Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

Elina
Elina, Taloushallinnon assistentti,
Turku

Tarvitsin harjoittelupaikkaa taloushallinnon alalta ja etsin sopivia harjoittelu- / kesätyöpaikkoja eri työnhakupalveluista. Törmäsin Clickin ilmoitukseen, jossa etsittiin kesätyöntekijää yrityksen taloushallintoon. Click oli ennestään tuttu siitä, että sen toimisto sijaitsee lähellä vanhaa asuinaluettani ja sen ohi on monet kerrat kuljettu.

Hain työtehtävään heti ilmoituksen nähtyäni ja minuun otettiin yhteyttä jo samana päivänä. Sovimme haastattelun muutaman päivän päähän ja minut valittiin työhön muistaakseni noin viikon - parin viikon kuluttua haastattelusta. Hakuprosessi oli siis todella nopea verrattuna aikaisempiin kokemuksiini.

Olen työskennellyt Clickin kautta yrityksessä nyt melkein viisi kuukautta. Tehtäviini kuuluu taloushallinnolliset avustavat tehtävät, eli muun muassa laskutusta, ostolaskujen tiliöintiä ja ostoreskontran ylläpitämistä sekä kirjanpitoaineiston tekemisessä avustamista sekä myös muita toimiston vaihtelevia tehtäviä.

Työ on vastannut haastattelussa kerrottuja työtehtäviä ja teen paljon myös muita taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Koulussa oppimani taloushallinto on enemmän tilitoimiston näkökulmaa, joten töissä pääsen sisälle taloushallinnon maailmaan yrityksen kannalta katsottuna. Alussa opittavaa oli siis paljon, mutta nyt työtehtävät menevät jo rutiininomaisesti.

Yhteistyö Clickin kanssa on sujunut mutkattomasti ja ohjeistus on ollut selkeää. Minulle on vastattu nopeasti sähköposteihin ja informoitu yhteyshenkilöni lomista ajoissa. On kiva kuulla myös kehuja työpanoksestani Clickin kautta ja Clickin henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa. Rekrytoija osasi tehdä haastattelusta rennontuntuisen. Se on mielestäni tärkeää, jotta haastateltavasta saa oikean kuvan. Hän on kysynyt kuulumisiani työn aloittamisen jälkeen ja ollut muutenkin kiinnostunut minusta.

Voin suositella lämpimästi Clickiä myös muille työpaikkaa etsiville. Rekrytointi on nopeaa ja ammattitaitoista ja itselle se avasi oven oman alan töihin ja siellä uran aloittamiseen.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua