Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202406.05.2024

Hei sinä huoneistoremontoinnin ammattilainen! Haluatko työpäiviisi sisältyvän monipuolisesti erilaisia työvaiheita ja tekemisen sisältöä? Tässä on nyt hieno mahdollisuus liittyä osaksi viiden hengen taitajaryhmää ja päästä toteuttamaan laajaa osaamistasi. Sinua motivoi asiakkaan tyytyväisyys projektin valmistuttua ja tähtäimessäsi on aina laadukas sekä tarkoituksenmukaisen lopputulos.

Otahan nyt pikaisesti yhteyttä, sillä etsimme laatoitustyön osaavaa kirvesmiestä asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen talousalueelle. Yrityksellä on vahva tilauskanta ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Tule mukaan tekemään laatujälkeä!

Työt koostuvat pääasiassa huoneistojen ja omakotitalojen laajamittaisistakin sisustus- sekä kylpy- ja saunatilojen remontointitehtävistä. Työkohteet sijaitsevat tyypillisesti Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Tekijällä on mahdollisuus saada käyttöönsä työauto työajoja varten sekä työvälineet yrityksen puolesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn laatu edellä koskien kaikkia huoneistoremontoinnin eri työvaihteita märkätiloineen. Vedeneristyssertifikaatti on plussaa.

Tehtävässä noudatetaan 40 h / vko työaikaa tyypillisesti klo 7- 15:30 ja rakennusalan työehtosopimusta. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä Click Henkilöstöpalveluiden toimiessa työnantajana määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme asianmukaisen palkkatason, työvaatetuksen sekä perustasoa kattavammat työterveyspalvelut. Palveluksessasi on kauttamme oma yhteyshenkilö koko työsuhteen ajan.

Tässä on käsityöammattilaiselle tarjolla monipuolinen tehtävä joustavan työkulttuurin mukavassa yhteisössä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten otahan pikaisesti yhteyttä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua