Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202412.05.2024

Haemme nyt asiakasyritiyksellemme CNC-koneistajaa osaksi ammattitaitoista tiimiä Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluu keskiraskaiden- ja raskaiden kappaleiden koneistukseen liittyvät tehtävät. Asiakasyrityksemme erityisiä osaamis­alueita ovat suurien ja mitta­tarkkojen kappaleiden avarrus ja jyrsintä sekä suurien akseleiden ja pyörähdys­symmetristen kappaleiden sorvaus. Lopullinen työnkuva henilölle määräytyy aikaisemman kokemuksen mukaan. Laskemme eduksesi aikaisemman kokemuksen Siemens 840D ohjauksesta. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa (keskeytymätön).

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä. Odotamme hakijoilta ensisijaisesti sitoutunutta ja omaa kädenjälkeä arvostavaa asennetta, sekä kykyä työskennellä tiimissä. Sujuva suomen kielen taito on edellytys työn suorittamiseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

• pitkäaikaisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa yrityksessä
• ammattitaitoiset työkaverit ja hyvät työskentelyolosuhteet
• kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä helppo ja nopea hakemuslomakkeemme alla olevan linkin kautta. Voit myös suoraan lähettää ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Lisätiedot arkisin klo 9-16.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua