Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoituneita työntekijöitä tekemään rappauksia ja maalauksia Turun alueelle. Työt alkavat avustavista töistä, mutta osaamisen karttuessa pystymme tarjoamaan sinulle haastavampia työtehtäviä. Työkohteet ovat pääasiassa suuria kohteita, kuten kerrostaloja ja historiallisia rakennuksia.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alalta, mutta toivomme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne, tunnollisuus ja yhteistyökyky sekä palavaa halua oppia uutta ja kehittyä alalla. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen työhön. Voimme kouluttaa myös tarvittavat turvakortit ennen työn alkua ja huomioimme haussa myös opiskelijat ja kesätöitä hakevat henkilöt!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 27.05.202205.06.2022

Turun Arvoasunnot on erikoistunut pelastamaan historiallisia rakennuksia Turussa ja sen lähialueilla. Rakennuttajina meille on tärkeää vaalia kohteiden sielua; saneeraus tehdään aina vanhaa kunnioittaen ja alkuperäisiä materiaaleja säästäen. Valitsemme aina rakennuksen henkeen autenttisesti sopivat materiaalit huomioiden samalla tämän päivän asumismukavuudet. Yritys on perustettu vuonna 2018 ja Turun alueella uudistamiimme kohteisiin on syntynyt yhteensä yli 80 arvoasuntoa. Lisätietoja yrityksestä: https://www.turunarvoasunnot.fi/

Turun ArvoAsunnot Oy etsii nyt joukkoonsa TIMPURIA puutaloprojektiin Turkuun!

Työnkuvaasi kuuluu vanhojen arvokohteiden muuttaminen moderneiksi ja nykypäivän vaatimustasot täyttäviksi upeiksi kokonaisuuksiksi. Tehtävänkuva pitää siis sisällään monipuoliesti erilaisia sisäremontteihin liittyviä tehtäviä. Projekti kestävää ainakin lokakuun loppuun asti, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa senkin jälkeen.

Valittavilta henkilöiltä edellytetään rakennusalan peruskoulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja osaamista kirvesmiehen töistä. Työnkuva määräytyy aikaisemman kokemuksen mukaan, joten voit siis olla jo alan kova ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Työtä tehdään mukavan ja amattitaitoisen tiimin kanssa, joten tehtävässä sinulla on työyhteisön tuki jatkuvasti tarvittaessa saatavilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan arvokohteiden saneerauksiin! Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA KESÄSIJAISUUTEEN. Asiakasyrityksemme on erikoistunut sähköasennuksiin, -suunnitteluun, -saneerauksiin, -urakointiin ja sähkövikojen korjauksiin.

Tehtävässä tulet työskentelemään pääasiallisesti omakotitalokohteissa, mutta mahdollisesti myös taloyhtiö- ja teollisuuskohteissa. Tyypillisiä toimenpiteitä ovat esimerkiksi valaisin- ja pistorasia-asennukset. Kohteiden sijainti on Varsinais-Suomessa ja pääasiallisesti Turussa sekä sen lähikunnissa. Työpäivät aloitetaan monesti suoraan kohteesta, joten edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus. Työaika 40h/viikko ja ma-pe.

Eduksi katsotaan sähköalalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus alalta. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavuutta, omatoimisuutta ja rautaista asennetta työskentelyä kohtaan! Tärkeää on, että olet valmis sitoutumaan työhön aina elokuun loppuun/syksyyn asti, tehtävässä menestymällä sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Cafe Aitta on kesäkuussa 2018 avattu kahvila Kaupunginlahden rannalla. Cafe Aitan aamiaisella aloitat päiväsi rauhassa, tuoreista ja ravitsevista tarjottavista nauttien. Aamiaisbuffetista löytyy myös lämpimiä ruokia, talon tuoreet leivät sekä juotavaksi tuoremehuja ja kahvia/teetä.

Tarjoilemme arkipäivisin kotilounasta klo 11-15. Lounas sisältää raikkaan salaattivalikoiman, päivän lämpimän ruoan, talon leivät, kahvin, sekä pientä kahvileipää jälkiruuaksi. Lounas valmistetaan Aitalla alusta loppuun asti ja raaka-aineet hankitaan läheltä sesonkien mukaan.
Katso lisää: https://www.cafeaitta.fi/

Haemme nyt kesäkaudeksi tiimiimme reipasta kokkia. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta valmistunut–meillä asenne ja oma-aloitteinen työote ratkaisee. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa hygieniapassia ja suomenkielen taitoa. Työtä tehdään klo 5:30-21.00 välisenä aikana, aamu- tai iltavuorossa, mutta arvostamme joustavuutta.
Odotamme hakijoilta ruuanvalmistuksen ja leipomisen perusasioiden hallitsemista, ymmärrystä myös esivalmistuksen tärkeydestä sekä osaamista suhteuttaa työskentely asiakasmäärien mukaisesti. Työvuorossa kokki vastaa aamiais- ja lounastuotteiden valmistuksesta sekä muutaman listatuotteen valmistamisesta.

Oletko tehokas, järjestelmällinen ja osaat työskennellä paineen alla? Oletko hyvä joukkuepelaaja, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti? Jos vastasit näihin kyllä–olet etsimämme henkilö!


Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön keskeltä kesäkaupunkia loistavassa työtiimissä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 27.05.202212.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullista ja kokenutta baaritarjoilijaa kesäloma tuurauksiin. Asiakasyrityksemme on Turun keskustassa sijaitseva anniskeluravintola. Työajat vaihtelevat aukioloaikojen puitteissa klo 9:00-03:00 ja sisältävät työskentelyä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Työt voi aloittaa keikka luonteisesti jo ennen heinäkuuta, mutta täysipäiväinen lomatuuraus alkaa heinäkuussa. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa keikkailua.

Mikäli olet iloinen, ulospäin suuntautunut ja loistava asiakaspalvelija. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta hygienia- ja anniskelupassia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 25.05.202208.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla KIRVESMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Projektin arvioitu kesto on aina elokuun loppuun. Asiakasyrityksemme suunnittelee ja rakentaa laadukkaita, kestäviä ja asiakkaidensa tarpeiden mukaisia rakennuksia koko Varsinais-Suomen alueella. Heidän ammattitaitoon luottaa useat yritykset, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Työtehtävässä tulet tekemään mm. väliseinien rakentamista ja muita uudiskohteessa tehtäviä rakennustehtäviä. Töitä tehdään arkisin 40h/viikko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja erityisesti kirvesmiehen monipuolisista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, hyviä kädentaitoja sekä reipasta työskentelyotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut Kaihdinliike Sandberg hakee nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. tuotanto- ja kokoonpanotöitä sekä asentajien avustamista kaihtimien ja markiisien asennuksissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä sekä tavanomaisten käsityökalujen käytöstä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Kaihdinliike Sandberg on kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut yritys Turussa. Etsimme nyt ompelutaitoista tuotantotyöntekijää. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtehtävät sisältävät mm. ompelua sekä kokoonpanotöitä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta ja kokoonpanotöistä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja näppäryyttä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN Turkuun!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän varastotehtävien parissa hyvämaineisessa yrityksessä ja motivoivassa ympäristössä. Työnkuvaasi kuuluu varaston puolella tehtävä työt, kuten keräily ja tavaran vastaanotto. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Hakijoilta toivomme:
• aikaisempaa kokemusta varastoalan tehtävistä, etua on erityisesti keräilykokemuksesta
• trukinajotaitoa
• hyvää asennetta ja oppimiskykyä
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa työskennellään vuoroviikoin kahdessa vuorossa. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15 ja 15-23, mutta työvuoroissa on kuitenkin pieni liukumavara mahdollisuus. Työt alkavat päivävuorossa ja kattavan perehdytyksen jälkeen työaika siirtyy kaksivuorotyöhön.

Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, joten edellytämme, että pystyisit sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen kirjoille. Palkkaus on aluksi muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaluokka TVL2.

Työt alkavat ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Lotta Alhonen 050 411 0348.

Hakuaika 25.05.202208.06.2022

Kiinnostaako kesätyö aurinkoisessa Turun Saaristossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kolmea reipasta ja luotettavaa kerroshoitajaa kesäsesonkiin Nauvoon.

Työnkuvasi koostuu hotellihuoneiden, yleisten tilojen ja Nauvossa sijaitsevien kokoushuviloiden siistimisestä.
Työt alkavat toukokuun aikana/ kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun asti. Sopimuksen kesto voidaan kuitenkin mukauttaa työntekijän oman tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu klo 8-16 välillä (vuorot 8-14, 9-15, 10-16) ja vuorot menevät syklissä 4 töitä, 2 vapaata. Nauvoon kulkeminen onnistuu hyvin myös julkisella liikenteellä ja työvuoroissa pystytään joustamaan bussiaikataulujen mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kuitenkin kulkemista. Emme edellytä tehtävään suomen kielen taitoa / we don't require proficiency in the Finnish language.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä meille on on reipas ja työtä pelkäämätön asenne!

Jos olet kiinnostunut kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa, täytähän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, p. 050 4110345. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 25.05.202206.06.2022

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme, mutta myös lyhyemmät määräaikaisuudet ovat sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 25.05.202205.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työntekijöitä pakkaustöihin Turkuun!

Työtehtäviin kuuluu erilaisten teollisuuteen menevien tuotteiden pakkaaminen muoveihin ja pahveihin. Lisäksi työssä on satunnaista kokoonpanotyötä tuotannossa, joka pitää sisällään mm. ruuvaustyötä. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15- 23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 24.05.202205.06.2022

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt osallistuvaa työnjohtoharjoittelijaa kesän ajaksi ja työntekijän tilanteesta riippuen mahdollisesti myös pidempään!

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalveluita Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuoli painottuu talojen maanrakennus- ja pohjatöihin. Työnjohtoharjoittelijana pääset oppimaan työnjohdon tehtävistä ja kehittämään itseä infra-alan osaajana. Tehtävään kuuluu muun muassa työnsuunnittelua, dokumentointia, työmaiden työturvallisuuden ja materiaalien seurantaa, alihankintojen ja omien resurssien johtamista. Tartut tilanteen vaatiessa myös lapion varteen!

Sinulta toivomme positiivisuutta, innostusta infrarakentamisen alaa kohtaan, avoimuutta ja hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työmaatilanteissa. Suurena etuna katsotaan myös aikaisempi kokemus maanrakennustöistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun. Yritys tarjoaa monipuolista kiinteistöhuolto- ja talonmiespalvelua lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäviisi sisältyvät pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa heti/sopimuksen mukaan ja kestää aina elokuun loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työtä on alkuun noin kolme päivää viikossa ja työskentely tapahtuu klo 07.00 - 15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoitokoneiden ajotaito (Wille). Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi! Lue lisää osoitteesta: https://www.rekomgroup.com/fi/

REKOM Group etsii nyt keittiöhenkilökuntaa rakenteilla olevaan olutravintola Skaaliin Turkuun!

Skaal on Tanskasta kotoisin oleva olutravintola -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi, vieraille tarjotaan herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Etsimme nyt Skaaliin keittiömestaria sekä kokkeja kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, mutta huomioimme haussa myös alaa opiskelevat henkilöt, sillä koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Mikäli olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä, voit olla etsimämme henkilö!

REKOM Group on työnantaja, joka arvostaa huumoria sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Työntekijöille tarjotaan hyvät työsuhde-edut, kuten henkilökunta-alennuksia kaikissa eri maiden toimipisteissä, sekä tapahtumia, matkoja, juhlia jne. Lisäksi yrityksessä on hyvät kehittymismahdollisuudet, sillä REKOM on Pohjoismaiden suurin yöelämäketju.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian:

-täytä hakemus KOKIN työtehtävään linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/15529

-täytä hakemus KEITTIÖMESTARIN työtehtävään linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/15530

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MYYJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit myyjänä ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta sekä juustojen leikkaamisesta. Töitä tehdään pääasiallisesti arki- tai lauantai-iltaisin noin 8-15h/viikko (mahdollisuus myös lisätunteihin). Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista työpisteelle tämän sijainnin sekä vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta sekä energistä työskentelyotetta, joustavuutta ja myynti- tai asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti ja työkohteet sijaitsevat Turussa.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työssä pääset osallistumaan erilaisiin maalarin ja tasoitetyöntekijän työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteissa. Pääpaino on ulkomaalauksissa.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.05.202219.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa kesän ajaksi kappaletavaran jakoon. Lomatuuraus alkaa kesäkuun alussa. Ajot lähtevät Liedon Tuulissuolta.

Edellytämme hakijoilta C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa (kappaletavara). Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään päivätyöhön. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Työ sisältää pääasiassa kokoonpano- ja asennustöitä, mutta vastaat myös kappaleiden peittaamisesta.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit, mutta nämä voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään päivätyöhön. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan voi sisältyä myös jonkin verran muita kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metalliala), sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PUULAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaalle. Asiakasyrityksemme valmistaa laadukkaita, yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluvat puunkansikokoaminen Vehmaalla sijaitsevissa tuotantotiloissa. Puunkansityöstämisessä sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen taustaltasi, vaan tärkeää on, että sinulla pysyy työkalut käsissä. Aiempi kokemus puun työstämisestä ja tarkkuus ovat arvostamiamme ominaisuuksia tässä toimessa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuisi aina sesongin loppuun asti. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt työssäsi, sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessä!

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 24.05.202207.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BETONILAITUREIDEN VALMISTAJAA Maskuun. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Töitä tehdään sisätiloissa hallissa arkisin 37,5h/viikko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä, mutta nämä eivät ole edellytyksenä työlle sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään ja siksi huomioimmekin myös uransa alkuvaiheessa olevat sekä oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, halua oppia uutta, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Monipuolisessa toimenkuvassa toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

Konepaja Jamet Oy on vuodesta 1985 alkaen toiminut asiantunteva konepaja Salon Halikossa. Tarjoamme asiakkaillemme ympäri Suomen CNC-sorvausta, metallintyöstöä sekä alihankintana koneistusta. Luotettava ammattitaitomme sekä laadukkaat laitteemme mahdollistavat erityisesti pienten ja tarkkuutta vaativien osien valmistuksen yksittäiskappaleina ja sarjatuotantona.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme CNC-sorvaajaa / -koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Halikkoon!

Toimenkuvasi keskittyy pääasiassa vaativien tuotteiden CNC-sorvaamiseen Fanucin ohjausjärjestelmällä, mutta toimenkuvaasi voidaan sisällyttää myös muita konepajan työtehtäviä. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta tai -koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Huomioimme kuitenkin haussa myös alalla aloittelevat tekijät, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle:
-Vakituisen työsuhteen hyvillä työllisyysnäkymillä
-Aidosti mukavan ja tiiviin tiimin ympärillesi
-Omaa ammattitaitoa haastavan ja kehittävän työnkuvan
-Siistin ja turvallisen työympäristön

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten ole nopea ja hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348. Ei suoria yhteydenottoja Konepaja Jamet Oy:lle.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt keittiömestaria rakenteilla olevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaal on Tanskasta kotoisin oleva olutravintola -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi, vieraille tarjotaan herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin keittiömestarina pääsetkin mukaan luomaan ruokakokonaisuutta, jonka tavoitteena on korostaa oluiden jo olemassa olevia makuja sekä tuoda niistä esiin myös täysin uudenlaisia piirteitä!

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, sillä keittiömestari on kokonaisvastuussa keittiötoiminnoista, kuten laadun ja toimintatapojen toteutumisesta sekä tuoteturvallisuudesta. Arvostamme tavoitteellista työskentelyotetta, sillä työnkuvaan kuuluu myös ruokatuotteiden katteen ja henkilökunnan resurssointi tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi ravintolan toimintaa kehitetään yhdessä muun organisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
-työnantajan, joka arvostaa huumoria sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia
-monipuoliset kehittymismahdollisuudet Pohjoismaiden suurimmassa yöelämäketjussa
-hyvät työsuhde-edut: henkilökunta-alennuksia kaikissa eri maiden toimipisteissämme, tapahtumia, matkoja, juhlia jne.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.05.202205.06.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt ammattitaitoisia kokkeja tulevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaalin tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi tarjolla on myös herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin kokkina työnkuvaasi kuuluu ruokien esivalmistaminen ja valmistaminen tilauksesta, sekä yleiset keittiön puhtaanapitotyöt.

Haemme nyt kokkeja sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Odotamme hakijoilta ravintola-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme kuitenkin haussa myös alaa opiskelevat henkilöt, sillä koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Mikäli olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä, voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntahinnat kaikissa eri maiden ravintoloissamme. Lisäksi tarjoamme paljon henkilökohtaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten tapahtumia ja matkoja. Tämän työn myötä pääset osaksi huippua REKOM -perhettä, jossa yhteisöllisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja huumori ovat erityisen suuressa roolissa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 23.05.202206.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Myös lyhyempi työsuhde mahdollinen jos työntekijä näin haluaa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 3 - 5 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Kerro siis hakemuksessasi, mikä tuntimäärä soveltuisi sinun elämäntilanteeseen parhaiten. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SOMISTAJAA/JUUSTONLEIKKAAJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit juustonleikkaajana ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti arki-iltaisin noin 15h/viikko (mahdollisuus myös lisätunteihin). Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta työpisteiden sijaintien sekä näissä tehtävien vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Tule upeana, lähde vielä upeampana!

Studio Fresa on uusi ja moderni parturi, kampaamo ja kauneusstudio Raisiossa. Liike tarjoaa kaiken
ikäisille asiakkailleen kattavan valikoiman kauneudenhoitopalveluita saman katon alta laajalla
kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluita ovat parturikampaamo-, kauneudenhoito- ja hierontapalvelut.
Mitä muuta? - kerro sinä! Liiketila on valtava ja uusia palveluita voit ehdottaa osaamisesi mukaan.
Katso lisää: https://studiofresa.fi/
 
Haemme nyt huipputiimiin kauneudenhoitoalan moniosaajaa vuokratuoliyrittäjäksi. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta valmistunut - meillä asiakaslähtöinen asenne ja innostunut työote ratkaisee. Meille on tärkeintä, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on mukavaa unohtamatta tarkkaa työnjälkeä. Meillä on mahdollisuus työskennellä sekä osa- että kokoaikaisesti.

Odotamme sinulta:
• Alan koulutusta ja/tai työllä hankittua osaamista
• Intohimoa hiuksia ja kauneudenhoitoalaa kohtaan
• Hyviä vuorovaikutustaitoja, asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
• Yrittäjähenkisyyttä ja sitoutumista
• Kykyä heittäytyä uusiin tilanteisiin sekä halua kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme

Tarjoat asiakkaille unohtumattomia kokemuksia ja suosittelet heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja
palveluita. Tärkeintä on, että osaat nähdä asiakkaan ja toimit aktiivisesti laadukkaan palvelun
takaamiseksi.

Tarjoamme sinulle
• uuden, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön
• seudun parhaat työkaverit ja rennon ilmapiirin
• laaja-alaiset työtehtävät laadukkaiden tuotteiden ja välineiden ympäröimänä upeissa tiloissa
• paikan missä kehittää omaa osaamistasi parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa
 
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittava henkilö solmii suoraan sopimuksen Studio Fresan kanssa, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 0504110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TORIMYYJÄÄ. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan perinteisesti käsityönä suurella sydämellä suussa sulavia tuotteita. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia suolaisia sekä makeita herkkuja. Työsuhteen kesto on noin kaksi kuukautta alkaen kesä-heinäkuun taitteesta, mutta työssä menestymällä on hyvät mahdollisuudet jatkaa myöskin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit pääasiallisesti torimyyjänä Turussa, mutta tehtävään sisältyy luonnollisesti myöskin muita avustavia tehtäviä esim. tavaroiden lastaamista ajoneuvoon sekä näiden purkamista. Töitä tehdään ma-la ja 37,5h/viikko.

Eduksi katsotaan C-ajokortti sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuus. Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Eniten arvostamme kuitenkin positiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme toimeen tarttuvaa MAANRAKENNUSAPULAISTA. Töitä on aina koko kesän ajaksi ja työssä menestymällä sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet toimimaan pääasiallisesti lapiomiehenä ja työkohteet sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuus- sekä tieturvakortti katsotaan myöskin eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksenä työlle sillä ne voidaan tarvittaessa kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työmaille. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 20.05.202203.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa click henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Haemme nyt LVI-eristyksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-eristäjää Turkuun.

LVI-eristäjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella, mutta kuitenkin pääsääntöisesti Turussa ja sen lähialueilla. Töitä tehdään arkisin ma-pe 40h/viikko.

Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti, aikaisempi työkokemus ja koulutus alalta tai muu vastaava kokemus esim. rakennusalalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on kuitenkin innostuneisuus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen PUUSEPPÄÄ kalustevalmistukseen Turkuun. Asiakasyrityksemme on erikoistunut tekemään kalusteasennuksia sekä kalusteiden valmistamista mittatilaustyönä.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa mittatilauskalusteiden valmistaminen heidän tuotantotiloissa. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko.

Edellytämme hakijalta puusepän ammatillista koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, mieluiten kalustevalmistuksesta. Työtä tehdään ilman ohjausta ja valvontaa, joten edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu autokorjaamoiden ja katsastusasemien laitteiden asennukset, huollot, vuositarkastukset sekä kalibroinnit. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella ja työajot lähtevät Turusta tai Marttilasta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työtunteja on 37,5h/viikko.

Työ edellyttää teknistä osaamista, joten alalle soveltuva koulutus (esim. sähkö- ja automaatioalan perustutkinto) antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Lisäksi aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, sillä työtä tehdään itsenäisesti. Arvostamme reipasta ja rohkeaa työskentelyotetta sekä joustavuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.05.202205.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme sähkö- ja automaatioasentajaa lämpöpumppu asennuksiin Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää pääasiassa maalämpöpumppujen sähköistyksiin liittyviä tehtäviä ja kohteet ovat pääasiassa suurempia kiinteistöjä.

Edellytämme hakijoilta sähkö- ja automaatioalan koulutusta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut tuleva ammattilainen. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 19.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTO-/METALITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon!

Työskentely pitää sisällään erilaisia työvaihteita ikkuna-, ovi- ja valokattorakenteiden valmistuksen parissa ja työstettävinä materiaaleina pääasiassa alumiini ja teräs. Työnkuvasi määräytyy kokemuksesi mukaan, mutta se voi pitää sisällään erilaista koneiden käyttöä, kokoonpanoa, jauhemaalausta ja vaikka hitsausta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:30 - 16:00 liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijalta jonkin verran kokemusta metallipuolen töistä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Tärkeintä meille on kuitenkin ASENNE. Voit siis olla jo metallialan vankka osaaja tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä. Kuvienlukutaito luetaan suureksi eduksi!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle loistavat puitteet työskentelylle:

• kilpailukykyinen palkkaus,
• monipuolinen ja vaihteleva työnkuva,
• modernit ja siistit työtilat,
• joustava työaika, ei vuorotyötä,
• työpaikan yrityksessä, missä pieni vaihtuvuus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työnteijän mahdollisuus siirtyä asiaksyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 19.05.202202.06.2022

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on 37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa. B-ajokortti tarvitaan työn suorittamiseen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 18.05.202201.06.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme toimistopalveluiden tulevaa moniosaajaa moderniin ja kasvavaan yritykseen, jossa asiakkaista halutaan oikeasti pitää hyvää huolta!


Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat palkanlaskenta-, tilitoimisto- ja toimistopalvelut. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi laskujen käsittelystä ja kirjanpitotyöstä sekä asiakasneuvonnasta. Asiakasyrityksemme palveluntarjonta on laaja, joten työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja vaihteleva! Voit olla jo hieman kokemusta omaava tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, perehdytämme sinut työhön. Työssä on etätyömahdollisuus ja vastaat aikatauluistasi itse ja joten pääset muokkaamaan työpäiväsi sinulle sopivaksi, mutta sinun tulee kuitenkin olla asiakkaiden tavoitettavissa arkisin klo. 9–16.

Odotamme hakijoilta vähintään alan peruskoulutusta (esim. merkonomi) tai työkokemuksella hankittua osaamista sekä intohimoa oppia ja kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Edellytämme ymmärrystä laskentatoimen perusteista ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kokemus Netvisor ja Procountor -ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä persoona ratkaisee! Mikäli olet huumorintajuinen, ulospäin suuntautunut ja annat persoonasi näkyä. Olet tehokas, järjestelmällinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Olet hyvä tiimipelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työkaveri ja haluat antaa asiakkaille aina hieman enemmän.– Olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme hyvämaineisen työpaikan, jossa on iloinen ilmapiiri ja mihin on aina kiva tulla ja missä töitä tehdään hymyssä suin. Asiakasyrityksellemme työntekijän jaksaminen ja hyvinvointi on erittäin tärkeää, joten he tarjoavat työntekijöilleen liikunta-, hieronta ja ruokailuedun sekä kattavan työterveyshuollon.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 18.05.202201.06.2022

Autokorjaamo Maxiwash Oy palvelee asiakkaitaan autohuoltojen parissa Raisiossa ja lähialueilla. Yritys on tarjonnut luotettavaa, monipuolista ja asiakasläheistä palvelua jo vuodesta 1996. Korjaamolla hoidetaan kaikki henkilö- ja pakettiautot kuntoon, merkkiin katsomatta. Osaamistamme ovat moottori-, jarru- ja vaihteistovikojen etsiminen ja korjaaminen, autosähköjä ja ilmastointia unohtamatta. Korjaamo kuuluu maanlaajuiseen AD-ketjuun, joten saatte kauttamme kaikki ketjun palvelut ja rahoitusvaihtoehdot.
Katso lisää: https://www.autohuoltoraisio.fi/

Haemme nyt kokenutta, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta monipuolista kokemusta alan töistä ja edellytämme myös jonkin verran tuntemusta autosähköistä.
Kykenetkö hoitamaan autokorjaamopalvelut, pika-, määräaikais- ja ilmastointihuollot sekä katsastushuollot itsenäisesti ja luotettavasti ? Pystytkö palvelemaan asiakkaitamme ammattitaidolla niin suomeksi kuin englanniksi ? Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja koet autoalan vahvasti omaksesi ? - olet etsimämme henkilö!
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä sekä joustavan ja mukavan työympäristön.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 17.05.202205.06.2022

Asiakasyrityksemme Vetrospace Oy valmistaa modulaarisia tilaratkaisuja yrityksille ja etsii nyt kauttamme sähköasentajaa tilaratkaisujen sähköistystöihin. Haemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sähköalalta. Kaikki työkokemus tuotannollisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös voimassa olevaa SFS 6002 -sähköturvallisuuskorttia, sekä työturvallisuuskorttia. Kortit on mahdollista kouluttaa kauttamme ennen työsuhteen alkamista. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme iloisia ja toimeliaita PORRASSIIVOOJIA kesäkauden hulinoihin Turun alueelle!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia porrassiivoojia mukavaan ja toimeliaaseen porukkaamme kesäkauden hulinoihin. Loistavaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta, luotettavuutta, reippautta, sekä halua oppia toimintatapamme. Työhön annetaan kattava perehdytys!

Porrassiivoojana työnkuvaasi kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden porraskäytävien puhtaanapito. Lisäksi työnkuva voi pitää sisällään myös taloyhtiöiden saunojen ja pesutupien siivousta. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 8:00 alkaen ja työtunteja tarjotaan noin 30-37,5 tuntia viikossa.

Etsimme porrassiivoojia kesälomatuurauksiin seuraaviin ajanjaksoihin:

-3.6.-29.7, tuuraus ei edellytä oman auton käyttömahdollisuutta
-7.6.-5.8, tuuraus ei edellytä oman auton käyttömahdollisuutta
-3.6.-29.7, tuuraus edellyttää B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi
-27.6.-20.8, tuuraus edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme pitkään alalla toimineelle puutarhapuolen asiakkaallemme PUUTARHA-ALAN AMMATTILAISTA pitkäaikaiseen työsuhteeseen taimitarhaan Turkuun.

Oletko etsimämme viherpeukalo, joka nauttii työskennellä perennojen, havukasvien ja koristepensaiden keskellä? Etsimämme henkilö on intohimoinen taimien asiantuntija, joka huolehtii, että taimien kasvuolosuhteet pysyvät kunnossa ja laatu pysyy tasaisena. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa taimiston kasvattaminen, hoito ja ylläpito!

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puutarha-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Monipuolisen kasvituntemuksen lisäksi, etsimällämme henkilöllä on reipas ja itseohjautuva asenne työtä kohtaan sekä hyvät yhteistyötaidot! Työ ei pidä sisällään asiakaspalvelua, mutta työssä tehdään tiivistä yhteistyötä puutarhamyymälän kanssa, jonne taimistosta toimitetaan tuotteita. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön lyödyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva auktorisoitu isännöintitoimisto.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Eduksi katsotaan kokemus Domus-ohjelmistosta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Paimiossa sekä sen lähialueilla. Työtehtävät sisältävät pääasiassa ulkomaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on tärkeintä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat toukokuussa ja töitä on arviolta syksyyn 2022. Myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 16.05.202229.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.


Haemme nyt telineasentajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Telineasentajan työ on pientalotyömaiden telineiden pystytystä ja purkua. Työmaat ovat pääsääntöisesti 1-2 krs pientaloja, mutta myös jopa 3-4 krs rakennuksia, joten työskentelykorkeudet vaihtelevat. Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, joten kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään. Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä tavoitteellisuus, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia omakoti- ja rivitaloihin ympäri Suomea, myös talvella. Lisäksi Vesivek valmistaa ja asentaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vuoden 2021 helmikuusta lähtien palvelemme useilla alueilla asiakkaita myös salaojaremonteilla. Katso lisää https://www.vesivek.fi.

Haemme nyt kattoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on tavoitteellisuus, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme hakijoita B-ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme:
• pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä ympäri vuoden
• erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia. Luvatuista aikatauluista on helppo pitää kiinni, koska emme ole riippuvaisia alihankkijoista. Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa, omaksi, asiakkaiden ja kaikkien kulkijoiden turvaksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivekin työntekijöiksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuisia sisustuksia, joissa vieraat viihtyvät, rentoutuvat ja tuntevat ylellisyyttä. Nykyään yrityksemme tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen avaimet käteen -periaatteella! Lue lisää yrityksestämme osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt toimistotyöntekijää / ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Toiimistotyöntekijänä / ostajana pääset työskentelemään monipuolisten osto- ja hankintatehtävien parissa laivateollisuusympäristössä. Työnkuvaan kuuluu materiaalien hankinta, ostotilausten tekeminen, määrälaskenta sekä toimitusten laadun valvonta. Lisäksi olet vastuutta henkilöiden kulkuluvista ja materiaalien sertifikaateista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä, sillä ostaja tekee päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijoilta kaupallisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden parissa. Katsomme myös eduksi AutoCad ohjelmisto-osaamisen ja piirustusten lukutaidon. Huomioimme kuitenkin haussa myös aidosti tehtävästä kiinnostuneet henkilöt, sillä työhön annetaan perinpohjainen perehdytys. Mikäli olet määrätietoinen neuvottelija ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävä on vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina avulias ja ammattitaitoinen tiimi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä teollisuusalalla vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen vain Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Field Line Automation on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen automaatio- ja ohjelmistosuunnittelua sekä palveluita kehittämiseen. Yritys on erikoistunut tuottamaan vaativiakin kone- ja mittalaiterakennuksia sekä ohjelmistokehitystä yrityksille, yliopistoille ja tutkimuslaitoksille ympäri Suomea. Lue lisää yrityksestä osoitteesta: wwww.fieldlineautomation.com

Haemme nyt front- ja/tai backendkehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset laiteläheiset ohjelmointitehtävät, pääasiassa Python-kielellä (backend) ja JavaScript (frontend). Lisäksi työ pitää sisällään laite- ja ohjelmistoympäristöjen pystytystä. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä projekteissa työskennellään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat!

Tarjoamme:

-Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
-Perinpohjaisen perehdytyksen työhön
-Mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja nuorekasta työyhteisöä
-Uudet ja siistit toimitilat Turun keskustassa

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Yrittäjäin Tilitieto Oy on asiantunteva tilitoimisto Turussa, joka on tarjonnut asiakkailleen palveluita jo vuodesta 1995 alkaen. Yrityksen toiminta keskittyy asiakkaiden yksilölliseen palveluun ja henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa aina kokonaisvaltaisen vastuun kaikista asiakkaan kirjanpito- ja taloushallinnon asioista. Tilitoimiston kaikki taloushallinnon osaajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat taloushallinnon asioita sitoutuneesti ja suurella sydämellä! Lisätietoja yrityksestä osoitteesta: https://www.yrittajaintilitieto.fi/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Kirjanpitäjänä tarjoat nimetyille asiakkaillesi yksilöllisen palvelukokonaisuuden heidän tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, sekä päivittäisten taloushallinnon asioiden hoitamisesta, kuten laskutuksesta ja maksuliikennepalveluista sekä veroasioista. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää osaamisesi mukaan myös palkanlaskentaa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätösten tekemisestä sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen Maestro-, Procountor- tai Netvisor-ohjelmistoista. Arvostamme kuitenkin eniten kykyä hallita kokonaisuuksia alusta loppuun, sekä tarkkaa ja täsmällistä otetta työntekoon. Työtehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina ammattitaitoinen ja lämminhenkinen tiimi. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Yrittäjäin tilitieto Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä, Yrittäjäin Tilitieto Oy". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme metsäkoneenkuljettajaa metsien harvennuksiin Mynämäeltä Turkuun. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamu 6:00 -14 :00 ja ilta 14:00-22:00 myös yövuorot ovat mahdollisia. Yrityksellä on käytössä Ponssen koneet.

Voit olla jo hieman kokemusta omaava kuljetusalan työntekijä tai urasi alussa oleva henkilö. Emme vaadi metsäalan koulutusta, mutta aito kiinnostus alaa ja koneita kohtaan on ehdoton. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekoa ja huolellisuutta sekä tunnollisuutta ja joustavuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Voimme kouluttaa myös tarvittavat turvakortit ennen työn alkua ja työntekijä koulutetaan tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme puoliperävaununkuljettajaa maansiirtoajoon Turun seudulle. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 7:00 - 15:30, mutta arvostamme joustavuutta. Ajot tapahtuvat erilaisissa työmaakohteissa ja väylähankkeissa.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta maansiirtoajosta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
Työ vaatii täsmällisyyttä ja tarkkuutta sekä paineensietokykyä ja reipasta asennetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pikakuljetuksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme.

Työtehtäviisi kuuluu pakettien jakelu sisältäen mm. pakettien lastaamista, ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Työt tehdään arkisin klo. 11-18 välillä ja pääsääntöisesti ajoreitit sijoittuvat turkuun, sekä lähialueille. Työssä menestyminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Vaatimuksena on B-ajokortti ja vähintään 3-12kk verran kokemusta kuljettajan työtehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä.

Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SOMISTAJAA/JUUSTONLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit juustonleikkaajana ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin noin 30h/viikko koko sesongin ajan (mahdollisuus myös lisätunteihin) ja klo. 08-16 välillä. Työtä on myös mahdollista tehdä osa-aikaisesti 15-30h/viikko sesongin aikana ja jälkeen. Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta työpisteiden sijaintien sekä näissä tehtävien vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSAPULAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen, työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Naantalissa ja Turussa sekä jonkin verran muissa lähikunnissa Turun lähettyvillä. Töiden arvioitu kesto on aina syksyyn asti, mutta ideaalisesti työssä menestymällä on hyvät mahdollisuudet jatkaa pidempäänkin. Töitä tehdään arkisin 40h/viikko.

Työssä pääset toimimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa, joten emme odota sinulta rakennusalan rautaista osaamista, vaan hyvää asennetta työhön. Eduksesi katsotaan aikaisempi kosketuspohja rakennusalasta, esim. opiskeluiden kautta. Tärkeää kuitenkin on, että olet motivoitunut ja kiinnostunut työstä! Työt sisältävät kohteessa suoritettavia avustavia tehtäviä mm. tavaroiden kantoa, muurauksen purkamista, maalaamista ja monipuolisesti erilaisia Timpuria avustavia tehtäviä. Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista työmaille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MALLIPALAVALMISTUKSEEN vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Yritys on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen mm. yksilöllisesti suunniteltuja tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Työtehtävät koostuvat tuotannon puolella mallipalavalmistuksesta. Mallipalavalmistus on tarkkaa työtä, sillä palat lähtevät asiakkaille ympäri maailmaa näytekappaleiksi. Työtehtäviin kuuluvat mallipalojen valmistus hukkapaloista hiomalla ja viimeistelyllä, sekä lopuksi pakkaamalla. Tehtävässä käytetään paljon käsihiontakonetta sekä levysirkkeliä ja töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä.

Emme odota, että olet tehnyt vastaavia töitä aiemmin, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, sekä kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusiin työtehtäviin. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Riku Koski puh. 050 411 0470.

Hakuaika 11.05.202230.06.2022

LR-Laskenta Oy on Riihimäellä sijaitseva 7 hengen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat taloushallintopalvelut vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisille yrityksille sekä yhdistyksille. Yritys palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä niin talous- kuin palkkahallinnossa ja koko prosessi hoidetaan aina oman nimetyn vastuuhenkilön toimesta. LR-laskenta Oy on nykyään osa Tilitoimisto Aarnio -konsernia, joka työllistää yhteensä n. 50 taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja LR-Laskenta Oy:stä nettisivuilta: https://www.lr-laskenta.fi/.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ Riihimäen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän taloushallinnosta sekä kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin asti. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta sinulla on taustalla osaavan tiimin ja koko konsernin vahva tuki sekä kaikki nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä ja suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus Netvisor- tai Fennoa -ohjelmistoista katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on ketteryyttä käyttää erilaisia ohjelmia ja ennen kaikkea halua opetella uutta. Kaikista eniten arvostamme intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Sitoutuneet asiakkaat ja henkilöstö ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Voit aloittaa tehtävässä esimerkiksi kesälomien jälkeen tai halutessasi jo heti. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan LR-Laskenta Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä LR-Laskenta". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:00.

Hakuaika 11.05.202229.05.2022

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteesta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Asiakasyrityksemme ydinliiketoimintaa ovat liikennevalojen huolto- ja kunnossapitotyöt, erilaisten valaistushankkeiden toteutus avaimet käteen-periaatteella. Tie- ja katuvalaistuksen rakennus- ja huoltotyöt. Telematiikkalaitteiden asennus- ja huoltotyöt. Liikuntapaikkojen sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Etsimme nyt asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut konkari, tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa oleva motivoitunut tuleva ammattilainen.

Laskemme eduksi sähköalan koulutuksen sekä muun teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, eduksi lasketaan kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 02.05.202202.06.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 09.02.202231.05.2022

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.01.202231.12.2022

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua