Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.04.202406.05.2024

Mahdollisuus oppia uutta mukavassa porukassa! Etsimme rakennusapulaisia kevät- ja kesäkaudelle Tampereelle ja lähialueille. Apulaisena pääset mukaan monipuolisiin rakennusprojekteihin ja saat arvokasta oppia alan työvaiheista ja välineistä.

Käytännössä työt sisältävät avustavia tehtäviä rakennustöissä esim. piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Työvaiheisiin saat perehdytyksen tai ne tehdään ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen työaika mahdollistaa vapaa-ajan suunnitelmien tekemisen illoille ja viikonlopuille, joten pystyt nauttimaan vapaa-ajasta. Työssä saat fyysistä aktiivisuutta ja pääset työskentelemään myös muiden sesonkityöntekijöiden kanssa.

Menestymistäsi tehtävässä tukevat topakka työasenne, hyvä fyysinen peruskunto ja kädentaidot. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työkohteisiin kulkemista ja aiempi kokemus tai koulutus rakennusalalta voi olla hyödyksi.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 7-15.30, noin 40 tuntia viikossa. Työt alkavat kohteista riippuen sopimuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Kutsuuko työmaa? Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9:00-16:00 Sofia Rodriguez, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 6507.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua