Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 24.07.202407.08.2024

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista koneenasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin. Työssä on hyvä mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrys ohutlevyjen työstöstä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työt alkavat syyskuun alussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtajaan Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin 9-16.

Hakuaika 23.07.202406.08.2024

DW-tuote Oy tarjoaa monipuoliset lasituspalvelut Varsinais-Suomessa. Laadukkaat lasit saunaan, peilit ja terassilasitukset valmistuvat mittatilaustuotteina asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakkaita ovat niin kuluttaja-asiakkaat kuin yrityksetkin.

Nyt etsimme asiakasyrityksellemme LASITTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työssä on kuitenkin hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti. Töitä tehdään arkisin klo 8-16 ja 40h/ viikko. Työnkuva on monipuolinen ja työtä tehdään niin tuotannon puolella lasien leikkaamisen sekä hiomisen parissa kuin lasien asentamisen parissakin. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä itseohjautuvuus ovat tärkeitä piirteitä työntekijällä. Aikaisempi työkokemus lasien asentamisesta on oleellista, ja kaikki kokemus tuotantotöistä ovat eduksesi. Työ edellyttää hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä, sillä työpäivien sisältö saattaa muuttua nopeallakin aikataululla. Tehdas sijaitsee Halikossa julkisen liikenteen saavuttamattomissa, joten oma auto on tarpeen työmatkoja varten. Työpäivän aikana saa käyttöönsä työauton, joten B-ajokortti on tarpeen. C-ajokortti on eduksesi, mutta se ei ole välttämätön. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Määräaikaisuuden jälkeen hyvän mahdollisuuden jatkaa vakituisessa työsuhteessa
-Monipuolisen työnkuvan
-Tiimin tuen

Odotamme:
-Aikaisempaa työkokemusta lasien asentamisesta sekä mielellään myös tuotannon töistä
-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Hyvää paineensietokykyä

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 23.07.202406.08.2024

Asiakasyrityksemme on metallialan yritys, jossa valmistetaan erilaisia sisustustuotteita mittatilaustyönä asiakkaille. Nyt etsimme heille LEVYSEPPÄHITSAAJAA pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja 40h/ viikko. Eduksesi katsomme vahvan hitsaustaidon ja halun tehdä ainutlaatuisia töitä mittatilauksena asiakkaille. Tehtaan sijainnin vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen työmatkoja varten. Työn aloitus on heti/sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 23.07.202406.08.2024

DecoWorks Oy tarjoaa erottuvia erikoissisustuksia– pintoja pintaa syvemmältä. Yksilölliset sisusteet, kuten kalusteet, seinät ja muut elementit toteutetaan isolla intohimolla, tahdolla ja taidolla tarkasti mittojen mukaan. Vain mielikuvitus on rajana ja käytössä olevat materiaalit ovat puu, kivi, metalli, digiprintti, elektroniikka ja lasi sekä näiden yhdistelmät.

Nyt etsimme asiakasyrityksellemme LEVYSEPPÄHITSAAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15.30 ja 40h/ viikko. Työssä edellytetään vahvaa osaamista ja kokemusta alasta. Koska kaikki työt ovat uniikkeja, 3D ajattelumalli on tärkeä, jotta tekijä osaa hahmottaa miltä valmis tuote tulee näyttämään. Myös pintakäsittelytaitoa tarvitaan, sillä valmiita kappaleita hiotaan ja työstetään. Työ edellyttää hyvää paineensietokykyä, sillä työpäivien sisältö saattaa muuttua hetkessä ja välillä on kova kiire saada valmiiksi tuote asiakkaan aikataulujen mukaan. Tehdas sijaitsee Halikossa julkisen liikenteen saavuttamattomissa, joten oma auto on tarpeen työmatkoja varten. Työ alkaa heti/ sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan
-Mahdollisuuden kehittyä hitsaajan työssä
-Hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen
-TES:iä paremman palkkauksen

Odotamme:
-Laajaa ja monipuolista aikaisempaa työkokemusta hitsaamisesta
-Hyvää paineensietokykyä
-Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteista asennetta

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 23.07.202431.07.2024

Etsimme nyt pitkään toimineelle ja vakavaraiselle raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjauspalveluita tarjoavalle asiakasyrityksellemme TÖIDEN VASTAANOTTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Töiden vastaanottajana tulet työskentelmään asiakaspalvelutehtävissä yrityksen vastaanottotiskillä. Otat vastaan huoltoon tulevaa kalustoa, kirjaat tiedot järjestelmään, kuvaat tarvittaessa kaluston vahingot ja ilmoitat asiakkaille valmistuneista korjauksista sekä huolloista. Tehtävässä sinun tulee tuntea yrityksen palvelut ja tarjota niitä asiakaslähtöisesti asiakkaille. Työskentely tapahtuu arkisin ja klo 7 - 15 välillä. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on asiakaskohtaamisista pitävä järjestelmällinen tiimipelaaja! Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito mielenkiinto työtehtävää kohtaan ja halu oppia uutta. Tehtävässä sinulla on osaavan tiimin tuki, joten sinun ei tarvitse itse ymmärtää raskaankaluston korjaustöistä. Katsomme toki eduksesi sen, mikäli autoala on sinulle entuudestaan tuttua ja erilaiset ajoneuvot ovat mielenkiinnon kohteenasi.

Tarjoamme sinulle:

• pitkäaikaisen työpaikan,
• huipputyöpaikan, jossa aidosti arvostetaan työntekijöiden osaamista,
• tiiviin työyhteisön, joka puhtaltaa yhteen hiileen,
• pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä - töitä riittää nyt ja varmasti vielä tulevaisuudessakin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat elokuun lopussa ja haastattelut aloitetaan viikolla 30. Täytä helppo ja nopea hakulomake ohessa olevasta linkistä ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Hakuaika 22.07.202431.07.2024

Haemme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla reipasta PORRASSIIVOOJAA Turun alueelle! Työsuhde on alkuun 2 kk määräaikainen , mutta tehtävässä aidosti mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työtehtäväsi lähtökohtana on tuottaa taloyhtöiden asukkaille siistit, viihtyisät ja turvalliset tilat. Työpäiväsi koostuvat taloyhtiöiden porras- ja yleisten tilojen siistimisestä Turun alueella. Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-15, joten tarjolla on täydet työtunnit!

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan! Edellytämme hakijalta ajokorttia ja suomenkielentaitoa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa ja rempseässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työhön perehdytetään hyvin.

Työt alkavat heti ja haastattelut aloitamme 23.7.24. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.07.202428.07.2024

JÄTEAUTONKULJETTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle marraskuun loppuun asti! Työsuhde alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vaikituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää takalastaavan jäteauton ajoa Turun alueella, mutta työnkuva saattaa sisältää myös vaihtolava-ajoja. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkun verran aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ja työpäivät alkavat joustavasti ṕäässääntöisesti n. klo 7:00-15:00. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa, mutta toivomme myös valmiutta tarvittaessa ylitöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
• luotettavan ja reilun työpaikan
• pitkäaikaisen työn

Työ alkaa heti ja haastattelut aloitetaan 23.7.24. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 22.07.202405.08.2024

Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut alan moniosaaja, jonka kautta yritykset sekä yksityiset asiakkaat saavat oman tarpeeseensa sopivan lukkovaihtoehdon perinteisestä riippulukosta elektroniseen lukitusjärjestelmään. Lisäturvaa asiakkaille on saatavilla erilaisilla hälytysjärjestelmillä, kameravalvonnalla ja murtosuojauksilla. Nyt etsimme heille ammattitaitoista LUKKOSEPPÄÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien asentaminen ja korjaaminen sekä varmuuslukkojen asentaminen. Lisäksi työtehtävinä on kulunvalvonta-, sähkölukitus-, kameravalvonta-, palonsulku-, savunpoisto- ja hälytysjärjestelmien ja oviautomatiikan suunnitteleminen ja asentaminen sekä avaimien ja lukkojen sarjoitukset. Työkohteet vaihtelevat Turun talousalueella, jonka vuoksi oma auto on tarpeen työmatkoja varten. Työn aloitus on heti/ sovittavissa.

Tarjoamme:
-Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen
-Monipuoliset työtehtävät

Odotamme:
-Laajaa kokemusta alalta
-Hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä oma-alotteista ja itsenäistä työotetta
-Hyvää suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 22.07.202411.08.2024

Etsimme nyt pitkään tekstiilialalla toimineelle asiakasyrityksellemme asiakaspalvelijaa / tuotantotyöntekijää Turkuun!

Asiakaspalvelijana vastaat asiakkaiden erilaisiin yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse. Työnkuvaan kuuluu myös laskutusta (Netvisor), sekä tilausten käsittelyyn liittyvät tehtävät, kuten tilausten kirjaaminen järjestelmään ja tilausten vahvistaminen asiakkaille. Lisäksi työnkuvaa monipuolistaa erilaiset tehtävät tuotannon puolella, kuten sukkien viimeistely, höyryttäminen ja pakkaaminen.

Toivomme:
-hyviä vuorovaikutustaitoja suomen, ruotsin ja englannin kielellä
-näppäryyttä käyttää erilaisia IT-järjestelmiä
-työtä tehdään pääasiassa kello 7-14:30, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa
-oman auton käyttömahdollisuutta töihin kulkemisen kannalta

Tarjoamme:
-iloisen ja lämminhenkisen työyhteisön
-kokoaikaisen (37.5h/vko) ja pitkäaikaisen työsuhteen
-tekstiili- ja muotialan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, aloituspalkka 11.50 eur/h

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348

Hakuaika 21.07.202404.08.2024

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kassamyyjän tehtäviä. Bensiinin ja autopesupalveluiden lisäksi asiakkaille tarjolla on kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pikaruokailua. Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset huoltoaseman työtehtävät, kuten kassatyöskentely, huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen sekä veikkauskoneen käyttö. Tehtäviin kuuluu myös yksinkertaiset pikaruokien valmistus, mutta tehtävään opetetaan hyvin.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo 6 - 21) 3 - 5 vuoroa viikossa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 19.07.202402.08.2024

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja pitkään toiminut puutarha, jossa kasvatetaan niin marjoja kuin vihanneksia. Nyt etsimme heille PUUTARHA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ pääasiallisesti sadonkorjuutöihin, mutta myös muihin tehtäviin kuten hoitotöihin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alasta, mutta tärkeintä on motivaatio ja into oppia lisää puutarha-alasta. Työajat ovat arkisin n. klo 8 alkaen, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työvuoroje suhteen, koska työpäivien pituus saattaa vaihdella tarpeiden mukaan. Työntekijöillä tulee olla oma auto työmatkoja varten. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 19.07.202404.08.2024

Opes Corporation on neljän visionäärin toimesta 2014 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Olemme kehittäneet ja kaupallistaneet tuotteitamme yhdistämällä kemianalan osaamisemme innovatiivisiin ideoihimme. Opes Corporation hyödyntää kehittämiään innovatiivisia teknologioita tuotteidensa valmistuksessa ja patenttien suojaamana myymme valmistamiamme tuotteita globaalisti.

Maailman parhaat makukortit valmistetaan yrityksemme FSSC 22000 sertifioidussa elintarviketehtaassa. Uusin patentoitu innovaatiomme vaatii toimintaympäristökseen lääketehtaan ja yrityksemme perustama lääketehdas sai virallisen lääketehdasstatuksen vuoden 2022 lopulla. Tehtaamme sijaitsee Salossa ja huipputiimiimme kuuluu kokonaisuudessaan reilu 40 työntekijää.

Yrityskulttuurissamme jokainen saa olla ylpeästi erilainen ja on arvostettu omana itsenään. Uskomme, että iloinen ja hyväntuulinen ihminen, joka saa työskennellä sosiaalisesti turvallisessa ympäristössä on valmis tekemään parhaansa yrityksen eteen. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen luo positiivisen ja kestävän pohjan tulevaisuudelle niin ihmisten, kuin yrityksen näkökulmasta.

Olemme erittäin ylpeitä työstämme ja olemme sitoutuneet saavuttamaan erinomaisia tuloksia. Vaikka suhtaudumme tosissamme tavoitteidemme saavuttamiseen, uskomme rennon ja eloisan työilmapiirin edistämiseen, joka inspiroi luovuuteen, oppimiseen ja yhteistyöhön.

Lisätietoja yrityksestämme https://www.opescorp.com/

---

Etsimme nyt kasvumme tueksi TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ!

TOIMENKUVASI

Tuotekehityspäällikkönä vastaat yrityksemme tuotekehitystoiminnoista. Olet vastuussa kehitysprojektien suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta sekä projektiin liittyvistä aikatauluista ja budjeteista. Työskentelystäsi vastaat ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Tarjolla on todella mielenkiintoinen ja monipuolinen rooli, jossa pääset tutustumaan yrityksemme kehittämiin uniikkeihin teknologioihin ja osallistumaan sekä tuotekehitykseen että lääkkeen myyntilupaprosessiin. Teknologiamme mahdollistamien uusien tuoteapplikaatioiden kehitys on myös yksi osa toimenkuvaasi.

VASTUULLESI KUULUVAT MM.

• tuotekehitysprojektien kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja seuranta
• uusien lääkevalmisteiden kehityksen johtaminen ja ohjaaminen aina varhaisen vaiheen tutkimuksesta kaupallistamiseen
• tuotekehitys- ja myyntilupadokumentaation luonti ja ylläpito
• yhteistyökumppaneiden toteuttamien tutkimusten johtaminen ja valvominen (mukaan lukien dissoluutio-, säilyvyys- ja yhteensopivuustutkimukset)
• viranomaisohjeiden ja alan standardien noudattamisen varmistaminen (FDA, EMA)
• tiivis yhteistyö yrityksen muiden tiimien kanssa ja heidän ohjaus tuotekehitystoiminnoissa.

Lopullista työnkuvaasi voidaan muokata kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

TAITOSI JA PÄTEVYYTESI

• sinulla on farmasian, kemian tai vastaavan alan korkeakoulututkinto
• osaat kommunikoida sujuvasti suomen- ja englanninkielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin
• olet hankkinut itsellesi vuosien kokemuksen lääkekehityksestä ja sinulla on vahva ymmärrys lääkekehitysprosesseista
• tunnet viranomaisvaatimukset ja ohjeet perusteellisesti (FDA, EMA)
• sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisu-, organisointi- ja analyyttiset taidot
• suulliset ja kirjalliset viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja osaat tiimityöskentelyn taidot
• olet hyödyntänyt aiemmissa tehtävissäsi projektinhallinnan työkaluja

ODOTAMME SINULTA

Rautaista asennetta ja intohimoa työtäsi kohtaan sekä peräänantamatonta luonnetta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotamme sinulta kykyä sopeutua ja omaksua organisaatiokulttuuriimme, jossa sosiaalinen turvallisuus, toisten arvostus, rehellisyys, selkeä ja kunnioittava kommunikaatio, halu ja kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen ovat jo osa jokapäiväistä arkeamme. Erinomaisena tiimipelaajana ymmärrät, että menestyäkseen, tiimin kaikkien pelaajien tulee pelata yhteen ja tehdä parhaansa - myös sinun. Joskus arkisten työhaasteiden selättäminen vaatii meiltä kaikilta "kädet saveen" -asennetta. Omaat hyvät kommunikointi taidot ja sinulla on lisäksi hyvä sosiaalinen silmä. Näitä taitoja tarvitset osana organisaatiotamme.

TARJOAMME SINULLE

Todellista näköalapaikkaa kehittyvästä organisaatiossa, jossa luodaan ja opitaan uutta yhdessä, ihan joka päivä. Position, jossa pääset osallistumaan ja oppimaan uuden teknologiamme luomia mahdollisuuksia käytännössä. Tehtävässä et suinkaan joudu toimimaan yksin, vaan sinulla on huipputiimit asiantuntijoita, yrityksen johto sekä koulutettu henkilökunta vahvana tukenasi.
Roolisi mahdollistaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uutta ja erilaista. Tarjolla on siis todellinen unelmatyö sinulle, joka sytyt haasteista ja haluat olla kehittämässä jotain ainutlaatuista.

NÄETKÖ ITSESI OSANA TIIMIÄMME?

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työpaikkasi on Salon tehtaalla ja työsi on pääsääntöisesti lähityötä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan OPES Corporation Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissamme avustaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.8.2024 mennessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotekehityspäällikkö, Opes Corporation Oy".

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 sekä Opes Corporation Oy:n toimitusjohtaja Janne Järvenpää, p. 0400 766 600, 22.7. 10-11, 24.7. 14-16, 29.7. klo 15-17 sekä 2.8. klo 9-11:30

Hakuaika 19.07.202404.08.2024

Opes Corporation on neljän visionäärin toimesta 2014 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Olemme kehittäneet ja kaupallistaneet tuotteitamme yhdistämällä kemianalan osaamisemme innovatiivisiin ideoihimme. Opes Corporation hyödyntää kehittämiään innovatiivisia teknologioita tuotteidensa valmistuksessa ja patenttien suojaamana myymme valmistamiamme tuotteita globaalisti.

Maailman parhaat makukortit valmistetaan yrityksemme FSSC 22000 sertifioidussa elintarviketehtaassa. Uusin patentoitu innovaatiomme vaatii toimintaympäristökseen lääketehtaan ja yrityksemme perustama lääketehdas sai virallisen lääketehdasstatuksen vuoden 2022 lopulla. Tehtaamme sijaitsee Salossa ja huipputiimiimme kuuluu kokonaisuudessaan reilu 40 työntekijää.

Yrityskulttuurissamme jokainen saa olla ylpeästi erilainen ja on arvostettu omana itsenään. Uskomme, että iloinen ja hyväntuulinen ihminen, joka saa työskennellä sosiaalisesti turvallisessa ympäristössä on valmis tekemään parhaansa yrityksen eteen. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen luo positiivisen ja kestävän pohjan tulevaisuudelle niin ihmisten, kuin yrityksen näkökulmasta.

Olemme erittäin ylpeitä työstämme ja olemme sitoutuneet saavuttamaan erinomaisia tuloksia. Vaikka suhtaudumme tosissamme tavoitteidemme saavuttamiseen, uskomme rennon ja eloisan työilmapiirin edistämiseen, joka inspiroi luovuuteen, oppimiseen ja yhteistyöhön.

Lisätietoja nettisivuiltamme https://www.opescorp.com

---

Etsimme nyt kasvumme tueksi TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ!

TOIMENKUVASI

Tuotantopäällikkönä vastaat sekä elintarvike- että lääketehtaamme tuotannon operatiivisista toiminnoista ja olet keskeisessä roolissa tehtaan toiminnan laadun, sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisessa. Toimit team leadereiden ja tuotannonsuunnittelun esihenkilönä ja työskentelystäsi vastaat sekä raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Olet erittäin olennaisessa roolissa ohjaamassa sellaisten henkilöiden työtä, jotka pyörittävät yrityksen tärkeimpiä operatiivisia toimintoja. Olet tiimisi mahdollistaja, joka omalla roolillaan auttaa tiimin jäseniä kehittymään ja suoriutumaan työtehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdit siitä, että jokainen työntekijä on tietoinen omista rooleistaan ja vastuistaan, ja varmistat, että kaikki toimivat yrityksemme arvojen mukaisesti. Tarjolla on siis todellinen näköalapaikka kasvavan organisaatiomme tärkeimpien toimintojen parissa!

VASTUULLESI KUULUVAT MM.

• elintarvike- ja lääketehtaan tuotannon operatiivisista toiminnoista vastaaminen
• tuotannon resurssien hallinnointi, priorisointi ja optimointi
• team leadereiden ja tuotannonsuunnittelun tukeminen ja ohjaaminen heidän työssään
• tuotannon toiminnan kehittäminen laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi sekä tuottavuuden lisäämiseksi
• erittäin tiivis yhteistyö yrityksen eri ryhmien kanssa
• tuotannon tilan ja tulosten raportointi yrityksen johdolle

TAITOSI JA PÄTEVYYTESI

• sinulla on ammattikorkeakoulu- tai jokin muu korkeakoulututkinto
• olet työskennellyt jo aiemmin prosessiajattelun sekä tuotantoprosessien parissa ja aiempi kokemus lääke-, elintarvike- tai lääkinnällisten laitteiden tuotannosta katsotaan eduksesi
• sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisu-, organisointi- ja analyyttiset taidot
• olet sosiaalisesti lahjakas ja omaat kyvyn johtaa tiimiäsi innostavasti ja yksilöiden tarpeet huomioiden
• suulliset ja kirjalliset viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja osaat tiimityöskentelyn taidot
• olet hyödyntänyt aiemmissa tehtävissäsi jotakin projektinhallinnan ohjelmistoa ja sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käytöstä


ODOTAMME SINULTA

Rautaista asennetta ja intohimoa työtäsi kohtaan sekä peräänantamatonta luonnetta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotamme sinulta kykyä sopeutua ja omaksua organisaatiokulttuuriimme, jossa sosiaalinen turvallisuus, toisten arvostus, rehellisyys, selkeä ja kunnioittava kommunikaatio, halu ja kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen ovat jo osa jokapäiväistä arkeamme. Ymmärrät, että esihenkilö on alaisiaan varten eikä päinvastoin. Erinomaisena tiimipelaajana ymmärrät, että menestyäkseen, tiimin kaikkien pelaajien tulee pelata yhteen ja tehdä parhaansa–myös sinun. Joskus arkisten työhaasteiden selättäminen vaatii myös tiimin vetäjiltä "kädet saveen" -asennetta. Omaat hyvät kommunikoinnin lahjat ja sinulla on lisäksi hyvä sosiaalinen silmä. Näitä taitoja tarvitset johtaessasi tiimiäsi ja toimiessasi osana koko organisaatiotamme.

TARJOAMME SINULLE

Todellisen näköalapaikan kehittyvässä organisaatiossa, jossa luodaan ja opitaan uutta yhdessä, ihan joka päivä. Tarjoamme sinulle position, jossa pääset osallistumaan ja oppimaan uuden teknologiamme luomia mahdollisuuksia käytännössä. Tehtävässä et suinkaan joudu toimimaan yksin, vaan sinulla on huipputiimin asiantuntijoiden, yrityksen johdon sekä koulutetun henkilökunnan vahva tuki. Tuotantopäällikön työ on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan luomaan täysin uutta ja erilaista. Tarjolla on siis todellinen unelmatyö sinulle, joka sytyt haasteista ja haluat olla kehittämässä jotain ainutlaatuista.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme?

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työpaikkasi on Salon tehtaalla ja työsi on pääsääntöisesti lähityötä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan OPES Corporation Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissamme avustaa Click
Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.8.2024 mennessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotantopäällikkö, Opes Corporation Oy". Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hakuaika 19.07.202404.08.2024

Opes Corporation on neljän visionäärin toimesta 2014 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Olemme kehittäneet ja kaupallistaneet tuotteitamme yhdistämällä kemianalan osaamisemme innovatiivisiin ideoihimme. Opes Corporation hyödyntää kehittämiään innovatiivisia teknologioita tuotteidensa valmistuksessa ja patenttien suojaamana myymme valmistamiamme tuotteita globaalisti.

Maailman parhaat makukortit valmistetaan yrityksemme FSSC 22000 sertifioidussa elintarviketehtaassa. Uusin patentoitu innovaatiomme vaatii toimintaympäristökseen lääketehtaan ja yrityksemme perustama lääketehdas sai virallisen lääketehdasstatuksen vuoden 2022 lopulla. Tehtaamme sijaitsee Salossa ja huipputiimiimme kuuluu kokonaisuudessaan reilu 40 työntekijää.

Yrityskulttuurissamme jokainen saa olla ylpeästi erilainen ja on arvostettu omana itsenään. Uskomme, että iloinen ja hyväntuulinen ihminen, joka saa työskennellä sosiaalisesti turvallisessa ympäristössä on valmis tekemään parhaansa yrityksen eteen. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen luo positiivisen ja kestävän pohjan tulevaisuudelle niin ihmisten, kuin yrityksen näkökulmasta.

Olemme erittäin ylpeitä työstämme ja olemme sitoutuneet saavuttamaan erinomaisia tuloksia. Vaikka suhtaudumme tosissamme tavoitteidemme saavuttamiseen, uskomme rennon ja eloisan työilmapiirin edistämiseen, joka inspiroi luovuuteen, oppimiseen ja yhteistyöhön.

Lisätietoja nettisivuiltamme https://www.opescorp.com

---


Etsimme nyt kasvumme tueksi LAADUNVARMISTUPÄÄLLIKKÖÄ / QP:TA!

TOIMENKUVASI

Laadunvarmistuspäällikkönä työskentelet osana organisaatiomme laadunvarmistustiimiä. Tehtävänäsi on kehittää sekä ylläpitää yrityksemme laatujärjestelmää ja olet vastuullasi olevien laadunvarmistusprosessien omistaja. Työskentelet läheisessä yhteistyössä yrityksen muiden tiimien kanssa ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Työskentelystäsi vastaat ja raportoit suoraan lääketehtaan vastuualaiselle johtajalle. Toimit myös Qualified Personina sekä vastuunalaisen johtajan sijaisena siinä vaiheessa, kun omaat riittävät valmiudet.

Tarjolla on todella mielenkiintoinen ja monipuolinen rooli, jossa pääset tutustumaan yrityksemme kehittämään uniikkiin teknologiaan ja varmistamaan osaltasi tuotannon laatukriteerien täyttymisen ja kehittämisen!

VASTUULLESI KUULUVAT MM.

• laadunvarmistusprosessien jatkuva kehittäminen
• viranomaisvaatimusten seuraaminen ja muutosten implementointi yrityksen laatujärjestelmään
• raaka-aineiden ja valmisteiden laadunvarmistus
• laatudokumenttien laatiminen, tarkastaminen ja hyväksyminen
• tiloihin ja laitteisiin liittyvä laadunvarmistus
• sisäisten ja ulkoisten auditointien suorittaminen
• ongelmanratkaisu sekä poikkeamien ja muutosten käsittely
• perehdyttäminen, kouluttaminen ja ohjaus

Lopullista työnkuvaasi voidaan muokata kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

TAITOSI JA PÄTEVYYTESI

• sinulla on proviisorin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kemisti, DI, teollisuusfarmasian erikoistumisopinnot suorittanut farmaseutti)
• omaat valmiudet toimia Qualified Personin tehtävissä tai sinulla on mahdollisuus hankkia valmiudet kohtuullisessa ajassa
• työkokemuksesi sisältää osaamista lääkkeiden tai lääkinnällisten laitteiden laadunvarmistuksesta, -valvonnasta tai tuotannosta
• aiemmat työtehtäväsi ovat kartuttaneet kokemustasi laatujärjestelmän ylläpidosta sekä kehittämisestä ja sinulla on hyvä Good Manufacturing Practise -vaatimusten tuntemus
• sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä omaat tiimityöskentelytaidot

ODOTAMME SINULTA

Rautaista asennetta ja intohimoa työtäsi kohtaan sekä peräänantamatonta luonnetta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotamme sinulta kykyä sopeutua ja omaksua organisaatiokulttuuriimme, jossa sosiaalinen turvallisuus, toisten arvostus, rehellisyys, selkeä ja kunnioittava kommunikaatio, halu ja kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen ovat jo osa jokapäiväistä arkeamme. Erinomaisena tiimipelaajana ymmärrät, että menestyäkseen tiimin kaikkien pelaajien tulee pelata yhteen ja tehdä parhaansa–myös sinun. On myös erittäin tärkeää, että omaat hyvät suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin taidot.

TARJOAMME SINULLE

Todellista näköalapaikkaa kehittyvässä organisaatiossa, jossa luodaan ja opitaan uutta yhdessä, ihan joka päivä. Position, jossa pääset osallistumaan ja oppimaan uuden teknologiamme luomia mahdollisuuksia käytännössä. Tehtävässä et suinkaan joudu toimimaan yksin, vaan sinulla o huipputiimin, asiantuntijoiden, yrityksen johdon sekä koulutetun henkilökunnan vahva tuki. Laadunvarmistuspäällikön tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan luomaan uutta ja erilaista. Tarjolla on siis todellinen unelmatyö sinulle, joka sytyt haasteista ja haluat olla kehittämässä jotain ainutlaatuista.

NÄETKÖ ITSESI OSANA TIIMIÄMME?

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työpaikkasi on Salon tehtaalla ja työsi on pääsääntöisesti lähityötä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan OPES Corporation Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessissamme avustaa Click
Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 4.8.2024 mennessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Laadunvarmistuspäällikkö/QP, Opes Corporation Oy,".

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16 sekä Opes Corporation Oy:n vastuunalainen johtaja Marja Haapakumpu, p. 0400 281213, 22.7. 13:30–14:30, 25.7. klo 8:30–9:30 sekä 30.7.24 klo 15:30–16:30.

Hakuaika 18.07.202401.08.2024

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut ja arvostettu yritys, jossa on pääasiallisesti keskitytty lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennuksiin. Nyt etsimme heille HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä ja 40h viikossa. Työkohteet sijaitsevat joko Salossa tai sen lähikunnissa. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia LVI-alan töitä, niin uudiskohteiden kuin saneraauskohteiden parissa. Asiakkaita ovat niin yksityiset henkilöt, taloyhtiöt sekä yritykset. Hitsaustöiden osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta on ehdottomasti eduksesi. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottoman tärkeitä. Työkohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tärkeää. Työn aloitus elo-syyskuun vaihteessa /sovittavissa.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
-Monipuoliset työtehtävät

Odotamme:
-Toimeen tarttuvaa asennetta sekä ripauksen leikkimielisyyttä
• Sähköalan tai LVI-alan koulutusta
-Yli 3kg (Y3) kylmäainelupia sekä voimassa olevia ammattikortteja

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 17.07.202431.07.2024

Asiakasyrityksemme on arvostettu ja yli 30 vuotta alalla toiminut yritys, jossa tehdään monipuolisesti mm. niin teollisuuden putkitöitä, kuin taloyhtiöiden huoltotöitä Varsinais-Suomen alueella. Nyt etsimme heille PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaistevat joko Turussa tai sen naapurikunnissa. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä ja 40h viikossa. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia LVI-alan töitä, niin uudisrkohteiden kuin saneraauskohteiden parissa. Työtehtävät sisältävät mm. teollisuuden putkitöitä sekä taloyhtiöiden huoltotöitä ja voivat sisältää esimerkiksi mittaus-ja säätötöitä, vesi- ja lämpöjohtotöitä ja viemäritöitä. Hitsaustöiden osaaminen sekä timanttiporauksen taitaminen ovat eduksesi. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottoman tärkeitä. Työkohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tärkeää. Työn aloitus heti/ sovittavissa.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
-Monipuoliset työtehtävät

Odotamme:
-Toimeen tarttuvaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 16.07.202430.07.2024

Asiakasyrityksemme on pitkään liha-alalla toiminut pienimuotoinen perheyritys. Etsimme heille nyt osa-aikaisia LIHAN PAKKAAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden loppuun asti. Työpäivät olisivat keskiviikko ja torstai ja satunnaisesti myös perjantai. Työaika saattaisi vaihdella, mutta olisi luultavasti 15-20h/ viikko. Työtehtäviin kuuluisi jauhelihan jauhamista, pihvien tekemistä, lihan pakkaamista sekä etikettien liittämistä paketteihin. Lisäksi työntekijän oma osaaminen sekä kiinnostus vaikuttaa osaltaan työtehtävien muotoutumiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätöntä, tärkeintä työssä on huolellinen ja tarkka työskentelytapa.
Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on tarpeen työmatkoja varten. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Määräaikaisen työpaikan, jossa on mahdollisuus vakinaistua
-Monipuoliset työtehtävät, jotka voivat vaihdella työntekijän oman kiinnostuksen mukaan
-Miellyttävän työyhteisön

Odotamme:
-Työhön tarttuva ja ahkera työskentelyote
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Hygieniapassia
-Hyvää suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 16.07.202404.08.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Turun alueelle! Työsuhde on alkuun määräaikainen syyskuun loppuun, mutta mahdollisuus jatkaa myös sen jälkeen.

Työtehtävässä tulet työskentelemään erilaisten siltakorjauksien parissa Turun alueella. Siltakorjaustyöt voivat olla esimerkiksi pienistä paikkaus- ja maalaustöistä aina isompiin rakenteellisiin korjauksiin. Työpäivät ovat erittäin vaihtelevia! Työtä tehdään aina parin kanssa tai pienen tiimin kanssa ja työskentely tapahtuu ma-pe klo 7-15:30.

Odotamme työntekijältä jonkun verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä sekä ennen kaikkea aitoa motivaatiota oppia jatkuvasti uutta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista tehtävistä, mutta työkalut pitää pysyä käsissä ja löytyä yleistä ymmärrystä rakentamisesta. Työtehtävässä vaaditaan tieturva- ja työturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen/hankkiminen onnistuu Click Henkilöstöpalveluiden kustantamana.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

• vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn rakentamisen parissa
• takuuvarmat työtunnit ja pitkäaikaisen työpaikan
• mukavat työkaverit ja työporukan kenen kanssa tehdä töitä

Tarjoamme sinulle Clickistä:

• turvallisen työpaikan työllistyä; toimimme kaikkien lakien ja säädösten mukaan sekä työehtosopimuksen määräysten mukaisesti
• lakisääteistä huomattavasti kattavamman työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien
• uudet ja asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelu aloitetaan heti hakuaikana. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi ja itsestäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 16.07.202404.08.2024

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/KONEENKÄYTTÄJÄÄ rengasteollisuusalan yritykseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden loppuun, mutta tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Työnkuvaasi kuuluu työskentely nastoja valmistavalla tuotantokoneella. Syötät materiaalia koneeseen, otat koneesta valmistuneet tuotteet ja pidät työpisteesi sekä sen ympäristön siisteydestä huolta. Työtä tehdää keskeytyvässä kolmessa vuorossa vuoroviikoin. Aamu- ja iltavuorossa 7,5h/päivä (6-14 ja 14-22) ja yövuoroissa 6,5h/päivä (22-05).

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kykyä/halua työskennellä rutiininomaisissa tehtävissä sekä reipasta asennetta työntekoon! Emme vaadi alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä vaan arvostamme motivoituneita ja joustavia työntekijöitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työpaikan sijainnin ja vaihtelevien työaikojen vuoksi.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen sekä mielenkiintoisen työn menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Työt alkavat elokuussa viimeistään 19.8.24. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajasta huolimatta. Hakuaikaa 4.8.2024 asti. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

Hakuaika 16.07.202404.08.2024

Oletko puutarha-alan kokemusta omaava henkilö, joka kaipailee tälle kaudelle vielä työpaikkaa tai oletko halukas vaihtamaan työpaikkaa? Kiinnostaako työ, jossa saat kilpailukykyisen palkan tehdystä työstä? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista PUUTARHURIA monipuolisiin puutarhatöihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä mahdollisuus vain kausityölle, mutta toivomme ensisijaisesti, että löytäisimme henkilön joka pystyisi jatkamaan seuraavinakin kausina. Työskentely tapahtuu ensimmäisen kauden ajan Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Asiakkaat ovat pääasiassa taloyhtiöitä ja yrityksiä. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona, kivojen työkavereiden kanssa ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työskentely tapahtuu työparin kanssa ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Töitä tehdään ma-pe klo 7-15:30 välillä ja työaika on 40h/viikko. Lomien lisäksi sinulle kertyy siis myös pekkaset.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Eduksi tässä tehtävässä katsotaan aikaisempi kokemus ja/tai koulutus puutarha-alalta. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti, vaikka omaa autoa tehtävässä ei tarvitse. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
• varmasti alaan nähden kilpailukykyisen palkan
• yrityksen auton käyttöösi
• takuuvarmat työtunnit
• mukavat työkaverit ja työparin kenen kanssa tehdä töitä

Tarjoamme sinulle Clickistä:
• turvallisen työpaikan työllistyä; toimimme kaikkien lakien ja säädösten mukaan sekä työehtosopimuksen määräysten mukaisesti
• lakisääteistä huomattavasti kattavamman työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Työt alkavat heti/elokuussa sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajasta huolimatta. Hakuaikaa 4.8.2024 asti. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

Hakuaika 16.07.202404.08.2024

Röchling Industrial Rusko Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Industrial Rusko Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä olet vastuussa koko varaston toimivuudesta aina saapuvien kuormien vastaanottamisesta lähtevien tavaroiden lähettämiseen ja lastaukseen. Olet myös vastuussa varaston toimivuudessa ja siisteydestä. Odotamme jonkin verran vastaavanlaista kokemusta sekä trukinajotaitoa. Tärkeintä kuitenkin tehtävässä menestymiseen on asenne sekä halu sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa ma-pe klo 7-15 / 8-16 (voit vaikuttaa työaikaasi).

Röchling Industrial Rusko tarjoaa sinulle loisto työporukan ja vakituisen työpaikan lisäksi, siistin työympäristön, hyvät työajat sekä vakaat tuntimäärät! Vaihtuvuus on todella pientä, joten se on osoitus aidosti viihtyvistä työntekijöistä.

Kiinnostuitko? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Röchling Industrial Ruskon vakituiseksi työntekijäksi.
Työt alkavat elokuun aikana/sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja aloitamme haastattelut heti. Hakuaikaa 4.8.24 asti. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Röchling Industrial Rusko Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 15.07.202428.07.2024

Haemme nyt keraamisia suodinlaattoja valmistavalle asiakasyrityksellemme TUOTANTO-OPERAATTOREITA Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun alusta noin marraskuun puoliväliin asti, mutta tavoitteena jatkaa sopimusta määräajankin jälkeen.

Työ pitää sisällään keramiikkavalmistuksen eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina valmistettavan tuotteen ja tarpeen mukaan. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään esimerkiksi hiomossa, jälkikäsittelyssä, testauksessa ja 3D-mittauksessa. Työ sisältää niin käsin kuin koneella suoritettavia työtehtäviä. Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa 7-15:30 ja 14:30-23:00 kiertävällä iltavuorosysteemilä, joka tarkoittaa sitä, että iltavuoro ei osu välttämättä joka toiselle viikolle. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta!

Tarjoamme sinulle asiakasyrityksemme kanssa:

• 13,67 €/h tuntipalkan + vuorolisät koko vuoron pituudelta iltavuoroviikoilla
• takuuvarmat työtunnit 40h/viikko
• toimivan työyhteisön ja -ympäristön
• ja ennen kaikkea loistavat työkaverit!

Työsuhde tapahtuu henkilöstövuokrauksen kautta ja Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi. Tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja vähintään työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työterveyshuolto on lakisääteistä huomattavasti kattavampi heti työsuhteesi alusta alkaen.

Hakuaikaa on 28.7.24 asti, mutta hakemuksia käsittelemme jo hakuajan puitteissa ja paikat täyteään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

Hakuaika 12.07.202404.08.2024

Etsimme KONEENKÄYTTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Naantalin Rymättylään! Asiakasyrityksemme valmistaa erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista. Click Henkilöstöpalvelut Oy toimii rekrytointikanavana, joten työsuhteesi alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella, mutta viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen tehtäväsi on massakoneen käyttäminen ja tähän liittyvät avustavat huoltotoimenpiteet, mutta osallistut myös aktiivisesti muihin tuotannon avustaviin tehtäviin, jotka liittyvät tasojen, altaiden ja kalusteiden valmistamiseen riippuen työvaiheesta. Massakoneen käyttäminen perehdytetään sinulle, mutta normaalisti koneen käyttäminen liittyy asetusten säätämiseen (esimerkiksi värien, viskositeetin ja tasaisuuden tarkkailemiseen). Töitä tehdään asiakasyrityksen Rymättylän tehtaalla ma-pe ja klo 7–15 välillä. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti ja tehtävän minimi palkkaus on seuraavanlainen:

Palkka 13 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotannossa/tehtaalla työskentelemisestä, valmistustehtävistä ja käyttökokemus erilaisista koneista/laitteista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan kaikkea edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti/sop.muk. sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 12.07.202426.07.2024

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on toiminut pitkään erilaisten maanrakennustöiden parissa Varsinais-Suomessa. Etsimme heille nyt KUORMA-AUTONKULJETTAJIA erilaisiin maanrakennuskohteisiin lähiseudulle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työt tapahtuvat pääosin työmailla, joten työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia ja Valtti korttia. Työmaiden sijainnin vaihtelevuuden vuoksi, työssä tarvitaan omaa autoa työmatkoihin. Aikaisempi kokemus kuorma-auton kuljettamisesta sekä BCE-kortit ja kuljettan ammattipätevyys ovat ehdottomia vaatimuksia työlle. Työ on osittain itsenäistä, mutta sisältää yhteistyötä maanrakennustyöntekijöiden kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat eduksesi. Työn aloitus on sovittavissa heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 12.07.202426.07.2024

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan toimija kuljetusalalla, joka on tunnettu hyvästä palvelusta sekä luotettavuudestaan. He tekevät kappaletavarakuljetuksia kotimaassa ja ajot lähtevät maanantaisin Turusta ja paluu lähtöpisteeseen aina perjantaisin. Nyt etsimme heille KULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen, jossa työaika on vaihteleva, 36-50h/viikko. Kalustosta löytyy kuorma-autoja sekä pakettiautoja ja työntekijällä tulee olla CE-kortit sekä kuljettajan ammattipätevyys. Asiakaspalveluhenkinen asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä eduksesi, sekä aikaisempi kokemus kuljetusalalta. Oma auto on tarpeen työmatkoja varten, varikon sijainnin vuoksi. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 12.07.202426.07.2024

Asiakasyrityksemme on arvostettu teollisuuden alan yritys Salon seudulla. Nyt etsimme heille vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen TEOLLISUUSMAALARIA, jolla on kokemusta ruiskumaalamisesta teollisuusympäristössä. Arvostamme monipuolista aikaisempaa kokemusta maalaamisesta sekä pintakäsittelytaidoista sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työaika on n klo 8-16 arkisin ja 40h/viikko. Eduksesi on jos olet luova, ja uskallat ehdottaa uusia, erilaisia ratkaisuja ja tiedät minkälainen maali soveltuu mihinkin parhaiten.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen, vakituisen työn
-Yhteen hiileen puhaltava työyhteisö

Odotamme:
-Monipuolista aikaisempaa työkokemusta maalaamisesta
-Oma-aloitteisuutta ja luovuutta

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 11.07.202425.07.2024

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan ilmanvaihtourakoinnin sekä hormien kunnostamisen ammattilainen. Etsimme heille nyt ammattitaitoista hormien kartoittajaa sekä asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat pääosin Turussa sekä Turun naapurikunnissa, mutta työ saattaa sisältää ajoittaista matkustamista. Työtehtäviin kuuluvat mm. ilmanvaihtokanavien kuvaaminen ja tutkiminen sekä ilmanvaihtohormien ja vanhojen savupiippujen asentaminen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, jonka lisäksi arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Työntekijä saa käyttöönsä työauton, mutta työssä edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme:
-Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
-Mahdollisuuden oppia lisää ilmanvaihtotöistä sekä hormien kunnostamisesta
-Mukavan työyhteisön

Odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta kunnossapito-, huolto- tai nuohoustehtävistä
-Hyvää suomen kielen taitoa
-B-ajokorttia

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hakuaika 03.07.202424.07.2024

Etsimme MAALAREITA määräaikaiseen työsuhteeseen arviolta 2-3kk Turun seudulle! Asiakasyrityksemme on erikoistunut uudis,- saneeraus ja korjausrakentamiseen sekä maalaus- ja tasoitetöihin yli 20 vuoden kokemuksella. Heidän pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluu Turku ja tämän lähikunnat.

Tässä tehtävässä EI tarvita autoa, sillä työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta oman ajoneuvon käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti liikkumista kodin ja työpaikan välillä. Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia uudis- ja saneerauskohteissa maalarina, mutta oman osaamisesi mukaan voit osallistua myös muihin kohteissa suoritettaviin toimenpiteisiin. Maalauksia tehdään niin ulkona kuin sisälläkin. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, luotettavuus, joustavuus, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat heti/sop.muk. ja paikat täytetään myös heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 01.07.202424.07.2024

Etsimme KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltoasema, joka omaa pitkät perinteet ja tunnetaankin asiakkaiden keskuudessa loistavasta palvelustaan.

Huoltoaseman keittiötyöntekijänä osallistut aktiivisesti ruuan valmistamiseen niin lounaan kuin a la carte-annoksien muodossa ja tehtävään sisältyy myös muita avustavia töitä keittiön puolella. Oman osaamisesi mukaan voit osallistua myös keittiön ulkopuolella tehtäviin töihin esim. kassatyöskentelyyn. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja säännöllisesti viikonloppuina. Päivävuorot ma-pe välillä ovat klo 8-15:30 ja iltavuorot 12:30-20, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-19. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen ja viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea julkisilla, joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikan ja kodin välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 01.07.202424.07.2024

Etsimme LOUNAS/A LA CARTE KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltoasema, joka omaa pitkät perinteet ja tunnetaankin asiakkaiden keskuudessa loistavasta palvelustaan.

Huoltoaseman kokkina keskityt ruuan valmistamiseen alusta loppuun asti niin lounaan kuin a la carte-annoksien muodossa. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja säännöllisesti viikonloppuina. Päivävuorot ma-pe välillä ovat klo 8-15:30 ja iltavuorot 12:30-20, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-19. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen ja viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea julkisilla, joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikan ja kodin välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 27.06.202427.07.2024

Etsimme nyt TUOTANTO- JA KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta tehtävässä menestymällä sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme omille kirjoille. Asiakasyrityksemme on pitkään teknologia-alalla toiminut vakavarainen ja kasvava yritys.

Työtä tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa Kaarinassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten autoa et välttämättä tarvitse ollenkaan, mutta auton käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikalle. Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia kokoonpanijana, mutta osallistut myös muihin tuotannon avustaviin toimenpiteisiin. Töitä tehdään ma-pe ja 40h/viikko. Palkkasi määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi kokemus tuotanto- ja/tai kokoonpanotyöskentelystä tai muusta tehtävään soveltuvasta kokemuksesta esim. erilaisien tuotantolaitteiden käyttökokemus ja ompelutaidot ovat eduksi työssä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi otammekin haussa huomioon myös työuransa alkutaipaleella olevat ja oppimishaluiset hakijat.
• Eniten arvostamme oppimiskykyä, luotettavuutta, omatoimisuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan elo- syyskuun aikana tai erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

Hakuaika 02.01.202431.12.2024

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua