Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Haemme nyt kaivosteollisuuteen tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun! Työt alkavat heti ja sopimus alkuun elokuun loppuun asti. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Tehtävässä henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa, mutta päätyöpisteenä tulee olemaan valutyvaihe. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta! Voit siis olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tekijä.

Tarjoamme asiakasyrityksen kanssa sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Aloituspalkkaus tässä kyseisessä tehtävässä 13.67€/h.

Hakuaikaa on 10.4.23 asti, mutta mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetan heti keskiviikkona 29.3.23. Paikka täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ KAIHDINASENNUKSIIN. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 28.03.202328.04.2023

Asiakasyrityksemme on raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin ja kokonaisvaltaiseen huolenpitoon erikoistunut yritys. Etsimme nyt asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Ruskolla ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävä sisältää raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Tarkempi työnkuva muovautuu tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen. Yhtä tärkeää on kuitenkin motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa sinulla on osaavat työkaverit tukena ja apuna.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 28.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa imuauton kuljettajaa Turun alueelle.

Pääasiallinen työnkuvasi on imuauton kuljettaminen ja imuautolla tehtävät imut ja pesutyöt. Työtehtävät pitävät sisällään kuitenkin myös muita infran kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä, kuten katujen puhtaanapitoa sekä putkistojen kuvauksia ja huuhteluita. Tässä työssä pääset vastaamaan siitä, että kiinteistöjen alueella on turvallista liikkua vuoden jokaisena päivänä!

Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Yrityksen toimipisteelle pääsee myös julkisilla, joten sinun ei tarvitse omistaa omaa autoa töihin kulkemista varten. Työsuhde on pitkäaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, sillä työhön saa tarvittaessa perusteellisen perehdytyksen. Tekijällä tulee kuitenkin olla innokkuuden ja hyvän fyysisen kunnon lisäksi takataskussaan C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys. Meillä rapatessa roiskuu, mutta jos tämä ei sinua haittaa, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta elokuun loppuun. Tehtävässä on myös mahdollista työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme. Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat huhtikuun aikana. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksemme iloiseen joukkoon siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

ASIAKASYRITYKSEMME:
-huippu perheyritys
-toiminut siivous- ja puhtaanapitoalalla jo lähes 20 vuoden ajan
-palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita Turussa ja sen lähialueilla

TYÖNKUVASI:
-vaihtelevat työkohteet: rappusiivouksia, toimistosiivouksia sekä kotisiivouksia Turun alueella
-työskentelyä arkisin aamuvuorossa
-työtunteja 30-37,5 viikossa
-työskentelyä sekä yksin että työparin kanssa

TOIVOMME:
-aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai aitoa innokkuutta oppia siivousalan salat
-mahdollisuutta sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti
-B-ajokortti riittää, sillä tarvittaessa saat firman auton allesi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 27.03.202309.04.2023

Jos nautit ajella auringon noustessa, voit olla etsimämme henkilö, sillä asiakasyrityksemme kaipaa nyt kesäkauden ajaksi kuorma-autonkuljettajaa Turun alueelle!

Työnkuvasi keskittyy Keskon elintarvikkeiden jakeluun Turun alueella ja ajot alkavat Orikedolta. Työtä tehdään arkisin kello 02:00-12:00 välisenä aikana, mutta työvuoroissa voi toisinaan olla hieman joustoa suuntaan tai toiseen. Työtunteja on kuitenkin aina täydet 80 tuntia kahteen viikkoon.

Työ edellyttää C-ajokorttia, voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Aikaisempi kokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, sillä työsuhde alkaa toukokuussa hyvällä perehdytyksellä. Ensimmäisen kuukauden aikana työtä tehdään yhdessä työparin kanssa, mutta perehdytysjakson jälkeen kuljetuksia ajetaan itsenäisesti kesän loppuun asti. Työssä menestyy tyyppi, joka kykenee fyysiseen ja tarkkaan työhön!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Haemme ULKOTYÖNTEKIJÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOON Turkuun. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuolto- ja talonmiespalveluita lähes 30 vuoden kokemuksella. Heidän asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäväsi painottuvat kesällä enimmäkseen ruohonleikkuuseen ja muuhun ulkoalueiden siistimiseen sekä kunnossapitoon Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa toukokuun aikana ja kestää aina elokuun loppuun saakka, viihtyessäsi tehtävässä sinulla on mahdollisuus myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Kaikki työt tehdään normaalisti ma-pe välillä ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta emme edellytä tätä kuitenkaan, sillä tehtävään saa perehdytyksen.
• Erityisesti arvostamme itsenäistä, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
• Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä. Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Varsinais-Suomen piiri koordinoi Punaisen Ristin toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Lue lisää osoitteesta: www.punainenristi.fi

Etsimme nyt taloushallinnon osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi Turkuun.

Tehtävässä toimit tärkeänä osana tiivistä taloushallinnon tiimiämme. Työnkuvasi keskittyy ostolaskujen kierrätykseen ja hyvityslaskujen käsittelemiseen Basware eOffice -ohjelmassa. Vastuullasi on tietojen yksityiskohtainen tarkastaminen ennen ostolaskujen siirtoa käsittelyyn sekä tarvittaessa arvonlisäveron vähennysten huomioiminen ostoista ennen laskujen hyväksyntää. Työnkuvaa voidaan monipuolistaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös laskutuksella ja muilla avustavilla toimistotehtävillä.

Tarjoamme joustavan työn, joka mahdollistaa myös kesäpäivistä nauttimisen, sillä työtunnit vaihtelevat saapuvien ostolaskujen määrien mukaan (noin 20-30 tuntia viikossa). Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistollamme Turun ydinkeskustassa ja työskentelemme kello 8-16 välisenä aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää arviolta noin 1,5 kuukauden ajan.

Voit olla taloushallinnon asiantuntija tai vasta työurasi alussa, mutta sinulta löytyy kuitenkin jo jonkin verran kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti tarkkuutta ja tehokkuutta sekä itseohjautuvaa työotetta. Tarjoamme sinulle luotettavan ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa autamme ja tuemme toisiamme aina tarvittaessa!

Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, joten tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetähän vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon Lotta Alhoselle, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme LUOTETTAVAA JA ASIAKASPALVELUHENKISTÄ SIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Siivouksia tehdään työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana, joten arvostamme joustavuutta. Työaika on 30–37,5h/viikossa ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Hei Sinä - koulutettu ammattitaitoinen puhevammaisten tulkki! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin ja meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat modernit ja nykyaikaiset työvälineet sekä mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.
Tarjoamme asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää: www.trilog.fi

Haemme nyt PUHEVAMMAISTEN TULKKIA itäiselle hankinta-alueelle: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Pyhtää, Sysmä, Ulkomaat. Työaikasi voit määritellä itse, kuten myös oman toiminta-alueesi. Odotamme sinulta alan tutkintoa ja työllä hankittua kokemusta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisissa tai harrastuksissa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla.

Puhevammaisten tulkeilta vaaditaan tulkkauksen loppukokeesta suoritusta minimissään arvosanalla 3. Arvostamme tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan myös hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan videohaastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.03.202309.04.2023

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/MALLIPALAVALMISTAJAA Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsopimuksella, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti. Pääasiallinen tehtäväsi on kuitenkin mallipalojen valmistaminen, tehtävässä tulet käyttämään paljon esim. käsihiontakonetta, levysirkkeliä ja massakonetta riippuen työvaiheesta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla normaalisti ma-pe ja klo 7–15 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus työkaluista sekä tuotannon eri laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan superihminen, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 23.03.202306.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme palkanlaskentataitoista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työtehtävään.

Asiakasyrityksemme on Suomessa pitkään toiminut kuljetusliike, joka arvostaa työntekijöissään sitoutuneisuutta ja joustavuutta. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi laskujen käsittelystä, palkkojen maksusta, työaikojen seurannasta tai vaikkapa juoksevien asioiden hoitamisesta. Työtä tehdään arkisin toimistolla, yhteensä 37,5 h/viikossa.

Odotamme hakijoilta vähintään alan peruskoulutusta (esim. merkonomi) tai työkokemuksella hankittua osaamista laskutuksesta, palkanmaksusta ja/tai toimistotyöstä. Arvostamme myös tietämystä ja aitoa kiinnostusta kuljetusalaan sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Saatat olla hakemamme henkilö mikäli, olet yrittäjähenkinen, tarkka työssäsi ja tulet kaikkien kanssa toimeen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, perehdytämme sinut työhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme viherpeukaloa puutarha-alan Turkuun!

Oletko kiinnostunut työskentelemään mukavassa työporukassa, modernissa ja hyvämaineisessa yrityksessä, jossa puutarha- ja viheralan työt hoidetaan suurella sydämellä?

Työtehtävät pitävät sisällään istutustöitä, hoitoleikkaamista, viimeistelyä, kitkentää sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Työkohteet sijaitsevat Turun keskustan alueella ja työkohteissa pääset vastaamaan vaihtelevasti julkisten alueiden, puistojen sekä yksityisten pihojen ylläpidosta. Vaihtelevien työkohteiden takia odotamme hakijoilta vähintään voimassa olevaa B-ajokorttia.

Viheralalla sesonki alkaa sään mukaan kevään aikana ja kestää syksyn loppuun asti. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten tuothan hakemuksessasi ilmi aikavälin, jolloin olet valmis sitoutumaan työn tekemiseen. Työtä tehdään aina arkisin aamuvuorossa klo 7-15 ja työtunteja on viikossa 37,5.

Voit olla joko puutarha-alan ammattilainen tai alalle valmistuva henkilö, jolla on aito halu kehittyä urallaan monipuolisten työtehtävien parissa. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta työskentelyotetta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi energistä ja ammattitaitoista tiimiä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.03.202309.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme avustavaa lapiotyöntekijää loppuvuodeksi Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kuluvan vuoden aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi, mutta ei välttämättömyys!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää arviolta loppuvuoteen asti. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä myös lyhyemmän ajan, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 23.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PERÄKÄRRYJEN KOKOONPANIJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ kevätsesonkiin Turkuun.

Peräkärryjen kokoonpanijana / varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset peräkärryjen asennus- ja huoltotehtävät. Lisäksi vastaat varaston hallintaan liittyvistä tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta sekä varaosien keräämisestä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työssä menestyy henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta perustyökaluista, erilaisista asennustehtävistä sekä hyvät tietotekniset taidot. Myös trukinajotaito katsotaan eduksi!

Kevätsesonki alkaa huhtikuussa ja päättyy kesäkuun lopulla. Työtä tehdään aina arkisin klo 9-17 välisenä aikana ja työtunteja tarjotaan 37,5 tuntia viikossa. Työtä on kuitenkin mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, joten kerrothan hakemuksessasi paljonko pystyt tekemään työtunteja viikossa.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 22.03.202305.04.2023

Capri Green Group Oy on Maskulainen alansa uudehko toimija, jonka toiminta on nyt kovassa kasvussa. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella ja kauttamme hoituu kaikki piha- ja viheralueisiin liittyvät työt, suunnittelusta rakentamiseen ja hoitotöihin. Asiakaskohteitamme ovat yksityispihat, taloyhtiöt, yritykset ja kaupungit. Palvelumme soveltuvat yksityisille henkilöille ja yrityksille sekä kertaluontoisina että jatkuvina sopimuksina. Katso lisää: https://www.vihertyo-capri.com/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää KIVITYÖTAITOISTA VIHERRAKENTAJAA. Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa–meillä aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia ratkaisee. Työpäiväsi voivat koostua mm. pihakivetystöistä, viherrakentamisesta tai näihin liittyvistä hoito- tai huoltotöistä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomenkielentaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Arvostamme kasvitietämystä, alankoulutusta sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja loistavassa työtiimissä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.03.202309.04.2023

Etsimme LEIPURI-KONDIITTORIA Paimioon. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan perinteisesti käsityönä suurella sydämellä suussa sulavia tuotteita. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia suolaisia sekä makeita herkkuja. Työsuhde on aluksi määräaikainen kesäsesongin ajan, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Leipuri-kondiittorina valmistat mm. täytekakkuja, kääretorttuja, leivoksia, pikkuleipiä ja muita suolaisia piirakoita. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen leipomossa Paimiossa normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko. Palkkasi määräytyy TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Hygieniapassia.
• Työpäivät alkavat pääasiallisesti aikaisin aamulla (normaalisti ma-to 07:00 ja pe 05:00 sekä kesäisin yleisimmin 06:00), joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti kulkemista oman kodin ja työpaikan välillä.
• Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai esim. harrastuneisuus katsotaan eduksi, mutta emme kuitenkaan oleta sinun olevan leipurimestari, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Eniten arvostamme positiivisuutta, halua tehdä töitä sekä motivoitunutta, reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 22.03.202309.04.2023

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 21.03.202309.04.2023

Etsimme ALOITTELEVAA ERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii pääasiallisesti Turun talousalueella. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta (vähintään B-ajokorttia), sillä työpäivät aloitetaan useimmiten suoraan työkohteesta.

Tyypillisimmin päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset teollisuus- ja/tai LVI-eristykset riippuen työkohteesta ja muut tehtävään olennaisesti liittyvät avustavat toimenpiteet. Työskenneltävät kohteet vaihtelevat uudis- ja saneerauskohteiden välillä aina pienemmistä taloprojekteista isompiin halli-, teollisuus- ja kerrostaloprojekteihin. Kaikki työt tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muu rakennusalan työkokemus ja alan koulutus ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi toivommekin sinulta innostuneisuutta sekä halua oppia ja omaksua uusia asioita. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asikasyrityksellemme SÄHKÖ-/AURINKOPANEELIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

MITÄ TYÖNKUVA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Nimensä mukaisesti työtehtävä pitää sisällään pareittain/pienessä ryhmässä tehtäviä aurinkopaneeliasennuksia. Asennuksia tehdään niin kesämökkeihin, rivitaloihin, omakotitaloihin kuin esimerkiksi isoihin teollisuushalleihin. Tämän lisäksi asiakasyrityksemme palveluntarjontaan kuuluvat mm. sähköautojen lautaustolppien asennukset sekä muut kiinteistösähköasennukset. Tarjolla siis erittäin monipuolinen ja vaihteleva työnkuva! Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa ajoittain työjärjestelyjä. Se ei ole kuitenkaa täysin välttämätöntä. Työskentely tapahtuu arkisin.

MINKÄLAISELLA TAUSTALLA TEHTÄVÄSSÄ PÄRJÄÄ?

Odotamme hakijalta sähköasentajan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta kiinteistösähköasennuksista. Tärkeintä on kuitenkin asenne, asenne ja vielä kerran asenne. Kunhan työnteko maistuu ja olet rehti sekä luotettava tyyppi. Ennen kaikkea tärkeää on, että on halukas oppimaan uutta.

MITÄ TARJOAMME TYÖNTEKIJÄLLE?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat toukokuun alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja haastattelut aloitetan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, 050 411 0375, arkisin klo 9-17.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asikasyrityksellemme AURINKOPANEELIASENTAJIA kesäsesongin ajaksi touko-elokuuksi! Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa tämänkin jälkeen, mikäli elämäntilanne (opiskelut jne) sen sallii. Tärkeintä kuitenkin olisi, että pystyisi sitoutumaan kyseiselle aikavälille.

MITÄ TYÖNKUVA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Nimensä mukaisesti työtehtävä pitää sisällään pareittain/pienessä ryhmässä tehtäviä aurinkopaneeliasennuksia. Asennuksia tehdään niin kesämökkeihin, rivitaloihin, omakotitaloihin kuin esimerkiksi isoihin teollisuushalleihin. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa ajoittain työjärjestelyjä. Se ei ole kuitenkaa välttämätöntä. Työskentely tapahtuu arkisin ja työaika keskimäärin 37.5h/viikko.

MINKÄLAISELLA TAUSTALLA TEHTÄVÄSSÄ PÄRJÄÄ?

Aurinkopaneelien mekaanisissa asennuksissa pärjää erilaisilla taustoilla. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalalta, kokoonpanotöistä jne., kunhan perustyökalut pysyvät käsissä, fyysinen kunto on hyvä ja olet rehti sekä reipas tyyppi!

MITÄ TARJOAMME TYÖNTEKIJÄLLE?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat toukokuun alussa, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja haastattelut aloitetan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, 050 411 0375, arkisin klo 9-17.

Hakuaika 21.03.202316.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2023, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 21.03.202321.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan!

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä päivisin ja iltaisin, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat pidemmät.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti.Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Torio ravintolat Oy sai alkunsa vuonna 2012 Cafe Einosta, joka tunnetaan kauppatorilla laadukkaista
tuotteistaan ja lämpimästä palvelusta. Torio avasi ovensa 2022 ja pian kesällä Toriolle tuleeki täyteen 1 vuosi. Etsimme nyt kesäksi kahta aurinkoista tarjoiliaa, jotka sujahtavat huippu tyypeistä koostuvaan tiimiimme.

Makustele menumme läpi alapuolelta. Mikäli tarjontamme maistuu, hae mukaan Torioon!

ALKUPALAT

Me Toriossa tähtäämme mutkattomaan nautiskeluun ja torielämän tunnelmaan nojaavaan aitoon Turkulaiseen ravintolakokemukseen. Tyylikkyyttä ilman jäykistelyä, rentoa ja iloista laatuaikaa jokaiselle itselleen parhaassa seurassa. Tarjoamme lounasta ja iltaisin bistrohenkisiä annoksia höystettynä laadukkaalla juomavalikoimalla.
Kohtuuhintaiset annoksemme hakevat inspiraationsa vierestä löytyvien torikauppiaiden antimista
yhdistellen maailman makuja.

PÄÄRUOKA

Meille tärkeintä on, että työntekijöillä on hyvä fiilis töissä, oikeasti hyvä fiilis. Ala on välillä hektinen, kun
on kirjaimellisesti monta rautaa tulessa samaan aikaan, mutta me teemme kaikkemme, että kaaoksenkin
keskellä hymy pysyy huulilla, eivätkä näpit pala. Työntekijöiden hyvinvointi ei ole vain sananhelinää, anna
meidän näyttää se sinulle! Toriossa olemme kaikki tasa-arvoisia työntekijöitä, eikä omistajaakaan pelota
tiskinurkkaukseen hyppääminen.

Raha-asiathan totta kai kiinnostavat! Pelkällä hyvällä fiiliksellä ei kotona leivän päälle saa rosvopaistia.
Toriossa palkkataso on kilpailukykyinen, emmekä pelkää neuvotella asiasta.

JÄLKKÄRI

Mitä toivomme sinulta? Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta on alku, kaiken voimme myös opettaa,
lopputulos on kiinni sinusta. Etsimme salin ja upean kesäterassimme puolelle helposti lähestyttäviä ihmisiä, joilta taittuu asiakkaiden hurmaaminen niin hymyilevällä palvelulla kuin maagisen maistuvilla drinkeillä. Ennen kaikkea haemme rentoja ihmisiä–meidän henkilökunnassamme persoonallisuus on hyve! Arvostamme työntekijöidemme näkemystä, tule rohkeasti mukaan luomaan jotain kokonaan uutta!

Monipuolisen ja rennon rytmiryhmän kanssa saamme Torion kukoistamaan!

Lähetä hakemus alla olevasta linkista ja olemme sinuun yhteydessä, kävi miten kävi. Paikat täytetään heti sopivien ihmisten löydyttyä, mutta hakuaikaa on 10.4.2023 asti. Lisätietoja tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun, mutta tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, kuormien vastaanotto, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää huolellinen henkilö, joka pystyy toimimaan tarvittaessa kiireenkin keskellä ripeästi. Työskentely tapahtuu liukuvasti arkisin klo 8-17 välillä (7.5h/päivä).

Asiakasyrityksemme tarjoaa loisto työporukan lisäksi, siistin työympäristön, hyvät työajat ja vakaat tuntimäärät! Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi. Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen saattaa olla mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.03.202310.04.2023

Etsimme nyt vakavaraiselle ja pitkään toimineelle asiakasyrityksellemme Prosessinhoitajaa/koneenkäyttäjää vakituiseen työsuhteeseen!

Prosessinhoitajana/koneenkäyttäjänä työtehtäviin kuuluu muovilevyn valmistusprosessiin liittyvät työtehtävät aina koneen hoitamisesta asetusten säätämiseen, laadunvalvontaan ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Sen lisäksi työnkuvaan sisältyy tuotteiden pakkaamista ja varastointitehtäviä. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin (keskeytyvä kolmivuorotyö). Työpaikka sijaitsee Turun keskustasta vajaan 10 km päässä ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa vuoroihin kulkemista. Asiakasyrityksellä on tuotanto suljettuna 4 viikkoa heinäkuussa, joten kesäloman pitäminen on työpaikan vaihdoksesta huolimatta mahdollista.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä! Haastattelut aloitetaan heti ja hakuaikaa on 10.4.2023 asti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Haemme nyt alansa arvostetulle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme LVI-Projektipäällikköä Turkuun!

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa korjaus- ja huoltopuolen LVI-projekteissa. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja vastaat projektien hallinnasta sekä läpiviennistä, huolehdit mm. työmaan valvonnasta, laatuvaatimuksista ja aikatauluista sekä vastaat dokumenttien ja raporttien laatimisesta. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta LVI-puolen projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri AMK). Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
• Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
• Monipuolisia projektityötehtäviä
• Kannustavan palkkauksen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 31.3.2023 mennessä. Hakemukset otsikolla "LVI-Projektipäällikkö" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375.

Hakuaika 21.03.202331.03.2023

Metso Outotec Turun tehdas on osa suomalaista Metso Outotec Oyj pörssiyhtiötä, joka syntyi vuonna 2020 Outotecin ja Metson kaivosliiketoiminta Mineralsin yhdistyessä. Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallijalostuksessa sekä kierrätyksesssä. Toimimme yli 50 maassa 150 vuoden kokemuksella.

Turun tehtaassa valmistetaan keraamisia suodinlaattoja Metso Outotecin asiakkaille. Sijaitsemme Turussa Urusvuoren teollisuusalueella ja henkilöstöä tehtaalla on vajaa 20 henkilöä.

---

Etsimme nyt VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Metso Outotecin Turun tehtaalle!

Tässä roolissa työnkuvasi koostuu varaston ylläpidosta sekä tuotannon ja laadunvalvonnan tehtävistä. Työpäiväsi pitävät sisällään mm. varaston järjestyksen sekä varastosaldojen ylläpitoa, lähtevien kuormien lastausta ja purkua, osallistumista keramiikkavalmistuksen eri työvaiheisiin tuotannon puolella sekä laadunvalvontaan liittyviä mittaustöitä. Tehtävä edellyttää myös B-ajokorttia, koska ajoittain henkilö osallistuu myös tarvike- ja tavaranoutoihin. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30.

Etsinnässä on nyt toimeen tarttuva ja nopeasti oppiva tiimipeluri! Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varasto- ja tutotantotöistä. Aikaisempi kokemus sähkötrukin käytöstä katsotaan etenkin suureksi plussaksi. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta! Työnkuvassa pääpaino on varastotehtävissä, mutta erityisen tärkeää on, että henkilö viihtyy vaihtelevasssa työnkuvassa myös muissakin tuotannollisissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Työsuhde tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja hakuaikaa on 31.3.2023 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti tiistaina 21.3. ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.03.202303.04.2023

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennus–ja huoltoliike Turussa jo vuodesta 2004. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin. Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt sähkö- ja automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää pääasiassa lämpöpumppujen ja lämpöverkkojen asennuksiin, sähköistyksiin ja huoltoihin liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään arkisin 37,5h/viikossa.

Odotamme hakijoilta
• sähköalan koulutusta ja/tai työllä hankittua kokemusta
• voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
• suomenkielen osaamista ja joustavuutta työaikojen suhteen
• motivaatiota oppia uutta ja rautaista asennetta työntekoon
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme tietämystä ja kokemusta maalämpöpumpuista, ilmalämpöpumpuista, ilmavesilämpöpumpuista sekä lämmöntalteenottojärjestelmistä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 17.03.202302.04.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOHONLEIKKAAJAA tulevaan kesäsesonkiin.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mukavassa työporukassa ja modernissa yrityksessä? Etsimme nyt tiimiin vahvistukseksi reipasta ruohonleikkaajaa Turun keskustan alueelle!

Työskentely tapahtuu arkipäivisin ja työaika on 37,5h/viikko. Odotamme hakijoilta valmiutta myös tarvittaessa vuorotyöhön. Työt alkavat tulevan kevään aikana ja jatkuvat syksylle saakka, sillä syksyllä ruohonleikkaajat siirtyvät puista pudonneiden lehtien keräämiseen. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jolloin olet halukas työskentelemään.

Mikäli olet toimeen tarttuva, reipas tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Sinulla tulee olla B-ajokortti, sekä voimassa olevat Tieturva 1 ja Työturva -koulutukset katsotaan eduksi. Mikäli koulutukset puuttuvat, ne on myös mahdollista suorittaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Aiempi koneiden käyttö ja alan työkokemus katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja aito innostus työtä kohtaan!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.03.202331.03.2023

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt asentajaa laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asennus- tai rakennusalan töistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2023. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme, mutta myös lyhyemmät määräaikaisuudet ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 17.03.202317.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat maaliskuun lopulla. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 17.03.202317.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 16.03.202305.04.2023

Etsimme HITSAAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teräsrakenteiden valmistamiseen, toimittamiseen, asentamiseen ja pintakäsittelyihin.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia hitsaajana/metallityöntekijänä, jolloin tehtävään sisältyy myös enemmissä määrin asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja joustavasti klo. 07-15:30 välillä (40h/viikko). Asiakasyrityksemme sijainnin vuoksi toivomme, että sinulla on oma ajoneuvo käytettävissä työpaikalle kulkemista varten. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 16.03.202305.04.2023

Etsimme toimeen tarttuvia MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun. Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti avustavissa maanrakennustehtävissä esim. lapiomiehenä, mutta osaamisesi mukaan myös muut maanrakennustehtävät ovat mahdollisia. Työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
• Tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa.
• Työhön soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään.
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa työskentelyäsi sillä työmaille kuljetaan useimmiten suoraan kotoota.
• Kaikkein tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 16.03.202302.04.2023

Etsimme nyt teollisuusmaalaukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun ja toukokuun ajaksi Tarvasjoelle!

Tämä projektiluontoinen työ keskittyy pääasiassa imuautojen säiliöiden sekä hyttien hiontaan ja lisäksi työ voi pitää sisällään muita avustavia työtehtäviä teollisuusmaalauksen parissa. Työt alkavat huhtikuussa sopivan henkilön löydyttyä ja projekti kestää arviolta parin kuukauden ajan. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Tähän työhön et tarvitse tiettyä aikaisempaa kokemusta, mutta katsomme kuitenkin eduksi rakennusalan- tai pintakäsittelyalan koulutuksen. Koulutusta tai kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että olet työhön tarttuva ja sinulla on avoin asenne annettuja työtehtäviä kohtaan.

Jos haluat tehdä töitä ja tienata vielä ennen kesää, tämä on oiva mahdollisuus päästä osaksi aidosti mukavaan työporukkaan, jolla on hyvä tekemisen meininki!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Oletko rehti ja reipas työntekijä joka haluaa kuumeisesti töihin? Etsimme nimittäin nyt lukuisia reippaita tyyppejä, jotka haluavat nopeasti aloittaa työt. Vaatimukset ei ole suuret, kunhan on luotettava, motivoitunut oppimaan uutta sekä ennen kaikkea haluaa tehdä yksinkertaisesti vai töitä.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TARJOLLA?

Työtehtävät pääsääntöisesti painottuvat erilaisiin varasto-, pakkaus- ja tuotantotehtäviin. Työtehtävät ovat sellaisia, joihin ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta. Aikaisempi kokemus tietenkin katsotaan eduksesi. Työskentely tapahtuu ma-pe (eli viikonloput ja pyhät vapaat) ja toivomme valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (vuoroviikoin). Työtehtävät ovat kokoaikaisa, eli tarjolla töitä 40h/viikko. Kyse ei ole siis mistää keikkaduunista, vaan vakituisesta työskentelykohteesta.

KANNATTAAKO JUURI SINUN HAKEA?

Kannattaa, mikäli tunnistat itsesi joistakin näistä kohdista:

• Olet luotettava ja motivoitunut tyyppi, joka haluaa saada vakaat tulot ja pitkäaikaisen työpaikan
• Olet valmis aloittamaan työt nopeasti
• Olet innokas ja motivoitunut henkilö, joka etsii töitä esimerksiksi mahdollisten opiskelujen alkuun asti
• Olet juuri valmistunut koulusta tai esim palannut intistä ja etsit sitä ensimmäistä kunnollista työpaikkaa
• Olet jo enemmän kokemusta työuralta hankkinut henkilö, mutta etsit pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa teollisuuden tehtävien parista
• Olet motivoituntu oppimaan uusia tehtäviä ja kestät työssä myöskin rutiineja sekä toistoja
• Sinulta löytyy auto, jotta pääset kulkemaan julkisenkin liikenteen verkoston ulkopuolelle

Mikäli näistä edes kaksi täytyy, kannattaa laittaa hakemus! '

MIKSI KANNATTAA TYÖLLISTYÄ CLICKIN KAUTTA?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

MITEN HAEN?

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä, mutta kuitenkin viimeistään 31.3.23 mennessä. Suositelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan heti ja työt voivat alkaa nopeastikkin. Jos hakulomakkeen täyttäminen ei inspiroi, voit myös laittaa CV:n suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja antaa myöskin Maiju Aarnio arkisin klo 9-16 puh. 050 411 0375.

Hakuaika 15.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme leikkipuistoalueiden hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluu Turun alueella sijaitsevien leikkipuistojen ylläpitäminen ja hoitaminen. Työtehtävät pitävät sisällään leikkipaikkojen kasvillisuuden kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu puistokalusteiden korjaus- ja huoltotehtävät. Työssä liikutaan pakettiautolla, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä aikaisempaa kokemusta pakettiautolla ajamisesta.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 40 tuntia viikossa. Työtehtävään sovelletaan kuorma-autoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka työssä on 14,72e/h. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työsuhde on määräaikainen alustavasti elokuun loppuun asti. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 15.03.202302.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme vihertyöntekijää uudiskerrostalokohteiden piha-alueille Turkuun!

Vihertyöntekijänä työskentelet uudiskerrostalokohteiden piha-alueilla, missä viheralueet rakennetaan aina pohjasta pintaan asti. Työtehtävät voivat pitää sisällään pohjatöitä, nurmikon asennuksia, istutuksia, laatoituksia ja muita kivitöitä, mutta lopullinen työnkuvasi muotoutuu oman osaamisesi mukaan.
Toivomme löytävämme tiimiin tekijän, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä rakennus- tai viheralalta!

Tuleva sesonki alkaa huhtikuun aikana ja kestää arviolta syyskuulle asti. Työsuhteen pituus on kuitenkin neuvoteltavissa, joten kerrothan hakemuksessasi aikavälin, jolloin olet halukas tekemään töitä. Työtä tehdään aina arkisin aamuvuorossa ja kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta purkutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia purkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Laskemme eduksi hyvän fyysisen kunnon sekä koneajotaidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei sinä jo erinomaisia myyntituloksia saavuttanut ja asiakkaiden auttamisesta innostuva aktiivinen tekijä! Tässä sinulle muutama kysymys:

• haluatko myydä tämän hetken kuuminta tuotetta ja ansaita ministeritason palkan?

• innostutko mahdollisuudesta auttaa asiakkaita löytämään heille selkeitä laskettavissa olevia säästöjä ja tarjota heille asumisenlaatua kohentavan sekä päästöjä merkittävästi vähentävän ratkaisun?

• haluatko jalostaa entisestään ymmärrystäsi ja taitojasi asiakaspalvelussa / myyntitehtävissä?

• arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa vakavaraista työnantajaa, jonka tuotteelle ja palvelukonseptille on suuri tarve ja jolla on erinomaiset näkymät myös tulevaisuuteen?

• onko avoin, keskusteleva ja toisiaan tukeva työyhteisö sinulle tärkeä arvo?

• arvostatko mahdollisuutta päästä huipputuloksiin nopealla aikataululla?

• arvostatko pitkää, kolmen päivän viikonloppua?

Jos vastasit kyllä, niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen palkitsevaan työsuhteeseen!

Etsimme nyt suorarekrytointina myyntiedustajaa toimeksiantajayrityksellemme EnergiaYkkönen Oy:lle palvelemaan omakotitalouksien asukkaita tarjoamalla heille energiaremonttiratkaisuja nykyisen vanhentuneen ja kalliiksi käyneen järjestelmän tilalle. Nykyaikaiset ilmavesilämpöpumput mahdollistavat keskimäärin 60 %:n energiasäästöt. Investointi on selkeästi perusteltavissa ja ratkaisu helposti esitettävissä. Toiminta on kasvanut nopeasti kovan kysynnän, luotettavan ja hyvin organisoidun toiminnan sekä kattavan palvelukonseptin johdosta. Laadukasta kokonaisuutta on miellyttävä peittelemättömästi tarjota. Katso lisää yrityksestä www.energiaykkonen.fi, www.lampoykkonen.fi, www.wiessmann.fi, lämpötube.

Edustaja pääsee käymään yrityksen aktiivisesti toimivan telecallcenterin valmiiksi sopimia tapaamisia. Edustaja sopii tapaamisajankohdista myös itse ovelta ovelle kontaktoiden. Työtä tehdään maanantaista torstaihin joustavin työajoin. Työpäivät saatavat välillä venyä pitkiksi, mutta joustavuus palkitaan aina pitkällä viikonlopulla perjantaipäivien ollessa vapaita. Pääasiallinen toimialue on Varsinais-Suomi, mutta työtehtäviä on myös muilla paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Oman auton käytöstä maksetaan asianmukaisesti km-korvaukset. Tehtävässä tarjotaan kannustava provisiopalkkaus sekä takuupalkka, joka voidaan sopia kokemuksen mukaan. Palkkataso on keskimäärin 3000-4000 €/kk, huippumyyjämme tienaavat yli 10 000 €/kk.

Tehtävässä aloitetaan kattavalla perehdytyksellä ja koulutuksella. Tämän jälkeen työssä aloitetaan kokeneen myyntiedustajan mukana asiakaskäynneillä ja siitä askelletaan vähitellen kohti itsenäistä toimintaa. Työyhteisön tuki on aina vahvasti läsnä ja tarjolla.

Arvostamme luonnollisesti tehtävään soveltuvaa kokemuksen mukanaan tuomaa vahvaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös alalle soveltuvat ja tästä mahdollisuudesta innostuneet hakijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio puh. 050 411 0345 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme yrittäjähenkistä ja itsenäiseen työhön kykeneväistä VIHERRAKENTAJAA. Työt koostuvat viherrakentamisesta ja viheralueiden hoitotöistä omakotitalojen pihoilla sekä taloyhtiöiden alueilla. Työt alkavat huhti-toukokuussa.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa nämä. Työtä tehdään 37,5h/viikossa ja yleensä aloitus on aamulla klo 8:00, mutta arvostamme joustavuutta, sillä työkohteet ja työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana.

Oletko tehokas, fyysisesti hyvässä kunnossa ja sinulta löytyy kasvitietämystä ? Oletko hyvä tiimityöskentelijä, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti ? Jos vastasit näihin kyllä–saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Hei Sinä - koulutettu ammattitaitoinen viittomakielen tulkki, puhevammaisten tulkki tai kirjoitustulkki! Me Trilogin huippujengi haluamme sinut meidän tiimiin ja meidän upeat, laatutietoiset asiakkaat tarvitsevat palveluitasi. Meiltä saat modernit ja nykyaikaiset työvälineet sekä mielettömät työkaverit!

Trilog Oy on saavutettavuuteen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.
Tarjoamme asiakaslähtöistä tulkkausta aina arjen asioimistulkkauksista vaativiin ainutkertaisiin tilanteisiin. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja ymmärrämme työn asiakaspalvelulliset näkökulmat. Tulkkauspalveluihimme kuuluvat viittomakielen tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus sekä kirjoitustulkkaus lähi- ja etäpalveluna. Ohjauspalvelumme sisältävät myös esimerkiksi kommunikaatio-opetusta, viittomakielen opetusta, viitotun puheen opetusta sekä neuropsykiatrisia valmennuksia. Lue lisää: www.trilog.fi

Haemme nyt tulkkeja Lapin hankinta-alueelle: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Terveola, Tornio ja Utsjoki. Työaikasi voit määritellä itse, kuten myös oman toiminta-alueesi. Odotamme sinulta alan tutkintoa ja työllä hankittua kokemusta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisissa tai harrastuksissa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla.

Viittomakielen tulkeilta ja puhevammaisten tulkeilta vaaditaan tulkkauksen loppukokeesta suoritusta minimissään arvosanalla 3, sekä kirjoitustulkeilta vaaditaan hyväksyttyä suoritusta. Arvostamme tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan myös hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Trilog Oy:n työntekijöiksi, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan videohaastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202329.03.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ravintolaan KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon. Työ sisältää lounas- ja annosruokien valmistusta. Arvostamme ymmärrystä myös esivalmistuksen tärkeydestä sekä osaamista suhteuttaa työskentely asiakasmäärien mukaisesti. Työvuorot sijoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin, pääasiassa klo 6.30–20.30 väliselle ajalle, joten toivotte hakijoilta joustavuutta. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksellemme vakituiseksi työntekijäksi.

Toivomme hakijoilta:
• Alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
• hyviä yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja reipasta työnotetta
• hygieniapassia

Tarjoamme:
• innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
• mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja päästä vaikuttamaan omalta osalta ravintolan menestykseen
• mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä ? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 15.03.202331.03.2023

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Monipuolisessa toimenkuvassa toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

LTP Logistics Oy etsii KUORMA-AUTONKULJETTAJIA (NUPPI) KESÄTÖIHIN. Kyseessä on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Heidän palveluun sisältyy mm. tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Sinun tehtäviisi kuuluu:

• Elintarvikkeiden lastaus ajoneuvoon logistiikkakeskuksessamme (mahdollisesti jonkin verran kappaletavaraa myös), vastuullinen kuljettaminen ja lastin purkaminen ennalta sovittuihin kohteisiin Varsinais-Suomessa (pääasiallisesti Turun talousalueella).
• Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina toimipisteellemme Lietoon (Avanti).
• Normaalisti vuorot alkavat 22:00-05:30 välillä (kellonajat tarkentuvat lähempänä töiden aloitusta) ja päättyvät aamu/iltapäivän aikana, mutta kuljetusalalle tyypillisesti työpäivien pituus voi vaihdella lyhyemmästä hyvinkin pitkään työpäivään. Tämän vuoksi työaikasi tasoittuu 2-viikon aikana 80 tuntiin.
• Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma-la välille.

Toivomme sinulta:

• C-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
• Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta, mutta tehtävään saa perehdytyksen ja siksi otammekin huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat.
• Eniten arvostamme palvelualttiutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• Logistiikkakeskuksen sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töiden tekemistä huomattavasti.

Aloitus- ja lopetusajankohta:

• Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
• Toivomme, että voisit aloittaa työt jo TOUKOKUUN aikana ja sopimus olisi voimassa aina ELOKUUN loppuun asti.
• Aloitus- ja lopetusajankohdasta voidaan sopia myös erikseen.

Jos uskot olevasi etsimämme kuljettaja, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 14.03.202302.04.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme LAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaan toimipisteelle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Asiakasyrityksemme valmistaa myös puulaitureita, joten osallistut mahdollisesti myös näiden valmistukseen. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko.

Olisi toivottavaa, että omaat aikaisempaa kokemusta esim. rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä. Edellä mainitut asiat eivät ole kuitenkaan kaikki kaikessa sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 10.03.202302.04.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa suorittaa ennen työsuhteen alkua. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Myös lyhyempi työsuhde mahdollinen jos työntekijä näin haluaa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 09.03.202331.03.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ULKOALUEIDENHOITAJAA/RUOHONLEIKKAAJAA elokuun loppuun asti!

Työnkuvasi pitää sisällään pääasiallisesti nurmikonleikkuuta Turun alueella sekä sen lisäksi mm. kaupunkialueella sijaitsevien pienten roskisten tyhjennyksiä ja niiden kuljettamista pakettiautolla jätteenkeräyspisteelle, siimaleikkurin käyttöä sekä lehtiken keräystä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika 37,5h/viikko. Odotamme ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen ja välillä mahdollisuutta myös iltavuoroon.

Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava tyyppi, joka haluaa työskennellä liikkuvassa ulkoilmatyössä! Sinulla tulee olla B-ajokortti ja asenne kunnossa, sillä pääsee jo pitkälle. Katsomme toki eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin elokuun loppuun ja mahdollisesti siitäkin pidempään, mikäli työntekijän tilaanne antaa myöden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375

Hakuaika 09.03.202331.03.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle kesälomasijaisuuteen!

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-7:30, mutta voit myös itse vaikuttaa työpäivien aloitusajankohtaan. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta ajoittain ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• luotettavan ja reilun työpaikan

Työ alkaa huhti-/toukokuussa ja on määräaikainen elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus myös jatkaa kesän jälkeen työtilanteesta riippuen. Haastattelut aloitetaan heti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.03.202301.04.2023

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua