Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202419.05.2024

Etsimme LVI-TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu yli 50 vuoden kokemuksella ja he ovat erikoistuneet vesi-, viemäri- ja lämpöjärjestelmien asennuksiin sekä korjauksiin. Lisäksi he tekevät kalusteasennuksia, viemärien avauksia, kaukolämpötöitä, sulatuksia ja tarvikemyyntiä. Heidän asiakkaita ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt ympäri Varsinais-Suomea.

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mm. tarjouslaskenta, KVV- ja remonttityönjohto sekä päivittäinen esimiestyöskentely 7 hengen asennustiimille. Töitä tehdään normaalisti ma-pe toimistoaikoina yrityksen toimipisteellä Turun keskustassa ja käyt myös säännöllisesti työkohteissa, jotka sijaitsevat Turussa ja tämän lähialueilla. Palkka neuvotellaan erikseen ja siksi kuuntelemmekin palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
• KVV pätevyyttä (T+) ja aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä.
• Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Tehtävässä ollaan paljon vuorovaikutuksessa asiakkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden kanssa, joten edellytämme hakijalta Suomen kielitaitoa ja kykyä tulla toimeen erilaisien persoonien kanssa.
• Tärkeänä pidämme myös kykyä sitoutua työhön, halua tehdä töitä, halua oppia uusia asioita, luotettavuutta, joustavuutta sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
• B-ajokorttia ja oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Vakituisen työn ja motivoituneen tiimin ympärillesi.
• Kiinteän ja reilun kuukausipalkan sekä mahdollisuuden ansaita bonusta yhtiön tuloksesta (prosenttiosuus sovitaan erikseen).
• Normaalit yrityksen henkilöstöedut.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisesti jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi/CV:si ohessa olevaan sähköpostiosoitteeseen (otsikoi haettavan tehtävän mukaan) ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua