Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 24.09.202011.10.2020

Haemme nyt nopealla aikataululla kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkkojen kantoa, perustuksien tekoa, runkotöitä sekä betonivaluja. Työt saattaa pitää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 24.09.202011.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nuorempaa sähköasentajaa loppuvuoteen. Työt alkavat määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 24.09.202008.10.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistöhuoltotyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt sisältävät pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa heti lokakuun alussa ja kestää vähintään kevääseen 2021 saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään pääasiassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 07.00-15.30 välillä, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoitokoneiden ajotaito.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 24.09.202004.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun pakkaus ja- laadunvalvontatehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 tuntia viikossa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 23.09.202004.10.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nopealla aikataululla TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Rymättylään!

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten DURAT-tasojen hiomisesta ja muista viimeistelytöistä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu jonkin verran granulaatin valmistusta murskauskoneella sekä pakkaamopuolen tehtäviä. Lisäksi muut mahdolliset tuotantoon liittyvät työtehtävät ovat mahdollisia. Työ on seisomatyötä. Töitä tehdään Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään. Työmatka Rymättylään on mahdollista kulkea kimppakyydillä Turusta, Raisiosta ja Naantalista. Pystymme tarvittaessa myös avustamaan asumisjärjestelyjen kanssa Rymättylässä.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.

Hakuaika 23.09.202007.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa Naantaliin!

Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa rappu- ja toimitilasiivouksista sekä kotisiivouksista. Työskentely tapahtuu Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta ajokorttia. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa ja joustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 22.09.202011.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2020.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 22.09.202011.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 21.09.202005.10.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ompelimotyöntekijää Lietoon kiireajaksi loka-marraskuulle. Työt sisältävät pääasiassa teollisuusompelimon avustavia työtehtäviä mm. napitusta ja pakkausta, sekä muita viimeistelytöitä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Arvostamme hakijalta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Alan koulutus, sekä kokemus teollisuusompelijan töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan, puh. 050 411 0343. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 21.09.202004.10.2020

Ulkoliikuntavälineiden sekä pihakalusteiden asennustöihin ja viherrakentamiseen erikoistunut asiakkaamme etsii nyt ASENTAJIA / VIHERRAKENTAJIA Turkuun.

Työpäivät alkavat asiakkaamme toimipisteeltä Turun Itäharjusta, josta lähdetään yhteiskyydityksillä työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Työt alkavat heti ja kestävät marraskuun loppuun saakka, säiden salliessa myös pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

Hakuaika 17.09.202001.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun. Työtä tehdään arkipäivisin 20-37,5h/vko ja kohteet ovat pääasiassa koti- ja toimistosiivouksia Turun alueella.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työhön perehdytetään.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan, puh. 050 411 0343. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 17.09.202001.10.2020

Carl Stahl on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1800 henkilöä 70:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto on yli 340 miljoonaa.
Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin vuonna 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa. Työskentelemme korkeimpien laatustandardien mukaan ja tuotevalikoimamme koostuu alan johtavien valmistajien laatutuotteista ja omasta valmistuksesta. Katso lisää www.carlstahl.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. tavaroiden vastaanottoa, hyllytystä, tuotekooditusta, lähtevien tavaroiden pakkausta sekä muita yleisistä varastotöitä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaijeri- ja kettinkiraksien kokoonpano sekä satunnaiset asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme teknistä suuntautumista, itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme aktiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus varastotöistä ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti ja työt on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisuudella. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan 050 411 0343. Mahdolliset puhelintiedustelut torstaina 24.9. sekä maanantaina 28.9 klo 15:00-16:00.

Hakuaika 16.09.202004.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista moottoripyörämyyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346

Hakuaika 15.09.202004.10.2020

Petri Aro Oy on turkulainen maahantuontiyritys. Yritys tuo maahan laajan valikoiman lastuavia työkaluja kuten työkaluja poraukseen, avarrukseen, sen jälkeiseen viimeistelyyn ja moneen muuhun työstömenetelmään. Maahantuodut tuotteet valmistetaan EU:n alueella, joka takaa hyvän laadun ja saatavuuden sekä nopeat toimitukset. Palveluumme kuuluu myös menetelmien suunnittelu ja niiden toteutus asiakkaan toiveiden mukaan.

Etsimme nyt toimistotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä sisältäen mm. laskutuksen, osto- ja myyntireskontran hoitamista, työtilausten vastaanoton ja niiden seurannan, puhelinvaihteen hoitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmästä. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo. 9-10.

Hakuaika 15.09.202029.09.2020

Pienehkö kiinteistöhuoltoalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon/Naantaliin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon tehtävät. Hoidettavat taloyhtiöt sijaitsevat Raision, Naantalin ja Turun alueella. Työnkuvaan sisältyy erilaisia taloyhtiöiden kunnossapitoon liittyviä ulko- ja sisätöitä, kuten ulkoalueiden kunnossapitoa ja kiinteistöihin liittyviä pieniä huolto- ja korjaustöitä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat oppimishaluiset, motivoituneet ja pitkäaikaista työtä etsivät hakijat.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi. Töitä tehdään arkisin klo 7.00–15.00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.

Hakuaika 15.09.202004.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 14.09.202027.09.2020

Vihannesten ja hedelmien maahantuontiyritys hakee kauttamme sesonkiin osa-aikaista varastotyöntekijää Turkuun!

Työtä tehdään kahtena päivänä viikossa, tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Työaika on enintään 4h/vuoro, eli 8 h/viikko. Työt alkavat viimeistään marraskuun alussa ja ja kestävät arviolta toukokuun alkuun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavina kausina.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset varastotyöt, mm. kuorman purkua, hyllytystä ja pakkausta. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen , p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.09.202027.09.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kssamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 2 - 4 vuoroa viikossa. Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin esim. opiskelijalle tai kokoaikaisempaakin työtä hakevalle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 14.09.202027.09.2020

OPES Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Etsitkö loistavaa työporukkaa ja vakituista työtä teollisuuden tehtävien parissa? Toimintamme Opesilla kasvaa erittäin voimakkaasti tuotteemme maailmanlaajuisen suosion vuoksi ja siksi etsimme jälleen tiimiimme 15 hyvää tyyppiä!

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti maustekorttien valmistusprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat alkuun pääasiallisesti pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla (esim. materiaalin syöttö, koneen käyttö, käsinpakkaus), mutta taitojen karttumisen myötä on mahdollisuus laajentaa vastuuta ja työnkuvaa muihinkin tuotantokoneisiin tai esimerkiksi varasto-/ ja lähettämötöihin. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 ja 15-23 vuoroviikoin.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavuutta, joustavuutta sekä ennen kaikkea rautaisia tiimityöskentelytaitoja. Työ vaatii hygieniapassia, mutta se voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, sillä suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme hyvää asennetta työntekoon, joten tehtävässä pärjää henkilö, joka haluaa oppia uutta ja työskennellä tiimissä monipuolisissa tehtävissä. Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi Opesille töihin? Meille on erityisen tärkeää, että jokaisen on kiva tulla töihin ja työtä voidaan aina tehdä pieni pilke silmäkulmassa. Tarjoamme hauskan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Alaan nähden kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme erilaisia bonuksia ja yrityksessämme on käytössä erityinen koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa jopa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat heti uusien koneiden saavuttua viikolla 40 ja 41 / sopimuksen mukaan. Kannattaa siis toimia nopeasti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin hakemuksen siis laitat, sitä paremmat mahdollisuudet on tämä paikka saada. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Hakuaikaa on 27.9.2020 asti. Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. OPES Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

JOIN OUR TASTE REVOLUTION!

Hakuaika 11.09.202025.09.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme 5-6 rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta tuntemus ja kiinnostus autoalaa kohtaan, sekä reipas asenne ovat asioita, joita arvostamme eniten. Tehtäviisi kuuluu renkaiden ja vanteiden asennus sesongin ajan.

Hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 10.09.202025.09.2020

SN-Kiinnike Oy on 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille monipuoliset kiinnitystarvikkeet sekä sähkötyökalut lähinnä Varsinais-Suomen alueella.
Edustamme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla tehdään kestäviä ja turvallisia rakennusratkaisuja minkä tahansa kokoisissa hankkeissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5 miljoonaa. Lisätietoa yrityksestä http://www.sn-kiinnike.fi/

Etsimme nyt TYÖVAATE- JA SUOJAINMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastaat laadukkaiden työvaatteiden ja suojainten myynnistä. Työ on liikkuvaa, ja suuri osa ajasta menee asiakastapaamisten merkeissä. Saat valmiita asiakkuuksia, mutta aktiivinen uusasiakashankinta on myös tärkeää.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset toimimaan laadukkaiden tuotteiden parissa, jonka lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hakuaika 09.09.202027.09.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua