Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 17.09.201929.09.2019

Trendikäs sisustus- ja lahjatavaratuotteisiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii kauttamme OSA-AIKAISTA MYYJÄÄ joulusesonkiin Turun alueella sijaitsevaan isohkoon sisustusliikkeeseen.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus vuoden loppuun joulusesongin ajan, mutta motivoituneella työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa. Viikoittainen työaika on noin 24–37,5 h ja työvuorot sijoittuvat joulusesongin ajan ma–su välille.

Myyjänä toimenkuvasi on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua, kassalla toimimista, kuormien purkamista ja tuotteiden esillepanoa. Myymälän yhteydessä on myös pieni kahvila, joten työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran erikoiskahvien valmistusta ja kahvilatuotteiden tarjoilua.

Etsimme työhön iloista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä, jolla on jonkin verran kokemusta entuudestaan asiakaspalveluhenkisestä myymälätyöstä. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen sisustustuotteiden parissa. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä aitoa kiinnostusta alaa ja ajankohtaisia sisustustrendejä kohtaan. Työssä tarvitaan omaa autoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat lokakuussa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Roosa Huoviselta arkisin klo 15–16, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 16.09.201927.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä Turun alueelle. Työt alkavat heti ja kestävät vuoden loppuun asti.

Apumiehen rooli maanrakennuspuolella on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti kohteesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti maanantaina 16.9.19. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiseen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 12.09.201926.09.2019

Haemme nyt reipasta ja oppimishaluista IV-puhdistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, jonkin verran työkokemusta sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 12.09.201919.09.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kiiresesonkiin VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ syys-marraskuun ajalle.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Työaika päivisin ma-pe ja työtunteja viikossa yhteensä 30-37.5h.

Odotamme hakijalta reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja luotettavuutta! Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta asenne ratkaisee kaikista eniten!

Jos kiinnostuit, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo maanantaina 16.9.19. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 12.09.201925.09.2019

Etsimme nyt pitkänlinjan kalustealan asiakasyrityksellemme KALUSTEMYYJÄÄ / -SUUNNITTELIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on tarjonnut laadukasta ja tinkimätöntä palveluaan jo lähes 40 vuoden ajan. Asiakkaamme toteuttaa teknisesti toimivat ja tyylikkäät kalusteet räätälöidysti, asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden.

Kalustemyyjän ja -suunnittelijan työtehtävässä vastaat erilaisten keittiö- ja kiintokalusteiden myynnistä ja suunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sisustusarkkitehti tai -artesaani), myyntihenkisyyttä sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme teknisen ymmärryksen lisäksi aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä sekä asiakaspalvelualttiutta. Kokemus Fusion-suunnitteluohjelmasta tai vastaavasta katsotaan eduksi. Työaika on arkisin klo 9–19 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan työyhteisön tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 25.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 11.09.201927.09.2019

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 27.9.19 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 11.09.201929.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Turussa sijaitsevalle työmaalle. Työt alkavat heti ja jatkuvat arviolta vuoden 2019 loppuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä ja rakennussiivouksesta ovat hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.09.201929.09.2019

Haemme ammattitaitoista laatoittajaa Turkuun. Työ on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turussa ja Turun lähialueilla.

Työt koostuvat monipuolisista laatoitustöistä. Hakijoilta edellytetään vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista töistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Lisäksi odotamme hakijoilta työturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan vedeneristyssertifikaatti. Arvostamme kokemusta lattiakaadoista ja tasoitetöistä sekä oma-aloitteista ja tehokasta asennetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta puh. 0504110346.

Hakuaika 10.09.201929.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia apumiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät ainakin marraskuulle, mahdollisesti vuoden loppuun saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ALOITTELEVIA KIRJANPITÄJIÄ / PALKANLASKIJOITA vakituiseen työsuhteeseen sekä Raision että Turun toimipisteillemme.

Aloittelevana kirjanpitäjänä / palkanlaskijana työskentelet alkuun kokeneemman ammattilaisen kanssa, ja työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työnkuvasi muodostuu työsuhteen alkuvaiheessa avustavista kirjanpitoon ja palkanlaskuun liittyvistä tehtävistä. Käytössämme on Heeros taloushallinto-ohjelmisto.

Raision Tilitoimiston tavoitteena on kouluttaa työntekijästä kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen kasvattamalla pikkuhiljaa vastuutasi ja antamalla omia asiakkuuksia, joista vastaat lopulta kokonaisvaltaisesti itse. Huomioimme haussa siis myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat, jotka ovat oppimishaluisia ja motivoituneita kehittymään talousalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan kirjanpitäjän / palkanlaskijan tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta innostunutta, motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työntekijä työllistyy suoraan Raision Tilitoimiston työntekijäksi.

Tarjoamme:

• mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 24.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 15, p. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 10.09.201901.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät loppuvuoteen, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 10.09.201924.09.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työkohde on saneeraustyömaa Turun keskustan lähettyvillä, mikä kestää loppuvuoteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat myös jatkossa Turun alueella.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 10.09.201929.09.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2019. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa tarkkuutta vaativaa huonekalujen hiontaa ja laadunvalvontaa. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, kahdeksan tuntia päivässä. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä tarvittaessa iltavuorossa.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työntekoon, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta vihannesten esikäsittelijää Paimioon. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu pääasiassa hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa, sekä jonkun verran myös pakkausta. Toivomme hakijoilta hygieniapassia, oma-aloitteisuutta sekä näppäryyttä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 09.09.201909.10.2019

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Kokemus puupuolelta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä itseohjautuvaa asennetta.

Koneistajan työtehtäviin kuuluu Biesse-merkkisen CNC-työstökeskuksen käyttäminen. Työskenteleminen tapahtuu Raision toimipisteellä arkisin kahdessa vuorossa, ja työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja ammattitaitoisessa työporukassa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sillä tilaukset tehdään aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Siitä syystä työssä pääsee käyttämään osaamistaan monipuolisesti sekä kehittymään alan ammattilaiseksi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 09.09.201922.09.2019

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme kasvunsa tueksi NUOREMPAA LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Nuorempana LVI-asentajana työtehtäviisi kuuluvat avustavat sukitustyöt Turun talousalueella. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina. Koulutamme sinut työn ohessa tehtävään.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä B-ajokorttia. Soveltuva tekninen koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:

• pitkäaikaisen työsuhteen,
• mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana,
• alan parhaat työkalut sekä työvälineet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Soita ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 09.09.201922.09.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kirjanpitäjää / palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteellemme. Tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueilla. Etsimämme henkilö on alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti. Lisäksi hän hallitsee palkanlaskennan osalta työlainsäädännön ja eri työehtosopimukset sekä tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet.

Toivomme, että tilitoimistomaailma on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti sekä palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Siksi etsimällämme henkilöllä tulisi olla rautainen organisointikyky sekä taito hallita omaa ajankäyttöä myös paineen alla. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Arvostamme kuitenkin erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 15, p. 050 411 0740.

Hakuaika 06.09.201920.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Lisätiedot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 06.09.201922.09.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat syyskuun lopulla ja kestävät arviolta muutaman kuukauden. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

TK Center on monitoimilaitteita ja suurkuvatulostimia markkinoiva turkulainen yritys. Lisäksi se tarjoaa tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimistojen tulostusympäristöön. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.tkcenter.fi.

TK Center etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNTIASSISTENTTIA / BOOKKARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Myyntiassistenttina / bookkarina pääasiallinen työtehtäväsi on olla mukana vauhdittamassa TK Centerin kasvua sopimalla tapaamisia B2B-puolen asiakkaille. Alkuun vastuualueenasi on siis myyntiprosessin alkupään tehostaminen sopimalla tapaamisia puhelimitse. Lisäksi muut avustavat tehtävät ovat mahdollisia. Ajan kuluessa työtehtävässä on mahdollista kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta myyntihenkistä, sanavalmista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus) katsotaan eduksi.

Työskentely tapahtuu arkisin pääosin TK Centerin toimistolla. Työ on osa-aikaista (n. 16–24 h /vko), ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Työtehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen osa-aikatyö esim. opiskeluiden rinnalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Pharmatest Services on prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja tarjoava sopimustutkimusyritys, joka on erikoistunut syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien lääkeainekandidaattien testaamiseen.

Haemme nyt tutkimusassistenttia in vitro -osastollemme Turkuun vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tutkimusassistentin keskeisiin tehtäviin liittyy mm. syöpä- ja luusoluilla suoritettavat lääkeaineiden tehokkuustutkimukset sekä biomarkkerimittaukset. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä työtovereiden kanssa, mutta myös itsenäisesti tutkimuskokonaisuuksia suorittaen. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, mutta työssä voi olla mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta soluviljelystä ja soluviljelylaboratorion ylläpidosta sekä kokemusta yleisistä laboratoriomenetelmistä ja -laitteista, kuten kuoppalevylukijoista. Sinulla on huolellinen ja varma työskentelyote sekä hyvät yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään tarvittaessa tiukassakin aikataulussa ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Työssä käytetään sekä suomen että englannin kieltä.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä hyvässä työyhteisössä kansainvälisten asiakasprojektien parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja vastuualueiden kasvattamiseen omien kykyjen mukaan.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tutkimusassistentti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme painepesijöitä teollisuuden kohteisiin Turun alueelle. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta se ei ole välttämätöntä koska asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään. Erityisesti arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se on mahdollista suorittaa kauttamme.

Työt alkavat välittömästi oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten täyty hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.09.201922.09.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin tuotanto- ja logistiikkatiloja kuin toimisto- ja liiketiloja. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme nyt aluepäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Aluepäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotanto- ja logistiikkatilojen sekä toimisto- ja liiketilojen välityksestä yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan ja monipuolisen kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaralle 22.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluepäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 04.09.201918.09.2019

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vehmaalle.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennusliikkeiden, metalliteollisuuden ja kuljetusliikkeiden alihankintaan liittyvistä töistä, kuten erilaisten teräsrakenteiden valmistamiseen liittyvistä tehtävistä. Työssä on mahdollista päästä tekemään myös avustavia teräsrakenteiden asennuksia asiakkaiden luokse.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta levy- ja hitsaustöistä (MIG). Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 04.09.201918.09.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen projektiin Turkuun. Työt ovat konepajalla tehtäviä yksinkertaisia asennustöitä ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), jonkin verran aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä. Lisäksi arvostamme mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 04.09.201922.09.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista projektinhoitajaa Turkuun. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan. Tehtävät ovat monipuolisia ja ne käsittävät mm. kytkentöjä sekä asennuksia. Lisäksi vastuullasi on sähkölaitteiden ohjelmointi. Useat työkohteet ovat julkisia tiloja, joihin suoritetaan sähköjen automatisointeja.

Hakijoilta edellytämme:
• sähköalan koulutusta
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
• voimassa olevaa työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskorttia
• hyviä atk-taitoja
• reipasta asennetta ja kiinnostusta logiikkaohjelmoinnista
• englannin kielen taitoa

Tarjoamme:
• Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
• Kattavan perehdytyksen
• Mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa
• Kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Hakuaika 03.09.201922.09.2019

Pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Käyttökokemus Amadan särmäyskoneesta katsotaan eduksesi, mutta muukin särmäyskokemus riittää. Voit myös olla kokemattomampi tekijä, jolla on motivaatiota kehittyä tämän alan ammattilaiseksi.

Arvostamme työteliästä ja innostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja tietotekninen ymmärrys auttaa menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi tehtävään saa kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä kiinnostavien tehtävien parissa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.09.201922.09.2019

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 03.09.201930.09.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345, arkisin ma-ke klo 8-16.

Hakuaika 05.08.201930.09.2019

Syksy tulee, vaikka kuinka olemme koittaneet maalata lehtiä vihreäksi. Kesätyöntekijät palaavat kouluun, mutta työt eivät katoa minnekään! Oletko viettämässä välivuotta, mutta reppureissu Etelä-Amerikassa käynnistyy vasta marraskuussa ja kukkarossa voisi olla matkaa varten enemmän tuohta? Vai suuntaako matkasi kohti armeijan rivejä tammikuussa, mutta haluat käyttää syksyn kuukaudet keräämällä tärkeää työkokemusta tulevaisuuden varalle? Tai sitten olet hakemassa muuten vain uusia tuulia jopa pidemmälle ajalle?

Me Click Henkilöstöpalveluilla haemme hyvin monenlaisiin tehtäviin työntekijöitä vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tarvetta olisi aina siivoojista tuotantotekijöihin, eikä rakennustyömaallekaan olisi pahitteeksi saada vielä yhdet lisäkädet. Hait sitten työtä muutamaksi viikoksi tai ihan pidemmäksikin aikaa, meillä voisi olla sinulle töitä!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kerro meille itsestäsi. Erityisesti kerro niistä piirteistä, jotka tekevät sinusta hyvän työntekijän. Me arvostamme hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018