Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.04.202407.05.2024

Kokoaikainen pihasuunnittelija, Pihatehdas Oy (Tampere)

Oletko visuaalinen ja innovatiivinen? Haluamme sinut suunnittelemaan tulevaisuuden pihoja!

Haemme asiakkaallemme Pihatehdas Oy:lle PIHASUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Yritys on vakiinnuttanut paikkaansa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilaisten joukossa ja tästä syystä tarve on kokoaikaiselle suunnittelijalle. Pihatehdas Oy tarjoaakin osaajalle mahdollisuuden toteuttaa mielenkiintoisia ja erikoisempiakin pihasuunnitteluprojekteja pienistä pihapiireistä isoihin kokonaisuuksiin eri yrityksille ja taloyhtiöille. Olisi hienoa, jos asuisit Pirkanmaalla tai muuten helppojen kulkuyhteyksien varrella, jotta työmaakäynnit Pirkanmaalla olisi helppo järjestää kohtuullisen ajan puitteissa.

Käytännössä työssä pääset toteuttamaan pihasuunnitteluprojektit alusta loppuun. Projektit etenevät yleensä asiakastarpeen kartoituksesta ja suunniteltavaan piha-alueeseen tutustumisesta, suunnitelmaluonnoksen tekoon ja sen hyväksyttämiseen asiakkaalla, aina lopullisen pihasuunnitelman tekoon. Suunnittelutyössä on tärkeää huolehtia siitä, että suunnitelma mukailee olemassa olevaa budjettia. Tästä syystä budjetin hallinta on tärkeä osa onnistunutta suunnittelua. Yrityksellä on käytössä suunnitteluohjelma Vectorworks, joten sen käyttötaidosta on etua tässä tehtävässä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta Pihatehtaalla oltaisiin erityisen otettuja, jos voit aloittaa piankin kasvavan työmäärän takia. Viikottainen työaika on 37,5h. Voit itse organisoida työsi haluamallasi tavalla. Tärkeintä on, että projekti valmistuu sovitussa ajassa. Työnantaja tarjoaa työntekoon tarvittavan välineistön ja ohjelmiston. Työtä tehdään vielä toistaiseksi etänä kotoa käsin, mutta työmaa-käynnit ja yhteiset projektit kollegoiden kanssa tuo liikettä ja monipuolisuutta päiviin. Palkkatasosi on 3000€+, mutta kuulisimme mielellämme palkkatoiveesi hakuvaiheessa.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa esim. piha- tai maisemasuunnittelijan koulutuksesta. Voit olla esimerkiksi hortonomi tai maisema-arkkitehti. Työhön vaaditaan myös jonkin pihasuunnitteluun soveltuvan ohjelmiston käyttötaitoa, jotta suunnittelun perusasiat olisivat hallussa. Aiempi kokemus erilaisten kohteiden pihasuunnittelijan tehtävistä on tehtävässä menestymisen edellytys. B-kortti ja auto on iso etu, jotta pääset joustavammin liikkumaan kohteisiin Pirkanmaalla.

Jos tehtävä ja Pihatehtaan tapa ajatella pihoja kuulostaa innostavalta, olisimme innokkaita kuulemaan myös sinusta lisää!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai lähettämällä sähköpostilla minulle CV:si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan otsikoksi "Pihasuunnittelija". Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti seniorikonsultti Meeri Töllille, niin jutellaan lisää! Parhaiten vastailen puhelimeen arkisin klo 9.00-16.00, puh. 050 411 6510. Pihatehtaan toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pihatehdas Oy toteuttaa Avaimet käteen –pihatyöt suunnittelusta toteutukseen. Pihakulttuurinsa mukaisesti pihat ovat helppohoitoisia ja vapauttavat elämään pihalla ympäri vuoden. Jokainen piha ja asiakas on ainutlaatuinen, siksi heille on tärkeää, että he kuulevat jokaisen asiakkaan toiveet tarkkaan ja kuultujen toiveiden mukaan suunnittelevat kokonaisuudet. Yrityksellä on oma pihasuunnitteluun erikoistunut henkilö, työnjohtoa sekä maanrakentajia. Tällä tiimillä yritys toteuttaa monen ihmisen pihaunelman vuoden aikana. Tämä joukko tekee työtään intohimolla ja rakkaudesta pihoihin!
Lisää yrityksestä voit lukea www.pihatehdas.fi sekä heidän Instagram-tililtään @pihatehdas.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua