Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 18.04.202418.05.2024

Kaukolämpöeristäjä, Tonisco Service Oy -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme nyt asiakkaallemme kasvun myötä KAUKOLÄMPÖERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee infra-alalla erilaisia putkimuokkaustöitä, kuten haaroituksia ja tulppauksia. Yritys on asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä erikoisosaamisen ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.tonisco.com

Työtehtävät kohteissa koostuvat kaukolämpöputkiin tehtyjen linjojen ja haaroitusten eristämisestä maakaivanteissa. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaalla, mutta myös muut Suomessa olevat kohteet ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestymisen edellytys on voimalla olevat KL/KJ liitostyöluvat (kutiste ja muovihitsaus). Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Eristäjien työpäivät sisältävät tyypillisesti kiireisiä töitä, joten työpäivät saattavat venyä. Toivomme tässä joustoa, jota myös yritys tekijöilleen tarjoaa. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työaika on 40h/vko. Työ tehdään arkisin. Palkasta haluamme keskustella tapauskohtaisesti ja avoimesti (vähän kokemusta asentajalla: 16€/h ja siitä eteenpäin osaamisen mukaan aina yli 20€ asti.) Työntekijä saa reissupäivistä joko Suomen päivärahaa verohallinnon ohjeiden mukaisesti.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä joukkoon, joka tekee erityisosaamista vaativaa työtä. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen. Tarjoamme työntekijälle kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöön, asianmukaisen palkkauksen, työyhteisön, jossa työntekijöitä arvostetaan sekä laadukkaat työvälineet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henilön löydyttyä. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toniscon toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua