Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.04.202416.05.2024

Haemme nyt asiakasyrityksillemme kaivinkoneenkuljettajia Uudenmaan alueelle keväällä/alkukesästä alkaviin projekteihin.

Työtehtävät vaihtelevat ja voivat liittyä esimerkiksi kunnallistekniikkaan, talonpohjiin, kaapelointeihin, uudis- ja korjausrakentamiseen, salaojituksiin, viemäröinteihin, katu- ja viheralueisiin ja moneen muuhun. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla tai Uudenmaan alueella.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä. Muu soveltuva työkokemus katsotaan myös eduksi. 3D-osaaminen olisi hyvä olla, mutta ei ole täysin välttämätöntä. Toivomme tekijältä myös joustavuutta muiden työtehtävien hoitamiseen kaivinkoneella tehtävien töiden ohella.

Tarjoamme kilpailukykyisen osaamista vastaavan palkkauksen. Palkkauksessa otamme huomioon hakijan osaamisen, kokemuksen ja palkkatoiveen. Palkkaus voi myös vaihdella riippuen työtehtävästä mitä tarjotaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemustekstisi sekä CV:n rekrytoinnista vastaavalle Clickin Teemu Mustoselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Mustosen Teemulta arkisin 9-16, 050 411 0390.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua