Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

1.11.2019
Anna
Anna, Kahvilatyöntekijä,
Tampere

Yritys jossa työskentelin päätti ulkoistaa työntekijänsä. Minusta tuli Clickin työntekijä työsuhteiden siirtymisen myötä.

Olen tehnyt Clickin kautta kahvilatyöntekijän töitä nyt kolmena kesänä peräkkäin. Työnkuvaani kuului kaikkea, mitä työpaikassa oli vain mahdollista tehdä. Tehtäviini kuului mm. ruokien valmistusta, leipomista, jäätelönmyyntiä, kassatyöskentelyä, siivousta ja tiskaamista. Välillä pidimme toisen kesätyöntekijän kanssa paikkaa auki aivan kahdestaan. Yllätyin hieman siitä, kuinka paljon minuun luotettiin ja se sai minut tuntemaan itseni tärkeäksi.

Yhteistyö Clickin kanssa on ollut todella mukavaa ja sujuvaa. Viestit ja tieto välillämme on kulkenut aina nopeasti ja olen saanut hyviä vastauksia kysymyksiini. Lisäksi palvelu on aina ollut todella ystävällistä ja on ollut kiva asioida yhteyshenkilön kanssa! Olen ollut erittäin tyytyväinen ystävälliseen palveluun ja asioiden nopeaan hoitamiseen sekä luotettavuuteen.

Voin ehdottomasti suositella Clickin kautta työllistymistä muillekin, sillä heidän kauttaan on mahdollista työllistyä monenlaiseen eri työhön. Kohtelu on yksilöllistä ja välittävää. Lisäksi tuntee työskentelevänsä todella luotettavan firman kautta.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018