Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202413.05.2024

Oletko etsimämme intohimoinen leipuri, jonka unelma on levittää tuoreen leivän ja leivonnaisten valloittava tuoksu aitoon tehdasmiljööseen? Walleniuksen Wapriikki on uniikkiin vanhaan kenkätehtaaseen Juupajoelle syntynyt kulttuurin ja tapahtumien keskus.

Työtehtävääsi kuuluu lounaskahvilassa tarjottavien kakkujen, leivoksien ym. leipomo- ja vitriinituotteiden valmistaminen itsenäisesti työskennellen. Mahdollisuuksien mukaan, leivontaa voi laajentaa myös kakkutilauksiin, Walleniuksen Wapriikissa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten häitä. Työ on paikoittain nopeatempoista ja tarkkuutta vaativaa. Tässä työssä saat olla luova!

Tehtävässä menestyksen takaavat:
• Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemuksesi leivonta- ja kondiittorin töistä
• Voimassa oleva hygieniapassi
• Visuaalinen silmä herkullisten leipomusten valmistukseen
• Intohimo leivontaa kohtaan ja halu innovoida uutta
• Reipas ja positiivinen työote
• Suomen kielen taito

Juupajoki tarjoaa myös monipuoliset asumismahdollisuudet ja laajat lähipalvelut. Junayhteys mahdollistaa työssäkäynnin esimerkiksi Tampereelta vain reilussa puolessa tunnissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto noin elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään alkuun osa-aikaisesti. Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Työaikasi ajoittuu klo 8.00-15.00 välille, sopimuksen mukaan. Kesäsesongin edetessä on mahdollisuus kasvattaa viikkotuntimäärää. Tehtävässä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Palkkaus TES:n mukaan, 12,04€/h. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko sinä timantti tiimiimme?
Täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää työtehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalta 050 411 2703 tai voit myös laittaa hakemuksesi CV:n kera sähköpostiini joka on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Walleniuksen Wapriikin toiveesta, kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
--------------------
www.walleniuksenwapriikki.fi

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua