Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun autokorjaamo, joka toimii pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Yritys on monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen korjauksiin, huoltoihin sekä maalauksiin.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia autohuoltopalveluita kuten perinteisiä huoltoja ja korjauksia, sekä ilmastointihuoltoja, ruostekorjauksia ja sähkötöitä. Työtä tehdään arkisin liukuvasti klo 7:30-17 välisenä aikana.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä innokkuutta oppia uutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen Liedon Tuulissuolle.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on erikoistunut vedenkäsittelykemikaalien jälleenmyyntiin. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa varaston ylläpitotyöt sekä tuotteiden pakkaaminen erilaisiin säkkeihin, kannuihin, kontteihin jne. Lisäksi työ sisältää jonkin verran asiakaspalvelua.

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, vaan tärkeintä on asenne ja kiinnostus alaa kohtaan. Erityisesti arvostamme kuitenkin oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä luonteviin asiakaskohtaamisiin.

Työtä tehdään kaksi päivää viikossa ja työvuorot sijoittuvat klo 09-16 välille. Viikon työpäivät ovat sovittavissa joustavasti, joten työtä on helppo tehdä esimerkiksi opintojen ohella. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 17.09.202101.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta SÄHKÖASENTAJAA Turkuun uudiskohteeseen. Työt alkavat lokakuussa/ sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää vähintään projektin loppuun ensi kesään asti. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa seuraavassakin projektissa.

Työskentely tapahtuu uudiskohteessa kerrostalotyömaalla ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työn vaativuus kuitenkin riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä tai jo alalta kokemusta hankkinut henkilö.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Hakuaikaa 1.10.21 asti, mutta aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheilla olevat tuoreet kyvyt sekä oppimishaluiset hakijat.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävissä. Kaikki työt tapahtuvat asiakasyrityksen toimipisteellä hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kupeessa (tarkemman sijainnin saat tietää soittamalla). Töitä tehdään arkisin kello 07:30-17:00 välillä.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Toivomme hakijoilta huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 17.09.202103.10.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MOBIILIKEHITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut mobiilimaksamisen ratkaisujen tarjoamiseen. He tarjoavat kaupungeille ja liikenneoperaattoreille sekä tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden sekä myydä että validoida lippuja mobiililaitteilla.

Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa kehitystiimissä, tehtäväsi painottuu lippusovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon. Työpaikan sijainti on Turun keskustassa ja työtä on myös mahdollista tehdä etänä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen (erityisesti Android ja iOS ympäristöistä) sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua menestyä. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme meriteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme varustelijoita. Monipuolisessa työnkuvassa pääset osallistumaan hyötyveneiden valmistus- ja huoltoprosesseihin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Voit olla taustaltasi esimerkiksi rakennusalan tai metallialan tekijä, joka on kiinnostunut uusista haasteista. Tärkeintä on hyvä asenne työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 0504110346.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Asiakasyrityksemme on vuonna 2000 perustettu vakaavarainen yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.09.202130.09.2021

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina.

Tarjoamme:

• työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
• motivoivan palkkauksen
• ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
• mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.09.202130.10.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteesta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ALOITTELEVAA LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työpaikan tarkemman sijainnin saat tietää soittamalla. Kyseessä on arkisin tehtävästä päivätyöstä. Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ja alalle soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialalta). Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheilla olevat ja oppimishaluiset hakijat. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin Saloon.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa renkaiden vaihto- ja asennustyöt. Työt alkavat lokakuun alussa ja työtä on tarjolla koko syksyn sesongin ajaksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä tai autoalalle soveltuvaa koulutusta,
mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on reipas ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan sekä hyvä fyysinen kunto.

Rengasasentajan työsuhde on määräaikainen, mutta pätevällä tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 15.09.202129.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen, työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Etsimämme henkilö voi olla joko uransa alkuvaiheilla oleva tekijä tai jo siivousalan ammattilainen.

Työkohteita on monipuolisesti esimerkiksi toimistotiloja ja yleisiä tiloja. Töitä on ma-su ja 06-23 välillä.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus alalta, B-ajokortti ja suomen kielen taito. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme reipasta, tunnollista ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-SORVAAJAA metallituotteiden valmistukseen.

Yritys on alihankintakonepaja, joka tekee CNC-koneistusta, sorvausta ja jyrsintää kattavalla konekannalla. Etsimämme henkilö pääsee tekemään töitä sorvauksen parissa, mutta myös muut konepajalla tehtävät työtehtävät ovat mahdollisia. Kyseessä ei ole ruuhkahuippu tai projekti, vaan toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempiaikaisesti.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeää on hyvä asenne työntekoon ja tarkka työote. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:00-18:00 välillä joustavasti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 14.09.202126.09.2021

Haemme nyt ASENTAJAA teollisuuden saneerauskohteeseen asiakasyrityksellemme, työt alkavat heti ja kyseessä on määräaikainen projekti marraskuun loppuunasti.

Työssä pääset avustamaan rautarakenteiden asennustöissä ja kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme OMPELIMOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon.

Työt sisältävät pääasiassa teollisuusompelimon työtehtäviä mm. napitusta ja pakkausta, sekä muita viimeistelytöitä. Pääset tarvittaessa auttamaan myös silkkipainon työtehtävissä.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta juuri vastaavista tehtävistä, vaan tärkeää on aikaisempi kokemus esimerkiksi käsitöistä ja kotiompelukoneen käytöstä. Etsimämme henkilö on siis käsistään kätevä, oppimiskykyinen ja reipas henkilö. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksessä myös pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on klo 7:00-15:00 välillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Alvars Oy on vuonna 2007 perustettu insinööri- ja suunnittelutoimisto, joka tarjoaa projektisuunnittelupalveluja erityisesti meriteollisuuden tarpeisiin. Keskeisintä osaamisalaamme ovat vaativien lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu risteilijöihin sekä erilaiset meritekniset ratkaisut. Asiakaskuntaamme kuuluu telakoita, kone- ja laitevalmistajia, laivavarustamoita sekä meriteollisuuden kokonaistoimittajia Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme on vakavarainen ja tiimimme on motivoitunutta ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toimistomme sijaitsee Raision keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää: www.alvars.fi.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi mekaniikkasuunnittelijaa.

Työhösi kuuluvat pääasiassa lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävät monipuolisissa projekteissamme. Tarkempi työnkuvasi muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Odotamme sinulta:
• soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
• Solidworks-ohjelmiston (tai vastaavan) käyttökokemusta
• sujuvaa englannin kielen taitoa
• tarkkuutta ja vastuunottokykyä
• hyviä vuorovaikutustaitoja
• halua kehittyä meriteollisuuden asiantuntijatehtävien parissa

On eduksi, jos sinulla on kokemusta:
• meriteollisuudesta
• lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelusta
• lujuuslaskennasta

Tarjoamme vakituisen työn rennossa ja avoimessa työyhteisössä, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita. Käytössämme ovat uusimmat suunnittelutyökalut ja -ohjelmistot sekä viihtyisät työtilat. Otamme myös joustavasti huomioon eri elämäntilanteet ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä mahdollisimman pian ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Viimeinen hakupäivä on 28.09.2021 ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika 14.09.202126.09.2021

Asiakasyrityksemme valmistaa, huoltaa ja myy puun- ja metallintyöstöön suunniteltuja työkaluja. Etsimme nyt metallityöntekijää/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat terien juottamisista ja niihin liittyvistä esivalmistelutöistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä, mutta se ei ole pakollista sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia uusi tehtävä.

Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tarvasjoelle.

Tehtävässä vastaat pääasiassa teollisuuskohteen kuljettimien huolloista ja kunnossapidosta. Työtehtävät ovat mekaanisia ja ne vaihtelevat aina laakereiden voitelusta moottoreiden vaihtoon. Työtä tehdään tavallisesti arkisin päivävuorossa, mutta työ saattaa sisältää satunnaisia päivystysvuoroja myös viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijoilta mekaniikan tuntemusta, sekä itseohjautuvaa asennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään työparin kanssa ja työhön tarjotaan kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta lokakuun loppuun.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Tehtävät määräytyvät valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 10.09.202119.09.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSA-/KAHVILAMYYJÄÄ huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kahvila-/kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pientä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 06–21). Työtuntimäärä määräytyy työntekijän omien toiveiden mukaisesti, joten kerro hakemuksessasi mikä olisi ideaali tuntimäärä viikossa juuri sinulle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Tarjoamme työntekijälle mukavien työkavereiden lisäksi joustavan työpaikan, joka pystyy mukautumaan työntekijän elämäntilanteen mukaan. Voit olla esimerkiksi välivuotta pitävä henkilö, joka pohtii kouluun hakemista tai vaikka ihan pitkäaikaista ja vakituista työtä etsivä asiakaspalvelun taitaja. Mikäli omassa elämässä tapahtuu muutoksia, pystytään tuntimääriä mukauttamaan tilanteen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti maanantaina 13.9.21. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Soita rohkeasti, niin kerron sinulle paikasta lisää!

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta ripeää VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ!

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää huolellinen henkilö, joka pystyy toimimaan kiireenkin keskellä ripeästi. Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 (mahdollisesti voi alkaa jo aikaisemminkin) ja työskentely tapahtuu arkisin klo 8-18 välillä (7.5h/päivä). Odotamme työntekijältä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös joinakin lauantaina.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Etsimme myös myymälätyöntekijöitä sesonkiin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13695

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Yritys maahantuo kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne. Lisätietoja yrityksestä https://www.punanaamio.fi/

---

Etsimme nyt Punanaamiolle sesonkiin kahta asiakaspalveluhenkistä ja ripeää MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Turun keskustassa sijaitsevaan kivjalkamyymälään! Sesonki ajoittuu viikoille 42-44 ja työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikoina arkisin klo 10-20 ja lauantaisin 10-18. Odotamme hakijoilta sitoutumista kyseisille viikoille kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakaspalvelu myymälän puolella, naamiaisasujen sovituksissa auttaminen sekä muut myymälän avustavat työt, kuten esimerkiksi hyllytys ja myymälän siisteyden ylläpito. Emme vaadi aiempaa kokemusta kaupan alalta, vaan tärkeintä on ASENNE! Tehtävässä pärjää henkilö, joka pystyy toimimaan kiireen keskellä ripeästi ja palvelemaan asiakkaita hymy huulilla.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamiolle.

Etsimme myös varastotyöntekijöitä sesonkiin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13704

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

Haemme nyt LVI-eristyksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-eristäjää Turkuun. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

LVI-eristäjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 10.09.202126.09.2021

MP-Toimitilat Oy on toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys Liedossa. Liikeidea on tarjota asiakkaille helppoja ja laadukkaita toimitilojen rakentamiseen, myymiseen ja vuokraamiseen liittyviä palveluja avaimet käteen -periaatteella. Yrityksellä on liki 20 vuoden kokemus alalta ja laaja yhteistyökumppaniverkosto Varsinais-Suomen alueella. Katso lisää: www.mptoimitilat.fi

Etsimme nyt TOIMITILAVÄLITTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan yrityksemme myyntiä. Työtehtävässä tulet kontaktoimaan ihmisiä niin puhelimitse kuin kasvotustenkin ja työtä tehdään pääasiallisesti etänä.

Etsimämme henkilö on itseohjautuva, aktiivinen ja myyntihenkinen. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus myynnistä sekä kaupallinen koulutus tai muu vastaava kokemus alalta. Tärkeintä on kuitenkin pitkäjänteisyys, halu oppia ja menestyä sekä tekemisen meininki! Siksi otammekin haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Oman auton käyttömahdollisuus on työn hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:
• Vakituisen työn
• Työpuhelimen ja tietokoneen
• Kilpailukykyisen palkan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 050 411 0470, arkisin klo 8–16.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Oletko maanrakennuspuolellla aikaisemmin työskennellyt henkilö tai kovasti alalle haluava ja haluaisit päästä nopeasti töihin? Haemme nyt asiakasyrityksellemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalveluita Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuoli painottuu talojen maanrakennus- ja pohjatöihin. Maanrakennustyöntekijänä toimit kaivinkoneenkuljettajan apuna ja avustat monipuolisissa maanrakennustöissä oman osaamisesi mukaan. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta sekä kuvienlukutaitoa, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- sekä tieturva- kortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Tarjoamme sinulle:

• kilpailukykyisen palkkauksen
• mukavan ja nuorekkaan työporukan
• vakituisen työsuteen vakavaraisessa yrityksessä
• töitä ympäri vuoden, ei lomautuksia talvisin

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ syys-marraskuun ajalle. Tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu kivijalkamyymälän ja nettikaupan varastotyöt, kuten esimerkiksi kuorman purku, nettikaupasta tulleiden tilausten keräily ja pakkaus. Työaika päivisin ma-pe ja työtunteja viikossa yhteensä 37.5h.

Odotamme hakijalta reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja luotettavuutta! Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta asenne ratkaisee kaikista eniten! Hae siis rohkeasti, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi.

Jos kiinnostuit, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti perjantaina 10.9.21. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16:00

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme OSA-AIKAISTA KAHVIOTYÖNTEKIJÄÄ Raisioon.

Kahvio sijaitsee Raision kunnan julkisissa tiloissa.

Työtehtäviin kuuluvat grilliannosten valmistus ja muut kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa klo 17:00-21:00 väliselle ajalle, sekä satunnaisesti myös lauantaisin klo 10:00-18:00 väliselle ajalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla pitkäaikaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Varastoalan asiakkaamme etsii nyt VARASTO/KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Saloon.

Tehtävässä vastaat varastossa koottavien pahvilaatikoiden kasauksesta yhdessä tiimin kanssa. Työssä menestyminen ei vaadi alan koulutusta, vaan odotamme hakijoilta ripeää ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tärkeää on myös kyky toimia tiimissä, sillä varastolla työskentelee 10 hengen tiivis tiimi.

Työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä, ja kestävät vuoden loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa, riippuen yrityksen tarpeesta. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana, työaika on 37,5h/vko.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Jameka Oy on TUKES:in hyväksymä yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset, huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Sopimusasiakkaille tarjoamme 24/7 päivystystä vikatilanteiden varalta. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus.

Etsimme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksia, huoltoja ja kunnossapitoa. Kohteita ovat mm. leipomoteollisuus, muoviteollisuus ja kasvihuoneet.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työskentelyotetta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.09.202123.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Työt tehdään toimipisteellämme Raisiossa arkisin kello 07:30-17 välillä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista sekä monipuolisen merkkituntemuksen. Erityisesti arvostamme VW-konsernin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 09.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista nosturiauton kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ajot ovat pääasiassa rakennustarvikkeiden jakeluajoa Turun alueella arkipäivisin.

Odotamme hakijoilta C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, kokemusta kuorman lastaus-, sitomis- ja purkutehtävistä, nosturi- ja vaihtolavakokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme iloista asiakaspalvelijaa / myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti.

Työtehtäviisi kuuluu myyntityön ja asiakaspalvelun lisäksi myymälän ylläpidosta huolehtiminen sekä muut myymälän päivittäiset tehtävät. Lisäksi hoidat mm. Postin ja Matkahuollon palveluita.

Myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin ja arkisin työvuorot sijoittuvat klo 09-18 välille ja lauantain työvuoro on klo 10-14. Työtä tehdään lokakuussa ja marraskuussa osa-aikaisesti noin 30h/vko ja joulukuussa kokoaikaisesti 37,5h/vko. Myymälä sijaitsee Liedon keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen ohelle!

Etsimällämme henkilöllä on reipasta asennetta ja innokkuutta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Arvostamme, että palvelet asiakkaita aina parhaasi mukaan ja paineensietokykysi ei petä kiireenkään keskellä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä, mutta huomioimme haussa myös alasta kiinnostuneet hakijat. Työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Etsimme nyt ALOITTELEVAA VENEMOOTTORIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut monipuolisesti vene- ja satamapalveluihin.

Työtehtävässä tulet työskentelemään moottoreiden parissa tehden huoltoja, korjauksia ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Töitä tehdään pääsääntöisesti venetelakalla, mutta tehtävässä voit päästä mahdollisuuksien mukaan liikkumaan myöskin venetelakan lähialueilla.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus (esim. autoala), sekä aikaisempi kokemus moottoreiden huoltamisesta, korjaamisesta tai asennustehtävistä. Eniten arvostamme kuitenkin oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 08.09.202122.09.2021

Ajolanranta Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka toimii historiallisessa ja viihtyisässä perinnemaisemassa. Yritys on Länsi-Suomen merkittävimpiä venetelakoita, telakoiden vuosittain lähes 300 matka- ja huvivenettä. Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta sekä pitkistä asiakassuhteista. Asiakkaamme ovat intohimoisia veneilijöitä, jotka arvostavat toimivaa, luotettavaa ja siistiä venettä. Lisätietoa yrityksestä www.ajolanranta.fi

Etsimme nyt VENEMOOTTORIASENTAJAA/AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen venetelakalle Naantalin Rymättylään, joka sijaitsee noin 32km Turun keskustasta.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Töitä tehdään pääsääntöisesti venetelakalla, mutta tehtävässä voit päästä mahdollisuuksien mukaan liikkumaan venetelakan lähialueilla.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta, korjaamisesta tai asennustehtävistä. Eduksi katsomme veneiden ja venemoottorien tuntemuksen, erityisesti aikaisempaa kokemusta Volvo Penta -moottoreiden ja -järjestelmien korjauksista, huolloista ja asennuksista. Työ vaatii hyvää ongelmanratkaisukykyä ja mekaanista ymmärrystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MUOVITEOLLISUUTEEN Turun lähikunnassa sijaitsevaan yritykseen!

Työtehtäviisi kuuluvat ruiskuvalukoneiden käyttö sisältäen mm. muottien vaihdot koneisiin, ruiskuvalutuotteiden käsi- ja automaattiajoa, sekä myös tuotteiden viimeistelyä ja pakkausta. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 7-15:30.

Tärkeää on, että olet motivoitunut, innokas oppimaan uutta ja olet valmis tuotannollisiin töihin pidemmäksi aikaa! Sinun ei tarvitse olla aiemmin alalla ollut tekijä, vaan saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä ehdotonta plussaa, jos sinulla pysyy työkalut kädessä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja iloista asennetta!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella vuoden loppuun asti, minkä jälkeen mahollisuus vakituiseen työsuhteen asiakasyrityksen omana työntekijänä. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Peltisepänliike K. Laine Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Salossa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Monipuoliset koneet, nettikauppa ja ensiluokkainen tekeminen ovat mahdollistaneet yritykselle laajan asiakaskunnan ympäri Suomea. Katso yrityksestä lisää osoitteesta: www.peltilaine.fi.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoista ohutlevyseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia ohutlevytöitä, kuten suojien, listaprofiilien ja ruostumattomien tuotteiden valmistamista. Työtä tehdään arkisin hallilla klo 7-15:30.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista ohutlevytöistä, mutta huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheissa olevat tekijät. Erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta.
Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä hitaustaito (MIG, TIG) katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
-mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
-mukavan ja opettavaisen työilmapiirin
-mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Peltisepänliike K. Laine Oy on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka sijaitsee Salossa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin pelti- ja ohutlevytuotteisiin sekä rakennuspeltitöihin. Monipuoliset koneet, nettikauppa ja ensiluokkainen tekeminen ovat mahdollistaneet yritykselle laajan asiakaskunnan ympäri Suomea. Katso yrityksestä lisää osoitteesta: www.peltilaine.fi.

Etsimme nyt joukkoomme rakennuspeltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia rakennuspeltitöitä aina kattoremonteista lattiapeltien tekemiseen asti Varsinais-Suomen alueella. Etsimämme henkilö voi olla joko ammattilainen tai vasta uransa aloitteleva tekijä, jolla on aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Töitä tehdään aluksi kokeneemman työparin apuna, mutta taitojen karttuessa siirrytään itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää kattavan perehdytyksen.

Sinulla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus, mutta erityisesti arvostamme hyviä kädentaitoja sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme:
-mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
-mukavan ja opettavaisen työilmapiirin
-mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kyröön pitkäaikaiseen työsuhteeseen KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ!

Tehtävänäsi on trukkihaarukoiden ja erilaisten nostolaitteiden kokoonpano, sekä osaamisesi/kokemuksesi mukaan myös muut pajalla hoidettavat työtehtävät.

Emme odota aiempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista töistä, vaan korostamme kädentaitoja - omaat käsillä tehtävää työtaustaa, esimerkiksi kokoamisen, asentamisen tai rakentamisen parista. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkeintä on aito oppimisen halu, sekä tahto sitoutua työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Työstä suoriutumiseen edellytämme suomen kielen taitoa.

Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Yrityksen työntekijöillä on takana pitkä historia yrityksen parissa ja toivommekin saavan sinusta seuraavan pitkäaikaisen työkaverin mukavaan porukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun seudun alueelle luotettavaa ja reipasta KUORMA-AUTONKULJETTAJAA MAANSIIRTOAJOON.

Työtehtäviisi kuuluu maansiirtoajo. Työtä on tarjolla vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidempään.

Edellytämme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä, C-korttia ja puolikkaaseen CE-korttia. Aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakorttia, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 07:00 - 15:30 välille.

Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202126.09.2021

Timberwise on vuonna 1999 perustettu, Loimaalla sijaitseva perheyritys. Yritys valmistaa lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Tuotteet syntyvät yhdistelmästä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Tavoitteena on tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.

Etsimme nyt linjanhoitajaa Loimaalle. Tehtävässä vastaat tuotantolinjan valvonnasta ja suoritat tarvittaessa pienimuotoiset huoltotyöt ja materiaalilisäykset. Tehtävä vaatii tarkkuutta sekä hyvää hahmotuskykyä. Tuotannossa on työkiertoa, joten pääset myös osallistumaan muihin työtehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työnsuorittamiseen.
Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole pakollista, sillä tehtävään saa tarvittavan perehdytyksen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä, jossa sinulla on osaavat kollegat tukenasi. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta neljän kuukauden jälkeen työntekijä on mahdollista vakinaistaa Timberwisen palvelukseen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus.
Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle määräaikaiseen työsuhteeseen loppuvuoden ajaksi. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt KOKOONPANOHITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teollisuudessa tarvittavien laitteiden valmistukseen.

Kokoonpanohitsaajana olet tärkeässä roolissa yhtenä osana yrityksen tuotantoa, tulet hitsaamaan mm. levy- ja teräsrakenteista annettujen kuvien mukaisesti yrityksen tuotantopisteessä.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta MIG/MAG/TIG-hitsauksesta ja alalle soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialalta) tai jonkin verran kokemusta muista metallialan vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Etsimme nyt LEVYSEPPÄHITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Asiakasyrityksemme on erikoistunut teollisuudessa tarvittavien laitteiden valmistukseen.

Monipuolinen työnkuva pitää sisällään Levyseppähitsaajan työtehtävien lisäksi jonkin verran kokoonpano- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta (esim. kone- ja metallialalta) tai jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta, siksi huomioimmekin haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Riku Koskeen, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 07.09.202126.09.2021

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on arviolta loppuvuoteen 2021 saakka. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun, puh. 0504110346. Yhteydenototpuhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

RS-Insinöörit Oy on vuonna 2012 perustettu rakennusalan suunnitteluun ja urakointiin erikoistunut pienyritys. Vuosien aikana pääasiallisia kohteitamme ovat olleet yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut pientalot, vapaa-ajan asunnot ja teollisuusrakennukset. Pyrimme aina täydelliseen, visuaalisesti kauniiseen kokonaisuuteen, kuitenkin käytännöllisyydestä tinkimättä. Selkeät linjat, erinomainen pohjaratkaisu ja kodin jokapäiväinen toimivuus ovat valttejamme. Meillä on vahva tietämys tämän hetken trendeistä ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Jokainen talomme on uniikki, asukkaidensa näköinen kokonaisuus.

Haemme nyt reipasta ja omatoimista rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä työtehtäviä, pääset mm. osallistumaan sekä runko- että viimeistelyvaiheisiin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 07.09.202121.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme eläköitymisten vuoksi vakituiseen työsuhteeseen ALOITTELEVAA CNC-KONEISTAJAA MUOTINVALMISTUKSEEN Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Konekanta tuotannossa on varsin monipuolinen ja soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluu ruiskuvalumuotin valmistusprosessiin osallistuminen: Pääset ajamaan CNC-jyrsimellä valmiiksi ohjelmoituja ohjelmia, sekä muita muotinvalmistusprosessiin kuuluvia avustavia työtehtäviä. Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, sekä hyviä ryhmätyötaitoja. Koulutukseltasi voit olla esim. työvälinevalmistaja tai hienomekaanikko. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen ja tulet oppimaan yrityksen toimintatapoihin ja käytäntöihin muotinvalmistuksessa ajan saatossa. Tärkeintä, että olet ahkera ja innokas oppimaan uutta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16.

Tarjoamme:
• Mukavan työilmapiirin, sekä tiimin tuen
• Monipuolisia työtehtäviä muotinvalmistuksessa
• Pitkäaikaisen työsuhteen

Sinulta odotamme:
• Valmiutta ja motivaatiota tehdä eri työvaiheita muotinvalmistuksessa
• Joustavuutta erilaisia työtehtäviä kohtaan
• Oppimiskykyä ja halua kehittyä työn kautta
• Rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella ensimmäiset 4kk, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 07.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa. Työt alkavat heti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin 09.00 - 15.00 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen, työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti, joten otamme haussa huomioon myöskin opiskelijat sekä työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut kotimuuttoihin sekä yritysmuuttoihin. Työtehtäväsi pitää sisällään monipuolisesti kalustetoimituksia sekä muuttotöitä ja muita avustavia tehtäviä esimerkiksi mahdollisesti kalusteasennuksia. Asiakaskohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Turussa ja sen lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia, positiivista sekä reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa sekä fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa uudiskohteissa sekä tarvittaessa muissa kiinteistöpuolen saneerauskohteissa Turun alueella. Yrityksellä on myös erilaisia vikakeikka-kohteita, joissa on esimerkiksi valojen asennus- ja huoltotöitä. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöpuolen sähkötöistä. Tärkeää on luotettavuus ja rautainen asenne työskentelyä kohtaan! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 06.09.202119.09.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa TYÖVÄLINEVALMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Auraan.

Työnkuvasi sisältää työvälinevalmistusta sekä muovin ja kumin ruiskupuristusmuottien valmistusta. Työtehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja ohjelmoimaan valmistusprosesseja CAD-ohjelman avulla. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään mm. kipinätyöstöä, lankasahausta ja sorvausta. Työtä tehdään arkisin neljänä päivänä viikossa ja työtunteja on 37,5h/vko.

Emme edellytä hakijoilta tiettyä koulutusta tai työkokemusta, sillä työ on mahdollista oppia innostuneella asenteella ja kyvyllä omaksua uusia asioita nopeasti. Työssä menestymistä tukee kuitenkin hyvä hahmotuskyky ja kätevät kädet. Tarjoamme työhön liittyviin tietoihin ja taitoihin perinpohjaisen perehdytyksen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt pitkään teollisuudessa toimineelle asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN hyvien kulkuyhteyksien päähän Turkuun!

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän motivoivassa ympäristössä varastotehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluu varaston puolella tehtävät työt, mm. keräily.

Hakijoilta toivomme:
• aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä, etua on aiemmasta keräilykokemuksesta
• trukinajotaitoa
• hyvää asennetta ja oppimiskykyä
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23. Työt alkavat päivävuorossa ja perehdytyksen jälkeen työaika siirtyy kaksivuorotyöhön.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Työtä on tarjolla pitkäaikaisesti, joten edellytämme, että pystyisit sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työ alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen kirjoille. Palkkaus on aluksi muovituoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti palkkaluokka TVL2.

Työt alkavat ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukinkuljettajaa/tuotantotyöntekijää sairauslomasijaisuuteen Turkuun lokakuun loppuun asti! Tehtävässä mahdollisuus päästä jatkamaan määräajankin jälkeen.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu mm. kuormien lastaus ja purku, erilaiset siirto- ja varastointitehtävät sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviisi saattaa kuulua myös tavaroiden lähetykset ja rahtikirjojen hallinta. Tehtävässä osallistut myös tuotannon avustaviin asennustehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta ja yleisistä varastotöistä. Lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä ajantasaisia ATK-taitoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Soita rohkeasti, niin kerron sinulle paikasta lisää!

Hakuaika 06.09.202120.09.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin. Työsuhde on vakituinen.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt saattavat pitävää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 20.9.21 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 03.09.202119.09.2021

Haemme nyt ammattitaitoista LAATOITTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen, joka on arviolta vuoden loppuun asti. Työmaa on sijainniltaan Merimaskussa.

Pääasiallinen työtehtäväsi on saunan ja kylpyhuoneen laatoittaminen. Hakijoilta edellytetään vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista töistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme tarkkuutta sekä oma-aloitteista ja tehokasta asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 03.09.202119.09.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta LIIKENNEKOORDINAATTORIA pitkäaikaisiinn työsuhteisiin Turkuun!

Liikennekoordinaattorina työskentelet ajojärjestelijän tukena ja olet olennaisesti vastuussa maantiekuljetuksien sujuvuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Olet kontaktissa niin kuljettajiin kuin asiakkaisiin puhelimitse ja pidät heidät ajantasalla kuljetuksiin liittyvissä asioissa (esim. aikataulumuutokset, lisäselvitykset jne) sekä teet tarvittavat kirjaukset järjestelmään. Kuljetukset painottuvat tuontiliikenteeseen läntisen euroopan ja suomen sekä pohjoismaiden ja suomen välillä. Työskentely tapahtuu arkisin klo 06:00-18:00 välillä. Työajat on tarkoitus porrastaa kahden liikennekoordinaattorin välillä.

Etsimämme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä, toimeen tarttuvia sekä itseohjautuvia. Työssä vaaditaan sekä suomen että englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi (esim. saksa). Työssä menestyminen ei edellytä tiettyä koulutustaustaa tai kokemusta, vaan tehtävään voi tulla monella erilaisella taustalla. Asenne ja kyky oppia uusia asioita on kaikista tärkeintä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 02.09.202119.09.2021

Haemme nyt useille asiakasyrityksillemme reippaita työntekijöitä teollisuuden tuotanto-, kokoonpano- ja pakkaustöhin Turun alueelle! Etsimme työntekijöitä määräaikaisiin sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin, joten kerro hakemuksessasi mikä olisi juuri sinulle ideaali työsuhde.

Työnkuva määräytyy asiakasyrityksen alan mukaan, mutta voi pitää sisällään esimerkiksi erilaisia kokoonpano- viimeistely- ja pakkaustöitä. Työtä tehdään joko yhdessä tai kahdessa vuorossa. Odotamme hakijoilta reipasta, luotettavaa sekä toimeentarttuvaa asennetta ja aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksesi. Sinulla ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Asenne ratkaisee!

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja avoimista työpaikoista antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukander p. 050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 02.09.202119.09.2021

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Ohjelmointitaito on oleellinen osa työtä, ja työstöohjelmat tehdään pääasiassa suoraan koneen ohjauspaneelista. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 19.9.21 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Maiju Pokkiselle arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0375.

Hakuaika 31.08.202130.09.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2021, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua