalla.

Työ on alkuun klo 7-15:30 arkisin tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Myöhemmin työaika siirtyy kahteen vuoroon–aamu- ja iltavuoroihin. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä kelpo ansiotasolla. Työskentelytilat ovat asialliset, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja odotettavissa onkin pitkäaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 23.11.202208.12.2022

Hei sinä varastotyötehtävistä kiinnostunut ja metallialaa tunteva sekä palveluhenkinen uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja valoisan tulevaisuuden omaavan yrityksen palvelukseen.

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme Rautasoini Oy:lle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rautasoini Oy on perinteikäs metallikierrätysliike Tampereella, joka toimii myös palvelevana rautakauppana, mistä löytyy laaja valikoima terästuotteita laadukkaaseen rakentamiseen. Toimipisteet löytyvät Nekalan ja Vehmaisten kaupunginosista. Katso lisää yrityksestä rautasoini.fi.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. kierrätyskelpoisen metalli- ja rautaromun ostot yritys- ja kotitalousasiakkailta. Tekijä kommunikoi asiakkaan kanssa ja luokittelee metallin laadun, määrän sekä arvon määriteltyjen menettelytapojen mukaisesti ja kirjaa tiedot tositteeseen. Tehtävään sisältyy myös metallien käsittelyä trukilla, pumppukärryillä sekä käsin. Työnkuvaan on myöhemmin liitettävissä roolia myös yrityksen rautakaupan myyntitehtävissä. Myynnissä palvellaan niin yksityis- kuin ammattilaisasiakkaitakin heidän terästuotetarpeissaan.

Työssä aloitetaan perehdytyksellä joko Nekalan toimipisteessä tai yrityksen uusien toimitilojen drive-in hallissa Tampereen Vehmaisissa, joka tulee olemaan pääasiallinen toimipaikka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja eri metallilajien tuntemusta, normaalia fysiikkaa sekä huolellisuutta. Tekijälle annetaan kattava asianmukainen perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian työsopimuksella suoraan Rautasoinin palveluksessa.

Työaika on perehdytyksen ajanjaksolla arkisin klo 7:30–16:00 (40 h/vko) tehtävää päivätyötä. Tekijän siirryttyä uusiin toimitiloihin aloitetaan työskentely myös toisessa vuorossa klo 9:30–18:00. Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana leppoisan ilmapiirin menestyvässä yrityksessä sekä oppia mm. metallien ostoa, myyntiä ja metallinkäsittelyä.

Hakuaika 23.11.202209.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennus- / tuotantotyöntekijää kivielementti- ja rakennustöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Yrityksellä on myös saneerauspuoli, jossa varsinkin talvella tehdään paljon yleisiä rakennustöitä.

Käytännössä työssä on kaksi eri puolta. Kivituotantopuolella työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista, purkua ja lastausta. Työhön saa hyvän perehdytyksen. Saneerauspuolella työnkuva koostuu huoneistoremonteista ja siihen liittyvistä tehtävistä tekijän osaamisen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk. Halutessaan työssä on myös mahdollisuus ylitöihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 22.11.202207.12.2022

Pakettiautonkuljettaja, kokoaikainen (Lempäälä)

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta valitulla tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme muutaman kuukauden päästä.

Työtehtävät kohteissa koostuvat erilaisten pakettien toimittamisesta asiakkaille. Työ tehdään Pirkanmaan alueella. Työ on kokoaikainen. Työvuorot alkavat aluksi aamuisin 6.30, mutta valmius klo 3.00 alkaviin työvuoroihin tulee olla. Palkkaus kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:
• kokemus yövuorojen teosta
• B- ajokortti
• jonkilainen ymmärrys logistiikka-alasta

Arvostamme:
• aktiivista työotetta
• kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
• selkeät työajat

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9.00-13.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 17.11.202202.12.2022

Kiertävä siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko kokoaikainen työ ja moniopuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä vaihtuvissa kohteissa, joten tässä työssä ei pääse kyllästymään yksitoikkoisuuteen!
Työtehtävänäsi on siivota erilaisia kohteita, kuten kauppoja, toimistoja ka tuotantotiloja. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivänkin aikana ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Tätä työtä tehdään pääsääntöisesti vain arkipäivisin, joten viikonloput ovat aina vapaita. Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ennakkoon hyvin.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 17.11.202202.12.2022

Loppusiivoojia 3kpl, Seran puhtautta ja palvelua Oy (Parola)

Tässä loistava mahdollisuus tienata joululahja-rahaa!

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reippaita LOPPUSIIVOOJIA Parolaan. Jos asut Tampereen talousalueella, tarjolla on myös halutessasi muita kohteita sekä pidempiaikainen paikka.

Parolassä tehtävä työ on projekti, johon kaivataan siivoojia viikoille 47-49. Työtä on tarjolla 20-37,5h/vko.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen uudisrakennuksen siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hieno lisä, niin voi tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Palkkaus on reilu!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Seralle!


--------------------------

Seran puhtautta ja palvelua on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.seran.fi ja heidän Facebook-sivuiltaan.

Hakuaika 17.11.202201.12.2022

Työmaakoppien siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä arkisin klo 7-15! Työtehtävänäsi on siivota rakennustyömaiden tauko- ja sosiaalitiloja yhdessä työparin kanssa. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivittäin ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Työpäivän ajan liikutaan työautolla. Tätä työtä tehdään vain arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat aina vapaita! Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ja ottaa vaikka säännöllisen harrastuksen illoille.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Hakuaika 17.11.202201.12.2022

Televisio-ja av-asentaja (Tampere)


Aloittelevammatkin tekijät otetaan haussa huomioon.
Työtehtävä on sopiva sinulle, jos ymmärrät rakennusteknisesti eri asentamismenetelmistä vähintään perustasolla sekä sinulla on kiinnostusta audiovisuaalisten laitteiden toimintoihin.
Työtarve on vaihteleva. Yritys tekee erilaisia audiovisuaalisten laitteiden asennuksia ja ohjelmointeja yritysasiakkaille. Yritys on asiantunteva alansa ammattilainen.

Työtehtävät kohteissa koostuvat muun muassa tv-taulujen, kaiuttimien ja muiden laitteiden asennuksista. Laitteiden ohjelmointia tai sähkö-asennuksia ei sinun tarvitse tehdä. Työssä saattaa olla matkatyötä. Silloin työnantaja järjestää yöpymisen kohteessa.
Tehtävässä menestymisessä auttaa rakennusalan kokemus. Arvostamme sitoutuneisuutta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Työtarve vaihtelee tulevien projektien mukaan.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

Hakuaika 16.11.202204.12.2022

Toimisto- / kotisiivooja, vakituinen (Nokia, Tampere)

Työtehtäviisi kuuluu kotitalouksien ja toimitilojen ylläpitosiivoukset, lisäksi satunnaiset muuttosiivoukset.

Työ tehdään arkisin ma-pe pääsääntöisesti klo 8 - 17 välillä, eli illat ja viikonloput jäävät vapaa-ajan viettoon. Työssä on myös mahdollisuus osa-aikaisempiin tunteihin, jos täydet tunnit ei tekijän tilanteeseen sovellu.

Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Paavo Puputti p. 050 411 2703, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


-----------------------------------------

Nokialainen siivousyritys hoitaa koti- ja yrityssiivoukset sekä ikkunoiden pesut huolellisesti ja luotettavasti, yli 10 vuoden kokemuksella.

Hakuaika 09.11.202202.12.2022

Haemme nyt toimeksiantajayrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puutavaran kuljetukseen Pirkanmaalle ja Satakuntaan. Yrityksen hallit sijaitsevat Sastamalassa, josta autoilla lähdetään liikkeelle.

Käytännössä työssä ajetaan puutavaraa pääosin Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Työtä tehdään 2-vuorossa, vuoroviikoin päivävuoroa ja yötyötä. Kuljettaja lastaa puutavaran kyytiin nosturilla, sekä purkaa lastin määränpäässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa, sekä puunosturin käyttötaitoa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet.

Tarjolla pitkäaikainen ja vakituinen pesti, jossa tunteja tulee arkisin yli 80h/2vk. Palkkaus työehtosopimuksen tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 04.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja motivoituneita koneenkuljettajia auraus- ja kiinteistöhuoltotöihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle ja Ylöjärvelle. Työt alkavat lumien tullessa ja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae tehtävään heti.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Nyt talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumitöistä ja hiekoituksista. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä.

Toivomme hakijalta jonkinlaista kokemusta koneista ja koneenkuljettajan tehtävästä. Kokemus aurauksesta katsotaan eduksi. Talviaikaan tekijällä on myös oltava valmius laajempiin työaikoihin lumentulon mukaan. Työssä vaaditaan ainakin B-ajokortti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 03.11.202203.12.2022

Hei sinä opiskelija tai muuten elämäntilanteesi takia osa-aikaisempia töitä etsivä henkilö! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lumityöntekijöitä talven sesonkiin Tampereelle. Lunta kun tulee niin hommia riittää varmasti, joten paikka sopii myös enemmän tunteja haluavalle.

Työnkuvaan kuuluu käsintehtävät lumityöt, hiekoitus ja jäänpoisto kiinteistöjen ja taloyhtiöiden piha-alueilla.
Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin noin 37.5h/vk, runsaan lumisateiden takia on myös mahdollisuus tehdä yli- ja viikonlopputöitä.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Töitä on tarjolla motivoituneelle tekijälle ainakin koko talvisesongin ja jos hommat sujuu hyvin niin mahdollisesti myös pidempiaikaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.


Hakuaika 03.11.202201.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys toimii kiinteistöhuoltoalalla ja tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä kiinteistöhoitopalveluita Tampereen talousalueella, johon myös putkiasennukset kuuluvat. Yritys sijaitsee Ylöjärvellä.

Työtehtäviin kuuluu peruskorjauksia ja yksinkertaisia asennuksia, esimerkiksi hanojen vaihtoa tekijän osaamisesta riippuen. Työssä edellytettään tekijän tekevän myös muita kiinteistöhuollollisia töitä, kuten lumitöitä, päivystyksiä sekä muita mahdollisia töitä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät, koska varsinainen työ itsessään opitaan käytännön kautta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Motivoituneelle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 02.11.202202.12.2022

Lehdet tippuvat ja illat pimenevät. Sää kylmenee ja vettä sataa. Syksy tuo kuitenkin tullessaan myös positiivisen tuulahduksen työmarkkinoilta! Erilaisia avustavia tehtäviä on nimittäin tarjolla varsin laajasti esimerkiksi rakennuksen, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan saralla!

Etsitpä sitten lisätienestiä lyhyemmäksi aikaa tai jopa vakituista työllistymistä, saattaa meiltä löytyä sinulle ratkaisu! Useat työmahdollisuutemme myös ovat arkipäivisin tehtäviä päivätöitä, mikä helpottaa vapaa-ajan suunnittelua. Työt sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Aputöissä asenne ja oppimishalu ratkaisevat. Monessa asiakasyrityksessämme myös kädentaitoja arvostetaan. Usein työpäivän jälkeen tietää myös töitä tehneensä.

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 02.11.202202.12.2022

Fyysistä työtä ulkoilmassa! Huippu juttu vai kammottava ajatus? Olipa vastauksesi kumpi tahansa, etsimme kiinteistöhuollon aputyöntekijöitä syksyn sesonkiin!

Tehtävä tarjoaa säännöllisen työajan arkipäivisin klo 7.00-15.00, joka mahdollistaa hyvin vapaa-ajan suunnittelun sekä fyysisesti aktiivisen työn. Tehtävät ovat selkeitä ja pääset keskittymään olennaiseen, olipa kyse sitten lehtien keruusta tai muuta katu- ja piha-alueiden kunnossapidosta. Työt sijoittuvat Tampereelle ja lähialueille.

Ulkotyöt vaativat säänkestävää asennetta ja tekemisen meininkiä. Työpäivän päätteeksi saattaakin olla mukava istahtaa hetkeksi sohvalle. Hyvässä porukassa työ kuitenkin maittaa haastavammissakin olosuhteissa.

Täytä hakulomake ohessa olevan linkin kautta ja soita vaikka perään! Kysymyksiin vastaa Arttu Palolampi, arkisin 9-16, puh. 050 411 6509. S-posti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 27.10.202230.11.2022

Mahdollisuus isoihin tienesteihin, kuljetustyöhön ympäri Suomea ja Eurooppaa, vaihtuvat kohteet, erikoiskuljetukset ja hyvin hoidettu kalusto. Jos nämä kohdat herättivät kiinnostuksesi, niin hae tätä paikkaa pikimmiten! Tässä hieno mahdollisuus päästä näkemään uusia paikkoja, eikä yksikään kuljetus ole samanlainen.

Haemme kappaletavara-, pika- ja erikoiskuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan tekevälle yritykselle ammattitaitoista kuskia pitkäaikaiseen vakityöhön. Yritys pitää huolen kalustostaan ja kuskeille kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä huolettomaan ajamiseen.

Tehtävässä menestymisen lähtökohtana on CE-luokan ajokortti sekä voimassaoleva kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus pitkistä ja leveistä erikoiskuljetuksista on välttämättömyys. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja valmiutta reissutyöhön. Englannin kieli ja asiakaspalveluvalmius katsotaan eduksi.

Reissut kestävät päivistä pisimmillään muutamaan viikkoon. Ulkomailla reissatessa yövytään hotelleissa. Matkatyöstä maksetaan päivärahat ja asianmukaiset korvaukset työehtosopimuksen mukaan.
Töitä tehdään täysipäiväisesti ainakin 80h/2vk. Matkoilla tunteja tulee enemmän joista maksetaan myös ylityökorvaukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

Hakuaika 03.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua