Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.04.202406.05.2024

Fyysistä työtä ulkoilmassa! Koe kevään vaihtuminen kesäksi ja nauti pihatöistä! Etsimme nyt reippaita työntekijöitä kiinteistöhuollon kevät- ja kesäsesonkiin Tampereelle. Työt voivat alkaa heti huhtikuun 2024 aikana ja kestää elokuun loppuun. Tämän jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa myös syksyn sesonkiin.

Käytännössä työt koostuvat keväällä esimerkiksi katujen puhdistuksesta hiekoitushiekoista ja muista pihojen siistimis- ja kunnostustöistä. Kesällä työtehtävät painottuvat ruohonleikkaukseen ja muuhun piha-alueiden hoitoon. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös satunnaisesti erilaisia kiinteistöhuollon aputöitä.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan kesäajasta myös töiden ulkopuolella. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Työ edellyttää ahkeraa työasennetta, valmiutta ulkona tehtäviin fyysisiin töihin sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon ulkotöistä on eduksi, muttei pakollista. Myös erilaisten pihatyökoneiden ja -välineiden tuntemus on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

Töitä tehdään arkisin 37,5h viikossa, pääsääntöisesti 7-15.00 välillä. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 6507.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua