Työllistymistarinoita

Työllistymistarinat

Jorma
Jorma, Myyntipäällikkö,
Oulu

Minuun oltiin yhteydessä ja tarjottiin nykyistä työpaikkaa älylukkoja valmistavan Rollockin myynnissä. Koeajan olisin Click Henkilöstöpalveluiden kautta työsuhteessa ja siirtyisin tämän jälkeen Rollockille. Minulle kyseinen järjestely sopi erittäin hyvin. En epäröinyt hetkeäkään, sillä näin järjestelyssä vain positiivisia mahdollisuuksia puolin ja toisin tulevaan työsuhteeseen liittyen. Lisäksi olin kuullut Clickistä positiivista aiemminkin työurallani, joten mielikuvani Clickistä oli hyvä.

Toimin Rollock Oy:ssä myyntipäällikkönä. Vastaan oman vastuualueeni asiakassuhteista ja myynnistä. Tein Clickin kautta Rollockille vajaa neljä kuukautta töitä, eli niin sanotun koeajan verran. Olisin kyllä ollut valmis tekemään vastaavalla tavalla pidempäänkin. Tällä hetkellä olen työllistynyt Rollockille ja olen kyllä kiitollinen Clickille tästä mahdollisuudesta.

Kun olimme päässeet sopimukseen työsuhteen ehdoista, hoidettiin Clickiltä työsopimus ja muut asiat erittäin nopeasti ja sujuvasti. Työ vastasi odotuksiani ensi hetkestä. Olen ollut iloinen ja tyytyväinen. On etuoikeus olla Rollockilla töissä, ja ilman Clickiä se ei olisi välttämättä mahdollista.

Yhteistyö on sujunut Clickin kanssa erittäin hyvin. Työsopimus oli hyvin laadittu, allekirjoitukset ja muut työsuhteeseen liittyvät asiat hoidettiin joustavasti ja pikaisella aikataululla.

Clickiltä on nimetty minulle tietty yhteyshenkilö. Näin olen aina tiennyt, keneen voi tarvittaessa olla yhteyksissä. Lisäksi Clickiltä on kyselty palautetta ja oltu yhteydessä, joten ei ole jätetty yksin.

Voin suositella Clickiä lämpimästi muillekin. Asiat hoidetaan viimeisen päälle hyvin ja ajallaan. Palkanmaksu on ollut tarkkaa ja oikeellista, joten ei ole tarvinnut huomautella asioista. Click on vakavarainen suomalainen yritys johon voi luottaa. Se on tänä päivänä tärkeää.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua