Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 24.01.202009.02.2020

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Raisiossa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt ammattitaitoista LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 24.01.202009.02.2020

Everon Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiileihin ratkaisuihin. Sen päätoimipaikka ja tuotekehityskeskus on Turussa. Yrityksellä on myös tytäryritykset ja toimipisteet Iso-Britanniassa sekä Ruotsissa. Nykyisin Everonin tuoteratkaisut ovat käytössä globaalisti ja viime vuoden aikana yritys kasvatti liikevaihtoaan merkittävästi. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.everon.fi.

Haussa nyt kasvumme tueksi kokenut SYSTEM ADMIN vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen ja tuotepäällikön kanssa pitäen huolta palveluidemme saavutettavuudesta ja laadusta. Olet myös mukana kehittämässä palvelinten arkkitehtuuria ja ratkaisuja, joissa hyödynnät jo olemassa olevia komponentteja. Lisäksi ylläpidät nykyisiä järjestelmiä sekä varmistat ja ylläpidät SW-koodin / sovellusten käytettävyyttä ja laatua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet ottamaan omistajuuden määritellyistä ohjelmiston kokonaisuuksista. Etsimämme henkilö arvostaa jatkuvaa parantamista, ja pyrkii aktiivisesti kehittämään työtään sekä toimintaympäristöä hyödyntäen teknologiaa sekä menetelmiä.


Odotamme, että sinulla on kokemusta seuraavista:

• Linux palvelinten ylläpito, monitorointi sekä provisiointi,
• SQL-tietokantaosaaminen,
• Azure virtuaalikoneet, erilaiset pilvipalvelut,
• tiimityötaidot,
• hyvä englannin kielen taito.

On hyvä, jos omaat jotain tietoja myös näistä asioista:

• C++
• C# (.Net Core, WebAPI)
• Angular


Tarjoamme sinulle:

• vakituisen position kansainvälisen kasvuyrityksen kehitystiimissä,
• monipuolisia työtehtäviä laajenevalla Health Care -sektorilla,
• mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä,
• hyvät ja nykyaikaiset työvälineet,
• luovan ja mukavan työympäristön vähäisellä byrokratialla.


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 9.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "System Admin". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt kasvumme tueksi KALUSTEASENTAJAA / PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa, mikäli etsit pitkäaikaista tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa tyylikkäiden, laadukkaiden ja aikaa kestävien tuotteiden parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

TK Center on monitoimilaitteita ja suurkuvatulostimia markkinoiva turkulainen yritys. Lisäksi se tarjoaa tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimistojen tulostusympäristöön. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.tkcenter.fi.

TK Center etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA MYYNNIN ASSISTENTTIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Pääasiallinen työtehtäväsi on olla mukana vauhdittamassa TK Centerin kasvua sopimalla tapaamisia B2B-puolen asiakkaille. Alkuun vastuualueenasi on siis myyntiprosessin alkupään tehostaminen sopimalla tapaamisia puhelimitse. Työssä on mahdollista päästä tekemään oman motivaation ja osaamisen mukaan myös muita tehtäviä, ja ajan kuluessa työtehtävässä on mahdollista kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin TK Centerin toimistolla, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen (n. 16–24 h /vko), ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa. Työtehtävästä on mahdollista saada pitkäaikainen osa-aikatyö esim. opiskeluiden rinnalle.

Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toivomme hakijoilta myyntihenkistä, sanavalmista ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus) katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä.

Hakuaika 23.01.202009.02.2020

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa Turkuun. Työtä tehdään arkipäivisin 30-37,5h/vko ja kohteet ovat pääasiassa rappusiivouksia Turun alueella. Työt alkavat helmi- maaliskuun vaihteessa ja kestävät vähintään elokuun loppuun, mahdollisesti pidempään.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työhön perehdytetään. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa sekä B-ajokorttia. Työssä on käytössä yrityksen auto.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Hakuaika 21.01.202002.02.2020

Etsimme asiakkaallemme neljää reipasta ja ahkeraa rakennusaputyöntekijää Raisioon helmikuun puolivälissä alkavan työmaan taukotilojen rakentamiseen. Projektin arvioitu kesto on viisi viikkoa.

Toivomme hakijoilta motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus perustyökalujen käytöstä sekä ammatillinen koulutus alalta. Hyville työntekijöille pyrimme löytämään muita työtä projektin päätyttyä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 21.01.202007.02.2020

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää Turun toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi puuttua sekä konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Sovit hyvin tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Haluamme tarjota motivoivan ja iloisen työympäristö ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi mm.:

• monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva
• nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö
• joustavan työaika
• lomamökki pohjoisessa
• laaja työterveyshuolto
• työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 7.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä Tilitoimisto Aarnio". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.

Hakuaika 20.01.202002.02.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiä.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
• vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
• vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Jukka lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 8-16.

Hakuaika 20.01.202002.02.2020

Oy Roberts Ab on yli 100-vuotias turkulainen elintarvikealan perheyritys. Yritys tarjoaa laatutietoisille kuluttajille innovatiivisia, kokonaisista marjoista valmistettuja, terveellisiä, hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä Berrie-tuotteita. Lisäksi yrityksellä on pitkät perinteet korkealaatuisten hillojen, marmeladien ja täytteiden valmistajana. Oy Roberts Ab:n asiakaskuntaa ovat sekä leipomo- että horeca-alan ammattilaiset, suomalaiset vähittäiskauppaketjut ja vientiasiakkaat eri puolella maailmaa. Kaikki yrityksen tuotteet valmistetaan sen omalla tehtaalla Turussa.

Haemme nyt ammattitaitoista ja reippaan työotteen omaavaa tuotekehittäjää äitiyslomasijaisuuteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja kestävät arviolta noin 12kk. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Työtehtävässä vastaat sekä uusien että jo olemassa olevien tuotteiden tuotekehityksestä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu pakkausmerkintöjen ja muiden tuotetietojen hallinnointia.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. bio- ja elintarvikeinsinööri, ETM) sekä kokemusta elintarviketeollisuudesta. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa, sekä oma-aloitteista ja määrätietoista otetta työtehtäviä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä mahdollisimman pian ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Viimeinen hakupäivä on 02.02.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Onnin Auto Oy on yli 40 vuotta alalla toiminut suomalainen perheyritys. Päätoimialamme on raskaan ajoneuvokaluston varaosien vähittäis- ja tukkumyynti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Salossa, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli lähes 4 miljoonaa euroa. Salossa palveleva korjaamomme huoltaa ja korjaa kuorma- ja linja-autot merkistä ja mallista riippumatta. Salossa varaosavastaavan ja työnjohtajan lisäksi työskentelee kuusi mekaanikkoa, ja toimitilamme sijaitsevat entisen Keskusautohallin tiloissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa www.onninauto.fi.

Onnin Auto Oy etsii nyt lähestyvän eläköitymisen vuoksi VARAOSAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan Onnin Auto Oy:n palvelukseen.

Varaosavastaavan tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä korjaamotiimimme kanssa vastaten Salon toimipisteemme varaosatilauksista, vastaanotosta ja myynnistä. Asiakaspalvelu kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta raskaan kaluston tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi etsimme myyntihenkistä, ongelmaratkaisukykyistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työn vaatimuksen mukaisia it-taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä sekä alakohtaisen tuntemuksen työn ja/tai harrastustesi kautta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Kaupanpäällisiksi saat mukavan ja tiiviin työporukan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 02.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Varaosavastaava". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin puutarhatöihin kaudelle 2020.

Työnkuva pitää sisällään mm. pensaiden ja omenapuiden leikkuutta, puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja yksityisten asiakkaiden / taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun sekä Kaarinan alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työtuntimäärät ovat seosongin alussa 20 - 30 h/viikko ja lähempänä kesää 30 - 37.5h/viikko.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat ilmoista riippuen helmikuun lopussa / maaliskuun puolessavälissä ja kestävät elo-syyskuuhun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 4 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme etsii vakituiseen työsuhteeseen Asiakaspalvelijaa kodinkoneasennuksiin!

Työ sisältää pääasiassa toimistolla puhelimitse tehtävää asiakaspalvelua. Tehtäväsi on vastaanottaa puheluita ja sähköposteja asiakkailta koskien uusien kodinkoneiden asennuksia sekä vanhojen koneiden huoltoja ja korjauksia. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaita kodinkoneiden huolto- ja korjausasioissa sekä organisoit asentajien ja kodinkonekorjaajien aikatauluja. Osallistut työtilanteesta riippuen tarvittaessa myös itse kodinkoneiden (mm. astianpesukoneiden, kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden) asennuksiin asiakkaiden luona. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ma-pe ja työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen puhelintyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja/tai kodinkoneiden huolto- sekä asennustöistä. Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä asiakkaamme perehdyttää tehtävään erittäin hyvin. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää myös B-ajokorttia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9 - 16, p. 050 411 0740.

Hakuaika 17.01.202031.01.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ (metallituotteet) pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa metallituotteiden viimeistely- ja kokoonpanotöistä. Aikaisemmasta kokemuksesta/osaamisesta riippuen tehtävässä on mahdollista työskennellä myös kokoonpanohitsauksessa (MIG). Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan tuntumassa.

Työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. kone- ja metallialat) ja/tai aikaisempi kokemus hitsaustöistä (MIG). Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten emme siis odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtävään sekä pitkäaikaisen työpaikan mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Hakuaika 16.01.202002.02.2020

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt ERISTYSPELTISEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristyksiin liittyvät peltityöt Orikedon verstaalla. Työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran asennuskeikkoja Turun alueella. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta alan tehtävistä. Toivomme hakijoilta kokemusta koneiden käytöstä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 15.01.202002.02.2020

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Hakuaika 15.01.202029.01.2020

Mattilan Taimistot Oy on vuonna 1971 perustettu perheyritys. Palvelemme sekä yritys -että yksityisasiakkaita Nousiaisissa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Asiakkaitamme ovat kaikki valikoimastamme kiinnostuneet tahot; vähittäiskauppiaat, kaupunkisuunnittelijat, viherrakentajat sekä tietenkin yksityiset oman puutarhansa mestarit. Valikoimistamme löytyvät lehti- ja hedelmäpuut, koriste- ja marjakasvit, aitataimet, havupuut, sekä pienemmät havukasvit, köynnökset ja alppiruusut. Lisätietoja osoitteesta https://www.mattilantaimistot.fi/

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mattilan Taimistolle MYYJÄÄ/PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ Nousiaisiin!

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälätyöskentelyä, kasvien hoitoa sekä tilausten keräilyä. Odotamme hakijoilta puutarha-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta puutarha-alan tehtävistä sekä kasvituntemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, kiinnostus puutarhatöitä kohtaan sekä reipas ja työhöntarttuva asenne! Oma auto helpottaa töihin kulkemista. Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30, mutta joustavuus työaikojen suhteen on tarvittaessa toivottavaa.

Työt alkavat maaliskuun alussa ja sopimus on alkuun suurimman sesongin loppuun asti elokuun loppuun/syyskuun puoliväliin. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti Click Henkilöstöpalveluiden kautta alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo viikolla 3 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveljiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 14.01.202031.12.2020

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Hakuaika 13.01.202029.01.2020

Infra-Reiman Oy tarjoaa monipuolisia palveluita maa- ja kallioporaukseen liittyen. Olemme profiloituneet vaativien porapaalutusten osaajaksi, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja porapaalutukseen ja ankkurointiin. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.infra-reiman.fi.

Infra-Reiman Oy etsii nyt kasvunsa tueksi MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ PORAPAALUTUKSEEN.

Maanrakennustyöntekijänä / porapaalutuksen aputyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maa- ja kallioporausten avustavat tehtävät porarin työparina. Lisäksi vastaat teräsputkipaalujen hitsaamisesta ja polttoleikkaamisesta. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Työssä menestyminen edellyttää hitsaustaitoa (MIG/MAG), reissuvalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan tehtävistä sekä joustavaa ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Työturva- ja tulityökortti sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Mikäli monipuoliset työtehtävät alan edelläkävijällä vaativien porapaalutusten parissa kiinnostavat, niin ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt tutkijaa laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan geeli-analyysien (SDS-PAGE, IEF) suunnittelu, tarkastaminen, raportointi ja työn ohjaus. Lisäksi osallistut analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. ELISA-, HPLC- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kemisti tai biokemisti). Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta analytiikasta ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 2.2.2020 mennessä. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2021 alkuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Analytical Scientist / tutkija". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

Hakuaika 13.01.202002.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vahvistamme nyt henkilöstöhallintoamme. Haussa on kokenut ja kehittämishenkinen HR Manager osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HR-prosesseista, henkilöstöpolitiikasta ja uusien käytäntöjen kehittämisestä. Keskeiset tehtäväsi liittyvät mm. rekrytointiin, sisäiseen viestintään, työhyvinvointiin, työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin ja paikalliseen sopimiseen. Lisäksi tuet esimiehiä HR-asioissa ja osallistut osaamisen kehittämiseen. Tehtävässä raportoit CFO:lle ja toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi sisältöön.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kattava kokemus monipuolisista ja vastuullisista HR-tehtävistä, mieluiten kasvuyrityksistä. Viihdyt käytännönläheisissä tehtävissä, mutta kokemuksesi kautta tuot myös uusia näkemyksiä strategisen tason suunnitteluun. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, organisointi- ja päätöksentekotaidot ja näyttöjä hyvästä yhteistyöstä henkilöstön edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen henkilöstöhallintoa kokonaisvaltaisesti ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen kasvavan yrityksen mukana. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtaja Heikki Huotarille 2.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "HR Manager". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Hakuaika 09.01.202031.01.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Toimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti ja tarvitsemme tiimiimme juuri sinua! Etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Koneoperaattorina/tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15, 8-16 ja 15-23.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat helmikuun lopussa/maaliskuun alussa, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 3. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät alkuun Click Henkilöstöpalveluiden työntekijöksi, mutta määräajan jälkeen työntekijät siirtyvät vakituiseen työsuhteeseen Opes Corporation Oy:lle. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 09.01.202026.01.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun lopussa/ helmikuun alussa ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2020.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 09.01.202026.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt kestävät arviolta syksyyn 2020.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, 050 411 0346. Arkisin klo 8-16.

Hakuaika 08.01.202026.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 07.01.202031.01.2020

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kahta rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat nopealla aikataululla ja töitä on alustavasti kesään 2019 saakka. Motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 02.01.202002.02.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018