Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.04.202405.05.2024

Hei sinä opiskelija tai muuten lisätienestiä kaipaava! Oletko elämäntilanteessa, jossa voisit tehdä kevään aikana satunnaisesti työvuoroja, mutta kesäksi kaipaisit enemmän työtunteja? Tässä voisi olla sinulle sopiva työmahdollisuus!

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, erikseen töihin kutsuttavaa asiakaspalvelijaa palvelutiskille päivittäistavarakauppaan Hämeenlinnaan. Työsuhde alkaa niin, että työvuoroja tarjotaan tarpeen mukaan. Kesäksi sinun on halutessasi mahdollista työllistyä isommilla viikkotyötunneilla sopimuksen mukaan. Työvuoroja on tarjolla sekä Hämeenlinnassa että Riihimäellä.

Työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Työnkuvaan kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu, myynti, tuotteiden esillelaitto ja pakkaus. Halutessasi pääset käyttämään luovuuttasi ja vaikuttamaan myyntipisteen visuaaliseen ilmeeseen. Palvelutiskillä myydään erilaisia juustoja ja lihoja. Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä: tärkeintä on oppimishaluinen asenne, aito kiinnostus työtä kohtaan ja rohkeus kohdata asiakkaat iloisesti.

Tarjoamme sinulle:
• Asiantuntevan tiimin tueksesi
• Luotettavan työnantajan
• Asianmukaisen perehdytyksen

Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työssä vaaditaan hygieniapassi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää oheisesta linkistä tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua