Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 03.04.202019.04.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2020. Työssä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme reippaita PUUTARHATYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin Mynämäelle.

Työtehtäviin sisältyy tomaattien poimintaa ja pakkaamista sekä muita mahdollisia puutarhan työtehtäviä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät ainakin elokuun loppuun asti. Töitä tehdään yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja/tai aiempi kokemus vastaavista töistä. Työhön annetaan perehdytys. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista töihin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Pitkään rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt motivoitunutta rakennustyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Paimiossa ja sen lähialueilla. Yritys tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneeraus- ja uudistöitä, sekä monipuolisia sisustustöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös haastavampiin työvaiheisiin.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestävät arviolta syksyyn 2020. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara Click Henkilöstöpalvelut 0504110346

Hakuaika 01.04.202019.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä määräaikaiseen saneerausprojektiin. Kohde on vanha puutalo Turun keskustan läheisyydessä. Purkutyöt kohteessa on jo tehty ja kaikki pinnat tullaan uusimaan. Työt alkavat huhtikuun aikana ja projekti on arviolta noin vuoden mittainen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta viimeistelytöistä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vanhojen puutalojen saneeraustöistä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.03.202005.04.2020

Etsitkö lisätyötä toisen työn tai koulun oheen?

Haemme nyt vakavaraiselle kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun lauantaisin tapahtuvaan ajoon.

Työ pitää sisällään lääkkeiden jakelua Turun alueella (kuorma-auto tai pakettiauto) ja työskentely sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-13 välille lauantaisin. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun alussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 30.03.202013.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Littoisiin. Työnkuvaan kuuluu Vetrospacen tuotteidemme kokoonpano alusta loppuun saakka. Kaikki työntekijämme osallistuvat tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat pääasiassa puu, alumiini ja lasi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistusmenetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja mukavassa työporukassa sekä kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 29.03.202012.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi RAVINTOLAVASTAAVAA vastaamaan kesäravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoupuolesta.

Ravintolavastaavana osallistut esimiestehtävien lisäksi aktiivisesti suorittavaan työhön muun muassa tarjoilussa ja asiakaspalvelussa. Perehdytät uusia työntekijöitä, olet vastuussa vuoron toimivuudesta ja pidät omalta osaltasi yllä ravintolan siisteyttä sekä organisoit ja suunnittelet ravintolan töitä ennakoivasti. Tämän lisäksi osallistut myös ravintolan juomapuolen täydennystilauksiin ja tarjoiulupuolen työvuorosuunnitteluun. Tärkeintä on aikaisempi vankka kokemus ravintola-alalta, mutta muihin tehtäviin saa alkuun tarvittaessa tukea ravintola keittiöpäälliköltä ja omistajalta.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 120h/3 viikkoa, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta (eduksi katsotaan esimieskokemus)
• Aurinkoista palveluasennetta ja esimerkillistä työskentelytapaa, jonka avulla pidetään yllä ravintolan toimivuutta ja palvelutasoa
• Organisointitaitoja ja kokonaisuuden hahmottamiskykyä

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä
• Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ravintola-alalla aikaisemmin toimineelle henkilölle, joka haluaisi edistyä urallaan esimiestehtäviin

Kiinnostuitko esimiestehtävistä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat kesäkuussa 2020. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 29.03.202012.04.2020

Haemme nyt pitkään alalla toimineeseen asiakasyritykseemme kahta RAKENNUSPELTISEPPÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme tekee mm. erilaisia julkisivuprojekteja, pellityksiä, rakennuslistoja sekä pelti- ja kuparitöitä. Tämän hetkiset pitkäaikaiset projektit ovat uudiskohteita Turussa. Työnkuvaan kuuluvat siis monipuoliset rakennuspeltisepän työt esimerkiksi; mitoitukset, asennukset, listoitukset, ikkunalistat, räystäslistat, kynnykset ja ylipäätään kaikki rakennuksilla tehtävät peltityöt.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai ainakin palavaa halua kehittyä peltitöiden raudanlujaksi ammattilaiseksi! Kiinnostaako mahdollisesti yrittäjyys tulevaisuudessa? Jos kiinnostusta löytyy, tarjolla olisi myös yrityksen jatkajan pesti pitkän perehdytysjakson jälkeen. Työt kuitenkin alkaisivat normaalissa työsuhteessa. Emme kuitenkaan edellytä valittavalta henkilöltä halukkuutta yrittäjyyteen.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä kannattaa vinkata myös kavereille, sillä paikkoja on tarjolla kaksi! Tiedätkö jonkun kaverin, kenen kanssa olisitte yhdessä tehokas tiimi? Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi työntekijänä sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.03.202005.04.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Toimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti ja tarvitsemme tiimiimme juuri sinua!

Etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin joulukuun 2020 loppuun asti. Tehtävässä voi aidosti olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen ja myöhemmin vaikinaistua suoraan Opes Corporationin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden (esim. materiaalin syöttö, koneenkäyttö/-hoito, käsinpakkaus) lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 7-15 ja 15-23 vuoroviikoin.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat 6.4.20 / sopimuksen mukaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt SÄHKÖINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköinsinöörinä vastaat Vetrospacen tuotteiden sähkölaitteiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Lisäksi vastaat tuotteisiin tehtävistä jännitepuolen muutoksista. Vastuullasi ovat myös kotimaiset ja kansainväliset sairaalapuolen standardisoinnit ja sertifioinnit sekä niiden siirtäminen tuotteeseen. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri). Työssä menestyminen edellyttää kykyä etsiä tietoa, itseohjautuvuutta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jatkuvaa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus sähköasentajan ja/tai -insinöörin tehtävistä katsotaan eduksi. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja vastavalmistuneet hakijat. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja maailman puhtaimmassa työympäristössä. Lisäksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden päästä myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Sähköinsinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16 välillä (p. 050 411 0740).

Hakuaika 27.03.202012.04.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.


Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinä vastaat projektikokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta (AutoCAD) ja koordinoinnista. Tehtävässä toimit linkkinä tuotannon ja myynnin välillä. Työnkuvaasi kuuluu myös jonkin verran tuotekehitystä. Lisäksi vastuullasi ovat erilaiset kotimaiset ja kansainväliset standardit ja sertifioinnit. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone-, rakennus- tai puutekniikan insinööri). Työssä menestyminen edellyttää kokemusta AutoCADistä, reissuvalmiutta kotimaassa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä jatkuvaa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja vastavalmistuneet hakijat. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja maailman puhtaimmassa työympäristössä. Lisäksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden päästä myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Projekti-insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16 välillä (p. 050 411 0740).

Hakuaika 27.03.202015.05.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat huhti-toukokuun 2020 välisenä aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia MAANRAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ maanrakennustöihin Turkuun.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Ensimmäisen projektin arvioitu kesto on 2-3 viikkoa, mahdollisuuksien mukaan pidempään. Työntekijät projektiin pyritään löytämään mahdollisimman pikaisesti.

Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Lisäksi oma auto helpottaa kulkemista työmaille. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työhön tarttuva asenne työtä kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 26.03.202010.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi kahta AAMIASVASTAAVAA/SIISTIJÄÄ.

Tehtävänkuvaasi kuuluu hotellin aamupalan valmistuksessa avustaminen ja esillelaitto sekä hotellihuoneiden siivous ja yleisten tilojen siisteyden ylläpito. Työntekijällä on mahdollisuus auttaa myös tilanteen mukaan ravintolan ja kahvion asiakaspalvelussa. Työskentely tapahtuu ma-su välillä klo 7-15, 5 päivää viikossa. Odotamme työntekijältä luotettavuutta sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaiista tehtävistä, vaan tärkeintä on oppimishalukkuus ja hyvä asenne! Tehtävään perehdytetään hyvin.

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti toukokuun viikonloppuina ja täysipäiväisesti kesäkuusta alkaen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Koneurakointi Lehto Oy tarjoaa monipuolista koneurakointia ja maanrakennuspalveluita Turun seudulla. Hoidamme kaikenkokoiset infrarakennus- ja saneeraushankkeet. Asiakaskuntamme on laaja ja se koostuu pääasiassa yrityksistä. Meille ensiluokkainen työn jälki ja sitä kautta tyytyväinen asiakas on tärkeintä. Siksi henkilökuntamme on ammattitaitoista ja käytössämme oleva kalusto on nykyaikainen ja monipuolinen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa https://www.koneurakointilehto.fi/.

Koneurakointi Lehto Oy etsii nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työkohteet sijaitsevat Turun seudulla ja lähikunnissa.

Haemme porukkaamme ensisijaisesti ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa monipuolisiin työtehtäviin. Otamme haussa huomioon kuitenkin uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä maanrakennusalan ammattilaisiksi. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja sopeutumiskykyä työmaakohtaisiin työnkuviin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740 tai Marko Lehto, puh. 044 724 7850. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 25.03.202012.04.2020

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Työskentely tapahtuu sekä yrityksen huoltohallilla, että asiakkaiden luona valtakunnallisesti. Siirtymät kuljetaan yrityksen huolto-autolla ja reissutyön painotus vaihtelee. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 25.03.202012.04.2020

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt PLASMALEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle.

Plasmaleikkaajan tehtävä on hoitaa CNC-ohjattua plasmaleikkauslaitetta. Leikkaajalta odotetaan kykyä suoriutua myös yksinkertaisista tehtävistä tietokoneen kanssa, jotta voi hoitaa myös nestauksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä ja/tai soveltuvaa koulutusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla täysin valmis työntekijä, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat. Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, p. 050 411 0740, arkisin klo 9–15.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kauttualle.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja jyrsinkoneita, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta, sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.2020 mennessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon AARPORAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Heidenhainin ohjauksella varustettuja aarporia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta, sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.20 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Kone-Tuomi on vuonna 1945 perustettu konepaja, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja Euran kunnassa Kauttualla. Yrityksemme erikoisalana on raskas ja keskiraskas koneistus. Erittäin vaativat ja mittatarkat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme ansiosta. Tarjoamme eri teollisuudenalojen asiakkaillemme myös korjaus- ja kunnossapitopalveluja. Lisätietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.kone-tuomi.fi.

Haemme nyt keskiraskaan tuotannon CNC-SORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ja Siemensin ohjauksella varustettuja sorveja, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaitoa. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone- ja metalliala) katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi toivomme, että pystyisit myös osaltasi vastaamaan ajoittaiseen ylityötarpeeseemme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.04.2020 mennessä (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Roosa Huoviselle arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 24.03.202005.04.2020

Etsimme asiakkaallemme neljää reipasta ja ahkeraa rakennusaputyöntekijää Raisioon huhtikuun puolivälissä alkavan työmaan taukotilojen rakentamiseen. Projektin arvioitu kesto on kolme viikkoa. Työntekijät projektiin pyritään löytämään mahdollisimman pikaisesti.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus perustyökalujen käytöstä sekä ammatillinen koulutus alalta. Hyville työntekijöille pyrimme löytämään muita työtä projektin päätyttyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Puuha Group on suomalainen yritys, jonka sydän sykkii monipuoliselle liikkumiselle. Valmistamme ja maahantuomme fyysistä aktiivisuutta edistäviä leikki-, liikunta- ja kuntoiluvälineitä sekä ympäristökalusteita ja turva-alustoja. Suurin osa Puuhan välineistä valmistetaan ja kootaan tehtaallamme Turussa. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.puuha.com.

Puuha etsii nyt kauttamme ASENTAJIA / VIHERRAKENTAJIA ulkoliikuntavälineiden sekä pihakalusteiden asennustöihin kesäsesonkiin Turkuun. Työ sisältää jonkin verran myös viherrakennustöitä.

Työpäivät alkavat Puuhan toimipisteeltä Turun Itäharjusta, josta lähdetään yhteiskyydityksillä työkohteisiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Työt alkavat heti / huhtikuun aikana ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työt jatkuvat mahdollisuuksien mukaan vielä pidemmälle syksyyn.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (esim. viherrakentaja, hortonomi, puutarhuri, rakennusala). Työssä tarvitaan B-ajokorttia, ja BE-ajokortti katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Erityisesti arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta työntekoa kohtaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–16.

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.03.202005.04.2020

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi 8 aurinkoista asiakaspalvelijaa kesäravintolan erilaisiin tehtäviin!

Työtehtävä pitää sisällään asiakkaiden aurinkoista palvelua ravintolan salin puolella. Otat vastaan tilauksia, tarjoilet ruoka-annoksia, blokkaat astioita ja laskutat asiakkaita. Airisto Strandissa toimii myös kahvilapuoli, jossa työnkuvaan puolestaan kuuluu esimerkiksi vitriinituotteiden myynti. Katsomme eduksesi hygienia- ja anniskelupassin sekä aikaisemman kokemuksen tarjoilu-/asiakaspalvelutehtävistä. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja tarvittavat koulutukset järjestetään ennen työsuhteen alkua. Tärkeintä meille on reipas ja rempseä sekä palveluhenkinen asenne, joka istuu hyvin saaristolaishenkiseen ympäristöön! Sinun ei siis tarvitse olla ravintola-alan rautainen ammattilainen, vaan voit myös olla alalle palavasti haluava henkilö. Työssä ei ole kielitaitovaatimuksia.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 75-120h/3 viikkoa (määrään vaikuttaa työntekijän oma tahtotila) ja työvuorot sijoitetaan klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt lkavat kesäkuussa. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tiedusteluihin.

Hakuaika 23.03.202029.04.2020

Etsitkö pitkäaikaista työtä kuljetusalalta vakavaraisessa yrityksessä?

Haemme nyt nopealla aikataululla vakavaraiselle kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Tarve on pitkäaikainen.

Työ pitää sisällään kappaletavaran jakelua Turun alueella ja työskentely sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-15 välille ma-pe, työtunteja 80h / 2 viikkoa. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 23.03.202023.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 18.03.202005.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät arviolta syksyyn 2020.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 18.03.202005.04.2020

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Etsimme nyt lattiapinnoittajia laivateollisuuden puolelle.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018