Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 15.11.201901.12.2019

Masetti Oy on yksi maan johtavista peräkärryalan yrityksistä, joka on erikoistunut jarrullisiin peräkärryihin ja taukovaunuihin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat EDUARD- ja UNSINN-peräkärryt sekä Masetti Taukovaunut. Tuotevalimoimaan kuuluu myös Masetti alumiinirampit ja ajosillat. Lisäksi Masetti Oy tarjoaa asiakkailleen huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konttori ja päävarasto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turussa.

Masetti Oy etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Osa-aikaisena toimistotyöntekijänä vastaat asiakastilausten käsittelemisestä ja muista toimiston päivittäisistä juoksevista tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua, lähetysten hoitamista, kotisivujen päivittämistä sekä markkinointia. Tulevaisuudessa vastuullasi on mahdollisesti myös verkkokaupan hallinnointi.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työaika alkuvaiheessa 20–30 h/vkossa, mutta työstä on mahdollista saada myös kokoaikainen työ.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 14–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 15.11.201901.12.2019

Masetti Oy on yksi maan johtavista peräkärryalan yrityksistä, joka on erikoistunut jarrullisiin peräkärryihin ja taukovaunuihin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat EDUARD- ja UNSINN-peräkärryt sekä Masetti Taukovaunut. Tuotevalimoimaan kuuluu myös Masetti alumiinirampit ja ajosillat. Lisäksi Masetti Oy tarjoaa asiakkailleen huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konttori ja päävarasto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turussa.

Masetti Oy etsii nyt kauttamme ASENTAJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asentajana / varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset peräkärryjen asennustehtävät. Lisäksi vastaat varaston hallintaan liittyvistä tehtävistä, kuten tavaran vastaanottamisesta sekä varaosien keräämisestä, pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran huoltotehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja reipasta työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä trukinajotaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta kokemusta perustyökalujen käytöstä sekä hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 13.11.201927.11.2019

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Yli 30. vuoden kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt huoltoteknikkoa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä, sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme, mutta työ edellyttää matkustamista koko Suomen alueella.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia vähintään kohtuullisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme myös soveltuvaa ammatillista koulutusta. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta. Aikaisempi työkokemus alalta, ja erityisesti CNC-koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 27.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Hakuaika 13.11.201901.12.2019

Receptum Software on apteekkien digitalisoinnin uudistaja. Receptum Software kehittää ja ylläpitää apteekkialan parhaita ohjelmistoratkaisuja, kuten MAXX reseptinkäsittely, myymäläjärjestelmä ja lääkevarastojärjestelmä. Tuoreimpia apteekkien digitalisointia edistäviä uusia kehittämiämme tuotteita ovat itsepalvelukassa, mobiiliresepti, reseptipiste ja asiakkaan tunnistava ilmoittautumispääte. Toteutamme apteekkitoimialalla toimiville yrityksille myös ketteriä ja nopeita ohjelmistojen integrointi- ja räätälöintipalveluita, kuten räätälöidyt ohjelmistot ja toiminnallisuudet, järjestelmäintegraatiot, viranomais- ja verkkokauppaintegraatiot. Toimistomme sijaitsevat Raision lisäksi Helsingissä ja Torniossa. Olemme osa Receptum-yhtiöiden 80 ammattilaisen porukkaa. Receptum on tehnyt terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja jo vuodesta 2000 ja osa henkilökunnasta on työskennellyt alalla yhdessä vielä 15 vuotta pidempään.

Haemme nyt lisää osaavia ja sitoutuneita devaajia Raision yksikköömme (ent. Vallisdata Oy) suunnittelemaan ja kehittämään MAXX-apteekkijärjestelmää yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Olet mukana luomassa ratkaisua, joka auttaa asiakkaitamme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Receptum Software yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ainutlaatuiseen ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Työsi on pääosin itsenäistä ja pienissä tiimeissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä.

Tärkeimmät osaamisalueesi ovat:
• C#, WebAPI (REST), SQL Server, .NET Core ja WPF,
• modernit web-teknologiat kuten HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Vue ja/tai React,
• eduksi katsotaan pilviratkaisuiden ja modernien web-teknologioiden osaaminen sekä kokemus ohjelmistotestauksesta,
• aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta,
• apteekkialan tuntemus on etu, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sinun ei tarvitse olla arkkitehti, mutta on hienoa, jos ymmärrät myös suunnittelemisen päälle. Tärkeintä tulevassa tiimiläisessämme ei ole, että sinulla on mahdollisimman suuri sertifikaatti- ja tekniikkalista CV:ssä, vaan halu kehittyä sekä intohimo tehdä hyvää koodia. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä halusi mukaan kehittämään uutta pilviratkaisua (Azure) tai perinteisempää desktop-ohjelmistoa.

Tarjoamme:
• työpaikan pitkään alalla toimineessa, vakavaraisessa ja ripeästi kasvavassa yrityksessä,
• mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhösi,
• työntekijän tueksi myös kattavat työterveyspalvelut ja tapaturmavakuutuksen,
• liikuntaedun ja sopimusruokalan.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 1.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "ohjelmistokehittäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 13.11.201924.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää polttopuiden valmistukseen. Tehtävässä osallistut polttopuiden pinoamiseen sekä siirtelyyn. Lisäksi tarpeen vaatiessa osallistut muihin yksinkertaisiin työvaiheisiin.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme reipasta asennetta. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa pärjäämään tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 13.11.201927.11.2019

Turun Kasitek Oy on turkulainen vuonna 1997 perustettu sähkökeskusten valmistukseen erikoistunut yritys. Heidän toimipisteensä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Runosmäessä.

Turun Kasitek Oy etsii nyt kauttamme kasvunsa tueksi SÄHKÖKESKUSTEN LOPPUTARKASTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Sähkökeskusten lopputarkastajan työtehtävässä päätehtävinäsi ovat asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjen sähkökeskusten laadunvalvonta ja lopputarkastukset. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennus- ja kokoonpanotyötä sekä tiimiin kuuluvien asentajien ohjeistamista. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö- tai automaatioalan tutkinto), sähköpiirustusten lukutaitoa sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta työskentelystä sähkökeskusten parissa. Toivomme hakijoilta ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Työaika on arkisin klo 8–16, mutta omiin työaikoihin on mahdollisuus myös vaikuttaa. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin klo 9–15, puh. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 12.11.201922.11.2019

Turun Markiisi ja Peite on vuonna 1953 perustettu perheyritys, joka tunnetaan vankasta ammattitaidostaan sekä laadukkaista tuotteistaan. Valikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset markiisit, aurinkovarjot, terassilämmittimet, suojapressut, mainosbanderollit sekä sälekaihtimet, rullakaihtimet ja lamellikaihtimet. Valmistamme markiisit ja teemme markiisisuunnitelmat, asennukset, kankaanvaihdot sekä huollot vuosien tuomalla ammattitaidolla.

Tänä päivänä tuotemerkkimme MP-Venekuomu on venepeitteiden valmistuksessa käsite hyvästä laadusta ja huippuosaamisesta. Veneen kuomut kuten, ajokuomut, satamapeitteet, sprayhoodit, puomipeitteet, aurinkokatokset ja kaidekankaat saat meiltä valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä.

Turun Markiisi ja Peite Oy työllistää n 20 henkilöä vakituisesti. Henkilökunta koostuu pääosin ompelijoista ja leikkaajista, joukossa on myös mallimestari, metallityöntekijä, muovihitsauskoneen käyttäjä, markiisien asentaja, pakkaamon työntekijä sekä toimiston väki.

Etsimme nyt joukkoomme tuotanto/kokoonpanotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu venekuomujen kaarien vääntäminen ja heloitus sekä muut tuotannon avustavat työtehtävät kuten asennus ja pakkaaminen. Metallialan osaaminen on eduksi ja hitsaustaito plussaa.

Edellytämme hyviä kädentaitoja ja innokkuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Lisäksi pystyt työskentelmään itsenäisesti sekä ajoittain kiireessä. Etsimämme henkilö on valmis sitoutumaan yritykseen pitkäksi aikaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä. Lisäksi saat vastuullisen ja itsenäisen toimenkuvan, jossa on mahdollisuus syventää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 12.11.201924.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSMAALARIA Perniöön! Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävässä teet sylintereiden ruiskumaalausta, joka pitää sisällään pohja- sekä pintamaalausta. Maalaukset tehdään korkeiden laatuvaatimusten mukaan, joten tarkka ja huolellinen ote työtehtäviä kohtaan ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiseen.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Eniten arvostamme reipasta työskentelyotetta ja luotettavuutta!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme etsii nopealla aikataululla kauttamme kokoaikaista TORIMYYJÄÄ / KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Turkuun. Myyntikojuna toimivan kaluston asemapaikka on Paimiossa.

Torimyyjänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti erilaisten leipomotuotteiden myyminen Turun kauppatorilla. Työnkuvaan sisältyy myös pakkaamista, kuorman purkamista ja tuotteiden esillepanoa. C-ajokorttia tarvitaan kaluston ajamiseen Paimiosta Turkuun ja takaisin. Etsimme työhön iloista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus alustavasti vuoden loppuun joulusesongin ajan. Viikoittainen työaika on 37,5 h, ja töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa kauppatorin aukioloaikojen mukaan ma–la välillä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Toimintamme on laajentunut vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Haemme nyt ilmastointi-/lämpöpumppuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat, tulevat ammattilaiset.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakuaika 11.11.201925.11.2019

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työkohde on saneeraustyömaa Kaarinassa, mikä kestää loppuvuoteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat myös jatkossa Turun alueella.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 11.11.201924.11.2019

Pienehkö kiinteistöhuoltoalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme KIINTEISTÖHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon tehtävät. Hoidettavat taloyhtiöt sijaitsevat Turun alueella. Työnkuvaan sisältyy erilaisia taloyhtiöiden kunnossapitoon liittyviä ulko- ja sisätöitä, kuten ulkoalueiden kunnossapitoa ja kiinteistöihin liittyviä pieniä huolto- ja korjaustöitä. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta päivystysvalmiutta kiertävissä vuoroissa. Töitä tehdään arkisin klo 7.00–15.30 välillä. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 08.11.201922.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät loppuvuoteen saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista.

Tehtävässä pääset tekemään mm. uudisrakennusten sähköistyksiä, vikatilanteiden selvityksiä, vanhempien kohteiden saneerauksia sekä yleisiä asennustöitä yksityisasiakkaiden luona.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 08.11.201924.11.2019

Asiakasyrityksemme on pitkään sähköalalla toiminut hyvämaineinen toimija. Yritys tekee sähköasennuksia sekä sähköhuoltoja Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme nyt SALOON teollisuuden sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista. Lisäksi toivomme ymmärrystä prosessien sähköistyksistä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.11.201924.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä monipuolisista sähkötöistä. Työkohteet ovat pääasiassa kiinteistöpuolen uudis- ja saneerauskohteita.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään kahden vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työn suorittaminen edellyttää myös B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
• monipuolisia työtehtäviä
• hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 06.11.201924.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun ja Turun lähialueen kohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous sekä toimistosiivoukset. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.11.201924.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiä.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
• vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
• vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 05.11.201924.11.2019

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin tuotanto- ja logistiikkatiloja kuin toimisto- ja liiketiloja. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fi/

Etsimme nyt aluepäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Aluepäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotanto- ja logistiikkatilojen sekä toimisto- ja liiketilojen välityksestä yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan ja monipuolisen kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 24.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Aluepäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 01.11.201919.11.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt bioanalyytikkoa tai laboranttia laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan ELISA-analyysien suorittaminen. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. geeli-, HPLC- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 19.11.2019 mennessä. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 01.11.201919.11.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt projektipäällikköä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöamme.

Projektipäällikkönä tulet osaksi projektipäällikkötiimiä, joka vastaa monipuolisten kansainvälisten asiakasprojektien toteuttamisesta. Tehtävässäsi toimit projekteissa pääyhteyshenkilönä asiakkaalle ja toteuttavalle tiimille sekä vastaat projektin raportoinnista asiakkaille. Lisäksi vastaat aikataulutuksesta, työtehtävien suunnittelusta ja koordinoinnista sisäisesti. Teet läheistä yhteistyötä prosessikehityksen, laadunvalvonnan, tuotannon sekä projektijohdon ja myynnin kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. luonnontieteellinen tai tekninen) ja aiempaa merkittävää kokemusta projektitoiminnasta. Työkokemus lääketeollisuudessa ja GMP-vaatimuksien ymmärtäminen on etu. Lisäksi tarvitset hyviä neuvottelutaitoja sekä halua ja kykyä ratkaista erilaisia ongelmatilanteita haastavissa biologisten lääkkeiden kehitys- ja tuotantoprojekteissa. Edellytämme erinomaista englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset kansainväliselle näköalapaikalle modernien bioteknologisten lääkeaihioiden kehityksessä ja tuotannossa. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 19.11.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "projektipäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 30.10.201920.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pesulatyöntekijöitä Turkuun. Työ on arkisin tehtävää vuorotyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tuurauskeikat kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa työvaatteiden lajittelua, viikkausta ja muita pesulan yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Työssä menestymiseen vaaditaan suomen kielen perusteita.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 01.01.201931.12.2019

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018