Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 02.08.202115.08.2021

Vetrospace Oy on valmistanut tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Yrityksen kehittämä joustava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa monipuolisen, sekä vaivattoman tuotemuokattavuuden. Tavanomaisia tunnusmerkkejä tuotteillemme on runsas lasin käyttö, sekä tilatehokas muotoilu. Katso lisää www.vetrospace.com.

Liiketoiminnan kasvun tueksi, haemme nyt toimistoassistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat osto- ja myyntireskontran hoidosta. Työhön sisällytetään myös myynnin tukitehtäviä kuten esim. tarjousten laadintaa ja myyntimateriaalin postittamista. Muiden töiden lisäksi hoidat myös yleisiä toimistotöitä. Työnkuvaa voidaan muokata jonkin verran aikaisemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta osto- ja myyntireskontran hoitamisesta. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä hoitaa useaa asiaa samanaikaisesti sekä itseohjautuvaa työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaara iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0346.

Hakuaika 30.07.202106.08.2021

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle teollisuusmaalaamolle JAUHEMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtävässä olet vastuussa erilaisten ohutlevyteollisuuden tuotteiden jauhemaalauksesta sekä maalaustöiden esivalmisteluista. Päivät koostuvat esimerkiksi ilmanvaihtolaitteiden, keittiökalusteiden osien, kodinkoneiden ja sähkökeskusten jauhemaalaustöistä. Työskentely tapahtuu ma-pe 40h/viikko, kahdessa vuorossa vuoroviikoin (7-15:30 ja 14-22). Arvostamme kokemusta teollisuusmaalaamossa työskentelystä, mutta tarvittaessa voimme myös kouluttaa työtehtävään. Edellytämme hyvää asennetta ja työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa!

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan, siistin työympäristön ja hyvät työvälineet!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 30.07.202113.08.2021

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työuhteeseen.

Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 3-5 vuoroa viikossa, riippuen työntekijän omasta tilanteest. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi myös opiskelijoille. Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti.

Tarjoamme työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä ja ennen kaikkea hyvässä työporukassa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 30.07.202115.08.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme pizzakokkia/huoltamotyöntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat pizzan valmistus sekä kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö.

Työpaikka sijaitsee Moisiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin työteliäs ja asiakaspalveluhenkinen asenne.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 29.07.202115.08.2021

Etsimme usealle asiakasyrityksellemme rakennusalan työntekijöitä sekä uudis- että saneerauskohteisiin Turun alueelle. Projektit ovat kestoiltaan 5 kk - yli 12 kk. Työsuhteen kestoa pystytään räätälöimään myös työntekijän toiveesta lyhyemmäksi.

Työtehtävät vaihtelevat avustavista rakennusalan töistä ammattiosaamista vaativiin tehtäviin. Työn vaativuus ja työtehtävät määräytyvät työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Voit siis olla jo enemmän kokemusta hankkinut rakennusalan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva innokas tekijä. Kaikista tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä into oppia uusia työtehtäviä!

Paikkoja on auki useita, joten vinkkaa paikasta myös kavereille! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehhtävistä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-15 p. 050 411 0375.

Hakuaika 28.07.202115.08.2021

WebLog Finland Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa lähetys- ja varastointipalveluja verkkokaupoille. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.verkkologistiikka.fi

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt nuorekkaaseen joukkoomme varastotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Turkuun. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan WebLog Finlandin palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2021.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy toimimaan kovankin kiireen keskellä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja sinulla on takana kannustava työyhteisön tuki.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Turun Lukko tarjoaa laadukkaat turvallisuusratkaisut koteihin ja julkisiin tiloihin aina suunnittelusta toteutukseen asti. Yritys tarjoaa turvallisuusratkaisuja tuotteiden, suunnittelun ja asennuksen muodossa yrityksille, ammattilaisille sekä kotitalouksille. Turun Lukko on nykyään jo kolmannen polven omistuksessa oleva perheyritys, jonka toiminta ja osaaminen on kasvanut jo vuodesta 1958 lähtien. Liikevaihto koostuu asennustyöstä, tukku-, projekti- sekä vähittäis- myynnistä.

Etsimme nyt MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ/VERKKOKAUPAN YLLÄPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on tuotteiden myynti yritys- ja yksityisasiakkaille, avainluovutusten hallinnointi sekä verkkokaupan ylläpito ja kehittäminen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä reipasta asennetta annettuja työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä ymmärrystä verkkokaupan hallinnoinnista.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä, jossa sinulla on koko työyhteisön tuki takanasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kehittäen toimintatapoja ja omaa ammattitaitoasi. Tehtävään saan kattavan perehdytyksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun alussa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Tehtävä sisältää elintarvikkeiden jakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa . Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 04:00 - 16 välille. Työaika 80h/2viikkoa ja saattaa joskus sisältää myös alalle tyypillisiä ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvikejakelusta, mutta eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut välittömmästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 27.07.202103.08.2021

Haemme asiakayrityksellemme KAHVILAMYYJÄÄ Rymättylään elokuun oppuun asti. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset leipomokahvilan työtehtävät aina kassatyöskentelystä kahvilan siisteyden ylläpitoon asti. Työskentely tapahtuu ma-la välillä klo 7-17 välillä ja työtunnit 37.5h/viikko. Odotamm hakijalta reippauta ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle hyväntuulisen ja mukava työympäristön sekä mieluisan työnkuvan asiakaspalvelutehtävissä!

Hae tehtävää nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 27.07.202108.08.2021

Turun LaatuSähkö Oy on vuodesta 2011 alkaen tarjonnut luotettavaa ja laadukasta sähköasennuspalvelua niin yrityksille, yhteisöille ja julkisille organisaatioille kuin yksityishenkilöillekin. Teemme sähköasennukset ja niihin liittyvät työt luotettavasti ja korkeatasoisella ammattitaidolla. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas sekä turvalliset, toimivat ja säädösten mukaiset asennukset. Kohteitamme ovat sekä teollisuuden että talotekniikan kaikkien osa-alueiden saneeraukset ja uudisrakennukset.

Turun LaatuSähkö Oy etsii nyt kauttamme nopealla aikataululla SÄHKÖASENTAJAA! Projekti kestää vuoden 2021 loppuun asti, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Tehtävässä tulet työskentelemään toimistosaneerauskohteessa sekä tarvittaessa muissa kiinteistöpuolen saneerauskohteissa Turun alueella. Työn vaativuus riippuu aikaisemman kokemuksen määrästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistöpuolen sähkötöistä. Tärkeimpään rooliin nousee kuitenkin luotettavuus ja rautainen asenne työskentelyä kohtaan! Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Turun LaatuSähkö Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 27.07.202110.08.2021

Haussa nyt asiakasyrityksellemme pakkaustöihin ja kokoonpanoon työntekijää Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuteen menevien tuotteiden kokoonpanotyöt tuotannossa, jotka sisältävät mm. ruuvaustyötä, sekä pakkaustöitä pahveihin. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tehdastyöskentelystä/vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa arkisin: klo 7-15 ja 15-23.

Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuvälineillä, joten et välttämättä tarvitse autoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 26.07.202109.08.2021

Detector Oy on vuonna 1981 perustettu Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys, joka tarjoaa ja kehittää luotettavia ratkaisuja erilaisten tilojen kaasunvalvontatarpeisiin sekä henkilöturvallisuuteen. Detectorin laitteet perustuvat pitkälle kehitettyyn asiantuntemukseen ja niillä voidaan luotettavasti havaita ja valvoa palavia, myrkyllisiä ja happea syrjäyttäviä kaasuja ja kylmäaineita kaikissa olosuhteissa. 40 vuoden kokemus on tuonut Detectorille asiakkaiden vankkumattoman luottamuksen vaativissa kohteissa, kuten teollisuuden eri aloilla, laboratorioissa voimalaitoksissa, vedenkäsittelylaitoksissa, jää- uima- ja pysäköintihalleissa ja öljynjalostamoissa. Detector on ensimmäisenä (ja toistaiseksi ainoana) Suomessa kehittänyt kaasunilmaisimet räjähdysvaarallisiksi luokiteltuihin (ATEX) tiloihin. Lisätietoja yrityksestämme https://detector.fi/

Nyt haemme motivoituneeseen ja idearikkaaseen työyhteisöömme uutta osaajaa.

HUOLTOASIANTUNTIJA

Huoltoasiantuntijana tehtävänäsi on huoltaa ja ylläpitää kaasunvalvontalaitteita jo olemassa olevissa asiakaskohteissamme Varsinais-Suomen alueella. Laitteiden asennus- ja huoltotoimenpiteiden lisäksi tuotat dokumentteja ja raportteja, konsultoit sekä ohjaat asiakkaita ja osallistut aktiivisesti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kouluttamiseen sekä alueen myyntityöhön.

Meillä Detectorilla on jatkuva parantamisen ja kehittymisen kulttuuri ja siksi odotamme myös etsimältämme henkilöltä kehittymishalukkuutta ja -kykyä sekä motivoitunutta asennetta tekemäänsä työtä kohtaan. Emme edellytä työntekijältä tiettyä koulutustaustaa tai -tasoa, mutta teknisen alan koulutuksesta ja/tai kokemuksesta on varmasti tehtävässä hyötyä. Huoltoasiantuntijaksi voi tulla monella eri taustalla, sillä tarjoamme kattavan perehdytysjakson uudelle työntekijälle. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin tuloksellisen ja asiakaslähtöisen työtavan lisäksi hyviä tietoteknisiätaitoja, myyntihenkisyyttä sekä ennen kaikkea kykyä itsenäiseen ja vastuuntuntoisen työskentelyyn. Suurin osa työstä tehdään kenttätyönä asiakkaidemme luona, joten edellytämme myös matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa sekä modernisti ajattelevassa yrityksessä. Detector on 100 % suomalaisessa omistuksessa. Detectorilla uusi työntekijä saa huipputiimin ja hyvien työsuhde-etujen lisäksi moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiä? Työt alkavat syyskuun alussa/sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Detector Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 09.08.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Huoltoasiantuntija Detector Oy". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9:00-15:00. Detector Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Lue lisää Detectorilla huoltoasiantuntijana/-insinöörinä työskentelevän Petrin ajatuksia tehtävästä osoitteessa https://detector.fi/huoltoinsinoorina-detectorilla/.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Autokorjaamo Raisio on täyden palvelun Bosch Car Service autokorjaamo Raisiossa. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, laadun takeena on eri automerkkien ja nykypäivän vaatimusten monipuolinen ja pitkä tuntemus. Saat meiltä saman katon alta kaikki autohuolto ja autokorjaamo -palvelut. Meillä on erikoisosaamista myös dieseljärjestelmien korjaamisessa. Lisätietoa: www.autokorjaamoraisio.fi

Haemme nyt HUOLTONEUVOJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Monipuolinen työnkuva pitää sisällään huoltotarjouksien ja ajanvarauksien tekemistä asiakkaille, varaosien hankintaa sekä muita avustavia tehtäviä. Kaikki työt tehdään toimipisteellämme ma-pe ja klo. 07:30-17 välillä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen, alalle soveltuvan koulutuksen ja ajoneuvojen toimintaperiaatteiden tuntemuksen. Toivomme hakijoilta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Arvostamme joustavuutta, kykyä työskennellä omatoimisesti, halua oppia ja omaksua uusia asioita sekä innostuneisuutta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Etsimme asuntoremontteihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2021, mahdollisesti pidempään. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalalta. Laadukas työnjälki on kaiken keskiössä. Työn kuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan, mutta toivomme monipuolista osaamista asuntojen remontoinnista. Laatoitusosaaminen lasketaan eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346, arkisin klo 8-16.

Hakuaika 26.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyritys Kaihdinliike Sandbergille kaihdin-/markiisiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme soveltuvaa ammattitutkintoa (esim. sähkö-/rakennusala) ja aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.07.202109.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta AVUSTAVAA PURKUTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Työtehtävät sisältävät erilaisia purkutöitä erilaisissa kohteissa, kuten seinien, lattioiden, betonirakenteiden purkua esim. piikkaamalla. Kohteet sijaitsevat Turun seudun alueella. Yrityksen asiakkaita ovat yksityiset kotitaloudet sekä toiset yritykset.

Arvostamme hakijoissa aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas asenne työtä kohtaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välillä. Sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, mutta tarvittaessa se on mahdollista kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on mahdollista tehdä joko lyhyemmän tai pidemmän ajan, työntekijän tilanteesta riippuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 23.07.202108.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reipasta ASBESTIPURKUTYÖNTEKIJÄÄ. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät pääasiallisesti asbestipurkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Eduksi katsomme asbestipurkajan koulutuksen, hyvän fyysisen kunnon sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuuden. Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 23.07.202108.08.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reipasta PURKUTYÖNTEKIJÄÄ. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia purkutöitä Turussa ja lähialueilla.

Toivomme hakijoilta työteliästä asennetta, omatoimisuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Laskemme eduksi hyvän fyysisen kunnon sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuuden.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 22.07.202105.08.2021

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista koneenasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrys ohutlevyjen työstöstä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työt alkavat kesälomien jälkeen elokuussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 22.07.202108.08.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme MAALARIA määräaikaiseen työsuhteeseen Saloon.

Työtehtäviisi kuuluvat sisämaalaustyöt saneerauskohteessa Salon keskustassa. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta maalarin tehtävistä, sekä arvostamme kykyä täsmälliseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja rautainen asenne!

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202104.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrtiyksemme palveluntarjonta on laaja, joten työtehtävät vaihtelevat tilauksista riippuen. Pääasiassa päivät kuitekin koostuvat maansiirtoajosta Turun alueella. Työskentely tapahtuu ma-pe, sijoittuu pääosin klo 6 - 18 välillä ja työtunnit 80h/2viikkoa.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä,
• ennen kaikkea oma-aloitteista ja vastuullista tapaa työskennellä,
• C-korttia, mutta CE-ajokortista etua,
• voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä
• piirturikorttia.

Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme KUNNOSSAPITOASENTAJAA huolto- ja kunnossapitotehtäviin Turkuun. Asiakkaamme etsii asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viisi päivää viikossa, joista kolme päivää työskennellään samassa tehtaassa ja loput päivät vaihtelevissa kohteissa.

Tehtävässä vastaat erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta vaihtelevien työkohteiden takia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme aloittelevaa metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on keskittynyt valmistamaan monipuolisella konekannallaan erilaisia teräsrakenteita, teollisuuden putkistoja, säiliöitä ja siiloja. Yritys sijaitsee Turun lähikunnassa.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tuntemusta metallialasta, esimerkiksi metallialan koulutus. Tässä on oiva mahdollisuus vaikka juuri alalle valmistuneelle henkilölle, sillä työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Pääset aloittamaan työt vesileikkurin käytöstä, mutta oman osaamisesi mukaan työtehtävät voivat olla myös hitsaus ja asennustöitä. Tärkeintä työssä menestymiseen on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Sinulla tulisi olla voimassaolevat työturvallisuus -ja tulityökortit, mutta tarvittaessa nämä voidaan kuitenkin kouluttaa Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Haemme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajia / -sorvaajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Yritys on erikoistunut vaativien tuotteiden koneistukseen, jonka käytössä oleva monipuolinen konekanta mahdollistaa haastavienkin tuotteiden valmistuksen. Konekantaan kuuluu mm. monitoimisorveja sekä vaaka- ja pystykaraisia CNC-työstökeskuksia ja käytössä ovat Mazatrolin, Fanucin ja Siemensin ohjausjärjestelmät.

Työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan ja työhön annetaan kattava perehdytys. Etsimämme henkilöt ovat jo alan ammattilaisia tai uransa aloittelevia tekijöitä, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin tuntemusta metallialalta, esimerkiksi alalle soveltuvaa koulutusta. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 05:30-13:30 ja 13:30-23:30 välillä, iltavuorossa perjantait ovat vapaat.

Tarjoamme:
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvän työyhteisön tuen
-jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Haemme nyt kotimaiselle toimisto- ja julkistilakalusteita valmistavalle asiaksyrityksellemme tuotantotyöntekijää! Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi liittyy monipuolisia työvaiheita tuotteiden valmistusprosessissa aina sahauksesta viimeistelyyn saakka. Työtä tehdään osana n. 15 hengen tuotantotiimiä ja työtehtävät sisältävät muun muassa hiontaa, sahausta, liimausta, prässäystä ja listoitusta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten kuitenkin arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, mutta paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme ahkeraa RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueella sijaitseviin työmaihin.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi harkko- ja runkotöitä, perustuksien teko sekä betonivaluja. Työt saattavat pitävää ajoittain sisällään myös työskentelyä erilaisissa saneerauskohteissa. Työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa! Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön perehdytetään hyvin. Voit siis olla jo enemmän kokemusta rakennusalalta hankkinut ammattilainen tai kovasti alalle haluava lupaus. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, koska se helpottaa työmaille kulkemista. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja työmaat sijaitsevat Turun alueella.

Hae tehtävään rohkeasti alla olevan linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Hakuaikaa 3.8.2021 asti. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Hakuaika 20.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 20.07.202108.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme majoitusten siivoojaa elokuun ajalle.

Vanhoja ja tunnelmallisia majoituksia siivotaan maalaishenkisessä ympäristössä Turun saaristossa Merimaskussa. Työvuorot sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonloppuihin ja töitä tehdään 30h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta siivouksesta, mutta työssä menestyy myös tekijä, jolla on innostunut ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Työhön tarjotaan hyvä perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä maanrakennustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta PORRASSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle!

Työnkuva koostuu rappusiivouksista ja taloyhtiöiden yleisten tilojen siivouksista. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on 37,5h/vko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta suomenkielentaitoa. B-ajokortti lasketaan eduksi. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia työntekijöitä jalkakäytävien laatoitustöihin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella. Työt alkavat heti ja ne kestävät arviolta marraskuuhun, mahdollisesti vuoden loppuun. On myös mahdollista työskennellä lyhyempi ajanjakso, jos esimerkiksi opiskelut alkavat syksyllä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Tehtävään perehdytetään. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle luotettavaa ja reipasta kuorma-autonkuljettajaa/lapiomiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Aiempi kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työt alkavat alkavat sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 09:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 13.07.202113.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme useita kaivinkoneenkuljettajia Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin. Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, voit olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaraan 0504110346.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua