Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202421.05.2024

Etsimme PALVELUTISKIMYYJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit palvelutiskimyyjänä ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti ma-la ja työsuhde on aluksi osa-aikainen. Oppiessa ja omaksuessa tehtävän salat sinulla on mahdollisuus alkaa työskentelemään kokoaikaisesti. Työajat ovat vaihtelevia, mutta enemmissä määrin iltapainotteisia ja työpisteesi sijaitsevat Turussa sekä Raisiossa. Palkkasi määräytyy kaupan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä tai muu työkokemus elintarvikealalta ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään, joten emme oleta sinulla olevan alan rautaisinta osaamista, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
• Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta sekä energistä työskentelyotetta, joustavuutta, luotettavuutta ja myynti- tai asiakaspalveluhenkisyyttä.
• Hygieniapassi on välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä.
• Kannustavan ja energisen työyhteisön.
• Normaalit henkilöstöedut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa ja paikka täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua