Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 29.09.202315.10.2023

Haemme nyt TALOTEKNIIKKAINSINÖÖRIÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöautomaation monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtäväsi sisältävät uusien kiinteistölämpöpumppujen ohjelmointia, ja olet mukana myös kiinteistöjen automaatiosaneerauksissa sekä vanhemman laitekannan vian selvityksissä ja korjaamisessa. Projektit ovat pääasiassa lämmön talteenotto- ja maalämpöprojekteja.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. talotekniikka-alan tai sähköautomaation insinööri). Erityisesti arvostamme toimialan tuntemusta sekä yleistä teknistä ymmärrystä. Eduksi katsotaan myös sähköpätevyydet (S2). Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten emme siis odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan pitkään alalla toimineessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Asiakasyrityksemme käytössä ovat myös laadukkaat tuotteet, ja he tarjoavat uudelle työntekijälle ammattitaitoisen organisaation täyden tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 15.10.23 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Talotekniikkainsinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio, 0504110375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.09.202303.10.2023

Etsimme nopeasti rakennusapulaista/rakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme kivitalotyömaalle Turun Moisioon! Tarve on alkuun viikon mittainen, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa.

Työt alkaisivat jo tiistaina 3.10.23, joten tarve on siis äärimmäisen nopeasti!

Työtehtäväsi pitää sisällään mm. valujen siistimistä ja muita avustavia tehtäviä kivitalotyömaalla. Mikäli olet jo kokeneempi rakennusalan hommissa, voidaan tarjota lisäksi myös muitakin vaativampia tehtäviä. Työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15:30 ja palkkaus menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Oman auton käyttömahdollisus helpottaa työmaalle kulkemista.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään nopeasti töihin, lähetä hakemus oheisesta linkistä heti! Maanantaina 2.10. käymme läpi hakemukset ja suoritamme haastattelut joko etänä tai kasvotusten. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.09.202322.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka-marraskuun vaihteessa (mahdollisesti jo aikaisemmin) ja jatkuvat aina sesongin loppuun asti. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin voit kulkea esimerkiksi julkisilla.

Tehtäviisi kuuluu renkaiden vaihto/asennus sekä asiakaspalvelu asennustilanteissa. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin 8-16 tai 9-17 välisenä aikana, mahdollisesti myös satunnaisesti iltaisin sekä lauantaisin sesongin aikana. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,22 eur/h (minimi)

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai alalle soveltuvaa koulutusta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan F1-varikolla kokemusta kartuttanut rengasasentaja, sillä tehtävään saa normaalin perehdytyksen.
• Sesongin aikana työtahti voi olla kuitenkin nopea, joten oma-aloitteisuus, reippaus ja toimeen tarttuva työskentelyote ovat avainasemassa tehtävässä menestymisen kannalta.
• Arvostamme myös palveluhenkisyyttä ja kykyä sitoutua tehtävään kokoaikaisesti sesongin ajakana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 29.09.202329.10.2023

Tässä sinulle työpaikka kuljetusalalla, jossa työajat ovat säännölliset ja pääset kaiken lisäksi vielä itse vaikuttamaan työaikoihisi. Kuulostaa aika poikkeukselliselta!

JÄRKEVÄT TYÖAJAT - AIKAA JÄÄ VAPAA-AJALLEKKIN

Etsimme nyt kuorma-autonkuljettajaa, jonka työnkuvaan kuuluu Lindströmin tuotteiden jakelu Turun alueen yrityksille. Kuljetusalalle poikkeuksellisesti sinun on on mahdollisuus itse valita mitä työaikaa haluat tehdä, mutta työaika tulee sijoittaa kuitenkin ma-pe n. klo 6.00–18.00 välille. Voit siis itse valita aloitus/ lopetusajan, kunhan kaikki päivän jakelut on suoritettu onnistuneesti. Keskimääräinen työaika n. 7-8h/ päivä.

ASENNE RATKAISEE - ETSIMME REHTIÄ JA REIPASTA HENKILÖÄ

Pääset tehtävässä jo pitkälle, mikäli sinulta löytyy C-ajokortti sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja digikortti. Etsimme juuri sinua, mikäli edellä mainittu täyttyy ja sen lisäksi olet hyvä tyyppi, joka etsii pitkäaikaista sekä vakaata työpaikkaa. Aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä katsotaan tietenkin eduksesi, mutta rehti ja reipas asenne on kaiken A ja O. Asenne ratkaisee siis tässäkin tapauksessa eniten!

TURVALLINEN TYÖPAIKKA, TYÖEHTOSOPIMUKSEN MUKAINEN PALKANMAKSU

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi .Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi, mutta määräajan jälkeen tarkoituksena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti sekä työterveushuolto on huomattavasti lakisääteistä kattavampi.

HAE PAIKKAA

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin, mikäli sinulle sellaisia tekstiä lukiessa heräsi. Voit täyttää hakemuksen alla olevasta linkistä tai vaihtoehtoisesti lähettää ansioluetton suoraa sähköpostitse Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio puh. 050 411 0375, arkisin klo 9-17 välillä.

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten sisustusratkaisuiden valmistusprosessien monipuoliset vaiheet. Työssä käytetään päivittäin perustyökaluja ja erilaisia koneita, kuten leikkureita, joten toivomme hakijoilta hyviä kädentaitoja sekä aikaisempaa kokemusta työkalujen käytöstä.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana, joten tämän työn myötä pääset nauttimaan vapaista viikonlopuista! Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten et tarvitse omaa autoa töihin kulkemiseen. Palkka määräytyy puusepän teollisuuden työehtosopimuksen mukaan (aloituspalkka alkaen 10.50e/h).

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on pitkäaikainen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pakkaajaa Turkuun!

Työnkuvaan kuuluu erilaisten teollisuuteen lähtevien tuotteiden pakkaaminen pakkausmateriaaleihin ja lisäksi työssä on toisinaan myös tuotteiden kokoonpanoa. Työtä tehdään aina arkisin ja vuoroviikoin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikkoina työtä tehdään klo 7-15 ja iltavuoroviikkoina työtä tehdään klo 15-23. Tämän työn myötä arjen suunnittelu on mutkatonta ja viikonloppuisin on aikaa nauttia vapaa-ajasta!

Hienoa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys, jonka jälkeen tehtävässä pärjää itsenäisesti tyyppi, joka on työssään tarkka ja toimelias.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön töihin kulkemisen kannalta. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta reippaalla tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 29.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme myyjää lifestyle -myymälään Turun alueelle!

Työnkuvasi sisältää myynnillistä asiakaspalvelua, kassalla toimimista, monipuolisten tuotteiden esillepanoa sekä harmonisen yleisilmeen ylläpitämistä. Toivomme löytävämme inspiroivaan työympäristöön iloisen, toimeen tarttuvan ja ihmisläheisen henkilön, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Asiakkaita palvellaan pääasiassa arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-15, sekä joulusesongin aikana myös sunnuntaisin. Myymälä sijaitsee Turun alueella ja sijainti edellyttää töihin kulkemista omalla autolla.

Työtunteja tarjotaan noin 18-37.5h/viikko, joten tuothan hakemuksessasi, paljonko olet halukas tekemään työtunteja viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hakuaika 29.09.202315.10.2023

Etsimme SUODATTIMIEN VAIHTAJAA keikka luontaiseen työsuhteeseen Paraisille! Asiakasyrityksemme on erikoistunut vaativiin siivoustöihin ja heillä on yli 40 vuoden kokemus alalta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on vaihtaa likaantuneita ja pölyttyneitä suodattimia Paraisilla sijaitsevassa kohteessa. Keikkoja tulee kerran viikkoon ja työpäivän pituus on 8h. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tehtaalla työskentelemisestä, huolto- ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 28.09.202312.10.2023

Aluepurkaus Oy on purkutöiden erikoisosaaja, joka on edelläkävijä purkutyön aiheuttamissa melu- ja päästöhaittojen minimoinnissa. Vuodesta 1989 toiminut haasteellisten purkutöiden osaaja purkaa vuositasolla julkisivurakenteita 25.000m² ja parvekkeita noin 800 kpl , sekä lisäksi useita muita erityyppisiä purkutyöprojekteja.

Etsimme nyt työhön osallistuvaa purkutyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät purkutöiden johtamista ja valvontaa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tarpeen vaatiessa pystyt osallistumaan myös itse työmaan käytännön tehtäviin. Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset aidosti kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Asiakasyrityksemme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston huoltoihin ja korjauksiin.

Haemme nyt huoltoasentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. jarru- ja moottorihuoltoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Ruskolla ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävä sisältää pääasiassa raskaan kaluston päällirakenteiden maalausta. Tarvittaessa sinulla on valmius myös osallistua avustaviin huoltotöihin.

Toivoisimme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta ruisku- ja/tai teollisuusmaalauksesta. Erityisesti arvostamme kuitenkin suoraselkäistä asennetta työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa sinulla on osaavat työkaverit tukena ja apuna.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Oletko rehti ja reipas työntekijä joka haluaa kuumeisesti töihin? Etsimme nimittäin nyt useampia reippaita tyyppejä, jotka haluavat nopeasti aloittaa työt. Vaatimukset ei ole suuret, kunhan on luotettava, motivoitunut oppimaan uutta sekä ennen kaikkea haluaa tehdä yksinkertaisesti vai töitä.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TARJOLLA?

Työtehtävät pääsääntöisesti painottuvat erilaisiin tuotantotehtäviin (kokoonpano, viimeistely, pakkaus, koneen käyttö). Työtehtävät ovat sellaisia, joihin ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta. Aikaisempi kokemus tietenkin katsotaan eduksesi. Työskentely tapahtuu ma-pe (eli viikonloput ja pyhät vapaat) ja toivomme valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (vuoroviikoin). Työtehtävät ovat kokoaikaisa, eli tarjolla töitä 40h/viikko. Kyse ei ole siis mistää keikkaduunista, vaan vakituisesta työskentelykohteesta.

KANNATTAAKO JUURI SINUN HAKEA?

Kannattaa, mikäli tunnistat itsesi joistakin näistä kohdista:

• Olet luotettava ja motivoitunut tyyppi, joka haluaa saada vakaat tulot ja pitkäaikaisen työpaikan
• Olet valmis aloittamaan työt nopeasti
• Olet innokas ja motivoitunut henkilö, joka etsii töitä esimerksiksi mahdollisten opiskelujen alkuun asti
• Olet juuri valmistunut koulusta tai esim palannut intistä ja etsit sitä ensimmäistä kunnollista työpaikkaa
• Olet jo enemmän kokemusta työuralta hankkinut henkilö, mutta etsit pitkäaikaista ja vakaata työpaikkaa teollisuuden tehtävien parista
• Olet motivoituntu oppimaan uusia tehtäviä ja kestät työssä myöskin rutiineja sekä toistoja
• Sinulta löytyy auto, jotta pääset kulkemaan julkisenkin liikenteen verkoston ulkopuolelle

Mikäli näistä edes kaksi täytyy, kannattaa laittaa hakemus!

MIKSI KANNATTAA TYÖLLISTYÄ CLICKIN KAUTTA?

Click Henkilöstöpalvelut toimii työsuhteen alussa työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

MITEN HAEN?

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä, mutta kuitenkin viimeistään 11.10.2023 mennessä. Suositelemme laittamaan hakemuksen kuitenkin heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan heti ja työt voivat alkaa nopeastikkin. Jos hakulomakkeen täyttäminen ei inspiroi, voit myös laittaa CV:n suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätietoja antaa myöskin Maiju Aarnio arkisin klo 9-16 puh. 050 411 0375.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Haemme nyt alansa arvostetulle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme LVI-työnjohtajaa Turkuun!

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa korjaus- ja huoltopuolen LVI-projekteissa. Huolehdit mm. asennustöiden organisoinnista, työmaiden valvonnasta, laatuvaatimuksista sekä aikataulutuksista. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta LVI-puolen työnjohdollisista tehtävistä. Eduksi katsotaan myös soveltuva koulutus (esim. insinööri AMK). Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
• Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
• Monipuolisia projektityötehtäviä
• Kannustavan palkkauksen

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 11.10.2023 mennessä. Hakemukset otsikolla "LVI-työnjohtaja" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa maanrakennustyöntekijää Turkuun! Työsuhde on pitkäaikainen ja työt alkavat heti.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti työmaan vaiheesta ja työntekijän aikaisemmasta osaamisesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi ja tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Teknisenä kiinteistönhoitajana saat keskittyvät vain kiinteistöjen talotekniseen puoleen. Olet vastuussa kiinteistöjen teknisistä perushuoltotöistä, kuten lämmitys, vesi-, ilmanvaihto- ja palohälytinjärjestelmien ylläpidosta ja säädöistä. Toimit osana talotekniikan ammattitaitoista tiimiä, joten sinun ei tarvitse osata entuudestaan näitä kaikkia osa-alueita. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan lisää ja kehittämään osaamistasi. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tarvittaessa asiakkaamme kouluttaa sinut. (esim. oppisopimus). Työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15.

Katsomme eduksesi esim kiinteistönhuoltajan, LVI- ja sähköalan koulutuksen/ kokemuksen, mutta tehtävässä voi pärjätä hyvin muillakin taustoilla. Edellytämme B-ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tajoaa sinulle:

• pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn nuorekkaassa sekä vakaassa yrityksessä
• työvaatteet, työvälineet ja auton käyttöösi
• kouluttautumismahdollisuuksia
• osaavan ja rennon työyhteisön
• tiimin ja esimiehen tuen
• kilpailukykyisen palkan.

Miten tästä eteenpäin?

Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Odottaa ei kannata, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä tulee ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaipaatko lisätietoja tai heräsikö kysymyksiä? Listätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 3 - 5 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Kerro siis hakemuksessasi, mikä tuntimäärä soveltuisi sinun elämäntilanteeseen parhaiten. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina. Emme edellytä suomen kielen taitoa / we don't require proficiency in the Finnish language.

Tarjoamme:

• työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
• mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.09.202327.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun alueella. Työ on pääasiassa nurmikon leikkaamista, lehtien puhaltamista ja roskien keräämistä. Tehtävät vaihtelevat luonnollisesti vuodenaikojen mukaan. Etsimme työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Erityisesti arvostamme reipasta asennetta. Ajokortti tarvitaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Jukka Lehtovaaraan, 0504110346.

Hakuaika 27.09.202315.10.2023

Etsimme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen, tehtävässä viihtymällä ja menestymällä sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on varustettu vuosien tuomalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. He ovat erikoistuneet valmistamaan mm. pienjännite-, mittaus-, pää-, ryhmä, automaatio-, pistorasia, ohjaus- ja valaistuskeskuksia.

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakasyrityksen toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella parin kilometrin etäisyydellä Turun keskustasta ja pääasiallisena tehtävänäsi on toimia sähkökaappien kokoonpanijana. Tehtävään sisältyy myös avustavan tason sähkökytkentöjä. Työpäivän aikana kädestäsi löytyy useimmiten ruuvimeisseli tai erilaisia ruuveja ja muita vastaavia työkaluja sekä tarvikkeita. Töitä tehdään ma-pe ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi on seuraavanlainen:

Palkka 11,37 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus kokoonpanotehtävistä, tuotantotehtävistä, teknillinen koulutus ammattikoulusta tai muu tehtävään soveltuva työkokemus/koulutus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea bussilla tai vaikka polkypyörällä tämän sijainnin vuoksi, joten autoa et tarvitse työpaikan ja kodin välillä kulkemiseen.

Työt alkavat heti tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 27.09.202311.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme YLIJÄÄMÄN SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Tehtävänäsi on toimia tuotantolaitoksesta tulevan ylijäämän siivoojana Liedossa, tehtävään sisältyy olennaisesti ylijäämän (metalli/puu) lajittelu ja myös muut yleiset siivoustehtävät. Kaikki tarvittavat välineet ovat kohteessa valmiina ja tuotantolaitoksestä löytyy myös oma ruokala, joten omia eväitä ei ole välttämätöntä ottaa mukaan. Töitä tehdään ma-pe ja 4h/päivä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Trukinajotaitoa (ylijäämät painavat paljon, joten näiden liikuttaminen tuotantolaitoksen sisätiloista ulos tapahtuu enimmäkseen trukilla).
• Aikaisempi kokemus tuotannossa/tehtaalla työskentelemisestä ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti. Bussia on mahdollista hyödyntää, mutta kävelymatkaa jää lähimmältäkin bussipysäkiltä arvioidusti vähintään 10min.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme SIIVOOJIA pitkäaikaiseen/kokoaikaiseen tai halutessasi enemmän määräaikaiseen/keikkaluontaiseen työskentelyyn Turun talousalueelle. Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Työskenneltävät kohteet ovat pääasiallisesti Turun talousalueella ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten emme edellytä sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, mutta oma ajoneuvo helpottaa huomattavasti töiden tekemistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten voit olla joko urasi alkutaipaleella oleva tai kokeneempi konkari. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkas on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Toivomme sinulta:
• Joustavuutta
• Kykyä tulla toimeen erilaisten henkilöiden kanssa
• Reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
• Oma-aloitteisuutta ja arvostusta omaa kädenjälkeä kohtaan

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme TEOLLISUUSSIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme omaa jo pitkän kokemuksen siivousalalta tarjoten palveluitaan monipuolisesti mm. ylläpito- ja erikoissiivouksiin pienemmistä suurempiin kohteisiin esim. toimistot, kaupat, terveyslaitokset, tuotantolaitokset, tehtaat ja paljon muuta.

Tehtävänäsi on toimia siivoojana Liedossa sijaitsevan tuotantolaitoksen tiloissa, kyseessä ei ole perinteinen siivoustyö vaan tuotannon työvaiheita mukaileva monipuolinen työ. Kaikki tarvittavat välineet ovat kohteessa valmiina ja tuotantolaitoksestä löytyy myös oma ruokala, joten omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan. Töitä tehdään ma-pe ja 37,5/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti (kokemusvuodet) ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 11,73 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa/tehtaalla työskentelemisestä ja siivoustehtävistä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 26.09.202310.10.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 25.09.202308.10.2023

Etsimme AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut robotiikkaan ja automaatiojärjestelmien kehitykseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työsuhde alkaa suoraan asiakasyrityksen omilla kirjoilla.

Tehtävänäsi on asentaa, huoltaa ja pitää kunnossa automaatiojärjestelmiä- ja koneita. Tehtävään sisältyy myös olennaisesti vianetsintä-, huolto- ja korjauskeikat. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen toimitiloissa tai asiakkaiden luona riippuen työvaiheesta/projektista, ma-pe ja 40h/viikko. Työ voi sisältää satunnaista matkustelua ulkomaille ja viikonlopputyöskentelyä.

Mitä toivomme sinulta?
• Sähkö- ja mekaniikkakuvienlukutaitoa
• Sähkö- ja/tai automaatioalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi asentajan koulutus sekä alaan liittyvä työkokemus on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, joten hae rohkeasti!
• Matkustushalukkuutta ja innokkuutta työskennellä myös viikonloppuisin.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita, omatoimisuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Huoltoauto
• Lounasetu
• Työterveys
• Vapaa-aika ja sairaskuluvakuutus

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. CV:n voit lähettää myös erikseen ohessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 25.09.202308.10.2023

Asiakasyrityksemme Kiinteistöpiste Vuori Oy hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Kiinteistöpiste Vuori Oy on pitkään alalla toiminut ISA-auktorisoitu yritys.

Työtehtävänäsi on vastata kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä tuntemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön lämminhenkisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi entisestään. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16. etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Hakuaika 22.09.202308.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia siivoustehtäviä kuten koti-, toimisto- ja rakennussiivouksia. Työtä tehdään arkisin työparin kanssa Varsinais-Suomen alueella ja työkohteet vaihtelevat työpäivän aikana. Työaika on 30–37,5h/viikossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Alan koulutus tai työllä hankittu aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Aito kiinnostus siivousalaan ja palava halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on koko työn ydin.

Mikäli olet reipas, omaat korkean työmoraalin ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Olet tehokas, järjestelmällinen sekä pystyt työskentelemään hymyssä suin myös paineen alla.– Olet etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 9-16 välillä.

Hakuaika 22.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista.

Tehtävässä pääset tekemään mm. uudisrakennusten sähköistyksiä, vikatilanteiden selvityksiä, vanhempien kohteiden saneerauksia sekä yleisiä asennustöitä yksityisasiakkaiden luona.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Jukka Lehtovaaralle puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON teollisuuden sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista. Lisäksi toivomme ymmärrystä prosessien sähköistyksistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Etsimme RISUJEN ROUDAAJIA Rovaniemelle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut raivaamaan ja siistimään metsäalueita sekä maanteiden varsia niin saaristossa kuin sisämaassakin. Kyseessä on keikkatyö, jonka arvioitu kesto on noin 1-2 viikkoa ja aloitusajankohta on lokakuussa viikolla 41.

Tehtävänäsi on yksinkertaisesti risujen ja muun vastaavan roudaaminen ennalta määritetystä kohteesta hävitettäväksi. Kaikki työt tehdään ma-pe ja viikonlopuksi pääsee kotiin, mutta keikkatyölle tyypillisesti työpäivät saattavat olla pidempiä kuin normaali päivätyössä.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi moottorisahan ja muun raivaustyökalun käyttökokemus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on aito halu tehdä ja sitoutua työhön sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote, joten hae rohkeasti!
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytyksenä työlle, sillä asiakasyrityksemme järjestää yhteiskyydityksen Rovaniemen keskustasta kohteeseen.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Majoituksen
• Aamupalan ja välipalan työpäivän aikana

Työt alkavat lokakuussa viikolla 41. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 21.09.202308.10.2023

Nyt on tarjolla pitkäaikainen ja joustava työpaikka toimisto ja toimitilasiivouksien parissa Turun alueella! Mikäli tällainen siivoustyö kiinnostaa, lue lisätiedot alta!

TEHTÄVÄNKUVASTA:

-vaihtelevat työkohteet Turun alueella (toimistoja, liiketiloja, yritysten sosiaalitiloja tms.)
-työpäivät alkavat liedosta, sieltä saat yrityksen auton käyttöösi
-työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ma-pe, mutta halutessasi saat tehdä tietyt kohteet myös viikonloppuisin
-työtunteja 25-37,5 viikossa (todennäköisesti kuitenkin täydet työtunnit)
-mahdollisuus vaikuttaa työskentelyaikoihin, tietyt kohteet täytyy kuitenkin siivota toimistoaikojen ulkopuolella joko aikaisin aamulla tai illalla.
-työskentely tapahtuu yksin että ajoittain myös työparin kanssa

ODOTAMME HAKIJALTA:

-aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai aitoa innokkuutta oppia siivousalan salat
-mahdollisuutta sitoutua työsuhteeseen pitkäaikaisesti
-B-ajokortti riittää, sillä saat firman auton käyttöösi
-sujuvaa suomen kielen taitoa

KIINNOSTUITKO?

Työskentely alkaa elo-/syyskuussa sopimuksen mukaan, joten tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. Hakuaikaa 8.10.2023 asti.

Hakuaika 21.09.202330.09.2023

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21), keskimäärin 5 vuoroa viikossa ja työtunteja 37.5h/viikko. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä, mutta tarvittaessa siihenkin voidaan kouluttaa. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihenkin voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teollisuuden HUOLTOASENTAJAA Turun seudulle!

Asiakasyrityksemme on teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti tuotantokoneiden ja -laitteiden asennuksiin, korjauksiin, huoltoihin ja kunnossapitoon liittyviä palveluita. Työ on monipuolista ja työkohteet muuttuvat päivittäin.

Tavoitteena on täydentää tiimiä moniosaajilla, joten katsomme eduksi monipuoliset huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa ja työskentely tapahtuu pääasiassa arkisin klo 7-15:00 välisenä aikana. Toivomme kuitenkin tekijältä joustoa työaikojen suhteen esimerkiksi talvisesongin aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on pitkäaikainen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0345.

Hakuaika 20.09.202301.10.2023

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Yritys valmistaa teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja, joita toimitetaan globaalisti ympäri maailman. Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta työntekijää kokoonpano-osastolle. Työ on tuotannossa tapahtuvaa kokoonpanotyötä, jossa esimerkiksi ruuvataan sähköpöytien osia yhteen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä sekä kuvienlukutaito ja kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pidemmäksi aikaa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.09.202304.10.2023

Hei sinä kokenut asentaja - kaipaatko urallesi uusia tuulia? Kiinnostaisiko työ vakavaraisessa ja hyvämaineisessa täyden palvelun korjaamossa? Meidän rennossa ja reilussa tiimissä olisi nyt tilaa uudelle motivoituneelle ja ammattitaitoiselle työntekijälle.

Aninkaisten autohuolto on vuonna 2001 perustettu monimerkkikorjaamo, joka kuuluu Autofit ketjuun. Teemme kaikki henkilö- ja pakettiautojen, kevyt kuorma-autojen, sekä asuntoautojen korjaukset yli 22 vuoden vankalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Käytämme huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta tai lue lisää kotisivuiltamme: www.aninkaistenautohuolto.fi

Haemme nyt joukkoomme uutta kokenutta, luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä ajoneuvoasentajaa korjaamolle Länsikeskukseen. Arvostamme hakijoissa erityisesti kykyä itsenäiseen työskentelyyn, monipuolista merkkituntemusta sekä reipasta asennetta työntekoon. Kokemus sähkö/hybrid autoista katsotaan eduksi, kuten myös englannin- ja ruotsinkielen taidot.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset korjaamon huolto- ja korjauspalvelut. Työt tehdään arkisin kello 8-16:00 välillä, yhteensä 37,5h/viikossa. Palkkaus on minimissään Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan, mutta voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä joustavan, mukavan sekä nykyaikaisen työympäristön.

Työt alkavat sovitusti/heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio, puh. 050 4110345. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 19.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on vakaavarainen ja perinteikäs tarvikemyymälä. Yritys työllistää tällä hetkellä noin kaksikymmentä työntekijää.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolinen työnkuva sisältää mm. kuukausikirjanpidon, tilinpäätökset, palkkahallintoa sekä muita yleisiä toimistotöitä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kehittyvässä ja vakaavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään rennossa ja kannustavassa työyhteisössä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00. Sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Hakuaika 19.09.202308.10.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijä loppuvuodeksi Turun alueelle!

Tarjolla on monipuolisia maanrakennusalan töitä, sillä työkohteet tulevat vaihtelemaan kuukausien aikana. Pääsääntöisesti toimit kaivinkonekuskin perämiehenä ja teet lapiotöitä, mutta työnkuvaasi on mahdollista sisällyttää osaamisesi mukaan myös mm. kaivojen ja salaojaputkien asennuksia. Aikaisempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi!

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, joten sinulla on aikaa nauttia aina iltaisin ja viikonloppuisin vapaa-ajastasi. Työssä ei myöskään reissata sen enempää, sillä kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa. Vaihtelevien työkohteiden takia, sinulla tulee kuitenkin olla oma auto käytössäsi töihin kulkemisen kannalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä ja työsuhde kestää arviolta vuoden loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 19.09.202308.10.2023

Haaveiletko monipuolisista työtehtävistä ja aktiivisista työpäivistä? Etsimme nyt kiinteistöhuollon asiakasyrityksellemme ulkoalueiden hoitajaa / konekuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluu ulkoalueiden kunnossapito, kuten nurmikon leikkuu, lehtien puhaltaminen, sekä lumitöiden tekeminen. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat työtehtävät tuovat monipuolisuutta työnkuvaasi ja pääset ajamaan erilaisia kiinteistöhuollon koneita, kuten ruohonleikkureita, harja-autoja sekä Wille ja Lundberg monitoimikoneita, sekä C-kortin suorittaneena myös kuorma-autoa.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamuvuorossa ja työtunteja on 40h/viikko, mutta toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen esimerkiksi talvisesongin aikana. Alan tuntemus sekä kokemus kiinteistöhuollon koneiden käytöstä katsotaan eduksi, mutta asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tarvittaessa työtehtäviin, joten hae paikkaa rohkeasti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten hae paikkaa täyttämällä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 18.09.202301.10.2023

Perheyritys Rengasmäki Oy on täyden palvelun rengasliike, joka toiminut alalla jo yli 35 vuoden ajan. Yrityksemme on kuulunut vuodesta 2006 lähtien kotimaiseen Rengasmarket -ketjuun, joka tarjoaa parhaat tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Syksyn rengassesonki lähestyy taas vauhdilla, joten etsimme nyt tiimiimme reippaita rengastyöntekijöitä!

Rengastyöntekijän työnkuvaan kuuluu rengasasennuksia ja niihin liittyviä muita työtehtäviä. Lisäksi työ pitää sisällään rengashotellin ylläpitoa, kuten renkaiden pesemistä, kuljettamista ja varastointia. Aikaisempi kokemus rengasalan tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys, sillä työnkuva voidaan neuvotella osaamisesi mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan arviolta lokakuun lopulla ja työt kestävät ilmojen mukaan arviolta 3-6 viikon ajan. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 välisenä aikana, mutta tavoitteenamme on olla puolin ja toisin joustavia työaikojen suhteen. Toimipisteemme sijaitsee Maskussa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Jos sinulla on hyvä fyysinen kunto ja aikaansaava ote työntekoon, voit olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen ja lisätietoja tehtävästä voit soittaa arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Hakuaika 18.09.202302.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen turun seudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut valtakunnallinen toimija, joka tekee monipuolisia lattia-asennuksia erilaisiin kohteisiin. Asennusmateriaaleina ovat esimerkiksi parketit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, kokolattiamatot, linoleumit, laatat, designbetonit ja mikrosementit. Työkohteet ovat julkisen sektorin kohteita, yrityksiä ja yksityiskoteja, jolloin asennuskohteet ovat uudisrakennuksia, sekä kunnostettavia ja remontoitavia kohteita.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta monipuolisista lattiapintojen asennuksista. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta ennen työsuhteen alkua. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä laadukkaiden materiaalien parissa
• mukavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
• mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 411 0345.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt KAIHDINMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tuotteisiin kuuluvat mm. sälekaihtimet ja rullaverhot, puusälekaihtimet, kangasvekkikaihtimet, pystylamellit, markiisit ja parvekeverhot, jotka voidaan valmistaa moottoroituna tai manuaalisesti käytettäviksi.

Päivittäisessä työssä palvelet asiakkaita ja vastaanotat saapuvia tilauksia. Asiakkaina ovat yksityishenkilöt ja yritykset. Toimipiste sijaitsee Turussa, mutta työssä kierretään paljon asiakkaiden kohteissa suunnittelemassa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Monissa tapauksissa hoidat projektit mahdollisista tuotetilauksista asennusten tilaamiseen saakka. Hoidat myös muun työn ohella sosiaalisen median markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Työ edellyttä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, teknistä ymmärrystä sekä silmää sisustus asioihin. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista.

Tarjoamme:
• itsenäisen ja vaihtelevan työn myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa
• alan huipputuotteet ja kattavan tuotevalikoiman
• vakituisen työn alalla pitkään toimineessa vakavaraisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Asiakasyrityksemme on laivasähköistyksien johtava toimija Suomessa. Etsimme nyt motivoituneita sähköasentajia pitkiin työsuhteisiin.

Monipuolinen työnkuva sisältää uusissa laivoissa tehtäviä asennuksia sekä muita merenkulkuun liittyviä sähkötöitä. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa sähköalan työkokemusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevaa tai kokeneempaa LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut mittatarkkuutta, vaativia hitsauksia ja koneistuksia sisältävien tuotteiden valmistamiseen sekä kokoonpanemiseen. Materiaaleina käytämme pääosin ruostumatonta- ja haponkestävää terästä.

Tehtävänäsi on toimia levyseppähitsaajana, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Materiaaleina on pääasiallisesti ruostumaton- ja haponkestävä teräs. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi on seuraavanlainen:

Palkka 14 eur/h (minimi riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Kuvienlukutaitoa ja hitsauskokemusta (MIG)
• Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta ja muu tehtävään soveltuva kokemus ovat eduksesi työssä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, omatoimisuus, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 15.09.202301.10.2023

Haemme asiakasyrityksellemme myynninnälkäistä VAKUUTUSMYYJÄÄ Varsinais-suomen alueelle!

Vakuutusmyyjänä toimit asiakkaiden asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Emme vaadi alalta aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen vakuutusalaan ja tuotteisiin. Saat yritykseltä työhön tarvittavat laadukkaat työvälineet, sekä koko tiimin tuen tavoitteiden saavuttamiseen ja erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi toiminimellä, joten voi työskennellä missä ja milloin haluat ja pystyt täysin itse vaikuttamaan tuloihisi.

Tärkeintä on oikeanlainen asenne, motivaatio ja valmius tavoitteelliseen työskentelyyn!

Vaalimme laatua yritystoiminnan kaikilla osa-alueilla, joten omaathan jo hieman kokemusta tuloshakuisesta myyntityöstä. Odotamme sinun olevan ulospäin suuntautuva ja rohkea ottamaan kontaktia asiakkaisiin. Pääasia kuitenkin on, että sinusta huokuu myyntihenkisyys ja otat haasteet vastaan aidolla mielenkiinnolla ja kykenet luovimaan muuttuvassa työympäristössä.

Työskentelyn peruslähtökohtana on sinnikäs ja itseohjautuva työskentelyote. Toivomme sinulta innostuneisuutta, kykyä saada asioita aikaan ja huumorintajuisuutta. Työssä menestyminen on taattua, jos sinulla on rautaiset vuorovaikutustaidot, olet myynnillisesti lahjakas ja sitoudut tavoitteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Englannin kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko tästä myynnin huipputehtävästä?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää hakemuksen ja ansioluettelon sähköpostilla Linda Vainiolle. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huippumyyjä". Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 9-16 välillä.

Hakuaika 14.09.202330.09.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202330.09.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin.

Odotamme hakijoilta vähintään CE-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, ne voidaan kuitenkin kouluttaa ennen töiden alkamista. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Etsimme aloittelevaa tai kokeneempaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien sekä ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen.

Tehtävänäsi on toimia metallityöntekijänä, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin levytys- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä kuten kokoonpanotyöt. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti ja tehtävän palkkahaitari on seuraavanlainen:

Palkka 11,50-15 eur/h (riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta, hitsauksista ja muu tehtävään soveltuva kokemus ovat eduksesi työssä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Tarjoamme:
• Monipuolisia työtehtäviä
• Hyvät työsuhde-edut
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 13.09.202301.10.2023

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KYLMÄASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huoltoihin liittyviä
tehtäviä. Asiakasyrityksemme on pitkään Turussa ja lähialueilla erilaisiin lämmitysjärjestelmiin
erikoistunut asennus- ja huoltoliike. Työkohteita ovat kotitaloudet sekä suuret kiinteistöt ja työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä (37,5 h/vko). Palkkaus on talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimuksen mukaan, jossa aloittelevan työntekijän palkka on minimissään 12,08€/h.

Odotamme hakijoilta
• Kylmä- tai sähköalan koulutusta ja/tai työllä hankittua kokemusta
• voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
• suomenkielen osaamista ja joustavuutta työaikojen suhteen
• motivaatiota oppia uutta ja rautaista asennetta työntekoon
• B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme monipuolista tietämystä erilaisista lämpöpumpuista, kylmälaitteista sekä lämmöntalteenottojärjestelmistä. Voit olla jo hieman kokemusta omaava asentaja tai vasta koulusta valmistunut motivoitunut alan tuleva ammattilainen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa
• Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen
• Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Huipputiimin tuen

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään mahdollisimman nopeasti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio p. 050 411 0345, arkisin 9-16.

Hakuaika 04.09.202304.10.2023

Etsimme logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee itäisessä Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keikkojen pituudet vaihtelevat ja niitä voidaan sovittaa joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut arkisin 14-16.

Hakuaika 04.01.202331.12.2023

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2022
Suomen vahvimmat platina 2022
Kestomenestyjä 2022
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua