Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202406.05.2024

Etsimme nyt osa-aikaista kahvila-/ravintolatyöntekijää kesän 2024 sesonkiin Kangasalan seudulle.

Haettavan henkilön tulisi olla ahkera ja oma-aloitteinen. Työ alkaa joustavasti toukokuun aikana viikonlopputyönä ja päättyy elokuun puolivälissä koulujen alkaessa. Työtunteja tarjolla 20-30h/vko (ma-su). Kesätyöntekijä työskentelee kahvilassa ja hoitaa asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu jäätelömyyntiä ja keittiön aputehtäviä. Työ sisältää myös tiskausta, pöytien pyyhkimistä ja muita siisteyteen liittyviä työtehtäviä.

Toivomme hakijalta aktiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn, luotettavuutta sekä motivaatiota uuden oppimiseen. Lisäksi toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Sää vaikuttaa työpaikan aukioloaikoihin. Sadepäivänä työpäivä voi olla lyhyempi, mutta hellepäivänä töitä riittää varmasti. Työntekijänä sinä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, joten hymysi ja asiakaspalvelutaitosi on yksi tärkeimmistä työvälineistäsi tässä työssä.

Aikaisempi työkokemus vastaavasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat perehdytyksen työhösi. Voimassa oleva hygienipassi on hyödyksi, mutta ei pakollinen. Huomioimme tehtävään myös alle 18-vuotiaat hakijat.

Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä? Täytä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua