Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 29.11.202218.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista laivasähköasentajaa vakituiseen työsuhteen Etelä-Suomen alueelle. Asiakasyrityksellämme on pitkät perinteet laivateollisuuden parissa, sillä yritys on erikoistunut jo yli 30 vuoden ajan laivateollisuuden sähköasennuksiin- ja suunnitteluun, sekä huoltoihin ja korjauksiin.

Laivasähköasentajan työnkuvaan kuuluu erilaisia korjaus-, huolto- sekä asennustöitä, kuten sähköjakeluun liittyvää vianselvitystä, moottorisuojien testaamista sekä hälytysjärjestelmien asennusta. Työtä tehdään vaihtelevasti Turun, Salon ja Helsingin telakoilla ja työkohteisiin liikkuminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika on arkisin klo 7-15:30.

Haussa on asiakaspalveluhenkinen henkilö, jolla on alalle soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme erityisesti aikaisemman kokemuksen myötä karttunutta kykyä työskennellä itsenäisesti vianselvitysten parissa, hyvää kuvanlukutaitoa, sekä nokkeluutta työskennellä tarpeen vaatiessa jopa ilman sähköpiirustuksia. Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja omaa ammattitaitoa haastavien työtehtävien parissa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 29.11.202213.12.2022

LTP Logistics Oy etsii JAKELUAUTONKULJETTAJAA (AJONEUVO ON NUPPI) vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan heidän tiimiään. Kyseessä on lämpötilasäädeltyjen (+0C–+3C) elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Monipuolisiin palveluihin kuuluu mm. tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti elintarvikkeiden lastaus ajoneuvoon logistiikkakeskuksessamme (mahdollisesti jonkin verran kappaletavaraa myös), vastuullinen kuljettaminen ja lastin purkaminen ennalta sovittuihin kohteisiin Varsinais-Suomessa. Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina toimipisteellemme Lietoon (Avanti). Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti ja työvuorot sijoittuvat ma-la välille. Normaalisti vuorot alkavat 22:00-00:00 aikaan ja päättyvät aamupäivän aikana, mutta kuljetusalalle tyypillisesti työpäivien pituus voi vaihdella lyhyemmästä hyvinkin pitkään työpäivään. Tämän vuoksi työaikasi tasoittuu 2-viikon aikana 80 tuntiin.

Edellytämme sinulta C-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä sekä toivomme sinulla olevan entuudestaan jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa kuitenkin perehdytyksen, joten siksi otammekin huomioon myös uransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme palvelualttiutta, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töiden tekemistä huomattavasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme kuljettaja, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.11.202213.12.2022

Etsimme ASENTAJAA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Tuotannossa pääasiallinen tehtäväsi on työskennellä mallipalavalmistuksessa. Mallipalavalmistus on tarkkaa työtä, sillä palat lähtevät asiakkaille ympäri maailmaa näytekappaleiksi. Tällöin työtehtäviisi kuuluvat mallipalojen valmistus hukkapaloja hiomalla ja viimeistelemällä, osallistut myös tarvittaessa muihin avustaviin toimenpiteisiin tuotannossa. Kalusteasennus on myös yksi osa tehtävääsi ja siihen liittyy olennaisesti myös muita toimenpiteitä esim. mittaukset asiakkaiden luona. Mittauksien perusteella tuotanto valmistaa tasoja, altaita ja kalusteita, jotka asennetaan ennalta määritettyihin asiakaskohteisiin tyypillisesti keittiöihin tai kylpyhuoneisiin. Asennuskeikkoja on vaihtelevasti ja niissä sinulla on käytössä asiakasyrityksen ajoneuvo, keikoilla käydessäsi työpäivä voi venyä normaalia pidemmäksi. Mallipalavalmistusta tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä pääasiallisesti. Palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä (esim. tuotannon eri vaiheet, rakennusala, puuseppä ja kalusteasennus) on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan kyseisten tehtävien rautainen ammattilainen, sillä työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, reippaus, toimeen tarttuva työskentelyote ja omaat kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uusia asioita. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 28.11.202213.12.2022

Etsimme TEHDAS/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Työtehtäviä on tuotannossa aina tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamisesta tuotannon eri koneilla operoimiseen asti. Yksinkertaisimmillaan päivittäiset toimenpiteesi voivat olla esim. kalusteiden valmistaminen hukkapaloista hiomalla ja viimeistelemällä tai massakoneen käyttäminen, jolloin teet pääasiassa asetuksien säätämistä ja massan tarkkailemista. Valmistustehtävissä tulet käyttämään useimmiten käsihiontakonetta, levysirkkeliä ja massakonetta riippuen työvaiheesta. Töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä. Palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Emme odota, että olet tehnyt vastaavia työtehtäviä aiemmin, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, sekä omata kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusia asioita. Toivomme sinulta reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 25.11.202211.12.2022

Haemme nyt mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen työkoneiden huolto- ja korjaustöihin. Asiakasyrityksemme on työkoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Huolto- ja korjauskeikat tehdään pääasiassa asiakkaiden luona Varsinais-Suomen alueella. Työ ei edellytä matkustusvalmiutta tai yöpymistä muualla Suomessa. Tehtävä soveltuu hyvin henkilölle, kuka pitää vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakasrajapinnassa. Kaikki raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi, mutta emme edellytä kokemusta minkään tiettyjen koneiden korjauksista.

Toivomme hakijoilta:
• Hyvää tuntemusta/ymmärrystä koneiden mekaniikasta, sähköistä ja hydrauliikasta.
• Soveltuvaa teknistä koulutusta.
• Pelisilmää asiakaspalveluun.
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme:
• Liikkuvan työn vaihtelevissa työkohteissa.
• Osaavan organisaatiomme tuen.
• Mukavat työkaverit.
• Hyvät edellytykset ammattitaidon kehittämiseen vakavaraisessa organisaatiossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Janne Lukanderille p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.11.202211.12.2022

Röchling Industrial Rusko Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka on erikoistunut lämpömuovattavien ABS-, HDPE-, PP- levyjen sekä polyolefiini pohjaisten erikoislevyjen suulakepuristukseen. Näitä korkealaatuisia tuotteita käytetään mm. ajoneuvo-, vene- ja pakkausteollisuudessa. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on noin 12 000 työntekijää 91 eri toimipisteessä ympäri maailmaa. Röchling Industrial Rusko Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä www.roechling.com

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle!

Kunnossapitoasentajana olet tärkeässä roolissa yrityksen tuotannon toiminnan tehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Työnkuvaasi kuuluu mm. päivittäisten ennakkohuoltojen toteutus kiinteistön ja tuotannon osalta sekä erilaiset tuotannon vikakorjaukset. Lisäksi toimit satunnaisesti tuotannon varastotyöntekijän varahenkilönä. Työ on kokoaikainen, jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa esimerkiksi klo 7-15 tai 8-16.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä ja yleisesti monipuolista osaamista tekniikan eri aloilta (sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka jne.). Etenkin sähköalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta myös muut tekniikan alan koulutukset ja työn kautta hankittu kokemus ovat arvokkaita. Voit olla jo kunnossapidon vankka ammattilainen tai uran alkuvaiheessa oleva innokas tekijä, joka haluaa kehittyä kunnossapidon moniosaajaksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Vaihtuvuus on yrityksessämme ollut pientä, jonka takana on varmasti loistava työporukka, riittävästi haastava työnkuva ja mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Industrial Rusko Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Hakuaikaa 11.12.22 asti. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Etsimme nyt reippaita siivoojia asiakasyrityksemme toimeliaaseen porukkaan Turkuun!

Työkohteet ovat vaihtelevasti porras-, toimisto- ja kotisiivouksia Turun alueella. Vaihtelevien työkohteiden takia sinulla tulisi olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi. Työtehtäviin saa hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen kohteita siivotaan itsenäisesti.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa ja työtunteja tehdään 30-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde voi olla määräaikainen tai pidempiaikainen elämäntilanteestasi riippuen, joten kerrothan hakemuksessasi ajanjaksot, jolloin pystyt työskentelemään. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan! Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348

Hakuaika 23.11.202204.12.2022

Haemme nyt asiakkaallemme Maskuun renkaiden nastoittajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla ja työt pystyy aikatauluttamaan joustavasti omien toiveiden mukaan. Asiakasyrityksemme on rengasalan tukkuliike.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä työteliästä otetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Laskemme eduksi kaikenlaisen kokemuksen työkoneiden käytöstä. Tehtävässä on pohjapalkka ja tämän lisäksi urakkapalkka johon sinä pystyt vahvasti itse vaikuttamaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Pysyykö hitsipuikko kädessäsi ja MIG/MAG-hitsaus on sinulle tuttua juttua? Jos hitsaaminen tuntuu omalta, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Piikkiöön!

Hitsaajana työnkuvaasi kuuluu pääasiassa metallielementtien hitsaaminen yhteen pajalla, mutta työnkuva pitää sisällään toisinaan myös asennuskeikkoja Varsinais-Suomen alueella. Tehtävässä ei ole luokkavaatimuksia, mutta aikaisempi työkokemus tai koulutuksen kautta saatu osaaminen, ovat tehtävässä välttämättömiä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15 ja työtunteja on viikossa yhteensä 37,5h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Etsimme nyt TUOTANTO/METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet hydrauliikka ja hydraulisten laitteiden ammattitaitoisena valmistajana.

Tehtävä muovautuu oman osaamisesi mukaan, mutta päivittäiset toimenpiteet liittyvät sylintereiden tai hydraulikoneikkojen valmistamiseen. Työvaiheita on esim. hiominen, viilaus, mittaaminen, kokoonpano, hitsaus sekä manuaali- ja tietokoneohjattujen koneiden käyttö. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja 40h/viikko. Odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Aikaisempi kokemus tuotannon eri vaiheista sekä metallialalta ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi huomioimmekin haussa uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Asiakasyrityksen toimitilojen sijainnin vuoksi edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullista ja asiakaspalvelualtista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ aikaisiin aamuihin. Asiakasyrityksemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva lounaskahvila. Aikaisen aamun työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. sämpylöiden paistaminen sekä täyttäminen ja kahvin keitto ennen avaamista. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, erilaisia kotitaloustöitä ja kassakoneen käyttöä. Työtä tehdään ma-pe klo 4:30 alkaen, noin 2,5-4h/päivä.

Mikäli olet tehokas, oma-aloitteinen ja loistava asiakaspalvelija. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai työllä hankittua kokemusta sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sen ennen työn aloitusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.11.202211.12.2022

Westem Oy on metallituotteiden ja muiden konepajateollisuuden tuotteiden huippuluokan pientuottaja jo vuodesta 1988 alkaen. Vuosikymmenien kokemuksella suunnitellut ja käsityönä valmistetut konepajatuotteemme ovat tulleet laadun puolesta tunnetuksi erityisesti Salon alueella. Lisää lisää asiantuntevasta yrityksestämme osoitteesta: www.westem.fi

Haemme nyt metallialan moniammattilaista pieneen, mutta sitäkin parempaan tiimiimme Saloon!

Työtehtävät pitävät sisällään valmisosien sarjatuotantoa. Sarjakoot vaihtelevat aina kymmenistä satoihin kappaleisiin ja kappalekoot vaihtelevat taas muutamasta grammasta useisiin tonneihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu perinteisiä levy- ja metallitöitä, jotka teetetään manuaalisilla konepajalaitteilla sekä hitsaamalla (MIG, TIG, puikko). Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joten etsimällämme henkilöllä on monipuolinen tietotaito erilaisista metallialan tehtävistä aikaisemman kokemuksen myötä.

Työtä tehdään arkisin konepajalla klo 7-15:30 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta toisinaan joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on alkuun osa-aikainen ja työtunteja tarjotaan noin 16-24 tuntia viikossa, mutta tehtävässä mahdollisuus myöhemmin myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Hakuprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348. Westem Oy ei vastaa tässä vaiheessa kyselyihin.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tarvittaessa työhön kutsuttavaa kuorma-auton kuljettajaa. Työn määrä on epäsäännöllinen, keskimäärin kahtena päivänä viikossa. Työtä tehdään aamuvuorossa, mutta työpäivien pituus saattaa vaihdella, joten arvostamme joustavuutta. Ajot ovat pääasiassa vaarallisten aineiden jakelua Varsinais-Suomen seudulla.

Odotamme sinulta
• voimassa olevaa C-ajokorttia, ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa
• täsmällisyyttä ja suomenkielentaitoa
• alan koulutusta ja/tai hieman kokemusta alan työstä
• lastaus- ja trukinajotaitoa
• hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• aktiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kuljetussalaa kohtaan

Reippaalle kuskille saattaa riittää enemmänkin töitä ja pitkäksi aikaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Geo-Master Oy on perustettu jo vuonna 1984 ja olemme erikoistuneet rakennushankkeiden geotekniikkaan. Asiakkaitamme on ympäri Suomea esim. kiinteistön omistajia, rakennuttajia, urakoitsijoita isoissa sekä pienissä uudis- ja korjausrakentamishankkeissa. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme nyt SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia suunnittelijana maa- ja pohjarakennuskohteissa, tehtävään sisältyy myös jonkin verran muita avustavia suunnittelutehtäviä geotekniikan eri hankkeissa. Tyypillisiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esim. pohjarakenne-, ympäristö- ja/tai aluesuunnittelutehtävät. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä. Töitä on myös mahdollista tehdä etänä, mutta perehdytys toteutetaan toimistollamme.

Tehtävässä menestymisen kannalta eduksesi on alalle soveltuva koulutus (esim. DI, insinööri AMK/YAMK, tutkinto geotekniikasta, rakennusgeologiasta tai infra-alalta) tai muu aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä suunnitteluohjelmien käyttökokemus. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, luotettavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn
• Etätyöskentely mahdollisuuden
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää myös hakemuksesi CV:eineen sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan). Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 22.11.202230.11.2022

Etsimme rakennus- ja kiinteistöpalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme toimistotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuolinen työnkuva sisältää mm. laskutusta, asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimiston työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laskutuksesta, sekä rakennus- ja kiinteistöpalvelualasta. Työtehtävä edellyttää ajan tasalla olevia tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa sinulla on osaavien kollegoiden tuki. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Vuonna 1987 perustettu Hydoring Oy omaa vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja koneikkojen valmistuksessa. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Yksinkertaisemmin sanottuna tarjoamme koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Etsimme nyt KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen, työsuhde alkaa vuokratyönä. Tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on mahdollisuus siirtyä Hydoring Oy:n omille kirjoille.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia koneistajana, jolloin olet osa tuotantoa, jossa valmistetaan metallisia kappaleita ja koneen osia erilaisten työstömenetelmien avulla. Koneiden osia valmistetaan sekä käsikäyttöisillä koneilla että tietokoneohjatuilla työstökoneilla. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme Kyrössä ma-pe ja 40h/viikko. Sinulla tulee olla myös valmius 2-vuorotyöhön (aamuvuoro 6-14 ja iltavuoro 14-22).

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus, ohjauskokemus (Siemens, Mazatrol tai Fanuc) ja mittaus- sekä kuvienlukutaidot ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Vuonna 1987 perustettu Hydoring Oy omaa vahvat perinteet hydrauliikka-sylintereiden ja koneikkojen valmistuksessa. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Yksinkertaisemmin sanottuna tarjoamme koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti.

Etsimme nyt ALOITTELEVAA HIOJAA vakituiseen työsuhteeseen, työsuhde alkaa vuokratyönä. Tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on mahdollisuus siirtyä Hydoring Oy:n omille kirjoille.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia hiojana, jolloin asetat esim. sylinterin tai pidemmän putken hiomakoneeseen ja aloitat tämän työstämisen. Päivittäisessä käytössäsi on mm. useampi eri mitta, hiomakone ja viila. Tehtävään liittyy myös olennaisesti muita avustavia toimenpiteitä kuten tavaroiden siirtämistä. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme Kyrössä ma-pe ja 40h/viikko. Sinulla tulee olla myös valmius 2-vuorotyöhön (aamuvuoro 6-14 ja iltavuoro 14-22).

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus, mittaus- sekä kuvienlukutaidot ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-7:30, mutta voit myös itse vaikuttaa työpäivien aloitusajankohtaan. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta ajoittain ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• luotettavan ja reilun työpaikan
• pitkäaikaisen työn

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan heti keskiviikkona 23.11.22. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuollon tehtäviin. Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää monipuolisesti erilaisia jätehuollon ajoja Turun alueella. Työ pitää sisällään mm. takalastaavan jäteauton ajoa sekä erilaisia vaihtolava-ajoja. Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta kuljetusalalta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vaihtolava- tai jäteauton ajosta ja nosturin käytöstä. CE-kortti katsotaan suureksi eduksesi. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa (+ mahdolliset ylityöt).

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi keskiviikkona 23.11.22 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen asiakasyrityksessä olevaan ylityötarpeeseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä erinomaisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.12.22 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Aarniolle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

LR-Laskenta Oy on Riihimäellä sijaitseva 7 hengen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat taloushallintopalvelut vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisille yrityksille sekä yhdistyksille. Yritys palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä niin talous- kuin palkkahallinnossa ja koko prosessi hoidetaan aina oman nimetyn vastuuhenkilön toimesta. LR-laskenta Oy on nykyään osa Tilitoimisto Aarnio -konsernia, joka työllistää yhteensä n. 50 taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja LR-Laskenta Oy:stä nettisivuilta: https://www.lr-laskenta.fi/.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ Riihimäen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän taloushallinnosta sekä kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin asti. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta sinulla on taustalla osaavan tiimin ja koko konsernin vahva tuki sekä kaikki nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä ja suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus Netvisor- tai Fennoa -ohjelmistoista katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on ketteryyttä käyttää erilaisia ohjelmia ja ennen kaikkea halua opetella uutta. Kaikista eniten arvostamme intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Sitoutuneet asiakkaat ja henkilöstö ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Voit aloittaa tehtävässä esimerkiksi vasta joulun jälkeen tai vaikka heti. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan LR-Laskenta Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä LR-Laskenta". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:00.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu ja palkittu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yhteensä n. 40 taloushallinnon ammattilaista neljässä toimipisteessämme: kahdessa Turun toimipisteessä ja Riihimäellä sekä Espanjassa.

Yrityksen alkuajoista työtavat ja tekniikka ovat muuttuneet paljon, mutta toimimme edelleen samoja palveluarvoja noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet, ja olemme alan edelläkävijöitä, mutta palvelumme ydin on edelleen asiakaslähtöisyys ja aito palvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto ja tilinpäätöspalvelut ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalvelut, yrityksen kehittämisohjelmat, rahoitushakemukset, laki- ja perintäpalvelut, yrityksien perustamiset ja myynnit, sukupolvenvaihdokset sekä yrittäjälle optimoidut ja räätälöidyt raportit.

Lisätietoja yrityksestämme https://www.aarnio.fi/

---

Meillä on voimakkaan kasvun myötä porukassamme tilaa yhdelle KIRJANPITÄJÄLLE Turun torin laidalla!

Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimenkuva on todennäköisesti sinulle jo tuttu, sillä olet työskennellyt jonkin aikaa tilitoimistoalalla. Emme ole keksineet pyörää uudestaan tilitoimistossa työskentelevän kirjanpitäjän työnkuvan osalta, mutta takaamme sinulle kehitysmyönteisen työpaikan, jossa käytetään vain nykyaikaisia selainpohjaisia ja uusia ohjelmia. Haluamme tarjota asiakkaillemme sähköisten kirjanpitopalveluiden lisäksi ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua. Siksi on tärkeää, että kirjanpidon ammattitaidon lisäksi olet ihmiskontaktista nauttiva tyyppi.

Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta se mitä pystymme ainakin lupaamaan, on työporukan, mistä ei naurua ja huumoria puutu. Kahvihuoneessa saattaa lentää ajottain vähän ronskikin huumori ja afterworkit saattavat venähtää välillä pitkiksi. Meillä on tiivis porukka, jossa pystytään työasioiden lisäksi jakamaan muitakin arjen iloja ja suruja. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi:

• monipuolisen asiakassalkun
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa yhtiömme mukana
• erinomaiset työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lääkekuluvakuutus, liikunta- ja kulttuurietuus ja hieroja työpaikalla
• hyvät kouluttautumismahdollisuudet
• nykyaikaiset työvälineet
• liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden
• mahdollisuuden moderniin palkkausmuotoon.

Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.12.22 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

Haemme nyt Profmer Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon!

Työtehtäviin kuuluu mm. matalapainevalukoneiden käyttö, laadunvalvonta sekä tuotteiden viimeistely ja pakkaus. Työnkuvaa voi olla mahdollisuus laajentaa tulevaisuudessa myös muihin tehtäviin, kuten IMC-muottimaalaukseen, sekä erilaisiin huolto-, korjaus- ja kokoonpanotöihin. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15:30.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja säntillinen tiimipeluri, joka haluaa oppia uutta ja sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, sillä suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Hyvällä ja reippaalla asenteella pääsee siis jo pitkälle!

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta määräajan jälkeen työntekijä pääsee työllistymään suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 4.12.2022 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Profmer Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 21.11.202230.11.2022

GAC is a global provider of integrated shipping, logistics and marine services. Emphasising world-class performance, a long-term approach, innovation, ethics and a strong human touch, GAC delivers a flexible and value-adding portfolio to help customers achieve their strategic goals. Established since 1956, the privately-owned Group employs over 7500 people in more than 300 offices worldwide.

GAC Finland etsii joukkoonsa Turkuun työhön tarttuvaa ja motivoitunutta Laivanselvittäjää!

Laivanselvittäjän monipuolisessa roolissa toimit asiakasvarustamoiden paikallisena kumppanina. Vastaat alusten tulo- ja lähtöselvityksistä sisältäen mm. tarvittavien asiakirjojen täyttämisen ja asioinnin eri viranomaisten kanssa ja autat järjestämään alusten tarvitsemia palveluita niiden satamavierailuiden ajaksi (esim. miehistön vaihto, lääkäri, laitekorjaukset ja muonitus). Pidät tiiviisti yhteyttä kansainvälisiin varustamoihin ja sidosryhmiin sekä seuraat laivojen liikennöintiä. Tämän lisäksi laadit proforma-laskuja, toimitat vientiasiakirjoja sekä huolehdit tietojärjestelmän päivityksistä.

Laivanselvittäjänä sinulta vaaditaan paineensietokykyä ja rautaisia organisointitaitoja, jotta pystyt ratkomaan äkillisestikin muuttuvia tilanteita hektisessä ympäristössä. Erityisen tärkeää myös on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta samanaikaisesti tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten tahojen sekä eri kansallisuuksien kanssa. Työskentelet osana tehokasta kolmen hengen tiimiä, jossa kokeneet kollegat tarjoavat hyvän tuen perehtymisellesi. Tehtävässä toimit kansainvälisessä ympäristössä, joten tarvitset työssäsi sujuvaa englannin osaamista. Työ sisältää myös päivystysvuoroja, joten sinun tulisi olla ajoittain valmis työskentelemään myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Odotamme hakijalta:
• Soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen, tekninen, logistiikka tai merenkulkuala)
• B-ajokorttia
• Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Mahdollisuutta työskennellä ajoittain normaalien toimistoaikojen ulkopuolella (työssä on kiertävä päivystysvuoro)

Katsomme eduksesi:
• Aikaisempi kokemus laivanselvityksestä tai muuten merenkulkualalta
• Aikaisempi kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä
• Muu kielitaito

Tarjoamme sinulle:
• Haastavan, vastuullisen sekä monipuolisen työtehtävän
• Aidosti kansainvälisen työympäristön
• Erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan merenkulkualasta

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan GAC Finland Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio. Jätä hakemus 30.11.22 mennessä alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9 - 16.

GAC Finland Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gac.com/gac-worldwide/europe/finland/

Hakuaika 21.11.202230.11.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

---

Profmer Oy kasvattaa myyntitiimiään ja etsii loistotyyppiä MYYNTI-INSINÖÖRIN rooliin!

Tehtävässä pääset vastaamaan niin olemassa olevien asiakkaiden kuin uusien asiakkaiden projektien läpiviemisestä aina tapaamisista, tarjousten laatimiseen, tilausten suunnitteluun ja asiakassuhteiden ylläpitoon asti. Työnkuvaasi kuuluu siis paljon muutakin kuin uusasiakashankintaa ja asiakastapaamisia, sillä pääset olemaan kokonaisvaltaisesti mukana myyntiprosessin eri vaiheissa ja toimimaan tärkeässä roolissa koko asiakassuhteen elinkaaren aikana. Sinun päätehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden tarpeet, pyrkiä löytämään Profmerin valmistustekniikan mahdollistamat ratkaisut ja toimia kontaktina asiakkaan suuntaan yhteistyön kaikissa vaiheissa. Haluamme painottaa, että et ole tehtävässä yksin, sillä sinulla on osaava tiimi tukenasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myyntipäällikön, tuotannon ja muottivalmistusosaston kanssa, jotka pystyvät auttamaan sinua myös monissa teknisissä kysymyksissä.

Myynti-insinöörin tehtävässä voit menestyä monella erilaisella taustalla. Voit olla koulutukseltasi insinööri (esim. prosessi- ja materiaalitekniikka) tai vaikka hankkinut kokemuksesi B-to-B myynnin parista ja teollisuus sekä tekniikka kiinnostavat sinua. Kaikista tärkeintä on, että viihdyt asiakastilanteissa, olet teknisesti orientoitunut ja olet valmis tekemään töitä pitkäjänteisesti sekä tavoitteellisesti. Kun nämä asiat ovat kunnossa, me hoidamme sitten loput. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja hyvät puitteet onnistumisille! Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia (mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia). Palkkaus koostuu kiinteästä palkan osasta sekä provisiosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme aloitusta viimeistään vuoden 2023 alussa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Profmer Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikölle Maiju Aarniolle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakuaikaa on 30.11.2022 asti. Lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375, ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

Haemme nyt Profmer Oy:lle ROBOTTIOPERAATTORIA Lietoon!

Tehtävässä olet vastuussa yrityksessä käytössä olevien Yaskawa-robottiasemien käytöstä, joiden avulla valmistetaan polyuretaaniosia asiakasyritysten tarpeiden mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluu mm. muottien ja ohjelmien vaihdot, koneiden valvonta, mahdollisten ongelmantilanteiden ratkonta sekä lopulta tuotteiden viimeistely käsin. Työnkuva ei lähtökohtaisesti pidä sisällään ohjelmointia, mutta tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollisuus halutessaan laajentaa kokemuksen kartuttua.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja säntillinen tiimipeluri, joka haluaa oppia uutta ja sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuusrobotin käytöstä, mutta tehtävässä pärjää myös tekijä, joka ei pelkää koneita ja on kiinnostunut automaatiosta sekä robotiikasta. Suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet, jonka avulla taataan työntekijän kehittyminen robotiikan ammattilaiseksi.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta 6kk määräajan jälkeen työntekijä pääsee työllistymään suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 4.12.22 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito, lehtien puhaltaminen, hiekoittaminen sekä lumitöiden tekeminen. Työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös oman osaamisesi mukaan kiinteistöjen teknisiä perushuoltotöitä.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin reipasta asennetta työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä sekä kykyä työskennellä hieman korkeammissakin paikoissa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30, mutta mahdollisten lumipyryjen yllättäessä odotamme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa, mutta työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä liikutaan yrityksen työautoilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen lämmitys- ja polttoöljyjen myyntiin ja kuljetukseen erikoistunut liike, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaitaan ympäri Suomen. Etsimme nyt asiakkaamme myyntitiimiin myyntitilausten käsittelijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Turun toimipisteelle!

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden myyntitilausten käsitteleminen sähköpostitse sekä kirjaaminen manuaalisesti järjestelmään. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja järjestelmällisesti. Emme edellytä hakijoilta vain yksinomaan kaupallista koulutustaustaa, sillä työtehtäviin saa hyvän perehdytyksen ja huipun tiimin tuen.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työsuhde on osa-aikainen ja työtä tehdään kolmena päivänä viikossa (työtunteja 18-24h/viikko). Työt alkavat tammikuussa ja kestävät arviolta huhtikuuhun asti. Työskentely tapahtuu yrityksen toimipisteellä Turun keskustan tuntumassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Myyntitilausten käsittelijä". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut hyvämaineinen perheyritys. Yritys on keskittynyt erilaisten huonekalujen korkeatasoiseen verhoiluun. Yritys sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimme nyt ompelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva sisältää monipuolisia verhoilualan töitä kuten esimerkiksi vanhojen huonekalujen purkamista sekä verhoilua. Lisäksi tulet käyttämään teollisuusompelukonetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä tarkkaa ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan. Työtehtävä alkaa osa-aikaisena, mutta työtuntien määrä voi nousta työsuhteen aikana. Työaika arkisin 7.30-16.00.

Työt alkavat alkuvuonna 2023 joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Levyseppähitsaaja, asentaja, särmääjä tai plasmaleikkaaja
• kaipaatko uusia haasteita työurallesi ?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työteliäitä METALLIALAN TYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Asiakasyrityksemme on täyden palvelun projektitalo/konepaja, joka hoitaa projektit kokonaisvaltaisesti prosessilaitteiden valmistuksesta ja asennuksesta, huoltoihin sekä uusintoihin. Asiakasyrityksemme yhteistyökumppaneita on mm. elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa.

Odotamme hakijoilta metallialan koulutusta ja/tai muutaman vuoden kokemusta alan työstä sekä voimassaolevaa B-ajokorttia. Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa nämä ennen työn aloitusta.

Eniten arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta työnotetta, kuten myös joustavuutta ja luotettavuutta. Työtä tehdään pajalla Raisiossa, työkohteissa turun seudulla, sekä myös pidemmät asennuskeikat ovat mahdollisia. Viikossa työtunteja kertyy 40.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KOKENUTTA LASITUSALAN AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen.
Asiakasyrityksemme on Turussa pitkään alalla toiminut lasitusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat lasituspalvelut, kuten mm. lasinkorjaukset sekä eristyslasien valmistuksen. Työ pitää sisällään monipuolisten lasituotteiden mittaus-, hious-, leikkaus- ja asennustöihin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, suomenkielen osaamista ja voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Odotamme myös hakijoilta ahkeraa, oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työtekoon. Hyvä fyysinen kunto ja hyvät kädentaidot ovat edellytys työssä menestymiseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut ennen työsuhteen alkamista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme innokasta MYYNTINEUVOTTELIJAA NYKYASIAKASMYYNTIIN. Kyseessä on vakituinen työsuhde nykyasiakasmyynnin tiimissä Turun toimistolla. Työ on puhelimitse tapahtuvaa nykyasiakas kontaktointia ja myyntiä, sekä vaihtelevia projekteja.

Emme vaadi koulutusta, mutta aikaisempi kokemus puhelinmyyntityöstä on toivottavaa. Oletko myyntihenkinen, motivoitunut ja uskot itseesi? - jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja pelkäämätöntä otetta työhön, sillä odotamme uudelta työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn heti perehdytyksen jälkeen. Katsomme eduksi englanninkielentaidon sekä aikaisemman kokemuksen myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvämaineisessa ja alansa johtavassa yrityksessä. Jatkuva kouluttautuminen, uusien tavoitteiden asettaminen päivästä toiseen sekä motivoiva palkkausjärjestelmä (kiinteä pohjapalkka + provisio) saavat sinut varmasti viihtymään uudessa työssäsi!

Tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOTSIN KIELEN ASIOIMISTULKKIA. Asiakasyrityksemme tarjoaa luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Tulkit toimivat välittäjänä erikielisten ja -kulttuuristen osapuolien välisessä viestinnässä. Luotettavuus, ammatillisuus, palvelun korkeatasoisuus, tarkkuus sekä asiakkaan tarpeiden kunnioittaminen ja huomioiminen ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisessa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla. Voit itse valita keikan, mutta sovitusta työstä on kannettava vastuu ja hoidettava sovitusti. Työkeikat ovat arkisin klo 8-16:00 välillä ja työtunteja noin 20-60 kuukaudessa.

Odotamme hakijoilta alan tutkintoa tai työllä hankittua kokemuksesta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Erinomaisen kielitaidon lisäksi tulkilta vaaditaan tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, henkistä kuntoa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitojaan sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Hyvä tulkki hallitsee tulkkaustekniikat ja osaa valita niistä kulloinkin tilanteeseen sopivan.

Tulkkina täytät asioimistulkin ammattitaitovaatimukset:
– Tulkkaustyön perusteet, tulkin roolin ja etiikan tuntemus
– Tulkkauskielten hyvä osaaminen ja kulttuurien tuntemus
– Tulkkaustekniikoiden (konsekutiivi ja simultaani) tuntemus
– Eri tulkkausalojen tuntemus sekä ammattisanaston ja fraseologian osaaminen
– Tulkkaustilanteen hallinta


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin ja sähköistyksiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

IVT Center Turku on tunnettu ja luotettu lämpöpumppujen asennusliike Turussa jo vuodesta 2004. Yritys on Turun ja lähialueiden pisimpään alalla toiminut erikoisliike. Asennamme lämpöpumppuja kotitalouksiin sekä suuriin kohteisiin, kuten julkisiin kouluihin, päiväkoteihin sekä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöihin.
Katso lisää: https://ivtturku.fi/

Haemme nyt PUTKIASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen asennuksiin liittyviä tehtäviä suurissa kiinteistöissä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä paikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa, jolla on erittäin hyvät tulevaisuuden työnäkymät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 04.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua