Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 18.03.201931.03.2019

KRI553 oy on kotimainen tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittava yritys, joka avaa ensimmäisen 78 Outlet myymälänsä Turun Länsikeskukseen huhtikuussa 2019. 78 Outlet on uusi pukeutumisen vähittäiskauppa, joka tarjoaa asiakkaille alan parhaan palvelun lisäksi tuotteita pukeutumiseen urheilunmuodin ja muodin merkeiltä.

Haemme nyt kolmea positiivisen ja innostuneen asenteen omaavaa VAATE- ja JALKINEMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Vaate- ja jalkinemyyjänä työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentelyä, kuormien purkua, tuotteiden esillepanoa sekä ennen kaikkea aktiivista myyntityötä ja asiakkaiden laadukasta palvelua. Meille on erityisen tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaille heidän odotusten ylittävää asiakaspalvelua jokaisella asiointikerralla. Työnkuvaasi voidaan sisällyttää myös yrityksen eri sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Työskentely tapahtuu liikkeen aukioloaikoina arkisin klo 10-20, viikonloppuisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-16 välillä. Työtuntimäärä on vähintään 15 h/viikko, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös suurempiin tuntimääriin. Työ soveltuu hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille, koska työvuorot voidaan painottaa iltoihin ja viikonloppuihin.

Katsomme kokemuksen tai koulutuksen kaupan alalta eduksesi, mutta se ei ole pakollista, sillä koulutamme ja perehdytämme hyvin tehtävään. Aikaisempi kokemus some-markkinoinnista katsotaan myös eduksesi. Kaikista tärkeintä meille on kuitenkin iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne, innokas suhtautuminen myyntityöhön sekä kiinnostus muotia ja urheilumuotia kohtaan. Tarjoamme työntekijöille monipuolisen työn ja mielenkiintoiset tuotteet, mahdollisuuden kehittyä ja edetä vastuullisempiin tehtäviin sekä mukavan työyhteisön ja -ympäristön hyvällä sijainnilla!

Tunnistitko itsesi? Työt alkavat heti/huhtikuun alussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja elämäntilanteestasi. Hakemusten läpikäyminen ja haastattelut aloitetaan heti. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16

Hakuaika 15.03.201931.03.2019

Kaarinan Trimet Oy on ohutlevytuotteiden valmistukseen keskittynyt pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys. Heidän asiakkaitaan ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat. He valmistavat ohutlevyrakenteisia metallituotteita lääketeollisuuden laitteisiin, sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden, laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikka sijaitsee Tuulissuolla Liedossa. Lisätietoja yrityksestä www.kaarinantrimet.fi.

Kaarinan Trimet Oy etsii nyt kauttamme aloittelevaa särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaa.

Aloittelevana särmääjänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ohutlevyjen särmäystyöt. Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto) sekä reipasta ja innostunutta asennetta alaa kohtaan. Aiempi työkokemus särmäystehtävistä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Huomioimme haussa siis myös aivan uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Töitä tehdään Liedon verstaalla arkisin klo 7–15.30 välillä, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen (n. 6 kk), mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 14.03.201931.03.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kahta reipasta ja luotettavaa kerroshoitajaa kesäsesonkiin Nauvoon.

Työnkuvasi koostuu hotellihuoneiden, yleisten tilojen ja Nauvossa sijaitsevien kokoushuviloiden siistimisestä.
Työt alkavat toukokuun tai kesäkuun alusta ja kestävät elokuun puoliväliin asti tai mahdollisesti pidempään. Työskentely tapahtuu viitenä päivänä viikossa klo 8-16 välillä ja työpäivät ovat pituudeltaan 4-8 tuntia. Nauvoon kulkeminen onnistuu hyvin myös julkisella liikenteellä ja työvuoroissa pystytään joustamaan bussiaikataulujen mukaan.

Hakijoilta edellytämme reipasta työskentelyotetta, luotettavuutta sekä hyvää suomenkielentaitoa. Aikaisempi kokemus siivouksesta, ajokortti ja englannin- sekä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Jos olet kiinnostunut kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa, täytähän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.03.201928.03.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ilmastointiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta ja mahdollisimman monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme työteliästä otetta annettuja tehtäviä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 14.03.201928.03.2019

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kaksinkertaisti liikevaihtonsa. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Kasvumme tueksi, haemme nyt Sulautettujen järjestelmien kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Roolissa tehtäviisi kuuluvat monipuoliset laiteläheiset ohjelmointitehtävät, pääasiassa C-kielellä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä palvelinpuolen sekä tuotekehityksen kanssa ja vaikka työ on itsenäistä, sinulla on aina tiimin tuki taustalla. Etsimämme henkilö on tavoiteorientoitunut tiimipelaaja, joka kykenee myös ottamaan pääomistajuuden määritellystä tuotteesta.

Toivomme:
-Kokemusta sulautetuista järjestelmistä
-C-kielen vahvaa osaamista
-Hyviä tiimityötaitoja ja itsenäistä työotetta
-Hyvää englannin kielen taitoa
-Ymmärrät perusasiat elektroniikasta
-Tuntemus kommunikaatioprotokollista (IoT)

Eduksi katsotaan kokemus seuraavista osaamisalueista:
-wifi
-bluetooth
-nfc
-lan
-USB

Tarjoamme:
-Position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä
-Hyvät ja nykyaikaiset työvälineet
-Luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla
-Mahdollisuuden kasvaa ryhmävastaavaksi ja tai ulkoistettujen tuotekehitysprojektien johtamiseen
-Motivoivan bonusjärjestelmän

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, viimeistään 28.03.2019 mennessä. Lisätietoja paikasta antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 13.03.201927.03.2019

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää ainakin kesän loppuun, mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat viimeistään huhtikuun lopulla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 13.03.201924.03.2019

Haemme puualan asiakasyrityksellemme TRUKINKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Maskun läheisyyteen!

Työtehtävässäsi vastaat varaston ja hallin yleisestä järjestyksestä ja olet merkittävässä roolissa tuotannon pyörimisen kannalta. Täydennät tuotteiden valmistuslinjastolle tarvittavia raaka-aineita ja siirrät valmiita tuotteita varastoon. Tämän lisäksi purat raaka-ainekuormia ja lastaat valmiita tuotteita lähteviin autoihin. Käytät päivittäin työssäsi pääosin vastapainotrukkia, joten aikaisempi kokemus sen tai muiden trukkien/koneiden käytöstä katostaan eduksesi. Työskentely tapahtuu arkisin yleisesti klo 7-15:30 välillä, mutta edellytämme valmiutta kahdessa vuorossa työskentelyyn.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten arvostamme reipasta ja työtäpelkäämätöntä asennetta! Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on hyvä paineensietokyky, kyky järjestellä ja aikatauluttaa työtänsä sekä pitää langat käsissä kovimmassakin kiireessä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, vastuullisen työtehtävän sekä motivoivan palkkauksen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajan puitteissa. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 13.03.201931.03.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Hakuaika 12.03.201926.03.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työt koostuvat mm. mm. hitsaus- (MIG), kokoonpano-, ja osavalmistustöistä ja käytettävä materiaali on pääasiassa mustaa rautaa.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 12.03.201924.03.2019

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta syksyyn 2019, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 12.03.201919.03.2019

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla LATTIA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työmaat ovat sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattianpäällystäjän tehtävät laminaattiasennuksista mattoasennuksiin ja pitää sisällään kaiken alustustöistä vimeistelyyn (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Haastatteluihin kutsutaan jo hakuajan puitteissa. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375.

Hakuaika 10.03.201924.03.2019

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä sisäpurkutöihin Turussa sijaitsevalle työmaalle. Työmaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat heti maaliskuun alussa ja kestävät vähintään heinäkuulle, mahdollisesti pidempään.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja työhön tarttuvaa asennetta. Aikaisempi kokemus purkutöistä ei ole välttämätöntä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta sekin voidaan tarvittaessa kouluttaa.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 07.03.201921.03.2019

Asiakasyrityksemme etsii kodinkonekorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden, kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden korjaus- ja huoltotöitä asiakkaiden luona sekä huoltotiloissa. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. sähkö tai mekaniikka), ymmärrys tekniikasta ja erilaisten laitteiden toiminnasta. Työ edellyttää B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Hakuaika 06.03.201920.03.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista kiinteistöhuoltotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät monipuolisia kiinteistöhuollon töitä mm. ulkoalueiden kunnossapitoa ja kiinteistöihin liittyviä pieniä huolto- ja korjaustöitä. Töitä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja työaika on klo 7.00 - 15.00. Työkohteet sijaitsee Turun keskustan lähistöllä.

Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia ja toivomme aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon töistä. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Erityisesti arvostamme kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janne Lukanderilta, puh. 050 411 0344. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 08-16.

Hakuaika 06.03.201924.03.2019

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat Toukokuun lopulla ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla.
Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.03.201920.03.2019

Sähköasennukset WellDone Oy on 2007 perustettu sähköalan yritys joka työllistää tällä hetkellä noin kymmenen asentajaa. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa, Krossin alueella ja toimialueemme kattaa Turun lähiseudun, aina saaristoon asti. Katso lisää www.sahkowelldone.fi.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteina asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotantoa sekä saneerausta.

Toivomme hakijoilta:
• muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista.
• vähintään sähköalan perustutkinto
• ajokortti ja oma auto
• kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
• ulospäin suuntautunutta olemusta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittyä sähköalan moniosaajaksi kasvavassa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9469 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Hakuaika 04.03.201930.04.2019

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, asiakaspalveluun, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä. Voit myös tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakuaika 04.03.201918.03.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin kiinteistöjen puutarhatöihin kesäksi 2019!

Työnkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden/kiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat Turun alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja B-ajokortin. Arvostamme työntekijässä eniten kuitenkin kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat viimeistään touko-/kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun asti/sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.03.201922.03.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto katsotaan hakijan eduksi.

Työt alkavat huhtikuun alussa, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 04.03.201918.03.2019

Haemme nyt reipasta ja luotettavaa apulaista puutarha-alan asiakasyrityksellemme Mynämäelle!

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kukkien pakkaamista, kuormien purkua ja lastausta, rullakoiden kasausta sekä yleisiä avustavia tehtäviä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on työhön tarttuva ote ja hyvä fyysinen kunto. Eduksi katsotaan ajokortti sekä trukin- ja traktorinajotaito. Työajat arkisin klo 7-15:30.

Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa ja kestävä kesäkuun alkuun saakka. Tehtävässä ei ole mahdollisuus jatkaa kesällä, koska kyse on sesonkityöstä. Tämä on kuitenkin hyvä mahdollisuus aloittaa työt jo ennen kesää! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.03.201903.04.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola-alan työntekijöitä kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat viimeistään toukokuun aikana ja ne jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti, mutta mahdollisesti pidempään.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 03.03.201903.04.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokkeja kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat huhtikuussa ja kestävät ainakin kesäkauden loppuun asti.

Työtehtäviin kuuluu lounas- sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 28.02.201921.03.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Työt alkaa heti ja kestävät vähintään marraskuulle, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Hakuaika 18.03.201931.03.2019

Haemme nopealla aikataululla metalliteollisuuden asiakasyrityksellemme hitsaustaitoisia asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä töistä telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa siis myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Toivomme hakijoilta:

• hieman aiempaa kokemusta MIG-hitsauksesta,
• piirustusten lukutaitoa,
• itsenäistä työotetta.

Katsomme eduksi:

• soveltuva tekninen koulutus (esim. metalli-, LVI-, rakennusala)
• voimassa olevat hitsausluokat,
• työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme:

• pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 21.02.201924.03.2019

Geotekniikan asiakkaamme hakee vakituiseen työsuhteeseen maaperäkairaajaa rekrykoulutuksella Turkuun.

Pohjatutkimusalan rekrykoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä asiakasyrityksessämme maaperäkairaajan tehtävissä. Koulutus on hakijalle maksuton, ja se järjestetään Helsingissä 20.5.2019–5.11.2019 välisenä aikana. Kulkeminen ja majoittuminen Helsingissä on järjestettävissä asiakasyrityksemme puolesta.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on 18 vuoden ikä ja vähintään B-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan ammatillinen koulutus tekniseltä alalta sekä C-luokan ajokortti. Maaperäkairaajan työ on pääosin ulkotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Tarjoamme koulutuksen lisäksi vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa pitkään alalla toimineessa geotekniikan asiantuntijayrityksessä.

Koulutuksen sisältö:

-Yritys- ja ympäristötietous
-Pohjatutkimuksen tarkoitus ja laadunhallinta
-Pohjatutkimuksen tutkimusmenetelmät
-Standardin mukainen raportointi
-Pohjatutkimuskoneet ja -kalustot
-Maalajien tunnistaminen ja luokitus
-Pohjatutkimustöiden työturvallisuus
-Työturvallisuus-, Ensiapu 1-, Rataturva-, Tieturva 1- ja Tulityökortti

Kiinnostuitko koulutuksesta ja työtehtävästä? Toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostilla rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 24.03.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa rekrykoulutuksesta sekä työtehtävästä antaa Roosa Huovinen, p. 050 411 0740.

Hakuaika 20.02.201924.03.2019

Mattilan Taimistot Oy on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Palvelemme sekä yritys -että yksityisasiakkaita Nousiaisissa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Asiakkaitamme ovat kaikki valikoimastamme kiinnostuneet tahot; vähittäiskauppiaat, kaupunkisuunnittelijat, viherrakentajat sekä tietenkin yksityiset oman puutarhansa mestarit. Valikoimistamme löytyvät lehti- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjakasvit, aitataimet, havupuut, sekä pienemmät havukasvit, köynnökset ja alppiruusut.

Haemme nyt puutarha-alan myyjää/taimistotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Nousiaisiin!

Työtehtäviisi kuuluu mm. myymälätyöskentelyä, kasvien hoitoa sekä tilausten keräilyä. Edellytämme hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta, puutarha-alan koulutusta sekä kasvituntemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Eniten kuitenkin arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, kiinnostusta alaa kohtaan ja asiakaspalveluhenkisyyttä! Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15.30, mutta joustavuus työaikojen suhteen on toivottavaa. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta kokemuksestasi, tilanteestasi ja itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Mattilan Taimistot Oy ei vastaa tieduteluihin.

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 12.03.201924.03.2019

Haemme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme putkiasentajaa Turkuun.

Putkiasentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-alan asennus- ja huoltotyöt. Työkohteet ovat erilaisia uudis- ja saneerauskohteita Turun seudulla. Alkuvaiheessa työskentelet kokeneemman putkiasentajan parina. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaisiksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta, ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä työotetta. Lisäksi arvostamme palvelualttiutta ja huolellista asennetta työtehtäviä kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2018
Suomen vahvimmat platina 2018
Kasvuyritys 2018