Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat –
Varsinais-Suomi

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää vaihteleviin vahinkosaneerauskohteisiin Turun alueelle.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme KONEENASENTAJAA Paraisille.

Työ koostuu erilaisista koneasennuksista sekä yrityksen tiloissa Paraisilla, että kohteissa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, 8h päivässä. Työssä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta, sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Hitsaustaito katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä.

Työt alkavat viimeistään viikolla 9.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Haussa nyt asiakasyrityksellemme pakkaustöihin ja kokoonpanoon työntekijää Turkuun!

Työ on ruuvaustyötä, sekä pakkaustöitä pahveihin. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta, sekä eduksi katsotaan trukinajotaito. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta otamme haussa huomioon myös työuransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Tärkeintä on kuitenkin reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä tuotannossa töitä tehdään kahdessa vuorossa: klo 7-15 ja 15-23.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 19.01.202102.02.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskoja lumenpudottajia talvikaudelle 2021. Töitä tehdään sääolosuhteista riippuen keikkaluontoisesti. Rankat lumisateet tietävät siis yleensä myös töitä lumenpudottajille. Näillä näkymin tarvetta pudottajille on tulossa nopeastikin. Viime vuonna lumenpudotuksia tehtiin koko lailla yhtäjaksoisesti noin kuukauden verran tammi-helmikuun vaihteessa. Koska tarve lumenpudottajille tulee yleensä varsin yllättäen, haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hyvissä ajoin.

Käytännössä työ on fyysistä katoilla tehtävää ulkotyötä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sisukasta luonnetta, hyvää peruskuntoa ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pienissä ryhmissä. Kattotyöskentelyyn annetaan perehdytys ennen työhön ryhtymistä. Oman auton käyttömahdollisuus voi olla eduksi.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo. 7.00-15.30. Keikoista pyritään ilmoittamaan niin hyvissä ajoin kuin mahdollista ja usein työtilanne lumisateiden jälkeen pystytään tietämään ennakoltakin esim. viikoksi eteenpäin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

Hakuaika 18.01.202131.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on yksinkertaista kalustepuusepän vaihetyötä.

Edellytämme hakijoilta reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta. Alan koulutus tai työkokemus, sekä yleisten puuntyöstökoneiden hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Etsimme nyt rakennusautomaatioita ja turva-asennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme työhön osallistuvaa projektinhoitajaa Turkuun.

Monipuolinen tehtäväsi sisältää mm. rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöitä sekä järjestelmien testauksia ja käyttöönottoja. Lisäksi vastuullasi on projektien hallinnollisten asioiden hoitamista sisältäen mm. yhteydenpitoa työmailla toimivien muiden urakoitsijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla esimerkiksi vahvan asennustaustan omaava henkilö, jolla on potentiaalia ja kunnianhimoa kasvattaa omaa ammattitaitoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Projektinhoitaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Koneenkuljettajan tehtävien lisäksi työssä osallistutaan myös muihin maanrakennustöihin.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Hakuaika 15.01.202131.01.2021

Haemme nyt reipasta ja omatoimista RAKENNUSAPULAISTA määräaikaiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Rakennusalan asiakkaamme työkohteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun, joten työt sisältävät erittäin monipuolisia rakentamiseen liittyviä avustavia työtehtäviä niin projektien runko- kuin viimeistelyvaiheissa. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Otamme haussa huomioon uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työ soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle alan opiskelijalle, joka haluaa monipuolista käytännön kokemusta rakennustyömaalta.

Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa siihen voidaan myös kouluttaa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara.

Hakuaika 12.01.202126.01.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme AUTONASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys huoltaa kaikkia henkilö -ja pakettiautoja merkistä ja mallista riippumatta–yksikään päivä ei ole samanlainen, joten työssäsi pääset osallistumaan päivittäin monipuolisiin huoltotöihin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (työajat klo 08 - 16).

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta autonasentajan työtehtävistä, sekä itsenäistä työotetta työtehtäviin. Motivaatio, asenne ja hyvä työnjälki ovat ratkaisevia tekijöitä työssä menestymiseen. Eduksesi aiemman työkokemuksen lisäksi katsomme myös harrastuneisuuden autojen parissa.
Tässä on oiva mahdollisuus päästä mukavan työyhteisön jäseneksi ja kasvattaa omaa ammattitaitoaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan 050 411 0343.

Hakuaika 11.01.202124.01.2021

Ajolanranta Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, joka toimii historiallisessa ja viihtyisässä perinnemaisemassa. Yritys on Länsi-Suomen merkittävimpiä venetelakoita, telakoiden vuosittain lähes 300 matka- ja huvivenettä. Olemme tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisesta osaamisesta ja kasvuhalusta sekä pitkistä asiakassuhteista. Asiakkaamme ovat intohimoisia veneilijöitä, jotka arvostavat toimivaa, luotettavaa ja siistiä venettä. Lisätietoa yrityksestä www.ajolanranta.fi

Etsimme nyt venemoottoriasentajaa/ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen venetelakalle Rymättylään.

Työtehtäviin sisältyy moottoreiden huoltoa, korjausta ja asennustehtäviä. Monipuolinen tehtävä voi sisältää myös muita veneiden ylläpitoon ja telakointiin liittyviä tehtäviä. Työt tehdään pääsääntöisesti venetelakalla ja se sijaitsee Naantalin Rymättylässä, noin 32km Turun keskustasta.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta moottoreiden huoltamisesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta uuden oppimiselle.

Eduksi katsomme veneiden ja venemoottorien tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen moottorihuollosta, korjauksesta ja asennustehtävistä. Edellytyksenä työpaikalle pääsemiselle on oma auto.

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470

Hakuaika 08.01.202129.01.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Toivomme hakijoilta oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi.

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346

Hakuaika 08.01.202129.01.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Raision toimipisteessämme tarjolla uudet BMW, Triumph ja Kawasaki moottoripyörät, alkuperäislisävarusteet, ajovarusteet, sekä ammattitaitoinen merkkihuolto.

Haemme nyt MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Raisioon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Tehtävässä vastaat Raision toimipisteen toiminnasta. Osallistut vahvasti päivittäiseen myyntityöhön, ja johdat myyntiä omalla esimerkilläsi. Myynnin seurannan ja raportoinnin lisäksi toimit esimiesasemassa, joten vastuullasi on myös henkilöstöasioiden hallinnointi.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa
• Kykyä hallita kokonaisuuksia
• Hyvää paineensietokykyä
• Suunnitelmallisuutta

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

--

Airisto Strand etsii kauttamme ASIASKAPALVELIJOITA vierasvenesatamaan kesäkaudeksi touko-elokuulle 2021!

Vierasvenesataman asiakapalvelijana tärkeimpänä tehtävänäsi on jättää positiivinen muistijälki jokaiselle asiakkaallemme. Otat vastaan satamaan saapuvia asiakkaita ja huolehdit heidän vierailun sujuvuudesta parhaasi mukaan aurinkoisella ja palveluhenkisellä asenteellasi. Olet myös vastuussa pienen satamakaupan elintarvikemyynnistä (virvokkeet, jäätelö jne.) ja venepaikkojen rahastuksesta. Työskentely tapahtuu ma-su ja työvuorot sijoittuvat klo 8:30 - 21:30 välille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Etsimällämme työntekjiällä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta veneilystä, vaan tärkeintä on palveluhenkinen asenne ja kyky selvitä erilaisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja hyvän kielitaidon (esim. englanti ja/tai ruotsi).

Tarjoamme työntekijälle:
• rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa,
• kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kesäkaudelle touko-elokuulle 2021!

Keittiöpäällikkönä olet vastuussa kesäravintolamme keittiön operatiivisesta toiminnasta. Toimit keittiön esimiehenä, vastaat päivittäisestä töiden sujuvuudesta ja työvuorosuunnittelusta aina täydennystilauksiin, annosten valmistamiseen ja menun ideointiin asti.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 09-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työvuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• vankkaa kokemusta ravintola-alalta ja aikaisempaa kokemusta vastuullisista kokin tehtävistä,
• kykyä pitää langat käsissä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa,
• ennen kaikkea energistä ja esimerkillistä asennetta!

Tarjoamme työntekijälle:
• rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa,
• kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä,
• vastuullisen ja monipuolisen tehtävän.

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

--


Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa touko-elokuuksi kahta KOKKIA!

Työtehtäviisi kuuluvat rennon kesäravintolan a la carte annosten valmistaminen (mm. kala- ja liharuokia, pizzaa) sekä keittiön siisteyden ylläpito ja tulevien vuorojen valmistelut. Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 09-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä sekä hygieniapassia. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa touko-elokuuksi RAVINTOLAVASTAAVAA vastaamaan kesäravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoilupuolesta.

Ravintolavastaavana osallistut esimiestehtävien lisäksi aktiivisesti suorittavaan työhön muun muassa tarjoilussa ja asiakaspalvelussa. Perehdytät uusia työntekijöitä, olet vastuussa vuoron toimivuudesta ja pidät omalta osaltasi yllä ravintolan siisteyttä sekä organisoit ja suunnittelet ravintolan töitä ennakoivasti. Tämän lisäksi osallistut myös ravintolan juomapuolen täydennystilauksiin ja tarjoilupuolen työvuorosuunnitteluun. Tärkeintä on aikaisempi vankka kokemus ravintola-alalta, mutta muihin tehtäviin saa alkuun tarvittaessa tukea ravintolan muilta työntekijöiltä.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 120h/3 viikkoa, työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Odotamme hakijalta:
• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta (eduksi katsotaan esimieskokemus)
• Aurinkoista palveluasennetta ja esimerkillistä työskentelytapaa, jonka avulla pidetään yllä ravintolan toimivuutta ja palvelutasoa
• Organisointitaitoja ja kokonaisuuden hahmottamiskykyä

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä
• Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ravintola-alalla aikaisemmin toimineelle henkilölle, joka haluaisi edistyä urallaan esimiestehtäviin

Kiinnostuitko esimiestehtävistä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat toukokuun aikana 2021. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

---

Airisto Strand etsii nyt kauttamme rentoon ja mukavaan porukkaansa kesä-elokuuksi 8 aurinkoista asiakaspalvelijaa kesäravintolan erilaisiin tehtäviin!

Työtehtävä pitää sisällään asiakkaiden aurinkoista palvelua ravintolan salin puolella. Otat vastaan tilauksia, tarjoilet ruoka-annoksia, blokkaat astioita ja laskutat asiakkaita. Airisto Strandissa toimii myös kahvilapuoli, jossa työnkuvaan puolestaan kuuluu esimerkiksi vitriinituotteiden myynti. Katsomme eduksesi hygienia- ja anniskelupassin sekä aikaisemman kokemuksen tarjoilu-/asiakaspalvelutehtävistä. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja tarvittavat koulutukset järjestetään ennen työsuhteen alkua. Tärkeintä meille on reipas ja rempseä sekä palveluhenkinen asenne, joka istuu hyvin saaristolaishenkiseen ympäristöön! Sinun ei siis tarvitse olla ravintola-alan rautainen ammattilainen, vaan voit myös olla alalle palavasti haluava henkilö. Työssä ei ole kielitaitovaatimuksia.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 75-120h/3 viikkoa (määrään vaikuttaa myös työntekijän oma tahtotila) ja työvuorot sijoitetaan klo 10-00 välille. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus majoittua ilmaiseksi hotellille työuorojen välissä ja työvuorot voidaan suunnitella järkevästi esimerkiksi Turusta / kauempaa kulkeville henkilöille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Tarjoamme työntekijälle:
• Rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön
• Kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko kesätyöstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Työt alkavat kesäkuun 2021 alussa. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

Hakuaika 04.01.202122.01.2021

Maanrakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat työmaiden dokumentoinnista sisältäen valokuvaukset, raportoinnit, kaivualueiden mittaukset ja seurannat sekä valmistelutyöt.

Toivomme hakijoilta ymmärrystä erityisesti kaapelointitöistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä organisointitaitoa. Arvostamme yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Voit olla taustaltasi esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja, jolla on halua ja ammattitaitoa siirtyä työnjohdolliseen rooliin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Jukka Lehtovaara, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Hakuaika 03.01.202131.12.2021

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua