Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 05.03.202121.03.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.03.202121.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää monipuolisiin saneeraustöihin Saloon. Työsuhde on pitkäaikainen. Työkohde sijaitsee salon keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.03.202130.05.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat huhti-toukokuun 2021 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.03.202119.03.2021

Haemme asiakasyrityksellemme iloista ja toimeliasta SIIVOOJAA Turkuun.

Mukavaan ja toimeliaaseen porukkaan etsimme reipasta ja oma-aloitteista siivoojaa kesäkauden hulinoihin. Yritys on erikoistunut yksityis -ja yritysasiakkaiden palvelemiseen Turussa ja sen lähialueilla ja kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia, toimistosiivoksia ja kotisiivouksia. Loistavaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta, luotettavuutta, reippautta, sekä halua oppia toimintatapamme. Työtehtäviin saat siis kattavan perehdytyksen!

Kohteet vaihtelevat päivän sisään, joten liikkumista helpottamaan, sinulla tulisi olla B-ajokortti ja oma auto käytössäsi. Yrityksessä työskentelee mukava ja iloinen porukka, joten toivottavasti sinullakin olisi samankaltainen asenne elämään!

Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus aloittaa työt huhtikuun alkupuolella tai puolessa välissä ja työt kestäisivät elokuulle asti, joten tämä työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työtä tehdään arkipäivisin 30 - 37,5h/vko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 19.3.21 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Pokkiselle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viheralantyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan töihin Varsinais-Suomessa sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viheralantöistä kuten pihojen perustustöistä, viheristutuksista ja huoltotöistä. Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viheralalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin viheralantöihin kaudelle 2021!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista viheralan töistä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja asiakkaiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan, kuten esimerkiksi viher- ja kukkaistutuksista sekä niiden hoidosta. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-15:30.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat ilmoista riippuen maalis-/huhtikuussa tai sopimuksen mukaan omasta tilanteestasi riippuen ja työt kestävät elo-syyskuuhun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.202118.03.2021

Etsimme hitsaus- ja koneistusalan asiakkasyrityksellemme OHJELMOINTITAITOISTA CNC-KONEISTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kiikalaan.

Yrityksen Eritysosaamista on ruostumattomien ja haponkestävien terästen ja alumiinin hitsaus ja koneistus, sekä hitsattujen teräsrakenteiden ja painelaitteiden valmistus. Koneistajana pääset työskentelemään monipuolisesti eri CNC-ohjatuilla työstökoneilla–vaaka -ja pystykaraisilla työstökeskuksilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, Fanuc-ohjelmointiosaamista, sorvauskokemusta, sekä aktiivista työotetta. CNC -ohjelmien ja asetusten teko ja yksittäiskappaleiden kanssa toimiminen ei ole sinulle uusi tuttavuus.

Työ on arkisin klo 7:00 - 15:30 tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä mukaan tiimiin, jossa työstämme monipuoliselle asiakaskunnalle erilaisia osia mm. laiva -ja kaivosteollisuuteen, sekä erilaisille metsäkone -ja nosturivalmistajille.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Video Film Town Oy on vuonna 1991 perustettu perheyrityspohjainen osakeyhtiö. Ketjuun kuuluu FilmTownin lisäksi CandyTown makeismyymälät sekä osa Spice Ice jäätelökahviloista.

---

Etsimme nyt osaksi makeaa tiimiämme TALOUSHALLINNON MONIOSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kaarinaan!

Toimenkuvasi on erittäin laaja-alainen ja vastuullesi kuuluvat mm. osto- ja myyntireskontra, kirjanpito veroilmoituksineen sekä palkkahallintoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talouspäällikön kanssa ja avustat tilinpäätöksen kanssa.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä vastuullisen tehtävän vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja organisointikykyä. Vaikka kokemus onkin tärkeää, yhtä tärkeään rooliin nousee asenne! Odotamme joustavuutta sekä aitoa halua kehittää omaa osaamistaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan taloushallinnon tehtävien parissa sekä huumorintajuisen tiimin ympärilleen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa 19.3.21 asti. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30 .

Hakuaika 04.03.202130.06.2021

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.03.202119.03.2021

Metso Outotec Turun tehdas on osa suomalaista Metso Outotec Oyj pörssiyhtiötä, joka syntyi vuonna 2020 Outotecin ja Metson kaivosliiketoiminta Mineralsin yhdistyessä. Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä mineraalien jalostuksessa, kiviainesten käsittelyssä, metallijalostuksessa sekä kierrätyksesssä. Toimimme yli 50 maassa 150 vuoden kokemuksella.

Turun tehtaassa valmistetaan keraamisia suodinlaattoja Metso Outotecin asiakkaille. Sijaitsemme Turussa Urusvuoren teollisuusalueella ja henkilöstöä tehtaalla on vajaa 20 henkilöä.

---

Etsimme nyt Turun tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti.

Työ pitää sisällään prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina valmistettavan tuotteen mukaan. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa sekä kokoonpanossa. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta!

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen!

Työsuhde on määräaikainen henkilöstövuokrauksella elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa ja hakuaikaa on 19.3.2021 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Ravintola Trappi on pitkät perinteet omaava ravintola Naantalin rannassa, vanhan luostarikirkon kupeessa. Trappi palvelee ympäri vuoden. Kesäkaudella samaan ravintolaperheeseen kuuluvat myös kesäravintolat Trapin Piha, Cafe Santala, Merisali ja saarikohteemme. Listaltamme löytyy niin kotimaisia kuin maailman makujakin. Käytämme paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita, kuten paikallisten kalastajien pyydystämiä meren antimia.

Ravintola Trappi etsii nyt kauttamme ALA CARTE -KOKKIA/VUOROMESTARIA kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Vuoromestarina olet vetovastuussa ravintolamme toiminnasta. Tiedostat miten suuri merkitys työlläsi on asiakaskokemuksen kannalta ja haluat aktiivisesti tehdä tästä kokemuksesta vieläkin paremman.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinulla on jo työkokemusta ala carte kokin tehtävissä toimimisesta, sekä myös tahtoa johtaa omalla esimerkilläsi ja auttaa työkavereitasi olemaan parhaimmillaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä avustamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity mukaan aurinkoiseen Naantaliin tiimiimme!

Kiinnostuitko työstä Naantalissa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Ravintola Trappi ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 03.03.202117.03.2021

Seriman Oy on pitkät perinteet ja vankan ammattitaidon omaava painotalo. Perinteisten digi- ja offsetpainotuotteiden lisäksi teemme seripainatukset, tampopainatukset, suurkuvatulosteet ja laserleikkaukset sekä kaiverrukset. Tarjoamme myös teippaus-, suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset eri toimialoilta, joten törmäät valmistamiimme tuotteisiin jatkuvasti ja kaikkialla.

Meillä työskentelee ammattitaitoinen, tiivis henkilökunta ja meillä tekemisen halu näkyy! Nyt etsimmekin uutta työkaveria pitkäaikaiseen työsuhteeseen SERI -JA TAMPOPAINATUKSEN pariin!

Tarjoamme mielenkiintoisen, pitkäaikaisen työsuhteen, jossa pääset kehittämään itseäsi kokeneessa ja modernissa painotalossa! Työtehtäviisi kuuluu kokonaisuudessaan painoprosessin hallinta seri -ja tampopainatuksen parissa, kuten esivalmistelua, värin sekoitusta, pakkaamista ja tuotteiden jälkikäsittelyä. Työaika meillä on arkisin kello 8.00–16.00 välillä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta myös muu kokemus alalta on eduksesi. Työssä menestyt, mikäli olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on ymmärrystä alan työtehtävistä.

Älä aikaile enempää, vaan lähetä hakemus pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Seriman Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 03.03.202119.03.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta, iloista ja aurinkoista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteesesn!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset kahvilan työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö.

Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ma-pe klo 8:30-18:00 ja lauantaisin klo 9-16. Sunnuntait ovat aina vapaat. Työtuntimääriä on pääsäntöisesti 37.5h/viikko. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista ja iloista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 02.03.202114.03.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme AVUSTAVAA MAALAUSTYÖNTEKIJÄÄ kaksi kuukautta kestävään projektiin Turkuun! Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen seuraavassa projektissa.

Tehtävässä työskentelet saneerauskohteessa ja olet pääasiassa vastuussa vanhojen maalauspintojen poistosta ja muista avustavista tehtävistä rakennustyömaalla. Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 7 - 15:30. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskorttia, mutta se voidaa tarvittaessa kustantaa työntekijälle ennen projektin alkua.

Nyt etsitään reipasta ja motivoitunutta tekijää, joka haluaa nopeasti töihin! Aikaisempi kokemus esim. maalaus- ja/tai rakennusalalta, mutta täkeintä on hyvä ASENNE!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti Click Henkilöstöpalveluiden kautta alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti 4.3.21 alkaen. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.03.202117.03.2021

Röchling Rimito Plast Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Etsimme nyt voimakkaan kasvun tueksi KONEENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Koneenhoitajana työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa vuoroviikoin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittää ja haastaa itseään sekä laajentaa omaa työnkuvaansa. Palkitsemme onnistumisista!

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Rimito Plast Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä! Haastattelut aloitetaan heti ja hakuaikaa on 17.3.21 asti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin tässä vaiheessa.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Asiakkaamme on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Yritys huoltaa hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Etsimme nyt TOIMISTOASSISTENTTIA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on varaston puolella tavaroiden vastaanotto, purku ja hyllytys sekä lähtevän tavaran keräily ja pakkaus. Edellä mainittujen lisäksi vastaat verkkokaupan päivittämisestä sekä muista toimiston yleisistä tehtävistä taloushallintoa lukuun ottamatta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Ajokortti ja ajantasaiset tietotekniset taidot ovat edellytys työskentelylle.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työympäristössä jossa sinulla on koko työyhteisön tuki. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 14-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 02.03.202114.03.2021

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt motivoitunutta PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ PUHDASTILAAN piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin Lietoon.

Työssä vastaat itsenäisesti piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pullotusprosessista. Prosessinhoitoon liittyviä tehtäviä ovat mm. prosessin käynnistys-, valvonta- ja lopetustyöt mukaan lukien tarvikkeiden asennukset, materiaalien lisäykset, prosessinaikaiset näytteenotot sekä puhdastilan siisteydestä huolehtiminen. Tehtävässä on mahdollisuus edetä perehdytyksen jälkeen myös vuorovastaavan tehtäviin, joten otamme haussa huomioon myös työnjohdollisista tehtävistä kiinnostuneet henkilöt.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan sekä tunnollisuutta ja hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, puhdastiloissa työskentelystä sekä aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työ on seisomatyötä ja tapahtuu puhdastilassa, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella nopeallakin aikataululla tilanteen mukaan. Odotamme hakijoilta siis joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta työskennellä kahdessa ja mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander arkisin klo 8–16, p. 050 411 0344.

Hakuaika 02.03.202116.03.2021

Maataso Oy toteuttaa Turussa ja sen lähialueilla yli neljän vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla erilaisia viherrakennustöitä ja monipuolisia maanrakennustöitä. Palveluihimme kuuluvat piha -ja viherrakentamisessa mm. kivetysten, istutusten, laatoitusten ja nurmikoiden asennustöitä, sekä maanrakennuspuolella teemme talojen pohjatöitä ja toimitamme maa- ja kiviainesta asiakkaillemme.

Etsimme nyt joukkoomme reipasta MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ tulevalle kesäkaudelle! Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset työt mm. salaojituksissa ja viherrakentamisen puolella. Työssä menestyt takuulla, mikäli olet ahkera ja reipas henkilö, joka on valmis käärimään hihansa tilanteessa kuin tilanteessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kesäkaudelle ja mikäli työt sujuvat, meille on mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulisi olla B-ajokortti ja oma auto käytössäsi, sekä suureksi eduksesi katsomme jos sinulla on kokemusta maanrakennuskoneilla esim. traktorilla ajamisesta, mutta se ei ole välttämättömyys työssä menestymiseen. Tärkeintä on asenne ja halu oppia! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat huhti/toukokuun taitteessa tai sopimuksen mukaan ja työaika on 7.30–16.00. Hae paikkaa, mikäli etsit ulkona tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa erilaisten projektien parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Maataso Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt tuotantotyöntekijää Loimaalle. Tehtävässä toimit pääasiassa tuotannon kittauslinjalla, jossa mm. huolehdit oksien kittaamisesta. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 02.03.202121.03.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 01.03.202114.03.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Eduksi katsotaan kokemus Domus-ohjelmistosta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 01.03.202115.03.2021

Etsimme automekaanikkoa Triangle Motor Co:n korjaamolle Alastarolle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.trianglemotor.com.

Korjaamolla korjataan ja entisöidään pääasiassa 1910-1970-luvuilla valmistettuja autoja ja kunnostetaan uudempia erikoisautoja. Toimenkuvaan kuuluvat huollot, korjaukset ja täysentisöinnit.

Toivomme hakijoilta mahdollisimman monipuolista kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Erityisesti arvostamme vanhojen autojen tuntemusta ja kokemusta niiden korjaamisesta. Eduksi katsotaan autosähkötöiden hallinta sekä vanhojen Jaguarien ja Mercedeksien tuntemus.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Etsimme nyt maalauksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maalareita kesäksi.

Työtehtäviisi kuuluvat ulkoverhouksen maalaus, sekä mahdollisuuksien mukaan pelti- ja tiilikattojen maalaukset. Työkohteet ovat pääasiallisesti yksityisiä asuntoja ja taloyhtiöitä.

Saat työhösi perehdytyksen, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Oman auton käyttömahdollisuus, voimassaoleva työturvallisuuskortti, ensiapukoulutus ja aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi kyseessä on ulkotyö, jossa hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202112.03.2021

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haussa nyt kasvumme tueksi kokenut Server Software Developer vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Etsimämme henkilö tulee toimimaan Lead Developer roolissa.

Työtehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa, innovoiden ja rakentaen uusia ominaisuuksia Client-server -alustoillemme. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Näiden lisäksi varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet vastaamaan kokonaisvaltaisesta ohjelmistokehityksestä sekä ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston ominaisuuksista. Etsimämme henkilö voikin sanoa itseään Full Stack- kehittäjäksi, joka arvostaa jatkuvaa parantamista ja pyrkii aktiivisesti kehittämään ja implementoimaan uusia teknologioita.

Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista:
• tärkeimmät osaamisalueesi: C++, .NET Core, C#, Angular, ja Git,
• tietokannat: MySQL, MongoDB, InfluxDB,
• Scrum master vastuu,
• Azure virtuaalikoneet, erilaiset pilvipalvelut,
• tiimityötaidot,
• englannin kielen hyvä käyttötaito tuotekehitysympäristössä.

Tarjoamme sinulle:
• vakituisen position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
• monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
• mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä,
• hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
• luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 12.3.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Server Software Developer". Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Pokkinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille kokkia, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Kesäsesongin aikana huhtikuun puolestavälistä aina syyskuun loppuun asti kattaukseen kuuluu A la carte -lista ja mahdollisuuksien mukaan myöskin tapahtuma tyyppisesti esimerkiksi kokouksiin lounastarjoilua.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ja koulutusta alalta, sekä omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen A la carte ruuan valmistamisesta ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta ja aitoa halua kokata makuelämyksiä asiakkaillemme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille tarjoilijaa, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tilauksien vastaanottaminen, tarjoilu ja asiakkaiden laskuttaminen.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä ja omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme englannin kielen taidon ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta, joustavuutta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 26.02.202114.03.2021

Tili-Marvex tarjoaa tilitoimistopalvelut henkilökohtaisella, iloisella ja asiantuntevalla palvelulla. Yritys palvelee yritysasiakkaita yrityksen koko elinkaaren ajan. Kokonaisvaltaisiin palveluihin kuuluvat yrityksen perustaminen, perinteinen kirjanpito, sähköinen taloushallinto, veroilmoitukset, palkanlaskenta – kaikki, mitä tilitoimistolta tarvitset. 

Etsimme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävässä vastaat asiakkaiden kirjanpidon lisäksi monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueista. Edellytämme, että tunnet hyvin kirjanpidon lainsäädännön. Taloushallinnon ohjelmista käytössä on Visman Nova ohjelmisto.

Edellytämme hakijoilta työhön soveltuvaa koulutusta, kuten taloushallinnon tradenomi tai KTM. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Lisäksi odotamme työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Voit olla joko kokenut ammattilainen, tai uran alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tähtipelaaja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta kesään 2022. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat maaliskuun lopulla ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 24.02.202110.03.2021

Haemme nyt valuharkko- ja betonimuottitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäviisi kuuluu työmaan avustavat tehtävät. Odotamme hakijoilta omatoimisuutta ja reipasta otetta työtä kohtaan. Työmaa sijaitsee lähellä Salon kaupungin keskustaa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen rakennusalalta, sekä oman auton käyttömahdollisuuden ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.02.202114.03.2021

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta ymmärrystä erityisesti kaapelointitöistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä organisointitaitoa. Arvostamme yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja, jolla on halua ja ammattitaitoa siirtyä työnjohdolliseen rooliin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää tuotannollisiin tehtäviin Turkuun. Työsuhde on määräaikainen joka alkaa viimeistään huhtikuun alussa ja kestää syyskuun loppuun saakka.

Moipuolisessa työnkuvassa osallistutaan tuotantoerien valmistukseen ja annosteluun erikokoisiin asiakaspakkauksiin, käyttäen sekä automaattista pakkauslinjastoa että työskennellen manuaalisella pakkauslinjastolla. Osallistut myös käytettävien raaka-aineiden ja valmistettujen lopputuotteiden näytteenottoon ja tuotantodokumenttien kirjaamiseen osana tuotannon laadunvarmistusprosessia. Työ sisältää jonkin verran myös varastonhallintaan liittyviä tehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, tiimityötaitoja, kykyä toimia kuvattujen prosessien mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa 1.3. eteenpäin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Autoasi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Yhteisen ammattitaidon avulla Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Lisätietoa www.autoasi.fi

Etsimme nyt ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kemiön Autoasin palvelupisteelle. Tehtävään valittu henkilö työllistuu suoraan asiakkaan kirjoille.

Työtehtäviin sisältyy ajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt, lisäksi kokonaisvaltainen asiakaspalvelu alusta loppuun asti. Töitä tehdään hallillamme arkisin klo 8-17 välillä.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, rehellisyyttä, luotettavuutta, innostuneisuutta työhön ja halua oppia uutta. Eduksi katsomme ajoneuvojen tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen ajoneuvojen huoltamisesta ja korjaamisesta.

Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen työhön, sekä lisäkoulutamme työntekijöitämme säännöllisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 23.02.202114.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.02.202108.03.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖ/AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Naantaliin!

Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat mm. teollisuuden nostureiden tarkastukset, huollot, modernisaatiot ja kunnossapitotyöt. Sähköasentajana pääset tekemään erilaisia teollisuuden ja nostureiden sähkökorjaustöitä Naantalin telakalla. Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten emme odota, että olet välttämättä aiemmin juuri vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö, vaan asenne ratkaisee!

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta ja kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviä kohtaan sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta/kokemusta sähkötöistä. Eniten kuitenkin arvostamme intoa oppia uutta, reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Otamme siis huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön, sillä toivomme saavamme sinusta pitkäaikaisen työkaverin. Työskentely tapahtuu ma - pe klo 7-15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit päästä kerryttämään työkokemusta monipuolesta ja mielenkiintoisesta työympäristöstä? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haastattelut aloitetaan välittömästi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 22.02.202108.03.2021

Etsimme pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme ELEMENTTIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys tekee betonielementtien, teräselementtien, pvp-elementtien ja liimapuurunkojen asennustöitä pienistä kohteista aina kauppakeskuksiin saakka.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta elementtiasennuksesta, sekä turvallista ja reipasta työotetta. Eduksesi katsomme myös aikaisemman hitsauskokemuksen. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työtä tehdään yhdessä muiden työntekijöiden kanssa ja työhön annetaan hyvä perehdytys. Työtä tehdään arkisin 7.00–15.30.

Kiinnostuitko monipuolisista asennustöistä erilaisissa kohteissa? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Etsimme nyt purkutöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme työntekijöitä murskelajitteluun.

Pääasiallinen työtehtäväsi on liukuhihnalta tulevan murskeen lajitteleminen, työnkuvaan saattaa kuulua muitakin avustavia tehtäviä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, reipasta työotetta, aitoa halua tehdä töitä ja hyvää fyysistä kuntoa.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä sillä työntekijät perehdytetään tehtävään. Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa se voidaan myös kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työpaikalle. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne työtä kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ sisältää pääasiassa kokoonpano- ja asennustöitä, sekä vastaat kappaleiden peittauksesta.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 19.02.202107.03.2021

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Siirtoruuvi Oy etsii nyt kauttamme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella, ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan voi sisältyä jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metalliala), sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 18.02.202118.03.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan pitkään toimineeseen ja tunnettuun ravintolaan!

Työt alkavat huhti- toukokuussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäkaudenkin jälkeen. Tehtävässä mm. palvelet asiakkaita aurinkoisella ja iloisella asiakaspalveluasenteella, vastaanotat ja kirjaat tilauksia, vastaat ravintolan ruoka- ja ja juomatarjoiluista sekä huolehdit myös salin siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ti-la välillä päivisin ja iltaisin, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat pidemmät.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon! Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne ja aito halu palvella asiakkaita ensiluokkaisesti.Asiakkaamme tajoaa keseisen sijainnin lisäksi mitä parhaimman työpaikan upeassa kesäkaupungissamme Turussa, reippaasti työtunteja toivomuksiesi mukaan, mukavan ja rennon työporukan sekä mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla useita! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua