Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

Erkka
Erkka, Account Manager,
Klaukkala

Rekrytoiduin syksyllä 2018 suoraan kiinnostavaan yritykseen Clickin kautta. Työskentelen myyjänä b-to-b -puolella. Työ on osaltaan ollut ihan sitä mitä odotinkin ja osakseen sellaista, mitä en osannut kuvitellakaan tämän olevan. Olen tyytyväinen, että lähdin uusiin haasteisiin.

Työnhakuprosessi Clickillä eteni nopeasti. Ensimmäisestä haastattelusta uuden työn aloittamiseen ei kulunut kuukauttakaan.

Yhteistyö Clickin kanssa sujui muutenkin todella hyvin. Rekrytoija oli mukava ihminen, jolle pystyi soittamaan ja kysymään asioista, kun jokin mietitytti. Oli myös mukavaa, että Clickiltä kyseltiin uusien töiden aloittamisen jälkeen, että mitä olen tykännyt tästä.

Olen ollut erityisen tyytyväinen työpaikan ilmapiiriin. Saan aina kysymyksiini vastaukset sekä apuja kun niitä kaipaan. Se on minusta todella tärkeää, kun uuden työn aloittaa.

Voin suositella Clickin palveluiden käyttämistä muillekin. Rekrytoija osasi kertoa minulle todella hyvin mitä työnkuvaani kuuluu ja minkälainen yritys on kyseessä.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua