Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.04.202412.05.2024

Haemme nyt kaivosteollisuuteen tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme kahta reipasta TUOTANTO-OPERATTORIA Turkuun! Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät alustavasti elokuun alkupuolelle asti. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa pidemmälle syksyyn.

Työ pitää sisällään prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävät määräytyvät aina tarpeen mukaan. Etsimämme henkilö tulee työskentelemään keraamiikkavalmistuksen eri työvaiheissa, esimerkiski valaminen, puristin-, hionta-, pintakäsittely ja laadunvarmistustehtävissä. Työ sisältää niin käsin kuin koneella suoriettavia työtehtäviä. Kaikkiin työvaiheisiin perehdytetään hyvin, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tuotanto- ja prosessitöistä. Eniten arvostamme kuitenkin rautaista asennetta, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu kesäkuun ajan arkisin klo 7-15:30 ja heinäkuun ajan iltavuorossa 14:30 - 23:00 välillä.

Tarjoamme asiakasyrityksen kanssa sinulle loistavien työkavereiden lisäksi toimivan työyhteisön - ja ympäristön sekä järkevän palkkauksen! Palkkaus tässä kyseisessä tehtävässä 13.67€/h + vuorolisät.

Hakuaikaa on 12.5.24 asti, mutta mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Paikka täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16 p. 050 411 0375.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua