Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

Niko
Niko, Vuoroesimies,
Järvenpää

Löysin Oikotieltä Clickin mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen tuotannon vuoroesimiehen tehtävään. Koin tehtävän vastaavan jo karttunutta työkokemustani. Työpaikan ilmoitus oli selkeä, helppolukuinen ja heti asiaan menevä, ilmoituksen laatu jo itsessään laittoi minut hakemaan työpaikkaa. Ilmoituksen oli laatinut Click henkilöstöpalveluiden rekrytoija. Asiakasyritys tahtoi, että Click hoitaa rekrytoinnin heidän puolestaan. Aluksi työllistyisin määräaikaiseksi työntekijäksi Clickille ja sen jälkeen suoraan asiakasyritykseen.

Työpaikan löytyminen oli nopea projekti kohdallani. Clickille hakemuksen laitettuani jo seuraavana päivänä rekrytoija soitti. Pienen puhelinhaastattelun jälkeen sovimme haastatteluajan. Haastattelu sujui mukavissa merkeissä Clickin toimipisteessä, vastaanotto oli lämmin ja ystävällinen. Rekrytoija laittoi paperini ja suositukseni asiakasyritykselle. Asiat etenivät nopeasti ja pääsin pian käymään asikasyriksessä haastattelussa. Sain tuotannon vuoroesimiehen työpaikan ja nyt olen ollut 4kk töissä.

Työnkuva vastasi hyvinkin odotuksiani. Asiakasyrityksessä on monikulttuurinen työyhteisö, joten englannin kielitaidosta on ollut hyötyä ja olen myös kehittynyt sen suhteen huomattavasti. Työ on monipuolista ja työssä on omat haasteensa. Työssä pääsee käyttämään päätään, joka oli yksi minun prioriteeteistani kun työtä etsin. Minua motivoi työssäni se, ettei se ole pelkästään ruutiininomaista puurtamista.

Yhteistyö Clickin kanssa on sujunut ongelmitta, aina tarvittaessa olen saanut yhteyshenkilön kiinni. Palkat ovat tulleet ajallaan ja selkeästi luettavana palkkakuittina verkkopankkiin. Clickin henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa.

Click Henkilöstöpalvelut eivät jätä työntekijöitään eriarvoiseen asemaan vaan käyttävät vuokratyösuhteissa asikasyrityksen työehtosopimusta. Rekrytointiprosessi oli nopea ja selkeä, ei mitään videohaastatteluita tai muita palikkaratoja. Click saa vahvat suositukset minulta!

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua