Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202413.05.2024

Etsimme innovatiivista ja kokonaisuuden hallitsevaa kokkia hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan lounaskahvilaan. Pääset työskentelemään aistikkaassa työympäristössä uniikissa tehdasmiljöössä. Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus.

Tehtävänäsi on valmistaa mm. lounas-, pitopalvelu-, buffet- ja à la carte tyyppisiä ruokia. Työnkuva tulee tarkentumaan tehtävään valitun työntekijän oman osaamisen mukaan. Annamme tilaa myös luovuudellesi, esimerkiksi erilaiset teemaviikot ja muut makuelämysideoinnit voivat olla osa persoonaasi.

Tehtävässä menestyksen takaavat:
• Alan koulutus
• Voimassa oleva hygieniapassi
• Aiempi kokemus kokin monipuolisista tehtävistä
• Visuaalinen silmä herkullisten ruoka-annoksen valmistukseen
• Intohimo ruoanlaittoa kohtaan ja halu innovoida uutta
• Reipas ja positiivinen työote
• Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto noin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 10.00-18.00 välille. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan 12,77e/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä kaipaamamme kokki?
Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.walleniuksenwapriikki.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua