Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202412.05.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PURKUTYÖNTEKIJÄÄ projekteihin kesäkuun loppuun asti! Tehtävässä mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen.

Purkutyöntekijänä pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin, kuten esimerkiksi julkisivu-, katto-, parveke- ja sisäpurkuihin. Työpäivät voivat olla siis erittäin vaihtelevia! Työskentely tapahtuu Turun alueella 7- 15:30 välillä. Projektit kestävät ainakin kesäkuun loppuun, mutta heinäkuun ajan on todennäköisesti tarkoitus keskittyä vain kesän viettoon. Tehtävässä mahdollisuus kuitenkin jatkaa taas heinäkuun jälkeen.

Odotamme työntekijältä aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja katsomme etenkin isoksi eduksesi aikaisemman kokemuksen purkutyöistä! Tehtävä edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi sisältää mm. piikkauskoneen käyttöä ja purkujätteiden kantamista.

Click Henkilöstöpalvelut toimii työnantajanasi ja tähän tehtävään työllistyessä takaamme sinulle työpaikan luotettavassa ja kotimaisessa yrityksessä, johon sinun on turvallista työllistyä. Palkka maksetaan aina ajallaan ja työehtosopimuksen määräysten mukaisesti. Työvarusteet ovat uudet ja asianmukaiset sekä työterveyshuolto lakisääteistä huomattavasti kattavampi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnioon 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välil

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua