Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 23.05.201902.06.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti loppuvuoteen 2019 saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle, ja varata ajan haastatteluun,
puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 22.05.201909.06.2019

Asiakasyrityksemme on LVIS-ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka palvelee yrityksiä, kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä muita tahoja Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Pääpalveluihin kuuluu LVI- ja putkityöt, sähkötyöt sekä kylmätekniikka- ja jäähdytysratkaisut.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja palvelet sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Työt suoritetaan pääsääntöisesti asiakaskohteissa Varsinais-Suomen alueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä. Liikkuvan työn vuoksi B-ajokortti on ehdoton edellytys. S2-pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Lisäksi sinulla vahva työyhteisön tuki, sekä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista. Käytössäsi on yrityksen pakettiauto sekä työhön vaadittavat työkalut.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 22.05.201905.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella kesän loppuun, mutta se sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 22.05.201909.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 21.05.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista LVI-asentajaa Turun Kakolanmäen työmaalle.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa saneerauskohteen asennustöistä sekä lv-kalusteasennuksista. Odotamme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan työturvallisuus- sekä tulityökortti.

Tehtävät alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p.050 411 0346. Puhelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 21.05.201909.06.2019

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy on tarjonnut kokonaisvaltaista isännöintipalvelua jo yli 50 vuoden ajan. Yrityksemme juuret ulottuvat aina vuoteen 1965 saakka, jolloin perustettiin isännöintitoimi silloisen Turun Tilikeskus Oy:n yhteyteen. Toiminnan kasvaessa perustettiin sittemmin V-S Isännöintitalo Oy 1990- luvun loppupuolella. Toimistomme on ISA auktorisoitu ja DNV laatustandardien mukaisesti auditoitu.

Toimistoissamme työskentelee noin 45 kiinteistöalan ammattilaista, joiden hoidossa on lähes 400 erimuotoista taloyhtiökohdetta Turun talousalueella. Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut. Jatkuvan koulutuksen sekä pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja olemmekin Varsinais-Suomen alueen johtava paikallinen toimija.

Etsimme nyt kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä hoidat itsenäisesti kuukausikirjanpidot sisältäen reskontrat ja tilinpäätökset. Tämän lisäksi vastaat myös käyttökorvauslaskelmista sekä lainaosuuslaskelmista. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi palvelet yhtiöiden asukkaita erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme toimialatuntemusta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä pärjää motivoitunut ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja työnantajasi tukee ammatillista kasvuasi mahdollistamalla esimerkiksi ammattitaitoasi syventävät koulutukset.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 21.05.201902.06.2019

SN-Kiinnike Oy on 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille monipuoliset kiinnitystarvikkeet sekä sähkötyökalut lähinnä Varsinais-Suomen alueella. Edustamme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla tehdään kestäviä ja turvallisia rakennusratkaisuja minkä tahansa kokoisissa hankkeissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5 miljoonaa. Lisätietoa yrityksestä http://www.sn-kiinnike.fi/

Etsimme nyt JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuten laskutusta, laskujen seurantaa sekä kirjanpitoaineiston valmistelua. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus vastata yrityksen kirjanpidosta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi avustat yrityksen ostajaa, joten aikaisempi kokemus maahantuontiasiakirjoista katsotaan eduksi. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi vastaat yleisistä toimistotöistä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Erityisesti arvostamme juoksevan kirjanpidon hallitsemista. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.
Saat kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviin sekä yrityksen toimintatapoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja laajentaa omaa toimenkuvaasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.  Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 18.05.201902.06.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa huonekalujen ruiskumaalausta. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, kahdeksan tuntia päivässä. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa, mutta toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä tarvittaessa iltavuorossa.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työntekoon, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 18.05.201902.06.2019

Vetrospace Oy on valmistanut tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Yrityksen kehittämä joustava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa monipuolisen, sekä vaivattoman tuotemuokattavuuden. Tavanomaisia tunnusmerkkejä tuotteillemme on runsas lasin käyttö, sekä tilatehokas muotoilu. Katso lisää www.vetrospace.com.

Etsimme nyt kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu tuotteidemme kokoonpano alusta loppuun saakka. Kaikki työntekijämme osallistuvat tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa puu, alumiini ja lasi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistus menetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vahvasti kasvavassa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9873. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Hakuaika 17.05.201931.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla reipasta ALOITTELEVAA SÄHKÖASENTAJAA uudiskohteeseen Turkuun. Työt alkavat heti ja työsuhde on alkuun määräaikainen 1-2kk, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon.

Työskentely tapahtuu erilaisissa kohteissa ja työtehtävät pitävät sisällään pääosin kaapelin vetoa sekä valaisin- ja pistorasia-asennuksia. Työhön perehdytetään hyvin, joten voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä!

Katsomme eduksesi alan koulutuksen ja aikaisemmian kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on hyvä työmoraali, oikea asenne työtä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut heti maanantaina 20.5.19. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.


Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Haemme asiakasyrityksellemme puuseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille.

Yrityksessä valmistetaan mittatilaustyönä kalusteita sekä erinäisiä sisustuksia. Pääset osaksi ammattitaitoista tuotantotiimiä ja olet mukana tuotteiden valmistusprosessissa suorittaen monipuolisia tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta puusepänteollisuuden työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja motivoitunut asenne työntekoon. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämätön tehtävän suorittamisen kannalta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 0504110346. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Hakuaika 16.05.201930.05.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Suuren kysynnän johdosta olemme laajentaneet toimintaamme vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Etsimme nyt toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen mm. osto- ja myyntireskontran hoitamista, tilausten vastaanottoa, puhelinvaihteen hoitoa sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta syksyyn 2019.Täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turussa ja sen lähialueilla.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta syksyyn 2019, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 16.05.201902.06.2019

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-asennukset sekä huoltotyöt Turun alueella.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta monipuolista LVI-asentajan töistä. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.05.201926.05.2019

Haemme nyt asiakkaamme kasvun tueksi IV-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun
alueelle!

Asiakasyrityksemme tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkaille mm. ilmanvaihtokoneiden huollot, korjaukset ja kuntokartoitukset, joten työnkuvasi tulee koostumaan monipuolisesti näiden osa-alueiden parista.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. talotekniikan perustutkinto tai LVI-alan perustutkinto) ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Katsomme myös sähköalan tuntemuksen eduksesi. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään hyvin. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat ja jo enemmän kokemusta kartuttaneet tekijät, joten hae paikkaa rohkeasti!

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä IV-asennusten monipuoliseksi osaajaksi!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi/koulutuksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulti Maiju Pokkinen. p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16

Hakuaika 15.05.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt ammattitaitoista metallityöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Edellytämme kokemusta hitsaustyöstä. Hallitset myös polttoleikkauksen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Kokemus raskaasta kalustosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 15.05.201931.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät ainakin marraskuuhun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 14.05.201928.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun alueella. Työ on pääasiassa nurmikon leikkaamista ja roskien keräämistä. Työt kestävät vähintään kesän loppuun mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme arvostamme reipasta asennetta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Elina Kurkela, 050 411 0470.

Hakuaika 13.05.201927.05.2019

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 10.05.201926.05.2019

Pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta tai aiempaa työkokemusta metallialan tuotantotyöstä. Käyttökokemus Amadan särmäyskoneesta katsotaan eduksesi, mutta muukin särmäyskokemus riittää. Voit myös olla kokemattomampi tekijä, jolla on motivaatiota kehittyä tämän alan ammattilaiseksi.

Arvostamme työteliästä ja innostunutta asennetta työtehtäviä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto ja tietotekninen ymmärrys auttaa menestymään työtehtävässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Lisäksi tehtävään saa kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä kiinnostavien tehtävien parissa.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 09.05.201923.05.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun toimistotyöntekijää asiakaspalvelutehtäviin. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta työntekijä on tarkoitus vakinaistaa neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut kiinteistöhuoltoliike.

Työtehtävänäsi on pääasiassa vastaanottaa korjauspyyntöjä ja kirjata ne työnohjausjärjestelmään, sekä laatia erilaisia tiedotteita taloyhtiöille. Työnkuva sisältää asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostitse. Työaika on arkisin klo 7-15.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua työtehtäviin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9818. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0344.

Hakuaika 09.05.201923.05.2019

Haemme nyt kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesälomasijaisuuteen heinä-syyskuun ajalle. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa sijaisuuden jälkeen.

Työ pitää sisällää DB Schenkerin kappaletavaran jakelua Turun alueella ja työskentely tapahtuu klo 6-18 välillä arkisin 4 päivänä viikossa. Työtunteja 80h / 2 viikkoa. Odotamme hakijalta jonkun verran kokemusta kuljetusalalta, voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan! Katsomme eduksesi CE-ajokortin, koska työ saattaa ajoittain pitää sisällään myös puoliperävaunulla ajoa.

Työskentely alkaa kesäkuun lopussa/heinäkuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytä siis hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 07.05.201926.05.2019

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Hakuaika 06.05.201926.05.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla.
Työssä pääset osallistumaan erilaisiin maalarin ja tasoitetyöntekijän työtehtäviin uudis- ja saneerauskohteissa.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat heti ja kestävät arviolta syksyyn 2019.

Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.05.201924.05.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät vähintään marraskuulle, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 03.05.201902.06.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat touko-kesäkuun 2019 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 03.05.201924.05.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun myynnin tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen kuljetus- ja huolintaliike.

Toimenkuvassa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Suomen ja Ruotsin myyjien kanssa. Tehtävän pääpaino on kenttämyyjien avustaminen päivittäisessä toiminnassa (esim. tarjousten laadinta, hinnastojen luominen ja myyntimateriaalin päivittäminen), mutta työ sisältää myös jonkin verran puhelimessa tehtävää myyntityötä.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme myös soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa. Norjan kielen taito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta kansainvälisen kuljetuslogistiikan parissa työskentelystä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Hakuaika 24.04.201902.06.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme avustavaa lämpökäsittelijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen karkaisimolle Kaarinaan.

Avustavan lämpökäsittelijän työtehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti työtä pelkäämätöntä asennetta likaista työtä kohtaan. Alalle soveltuva koulutus, aikaisempi kokemus lämpökäsittelystä tai metallitöistä sekä tuli- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Avustavan lämpökäsittelijän työtehtäviin kuuluu mm. teräsosien panostamista ja pakkaamista sekä muita lämpökäsittelyyn liittyviä avustavia tehtäviä. Töitä tehdään Kaarinan karkaisimolla arkisin klo 8–16 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 04.04.201902.06.2019

Tonester Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa materiaali Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita heidän asiakkailleen ympäri maailmaa. Toimipaikka sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Tonester Oy etsii nyt kauttamme tuotantotyöntekijää osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Työssä menestyminen edellyttää esim. puusepän tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta, jossa on päässyt tekemään töitä käsillä. Arvostamme laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin joustavasti klo 7–15 välillä. Työsuhde on aluksi määräaikainen (esim. kesätyö), mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 04.03.201931.05.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018