Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 29.11.202112.12.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Tehtävä sisältää elintarvikkeiden jakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa . Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 04:00 - 16 välille. Työaika 80h/2viikkoa ja saattaa joskus sisältää myös alalle tyypillisiä ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvikejakelusta, mutta eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta tulevaisuudessa mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut välittömmästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.202112.12.2021

Asiakasyrityksemme tarjoaa turvallisuusalaan liittyviä laadukkaita tuotteita ja luotettavaa osaamista. Palveluvalikoimaan kuuluu turvallisuusratkaisuja tuotteiden, suunnittelun ja asennuksen muodossa yrityksille, ammattilaisille sekä kotitalouksille.

Etsimme nyt MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on tuotteiden myynti yritys- ja yksityisasiakkaille, avainluovutusten hallinnointi sekä verkkokaupan ylläpito.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, itseohjautuvaa työskentelytapaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Laskemme eduksi ymmärryksen verkkokaupan hallinnoinnista.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kehittäen toimintatapoja ja omaa ammattitaitoasi. Tehtävään saan kattavan perehdytyksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ MUOVITUOTEALAN YRITYKSEEN Turkuun.

Yritys keskittyy erilaisten ruiskupuristettujen osien ja tuotteiden valmistukseen, sekä ruiskupuristusmuottien ja monikomponentti -ja komposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Etsimämme henkilö pääsee vastaamaan yrityksen varastoinnista ja logistiikasta. Työtehtäviisi kuuluu saapuvan tavaran vastaanottaminen, kirjaaminen ja varastoiminen. Myös lähtevän tavaran ajallaan lähettäminen ja lähetteiden tekeminen, sekä yleinen varaston ylläpito ja kuljetustilauksista huolehtiminen ovat työsi keskiössä. Työnkuvasi monipuolistuu vielä sillä, että pääset osallistumaan tuotteidemme viimeistelyyn, kokoonpanoon ja pakkaukseen.

Työ ei ole tyypillistä varastotyötä, jossa hyllyväliä ajetaan trukilla päivät pitkät, vaan työn luonne on enemmän toimisto/varastopainotteista. Tulet kirjaamaan paljon varastoon liittyvää dataa yrityksen käyttämään Lemonsoft -järjestelmään. Varasto on tuotantotiloissa, joten vaikka oletkin pääsääntöisesti itsenäisesti vastuussa varaston hoidosta, teet töitä muiden työntekijöiden keskuudessa. Työhön saat hyvän perehdytyksen.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, vaan meille tärkeää on oppimiskyky, aito kiinnostus työtehtäviä kohtaan, sekä reipas asenne. Työssä menestyminen vaatii järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja ryhmätyötaitoja. Työ edellyttää jonkin verran hyvää fyysistä kuntoa, sillä kannettavaksesi tulee ajoittain esimerkiksi säkkejä.

Työajat yrityksessä ovat arkisin klo 8:00-16:00.

Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen
• Mukavan työilmapiirin, sekä tiimin tuen
• Monipuolisia työtehtäviä varastoinnin saralla, sekä myös viimeistely -ja pakkauspuolella.

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella ensimmäiset 4kk, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksen kirjoille.

Hae mukaan aidosti mukavaan työporukkaan, jossa tekemisen meininkiä ei puutu! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 29.11.202112.12.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa maanrakennustyöntekijää Turkuun! Työsuhde on pitkäaikainen.

Maanrakennustyöntekijän tehtävä on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti työmaan vaiheesta ja työntekijän aikaisemmasta osaamisesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 29.11.202112.12.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Loimaalle!

Työtehtävät voivat pitävät sisällään erilaisia asennus- ja kokoonpanotöitä, maalaamon avustavia tehtäviä, hitsaus- ja sähköasennustöitä sekä mahdollisesti erilaisten koneiden käyttöä. Työnkuva määräytyy oman kiinnostuksesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan! Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla, mutta maalamossa työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa, joten asenne ratkaisee!

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, kone- ja metallialan perustutkinto, pintakäsittelyn perustutkinto jne.) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitetaan välittömästi 30.11.21. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Aarniolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon arkisin p. 050 411 0375, klo 9-16.

Hakuaika 29.11.202112.12.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen/vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja luotettavaa SIIVOOJAA porras- ja remonttisiivouksiin Turun alueelle.

Tehtävässä työskentelet sekä yksin että parin kanssa erilaisissa kohteissa Turun alueella. Viikkosi koostuvat mm. porrassiivouksista sekä remontti-/loppusiivouksista. Työskentely tapahtuu ma-pe, 37.5h/viikko. Työpäivät alkavat joustavasti klo 7:00-8:00 välillä.

Etsimme nyt hyvää tyyppiä, joka on valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti! Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivousalan töistä, mutta kaikista tärkeintä on ASENNE! Tärkeintä on luotettavuus, reippaus sekä halu tehdä hyvää jälkeä asiakkaidemme kohteissa. Edellytämme B-ajokorttia, mutta auto on käytössä yrityksen puolesta. Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvän työporukan, riittävästi vaihtelevan työnkuvan skeä työpaikan joka joustaa myös työntekijän suuntaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä ja kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuaikaa on 12.12.21 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut alkavat jo tiistaina 30.11.21. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille. Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Katso lisää http://www.anvlukkopalvelu.fi.

ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi TURVAJÄRJESTELMÄASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kulunvalvonta- ja turvajärjestelmien asennukset (esim. valvontakamerat, hälytysjärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät) Salossa ja sen lähialueilla. Asennuskohteet ovat vaihtelevia, ja asiakkaisiin kuuluu niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. ANV Lukkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Salossa, ja työaika on arkisin klo 8.00-16.00 välillä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

• aikaisempaa kokemusta kulunvalvonta- ja turvajärjestelmien asennuksista,
• teknistä / sähköpuolen osaamista,
• tietoliikenneratkaisujen ja käyttöjärjestelmien ymmärrystä,
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkön-, elektroniikan- tai tietotekniikan koulutus).
• asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja,
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä,
• laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan,
• B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:

• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä
• hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 29.11.202113.12.2021

ANV Lukkopalvelu Oy on vuonna 2014 perustettu yritys. Olemme ABLOY- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike. Tarjoamme turvallisuusalan monipuoliset työt ja tuotteet asiantuntevasti sekä luotettavasti yrityksille, kunnille sekä kotitalouksille. Palveluumme kuuluu hälytin-, kamera-, kulunvalvontajärjestelmät sekä muiden turvallisuusalan tuotteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme Salossa tammikuussa 2020 valmistuneissa toimitiloissa, missä meillä on palveleva myymälä. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Katso lisää http://www.anvlukkopalvelu.fi.

ANV Lukkopalvelu Oy hakee nyt kasvunsa tueksi NUOREMPAA LUKKOSEPPÄÄ / ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävässä on mahdollista kouluttautua myös oppisopimuksella.

Työtehtäviisi kuuluvat avustavat lukko- ja turvajärjestelmien asennukset (esim. lukot, kamerat, porttiautomatiikka, hälytysjärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät) Salossa ja sen lähialueilla. Sinun ei siis tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina, ja koulutamme sinut tehtävään työn ohessa. Asennuskohteet ovat vaihtelevia, ja asiakkaisiin kuuluu niin henkilö- kuin yritysasiakkaita. ANV Lukkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Salossa, ja työaika on arkisin klo 8.00-16.00 välillä. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asentajien sekä yrityksen omistajien kanssa, jotka ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä B-ajokorttia. Soveltuva tekninen koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä lukko- ja turvallisuusalan ammattilaiseksi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen,
• pitkäaikaisen työsuhteen modernissa lukko- ja turvallisuusalan yrityksessä,
• nuorekkaan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön,
• modernit ja viihtyisät työtilat,
• kilpailukykyisen palkkauksen,
• hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.11.202110.12.2021

Contro Oy on vuonna 2015 perustettu insinööritoimisto. Erikoisalaamme ovat mm. rakennusten kuntotutkimukset sekä asbesti- ja haitta-ainetutkimukset. Vuosien varrella olemme kerryttäneet laajasti kokemusta erilaisista kuntotutkimuksista, laadunvarmistusmittauksista sekä asbesti- ja haitta-ainetutkimuksista Turun alueella sekä pääkaupunkiseudulla. Laajan yhteistyöverkostomme myötä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia selvityksiä korjausprojektien toteuttamiseen. Vahva asiantuntemus, nykyaikaiset toimintatavat sekä nopea palvelu määrittävät päivittäistä tekemistämme projektien koosta riippumatta.

Etsimme nyt KOSTEUSMITTAAJAA / -KARTOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvasi sisältää alkuun kosteusmittauksia niin uudisrakennuskohteissa kuin vahinkosaneerauskohteissa. Mittausten lisäksi laadit kohteista asianmukaiset raportit asiakkaille. Osaamisen ja kokemuksen myötä toimenkuvasi tulee laajentumaan mm. kuntotutkimusten ja kartoitusten tekemiseen.

Etsimämme työkaveri on luotettava tiimipeluri, kenellä on rakennusteknistä ymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä ajantasaiset tietotekniset taidot ovat edellytys työn suorittamiseen. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. Insinööri AMK). Rakenteiden kosteuden mittaaja -sertifikaatti katsotaan eduksi, mutta voimme tarvittaessa myös kouluttaa sinut. Voit olla taustaltasi myös rakennusalan käytännönosaaja, jolla on halua siirtyä asiantuntijarooliin. Työ edellyttää B-ajokorttia.

Tarjoamme:

• Vakituisen työsuhteen nuorekkaassa työyhteisössä
• Erittäin viihtyisän työympäristön ja kattavan perehdytyksen
• Insinööritoimiston monipuolisen työnkuvan joka muokkautuu osaamisesi mukaan
• Loistavan mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöspalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hakuaika 26.11.202113.12.2021

Etsimme talonrakennusalan asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys tekee pientalorakentamista, remontointeja ja saneerauksia yksityisille asiakkailleen Turun seudulla. Rakennuskohteet ovat tyypillisesti erittäin kovilla laatuvaatimuksilla varustettuja, hulppeisiin tontteihin nousevia taloja. Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia työtehtäviä kohteen aloituksesta aina viimeistelyyn saakka.

Etsimme nyt joukkoomme reipasta ja motivoitunutta rakennustyöntekijää. Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Tarjoamme mukavan työporukan lisäksi mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään uniikkien kohteiden parissa, mielettömissä maisemissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.11.202113.12.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tarvasjoelle.

Tehtävässä vastaat pääasiassa teollisuuskohteen kuljettimien huolloista ja kunnossapidosta. Työtehtävät ovat mekaanisia ja ne vaihtelevat aina laakereiden voitelusta moottoreiden vaihtoon. Työtä tehdään tavallisesti arkisin päivävuorossa, mutta työ saattaa sisältää satunnaisia päivystysvuoroja myös viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijoilta mekaniikan tuntemusta, sekä itseohjautuvaa asennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään työparin kanssa ja työhön tarjotaan kattava perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.11.202113.12.2021

Elintarviketeollisuuden kunnossapitoon erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Tehtävässä vastaat erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista. Työtä tehdään pääasiassa arkisin aamuvuorossa, mutta työ edellyttää myös päivystysvalmiutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää esim. sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Toivomme hakijoilta itseohjautuvaa asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta oppia uutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 26.11.202112.12.2021

Xyz-Mittaus Turku on perustettu vuonna 2012 ja asiakaskuntaamme lukeutuu sekä yksityishenkilöt että yritykset koko Varsinais-Suomen alueelta. Yrityksen toimialaan kuuluvat mitä monipuolisimmat mittausalan työt aina kartoituksista tiemittauksiin, rakennusmittauksiin ja maastomittauksiin asti. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua, olipa mitattavana mitä tahansa. Katso lisää: www.xyz-mittaus.fi

Etsimme nyt MAA- JA RAKENNUSMITTAAJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan joukkoamme.

Työhösi kuuluvat pääasiallisesti maa- ja rakennusmittaukset työmailla, lisäksi tehtävä pitää sisällään jonkin verran muita mittausalan töitä esim. kartoituksia. Työpäivien aloitus tapahtuu toimistoltamme Yli-Maariasta, jonne myöskin palataan päivän päätteeksi. Päivän aikana käytössäsi on yrityksen ajoneuvo, jolla pääset näppärästi liikkumaan toimiston ja työmaiden välillä. Töitä tehdään arkisin ma-pe.

Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen sekä Trimble-tuotteiden käyttökokemuksen. Edellytämme hakijoilta hyvää kuvanlukutaitoa ja B-ajokorttia. Arvostamme omatoimisuutta, kykyä uuden oppimiselle, positiivista asennetta sekä joustavuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin klo. 8-16, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 25.11.202109.12.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen RUISKUMAALARIA Piikkiöön.

Yritys on teollisuuden alihankintamaalaamo, joka tekee pintakäsittelytöitä pääasiassa erilaisille metallipinnoille jauhe- ja märkämaaleilla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös erilaiset kokoonpano -ja pakkaustyöt yritysasiakkaille. Yritys sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Piikkiössä.

Työtehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti erilaisten osien ruiskumaalaus, pakkaus -ja hiontatyöt. Työskentelytapa yrityksessä on, että työntekijät pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, joten odotamme sinulta valmiutta ja intoa ruiskumaalauksen ohella tarttua myös jauhemaalausruiskuun, pensseliin, pakkausmuoviin ja hiontavälineisiin. Yritys on mahdollisesti siirtymässä kaksivuorotyöskentelyyn vuoden alusta, joten odotamme sinulta vuorotyöskentelyvalmiutta.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä–voit olla taustaltasi esimerkiksi erilaisia pintoja käsitellyt ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan koulutuksen saanut, innokas tekijä. Arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on, että olet työhön tarttuva, oppimiskykyinen ja alasta kiinnostunut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella 4kk, jonka jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Kiinnostuitko monipuolisista työtehtävistä mukavassa työyhteisössä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.11.202107.12.2021

Etsimme pitkään alalla toimineelle puutarhapuolen asiakkaallemme PUUTARHA-ALAN AMMATTILAISTA pitkäaikaiseen työsuhteeseen taimitarhaan Turkuun.

Oletko etsimämme viherpeukalo, joka nauttii työskennellä perennojen, havukasvien ja koristepensaiden keskellä? Etsimämme henkilö on intohimoinen taimien asiantuntija, joka huolehtii, että taimien kasvuolosuhteet pysyvät kunnossa ja laatu pysyy tasaisena.

Kasvatamme itse lähes kaikki tomaattien, kurkkujen ja kurpitsoiden sekä muiden vihannesten taimet. Vihannesten taimet ovat sesonkituotteita ja parhaimmillaan valikoimamme on aina touko- ja kesäkuussa.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa taimiston kasvattaminen, hoito ja ylläpito. Työ ei pidä sisällään asiakaspalvelua, mutta työssä tehdään tiivistä yhteistyötä puutarhamyymälän kanssa, jonne taimistosta toimitetaan tuotteita. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puutarha-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Monipuolisen kasvituntemuksen lisäksi, etsimällämme henkilöllä on reipas ja itseohjautuva asenne työtä kohtaan sekä hyvät yhteistyötaidot!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8-16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 24.11.202108.12.2021

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme KONEASENTAJAA/METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paraisille.

Työtehtävät koostuvat teollisuuden kohteissa tehtävistä monipuolisista asennus- ja kunnossapidon töistä (mm. kuljettimien ja teräsrunkojen asennukset) sekä hallilla tehtävistä kokoonpanotöistä. Työkohteet sijaitsevat pääasiallisesti Varsinais-Suomen alueella ja töitä tehdään ma-pe, klo 07.00-16.00 välillä.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto) tai aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotöistä sekä kuvanlukutaitoa. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit sekä hitsauskokemuksen. Erityisesti arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta sekä hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta kotimaassa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin klo. 8-16, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 24.11.202112.12.2021

Labmaster Oy on Kaarinassa toimiva yritys, joka kehittää ja valmistaa diagnostisia menetelmiä kliiniseen diagnostiikkaan ja tutkimuskäyttöön. Yrityksen päätuotteita ovat vieritestauslaitteet (point-of-care), jotka perustuvat yrityksen patentoimaan menetelmään. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 30 alan ammattilaista. Labmasterilla on vahvaa monialaista osaamista sekä resursseja liiketoiminnan kotimaiseen että kansainväliseen skaalaamiseen.

Etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteseen.

Monipuolinen työnkuva koostuu mm. IVD lääkinnällisten tuotteiden myynnistä niin Suomessa kuin Ruotsissa. Tehtävässä olet itsenäisesti vastuussa asiakassuhteiden ylläpidosta ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Lisäksi osallistut messuille sekä teet tarvittaessa esittely- ja koulutustilaisuuksia asiakkaille. Toimisto sijaitsee Kaarinassa, mutta toiminta-alueenasi on koko Suomi ja Ruotsi.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä lääkinnällisiin laitteisiin liittyvää toimialaosaamista. Arvostamme korkealle jo olemassa olevia verkostoja ja kontakteja. Tehtävässä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä matkustusvalmius ovat edellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset myymään kilpailukykyisiä tuotteita kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä yrityksen liiketoimintaa. Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.Hakuaika 24.11.202108.12.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme OMPELIMOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon.

Työt sisältävät pääasiassa teollisuusompelimon työtehtäviä mm. napitusta ja pakkausta, sekä muita viimeistelytöitä. Pääset tarvittaessa auttamaan myös silkkipainon työtehtävissä.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta juuri vastaavista tehtävistä, vaan tärkeää on aikaisempi kokemus esimerkiksi käsitöistä ja kotiompelukoneen käytöstä. Etsimämme henkilö on siis käsistään kätevä, oppimiskykyinen ja reipas henkilö. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksessä myös pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on klo 7:00-15:00 välillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 23.11.202107.12.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MOOTTORIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Naantaliin.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Tulet työskentelemään venetelakalla, joten tehtävä sisältää myös jonkin verran muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta, korjaamisesta tai asennustehtävistä. Eduksi katsomme veneiden ja venemoottoreiden tuntemuksen. Arvostamme hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme hakijoilta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0470 klo 8–16.

Hakuaika 23.11.202105.12.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti ja työkohteet sijaitsevat Turussa.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 23.11.202105.12.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää Paimioon. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella, mutta työssä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu mm. pakkausta, säkitystä, varaston järjestelyä, tavaran vastaanottoa sekä jonkin verran hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa.

Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää myös hygieniapassia, mutta senkin voimme tarvittaessa kouluttaa. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, 050 411 0346.

Hakuaika 22.11.202106.12.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme energistä SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Työssäsi vastaat pääasiassa majoitusten, kuten huoneistohotellien ja kalustettujen asuntojen siivoamisesta. Työtä tehdään arkipäivisin klo 09-17 välisenä aikana.

Toivomme hakijoilta vastaavaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin innostuneisuutta, luotettavuutta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Kohteet vaihtelevat päivän aikana, joten B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 18.11.202105.12.2021

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 17.11.202101.12.2021

Alvars Oy on vuonna 2007 perustettu insinööri- ja suunnittelutoimisto, joka tarjoaa projektisuunnittelupalveluja erityisesti meriteollisuuden tarpeisiin. Keskeisintä osaamisalaamme ovat vaativien lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu risteilijöihin sekä erilaiset meritekniset ratkaisut. Asiakaskuntaamme kuuluu telakoita, kone- ja laitevalmistajia, laivavarustamoita sekä meriteollisuuden kokonaistoimittajia Suomessa ja ulkomailla. Yrityksemme on vakavarainen ja tiimimme on motivoitunutta ratkaisemaan ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toimistomme sijaitsee Raision keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää: www.alvars.fi.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi mekaniikkasuunnittelijaa.

Työhösi kuuluvat pääasiassa lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelutehtävät monipuolisissa projekteissamme. Tarkempi työnkuvasi muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Odotamme sinulta:
• soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
• Solidworks-ohjelmiston (tai vastaavan) käyttökokemusta
• muutaman vuoden työkokemusta teräsrakenne- tai mekaaniikkasuunnittelusta
• sujuvaa englannin kielen taitoa
• tarkkuutta ja vastuunottokykyä
• hyviä vuorovaikutustaitoja
• halua kehittyä meriteollisuuden asiantuntijatehtävien parissa

On eduksi, jos sinulla on kokemusta:
• meriteollisuudesta
• lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelusta
• lujuuslaskennasta

Tarjoamme vakituisen työn rennossa ja avoimessa työyhteisössä, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita. Käytössämme ovat uusimmat suunnittelutyökalut ja -ohjelmistot sekä viihtyisät työtilat. Otamme myös joustavasti huomioon eri elämäntilanteet ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä mahdollisimman pian ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Viimeinen hakupäivä on 01.12.2021 ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika 17.11.202105.12.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Etsimme nyt raskaan kaluston sähköasentajaa. Sinulla tulee olla sähköalan taustakoulutus tai työkokemusta sähköön liittyvistä työtehtävistä. Tulet tekemään raskaan kaluston sähköasennuksia esim. erikokoisiin vaihtolava-autoihin. Aikaisempi osaaminen hydrauliikasta tai kuorma- tai henkilöautojen asennustöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää osa-aikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtävänäsi on vastata isännöintitoimistossa kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä palkanlaskennasta. Työsuhde on pitkäaikainen ja työtunteja on pääsääntöisesti 16-20h/viikko.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon eri osa-alueilta ja alalle soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Työntekijänä olet joustava ja aloitekykyinen, positiivisen asenteen omaava kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Kiinteistöhuoltoalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raisioon/Naantaliin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon tehtävät. Hoidettavat taloyhtiöt sijaitsevat Raision, Naantalin ja Turun alueella. Työnkuvaan sisältyy erilaisia taloyhtiöiden kunnossapitoon liittyviä ulko- ja sisätöitä, kuten ulkoalueiden kunnossapitoa ja kiinteistöihin liittyviä pieniä huolto- ja korjaustöitä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat oppimishaluiset, motivoituneet ja pitkäaikaista työtä etsivät hakijat.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Työtehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi. Töitä tehdään arkisin klo 7.00–15.00 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Riku Koskelle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0470 klo 8–16.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 16.11.202130.11.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme RAKENNUSAPULAISTA Maskuun n.16km päässä Turun keskustasta!

Työssä pääset toimimaan kokeneiden ammattilaisten kanssa, joten emme odota sinulta rakennusalan osaamista, vaan hyvää asennetta työhön. Eduksesi katsotaan aikaisempi kosketuspohja rakennusalasta, esim. opiskeluiden kautta. Tärkeää kuitenkin on, että olet motivoitunut ja kiinnostunut työstä!

Kohde on Maskuun valmistuva ison hallin rakennuskohde. Työt sisältävät kohteessa suoritettavia avustavia tehtäviä mm. tavaroiden kantoa, rakennussiivousta ja sähkökaapeleiden vetoa. Pääset toimimaan myös kurottajan kanssa. Tästä emme odota myöskään aiempaa kokemusta. Omasta auton käyttömahdollisuudesta on työmatkan taittamiseksi etua.

Kohde on jo käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, klo 7.00-15.30 välillä.

Tässä on oivallinen mahdollisuus päästä sisään rakennusalan maailmaan ja tekemään, sekä oppimaan kokeneilta osaajilta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343.

Hakuaika 11.11.202129.11.2021

Etsimme teknistä ja myynnillistä otetta omaavaa myyntipäällikköä teolliseen myynnin pariin. Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa projekteissa vakavaraisessa, pitkän toimintahistorian omaavassa yrityksessä.

Scaletec Oy on vuonna 1982 perustettu 1- ja 2-komponenttituotteiden asiantuntija- ja alihankintayritys. Toimipisteemme sijaitsee Turussa Metsämäen teollisuusalueella. Ydinosaamistamme ovat muoviosien ruiskupuristus, muotinvalmistus, cnc-koneistus, proto ja -komposiittimallien teko. Yrityksemme on toiminut yli kolmenkymmenen vuoden ajan jatkuvasti kehittyen ja kasvaen. Meille tärkeää on palvella asiakkaitamme aktiivisella otteella ja nykypäivän menetelmin, toimimalla luontevana osana heidän liiketoimintaansa.

Etsimme nyt myyntipäällikköä vastaamaan muottien ja ruiskuvalettujen tuotteiden myynnistä. Tehtävässä olet vastuussa asiakkaiden kontaktoinnista, tarjousten teosta ja laskennasta. Päävastuualueellasi on toimia yhteyshenkilönä asiakkaiden ja tuotannon välillä. Työssä vaaditaan aiempaa teknistä kokemusta ja ymmärrystä ruiskuvalutuotteiden ja muottien hinnoittelusta, sekä tuotannon kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Tehtävässä menestymiseen emme odota sinun hoitavan aktiivista uusasiakashankintaa kiertelemällä asiakkaiden luona fyysisesti. Tärkeintä on myynnillinen näkemys ja ymmärrys teknisten tuotteiden hinnoittelusta, asiakkaiden kontaktoinnista ja menestyneiden asiakassuhteiden ylläpidosta.

Työpisteesi sijaitsee yrityksemme tiloissa Metsämäen teollisuusalueella. Asiakkuutemme kattavat koko Suomen, sekä myös pieni osa tuotannostamme menee vientiin ulkomaille. Tämän vuoksi edellytämme sinulta englannin kielen osaamista.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan Scaletec Oy:n kanssa.

Arvostamme:
• Teknistä ja myynnillistä kokemusta
• Hyviä kommunikaatio ja -yhteistyötaitoja asiakkaiden ja tuotannon välillä
• Englannin kielitaitoa
(eduksi katsomme Lemonsoft-ohjelman käyttökokemuksen)

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa, pitkän toimintahistorian omaavassa ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö, jossa tehdään töitä yhdessä tavoitteellisesti. Scaletec Oy tarjoaa:
• Laadukkaita alan tuotteita,
• Kilpailukykyisen palkkauksen,
• Tiiviin työyhteisön ja
• Vakaat tulevaisuudennäkymät alan vahvana toimijana

Hae tehtävään lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Click henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultille Emilia Brutyanille 29. marraskuuta 2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Emilia Brutyan 050 411 0343. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua